View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
Η μηχανή πωλείται ακριβώς όπως την βλέπεις στην αντιπροσωπεία.
Screaming Eagle είναι κάτι σαν να λέμε...Suzuki και Yoshimura, Mercedes και AMG,bmw και ΑC Schnitzer...ξεκινάει απο 15 χιλιάρικα μεταχειρισμένο, 19 καινούριο μέχρι 37 φτάνει ανάλογα με την έκδοση.
Με 17 χιλιάρικα μπορείς να έχεις 250 άλογα στον τροχό...και όχι στις 25.000 στροφές.
Δεν προκάλεσα κανέναν.
yannis27
11/10/2007, 13:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Βεβαίως η αλήθεια να λέγεται...η μηχανή αυτή δεν είναι για πολλούς. Είναι για λίγους.
Πολλοί απο εσάς με το που θα σκαρφαλώσουνε σε μία τέτοια, στην πρώτη στροφή θα φύγουνε ευθεία. Δεν θέλω να το παίξω μάγκας...αλλά πρέπει να είσαι για να την οδηγάς. Και δεν μιλάω για Harley, μιλάω για Choperιές γενικότερα. Μηχανές που προορίζονται μόνο για τον οδηγό τους.
Πήρα μία Harley 140 άλογα στις 5.000 στροφές...χέρια πάνω πόδια μπροστά...η μηχανή σήκωνε χειρότερες σούζες απο SXV...και ο τύπος πήγαινε με 150km/h στα χιόνια της Αυστρίας γιατί ξύπνησε 2 ώρες αργότερα..να προλάβει εμάς και το κρουαζιερόπλοιο.
Αλλά ας μην μιλάμε για Αμερικάνικα καλύτερα...εδώ είναι Japan VS Euro!!!
τετοιος μαγκας δεν υπηρξα ποτε...και ουτε προκειτε:nono: :nono: :nono:
σε κατι κολοπιστες (ντονιγκτον,ιμολα ,μουτζελο,μοντζα....)ειχα οδηγησει κατι σουπερμπαικ...
αλλα ειναι γεγονος ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να κανω κατι τοσο τρομακτικο.....
ασε πυ θα φοβομουνα κιολας.....ντρεπομαι τοσο πολλυ:blush: :blush: :blush: σορρυ:sad: :sad:
Κάποιος έχει απλά καταντήσει ΓΡΑΦΙΚΟΣ εδώ μέσα ............ επιστημονική φαντασία και σουρεαλισμός !!!!!!!!
grigorisr1
11/10/2007, 14:01
Screaming Eagle είναι κάτι σαν να λέμε...Suzuki και Yoshimura, Mercedes και AMG,bmw και ΑC Schnitzer...ξεκινάει απο 15 χιλιάρικα μεταχειρισμένο, 19 καινούριο μέχρι 37 φτάνει ανάλογα με την έκδοση.
Με 17 χιλιάρικα μπορείς να έχεις 250 άλογα στον τροχό...και όχι στις 25.000 στροφές.
Δεν προκάλεσα κανέναν.
τι λες ρε νικκερ 17.000 ευρω 250 αλογα? που ρε... εδω τα απλα χαρλευ τα πουλανε πανακριβα αυτο πως ειναι τοσο φτηνο ?
Α και ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ γνωρίζει καλά αγγλικά γιατί δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη LIMITED !!!!
Και για να τελειώνουμε πάρε ρε 'συ το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που μας δείχνεις, ΝΑΙ ΑΥΤΟ το SCREAMING CHICKEN το είπαμε ; και κυκλοφόρα το με το ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΟ παπάρι που ΚΩΛΟΣΕΡΝΕΙ, μόνο πρόσεχε μην στο πατήσει κανένας ταρίφας στο Κολωνάκι :yuck: :yuck: :yuck:
Kαι να υπενθυμίσω σε μερικούς κολλημένους. Εγώ δεν πιέζω κανέναν να πάρει Αμερικάνικο. Απλά απαντάω στις επιθέσεις προς την ράτσα της μηχανής μου...οι οποίες γίνονται λόγο της έλειψης επιχειρηματολογίας. Μιλάμε για Ευρωπαϊκά και Γιαπωνέζικα και όταν δεν έχετε τι να απαντήσετε επιτίθεστε στην Harley. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην συζητήσω για την μηχανή μου. Ούτε νιώθω την ανάγκη να επιβληθώ στους άλλους βγάζοντας την μηχανή μου καλύτερη. Στα @@ μου τι είναι...η αίσθηση που μου αφήνει όταν την οδηγάω είναι η καλύτερη.
Δεν διακατέχομαι απο προσωπικά κόμπλεξ ούτε με ενδιαφέρει να τα ρίχνω στους 17 χρονους...ούτε άρχισα να κοπανάω τι μηχανές έχουνε περάσει απο τα χέρια μου χρησιμοποιώντας το κλασσικό επιχείρημα (αλλάξτε γνώμη γιατί το λέω εγώ που ξέρω..) απο ότι φαίνεται @@ ξέρεις!!! Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι μηχανή έχεις. Και αναμενόμενο είναι να τσαντίζεται κάποιος όταν προσπαθείς να του την κάνεις κλύσμα.
Για αυτό πάρε το Hayabusha, πήγαινε εκεί στην Βουλιαγμένης προς το τέλος της δεξιά και ρίξε ένα χέσιμο γιατί όπως έχεις παρατηρήσει και προείπα στα @@ μου εμένα. Δεν με ενδιαφέρει η στενομυαλιά κανενώς ούτε περιμένω απο κολλημένους που αποκαλούν άλλους κολλημένους να αλλάξουνε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κάποιος έξω απο τον χώρο με ανοιχτό μυαλό που θα μπει εδώ μέσα, θα καταλάβει ποιός μιλάει με επιχείρηματα και γνωρίζει επί του θέματος.
Προσπάθησε την επόμενη φορά, αντί να το παίξεις θεός (έχω 15 μηχανές believe in me) να χρησιμοποιήσεις και λίγα επιχείρηματα. Πάντως καλά έκανες και ΔΕΝ είπες τι Ευρωπαϊκά έχεις, γιατί άμα είναι οι απόψεις σου να προέρχονται απο piaggio και Vespa...άστο καλύτερα.
Είχες Piaggio, σου τα ρίχνανε τα innova, σου έμεινε το κουσούρι και το γύρισες σε Busha...
Εχεις ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κατανόησης γραπτών κειμένων ..............
ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ..........
Όσο για το τι είχα έτσι πληροφοριακά ............
Aprilia RSV Mille, DUCATI SS900 Darmah, Moto Guzzi V50 Monza, Benelli SEI, Moto Guzzi V7 ............
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ !!!!!!!!!!!!!
Μάλλον εσύ ΔΕΝ κατάλαβες σωστά. 45 φορές υπενθύμισα (δεν έχει σημασία τι είχες) και με το παραμικρό τσίγκλισμα περί Piaggio πας και τα χώνεις όλα. Δεν σου ζητάω να αποδείξεις τίποτα...ούτε την εμπειρία σου, ούτε το αν είσαι χεράς ή όχι
ούτε θέλω να σε βγάλω κομπλεξικό.
Η Βusha είναι μία γρήγορη μηχανή και εύκολα μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος την θέλει.
Απλά εδώ πέρα είναι συζήτηση και ακούγονται όλες οι απόψεις οι οποίες πρέπει είναι να ακούγονται με σεβασμό και όσο γίνεται με ανοιχτό μυαλό.
Πολλοί με έχουνε κράξει, στα πλαίσια σοβαρου - αστείου. Λίγοι όμως το κάνανε στα σοβαρά εκ των οποίων ένας είσαι και εσύ. Με τις λίγες ψυχολογικές μου ικανότητες έκρινα πως με εσένα άξιζε να σχοληθώ να σου εξηγήσω μερικά πράγματα (άλλους δεν πρόκειται και ούτε και θέλω) στα οποία υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Έτσι απλά.
Εδώ είναι forum, δεν είναι blog. Και δεν είμαι εγώ αυτός που έδειξε ασέβεια.
Με μερικούς μάλιστα αλληλοκραζόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο εκτός forum σε πλαίσια πλάκας. Τον κακομοίρη τον Saki τον έχω στριμώξει στην γωνία ναούμε...αλλά αυτός δεν μετράει σαν γιάπωνας γιατί έχει scooter και μάλιστα made in brazil.
Συνοψήζωντας:
Οι επιθέσεις σου ήτανε σε προσωπικό επίπεδο.
Άσχετες επί του θέματος (έβριζες Harley όταν πρόκειται περί Japan VS Europe).
Kαι χρησιμοποίησες το joker (είχα 5-6 μηχανές άρα ξέρω τι λέω) κάνοντας κλίσμα την μηχανή σου.
grigorisr1
11/10/2007, 14:49
ρε νικκερ πολλοι ανθρωποι περνουν μια μηχανη επειδη τηξ γουσταρουν αυτην ειδαν και τους καυλωσε δε τους ενδιαφερει αν ειναι η πιο γρηγορη ι στριβει καλυτερα ι φρεναρει καλυτερα...
οσο για το μπουσα ειναι ενα ξεχωριστο μηχανακι... 7 χρονια το ιδιο το μηχανακι και ακομα το αγοραζουν... τωρα ειδικα με το 2008 ακομα πιο πολυ... εσυ δλδ τους θεωρεις ολους αυτους μλκς που αγοραζουν μπουσα? και το εχουνε για κονδρες με σκουτερακια οπως λες?
Μια χαρά μηχανή είναι. Δεν ήθελα να βάλω αυτή την ταμπέλα του κομπλεξικού στους ιδιοκτήτες Busha. Όπως είδες είπα. Είναι μία μηχανή επιδόσεων και μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος το θέλει.
Άλλο νόημα ήθελα να περάσω το οποίο παρεξηγήθηκε σχετικά με τον τρόπο ανταλλαγής απόψεων.
Φιλε nikker εχεις καταλαβει τι πρεπει να φορα επανω μια οποιαδηποτε μηχανη για να κανει το 400αρι σε 7 δευτερα???
Ουτε σε 10 χρονια δεν θα βγει τετοια μηχανη στην παραγωγη για ευνοητους λογους...
Με αυτα που λες θα μπορουσε καποιος να βγαλει το συμπερασμα οτι εισαι ασχετος απο μηχανες, και απλα εχεις διαβασει μερικα περιοδικα και εχεις καποιες σκορπιες εντυπωσεις...
Η v rod μηπως ειναι του πατερα σου και οταν πηγες να την καβαλησεις κρυφα σου επεσε απ το σταντ?:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Φιλε nikker εχεις καταλαβει τι πρεπει να φορα επανω μια οποιαδηποτε μηχανη για να κανει το 400αρι σε 7 δευτερα???
Ουτε σε 10 χρονια δεν θα βγει τετοια μηχανη στην παραγωγη για ευνοητους λογους...
Με αυτα που λες θα μπορουσε καποιος να βγαλει το συμπερασμα οτι εισαι ασχετος απο μηχανες, και απλα εχεις διαβασει μερικα περιοδικα και εχεις καποιες σκορπιες εντυπωσεις...
Η v rod μηπως ειναι του πατερα σου και οταν πηγες να την καβαλησεις κρυφα σου επεσε απ το σταντ?:D
+1000000000000000 ... ΣΩΣΤΟΣ :a18: :a18:
:beer: :beer:
Αυτή είναι η screaming eagle έκδοση...μου στοιχίζει..γύρω στα 2 χιλιάρικα να την κάνω έτσι?
Όσο και ένας κομπρέσορας για να φτάσω τα 240 άλογα.
Η δικιά μου η μηχανή θέλει τρία δευτερόλεπτα για τα 100...θέλει 8 δευτερόλεπτα για τα 200...θέλει 10+ δευτερόλεπτα για το τετρακοσάρι...
2 χιλιαρικα ουτε τα πιστονια δεν θα κανουν...
Ηarley oπως βγηκε απ το εργοστασιο 8 δευτερα τα 200???
:wave2:
sakisvolos
11/10/2007, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
...ρε Σακη, ελεος...
...δεν σου αρεσουν τα χαρλευ, αλλα μην τα λες ετσι...
...στο κατω κατω...
...ΦΜΧ εχεις...
...δλδ στην ιεραρχια των δικυκλων λιγο πιο πανω απο τα παπια εισαι...
:lol: :lol: :lol:
Κάλιο FMX ή κουβά (όπως θές πέστο) ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΧΡΕΠΙ!
ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ FMX......................
ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ MULTI-STRA(TZ)DA!
:D :D :D
sakisvolos
11/10/2007, 16:30
Ρε παιδιά...καλές οι φωτογραφίες αυτές...
Αλλά μήπως να ανεβάσουμε καλύτερα φωτογραφίες δικές μας?
Πάντως φίλε Saki...σιγά μην βρεις γκόμενα πάνω σε FMX. Ούτε στην έκθεση δεν το πλησιάζανε...που υποτίθεται ότι πληρώνονται για αυτό τον σκοπό.
Φίλε με το Hayabusha που κουνιέσαι...για ψάξε λίγο στο internet και πες μας πόσο γράφει η V Rod στο 400άρι και πόσο η Hayabusha. Και δεν μιλάω για την Destroyer, ούτε για την Screaming Eagle, ούτε για την φαρδολαστιχούμπα. Μιλάω για την απλή.
Νομίζω θα εκπλαγείς.
400αρι! Χριστέ μου! Και πώς σταματάς μετά με άγκυρα ή έχει καμιά 10αριά χιλιόμετρα ευθεία?
Συγκρυση με busa α χα χα χα χα!
ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ρε μαν Niker δικαίωμα σου να πάρεις ότι θέλεις φίλε και μπράβο σου που παρόλο που γενικότερα υπάρχει αρνητικό κλίμα για τις Harley στην Ευρώπη (λόγω κόστους, ονόματος κ.τ.λ) εσύ την γουστάρεις και την καβαλάς...
...αλλά...
...για διάβασε το αρχικό σου πόστ! Φίλε είχε ειρωνικό ύφος και πολύ προκλητικό! Ήταν φυσικό επακόλουθο να απαντήσουν κάποιοι με τον τρόπο που απαντήσαν! Δεν μπορείς επειδή έβγαλε η εταιρία που γουστάρεις μια μηχανή που όπως λές γ@μ@ει, να ισοπεδώνεις όλα τα άλλα!
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την HD, αλλά το συγκεκριμένο ποστ με έκανε να αντιδράσω επειδή δεν ισχύουν τα περισσότερα που έλεγες ή αν ισχύουν, όχι έτσι όπως τα λές.
Και τί σημαίνει μαμίσιο μηχανάκι ρε φίλε μου? Αν βγάλει η honda μηχανάκι replica του motogp ας πούμε, θα λέμε ότι το μηχανάκι μαμίσιο βγάζει 250 άλογα και θα το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα μηχανάκια των 150 αλόγων? Δεν θα μας νοιάζει που θα είναι πανάκριβο, θα έχει εντελώς διαφορετικό target group και τελοσπάντων όλα όσα ισχύουν και για την ducati desmo των 60000?
Η vrod σου βγάζει 120 άλογα και κοστίζει περισσότερα από 23000 σωστά? Άρα και 2-3 περισσότερα να δώσεις όπως λές, πάς στα 25 στην καλύτερη! Το busa γιατί το σύγκρινες εξαρχής? Άμα δηλαδή δώσει κάποιος 14 και πάρει το busa και άλλα 10-11 σε φτιάξιμο, μετά τί γίνεται? εκεί να συγκρίνεις επιδώσεις...
Φιλικά
sakisvolos
11/10/2007, 16:34
Oρίστε.
http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/harley-davidson/harley-davidson-vrxse-screamin-eagle-v-rod-destroyer-ar3113.html
Δες εκεί που λέει out of the box dragster bike, την αγοράζεις μαζί με το μαραφετάκι πίσω.
Λίγο πιο κάτω γράφει ότι ένας κύριος ονόματι Hines (μήπως είναι το τυπάς που φτιάχνει τις εξατμίσεις?) έθεσε το ρεκόρ στο 400, για μηχανές παραγωγής γράφοντας...για πείτε μου ρε παιδιά...δεν φοράω τα γυαλιά μου... τι γράφει εκεί... 6.991 δευτερόλεπτα? Για κοιτάξτε να μου πείτε γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Stock Bike Challenge δεν σημαίνει μαμήσιες μηχανές?
Ε Γρηγόρη? Τι αριθμό γράφει εκεί? Σάκη? Cartman?
Αυτή είναι η screaming eagle έκδοση...μου στοιχίζει..γύρω στα 2 χιλιάρικα να την κάνω έτσι?
Η δικιά μου η μηχανή θέλει τρία δευτερόλεπτα για τα 100...θέλει 8 δευτερόλεπτα για τα 200...θέλει 10+ δευτερόλεπτα για το τετρακοσάρι...
Ρε σεις? Τι λέει εδώ? Suzuki Hayabusha Turbo 8.4 δευτερόλεπτα? Ρε παιδιά? Πλάκα μας κάνουνε?
http://www.dragtimes.com/Suzuki--Hayabusa-Drag-Racing.html
Εντάξει μας δείχνει ένα μηχανάκι φτιαγμένο για drag ε και?
Καλά έχει ξεφύγει εντελώς εσύ λέμε ε?:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Και δέ με λές.... η άγκυρες πού είναι? δεν τις διακρύνω στις φοτό !:lol: :lol: :lol:
sakisvolos
11/10/2007, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Α και κάτι άλλο! Νόμιζα ότι εσείς οι αντί-Japan δεν κοιτάτε τόσο επιδόσεις αλλά ποιότητα κατασκευής, περιφεριακά, σχέδιο κ.τ.λ κ.τ.λ. Μάλλον αυτό δεν ισχύει, αφού μόλις μια εταιρία που γουστάρετε βγάλει κάτι δυνατό (άσχετα αν κοστίζει μια περιουσία, δεν στρίβει κ.τ.λ) μας το κοπανάτε εδώ μέσα!!
Νόμιζα σας χαλούσαν τα υπερκυβισμένα Japan και μάλιστα σχολιάζετε τους κοντράκιδες ότι τα στήνουν με μηχανές των 150 αλόγων και των 12000 ευρώ! Εσύ ο ίδιος κατηγορείς του ιδιοκτήτες busa ότι τα στήνουν με 16χρονα στα φανάρια, και τώρα τους προκαλείς!!
Για εξήγησε ρε μαν (αν θέλεις φυσικά) τί παίζει τελικά! Έχω λάθος?
Φιλικά τα λέω έτσι, απλά ήταν απορία μου!
+1 :)
sakisvolos
11/10/2007, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κάποιος έχει απλά καταντήσει ΓΡΑΦΙΚΟΣ εδώ μέσα ............ επιστημονική φαντασία και σουρεαλισμός !!!!!!!!
Οχι ρε! Εμείς και τα απατεώνικα γιαπωνέζικα μας είμαστε γραφικοί!
Ασε που κόβουν και πλαίσια .......τινα λέμε τώρα?
ΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!!!!:lol: :lol: :lol:
Στα 19 χιλιάδες ξεκινάει μέχρι όσο βάλει ο θεός. 19 χιλιάδες με βαρβάτο ανάποδο μπροστινό που απο μόνο του στοιχίζει 3 χιλιάρικα ναούμε...και...να το πω?Να το πω?
Brembo φρένα? Oρίστε οι άγκυρες που έψαχνες Σάκη.
Η δικιά μου όχι δεν πάει πάνω απο 23 χιλιάρικα. :sun:
6.991!!!
Το link με την turbo δεν το είδες? Όχι την V Rod, την άλλη...την Haybusha Turbo.
Πόσο έγραψε? Ε? 8.4? Η κάνω λάθος...επειδή δεν φοράω τα γυαλιά μου...για πες μου ρε Cartman τι γράφει εκεί?
Για αυτό σας λέω...αφήστε τα Αμερικάνικα και τα κυβικά απέξω...είναι άλλη φάση. Αφήστε τα Choppers με τα 240 άλογα απέξω, αφήστε τους S&S δίλιτρους κινητήρες με τα 140 άλογα τροχό απέξω...και ας πιάσουμε Japan VS Europe!!! Δεν θέλω να γίνω μπροστιάρης των κυβικών...στην τελική όντως, άμα εσύ ανέβεις επάνω, θα φύγεις ευθεία. Ας πιάσουμε τα Ducati λοιπόν.
yannis27
11/10/2007, 17:24
Στα 19 χιλιάδες ξεκινάει μέχρι όσο βάλει ο θεός. 19 χιλιάδες με βαρβάτο ανάποδο μπροστινό που απο μόνο του στοιχίζει 3 χιλιάρικα ναούμε...και...να το πω?Να το πω?
6.991!!!
Το link με την turbo δεν το είδες? Όχι την V Rod, την άλλη...την Haybusha Turbo.
Πόσο έγραψε? Ε? 8.4? Η κάνω λάθος...επειδή δεν φοράω τα γυαλιά μου...για πες μου ρε Cartman τι γράφει εκεί?
Για αυτό σας λέω...αφήστε τα Αμερικάνικα και τα κυβικά απέξω...είναι άλλη φάση. Αφήστε τα Choppers με τα 240 άλογα απέξω, αφήστε τους S&S δίλιτρους κινητήρες με τα 140 άλογα τροχό απέξω...και ας πιάσουμε Japan VS Europe!!! Δεν θέλω να γίνω μπροστιάρης των κυβικών...στην τελική όντως, άμα εσύ ανέβεις επάνω, θα φύγεις ευθεία. Ας πιάσουμε τα Ducati λοιπόν.
A V E C E A S A R !!!!!!!!!!!:hypnotize :hypnotize
εγω παντως πολυ το διασκεδαζω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
6.991!!!
ok! εγώ ότι σοβαρό είχα να στο πώ στο είπα! Ότι θές πάρε ότι θές πέτα...
...Για αυτό σας λέω...αφήστε τα Αμερικάνικα και τα κυβικά απέξω...είναι άλλη φάση. Αφήστε τα Choppers με τα 240 άλογα απέξω, αφήστε τους S&S δίλιτρους κινητήρες με τα 140 άλογα τροχό απέξω...και ας πιάσουμε Japan VS Europe!!! Δεν θέλω να γίνω μπροστιάρης των κυβικών...στην τελική όντως, άμα εσύ ανέβεις επάνω, θα φύγεις ευθεία. Ας πιάσουμε τα Ducati λοιπόν.
Α και πές μου πού είδες τα 240 άλογα! Το site που λές δεν λέει κάτι τέτοιο! Για πές...
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΑΑΑΑΕΣ !!!!!!!!!!!!
Από το site της Ιταλίας .............................. ΤΙΜΕΣ για ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ................
ΠΟΙΑ 6.991 Ε ;;;;;;;;;;;;;; ΠΟΙΑ 19.000 Ε για το Screaming Chicken ;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;;
Πες μας τώρα ότι η Ελλάδα έχει πιό χαμηλές τιμές !!!!!!!!!!!!!
108346
ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!
:yuck: :yuck: :yuck:
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΑΑΑΑΕΣ !!!!!!!!!!!!
Από το site της Ιταλίας .............................. ΤΙΜΕΣ για ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ................
ΠΟΙΑ 6.991 Ε ;;;;;;;;;;;;;; ΠΟΙΑ 19.000 Ε για το Screaming Chicken ;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ;;;;;;;;;;;;;;
Πες μας τώρα ότι η Ελλάδα έχει πιό χαμηλές τιμές !!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol:
Κατά τα άλλα οι Ιάπωνες είναι ακριβοί και δίνουν και σκάρτο πράμα!
Ρε άμα με 13500 ευρά παίρνω το cbr 1000 με αυτά:
Κινητήρας ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ 4T 4Κ
Κυβικά εκατοστά (cc) 998
Ιπποδύναμη/στροφές 172/12500
Μέγιστη ροπή (Kgm/rpm) 11,45/10000
Βάρος 176 ΚΙΛΑ
και το οποίο και στρίβει και φρενάρει και είναι και αξιόπιστο, δεν με πείθετε ούτε για Ιταλικά ούτε για Αμερικάνικα (χωρίς να τα υποτιμώ). Απλά δεν με πείθετε ότι οι Japan είναι σκάρτοι!
yannis27
11/10/2007, 20:17
Α και πές μου πού είδες τα 240 άλογα! Το site που λές δεν λέει κάτι τέτοιο! Για πές...
το λεει τολεει....στα χαλκινα βιβλια του λιακοπουλου :bigcry: :bigcry: :bigcry:
RaGe_Raptor
11/10/2007, 20:28
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Oρίστε.
http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/harley-davidson/harley-davidson-vrxse-screamin-eagle-v-rod-destroyer-ar3113.html
Δες εκεί που λέει out of the box dragster bike, την αγοράζεις μαζί με το μαραφετάκι πίσω.
Λίγο πιο κάτω γράφει ότι ένας κύριος ονόματι Hines (μήπως είναι το τυπάς που φτιάχνει τις εξατμίσεις?) έθεσε το ρεκόρ στο 400, για μηχανές παραγωγής γράφοντας...για πείτε μου ρε παιδιά...δεν φοράω τα γυαλιά μου... τι γράφει εκεί... 6.991 δευτερόλεπτα? Για κοιτάξτε να μου πείτε γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Stock Bike Challenge δεν σημαίνει μαμήσιες μηχανές?
Ε Γρηγόρη? Τι αριθμό γράφει εκεί? Σάκη? Cartman?
Ρε σεις? Τι λέει εδώ? Suzuki Hayabusha Turbo 8.4 δευτερόλεπτα? Ρε παιδιά? Πλάκα μας κάνουνε?
http://www.dragtimes.com/Suzuki--Hayabusa-Drag-Racing.html [/QU
δεν εισαι καλα φιλε μου.ψαξου λιγο γιατι κατι δεν κανεις σωστα.θα μας τρελανεις.
Ο άνθρωπος παιδιά καταλαβαίνει ΜΟΝΟ ότι γουστάρει να καταλάβει !!!!!!!!!!
Ο HINES έτρεξε με μηχανή βελτιωμένη, η έκδοση που είναι προς πώληση κάνει τα 400 μόλις κάτω από 10".(Το γράφει στη 2η παράγραφο)
Όσο για το Hayabusa το 8,2 " του normal ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ !!!!!!!!!
Όπως δεν είδε και την τελική του Screaming Chicken στα 230 km/h !!!!!!!!!
Α και κάτι άλλο το Hayabusa του 2007 κάνει 12.300 Ε, με απόσυρση που το πήρα εγώ 11.400 Ε .....
Μήπως με τα λεφτά που κάνει το Screaming Chicken έπαιρνα 2 μηχανές όπως π.χ. 1 Hayabusa και 1 Ducati 999 και με τα ρέστα ΚΑΙ 1 παπί για κάθε μέρα ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ;;;;;;;;
Λέω να αλλάξω λίγο το θέμα...
Ρε παιδιά ποιές είναι οι τετρακύλινδρες πρωτάσεις της ευρώπης? Εννοώ αν θέλει κάποιος να πάρει τετρακύλινδρο street ή ss ευρωπαϊκό, ποιές είναι οι επιλογές του (εκτός από MV augusta)?
Υπάρχει κάτι προσιτό οικονομικά, ή μήπως είναι μονόδρομος τα Ιαπωνικά?
Για πέστε απόψεις...
:D
Με βάση το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ http://www.bikez.com/
Συγκριτική αξιολόγηση του Screamin Eagle V-Rod με το Hayabusa ..........
To πρώτο νούμερο είναι το Harley
To δεύτερο το Hayabusa
Το τρίτο ο Μ.Ο. όλων των Custom Bikes
To τέταρτο ο Μ.Ο. όλων των μηχανών γενικά
Όλα τα νούμερα είναι %
Θα μεταφράσω και το τι σημαίνει ΚΑΘΕ κατηγορία !!!!!!!!!!
Harley-Davidson VRSCSE Screamin Eagle V-Rod rating
Engine performance, reliability, maintenance costs, etc. rated by riders
Below is the riders' rating of the 2006 Harley-Davidson VRSCSE Screamin Eagle V-Rod motorcycle. Buying a bike begins at Bikez! Compare the strengths and weaknesses of this bike with others before you decide on your future bike.
Overall rating: Συνολική αξιολόγηση
(Details below)
66.7
77.1
67.6
64.8
Detailed rating
Engine performance: Απόδοση Κινητήρα
84.2
93.1
73.2
69.3
Reliability and problem-free driving: Αξιοπιστία και Απροβλημάτιστη οδήγηση
84.2
88.6
76.3
69.8
Fun-factor: Οδηγική ευχαρίστηση
78.7
90.8
78.4
72.9
Value for money: Αξία προς Τιμή
63.2
84.2
74.6
69.0
Repair and maintenance costs: Κόστος Συντήρησης
54.9
67.9
64.7
60.6
Design and look: Σχεδιασμός και Εμφάνιση
84.2
93.1
79.0
71.2
Offroad capabilities: Ικανότητα ΕΚΤΟΣ Δρόμου
35.7
30.4
41.4
49.7
Racing track capabilities: Ικανότητα σε Πίστα
58.7
88.7
47.6
56.6
Touring capabilities: Ικανότητα Ταξιδιού
57.6
85.3
70.4
64.0
Accident risk: (excellent=low risk) Ρίσκο Ατυχήματος (Εδώ καλό είναι το χαμηλότερο)
66.2
48.5
70.5
65.3
Bar explanation
2006 Harley-Davidson VRSCSE Screamin Eagle V-Rod
2007 Suzuki Hayabusa 1300
Average for custom bikes
Average for all bikes
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ στο ΜΟΝΟ που υπερτερεί το HARLEY είναι στην ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ !!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΟΙΝΩΣ ΤΡΑΚΤΕΡΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!
Ναι το ειχα προσεξει κ εγω αυτο για το χαρχαλευ!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
To δεύτερο το Hayabusa
...
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ στο ΜΟΝΟ που υπερτερεί το HARLEY είναι στην ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ !!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol:
Η καλύτερη απάντηση και με επιχειρήματα στο ποστ του Niker! :a20:
Οι αναβάτες τα λένε όλα! Ούτε καν στο Touring capabilities δεν υπερτερεί η V-Rod που υποτίθεται οι Harley έχουν αυτό τον σκοπό!
:beer: :beer: :beer:
sakisvolos
11/10/2007, 23:15
To δεύτερο το Hayabusa
Όλα τα νούμερα είναι %
Θα μεταφράσω και το τι σημαίνει ΚΑΘΕ κατηγορία !!!!!!!!!!
Harley-Davidson VRSCSE Screamin Eagle V-Rod rating
Engine performance, reliability, maintenance costs, etc. rated by riders
Below is the riders' rating of the 2006 Harley-Davidson VRSCSE Screamin Eagle V-Rod motorcycle. Buying a bike begins at Bikez! Compare the strengths and weaknesses of this bike with others before you decide on your future bike.
Overall rating: Συνολική αξιολόγηση
(Details below)
66.7
77.1
67.6
64.8
Detailed rating
Engine performance: Απόδοση Κινητήρα
84.2
93.1
73.2
69.3
Reliability and problem-free driving: Αξιοπιστία και Απροβλημάτιστη οδήγηση
84.2
88.6
76.3
69.8
Fun-factor: Οδηγική ευχαρίστηση
78.7
90.8
78.4
72.9
Value for money: Αξία προς Τιμή
63.2
84.2
74.6
69.0
Repair and maintenance costs: Κόστος Συντήρησης
54.9
67.9
64.7
60.6
Design and look: Σχεδιασμός και Εμφάνιση
84.2
93.1
79.0
71.2
Offroad capabilities: Ικανότητα ΕΚΤΟΣ Δρόμου
35.7
30.4
41.4
49.7
Racing track capabilities: Ικανότητα σε Πίστα
58.7
88.7
47.6
56.6
Touring capabilities: Ικανότητα Ταξιδιού
57.6
85.3
70.4
64.0
Accident risk: (excellent=low risk) Ρίσκο Ατυχήματος (Εδώ καλό είναι το χαμηλότερο)
66.2
48.5
70.5
65.3
Bar explanation
2006 Harley-Davidson VRSCSE Screamin Eagle V-Rod
2007 Suzuki Hayabusa 1300
Average for custom bikes
Average for all bikes
Σωστός 100% :wave2: :wave2:
ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΜΠΟΥΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!
Aχ...με καταξίωσες με απάντηση..δόξα σοι ο θεός..γιατί δεν κατάφερα να κλείσω μάτι εχθές.
Έψαξες στην Harley και δεν βρήκες 240 άλογα? Τι μας λες? Πέφτω απο τα σύννεφα!!!
Για αυτό σας λέω...δεν μπορείτε να καταλάβετε, δεν υπάρχει νόημα στο να γίνω ο μπροστιάρης των Choppers, ούτε θέλω να κάθομαι να τις δικαιολογώ. Μπορώ...αλλά δεν έχει κανέναν νόημα γιατί είτε το έχεις...είτε δεν το έχεις και
------>μπορώ πολύ εύκολα να καταλάβω γιατί κάποιος ΔΕΝ θα προτιμήσει μία.<---------
Ούτε και θέλω να βγάλω την V Rod καλύτερη απο την Busha.
----------------->Kαι να σου πω την αλήθεια και χωρίς να με συμφέρει μου κάνει εντύπωση που σκόραρε τόσο καλά η V Rod. <------------------------------
-------------------------------------------
Εγώ απλά απάντησα σε ένα χτύπημα. "Τι να κλάσει η Harley απο επιδόσεις ρε?" Μία φορά το ρεκόρ πάντως το κατέχει.
Για αυτό σας λέω...αφήστε τις Choppers απέξω... και τα 230 μου τελική εμένα με κάνουνε περήφανο που τα αγγίζω. (τις δύο εκείνες φορές...)
Λέω ξεκινάει απο τα 19 χιλιάρικα μέχρι όσο βάλει ο θεός. Ποτέ δεν είπα ότι η Screaming Eagle ξεκινάει απο τα 19 χιλιάρικα? Και μετά λες ότι λέω και μ@#$ κιόλας! Και που λες για τα 240 άλογα, να πω πως choppers δεν είναι μόνο οι Harley, είναι ένα σωρό κουνηστήρες όπου όποιος βρίσκεται στον χώρο γνωρίζει. Και είναι όλοι μεγάλοι και δυνατοί. Έτσι απλά. Σαν ιδιοκτήτης V2 θα έπρεπε να ξέρεις πόσο για πλάκα σηκώνει σούζες η Tuono με τα 150 άλογα στις 9000 στροφές στον στρόφαλο. Σκέψου τώρα τα χέρια στον ουρανό, τα πόδια μπροστά, 140 άλογα στον τροχό στις 5000στροφές και πολύ ατσάλι.
μόλις μια εταιρία που γουστάρετε βγάλει κάτι δυνατό (άσχετα αν κοστίζει μια περιουσία, δεν στρίβει κ.τ.λ) μας το κοπανάτε εδώ μέσα!!
Νόμιζα σας χαλούσαν τα υπερκυβισμένα Japan και μάλιστα σχολιάζετε τους κοντράκιδες ότι τα στήνουν με μηχανές των 150 αλόγων και των 12000 ευρώ! Εσύ ο ίδιος κατηγορείς του ιδιοκτήτες busa ότι τα στήνουν με 16χρονα στα φανάρια, και τώρα τους προκαλείς!!
Δεν κοπάνησα τίποτα. Εγώ απλά υπερασπίστηκα την μηχανή μου ενάντια σε επιθέσεις τύπου "για κάτσε ρε φίλε...σαν πέρα με το τσαγερό..." που νομίζουν ότι η μηχανή κάνει 0-100 σε 9 δευτερόλεπτα.
Ούτε προκάλεσα τίποτα.
Και άμα καρφώσω κομπρέσορα δεν θα το κάνω γιατί το γκάζι της μου φαίνεται λίγο. Αλλά γιατί αγαπαώ την μηχανή μου και θέλω να την κάνω τούμπανο. Όταν της βάζεις καλύτερο μπροστινό το κάνεις γιατί θέλεις καλύτερο έλεγχο στο όριο? Όχι, το κάνεις γιατί αγαπάς την μηχανή και θέλεις ότι καλύτερο για αυτήν.
yannis27
12/10/2007, 11:24
Δεν κοπάνησα τίποτα. Εγώ απλά υπερασπίστηκα την μηχανή μου ενάντια σε επιθέσεις τύπου "για κάτσε ρε φίλε...σαν πέρα με το τσαγερό..." που νομίζουν ότι η μηχανή κάνει 0-100 σε 9 δευτερόλεπτα.
Ούτε προκάλεσα τίποτα.
Και άμα καρφώσω κομπρέσορα δεν θα το κάνω γιατί το γκάζι της μου φαίνεται λίγο. Αλλά γιατί αγαπαώ την μηχανή μου και θέλω να την κάνω τούμπανο. Όταν της βάζεις καλύτερο μπροστινό το κάνεις γιατί θέλεις καλύτερο έλεγχο στο όριο? Όχι, το κάνεις γιατί αγαπάς την μηχανή και θέλεις ότι καλύτερο για αυτήν.
κιαλο!!!!!κιαλο!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
12/10/2007, 11:56
ρε νικκεπ θες να πεις δλδ οτι το μηχανακι σου κανει 0-100 3 δευτερολεπτα? και 0-200 8??
τι πηραμε εμεις τα SS τοτε ρε γμτ να μας περνανε τα χαρλευ |?
Για τα 3+ δευτερόλεπτα είμαι σίγουρος.
Για το 0-200 σε 8 πιθανό να κάνω λάθος. Αφού είναι γυμνή και μόνο δύο φορές όλες και όλες άγγιξα το 230. Πάντως μέχρι τα 160 φτάνω εκρηκτικά.
Μέχρι τα 140 η μηχανή τραβάει και σε ακολουθώ άνετα.
Τώρα απο εβδομάδα θα κάνω μία επίσκεψη στον Cartman προς Πάτρα πλευρά να προσκυνήσει.
Αλήτες Japanophille, ίχνος ντροπής δεν έχετε μέσα σας... βάλατε το Harley στην γωνία να το ριμάξετε (και πάλι φάγατε ψώλιασμα όμως...):rotflmao: .
Και επειδή εγώ μιλάω με Links...και όχι επιχειρίματα που τραβάω απο τον πωπό μου βαθειά μέσα...
Ιδού το κτήνος!!!
http://www.mototriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=80&NEWS_DATA_ID=64963
Θα μπορούσε κάτι να κάνει η Honda με κανά VFR 1000άρι...αλλά προτιμάει να περιμένει τους Ευρωπαίους για να τους αντιγράψει!!!
ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να βλέπεις ΟΤΙ γουστάρεις ..................
ΠΟΙΑ 19000 Ε αρχίζει ;;;;;;;;;;
:a21: :a21: :a21: :a24: :a24: :a24:
Η πιό απλή Screaming Chicken αρχίζει από 28000 Ε και η τιμή είναι στην ΙΤΑΛΙΑ !!!!!!!!!!
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;;;;;;;;;;
Αλήτες Japanophille, ίχνος ντροπής δεν έχετε μέσα σας... βάλατε το Harley στην γωνία να το ριμάξετε (και πάλι φάγατε ψώλιασμα όμως...):rotflmao: .
Και επειδή εγώ μιλάω με Links...και όχι επιχειρίματα που τραβάω απο τον πωπό μου βαθειά μέσα...
Ιδού το κτήνος!!!
Θα μπορούσε κάτι να κάνει η Honda με κανά VFR 1000άρι...αλλά προτιμάει να περιμένει τους Ευρωπαίους για να τους αντιγράψει!!!
ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
Ποιό ψώλιασμα φάγαμε ;;;;;;;;;;;;;;
Όσο για τον V4 της Aprilia άσε να βγεί πρώτα και τα ξαναλέμε μετά :evil: :evil: :evil:
Πως το είπες το άλλο ;;;;;;;
Μέχρι τα 160 πας ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ;;;;;;;;;
Εδω συμφωνώ και εγώ !!!!!!!!!!!
ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΕΚΡΑΓΕΙ Η ΧΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
yannis27
12/10/2007, 14:23
Ιδού το κτήνος!!!
ΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
ποτε δε θα πειραξω τα ζωα τα καημενα...
και εκεινα σα και σενα δεν εχουνε ψυχη?????:bawl: :bawl: :bawl:
Λοιπόν φίλε Νικκερ λές λές αλλά ακόμα δεν μου είπες που βρήκες τα 240 άλογα σε Harley! Ξέρω ότι η Harley έχει το ρεκόρ σε αγώνες παλαιοτέρων ετών, αλλά δεν έτρεχε με καθαρόαιμες τσόπερ! Εσύ που βρήκες εργοστασιακή τσόπερ με 240 άλογα?
Περιμένω ε...
Και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ και με αγνοήσατε :o
...
Επαναλαμβάνω προς Ευρωπαιόφιλους κυρίως (χωρίς να εξαιρώ και τον εαυτό μου φυσικά):
ποιές είναι οι τετρακύλινδρες προτάσεις της ευρώπης?
Aν θέλει κάποιος να πάρει τετρακύλινδρο street ή ss ευρωπαϊκό, ποιές είναι οι επιλογές του?
Υπάρχει κάτι προσιτό οικονομικά, ή μήπως είναι μονόδρομος τα Ιαπωνικά?
Αν για παράδειγμα φίλοι Dessert, strata, Nikker κ.λ.π γουστάρατε τετρακύλινδρο για οποιονδήποτε λόγο που δεν μας ενφιαφέρει, τί θα προτειμούσατε?
Ας εξαιρέσουμε την MV λόγω κόστους και την Aprillia V4 η οποία δεν παράγεται ακόμη!
Λοιπόν?
H.A.Balafoutre
12/10/2007, 14:31
Ένα πράγμα που μου αρέσει στο Fazer είναι πως σου δίνει την αίσθηση πως θα το καβαλάς για μια ζωή αλλάζοντας μόνον τα αναλώσιμα και δεν θα σε προβληματήσει ποτέ όσο και να το σκίζεις. Και πιστεύω με τέτοια αντιπροσώπευση στην Ελλάδα θα είναι πολύ πιθανό να γίνει.
Αν και όλο το μπροστινό με τα 43άρια συμβατικά τηλεσκοπικά (ελατήρια και υγρά ohlins) είναι πλέον λίγα. Για να μην πως έως και ψεύτικα.
Cartman για να λέμε τα πράγματα ΟΠΩΣ είναι .......
Μια χαρά μηχανάκια είναι τα ευρωπαϊκά !!!!!!!!!
Χαλάνε όμως ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ από τα Ιαπωνικά, στοιχίζουν ΣΥΝΗΘΩΣ ένα σκασμό λεφτά και τέλος έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΗ ιπποδύναμη.
Έχουν όμως ΣΥΝΗΘΩΣ καλλίτερα περιφερειακά και ΟΜΟΡΦΟ σχεδιασμό.
ΑΝ δεχτείς τα παραπάνω έχει καλώς. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ !!!!!!!!!!!!
Το βασικότερο πρόβλημα των Ευρωπαϊκών είναι η ΚΑΚΙΣΤΗ αντιπροσώπευσή τους στη χώρα μας και η επίσης ΚΑΚΙΣΤΗ συντήρηση - υποστήριξη που παρέχουν τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ συνεργεία για Ευρωπαϊκές μηχανές.
Ίσως κάποιοι να έχουν άλλη άποψη και να πούνε ότι τα συνεργεία είναι καλά.
Με εξαίρεση 1 και μόνο που έμεινα ευχαριστημένος, όλα τα άλλα είναι Γ.Τ.Π.
H.A.Balafoutre
12/10/2007, 14:45
Μερικά από τα πράγματα που κατάφεραν οι ιάπωνες ήταν να ταρακουνήσουν τους ευρωπαίους και να κάνουν τα Race Replica πιο προσιτά για τον πολύ κόσμο.
Cartman για να λέμε τα πράγματα ΟΠΩΣ είναι .......
Μια χαρά μηχανάκια είναι τα ευρωπαϊκά !!!!!!!!!
Χαλάνε όμως ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ από τα Ιαπωνικά, στοιχίζουν ΣΥΝΗΘΩΣ ένα σκασμό λεφτά και τέλος έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΗ ιπποδύναμη.
Έχουν όμως ΣΥΝΗΘΩΣ καλλίτερα περιφερειακά και ΟΜΟΡΦΟ σχεδιασμό.
ΑΝ δεχτείς τα παραπάνω έχει καλώς. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ !!!!!!!!!!!!
Το βασικότερο πρόβλημα των Ευρωπαϊκών είναι η ΚΑΚΙΣΤΗ αντιπροσώπευσή τους στη χώρα μας και η επίσης ΚΑΚΙΣΤΗ συντήρηση - υποστήριξη που παρέχουν τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ συνεργεία για Ευρωπαϊκές μηχανές.
Ίσως κάποιοι να έχουν άλλη άποψη και να πούνε ότι τα συνεργεία είναι καλά.
Με εξαίρεση 1 και μόνο που έμεινα ευχαριστημένος, όλα τα άλλα είναι Γ.Τ.Π.
Φυσικά και τα δέχομαι και συμφωνώ ότι είναι μια χαρά μηχανάκια! Φίλε όπως λέμε συχνά εδώ μέσα, δεν πρέπει να κοιτά κανείς μάρκα αλλά μοντέλο! Να μην κοιτάμε το εργοστάσιο αλλά την ίδια την μηχανή!
Απ`ότι ακούω τα ευρωπαϊκά χαλάνε συχνότερα, αλλά όχι όλα. π.χ. ακούω ότι η bmw έχει άριστη φήμη. Επίσης συμφωνώ με την κακή αντιπροσώπευσή τους στη χώρα μας και την κακή συντήρηση - υποστήριξη που παρέχουν τα ελαχιστα συνεργεία για Ευρωπαϊκές μηχανές που είπες! Μάλλον γι`αυτό χαλάνε τα περισσότερα, κάτι που είναι αναμενόμενο, αφού δεν συντηρούνται σωστά τα μηχανάκια.
Επίσης τα ευρωπαϊκά είναι συνήθως πιο κοντά στα όρια των κινητήρων τους (π.χ. οι μηχανικοί της ΚΤΜ ξεζουμίζουν τον κινητήρα, βγάζοντας 60 ολόκληρους ίππους από μονοκύλινδρο).
Αυτό που προσπαθώ να πώ γενικότερα σε αυτό το θρέντ είναι να μην γίνεται μαζική απαξίωση είτε των Ιαπωνικών είτε των Ευρωπαϊκών! Υπάρχουν άριστα μηχανάκια και στις δύο πλευρές, όπως και άσχημα, γρήγορα, αργά, που σπάνε, που σκάνε που γ@μ@νε κ.τ.λ... δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να τα απορρίπτει όλα από κάποια από τις δύο πλευρές!
Τώρα απο θέμα πλάκας, εννοείτε ότι το παρατραβάμε όλοι...αλλά γίνεται φιλικά και φυσικά χωρίς πρόθεση να πληγωθεί κάποιος!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Μερικά από τα πράγματα που κατάφεραν οι ιάπωνες ήταν να ταρακουνήσουν τους ευρωπαίους και να κάνουν τα Race Replica πιο προσιτά για τον πολύ κόσμο.
+1
grigorisr1
12/10/2007, 15:14
Ποιό ψώλιασμα φάγαμε ;;;;;;;;;;;;;;
Όσο για τον V4 της Aprilia άσε να βγεί πρώτα και τα ξαναλέμε μετά :evil: :evil: :evil:
Πως το είπες το άλλο ;;;;;;;
Μέχρι τα 160 πας ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ;;;;;;;;;
Εδω συμφωνώ και εγώ !!!!!!!!!!!
ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΕΚΡΑΓΕΙ Η ΧΥΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
αμα βγει ποτε.... που δε πιστευω... και αν βγει θα κανει και αυτο 59.990 οπος το δεσμο ?:lol:
grigorisr1
12/10/2007, 15:15
Για τα 3+ δευτερόλεπτα είμαι σίγουρος.
Για το 0-200 σε 8 πιθανό να κάνω λάθος. Αφού είναι γυμνή και μόνο δύο φορές όλες και όλες άγγιξα το 230. Πάντως μέχρι τα 160 φτάνω εκρηκτικά.
Μέχρι τα 140 η μηχανή τραβάει και σε ακολουθώ άνετα.
Τώρα απο εβδομάδα θα κάνω μία επίσκεψη στον Cartman προς Πάτρα πλευρά να προσκυνήσει.
ρε σοβαρα τωρα... εχεις οδηγησει κανα 1000αρι ΣΣ τζαπαν?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
[B]Aχ...με καταξίωσες με απάντηση..δόξα σοι ο θεός..γιατί δεν κατάφερα να κλείσω μάτι εχθές.
Έψαξες στην Harley και δεν βρήκες 240 άλογα? Τι μας λες? Πέφτω απο τα σύννεφα!!!
Για αυτό σας λέω...δεν μπορείτε να καταλάβετε, δεν υπάρχει νόημα στο να γίνω ο μπροστιάρης των Choppers, ούτε θέλω να κάθομαι να τις δικαιολογώ. Μπορώ...αλλά δεν έχει κανέναν νόημα γιατί είτε το έχεις...είτε δεν το έχεις και
------>μπορώ πολύ εύκολα να καταλάβω γιατί κάποιος ΔΕΝ θα προτιμήσει μία.<---------
Ούτε και θέλω να βγάλ
Aυτό εδώ ΔΕΝ το διάβασες?
Aχ...με καταξίωσες με απάντηση..δόξα σοι ο θεός..γιατί δεν κατάφερα να κλείσω μάτι εχθές.
Ούτε και θέλω να βγάλω την V Rod καλύτερη απο την Busha.
----------------->Kαι να σου πω την αλήθεια και χωρίς να με συμφέρει μου κάνει εντύπωση που σκόραρε τόσο καλά η V Rod. <------------------------------
-------------------------------------------
Εγώ απλά απάντησα σε ένα χτύπημα. "Τι να κλάσει η Harley απο επιδόσεις ρε?" Μία φορά το ρεκόρ πάντως το κατέχει.
Για αυτό σας λέω...αφήστε τις Choppers απέξω... και τα 230 μου τελική εμένα με κάνουνε περήφανο που τα αγγίζω. (τις δύο εκείνες φορές...)
Λέω ξεκινάει απο τα 19 χιλιάρικα μέχρι όσο βάλει ο θεός. Ποτέ δεν είπα ότι η Screaming Eagle ξεκινάει απο τα 19 χιλιάρικα? Και μετά λες ότι λέω και μ@#$ κιόλας! Και που λες για τα 240 άλογα, να πω πως choppers δεν είναι μόνο οι Harley, είναι ένα σωρό κουνηστήρες όπου όποιος βρίσκεται στον χώρο γνωρίζει. Και είναι όλοι μεγάλοι και δυνατοί. Έτσι απλά. Σαν ιδιοκτήτης V2 θα έπρεπε να ξέρεις πόσο για πλάκα σηκώνει σούζες η Tuono με τα 150 άλογα στις 9000 στροφές στον στρόφαλο. Σκέψου τώρα τα χέρια στον ουρανό, τα πόδια μπροστά, 140 άλογα στον τροχό στις 5000στροφές και πολύ ατσάλι.
Και να τονίσω με υπενθύμιση γιατί απο ότι φαίνεται δεν το πιάνεις με την πρώτη
Λέω ξεκινάει απο τα 19 χιλιάρικα μέχρι όσο βάλει ο θεός. Ποτέ δεν είπα ότι η Screaming Eagle ξεκινάει απο τα 19 χιλιάρικα? Και μετά λες ότι λέω και μ@#$ κιόλας!
Η V Rod ξεκινάει στα 19 χιλιάρικα...το έπιασες ή να χαμηλώσω λίγο το IQ να μιλήσω στην γλώσσα σου?
"ΟΥΓΚ...V Rod 19 χιλιάρικα πιο φτηνή... μέχρι πολλάαΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα λεφτά..."
Γαμώτο...άμα μπορούσα να χρησιμοποιήσω χειρονομίες ίσως μπορούσα να σε κάνω να το καταλάβεις...ίσως...γιατί ψιλοαμφιβάλλω αν χωράει τίποτα καινούριο εκεί μέσα. Τέτοια προπαγάνδα που έχεις στριμώξει για τα Japon...
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να βλέπεις ΟΤΙ γουστάρεις ..................
ΠΟΙΑ 19000 Ε αρχίζει ;;;;;;;;;;
:a21: :a21: :a21: :a24: :a24: :a24:
Η πιό απλή Screaming Chicken αρχίζει από 28000 Ε και η τιμή είναι στην ΙΤΑΛΙΑ !!!!!!!!!!
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;;;;;;;;;;
Cartman...240 άλογα σε Harley δεν είπα ότι υπάρχουνε. Άμα είπα τέτοιο πράγμα, κάντο quote και στείλτο μου και σου βάζω 15 ευρό στοίχιμα. Είπα με 17 χιλιάρικα μπορείς να έχεις chopperιά με 240 άλογα. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να τα βγάλω φτηνά. Απάντηση έδωσα ξανά αλλά προφανώς κόλλησες το μικρόβιο της βλακείας απο τον αρχαίο και την αγνόησες...οπότε πάμε πάλι.
Και που λες για τα 240 άλογα, να πω πως choppers δεν είναι μόνο οι Harley, είναι ένα σωρό κουνηστήρες όπου όποιος βρίσκεται στον χώρο γνωρίζει. Και είναι όλοι μεγάλοι και δυνατοί. Έτσι απλά. Σαν ιδιοκτήτης V2 θα έπρεπε να ξέρεις πόσο για πλάκα σηκώνει σούζες η Tuono με τα 150 άλογα στις 9000 στροφές στον στρόφαλο. Σκέψου τώρα τα χέρια στον ουρανό, τα πόδια μπροστά, 140 άλογα στον τροχό στις 5000στροφές και πολύ ατσάλι.
Ένα σωρό κουνηστήρες τύπου S&S, Revtech και διάφορες άλλες ράτσες...μιλάω για κυβικά και choperιές!!! 5.500 στοιχίζει κινητήρας 1600 απο S&S.
Αρχαίε... δεν την τήρησες την υπόσχεση σου...νομίζα ότι δεν θα ασχοληθείς άλλο.
Ε κάνε μας την χάρη και σταμάτα να ασχολείσαι. Και λέω ΜΑΣ γιατί με τις βλακείες που λες ρεζιλεύεις τον εαυτό σου. Τράβα πούλα το Busha γιατί με το μυαλό που κουβαλάς θα μπερδέψεις το φρένο με το γκάζι και θα χεις τρεχάματα.
Μπορούμε να επιστρέψουμε στα Euro τώρα?
Λοιπόν. BMW, 13900 χιλιάρικα 160 άλογα στις 10.000 στροφές.
Τι θα πεις τώρα? Ναιιι...αλλά είναι BMW...
Θα σου πούμε Agusta...ναι....αλλά είναι ακριβή..
Θα σου πούμε Aprilia Tuono...ναιι....αλλά είναι αργό
Θα σου πούμε Ducati ...ναιιιι....χαλάει.
Δεν πρόκειται να ανοίξεις το μυαλό σου. Είσαι επίσημα στενόμυαλος.
Γάμα τα SS και πάμε σε άλλες κατηγορίες.
Supermotard, μικρά γυμνά, enduro, ON-OFF, Cruisers...
Ποιά είναι τα καλύτερα ΚΑΙ τα πιο φτηνά?
...Μπορούμε να επιστρέψουμε στα Euro τώρα?
Nikker σε ποιόν μιλάς? Αυτό είναι η απάντηση σου σε αυτό που είπα για τα τετρακύλινδρα Ευρωπαϊκά?
:look:
grigorisr1
12/10/2007, 16:21
Και να τονίσω με υπενθύμιση γιατί απο ότι φαίνεται δεν το πιάνεις με την πρώτη
Η V Rod ξεκινάει στα 19 χιλιάρικα...το έπιασες ή να χαμηλώσω λίγο το IQ να μιλήσω στην γλώσσα σου?
"ΟΥΓΚ...V Rod 19 χιλιάρικα πιο φτηνή... μέχρι πολλάαΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααα λεφτά..."
Γαμώτο...άμα μπορούσα να χρησιμοποιήσω χειρονομίες ίσως μπορούσα να σε κάνω να το καταλάβεις...ίσως...γιατί ψιλοαμφιβάλλω αν χωράει τίποτα καινούριο εκεί μέσα. Τέτοια προπαγάνδα που έχεις στριμώξει για τα Japon...
Cartman...240 άλογα σε Harley δεν είπα ότι υπάρχουνε. Άμα είπα τέτοιο πράγμα, κάντο quote και στείλτο μου και σου βάζω 15 ευρό στοίχιμα. Είπα με 17 χιλιάρικα μπορείς να έχεις chopperιά με 240 άλογα. Αλλά δεν με ενδιαφέρει να τα βγάλω φτηνά. Απάντηση έδωσα ξανά αλλά προφανώς κόλλησες το μικρόβιο της βλακείας απο τον αρχαίο και την αγνόησες...οπότε πάμε πάλι.
Ένα σωρό κουνηστήρες τύπου S&S, Revtech και διάφορες άλλες ράτσες...μιλάω για κυβικά και choperιές!!! 5.500 στοιχίζει κινητήρας 1600 απο S&S.
Αρχαίε... δεν την τήρησες την υπόσχεση σου...νομίζα ότι δεν θα ασχοληθείς άλλο.
Ε κάνε μας την χάρη και σταμάτα να ασχολείσαι. Και λέω ΜΑΣ γιατί με τις βλακείες που λες ρεζιλεύεις τον εαυτό σου. Τράβα πούλα το Busha γιατί με το μυαλό που κουβαλάς θα μπερδέψεις το φρένο με το γκάζι και θα χεις τρεχάματα.
Μπορούμε να επιστρέψουμε στα Euro τώρα?
δρζ 400 :lol: πιο αξιοπιστο και πιο φτηνο και εσυ ο ιδιος το πηρες :D
και το κολπο που εκανες πριν.. ταχα τα πουλουσες να μας ψαρωσεις ηθελες ε κουφαλα ? :rotflmao: γυμνα... χμμμ εχει το χορνετ... ζ750 που ειναι πιο ομορφα απο το μονστερ τωρα για on-off εκει το truimph tiger ειναι ωραιο και εχει και δυναμη... τωρα αν ειναι αξιοπιστο δε ξερω... απο cruisers δεν εχω ιδεα δικια σου κατηγορια ειναι :wave2:
Φυσικά και τα δέχομαι και συμφωνώ ότι είναι μια χαρά μηχανάκια! Φίλε όπως λέμε συχνά εδώ μέσα, δεν πρέπει να κοιτά κανείς μάρκα αλλά μοντέλο! Να μην κοιτάμε το εργοστάσιο αλλά την ίδια την μηχανή!
Απ`ότι ακούω τα ευρωπαϊκά χαλάνε συχνότερα, αλλά όχι όλα. π.χ. ακούω ότι η bmw έχει άριστη φήμη. Επίσης συμφωνώ με την κακή αντιπροσώπευσή τους στη χώρα μας και την κακή συντήρηση - υποστήριξη που παρέχουν τα ελαχιστα συνεργεία για Ευρωπαϊκές μηχανές που είπες! Μάλλον γι`αυτό χαλάνε τα περισσότερα, κάτι που είναι αναμενόμενο, αφού δεν συντηρούνται σωστά τα μηχανάκια.
Επίσης τα ευρωπαϊκά είναι συνήθως πιο κοντά στα όρια των κινητήρων τους (π.χ. οι μηχανικοί της ΚΤΜ ξεζουμίζουν τον κινητήρα, βγάζοντας 60 ολόκληρους ίππους από μονοκύλινδρο).
Αυτό που προσπαθώ να πώ γενικότερα σε αυτό το θρέντ είναι να μην γίνεται μαζική απαξίωση είτε των Ιαπωνικών είτε των Ευρωπαϊκών! Υπάρχουν άριστα μηχανάκια και στις δύο πλευρές, όπως και άσχημα, γρήγορα, αργά, που σπάνε, που σκάνε που γ@μ@νε κ.τ.λ... δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να τα απορρίπτει όλα από κάποια από τις δύο πλευρές!
Σωστος!!!
Δεν ειναι μονο τα ευρωπαικα. Η honda εχει καλη αντιπροσωπεια? Η suzuki?
Και πολλες φορες ορισμενα συνεργεια οχι μονο δεν κανουν αυτα που προβλεπει ο κατασκευαστης αλλα με τις μαϊμουδιες τους καταστρεφουν εντελως τα μηχανακια κ μετα κανουν τον κινεζο. Γενικα μιλαω.
Ποσα αριστα μηχανακια ομως υπαρχουν απο καθε πλευρα???;)
Θα το δώσω το DRZ ρε...θα πάρω μία μικρή Harley 883 θα της βάλω χωματολάστιχα whitepower και χωμάτινες ζάντες και θα με κηνυγάς στα χώματα!!!
Φίλε Cartman.
Tuono. 4 χιλιάρικα πιο φτηνό απο οποιοδίποτε γιαπωνέζικο supersport.(V2)
BMW 160 άλογα, και πάλι πιο φτηνό στα 13900.(I4)
Kαι τα Benelli που δεν κυκλοφορούν καθόλου (με λιγότερα άλογα...αλλά υπάρχουνε και αυτά.)
Απο εκεί και έπειτα έχουμε τα Ducatia, (V2)
και τα Agusta!!!
Η διαφορά μεταξύ Japan SS - Tuono είναι ίδια με την διαφορά Japan SS - 1098!!!
Αλλά δεν πειράζει..λίγη υπομονή χρειάζεται να κάνουμε και οι δύο.
Λίγη υπομονή εγώ να βγει ο V4 της Aprilia, λίγη ακόμα εσύ για να ακολουθήσει η Honda με VFR ή η να αγοράσει η Yamaha τον κινητήρα!
sakisvolos
12/10/2007, 17:35
Καλησπέρα!
Εξακολουθώ να μην πείθωμαι οτι τα japan είναι απάτη!
:wave2: :wave2: :wave2:
Δεν προκάλεσα κανέναν.
Βρε ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ εσύ δεν τα έχεις γράψει τα παραπάνω ;;;;;;;;;
:a31: :a31: :a31:
grigorisr1
12/10/2007, 17:37
χαρλευ σε χωμα θα βαλεις ρε?? σε βλεπο σε καμια λιμνη θαμμενο και μετα για να βγει θα θελεις κανα ελικοπτερο και αμα το σηκωσει
ρε εδω το 1098 δεν ειναι πιο γρηγορο απο 1000 σσ τζαπαν και εσυ μας λες για το τουονο ?
:lol: :lol: :lol:
sakisvolos
12/10/2007, 17:48
Φάσκεις και αντιφάσκεις ρε nikker ηρέμησε ρε φίλε πάρτο λίγο αλλιώς!
:) :) :)
Βρε ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ εσύ δεν τα έχεις γράψει τα παραπάνω ;;;;;;;;;
:a31: :a31: :a31:
Η μηχανή η Dragster πωλείται όπως την βλέπεις στην φωτογραφία, μαζί με το μανταφλάρι για να μην σηκώνει σούζες πίσω και όλα τα λοιπά...στην αντιπροσωπεία. Στημμένη για Drag Racing.
Η μηχανή ονομάζεται V Rod και είναι η έκδοση screaming eagle.
Την μηχανή V Rod την βρίσκεις μεταχειρισμένη 15.000.
Η μηχανή V Rod καινούρια ξεκινάει απο 19000.
Κοίτα μία μαγική λέξη ---->ξεκινάει<---
Συνήθως όταν λέμε ότι μία μηχανή ξεκινάει στην X τιμή, εννούμε ότι ξεκινάει η απλή έκδοση.
Τώρα εσύ με το νιονιό που κουβαλάς...κατάλαβες ότι η V Rod ξεκινάει στην απλή της έκδοση φορώντας Screaming Eagle!!! Παρά το ότι τόνισα ότι screaming eagle είναι σαν να λέμε Yoshimura!!!
Nα το μεταφράσω και στα Γιαπωνέζικα (αν και αμφιβάλλω αν θα το καταλάβεις!!!)
Η Hayabusha ξεκινάει στα 13 χιλιάρικα απλή έκδοση και φτάνει μέχρι τα 14.500 η...ΌΧΙ απλή έκδοση.
"ΌΧΙ απλή έκδοση" σαν να λέμε..."Hayabusha που φοράει Yoshimura!!!"
Τώρα το γιατί εσύ πάντα καταλαβαίνεις αλλιώς...να το κοιτάξεις αυτό. Νομίζω ότι υπάρχουνε φάρμακα ειδικά. Όχι για το IQ σου, για τα νεύρα σου... γιατί πολύ τσαντίλας μου ακούγεσαι και δεν φταίω εγώ για αυτό.
Δεν προκάλεσα κανέναν.
Και το αστείο είναι ότι έδωσα και πολλά παραδείγματα.
Suzuki και Yoshimura.
Mercedes και AMG
BMW και ΑC Schnitzer.
Δεν νιώθεις λίγο βλάκας τώρα? Έστω και λιγάκι ρε παιδί μου? Εντάξει το ξέρω...όλη μέρα δουλειά...Παρασκευή σήμερα, ήτανε μία δύσκολη μέρα για όλους μας...που να κάθεσαι να χρησιμοποιείς το νιονιό σου...βάζεις τον αυτόματο πιλότο και αρχίζεις και postάρεις στο internet.
Πάντως με συγχωρείς, δεν είχα κανέναν σκοπό να σου αποδείξω την άγνοια σου και την βλακεία σου. Φιλικά πάντα έτσι?
Μία συγγνώμη για τα κοσμητικά σου επίθετα θα ήτανε δεκτή και θα έδειχνε πολλά για τον χαρακτήρα σου.
Μία συγγνώμη για την άγνοια σου επίσης.---> 6.991<----
Μία συγγνώμη για το ότι μπήκες φουριόζος και άρχισες να κράζεις σε στυλ "σα πέρα με το τσαγερό σου ρε φίλε μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να μιλάω εδώ...".
Θα το δώσω το DRZ ρε...θα πάρω μία μικρή Harley 883 θα της βάλω χωματολάστιχα whitepower και χωμάτινες ζάντες και θα με κηνυγάς στα χώματα!!!
Φίλε Cartman.
Tuono. 4 χιλιάρικα πιο φτηνό απο οποιοδίποτε γιαπωνέζικο supersport.(V2)
BMW 160 άλογα, και πάλι πιο φτηνό στα 13900.(I4)
Kαι τα Benelli που δεν κυκλοφορούν καθόλου (με λιγότερα άλογα...αλλά υπάρχουνε και αυτά.)
Απο εκεί και έπειτα έχουμε τα Ducatia, (V2)
και τα Agusta!!!
Η διαφορά μεταξύ Japan SS - Tuono είναι ίδια με την διαφορά Japan SS - 1098!!!
Αλλά δεν πειράζει..λίγη υπομονή χρειάζεται να κάνουμε και οι δύο.
Λίγη υπομονή εγώ να βγει ο V4 της Aprilia, λίγη ακόμα εσύ για να ακολουθήσει η Honda με VFR ή η να αγοράσει η Yamaha τον κινητήρα!
Οκ ρε μαν βασικά δεν με κατάλαβες! Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω! Εγώ είπα έστω ότι γουστάρουμε τετρακύλινδρο! Για εμένα στην απόφαση να πάρω το FZ6 έπαιξε τεράστιο ρόλο ο Ι4! και σε ρωτάω τώρα εγώ φίλε επειδή ακριβώς ΔΕΝ είμαι κολημένος ούτε με Japan ούτε με κάποια συγκεκριμένη μάρκα, εσύ τί θα μου πρότεινες από ευρώπη σε τετρακύλινδρο?
Δεν προσπαθώ να σου πώ ότι τα Japan είναι καλύτερα ή φθηνότερα ή κάτι άλλο, ξεκόλλα! Σε ρωτάω τί θα μου πρότεινες σε ΤΕΤΡΑΚΥΛΙΝΔΡΟ από ευρώπη!
Το bmw νομίζω δεν είναι κατάλληλο για εμένα λόγω πολλών ίππων! Πρότεινε μου κάτι κοντά στα 60-100 άλογα σε τετρακύλινδρο από Ευρώπη! Εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι που να γουστάρω, γι`αυτό πήρα Japan. Εσύ τώρα με λές στενόμυαλο κ.τ.λ... Επίσης σου το είπα ξανά αλλά δεν με ακούς, αν βγάλει η Aprilia εργαλείο που γουστάρω, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ! Σιγά μην κάτσω να περιμένω την Yamaha ή την κάθε Yamaha να βγάλει αυτό που θέλω! Το ίδιο όμως θα έκανα και αντίστοιχα αν έβγαζε η Ιαπωνία κάτι καλό! Έσύ?
Και κάτι άλλο. Μια υποθετική ερώτηση. Αν έβγαζε η Ιαπωνία ένα τσόπερ αντικειμενικά καλύτερο από HD θα το έπερνες? Η θα κολλούσες στο ότι είναι Japan?
Φιλικά!
Τώρα το να ζητάς I4 αποκλειστικά με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσα να σου πω δώσε μου ένα V2 γιαπωνέζικο. Κατά τα άλλα στην κατηγορία την δικιά σου παίζει το monster, shiver και το τρικίλυνδρο τρίουμφ.
Το γιαπωνέζικο chopper, ομολογώ ανοιχτά πως όχι δεν θα το έπαιρνα. Έχει και μία ιστορία, και μία αποκλειστικότητα, και μία φιλοσοφία και είναι ο μπαμπάς του στυλ αυτού. Βασικά όχι μόνο ο μπαμπάς του στυλ αλλά γενικότερα ο μπαμπάς. Μπορεί οι Γιάπωνες να βγάλουνε αυτοκίνητο πιο ακριβό και γρήγορο απο Ferrari αλλά και πάλι δεν θα είναι Ferrari. Θα μου πεις πληρώνεις το όνομα. Καμμία σχέση.
grigorisr1
12/10/2007, 19:17
Τώρα το να ζητάς I4 αποκλειστικά με το ίδιο σκεπτικό θα μπορούσα να σου πω δώσε μου ένα V2 γιαπωνέζικο. Κατά τα άλλα στην κατηγορία την δικιά σου παίζει το monster, shiver και το τρικίλυνδρο τρίουμφ.
Το γιαπωνέζικο chopper, ομολογώ ανοιχτά πως όχι δεν θα το έπαιρνα. Έχει και μία ιστορία, και μία αποκλειστικότητα, και μία φιλοσοφία και είναι ο μπαμπάς του στυλ αυτού. Βασικά όχι μόνο ο μπαμπάς του στυλ αλλά γενικότερα ο μπαμπάς. Μπορεί οι Γιάπωνες να βγάλουνε αυτοκίνητο πιο ακριβό και γρήγορο απο Ferrari αλλά και πάλι δεν θα είναι Ferrari. Θα μου πεις πληρώνεις το όνομα. Καμμία σχέση.
γιατι υποτιμας τοσο πολυ τους γιαπωνεζους?... οι γιαπωνεζοι ειναι τεραστιες εταιρειες και ποτε δε προκειται να τους παρε κανας μλκς ευρωπαιος τι δουλεια τους
γιατι απλα ειναι ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΤΟΝ ΓΙΑΠΩΝΕΖΩΝ οι ουροπεοι
και ξαναλεω τωρα... αν βαλεις ολα τα hayabusa που εχουνε πουληθει τοσα ευρωπαικα αμερικανικα ολα μαζι να τα βαλεις δεν υπαρχουν :lol: :lol: εξαιρουνται τα σκουτερ ta gilera κτλ ε :D
Ακριβώς φίλε, ΔΕΝ υπάρχει! Αυτό που προσπαθώ να πώ είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα Japan είναι μονόδρομος (I4), όπως υπάρχουν και άλλες που είναι τα ευρωπαϊκά μονόδρομος (V2)!
Καταλαβαίνω τι λές, αλλά ρίχνε και μια ματιά προς ανατολάς επειδή βγαίνουν αξιόλογα κομμάτια! Οκ μπορεί σε τσόπερ να είναι μονόδρομος η Αμερική λόγω και κουλτούρας, ατελείωτων ευθειών κ.τ.λ, αλλά στις υπόλοιπες κατηγορίες μοτοσυκλετών δεν μπορούμε έτσι απλά να τους αποκλείουμε τους Ιάπωνες!
grigorisr1
12/10/2007, 19:30
αντε ρε παιδια τι εγινε μονο 2 ατομα μιλανε.... μιληστε λιγο να κανουμε ΣΑΜΑΤΑ :lol:
οχι τπτ αλλο να περασει ι ωρα να σχολασω :D
project.breeze
12/10/2007, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
αντε ρε παιδια τι εγινε μονο 2 ατομα μιλανε.... μιληστε λιγο να κανουμε ΣΑΜΑΤΑ :lol:
οχι τπτ αλλο να περασει ι ωρα να σχολασω :D
Γρηγόρη είσαι κουλάδι!!!Γιατί δεν μπαίνεις msn πλέον,σε ψάχναμε με τον Σίμο το πρωί να σε ψάλουμε:rotflmao:
grigorisr1
12/10/2007, 19:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Γρηγόρη είσαι κουλάδι!!!Γιατί δεν μπαίνεις msn πλέον,σε ψάχναμε με τον Σίμο το πρωί να σε ψάλουμε:rotflmao:
τα εσβησα το κολο μσν :evil: με εσπασε τα νευρα ολο με πετουσε το πατισα ενα delete το ευχαριστηθηκα :lol:
τα εσβησα το κολο μσν :evil: με εσπασε τα νευρα ολο με πετουσε το πατισα ενα delete το ευχαριστηθηκα :lol:
+100000 μπράβο ρε έτσι να σαμποτάρουμε την microsoft!!!
:rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
12/10/2007, 19:45
+100000 μπράβο ρε έτσι να σαμποτάρουμε την microsoft!!!
mircosoft ποια χωρα ειναι ? σιγουρα ευρωπαικη για αυτο με πετουσε το γαμηδι :lol: :lol: :rotflmao:
Κοίταξε φίλε...λίγα για το MSN...και λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.
Όχι μόνο είναι το φτηνότερο αλλά είναι και αξιόπιστο.
Άμα μπαίνεις απο τσοντοsite σε τσοντοsite για να κατεβάζεις τσόντες των 10 δευτερολέπτων στο τσαμπέ...τα θέλει ο κώλος σου.
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και μονόδρομος. Εκτός αν θέλεις AOL που είναι για φλώρους, μπούληδες ευθειάκηδες!!!
MSN Rules λέμε!!!
Λοιπόν...αφήστε την Ducati και τα SS.
Την ΚΤΜ...ποιός την ανταγωνίζεται?
http://www.youtube.com/watch?v=fDPmxwFkWQo
Άμα μπαίνεις απο τσοντοsite σε τσοντοsite για να κατεβάζεις τσόντες των 10 δευτερολέπτων στο τσαμπέ...τα θέλει ο κώλος σου.
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και μονόδρομος. Εκτός αν θέλεις AOL που είναι για φλώρους, μπούληδες ευθειάκηδες!!!
MSN Rules λέμε!!!
Σεβασμός στην Microsoft :nono: ! μόνο κάποια προγραμματιστικά εργαλεία τις αξίζουν πραγματικά!
Και δεν είναι μονόδρομος => skype
:smokin:
sakisvolos
12/10/2007, 20:17
γιατι υποτιμας τοσο πολυ τους γιαπωνεζους?... οι γιαπωνεζοι ειναι τεραστιες εταιρειες και ποτε δε προκειται να τους παρε κανας μλκς ευρωπαιος τι δουλεια τους
γιατι απλα ειναι ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΤΟΝ ΓΙΑΠΩΝΕΖΩΝ οι ουροπεοι
και ξαναλεω τωρα... αν βαλεις ολα τα hayabusa που εχουνε πουληθει τοσα ευρωπαικα αμερικανικα ολα μαζι να τα βαλεις δεν υπαρχουν :lol: :lol: εξαιρουνται τα σκουτερ ta gilera κτλ ε :D
'''''''''''''εξαιρουνται τα σκουτερ ta gilera κτλ ε''''''''''''
Βάλτα κι' αυτά μέσα.............πάλι πιστέυω πως δεν.......................!
Καλησπέρα!:wave2: :wave2:
sakisvolos
12/10/2007, 20:22
Όμορφα και γρήγορα δεν λέω αλλά............................
.......άστο δεν κάνουν για μένα!
:wave2: :wave2:
Στα μονοκύλινδρα μάλλον μόνο οι ευρωπαίοι απ`όσο ξέρω δηλαδή! Οι Αυστριακοί έχουν επικεντρωθεί στην κατασκευή μηχανών με αγωνιστική φιλοσοφία αποκλειστικά! Πάντως βγάζουν γ@μ@τα εργαλεία όσον αφορά επιδόσεις! μονοκύλινδρα 60+ άλογα :hypnotize
grigorisr1
13/10/2007, 08:07
MSN Rules λέμε!!!
μπα... δε μπενω σε τσοντο σιτε αυτα τα καναμε μικροι και τωρα θα τα κανουμε..
θα παω να κατεβασω τιν japan εκδοση μαλλον γιατι η ευρωπαικι ειναι για το πεο θελει σερβις ολη τιν ωρα :lol: :bigcry: :rotflmao:
grigorisr1
13/10/2007, 08:10
Στα μονοκύλινδρα μάλλον μόνο οι ευρωπαίοι απ`όσο ξέρω δηλαδή! Οι Αυστριακοί έχουν επικεντρωθεί στην κατασκευή μηχανών με αγωνιστική φιλοσοφία αποκλειστικά! Πάντως βγάζουν γ@μ@τα εργαλεία όσον αφορά επιδόσεις! μονοκύλινδρα 60+ άλογα :hypnotize
σε μεγαλου κυβισμου motard δεν εχουνε ανταγωνισμο
αλλα σε 450 δυσκολα... υπαρχουν crf450... rmz450 yzf450 ktl....
vassilis88
13/10/2007, 12:59
στα ΜΧ ειναι πρωτοι οι ιαπωνες. φαινεται στο ΑΜΑ ΜΧ/SX κ στο παγκοσμιο. ακομα κ μετα τον εβερτς παλι η γιαμαχα ειναι μπροστα.. κ στην ΜΧ2 νομιζω με καιρολι.. ΑΝ θυμαμαι καλα....
yannis27
13/10/2007, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
στα ΜΧ ειναι πρωτοι οι ιαπωνες. φαινεται στο ΑΜΑ ΜΧ/SX κ στο παγκοσμιο. ακομα κ μετα τον εβερτς παλι η γιαμαχα ειναι μπροστα.. κ στην ΜΧ2 νομιζω με καιρολι.. ΑΝ θυμαμαι καλα....
Ramon vassili with RMZ.......Ricky...with RMZ
grigorisr1
13/10/2007, 14:12
.
108508
sakisvolos
13/10/2007, 14:41
.
Πώ-πώ ντροπή! :blush: :blush: :blush:
H.A.Balafoutre
13/10/2007, 15:45
Ρε παιδιά, χθές έπεσε στα χέρια μου το περιοδικό με το Harley που κάνει 9,2 στα 0-402μ.
Ντάξει, τζάμπα θέμα έγινε. Ωραία μια γρήγορη μηχανή. Αλλά η εν λόγω έκδοση ήταν μόνον για αγώνες. Δεν έβγαζε πινακίδα. Μην με κάνετε να βγάλω φωτό το τεύχος....και το άρθρο....πλζ.
Anyway, με ένα φίλο μου Harlea τώρα με τις βροχές του λέω....."ρε συ, αστάρι το έβαλες για να μην σκουριάσει από το νερό...." ντάξει κι αυτός μου λέει για τα πλαστικά του Fazer.....καλή καρδιά να υπάρχει και μπόλικο γυαλόχαρτο και όλες οι μηχανές καλές είναι......
Α, και αν παρατηρήσετε τα ευρωπαϊκά-αμερικάνικα προσανατολίστηκαν σε V2 ή δικύλινδρους κινητήρες ενώ τα Japόνια σε Ι4, ως την χαρακτηριστική Ιαπωνέζικη αρχιτεκτονική σε κινητήρα μοτοσικλέτας (με εξαίρεση τα μονοκύλινδρα που είναι περισσότερο ουσίας μηχανές και λιγότερο διαφημισμένες) οπότε και υπάρχει διαφορά στον τρόπο απόδοσης (άρα και τι ζητάει ο πελάτης) αλλά και στην φιλοσοφία πίσω από την προσύλωση σε αυτές τις αρχητεκτονικές. Εκεί περισσότερο κολλάω εγώ.
Διότι κι η Ιαπωνία δεν είναι άπλα, ταιριάζει περισσότερο σε V2 παρά σε Ι4 όπως η κεντρική ευρώπη με τα πολλά στροφιλίκια. Και η αμερική από την άλλη τεράστια χώρα με μεγάλες αποστάσεις που θα ήθελες περισσότερο να διακτυνίζεσαι πχ με ένα Busa παρά με ένα στα κυβικά του αλλά με τα μισά άλογα και ανοικονόμητο θηρίο....Περίεργο.
Μα τι ειναι αυτα που λετε?
οριστε harley (εργοστασιακη :lol: )με turbo!!!
NIGHT TRAIN "06" TURBO HARLEY DAVIDSON - $22000 (http://phoenix.craigslist.org/mcy/446996831.html)
Προσεξτε το τιμονι ειναι custom για εξτρα ανεση!!!
sakisvolos
13/10/2007, 16:28
Μα τι ειναι αυτα που λετε?
οριστε harley εργοστασιακη με turbo!!!
NIGHT TRAIN "06" TURBO HARLEY DAVIDSON - $22000 (http://phoenix.craigslist.org/mcy/446996831.html)
Night train Α χα χα χα!
Και με turbo πώ-πώ θα καταπίνει τη βενζίνα......... όχι σαν νταλίκα..................................
αλλά σαν τρείς νταλίκες μαζί!
Έχει και κοτσαδόρο? Όχι ε,τότε πού θα κοτσάρεις το βυτίο με τα κάυσιμα? Η βενζίνα στο
τεπόζιτο φτάνει δε φτάνει για Αθήνα-Μαλακάσα..........χωρίς βυτίο δεν πάει μακριά!
Ναι είναι μεγάλο σαν τραίνο, που να μπείς μ' αυτό εντός πόλης?
Μόνο στους περιφερειακούς μαζί με τα φορτηγά!
Anyway, με ένα φίλο μου Harlea τώρα με τις βροχές του λέω....."ρε συ, αστάρι το έβαλες για να μην σκουριάσει από το νερό....
Ντάξ μωρέ τώρα δεν θα σκουριάσει και με μιά βροχούλα! Με μια γερή καταιγίδα όμως................!
:lol: :lol:
Μεχρι που φθανει ο ανθρωπος για να την ξεφορτωθει!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=135750
sakisvolos
13/10/2007, 17:05
Μεχρι που φθανει ο ανθρωπος για να την ξεφορτωθει!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=135750
Καλά άμα δεί ο dessert τι πόσταρες..............................κρύψου φίλε κρύψου!
:hypnotize :hypnotize
Γιατι ρε λες να αγορασει το αεροπλανο για να παρει δωρο το μονστερ?
sakisvolos
13/10/2007, 17:52
Γιατι ρε λες να αγορασει το αεροπλανο για να παρει δωρο το μονστερ?
Ξέρω και 'γώ? may be !
... Α, και αν παρατηρήσετε τα ευρωπαϊκά-αμερικάνικα προσανατολίστηκαν σε V2 ή δικύλινδρους κινητήρες ενώ τα Japόνια σε Ι4, ως την χαρακτηριστική Ιαπωνέζικη αρχιτεκτονική σε κινητήρα μοτοσικλέτας (με εξαίρεση τα μονοκύλινδρα που είναι περισσότερο ουσίας μηχανές και λιγότερο διαφημισμένες) οπότε και υπάρχει διαφορά στον τρόπο απόδοσης (άρα και τι ζητάει ο πελάτης) αλλά και στην φιλοσοφία πίσω από την προσύλωση σε αυτές τις αρχητεκτονικές. Εκεί περισσότερο κολλάω εγώ.
+1
Αυτό έλεγα και εγώ, ότι δηλαδή αν κάποιος γουστάρει Ι4 πάει κατευθείαν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) για Ιαπωνικό, ενώ για V2 ή Ι2 προς Ευρώπη-Αμερική!
Διότι κι η Ιαπωνία δεν είναι άπλα, ταιριάζει περισσότερο σε V2 παρά σε Ι4 όπως η κεντρική ευρώπη με τα πολλά στροφιλίκια. Και η αμερική από την άλλη τεράστια χώρα με μεγάλες αποστάσεις που θα ήθελες περισσότερο να διακτυνίζεσαι πχ με ένα Busa παρά με ένα στα κυβικά του αλλά με τα μισά άλογα και ανοικονόμητο θηρίο....Περίεργο.
Μάλλον οι Ιάπωνες θα στόχευαν την αγορά της Ευρώπης ή και την αμερικάνικη αγορά μελλοντικά και έβγαλαν τον Ι4...δεν ξέρω υποθέσεις κάνω...
Πάντως θα ήθελα να σας ρωτήσω: Πόσοι απο σας επέλεξαν την μηχανή τους με κύριο κριτήριο την διάταξη του κινητήρα? Εντάξει δεν μιλώ για off ή sm ή on-off που η διάταξη είναι ψιλοστάνταρ μονοκύλινδρη στα πρώτα και V2 στα άλλα (με ελάχιστες εξαιρέσεις φυσικά), αλλά μιλώ περισσότερο για street ή ss! Πόσοι δηλαδή είπατε εγώ θέλω street V2 ή street V4 ή street I4?
Την ερώτηση την κάνω από περιέργεια περισσότερο, επειδή εγώ την επιλογή μου την έκανα με αυτό το κριτήριο σαν κύριο κριτήριο, και μετά μάρκα, μοντέλο, χώρα κ.τ.λ.
Μια απο τις καλύτερες απαντήσεις τις Ευρώπης στους Ι4 μεσαίων κυβικών των Ιαπώνων είναι αυτό:
Street Triple
107 άλογα στις 11700 rpm
69NM ροπή στις 91000 rpm
108521
yannis27
14/10/2007, 08:52
Μια απο τις καλύτερες απαντήσεις τις Ευρώπης στους Ι4 μεσαίων κυβικών των Ιαπώνων είναι αυτό:
Street Triple
107 άλογα στις 11700 rpm
69NM ροπή στις 91000 rpm
με δυνατο σημειο την εμφανιση του!!!!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
sakisvolos
14/10/2007, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
με δυνατο σημειο την εμφανιση του!!!!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ναι αλλά γιατί εμένα μου θυμήζει ακρίδα?
λέω εγώ τώρα! :eyepop: :eyepop:
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ !:wave2:
sakisvolos
14/10/2007, 09:18
Street Triple
107 άλογα στις 11700 rpm
69NM ροπή στις 91000 rpm
Απ' ότι είδα και με πολλά ιαπωνικά περιφεριακά !
Π.Χ. Φρένα nissin της Honda!
Σίγουρα θα έχει κι' άλλα ιαπωνικά πράγματα πάνω!
Η παρακάτω φοτό είναι το μπροστινό ενός tiger!
108546
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Απ' ότι είδα και με πολλά ιαπωνικά περιφεριακά !
Π.Χ. Φρένα nissin της Honda!
Σίγουρα θα έχει κι' άλλα ιαπωνικά πράγματα πάνω!
Η παρακάτω φοτό είναι το μπροστινό ενός tiger!
Ρε Σάκη μαϊ μάν δεν τα λέμε αυτά!! :nono:
Είναι και άλλοι Ευρωπαιόφιλοι-Αντιτζαπάν που διαβάζουν!!!
Τί θα πούν αυτοί τώρα! Δεν σκέφτεσαι τα παιδιά!!
Σαν δεν ντρέπεσαι λέω `γω...
Πέρα απ`την πλάκα καλημέρα...
και πέρα απ`το καλημέρα, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά! Τώρα οκ τα διπλά φανάρια είναι ένα θέμα, το οποίο μάλλον επιλύεται εύκολα με κάποιο αφτερμάρκετ προϊόν, αν και εγώ προσωπικά δεν θα τα άλλαζα...:blush:
"Είναι πανέμορφο, πανάλαφρο, πανίσχυρο και ταυτόχρονα πιο προσιτό και εύκολο όλων των Triumph που κυκλοφορούν σήμερα στους δρόμους. Αισθητική από Speed Triple 1050, επιδόσεις από Daytona 675 και έτη φωτός μπροστά από το Speed Four. Με τη συντριπτική πλειοψηφία των μηχανικών του μερών, να έρχονται απευθείας από το κορυφαίο Daytona 675, το νέο Street Triple βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την κορυφή!"
Πηγή: www.motomag.gr (http://www.motomag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=579&Itemid=35)
108561
sakisvolos
14/10/2007, 12:58
Ρε Σάκη μαϊ μάν δεν τα λέμε αυτά!! :nono:
Είναι και άλλοι Ευρωπαιόφιλοι-Αντιτζαπάν που διαβάζουν!!!
Τί θα πούν αυτοί τώρα! Δεν σκέφτεσαι τα παιδιά!!
Σαν δεν ντρέπεσαι λέω `γω...
Πέρα απ`την πλάκα καλημέρα...
και πέρα απ`το καλημέρα, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά! Τώρα οκ τα διπλά φανάρια είναι ένα θέμα, το οποίο μάλλον επιλύεται εύκολα με κάποιο αφτερμάρκετ προϊόν, αν και εγώ προσωπικά δεν θα τα άλλαζα...:blush:
''''''''' εμένα μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά!'''''''' Εννοείτε ρε μαν ο καθένας έχει τα γούστα του
και πρέπει να τα σεβόμαστε !
sakisvolos
14/10/2007, 13:08
Λοιπόν πρίν μια ώρα περίπου που πίναμε καφέ σε καφετέρια της παραλίας του Βόλου,
και ενώ σηζητάγαμε για διάφορες μηχανές μιάς και κάποιος της παρέας ενδιαφέρετε!
Όπως λέγαμε για διάφορα μηχανάκια μάρκες μοντέλα κτλ. κάποια στιγμή κάποιος
ανέφερε την μάρκα ΚΤΜ !
Και τι λέει ο γιός ενός φίλου που ήταν μαζί μόλις ακούει την ΚΤΜ ?
ΚΤΜ =
Κ (κάθε)
Τ (τετάρτη)
Μ (μάστορα)
Μέχρι και τα 15χρονα το λένε!
To πιο εκγιαπωνισμένο Ευρωπαικό βρήκατε και εσείς να παρουσιάσετε...
Αnyways...είναι τρικίλυνδρο.Οπότε...
Πάντως νομίζω ότι άλλο είναι το θέμα που θα έπρεπε να μας απασχολεί σήμερα...
Χαλάνε τα Japan?
Γιατί στα motoGP ρε παιδιά έχω δει Kawasaki να χαλάν...Yamaha να χαλάνε (πολλάκις μάλιστα...) και σήμερα χάλασε και του κακομοίρη του Hayden το Honda (ένα ξεμάτιασμα ρε παιδιά...)