PDA

View Full Version : Δολοφονία 15χρονου

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

the who
07/12/2008, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Οι προσωπικες επιθεσεις και τα μπινελικια, πανε συνεφο εδω βλεπω απ τους δημοκρατες του φορουμ.

Ρε πως αλαζουν τα πραγματα.:lol:

Εγω μπαναριστικα επειδη διαφημιζα τον Λιακοπουλο και ο καθε τσογλανος που βριζει ασυστολα και αδιακριτος χαιρει εκτιμησης, επειδη ειναι αναρχοαριστεροκατεστημενος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:

Δεν εχεις τ αρχιδια ουτε παραθεση στα μηνυματα να κανεις η δεν ξερεις πως να το κανεις?Ποιος σ εβρισε φιλαρακι?Και ποιον ακριβως βριζεις εσυ?

mats8282
07/12/2008, 17:25
Το υφος γραφης και ο τροπος που εκφραζεται ενας,οχι το τι θελει να αποδωσει,δεν προσδιοριζει πολιτικες αποψεις.

Εχουμε μαθει οτι η αγενεια,δικαιολογημενη ή μη,ειναι φασιστικο χαρακτηριστικο και χανουμε το νοημα του τι γραφεται με αυτο το προσχημα.

Road67
07/12/2008, 17:25
ο νεαρος λεγοταν Γρηγοροπουλος Αλεξανδρος Ανδρεας.Στον Ευαγγελισμο οταν εφτασε το ασθενοφορο ηταν ηδη νεκρος.

vestromas
07/12/2008, 17:26
Αυτοι που διαβαζουν ας κρινουν ολους μας.

LARISEOS
07/12/2008, 17:26
Δεν θελω να μπλεχτεί το ποστ αυτο με τον νεκρό 15χρονο .

το σκεφτικό μου

ειναι γιατι έφτασε εκει?
γιατι καίγεται αθηνα κ θεσσαλονικη?
γιατι ρε παιδια σπαω το μαγαζι το αυτοκίνητο του αλλου?
γιατι παμε 10 ατομα να σπασουμε αστυνομικό τμημα η να καψουμε μπατσους?

και πολλα αλλα??

ολα εχουν σχεση με το οτι το κράτος ειναι σαπίλα....... σκεφτείτε να ηστε 15 χρονον κ να βλέπεται τους γονεις ταλαιπορημενους απο την δουλεια , απο τα δανεια, η εκκλησια να κατακλεβει τα παντα,ο πατερας να απολύεται κ να λεει δεν ξερω τη θα κανω κ εσυ να εισαι 15χρονος κ μην μπορείς να κανεις τπτ,,,,

απλα να ξεσπάσεις για να νιώσεις ωραία.

μεσα σε ενα βράδυ βρισκόμαστε σε κατάσταση οργανωμένου πολέμου . πετανε απο μπαλκονια μολοτοφ πετρες με σφεντονες????

προσωπικά ειμαι εντελως αντιθετος με τον τροπο που λειτουργουναι. αλλα αν ημουνα 15 ισως να εκανα κ εγω το ιδιο.

αλλα αντι να καψω το μαγαζακι του αλλου θα βαζα φωτια την εκκλησια και στης τραπεζες που μας εχουν γαμησι στεγνα.

θα πω απλα λυπάμαι που σκοτώθηκε το παλικάρι αλλα δεν ρίχνω κ ευθύνη στον αστυνομικο.

χωρις καμια αντιπαράθεση απλα αποψη μου για το συστημα .

the who
07/12/2008, 17:31
Αυτοι που διαβαζουν ας κρινουν ολους μας.

Ακριβως κι επειδη κι εγω διαβαζω και κρινω δεν εχω προβλημα απο την κριτικη των αλλων.Προβλημα εχω μ αυτους που επικροτουν τη δολοφονια ενος ανηλικου πολιτη και καποιους αλλους που αναζητουν σαν τους γερους στα καφενεια του χωριου τις χρυσες εποχες της χουντας.Λες και σημερα εχουμε δημοκρατια.

Road67
07/12/2008, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ακριβως κι επειδη κι εγω διαβαζω και κρινω δεν εχω προβλημα απο την κριτικη των αλλων.Προβλημα εχω μ αυτους που επικροτουν τη δολοφονια ενος ανηλικου πολιτη και καποιους αλλους που αναζητουν σαν τους γερους στα καφενεια του χωριου τις χρυσες εποχες της χουντας.Λες και σημερα εχουμε δημοκρατια. Δυστυχώς τα ξέρεις κι έχεις και το ηλικιακό υπόβαθρο για να τα ξέρεις, η δημοκρατία είχε πεθάνει πριν καν ανέβουν οι απεχθείς συνταγματάρχες.

sakisvolos
07/12/2008, 17:36
Οι προσωπικες επιθεσεις και τα μπινελικια, πανε συνεφο εδω βλεπω απ τους δημοκρατες του φορουμ.

''Δημοκράτες'';;;;;; Ποιοι είναι αυτοί;;;;;; :confused: :confused:

Το δημοκράτες εντός εισαγωγικών '' '' έπρεπε να το βάλεις ! :winka:

Road67
07/12/2008, 17:38
http://www.youtube.com/watch?v=RNJYHD3gjXo

vestromas
07/12/2008, 17:39
Καλα τα λες ρε φιλε Λαρισαιε, αλλα πιος σ ακουη, οταν το θεμα αυτο παιρνει πολιτικες και ιδεολογικες προεκτασεις.

Βαλε και τις μυστικες υπηρεσιες που πολλες φορες τα υποκινουν αυτα για αλλους λογους και να μαστε.:beer: :beer: :beer: :wave2:

THEOD
07/12/2008, 17:40
i fought the law and...the law won (http://www.youtube.com/watch?v=16u0wwCfoJ4)

MikeG
07/12/2008, 17:41
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_6980.html

LARISEOS
07/12/2008, 17:50
...... καθημερινά βρησκομαι με παραπολυ νεαρο κοσμο. graffitαδες, skate, street ,hip hop,punk κτλ....

τα παιδιά δεν εχουν όνειρα πια δεν εχουν θέληση δεν ειναι φιλόδοξα,,,,,,και γιαυτο φταίμε εμεις.

ΑΛΛΑ τι λεω κ εγω σαν επαγγελματιας με την οικονομικη κριση που υπαρχει εχω βλεψεις? φιλοδοξια οπως ειχα περυση? οχι ....... τι θα κανω?

ολα δεν ειναι παράξενο που συμβαίνουν την στιγμη που καταρρέουν τα παντα.

και ακομα δεν ειδατε τπτ.... ακομα.

Road67
07/12/2008, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_6980.html :sad:

149713

sakisvolos
07/12/2008, 17:52
Λες και σημερα εχουμε δημοκρατια.

Κατά το σύνταγμα μας έχουμε δημοκρατία!
Αλλά αν δημοκρατία είναι η εκκλησία να έχει καταπατήσει τη μισή και πλέον Ελλάδα, αν δημοκρατία
είναι το καθεστώς των ''κουμπάρων'', αν δημοκρατία είναι ένα παιδί 16 χρόνων να πυροβολείται από
αστυνομικό, αν δημοκρατία είναι κάθε μερίδα ανθρώπων αντιεξουσιαστών και καλά να σπάνε και να
καίνε τα μαγαζιά των συνανθρώπων μας τότε εγώ ΔΕΝ θα πάρω από αυτή τη δημοκρατία!

Τέσπα έπρεπε να τους ''πυροβολήσουμε'' όταν είχαμε το ''πιστόλι'' της ψήφου στα χέρια μας τώρα μας
το πήρανε οπότε θα τους υποστούμε κι άλλο!

Road67
07/12/2008, 17:52
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1321119#post1321119

Aggelos_SV
07/12/2008, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αναμενώμενο εδώ και καιρό ήταν να γίνει κάποιο τέτοιο περιστατικό.Λογικό δεν είναι σε αυτή την διαρκή διελκυστίνδα "μπάτσοι" vs "αναρχογνωστοιαγνωστοι"(ή δεν ξέρω κι εγώ πως διάολο αυτοπροσδιορίζονται..) κάποιος από τους "μπάτσοι" να νιώσει ότι απειλείται η ζωή του/να χάσει την ψυχραιμία του και να τραβήξει όπλο...?
Ήθελα να ξερα αυτοί που θα κατηγορήσουν τον μπάτσο , αν βρίσκονταν στη θέση του τί θα έκαναν...εν μέσω 20 τραμπούκων ??

Διαβάζοντας όσα γράφηκαν και κάποια λινκ...τελικά το περιστατικό δεν έγινε όπως αρχικά φαντάστηκα( και όπως αρχικά παρουσιάστηκε) :rolleyes:

roin1des
07/12/2008, 17:57
Επίσης ο πατέρας του ήταν πολιτικός μηχανικός και διευθυντής τράπεζας. (Τίποτα το μεπτόν)
-------

Πoλύ κρίμα για το παιδί ότι και ναγινε. Είναι πολύ κακό όμως στο πτώμα του, να μαλώνουν τα πολιτικά κοράκια.

Θα μου επιτρέψετε όμως, σα φτωχόπαιδο να συμπονώ περισσότερο τα φτωχόπαιδα.Που, σκοτώνονται και κανείς δεν φωνάζει γι αυτους...
Που οι ψευτοδιανοούμενοι/δημοκράτες κρίνουν ως πτωχά τω πνεύματι,πιόνια,πρόβατα και σαν ανθρωπάκια που δεν σηκώνουν το κεφάλι.

Μακάρι να είχα χρήματα να είχα το χρόνο για 2-3 επαναστάσεις !!!
Μόνο που ο κόσμος δεν είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Άμα θέτε πετεμ φασίστα.

Y.Γ. Όλοι έχουμε χάσει δικούς μας ανθρώπους, η ζωή συνεχίζεται..!

ermiss
07/12/2008, 17:58
Καλά ρε δεν ντρέπεστε λίγο? έφταιγε το παιδί έ? ήταν σε άμυνα ο μπάτσος? Πάτε καλα?

Ποια αυτοάμυνα ρε λέτε? εν βρασμό ψυχής έγινε το έγκλημα, πήγαν παρακάτω άφησαν το περιπολικό και γύρισαν να κάνουν προσαγωγές ? σε 30 άτομα? χωρίς να καλέσουν ενισχύσεις κλούβες? έλεος ρε με τον στόκο που έχετε στα μυαλά σας.....

Αγανακτισμένοι πολίτες με γαλάζιες παρωπίδες... που ήταν ρε η αγανάκτηση σας όταν κάηκαν περιουσίες 100δςν ανθρώπων στην Πελ/σο? 60+ νεκρούς είχε ρε ζώα, αλλά τότε ήταν ασύμμετρη απειλή και φυσική καταστροφή ε? την ανικανότητα την προσπεράσατε πλήρως ε?

Τα εκατομμύρια που φάγανε απο το βατοπέδι και απο τα ομόλογα και την ζιμενς δεν είναι λεφτά ε? δεν είναι περιουσία? περιουσία είναι μόνο οι βιτρίνες? εκεί δεν αγανακτήσατε καθόλου όμως... είναι η πατρίς-θρησκεία που κάνει μπιζνες ε????

υ.γ ξεφτύλα οι ζημιές που έγιναν, δεν φταίνε σε τίποτα η περιουσία του καθενός. Ας έσπαγαν τράπεζες - βουλή - υπουργεία - την Γαδα... όχι περιουσίες ανθρώπων, έλεος πια...

vestromas
07/12/2008, 18:00
Τα φτωχοπαιδα φιλε μου, τρεχουν για το μεροκαματο.

Δεν γυρνανε στα εξαρχεια να το παιζουν αντιεξουσιαστες

Anritsu
07/12/2008, 18:00
Κύριοι η καταστασης στο κέντρο ειναι τραγική και εκτος ελεγχου . Ελείπα απο νωρις το μεσημέρι και δεν ειχα καταλάβει τι έγινε . Οταν εφυγα απο το σπίτι κατα τις 2 είδα καμποσο κόσμο στο πολυτεχνειο επι της πατησιών αλλά δεν φάνταστηκα τι θα ακολουθουσε . Γυριζώντας απο βαρκιζα πριν καμια ωρα επεσε σε αποκλείσμενη Πανεπιστημίου στο υψος του Συντάγματος και ομοιώς όλοι οι δρομοι που οδηγουσαν προς το κέντρο . Εκοψα απο λυκαβητό και φτανωντας στην Ιπποκράτους δεν πιστευα τα μάτια μου . Καμμενοι κάδοι , σπασμένα αυτοκήντα και παντου μυρωδια καπνογόνου . Τα ίδια και από κάτω στην Χαρ. τρικουπη . Σπάσανε τον Σκλαβενίτη και καψανε κατι κάδους και αυτοκίνητα . Η κινηση ειναι κομμένη και στους 2 αυτούς δρόμους και πολλά κομματια ειναι παραδώμενα στα σκοταδια γιατι προφανως σπασανε τις λάμπες . Παντου υπαρχουν πέτρες διάσπαρτές . Στον δρόμο που μένω κάψανε μια Τράπεζα που είναι γώνια με Αλέξανδρας και κατι αυτοκίνητα στον απο πάνω δρόμο ... Αν ήταν το μηχανάκι μου εκεί που συνήθως το αφήνω δεν ξέρω αν θα το εβρίσκα όπως το άφησα .

Και τώρα η αποριά μου .... Ολές αυτές οι διμοιρίες των ΜΑΤ και λοιπα που στρατοπεδέυουν επι της Ιπποκράτους και επι της Χαρ .Τρικούπη επιβαρύνωντας την κίνηση , καθώς και ολοι εκεινοι που κανουν βόλτες πανω κατω την Μαυρομίχαλη ασκόπα για να περασει το 8ωρο και να παρουνε το παράδακι που ειναι να προστατέυσουν την περίουσια του κόσμου ??? Ξεράνε να κατεβάσουνε 10 διμοιρίες στο χωριο μου στην Λευκιμμή για να προστατεύσουνε τον εκει εργολαβο που φτιαχνει τον παρανόμο ΧΥΤΑ , εδω δεν ξερανε να παρουνε τα μέτρα τους ???? Οσό για τον πυροβόλισμο του 16χρόνου δεν βλέπω κατι παράλογο . Ας μην γελιομαστε , ειδίκοί φρουροι πάνε και γινονται ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ατομά που δεν εχουνε στον ήλιο μοιρα και κατατασσονται στην αστυνομία για την εξασφάλιση του δημοσίου .Οτάν λοίπον το Κρατος οπλίζει το χέρι και δίνει εξουσία στον κάθε, κοινωνικά και εκπαιδευτικά αμορφωτο , μην περιμένετε κάτι καλυτερο.Ασφαλώς και υπαρχούν και εξαίρεσεις , που είναι ομώς πολύ λίγες κατα τη γνώμη μου ....

the who
07/12/2008, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κατά το σύνταγμα μας έχουμε δημοκρατία!
Αλλά αν δημοκρατία είναι η εκκλησία να έχει καταπατήσει τη μισή και πλέον Ελλάδα, αν δημοκρατία
είναι το καθεστώς των ''κουμπάρων'', αν δημοκρατία είναι ένα παιδί 16 χρόνων να πυροβολείται από
αστυνομικό, αν δημοκρατία είναι κάθε μερίδα ανθρώπων αντιεξουσιαστών και καλά να σπάνε και να
καίνε τα μαγαζιά των συνανθρώπων μας τότε εγώ ΔΕΝ θα πάρω από αυτή τη δημοκρατία!

Τέσπα έπρεπε να τους ''πυροβολήσουμε'' όταν είχαμε το ''πιστόλι'' της ψήφου στα χέρια μας τώρα μας
το πήρανε οπότε θα τους υποστούμε κι άλλο!

Τοχεις διαβασει το συνταγμα?Που εχουμε δημοκρατια?Χουντα ειχαμε εχουμε και θα εχουμε οσο ψηφιζουν καποιοι τα δυο "μεγαλ" κομματα.Αν καποια απ αυτες τις κυβερνησεις εφαρμοζε το συνταγμα δεν θα ειχαμε τιποτα απ αυτα που αναφερεις.

sprint
07/12/2008, 18:03
Ρε πάτε καλά?????????????????
Εξισώνετε την ζωή ενός ανθρώπου με την περιουσία ?????????
Εκτός κ αν βασίζεστε στο γεγονός ότι για να κάνεις μια περιουσία πρέπει να δουλέψεις, ενώ όταν δημιουργείς έναν άνθρωπο το διασκεδάζεις!!!!!!!!!!!!!
Όποιος κ να φταίει το βασικό είναι ότι μια ζωή χάθηκε…… κ χάθηκε άδικα…….. κ για αντιπαράθεση κ μόνο μου λέτε για το αυτοκίνητο – μηχανή – κατάστημα του όποιου που καταστράφηκε……….
Έκανα το λάθος κ τα διάβασα όλα….. Δεν ξέρω αν θέλω να κλάψω η να γελάσω με την μαλακία ορισμένων……..
Κ εσύ ρε elle πάλι τον Παπαδόπουλο ανάστησες??????
Εδώ ρε φίλε μου είναι Ελλάδα, εδώ γενήθηκε η δημοκρατία…. Κ όσο κ αν δεν την αξίζουμε τώρα πια, κάποιοι από εμάς δώσανε την ζωή τους για αυτή κ κάποιοι από εμάς την αγαπάμε……. Δεν έχεις το δικαίωμα να σκυλεύεις αυτούς που δώσανε την ζωή τους για να κάθεσαι εσύ πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ να γράφεις ότι σου κατέβει……..
Έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις τις απόψεις σου, αλλά κάθε αναφορά σε αυτά τα άτομα κ τις πρακτικές τους είναι ύβρις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LARISEOS
07/12/2008, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1321119#post1321119

φιλε δεν θελω μπω σε αντιπαραθεση με το πιος εχει το δικαιο κ ο καθενας απανταει χωρις σκεψη κ προβληματισμο για την κατασταση.

ηθελα απλα να πω οτι το θεμα ειναι γενικό......
οπως πχ νοτια γαλλια.... τωρα ελλαδα,,, εχει χαθει ο έλεγχος κ όσο παει μεγαλώνει το προβλημα.

(πριν 1 εβδομαδα εβαλα ενα ποστ με θεμα ψάχνω καραμπινα για αγωρα......... ) οπιως καταλαβε καταλαβε.

roin1des
07/12/2008, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
Ρε πάτε καλά?????????????????
Εξισώνετε την ζωή ενός ανθρώπου με την περιουσία ?????????
Εκτός κ αν βασίζεστε στο γεγονός ότι για να κάνεις μια περιουσία πρέπει να δουλέψεις, ενώ όταν δημιουργείς έναν άνθρωπο το διασκεδάζεις!!!!!!!!!!!!!
Όποιος κ να φταίει το βασικό είναι ότι μια ζωή χάθηκε…… κ χάθηκε άδικα…….. κ για αντιπαράθεση κ μόνο μου λέτε για το αυτοκίνητο – μηχανή – κατάστημα του όποιου που καταστράφηκε……….
Έκανα το λάθος κ τα διάβασα όλα….. Δεν ξέρω αν θέλω να κλάψω η να γελάσω με την μαλακία ορισμένων……..
Κ εσύ ρε elle πάλι τον Παπαδόπουλο ανάστησες??????
Εδώ ρε φίλε μου είναι Ελλάδα, εδώ γενήθηκε η δημοκρατία…. Κ όσο κ αν δεν την αξίζουμε τώρα πια, κάποιοι από εμάς δώσανε την ζωή τους για αυτή κ κάποιοι από εμάς την αγαπάμε……. Δεν έχεις το δικαίωμα να σκυλεύεις αυτούς που δώσανε την ζωή τους για να κάθεσαι εσύ πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ να γράφεις ότι σου κατέβει……..
Έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις τις απόψεις σου, αλλά κάθε αναφορά σε αυτά τα άτομα κ τις πρακτικές τους είναι ύβρις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eισαι φασίστας!

Road67
07/12/2008, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από roin1des
Μόνο που ο κόσμος δεν είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Έχοντας ζήσει 8 χρόνια στην επαρχία, ένα ξέρω : Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Εν καιρώ πολιτικών σκοπιμοτήτων γίνεται ελληνική για λίγο κι η επαρχία, εν καιρώ χιονιάδων επίσης, εν καιρώ καλοκαιριού που θέλουν να δείξουν που κατάντησε ο τουρισμός το ίδιο. Μιλάω σαν κάποιος που έχει ζήσει λιγότερο απ' όσο θα 'θελε, αλλά αρκετά για να 'χει δει μπόλικα πράγματα και εγκατάλειψη στην Κρήτη και την Ήπειρο.

the who
07/12/2008, 18:07
Eισαι φασίστας!

Για καντο λιανα ρε φιλε.Γιατι ειναι φασιστας?Τι το φασιστικο ειπε?

roin1des
07/12/2008, 18:08
Επειδή πέρασα πολυ καιρό Εβρο, ευτυχισμένος ο τόπος που έχει ξεχαστεί από αυτή την Ελλάδα.

Πραγματικά τυχεροί!

koutian
07/12/2008, 18:08
Εφοσον οι μπασοι καταλαβαν οτι θα τους την πεσουν 20 ατομα γιατι δεν την εκαναν με ελεφρα και δεν επεστρεφαν με ενυσχυσης?τοσο μαλακες ηταν που θα τα εβαζαν με 20 ατομα? η τοσο μαγκες?(η παιχτηκε τιποτα αλλο???????)δεν κατακρινο το μπατσο αλλα οταν πυροβολας,πρωτα πυροβολας προειδοπιοιτηκα μετα στα ποδια και μετα στο ψαχνο,εξαλου αυτα τους μαθαινουν στη σχολη!!!κριμα για το παιδι και την οικογενια του!και κριμα για το μπατσο που επρεπε να εχει καλυτερη εκπαιδευση!!!εαν ηταν λιγο πιο εξυπνος δεν θα γινοταν τιποτα!!το παιδι ειναι παιδι οπως καναμε και ολοι μας!καλη ζωη στον αλλο κοσμο για το παιδι και για το μπατσο καλα ξεμπερδεματα!!!

Road67
07/12/2008, 18:10
Δεν έβαλα το λινκ γι'΄αυτό αλλά για να δούμε λίγο όλοι τη φωτογραφία του παιδιού. Κάποιοι έχετε παιδιά, κάποιοι έχουμε μικρότερα αδέρφια και προστατευόμενα μέλη σε αυτή την ηλικία. Κάνω ορόσημο τη φωτό για τα νιάτα του παιδιού. Μόνο αυτό.

roin1des
Για καντο λιανα ρε φιλε.Γιατι ειναι φασιστας?Τι το φασιστικο ειπε?

Τίποτα. Μην μαλώνουμε , στην ίδια πλευρα της όχθης του ποταμού είμαστε...

Ο καθένας με τη γνώμη του.

Και συνεχίζουμε.

sprint
Eισαι φασίστας!

ΛΕΣ????????????????????????????

Aggelos_SV
07/12/2008, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

υ.γ ξεφτύλα οι ζημιές που έγιναν, δεν φταίνε σε τίποτα η περιουσία του καθενός. Ας έσπαγαν τράπεζες - βουλή - υπουργεία - την Γαδα... όχι περιουσίες ανθρώπων, έλεος πια...

Μια απορία έχω...αυτοί που δηλώνουν αντιεξουσιαστές και τα σπάνε αδιακρίτως...γιατί δεν πάνε να κάψουν το υπουργείο δημοσίας τάξεως στην Κατεχάκη που είναι κέντρο άσκησης εξουσίας αλλά καίνε το πλαίσιο τον Παπασωτηρίου τα αυτοκίνητα/μηχανάκια του καθενός και το Πολυτεχνείο?

...ρητορική η ερώτηση...

vestromas
07/12/2008, 18:16
Το παιδι αυτο δεν ειχε καμια δουλεια εκει να ξεφωνιζει μπατσους.

Η ειχε;

MikeG
07/12/2008, 18:17
Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις άνω των 3ων ατόμων

sprint
07/12/2008, 18:17
Τίποτα. Μην μαλώνουμε , στην ίδια πλευρα της όχθης του ποταμού είμαστε...

Ο καθένας με τη γνώμη του.

Και συνεχίζουμε.

Δεν έχω να χωρίσω τίποτα κ με κανένα, αλλά δεν απαντάς στο "Γιατί είμαι Φασίστας".

Road67
07/12/2008, 18:18

Η ειχε; Αυτό δικαιολογεί τη συμπεριφορά καουμπόη;

sakisvolos
07/12/2008, 18:21
Μια απορία έχω...αυτοί που δηλώνουν αντιεξουσιαστές και τα σπάνε αδιακρίτως...γιατί δεν πάνε να κάψουν το υπουργείο δημοσίας τάξεως στην Κατεχάκη που είναι κέντρο άσκησης εξουσίας αλλά καίνε το πλαίσιο τον Παπασωτηρίου τα αυτοκίνητα/μηχανάκια του καθενός και το Πολυτεχνείο?

...ρητορική η ερώτηση...

Αμ δεν είναι και τόσο ρητορική αυτή η π@υτ@ν@ η ερώτηση!

+1000

Εγώ να πω τη γνώμη μου πάνω σε αυτό...αν λέω αν έβλεπα κάποιον να κάνει ζημιά σε περιουσία μου
σκόπιμα ΔΕΝ ξέρω κι εγώ τι θα του έκανα όποιος και να ήταν!

Υ.Γ. Επαναλαμβάνω ότι σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογώ τον αστυνομικό που σκότωσε το παιδί!

roin1des
07/12/2008, 18:22
(Απάντηση για το φασίστας)
Γιατί θες να φιμώσεις κάποιον άλλο που έχει διαφορετική άποψη.

Κανείς δεν είναι στο απειρόβλειτο, όλοι κρίνονται.

Μπορεί εάν αμφισβητήσει κάποιος το Λαμπράκη π.χ. για σένα να είναι ύβρις, για άλλον όμως είναι να αμφισβητείς τον Παπαδόπουλο.

Να μπορείς να τον ακούς και να εύχεσαι να έχει την ελευθερία πάντα να τα λέει.όπως και εσύ αυτά που πιστεύεις!

:)

the who
07/12/2008, 18:23

...ρητορική η ερώτηση...

Γιατι αυτο θα ηταν επανασταση.

red_monster
07/12/2008, 18:24
Κρίμα τπτ άλλο , κρίμα για το κράτος που παραπέει , κρίμα για τον μπάτσο που τραβηξε όπλο... κριμα για το παιδί ρε γαμώτο...

ότι και να ακούσω δν τα πιστεύω , η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και σπάνεια θα αποκαλυφθεί πλήρως
Το παιδί γόνος ευκατάστατης οικογένειας στα εξάρχεια... λίγο η χαζομαγκια της ηλικίας , λίγο η απερισκεψία , λίγο το αλκοολ, κανα τσιγαριλίκι...από μάγκας της παρέας ένα με το χώμα
Κωλόπαιδο ,μπορεί αλλά μόλις 15 χρονών ... η ευθύνει στους γονείς του και μόνο

Από την άλλη όσο ζώα και να είναι οι μπάτσοι(που η πλειοψηφία είναι γιατι πέρα από τον σταθερο μισθό είναι και καυλωμένοι με την εξουσια που τους δίνει η στολή) δν μπορώ να το πιστεψω οτι εκτέλεσαν εν ψυχρώ ένα παιδι... Όσο βλαμμένος και να είναι αδυνατό να πιστέψω ότι σημάδεψε ένα παιδί

LARISEOS
07/12/2008, 18:25
επιφανιακα κ οχι την ουσια,,,,,,, στρομ δεν μπορεις να πεις οτι ενα παιδι 15 χρονον ξερει τι κανει,,,,,,θα γηνει 25 κ θα λεει

καλα οχι ποσο μαλακας ημουνα αλλα θα λεει πως παραλιγο να χασω την ζωη μου απο μια παπαρια......

και ουτε ο μπάτσος εκανε τον cowboy.......ητανε αναμενόμενο κατι τετοιο..... οτι καποια στιγμη θα γινότανε.

αλλα γιατι φτάνει εκει η νεολαια? γιατι τα σπαει γιατι αντιδράει ετσι?
για μας ειναι πιτσιρίκια αλλα αυτοι νιωθουν επαναστάτες κατα του κατεστημένου.

και ισως σε 10 χρονια να αποδεχτούν κ ήρωες δεν ξερεις ποτέ.......

Red Rider
07/12/2008, 18:26

...ρητορική η ερώτηση...

Αυτες τις δουλειες τις ειχε αναλαβει μια αλλη "οργανωση" αδελφε,ασχετα αν τα χαλασανε στη μοιρασια..
αλλωστε ποιος δαγκωνει το χερι που τον ταιζει..?περναμε και οικονομικη κριση

:lol:

the who
07/12/2008, 18:28

Μπορεί εάν αμφισβητήσει κάποιος το Λαμπράκη π.χ. για σένα να είναι ύβρις, για άλλον όμως είναι να αμφισβητείς τον Παπαδόπουλο.

Να μπορείς να τον ακούς και να εύχεσαι να έχει την ελευθερία πάντα να τα λέει.όπως και εσύ αυτά που πιστεύεις!

Αχαχουχα.Φιλαρακι περνα απεναντι η αλλιως τη Δευτερα διαβασμενος.Ποιον σκοτωσε,φιμωσε,εξορισε,φυλακισε,βασανισε ο Λαμπρακης?Σιγα μην ειναι δημοκρατια το να βγαινει το καθε αποβρασμα και να μιλαει για το σκατοψυχο τον Παπαδοπουλο.

vestromas
07/12/2008, 18:31
Σιγουρα ο συγκεκριμενος μπατσος ειναι κατακριτεος, αλλα επιμενω τι δουλεια εχει ενας 16χρονος απ την Εκαλη στην περιοχη χυτρα των εξαρχειων.

Διαβασα οτι η μανα του ειχε χρυσοχοειο στην Βουκουρεστιου, αλλα τις Κυριακες ειναι κλειστα.

Ηταν λεει στο Χαλανδρι, σε αγωνα. Τα εξαρχεια τι δουλεια ειχαν;

Απ την αλλη το χειροτερο μ@υνοπανο αν δεν προκληθει, δεν βγαζει οπλο για πλακα, ποσο μαλλον να πυροβολησει.

Κ εμεις ημασταν παιδια, και ζωηρα μαλιστα, αλλα στα εξαρχεια πηγεναμε να φαμε κανενα σουβλακι και να ακουσουμε καμια ροκια σε κανενα κλαμπ.

Σφαιρες απο αστυνομικους γιατι δεν φαγαμε; Φαινομασταν απο μικροι, οτι θα γινουμε φασιστες και μας αφησανε για να κανουμε διαμαχες και αντιπαραθεσεις στο μοτο.gr;

ΚΑΠΛΑΝΙ
07/12/2008, 18:34

Το να νοσταλγης καποιον που κατελησε την δημοκρατια αν μη τι αλλο ειναι υβρις απεναντι στην ιδια την δημοκρατια που σου δινη το δικαιωμα αυτο..
Αλλα αυτη ειναι η ομορφια της αλλα και η αχχιλειο πτερνατης
Το κακο ειναι οτι η υβρις πληρωνεται και μαλιστα ακριβα..
Αστοχη η συγκριση Λαμπρακη Παπαδοπουλου..
Ο καθενας κρινεται συμφωνα με τις πραξης του και οχι την ιδεολογια του.

Aggelos_SV
07/12/2008, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Αυτες τις δουλειες τις ειχε αναλαβει μια αλλη "οργανωση" αδελφε,ασχετα αν τα χαλασανε στη μοιρασια..
αλλωστε ποιος δαγκωνει το χερι που τον ταιζει..?περναμε και οικονομικη κριση

:lol:

Πολύ σωστός...:winka:

Γιατι αυτο θα ηταν επανασταση.

Τις επαναστάσεις τις κάνει ο λαός και όχι 100-200-1000 κατευθυνώμενοι τραμπούκοι..:rolleyes:
Ο λαός έχει την ευκαιρία του κάθε 3,5-4 χρόνια να επαναστατήσει ,αλλά...θες το διαίρει και βασίλευε που έχουν επιβάλλει τόσα χρόνια (και το συντηρούμε σαν ζώα),θες η προεκλογική παρλαπίπα...τελικά πάνε όλοι και ψηφίζουν σαν ρομποτάκια κουρδισμένα....

"ρομποτάκια ενωθείτε" που λέγαν κι οι panx romana ένα φεγγάρι...

THEOD
07/12/2008, 18:35
Βλέποντας εδώ και λίγη ώρα τις ειδήσεις σε όλα τα κανάλια, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση άμυνας, επιβολής τάξης, ή απειλής που θα δικαιολογούσε μια τέτοια πράξη....

Η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο και ελπίζω αυτή την φορά να μην δούμε πάλι ποινές-χάδια όπως με τις...ζαρντινιέρες...

Είμαι πολύ περίεργος τι σκατά θα ψελλίσουν όλοι αυτοί που βιάστηκαν να το παίξουν υπεράνω και να κατηγορήσουν ένα αθώο παιδί ως "αναρχοαυτόνομο", "αντεξουσιαστή", "απειλή για την δημόσια ζωή" και γενικά σαν ρεμάλι της κοινωνίας που του άξιζε οτιδήποτε... Μερικές φορές όντως είναι προτιμότερο να μασάς παρά να μιλάς...

sakisvolos
07/12/2008, 18:37
Τις επαναστάσεις τις κάνει ο λαός και όχι 100-200-1000 κατευθυνώμενοι τραμπούκοι..:rolleyes:

+100000000000

xristoforos
07/12/2008, 18:37
Πριν λίγο γύρισα από το ιπποκράτειο που μετέφερα ένα παιδί που είχε τραυματιστεί από πέτρα κάτω στην Αθήνα όπου επικρατεί αναβρασμός.
Ας ελπίσομε να μην βγουν μετά την ιατροδικαστική έρευνα και να πουν ότι φταίει ο Αλέξανδρος που πήγε και έπεσε πάνω στη σφαίρα .
Κουράγιο στην οικογένεια στους φίλους του Αλέξανδρου και σε όλους μας .

george72
07/12/2008, 18:39
ετσι, ο μουν@@@@μπατσος ο μαγκας!!!

ας δικαστει για δολοφονια εκ προθεσεως και ας μην τα κουκουλωσουν οι χαρτογιακαδες

να δουμε ποσο νταης θα παραμεινει οταν του σκιζουν τον πρωκτο στον κορυδαλο...

LARISEOS
07/12/2008, 18:39
πολυ απλα ,,,, υπηρχε σεβασμος.

εμεις οταν ημασταν 15 μπορει να τα σπαγαμε κ να καναμε μλκς αλλα ειχαμε κ βλέψεις ,στοχους.

η νεολαια τωρα τη εχει?? τπτ. βλεπει ενα κρατος που ειναι σκατα κ γιαυτο δεν το σεβεται.....γιαυτο δεν σεβεται κ τον μπατσο. καταλαβες.... δεν φταει ουτε ο μπατσος που τον σκωτοσε αλλα ουτε ο 15 χρονος που πηγε να σπασει το περιπολικό......

postman
07/12/2008, 18:44

Η ειχε; Αρχιζω να φοβαμαι κι εγω . Την παρασκευη στην δουλεια μου ξεφωνιζα τον Καραμανλη ... Τσακωθηκα και μ' εναν προισταμενο . Σου βρισκεται μηπως ενα αλεξισφαιρο γιλεκο ;

sprint
07/12/2008, 18:44

Δεν επιχειρώ να φιμώσω κανένα……
Έγραψα την άποψη μου για πρακτικές κ άτομα που είναι συνυφασμένα με αυτές τις πρακτικές…..
Αμφισβητώ τον Παπαδόπουλο με την ιδιότητα του σαν δικτάτορας κ όχι σαν άτομο.
Το σκεπτικό σου έχει μια λογική, αλλά με αυτή τη λογική δεν πρέπει να αμφισβητούμε ούτε τον Χίτλερ ούτε τον οποιονδήποτε στην ιστορία κατέλαβε με την βία την εξουσία κ προσπάθησε να επιβάλει τις απόψεις του περί ιδανικής κοινωνίας……

tai
07/12/2008, 18:48
απαγορεύεται το ξεφώνημα
ο υπαίτιος θα πυροβολείται

vestromas
07/12/2008, 18:49
Ο Χιτλερ δεν την πηρε με το ζορι την εξουσια. Κρα κανανε για τον Χιτλερ στην εποχη του.

konsttanttinos
07/12/2008, 18:51
Επειδη δεν τα διαβασα ολα, γιατι ολοι θελουν να πουνε κατι γι'αυτο που εγινε,θα γραψω κι εγω δυο γραμμες.
Το ''αδικοχαμενο'' παιδι, σκοτωθηκε σε εναν πολεμο αντιεξουσιαστων-τεμπεληδων-ακροαριστερων-ασεβων-γραψαρχιδιστων (κτλ) που απο το 1973 και μετα αναγεννιουνται με την ιδιοτητα του ''φοιτητη'', τα βαζουν με καθε κυβερνηση και οπου βλεπουν στολη (οποιαδηποτε) την μαρκαρουν με μολοτοφ στο ονομα της μισιτης ακροδεξιας.
Απο την αλλη, οι αστυφυλακες, φοβισμενοι απο το πληθος, εξαγριωμενοι απο το μενος εναντιον τους, ειναι ετοιμοι, χωρις καθαρη σκεψη, να πατησουν την σκανδαλη, και ως γνωστον ενα φοβισμενο θηριο ειναι πολυ πιο επικινδυνο.
Εδω πλεον, η κοινωνια μας απετυχε να δημιουργησει μια γενια που θα διεκδικει τα δικαιωματα της χωρις να καταστρεφει τις περιουσιες πολιτων, και απο την αλλη, μια γενια αστυφυλακων που θα προστατευει τον πολιτη χωρις να φοραει το κομπλεξ της αρρωστημενης εξουσιας.
Το παιδι, στοιχηματιζω, οτι επραξε καθοδηγημενο απο κουμπια και joints, και παρασυρμενο απο καποιον αθλιο τεμπελη που του τα προμηθευει, πνιχτηκε στο μισος της εξουσιας.
Μην ψαχνετε για το ποιος φταιει.Σιγουρα δεν φταιει ενα παιδι, που δεν μπορεσε να ξεχωρισει τα θελω του απο τα πρεπει και τα μην.
Σιγουρα δεν φταιει και ο μπατσος.Δεν υπαρχει ανθρωπος που να σημαδευει ενα παιδι και να οπλιζει, θελω να το πιστευω αυτο.
Ο φταιχτης ειναι ο τροπος που μεγαλωνουμε, το μισος που μας καλλιεργουν, η αγανακτηση που ειναι ετοιμη να εκραγει στην λαθος στιγμη..
Αυτη την στιγμη το MEGA γραφει ''ειδικος φρουρος πυροβολησε εν ψυχρω 15χρονο''.
Εκει ειναι ο φταιχτης...
Θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια του παιδιου.

the who
07/12/2008, 18:55
Ο Χιτλερ δεν την πηρε με το ζορι την εξουσια. Κρα κανανε για τον Χιτλερ στην εποχη του.

Κι απ οτι φαινεται εχει και σημερα ζητηση ο αδολφακος.Τι ξεφτυλα ειναι αυτη εδω μεσα.:yuck: :yuck: :yuck:

irinia
07/12/2008, 18:55
ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.........ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΜΟΣΧΑΡΙ........

Άλλά ή όσφυοκαμψία........ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.........ΡΑΓΙΑΔΕΣ....!!!

Μάς κούφανες ρέ μάγκα μέ τόν παραλληλισμό.......

Λαμπράκη.......Παπαδόπουλου.......!!!!

Μήπως έννοείς τό Λευτέρη,τό στιχουργό....??

Γιατί ό άλλος γάμησε όλη τή χώρα 7 χρόνια,πούλησε τήν Κύπρο,σκότωσε,βασάνισε,
δυσφήμισε τήν Έλλάδα παντού,φίμωσε τό λαό,καί άνέβηκε μέ χαλασμένα τάνκ
στόν Έβρο πού τά μισά έμειναν στό δρόμο νά πολεμήσει τούς Τούρκους πού
τού φάγανε τήν Κύπρο καί δέν τούδωσαν τή Δυτική Θράκη...!!!

Όσο γιά τό όνομα Λαμπράκης ...ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ......ΑΣΧΕΤΕ......

ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ............ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ...!!!!

ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.........

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ....!!!!

ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ...........

:mad:

postman
07/12/2008, 18:58
Παντος εχω να προτεινω στους αναρχικους την επομενη φορα να κατεβουν διαδηλωση στην Ραφηνα εξω απ' το σπιτι του χοντρουλη , για μια βδομαδα συνεχεια , να μην κλεισει ματι .

sprint
07/12/2008, 18:58

Με κάποιες .. χμ!!... να το πω κομψά «αμφιλεγόμενες» πρακτικές όπως το κάψιμο του κοινοβουλίου που το απέδωσε στους αριστερούς κ μία αριστοτεχνική προπαγάνδα που απέδωσε κάποια εκατομμύρια νεκρών….
Πάντως σε αυτό έχεις δίκιο……

hector
07/12/2008, 19:04
Καλά ρε δεν ντρέπεστε λίγο? έφταιγε το παιδί έ? ήταν σε άμυνα ο μπάτσος? Πάτε καλα?

Ποια αυτοάμυνα ρε λέτε? εν βρασμό ψυχής έγινε το έγκλημα, πήγαν παρακάτω άφησαν το περιπολικό και γύρισαν να κάνουν προσαγωγές ? σε 30 άτομα? χωρίς να καλέσουν ενισχύσεις κλούβες? έλεος ρε με τον στόκο που έχετε στα μυαλά σας.....

Αγανακτισμένοι πολίτες με γαλάζιες παρωπίδες... που ήταν ρε η αγανάκτηση σας όταν κάηκαν περιουσίες 100δςν ανθρώπων στην Πελ/σο? 60+ νεκρούς είχε ρε ζώα, αλλά τότε ήταν ασύμμετρη απειλή και φυσική καταστροφή ε? την ανικανότητα την προσπεράσατε πλήρως ε?

Τα εκατομμύρια που φάγανε απο το βατοπέδι και απο τα ομόλογα και την ζιμενς δεν είναι λεφτά ε? δεν είναι περιουσία? περιουσία είναι μόνο οι βιτρίνες? εκεί δεν αγανακτήσατε καθόλου όμως... είναι η πατρίς-θρησκεία που κάνει μπιζνες ε????

+100000 φιλε!
..... οι σκατοψυχοι, υπανθρωποι δεν εχουν ντροπη. Μονο θρασος και αλλαζονια εχουν.Οταν δε εχουν και πληκτρολογια.....εκει να δεις....
....σε αυτους ευχομαι τα χειρωτερα...

roin1des
07/12/2008, 19:04

...

:mad: [/B][/QUOTE]

Μίλα καλύτερα μεγάλε γιατί δε σε ξέρω και από χτες και ούτε σε έβρισα.

BlackAdder
07/12/2008, 19:05
το θέμα είναι ότι δεν έχουν κανένα δικαίωμα να καταστρέφουν τις περιουσίες του κόσμου.

Έδώ ίσα ίσα κατεφέρνουμε να τα βγάλουμε πέρα με τους μισθους των 700-800 ευρώ, έχουμε και τους κοπρίτες, τα πλουσιόπαιδα του ψυχικού και της φιλοθέης να καταστρέφουν ότι βρουν, χωρίς να τους εμποδίζει κανείς.

Ένα έχω να πω, όποιος παίζει με τη φωτιά πρέπει να έχει και τα @ρχίδι@ να αντέξει το κάψιμο.

konsttanttinos
07/12/2008, 19:13
Επειδη πιστευω οτι ολοι εδω μεσα ειναι κυριοι, και οι περισσοτεροι απο μας ειναι πολυ μικροι για να θυμομαστε κα ινα ξερουμε ακριβως τι εγινε το '67, καλυτερα να το βουλωσουμε και να πουμε για το σημερα.
Χαρακτηρισμοι και παραλληλισμοι με το ακροδεξιο παρελθον για'μενα ειναι ακριβως το ιδιο με τον κομμουνισμο του Μαο.Δεν ειμασταν παροντες, δεν ξερουμε τα παιχνιδια της εξουσιας, και επειδη ολοι κινουμαστε σε καποιους πολιτικους χωρους, λεμε διαφορα.
Ας περασει καποιος σημερα απο τις καμμενες οδους και να μιλησει με τους καταστημαρχες και τους ιδιοκτητεςΙΧ που εγιναν τζακια.Υστερα να παει στην κηδεια του παιδιου και μετα να ερθει και να μας πει ποιος φταιει με σιγουρια.
Σιγουρα καποιοι εδω μεσα θελουν βρεγμενοι σανιδα, αλλα δεν θα κρινω εγω ποιοι.Ας αναλογιστουμε ολοι τις ευθυνες μας απεναντι στα παιδια που μεγαλωνουμε.Ας θρηνησουμε για ακομη μια παιδικη ψυχη.
Σε οσους αναρωτιουνται α κ ο μ η για το πολιτευμα μας, ας αναλυσουν (αν μπορουν) την λεξη ''κοινοβουλευτικη χουντα'', και μετα να προσπαθησουν να καταλαβουν γιατι δεν μπορουμε να αντιδρασουμε σαν φυσιολογικοι ανθρωποι.
Τελος, αυτοι που προχωρουν σε χαρακτηρισμους και βρισιες, ας το βουλωσουν εδω και ας συνεχισουν μπροστα στον καθρεπτη τους.:nono:

ermiss
07/12/2008, 19:21
Βαλτε MEGA
Γιακουμάτος:"Συμβαίνουν αυτά"
για την εκτέλεση του παιδιού!!!!!!!

the who
07/12/2008, 19:24
Βαλτε MEGA

Tι ηθελες δλδ να πει αυτος ο κουμπουροφορος?

xristoforos
Έχω ένα φίλο μπάτσο – ειδικό φρουρό που φιλάει στα Εξάρχεια .
Έχουμε κάνει ομηρικούς καβγάδες για τη συμπεριφορά τους και θυμάμαι που μας έλεγε κάποτε ότι περιμένανε να γίνει κάτι παρόμοιο αλλά δεν ήξεραν αν το θύμα θα ήταν πολίτης η ‘ συνάδελφος τους .

Aggelos_SV
Βαλτε MEGA

Καλά...πιάνεσαι κι εσύ από την κάθε παπάρα που λέει αυτό το καρτούν?Αφού γι'αυτό τον κάλεσαν ...να πει την μαλακία του...να γίνει αναβρασμός...να αυξηθεί η τηλεθέαση ...
καλά κάνουν την δουλειά τους τα μέσα μαζικής εξημέρωσης...

devil's animal
07/12/2008, 19:26
τα διαβασα ολα.
δεν θελω να σχολιασω.

ας αναπαυθει εν ειρηνη ο μικρος.
και ας αναλογιστουμε ολοι τις ευθυνες μας.
:sad: :sad: :sad:

sprint
07/12/2008, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τα διαβασα ολα.
δεν θελω να σχολιασω.

ας αναπαυθει εν ειρηνη ο μικρος.
και ας αναλογιστουμε ολοι τις ευθυνες μας.
:sad: :sad: :sad:

Ισως ότι πιό σωστό εδώ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MitsosNaked
07/12/2008, 19:39
Πρίν απο καμια ώρα με πήρε τηλέφωνο φίλος που έφτιαξε μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης(ζαχαροπλαστείο/αρτοποιείο/καφέ). Επειδή το μαγαζί έγινε προχθές και δέν έχει προλάβει να το ασφαλίσει χθές και σήμερα μου είπε πως έχασε 10 χρόνια απο τη ζωή του απο το άγχος. Φοβότανε μήν του το σπάσουν γιατί τα σπάγανε όλα. Τυχερός που δέν του το σπάσανε. Ο συγκεκριμένος πολλές φορές μου έχει πεί πόσο ενάντια είναι στην κατάχρηση της εξουσίας αλλά σήμερα ήταν εξοργισμένος. Πάνω στα νεύρα του είπε πολλά αλλά μου είπε 'μήτσο συγγνώμη που μιλάω έτσι αλλά κατάλαβε με ότι είμαι ράκος και πρέπει να ηρεμήσω λίγο'.

Ήθελα να δώ αυτούς που δίνουν δίκιο στους 'αντεξουσιαστές' που τα σπάνε τί θα λέγανε άν είχαν πάρει ένα ωραιότατο δανειάκι απο την τράπεζα και δυο μέρες αφού ανοίξανε το μαγαζί να βλέπανε να το σπάνε.

Γι'αυτό προχτές έγραψα στον tai άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία.

Και άν όντως όλοι θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς και να μήν συμβαίνουν τέτοια, πόση απο την ελευθερία μας είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε; Θέλουμε πραγματικά να μπούνε κάμερες παντού; Θέλουμε να επιτρέπονται οι πορείες μόνο σε μία πλευρά του δρόμου/πεζοδρόμιο συνοδεία αστυνομίας και με πλήρη ενημέρωση των αρχών με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων και ευθύνη των διοργανωτών; Γιατί είμαστε και ευθυνόφοβος λαος. Στην αγγλία έτσι είναι η κατάσταση και δέν κουνιέται φύλλο. Οι ζαρτινιέρες ούτε πυροβολούνε, ούτε ανοίγουν κεφάλια. Όμως δέν γίνεται να τα έχουμε όλα.

george72
07/12/2008, 19:43
ναι καλα.....ο γιακουματος....

ο μπιστολερος, με τα τοκαρεφ, μεσα στην βουλη....

MitsosNaked
07/12/2008, 19:49
Βαλτε MEGA

Δυστυχώς όμως τον γιακουμάτο και τον κάθε γιακουμάτο(οποιουδήποτε κόμματος) εμείς τον βγάζουμε βουλευτή είτε λόγω ανύπαρκτης πολιτικής βούλησης από μέρους μάς, είτε λόγω ρουσφετιών, είτε ελλείψει σοβαρής εναλλακτικής λύσης(γιατί εδώ που τα λέμε δέν υπάρχει κάτι 'σοβαρό'). Αλλά και να έβγαινε μία νέα σοβαρή εναλλακτική λύση πόσο σίγουροι/ες είστε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού(ή έστω ένα μεγάλο κομμάτι αυτού) θα την στήριζε; Όλοι στην ελλάδα θέλουν να είναι με τους 'νικητές των εκλογών'. Κατάλοιπο του εμφυλίου πείτε το, ευθυνοφοβία πείτε το, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

zzr2005
07/12/2008, 19:55

φίλε εκτός από δίπλωμα μηχανής μήπως έχεις και δίπλωμα ερπυστριοφόρου?

αν όχι τρέχα βγάλε ...έρχονται δύσκολες εποχές μπορεί να σου χρειαστεί .....να είσαι χρήσιμος στους συναγωνιστές σου...
Ο Λιακό αρχηγός πληρώματος και εσύ στα πηδάλια....

ΑΑΑ..και στην επόμενη επέτειο του Πολυτεχνειου μην ξεχάσεις να αφήσεις ενα στεφάνι στο.......

...
...

...ΤΑΝΚ

...:yuck:

irinia
07/12/2008, 19:56

...

:mad:

Μίλα καλύτερα μεγάλε γιατί δε σε ξέρω και από χτες και ούτε σε έβρισα. [/B][/QUOTE]

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ........

Πού όπως είπες δέ σέ ξέρω.......ΑΛΛΑ.......

ΚΑΙ ΕΣΥ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.......ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΌ ΛΑΜΠΡΑΚΗ........καί τόν άκατονόμαστο δικτάτορα πού βύθισε
τή χώρα στό σκοτάδι γιά 7 χρόνια.....!!!

Τό ΑΣΧΕΤΕ..........είναι πολύ έλαφρύς χαρακτηρισμός καί άσέβεια μεγάλη στή
μνήμη τού γιατρού.....!!!!

Όσο γιά τό............ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ............άν νομίζεις ότι σέ άγγίζει δέ φταίω έγώ.....!!!!

υγ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.........κάποιοι τό έζησαν τό 67 LIVE.......!!!!

:wave2:

hidefnick
07/12/2008, 20:02
1. Κατ' αρχήν πέθανε ένας άνθρωπος. Η επανάληψη 16χρονο έχει να κάνει μόνο με την δημιουργία εντυπώσεων.

2. Επίσης πέθανε ένας επαναστάτης των ΒΠ. Φραγκάτος, χλιδάτος και κόντρα στην μαμα και τον μπαμπα (επιτρέψτε μου τα σπέκουλα μιας και το ξέρω απ' έξω το παραμύθι. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, και από τέτοιους μπόλικοι) Ωραία η φωτό μπροστά στο Starbuks με μπλουζίτσα god shave the queen......

3. Στην αυστρία ψήφησαν τα 16χρονά. Αν σας λέει τίποτα αυτό. (για το πόσο μικρός είσαι πια στα 16)

4. Για άλλη μια φορά το κακό κράτος και το τέρας του φασισμού. Η Χριστιανία να σας ξαναθυμίσω ότι πέθανε. Και πέθανε άσχημα. Κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει, μιας και εκει δεν υπήρξε ποτέ κακό κράτος και φασίστες μπάτσοι.

5. ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι η επίκληση του κάθε Παπαδόπουλου. Οσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους είναι δείγμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 100-200-5000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΑ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΧΕ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ "ΕΠΙΤΕΘΕΙ" ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΩΝ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

6. Το σενάριο έκατσε στου Ψυρρή, οδεύει προς ολοκλήρωση πίσω από το δημαρχείο και ο επόμενος στόχος είναι η πλατεία Εξαρχείων. Και αν δεν το βλέπετε, σορρυ αλλά έχετε χάσει τον μπούσουλα. Πλήρη απαξίωση των αξιών, αγορά από μεγαλομαλάκες(call me Λαλιώ...) και μετατροπή σε χώρους "διασκέδασης" Εχει πολλά loft χαμηλά στην Σοφοκλέους, και έχει πολλές νεοκλασικκές στα Εξάρχεια.

7. Συγνώμη αν θα προσβάλω μερκούς των οποίων την γνώμη σέβομαι, αλλά παραληλισμοί με Λαμπράκη και λοιπούς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αγωνιστές ειναι τουλάχιστον ατυχείς.

PS Εχετε ποτέ συγκρίνει τα ξένα Indymedia με το ελληνικό σε επίπεδο αντκειμενικότητας?

Zid
07/12/2008, 20:21
Μα καλά που κρυβόσασταν πουλάκια μου τόσο καιρό.......

Ε ρε κάτι ΝΟΥΜΕΡΑ .............

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

vestromas
07/12/2008, 20:23
Για ενα ερπιστριοφορο που πηρα να δοκιμασω στον στρατο, εφαγα 20 μερες φυλακη, και στερηση επαγγελματικων διπλωματων απ τον στρατο.
Τα οδηγαω και χωρις διπλωμα ομως σε ωρα αναγκης.:lol: :beer: :wave2:

Xristos67
07/12/2008, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
1. Κατ' αρχήν πέθανε ένας άνθρωπος. Η επανάληψη 16χρονο έχει να κάνει μόνο με την δημιουργία εντυπώσεων.

2. Επίσης πέθανε ένας επαναστάτης των ΒΠ. Φραγκάτος, χλιδάτος και κόντρα στην μαμα και τον μπαμπα (επιτρέψτε μου τα σπέκουλα μιας και το ξέρω απ' έξω το παραμύθι. Εδώ γεννήθηκα και μεγάλωσα, και από τέτοιους μπόλικοι) Ωραία η φωτό μπροστά στο Starbuks με μπλουζίτσα god shave the queen......

3. Στην αυστρία ψήφησαν τα 16χρονά. Αν σας λέει τίποτα αυτό. (για το πόσο μικρός είσαι πια στα 16)

4. Για άλλη μια φορά το κακό κράτος και το τέρας του φασισμού. Η Χριστιανία να σας ξαναθυμίσω ότι πέθανε. Και πέθανε άσχημα. Κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει, μιας και εκει δεν υπήρξε ποτέ κακό κράτος και φασίστες μπάτσοι.

5. ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι η επίκληση του κάθε Παπαδόπουλου. Οσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους είναι δείγμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 100-200-5000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΑ-ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΧΕ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ "ΕΠΙΤΕΘΕΙ" ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΔΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΜΕΝΩΝ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

6. Το σενάριο έκατσε στου Ψυρρή, οδεύει προς ολοκλήρωση πίσω από το δημαρχείο και ο επόμενος στόχος είναι η πλατεία Εξαρχείων. Και αν δεν το βλέπετε, σορρυ αλλά έχετε χάσει τον μπούσουλα. Πλήρη απαξίωση των αξιών, αγορά από μεγαλομαλάκες(call me Λαλιώ...) και μετατροπή σε χώρους "διασκέδασης" Εχει πολλά loft χαμηλά στην Σοφοκλέους, και έχει πολλές νεοκλασικκές στα Εξάρχεια.

7. Συγνώμη αν θα προσβάλω μερκούς των οποίων την γνώμη σέβομαι, αλλά παραληλισμοί με Λαμπράκη και λοιπούς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αγωνιστές ειναι τουλάχιστον ατυχείς.

PS Εχετε ποτέ συγκρίνει τα ξένα Indymedia με το ελληνικό σε επίπεδο αντκειμενικότητας?

.....Lipamai pou enas neos an8ropos exase tin zoi tou....
Lipamai giati simera oli mera ta kanalia edo stin Tsexia parousiazoun to gegonos kai milane gia tis megales katastrofes se A8ina kai 8essaloniki...
Lipamai pou ginontai auta akomi stin Ellada tou 2008....
Lipamai pou eno pistevo oti oti gnorizoun ta atoma pou dimiourgoun autes tis katastaseis...oi "Gnostoi" autoi "Agnostoi" xanaktipisan gia mia akomi fora...

Ti douleia eixe to nearo auto paidi apo tin kali oikogenia sto kento tis polis stin kadria tis exegersis ?
Kapioi apo edo mesa grafoun leptomereies sxetika me to gegonos ( san na itan parontes )...Ti douleia eixan/exoun ekei ?
Giati poloi apo emas...Den pigame pote "na polemisoume" kai na "ta spasoume" se kapia exegersi / fasaria ?

SvsGreek
07/12/2008, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Πρίν απο καμια ώρα με πήρε τηλέφωνο φίλος που έφτιαξε μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης(ζαχαροπλαστείο/αρτοποιείο/καφέ). Επειδή το μαγαζί έγινε προχθές και δέν έχει προλάβει να το ασφαλίσει χθές και σήμερα μου είπε πως έχασε 10 χρόνια απο τη ζωή του απο το άγχος. Φοβότανε μήν του το σπάσουν γιατί τα σπάγανε όλα. Τυχερός που δέν του το σπάσανε. Ο συγκεκριμένος πολλές φορές μου έχει πεί πόσο ενάντια είναι στην κατάχρηση της εξουσίας αλλά σήμερα ήταν εξοργισμένος. Πάνω στα νεύρα του είπε πολλά αλλά μου είπε 'μήτσο συγγνώμη που μιλάω έτσι αλλά κατάλαβε με ότι είμαι ράκος και πρέπει να ηρεμήσω λίγο'.

Ήθελα να δώ αυτούς που δίνουν δίκιο στους 'αντεξουσιαστές' που τα σπάνε τί θα λέγανε άν είχαν πάρει ένα ωραιότατο δανειάκι απο την τράπεζα και δυο μέρες αφού ανοίξανε το μαγαζί να βλέπανε να το σπάνε.

Γι'αυτό προχτές έγραψα στον tai άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία.

Και άν όντως όλοι θέλουμε να νοιώθουμε ασφαλείς και να μήν συμβαίνουν τέτοια, πόση απο την ελευθερία μας είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε; Θέλουμε πραγματικά να μπούνε κάμερες παντού; Θέλουμε να επιτρέπονται οι πορείες μόνο σε μία πλευρά του δρόμου/πεζοδρόμιο συνοδεία αστυνομίας και με πλήρη ενημέρωση των αρχών με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων και ευθύνη των διοργανωτών; Γιατί είμαστε και ευθυνόφοβος λαος. Στην αγγλία έτσι είναι η κατάσταση και δέν κουνιέται φύλλο. Οι ζαρτινιέρες ούτε πυροβολούνε, ούτε ανοίγουν κεφάλια. Όμως δέν γίνεται να τα έχουμε όλα.

Οπως τα λες αδερφε.
Αλλο το ποσο μλκ ειναι οι μπατσοι, ποσο στατοσυστημα ειναι αυτο στο οποιο ζουμε, ΚΑΙ ΑΛΛΟ το δικαιωμα (:eek: :eek: ) του να τα σπανε ολα καποια μλκ παιδακια χωρις μυαλο κ αρχες.
Πραγματικα αν ηταν ενα απο τα μαγαζια δικο μου θα ειχα παρει καμια 20αρια "φιλαρακια" κ θα ειχα καθαρισει μονος μου. Αλλα το ολο θεμα ειναι οτι το κρατος δεν θελει να καθαρισει. Εδω ολοι ξερουμε το ποιοι ειναι, το που μαζευοντε, κ στο κατω κατω καποτε ημασταν κ εμεις ισως σε τετοιες παρεες. Δεν ξερει , κ καλα, το κρατος ποιοι ειναι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλλα εδω γινεται ενα σκατοπαρτυ στα πανεπιστημια κ καινε αμαξια χωρις λογο, τωρα θα κολλησουν? Θυμαμαι περσι γυρνωντας απο βολτα ποτο απο το κεντρο της Σαλονικας, στο υψος των πανεπιστημιων την επεσαν τα μλκ σε αμαξια μπροστα μου, σε αμαξια που ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ανθρωποι. :eyepop:

Xristos67
07/12/2008, 20:41
Σιγουρα ο συγκεκριμενος μπατσος ειναι κατακριτεος, αλλα επιμενω τι δουλεια εχει ενας 16χρονος απ την Εκαλη στην περιοχη χυτρα των εξαρχειων.

Διαβασα οτι η μανα του ειχε χρυσοχοειο στην Βουκουρεστιου, αλλα τις Κυριακες ειναι κλειστα.

Ηταν λεει στο Χαλανδρι, σε αγωνα. Τα εξαρχεια τι δουλεια ειχαν;

Απ την αλλη το χειροτερο μ@υνοπανο αν δεν προκληθει, δεν βγαζει οπλο για πλακα, ποσο μαλλον να πυροβολησει.

Κ εμεις ημασταν παιδια, και ζωηρα μαλιστα, αλλα στα εξαρχεια πηγεναμε να φαμε κανενα σουβλακι και να ακουσουμε καμια ροκια σε κανενα κλαμπ.

Σφαιρες απο αστυνομικους γιατι δεν φαγαμε; Φαινομασταν απο μικροι, οτι θα γινουμε φασιστες και μας αφησανε για να κανουμε διαμαχες και αντιπαραθεσεις στο μοτο.gr;

Diladi i simerini neolaia antidraei me auton ton tropo gia tin asximi katastasi pou iparxei stin Ellada ( blepe oikonomika provlimata,anergia, ekklisia, kakoi politikoi kai alla polla)....
To paidi tis euporis oikogenias ti douleia exei se autes tis sigentroseis...gia simparastasi sta problimata ton ftoxoteron laikon stromaton....
Giati den pigan me tous filous tou na spasoun to magazi tis mamas....
H epitrepetai mono i katastrofi Xenis periousias...

Den exo tipota me ton nekro nearo... den ton gnorizo....gia mena einai La8os pou bre8ike ekei kai den blepo kai gia poion logo....
Den simeteixa se tetoiou eidous poreies/exergeseis ktl...
Den piga pote girevontas, kai den katalavaino ena pragma....

Oloi blepoume stin tileorasi edo kai Para polla xronia autou tou eidous ta gegonota....
Giati den pigame oloi mas ekei na dosoume to paron...?
Mipos giati gnorizoume pia mporei na einai i exeliksi kai ti mporei na perimenoume apo tin simetoxi mas se autes tis poreies/exegerseis ktl ???

BlackAdder
07/12/2008, 20:44
Ζήτω η επανάσταση για τους φτωχούς και καταφρονεμένους!!!

Δώστε home cinema στο λαό!!!!

149717

Road67
07/12/2008, 20:52
Πάντως για τον αντίποδα και μόνο να ξέρετε οτι απ' όσο βλέπω στις ειδήσεις τώρα στην Πάτρα οι αντιεξουσιαστές πλέον εκτός από πέτρες και λοστάρια στον απαραίτητο εξοπλισμό έχουν και κράνη!!!!!!!

LARISEOS
07/12/2008, 20:56
και τα παιδιά που μπήκανε κ κλειδώθηκαν στο πολυτεχνείο και κάνανε επανάσταση κάποιού , δλδ πολοι λεγανε οτι ειναι αλήτες ,μοδα κτλ

μην ξαφνιαστείτε σε 10 χρόνια οταν δειτε τωρα αυτα τα παιδάκια να τα δεχτούν σαν επαναστάτες κ ηρωες..

irinia
07/12/2008, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
φίλε εκτός από δίπλωμα μηχανής μήπως έχεις και δίπλωμα ερπυστριοφόρου?

αν όχι τρέχα βγάλε ...έρχονται δύσκολες εποχές μπορεί να σου χρειαστεί .....να είσαι χρήσιμος στους συναγωνιστές σου...
Ο Λιακό αρχηγός πληρώματος και εσύ στα πηδάλια....

ΑΑΑ..και στην επόμενη επέτειο του Πολυτεχνειου μην ξεχάσεις να αφήσεις ενα στεφάνι στο.......

...
...

...ΤΑΝΚ

...:yuck:

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.........

Sotirios
07/12/2008, 20:58
Σίγουρα ο μικρός δεν ήταν και το καλύτερο παιδί αφού είχε το θράσσος να διαπληκτιστεί με αστυνομικούς και να έχει τέτοιες παρέες

Σίγουρα δεν έπρεπε να τον σκοτώσει ο αστυνομικός

Σίγουρα δεν είναι σωστά τα επεισόδια που γίνονται αφού την πληρώνουν οι περιουσίες των αθώων και οι τσέπες όλων γιατί οι κατάστροφές στη δημόσια περιουσία θα επισκευαστούν από την τσέπη μας

Σίγουρα ψάχναν αφορμή οι αναρχικοί

Σίγουρα ο αστυνομικός δεν ήταν στην καλύτερή του μέρα αφού του είχαν ξανασυμβεί ανάλογα επεισόδια και έιχε αντιδράσει φυσιολογικά

Σίγουρα δεν ξέρουμε που οδηγούμαστε ή καθοδηγούματε

αν η πλειοψηφία τα έχει καταλάβει όλα αυτά είμαστε σε καλό δρόμο.
είναι περιττό να μαλώνουμε για πολιτικές ιδέες δεξιά ή αριστερά και άλλες τέτοιες παπαριες...

tamar
07/12/2008, 20:58
Μου φαίνεται - το λιγότερο - πολύ ύποπτο ότι μετά το φόνο του συνανθρώπου μας ξέσπασαν ταραχές ταυτόχρονα σε αρκετές πόλεις. Λες και υπήρχε κάποιο σχέδιο. Όχι ότι ο φόνος έγινε εκ προμελέτης για να ξεσπάσουν οι ταραχές. Απλά, σαν κάποιοι περίμεναν να συμβεί "κάτι" για να καταστρέψουν, να στρέψουν το ενδιαφέρον του κόσμου σ' αυτήν την κατεύθυνση (να αποπροσανατολίσουν, να δώσουν την αίσθηση της ανασφάλειας στον πολίτη, να δείξουν ότι υπάρχει κάποιος "εσωτερικός εχθρός").

Αυτό το τελευταίο είναι χαρακτηριστικό παρακράτους. Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο πιστεύω ότι "μπάτσοι" και "αντιεξουσιαστές" είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Λυπάμαι πολύ...

Να είναι καλά ο πιτσιρικάς εκεί που πάει και κουράγιο στην οικογένειά του..
:sad:

Xristos67
07/12/2008, 20:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
και τα παιδιά που μπήκανε κ κλειδώθηκαν στο πολυτεχνείο και κάνανε επανάσταση κάποιού , δλδ πολοι λεγανε οτι ειναι αλήτες ,μοδα κτλ

μην ξαφνιαστείτε σε 10 χρόνια οταν δειτε τωρα αυτα τα παιδάκια να τα δεχτούν σαν επαναστάτες κ ηρωες..

Kai paizei ola auta ta provlimata/fasaries/katastrofes na ta upokinoun kratikoi mixanismoi (kaliptontas/boi8ontas tous organotes) gia na "kalipsoun" alla provlimata me ton ntoro pou ginente mesa apo ta mme ????

the who
07/12/2008, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios

είναι περιττό να μαλώνουμε για πολιτικές ιδέες δεξιά ή αριστερά και άλλες τέτοιες παπαριες...

Τι μου θυμησες τωρα.Η πολιτικη της νεας τρομοκρατιας οταν πρωτογινε κυβερνηση ηταν "ΜΗΝ ασχολειστε με την πολιτικη".Αν σου λεει κατι αυτο.

LARISEOS
07/12/2008, 21:05
εγω δεν πιστεύω οτι ειναι καποιοι απο πισω αλλα απλα οργανώθηκαν, λειτουργουναι ομαδικα.
και ολα κινούνται με ταχύτατους ρυθμους.... οπως η οικονομία.

kerasaki
07/12/2008, 21:09
Κι απ οτι φαινεται εχει και σημερα ζητηση ο αδολφακος.Τι ξεφτυλα ειναι αυτη εδω μεσα.:yuck: :yuck: :yuck:

Συναδελφε μοτοσυκλετιστη εχουμε την κυβερνηση, την αστυνομια, την υγεια κτλ που μας αξιζει!
Οταν κατεβαινουν για βουλευτες ανθρωποι επιπεδου Σαρρη και μελλοντικα ισως και Μπεζαντακου περιμενεις κατι καλυτερο?
Την επομενη φορα που θα ριξετε την ψηφο σας στην καλπη μην εχετε για κριτηρια αυτα που σας υποσχεται ο βουλευτης, δημαρχος, νομαρχης κτλ μηπως και αλλαξει κατι σε αυτο τον τοπο

Sotirios
07/12/2008, 21:09
άλλο το να ασχολείσαι με την πολιτική και να γνωρίζεις τι γίνεται γύρω σου και άλλο το να υποστηρίζεις πολιτικές (όλες όσες υπάρχουν στην Ελλάδα σήμερα). Η μόνη πολιτική που εφαρμοζεται από τους πολιτικούς μας σήμερα αν το έχεις καταλάβει είναι για τα συμφέροντα των 300 εκλεκτών και τα τσιράκια τους. Μόνο εκεί υπάρχει ομοφωνία. . .

irinia
07/12/2008, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΕΙΣ.........ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Νά σού πώ έγώ τί δείγμα δημοκρατίας ήτανε.........

ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΥΟ........!!!!!!!!

Tpap
07/12/2008, 21:34
Παρακολουθώ και τις 18 σελ από την αρχή.

Δύο οικογένειες κατεστραμένες, ένα παιδάκι νεκρό, και ένας ανθρωποκτόνος.

Δεν αντιλαμβάνεστε το προφανές: και οι ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ, και οι δύο είναι χαμένοι.

Για εμένα οι θύτες είναι οι εξής δύο: ο πατέρας και η μάνα του παιδιού.
Γιατί δεν κάναν απολύτως τίποτε για να προστατέψουν το αγόρι τους.
Γιατί δεν το εκπαίδευσαν, γιατί δεν το μόρφωσαν, δεν το νουθέτησαν....γιατί δεν το συμβούλεψαν.

Πιστεύω ότι όλα προέρχονται -και πορεύονται- από το τελευταίο υγειές κύτταρο της κοινωνίας: την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Και για όλα, θα κατηγορήσω/δοξάσω αυτήν.

Όσο για το ''όργανο της τάξης'' δεν θα κάω κανένα σχόλιο. Παρά μόνον, ότι είμαι σχεδόν σίγουρος πώς θα εύχεται να ήταν νεκρός...

Για τις μικροκομματικές αντιπαλότητες επίσης, ουδέν σχόλιον...

BlackAdder
07/12/2008, 21:35
Ο πιτσιρικάς ήταν άτυχος που μεγάλωσε σε μια οικογένεια που αντι να του μάθει τι έχει αξία στη ζωή τον άφησε να καταναλώνει ασύστολα μέχρι να φτάσει σε σημείο να νομίζει ότι βρίσκεται πάνω απ'όλους στηριζόμενος στο πορτοφόλι του μπαμπα.

Ο ειδικός φρουρός πάλι ήταν άτυχος που έκανε οικογένεια στην Ελλάδα (και όχι μόνο) του σήμερα όπου καλείται να ζήσει με μια δουλειά 700 ευρώ για την οποία έχει φιλήσει κατουρημένες ποδίες για να αποκτήσει, και φοβάται ότι τα παιδιά του θα περάσουν χειρότερα απο αυτόν, βλέποντας τα διάφορα λαμόνια να τρώνε απο παντου.

Δε δικαιολογείται η χρήση βίας σε καμία περίπτωση (εκτός της αυτοάμυνας και της υπεράσπισης της ζωής κάποιου που απειλείται).

Όμως δυστυχώς περιστατικά βίας εμφανίζονται σε καθημερινή βάση στις κοινωνίες.
Εδώ σκοτώνονται για προτεραιότητα και θέση πάρκινγκ...

Το ζήτημα είναι γιατί γίνονται όλα αυτά,
Δε μπορώ να φανταστώ ότι ξυπνάει το πρωί, φυλάει τη γυναίκα και τα παιδιά του και λέει: σήμερα θα παώ να καθαρίσω ένα πιτσιρικά στα εξάρχεια να περάσει η ώρα.

Οι συνθήκες όμως μέσα στις οποίες μπορούν να δημιουργηθούν τέτοιες καταστάσεις ωρίμασαν, και όταν τα όρια των εμπλεκομένων ξεπερνιούνται σε συνδιασμό με την αύξηση των κοινωνικών αντιθέσεων, πολύ φοβάμαι ότι αυτά τα φανόμενα θα εμφανίζονται όλο και ποιό συχνα.

Ας φροντίσουμε να μάθουν τα παιδιά μας τι έχει πραγματικά αξία.
Ας προσπαθήσουμε να μοιραστούμε αντί να τα φάμε όλα εμείς.
Ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που φαίνεται πως κάνει λάθος ακόμα και αν μας προσβάλει με τη συμπεριφορά του.

Κοινώς ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.

tai
07/12/2008, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

ι ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ, και οι δύο είναι χαμένοι.

.
μια και ο ενας ειναι νεκρός, ας μαζευτούμε να πάμε να παρηγορήσουμε τον άλλον:cry: :look: :eek:

konsttanttinos
07/12/2008, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Μα καλά που κρυβόσασταν πουλάκια μου τόσο καιρό.......

Ε ρε κάτι ΝΟΥΜΕΡΑ .............

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

+1000

tai
07/12/2008, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67

χωρις αντιπαράθεση απλά προς ενημέρωση, γιατι εχω την εντύπωση οτι δεν τα ξέρεις τα γεγονότα καλά

το παιδί έπινε καφέ στα εξαρχεια όπως 100νταδες άλλοι πολίτες

δεν είχανε καμιά πορεία
καμία εξέγερση
καμία φασαρία

απλά πέρασε ο φρουρός
(μάλλον) βρίστηκαν
έφυγε ο φρουρός
παρκάρισε το αυτοκίνητο ενα τετράγωνο πιο κάτω
γύρισε ενα τετράγωνο πίσω
σκότωσε το παιδί
και όπως φαίνεται στο video
με την ησυχία του περπάτησε προς το αμάξι
αυτά

tai
07/12/2008, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamar
ξέσπασαν ταραχές ταυτόχρονα σε αρκετές πόλεις.

μετα την μετάδοση της είδησης ξέσπασαν, και όχι ταυτόχρονα!

προς αποκατάσταση της αλήθειας:wave2: