View Full Version : Δολοφονία 15χρονου
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
LsKostas
10/12/2008, 08:23
για φτυσιμο το θρεντ σου Antod ...
για να μην σου πω τιποτα πιο χοντρο και χαλαστω πρωι πρωι
liakaros
10/12/2008, 08:24
Εξοστρακισμος τελικα ε?
Χμμμ... τελικα οπου βαζει αυτος ο Κουγιας το χερακι του...
Θα τον εχω στα υπ οψιν αμα σκοτωσω κανεναν...
filipp0s
10/12/2008, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Εξοστρακισμος τελικα ε?
Χμμμ... τελικα οπου βαζει αυτος ο Κουγιας το χερακι του...
Θα τον εχω στα υπ οψιν αμα σκοτωσω κανεναν...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ!!!
απλά καποιοι βιάζονται να δημιουργούν εντυπώσεις...
ας αλλάξει ο τιτλος του θρεντ...
liakaros
10/12/2008, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ!!!
απλά καποιοι βιάζονται να δημιουργούν εντυπώσεις...
ας αλλάξει ο τιτλος του θρεντ...
βασικα το θρεντ μαζι με ολα τα υπολοιπα πρεπει να παρει την αγουσα...
anyway...
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
για φτυσιμο το θρεντ σου Antod ...
για να μην σου πω τιποτα πιο χοντρο και χαλαστω πρωι πρωι
πρωτου πεταξεις την παπαρια σου διαβασε την 1η γραμη του 1ου ποστ.....
το λεω ξεκαθαρα οτι δεν ειναι γνωμη μου αλλα μεταφορα απο ειδησιογραφικο σταθμο...
την οποια μετεφερα ασχολιαστη....
:a31:
filipp0s
10/12/2008, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
πρωτου πεταξεις την παπαρια σου διαβασε την 1η γραμη του 1ου ποστ.....
το λεω ξεκαθαρα οτι δεν ειναι γνωμη μου αλλα μεταφορα απο ειδησιογραφικο σταθμο...
την οποια μετεφερα ασχολιαστη....
:a31:
καλα ενταξει μας επεισες... νοιάζεσαι για την πληροφόρησή μας....
:bigcry: :ZZZ: :a31::ZZZ:
idomeneas
10/12/2008, 08:44
Καλό είναι ο καθένας με κομπλεξικά συμπλέγματα λόγω ανικανότητας να επιβιώσει, είτε γιατί δεν τον έμαθαν, είτε γιατί είναι πολύ τεμπέλης, να μαζευτεί και να κρατάει τις ηλίθιες απόψεις του για τον εαυτό του...
Αν ο πολιτικός που σας έταξε την θέση στην τράπεζα, δημόσιο, τσατσόσιο σας έπαιξε τάπα δεν σας φταίει κανείς παρά το κλούβιο σας μυαλό...
Επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη από κάποιους "φωτισμένους" δεν σας δίνει το δικαίωμα ούτε να τον βρίζετε, ούτε να τον απαξιώνετε!!!
Φασίστες είστε εσείς, εσείς που με τα γλυψίματα, και τους τσάτσους σας σε στρατό, πολιτική κλπ κλπ...
ψηφίζετε χρόνια και χρόνια τώρα όποιον σας τάξει ένα καλύτερο αύριο για εσάς προσωπικά, αλλά μόνο για εσάς...
το κοινό καλό είναι κάτι που δεν σας αφορά,
και για αυτό μας κυβερνούν εδώ και τριάντα χρόνια
300 παπάρια...
φάτε τους στη μάπα τώρα και ΜΟΥΓΚΑ!!!
Τουλάχιστον το παλικάρι ο βεστρόμας έχει άποψη,
σωστή κατ' εμέ και τα αρχίδια να βγει μέσα στο μαντρί με τους λύκους να την πει...
Όσον αφορά αυτά τα τσογλάνια, τσιράκια της πολιτικής εξουσίας, ναι αυτό είναι, και αν ξυπνήσετε και κλείσετε
την τηλεόραση μπορεί και να το δείτε...
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ!!!
Προσωπικά όποιο αρχίδι δω να πλησιάζει την γειτονιά μου, με διάθεση για πλιάτσικο τον έχω φάει!!!
Αυτά τα ολίγα...
τα λέγαμε...
PS: Βεστρόμας μη μασάς μαν, δεν είσαι μόνος...
απλά συνήθως αυτοί που βγαίνουν στην επιφάνεια
είναι οι γρόθοι...
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103422
LsKostas
10/12/2008, 08:47
...:
Εισαι για φτυσιμο και καλα θα κανεις να μην τις λες αυτες τις αποψεις δημοσια
γιατι υπαρχει κινδυνος λιτζαρισματος
υγ και ασε τα αδερφιστικα οτι "απλα μεταφερεις ειδησεις"
notakos600
10/12/2008, 08:50
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενδέχεται να κηρύξει τη χώρα από την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, εάν μέχρι τότε δεν έχουν σταματήσει οι ταραχές, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και άρση του πανεπιστημιακού ασύλου. Η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ελήφθη κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής επιτροπής, χθες Τρίτη, και υπό την πίεση όλων σχεδόν των κορυφαίων υπουργών, που ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να εγκαταλείψει την αμυντική στρατηγική απέναντι στους κουκουλοφόρους και να δώσει εντολή στην Αστυνομία να παρέμβει δυναμικά. Σύμφωνα με το Βήμα, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και οι κ. Γ. Σουφλιάς, Ευ. Μεϊμαράκης και Γ. Αλογοσκούφης μετέφεραν στην κυβερνητική επιτροπή την αγανάκτηση που επικρατεί στους βουλευτές και στην κομματική βάση, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμένει άλλο θεατής στις καταστροφές και πως θα πρέπει να αντιδράσει αμέσως και να μην ανεχθεί άλλα επεισόδια. Από την άλλη πλευρά, σε μετριοπαθείς χειρισμούς επέμεινε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.Το θέμα αναμένεται να κυριαρχήσει στη νέα κυβερνητική επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Νωρίτερα (στις 10 το πρωί) ο Κ.Καραμανλής θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.Ήδη, έχει δοθεί εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να συλλαμβάνουν όποιον προκαλεί βανδαλισμούς, ενώ για την προστασία της δημόσιας περιουσίας, αλλά και της δημόσιας ασφάλειας αποφασίστηκε να εφαρμοστεί το άρθρο 11 του Συντάγματος από την Πέμπτη, αν δεν έχει αποκλιμακωθεί η κατάσταση. Βάσει του άρθρου 11 του Συντάγματος, απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις με απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας, σε περιοχές που έχει διαταραχθεί η κοινωνικοοικονομική ζωή. Παράλληλα αποφασίστηκε να ζητηθεί η συνδρομή ευρωπαϊκών κρατών, εφόσον οι ταραχές επεκταθούν, με την αποστολή αστυνομικών δυνάμεων που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση διαδηλώσεων (κυρίως από Γαλλία, και Βρετανία). Την Πέμπτη επίσης θα αποφασιστεί αν η κυβέρνηση θα κάνει χρήση των διατάξεων του πρόσφατου νόμου της Μαριέττας Γιαννάκου για την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξακριβώσει ότι η πλειονότητα των μολότοφ που χρησιμοποιούν οι κουκουλοφόροι, παρασκευάζονται στα εργαστήρια πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Πηγή: in.gr
LARISEOS
10/12/2008, 08:54
ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΠΙΤΙ......σταμάτησα κ άνοιξα κουβεντα με κατι ματ σε μια περιοχή της λαρισας.....
και μιλήσαμε για το πως βλέπουν τα πιτσιρικια κ η γνώμη γιαυτο που κανουν ......
και η απαντηση ήτανε,,,,,
-φιλε εχουμε παιδια κ ξερουμε οτι δεν εχουν αδικο......τα παιδια φτασανε εκει γιατι δεν αντεχουν αλλο.....
έφυγα και τους ειπα να μην ειναι σκληρή ..... 15 χρονον ειναι μονο...
μακάρι ολοι μας να βγουμε διπλα στην νεολαία κ να τους υποστηρίξουμε.
BlackAdder
10/12/2008, 08:58
Ρε SRX400 τί θα γίνει με σένα; θα συνεχίζεις να προσβάλεις κόσμο;
Δεν απάντησες στην ΕΡΩΤΗΣΗ μου, με αποκάλεσες φασίστα γιατι σου ζήτησα τη γνώμη σου για του ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ, συμφώνησα μαζί σου στο θέμα της βίας της αστυνομίας και επειδή δεν συνέχιζα να παίζω το παιχνίδι σου με αποκαλείς και κότα.
Ήμαρτον πια, σοβαρέψου, είσαι και μιας ηλικίας που απαιτεί να δίνεις παράδειγμα ώριμης σκέψης και ψυχραιμίας.
Επαναλαμβάνω, οι διαφορές στις απόψεις μας ήταν μικρές στη συμπεριφορά είναι τεράστιες.
Τετάρτη, 10 Δεκέμβριος 2008
"Αναρχικοί του κώλου και μπάτσοι μαριονέτες"
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
"Περίμενα να περάσουν μερικές ώρες από την πορεία για να μπορέσω να γράψω με σχετική νηφαλιότητα τα όσα είδα κατά την διάρκεια της. Γεγονότα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Ποιοι αναρχικοί;
Από τα Προπύλαια μέχρι και την ομόνοια οι κουκουλοφόροι ήταν χωρισμένοι σε τρεις, ουσιαστικά, ομάδες. Οι πρώτοι ήταν εκεί για να κάνουν πλιάτσικο. Αφιέρωσαν αρκετή ώρα ρημάζονταν αρχικά το κατάστημα της wind και στην συνέχεια της cosmote αρπάζοντας τα κινητά που υπήρχαν στις βιτρίνες του καταστήματος.
Η δεύτερη ομάδα ήταν μερικοί τρελαμένοι που απλά έσπαγαν με μανία ότι έβρισκαν κινούμενοι μεταξύ της πρώτης και της τρίτης ομάδας. Και ερχόμαστε στους τρίτους. Πιτσιρικάδες, στην πλειοψηφία τους - τους πέρναγα ένα κεφάλι όλους - που δέχονταν εντολές από ένα 45άρη, χωρίς κουκούλα. Αυτός... έδειχνε καταστήματα και αυτοί εκτελούσαν.
Και οι τρεις ομάδες είχαν δυο κοινά χαρακτηριστικά. Τάση για καταστροφή και καμιά, μα καμιά, ιδεολογία.
Που είναι τα ΜΑΤ;
Πριν ξεκινήσει η πορεία οι δυνάμεις της αστυνομίας είχαν φροντίσει να κατευθύνουν τις ομάδες των κουκουλοφόρων προς τα προπύλαια - κυνηγώντας τους από την Ακαδημίας προς τα κάτω και από την Σταδίου προς τα επάνω και ένα κομμάτι τους το περιόρισαν στην Ομόνοια που το είχαν αφήσει να τα σπάει.
Ξεκινώντας η πορεία, τα ΜΑΤ περίμεναν στην στροφή για Πατησίων - οι κουκουλοφόροι, επιμένω, τα έσπαγαν γύρω τους ανενόχλητοι. Όταν η κεφαλή της πορείας έστριψε από Αιόλου και βγήκε Σταδίου, οι άνδρες τον ΜΑΤ αποφάσισαν να ρίξουν χημικά μέσα στην πορεία. Τρέχοντας προς τα επάνω η ίδια κατάσταση μας περίμενε και στο ύψος των Προπυλαίων με αποτέλεσμα να φύγουμε από Ακαδημίας και Κολωνάκι εκτός της πορείας αρκετή ώρα μετά. Η αστυνομία έπειτα "έκλεισε" το κέντρο περιμετρικά παραδίδοντάς το στους κουκουλοφόρος.
Αυτά είναι τα γεγονότα όπως, προσωπικά, τα έζησα. Κουκουλοφόροι και αστυνομία φρόντισαν, εχθές, να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, να καταστρέψουν περιουσίες, να πληγώσουν μια ολόκληρη χώρα. Τις ευθύνες μπορεί να τις αποδώσει ο καθένας εκεί που νομίζει. Τα γεγονότα, όμως, δείχνουν ότι σήμερα το πρωί ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Παναγιώτης Χηνοφώτης έπρεπε να βρίσκονται ήδη σπίτι τους.
Υ.Γ Στην χθεσινή πορεία κατέβηκαν άνθρωποι που μετά από πολλά χρόνια αποφάσισαν να διαδηλώσουν. Πολλοί από αυτούς βρέθηκαν για πρώτη φορά στον δρόμο. Το σχέδιο πέτυχε. Αυτούς τους πολίτες θα τους έχετε ήσυχους και τρομοκρατημένους στον καναπέ τους.... ή, μήπως οχι;" apo TROKTIKO
liakaros
10/12/2008, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενδέχεται να κηρύξει τη χώρα από την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, εάν μέχρι τότε δεν έχουν σταματήσει οι ταραχές, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασιστεί και άρση του πανεπιστημιακού ασύλου. Η απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, ελήφθη κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής επιτροπής, χθες Τρίτη, και υπό την πίεση όλων σχεδόν των κορυφαίων υπουργών, που ζήτησαν από τον πρωθυπουργό να εγκαταλείψει την αμυντική στρατηγική απέναντι στους κουκουλοφόρους και να δώσει εντολή στην Αστυνομία να παρέμβει δυναμικά. Σύμφωνα με το Βήμα, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και οι κ. Γ. Σουφλιάς, Ευ. Μεϊμαράκης και Γ. Αλογοσκούφης μετέφεραν στην κυβερνητική επιτροπή την αγανάκτηση που επικρατεί στους βουλευτές και στην κομματική βάση, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμένει άλλο θεατής στις καταστροφές και πως θα πρέπει να αντιδράσει αμέσως και να μην ανεχθεί άλλα επεισόδια. Από την άλλη πλευρά, σε μετριοπαθείς χειρισμούς επέμεινε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.Το θέμα αναμένεται να κυριαρχήσει στη νέα κυβερνητική επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού. Νωρίτερα (στις 10 το πρωί) ο Κ.Καραμανλής θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.Ήδη, έχει δοθεί εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να συλλαμβάνουν όποιον προκαλεί βανδαλισμούς, ενώ για την προστασία της δημόσιας περιουσίας, αλλά και της δημόσιας ασφάλειας αποφασίστηκε να εφαρμοστεί το άρθρο 11 του Συντάγματος από την Πέμπτη, αν δεν έχει αποκλιμακωθεί η κατάσταση. Βάσει του άρθρου 11 του Συντάγματος, απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις με απόφαση του αρχηγού της Αστυνομίας, σε περιοχές που έχει διαταραχθεί η κοινωνικοοικονομική ζωή. Παράλληλα αποφασίστηκε να ζητηθεί η συνδρομή ευρωπαϊκών κρατών, εφόσον οι ταραχές επεκταθούν, με την αποστολή αστυνομικών δυνάμεων που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση διαδηλώσεων (κυρίως από Γαλλία, και Βρετανία). Την Πέμπτη επίσης θα αποφασιστεί αν η κυβέρνηση θα κάνει χρήση των διατάξεων του πρόσφατου νόμου της Μαριέττας Γιαννάκου για την άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξακριβώσει ότι η πλειονότητα των μολότοφ που χρησιμοποιούν οι κουκουλοφόροι, παρασκευάζονται στα εργαστήρια πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.
Πηγή: in.gr
Ενα θα πω μονο απ ολο αυτο...
Ενταξει...να τις τρωμε απο τους δικους μας μπατσους να το καταλαβω(που δεν το καταλαβαινω αλλα τελος παντων) εν μερη...
Αλλα να ερθει ο Αγγλος ο μπατσος...ε,οχι ρε πουστη μου θα την φαει στο ψαχνο και μην τον ειδατε μετα τον παναη...
Ακου κει ρε... :mad:
vaskunito
10/12/2008, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ενα θα πω μονο απ ολο αυτο...
Ενταξει...να τις τρωμε απο τους δικους μας μπατσους να το καταλαβω(που δεν το καταλαβαινω αλλα τελος παντων) εν μερη...
Αλλα να ερθει ο Αγγλος ο μπατσος...ε,οχι ρε πουστη μου θα την φαει στο ψαχνο και μην τον ειδατε μετα τον παναη...
Ακου κει ρε... :mad:
Ο επιμένων ελληνικά :dizzy:
liakaros
10/12/2008, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Ο επιμένων ελληνικά :dizzy:
Ναι δεν λες τιποτα...
Ειδικα με τους Αγγλους εχω θεμα... :wacko:
notakos600
10/12/2008, 09:30
Δεν ξέρω ρε πστ μου αλλά αυτή πρέπει να είναι η χειρότερη κυβέρνηση ever...
Ρίξτε & μια ματιά σε αυτό γενικά
http://prezatv.blogspot.com/
& σε αυτό.
http://press-gr.blogspot.com/
el_hymador
10/12/2008, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Δεν ξέρω ρε πστ μου αλλά αυτή πρέπει να είναι η χειρότερη κυβέρνηση ever...
Θα συμφωνησω μαζι σου αλλα θα το θεσω διαφορετικα....αυτη η κυβερνηση ειναι η χειροτερη παραλλαγη ενος ομοιου επι 25+ χρονια κρατους...
Δεν με ενδιαφερουν τα χρωματα και η μαρκιζα του καθε μαγαζιου...ολοι οι ιδιοι σκυλαδες ειναι!
notakos600
10/12/2008, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Θα συμφωνησω μαζι σου αλλα θα το θεσω διαφορετικα....αυτη η κυβερνηση ειναι η χειροτερη παραλλαγη ενος ομοιου επι 25+ χρονια κρατους...
Δεν με ενδιαφερουν τα χρωματα και η μαρκιζα του καθε μαγαζιου...ολοι οι ιδιοι σκυλαδες ειναι!
Η χειρότερη φάρα είναι οι πολιτικοί...
Δεν τους ενδιαφέρει κανένας και τπτ, εκτός από τα συμφέροντά τους.
Μακάρι η επόμενες γενιές να τους οδηγήσουν στην ανυπαρξία γιατί εμείς δεν τα καταφέραμε ακόμη...
Από το μέτωπο .....
1. Λ. Αλεξάνδρας
149894
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Εισαι για φτυσιμο και καλα θα κανεις να μην τις λες αυτες τις αποψεις δημοσια
γιατι υπαρχει κινδυνος λιτζαρισματος
υγ και ασε τα αδερφιστικα οτι "απλα μεταφερεις ειδησεις"
Εχεις πολυ εμπεριστατομενες αποψεις και θεσεις....
Δεν εχεις διαβασει γραμμη απ οσα εχω γραψει και περιοριζεσαι σε ανοησιες τις 1 γραμμης...
"Ευχαριστούμε που κάνετε την δουλειά
Των ημετέρων, των κομματοσκυλων και των μεγαλοεργολάβων πιο εύκολη….
Έτσι θα μπορέσουν να αγοράσουν τα σπίτια από τους κουρασμένους και αποκαμωμένους ιδιοκτήτες τους φτηνότερα….μιας και όλα είναι καμένα-σπασμένα, για να χτιστεί το νέο Μολ, το νέο Ψειρή Έτσι ώστε να έρχονται όλοι οι «χτεσινοί» μπουρτζόβλαχοι οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν «αγώνα» να πίνουν των αγωνιστικό πολυτεχνικό φρεντο τους στο καφέ-εστιατόριο-πολυκατάστημα «17 Νοέμβρη»(πιασιαρικο ε για 5 ευρώ…..
"
Αυτο το διαβασες;
Απαξιω....
Μόνο ντροπή για εμάς τους …ενήλικες …για αυτά που γράφουνε μερικοί από εδώ μέσα …
Θα ακολουθήσω την συμβουλή του Byron
Byron wrote:
«Μαθαίνουμε πολλά απο thread σαν κι αυτό....
Όπως το ότι υπάρχει ευθύνη των γονιών του πιτσιρικά που δεν τον μαύρισαν στο ξύλο για να μάθει να σέβεται (ποιούς ακριβώς και πότε να προλάβει?), ενώ είναι αθώοι οι γονείς του μπάτσου/τίμιου εργαζόμενου που τον έμαθαν ότι η κοινωνία γίνεται καλύτερη με τις σφαίρες.
Κάντε μου τη χαρη και αγνοήστε τα προκλητικά ποστ κάποιων.
Ούτε απάντηση ούτε quote ούτε τίποτα. Γυρίστε την πλάτη.”
Θα (ξανά) συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον THEOD
Theod wrote:
«το παρόν thread πρέπει να αφιερωθεί σε αυτούς που έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων με συνειδητοποιημένη άποψη και προχωρημένη σκέψη...
Αντίθετα από την επικρατούσα ψευδαίσθηση εγώ βλέπω ότι ο φασισμός, η μαλακία, η άγνοια και η έλλειψη στοιχειώδους ικανότητα σκέψης και ευαισθησίας ακολουθεί κατά πόδας τις σκοτεινότερες μερίδες τις κοινωνίας μας.
Περαστικά μας...»
Και τέλος , αρχίζω και σκέφτομαι ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ κάτι που είχε γράψει ο MikeG σε παλιότερο ποστ (που δυστυχώς δεν μπορώ να το βρω)…
MikeG (περίπου έτσι…)
«Ας ποστάρουμε ΜΟΝΟ ότι αφορά τις μοτοσικλέτες σε αυτό το φόρουμ και τίποτα άλλο…»
(συγνωμη mikeG για την ελεύθερη απόδοση , αν θες διόρθωσε το)
Το σίγουρο είναι ότι με αυτά που διάβασα σε αυτό το ποστ , η λέξη συμφορουμιτης για μένα δεν έχει πια καμία σημασία ….δεν έχω -και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να έχω- τίποτα κοινό με ανθρώπους που σκέφτονται έτσι…ούτε καν τις μοτοσικλέτες …
:sad:
notakos600
10/12/2008, 10:03
Είναι αλήθεια πως 3000 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους λόγω των καταστροφών?
Δεν ξέρω αν έγραψε κανείς (δεν θα ψάξω ανάμεσα στις προσβολές και τα αισχρά σχόλια), αλλά παραθέτω δυο λόγια για το τι έγινε στην κηδεία του παιδιού:
Όταν έφτασα (λίγο καθυστερημένα), η λειτουργία είχε ήδη αρχίσει και έξω από το νεκροταφείο υπήρχε πλήθος κόσμου, παιδιά (ορισμένα κάτασπρα από τα χημικά που έφαγαν στο σύνταγμα), γονείς, γέροι και άτομα της ηλικίας μου. Δεν ακούστηκε τίποτα μέχρι να τελειώσει η λειτουργία, οπώτε και "συνοδέψαμε" τον πιτσιρικά με χειροκροτήματα μέχρι τον τάφο... Μόλις τον έθαψαν φώναξαν σχεδόν όλοι συνθήματα κατά της αστυνομίας και άρχισε να διαλύεται το πλήθος...
Μία ομάδα παιδιών κατηφόρησε προς την Ελ. Βενιζέλου (προς το τράμ) μέσα από στενα και είδαν μια ΔΟΙΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ!! Άρχισαν λοιπόν να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα και κάποιος από τους αστυνομικούς θεώρησε σωστό να ρίξει δακρυγόνα.
Η κατάσταση έξω από το νεκροταφείο έγινε αφόρητη και ο κόσμος έτρεχε να φύγει όπως- όπως. Κατηφορήσαμε στον Βερόπουλο (η ίδια συνθεση κόσμου) και παρατάχτηκαν απέναντι μας τα ΜΑΤ. Απαντούσαν στα συνθήματα με δακρυγόνα και όταν πήγε ένας πιτσιρικάς (δεν ήξερε, δεν ρώταγε;; ) να τους πει να ηρεμήσουν και ότι μόνο συνθήματα φωνάζουμε και δεν θέλουμε φασαρίες, τον βούτηξαν, τον χτύπησαν και άρχισαν να τον περιφέρουν μαζί με την δοιμηρία...
Τότε άρχισαν ορισμένοι να πετάνε πέτρες. Ακόμα όμως ήταν λίγοι και μπορούσαμε να τους αποτρέπουμε. Η δοιμιρία αποφάσισε να φύγει και έριξε πρώτα 2-3 δακρυγόνα προς πάσα κατευθυνση...
Για να μην μακρυγορώ έφυγαν, ξαναγύρισαν, ξαναέφυγαν, ξαναγύρισαν... και κάθε φορά ο κόσμος αγανακτούσε πιο πολύ και στο τέλος αφού είχαν συγκρουστεί 2-3 φορές με τα ΜΑΤ κάποιοι έσπασαν βιτρίνες τραπεζών και μεγάλων καταστημάτων (χωρις να γίνει πλιάτσικο).
Τα πράγματα στην Νεα Σμύρνη ηρέμησαν καθώς ο κόσμος κατευθήνθηκε προς το τμήμα του Παλαιού Φαλήρου, όπου είχαν πάει και τον πιτσιρικά που έπιασαν στην αρχή... Το τι έγινε και εκεί το είδατε στις ειδήσεις... Ο Έλληνας Dirty Harry ζει!!!
Πρωσοπική μου άποψη, καθώς είδα την εξέλιξη των πραγμάτων από κοντά, τα ΜΑΤ δεν είχαν καμία δουλειά στην κηδεία, η παρουσία τους και μόνο ήταν προκλητική... πόσο μάλλον όταν άρχισαν και τα δακρυγόνα. Το πλήθος δεν είχε πάει στο νεκροταφείο για να τα σπάσει αλλά για να τιμήσει το παιδί που πέθανε... Μέχρι να αρχίσει η ρίψη των δακρυγόνων αλλά και για ακετή ώρα μετά δεν είχε γίνει τίποτα... Ποιός προκάλεσε τα επισόδια στην Νεα Σμύρνη λοιπόν (που ευτυχώς δεν ήταν εκτεταμένα);;;;
User's Guide - Προετοιμασία πριν τη διαδήλωση
http://mantalena-parianos.blogspot.com/2008/12/uders-guide-act-up.html
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ρε SRX400 τί θα γίνει με σένα; θα συνεχίζεις να προσβάλεις κόσμο;
Δεν απάντησες στην ΕΡΩΤΗΣΗ μου, με αποκάλεσες φασίστα γιατι σου ζήτησα τη γνώμη σου για του ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ, συμφώνησα μαζί σου στο θέμα της βίας της αστυνομίας και επειδή δεν συνέχιζα να παίζω το παιχνίδι σου με αποκαλείς και κότα.
Ήμαρτον πια, σοβαρέψου, είσαι και μιας ηλικίας που απαιτεί να δίνεις παράδειγμα ώριμης σκέψης και ψυχραιμίας.
Επαναλαμβάνω, οι διαφορές στις απόψεις μας ήταν μικρές στη συμπεριφορά είναι τεράστιες.
Εσυ απαντησες στην ερωτηση μου?Οχι ποτε.Δεν μου ζητησες τη γνωμη μου,με πιεζες σαν μπατσος που θελει να αποσπασει ομολογια.Αυτο για μενα μετα απο οσα εχω γραψει ειναι φασιστικο και αποπροσανατολιστικο.Σου ζητησα εγω να καταδικασεις τη δολοφονια του παιδιου?Οχι,ποτε.Ποσταρισα ενα κατεβατο με οτι ειχα γραψει περιμενοντας την απαντηση σου.Οταν κανουμε ερωτησεις απανταμε κιολας ξερεις.Ετσι κανουν οι ωριμοι ανθρωποι που επικαλεισαι.
Οσο για τη συμπεριφορα τι να σου πω.Με τοσα τερατωδη που διαβασα εδω μεσα(και στα οποια δεν ειδα εσυ ο ψυχραιμος ωριμος δημοκρατης να αντιδρας και να καταδικαζεις)λιγα ειπα.
BlackAdder
10/12/2008, 10:51
Παντού μπάτσους βλέπεις μου φαίνεται.
Απαντάω πιο κάτω (διπλό πόστ)
Πολύ καλό άρθρο από το Λύκο του περιοδικού Μοτο
"Tι άτυχη που είναι η χώρα μου!
Τελικά όλα εξηγήθηκαν! Ο αστυνομικός είχε γυρίσει για να μιλήσει στο παιδί και να του πει ότι δε φέρεται σωστά και κατά λάθος το πιστόλι εκπυρσοκρότησε!
Και τελικά ήταν εκπαιδευμένος απ' το ΠΑΣΟΚ αυτός, δεν ήταν απ' τους άλλους τους καλούς τους καινούριους. Εξάλλου όπως είπαν στελέχη της κυβέρνησης 'συμβαίνουν αυτά!'
Η αστυνομία αναστατωμένη, εχθές ένας μάλιστα άδειαζε το όπλο του στον αέρα για να μην το έχει γεμάτο! Μετά μαζευτήκανε ξένοι, όχι δικοί μας Έλληνες που είναι τίμιοι, με κουκούλες και σπάγανε τα μαγαζιά. Είδα και φωτογραφίες που η έξυπνη αστυνομία μας ήταν μαζί με κουκουλοφόρους που μεταμφιεσμένοι θα παρακολουθούσαν τους κακούς!
Κι ύστερα αυτό που έχει σημασία είναι ότι μάλλον πάλι θα έχουμε δικαιοσύνη όπως πάντα όταν συμβαίνουν τέτοιες ατυχίες. Γιατί το ξαναλέω, ατυχία ήταν, όπως τότε που φυσούσε στρατηγός άνεμος, ή με τους καημένους τους αγράμματους στο Βατοπαίδι που ήθελαν να δώσουν στον κόσμο γη και κατά λάθος την πήραν!
Ελπίζω να μην τύχει και σε μένα καμιά τέτοια ατυχία, ούτε σε σας, γιατί αλλοίμονο σ' όποιον βρεθεί μπροστά μας.... "
Το link (http://stoma-tou-lykou.blogspot.com/2008/12/t.html) .
BlackAdder
10/12/2008, 11:01
Ναι, ποτέ δεν είπες ότι στηρίζεις τη βία.
Από την άλλη ούτε εγώ είπα ότι την στηρίζεις, η διαφωνία μας ξεκίνησε από το σεβασμό στους νόμους αν θυμάσαι καλά και γι'αυτό ακριβώς το λόγο ζήτησα τη γνώμη σου (άποψη αν θες) για τους βανδαλισμούς ως ένδειξη αντίδρασης.
Ήμουν ξεκάθαρος, όπως νομίζω ότι είμαι και τώρα.
Αν μπορεί κάποιος τρίτος να σχολιάσει γιατί μπορεί να κάνω λάθος, αν είναι έτσι το δέχομαι.
Απάντησε (αν θέλεις φυσικά δε σε πιέζω για τίποτα) εδώ ή με π.μ. για να μη ζαλίζουμε το κόσμο με τη διαφωνία μας.
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=103416&cid=43350&bc=43350&lsc=1
:a013:
Τελευταίο σχόλιο στο ανούσιο αυτό thread
Με την συνένωση 2 θεμάτων σε 1 σβήστηκαν αρκετά μηνύματα μου, και στην σειρά ενώθηκαν με άλλα άσχετα παρουσιάζοντας τις απαντήσεις μου από το θέμα Α σαν απαντήσεις στο θέμα Β, με αποτέλεσμα την ουσιαστική αλλοίωση του σκεπτικού και της στάσης μου.
Γι αυτό τον λογο διαμαρτύρομαι και παρακαλώ να διαγραφούν ΟΛΕΣ οι απαντήσεις μου.
Όταν κάποιος συμβουλεύει αυτοσυγκράτηση και ηρεμία, εγώ απαντώ ότι συμφωνώ....και ξαφνικά η απάντηση μου εμφανίζεται στο ότι συμφωνώ με τους φόνους και το πλιάτσικο.....
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.....
Ντροπή σε όποιον το έκανε αυτό...ακούσια ή εκούσια!!!
ΝΤΡΟΠΗ!!!!
notakos600
10/12/2008, 11:03
Λύκος, the best ever...;)
notakos600
10/12/2008, 11:06
Με την συνένωση 2 θεμάτων σε 1 σβήστηκαν αρκετά μηνύματα μου, και στην σειρά ενώθηκαν με άλλα άσχετα παρουσιάζοντας τις απαντήσεις μου από το θέμα Α σαν απαντήσεις στο θέμα Β, με αποτέλεσμα την ουσιαστική αλλοίωση του σκεπτικού και της στάσης μου.
Γι αυτό τον λογο διαμαρτύρομαι και παρακαλώ να διαγραφούν ΟΛΕΣ οι απαντήσεις μου.
Όταν κάποιος συμβουλεύει αυτοσυγκράτηση και ηρεμία, εγώ απαντώ ότι συμφωνώ....και ξαφνικά η απάντηση μου εμφανίζεται στο ότι συμφωνώ με τους φόνους και το πλιάτσικο.....
ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Η συνένωση βοήθησε στο να ομαδοποιηθούν ξεχωριστά θρεντ και να γίνει ευκολότερη η ανάγνωση.
οχι ετσι φιλε μου......
καποιος το θεωρησε αστειο.......
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
notakos600
10/12/2008, 11:09
οχι ετσι φιλε μου......
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Ξαναβάλε στο μπαουλάκι το μπερέ του Τσε και χαλάρωσε, όλα οκ.
οχι ετσι φιλε μου......
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Κάντο λιανά αυτό....
Θεωρείς ότι έχει αλλάξει κάποιος mod αυτά που έχεις γράψει;
Υπάρχει ένα κουμπάκι που λέγεται παράθεση.....:wacko:
ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Φαντάζομαι ότι με την συνένωση των δυο θεμάτων τα ποστ μπήκαν σε απόλυτη χρονολογική σειρά, έτσι παρουσιάστηκε αυτό το φαινόμενο. Μόνο όσες απαντήσεις σου είχαν quote θα έβγαλαν ακριβή νόημα, οι υπόλοιπες απλά δεν βγάζουν. Δεν είναι ανάγκη να βγάλουν κάποιο συγκεκριμένο νόημα, πιθανών να σε πείραξε ότι δείχνουν υπέρ των διαδηλωτών το ίδιο όμως συνέβει σε όλους μας. Να συμφωνούμε με την δολοφονία....
Δεν είναι τόσο τραγικό, η συζήτηση συνεχίζετε κανονικά και νόημα μπορεί να βγάλει κανείς άνετα έστω απο εδώ και πέρα.
Μόνο αν σβηστεί ένα σύνολο δημοσιεύσεων θα βγεί άκρη. αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό.
Ϊσως αν κλειδωθεί αυτό και συνεχίσουμε σε νέο άλλο Thread?
SnakeMJK
10/12/2008, 11:13
Μεταξύ μας έτσι... Μήπως το χουμε παραξηλώσει το θέμα; Χάθηκε η ζωή ενός μικρού παιδιού και έχουμε πήξει στην παπαριά εδώ μέσα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάντο λιανά αυτό....
Θεωρείς ότι έχει αλλάξει κάποιος mod αυτά που έχεις γράψει;
Απ ότι κατάλαβα λόγω των εμβόλιμων ποστ που μπήκαν απ το άλλο thread φαίνεται το παλικάρι να συμφωνεί σε άλλα ντ'άλλων θέματα.
Είμαστε σε καλό δρόμο..
Με τις όποιες επιφυλάξεις μιας & πιθανόν να είναι εικασίες..
http://prezatv.blogspot.com/2008/12/blog-post_5325.html
Ναι και σε εμάς θα μοιάζει ότι συμφωνούμε με την δολοφονία, ότι ήταν εξοστρακισμός και ότι θέλουμε να κατεβούν τα τανκς...
Μόνο που δεν ανατριχιάζουμε επειδή κάποιος μπορεί να νομίζει ότι είμαστε ακροδεξιοί...
Χαλάρωσε... δεν σε είπαν και αδελφή... Αλλά και έτσι να είναι αν δεν αμφισβητείς ο ίδιος τον αντρισμό σου δεν έχεις τέτοιες. ανησυχίες. Είσαι σίγουρος για εσένα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Μεταξύ μας έτσι... Μήπως το χουμε παραξηλώσει το θέμα; Χάθηκε η ζωή ενός μικρού παιδιού και έχουμε πήξει στην παπαριά εδώ μέσα.
Απ ότι κατάλαβα λόγω των εμβόλιμων ποστ που μπήκαν απ το άλλο thread φαίνεται το παλικάρι να συμφωνεί σε άλλα ντ'άλλων θέματα.
Ακριβως αυτο......
Συμφώνησα σε ποστ φίλου που καλούσε σε λογική και ηρεμία
και βρέθηκα να απαντώ σε ποστ με εντελώς αλλο νόημα.....
Καλυτέρα σβηστε τα....κουράστηκα....βαρέθηκα....ειναι ματαιο....
Φαγωθείτε...σκοτωθείτε....
Αδιαφορώ.....αυτο δεν θέλατε εξ αρχής....
:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Είμαστε σε καλό δρόμο..
Με τις όποιες επιφυλάξεις μιας & πιθανόν να είναι εικασίες..
http://prezatv.blogspot.com/2008/12/blog-post_5325.html
& οι πληροφορίες συνεχίζονται....
http://www.skai.gr/master_story.php?id=103465
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Φαντάζομαι ότι με την συνένωση των δυο θεμάτων τα ποστ μπήκαν σε απόλυτη χρονολογική σειρά, έτσι παρουσιάστηκε αυτό το φαινόμενο.
Ϊσως αν κλειδωθεί αυτό και συνεχίσουμε σε νέο άλλο Thread?
Ακριβώς αυτό συμβαίνει.
Όταν γίνεται συγχώνευση, το σύστημα τα ταξινομεί βάση χρόνου. Το ότι δεν βγαίνει νόημα είναι το μικρότερο κακό μπροστά στις μαλακίες που έχουν ειπωθεί.
Το ότι έχει γίνει μπάχαλο είναι αναμενόμενο εφόσον και το ίδιο μπάχαλο παρουσιάζουν και οι απόψεις μας.
Δεν πρόκειται να ανοίξει άλλο thread.
Το ότι έχει παραμείνει οφείλεται στην σοβαρότητα του γεγονότος. Τόσο σοβαρό που έχουν ανοίξει 10-12 διαφορετικά θέματα για τον ίδιο λόγο.
Καλώς ή κακώς το φόρουμ όμως είναι το moto.gr και άσχετα με το αν το ενδιαφέρον μας για τις μοτοσυκλέτες έχει περιέλθει σε 2η μοίρα λόγω των γεγονότων, δεν πρόκειται να μετατραπεί σε indymedia.gr.
Ας το έχουν στο μυαλό τους όσοι θελήσουν να ανοίξουν νέο thread.
& οι πληροφορίες συνεχίζονται....
http://www.skai.gr/master_story.php?id=103465
Περιττό νομίζω να αναφέρω ότι κατά την άποψη μου έτσι ρίχνει μόνο λάδι στη φωτιά το παιδοβούβαλο & συσπειρώνει ακόμα περισσότερα το κόσμο, ακόμα & το μετριοπαθή..
Κάντε μια βόλτα από εργατικά κέντρα να δείτε τι συζητάν..
Ο τύπος & οι τύποι γενικά (πολιτικοί) είναι πλέον επικίνδυνοι. Μαζί με αυτούς σαφώς & οι δημοσιοκάφροι..
Απαγορέψτε λοιπόν τις συγκεντρώσεις & μετά θα δείτε αντίδραση & όχι από τους δικούς σας κουκουλοφόρους...
p.s Διαβάστε & το άρθρο 11 της Συντάγματος (που το έχουν κάνει φυλλάδα)
BlackAdder
10/12/2008, 11:30
Ας προσπαθήσουμε όλοι να καταλάβουμε ότι οι ακραίες απόψεις δεν ωφελούν κανέναν.
Πρέπει να καταδικάσουμε οποιαδήποτε μορφή βίας και κατάχρησης εξουσίας είτε αυτή προέρχεται από τη πλευρά της κυβέρνησης (οποιασδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο βλ. αστυνομία με κουκούλες ή χωρίς) είτε από τη πλευρά των πολιτών.
Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να σκοτωθούμε μεταξύ μας.
Οι νόμοι υπάρχουν για να αποφεύγονται καταστάσεις ασυδοσίας, διαφθοράς, εγκλήματικότητας και φυσικά χάους και αναρχίας.
Η δημοκρατία δεν λειτουργεί στον αυτόματο, χρειάζεται καθημερινή συντήρηση για να λειτουργεί σωστά.
SnakeMJK
Άρθρο 11
1. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.
2. Μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος ορίζει.
Όσο φταίνε οι 151 που δεν μπορούν να φέρουν την Ελλάδα στα ίσια της, άλλο τόσο φταίνε και οι 149 που εκμεταλεύονται τον θάνατο ενός μικρού παιδιού για αντιπολίτευση. Όλοι ΓΤΠ.
notakos600
Ακριβως αυτο......
Συμφώνησα σε ποστ φίλου που καλούσε σε λογική και ηρεμία
και βρέθηκα να απαντώ σε ποστ με εντελώς αλλο νόημα.....
Καλυτέρα σβηστε τα....κουράστηκα....βαρέθηκα....ειναι ματαιο....
Φαγωθείτε...σκοτωθείτε....
Αδιαφορώ.....αυτο δεν θέλατε εξ αρχής....
:yuck:
... μονολογούσε ο Τσε καθώς τον κτύπησε στον ώμο ο Φιντέλ θυμίζοντάς του πως οι γυμνές κουβανέζες βρίσκονταν ήδη στο αντίσκηνο και τους περίμεναν...
liakaros
10/12/2008, 11:32
Και πανω που ελεγα οτι αυτος ο μουσκαρος που εχουμε για προθυπουργο δεν μπορει να τα κανει χειροτερα,ολο και καποιο ασσο κρυβει στο μανικι του...
παιδι θαυμα λεμε...
Δεν πειραζει...εγω παω να παρω μερικες κουτες 9βολα να υπαρχουν...μερικες τσαντες παξιμαδια,μακαρονια και οσπρια...και αστα εκει να καθοντε,ποτε δεν ξερεις :wacko:
Να απειλούν για τη στρατιωτικοποίηση της χώρας ξέρουν (περι άρθρου 11 ο λόγος).
Α! και να κλωτσάνε 15χρονα στο Σύνταγμα.
Να βρεθεί κανας να παραιτηθεί γιατί οπλίζει ψυχανώμαλους δεν υπάρχει.
Εξοστρακισμό (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=966454) δείχνει η βαλλιστική
149902
Χαλαρώστε ρε, δεν μπορεί να είναι τοοοοσοοο μαλάκες...
Μπορεί να την έχει δει ΜΠΟΥΣ ο κωστάκης, αλά δεν είναι τόσο χαζός, μιλάμε ήδη για αποκλιμάκωση της κρίσης, χτες βράδυ ήταν αρκετά πιο ήρεμα τα πράγματα.
Απλά τρομοκρατούν τον κόσμο για να μην συμμετέχει για να μην αντιδρά.
Μια στρατικοποίηση και άρση άρθρου του συντάγματος, θα τρομοκρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό, θα ενεργοποιήσει όλα τα συμπλέγματα των δεξιών και θα πολλαπλασιαστούν οι "αγανακτισμένοι πολίτες" αλλά και θα ενεργοποιηθούν-εξοργιστούν αρκετοί απο εμάς που βλέπαμε ακόμα αμέτοχοι τις αντιδράσεις...
Πιστέψτε με κανείς δεν θέλει μια γενίκευση μαθητών-φοιτητών-κομμάτων-εργαζομένων....
υπομονή αγόρια, μέχρι δευτέρα θα έχουν βγει οι νέες δημοσκοπήσεις όπου θα έχει ανέβει κατακόρυφα η συσπείρωση της ΝΔ και θα πάρει καλό προβάδισμα ο κωστάκης που θέλει να προστατεύσει την χώρα απο τους "αναρχικούς" το δόγμα "ησυχία τάξη και ασφάλεια" ενεργοποιεί πολλές κοινωνικές ομάδες..
SnakeMJK
10/12/2008, 12:01
Κάπως έτσι δεν έγινε κ πρωθυπουργός ο σαρκοζί;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Εξοστρακισμό (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=966454) δείχνει η βαλλιστική
Re Anty12 σοκαρίστηκα....:uplate:
Φτυστός με τον ιπτάμενο δίσκο του Λιακόπουλου που έγραφε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι....:eyepop:
Και ο δικός μας πέρυσι μετά απο 60 νεκρούς και πολλαπλάσιες καταστροφές σε περιουσίες...
& η χούντα στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης
http://prezatv.blogspot.com/2008/12/blog-post_755.html
SnakeMJK
10/12/2008, 12:17
Καλά... Απ το όνομα και μόνο του συγκεκριμένου blog δεν πρέπει να δίνουμε κ πολύ σημασία.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Φτάσαμε και πάλι σε εκείνο το σημείο που χειροτερεύει κάθε φορά που αναδημιουργείται, μια κοινωνία που μόνο κοινωνία δεν είναι, άτομα δίπλα σε άτομα, πολλά άτομα.. που το μόνο που τους δένει είναι το ότι το καθένα από αυτά ανεβαίνει το δικό του γολγοθά δίπλα στο άλλο. Μη με ενοχλείτε, προσπαθώ, κουράζομαι, θυσιάζομαι για να πετύχω αυτά που αποφάσισα ότι έχουν σημασία. Με γαμάνε από παντού, δε βλέπω όμως άλλη λύση, είμαστε πολλοί αλλά μόνοι, ο καθένας στον δικό του αγώνα. Δάνεια, σπίτια, αυτοκίνητα, η μηχανή μου, τα παιδιά, το κινητό τους, η βιτρίνα μου, δάνεια, δάνεια.. εδώ που έφτασα, τι; Μια ενεσούλα τη μέρα, πονάει αλλά όχι τόσο που να πετάξω τη σύριγγα από πάνω μου, ας συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα. Ετσι κάνουν όλοι, εξάλλου. Οχι μαζί μου, δίπλα μου.
Ενα παιδί έπεσε. Πάλι. Δεν είναι το δικό μου παιδί. Αλλά και πάλι, θα μπορούσε. Πονάει. Πόσο; Τι παιδί; Τι ήθελε εκεί; Τι να θέλει.. τι τι παιδί.. δεν μπορώ να ηρεμήσω. Αυτή ή σύριγγα έσπασε μέσα στο χέρι μου κι έμεινε εκεί.
Σπάνε. Ποιοι; Τι σημαίνει γνωστός-άγνωστος. Ας πάω να δω. Για άλλη μια φορά. Δεν μπορώ να μην είμαι εκεί. Τι σπάνε; Γμτ δεν μπορώ να ησυχάσω. Μου τάραξαν τη ζωή. Με σκουντάνε. Να σηκωθώ ή να γυρίσω πλευρό;
Οταν έκανα μια σιωπηλή διαμαρτυρία, απλά δεν άκουσε κανείς. Οταν έκλεισα έναν δρόμο με έβρισαν που τους καθυστερούσα για να πάνε στη δουλειά. Οταν βρέθηκα "τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος" μέ πήγαν μέσα για να δω την κωμωδία από κοντά. Ποιον δρόμο να πάρω;
Σας καταλαβαίνω, λέει, πείτε ό,τι έχετε να πείτε, αλλά μη με ενοχλείτε εμένα, είμαι αθώος και τραβάω τα ζόρια μου.
Ποιοι είμαστε εμείς, ποιοι εσείς, ποιοι είναι αυτοί, ποιος είναι ο εχθρός. Πόσο ψηλά μπορώ να ανέβω για να δω καθαρά τι γίνεται εκεί κάτω; Εδώ δίπλα;
Δεν έχω σπάσει ποτέ τίποτα. Τράπεζες; Δημόσια κτίρια; Αστυνομικά τμήματα; Βιβλιοθήκες; Το μερίδιό μου θα το πληρώσω ευχαρίστως, τόσα ανούσια πράγματα πληρώνω, την οργή για έναν άδικο θάνατο παιδιού δε θα πληρώσω; για μένα - κάψτε τα. Εσείς.. Κι εγώ οργίζομαι, αλλά τα λυπάμαι τα βιβλία. Περιουσίες φιλήσυχων πολιτών; Μπορώ να σπάσω τη μηχανή μου; Με πονάει. Κι από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να το κάνω. Μπορεί να μου τη σπάσουν άλλοι. Πονάει ήδη και μόνο η ιδέα. Μήπως λυτρώνει όμως ταυτόχρονα; Θυμάμαι τον φίλο που του είπαν μια μέρα.. "αδερφέ, καίγεται η μηχανή σου". Κούνησε το κεφάλι με πόνο και κατανόηση. Την είχε δουλέψει. Αλλά ήταν ελεύθερος. Εχω βαρεθεί να καταλαβαίνω.
Κάποτε μου την έκλεψαν. Το μόνο που με παρηγόρησε τότε, ήταν ότι θα μπορούσε να γίνει μια από εκείνες τις.. μηχανές μεγάλου κυβισμού με τις οποίες διέφευγαν οι ληστές από την τράπεζα.. Εδώ φτύνουμε αίμα για να μας τα κλέβουν κοστουμάτοι και πάμε για καφέ χαρούμενοι.
Απότομη διακοπή για διαφημίσεις. Η ελευθερία εκφρασμένη με μία λέξη: Jeep. 70 άτοκες.
Δεν αντέχω να βλέπω παιδιά να δακρύζουν. Μια μέρα θα πονέσουμε όλοι τόσο που θα σπάσουμε εμείς οι ίδιοι τα "όνειρά" μας, είτε γιατί δε θα είναι πραγματικά, είτε γιατί δε θα έχουν πια σημασία. Ηρθε η μέρα; Οχι ακόμα, με έχουν κουρδίσει καλά. Εγώ είμαι ο εχθρός μου.
Σ'ευχαριστώ που με κάνεις να πονάω με αυτόν τον τρόπο.........
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Χαλαρώστε ρε, δεν μπορεί να είναι τοοοοσοοο μαλάκες...
Πας στοίχημα....???
149903
Sferopetadhn
10/12/2008, 12:20
Η διαφορά εδώ είναι ότι οι φασαρίες γίνονται γιατί σκοτώθηκε Έλληνας, ενώ στη Γαλλία τα παιδιά ήταν μετανάστες και οι φασαρίες έγιναν κυρίως από αυτούς (οι οποίοι δεν ψηφίζουν) ;)
Εγώ αντιθέτως με εσάς πιστεύω ότι ήταν το κύκνειο άσμα του -κατά τη γνώμη μου- πλέον επικίνδυνου πρωθυπουργού από τον Β' Π.Π. και μετά.
Νόμιζαν ότι με το φόνο βρήκαν ευκαιρία να ξεχαστεί το Βατοπαίδι. "Αμυντική στάση" το ονόμασε ο Πάκης και άφησε χύμα τον κόσμο. 1-2 μέρες καταστροφής και θα ξεχάσουν όλοι τον Εφραίμ... Το θέμα είναι ότι τους ξέφυγε από τον έλεγχο, λόγω ανικανότητας και βλακείας. Δεν μπορεί τη μία να λες "αμυντική στάση" και μετά να δώσεις εντολή για ξύλο και μέχρι να πάρουν χαμπάρι τί γίνεται εκεί έξω ήταν αργά.
Ο άνθρωπος είναι παντελώς άχρηστος. Δεν έχει ούτε 1 ένσημο και δεν ξέρει τί θα πει δουλειά! Αν ήταν μπακάλης ή οδοκαθαριστής ή πωλητής δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δεν έχει και τεράστιες ευθύνες. Είναι όμως πρωθυπουργός μίας χώρας και αυτό τον καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο.
Καιρός να μας αδειάσει τη γωνιά ο συγκεκριμένος και η συμμορία του και βλέπουμε μετά...
Να δούμε τί λαός είμαστε στις κάλπες (αλλά να μην κλαιγόμαστε μετά!)
Καλά... Απ το όνομα και μόνο του συγκεκριμένου blog δεν πρέπει να δίνουμε κ πολύ σημασία.
Καλά μη τα κρίνουμε όλα από το όνομα...
Όσο για τη χούντα στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, το ξέρουμε ότι συμβαίνει χρόνια...
Ότι θένε λένε & διαμορφώνουν απόψεις & συνειδήσεις..
Πάρε & ένα link
Σου προτείνω να διαβάσεις αν σε ενδιαφέρει το βιβλίο του Νοαμ Τσόμσκυ, Τα ΜΜΕ ως όργανο κοινωνικού ελέγχου και επιβολής
http://misha.pblogs.gr/tags/noam-tsomsky-gr.html
Καλά μη τα κρίνουμε όλα από το όνομα...
Όσο για τη χούντα στα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης, το ξέρουμε ότι συμβαίνει χρόνια...
Ότι θένε λένε & διαμορφώνουν απόψεις & συνειδήσεις..
Πάρε & ένα link
Σου προτείνω να διαβάσεις αν σε ενδιαφέρει το βιβλίο του Νοαμ Τσόμσκυ, Τα ΜΜΕ ως όργανο κοινωνικού ελέγχου και επιβολής
http://misha.pblogs.gr/tags/noam-tsomsky-gr.html
Διάβασε & εδώ
http://www.scribd.com/doc/4924306/chomsky-
SnakeMJK
10/12/2008, 12:35
Δεν μου χρειάζεται ένα τέτοιο βιβλίο, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση (κ αποφεύγω γενικά τα ΜΜΕ!). Η συσκευή υπάρχει στο σπίτι μόνο για καμιά ταινία και αυτό με το ζόρι.
Ένταση στη Βουλή λίγο μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας.
Ομάδες αναρχικών πετούν πέτρες, καδρόνια και βόμβες μολότοφ εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ που απαντούν με χημικά.
Ήταν που θα έκαναν ότι μπορούσαν για να μην γίνουν τα ίδια. :(
Ελπίζω να μην έχουμε και σήμερα τα ίδια, πρέπει κάποια στιγμή η πόλη να ηρεμήσει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι ειρηνικής αντίδρασης!
Και όσοι λένε για την κυβέρνηση και για εκλογές... Να γίνουν εκλογές να βγει ποιος;;;; Όλοι άχρηστοι είναι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ας προσπαθήσουμε όλοι να καταλάβουμε ότι οι ακραίες απόψεις δεν ωφελούν κανέναν.
Πρέπει να καταδικάσουμε οποιαδήποτε μορφή βίας και κατάχρησης εξουσίας είτε αυτή προέρχεται από τη πλευρά της κυβέρνησης (οποιασδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο βλ. αστυνομία με κουκούλες ή χωρίς) είτε από τη πλευρά των πολιτών.
Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να σκοτωθούμε μεταξύ μας.
Οι νόμοι υπάρχουν για να αποφεύγονται καταστάσεις ασυδοσίας, διαφθοράς, εγκλήματικότητας και φυσικά χάους και αναρχίας.
Η δημοκρατία δεν λειτουργεί στον αυτόματο, χρειάζεται καθημερινή συντήρηση για να λειτουργεί σωστά.
Τωρα συμφωνουμε φιλε μου και αποσυρω το φασιστας.
& για κάθε ενδιαφερόμενο, ορίστε το βιβλίο του Τσόμσκυ ολόκληρο
http://www.scribd.com/doc/8730205/NOAM-CHOMSKY-
Και για την βαλιστικη:
Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής αναμένονται την Τετάρτη
Κατά πάσα πιθανότητα η σφαίρα που αφαίρεσε τη ζωή του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν από απ΄ ευθείας βολή, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου η σφαίρα δεν είχε προηγουμένως χτυπήσει αλλού, ωστόσο τόνισε πως μπορεί να υποστεί παραμόρφωση -την παραμόρφωση που θα δημιουργούσε η πρόσκρουση σε κάποιο αντικείμενο- και από την πρόσκρουση στο οστό του άτυχου μαθητή.
Όπως τόνισε ο κ. Τέλλογλου, μετέβη ο ίδιος στο σημείο και δεν υπήρχε κάποια υπερκατασκευή, πάνω στην οποία θα μπορούσε εύκολα να χτυπήσει η σφαίρα, αλλά τις τελικές απαντήσεις θα δώσει η βαλλιστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται την Τετάρτη, η οποία θα δείξει αν πάνω στη σφαίρα υπάρχουν ίχνη από την πρόσκρουση σε άλλη επιφάνεια.
Από το www.skai.gr
ΜΜΕ..
Αυτο που εχω καταλαβει εγω μετα απο μια χουντα και μια εξεγερση που εχω ζησει, που αλλαξε τα δεδομενα σε μια αλλη χωρα ειναι οτι οσω και να βριζουμε τα ΜΜΕ ειναι ενας τροπος να γινουν γνωστα αυτα που συμβαινουν. Οπως και να το κανουμε, το μεγαλυτερο ποσοστο του πληθησμου ενημερωνεται απο τα ΜΜΕ για το τι γινετε στην χωρα..
Σχετικα με αυτα που εχω ζησει.. Μετα απο 1-2 μερες επεισοδεια αναμεσα στο απλο κοσμο και την αστυνομια σε διαφορετικες πολεις που δεν τα ηξερε κανενας (επειδη τα ΜΜΕ ηταν κρατικα) ο κοσμος εκανε καταληψη στο κτιριο της τηλεορασης και αρχισε να ενημερωνεται ολη χωρα για το τι συμβαινει.. Και να κατεβουν ολοι στο δρομο.. Σε 2 μερες επεσε η κυβερνηση..
Οπως και να το κανουμε τα ΜΜΕ ελεγχονται απο το κρατος για το τι θα πουνε και τι θα δειξουνε σε καποιο μικρο η μεγαλο βαθμο, θελουμε δεν θελουμε. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει καποιος να τα χρησιμοποιησει.. Οταν ξερεις οτι τους τρεχουν τα σαλια για σπασιματα, φωτιες και ξυλο τοτε θα τα κανεις αυτα για να παρουν δημοσιοτητα αυτα που γινονται. Οταν κανεις μια ειρινικη πορεια η συγκεντρωση ποιος θα το μαθει? Αυτοι που ειναι εκει και αυτοι που κολλησανε στην κινηση και δεν ξερουν τι γινεται.. Ρωτανε καποιον στο δρομο τι παιζει και μαθαινουν οτι εχει πορεια το ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ, ΝΔ, δασκαλοι, μαθητες και δεν ξερω'γω ποιος αλλος.. "Α, πορεια.. μαλιστα.. υπομονη και θα φτασουμε εκει που θελουμε.."
Οταν ομως αρχιζουν τα επεισοδεια, σπασιματα τοτε αρχιζουν και τα δειχνουν και να αισθανετε μια πιεση η καθε κυβερνηση γιατι τα μαθαινει ολος ο κοσμος, εντος η εκτος συνορων και κατι πρεπει να κανει..
Οσα γινονται εχουν μια λογικη, και καποιος χωρις παροπιδες μπορει να το δει αυτο.. Δεν ειναι ολοι μπαχαλακιδες, χουλιγκανς, πλιατσικαδοροι.. Μη τα βαλουμε ολα στο ιδιο καζανι :winka:
Οποιος ειδε τηλεοραση σημερα καταλαβε οτι κατι επαιξε στην γραμμη τους.. :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ενα πραγμα να μαθαιναν στον πιτσιρικα οι γονεις του, οπως να σεβετε τους μεγαλυτερους του σε ηλικια, δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτο το αποτελεσμα.
Καθηστε και κλαυτε το τωρα το θρασιμι και βριστε εμενα που σας θυμιζω φασισμους και τριχες κατσαρες.
Τον σεβασμό μου πρέπει να τον αξίζεις………. Σέβεσαι κάποιον γιατί σου
εμπνέει σεβασμό κ όχι γιατί πρέπει….. Κ σίγουρα κάποιος που αποκαλεί
«θρασίμι» ένα νεκρό παιδί 15 χρονών δεν αξίζει τον σεβασμό μου….
Τράβα λοιπόν στο forum της Χρυσής Αυγής να βρεις ομοϊδεάτες…… Να είσαι
σίγουρος ότι εκεί θα σε χειροκροτήσουν……..
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μαθαίνουμε πολλά απο thread σαν κι αυτό....
Όπως το ότι υπάρχει ευθύνη των γονιών του πιτσιρικά που δεν τον μαύρισαν στο ξύλο για να μάθει να σέβεται (ποιούς ακριβώς και πότε να προλάβει?), ενώ είναι αθώοι οι γονείς του μπάτσου/τίμιου εργαζόμενου που τον έμαθαν ότι η κοινωνία γίνεται καλύτερη με τις σφαίρες.
Κάντε μου τη χαρη και αγνοήστε τα προκλητικά ποστ κάποιων.
Ούτε απάντηση ούτε quote ούτε τίποτα. Γυρίστε την πλάτη. :(
@sniper. Δεν τα λυπάμαι καθόλου τα παιδιά του δολοφόνου. Ίσα ίσα που στάθηκαν τυχερά.
Απάντησα πριν το διαβάσω αυτό……..
Έχεις δίκιο Βύρωνα, συγνώμη αλλά μου γύρισε το μάτι ανάποδα………..
fantacid
10/12/2008, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Σε όποιον ρωτήσει "Γιατί περισσότερες;" η απάντηση είναι
"Επειδή ο μπάτσος το'χει σκυλομετανιώσει ενώ αυτά τα @χίδια το κάνουν κατ'εξακολούθηση και μάλιστα σε ΑΘΩΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ."
εαν δε γινοντα ολα αυτα που εγιναν πιστευεις οτι θα το μετανιωνε ή απλα θα ηταν μια καλη ιστορια που θα λεγε στους ψαρακες????
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
εαν δε γινοντα ολα αυτα που εγιναν πιστευεις οτι θα το μετανιωνε ή απλα θα ηταν μια καλη ιστορια που θα λεγε στους ψαρακες????
Ποιος μετανιωσε ρε παιδια?Κυκλοφορει(με καθε επιφυλαξη,το λεω οπως το ακουσα στην γ@μοtv) κομματι του υπομνηματος του δολοφονου προς τον ανακριτη.
"Το θυμα και η παρεα του","ηταν κακος μαθητης και τον ειχαν αποβαλλει απο τα σχολεια","ηταν στον αγωνα πολο του παναθηναικου και τασπαγε με την παρεα του" κι αλλα τετοια μαργαριταρια-στοιχεια που τα περισυνελεξαν πηγες του μπατσου.
ΑΝ (γιατι δεν το διαβασα και δεν εμπιστευομαι τα μμε) ισχυουν αυτα ποιος μετανιωσε και γιατι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
7.
7.
149916
TOLISTOLAROS
10/12/2008, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Δεν το ξέρω,δεν το ξέρεις και δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ.Αναφορές σε υποθετικές καταστάσεις είναι ανούσιες ειδικά σε καταστάσεις σαν την τωρινή.
Ακόμα και για τον αποδεδειγμένα χειρότερο εγκληματία δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα με "αν" και "εφόσον".
Στο κάτω κάτω χεστήκαμε για το τί θα έλεγε στους ψάρακες.Σίγουρα πάντως το'χει μετανιώσει.
Στην τελική μη συγχέουμε σφάλμα(απαράδεκτο και εγκληματικό,σύμφωνοι) της στιγμής με συνεχιζόμενες εγκληματικές πράξεις(ναι,έγκλημα είναι να καταστρέφεις περιουσίες και να θέτεις σε κίνδυνο ζωές για να βγάλεις τ'απωθημένα σου).
yannis24
10/12/2008, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ποιος μετανιωσε ρε παιδια?Κυκλοφορει(με καθε επιφυλαξη,το λεω οπως το ακουσα στην γ@μοtv) κομματι του υπομνηματος του δολοφονου προς τον ανακριτη.
"Το θυμα και η παρεα του","ηταν κακος μαθητης και τον ειχαν αποβαλλει απο τα σχολεια","ηταν στον αγωνα πολο του παναθηναικου και τασπαγε με την παρεα του" κι αλλα τετοια μαργαριταρια-στοιχεια που τα περισυνελεξαν πηγες του μπατσου.
ΑΝ (γιατι δεν το διαβασα και δεν εμπιστευομαι τα μμε) ισχυουν αυτα ποιος μετανιωσε και γιατι?
απο το zougla.gr
Δεν ζήτησε ούτε συγνώμη ο ειδικός φρουρός
10 Δεκεμβρίου 2008, 16:20
Όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που τραυμάτισε θανάσιμα, αλλά κατηγορεί τον 15χρονο για «αποκλίνουσα συμπεριφορά που δεν συνάδει με την προσωπικότητα ενός εφήβου»...
Για να αιτιολογήσει τον χαρακτηρισμό του, ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, ισχυρίζεται ότι ο Αλέξανδρος άλλαζε πολύ συχνά σχολεία! Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι το θύμα και η παρέα του, πριν το επεισόδιο στα Εξάρχεια, συμμετείχαν σε επεισόδια που έγιναν στον αγώνα πόλο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο κλειστό γήπεδο Χαλανδρίου, υποστηρίζει ότι το θύμα με την παρέα του θα έκανε επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ! Επίσης... ποινικοποιεί τις εξόδους στα Εξάρχεια…!
Το απόσπασμα από το γραπτό του υπόμνημα του κατηγορούμενοι στον 9ο ειδικό ανακριτή είναι χαρακτηριστικό:
«Αξίζει να αναφερθεί ότι ο θανών και η παρέα του πριν έρθουν για να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πλήθος, το οποίο είχε συγκεντρωθεί και θα επιτίθετο, όπως συνηθίζεται κάθε Σάββατο, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είχαν πάει στο κλειστό κολυμβητήριο Χαλανδρίου στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν και επέφεραν τον τραυματισμό πολιτών και του προπονητή του Ολυμπιακού με τη ρίψη πολλών αντικειμένων και σιδηρολοστών. Άλλωστε, έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι αυτοί ενώ κατοικούν στο Παλαιό Ψυχικό και είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών συνεχίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια τα οποία επιλέγουν ως χώρο διασκέδασης αλλά και διάφορα γήπεδα όπου προκαλούν επεισόδια μη επιδεικνύοντας επομένως την αναμενόμενη συμπεριφορά και προσωπικότητα ενός 15χρονου εφήβου. Σημειωτέον δε ότι ο θανών είχε αποβληθεί από τη Σχολή Μωραΐτη και άλλαζε πολύ συχνά σχολεία γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά».
Σε ό,τι αφορά το βράδυ του Σαββάτου, ο ειδικός φρουρός ισχυρίζεται ότι ειδοποίησε τόσο το Κέντρο Άμεσης Δράσης όσο και τη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη Χαριλάου Τρικούπη ότι υπήρχε «ομάδα αναρχικών που μας επιτέθηκαν».
Να πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο του 15χρονου παιδιού, σύμφωνα με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα:
«Στη συμβολή των οδών Χ.Τρικούπη και Ναυαρίνου, δέχθηκα επίθεση από ομάδα 30 ατόμων που μας έβριζαν, και μας πετούσαν πέτρες, ξύλα, μπουκάλια, σιδερένια τασάκια, μάρμαρα και κροτίδες. Όντας πολύ ταραγμένοι και φοβούμενοι μήπως εγκλωβιστούμε και καούμε ζωντανοί στο περιπολικό, ενημερώσαμε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και λάβαμε την εντολή να απεγκλωβιστούμε χωρίς περαιτέρω οδηγίες. Συμμορφούμενοι στην ανωτέρω εντολή απομακρυνθήκαμε για την ασφάλεια μας και σταθμεύσαμε το περιπολικό επί της Χ. Τρικούπη 37…. Προκειμένου να μην αιφνιδιαστούν ενημερώσαμε τα μέλη της διμοιρίας για την ύπαρξη της ανωτέρω επικίνδυνης ομάδας αναρχικών που μας επιτέθηκαν…».
Για το παραπάνω μάλιστα, ότι ενημέρωσε δηλαδή για την «ομάδα που μας επιτέθηκε» ο ειδικός φρουρός επικαλείται απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες από το Κέντρο Άμεσης Δράσης.
Υποστηρίζει ότι στην αρχική ομάδα των αναρχικών που τους επιτέθηκε προστέθηκαν κι άλλοι και κινήθηκαν επιθετικά προς το μέρος τους, φωνάζοντας χαρακτηριστικά ότι θα μας σκοτώσουν και ξεκίνησαν μια σφοδρότερη της αρχικής επίθεση με κροτίδες, βόμβες μολότοφ, μάρμαρα, σιδερένια τασάκια, και άλλα βαρά αντικείμενα, μιας και ήμασταν πλέον πεζοί.
«Ο συνάδελφός μου, ενώ δέχονταν την επίθεση, έκανε χρήση χειροβομβίδας κρότου λάμψης για να ανακόψει την πορεία τους πλην όμως εκείνοι συνέχισαν να κινούνται προς το μέρος μας σύσσωμοι σφυροκοπώντας μας με τα προαναφερθέντα αντικείμενα και πετώντας βόμβες μολότοφ».
«Βλέποντας τους πλέον σε απόσταση 10-15 μέτρων από εμάς και μη μπορώντας να αναχαιτίσουμε την επιθετική τους πορεία, και ευρισκόμενοι σε κατάσταση φόβου ια την ίδια μας τη ζωή, κινηθήκαμε για να φύγουμε στρέφοντας την πλάτη μας προς το μέρος τους, ταυτόχρονα δε για να διασφαλίσουμε τη διαφυγή μας, όντας ταραγμένος και φοβισμένος πλέον για τη ζωή μας, αφού το πλήθος δεν ανέκοψε την πορεία παρά τη ρίψη χειροβομβίδας κρότου λάμψης από τον συνάδελφό μου, έβγαλα το υπηρεσιακό μου όπλο από τη θήκη με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και έριξα δύο προειδοποιητικές βολές στον αέρα, μπορεί και τρίτη, που δεν είχα συνειδητοποιήσει, αλλά μου την υπενθύμισε ο συγκατηγορούμενος μου, σε ελάχιστη χρονική απόσταση μεταξύ τους, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της υπηρεσίας μου».
«Δεν αντιλήφθηκα ότι υπήρχε τραυματισμός»
«Ουδείς εκ των δυο μας αντιλήφθηκε ότι υπήρχε τραυματισμός. Δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι κάποιος είχε πληγωθεί. Αφού οι μόνες βολές έγιναν στον αέρα προς αποθάρρυνση του μαινόμενου πλήθυς από την καταδίωξή μας. Είναι αδύνατον έστω και να υποτεθεί ότι δήθεν συμμάζεψα το πλήθος πυροβολώντας 2-3 φορές, καθώς αν είχα πυροβολήσει προς το μέρος τους 3 φορές θα είχαν πληγεί τουλάχιστον 6 άνθρωποι». Και συνεχίζει: «Ποτέ δεν θα προέβαινα σε καμία τέτοια ενέργεια –χρήση όπλου εναντίον ενός ανθρώπου- πόσο μάλλον σε βάρος ενός εφήβου δεδομένου ότι και εγώ είμαι πατέρας 3 παιδιών».
«Εξοστρακισμός»
«Δεν υπήρξε εν ψυχρώ στόχευση του θανόντος. Η μόνη βεβαία και αδιαμφισβήτητη εκδοχή για τον θανάσιμο τραυματισμό του είναι ο εξοστρακισμός μιας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα», πρόσθεσε ο ειδικός φρουρός στο γραπτό του υπόμνημα.
Υπό δρακόντεια μέτρα
Οι δύο ειδικοί φρουροί, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, και κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα. Μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια και από εκεί, από την εσωτερική σκάλα, στο γραφείο του ανακριτή προκειμένου να μείνουν μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.
Ακόμη και στους δημοσιογράφους δεν επετράπη η είσοδος στο κτίριο 9, όπου βρίσκεται το γραφείο του ανακριτή. Οι αστυνομικοί είπαν ότι ήταν εντολή του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου να μην επιτραπεί η είσοδος στους δημοσιογράφους κάτι ωστόσο που διαψεύστηκε από τον προϊστάμενο.
Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας
Ο συνήγορός τους Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι έχει στα χέρια του τα πρώτα στοιχεία της βαλλιστικής εξέτασης που, όπως υποστηρίζει, δικαιώνουν την άποψη του φρουρού και ότι «πρόκειται για εξοστρακισμό».
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι πρόκειται για παρεξήγηση, υποστηρίζοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας, της ιατροδικαστικής έκθεσης και της βαλλιστικής εξέτασης που συνεχίζεται, προκύπτει ότι πρόκειται για μία τραγωδία, αποτέλεσμα της ενέργειας του αστυνομικού να πυροβολήσει στον αέρα.
Όπως ενημερώθηκε από τους τεχνικούς συμβούλους, κ.κ Μιχαλοδημητράκη και Πουλάκη η σφαίρα εξοστρακίστηκε και το βλήμα είναι λειασμένο από τη μία πλευρά, ενώ η πύλη εισόδου είναι από πάνω προς τα κάτω, στοιχεία που αποδεικνύουν πλήρως, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, τον εξοστρακισμό. Το αν έπρεπε να πυροβολήσει ο αστυνομικός, θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Εξέφρασε, επίσης, τη λύπη του προς τους κορυφαίους πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι – όπως είπε χαρακτηριστικά- για να σώσουν το τομάρι τους, δεν σκέφτηκαν ότι και ο κατηγορούμενος είναι άνθρωπος.
Δεν σκέφτηκαν ούτε ότι έχει τρία παιδιά, ούτε ότι έχει δύο διανοητικά καθυστερημένα αδέλφια υπό την προστασία του.
Υποστήριξε επίσης ότι ανέλαβε την υπόθεση μετά από αίτημα της οικογένειας των κατηγορουμένων και της Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών.
Ο συνήγορος των δύο ειδικών φρουρών, έκανε λόγο για επιπολαιότητα κάποιων που θέλησαν να αποσύρουν τα φώτα της δημοσιότητας από την υπόθεση της μονής Βατοπεδίου και να περισώσουν την πολιτική τους περιουσία.
Κατηγόρησε επίσης συναδέλφους του για υποκρισία, καθώς –όπως είπε- ανέλαβαν την υπόθεση χωρίς εντολή και στη συνέχεια παραιτήθηκαν. Παράλληλα, υποστήριξε ότι έχει εντολή να προχωρήσει σε αναφορές σε βάρος αυτών των συναδέλφων του στους οικείους δικηγορικούς συλλόγους.
Τέλος, ο κ. Αλέξης Κούγιας άφησε αιχμές κατά άλλων συναδέλφων του, οι οποίοι όπως δήλωσε «βάζουν πρώτα χρήματα σε λογαριασμούς δικαστικών και μετά αναλαμβάνουν».
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πρέπει να πώ ότι όλοι εσείς που εκτοξεύετε ύβρεις και κολλάτε ταμπέλες σε συμφορουμίτες επειδή απλά διαφωνείτε μαζί τους αρχίζετε και με εκνευρίζετε...
Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και εκφράστε την άποψή σας δίχως να την επιβάλετε.
Και αν κάτι που γράφτηκε δεν σας αρέσει, προσπεράστε το, εφ'όσον αδυνατείτε να απαντήσετε κόσμια. :wave2:
@ el_hymador: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
επιτελους φιλε μου
ο φανατισμος εχει ξεπερασει τα ορια
και το αστειο ειναι οτι οσο περισσοτερο <<δημοκρατες>>στα λογια βεβαια ειναι οι φιλοι μας τοσο περισσοτερο βριζουν
νομιζουν πως στηριζουν κατι που μαλλον δεν μπορουν καν να κατανοησουν
TOLISTOLAROS
10/12/2008, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Φίλε αν δε δούμε το κείμενο μη γράφουμε πράγματα σχετικά με έγγραφα δικογραφίας.Προφανώς το μετάνιωσε γιατί κατέστρεψε τη ζωή των παιδιών του...
edit:Μόλις διάβασα το παραπάνω ποστ.Ο τύπος λέει :
«Ποτέ δεν θα προέβαινα σε καμία τέτοια ενέργεια –χρήση όπλου εναντίον ενός ανθρώπου- πόσο μάλλον σε βάρος ενός εφήβου δεδομένου ότι και εγώ είμαι πατέρας 3 παιδιών».
Μάλλον το'χει μετανιώσει
Είναι μεγάλη κακία και λάθος μου, αλλά δεν κρατιέμαι...
...
begenius
10/12/2008, 15:52
ηταν αναμενομενο οτι θα γινοταν παλι....οι μπατσοι δολοφονούν αθωα παιδια /μεταναστες που δεν σταματησαν σε μπλοκα τροχαιας/τσιγγανους/αντιεξουσιαστες(Κουμης-Κανελλοπουλου)-και αλλους -¨πολλους -συνολο 100 δολοφονιες σε 23 χρονια!!!-δηλ 1 ανθρωπο καθε 3 μηνες!
οι μπατσοι παντα ηταν ειναι και θα ειναι ανικανοι και κομπλεξικοι-με νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου με εξουσια και πιστολι-Ραμπο-φασιστοειδη-και πουσφετολογοι πολιτικων για να βολευτουν στο δημοσιο-εξουσια και βολεμα(..βρεξει/χιονισει).
Δυστυχως αυτοι που δεν καταφεραν να γινουν μπατσοι με στολη-κυκλοφορουν αναμεσα μας με μοτοσυκλετες-σκουτερ-αυτοκινητα-παπια-και Ι.Χ-Δ.Χ κλπ.
Καποιοι απο αυτους με ψευδονυμα(γκιξερ...ακηδες-Βεστρο....μαλ..κες) γραφουν και σε φορουμ <<μοτο-συκλετιστικα>>
Ειναι οι αγανακτισμενοι πολιτες που εμφανιζονται να πετανε πετρες ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
yannis24
10/12/2008, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Φίλε αν δε δούμε το κείμενο μη γράφουμε πράγματα σχετικά με έγγραφα δικογραφίας.Προφανώς το μετάνιωσε γιατί κατέστρεψε τη ζωή των παιδιών του...
edit:Μόλις διάβασα το παραπάνω ποστ.Ο τύπος λέει :
«Ποτέ δεν θα προέβαινα σε καμία τέτοια ενέργεια –χρήση όπλου εναντίον ενός ανθρώπου- πόσο μάλλον σε βάρος ενός εφήβου δεδομένου ότι και εγώ είμαι πατέρας 3 παιδιών».
Μάλλον το'χει μετανιώσει
στο παραθεσα παραπανω λοιπον !
:smokin:
TOLISTOLAROS
10/12/2008, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
στο παραθεσα παραπανω λοιπον !
:smokin:
Ήσουν πολύ γλήγορος,δε σε πρόκανα! :D
GIXXERAKIAS
10/12/2008, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από begenius
Δυστυχως αυτοι που δεν καταφεραν να γινουν μπατσοι με στολη-κυκλοφορουν αναμεσα μας με μοτοσυκλετες-σκουτερ-αυτοκινητα-παπια-και Ι.Χ-Δ.Χ κλπ.
Καποιοι απο αυτους με ψευδονυμα(γκιξερ...ακηδες-Βεστρο....μαλ..κες) γραφουν και σε φορουμ <<μοτο-συκλετιστικα>>
Eγω τι φταιω τωρα που εσυ εισαι κομπλεξικος και βλεπεις παντου εχθρους??ε??Δεν με ξερεις ουτε προκειται να μαθεις ποτε τι πιστευω για ολα αυτα και αν ηθελα να γινω μπατσος και σε παρακαλω πολυ ανακαλεσε την μαλκια που πεταξες.:wave2:
Ασχέτο αλλα αυτόν το λουκούμα τον Κούγια δεν του είχανε πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγελμάτος για αναρμοστή συμπεριφορά ?? Παλί θα ασχολήθει το πανελλήνιο μαζί του ???
ηταν αναμενομενο οτι θα γινοταν παλι....οι μπατσοι δολοφονούν αθωα παιδια /μεταναστες που δεν σταματησαν σε μπλοκα τροχαιας/τσιγγανους/αντιεξουσιαστες(Κουμης-Κανελλοπουλου)-και αλλους -¨πολλους -συνολο 100 δολοφονιες σε 23 χρονια!!!-δηλ 1 ανθρωπο καθε 3 μηνες!
οι μπατσοι παντα ηταν ειναι και θα ειναι ανικανοι και κομπλεξικοι-με νοοτροπια δημοσιου υπαλληλου με εξουσια και πιστολι-Ραμπο-φασιστοειδη-και πουσφετολογοι πολιτικων για να βολευτουν στο δημοσιο-εξουσια και βολεμα(..βρεξει/χιονισει).
Ειναι οι αγανακτισμενοι πολιτες που εμφανιζονται να πετανε πετρες ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
εσυ σκεφτεσαι ετσι γι αυτους--αυτοι σκεφτοντε αντιστοιχα για σενα
τα αποτελεσματα τα βλεπεις--μηπως να το δουμε λιγο πιο ψυχραιμα??
υπαρχουν φανατισμενοι και στις δυο πλευρες
αυτο πρεπει να αλλαξει καμια φορα----δεν ειναι ευκολο αλλα πρεπει
φιλικα
begenius
10/12/2008, 16:09
με αυτα που γραφεις εξοργιζεται ο καθε σκεπτομενος ανθρωπος
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Aν ο δικος μου πατερας μου μαθαινε οτι εκανα αυτο που εκανε ο πιτσιρικας θα με σκοτωνε εκεινος.....
Τι δουλεια ειχε ο 16χρονος με παρεα 25 ατομων να πανε να την πεσουν σε ενα περιπολικο??Και ποιος μου λεει εμενα τι κραταγε ο αγγελουδης και πηγαινε να το ριξει μεσα στο περιπολικο ε??
ps:Δεν φταιει παντα ο κακος μπατσος και ουτε ειμαι μπατσος ουτε και φιλομπατσος.Την πραγματικοτητα βλεπω και δεν συμφωνω με αυτο που εγινε αλλα αν ηταν η μονη λυση??
Κριμα που επρεπε να γινει ετσι παντως.
--------------------------------------------------------------------------------
μπραβο για τον πατερα σου κ το παιδι που εβγαλε.
χρησιμο στη ζωη σου.μην διαβαζεις ειδησεις μονο απο μια πηγη..
ΠΑΙΔΙ το κερατο μου..(ειμαι μικρος κ θυμαμαι ακομα πως ειναι να εισαι παιδι..)
Bρε τι γίνεται εδώ, πάνω απο 1000 post σε μια μέρα στις αντιπαραθέσεις
ο καθένας να πει τη γνώμη του!
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ???
ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!
Οι μπάτσοι φταίνε, όχι γιατί κάποιος από δαύτους σκότωσε τον ατυχο νεαρό
αλλά γιατί δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όχι μόνο στο συγκεκριμένο ζήτημα
αλλά σε όλα.
Τα παιδιά που σπάνε φταίνε, χθες που πήγα κι εγώ στο κέντρο να δω τι γίνεται
έβλεπα να σπάνε ιδιωτική περιουσία όπως μαγαζιά και αυτοκίνητα, πυροσβεστική
ήρθε για να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε κάποιο ιδιωτικό κατάστημα! Σπάζανε,
βρίζανε την αστυνομία και γελούσανε ρε!!!! ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ!!!! Που αν σπάζανε
το μαγαζί το δικό μου να δεις πόσα 15χρονα θα έκλαιγε η ελληνική κοινωνία!!!
Εμεις φταίμε, γιατί τρώμε στη μάπα αυτά τα περί χρυσής αυγής, τα άλλα της
χαζοκυβέρνησής μας της πουτ@ν@ς, τα περι μ@λ@κ@ Τσίπρα και άλλα!!
Πιο πολύ φταίνε αυτοί οι γ@μιwλhD3s οι δημοσιογράφοι! Μας λένε ΝΑ!
Ο μπάτσος χθες πυροβόλησε! ΝΑ! Ο μπάτσος ο άλλος αρπαξε μια κοπέλα
απ'τα μαλλιά! Ο μπάτσος ο τάδε χτύπησε το παιδί! Ρε αηδίες!!! Τέτοια λένε
και μετά οι κουκουλοφόροι και οι πιτσιρικάδες καταστρέφουν τις περιουσίες,
δίχως οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα γιατί φοβούνται μην τους κατηγορήσουν
οι δημοσιογράφοι !!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ!!!!
ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!! Όλα στημένα είναι, ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση
των 2 ζώων κτλ! Ξυπνάτε ρεεεεε!!! Στημένα είναι για να φτάσουμε σε αυτό
το σημείο!!! Στημένα!!!!! Μέχρι κι ο μπάτσος μπορεί να πήρε λεφτά για να σκοτώσει
τον άτυχο Αλέξη, ωστε να ξεσηκωθεί ο λαός και οι μπάτσοι να βάλουν κράνοι και
ασπίδες, και τότε όλοι οι Άγγλοι θα περάσουν και τόνους ναρκωτικά μέσα στην Ελλάδα
γιατί οι μπάτσοι είναι απασχολημένοι στο κέντρο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Bρε τι γίνεται εδώ, πάνω απο 1000 post σε μια μέρα στις αντιπαραθέσεις
ο καθένας να πει τη γνώμη του!
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ???
ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!
Οι μπάτσοι φταίνε, όχι γιατί κάποιος από δαύτους σκότωσε τον ατυχο νεαρό
αλλά γιατί δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, όχι μόνο στο συγκεκριμένο ζήτημα
αλλά σε όλα.
Τα παιδιά που σπάνε φταίνε, χθες που πήγα κι εγώ στο κέντρο να δω τι γίνεται
έβλεπα να σπάνε ιδιωτική περιουσία όπως μαγαζιά και αυτοκίνητα, πυροσβεστική
ήρθε για να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε κάποιο ιδιωτικό κατάστημα! Σπάζανε,
βρίζανε την αστυνομία και γελούσανε ρε!!!! ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ!!!! Που αν σπάζανε
το μαγαζί το δικό μου να δεις πόσα 15χρονα θα έκλαιγε η ελληνική κοινων
Πιο πολύ φταίνε αυτοί οι γ@μιwλhD3s οι δημοσιογράφοι! Μας λένε ΝΑ!
Ο μπάτσος χθες πυροβόλησε! ΝΑ! Ο μπάτσος ο άλλος αρπαξε μια κοπέλα
απ'τα μαλλιά! Ο μπάτσος ο τάδε χτύπησε το παιδί! Ρε αηδίες!!! Τέτοια λένε
και μετά οι κουκουλοφόροι και οι πιτσιρικάδες καταστρέφουν τις περιουσίες,
δίχως οι μπάτσοι να κάνουν τίποτα γιατί φοβούνται να κάνουν μην τους πουν
οι δημοσιογράφοι τίποτα!!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ!!!!
ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!
+250 (τοσα εχω)
GIXXERAKIAS
10/12/2008, 16:20
με αυτα που γραφεις εξοργιζεται ο καθε σκεπτομενος ανθρωπος
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Aν ο δικος μου πατερας μου μαθαινε οτι εκανα αυτο που εκανε ο πιτσιρικας θα με σκοτωνε εκεινος.....
Τι δουλεια ειχε ο 16χρονος με παρεα 25 ατομων να πανε να την πεσουν σε ενα περιπολικο??Και ποιος μου λεει εμενα τι κραταγε ο αγγελουδης και πηγαινε να το ριξει μεσα στο περιπολικο ε??
ps:Δεν φταιει παντα ο κακος μπατσος και ουτε ειμαι μπατσος ουτε και φιλομπατσος.Την πραγματικοτητα βλεπω και δεν συμφωνω με αυτο που εγινε αλλα αν ηταν η μονη λυση??
Κριμα που επρεπε να γινει ετσι παντως.
μπραβο για τον πατερα σου κ το παιδι που εβγαλε.
χρησιμο στη ζωη σου.μην διαβαζεις ειδησεις μονο απο μια πηγη..
ΠΑΙΔΙ το κερατο μου..(ειμαι μικρος κ θυμαμαι ακομα πως ειναι να εισαι παιδι..)
Αυτα γραφτηκαν πριν μαθευτει η αληθεια (αν ειναι αυτη η αληθεια που ολοι ξερουν και τωρα) εχω ανακαλεσει.Οποτε ανακαλεσε και συ.:wave2:
begenius
10/12/2008, 16:26
vestromas
Παλαιό Μελος
Εγγεγραμμένος από: 13-10-07
Τόπος διαμονής:
Gixxerakia, συμφωνω απολυτα μαζι σου και συμπληρωνω.
Οι αστυνομικοι, ειναι ανθρωποι σαν κ εμας, με οικογενειες με συγγενεις και φιλους και δουλευουν οι περισοτεροι, αστατες ωρες σε επικυνδυνες καταστασεις για @ρχιδια λευτα.
Επισης δεν θυμαμαι να με πειραξε η να με πυροβολησε ποτε κανενας, ουτε να μου φερθηκε ασχημα.
Μηπως ειμαι φασιστας και δοσιλογος; Μηπως ειμαι κοτουλα , η μηπως δεν συνηθιζω να τους βριζω και να τους πεταω μολοτοφ;
Να τους μαζεψουνε τους τσογλανους ολους, γιατι η πολλη δημοκρατια και η Ελευθερια, εχει γινει ασυδοσια μου φαινετε.
Και οπως λεει και ο Αλεφαντος ο φιλος μου, στο συνταγμα και κρεμασμα, μαζι με τους γκαιη που θελουν παντρειες.
10/12/2008, 16:27
hector
Παλαιό Μελος
Εγγεγραμμένος από: 22-06-05
Τόπος διαμονής:
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ναι... καντε τον και ήρωα τον μπάτσο
τα ίδια πρέπει να λέγατε και μερικοί τότε με τον καλτεζα
....και σιγα μην ξερουν τον Καλτεζα....
....ντροπη σας ρε....ενα παιδι 16 χρονων πυροβοληται και πεφτει νεκρο απο οπλο μπατσου στο κεντρο της Αθηνας....θα μπορουσε να ηταν το δικο σας παιδι (ειδικα αν ειχε εσας για γονεις ).
Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή | IP: Καταγράφηκε
07-12-2008 00:08
vestromas
Παλαιό Μελος
Εγγεγραμμένος από: 13-10-07
Τόπος διαμονής:
Ναι, καντε θυματα και αγωνιστες τους τσογλανοκοπριτες που ζουν εις βαρος του καθε εργαζομενου και σπανε περιουσιες ανθρωπων που δουλευουν μια ζωη!
10/12/2008, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
απο το zougla.gr
Δεν ζήτησε ούτε συγνώμη ο ειδικός φρουρός
Όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη αλλά κατηγορεί τον 15χρονο για «αποκλίνουσα συμπεριφορά που δεν συνάδει με την προσωπικότητα ενός εφήβου»...
Σε ό,τι αφορά το βράδυ του Σαββάτου, ο ειδικός φρουρός ισχυρίζεται ότι υπήρχε «ομάδα αναρχικών που μας επιτέθηκαν».
«Δεν αντιλήφθηκα ότι υπήρχε τραυματισμός»
«Ουδείς εκ των δυο μας αντιλήφθηκε ότι υπήρχε τραυματισμός. Δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι κάποιος είχε πληγωθεί. Αφού οι μόνες βολές έγιναν στον αέρα προς αποθάρρυνση του μαινόμενου πλήθυς από την καταδίωξή μας. Είναι αδύνατον έστω και να υποτεθεί ότι δήθεν συμμάζεψα το πλήθος πυροβολώντας 2-3 φορές, καθώς αν είχα πυροβολήσει προς το μέρος τους 3 φορές θα είχαν πληγεί τουλάχιστον 6 άνθρωποι». Και συνεχίζει: «Ποτέ δεν θα προέβαινα σε καμία τέτοια ενέργεια –χρήση όπλου εναντίον ενός ανθρώπου- πόσο μάλλον σε βάρος ενός εφήβου δεδομένου ότι και εγώ είμαι πατέρας 3 παιδιών».
«Εξοστρακισμός»
«Δεν υπήρξε εν ψυχρώ στόχευση του θανόντος. Η μόνη βεβαία και αδιαμφισβήτητη εκδοχή για τον θανάσιμο τραυματισμό του είναι ο εξοστρακισμός μιας εκ των βολίδων που ερρίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα», πρόσθεσε ο ειδικός φρουρός στο γραπτό του υπόμνημα.
Ακόμη και στους δημοσιογράφους δεν επετράπη η είσοδος στο κτίριο 9, όπου βρίσκεται το γραφείο του ανακριτή. Οι αστυνομικοί είπαν ότι ήταν εντολή του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου να μην επιτραπεί η είσοδος στους δημοσιογράφους κάτι ωστόσο που διαψεύστηκε από τον προϊστάμενο.
Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι πρόκειται για παρεξήγηση
τωρα θα αρχισουν τα γελια...ή τα κλαμματα...(για να ακριβολογουμε)
Ωχ φίλε μου begenius παρακαλείσαι να μην κάνεις copy&paste
ό,τι βλέπεις στη ν οθόνη σου γιατί δε βγάζουμε εύκολα άκρη!
.... Ευχαριστώ!:wave2:
gousgoun_69
10/12/2008, 16:33
Τα πράγματα που τζουρνέψατε από τον Τζωρτζώπουλο πότε θα τα βγάλετε για πούλημα ?
begenius
10/12/2008, 16:34
.......η ανθρωπότητα θα ευτυχισει οταν ο τελευταιος μπατσος κρεμαστει απο τα αντερα του τελευταιου παππα/πολιτικου/μεγαλοδικηγορου/μεγαλογιατρου/μεγαλοεργολαβου/μεγαλοδικηγορου/εφοπλιστη
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τωρα θα αρχισουν τα γελια...ή τα κλαμματα...(για να ακριβολογουμε)
Τα κλάματα!!!
Γιατί???
Για σκεφτήτε ποιος να έπιασε τον Κούγια και τον είπε "Έλα εδώ μάγκα να υπερασπίσεις
τα συνάφια σου"??? Οι 2 αυτοί Ειδικοί φρουροί???
Τώρα γέλα!!! Ποιος θα πιστέψει ποιόν τώρα????
Ο μπάτσος θα αφεθεί ελεύθερος στο τέλος και θα βγουνε όλοι
μετά να σπάσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χούντα!
Η ιστορία παιδιά που ζούμε τώρα μόλις άρχισε με το μήλον της
Έριδος να το κρατά ο Ειδικός φρουρός, τα όπλα οι δημοσιογράφοι
και όλα μαζί μια συνομοσία που βάλθηκε να μας καταστρέψει!!!!
Κάποιοι δείχνουν να κρύβονται ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ κι απ'όλα!!!!
Κάποιοι θέλουν κάτι!!! Γι'αυτό συμβαίνουν όλα αυτά!!!
Προσοχή τι ακούτε και ποιον πιστεύετε!!