PDA

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30

FZR1000
16/10/2007, 14:44
Bρε nikker εσυ παιδι μου χαραμιζεσαι στην Ελλαδα!!!

Επρεπε ηδη να εισαι στο Χολυγουντ και να πουλας σεναρια επιστημονικης φαντασιας!!!

Εχεις χαρισμα κριμα ειναι να το αφησεις...:beer:

Nikker
16/10/2007, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Προς Nikker ..........
1) ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ευτυχώς για σένα) δεν ξέρω να κάνω πολλαπλή παράθεση για να σε ξεφτιλίσω ΤΕΛΕΙΩΣ με τα δικά σου λεγόμενα .........
2) Πρώτος εσύ προσέβαλες αυτούς που οδηγούν Hayabusa (αλλά αυτό διαλέγεις να το ξεχνάς) !!!!
3) Μέχρι να εμφανιστείς ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε προσβάλει ΚΑΝΕΝΑΝ (αναφερόμασταν ΜΟΝΟ στις μηχανές). Εσύ χρησιμοποίησες χαρακτηρισμούς όπως "κομπλεξικοί", "άσχετοι" κ.α.
Λοιπόν ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ θα ζητήσεις συγγνώμη !!!!!!!!!! Και αν ΔΕΝ θες να σου μιλάνε άσχημα ΠΡΩΤΑ κοίταξε να διορθωθείς ΕΣΥ !!!!!!!!!!

Φίλε αρχαίε με συγχωρείς όντως. Υπήρξα όντως επιθετικός απέναντι σου. Και δεν έχω καμμία όρεξη να ανοίγω καυγάδες. Συνήθως το βρωμόξυλο που παίζει εδώ μέσα είναι στα πλαίσια σοβαρου αστείου και κάπου μπερδέυτηκαν τα πράγματα. Έπειτα υπήρξαν παρεξηγήσεις (πρέπει να είσαι πιλότος για chopperiά) και παρερμηνείες (το θέμα screaming eagle...).

Tώρα στα ζητήματα που έθεσες

2)Όταν πρωτομπήκα στο site θα δεις πως μόλις ανέβηκε post με τίτλο "Είναι όντως για πέταμα αναφερόμενο στα αμερικάμνικα.

"http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44027
Νομίζω ότι εκεί τα λεγόμενα μου με χαρακτηρίζουνε περισσότερο απο ότι τα εδώ (που υποβλήθηκα στην διαδικασία να γίνω πιο κακός με βρισίδια κτλ.)

Είμαι πολύ συνηθισμένος λοιπόν σε συμπεριφορές τύπου "Οδηγάς Harley μην μιλάς..."
Ότι μπήκες λίγο φουριόζος μπήκες...

1)Παρεξηγείς, δεν προσπάθησα ποτέ να βγάλω τις choperiές φτηνές. Ούτε πιο γρήγορες.
Τα Euro προσπαθώ να βγάλω.

3)Μεταξύ βρισιδιών χρησιμοποιήθηκε και η ταμπέλα. Η ταμπέλα που καρφώνουμε τύπου "οι sumermotarάδες είναι τσαντάκηδες, οι BMW μεγαλοδικηγόροι κτλ.". Συγγνώμη για αυτό αλλά υπήρξε απόροια της δικιάς σου συμπεριφοράς. Δεν διαφέρεις και πολύ όταν λες "ταξιδεύει μέχρι το Κολωνάκι" και εσύ το ίδιο έκανες.

Εγώ εδώ είμαι διατεθιμένος και να αλλάξω απόψεις και να ανοίξω το μυαλό μου και να διορθωθώ άμα κάνω λάθος και να παραδεχτώ τα λάθη μου και να τα πάω καλά με όλους.
Με εξαίρεση τον Eric...fatass!!!

Tpap
16/10/2007, 15:16
Α όσο για τον φίλο που κάτι έλεγε για την ιστορία της Harley ...........
Φίλε μου καλή η ιστορία αλλά μέχρι εκεί !!!!!!!
Παραπέρα ΤΙΠΟΤΑ . Μείνατε στην ιστορία .
Α! Και πού'σαι -Το busaki όπως το είπες θεωρήται μια από τις 3 καλλίτερες μηχανές αυτή τη στιγμή, η Harley που βρίσκεται ;;;;
Καλλίτερα μείνε στη harharharharley και άσε το hayabusa ήσυχο, άλλωστε τα καλά παιδιά δεν καβαλάνε τέτοια μηχανάκια στο Κολωνάκι και στην Κηφισσιά που συχνάζουν !!!!!! [

1... ο τροπος εκφρασης σου μονο αρχαιο δεν δειχνει--μαλλον δειχνει ποσο νεος εισαι..
2... δεν εγραψα καμια ιστορια, καμιας χαρλευ- εγραψα κατι οπως το βλεπω εγω. Ωστοσο απευθυνεσαι λες και τις φτιαχνω εγω η ειμαι εκπροσωπος της μαρκας.
3... οταν ειχα κατανα μαλλον ρουφαγες αυγουλακι στην κουνια σου
4... ξερω πολυ καλα τι ειναι και τι δεν ειναι το μπουσα μιας και το δικο μου το πουλησα πριν απο 2 χρονια στο ξαδελφακι μου.
5...απο που εξηγαγες συμπερασμα για την ποιοτητα του χαρακτηρα μου (καλα παιδια), και πως γνωριζεις που συχναζω ειναι θα ελεγα αποριας αξιον, εκτος αν με παρακολουθεις..
6...θα πηγαινα την λιστα μεχρι το 20 αλλα θα το κλεισω εδω λεγοντας σου να προσεχεις πως μιλας, καθως να μιλας οπως τουλ σου μιλανε οι αλλοι...αν δεν μπορεις να το κανεις για ολους τους συνομιλητες σου καν' το μονο σε μενα.

και αφου μιλας για ιστοριες, παρε μερικες:
--ο ενας μου παππους απο το '45-'48 ( εμφυλιος) πολεμησε πανω σε WLA.
--o πατερας μου --πιτσιρικακι το '52- βρηκε μια ιδια μεσα σε ενα ποταμι (τουλ 5-6χρονια μεσ το νερο) φωναξε τον παππου μου, την ανεσυραν και ο γερος την ξαναεφτιαξε για τον πατερα μου οπου την χρησημοποιουσε μεχρι περιπου το '68.
--ο πατερας του παππου μου ειχε και κυκλοφορουσε στην αθηνα το '28 με χαρλευ με σαιντ καρ..
Ο αλλος μου παππους την δεκαετια του '50 με χαρλευ μεταπολεμικο διεφευγε απο καταδιωξεις μοτοσυκλετιστων αστυνομικων απο χαλασματα στα πετραλωνα η στον πειραια...
Οταν ο ιδιος το '68-'69 πουλησε σε ενα ραφτη στο χωριο μας ενα Μ20 που ειχε, το '88 πηγα βρηκα τον ραφτη και την αγορασα πισω μεσα σε κουτες, την οποια την ανακατασκευασα πληρως..

α! και κατι ακομη: οταν πηγαινω για καφε προτιμω να πηγαινω με το ποδηλατο μου, ειδαλλως παιρνω το παπακι μου.

FZR1000
16/10/2007, 15:52
Τpap respect, τοτε εισαι στους λιγους που εχουν απομεινει:)

Αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι οι εποχες οπως και οι χαρλευ εχουν αλλαξει.

Οταν καποιος αγοραζει σημερα μια καινουρια χαρλευ, ειναι σαν να παιρνει ενα καινουριο και καλα κλασσικο εππιπλο που απο μεσα εχει νοβοπαν και μελαμινες. Δηλαδη κοροιδευει τον εαυτο του:(

FZR1000
16/10/2007, 15:55
Παρεξηγείς, δεν προσπάθησα ποτέ να βγάλω τις choperiές φτηνές. Ούτε πιο γρήγορες.

A δηλαδη το παραδεχεσαι προσπαθεις να τα βγαλεις ενω δεν ειναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
16/10/2007, 16:43
Απο άυριο όλοι με μια χάρλευ λοιπόν !

Καλησπέρα!

:lol: :lol:

Tpap
16/10/2007, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Απο άυριο όλοι με μια χάρλευ λοιπόν !

αν αυτο ειναι που καταλαβες απο ΟΛΑ τα παραπανω, φιλε απλως λυπαμαι...
Θα κανω ομως ακομη μια προσπαθεια:

η θεση μου ειναι οτι ενας πραγματικος μοτοσυκλετιστης μπορει ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ με αλλους μοτοσυκλετιστες ΑΣΧΕΤΩΣ απο το τι καβαλαει ο καθενας τους..

Το αλλο ειναι, οτι επειδη εσυ εχεις αυτο (η σου αρεσει εκεινο) δεν μπορεις να αφοριζεις ολοκληρες μαρκες ή και αναβατες/ιδιοκτητες.
Αν πραγματικα αγαπας τις μηχανες σε συναρπαζουν ολες ανεξαιρετως..αρκει να εχουν 2 τροχους..

επισης δεν αντιλαμβανομαι γιατι οταν καποιος εχει harley/laverda/norton/bsa/gillera δεν μπορει να εχει supersport γιαπωνεζικο.

με το 1300 μου διακτινιζομουν σαλονικα, για φραπεδακι στον λευκο και πισω αυθημερον, και το βραδυ κατεβαινα βαρκιζα με ΒΜW του 56.
Την επομενη ναυπλιο, με τις γυναικες πισω με CB1000... πιο ειναι το προβλημα, δεν βλεπω...

προσεχτε την πωλωση σε αυτες τις ηλικιες... θα χασετε δεν θα κερδισετε.

Tpap
16/10/2007, 18:06
και στο καπακι ΒΟΛΟ, λιμανι, στην ΨΑΘΑ του κυρ γιαννη για τσιπουρο...και μετα καφε στα κυματα...-εξυπνακια βολιωτη...

grigorisr1
16/10/2007, 18:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
αν αυτο ειναι που καταλαβες απο ΟΛΑ τα παραπανω, φιλε απλως λυπαμαι...
Θα κανω ομως ακομη μια προσπαθεια:

η θεση μου ειναι οτι ενας πραγματικος μοτοσυκλετιστης μπορει ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ με αλλους μοτοσυκλετιστες ΑΣΧΕΤΩΣ απο το τι καβαλαει ο καθενας τους..

Το αλλο ειναι, οτι επειδη εσυ εχεις αυτο (η σου αρεσει εκεινο) δεν μπορεις να αφοριζεις ολοκληρες μαρκες ή και αναβατες/ιδιοκτητες.
Αν πραγματικα αγαπας τις μηχανες σε συναρπαζουν ολες ανεξαιρετως..αρκει να εχουν 2 τροχους..

επισης δεν αντιλαμβανομαι γιατι οταν καποιος εχει harley/laverda/norton/bsa/gillera δεν μπορει να εχει supersport γιαπωνεζικο.

με το 1300 μου διακτινιζομουν σαλονικα, για φραπεδακι στον λευκο και πισω αυθημερον, και το βραδυ κατεβαινα βαρκιζα με ΒΜW του 56.
Την επομενη ναυπλιο, με τις γυναικες πισω με CB1000... πιο ειναι το προβλημα, δεν βλεπω...

προσεχτε την πωλωση σε αυτες τις ηλικιες... θα χασετε δεν θα κερδισετε.

γουστα ειναι τι θελει ο καθενας... αλλα οχι να βγαζουμε και τι χαρλευ καλητερη... ετσι μη λεμε οτινανε...

εγω προσωπικα τις σιχενομαι μονο που ακουω τον ηχο που κανουν τωρα τι ιστορια εχουνε... δε με νοιαζει ουτε θελω να μαθω... :wave2:

Nikker
16/10/2007, 18:23
Α! Και πού'σαι busaki ;;;;;;;;;;;; Το busaki όπως το είπες θεωρήται μια από τις 3 καλλίτερες μηχανές αυτή τη στιγμή, η Harley που βρίσκεται ;;;;
Καλλίτερα μείνε στη harharharharley και άσε το hayabusa ήσυχο, άλλωστε τα καλά παιδιά δεν καβαλάνε τέτοια μηχανάκια στο Κολωνάκι και στην Κηφισσιά που συχνάζουν !!!!!!!!!!!!

Mα ρε άνθρωπε....ποτέ δεν είπα ότι η Harley είναι καλύτερη. Ούτε φτηνότερη, ούτε τίποτα.
Εγώ ένα 6.991 είπα.

Δεν τις σιχαίνεσαι...νομίζεις ότι τις σιχαίνεσαι.
Ο ήχος του Αμερικάνικου κινητήρα είναι αποκλειστικά ο καλύτερος. Το λέει η Βίβλος, ο νόμος και η επιστήμη.

grigorisr1
16/10/2007, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Mα ρε άνθρωπε....ποτέ δεν είπα ότι η Harley είναι καλύτερη. Ούτε φτηνότερη, ούτε τίποτα.
Εγώ ένα 6.991 είπα.

Ο ήχος του Αμερικάνικου κινητήρα είναι αποκλειστικά ο καλύτερος. Το λέει η Βίβλος, ο νόμος και η επιστήμη.

ρε νικκερ πλακα εχεις.. τιν ιδια μουσικη ακουμε δλδ ? αμα εσυ εισαι μεταλας(λεω εγω τωρα δε ξερω τι ακους) και εγω ακουω trans electro kai bitia μπορω εγω να ακουσω τι μουσικη σου? οχι βεβαια ουτε εσυ τι δικια μου...

ετσι ειναι και στα μηχανακια.... εγω γουσταρω ηχο απο μονοκιλινδρο και 4κιλινδρο τα v2 μου τι σπανε... πως να το κανουμε δλδ.... μπορει εσενα να σου αρεσουν αλλα μι μας λες μαλακιες οτι ειναι τα καλυτερα... :wave2:

Vourkoufales
16/10/2007, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ρε νικκερ πλακα εχεις.. τιν ιδια μουσικη ακουμε δλδ ? αμα εσυ εισαι μεταλας(λεω εγω τωρα δε ξερω τι ακους) και εγω ακουω trans electro kai bitia μπορω εγω να ακουσω τι μουσικη σου? οχι βεβαια ουτε εσυ τι δικια μου...

ετσι ειναι και στα μηχανακια.... εγω γουσταρω ηχο απο μονοκιλινδρο και 4κιλινδρο τα v2 μου τι σπανε... πως να το κανουμε δλδ.... μπορει εσενα να σου αρεσουν αλλα μι μας λες μαλακιες οτι ειναι τα καλυτερα... :wave2:

Γιά δώσε μας ένα παράδειγμα ρε συ Γρηγόρη γτ μπερδεύτηκα!

σε ποιο δευτερόλεπτο αναφέρεσαι? (http://www.youtube.com/watch?v=T6bjTiYWJYc) :rotflmao:

arxaios
16/10/2007, 19:29
Κατ' αρχήν ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ότι ήμουνα επιθετικότατος μαζί σου, αλλά φταίει ο Nikker που με είχε κουρδίσει άσχημα .......... Μπήκες και εσύ και έγινε το στούκο.

Όμως ΟΦΕΙΛΕΙΣ να παραδεχτείς ότι αυτά που εσύ περιγράφεις ΔΕΝ αφορούν τους σημερινούς ιδιοκτήτες Harley, oι οποίοι ως επί το πλείστον είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που είπα (Κολωνάκι - Κηφισιά) και πολύ αμφιβάλλω αν οι πιό πολλές Harley στην Ελλάδα έχουν δει Εθνικό Δίκτυο !!!!!!!

Η περίπτωση η δική σου και κάποιων λίγων άλλων ΔΕΝ είναι ο κανόνας αλλά η ΕΞΑΙΡΕΣΗ !!!!!

Όσο για τα χρόνια μου είναι 41 και έχω από ότι καταλαβαίνεις αρκετές εμπειρίες από μηχανές .
Και ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ και ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ ..........

Οι πρώτοι έρωτες ήταν κατά ευρώπη μεριά αλλά ΒΑΡΕΘΗΚΑ και ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να μην βρίσκω ανταλλακτικά, να είναι μια ζωή αρύθμιστες και να ξεκινάω για κάπου ΧΩΡΙΣ να ξέρω ΑΝ θα ΦΤΑΣΩ ΚΑΒΑΛΑ ή ΣΠΡΟΧΝΩΝΤΑΣ στον αρχικό μου προορισμό ή έξω από το συνεργείο !!!!!!!!!

Ας τα δούμε τώρα λιιιιιιίγο πιό αναλυτικά ...........

1) Ducati 900 ss Darmah ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΡΥΘΜΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ και τρομερό κωλοχτύπημα στο ρελαντί

2) Moto Guzzi V 50 Monza να μην τα λέμε, αν υπήρχε η παραμικρή υγρασία στον αέρα είχα τελειώσει !!!!!! Πάντα και κάτι έκαιγε !!!!!!!!

3) Μοto Guzzi V7 (1972 μοντέλο) ολικό restoring (το αγόρασα λυμένο σε κούτες) έκαιγε τα "βαρελάκια" (πυκνωτές) ΣΥΝΕΧΕΙΑ και είχε πρόβλημα στην έδραση του στρόφαλου !!!!!!!

4) Benelli Sei να πώ παραπάνω ;;;;;;;; (Ανταλλακτικά όμως γιοκ)

και κανά δυό άλλα (πιό σύγχρονα)!!!!!!!!!

Εδώ κάποιος μπορεί να πει ότι όλα αυτά είναι παλιά και τα ευρωπαϊκά έχουν διορθωθεί και θα έχει κάπου λίγο δίκιο .........
ΑΛΛΑ (υπάρχει και ένα τέτοιο) είναι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ από τα Γιαπωνέζικα
Είναι με χαμηλότερες ιπποδυνάμεις
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΉ !!!!!!!!!!
Όταν ο αντιπρόσωπος σου λέει " Ε, μην βάλεις την γνήσια μανέττα που είναι ακριβή, βάλε μια aftermarket " όταν τον ρωτάς για τις τιμές των ανταλλακτικών, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ;;;;;
Τα δε συνεργεία μαθαίνουν πάνω στη μηχανή σου ..........
Ενα μόνο συνεργείο θυμάμαι να ήταν άνω του μετρίου αλλά ........... πάει το μηνιάτικο !!!!!!!!!

Όσο για τα Harley ξαναλέω έχουν παρελθόν (ιστορία) ΑΛΛΑ δεν έχουν σχέση με την σημερινή ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας, απευθύνονται σε κοινό ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ από αυτό που θα ΕΠΡΕΠΕ να έχουν !!!!!!!!!!

grigorisr1
16/10/2007, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales

σε ποιο δευτερόλεπτο αναφέρεσαι? (http://www.youtube.com/watch?v=T6bjTiYWJYc) :rotflmao:

το τελευταιο ενοειται το ρωτας κιολας :lol: :rotflmao:

arxaios
16/10/2007, 19:34
Προς Nikker ............
για να λήξει η ιστορία λοιπόν από ΕΔΩ και ΠΕΡΑ οι χαρακτηρισμοί ως προς πρόσωπα ΚΟΜΜΕΝΟΙ ........ και από τις δυό μεριές !!!!!!!
Ας κρατήσουμε το post σε επίπεδο χιούμορ και πειράγματος προς τα πρα - πρα που καβαλάμε !!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:

grigorisr1
16/10/2007, 19:34
ρε κοιτα να δεις που καταληξαμε να μιλάμε για χαρλευ :lol:

ειλικρινα δε το περιμενα ποτε αυτο

Vourkoufales
16/10/2007, 19:35
το τελευταιο ενοειται το ρωτας κιολας :lol: :rotflmao:

αυτο που κάνει "μπρουφ" δλδ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

maniak.
16/10/2007, 19:36

:lol: :lol: :lol:

Vourkoufales
16/10/2007, 19:38

και η Brigitte Bardot (http://www.youtube.com/watch?v=8hx_b_xKwW4) καλα τα λέει! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

maniak.
16/10/2007, 19:40

:bawl:

arxaios
16/10/2007, 20:02
και η Brigitte Bardot (http://www.youtube.com/watch?v=8hx_b_xKwW4) καλα τα λέει! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά μολάμε ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΩΝΗ !!!!!!!!!!!
Ή όπως έλεγε το ανέκδοτο:
Από φωνή μ@@νί ............ από μ@@νί ΦΩΝΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

cartman
16/10/2007, 21:01
Φίλε αρχαίε με συγχωρείς όντως. Υπήρξα όντως επιθετικός απέναντι σου. Και δεν έχω καμμία όρεξη να ανοίγω καυγάδες. Συνήθως το βρωμόξυλο που παίζει εδώ μέσα είναι στα πλαίσια σοβαρου αστείου και κάπου μπερδέυτηκαν τα πράγματα. Έπειτα υπήρξαν παρεξηγήσεις (πρέπει να είσαι πιλότος για chopperiά) και παρερμηνείες (το θέμα screaming eagle...).

Tώρα στα ζητήματα που έθεσες

2)Όταν πρωτομπήκα στο site θα δεις πως μόλις ανέβηκε post με τίτλο "Είναι όντως για πέταμα αναφερόμενο στα αμερικάμνικα.

"http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44027
Νομίζω ότι εκεί τα λεγόμενα μου με χαρακτηρίζουνε περισσότερο απο ότι τα εδώ (που υποβλήθηκα στην διαδικασία να γίνω πιο κακός με βρισίδια κτλ.)

Είμαι πολύ συνηθισμένος λοιπόν σε συμπεριφορές τύπου "Οδηγάς Harley μην μιλάς..."
Ότι μπήκες λίγο φουριόζος μπήκες...

1)Παρεξηγείς, δεν προσπάθησα ποτέ να βγάλω τις choperiές φτηνές. Ούτε πιο γρήγορες.

3)Μεταξύ βρισιδιών χρησιμοποιήθηκε και η ταμπέλα. Η ταμπέλα που καρφώνουμε τύπου "οι sumermotarάδες είναι τσαντάκηδες, οι BMW μεγαλοδικηγόροι κτλ.". Συγγνώμη για αυτό αλλά υπήρξε απόροια της δικιάς σου συμπεριφοράς. Δεν διαφέρεις και πολύ όταν λες "ταξιδεύει μέχρι το Κολωνάκι" και εσύ το ίδιο έκανες.

Εγώ εδώ είμαι διατεθιμένος και να αλλάξω απόψεις και να ανοίξω το μυαλό μου και να διορθωθώ άμα κάνω λάθος και να παραδεχτώ τα λάθη μου και να τα πάω καλά με όλους.
Με εξαίρεση τον Eric...fatass!!!

Μίλισες καλά... αλλά...

σίγουρα δεν θές να τα πάς καλά με τον ERIC CARTMAN?

I`ll make you eat you parents man!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PS: θεωρώ δεδομέμο οτι το είδες το επεισόδιο και το θυμάσε! Γ@Μ@ΤΟ ρε φίλε!

cartman
16/10/2007, 21:30
:a19: @ Αρχαίο και Νίκερ επειδή παραδεχτήκανε οποιεσδήποτε υπερβολές που υπώθηκαν!

:a19: @ Τράπ για τον τρόπο που μίλησε

...και συμπληρώνω (συμφωνόντας με Τραπ) ότι ο καθένας έχει τις δικές του αντιλήψεις και τα δικά του γούστα περί μηχανών, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θεωρείται μηχανόβιος κάποιος που απορρίπτει κάποιο είδος μηχανών επειδή απλά δεν το γουστάρει (εδώ που τα λέμε κανείς δεν έκανε κάτι τέτοιο πέρα απ`την πλάκα)! Κάθε μηχανή έχει την δική της φιλοσοφία και οφείλουμε να το σεβόμαστε αυτό!

:beer: :beer: :beer:

sakisvolos
16/10/2007, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και στο καπακι ΒΟΛΟ, λιμανι, στην ΨΑΘΑ του κυρ γιαννη για τσιπουρο...και μετα καφε στα κυματα...-εξυπνακια βολιωτη...

Γιατί σε χαλάει εσένα? :evil: :evil:

sakisvolos
16/10/2007, 21:57
Εγώ ένα 6.991 είπα.

Τώρα ψυχολόγο να πώ θες δεν ξέρω σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Καλύτερο θόρυβο ο αμερικάνικος κινητήρας!:bigcry:

Το sopwith camel είναι ένα δύστροπο αεροπλάνο του Α' παγκοσμίου πολέμου έτσι
τέτοιο ήχο έκανε ο κινητήρας του όπως οι χάρλευ!:lol:

ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜ!

maniak.
17/10/2007, 16:22
:confused: :look: :confused: :look: :confused:

κοιτα να δεις που εκλασε το harley και σχολασε ο γαμος

:confused: :look: :confused: :look: :ZZZ:

sakisvolos
17/10/2007, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
:confused: :look: :confused: :look: :confused:

κοιτα να δεις που εκλασε το harley και σχολασε ο γαμος

:confused: :look: :confused: :look: :ZZZ:

Έλα ντε! Είδες?

Καλησπέρα! :wave2:

maniak.
17/10/2007, 16:46
Έλα ντε! Είδες?

:wave2:

να δεις που οι ευρωπαιοι κρυβωντε πισω απο 'λα αυτα :look:

vassilis88
17/10/2007, 16:48
καλα η ντουκατι δν θα εκανε συγχωνευση η κατι τετοιο με την HD??:D

sakisvolos
17/10/2007, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
καλα η ντουκατι δν θα εκανε συγχωνευση η κατι τετοιο με την HD??:D

Κάτι ακούγετε σχετικά μ' αυτό αλλά τίποτα το σίγουρο ακόμα!:look:

T.R.E
17/10/2007, 17:36
:D :D :D

109069

T.R.E
17/10/2007, 17:38
:a15: :a15: :a15: :a15: :a9: :a9:

109070

sakisvolos
17/10/2007, 17:42
Και γ@μω τις φοτό λέμε!

Βάζουν τα πράγματα στη θέση τους!:eyepop:

Vourkoufales
17/10/2007, 18:40
ΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :D

Έγραψες! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

FZR1000
17/10/2007, 19:35
Η 2η φωτο επρεπε να γραφει because we can't get along anyway!!!!

cartman
17/10/2007, 20:27
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά έχετε ξεφύγει λέμε...
:rotflmao: :rotflmao:

...και άντε να κλείσουμε το θέμα Harley σιγά σιγά! Το θέμα είναι Japan VS Europe!!!

:smokin:

109105

Nikker
17/10/2007, 20:28
Γρηγόρη ήτανε να πας κόκκινα νερά?

dessert
17/10/2007, 22:04
...:D

109120

sakisvolos
17/10/2007, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Βρέ βρέ καλώς το παιδί απ' όξω!

dessert
17/10/2007, 22:10
Βρέ βρέ καλώς το παιδί απ' όξω!

:wave2: :wave2: :wave2:

109122

Vourkoufales
18/10/2007, 00:11
ποοοοοοοοοοοοοοοοο γέμισε ο τόπος λάδια! :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
18/10/2007, 00:12
ποοοοοοοοοοοοοοοοο γέμισε ο τόπος λάδια! :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λές??? :eyepop: :eyepop:

Vourkoufales
18/10/2007, 00:28
Λές??? :eyepop: :eyepop:

όταν περνάω το βελάκι του μάουζ πάνω απ το Ντουκάτι γλιστράει και πάει στη γωνία της οθόνης απότομα! :eyepop:

JIMK7
18/10/2007, 00:35
όταν περνάω το βελάκι του μάουζ πάνω απ το Ντουκάτι γλιστράει και πάει στη γωνία της οθόνης απότομα! :eyepop:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και εσυ φιλε το ιδιο προβλημα εχεις , ειπα και εγω οτι φταιει ο υπoλογιστης :lol: :lol: :rotflmao:

sakisvolos
18/10/2007, 00:42

Με έσωσες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με γλύτωσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ίδιο παθαίνω κι' εγώ!!!!!!!!!!!

Και τώρα που το είπες μετακίνησα τον κέρσορα του ποντικιού.....

πάνω στη φοτό ενός Ducati ................

Τα ίδια συμπτώματα!!!!!!!!!!!!!!!!

Παραλίγο να κάνω format στο PC μου!!!!!!!!!!!!

Vourkoufales με έσωσες ρε !:rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
18/10/2007, 08:09
Γρηγόρη ήτανε να πας κόκκινα νερά?

μπα δε πηγα γιατι αυτοι πανε με αργους ρυθμους... εγω δε μπορω να παω σιγα τρελενομαι

γιατι ρωτας?

cartman
18/10/2007, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Φίλε Dessert καλό θα ήταν όταν ποστάρεις τέτοιες φώτο (Ducati + burnout) να ποστάρεις απο κάτω φώτος όπως:

cartman
18/10/2007, 08:31
:D

109140

cartman
18/10/2007, 08:31
...και

109141

grigorisr1
18/10/2007, 08:32
ρε δεσσερτ βαλε καμια δικια σου και ασε τα μοτογπ...

cartman
18/10/2007, 08:34
...επειδή είναι πολύ επικύνδυνο να λαμπαδιάσει ανα πάσα στιγμή θέτοντας σε κίνδυνο όλο το φόρουμ, ή ακόμα να γεμίσουμε λάδια, οπότε λίγος άμμος απο πάνω χρειάζεται! Υπάρχουν και άλλοι που χρησιμοποιούν το φόρουμ...

...σε παρακαλώ...

μην τους εκθέτεις σε κινδύνους!!!

φιλικά! ο fatass φίλος σου!

yannis27
18/10/2007, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και εσυ φιλε το ιδιο προβλημα εχεις , ειπα και εγω οτι φταιει ο υπoλογιστης :lol: :lol: :rotflmao:

ουφ!!!ηρεμησα....και ψαχνομουν για καινουργιο ποντικι :lol: :lol:

grigorisr1
18/10/2007, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
ουφ!!!ηρεμησα....και ψαχνομουν για καινουργιο ποντικι :lol: :lol:

αρε ρε γμτ κριμα και ελεγα να πουλησω κανα ποντικι :lol: :lol:

Nikker
18/10/2007, 10:06
Kαλά...αντί να βρίζεις τον Dessert που θέτει σε κίνδυνο το forum, δεν κοιτάς λίγο το χάλια σου που προσβάλεις την αισθητική μας με τις σαβούρες που ποστάρεις?

Μονόμπρατσο Honda....eww!!! Έβλεπα εφιάλτες το βράδυ ότι το είχα αγοράσει και έλεγα

"Ρε παιδιά...που είναι η Harley μου?"

"Μα αυτή εδώ είναι, η ασπρομπλεκόκκινη μονόμπρατση Harley, με τα δύο φτου φτου φαναράκια μπροστά και τα 140 άλογαστις 16 χιλιάδες στροφές..."

"NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!"

Να τανε κανά V4 της προκοπής...πάει στα διάλα!!!

Nikker
18/10/2007, 10:29
Μήπως το ποντικάκι είναι μίτσλεν?

grigorisr1
18/10/2007, 10:33
Μήπως το ποντικάκι είναι μίτσλεν?

ναι γαλλικο μπουρδελο για αυτο γλιστραει :lol:

αμα ητανε bridgestone δε θα γλιστρουσε

JAPAN RULESSSSSSSSSSSSSS REEEEEEEEEEEEEEEE

παντου στα αμαξια μηχανακια στα PC σε ολα οτι υπαρχει και δεν υπαρχει.... :wave2:

yannis27
18/10/2007, 11:34
Kαλά...αντί να βρίζεις τον Dessert που θέτει σε κίνδυνο το forum, δεν κοιτάς λίγο το χάλια σου που προσβάλεις την αισθητική μας με τις σαβούρες που ποστάρεις?

Μονόμπρατσο Honda....eww!!! Έβλεπα εφιάλτες το βράδυ ότι το είχα αγοράσει και έλεγα

"Μα αυτή εδώ είναι, η ασπρομπλεκόκκινη μονόμπρατση Harley, με τα δύο φτου φτου φαναράκια μπροστά και τα 140 άλογαστις 16 χιλιάδες στροφές..."

"NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!"

τα μονομπρατσα κυριοι ειναι πατεντα της ELF και απο αυτην τα εκλεψαν και η χοντα, και
η ντουκατι και η απριλια....μερικοι τουλαχιστον(χοντα-απριλια)το ανεφεραν με αυτοκολητο
στο ψαλιδι....οσο για το RC 30 της χοντα ειναι απο τα λιγα θρυλικα μηχανακια....και στο λεει
καποιος που ειναι βαθια αντιχοντεος......

109156

grigorisr1
18/10/2007, 11:40
εμενα μια φορα δε μου αρεσουν τα μονο μπρατσα....

τα ψαλιδια στο μηχανακι ειναι ολη ι ομορφια... μονομπραστο μαλακια φενεται

yannis27
18/10/2007, 11:41
εμενα μια φορα δε μου αρεσουν τα μονο μπρατσα....

τα ψαλιδια στο μηχανακι ειναι ολη ι ομορφια... μονομπραστο μαλακια φενεται

:beer: :beer: :beer: :beer:

Nikker
18/10/2007, 12:26
Απο το mybike.gr, οι βόρειοι είχανε κανονήσει για βόλτα στα Κόκκινα νερά και ρώταγε ένας Γρηγόρης να ακολουθήσει με το DRZ για να το στρώσει.(Προφανώς εσύ).

Η βόλτα δεν έγινε γιατί ένα παλικάρι έπεσε και έφυγε εκτός δρόμου, στα βράχια.
Πάντως είναι μια χαρά τώρα, έχει συνέλθει και απειλεί ότι θα μοιράσει ψώλιασμα στο Pro...

cartman
18/10/2007, 12:28

"NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!"

Καλά είναι σαβούρα το RC30 και δεν είναι το VROD!

Τί V4 τί V2...

Τί μονόμπρατσο τί ... αλήθεια έχει ψαλίδι το μηχανάκι σου ρε, ή έχει καμιά σιδεροκολώνα?

arxaios
18/10/2007, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman

Τί V4 τί V2...

Τί μονόμπρατσο τί ... αλήθεια έχει ψαλίδι το μηχανάκι σου ρε, ή έχει καμιά σιδεροκολώνα?

Tι τον ρωτάς ;;;;
ΒΕΒΑΙΩΣ και έχει !!!!!!

ΕΧΕΙΣ δει εσύ ποτέ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ χωρίς να συνοδεύεται από ψαλίδι ;;;;;;;

grigorisr1
18/10/2007, 14:06
Απο το mybike.gr, οι βόρειοι είχανε κανονήσει για βόλτα στα Κόκκινα νερά και ρώταγε ένας Γρηγόρης να ακολουθήσει με το DRZ για να το στρώσει.(Προφανώς εσύ).

Η βόλτα δεν έγινε γιατί ένα παλικάρι έπεσε και έφυγε εκτός δρόμου, στα βράχια.
Πάντως είναι μια χαρά τώρα, έχει συνέλθει και απειλεί ότι θα μοιράσει ψώλιασμα στο Pro...

ναι το εμαθα... ειπα να παω μαζι τους να στρωσω το δρζ... αλλα δε το εστρωσα τελικα :D για αυτο δε πηγα

Nikker
18/10/2007, 14:08
Άμα δεις το ψαλίδι μου θα κλειδωθείς στο μπάνιο να την παίξεις...

grigorisr1
18/10/2007, 14:10

:lol: :rotflmao:

το ανεκτοδο τις ημερας.... ρε νικκερ στις διαμαχες ειμαστε

arxaios
18/10/2007, 14:22
ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!!!!
Έτσι θα ΤΑΥΤΙΣΤΩ καλλίτερα με το όλο CONCEPT των chopper - custom !!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:

cartman
18/10/2007, 14:43

Έχεις τέτοιο ψαλίδι?

109181

grigorisr1
18/10/2007, 14:44
ωρεεεεεεεεε ψαλιδαρα :D

project.breeze
18/10/2007, 15:22
Πόσο πάει αυτό το ψαλίδι ρε φίλε;:hypnotize

Nikker
18/10/2007, 15:34
Επειδή είμαι ωραίος και κατέχω το λέγειν εγώ κάτι τέτοια τα παίρνω τσάμπα...:smokin:

Φλώρε Cartman, έχεις PM...εκτός αν κοτεύεις...ή αν δεν είσαι ψυχολογικά έτοιμος!!!

sakisvolos
18/10/2007, 16:12
Φίλε Dessert καλό θα ήταν όταν ποστάρεις τέτοιες φώτο (Ducati + burnout) να ποστάρεις απο κάτω φώτος όπως:

+1000:D

Απολύτως σωστός!:wave2:

sakisvolos
18/10/2007, 16:23

"NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!"

Καλά εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις? Ποιός ΒΡΙΖΕΙ?

Και δέυτερον όταν αναφέρεσε στο VFR RC30 καλύτερα προηγουμένως να κάνεις
γαργάρες με οξυζενέ και μετά με ανθόνερο!!!!!

Σαβούρα το RC30 έλεος δηλαδή!:mad: :mad:

Να μια σαβούρα!ΕΔΩ! (http://www.youtube.com/watch?v=Nd68WjDIBqk)

cartman
18/10/2007, 16:24
Επειδή είμαι ωραίος και κατέχω το λέγειν εγώ κάτι τέτοια τα παίρνω τσάμπα...:smokin:

Φλώρε Cartman, έχεις PM...εκτός αν κοτεύεις...ή αν δεν είσαι ψυχολογικά έτοιμος!!!

Δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμος να δώ την π@π@ριά σου από κοντά ρε!

Θα με χαλάσει απίστευτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
18/10/2007, 16:25

Τί V4 τί V2...

Μπά μπετοσίδερο και πολύ του είναι! Ακου σιδεροκολώνα!
:a5: :a5:

sakisvolos
18/10/2007, 16:26
Tι τον ρωτάς ;;;;
ΒΕΒΑΙΩΣ και έχει !!!!!!

ΑΧΧΧ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΜΜΜΜ!

FZR1000
18/10/2007, 16:28
ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
18/10/2007, 16:28

Γιατι τι σχήμα έχει? Σαν ΜΟ@ΝΙ είναι ε?

Δεν πειράζει πάρε Japan!:rotflmao:

FZR1000
18/10/2007, 16:29

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :beer:

sakisvolos
18/10/2007, 16:30
ΦΥΣΙΚΑ !!!!!!!!!!

Φυσικά εννοείς οτι είναι για τον Π@ΥΤΣ@ Ε?:eyepop:

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο! :D

sakisvolos
18/10/2007, 16:38
Καλά μιλάμε τέλεια οδική συμπεριφορά!

Και τι φρένα!!!!!!!!!!!!!:rotflmao:

Το τέλειο μηχάνημα οδήγησης (http://www.youtube.com/watch?v=G7wH7WDUvF0&mode=related&search=)

sakisvolos
18/10/2007, 16:40
Και ένα στριφτερό Ducati!

Ευτυχώς ο τύπος μάλον τη γλύτωσε φθηνά!

Take a look! (http://www.youtube.com/watch?v=q7iGCw6o0BY&mode=related&search=)

Desseeeeeeeeeeeeeeert! :wave2:

cartman
18/10/2007, 16:44

FZR1000
18/10/2007, 16:54
Ειδες!!!

Τελικα χαρλευ και ντουκ εχουν πολλα κοινα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και πανω απ ολα απευθυνονται σε χεραδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
18/10/2007, 17:00
Τι άλλο θα ακούσουμε!

Δυό κουδουνίστρες μαζί εδώ! (http://www.youtube.com/watch?v=-hfZ4tXT0G0&mode=related&search=)

sakisvolos
18/10/2007, 17:01
Και ένα Ducati στο χώρο που περνά τις περισότερες ...............................

ώρες της ζωής του εδώ! (http://www.youtube.com/watch?v=dU9Ix9iGcc0&mode=related&search=)

FZR1000
18/10/2007, 17:18
Βρε Σακη εγω λεω να μην τους χτυπαμε τοσο στα σημεια που πονανε δεν τους λυπασαι?

Στο τελος θα μεινουμε μονο οι Japan κ ποιον θα εχουμε να δουλευουμε?

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

sakisvolos
18/10/2007, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Βρε Σακη εγω λεω να μην τους χτυπαμε τοσο στα σημεια που πονανε δεν τους λυπασαι?

Στο τελος θα μεινουμε μονο οι Japan κ ποιον θα εχουμε να δουλευουμε?

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Έχεις δίκιο ρε γμτ αλλά........................................

αυτά τα βίντεο δεν μ' αφήνουν να αγιάσω !

Τέσπα θα το προσπαθήσω! :eek:

grigorisr1
18/10/2007, 17:39
ολες τις στασεις

:lol:

109194

maniak.
18/10/2007, 18:21
Tι τον ρωτάς ;;;;
ΒΕΒΑΙΩΣ και έχει !!!!!!

:lol: :bawl: :lol:

maniak.
18/10/2007, 18:25
Έχεις τέτοιο ψαλίδι?

:a03: :a25: :a25: :a25: :a32: :a07:

Da.Vintage
19/10/2007, 07:36
ΛΟΙΠΟΝ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ!!!!...

...Χωρίς εμένα...:lol: :rotflmao: :lol:

Vourkoufales
19/10/2007, 13:30
Αυτο το SXV 550 πάντως είναι φωτιά! :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

109296

Vourkoufales
19/10/2007, 14:02
Αυτο το SXV 550 πάντως είναι φωτιά! :eyepop:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

109298

grigorisr1
19/10/2007, 14:09
πωπω τι ειναι αυτο ρε... χαλαει που χαλαει καθε μερα... περνει και φωτια το μπουρδελο ?? :lol: :lol:

FZR1000
19/10/2007, 14:47
Γρηγορη διαφωνω με την υπογραφη σου!!!

Τα αλογα ειναι υπεραρκετα αν εχεις ss Japan, και το σεξ ρεει αφθονο γιατι τα μο@νια σε παρακαλαν να καβαλησουν τα "εργαλεια" σου!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

cartman
19/10/2007, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Γρηγορη διαφωνω με την υπογραφη σου!!!

Τα αλογα ειναι υπεραρκετα αν εχεις ss Japan, και το σεξ ρεει αφθονο γιατι τα μο@νια σε παρακαλαν να καβαλησουν τα "εργαλεια" σου!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Πάλυ καλά που δεν λέει τα αλογα ΜΕ το sex δεν είναι ποτέ αρκετά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
19/10/2007, 15:18
ρε παιδια δε με καταλαβατε...

αυτο το γραφω για να το βλεπουν οι ουροπεοι για να καταλαβουν τι χανουν :lol:

:beer: :beer:

cartman
19/10/2007, 16:50
ρε παιδια δε με καταλαβατε...

αυτο το γραφω για να το βλεπουν οι ουροπεοι για να καταλαβουν τι χανουν :lol:

:beer: :beer:

Μόνο που αυτοί δεν νοιάζονται για αυτά...τους φτάνει να γράφει brembo στα φρένα και Ohlins στις αναρτήσεις και είναι μια χαρά!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
19/10/2007, 17:54
Μόνο που αυτοί δεν νοιάζονται για αυτά...τους φτάνει να γράφει brembo στα φρένα και Ohlins στις αναρτήσεις και είναι μια χαρά!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά τα Brembo και τα Ohlins αλλά αν είναι να γίνω φλαμπέ άστο!

Δεν θα πάρω!:bigcry:

cartman
19/10/2007, 18:38
Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι ένα μονόμπρατσο ωραίο, είναι να είναι Ιταλικό!

:a31:

109363