PDA

View Full Version : Δολοφονία 15χρονου

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

zephyr1
08/12/2008, 12:05
Μερικοι εδω μεσα δειχνουν να μην υπηρξαν 16 χρονων.:sad:

Κριμα για το παιδι, για την Ελλαδα, για μας.

Το κρατος δεν το αναφερω, ειναι χρονια απων και ολοι βοηθαμε γι'αυτο.

http://papachatzis.tumblr.com/post/63589410/policeviolence

:sad: :yuck: :sad:

Aggelos_SV
08/12/2008, 12:05
Το "διαίρει και βασίλευε" το χουν στήσει πολύ καλά τελικά...και δουλεύει πολύ καλά...από τον εμφύλιο και συνεχίζει και σήμερα και θα συνεχίζει και στο μέλλον ...με τέτοιες μαριονέτες καλοκουρδισμένες...Τα συμφέροντα μια χαρά καταφέρνουν να κάνουν τη δουλίτσα τους και ταυτόχρονα να υπνωτίζουν τον κόσμο...μια χαρά κουκουλώθηκε η υπόθεση του golden mall ε?Τώρα θα κάνουν πατιρντί οι δημοσιοκάπηλοι για 2 βδομάδες και θα ξεχαστούν όλα.Όλα τόσο καλοκουρδισμένα που λειτουργούν από μόνα τους,ούτε παραγγελία να είχε τον φόνο ο ΒΑΒΙS ...
Το μπουρδέλο μιας χούφτας "επιλέκτων" είμαστε...μας κατάντησαν...αλλά βρίσκουν και τα κάνουν...

δεξιοί vs αριστεροί
μπάτσοι vs κουκουλοφόροι
γαύροι vs βάζελοι
ξυρισμένοι vs αξύριστοι
κλπ κλπ

Ρε συ trooper...πόσο κοστίζει μια μετακόμιση στη Σουηδία?

DimChios
08/12/2008, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ειμαστε μεγαλα παιδια ολοι....αρα καμμια εικονα δεν μπορει να χαρακτηριστει σκληρη....τοτε ειμουνα 12 χρονων και εκλαιγα...δεν θυμαμαι και πολλα....ουτε το πως και γιατι....αλλα εκλαιγα....ενα παιδακι λιγο πιο μεγαλο απο εμενα που σημερα θα μπορουσαμε να κανουμε παρεα δολοφονηθηκε...πηγα με φιλους απο την ΚΗΦΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ (ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ) και αφησα ενα λουλουδι...εκλαιγα...θυμαμαι που ευχηθηκα να μην ξαναγινει ποτε κατι τετοιο...εκλαιγα....τελικα τιποτα δεν αλλαζει...η ιστορια δυστηχως επαναλαμβανεται και σημερα κλαιω....

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ...

ΝΤΡΟΠΗ

Μ.Καλτεζάς ετων 15 (ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ) 1985

ω ρε Πανο!

:sad: :sick:

BlackAdder
08/12/2008, 12:23
Ο πιτσιρικάς δε μπόρεσε να σκεφτεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι πράξεις του, όταν πούλησε μαγκιά σε έναν ψυχικά διαταραγμένο με όπλο.

Δεν ήταν ούτε επαναστάτης, ούτε υπέρμαχος της δημοκρατίας ούτε τίποτα.

Πολιτικές ή κοινωνικές προεκτάσεις δεν έχει στη πραγματικότητα το γεγονός.
Το εκμεταλεύτηκαν αυτοί που έχουν συμφέροντα και του έδωσαν τέτοιες διαστάσεις.

sapila racing
08/12/2008, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ω ρε Πανο!

:sad: :sick:

Για κοίτα και πιο πάνω.
Αθώος ο κατηγορούμενος. :rolleyes:

sapila racing
08/12/2008, 12:26
Δεν το εχει σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα οτι τα θύματα είναι 15χρονοι γιατί δεν εχουν μάθει ακόμα να φοβούνται τους μπάτσους?

ggs
08/12/2008, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ο πιτσιρικάς δε μπόρεσε να σκεφτεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι πράξεις του, όταν πούλησε μαγκιά σε έναν ψυχικά διαταραγμένο με όπλο.

Να χαρώ εγώ κάτι παιδιά ….

mats8282
08/12/2008, 12:30

Και ποιος εδωσε το οπλο και την στολη στον ψυχικα διαταραγμενο????Ποιος του εδωσε την εξουσια????Ποιος ειναι ο προισταμενος του?

Εγω?Εσυ?Η θεια μου η Κουλα?

Φυσικα και υπαρχουν πολιτικες ευθυνες.....

:sick:

Τελος,δεν ξαναγραφω για το θεμα εχουμε ξεφτιλιστει τελειως :sick:

BlackAdder
08/12/2008, 12:34
Δε σε κατάλαβα; Τι να χαρείς ακριβώς; Σε πείραξε κάτι που είπα;

Με ποιό πράγμα διαφωνείς να το συζητήσουμε.

pilotos_xtreme
08/12/2008, 12:35
τι ήθελε ένα παιδί 15 χρονων στα εξάρχεια?

οτι γουσταρει ηθελε,αναφορα θα δινουμε που κ γιατι παμε? ελεος

δεν τα σπανε αναρχικοι με την εννοια του αναρχισμου τα μικρομαγαζια
τσιρακια του παρακρατους τα σπανε ( μπατσοι,μαλακοαναρχικοι,χουλιγκανια κ καμμενοι γενικα)

παραθεση απο ενα κειμενο που μου σταλθηκε

''Σε όλες τις πορείες του Πολυτεχνείου, αν βρεθείς στην Β. Σοφίας λίγες ώρες πριν αρχίσει η πορεία θα δεις τι συμβαίνει. Δυο-τρεις ένστολοι της αστυνομίας (κυρίως αξ/κοι) κάνουν πηγαδάκι σε πολλά σημεία με καμία δεκαριά τύπους με πολιτικά μικρής σχετικά ηλικίας. Πίνουν καφεδάκι, κάνουν τσιγαράκι επί ώρες. Οι τύποι με τα πολιτικά είναι βέβαια ασφαλίτες οι οποίοι αργότερα "ενσωματώνονται" στην πορεία. Τι κάνουν εκεί? Θα πει κανείς ότι παρακολουθούν αυτούς που κάνουν επεισόδια. Αν είναι έτσι γιατί δεν επεμβαίνουν ποτέ? Γιατί ποτέ δεν έχουν συλλάβει ούτε έναν επ' αυτοφόρω? Μήπως λοιπόν αντί να παρακολουθούν, καθοδηγούν τα επεισόδια?
Δεν το σχολίασε κανένας, ούτε δόθηκε κάποια απάντηση για το ρόλο των ασφαλιτών με τα πολιτικά στις πορείες.''

και αλλη παραθεση

''Και βέβαια η σημερινή κατάσταση ΔΕΝ ευνοεί την κυβέρνηση. ΕΥΝΟΕΙ όμως το σύστημα, το οποίο πολύ λίγο ενδιαφέρεται αν θα κυβερνά η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Ενδιαφέρεται πολύ όμως σε κάθε ειρηνική διαδήλωση των εργαζομένων, να βρίσκονται 10-20 "αναρχικοί" να τα σπάνε στη ψύχρα, ώστε να αποθαρύνεται ο κόσμος από τις διεκδικήσεις, να μένει μπροστά από το Χ-FACTOR να χαζεύει, και βέβαια το σύστημα το ενδιαφέρει πολύ όποιος έχει αντίθετη άποψη και το θάρρος να την εκφράζει να του κολλάνε το στίγμα του "πυρπολητή των καταστημάτων", όπως επίσης το ενδιαφέρει η μία κοινωνική ομάδα κακομοίρηδων (πχ καταστηματάρχες) να παίζει ξύλο με άλλη κοινωνική ομάδα (πχ άνεργοι νεολαίοι) ....
βάλτε και στην εξίσωση την ραγδαία αυξανόμενη οικονομική ασφυξία της νεολαίας και .... ο θεός να βάλει το χέρι του για τα επόμενα χρόνια.''

και με ολα αυτα να σου κ η ευκαιρια για νεους νομους για την καταστολη αυτων των ενεργειων κ μετα νεοι νομοι κ απαγορευσεις κ ελενγχοι και και και και

βρε ολο στημενο ηταν το σκινικο ,δωθηκε και η αφορμη.....

μην περιμενετε να βρειτε ακρη

καποιος ειπε σημερα να κλεισουμε τις τηλεορασεις μπας κ μεινει το μυαλο μας στη θεση του
+ 600 cc και 110 hp

BlackAdder
08/12/2008, 12:37
Όποιος έδωσε το όπλο και το βοσκό που σκότωσε τους 5 κυνηγούς πρίν μερικά χρόνια.
Το ίδιο γεγονός είναι.

Δολοφονία απο πρόθεση. Αυτό.

harvester
08/12/2008, 12:39
θα δεχομουν το ολο χθεσινο πανυγυρι αν ειχε παρει εντολη ο μπατσος να πυροβολισει.
δηλαδη καθε που προκειπτει μ@λακας πρεπει να την πληρωνουν ολοι.
αν ειναι ετσι να βγουν και οι φουστιδες να αρχιζουν να καινε αλλοδαπους και τα σπιτια τους γιατι σκοτωσανε το σεριανοπουλο.
ελεος με την επανασταση και με τους καναπεδες.
για να γινει επανασταση πρεπει να πεινασει οι ελλαδα και απεχουμε πολλοι απο την πεινα.και το μονο σιγουρο τοτε ειναι οτι την επανασταση δεν θα την κανουν ουτε τα φλωρακια του πολυτεχνειου, ουτε οι φραγκατοι τως εξαρχειων που νοικιαζουν διαμερισματα με τα λεφτα του μπαμπα για να λενε οτι ζουνε στο γκετο

stefanos
08/12/2008, 12:50
Όποιος έδωσε το όπλο και το βοσκό που σκότωσε τους 5 κυνηγούς πρίν μερικά χρόνια.
Το ίδιο γεγονός είναι.

Δολοφονία απο πρόθεση. Αυτό.

Οχι ο ένας είναι ένας πολίτης.
Ο άλλος είναι ένας επαγγελματίας σαν τον συνεργειά σου και ΑΠΑΙΤΕΙΣ απο αυτόν να είναι καλός στη δουλειά του.
Οχι να είναι εγκληματίας.
Γι αυτό τον πληρώνουμε τον ΜΑΛΑΚΑ να προστατεύει τον κόσμο.
Και έχω την απαίτηση απο αυτόν να το κάνει με τρόπο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.

Tpap
08/12/2008, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και ποιος εδωσε το οπλο και την στολη στον ψυχικα διαταραγμενο????Ποιος του εδωσε την εξουσια????Ποιος ειναι ο προισταμενος του?

Μεγάλο θέμα η εκπαίδευση των αστυνομικών. Και έχει συζητηθεί πάλι εδώ...:wave2:

paulopoulos
08/12/2008, 12:53
Παιδιά ήταν 15-16 χρονών.... Ναι έκανε μαλακία που την έπεσε στο περιπολικό (παρασύρθηκε από τους άλλους σίγουρα), άλλα τι τους πληρώνουμε τους αστυνομικούς τόσα λεφτά???? εδώ το μπατσικό είχε φύγει και ξαναγύρισε. Ας καλούσαν ενισχύσεις να τους πιάναν να τους πήγαιναν δικαστήριο, φυλακή, εξορία δεν ξέρω και εγώ που κλπ.

ΦΟΝΟΣ???? Αν είναι δυνατόν. Και εμένα 16 χρονών τα μυαλά ηταν πάνω από το κεφάλι μου. Μια χαρά παρασυρόμουν από τις παρέες, μια χαρα κουβαλούσα πεταλούδα. Τώρα όμως είμαι ένας απόλυτα φυσιολογικός εργαζόμενος - οικογενιάρχης άνθρωπος.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει και που πηγαίνουμε σαν κράτος. Άμα οι παρέες την πέφτουν έτσι στους αστυνομικούς και οι αστυνομικοί πυροβολούν όποιον βρουν μπροστά τους πάμε κατα διαόλου.

Ειλικρινά κρίμα στον πιτσιρικά που πιθανόν να εξελισόταν σε ένα κακοποιο άλλα πιθανόν να ήταν και παράδειγμα προς μίμηση καλού ανρθώπου στα επόμενα χρόνια.

OldMan
08/12/2008, 12:54
Κορίτσια, καλό είναι το μπινελίκι (και ΣΕ είπα... και μΕ είπες ...) αλλά δεν βλέπω κανέναν μας να βγαίνει ΕΝΕΡΓΑ και να την πέφτει είτε στους "αναρχικούς" (αν πιστεύει ότι είναι κακομαθημένα κωλόπαιδα που καταστρέφουν αδιακρίτως περιουσίες...) είτε στους "μπάτσους" (αν πιστεύει ότι είναι Γουρούνια - Δολοφόνοι...) !!!

Κοινώς, θα εκτονωθούμε πάλι (διαμέσου του πληκτρολογίου) μέχρι να έρθει η ώρα να γίνει το φαγητό και "έχει ο Θεός"...
(για επιδόρπιο μπορούμε να συγχαρούμε αλλήλους για την επικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και να τραγουδήσουμε κάτι σαν "τι καλά περάσαμε - ια-ια-ο")

Υ.Γ.
ΔΕΝ προσβάλω κανέναν (και δεν έχω καμία τέτοια διάθεση) !! :beer:

BlackAdder
08/12/2008, 12:55
Έδω είναι η διαφωνία μας.

Εγώ δεν πιστεύω ότι η δολοφονία ήταν επαγγελματική δηλαδή κατευθυνόμενη.

Είναι διαφορετικό δηλαδή αν ένας χασάπης σκοτώσει το γείτονα του με μπαλτά (εργαλείο της δουλειάς του) ή με καραμπίνα;

stefanos
08/12/2008, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μεγάλο θέμα η εκπαίδευση των αστυνομικών. Και έχει συζητηθεί πάλι εδώ...:wave2:

Για μένα θα ήταν ειρωνία να εκπαιδεύσεις κάποιον που παίρνει μισθό αστυνομικού.
Και απο τους μισθούς καταλαβαίνεις οτι υπάρχει πολιτική πρόθεση για χαμηλού επιπέδου αστυνομία.

el_hymador
08/12/2008, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Για μένα θα ήταν ειρωνία να εκπαιδεύσεις κάποιον που παίρνει μισθό αστυνομικού.
Και απο τους μισθούς καταλαβαίνεις οτι υπάρχει πολιτική πρόθεση για χαμηλού επιπέδου αστυνομία.

+750

...ευρω...

stefanos
08/12/2008, 13:02
Έδω είναι η διαφωνία μας.

Εγώ δεν πιστεύω ότι η δολοφονία ήταν επαγγελματική δηλαδή κατευθυνόμενη.

Είναι διαφορετικό δηλαδή αν ένας χασάπης σκοτώσει το γείτονα του με μπαλτά (εργαλείο της δουλειάς του) ή με καραμπίνα;

Δεν εννοούσα κατευθυνόμενη.
Ενοούσα οτι ο επαγγελματίας αστυνόμος θα εκτονώσει οποιαδήποτε κατάσταση χωρίς φόνο.
Γιατί εκπαιδεύεται γι αυτό οχι για να σκτώνει.
Ασχετο αν έχει την δυνατότητα.

nantin
08/12/2008, 13:07
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΠΑΣΟΥΝ !!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΩΛΟΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ 30%
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 70% ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ !!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ .ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ .ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ .ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ .ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ <ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ> ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΑ .ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑς ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΚΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ .ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ .ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ .
Η ΤΑΙΝΙΑ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ .ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ .ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ Η ΙΣΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΣ ΦΟΒΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ .Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

BlackAdder
08/12/2008, 13:07
Αν είναι έτσι γιατί δε σκότωσαν κανέναν χτές στα επεισόδια στο κέντρο που έφυγαν πολύ από κάθε έλεγχο;

Αν είναι τόσο ελλειπής η εκπαίδευση των αστυνομικών δε θα ήταν ποιό πιθανό να γίνει το κακό σε μια τέτοια περίπτωση;

Δεν είναι θέμα επαγγελματισμού, αλλά φύσης του συγκεκριμένου ανθρώπου που έκανε την πράξη αυτή.

Sn7per
08/12/2008, 13:08
http://www.youtube.com/watch?v=PNjQdr9E3Nc

Αυτοι ειναι οι αστυνομικοι στο Ελλαδισταν, και τωρα (αυτη τη στιγμη) μιλαει ο ΜΠΟΥΛΗΣ... ΑΚΡΙΒΩΣ οπως μιλουσε για τις φωτιες.

"Ειμαστε μαζι σας..." Μονο την ασυμετρη απειλη δεν ανεφερε.

Κακομαθημενοι τραμπουκοι, καταφεραμε να γυρισουμε 40 χρονια πισω, μπραβο μας !

Καραμανλης τοτε, Καραμανλης και τωρα.

(οχι δεν ανηκω σε κανενα κομμα)

AntoD
08/12/2008, 13:22
Τι ανοησιες.....

:sad:

Akatanomastos
08/12/2008, 13:23
Ζήτω η επανάσταση για τους φτωχούς και καταφρονεμένους!!!

Δώστε home cinema στο λαό!!!!

φιλε εχεις προβλημα.

δεν καταλαβαινεις οτι και αυτοι που βγηκαν με σκοπο να κλεψουν εκμεταλευοντε οτι το κρατος που εσυ υπερασπιζεσαι ειναι μπουρδελο και δεν εχει νομους και ιχνος σεβασμου στους πολιτες

υπαρχουν βεβαια και αλλοι που βγηκαν αηδιασμενοι να διαμαρτυρηθουν για την δολοφονια ενος 15χρονου, ενω εσυ αναπολεις μαλλον εποχες του 70

συν τοις αλλοις θεωρεις πως η επιβολη του νομου πρεπει να γινετε απο οπλοφορουντες <<δικαστες>>

Ένα έχω να πω, όποιος παίζει με τη φωτιά πρέπει να έχει και τα @ρχίδι@ να αντέξει το κάψιμο.

ασε που μπορει το παιδι να μην ηταν ΚΑΝ ταραξιας..

περαστικα..

ggs
08/12/2008, 13:29
Αν είναι έτσι γιατί δε σκότωσαν κανέναν χτές στα επεισόδια στο κέντρο που έφυγαν πολύ από κάθε έλεγχο;

Αν είναι τόσο ελλειπής η εκπαίδευση των αστυνομικών δε θα ήταν ποιό πιθανό να γίνει το κακό σε μια τέτοια περίπτωση;

Δεν είναι θέμα επαγγελματισμού, αλλά φύσης του συγκεκριμένου ανθρώπου που έκανε την πράξη αυτή.

Φίλε , είχα γράψει δυο σελίδες κατεβατά για να σου απαντήσω σε αυτά που λες ,αλλά μάλλον είναι μάταιος κόπος …..

Έλα στις 18:00 να πάμε στην πορεία να δεις επαγγελματική συμπεριφορά μπάτσων να το ευχαριστηθείς κι εσύ…

Τελειώνω, με το ποστ του THEOD :

το παρόν thread πρέπει να αφιερωθεί σε αυτούς που έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων με συνειδητοποιημένη άποψη και προχωρημένη σκέψη...
Αντίθετα από την επικρατούσα ψευδαίσθηση εγώ βλέπω ότι ο φασισμός, η μαλακία, η άγνοια και η έλλειψη στοιχειώδους ικανότητα σκέψης και ευαισθησίας ακολουθεί κατά πόδας τις σκοτεινότερες μερίδες τις κοινωνίας μας.
Περαστικά μας...
:sad: :sad:

BlackAdder
08/12/2008, 13:32
Ωραία θα ήταν αλλά εγώ δουλεύω εκείνη την ώρα, πρέπει να συντηρήσω την επανάσταση σου.

Καληνύχτα.

Sn7per
08/12/2008, 13:32
Ξυπνηστε επιτελους...

vagtav
08/12/2008, 14:09
Προσοχή στους δρόμους του κέντρου. Γλυστράνε πάρα πολύ από τα χημικά, τις στάχτες και είναι πολύ επικίνδυνα. Είδα δύο μοτό να πέφτουν μπροστά μου.

Τελειώνω, με το ποστ του THEOD : το παρόν thread πρέπει να αφιερωθεί σε αυτούς που έχουν την ψευδαίσθηση ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων με συνειδητοποιημένη άποψη και προχωρημένη σκέψη... Αντίθετα από την επικρατούσα ψευδαίσθηση εγώ βλέπω ότι ο φασισμός, η μαλακία, η άγνοια και η έλλειψη στοιχειώδους ικανότητα σκέψης και ευαισθησίας ακολουθεί κατά πόδας τις σκοτεινότερες μερίδες τις κοινωνίας μας. Περαστικά μας...

ullyses
08/12/2008, 14:26
δεν ξέρω αν έχει γραφτεί ήδη

http://papachatzis.tumblr .com/post/63589410/police violence

δεν κατάφερα να το ακούσω όλο....

george72
08/12/2008, 14:38
οι δρομοι οντως γλυστρανε αρκετα απο τα χημικα και τα αποκαιδια...

μεγαλη προσοχη στους δρομους και τα στενα γυρω απο τα εξαρχεια...

idi
08/12/2008, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Χωρίς να έχω διαβάσει τα ανωτέρω, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτό το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι που παίζεται εδώ και χρόνια στα Εξάρχεια μεταξύ αστυνομικών και "γνωστών-αγνώστων" με εκατέρωθεν επιθέσεις-συγκρούσεις κάποια στιγμή ήταν σίγουρο ότι θα κατέληγε σε τραγωδία....

Κρίμα... 2 σπίτια καταστράφηκαν από μια ατελείωτη βλακεία που κρατάει χρόνια...

Θα ακουστούν πολλά, τα κανάλια θα κάνουν πάρτυ για καμμιά βδομάδα, ο καθένας θα πεί το κοντό και τον μακρύ του ή ότι τον εξυπηρετεί, το γεγονός όμως είναι ένα...ένα 16χρονο παλληκάρι βρίσκεται στο χώμα και ή ζωή ενός άλλου νέου ανθρώπου καταστράφηκε...
Και όλα αυτά χωρίς κανείς να ξέρει το ΓΙΑΤΙ....

+1 τσάμπα πόλεμος

απο τη μια άνθρωποι που απλα δε μπορούν να αποδεχτούν τη Δημοκρατία ...με απροσδιόριστη ιδεολογία και κανένα σεβασμό στον συνάνθρωπο (και εχουν το θρασος να λενε οτι με εκφραζουν κιολλας...)

και απο την αλλη μερικοί κολλημένοι-αρρωστοι μπάτσοι που ειδαν πολλες ταινίες τυπου "Ντερτυ Χαρη" και την ειδαν καουμποιδες σκοτώνοντας για αστεια αφορμη 16 χρονους για μαγκια-κλανια ... δε σεβάστηκαν ουτε καν τη ζωη του παιδιού (ασχετα οτι ενα καλο χερακι ξυλο το ηθελε.... να ειμαστε δίκαιοι... αλλα το ξυλο προς συμμόρφωση αυτού που δε σκαμπάζει απο λογια, μεχρι τη δολοφονία που τελικα εγινε δε εχει καμια σχεση!)

mats8282
08/12/2008, 14:50
.

149762

SvsGreek
08/12/2008, 14:54
Προκειται παιδια για ενα θεμα πραγματικα ατελειωτο. Μπορουμε να συζηταμε για μερες-χρονια κ ακομα να εχουμε να λεμε.

Δεν ειναι μονο αυτο το περιστατικο.

Ειμαστε ΟΛΟΙ εμεις που επιλεγουμε να "ψηφισουμε" αυτα τα γιδια. Κ μετα το παιζουμε κ αναρχικοι, δεξιοι, αριστεροι κ ξυσε τα παλια σου πιστονια (καταλαβατε ...).

Να θυμηθη καποια θεματα που περνανε στα ψιλα....

- Η δολοφονια του βαζελου περσι.
Γινεται εδω κ ποσο καιρο η δικη των "λουλουδιων" κ εχουν ακουστει τα χιλια μυρια. Οτι οι σουγιαδες που ειχαν ηταν για δωροαγορα, οτι οι πυρσοι τους ηταν για την ανασταση (!!!!) κ ποσα ακομα.... Κ μετα λεμε τι κανει η αστυνομια.....η ιδια αστυνομια που οταν καποιος θελει να παει να δει την ομαδα του σε καποια αλλη πολη του φερεται σαν σκυλι, κ ουτε να κατουρησει δεν τον αφηνει (προσφατο παραδειγμα με τους παοκτσηδες στην εθνικη οδο). Κ μετα αντε να παμε απλα γηπεδο, να τραγουδησουμε κ να δουμε ματσακι οσοι απλα αγαπαμε μια ομαδα, ενα αθλημα. Μη μιλησουμε για τα απιστευτα επεισοδια στον αγωνα πολο μεταξυ βαζελων κ γαυρων. Που αν ενας πολιστας πιασει εναν τσογλανακο αληταμπουρα θα τον κανει μπλε μαρέ.

- Ληστεια μπατσου σε μαυρο
Το θυμαστε αυτο το περιστατικο πριν ενα μηνα? Κ ομως τπτ δεν παιζεται για αυτο στα αγνα ΜΜΕ.

- δΑΚΡΥΓΟΝΑ λογο των αναρχικων στην Θεσ/νικη.
Ετσι το περνανε τα ΜΜΕ....ΟΧΙ οτι οι μπατσοι ριχνουν μπρστα σε γερους κ παιδια χημικα....επειδη δεν κανουν απλα τη δουλεια τους...να συλλαβουν τους ταραξιες. Κ βλεπεις εδω σαλονικα γριες να τρεχουν πανικοβλητες.

Κ ποσα ακομα θα μου πειτε.....εδω ρε παιδια στις τελευταιες εκλογες στον Ν. Ηλιας τα δυο κομματα πηραν 80+ % !!!!!!!!!!!! Καηκαν οι περιουσιες τους κ αυτοι τον χαβα τους....στα ιδια σκατα....στις ιδιες 2 οικογενειες! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ κ ευχομαι την πεομενη φορα να καειτε ζωντανοι.

Οπως κ καλα να παθουμε κ ΟΛΟΙ μας , περνουμε οτι μας αξιζει σαν λαος, σαν εθνος.
Κ βαζω ΚΑΙ τον εαυτο μου φυσικα μεσα, ασχετα αν δεν ειμαι κομματοσκυλο κανενος κ ποτέ μου δεν ψηφιζω τα 2 βρωμιαρικα κομματα, κατι σαν παλιο διχρονο που μονο θορυβο κανει κ βρωμιζει (οχι τα καλοσυντηρημενα).:wave2:

loykiloyk
08/12/2008, 15:16
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ

το παραπάνω είναι η υπογραφή κάποιου από άλλο φορουμ. Πιο επίκαιρο από ποτέ.

ermiss
08/12/2008, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Το παιδι αυτο δεν ειχε καμια δουλεια εκει να ξεφωνιζει μπατσους.

Η ειχε;

Την ίδια δουλειά που θα έχει και ο γίος σου με τόσες παπαριές Λιακόπουλου που (θα) ακούει καθημερινά και θα έχει πάνω του όλα τα συμπλέγματα ξενοφοβικού,αντισιωνιστή, αμερικανοφάγου ,συνωμοσιολόγου, εξωηγινόπληκτου, Ελ Ελλήνων....

Κρίμα το παιδί σου με τέτοια εθνικοκατήχηση να βρεθεί απέναντι απο μετανάστη - τούρκο - εβραίο - αμερικανό...

είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θα είναι ψύχραιμος με τόσες χρόνιες φοβίες που θα το τροφοδοτείς?

Αρχικά δημιουργήθηκε από naive
Ο Λαζόπουλος στο δελτίο του Άλφα παρακίνησε τους νεαρούς απόψε να τα κάνουν λίμπα. Γιατί δεν συλλαμβάνεται και να είναι τώρα αυτόφωρο για ηθική συνέργεια σε φθορά ξένης περιουσίας ;

Και ο Γιακουμάτος είπε για την δολοφονία " ε... συμβαινουν αυτά" αν αρχίσουν και οι υπόλοιποι ράμπο να βαράνε στο ψαχνό???

ΚΑΠΛΑΝΙ
08/12/2008, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μερικοι εδω μεσα δειχνουν να μην υπηρξαν 16 χρονων.:sad:

Κριμα για το παιδι, για την Ελλαδα, για μας.

Το κρατος δεν το αναφερω, ειναι χρονια απων και ολοι βοηθαμε γι'αυτο.

:sad: :yuck: :sad:

Μου αρεση που σε καποιους λειπη ο παππαδοπουλος

700_Thespieis
08/12/2008, 15:43
Ερμη μου,σε ορισμενους αν8ρωπους...απλα δεν εχει νοημα να μιλας..

αστο:yuck:

:wave2:

sergiosm
08/12/2008, 16:01
Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή του 15χρονου.
"Τυφλό τραύμα θώρακος από σφαίρα μικρού διαμετρήματος" η γνωμάτευση του ιατροδικαστή.

Δηλαδή ;;

http://www.zougla.gr/index.php

sunderlanos
08/12/2008, 16:02
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ?

ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?

:yuck:

o_gavros
08/12/2008, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Μου αρεση που σε καποιους λειπη ο παππαδοπουλος

"έλειψε¨ ποτέ και δε το πήραμε είδηση?

παραθέτω πάλι το λινκ που έβαλε κάποιος νωρίτερα γιατί δε δούλευε.

ΚΡΗΤΙΚΟΣ
08/12/2008, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή του 15χρονου.
"Τυφλό τραύμα θώρακος από σφαίρα μικρού διαμετρήματος" η γνωμάτευση του ιατροδικαστή.

Δηλαδή ;;

http://www.zougla.gr/index.php

Δηλαδη δεν ειναι διαμπερες
Ο ιατροδικαστης ειπε οτι δεν μπορει να πει τιποτα παραπανω πριν ολοκληρωθει η ερευνα...Το ενθαρρυντικο ειναι οτι ο συμβουλος της οικογενειας συμφωνησε με τον ιατροδικαστη...
Σε ενα αλλο καναλι ειπαν οτι η σφαιρα καρφωθηκε σε οσφυικο σπονδυλο δηλαδη μπηκε αρκετα βαθια (μεχρι την πλατη στην ουσια) κατι που σημαινει οτι η σφαιρα ειχε αρκετη δυναμη οταν καρφωθηκε στο σωμα του ειδικα απο την στιγμη που ηταν μικρου διαμετρημματος που σημαινει οτι η αποσταση που πυροβοληθηκε ο πιτσιρικας ηταν κοντινη και το ενδεχομενο εξοστρακισμου μαλλον απομακρυνεται...

stvr1
08/12/2008, 16:32
Βλέπω ότι αν και βγήκαν μαρτυρίες και βίντεο για το περιστατικό, που συνηγορούν στο ότι οι ειδικοί φρουροί προκάλεσαν και δoλοφόνησαν, ορισμένοι εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν και να αναφέροντε απαξιωτικά για τον νεκρό μαθητή. Ειδικά για το δεύτερο δείχνουν απλά ότι δεν είναι άνθρωποι... το τι είναι δεν θα το γράψω, διότι δεν χρειάζεται...

Όσο για τα επισόδια και τις ζημιές, θεωρώ ότι είναι εξίσου κατακριταίες διότι δεν μπορεί κανένας να προβαίνει σε βανδαλισμούς (και ιδιαίτερα της περιουσίας άλλων πολιτών) στο όνομα ενος νεκρού παιδιού. ΝΤΡΟΠΗ και σε αυτούς που βγάζουν έτσι το άχτι τους, διότι πέφτουν στο επίπεδο του φονιά!

Με εξέπληξε η στάση των συνδικαλιστών αστυνομικών (διότι δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες ενέργιες), που έσπευσαν να καταδικάσουν τους συναδέλφους τους και να ζητήσουν συγνώμη σαν κλάδος. Πολύ σωστή η κίνησή τους, αλλά καλό θα ήταν να φροντίσουν να μην βρεθούν ξανά στην ίδια θέση.

Ελαφρυντικά δεν υπάρχουν για τον φονιά και τον συνεργό του. Δεν είναι θέμα ελλειπούς εκπαίδευσης, αλλά αρρωστημένης νοοτροπίας (που έχουν και πολλοί άλλοι δυστυχώς). Και βέβαια δεν τεκμαίρεται απο πουθενά ότι το παιδί ήταν αναρχικός ή γνωστός άγνωστος. Το "έγκλημά" του ήταν ότι έπινε καφέ στα εξάρχεια. Και για όσους δεν ξέρουν στα εξάρχεια πηγαίνουν πολλοί φοιτητές, μαθητές και άλλοι οι οποίοι δεν είναι αναρχικοί. Και εγώ έχω πάει πολλές φορές σε διάφορα μαγαζιά για την μουσική, για την παρέα κτλ. Με κάνει αυτό "γνωστό-άγνωστο";; Όποιος το πιστεύει αυτό δεν ξέρει τι του γίνεται.

Δυστυχώς βέβαια το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι ένα μεμονομένο περιστατικό, αλλά ΑΛΛΟ ΕΝΑ σε σειρά πολλών. Κάποια εφημερίδα τα απαρηθμεί σήμερα από το '80 και μετά (πάλι καλά που δεν πήγε και πιο πίσω). Μήπως πρέπει να αλλάξει κάτι επιτέλους;;; Και βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα αν υποστηρίζουν αρκετοί τον κάθε φονιά, μόνο και μόνο επειδή φοράει στολή. Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ...

ktm640lc4
08/12/2008, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Βλέπω ότι αν και βγήκαν μαρτυρίες και βίντεο για το περιστατικό, που συνηγορούν στο ότι οι ειδικοί φρουροί προκάλεσαν και δωλοφόνησαν, ορισμένοι εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν και να αναφέροντε απαξιωτικά για τον νεκρό μαθητή. Ειδικά για το δεύτερο δείχνουν απλά ότι δεν είναι άνθρωποι... το τι είναι δεν θα το γράψω, διότι δεν χρειάζεται...

Όσο για τα επισόδια και τις ζημιές, θεωρώ ότι είναι εξίσου κατακριταίες διότι δεν μπορεί κανένας να προβαίνει σε βανδαλισμούς (και ιδιαίτερα της περιουσίας άλλων πολιτών) στο όνομα ενος νεκρού παιδιού. ΝΤΡΟΠΗ και σε αυτούς που βγάζουν έτσι το άχτι τους, διότι πέφτουν στο επίπεδο του φονιά!

Με εξέπληξε η στάση των συνδικαλιστών αστυνομικών (διότι δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες ενέργιες), που έσπευσαν να καταδικάσουν τους συναδέλφους τους και να ζητήσουν συγνώμη σαν κλάδος. Πολύ σωστή η κίνησή τους, αλλά καλό θα ήταν να φροντίσουν να μην βρεθούν ξανά στην ίδια θέση.

Ελαφρυντικά δεν υπάρχουν για τον φονιά και τον συνεργό του. Δεν είναι θέμα ελλειπούς εκπαίδευσης, αλλά αρρωστημένης νοοτροπίας (που έχουν και πολλοί άλλοι δυστυχώς). Και βέβαια δεν τεκμαίρεται απο πουθενά ότι το παιδί ήταν αναρχικός ή γνωστός άγνωστος. Το "έγκλημά" του ήταν ότι έπινε καφέ στα εξάρχεια. Και για όσους δεν ξέρουν στα εξάρχεια πηγαίνουν πολλοί φοιτητές, μαθητές και άλλοι οι οποίοι δεν είναι αναρχικοί. Και εγώ έχω πάει πολλές φορές σε διάφορα μαγαζιά για την μουσική, για την παρέα κτλ. Με κάνει αυτό "γνωστό-άγνωστο";; Όποιος το πιστεύει αυτό δεν ξέρει τι του γίνεται.

Δυστυχώς βέβαια το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι ένα μεμονομένο περιστατικό, αλλά ΑΛΛΟ ΕΝΑ σε σειρά πολλών. Κάποια εφημερίδα τα απαρηθμεί σήμερα από το '80 και μετά (πάλι καλά που δεν πήγε και πιο πίσω). Μήπως πρέπει να αλλάξει κάτι επιτέλους;;; Και βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα αν υποστηρίζουν αρκετοί τον κάθε φονιά, μόνο και μόνο επειδή φοράει στολή. Ο ΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ...

Συμφωνω απολυτα. +οτι νουμερο θελεις.

stvr1
08/12/2008, 16:55
Βρήκα το άρθρο από το site της εφημερίδας:

"Ο 15χρονος Αλέξανδρος Ανδρέας Γρηγορόπουλος, που έπεσε το βράδυ του Σαββάτου νεκρός στα Εξάρχεια από τα πυρά του ειδικού φρουρού, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των πολιτών-θυμάτων της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αστυνομικοί «πιστολέρο» έχουν βαρέσει στο ψαχνό. Χαρακτηριστικό άλλωστε ότι τον Δεκέμβριο του 2003 μετά τη δολοφονία του Ηρ. Μαραγκάκη από άντρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Διονύσης Γκούσκος, κατά τη διάρκεια συζήτησης σχετικής ερώτησής του στο Κοινοβούλιο, ανέφερε: «Φοβούμαστε ότι το επεισόδιο αυτό δεν είναι ούτε μεμονωμένο ούτε τυχαίο ούτε έγινε από λάθος. Για πολλοστή φορά αστυνομικοί πυροβολούν από πίσω σε πολύ μικρή απόσταση άοπλο νεαρό...» και επισήμανε σε άλλο σημείο: «Εχουμε εβδομήντα νεκρούς την τελευταία περίπου δεκαετία (σ.σ. 1993-2003)». Ενδεικτική, χωρίς να είναι πλήρης, η καταγραφή που ακολουθεί:

* Τον Νοέμβριο του 1980 δολοφονούνται από αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου η νεαρή εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και ο 26χρονος Ιάκωβος Κουμής. Απομονώνουν την πρώτη στη βιτρίνα, στη γωνία Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, και την χτυπούν με κλομπ αλύπητα -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής. Με κλομπ συνέτριψαν το κρανίο του Κουμή.

* Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.

* Τον Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.

* Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.

* Τον Μάρτιο του 1990 στην Πρέβεζα ο αστυφύλακας Γρηγόρης Σπυράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη. Το θύμα ήταν παγιδευμένο στην τουαλέτα «βιντεάδικου», που λίγο πριν είχε επιχειρήσει να διαρρήξει.

* Τον Απρίλιο του 1993 ο αρχιφύλακας Ηλίας Σταματόπουλος σκότωσε εν ψυχρώ τον 25άχρονο σερβιτόρο Γιάννη Τζίτζη σε μπαρ.

* Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.

* Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.

* Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.

* Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.

* Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.

* Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.

* Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.

* Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

* Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.

* Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.

* Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο. Μ.Δ."

Αυτά για την ιστορία. Σίγουρα δεν φταίνε όλοι οι αστυνομικοί αλλά όλοι έχουν όπλα και έστω και ένας αρκεί για να σκοτώσει. Πρέπει να αλλάξει επιγόντως η νοοτροπία του Judge Dread που έχουν...

MitsosNaked
08/12/2008, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΡΗΤΙΚΟΣ
και το ενδεχομενο εξοστρακισμου μαλλον απομακρυνεται...

Όχι μάλλον απομακρύνεται.... εξαφανίζεται κάθε πιθανότητα να ήταν εξοστρακισμός.

npat
08/12/2008, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Πρίν απο καμια ώρα με πήρε τηλέφωνο φίλος που έφτιαξε μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης(ζαχαροπλαστείο/αρτοποιείο/καφέ). Επειδή το μαγαζί έγινε προχθές και δέν έχει προλάβει να το ασφαλίσει χθές και σήμερα μου είπε πως έχασε 10 χρόνια απο τη ζωή του απο το άγχος. Φοβότανε μήν του το σπάσουν γιατί τα σπάγανε όλα. Τυχερός που δέν του το σπάσανε. Ο συγκεκριμένος πολλές φορές μου έχει πεί πόσο ενάντια είναι στην κατάχρηση της εξουσίας αλλά σήμερα ήταν εξοργισμένος. Πάνω στα νεύρα του είπε πολλά αλλά μου είπε 'μήτσο συγγνώμη που μιλάω έτσι αλλά κατάλαβε με ότι είμαι ράκος και πρέπει να ηρεμήσω λίγο'.

Ήθελα να δώ αυτούς που δίνουν δίκιο στους 'αντεξουσιαστές' που τα σπάνε τί θα λέγανε άν είχαν πάρει ένα ωραιότατο δανειάκι απο την τράπεζα και δυο μέρες αφού ανοίξανε το μαγαζί να βλέπανε να το σπάνε.

Γι'αυτό προχτές έγραψα στον tai άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία.

Και άν όντως όλοι θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς και να μήν συμβαίνουν τέτοια, πόση απο την ελευθερία μας είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε; Θέλουμε πραγματικά να μπούνε κάμερες παντού; Θέλουμε να επιτρέπονται οι πορείες μόνο σε μία πλευρά του δρόμου/πεζοδρόμιο συνοδεία αστυνομίας και με πλήρη ενημέρωση των αρχών με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων και ευθύνη των διοργανωτών; Γιατί είμαστε και ευθυνόφοβος λαος. Στην αγγλία έτσι είναι η κατάσταση και δέν κουνιέται φύλλο. Οι ζαρτινιέρες ούτε πυροβολούνε, ούτε ανοίγουν κεφάλια. Όμως δέν γίνεται να τα έχουμε όλα.

Όταν οικονομικά σκάνδαλα δισεκατομμυρίων δίνουν και παίρνουν εμπλέκοντας το σύνολο των θεσμών της χώρας, όταν, επερχόμενης μιας οικονομικής κρίσης απ' το πουθενά, στο όνομα της προστασίας του φτωχού, φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε την κερδοφορία των τραπεζών---που διατηρούν ομήρους σχεδόν το σύνολο του λαού, όταν το πολιτικό σύστημα έχει εκφυλιστεί, θεσμικά και ουσιαστικά, σε ένα ανούσιο πινγκ-πονγκ μεταξύ διαφορετικών όψεων του ίδιου νομίσματος, όταν γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα μια φασίζουσα νοοτροπία με αφορμή την "ασφάλεια" του πολίτη, και την "εύρυθμη λειτουργία των θεσμών" (των προσεκτικά κατασκευασμένων για να διατηρήσουν την κατάσταση ως έχει), τότε, όσο να' ναι, η πίεση στο κοινωνικό καζάνι ανεβαίνει.

Όταν τώρα, σε αυτή την φορτισμένη ατμόσφαιρα, η αστυνομία δολοφονεί εν-ψυχρό έναν νεαρό---που στην τελική δεν έκανε και τίποτα σπουδαίο---τότε η πίεση ξεπερνά τα όποια όρια ασφαλείας και, νομοτελειακά, εκτονώνεται. Εκτονώνεται, φυσικά, ενάντια στο καθεστώς που τη γέννησε και την έθρεψε, καθώς και ενάντια σε όποιους---δικαίως ή αδίκως, με τις πράξεις τους ή με την παθητική τους αποδοχή---συντηρούν το καθεστώς. Αυτό δεν είναι ούτε σωστό, ούτε λάθος. Είναι απλά αναπόφευκτο.

Αντί λοιπόν να στρέφουμε το μένος μας ενάντια στο φυσικό γεγονός, σκόπιμο θα ήταν να το στρέψουμε ενάντια σε αυτό που το προκάλεσε. Όχι γιατί είναι πιο δίκαιο, αλλά γιατί είναι πιο αποτελεσματικό. Διαφορετικά διαιωνίζουμε μια κατάσταση καταδικάζοντας το μαχαίρι και αφήνοντας ατιμώρητο τον φονιά (προς μεγάλη, φυσικά, ικανοποίηση του τελευταίου).

Νομίζω...

TOLISTOLAROS
08/12/2008, 17:26
Υπάρχει και το σέξ πληρωμένο/απλήρωτο. Υπάρχει και το ξύδι.
Πέστα ρε γαμώτο,πέστα!!!
Δεν έγραψα στο άλλο thread και ούτε πρόκειται,ας αναπαυτεί το παιδί.Αλλά:

Όσα μαγαζιά και να σπάσεις ο νεκρός δε γυρίζει πίσω.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για φθορά περιουσιών συμπολιτών μας.
Απαράδεκτη η πράξη του φρουρού και πρέπει να τιμωρηθεί(και μην αρχίσετε τις μαλακίες περί βαλλιστικών εξετάσεων,ΤΕΛΟΣ,έκανε μαλακία και θα την πληρώσει.
Η δικαιολογία "θέλω να ξεσπάσω και θα τα σπάσω" είναι για φάπες,θυμίζει στραβογαμημένες γκόμενες που ξεσπάνε στον επόμενο.

zephyr1
08/12/2008, 17:42
Ετυχε να ακουσω πριν λιγο τον παπανδρεου.

Μετα απο 1 λεπτο ομιλιας ειπε: ενα πραγμα κρεμεται απ'τα χειλη ολων των Ελληνων............ :confused:

Λεω τι θα πει?:look:

Και τι ειπε ο χαζος?:hypnotize

Φτανει πια αυτη η κυβερνηση.:a018: :yuck:

Και μετα περιμενετε μερικοι απ΄την ψηφο να αλλαξετε τα πραγματα , με επιλογη 2 κομματων για τον πεοντα.

stvr1
08/12/2008, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Πέστα ρε γαμώτο,πέστα!!!
Δεν έγραψα στο άλλο thread και ούτε πρόκειται,ας αναπαυτεί το παιδί.Αλλά:

Όσα μαγαζιά και να σπάσεις ο νεκρός δε γυρίζει πίσω.
Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για φθορά περιουσιών συμπολιτών μας.
Απαράδεκτη η πράξη του φρουρού και πρέπει να τιμωρηθεί(και μην αρχίσετε τις μαλακίες περί βαλλιστικών εξετάσεων,ΤΕΛΟΣ,έκανε μαλακία και θα την πληρώσει.
Η δικαιολογία "θέλω να ξεσπάσω και θα τα σπάσω" είναι για φάπες,θυμίζει στραβογαμημένες γκόμενες που ξεσπάνε στον επόμενο.

Έχεις δίκιο σε αυτά που λές, διότι όταν υπερασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να τα υπερασπιζόμαστε όλα (και την ζωη, και την σωματικη ακεραιώτητα αλλά και την ιδιοκτησία). Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι εδώ εμφανίζονται ως προστάτες αυτών που τους συμφαίρει... και όταν μιλάμε και για μια χαμένη ζωή, αυτό εξοργίζει...
Δεν θα μπώ σε άλλες αναλύσεις, διότι όσοι έχουν στοιχειώδη παιδεία δεν δικαιολογούν ούτε τον φόνο, ούτε και τον βανδαλισμό...
Α, και για όσους απαξιώνουν την δημοκρατία ας διαβάσουν κανένα βιβλίο για να δούν πως ήμασταν πριν την δημοκρατία καθως και για να μάθουν τι είναι δημοκρατία και τι όχι....

LARISEOS
08/12/2008, 17:48
σημερα....

αλλα αναμενόμενο ειναι καποια στιγμη να γίνει,,,,,,,,,,,

sakisvolos
08/12/2008, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Δεν καταλαβαίνεται ότι κανένα Ζάρα, Λιντλ, κλπ…κανένα σύμβολο του συγχρόνου κεφαλαίου δεν χτυπηθηκε χτες….
Μόνο κάτι μαγαζάκια του μεροκάματου τα οποία τουλάχιστον σε ποσοστό 50% δεν θα ξανανοίξουν, κάτι γριές που έσπασαν τις εισόδους από τα σπίτια τους και θα κάνουν δίαιτα κανα 3μηνο για να τις φτιάξουν με την πενιχρή σύνταξη τους…..

+1000

nassosxlvbros
08/12/2008, 17:59
ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΓΑΘΑ" ΓΥΡΩ ΜΑΣ...

kachius
08/12/2008, 18:02
αυτό για αύριο :

http://www.kean.gr/

ελπίζοντας να είναι όπως πρέπει, χωρίς φασαρίες και επεισόδια.

Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Για όλα τα άλλα, αυτά που έγιναν και αυτά που λέγονται
μόνο αυτό :sad:

OzZzZzY
08/12/2008, 18:03
Το πιστολι δεν επρεπε να το χρησιμοποιησει οτι και να κανε ο πιτσιρικας. Με την ιδια λογικη να βγαλω κι εγω μια αδεια οπλοφοριας και οποτε νιωθω οτι απειλουμαι να εκτελω

nassosxlvbros
08/12/2008, 18:07
το έστειλα με SMS :

ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΓΑΘΑ" ΓΥΡΩ ΜΑΣ...ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ 1ΜΥΝΗΜΑ...

:(

OzZzZzY
08/12/2008, 18:09
Το παιδι αυτο δεν ειχε καμια δουλεια εκει να ξεφωνιζει μπατσους.

Η ειχε;

Το παιδι ειχε "δικαιωμα" να παει μπροστα στον μπατσο και να του κατεβασει καντιλια για ολη του την οικογενεια. Γι αυτο υπαρχουν οι νομοι. Αλλιως και συ αμα με βρισεις ενω ξερεις οτι εχω οπλο πρεπει να σε σκοτωσω

TROOPER
08/12/2008, 18:15
τελικα ειχανε δικιο οσοι μου λεγανε ''αστο ρε γιωργο,δεν αξιζει'' .ναι το παραδεχομαι !!!ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ !!!!!

τελικα σε μερικους ανθρωπους ουτε σαλιο δεν αξιζει να χαλας.

απλα οσο υπαρχουνε ακραιοι (απο τη μια ακρη) τοσο ακραιος θα γινομαι και εγω (απο την αλλη ακρη) και τουμπαλιν.

ατακες του στυλ ''ξερεις ποιος ειμαι εγω ?'', ''καλα να παθει'' (ελαφρα τη καρδια και ανεξαρτητως τι ειναι αυτο που επαθε οποιος το επαθε), ''ενας παπαδοπουλος θα μας σωσει'' και αλλα υπεροχα που εχω διαβασει ξερετε κυριες μου και κυριοι που να τις βαλετε.

και καπου εδω εγω να σας αφησω (μη σας χαλασω και την....''επανασταση'' που ετοιμαζετε ορισμενοι) με το εξυπνο συνθηματακι των μαθητων :το οπλο του μπατσου ειναι μαγικο !!!ριχνει στο αερα και βρισκει στο ψαχνο!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ........ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!

vagtav
08/12/2008, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
+1000

Αφού ρε φιλαράκι τα είδες τα μικρομάγαζα που κάηκαν, ορίστε μερικές φωτό από την κάθοδο της Αλεξάνδρας

Δίπλα στο μπακαλικάκι του Βερόπουλου υπήρχε ένα τεράστιο εργαστάσιο ζαχαροπλαστικής

149780

Aggelos_SV
08/12/2008, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ετυχε να ακουσω πριν λιγο τον παπανδρεου.

Μετα απο 1 λεπτο ομιλιας ειπε: ενα πραγμα κρεμεται απ'τα χειλη ολων των Ελληνων............ :confused:

Λεω τι θα πει?:look:

Και τι ειπε ο χαζος?:hypnotize

Φτανει πια αυτη η κυβερνηση.:a018: :yuck:

Και μετα περιμενετε μερικοι απ΄την ψηφο να αλλαξετε τα πραγματα , με επιλογη 2 κομματων για τον πεοντα.

Για φαντάσου την Δευτέρα μετά τις εκλογές πρώτο κόμμα να είναι οι οικολόγοι πράσινοι ή η ένωση κεντρώων ή ο Βεργής (για να μην πω για τα μεγαλύτερα κόμματα)...

Για φαντάσου τη μούρη όλων αυτών που έχουν κάνει μπουρδέλο αυτή τη χώρα όταν θα μάθουν ότι βουλή και εξουσία τέλος...

Έτσι κι αλλιώς όποιος και να είναι στην κυβέρνηση ,πιο σκατά απ'ότι είναι τώρα τα πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει...

vagtav
08/12/2008, 18:24
Ανάμεσα στον δεύτερο μπακαλικάκι του Βερόπουλου και σε μια μάντρα που πουλάει Zastava είχε ένα φαρμακείο και μια είσοδο πολυκατοικίας. Τους ξέφυγαν.....

149781

vagtav
08/12/2008, 18:26
Διπλα στο ψιλικατζίδικο με τα τηλέφωνα είχε μια αλυσίδα εστιατορίων που την έχουν κάτι αδέλφια.
Πάλι στόχευσαν τον μικρό....

149782

vagtav
08/12/2008, 18:27
Δίπλα στα ψευτογκούντις τους ξέφυγε μια βιομηχανία που φτιάχνει κουκουλάρικα Σουφλίου....

149783

vagtav
08/12/2008, 18:29
Δίπλα στον ταλαίπωρο μετανάστη από τη γερμανία ήταν η Microsoft και αυτή την έκαναν τουμπεκι....

149784

vagtav
08/12/2008, 18:31
Δίπλα σε ένα ανταλακτήριο ελβετικών λιρών είχε μια είσοδο πολυκατοικίας που και αυτη την ξέχασαν τα κωλόπαιδα....

149785

batigoal
08/12/2008, 18:33
"Την πληροφορία έρχεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter ! Αντιεξουσιαστές έσπασαν κατάστημα όπλων και έχει ξεκινήσει το πλιάτσικο στην Ομόνοια ! Νεαροί κρατούν σπαθιά και τουφέκια !
ΕΛΕΟΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!

ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ!!!

ΡΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@@@Θ@@ΝΕ ΟΛΟΙ!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΠΟΥ@@@ΔΕΣ!!!ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΡΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!!!ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡ@@@@ ΜΟΥ!!!

TOLISTOLAROS
08/12/2008, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Ανάμεσα στον δεύτερο μπακαλικάκι του Βερόπουλου και σε μια μάντρα που πουλάει Zastava είχε ένα φαρμακείο και μια είσοδο πολυκατοικίας. Τους ξέφυγαν.....
Το σπασμένο παρμπρίζ όμως δε το βλέπεις...

Operater
08/12/2008, 18:34
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

vagtav
08/12/2008, 18:35
Και τέλος για να μην σας κουράσω άλλο ένα φαρμακείο απείραχτο δίπλα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.
Το άφησαν μάλλον για να έχουν να πέρνουν τα χάπια τους ε?

149786

vagtav
08/12/2008, 18:41
Δεν δικαιολογώ τις πράξεις τους γιατί είναι ωμή βία και είμαι κάθετα αντίθετος στη χρήση της.
Και εννοείται ότι καταστράφηκαν άδικα περιουσίες ανθρώπων που δεν φταίνε.
Ωμή βία (και μάλιστα από άνθρωπο της εκτελεστικής εξουσίας) όμως ξεσήκωσε τους , ανεγκέφαλους θέλεις να τους πεις? Κακομαθημένους? Απαίδευτους? Τσογλάνια? Θα συμφωνήσω.

Η ένσταση μου λοιπόν είναι στο ότι κάποιοι θέλουν να διαστρευλώσουν την πραγματικότητα ακόμα και στα προφανή.

el_hymador
08/12/2008, 18:41
Αυτοι ειναι του Συριζα και βουτανε οπλα, εκεινοι ειναι ΠΑΣΟΚΙΑ και κλεβουν βατραχοπεδιλα, οι αλλοι ειναι γαλαζια παιδια και βοηθανε τους τραμπουκους, οι παραδιπλα ειναι gay και παιρνουν τσιμπο*κια σε ανυποτους περαστικους...

οτι να ναι...

Γενικος Μακαρθισμος....:sad:

stvr1
08/12/2008, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αυτοι ειναι του Συριζα και βουτανε οπλα, εκεινοι ειναι ΠΑΣΟΚΙΑ και κλεβουν βατραχοπεδιλα, οι αλλοι ειναι γαλαζια παιδια και βοηθανε τους τραμπουκους, οι παραδιπλα ειναι gay και παιρνουν τσιμπο*κια σε ανυποτους περαστικους...

οτι να ναι...

Δεν ήθελα να γράψω σε αυτό το θέμα (δεν αξίζει)... αλλά +1000 φίλε!

TROOPER
08/12/2008, 18:43
Δεν ήθελα να γράψω σε αυτό το θέμα (δεν αξίζει)... αλλά +1000 φίλε!

+1000

NikosKK
08/12/2008, 18:44
Βλέπω ότι αν και βγήκαν μαρτυρίες και βίντεο για το περιστατικό, που συνηγορούν στο ότι οι ειδικοί φρουροί προκάλεσαν και δoλοφόνησαν, ορισμένοι εξακολουθούν να τους υποστηρίζουν και να αναφέροντε απαξιωτικά για τον νεκρό μαθητή. Ειδικά για το δεύτερο δείχνουν απλά ότι δεν είναι άνθρωποι... το τι είναι δεν θα το γράψω, διότι δεν χρειάζεται...

+πολλα επίσης....

Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι οτι πέφτουν στο επίπεδο του φονιά...
Είναι μεν άθλιο να καταστρέφεις την περιουσία του καθενός,αλλα το να εκτελείς ένα παιδί εν ψυχρώ είναι κάτι πολύ χειρότερο...

TOLISTOLAROS
08/12/2008, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Το παιδι ειχε "δικαιωμα" να παει μπροστα στον μπατσο και να του κατεβασει καντιλια για ολη του την οικογενεια. Γι αυτο υπαρχουν οι νομοι. Αλλιως και συ αμα με βρισεις ενω ξερεις οτι εχω οπλο πρεπει να σε σκοτωσω
Όχι φίλε.Δικαίωμα να βρίζεις κάποιον(εκτός κι αν προκληθείς)ΔΕΝ έχεις.
Και καλό είναι να μη το σχολιάσουμε άλλο μην πεταχτεί κανείς ποστάροντας διατάξεις περί άμυνας κλπ και τσακωνόμαστε μέχρι το πάσχα.

Απαράδεκτος ο μπάτσος,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.-
Οποιαδήποτε ενέργεια εν θερμώ:

Μπορεί να'χει τραγικές συνέπειες.
Μπορεί να συμβεί στον καθένα(shit happens to anyone).
ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ εκτος κι αν υπάρχουν σοβαρές δικαιολογίες.
Στην περίπτωση αυτή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Δεν αποτελει δικαιολογία για κύμα βίας,αυτά είναι καραγκιοζιλίκια.

Εκτός κι αν κάποιος αμφιβάλλει ότι για μια μαλακία μπορεί ο καθένας από μας να μπει στο φρέσκο...

mats8282
08/12/2008, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

οτι να ναι...

:lol: :lol: :lol:

:a20: :a20:

stvr1
08/12/2008, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
+πολλα επίσης....

Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι οτι πέφτουν στο επίπεδο του φονιά...
Είναι μεν άθλιο να καταστρέφεις την περιουσία του καθενός,αλλα το να εκτελείς ένα παιδί εν ψυχρώ είναι κάτι πολύ χειρότερο...

Σωστός, ίσως έπρεπε να πω ότι πλησιάζουν το επίπεδο του, διότι αυτός έπιασε πάτο...

vestromas
08/12/2008, 18:49
Στο ονομα της δημοκρατιας και στον φοβο του πολιτικου κοστους αφηνουν τους τσογλαναρεους να ρημαζουν ολη την Ελλαδα.

Ο στρατος πρεπει να βγει στους δρομους και να τους γ@μησει τα ρεστα.

Πολυ κρατησε το παραμυθι με τις δημοκρατιες και τα ανθρωπινα δικαιωματα.

Τα ζωα, δεν δικαιουντε να εχουνε ανθρωπινα δικαιωματα.

div400
08/12/2008, 18:50
ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!

ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ SV!!!

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ!!!

ρε γτπμ..δεν είναι αυτή η χώρα που ερωτευτικα ρε γμτ......:sad: :sad: :sad:

ρε μπας και να ανοίξω επιχ/ση με αποτεφρωτήρες...θεωρώ οτι θα έχει μέλλον ο κλάδος.....:look:

daddy78
08/12/2008, 18:52
Στο ονομα της δημοκρατιας και στον φοβο του πολιτικου κοστους αφηνουν τους τσογλαναρεους να ρημαζουν ολη την Ελλαδα.

και εσύ γιατι μιλάς?

(για σενανε θα το φαω το μπανακι σημερα βρε ατιμουτσικο...:lol: )

batigoal
08/12/2008, 18:53
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Μ@@@ΚΙΕΣ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑ@@@@ΙΕΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΜΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!!!!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!!!!!!

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!

devil's animal
08/12/2008, 18:53
ειναι κριμα μονο και μονο για την μνημη του παιδιου...
:sad: :sad: :sad:

batigoal
08/12/2008, 18:54
ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?

mats8282
08/12/2008, 18:54

Να στειλουν τα ΟΥΚ στο Συνταγμα που εχει συντριβανι και τους ΛΟΚ στην Ομονοια που εχει κατι πεζουλια...

Ελα να πεφτουν οι μασκες σιγα σιγα...Παρε και 2-3 εμοτικον που σου αρεσουν τοσο πολυ

:rotflmao: :lol: :beer: :wave2:

MitsosNaked
08/12/2008, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Για φαντάσου την Δευτέρα μετά τις εκλογές πρώτο κόμμα να είναι οι οικολόγοι πράσινοι ή η ένωση κεντρώων ή ο Βεργής (για να μην πω για τα μεγαλύτερα κόμματα)...

Για φαντάσου τη μούρη όλων αυτών που έχουν κάνει μπουρδέλο αυτή τη χώρα όταν θα μάθουν ότι βουλή και εξουσία τέλος...

Έτσι κι αλλιώς όποιος και να είναι στην κυβέρνηση ,πιο σκατά απ'ότι είναι τώρα τα πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει...

Ρέ άγγελε αυτό προσπαθώ τόση ώρα να περάσω. Μέσ το μυαλό μου είσαι !!!
:beer: :beer: :beer:

mats8282
08/12/2008, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από batigoal
[B]ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ[B]

Για τα ΜΑΤ μιλας βεβαια ε?

NikosKK
08/12/2008, 18:57

και πιστεύεις πως αυτό είναι εφικτό με την πραγματικότητα?Έχουμε βουτήξει βαθιά στα σκατά και δύσκολα θα βγούμε...ΑΝ βγούμε ποτέ

XJR_Billy
08/12/2008, 18:58

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΧΤ !!!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΧΤ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!

div400
08/12/2008, 18:58

:eyepop:

συγνώμη κιόλας αλλά αντιγράφεις κειμενάκια από το MEIN KAMPF ?!?!?!?!

ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΙ ΛΕΣ?!?!?!!?

vestromas
08/12/2008, 18:59
Ρε εχετε τρελαθει ολοι; Τοσα παιδια πεθαινουν καθε μερα, για ενα εκατομυριο λογους.

Ας πηγενε αλλου να κανει παρτι ο τσογλανος που πηγε να το παιξει μαγκας στους εργαζομενους αστυνομικους.

Καλα εκανε και εφαγε τις μπιστολιες του.

Ως ποτε θα δικαιολογητε τα αδικαιολογιτα;

Εναντια σε πιον ειναι ολος αυτος ο χαμος που γινετε;

Τι φταιη τοσος κοσμος;

NikosKK
08/12/2008, 19:00
και οι μεν και οι δε κράζουν τώρα αλλά όταν και οι 2 βγούν να μιλήσουν πριν τις εκλογές στην Αθήνα πάλι λαοθάλασσα θα έχει μαζευτεί να τους ακούσει και να επιφωνεί.

Σα να τους λέει κοινώς...με γαμάς εδώ και χρόνια αλλα μ'αρέσει

Aggelos_SV
08/12/2008, 19:00

...εγώ κάτι χρονάκια προσπαθώ να το περάσω (εκτός forum) σε φίλους και γνωστούς αλλά δεεεεν...:sad:

Aggelos_SV
08/12/2008, 19:01
και πιστεύεις πως αυτό είναι εφικτό με την πραγματικότητα?Έχουμε βουτήξει βαθιά στα σκατά και δύσκολα θα βγούμε...ΑΝ βγούμε ποτέ

...να τα...:sad:

μπορούμε αλλά μάλλον δεν θέλουμε....

batigoal
08/12/2008, 19:01
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!

MitsosNaked
08/12/2008, 19:03

Νίκο όλα είναι εφικτά άν σοβαρευτούμε.

Με την ίδια δυσκολία που κάποιος θα ξεσηκώσει τους πάντες(κυριολεκτικά) να κάνουν επανάσταση και να βγούν στους δρόμους και να παλέψουν, με την ίδια ακριβώς θα πεισθούνε όλοι να ψηφίσουν κόμματα άσχετα από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ.

NikosKK
08/12/2008, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...να τα...:sad:

μπορούμε αλλά μάλλον δεν θέλουμε....

μπορούμε και θέλουμε βρε αδερφέ...αλλά αυτοί που έχουν μάθει έτσι δε μπαίνουν ούτε θα μπουν στον κόπο να προσπαθήσουν να αλλάξουν τίποτα.

stvr1
08/12/2008, 19:04

Και στα δικά σου....

mats8282
Ας πηγενε αλλου να κανει παρτι ο τσογλανος που πηγε να το παιξει μαγκας στους εργαζομενους αστυνομικους.

:hypnotize :uplate: :a57:

zephyr1

Να φαω μπαν τωρα ή οχι? :a11:

AntoD
08/12/2008, 19:06
Φλεγεται το δεντρο μπροστα στην βουλη......

...Ελλας το ρεντικολο της ευρωπης.....:sad: