View Full Version : Δολοφονία 15χρονου
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
filipp0s
10/12/2008, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
...Στημένα!!!!! Μέχρι κι ο μπάτσος μπορεί να πήρε λεφτά για να σκοτώσει
τον άτυχο Αλέξη, ωστε να ξεσηκωθεί ο λαός και οι μπάτσοι να βάλουν κράνοι και
ασπίδες, και τότε όλοι οι Άγγλοι θα περάσουν και τόνους ναρκωτικά μέσα στην Ελλάδα
γιατί οι μπάτσοι είναι απασχολημένοι στο κέντρο!
αυτό μαζί μ' εκείνο του p@nos για το κινητό-μπαλκόνι-δολοφονία είναι τα καλύτερα ανεκδοτα της χρονιάς και πραγματικά θα γέλαγα αν δεν υπήρχε ένα τόσο τραγικό γεγονός...
gousgoun_69
10/12/2008, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από begenius
.......η ανθρωπότητα θα ευτυχισει οταν ο τελευταιος μπατσος κρεμαστει απο τα αντερα του τελευταιου παππα/πολιτικου/μεγαλοδικηγορου/μεγαλογιατρου/μεγαλοεργολαβου
Ω μεγάλε φιλόσοφε Μαέβιους Παχατουρίδη.
filipp0s
10/12/2008, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Ω μεγάλε φιλόσοφε Μαέβιους Παχατουρίδη.
φιλε απο χθες κι ενω είχες κανα χρόνο να μπεις μόνο ειρωνείες και σπόντες πετας. Πες κατι πιο συγκεκριμένο να σου απαντήσουμε αναλογα...
begenius
10/12/2008, 16:44
.....τον Μελλιστα θυμαστε ποιος δικηγόρος τον αθωωσε?
σκοτωνω..βαζω τον Κουγια για δικηγορο ο οποιος ...εχει τισ ακρες...ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΩ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
αυτό μαζί μ' εκείνο του p@nos για το κινητό-μπαλκόνι-δολοφονία είναι τα καλύτερα ανεκδοτα της χρονιάς και πραγματικά θα γέλαγα αν δεν υπήρχε ένα τόσο τραγικό γεγονός...
Γιατί τέτοια ανέκδοτα λες εσύ; Δεν κρύβεται ποτέ τίποτα σε τέτοια θέματα ε;
Καλά! Θα το δούμε αυτό!
filipp0s
10/12/2008, 16:48
Γιατί τέτοια ανέκδοτα λες εσύ; Δεν κρύβεται ποτέ τίποτα σε τέτοια θέματα ε;
Καλά! Θα το δούμε αυτό!
εχω να σου πω και καλύτερα αλλά θα γελάσω μόνο εγώ.
έλα, βγάλε πάλι τον Παπαδόπουλο στη φόρα τώρα
gousgoun_69
10/12/2008, 16:50
φιλε απο χθες κι ενω είχες κανα χρόνο να μπεις μόνο ειρωνείες και σπόντες πετας. Πες κατι πιο συγκεκριμένο να σου απαντήσουμε αναλογα...
Ενώ οι υπόλοιποι καταθέτουν ψυχή εδώ ε ?.Ωραία μπές εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1323642#post1323642 να δείς κάτι συγκεκριμένο.
εχω να σου πω και καλύτερα αλλά θα γελάσω μόνο εγώ.
έλα, βγάλε πάλι τον Παπαδόπουλο στη φόρα τώρα
Πο πο φίλε μου τόσα ξέρεις τόσα λες!
Εντάξει! Πάσο! Στο τέλος θα δούμε όταν τελειώσουν τα σπασιματα...
Εσύ τι πιστεύεις για όλα αυτά;
καλα ρε παιδια ηθελα να ξερα δεν εχετε λιγη σωστη σκεψη?
την αλληγορια σε αυτο που εγραψα δε μπορειτε να την καταλαβετε?
πρεπει να σας γυρισουμε στην 1η δημοτικου για να καταλαβετε αυτα που θελει να πει ο αλλος?
αν και πανω στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω παρει ξεκαθαρη αποψη και εχω διατηρισει ουδετεροτητα, σταματηστε με την μισαλλοδοξια σας και σεβαστειτε την αποψη καποιου αλλου, ανεξαρτητα απο το αν ειναι συμφωνη με τη δικη σας η οχι
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα ρε παιδια ηθελα να ξερα δεν εχετε λιγη σωστη σκεψη?
την αλληγορια σε αυτο που εγραψα δε μπορειτε να την καταλαβετε?
πρεπει να σας γυρισουμε στην 1η δημοτικου για να καταλαβετε αυτα που θελει να πει ο αλλος?
αν και πανω στο συγκεκριμενο θεμα δεν εχω παρει ξεκαθαρη αποψη και εχω διατηρισει ουδετεροτητα, σταματηστε με την μισαλλοδοξια σας και σεβαστειτε την αποψη καποιου αλλου, ανεξαρτητα απο το αν ειναι συμφωνη με τη δικη σας η οχι
Έλα ρε Πάνο! Δώσε μου ένα λινκ απο αυτό που έγραψες...
filipp0s
10/12/2008, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Ενώ οι υπόλοιποι καταθέτουν ψυχή εδώ ε ?.Ωραία μπές εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1323642#post1323642 να δείς κάτι συγκεκριμένο.
κοιτα... λυπάμαι για το ποδι σου και την εξέλιξη του τραυματισμού σου...
άλλο σου είπα όμως, κι αν θες το καταλαβαίνεις. Αν συνεχίσεις να πετας μπηχτες, μόνο με μπηχτες θα σου απαντάω
Έλα ρε Πάνο! Δώσε μου ένα λινκ απο αυτό που έγραψες...
για το ''ανεκδοτο'' μου καθοντε και λενε, δε θυμαμαι ομως σε ποια σελιδα ειναι...
δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν υπαρχει σεβασμος στην αποψη του αλλου, που μπορει να ειναι αντιθετη απο αυτη που τυχαινει να εχουν οι περισσοτεροι εδω μεσα...
λιγος στοιχειωδης σεβασμος προς τα γραφομενα του αλλου...
filipp0s
10/12/2008, 16:57
Πο πο φίλε μου τόσα ξέρεις τόσα λες!
Εντάξει! Πάσο! Στο τέλος θα δούμε όταν τελειώσουν τα σπασιματα...
Εσύ τι πιστεύεις για όλα αυτά;
αν ανατρεξεις στα ποστ μου θα καταλαβεις τι πιστευω για όλα αυτά, κι αν δεν καταλάβεις ποσώς με ενδιαφέρει (ειδικά οταν νεκρανασταίνεις χουντικούς)
filipp0s
10/12/2008, 16:59
λιγος στοιχειωδης σεβασμος προς τα γραφομενα του αλλου...
και πολυ στοιχειωδης σεβασμος όταν υπάρχει νεκρός 15 χρονος από σφαιρα μπάτσου
δε νομιζω να εδιξα ασεβια προς οποιοδηποτε ατομο η κατασταση...
αμα θες ριξε μια ματια σε οτι εγραψα γιατι προσεχω πολυ παντα τι λεω και τι γραφω...
Άλλο σου είπε ο Πάνος!
filipp0s
10/12/2008, 17:10
δε νομιζω να εδιξα ασεβια προς οποιοδηποτε ατομο η κατασταση...
αμα θες ριξε μια ματια σε οτι εγραψα γιατι προσεχω πολυ παντα τι λεω και τι γραφω...
κοιτα... αν περιμένεις την βαλλιστική εξέταση για να καταλάβεις τι έχει παίξει, κι έτσι να δεις αν θα εξοργιστείς ή όχι προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι την κατασταση
filipp0s
10/12/2008, 17:11
Άλλο σου είπε ο Πάνος!
ξερω τί είπε ο p@nos εσύ δεν καταλαβες τι εγραψα
ξερω τί είπε ο p@nos εσύ δεν καταλαβες τι εγραψα Μπορεί
ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ.....
TO παιδακι 17 χρονων που σκοτωσε ο μπραβος το καλοκαιρι στην Μυκονο ΓΙΑΤΙ δεν το κλαψανε τοσο πολυ..? η μηπως επειδη ηταν 17 ειχε ζησει την ζωη και ηταν η ωρα του?
η δεν το κλαψατε γιατι του αξιζε που γυριζε στα μπαρακια της Μυκονου που ηταν χειροτερα κι απο τα Εξαρχεια?
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
TO παιδακι 17 χρονων που σκοτωσε ο μπραβος το καλοκαιρι στην Μυκονο ΓΙΑΤΙ δεν το κλαψανε τοσο πολυ..? η μηπως επειδη ηταν 17 ειχε ζησει την ζωη και ηταν η ωρα του?
η δεν το κλαψατε γιατι του αξιζε που γυριζε στα μπαρακια της Μυκονου που ηταν χειροτερα κι απο τα Εξαρχεια?
ΟπΑ!!!
Καλά τα λες!!! Πες τα !!!
+10000!!!
η δεν το κλαψατε γιατι του αξιζε που γυριζε στα μπαρακια της Μυκονου που ηταν χειροτερα κι απο τα Εξαρχεια? Απλά ίσως επειδή δεν το σκότωσε μπάτσος αλλά μπράβος
sakisvolos
10/12/2008, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Όχι,
απλά.......
Θα του ρίξουμε μία δυσμενή μετάθεση να μάθει να προσέχει στο μέλλον.....
:o :o :o :o :o :o :o
Μα κάτι τέτοιο θα γίνει! + 1000
filipp0s
10/12/2008, 17:23
μην το πας αλλού και μαλιστα με χυδαία επιχειρήματα...
τωρα αν θες να σου πω τι γνώμη μου για τους μπράβους στη λέω. Κάπου αλλού όμως
begenius
10/12/2008, 17:23
Γιατι δεν το σκοτωσε -εν δυναμει ατιμωρητος -μπατσος/φρουρος-
οχι οτι το ατυχο παιδι στη μυκονο αξιζε κατι τετοιο
και αυτο ιδιωτικος/μπραβος/μπατσος/πορτιερης το χτυπησε μεχρι θανατου.Ισως επειδη ηταν αλοδαπος ο οποιος διασκεδαζε σε νησι καλοκαιρι.Δεν πουλουσε το θεμα αρκετα και δεν ειχε τον ιδιο αντικτυπο .
Νομιζω οτι και τα 2 τραγικα γεγονοτα δειχνουν το ιδιο
Ελειψη παιδειας/ανατροφης/ απο τους γονεις-δασκαλους των δολοφονων.
Στην περιπτωση ομως του Αλεξη -διμιουργησε συνηρμους με παλαιοτερα ατιμωρητα περιστατικα/υπηρχε ετοιμο εδαφος/ο κοσμος θυμηθηκε τον Καλτεζα και αλλα αντιστοιχα περιστατικα και ξεχυλισε το ποτηρι-
devil's animal
10/12/2008, 17:25
ισως γιατι δεν περιμενεις πολλα πραγματα απο εναν φουσκωτο. ουρακοταγκος ειναι και ετσι θα παραμεινει για ολη του την ζωη. χωρις εξελιξη.
απο καποιον ομως που τον πληρωνεις εσυ (με τους φορους σου) και (υποτιθεται) εχει καποια εκπαιδευση, περιμενεις κατι καλυτερο. ποσο μαλλον οταν εχει και αυτος παιδια.
ειναι 2 διαφορετικες περιπτωσεις. και προς Θεου δεν λεω οτι δεν ειναι κριμα η χαμενη ζωη του 17χρονου.
ομως εκει ο τυπος θα υποστει τις συνεπειες.
τον μπατσο πανε να τον βγαλουν λαδι οπως εκαναν με τοσους αλλους που εχουν σαπισει στο ξυλο ή σκοτωσει.
μην συγχεετε καταστασεις.
el_hymador
10/12/2008, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
επιτελους φιλε μου
ο φανατισμος εχει ξεπερασει τα ορια
και το αστειο ειναι οτι οσο περισσοτερο <<δημοκρατες>>στα λογια βεβαια ειναι οι φιλοι μας τοσο περισσοτερο βριζουν
νομιζουν πως στηριζουν κατι που μαλλον δεν μπορουν καν να κατανοησουν
Δεν θα απαντουσα, αλλα στην παραθεση του μηνυματος σου υπαρχει το nick μου...
Πρέπει να πώ ότι όλοι εσείς που εκτοξεύετε ύβρεις και κολλάτε ταμπέλες σε συμφορουμίτες επειδή απλά διαφωνείτε μαζί τους αρχίζετε και με εκνευρίζετε...
Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και εκφράστε την άποψή σας δίχως να την επιβάλετε.
Και αν κάτι που γράφτηκε δεν σας αρέσει, προσπεράστε το, εφ'όσον αδυνατείτε να απαντήσετε κόσμια.
@ el_hymador: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
Το λοιπον, εχει χαθει μια ανθρωπινη ζωη και μερικοι εδω μεσα οχι μονο δεν σεβονται την μνημη του νεκρου παιδιου αλλα προσβαλλουν καθε εννοια ανθρωπινης αξιοπρεπειας με ακρως εμπρηστικα και κακοβουλα σχολια...
Αυτο απεχει πολυ απο την συζητηση και την ανταλλαγη αποψεων...
Συγνωμη αλλα δεν προκειται να σεβαστω κανεναν που ακολουθει αυτη την τακτικη και για να προλαβω τους εξυπνους (σαν και εσενα φιλε μου*) τα ιδια ακριβως θα ελεγα και θα υποστηριζα και θα επρατα, αν ειχαμε νεκρο αστυνομικο...
Δεν μπορεις να βγαινεις και να ασελγεις λεκτικα στην μνημη ενος ανθρωπου!
*Εκανες παραθεση σε ενα post που ανεφερε κατι για κολληματα ταμπελων, συμφωνοντας φανταζομαι στο οτι δεν ειναι σωστο να προβαινουμε σε ευκολους χαρακτηρισμους...
...αλλα εκανες ακριβως το ιδιο, καταληγοντας στο ευκολο συμπερασμα:
το αστειο ειναι οτι οσο περισσοτερο <<δημοκρατες>>στα λογια βεβαια ειναι οι φιλοι μας τοσο περισσοτερο βριζουν
νομιζουν πως στηριζουν κατι που μαλλον δεν μπορουν καν να κατανοησουν
Ψαρρωσα...μπηκε στο forum η "ηρεμη δυναμη", ο "σκεπτομενος ανθρωπος", ο "θα πω το τσιτατο μου και θα εκπλαγουν"....
Κανε μας την χαρη μωρε και εσυ και οι υπολοιποι...
Εξω γινεται της πουτ@ν@ς, καιγεται η Αθηνα, βιωνουμε στιγμες που προγηγουμενο τους οι περισσοτεροι απο εμας δεν εχουμε ξαναζησει, υπαρχει πιο εντονο απο ποτε το αιτημα μιας κοινωνικης αναδιαρθρωσης και θα πρεπει να διατυπωνουμε με "πολιτικως ορθο" τροπο τις σκεψεις μας μην τυχον και σκιστει κανα καλσον...
Οτι να ναι....
:rolleyes:
sakisvolos
10/12/2008, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εισαι ηλιθιος. (ας φαω ban)
Απλά απαράδεκτος φίλε μου με αυτή σου την απάντηση απλά χάνεις το δίκιο σου! :winka:
el_hymador
10/12/2008, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Απλά απαράδεκτος φίλε μου με αυτή σου την απάντηση απλά χάνεις το δίκιο σου! :winka:
Καλα δες απο πανω και εσυ
sakisvolos
10/12/2008, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και εκφράστε την άποψή σας δίχως να την επιβάλετε.
+ άπειρο!:wave2:
εγω ξερω οτι ειστε ολοι ΕΝΤΑΞΕι εδω μεσα οποτε προσπαθειστε να ειστε επι του θεματος... οτι και αν πει ο καθενας ειναι δικαιωμα του ... ας το πει.... δεν θα μαλωσουμε
ειμαστε διπλα ολοι στο MOTO.GR και ποτε απεναντι...
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΦΟΡΟΥΜ!!:a10:
devil's animal
10/12/2008, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εξω γινεται της πουτ@ν@ς, καιγεται η Αθηνα, βιωνουμε στιγμες που προγηγουμενο τους οι περισσοτεροι απο εμας δεν εχουμε ξαναζησει, υπαρχει πιο εντονο απο ποτε το αιτημα μιας κοινωνικης αναδιαρθρωσης και θα πρεπει να διατυπωνουμε με "πολιτικως ορθο" τροπο τις σκεψεις μας μην τυχον και σκιστει κανα καλσον...
+απειρο...
sakisvolos
10/12/2008, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αν το γραψω στα αυστριακα ας πουμε θα το καταλαβεις?
Στο τι θα το γράψεις ? Τι εννοείς ακριβώς για σπάστο!:confused:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
..
ειμαστε διπλα ολοι στο MOTO.GR και ποτε απεναντι...
...
Μετα απο αυτο το θρεντ.. μη το γενικευεις.. :winka:
:wave2:
sakisvolos
10/12/2008, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ρε SRX400 τί θα γίνει με σένα; θα συνεχίζεις να προσβάλεις κόσμο;
Δεν απάντησες στην ΕΡΩΤΗΣΗ μου, με αποκάλεσες φασίστα γιατι σου ζήτησα τη γνώμη σου για του ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ, συμφώνησα μαζί σου στο θέμα της βίας της αστυνομίας και επειδή δεν συνέχιζα να παίζω το παιχνίδι σου με αποκαλείς και κότα.
Ήμαρτον πια, σοβαρέψου, είσαι και μιας ηλικίας που απαιτεί να δίνεις παράδειγμα ώριμης σκέψης και ψυχραιμίας.
Επαναλαμβάνω, οι διαφορές στις απόψεις μας ήταν μικρές στη συμπεριφορά είναι τεράστιες.
Μα κι εμένα με πρόσβαλε σε κάποιο πόστ του και περιμένω απάντηση πάνω σε αυτό!
Εσένα είπε φασίστα αλλά μάλλον είναι πολύ μεγαλύτερος φασίστας αυτός! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ποιος μετανιωσε ρε παιδια?Κυκλοφορει(με καθε επιφυλαξη,το λεω οπως το ακουσα στην γ@μοtv) κομματι του υπομνηματος του δολοφονου προς τον ανακριτη.
"Το θυμα και η παρεα του","ηταν κακος μαθητης και τον ειχαν αποβαλλει απο τα σχολεια","ηταν στον αγωνα πολο του παναθηναικου και τασπαγε με την παρεα του" κι αλλα τετοια μαργαριταρια-στοιχεια που τα περισυνελεξαν πηγες του μπατσου.
ΑΝ (γιατι δεν το διαβασα και δεν εμπιστευομαι τα μμε) ισχυουν αυτα ποιος μετανιωσε και γιατι?
Δε μου λες φίλε SRX400??? Γιατί έκανες quote το ποστ του Vestroma και το έβαλες στην υπογραφή σου;:mad: :mad: :mad: Γιατί τέτοιες γελοιότητες; Τι νομίζεις οτι είσαι??
:mad: :mad: :mad: :mad:
sakisvolos
10/12/2008, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Είναι αλήθεια πως 3000 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους λόγω των καταστροφών?
Ναι δυστυχώς φίλε μου έτσι είναι και θα είναι κι άλλοι που θα πληγούν από αυτή την κατάσταση!
Εξοργιστικοί ισχυρισμοί του εδικού φρουρού
By Factorx | December 10, 2008
Θυμάστε που λέγαμε για τα «πολλά μικρά συμφέροντα και την πολύ μεγάλη ανικανότητα (της κυβέρνησης)» που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση; Ιδού ένα κορυφαίο παράδειγμα ανοησίας. Εκεί που πάνε να καταλαγιάσουν (προς στιγμήν έστω) τα μίση και τα πάθη βγαίνει στον αέρα και το προκλητικό απολογητικό υπόμνημα του κατηγορούμενου ειδικού φρουρού να πυροδοτήσει νέο γύρο. Ποιος το έδωσε στην δημοσιότητα; Ποιος θέλει να είναι με κάθε κόστος στο προσκήνιο της επικαιρότητας, στην περίπτωση αυτή; Δώστε μόνοι σας την απάντηση.
Ιδού όμως τι λέει, μεταξύ άλλων, το εξωφρενικό υπόμνημα:
«Ο θανών είχε αποβληθεί από τη σχολή Μοραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά (!!!)…Άλλωστε έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι αυτοί, ενώ κατοικούν στο Π. Ψυχικό και είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών, συνηθίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια, τα οποία επιλέγουν ως χώρο διασκέδασης αλλά και σε διάφορα γήπεδα όπου προκαλούν επεισόδια, μην επιδεικνύοντας την αναμενόμενη συμπεριφορά και προσωπικότητα ενός 15χρονου εφήβου….Ο θανών και η παρέα του, πριν έρθουν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πλήθος το οποίο είχε συγκεντρωθεί και θα επιτίθετο, όπως συνηθίζεται κάθε Σάββατο, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, είχαν πάει στο κλειστό κολυμβητήριο Χαλανδρίου, στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού και είχαν συμμετάσχει στα επεισόδια που σημειώθηκαν, επιφέροντας τον τραυματισμό πολιτών και του προπονητή του Ολυμπιακού, με τη ρήψη αντικειμένων και τη χρήση σιδηρολοστών»
Πάλι καλά δηλαδή που δεν μας λέει και ότι ο θανών του πήρε _το πιστόλι και πυροβόλησε το στήθος του.
΄Αρθρο__ 4
_
Χρήση πυροβόλου όπλου και αρχές που τη διέπουν
_1._ Ο αστυνομικός επιτρέπεται κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του να προτάσσει το πυροβόλο όπλο, εφόσον υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι συντρέχει κίνδυνος ένοπλης επίθεσης σε βάρος αυτού ή τρίτου, ιδίως σε περιπτώσεις ελέγχου υπόπτων προσώπων ή χώρων, νόμιμης σύλληψης ή απόδρασης κρατουμένου.
2._ Ο αστυνομικός επιτρέπεται να κάνει χρήση πυροβόλου όπλου, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του καθήκοντός του και συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:
α._ Έχουν εξαντληθεί όλα τα ηπιότερα μέσα, εκτός αν αυτά δεν είναι διαθέσιμα ή πρόσφορα στη συγκεκριμένη περίπτωση.
β._ Έχει δηλώσει την ιδιότητά του και έχει απευθύνει σαφή και κατανοητή προειδοποίηση για την επικείμενη χρήση πυροβόλου όπλου, παρέχοντας επαρκή χρόνο ανταπόκρισης, εκτός αν αυτό είναι μάταιο ή αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου ή σωματικής βλάβης.
___ γ.__ Η χρήση πυροβόλου όπλου δεν συνιστά υπερβολικό μέτρο σε σχέση με το είδος της απειλούμενης βλάβης και την επικινδυνότητα της απειλής.
__ δ. Έχουν εξαντληθεί οι ηπιότερες χρήσεις του πυροβόλου όπλου, εκτός αν αυτό είναι μάταιο ή αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου ή σωματικής βλάβης.
3. Ο εκφοβιστικός πυροβολισμός ή ο πυροβολισμός κατά πραγμάτων επιτρέπεται, ιδίως σε περιπτώσεις κινδύνου από επικίνδυνο ζώο, καταδίωξης ή προειδοποίησης για πυροβολισμό εναντίον ανθρώπου, εφόσον έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην πληγεί άνθρωπος από αστοχία ή εξοστρακισμό της βολίδας. Πυροβολισμός κατά οχήματος, που ενέχει κίνδυνο τραυματισμού επιβαίνοντος προσώπου, επιτρέπεται μόνο υπό τις προϋποθέσεις της επόμενης παραγράφου του παρόντος άρθρου.
4._ Ο πυροβολισμός ακινητοποίησης επιτρέπεται, αν αυτό απαιτείται:
α. Για την απόκρουση ένοπλης επίθεσης εναντίον ανθρώπου, εφόσον η επίθεση άρχισε ή επίκειται άμεσα, ώστε κάθε καθυστέρηση αντίδρασης να καθιστά αναποτελεσματική την άμυνα, ή η επίθεση ολοκληρώθηκε, αλλά επίκειται άμεση επανάληψή της.
___ β. Για την αποτροπή άμεσης τέλεσης ή εξακολούθησης κοινώς επικίνδυνου κακουργήματος ή κακουργήματος_ που τελείται με χρήση ή απειλή σωματικής βίας ή_ πλημμελήματος που διαπράττεται με ένοπλη επίθεση. Η παραπάνω χρήση επιτρέπεται και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσβολής του εννόμου αγαθού, εφόσον με αυτήν επιδιώκεται η διάσωσή του.
__ γ. Για τη νόμιμη σύλληψη καταδικασθέντος ή υποδίκου ή καταδιωκομένου που καταλαμβάνεται να τελεί επ΄ αυτοφώρω κακούργημα ή πλημμέλημα, εφόσον αντιδρά στη σύλληψή του και είναι οπλισμένος.
_ δ. Για την αποτροπή παράνομης εισόδου στη χώρα ή εξόδου απ΄ αυτή προσώπων που επιχειρούν παράνομη διακίνηση ανθρώπων ή πραγμάτων και οπλοφορούν με πυροβόλα όπλα ή με άλλα αντικείμενα της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του Ν. 2168/1993._
__ ε. Για την προστασία εγκαταστάσεων κοινής ωφέλειας ή χώρων, στους οποίους φυλάσσονται αντικείμενα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία ή τη δημόσια τάξη ή πειστήρια εγκλήματος, εφόσον η φύλαξή τους έχει ανατεθεί ειδικά στον αστυνομικό και επιχειρείται βίαιη είσοδος, προσβολή ή αφαίρεση των φυλασσομένων από ένοπλο.
στ. Για την αποτροπή απόδρασης ή ελευθέρωσης κρατουμένου που επιχειρείται με ένοπλη επίθεση.
_____ ζ._ Για την αποτροπή αφοπλισμού αστυνομικού κατά την υπηρεσία του.
5._ Ο πυροβολισμός εξουδετέρωσης_ επιτρέπεται, αν αυτό απαιτείται:
α._ Για την απόκρουση επίθεσης ενωμένης με επικείμενο κίνδυνο θανάτου ή βαριάς σωματικής βλάβης ανθρώπου.
β._ Για τη διάσωση ομήρων, για τους οποίους απειλείται κίνδυνος θανάτου ή βαριάς σωματικής βλάβης.
_6._ Πυροβολισμός ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης απαγορεύεται:
α._ Εφόσον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πληγεί τρίτος.
β. Εναντίον ενόπλου πλήθους, εφόσον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πληγούν άοπλοι.
γ. Εναντίον ανηλίκου, εκτός αν αποτελεί το μοναδικό μέσο για την αποτροπή επικείμενου κινδύνου θανάτου._ Ως ανήλικος θεωρείται το πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ...
sakisvolos
10/12/2008, 18:13
Εκείνο το παιδάκι ήταν αυστραλάκι φίλε μου δεν ήταν ελληνόπουλο!:winka:
Τους μπράβους εκείνους δε νομίζω να τους κάνανε και τίποτα, τίποτα δεν ακούστηκε για το θέμα αυτό!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Ασχέτο αλλα αυτόν το λουκούμα τον Κούγια δεν του είχανε πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγελμάτος για αναρμοστή συμπεριφορά ?? Παλί θα ασχολήθει το πανελλήνιο μαζί του ???
Ποιος άλλος θα αναλάμβανε την υπόθεση?
Τα σκατά με τα σκατά.
Και είπε ο ταναςπου ο γιος ο Κούγιας σήμερα που άκουσα στο ραδιόφωνο οτι το συμβάν είναι "παρεξήγηση" και οτι η σφαίρα είναι σίγουρο πως εξοστρακίστηκε.
Και ρωτώ εγώ τώρα...
Πως βγαίνουν στο δικαστήριο και λένε πως η σφαίρα σίγουρα εξοστρακίστηκε και το λαμβάνουν προφανώς ως δεδομένο την ώρα που η βαλιστική ΔΕΝ έχει ακόμα τελειώσει...
δε θελει κ πολύ σκέψη...
filipp0s
10/12/2008, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Ποιος άλλος θα αναλάμβανε την υπόθεση?
Τα σκατά με τα σκατά.
όχι φίλε μη μιλάς έτσι για τον Κούγια
:bigcry: :bawl: :bawl: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Υπαρχουν φτωχα παιδια σαν τον Κουγια, απο φτωχογειτονιες που σπουδασαν με στερησεις και διαπρεπουν.
Αν με βρισει καποιος που εκτιμω, θα προβληματιστω.
Ευτυχώς αυτοί που εκτιμάς είναι και θα ψοφήσουν όπου να΄ναι στη φυλακή.
Το απίστευτα προσβλητικό post σου ξυρίζεται κατ΄εξαίρεση καθώς αποτελεί ύβρι για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
Ντροπή σου, και μην κάνεις καν προσπάθεια να μου απαντήσεις, γιατί θα φύγει με συνοπτικές διαδικασίες. +-
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
...
_6._ Πυροβολισμός ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης απαγορεύεται:
α._ Εφόσον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πληγεί τρίτος.
β. Εναντίον ενόπλου πλήθους, εφόσον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πληγούν άοπλοι.
γ. Εναντίον ανηλίκου, εκτός αν αποτελεί το μοναδικό μέσο για την αποτροπή επικείμενου κινδύνου θανάτου._ Ως ανήλικος θεωρείται το πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
..
Χρηστο, μαλλον κοκκινισες λαθος.. Για μενα το γ. δεν στεκει και δεν μπορει να εφαρμοστει πρακτικα, δεν μπορεις να ξερεις τι εχεις απεναντι σου, εκτος αν τον ρωτας ηλικια πριν να ριξεις..
Το α. και το β. ειναι πιο λογικα σε αυτο το παραγραφο..
vestromas
10/12/2008, 18:22
ZΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DimChios
10/12/2008, 18:25
ΕΛΕΟΣ! :sad:
ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ
ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ.......
ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΕΣ.......
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΤΟΥ.......
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ????
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ ΤΟΥ.....
ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ......
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΓΕ ΕΚΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ή ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΡΘΙΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ....
ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΣΚΟΛΟ .....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΑΙΔΟ .. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Η ΑΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.....
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΥΓΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ Η ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΕΤΕ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?????
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΕΙΝΕ ΕΝΑ???
ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΛΟΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ....
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ.........??? ΤΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΖΑΝ ΓΑΤΑΚΙ????
ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ???
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ?????
ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ........
ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ................
ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ...................
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Χρηστο, μαλλον κοκκινισες λαθος.. Για μενα το γ. δεν στεκει και δεν μπορει να εφαρμοστει πρακτικα, δεν μπορεις να ξερεις τι εχεις απεναντι σου, εκτος αν τον ρωτας ηλικια πριν να ριξεις..
Το α. και το β. ειναι πιο λογικα σε αυτο το παραγραφο..
δεν θα διαφωνήσω και θα το κοκκινίσω και αυτο
αλλά ετσι κι' αλλιος αυτο το εβαλα σαν απάντιση σε καλαμάρια και άλλα ΜΑΛΑΚΙΑ:D
εσύ και οι σαν και σένα, θα βρουν το σωστό, χωρίς οδηγίες:D
ZΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝΤ ΛΕΣ ΑΥΤΗ ΛΕΞΗ ΕΔΩ ....
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???)ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.......
vestromas
10/12/2008, 18:41
Με μπαναρατε επειδη μεταξυ σοβαρου και αστειου διαφημιζα τον Λιακοπουλο.
Παραδεχτηκα το λαθος μου και με ξεκλειδωσατε.
Μιλησα με πμ με τον Juliuς τοτε, και μου ειπε να κρατησω το χιουμορ μου και να λεω ελευθερα την αποψη μου .
Δεν καταχραστηκα τιποτα απο την καλωσυνη σας να με επαναφερετε.
Οι αποψεις μου ειναι ακρεες για σας αλλα για μενα ειναι αυτες οι σωστες.
Βλεπετε ολοι οτι τις εκφραζω χωρις να προσπαθω να τις επιβαλω.
Επισης δεχομε προσωπικες επιθεσεις χωρις να με ενδιαφερει αλλα το χρεος σας να με προστατεψετε σαν φορουμ δεν το κανετε.
Απλως περιμενετε να πεσω στην παγιδα για να με ξαναμπαναρετε.
Τελικα οι κανονισμοι του φορουμ, μονο για μενα ισχυουν;
Αυτη την Δημοκρατια ονειρευεστε;
Ειμαι λαθος επειδη δεν σας κανουν οι αποψεις μου με λιντζαρετε λεκτικα και μου λετε οτι τα ποστ μου θα σβηνοντε.
Να χαρω που με ενημερωνετε κιολας.
Σας αγαπαω γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν καταλαβαινετε τι κανετε. Σας εχει τυφλωσει το μισος και η εμπαθεια με αυτα που σας μαθανε να πορευεστε.
δεν θα διαφωνήσω και θα το κοκκινίσω και αυτο
αλλά ετσι κι' αλλιος αυτο το εβαλα σαν απάντιση σε καλαμάρια και άλλα ΜΑΛΑΚΙΑ:D
εσύ και οι σαν και σένα, θα βρουν το σωστό, χωρίς οδηγίες:D
Το ξερω πως το εβαλες.. :winka: Και γι'αυτο απαντησα, απλος σαν σχολιο σε ενα αρθρο, καμια σχεση με τα γεγονοτα..
:beer: :beer:
fantacid
10/12/2008, 18:41
http://www.tvxs.gr/v1301
:a13: :a13: :a13: :a13: :a13:
149923
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]Δεν θα απαντουσα, αλλα στην παραθεση του μηνυματος σου υπαρχει το nick μου..........
λαβε υπ οψη σου οτι δεν εκανα εγω παραθεση σε δικο σου νικ
(το λαθος μου ειναι οτι δεν εσβησα την τελευταια προταση)
εκανα παραθεση και σχολιασα( στο γενικο κοματι του)αλλο ποστ (trap) το οποιο απευθυνοταν σε σενα στο τελος του.
εσυ θεωρησες σωστο να βαλεις την κασετουλα σου να παιξει πανω σε μενα αντι να απαντησεις σε κεινον επιβεβαιωνοντας με απολυτα σε οτι γραφω
ολλοι οι φανατικοι ειναι αδικοι νομοτελειακα.
καπου εγραψες οτι ασελγω στη μνημη ενος νεκρου---αυτο απο που προκυπτει??:eyepop:
μαλλον εχεις ψιλομπλεχτει φιλε μου---ψυχραιμια
Ρε Vestroma αδυνατώ να πιστέψω πως είσαι 40 χρονών...ειλικρινά
vestromas
10/12/2008, 18:51
Εγω αδυνατω να πιστεψω Νικολα, οτι οι αντιεξουσιαστες και οι αριστεροι, στις μερες μας εχουνε μηχανακια που αξιζουν πανω απο 14000ευρο και εχουν και μπιζνες και και και και.
Ενω εμεις οι φασιστες παλευουμε για το μεροκαματο.
Ισως γι αυτο θελουν τη δημοκρατια, γιατι τα εχουνε ολα και για χομπι καινε και την Αθηνα για να μην πλητουν.
el_hymador
10/12/2008, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]Δεν θα απαντουσα, αλλα στην παραθεση του μηνυματος σου υπαρχει το nick μου..........
λαβε υπ οψη σου οτι δεν εκανα εγω παραθεση σε δικο σου νικ
εκανα παραθεση και σχολιασα αλλο ποστ (trap) το οποιο απευθυνοταν σε σενα στο τελος του.
εσυ θεωρησες σωστο να βαλεις την κασετουλα σου να παιξει πανω σε μενα αντι να απαντησεις σε κεινον επιβεβαιωνοντας με απολυτα σε οτι γραφω
ολλοι οι φανατικοι ειναι αδικοι νομοτελειακα.
καπου εγραψες οτι ασελγω στη μνημη ενος νεκρου---αυτο απο που προκυπτει??:eyepop:
μαλλον εχεις ψιλομπλεχτει φιλε μου---ψυχραιμια
Μαλλον εσυ εχει μερδεψει την βουρτση (http://el.wikipedia.org/wiki/Μάρθα_Βούρτση) με την πουτση (http://www.youtube.com/watch?v=d7UI4_G6mmM) μεγαλε...
Εχω απαντησει ηδη στο μελος του οποιου το μηνυμα εκανες παραθεση και δεν αναφερομαι σε εσενα οταν γραφω οτι μερικοι δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο...
τα περι κασετας να πας να τα πεις αλλου...ουτε κομματικη γραμμη εκφραζω, ουτε αναμασω "δοκιμια" απο το κεφαλαιο του Μαρξ...
Εγω αδυνατω να πιστεψω Νικολα, οτι οι αντιεξουσιαστες και οι αριστεροι, στις μερες μας εχουνε μηχανακια που αξιζουν πανω απο 14000ευρο και εχουν και μπιζνες και και και και.
και γω για ένα μεροκάματο παλεύω όπως και πολλοί απο δω μέσα και δεν είμαστε φασίστες...
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
τωρα ρε vstroma ειναι λογικη σκεψη αυτη ;
το να εισαι αγανακτησμενος για ολα αυτα που γινονται ειναι αναλογικα με το εκαθαριστικο της εφοριας σου;;;;
τι να πω!!!!!!
Ισως γι αυτο θελουν τη δημοκρατια, γιατι τα εχουνε ολα και για χομπι καινε και την Αθηνα για να μην πλητουν.
Δεν αναθεωρείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου λίγο ωστέ να στέκουν και να βγάζουν νόημα..?
και μετά ξαναγράφεις...:wave2:
vestromas
10/12/2008, 18:58
Ο νοων νοητο. Εγω ειμαι παραλογος.:beer: :wave2:
«Ο θανών είχε αποβληθεί από τη σχολή Μοραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά (!!!)
Απάντηση από την Σχολή Μωραϊτη:
"Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α΄ τάξη του Δημοτικού ως τη Γ’ Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το Σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της Σχολής. Σε όλο το διάστημα της φοίτησής του ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιότατη ."
Και σε όλα όσα έγραψες + όσα θέλεις.
ΥΓ: Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγω κουράστικα να υπερασπίζομαι ένα πεθαμένο παιδί... Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι δεν φταίει που το πυροβόλησε ο άλλος και ντρέπομαι για όσους προπσαθόντας να στηρίξουν κενα επιχειρήματα υπέρ του ειδικού φρουρού σπηλώνουν την μνήμη του... Στο τέλος θα μας πούν ότι ήταν το τελευταίο μέλος της 17Ν που δεν είχε συληφθεί!!
Φίλιππέ μου, ζητάς τον στοιχειώδη σεβασμό από τους συνομιλητές σου, αλλά ανατρέχω στα δικά σου ποστ και διαβάζω ύβρεις και ειρωνείες...
(ακόμη και στον τραυματισμένο συνάδελφο που είχε καιρό να μπεί!!?)
Ψυχραιμία κύριοι. Για πολλοστή φορά...:sad:
Ειμαι αριστερος - οδηγαω μηχανη αξιας 10000 ευρω - μενω στο ψυχικο
ειναι ανησυχητικο ; πρεπει να το κοιταξω ;
η θα βρεθει ο ραμπο 2 να μου ριξει μια εξωστρακισμενη ;;;;
ΝΟΙΑΣΤΗΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ........
Δεν είναι καθόλου σπάνιο ο φασισμός να αντλεί υποστηρικτές από "ανθρώπους που δουλεύουν για το μεροκάματο", όπως λες. Ίσια-ίσια ιστορικά σε τέτοια κοινωνικά στρώματα δημιούργησε τους πολυπληθέστερους πυρήνες των πιο ένθερμων υποστηρικτών του, προκειμένου να γιγαντωθεί.
Αν θεωρείς τον φασισμό ιδεολογία που υποστηρίζεται αποκλειστικά, ή κυρίως, από τα "ανώτερα" κοινωνικά στρώματα, τότε κάπου τα έχεις μπλέξει (και δεν θα είναι και η πρώτη φορά)...
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Δεν είναι καθόλου σπάνιο ο φασισμός να αντλεί υποστηρικτές από "ανθρώπους που δουλεύουν για το μεροκάματο", όπως λες. Ίσια-ίσια, ιστορικά, σε τέτοια κοινωνικά στρώματα δημιούργησε τους πολυπληθέστερους πυρήνες των πιο ένθερμων υποστηρικτών του προκειμένου να γιγαντωθεί.
Αν θεωρείς τον φασιμό ιδεολογία που υποστηρίζεται αποκλειστικά, ή κυρίως, από τα "ανώτερα" κοινωνικά στρώματα, τότε κάπου τα έχεις μπλέξει (και δεν θα είναι και η πρώτη φορά)...
Ακόμα και ο Χίτλερ είχε ανέλθει στην εξουσία με εκλογές και μάλλιστα με ευρεία στήριξη απο τα λαϊκά στρώματα, στα οποία είχε πέραση η προπαγάνδα του κατά των εβραίων, των κομμουνιστών και των ξένων. Τους έδωσε φταίχτη για τα δεινά τους....
vestromas
10/12/2008, 19:09
Γιατι να αναθεωρησω Νικολα; Κατω απο μεγαλη σκεψη και ψυχραιμια εκφραζομαι.
Πρεπει να χαιδεψω κανενος τα αυτια η τα ματια;
Ο καθενας εχει τις αποψεις του.
Οι δικες μου αποψεις δεν ειναι χειραγωγημενες απο τους δημοσιογραφους της αντιπολιτευσης που κανουν καριερα στις πλατες σας.
Δειτε πιοι ειναι οι αγωνιστες που σας ενημερωνουν.
Δετε και κρινετε.
Η χειρόγραφη επιστολή που μοιραζόταν στην κηδεία του Αλέξη
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δεν είμαστε τρομοκράτες, "κουκουλοφόροι", "γνωστοί-άγνωστοι"
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι....
Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας!
Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο
για τη "βιτρίνα", παχύνατε, καραφλιάσατε,
ΞΕΧΑΣΑΤΕ!
Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε,
Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε,
να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
ΜΑΤΑΙΑ!
Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι,
έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε
τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε
δεν δημιουργείτε!
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
Που είναι οι γονείς; Που είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω να μας προστατέψουν;
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Υ.Γ.: Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα
ΕΜΕΙΣ
κλαίμε κι από μόνοι μας.
:sick:
Διαβάστε τι είπε αυτός που μας προστατεύει....
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_6258.html
ΟΥΣΤ ΡΕ!!!
Μην μας κατηγορείτε έτσι! Δεν ξεχάσαμε, ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο, ερωτευόμαστε!
Παλεύουμε με άλλους τρόπους!
Δεν μπορούμε όμως να ρισκάρουμε όπως εσείς, έστω κι αν φτύνουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη.
Γιατί νοιώθουμε και κάτι άλλο που δεν μπορείτε να νοιώσετε ακόμα...
Εγώ το ένοιωσα όταν γέννησα το 1ο μου παιδί.
Αποτυπώνεται στο ποίημα του Μπέρτολτ Μπρεχτ που ακολουθεί:
ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ
Αυτός που αγαπώ
μου είπε
ότι με χρειάζεται.
Γι' αυτό
προσέχω τον εαυτό μου
βαδίζω με προφύλαξη
και φοβάμαι κάθε στάλα βροχή
μηδά και με σκοτώσει.
Δημοσίευση: 10-12-2008 12:18 από marietta*
fantacid
10/12/2008, 19:12
ο τελειος κοσμος:
μια σφαιρα για μας
ενα ευρω για σας
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Διαβάστε τι είπε αυτός που μας προστατεύει....
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_6258.html
ΟΥΣΤ ΡΕ!!!
ΝΤΡΟΠΗ, απλά ΝΤΡΟΠΗ. Είναι εύκολο να κατηγορείς τον νεκρό, αυτόν που δεν μπορεί να απαντήσει... Αλλά για κακή τύχη του συντάκτη του αίσχους αυτού, όπως έγραψα και πριν λίγο οι απαντήσεις άρχισαν να έρχονται από τους ζωντανούς, αυτούς που τον γνώριζαν καλλήτερα από τον φονιά του...
ο μπατσος που βρηκε τα λεφτα για τον κουγια ;;;;
η εξυβριση νεκρου διοκεται;;;;;;
αποριες .....
Αρχικά δημιουργήθηκε από DARK749
ο μπατσος που βρηκε τα λεφτα για τον κουγια ;;;;
η εξυβριση νεκρου διοκεται;;;;;;
αποριες .....
1. Ρητορική φαντάζομαι είναι η πρώτη ερώτηση... Ο Κούγιας τρέφεται με προβολή από τα ΜΜΕ
2. Ναι, διόκεται...
Το θέμα κλειδώνεται μιας και έχει ξεφύγει εντελώς από συζήτηση μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται έστω και ένα κοινό χόμπυ.
Ντροπή και αίσχος σε όσους προσπαθούν να ψελλίσουν μαθήματα δημοκρατίας.
vestroma στο έχει ξαναπει κάποιος, αλλά στο ξαναλέω και εγώ. Λυπάμαι που αναπνέουμε τον ίδιο αέρα και μιλάμε την ίδια γλώσσα.
Ως mod μιλώντας πάς για ΒΑΝ οριστικό, και μην τολμήσει ΚΑΝΕΙΣ να με ρωτήσει γιατί.
Τέλος.