View Full Version : Δολοφονία 15χρονου
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
Τζερτζελες να γινεται..
Χειροτερη βεβηλωση της μνημης του πιτσιρικα που χαθηκε δε μπορουσαν να κανουν τα απανταχου της Ελλαδος κωλοπαιδα-πλιατσικολογοι εμπρηστες.
Σιγα μην διαμαρτυρονται τα μαλακισμενα..
Αυτοι βαζω και στοιχημα πως χαρηκανε με τη δολοφονια,οπως σιγουρα χαιρονται για το θεοσταλτο δωρο που τους εκανε ο ειδικος φρουρος δολοφονος,και καποιοι του συριζα ψευτοπροοδευτικοι σκατοκουλτουριαρεοι,παπαρολογοι τεμπελοσκυλαραιοι παπαρηδες σκατοαναρχικοι κοιμησηδες.
Αυτοι τα σπανε και γλεντανε ρεεεε!!
Δε ξερουνε και γιατι,που να ξερουνε μωρε τα κωλοπρεζακια,οταν ξενερωσουνε μαλλον θα εχει περασει πολλυς καιρος,και θα εχει ξεχαστει το θεμα.
Οσοι πραγματικα αγανακτησανε και στενοχωρηθηκαν δε κατεβηκανε να σπανε κανενος τη περιουσια.
Μ αρεσει που τα καναλια τους αποκαλουν αντιεξουσιαστες Χα!!
mats8282
09/12/2008, 19:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Χειροτερη βεβηλωση της μνημης του πιτσιρικα που χαθηκε δε μπορουσαν να κανουν τα απανταχου της Ελλαδος κωλοπαιδα-πλιατσικολογοι εμπρηστες.
Σιγα μην διαμαρτυρονται τα μαλακισμενα..
:beer:
καποιοι του συριζα ψευτοπροοδευτικοι σκατοκουλτουριαρεοι,παπαρολογοι τεμπελοσκυλαραιοι παπαρηδες σκατοαναρχικοι κοιμησηδες.
Αυτοι τα σπανε και γλεντανε ρεεεε!!
:a019:
Ας μην καθόμαστε λοιπόν με σταυρωμένα χέρια.
Δεν σου λέω να σπάς βιτρίνες. Δεν το έχουν όλοι αυτό και καλύτερα.
Ας γίνει αφορμή ο άδικος χαμός αυτού του παιδιού να ξυπνήσουμε. Στην επόμενη πορεία ας είναι χιλιάδες στους δρόμους για να μην επιτρέψουμε στους λίγους όπως λένε κάποιοι να κάνουν τα ίδια. Οταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε ας ψηφίσουμε ξέρω εγώ.... οικολόγους. Ή λευκό. Ας πάρουν τα δύο κόματα από 15%. Ισως έτσι γεννηθεί κάτι καινούργιο. Ισως υπάρκει ελπίδα.
Αλλιώς όσοι έχουμε 5 φράγκα παραπάνω θα αλλάζουμε μηχανές μέχρι να πεθάνουμε και όσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα θα μοιρολατρούν.
Ας διαλέξουμε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
O nai...kai ti tha kaneis lol :a18: :alien:
Ξαφνικά μας πείραξε το είδωλο μας στο καθρέφτη και θέλουμε να τον σπάσουμε......
Ξεχάσαμε όλοι ότι χρόνια τώρα τρέχουμε για το βόλεμα μας.... χρόνια τώρα ψηφίζουμε τις ίδιες οικογένειες πολιτικών απ' όλα τα κόμματα... χρόνια τώρα ψάχνουμε μέσον να μπούμε στο δημόσιο.... γνωστό εφοριακό να μας κανονίσει τα χρέη.... γνωστό μπάτσο να μας σβήσει τη κλήση κλπ
Ξαφνικά όλοι κλάψαμε για ένα (πραγματικά) αθώο παιδί.... όταν χρόνια τώρα πεθαίνουν γύρω μας δεκάδες παιδιά... όταν χρόνια τώρα αδιαφορούμε για τα ίδια μας τα παιδιά και τα παρατάμε μπροστά στη τηλεόραση ή σε καμιά καρέκλα καφετέριας....
Ξαφνικά όλοι αηδιάσαμε από τη σαπίλα του κράτους και των πολιτικών και σαν αντίδραση τι κάνουμε;;;
Πετάμε τα παιδιά μας να προτάξουν τα στήθη τους στο θηρίο..... αφήνουμε τα παιδιά μας να γίνονται έρμαια των πολιτικών κομμάτων και να εξυπηρετούν τις σκοπιμότητες τους.... και της κυβέρνησης που θέλει να στρέψει αλλού τη προσοχή και των αριστερών δυνάμεων που θέλουν να μεγαλώσουν το μερίδιο που έχουν στη πίτα...
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι λείπουν τα συνδικάτα; Ότι οι περισσότεροι είναι στους καναπέδες τους απολαμβάνοντας το θέαμα που τόσα χρόνια χτίζουν με ιδρώτα; Δεν σας κάνει εντύπωση ότι μόνα τους τα παιδιά πελαγοδρομούν και ζουν με την ψευδαίσθηση ότι δημιουργούν το δικό τους πολυτεχνείο;
Δυστυχώς αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον (ούτε ολόκληρος ο πλανήτης) Δεν μπορεί να θεωρηθεί μέλλον η βία και η ασύστολη καταστροφή.... δεν είναι δυνατόν να περιμένετε από 15χρονα να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα...
Δυστυχώς έχουμε γεμίσει αμόρφωτους πτυχιούχους... χωρίς αρχές και παιδεία... που απαιτούν με αυθάδεια τα θέλω τους!!!!
Αλλά δεν φταίνε αυτοί... εμείς φταίμε!!! όλοι μας!!! Γιατί τους φτιάξαμε σαν τα μούτρα μας!!!!!
Απολαύστε λοιπόν μια ακόμη κηδεία!!! Όχι ενός παιδιού αυτή τη φορά.... ολόκληρης της χώρας!!!!!
mats8282
09/12/2008, 19:25
Σσσσσσσσσσσσσσσ η ελληνικη κοινωνια ακομα κοιμαται και ονειρευεται μια δημοκρατικη Ελλαδα :ZZZ:
Κακομοίρα Ελλαδίτσα τι σου κάνουνε....:a31: :a21: :a35:
gousgoun_69
09/12/2008, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αντί να κάνουν τα παιδιά της Ελληνικής police μπλε μαρε.......
Γιατί δεν τα κάνεις εσύ αντί να το ζητάς από τους άλλους ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Σσσσσσσσσσσσσσσ η ελληνικη κοινωνια ακομα κοιμαται και ονειρευεται μια δημοκρατικη Ελλαδα :ZZZ:
+++++++++++++++++
μα είναι δυνατόν να μη μπορούν τα 15χρονα να φέρουν την αλλαγή;;; πάλι εμείς πρέπει να βγούμε στους δρόμους;;;
Δεν μπορώ τώρα... τρώω πατατάκια και βλέπω Τράγκα!!!
CBF_1000
09/12/2008, 19:36
:a16:Εγώ είπα να βοηθήσω το θέμα στο αριθμό των απαντήσεων... :a27:
Αντιγραφη απο βικιπαιδεια
Στον φασισμό αποδίδονται ποικίλα χαρακτηριστικά από διάφορους ακαδημαϊκούς, αλλά τα ακόλουθα θεωρούνται, κατά γενική παραδοχή, αναπόσπαστα στοιχεία: εθνικισμός, απολυταρχία, μιλιταρισμός, κορπορατισμός, αντιφιλελευθερισμός και αντικομουνισμός.
:wave2:
vestromas
09/12/2008, 19:40
Με ολα αυτα που λετε εδω μεσα, και τις προτροπες του να βγειτε στους δρομους, θα ζωντανεψετε μου φαινετε τους εφιαλτες που φοβαστε.
Οσοι εχουν δει το Ζeitgeιst2, ξερουν καλα πως στηνουν τις χουντες οι μυστικες υπηρεσιες μεσα απο τετοιες κοινωνικες αναταραχες.
Επισης ξεχνατε τον πραγματικο ρολο των μμε.
Κοροιδαρες ψευτορομαντικοι. Ξυπνατε!!!
filipp0s
09/12/2008, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Με ολα αυτα που λετε εδω μεσα, και τις προτροπες του να βγειτε στους δρομους, θα ζωντανεψετε μου φαινετε τους εφιαλτες που φοβαστε.
Οσοι εχουν δει το Ζeitgeιst2, ξερουν καλα πως στηνουν τις χουντες οι μυστικες υπηρεσιες μεσα απο τετοιες κοινωνικες αναταραχες.
και συ ρε τι πρόβλημα έχεις? Θα πάρεις και υπουργείο :lol:
& η ΓΣΕΕ & η ΑΔΕΔΥ συμφώνησαν στην ακύρωση των αυριανών συλλαλητηρίων.....
ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.ΟΛΟΥΣ!
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ (όχι ότι απουσίαζε......)
edit : Τελικά θα γίνουν μόνο συγκετρώσεις στο Σύνταγμα & όχι πορείες.
Ο καθένας λέει ότι θέλει..
Ζητώ συγνώμη που ίσως μπήκα & εγώ στη μ@λ@κία διασποράς ίσως ψευδών ειδήσεων.
fantacid
09/12/2008, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
+++++++++++++++++
μα είναι δυνατόν να μη μπορούν τα 15χρονα να φέρουν την αλλαγή;;; πάλι εμείς πρέπει να βγούμε στους δρόμους;;;
Δεν μπορώ τώρα... τρώω πατατάκια και βλέπω Τράγκα!!!
μα δε σε περιμενει κανεις εσενα...
εδω κ 3 μερες βαρανε υπερωριες μπας κ αναπληρωσουν το κενο σου....
Σημερινός πυροβολισμός μπάτσου
http://www.youtube.com/watch?v=R0nQonu-ZAc
vestromas
09/12/2008, 19:48
Γιατι αυτοι που πηραν τα υπουργεια μετα την χουντα και ζουν μες στη λεζαντα μεχρι σημερα σας κανουν καλυτερα;
Οι χουντα σας εφτασε σε αυτο το χαλι, η τα λαμογια του Πασοκ και της Νεας Δημοκρατιας;
Ο Καρατζαφερης κυβερναη τοσα χρονια, η οι λαμογιοοικογενειες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μα δε σε περιμενει κανεις εσενα...
εδω κ 3 μερες βαρανε υπερωριες μπας κ αναπληρωσουν το κενο σου....
Ότι κατάλαβες κατάλαβες..... κι αν δεν κατάλαβες ρώτα το δάσκαλό σου
sunderlanos
09/12/2008, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Ξαφνικά μας πείραξε το είδωλο μας στο καθρέφτη και θέλουμε να τον σπάσουμε......
Ξεχάσαμε όλοι ότι χρόνια τώρα τρέχουμε για το βόλεμα μας.... χρόνια τώρα ψηφίζουμε τις ίδιες οικογένειες πολιτικών απ' όλα τα κόμματα... χρόνια τώρα ψάχνουμε μέσον να μπούμε στο δημόσιο.... γνωστό εφοριακό να μας κανονίσει τα χρέη.... γνωστό μπάτσο να μας σβήσει τη κλήση κλπ
Ξαφνικά όλοι κλάψαμε για ένα (πραγματικά) αθώο παιδί.... όταν χρόνια τώρα πεθαίνουν γύρω μας δεκάδες παιδιά... όταν χρόνια τώρα αδιαφορούμε για τα ίδια μας τα παιδιά και τα παρατάμε μπροστά στη τηλεόραση ή σε καμιά καρέκλα καφετέριας....
Ξαφνικά όλοι αηδιάσαμε από τη σαπίλα του κράτους και των πολιτικών και σαν αντίδραση τι κάνουμε;;;
Πετάμε τα παιδιά μας να προτάξουν τα στήθη τους στο θηρίο..... αφήνουμε τα παιδιά μας να γίνονται έρμαια των πολιτικών κομμάτων και να εξυπηρετούν τις σκοπιμότητες τους.... και της κυβέρνησης που θέλει να στρέψει αλλού τη προσοχή και των αριστερών δυνάμεων που θέλουν να μεγαλώσουν το μερίδιο που έχουν στη πίτα...
Δεν σας κάνει εντύπωση ότι λείπουν τα συνδικάτα; Ότι οι περισσότεροι είναι στους καναπέδες τους απολαμβάνοντας το θέαμα που τόσα χρόνια χτίζουν με ιδρώτα; Δεν σας κάνει εντύπωση ότι μόνα τους τα παιδιά πελαγοδρομούν και ζουν με την ψευδαίσθηση ότι δημιουργούν το δικό τους πολυτεχνείο;
Δυστυχώς αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον (ούτε ολόκληρος ο πλανήτης) Δεν μπορεί να θεωρηθεί μέλλον η βία και η ασύστολη καταστροφή.... δεν είναι δυνατόν να περιμένετε από 15χρονα να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα...
Δυστυχώς έχουμε γεμίσει αμόρφωτους πτυχιούχους... χωρίς αρχές και παιδεία... που απαιτούν με αυθάδεια τα θέλω τους!!!!
Αλλά δεν φταίνε αυτοί... εμείς φταίμε!!! όλοι μας!!! Γιατί τους φτιάξαμε σαν τα μούτρα μας!!!!!
Απολαύστε λοιπόν μια ακόμη κηδεία!!! Όχι ενός παιδιού αυτή τη φορά.... ολόκληρης της χώρας!!!!!
Φίλε το έχεις πιάσει το νόημα. Ειλικρινά μπράβο σου.:beer:
Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ (όχι ότι απουσίαζε......)
Mην μιλάς για πράγματα που αγνοείς.
Δεν έχεις ιδέα τι είναι χούντα, δημοκρατία γνώρισες.
Αν είχαμε χούντα δεν θα είχε γίνει τίποτε από τα τελευταία λυπηρά γεγονότα. Δεν θα υπήρχε ούτε γάτα στους δρόμους.
Θα γινόντουσαν όμως άλλα λυπηρά και ανομολόγητα....
Επίσης θα είχες φόρουμ και δεν θα έβλεπες εισαγγελάτο στην 60ιντσών TV σου. Και δεν θα είχαμε ζούγκλα και μάκη.
Ελεγα να μην απαντησω σ'αυτο το θρεντακι αλλα δεν μπορω να κρατηθω..
"Κοινωνικη εξεγερση" λεει κατι σε κανεναν απο'δω μεσα? (εκτος απο 1,2,3 ατομα) Μαλλον οχι.. Θα τα αλλαξουμε ολα με κουβεντα και λουλουδια, πλακατ και συνθηματα.. Εχουν φτασει τα πραγματα στο αμην και φωναζουμε, γκρινιαζουμε και περιμενουμε να λυθουν ολα με δημοκρατικη κουβεντα.. Καλα.. Να γινει μια ειρηνικη πορεια και μετα να παμε σπιτια μας στο καναπε μας μπροστα στην τηλεοραση να κανουμε το απολογισμο τι καταφεραμε.. Και μετα στο ληθαργο.. οπως παντα.. Μεχρι την επομενη φορα που θα γινει κατι.. και θα ξαναβγουμε σε μια ειρηνικη, δημοκρατικη πορεια.. Εμεις να'μαστε καλα, τα μαγαζακια μας και οι περιουσιες μας..
Οι ανθρωποι που κανουν κατι ειναι τωρα εξω στους δρομους.. Και αν θα αλλαξει κατι απ'αυτους θα αλλαξει, παρτε το χαμπαρι..
Γιατί δεν τα κάνεις εσύ αντί να το ζητάς από τους άλλους ?
Μπράβο αγόρι μου...
Αν το δικό σου παιδί ή το διπλανό, βρεθεί στην ίδια θέση, εσύ πέρνε το video.
.-
george72
09/12/2008, 19:55
παιδες παρατηρω...
στα καναλια την τελευταια μιση ωρα, που καπως εχουν καταλαγισει
τα επεισοδια τουλαχιστον στην αθηνα...
βρηκαν βημα και παλι, διαφοροι μαιντανοι, τηλεοπτικοι αστερες
και εχουν ανοιξει τα κουτακια τους!
:yuck: :yuck:
Σημερινός πυροβολισμός μπάτσου
http://www.youtube.com/watch?v=R0nQonu-ZAc
Σε λιγο θα σφιγγονται τα ΜΑΤ για να κλασουνε,μπας και αποφανθει κανεις Ευαγγελατος μετα την αναλυση του βιντεο οτι τραβηξανε κουμπουρι..
Γιατι αυτοι που πηραν τα υπουργεια μετα την χουντα και ζουν μες στη λεζαντα μεχρι σημερα σας κανουν καλυτερα;
Οι χουντα σας εφτασε σε αυτο το χαλι, η τα λαμογια του Πασοκ και της Νεας Δημοκρατιας;
Ο Καρατζαφερης κυβερναη τοσα χρονια, η οι λαμογιοοικογενειες;
Ειναι ο Καρατζαφερης χουντικος?Ελα δεν το πιστευω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αν είχαμε χούντα δεν θα είχε γίνει τίποτε από τα τελευταία λυπηρά γεγονότα. Δεν θα υπήρχε ούτε γάτα στους δρόμους.
Φιλε μου, η τελευταια χουντα που εζησα απο τετοια "λυπηρα γεγονοτα" επεσε.. Αλλα εκει βγηκαν ολοι στο δρομο και δεν αφησαν τους "50-100" μονοι τους. Ισως να επεξε ρολο οτι δεν υπηρχε τηλεοραση και ιδιοκτησια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Όλα εξελίσσονται.....
Τότε απαγορευόταν οι συγκεντρώσεις για πάνω από 3, εδώ & χρόνια κάποιοι κάνουν ότι γουστάρουν & μας κοροϊδεύουν....
Ε, παράλληλα ρίχνουν μια φορά το χρόνο & στο ψαχνό
Επίσης & στη χούντα γινόντουσαν αρκετές φασαρίες, από όσο έχω διαβάσει.
θεωρω οτι παρα τις διαφορετικες προσεγγισεις η πλειονοτητα των μελων συμφωνουμε...αν εξαιρεσουμε βεβαια καποιους αμετ-ανοητους η απλως ανοητους....κορακια που αναπολουν τις μερες της επταετιας....και βγαλε...
η κατασταση εχει ξεφυγει και τιποτα δεν ειναι τυχαιο..το κρατος εχει δειξει το προσωπο του, ο κοσμος εχει αρχισει να αντιδραει και οι καθε λογης προβοκατορες καλα αλωνιζουν..
κριμα που χρειαστηκε να δολοφονηθει ενας ανθρωπος για να γινουν αυτα...ομως με τα οσα συμβαινουν τον τελευταιο καιρο ηταν θεμα χρονου...
Όλα εξελίσσονται.....
Τότε απαγορευόταν οι συγκεντρώσεις για πάνω από 3, εδώ & χρόνια κάποιοι κάνουν ότι γουστάρουν & μας κοροϊδεύουν....
Ε, παράλληλα ρίχνουν μια φορά το χρόνο & στο ψαχνό
Επίσης & στη χούντα γινόντουσαν αρκετές φασαρίες, από όσο έχω διαβάσει.
Μαλλον ο φιλος τραπ δεν τα ξερει καλα.Επι χουντας στην Ομονοια οι οικοδομοι ξηλωσαν τα πεζοδρομια και καναν τους μπατσους του αλατιου τουλαχιστον τρεις φορες.
Χούντα δεν θυμάμαι μα ούτε ελευθερία
της μεταπολίτευσης καημένη γενιά.............
Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: Επανάσταση, Περισυλλογή, Τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια (Αρκάς.)
rantanplan
09/12/2008, 20:04
και μια αστυνομία αδύναμη με δεμένα χέρια και με κάποιους αστυνομικούς σε πλήρη συνχηση.
στην πατρα 3.000 απλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβίσει αναρχικούς κουκουλοφόρους (γνωστούς-αγνώστους) μέσα στο πολυτεχνείο,με αποτέλεσμα να μην έχουν ζημίες στα μαγαζιά τους και οι λιγοστοί αστυνομικοί κάθονται-κοιτάνε άπραγη.
Ερώτημα λοιπών.μήπως πρέπει να κατεβούμε στην πατησιών να μαζέψουμε τους γνωστούς-αγνώστους? για να γλιτώσουμε τα χειρότερα και ότι έχει απομείνει όρθιο?
αφού δεν μπορεί η αστυνομία να επιβάλει την τάξη μήπως τελικά μπορώ εγώ?
αφού δεν μπορεί η αστυνομία να μπει στο πολυτεχνείο μήπως να πάω εγώ?
ενα μπουρδελο ειμαστε
ετσι ειναι αλλα τοτε οι οικοδομοι και ο κοσμος ειχε και ιδεολογια και στοχους...αν ειχαν και σημερα πολλα α ειχαν αλλαξει σε 3-4 μερες....το Πολυτεχνειο και τα προηγουμενα γεγονοτα εριξαν ολοκληρη χουντα....μην το ξεχνατε..
Αρχικά δημιουργήθηκε από VOLK
ετσι ειναι αλλα τοτε οι οικοδομοι και ο κοσμος ειχε και ιδεολογια και στοχους...αν ειχαν και σημερα πολλα α ειχαν αλλαξει σε 3-4 μερες....το Πολυτεχνειο και τα προηγουμενα γεγονοτα εριξαν ολοκληρη χουντα....μην το ξεχνατε..
Δεν εκανα καμμια συγκριση της παλης των οικοδομων κατα της χουντας με το πλιατσικολογημα των "αναρχικων"(εχω και μια δηλωση μετανοιας να υπογραψω).
Αν@ρχιδια.... ολοι το βλεπουν απο την μια οψη αδερφε μου....
αν ησουν 'μπατσος' η ειχες 'μπατσο' αδερφο' η 'πατερα' (εγω προσωπικα εχω μονον συμμαθητες)
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΛΕΓΩ.... και σου διναν ενα πιστολι αλλα σου λεγαν...."μην πυροβολησεις..."
να σου δωσουν ενα γκλομπ και σου πουν " μην χτυπησεις..."
ε ...τι θα κανεις...? θα τους βριζεις τη μανα για να φυγουν¨??? τωρα απο κει και περα μικροτσουτσουνοι κομπλεξικοι υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα.... μιλαω για τους θρασυδειλους που κλωτσουσαν την ΧΑ'Ι'ΝΤΙ και την ΚΑΝΤΥ-ΚΑΝΤΥ (τα βαλαν με 16χρονα κοριτσακια) γιατι δεν κλωτσουσαν ετσι και κανεναν 2μετρο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ 140κιλων?
ε? :confused: :wave2:
Ελεος ρε παιδια!!
Δηλαδη οποιος δε θελει να του κανουνε λαμπογυαλο την οποια περιουσια του ειναι χουντικος
?
Δηλαδη η χουντα η χαος?
Νομος και ταξη ειναι χουντα?
Τι σχεση εχουνε οι εργατες εναντιον των αστυνομικων επι χουντας με τον σημερινο κωλοπαιδισμο?
Μην τους προσβαλουμε,αυτοι ΝΑΙ ηταν αγωνιστες.
την δηλωση μετανοιας δεν την καταλαβα και κυριως θεωρω οτι συμφωνουμε..δεν απευθυνοταν σε εσενα...αν κανω αθος διορθωσε με..
el_hymador
09/12/2008, 20:16
Ας δωσουμε μια υποσχεση...
Να το ξεθαψουμε αυτο το topic οταν και οποτε γινουν εκλογες για να θαυμασουμε τι γραφαμε, απολαμβανοντας την νεα κυβερνηση που θα αναλλαβει να γ@μησει αυτον τον τοπο.
Ηδη οι Πασοκοι διαλαλουν πως τα γεγονοτα ειναι λαϊκη αντιδραση εναντια στην κυβερνηση της ΝΔ
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κοντευει να βαλει ©, σε καθε πλανο επεισοδιων και διαδηλωσεων που προβαλετε
Το ΚΚΕ ειναι στον κοσμο του ως συνηθως και λεει τα δικα του (αυτοι ενα 6 - 8 % το εχουν σταθερα βρεξει χιονισει ετσι και αλλιως)
Και τελος, η ΝΔ κανει ταμειο, αρκετα βουτηξαν...σε κανα 10αρι χρονια παλι...
Διαλεχτε λεμε...:D
Ελεος ρε παιδια!!
Δηλαδη οποιος δε θελει να του κανουνε λαμπογυαλο την οποια περιουσια του ειναι χουντικος
?
Δηλαδη η χουντα η χαος?
Νομος και ταξη ειναι χουντα?
Τι σχεση εχουνε οι εργατες εναντιον των αστυνομικων επι χουντας με τον σημερινο κωλοπαιδισμο?
Μην τους προσβαλουμε,αυτοι ΝΑΙ ηταν αγωνιστες.
Άμα δε καταλαβαίνεις τι διαβάζουμε....
1ον : Ο πρωθυπουργός είπε να μη γίνουν οι πορείες. Σε ερωτώ λοιπόν, τι συνεπάγεται αυτό?
2ον : Αυτό το παρακράτος είναι το μόνο που δουλεύει σωστά σε αυτό το μπουρδέλο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ειναι ο Καρατζαφερης χουντικος?Ελα δεν το πιστευω.
Απο τη πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια δλδ
gousgoun_69
09/12/2008, 20:17
Μπράβο αγόρι μου...
Αν το δικό σου παιδί ή το διπλανό, βρεθεί στην ίδια θέση, εσύ πέρνε το video.
.-
Χμ δεν έχω παιδιά και ούτε πρόκειτε να κάνω (φυσιολογικά δεν μπορώ).Σε ευχαριστώ που μου το υπενθυμίζεις.Αλλά και να είχα να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρίσκονταν σε αυτή τη θέση να είσαι σίγουρος.
Χμ δεν έχω παιδιά και ούτε πρόκειτε να κάνω (φυσιολογικά δεν μπορώ).Σε ευχαριστώ που μου το υπενθυμίζεις.Αλλά και να είχα να είσαι σίγουρος ότι δεν θα βρίσκονταν σε αυτή τη θέση να είσαι σίγουρος.
Λυπάμαι για το πρώτο ζήτημα. Δε το γνώριζα, αν σε ενοχλεί ζητώ συγνώμη, δεν είχα πρόθεση.
Από εκεί & πέρα το να διαδηλώσει κάποιος δε συνεπάγεται ότι είναι αναρχία ή μπαχαλιστής.
Γιατί το έχουμε σα δεδομένο ότι εκείνα τα παιδάκια έκαναν όντως κάτι?
rantanplan
09/12/2008, 20:20
ΔΕΝ δικαιολογώ κανέναν αλλά δεν γουστάρω και δεν ανέχομαι να σπάνε την πόλη που κατοικώ που μου δίνει στέγη δουλειά φαΐ και όλα αυτά που έχω για να μπορώ σήμερα να είμαι εδώ...και δεν γουστάρω να βλέπω φίλους και γνωστούς να καταστρέφονται από κάποιους......
εδω συμφωνει να απαγορευτουν οι διαδηλωσεις....δημοκρατικα πραγματα..
BELZEBOYLIS
09/12/2008, 20:27
Δεν θέλω να φανώ αντιδραστικός , αλλά το βίντεο μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ....και για να μην βγάλεις εντελώς λάθος άποψη , πες μου σε παρακαλώ , πώς θα βοηθούσα το παιδί αν με τσακίζανε και εμένα στο ξύλο ? Αν το βλέπεις καθαρά απο θέμα αλληλεγγύης τότε μέσα να τις φάω ...αλλά αν πιστεύεις οτι μπορώ να τα κάνω μπλε μαρέ έναν εκπαιδευμένο ματατζη ή με έχεις υπερεκτιμήσει ή είσαι αφελής !!!!:wave2:
vestromas
09/12/2008, 20:30
Ναι εσεις μην χασετε διαδηλωση. Αργοσχολοι. Προσεξτε μην ιδρωσει κανενα αυτι με τις διαδηλωσεις σας και τα καραγκιοζιλικια.
Μονο ο κοσμος που δουλευει για να ζησει ταλαιπωρητε απ ολα αυτα.
Με τον απλο κοσμο τα βαζετε. Αν ειστε μαγκες να τα βαζετε κατευθειαν με αυτους που σας φταινε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Δεν θέλω να φανώ αντιδραστικός , αλλά το βίντεο μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ....και για να μην βγάλεις εντελώς λάθος άποψη , πες μου σε παρακαλώ , πώς θα βοηθούσα το παιδί αν με τσακίζανε και εμένα στο ξύλο ? Αν το βλέπεις καθαρά απο θέμα αλληλεγγύης τότε μέσα να τις φάω ...αλλά αν πιστεύεις οτι μπορώ να τα κάνω μπλε μαρέ έναν εκπαιδευμένο ματατζη ή με έχεις υπερεκτιμήσει ή είσαι αφελής !!!!:wave2:
Αν Κώστα (επέτρεψε μου να σε λέω με το μικρό σου όνομα) είναι 10 ΜΑΤ που χτυπάνε 2 παιδάκια & 100 άτομα κοιτάνε & βγάζουν φωτογραφίες... Πιστέυεις ότι αυτοί οι 100 δε μπορούν να τους αποθήσουν...
Χθες είπε ένα σωστό ο Κανάκης, παρότι δεν το πάω γενικά, σκεφτείτε λέει όταν εκεί που περπατάμε δούμε ξαφνικά ένα αστυνομικό. Αμέσως μας περιβάλει ένα μικρός, ψήγματα φόβου.
Τέλος πάντων νομίζω ότι αντί να τραβούσαν φώτος θα μπορούσαν να αντιδράσουν περισσότερο.
ξεκολλα επιτελους ανθρωπε!
μονο οι τεμπεληδες και οι αργοσχολοι κανουν διαδηλωσεις?
εργαζομενοι δεν εχουν κατεβει ποτε?
οποιος δουλευει δηλαδη δεν συμμετεχει de facto σε πορειες?
εχεις παει ποτε σου σε καμια απο περιεγεια να δεις ποιοι ανθρωποι ειναι εκει?
ελεος...
BELZEBOYLIS
09/12/2008, 20:36
Αν Κώστα (επέτρεψε μου να σε λέω με το μικρό σου όνομα) είναι 10 ΜΑΤ που χτυπάνε 2 παιδάκια & 100 άτομα κοιτάνε & βγάζουν φωτογραφίες... Πιστέυεις ότι αυτοί οι 100 δε μπορούν να τους αποθήσουν...
Χθες είπε ένα σωστό ο Κανάκης, παρότι δεν το πάω γενικά, σκεφτείτε λέει όταν εκεί που περπατάμε δούμε ξαφνικά ένα αστυνομικό. Αμέσως μας περιβάλει ένα μικρός, ψήγματα φόβου.
Τέλος πάντων νομίζω ότι αντί να τραβούσαν φώτος θα μπορούσαν να αντιδράσουν περισσότερο.
έχεις δίκιο !!!! :wave2:
προσεξε τι λες Vstromidi ....
149873
http://www.tvxs.gr/v1308
http://www.skai.gr/master_story.php?id=103403
Απο τη πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια δλδ
Ποιο ειναι το προβλημα σου ακριβως?
vestromas
09/12/2008, 20:39
Ταλαιπωρια για τον κοσμο ειναι να κλεινουνε οι δρομοι για ολα αυτα.
Τραβατε στην πηγη των ευθυνων και λυστε τα προβληματα σας χωρις να ενοχλητε τους υπολοιπους.
http://www.tvxs.gr/v1308
http://www.skai.gr/master_story.php?id=103403
Aν είναι δυνατόν ρε φίλε....Γίνεται ότι και γίνεται και αυτός πυροβολεί στο έτσι....
Ο κόσμος είναι το υπερπέραν... Αυτοί που διαδηλώνουν δεν είναι κόσμος....
Κοιμηθήτε, χέστε, φάτε, δουλέψτε, κλάστε, ρευτίτε....
Μη με εμποδίζεις, άσε με να πάω στη δουλειά μου
Μα ρε μεγάλε, όλοι για εμάς τους ανθρώπους φωνάζουμε, διαδηλώνουμε
Διαδηλώνεις? ΟΥΥΥΥ 666 ΟΥΥΥΥ ανάρχα...
Καλά δε βλέπεις τηλεόραση?
Πολύ γαμάτη σειρά το prison break ρε...
Έλα ας παίξουμε κανά Pro & όλα καλά...
& πουσε φίλε.. μη κολλάς ρε.. Τα χριστουγεννιάτικα ψώνια θα τα κάνουμε από το Internet!
Δε ξέρω τι λέτε... Μη μου κλείνεται το δρόμο!! Θέλω να πάω στη δουλεία μου!! Αχ πότε θα πάρω ένα X5, ένα Tuareg.....:(
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ & ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 15 - 28 ΧΡΟΝΩΝ που Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ & ΘΑ Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ μια ζωή.. τα ξαναέγραψα.... Για ότι γίνεται (& δεν εννοώ τα σπασίματα) φέρουν την ευθύνη όλοι οι παραπάνω. Κοιτάξτε τα λεφτάκια σας!!! Ζήστε για αυτά.. Μια ζωή για αυτά προσπαθείτε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
...και δεν γουστάρω να βλέπω φίλους και γνωστούς να καταστρέφονται από κάποιους......
δλδ το "καθως πρεπει" σκισιμο δεν σε πειραζει?? .........
Τραβατε στην πηγη των ευθυνων και λυστε τα προβληματα σας χωρις να ενοχλητε τους υπολοιπους.
Ποιος ενοχλησε το βεστρομα?Αυτα τα αναρχοκουμουνια με τις φωνες και τις διαδηλωσεις τους?
Και συ βρε αγορι μου παρε εκεινο το τανκ,τι τη θελεις την αηδια το suzuki?Ποσους να πατησεις μ αυτο?
ρε παιδια αφηστε το vestroma να λεει την αποψη του...απλα μην του απαντατε...ο ανρωπος ειναι αλλου περιμενει το ξανθο γενος..
Πουτινιες στον Πουτιν?/
Αρχικά δημιουργήθηκε από VOLK
ρε παιδια αφηστε το vestroma να λεει την αποψη του...απλα μην του απαντατε...ο ανρωπος ειναι αλλου περιμενει το ξανθο γενος..
Πουτινιες στον Πουτιν?/
Τι περιμενει λεει?Με ενα τηλ παει το ξανθο κατευθειαν σπιτι του.
δυσκολο το βλεπω θα αρχισει να της λεει οτι πειναγαν στη ρωσια αλλα τωρα με τον Πουτι σωθηκαν .....και θα σηκωθει να φυγει η βιζιτα..
el_hymador
09/12/2008, 20:52
ρε συ vestroma...
παραδεξου οτι δεν γραφεις εδω μονο για να απαντησεις...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αν ηταν αδερφος σου ο πιτσιρικας τα ιδια θα εγραφες?? .......και μη μου γραψεις για τις τζαμαριες και το πλιατσικο
.......θα πεταγες μολοτοφ ?? οχι ε............
θα περιμενες την δικαιοσυνη να βγαλει αποφαση .
vestromas
09/12/2008, 21:07
Aν μαθαινα πως ο μικρος μου αδερφος κατεβαινει στα Εξαρχεια και παρενοχλη εργαζομενους αστυνομικους, θα τον εσπαγα στο ξυλο, πριν προλαβουν να τον πυροβολησουν.
Αν τελικα τον πυροβολουσαν και μαθαινα οτι εφταιγε, θα ημουνα υπερ του μπατσου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Αν@ρχιδια.... ολοι το βλεπουν απο την μια οψη αδερφε μου....
αν ησουν 'μπατσος' η ειχες 'μπατσο' αδερφο' η 'πατερα' (εγω προσωπικα εχω μονον συμμαθητες)
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΛΕΓΩ.... και σου διναν ενα πιστολι αλλα σου λεγαν...."μην πυροβολησεις..."
να σου δωσουν ενα γκλομπ και σου πουν " μην χτυπησεις..."
ε ...τι θα κανεις...? θα τους βριζεις τη μανα για να φυγουν¨??? τωρα απο κει και περα μικροτσουτσουνοι κομπλεξικοι υπαρχουν σε ολα τα επαγγελματα.... μιλαω για τους θρασυδειλους που κλωτσουσαν την ΧΑ'Ι'ΝΤΙ και την ΚΑΝΤΥ-ΚΑΝΤΥ (τα βαλαν με 16χρονα κοριτσακια) γιατι δεν κλωτσουσαν ετσι και κανεναν 2μετρο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ 140κιλων?
ε? :confused: :wave2:
Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
σας ειπα δεν πρεπει να του απευθυνετε τον λογο.....
hidefnick
09/12/2008, 21:21
Τα μεθεόρτια συμπεράσματά και απορίες κάποιου που γενικά αποφεύγει την TV:
Σήμερα ιδανική μέρα για ποδήλατο. Κατέβηκα μέχρι Μοναστηράκι το πρωι, και στο γύρνα Αιόλου, Ακαδημίας, Νομική, Κολωνάκι. Μετά από όσα έκατσα και είδα (ο μαλακας) χτες, περίμενα το χάος. Φούτσες.Αρκετά καμμένα αλλά ΟΧΙ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
Είδα χτες την λιάνα (με μικρά) να μας εξηγεί για την μάνα (ξέρει αυτή-ξερω είμαι φασίστας, ομοφοβικός σωβινιστης) Επίσης για τα 9 χρόνια του "σχιζοφρενή" στο Εξαρχείων. Αυτοί που φι(υ)λάνε τα γραφεία της και το Cayenne πόσα χρόνια είναι κολημένοι? Γλυκία μου ασε το ΚΚΕ για άλλους. Δεν πείθεις, ούτε με το παρανοηκό βλέμμα πιά ούτε με το τσιγάρο στο χέρι για την "επανάσταση" που πρεσβεύεις.
Είδα τον Κακλαμάνη (με κεφαλαίο) 7 το πρωι στο δρόμο να ευχαριστεί τα παιδιά της καθαριότητας και την προσπάθεια τους να κάνουν την Αθήνα ανθρώπινη, και να μην παίρνει θέση. Και όταν το μαλακιστήρι με το μικρόφωνο επέμεινε, η ερώτηση του Κακλαμάνη ήταν "εσύ που δεν είσαι πλούσιος κατέβηκες να σπάσεις?" Και συνεχίζει το χοντρό @ρχίδι από το στούντιο για το "τι μας λέει το κομματόσκυλο" Ναι ρε, μην ακούσετε καμμιά λογική κουβέντα. Θα χαλάσουν τα νούμερα, γελίε.
Είδα το @ρχίδι εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ, αν θυμάμε καλά, να εξηγεί ότι δεν φταίνε αυτοί για τις αντιδράσεις των παιδιών και ότι είναι πολύ δικαιολογημένες. Ναι ρε μ@λάκα χοντρέ. Στείλε μερικά παιδάκια ακόμα να σκοτωθούν. Εσύ δεν έχεις καμμία ευθύνη για την ανατροφή τους. Μόνο 6 ώρες την ημέρα τα βλέπεις. 5 ώρες παραπάνω απο τους γονείς τους. Πες μας και πόσα βγάζεις από τα φροντιστήρια, που αυτά και αν στηρίζουν τις φρούδες ελπίδες και τα κατεστραμμένα όνειρα. Ευτυχώς που ο πατέρας μου ρε μαλάκα δεν ζει να δει που έχετε καταντήσει το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ. Πέθανε από το άγχος όταν είχατε στείλει της Πανελλαδικές Ιούλιο μέσα στο εξεταστικό, περιμένοντας αν θα αφήσετε τα παιδάκια να δώσουν εξετάσεις, μπας και δούν τα όνειρά τους να γίνοντε πραγματικότητα.
Ακουσα τους πρυτανέους.... Τι να λέμε.... Μην χαλιέστε παιδιά. Θα ξαναπάρετε φράγκα. Η Ferrari εδώ θα είναι και σε 6 μήνες.
Συγχαρητήρια στον "φίλαθλο" αν δεν κάνω λάθος για το πραγματικά καταπληκτικό πρωτοσέλιδο. Αν είναι δυνατόν μια αθλητική βαμμένη φιλάδα να βγάζει ένα εξωφυλλο που θα έπρεπε να κάνει όλες τις άλλες φυλλάδες ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΏΝΟΥΝ.
Τα μαγαζιά που κάηκαν, αυτά τα μεγάλα, ξέρετε ντε ποιά, μήπως είχαν αφήσει κανένα παράθυρο ανοιχτό? κατα "λάθος"? Να ισιώσει καμμιά αποθήκη ρε παιδί μου? Ου ρε....
Ελαφρύ το χώμα που σκέπασε τα του 16 χρόνια. Πολύ βαριά η μαλακια που σκεπάζει όλους μας.
Επίσης να ρωτήσω κάτι απλό: Τελικά ο μικρός ήταν μαχητής της ελευθερίας και ήρωας ή απλώς πέρναγε? Αποφασίστε και όταν καταλήξετε πείτε μας και σε εμάς τα πρόβατα που δεν καταλαβαίνουμε.
Και μέχρι να αποφασίσετε, συνεχίσετε να σπάτε. Και αν δείτε κανένα 15-20% στον Καρατζαφέρη μετά, ψάξτε για αυγά φιδιού. Με ρέγουλα όμως γιατι πολύ χοληστερίνη...............
hidefnick
09/12/2008, 21:34
Και μην ξεχάσω: Αλέξη μου, χρόνια πολλά. Οταν θα δεις τα νούμερα στις επόμενες εκλογές, μπορεί και να καταλάβεις ότι ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ούτε ο Γιωργάκης δεν κατάφερε να χάσει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο.
Πραγματικά λυπάμαι Αλέξη μου, γιατί είχα σκεφτεί ότι ίσως και να σε ψήφιζα στις επόμενες (ενάντια σε όλα τα πιστεύω μου)
Aν μαθαινα πως ο μικρος μου αδερφος κατεβαινει στα Εξαρχεια και παρενοχλη εργαζομενους αστυνομικους, θα τον εσπαγα στο ξυλο, πριν προλαβουν να τον πυροβολησουν.
Ελπίζω να μη σοβαρολογείς...
george72
09/12/2008, 21:39
οι ζηταδες οι μπιστολερος της νεας σμυρνης...
δεκαπεντε καλυκες μετρησανε χαμω!!
45χιλιοστων παρακαλω...:eyepop:
μεχρι σημερα τους ειχα σε "καποια" εκτιμηση
ελεγα, δεν μπορει ρε πουστη μοτοσυκλετυστες ειναι και αυτοι τα ιδια κρυα και τις ιδιες
βροχες τρωμε καθε μερα!!:sad:
(κανα 2 φορες την εχω γλυτωσει και απο σιγουρο προστιμο απο Ζητα)
μεχρι σημερα....
:sad:
ρε παιδια στον αερα τις ριξανε!
ελεος ηρεμηστε λιγο
σκεφτητε τα καμενα αμαξια και μηχανακια να ηταν τα δικα σας...
τα σπασμενα μαγαζια να ηταν δικα σας...
τι χουντες λετε εδω μεσα δε μπορω να καταλαβω
και ολη αυτη η φασαρια γιατι γινεται?
επειδη καποιοι απλα τη βρισκουν με το να καινε και να σπανε
και μην πει κανεις οτι ειναι μορφη διαμαρτυριας, γιατι οποιος το πει να μου δωσει τη διευθυνση του να ερθουμε να του καψουμε το σπιτι και το αμαξι, ετσι για διαμαρτυρια...
MitsosNaked
09/12/2008, 21:43
Ρέ παιδιά πώς είναι δυνατόν σφαίρα απο υπηρεσιακό όπλο που τα διαμετρήματά τους(9mm, 0.38, 0.40, 0.45) δέν είναι και Dirty Harry, και που συνήθως είναι και hollow point(με μειωμένη διατρητικότητα και κίνδυνο θραυσματισμού, για αυτό τις χρησιμοποιούνε και οι πιλότοι), να εξοστρακίστηκε(που και να ήταν άλλο διαμέτρημα, θα το απορροφούσε κάποιος απο τους πολλούς γύρω στόχους βλέπε αμάξια, τοιχοι, κολώνες κλπ) τόσο θεαματικά σά hollywood, και παρ'όλ'αυτά να έφτασε τόσο βαθιά ώστε να σφηνωθεί στο σπόνδυλο του πιτσιρικά;
Πάντα υποθέσεις κάνουμε, αλλά γεννιούνται ερωτηματικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια στον αερα τις ριξανε!
ελεος ηρεμηστε λιγο
σκεφτητε τα καμενα αμαξια και μηχανακια να ηταν τα δικα σας...
τα σπασμενα μαγαζια να ηταν δικα σας...
τι χουντες λετε εδω μεσα δε μπορω να καταλαβω
και ολη αυτη η φασαρια γιατι γινεται?
επειδη καποιοι απλα τη βρισκουν με το να καινε και να σπανε
και μην πει κανεις οτι ειναι μορφη διαμαρτυριας, γιατι οποιος το πει να μου δωσει τη διευθυνση του να ερθουμε να του καψουμε το σπιτι και το αμαξι, ετσι για διαμαρτυρια...
για σκέψου όμως μια απο αυτές τις 15 να "εξοστρακιζόταν" και να σκότωνε ακόμα έναν.
Έλα παραδέξου το, σου αρέσει το μπινελίκι, το βρίσιμο, το ξεφτίλισμα...
Την βρίσκεις με το να σε μειώνουν, να σε υποβιβάζουν... Ερεθίζεσαι με το να σε υποτάσσουν, να σε φτύνουν...
Μαζοχισμός είναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
για σκέψου όμως μια απο αυτές τις 15 να "εξοστρακιζόταν" και να σκότωνε ακόμα έναν.
Πολυ φαντασια εχεις βρε παιδι μου.Δεν γινονται αυτα στην Ελλαδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε Νικο πραγματικα κριμα για το παιδι που πεθανε, αλλα αμα δεν ειχαν αρχισει αυτοι οι ηλιθιοι βανδαλισμοι, τιποτα δε θα ειχε συμβει...
οποιος θελει να διαδηλωσει μπορει να παει σε μια πορεια διαμαρτυριας, χωρις κουκουλες, χωρις καδρονια και μολοτοφ και να εκφρασει τη διαμαρτυρια του
οταν πας και σπας και καις και λεηλατεις ποτε δε ξερεις τι μπορει να γινει...
και αν δηλαδη καμια μολοτοφ εκαιγε καποιον αθωο τι θα λεγαμε μετα?
αν καποιο απ'τα κτηρια που εκαψαν καιγοταν και κανεις ζωντανος τι θα λεγαμε?
vestromas
09/12/2008, 21:50
Aυτα που λεει ο Πανος τωρα ειναι φασιστικα;
Πες τα ρε Πανο.:beer: :beer: :beer:
Μεχρι να πληγουν οι ιδιοι ειναι ολοι αντιεξουσιαστες και δημοκρατες.
Γι αυτο δεν σας κανω το χατηρι να σας πω αυτα που σας αρεσουν.
Καλυτερα φασιστας παρα λαμογιο ψευτο επαναστατης.
Λες και εσεις τοσα χρονια δεν ζειτε εδω;
Εμεις οι δυο τρεις φασιστες του φορουμ φταιμε γι αυτο το καταντημα του τοπου.
ουστ λαμογια!!!!!!!
george72
09/12/2008, 21:50
"ρε παιδια στον αερα τις ριξανε!"
ααααα οκ!!!
Aυτα που λεει ο Πανος τωρα ειναι φασιστικα;
Πες τα ρε Πανο.:beer: :beer: :beer:
Μεχρι να πληγουν οι ιδιοι ειναι ολοι αντιεξουσιαστες και δημοκρατες.
Γι αυτο δεν σας κανω το χατηρι να σας πω αυτα που σας αρεσουν.
Καλυτερα φασιστας παρα λαμογιο ψευτο επαναστατης.
Λες και εσεις τοσα χρονια δεν ζειτε εδω;
ουστ λαμογια!!!!!!!
Καλύτερα φασίστας και αδελφοκτόνος επίσης?
ρε Νικο πραγματικα κριμα για το παιδι που πεθανε, αλλα αμα δεν ειχαν αρχισει αυτοι οι ηλιθιοι βανδαλισμοι, τιποτα δε θα ειχε συμβει...
Καποιο λαθος κανεις.Πρωτα δολοφονηθηκε το παιδι και μετα αρχισαν οι φασαριες.Αρα αν δεν ειχε δολοφονησει ο μπατσος τον πιτσιρικα τιποτα απ αυτα δεν θα γινοταν.
οποιος θελει να διαδηλωσει μπορει να παει σε μια πορεια διαμαρτυριας, χωρις κουκουλες, χωρις καδρονια και μολοτοφ και να εκφρασει τη διαμαρτυρια του
Σωστα
οταν πας και σπας και καις και λεηλατεις ποτε δε ξερεις τι μπορει να γινει...
και αν δηλαδη καμια μολοτοφ εκαιγε καποιον αθωο τι θα λεγαμε μετα?
αν καποιο απ'τα κτηρια που εκαψαν καιγοταν και κανεις ζωντανος τι θα λεγαμε?
Τι διαφορετικο θα λεγαμε δλδ απο τη στιγμη που θα χανοταν μια ακομα ανθρωπινη ζωη?:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
"ρε παιδια στον αερα τις ριξανε!"
ααααα οκ!!!
αμα σου εκαιγα;ν το σπιτι και ειχες ενα οπλο, τουλαχιστον μια στον αερα δε θα την εριχνες?
αμφιβαλλω αν θα την εριχνες στον αερα μονο...
ο αστυνομικος αμα εριξε κατευθειαν στον πιτσιρικα ειναι για κρεμασμα
αλλα οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα μπορει να τον φανε και οι κοτες
και μια παροιμια λεει
''του φευγατου η μανα ποτε δε κλαιει''
vestromas
09/12/2008, 21:55
Νικο, οποιος εχει δικαιοσυνη μεσα του, δεν την στενευη σε οικογενιακα πλαισια.
Αν σε αδικησει ο αδερφος μου πρεπει να πληρωσει.
Ετσι καναν και τα κοπελια στην Κρητη με τα οικογενειακα και τα κουμπαριλικια και εχει γινει μ@ουρδελο το νησι.
Το πιο τραγελαφικο ειναι η απαντησεις των πολιτικων της χωρας.:bigcry:
Για να μπορεσει καποιος να πιστεψει το 1% απ'αυτα που ισχυριζοντε πρεπει να εχει τουλαχιστον IQ -1.
Πραγματικα ειναι εφικτο οι ανθρωποι που ακουνε και πιστευουν αυτους τους ''ανθρωπους'' ν' αλλαξουν το παραμικρο απ'αυτο το γελιο κοινωνικο συστημα?
Βγηκαν για να προοτρεψουν τον κοσμο στο δικο τους κομμα, δεν σεβαστηκαν εστω και μια βδομαδα τον θανατο του πιτσιρικα, τους γονεις του, τα λαθη τους, της πραξεις τους.
Σκεφτητε ποσο πολυ ειναι το χρημα σ' αυτα τα χρονια που κυβερνανε, που το ιερο και οσιο δεν εχει καμια σημασια στο ειναι τους.
Και βλεποντας της επιλογες των κομματων που παιζουν μπαλα , τελειωμενη η Ελλαδιτσα για καμια 20ετια ακομα.
Πεστε μου τωρα για την δυναμη της ψηφου.:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι διαφορετικο θα λεγαμε δλδ απο τη στιγμη που θα χανοταν μια ακομα ανθρωπινη ζωη?:wave2:
αμα ηταν κανα τσιγγανακι κανεις δε θα νοιαζοταν...
εδω στην πατρα στον καταβλυσμο πεθαινουν μικρα παιδακια απο αρρωστια και πεινα, και δε μιλαμε για αφικη, μιλαμε για το κεντρο της 3ης μεγαλυτερης πολης στην Ελλαδα.Γιατι δε νοιαζεται κανεις για αυτο το παιδακι?Επειδη δεν εχει ουτε 1? να παρει ενα μπουκαλι νερο και ειναι μεσα στη βρομα επειδη δεν εχει να πλυθει?Αυτουνου η ζωη εχει λιγοτερη αξια?
μιλάς για το μπάτσο-φονιά σωστά?
Ευτυχως που ειστε ΜΟΝΟ τοσοι....
P.S.
να σε χαιρετε ο αδελφος σου...
vestromas
09/12/2008, 21:57
Ετσι Πανο χωνε!!!!:beer: :beer: :beer:
αμα ηταν κανα τσιγγανακι κανεις δε θα νοιαζοταν...
εδω στην πατρα στον καταβλυσμο πεθαινουν μικρα παιδακια απο αρρωστια και πεινα, και δε μιλαμε για αφικη, μιλαμε για το κεντρο της 3ης μεγαλυτερης πολης στην Ελλαδα.Γιατι δε νοιαζεται κανεις για αυτο το παιδακι?Επειδη δεν εχει ουτε 1? να παρει ενα μπουκαλι νερο και ειναι μεσα στη βρομα επειδη δεν εχει να πλυθει?Αυτουνου η ζωη εχει λιγοτερη αξια?
Δεν είναι μόνο ο θάνατος του παιδιού το θέμα...
Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΙΝΑΙ
αμα σου εκαιγα;ν το σπιτι και ειχες ενα οπλο, τουλαχιστον μια στον αερα δε θα την εριχνες?
και μια παροιμια λεει
Του μπατσου του εκαψε το σπιτι ο πιτσιρικας δλδ γι αυτο και κεινος τον πυροβολησε.Πες τα ρε φιλε να μπουν τα πραματα σε σειρα γιατι ΟΛΗ η Ελλαδα αλλιως ταχε καταλαβει.
vestromas
09/12/2008, 21:58
Ειδαμε κ εσεις οι πολλοι οι δημοκρατες ωραιο χαος φιαξατε.
παιδια πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο να πυροβολισε εν ψυχρο τον πιτσιρικα ο αστυνομος/μπατσος/φονιας οπως θελετε πειτε τον...
αν τον πυροβολησε απευθειας κρεμαστε τον στο Συνταγμα για παραδειγματισμο...
και μια παροιμια λεει
ετσι ετσι!!!!!!!!
εξω απο το χορο πολα τραγουδια λεμε
εχουν γινει ολοι επαναστατες και αντιεξουσιαστες....................
οταν φτασουν τα επισοδεια και οι καταστροφες "προ των πυλων" του σπιτιου μας και
της ατομικης μας περιουσιας μεταμορφωνονται ολοι σε αθωα θυματα...........
παιδια πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο να πυροβολισε εν ψυχρο τον πιτσιρικα ο αστυνομος/μπατσος/φονιας οπως θελετε πειτε τον...
αν τον πυροβολησε απευθειας κρεμαστε τον στο Συνταγμα για παραδειγματισμο...
πραγματικά ακόμα με την απορία είσαι?
Πιστεύεις ακόμα πως υπαρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα η σφαίρα να εξοστρακίστηκε?
Ρε πάτε καλά!!!!!
Αστυνομικός (κράτος δηλαδή) δολοφονεί πολίτη του & λέτε για τα κολοαυτοκίνητα!!!
Δε μιλάμε για κάποιο που πέθανε από πείνα (όχι ότι δεν έχει αξία, ίσα ίσα είναι εξίσου σοβαρό).
Πόσο μικροί είστε...
Τι κάθομαι και μιλάω ρε... Εύχομαι μια μέρα όλοι εμείς οι ανεγκέφαλοι, οι τρομοκράτες, οι ... , οι .. , οι... να μείνουμε μόνοι μας σε ένα τόπο, χωρίς εσάς τους δημοκρατικούς φωστήρες.
Χαίρομαι από την άλλη γιατί τελικά όλοι αποκαλύπτονται
ΖΗΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ τα σπίτια σας & τα κάρα σας
p.s Μου αρέσει που μου το παίζεται & αρχαίοι Έλληνες & χαίρεστε που είστε απόγονοι τους...
πραγματικά ακόμα με την απορία είσαι?
Πιστεύεις ακόμα πως υπαρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα η σφαίρα να εξοστρακίστηκε?
βασικα δεν ειμαι με την απορια, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εξοστρακιστηκε γιατι το θεωρω απιθανο να πυροβολησε ετσι το παιδι...
βασικα δεν ειμαι με την απορια, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εξοστρακιστηκε γιατι το θεωρω απιθανο να πυροβολησε ετσι το παιδι...
το αφήνω ασχολίαστο....
Ρε πάτε καλά!!!!!
Αστυνομικός (κράτος δηλαδή) δολοφονεί πολίτη του & λέτε για τα κολοαυτοκίνητα!!!
Δε μιλάμε για κάποιο που πέθανε από πείνα (όχι ότι δεν έχει αξία, ίσα ίσα είναι εξίσου σοβαρό).
Πόσο μικροί είστε...
Τι κάθομαι και μιλάω ρε... Εύχομαι μια μέρα όλοι εμείς οι ανεγκέφαλοι, οι τρομοκράτες, οι ... , οι .. , οι... να μείνουμε μόνοι μας σε ένα τόπο, χωρίς εσάς τους δημοκρατικούς φωστήρες.
Χαίρομαι από την άλλη γιατί τελικά όλοι αποκαλύπτονται
ειδες πουθενα δολοφονια εσυ?
ειδες το μπατσο να σημαδευει και να ριχνει?
η λες οτι ειδες στο youtube και σε αυτα που προβαλει η τηλεοραση?
ειδες πουθενα δολοφονια εσυ?
ειδες το μπατσο να σημαδευει και να ριχνει?
η λες οτι ειδες στο youtube και σε αυτα που προβαλει η τηλεοραση?
μην ακούω μαλακίες....
α..... καλα
και μετα ξυπνησες
ΑΑ!!!! & ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ!!!!
Γαμώτ... πάει χάσαμε το φετινό κλίμα Χριστουγέννων...
Έλα ρε δε πειράζει, θα πάμε να το βρούμε στην Αυστραλία...