View Full Version : Δολοφονία 15χρονου
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
το αφήνω ασχολίαστο....
Νικο ειναι η αποψη μου, εχω δικαιωμα να πιστευω αυτο που θεωρω εγω σωστο...
και πλεον εχω μαθει να μη πιστευω οσα λεει η τηλεοραση, γιατι οσες φορες ειχα την ευκαιρια να πραγματα που λενε στην τηλεοραση να τα δω με τα ματια μου, διαπιστωνα οτι αυτα που ελεγαν στο χαζοκουτι δεν ειχαν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...
spiridaus
09/12/2008, 22:08
"vestromas
Ετσι καναν και τα κοπελια στην Κρητη με τα οικογενειακα και τα κουμπαριλικια και εχει γινει μ@ουρδελο το νησι."
_____
Μπουρδέλο έχει γίνει το φόρουμ. Άσε τη Κρήτη ήσυχη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Νικο ειναι η αποψη μου, εχω δικαιωμα να πιστευω αυτο που θεωρω εγω σωστο...
και πλεον εχω μαθει να μη πιστευω οσα λεει η τηλεοραση, γιατι οσες φορες ειχα την ευκαιρια να πραγματα που λενε στην τηλεοραση να τα δω με τα ματια μου, διαπιστωνα οτι αυτα που ελεγαν στο χαζοκουτι δεν ειχαν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...
και στο χαζοκούτι να δεις που θα πουν οτι η σφαίρα βεβαίως βεβαίως εξοστρακίστηκε...
Γιατί άραγε?
ειδες πουθενα δολοφονια εσυ?
ειδες το μπατσο να σημαδευει και να ριχνει?
η λες οτι ειδες στο youtube και σε αυτα που προβαλει η τηλεοραση?
Επειδή εσύ είσαι άνθρωπος & εγώ είμαι πολύ κατώτερος σου, δε θα απαντήσω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε πάτε καλά!!!!!
Αστυνομικός (κράτος δηλαδή) δολοφονεί πολίτη του & λέτε για τα κολοαυτοκίνητα!!!
Δε μιλάμε για κάποιο που πέθανε από πείνα (όχι ότι δεν έχει αξία, ίσα ίσα είναι εξίσου σοβαρό).
Πόσο μικροί είστε...
Τι κάθομαι και μιλάω ρε... Εύχομαι μια μέρα όλοι εμείς οι ανεγκέφαλοι, οι τρομοκράτες, οι ... , οι .. , οι... να μείνουμε μόνοι μας σε ένα τόπο, χωρίς εσάς τους δημοκρατικούς φωστήρες.
Χαίρομαι από την άλλη γιατί τελικά όλοι αποκαλύπτονται
ΖΗΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ τα σπίτια σας & τα κάρα σας
p.s Μου αρέσει που μου το παίζεται & αρχαίοι Έλληνες & χαίρεστε που είστε απόγονοι τους...
Ναι ρε φιλε εχουμε προβλημα λεμε.Αμα ερθει ο μπολσεβικος και μου καψει το αμαξι(την προεκταση της ψ@λης μου δλδ) πως θα πουλησω μουρη στα μωρα?Πως θα τα παω στο σκυλαδικο,με ταριφα?Ασε που εχω βαλει και 632 δοσεις κι ακομα ειμαι στην τεταρτη.
Αντε παω να παιξω λιγο pro τωρα γιατι συγχιζομαι με σας τους βλακες που κλεινετε τους δρομους.
ρε παιδια δλδ δεν εχω δικαιομα να το πιστευω αυυτο?
μου φαινεται απιθανο να πυροβολησε κατευθειαν
και οπως ειπα αν πυροβολησε το πιτσιρικι κρεμαστε τον!
αλλα δε μπορουμε να εμπιστευομαστε οποιον λεει οτι θελει
αλλα και παλι
ας παρουμε το σεναριο που ο μπατσος πυροβολησε το μικρο σημαδευοντας το...
θα καψουμε την Αθηνα?
θα καψουμε τις περιουσιες ολων?
θα καψουμε τα σπιτια αθωων?
αμα φτασει ομως η φωτια στη δικη σας περιουσια η ερθει κανεις με κανα καδρονι και σας σπασει το μηχανακι, να του πειτε ''μπραβο, εκτονωσου, σπασε τα ολα''
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επειδή εσύ είσαι άνθρωπος & εγώ είμαι πολύ κατώτερος σου, δε θα απαντήσω...
να σου πω, τσακωθηκαμε για μια δυο μλκιες μεσα στο φορουμ, αυτο δε παει να πει οτι θα δινεις τετοιες απαντησεις τωρα, εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου κατωτερο πραγματικα...
αλλα και παλι
θα καψουμε την Αθηνα?
αμα φτασει ομως η φωτια στη δικη σας περιουσια η ερθει κανεις με κανα καδρονι και σας σπασει το μηχανακι, να του πειτε ''μπραβο, εκτονωσου, σπασε τα ολα''
δε νομίζω κανείς να συμφωνεί με το μέγεθος που έχει πάρει η καταστροφή...
Αλλά προσωπικά πιστευώ πως ίσως να είναι ο μόνος τρόπος να γίνει κάτι...
Αν πέρναγε απλά έτσι όπως όλα τα υπόλοιπα σε 10 μέρες θα είχε ξεχαστεί και μόνο η δύσμοιρη μάνα θα θυμόταν...
Μέχρι να εκτελεστεί ο επόμενος.
Δε συμφωνώ ούτε παίρνω μέρος στο χάος...Αλλά δεν έχω και ελπίδα για οποιοδήποτε άλλο τρόπο...
να σου πω, τσακωθηκαμε για μια δυο μλκιες μεσα στο φορουμ, αυτο δε παει να πει οτι θα δινεις τετοιες απαντησεις τωρα, εκτος αν θεωρεις τον εαυτο σου κατωτερο πραγματικα...
Όταν διαβάζω πράγματα σαν κάποια από αυτά που γράφεις δε θέλω να συζητήσω μαζί σου.
Είναι επιλογή μου νομίζω...
Ίσα ίσα που δε πρίζει & ο ένας τον άλλο.
Όπως έγραψες :
βασικα δεν ειμαι με την απορια, ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εξοστρακιστηκε γιατι το θεωρω απιθανο να πυροβολησε ετσι το παιδι...
Εγώ λοιπόν δεν θέλω να συζητώ με κάποιον που λέει κάτι τέτοιο. Έχω την άποψη μου & εσύ τη δική σου. Αυτό & τέλος.
el_hymador
09/12/2008, 22:17
ειδες πουθενα δολοφονια εσυ?
ειδες το μπατσο να σημαδευει και να ριχνει?
η λες οτι ειδες στο youtube και σε αυτα που προβαλει η τηλεοραση?
οχι...κανενας δεν ειδε τον μπατσο να σημαδευει...
εχει σημασια;
Αν ενα αυτοκινητο βγει απο STOP και σκοτωσει εναν συναδελφο μοτοσικλετιστη θα εξετασεις αν ο οδηγος ειχε προθεση, αν ηταν ηλιθιος , ανεγκεφαλος η γραψαρχιδης;
Ο μπατσος ειχε απαγορευτικο STOP στο να τραβηξει πιστολι...παρ΄ολα αυτα το τραβηξε...
dirtbird
09/12/2008, 22:18
αλλα και παλι
θα καψουμε την Αθηνα?
.......
Όχι,
απλά.......
Θα του ρίξουμε μία δυσμενή μετάθεση να μάθει να προσέχει στο μέλλον.....
:o :o :o :o :o :o :o
vestromas
09/12/2008, 22:18
Ρε Πανο, αφου εχουνε πιει ολοι το τρελο νερο που λεει και ο φιλος μου ο Δημοσθενης και τα παραλογα τα βρισκουν λογικα και τα λογικα παραλογα.
Τι ψαχνεις;
Δηλωσε φασιστας να τελειωνουμε.
Ετσι και αλλιως οποιος δεν συμφωνει με τους αλητες ειναι φασιστας. Το ξερουμε εδω και χρονια το παραμυθι.
ΣΚΑΙ εκπομπή "ΦΑΚΕΛΟΙ"
γγ ομοσπονδίας αστυνομικών Ελλάδος. Γιώργος Βλάχος.
Είχαμε εντολές να μην εμπλακούμε σε κανένα επεισόδιο... Η αστυνομία άρχισε να αυτοσχεδιάζει....
Πολύ απλά αφήστε να κάψουν όπου θέλουν, όσο θέλουν, όποτε θέλουν.
Αποτέλεσμα.
Σάββατο βράδυ, ΚΑΚΟΣ ο μπάτσος, Θύμα ο μικρός.
Ενδιάμεσα καταστροφές και συνεχόμενη τρομολαγνεία 24 ώρες το 24ωρο.
Τρίτη βράδυ με βανδαλισμούς λεηλασίες καταστροφές σε περιουσίες ανθρώπων
ΚΑΚΟΙ οι μπαχαλάκηδες και οι αναρχικοί, ΚΑΛΟΙ οι μπάτσοι που θα επαναφέρουν την τάξη.
Καθίστε και πλακωθείτε τώρα...
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...
george72
09/12/2008, 22:20
οπως και οι 10 ζηταδες μπιστολερος ειχαν απαγορευτικο stop να
τραβηξουν τα 45πενταρια και να ριχνουν, αλλα το εκαναν!!
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε Πανο, αφου εχουνε πιει ολοι το τρελο νερο που λεει και ο φιλος μου ο Δημοσθενης και τα παραλογα τα βρισκουν λογικα και τα λογικα παραλογα.
τα λογικα ειναι αυτα που λες εσυ?:confused: :confused:
Αν πέρναγε απλά έτσι όπως όλα τα υπόλοιπα σε 10 μέρες θα είχε ξεχαστεί και μόνο η δύσμοιρη μάνα θα θυμόταν...
Δε συμφωνώ ούτε παίρνω μέρος στο χάος...Αλλά δεν έχω και ελπίδα για οποιοδήποτε άλλο τρόπο... νομιζεις οτι δεν υπαρχει τροπος αλλος αντιδρασης...
αυτος ειναι ο ευκολος, που βολευει τους ψυχακιδες που γουσταρουν να σπανε(σιγουρα θα θυμαστε κατι τυπους στο σχολειο που επαιρναν τα πραγματα των αλλων και τα εσπαγαν, για τους ιδιους μιλαμε)
αλλα για σκεψου να απεργουσαν ολοι απο ολες τις δουλειες/υπηρεσιες για καμια βδομαδα, να σταματουσαν ολοι να αγοραζουν ολα αυτα που μας πασαρονται στα μαγαζια και να τη βγαζαμε με τα απολυτως απαραιτητα...
τοτε θα βλεπαμε ποσο αποτελεσματικη θα ηταν η αντιδραση
αλλα αυτο θελει κοτσια για να το κανεις...
το να παρεις μια μολοτοφ και να την πεταξεις σε μια βιτρινα η ενα αμαξι ειναι τοσο κουραστικο οσο και ο καφες που φτιαχνεις το πρωι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...
+άπειρα σε αυτό.
& εννοείτε δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι το παρακράτος δουλεύει τέλεια, άψογα...
& ήδη στις Μέσα Μαζικής Εξιμμέρωσης μας προετοιμάζουν για το τι θα συμβεί & μας δίνουν την επιλογή για το ποιον από τους 5 καραγκιόζηδες θα ψηφίσουμε...
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί νιώθω εξωγήινος...? Μάλλον τελικά έχω κάποιο πρόβλημα...
Δε συμφωνώ ούτε παίρνω μέρος στο χάος...Αλλά δεν έχω και ελπίδα για οποιοδήποτε άλλο τρόπο...
εχουμε ξεφυγει εντελως.............................
δλδ ο μονος τροπος για να γινει κατι ειναι για σενα να καταστραφει ολη η Ελλαδιτσα?
ο μονος τροπος ειναι να το παρουμε αποφαση και να βγουμε ολοι στους δρομους διπλα στα παιδια
που διαδηλωνουν ειρινηκα!
να ξεσκεπασουμε μαζι τους τους "γνωστους αγνωστους" και να αφησουμε στην ακρη αντιπαραθεσεις και πληκτρολογια...............
νομιζεις οτι δεν υπαρχει τροπος αλλος αντιδρασης...
αυτος ειναι ο ευκολος, που βολευει τους ψυχακιδες που γουσταρουν να σπανε(σιγουρα θα θυμαστε κατι τυπους στο σχολειο που επαιρναν τα πραγματα των αλλων και τα εσπαγαν, για τους ιδιους μιλαμε)
αλλα για σκεψου να απεργουσαν ολοι απο ολες τις δουλειες/υπηρεσιες για καμια βδομαδα, να σταματουσαν ολοι να αγοραζουν ολα αυτα που μας πασαρονται στα μαγαζια και να τη βγαζαμε με τα απολυτως απαραιτητα...
το να παρεις μια μολοτοφ και να την πεταξεις σε μια βιτρινα η ενα αμαξι ειναι τοσο κουραστικο οσο και ο καφες που φτιαχνεις το πρωι...
δεν είπα οτι δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης...
Αλλά στην Ελλάδα είμαστε,και εδώ δυστυχώς όχι δεν υπάρχει.
fantacid
09/12/2008, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Όχι,
απλά.......
Θα του ρίξουμε μία δυσμενή μετάθεση να μάθει να προσέχει στο μέλλον.....
:o :o :o :o :o :o :o
ναι ναι
οπως το "παλικαρι" που εσωσε τη ζαρτινιερα απο τον κυπριο φοιτητη
μεταθεση στο κιλκις!!!!
μια ωρα απο θεσσαλονικη
κ ξες ποσο χαλια ειναι η συγκοινωνια ε?
λεωφοριο καθε ωρα
γιατι με ΙΧ ειναι μισο τσιγαρο δρομος!
:smokin:
Η πλάκα είναι ότι ενώ ΟΛΟΙ καταδικάζουν τις λεηλασίες ων καταστημάτων,
Αντιθέτως δεν είναι ΟΛΟΙ που καταδίκασαν την δολοφονία...
Συγνώμη ζήτησε μέχρι και ο πρωθυπουργός και αυτοί πιστεύουν ακόμα η σφαίρα εξοστρακίστηκε.
Αμέ έσκασε στο πλευρό και εξοστρακίστηκε στην σπονδυλική στήλη...
@ hymador ηαι mikeg
πραγματικα δεν υποστηριζω οποιονδηποτε πυροβολησε για να σκοτωσει...
δεν επρεπε να τραβηξει οπλο, οκ
το τραβηξε, αλλα δε μπορουμε να γνωριζουμε τι ακριβως εγινε..
αν μπορειτε να μου το αποδειξετε οτι τον πυροβολησε απ'ευθειας παμε ολοι μαζι να το λυτζαρουμε αυτον πουτ πυροβολησε
αλλα δε μπορουμε να ξερουμε τι εγινε
και οπως ξαναειπα, θα καψουμε την αθηνα γι'αυτο που συνεβει?
αυτος που πυροβολησε θα τιμωρηθει, θα μπει ισοβια και θα τον περιποιηθουν καλα μεσα στη φυλακη...
αλλα αποψη απο τον καναπε μας δε μπορουμε να εχουμε...
εγω λεω οτι ειναι αδιανοητο να πυροβολησε ο αστυνομος κατευθειαν, δε λεω οτι ειμαι και σιγουρος, ουτε οτι το ειδα
πως ειστε ολοι τοσο βεβαιοι για τι τι ακριβως συνεβει?
sakisvolos
09/12/2008, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ρε φιλε που το ειδες αυτο?Τελικα εισαι πολυ φασιστας.Σιγα ρε μην σου υπογραψω και δηλωση.Που ζεις ρε ανθρωπε?Στο 50?Ελεος πια.Πες μου τωρα που ειδες οτι επικροτω το πλιατσικο.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
O συμφορουμίτης BlackAdder στο πόστ του που παραθέτω παρακάτω σε ρωτάει κάτι την ίδια απορία έχω κι εγώ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Κάνε μου τη χάρη και διάβασε τα απο την αρχή αυτά που λέμε....
και απάντησε υπεύθυνα και ξεκάθαρα:
Επιδοκιμάζεις ή όχι τους βανδαλισμούς που έγιναν;
Δε σε ρωτάω για τη βία της αστυνομίας, πρόσεχε, αυτή την αποδοκιμάζω και εγώ.
αυτος που πυροβολησε θα τιμωρηθει, θα μπει ισοβια και θα τον περιποιηθουν καλα μεσα στη φυλακη...
στάνταρ.Σε ποιά Ελλάς ζεις?
george72
09/12/2008, 22:33
ναι με κουγια δικηγορο, θα σαπισει στην φυλακη.........
οπως και ο μελιστας!
στάνταρ.Σε ποιά Ελλάς ζεις?
οκ
τον πασσαρη που σκοτωσε μια χαρα τον εχουν βολεμενο στη ρουμανια...
και μιας και τον ανεφερα, ειχε σκοτωσει ενα ''μπατσο''
ημουν στην ιδια ταξη με το γιο του, ασε καλυτερα για το πως ηταν αυτο το παιδι...
απο αποσταση δε μπορουμε ποτε να κρινουμε
stefanos
09/12/2008, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Ρέ παιδιά πώς είναι δυνατόν σφαίρα απο υπηρεσιακό όπλο που τα διαμετρήματά τους(9mm, 0.38, 0.40, 0.45) δέν είναι και Dirty Harry, και που συνήθως είναι και hollow point(με μειωμένη διατρητικότητα και κίνδυνο θραυσματισμού, για αυτό τις χρησιμοποιούνε και οι πιλότοι), να εξοστρακίστηκε(που και να ήταν άλλο διαμέτρημα, θα το απορροφούσε κάποιος απο τους πολλούς γύρω στόχους βλέπε αμάξια, τοιχοι, κολώνες κλπ) τόσο θεαματικά σά hollywood, και παρ'όλ'αυτά να έφτασε τόσο βαθιά ώστε να σφηνωθεί στο σπόνδυλο του πιτσιρικά;
Πάντα υποθέσεις κάνουμε, αλλά γεννιούνται ερωτηματικά.
Κανένα απο αυτά που αναφέρεις δεν είναι μικρού διαμετρήματος.
Τουλάχιστον το 9μμ και το .40 και .45 είναι κανόνια
el_hymador
09/12/2008, 22:36
@ hymador ηαι mikeg
αν μπορειτε να μου το αποδειξετε οτι τον πυροβολησε απ'ευθειας παμε ολοι μαζι να το λυτζαρουμε αυτον πουτ πυροβολησε
εγω λεω οτι ειναι αδιανοητο να πυροβολησε ο αστυνομος κατευθειαν, δε λεω οτι ειμαι και σιγουρος, ουτε οτι το ειδα
Το λαθος ειναι οτι συγχεεις την δολοφονια του παιδιου (δραση) με τους βανδαλισμους και το πλιατσικο (αντιδραση)...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το λαθος ειναι οτι συγχεεις την δολοφονια του παιδιου (δραση) με τους βανδαλισμους και το πλιατσικο (αντιδραση)...
το λαθος ειναι οτι αυτη η συζητηση γινεται μεσω φορουμ και δε μπορουμε να βγαλουμε ακρη για το τι θελει να πει ο καθενας...
αλλα θελω να πω και αλλα καταλαβαινεται(δικαιολογημενα, δε βγαινει ευκολα ακρη απο δω μεσα)
Όπως και να'χει μάγκες...όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε,και αυτά που βλέπουμε εδώ και 3 μέρες είναι μόνο η αρχή...
Καλό κουράγιο...
el_hymador
09/12/2008, 22:41
το λαθος ειναι οτι αυτη η συζητηση γινεται μεσω φορουμ και δε μπορουμε να βγαλουμε ακρη για το τι θελει να πει ο καθενας...
αλλα θελω να πω και αλλα καταλαβαινεται(δικαιολογημενα, δε βγαινει ευκολα ακρη απο δω μεσα)
:confused:
Τι να καταλαβω καλυτερα;
δηλαδη δεν επρεπε να τραβηξει οπλο, ε μαλακια μωρε το τραβηξε, αλλα δεν γνωριζουμε τι εγινε ;;!!!
Σκοτωσε ενα νεαρο παιδι αυτο εγινε!!!
:confused:
Τι να καταλαβω καλυτερα;
δηλαδη δεν επρεπε να τραβηξει οπλο, ε μαλακια μωρε το τραβηξε, αλλα δεν γνωριζουμε τι εγινε ;;!!!
Σκοτωσε ενα νεαρο παιδι αυτο εγινε!!!
ναι...
σκεψου οτι εισαι στο μπαλκονι σου και σου πεφτει το κινητο...
και πετυχαινεις καποιον που περναει, και τον αφηνεις στον τοπο...
αρα εισαι δολοφονος, αυτο θα πουν οι αλλοι, εσυ ομως θα θεωρεις τον εαυτο σου δολοφονο?
@ hymador ηαι mikeg
Λοιπόν....
Σύμφωνα με τους νόμους & το κώδικα δεοντολογίας των αστυνομικών δεν έπρεπε να είχε πυροβολήσει ούτε καν για εκφοβισμό.
ΑΝ ήταν να πυροβολούν έτσι θα είχαν σκοτωθεί πάνω από 150 άτομα που έχει σκοτώσει η αστυνομία από το 80 & μετά.
Θα σου πω μερικά αυτονόητα, αλλά ας τα γράψω.
Από την εικόνα του συγχωρεμένου (τι αμαρτίες να είχε προλάβει να κάνει) παιδιού, πιστεύεις ότι είχε αυτό το παιδί την ικανότητα έστω να φοβήσει τον αστυνομικό?
Τον αστυνομικό τον πληρώνουμε εμείς οι πολίτες. Αυτό σημαίνει ότι είναι ουσιαστικά υπάλληλος μας, λειτουργούν όμως έτσι?
Ψάξε λίγο & βρες τι έχουν κάνει από το 90 & μετά... Εγώ θα σου δείξω μόνο ένα. Ηρακλής Μαραγκάκης (http://oynagki.pblogs.gr/2008/12/ton-hraklh-maragkakh-poy-skotwthhke-apo-mpatso-ton-xerete-ohi-gi.html)
Το παλικάρι με τη ζαρτινιέρα κοντέβουν να το βγάλουν & αναρχικό..
Έχει ποτέ δικαστεί σωστά κάποιος μπάτσος?
Θεωρείς ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί? το κράτος? τα σχολεία? Οι υπηρεσίες?
Δυστυχώς χωρίς συνέπειες από όλες τις πλευρές δε γίνεται τίποτα.. Εδώ σε μια απλή (κλασική) πορεία, δε πάει σχεδόν κανένας.. Πως λοιπόν θα γίνει κάτι...
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ & ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ όλα αυτά τα σπασίματα & το μπάχαλο.. Όμως όλα δείχνουν ότι μάλλον δεν υπάρχει άλλη λύση..
Ο άνθρωπος (είναι??) δε συγκινείτε πια αλλιώς... Στο μεσημεριανό μας βλέπουμε νεκρούς στη τηλεόραση & συνεχίζουμε να τρώμε... Επίσης το ότι τόσα χρόνια το κράτος μας γ@μ@ει & μας κλέβει...
Το μόνο που μας νοιάζει είναι τα λεφτά μας...
Ας επέλθει λοιπόν το απόλυτο χάος... Το 0 .. να ξεκινήσουμε σχεδόν από την αρχή.. (αν και μάλλον δε θα προλάβουμε να το ζήσουμε..)
ναι...
αρα εισαι δολοφονος, αυτο θα πουν οι αλλοι, εσυ ομως θα θεωρεις τον εαυτο σου δολοφονο?
τι είναι αυτά που λες τώρα ρε φίλε?ξεφεύγεις τελείως απο την πραγματικότητα...
νικοκκ πολυ επιθετικοτητα για το τιποτα βγαζεις...
:wave2:
νικοκκ πολυ επιθετικοτητα για το τιποτα βγαζεις...
που είδες την επιθετικότητα ρε Πάνο??
Απλά αυτό που λες δε στέκει...
ναι...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :look: :look: :look:
Συγκρίνεις το να σου πέσει το κινητό απο το μπαλκόνι....με το να τραβήξεις όπλο σε ένα παιδί επειδή σε έβρισε????
george72
09/12/2008, 22:51
χασαμε την μπαλα λιγο, οντως!
που είδες την επιθετικότητα ρε Πάνο??
Απλά αυτό που λες δε στέκει...
ετσι μου φανηκε...
τεσπα τετοια θεματα σηκωνουν πολυ κουβεντα και οχι διαδικτυακα
αποχωρω σιγα σιγα να πειτε μονοι σας οτι πιστευετε...
ηδη εμφανιστηκαν τα χρυσα αυγα και εφορμουν μαζι με την αστυνομια.....ετσι για να μην εχουν μερικοι αυταπατες για το αν ειναι φασιστες ....ας αφησουν τα πληκτρολογια να παμε να βοηθησουν τους φιλους τους....τοσες μερες κρυμμενοι οι φονιαδες ....ηρθε η ωρα να μαχαιρωσουν καποιον (οπως δηλαδη συνηθιζουν οι θρασυδειλοι)....
τσαμπα ταλαιπωρεισαι φιλε μου
η ψυχραιμη και νηφαλια αποψη δεν εξηπειρετει στην παρουσα φαση
η πας με τη μαζα η εισαι φασιστας, κουτος,προβατο,βολεμενος και δεν ξερω τι αλλο.
αστο σου λεω
:beer:
sakisvolos
09/12/2008, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ενδεικτικά
Ας τελειώσουν πια οι ψευδαισθήσεις. Η αστυνομία δεν είναι και δεν ήταν ποτέ στο πλευρό του πολίτη είναι το μακρύ χέρι του κράτους. Και σαν λακές της εξουσίας είναι βαθιά αντιανθρώπινη και εχθρός κάθε ελευθερίας.
Η Αστυνομία το Σάββατο 06.12.2008 απλά έκανε την δουλειά της σαν μακρύ χέρι της εξουσίας.
Και;;; τι θες να πεις με αυτό;;;
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή;;; Να διώξουμε την αστυνομία και να επικροτήσουμε την αναρχία;;;
Γιατί αν εννοείς κάτι τέτοιο έλα να το πεις στους ιδιοκτήτες ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ καταστημάτων
που τα κάψανε και τα καίνε ακόμα και τώρα που γράφω στο κέντρο του Βόλου και που 'σαι ΔΕΝ μιλάμε για Βολιώτες
αναρχικούς μιλάμε για άτομα τραμπούκους που ήρθαν με λεωφορεία και με τρένα και κάνουν τα
αίσχη τους ακόμα και τώρα!
Ε εγώ θα ήθελα να ''σπάσει'' κεφάλια η αστυνομία φίλε μου ΠΡΟΣΕΞΕ όχι να σκοτώσει να ''σπάσει''
μερικά κεφάλια! ( το σπάσει εντός εισαγωγικών )! :winka:
stefanos
09/12/2008, 23:06
Και τα δυο δείχνουν το ίδιο πράγμα.
Είναι ανίκανοι και οι αστυνομία και η ηγεσία της.
Σε βαθμό κακουργήματος.
Και πληρώνονται κι όλας τα ρεμάλια.
george72
09/12/2008, 23:07
mike
ποιους ?
τους χρυσαυγιτες?
Εξοστρακισμός και αρχιδιές...
Εν ψυχρώ εκτέλεση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
mike
ποιους ?
τους χρυσαυγιτες?
Με το ποιους τι εννοείς? Ποιοι δρουν τέλεια?
george72
09/12/2008, 23:12
ναι...
ποιοι δρουν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72
ναι...
ποιοι δρουν...
Παρακράτος... νομίζω ότι καταλαβαίνεις. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν & τώρα πολλά κανάλια & blogs..
Επέτρεψε μου να σε ρωτήσω για ποιο λόγο ρωτάς?
ναι...
Αυτό είναι που λέμε πετυχημένο παράδειγμα !!! :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
el_hymador
09/12/2008, 23:20
ναι...
εσυ χαραμιζεσαι...πρεπει να σε παρουν στην ασφαλεια να βγαζεις σεναρια για ζαρντινιερες και περιστροφα με wap, 3G και καμερα 4 mpixel...:lol:
stefanos
09/12/2008, 23:26
Εξοστρακισμός και αρχιδιές...
Εν ψυχρώ εκτέλεση.
και εξοστρακισμός να είναι αλλάζει κάτι?
Ναι ρε εξοστρακίστηκε στο πλευρό και καρφώθηκε σε σπόνδυλο της θωρακικής μοίρας....
bentouza
09/12/2008, 23:53
ασχετο αλλα εδω που εφτασε το thread..
επειση καποιοι καθονται ακομα κ πιστευουν μμε κ κρατος για τσογλανια που σπανε αδιακριτως.
δυστηχως γεια σας υπαρχουν ανθρωποι που σας γ@μνε επειδη το πιστευουν κ εχουν καταστρεψει τη ζωη τους γι'αυτο που κανουν!!
να ποιοι καινε περιπτερα κ μικρομαγαζα ..
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=937920
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
ασχετο αλλα εδω που εφτασε το thread..
επειση καποιοι καθονται ακομα κ πιστευουν μμε κ κρατος για τσογλανια που σπανε αδιακριτως.
δυστηχως γεια σας υπαρχουν ανθρωποι που σας γ@μνε επειδη το πιστευουν κ εχουν καταστρεψει τη ζωη τους γι'αυτο που κανουν!!
να ποιοι καινε περιπτερα κ μικρομαγαζα ..
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=937920
:a19:
vestromas
10/12/2008, 00:01
Μπορει να εχουν ρεπο και να ηρθαν να βοηθησουν τους συναδελφους τους.
Που ειναι το μεμπτο;
Επειδη δεν φορανε στολες;
σε ποια πραγματικότητα? :lol:
TOLISTOLAROS
10/12/2008, 00:05
οχι...κανενας δεν ειδε τον μπατσο να σημαδευει...
εχει σημασια;
Αν ενα αυτοκινητο βγει απο STOP και σκοτωσει εναν συναδελφο μοτοσικλετιστη θα εξετασεις αν ο οδηγος ειχε προθεση, αν ηταν ηλιθιος , ανεγκεφαλος η γραψαρχιδης;
Ο μπατσος ειχε απαγορευτικο STOP στο να τραβηξει πιστολι...παρ΄ολα αυτα το τραβηξε...
Παρ'ότι πήγα να χάσω το πόδι μου από παραβίαση STOP δεν είναι το ίδιο...
Πάντα κοιτάς τις συνθήκες κάθε συμβάντος.Δεν υπάρχει STOP στο να τραβά ο αστυνόμος όπλο,αλλά αυστηροί κανόνες για το πότε μπορεί να το τραβήξει.
Ξαναγράφω ότι Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.
Επίσης ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
Σε όποιον ρωτήσει "Γιατί περισσότερες;" η απάντηση είναι
"Επειδή ο μπάτσος το'χει σκυλομετανιώσει ενώ αυτά τα @χίδια το κάνουν κατ'εξακολούθηση και μάλιστα σε ΑΘΩΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ."
vestromas
10/12/2008, 00:08
Εδω εχει γινει τοσος χαμος εξω. Τι δεν το ξερετε οτι συμβαινει αυτο;
Εγω οταν ημουνα ευζωνας στο συνταγμα και γινοτανε καποια αναταραχη στο κεντρο, θυμαμαι οτι κατεβαινα με πολιτικα στο συνταγμα να βοηθησω συναδελφους και αυτοι το ιδιο.
Αλλες φορες μας στελναν αξιωματικοι αλλες φορες απο μονοι μας.
el_hymador
10/12/2008, 00:11
Που ειναι το μεμπτο;
εισαι ηλιθιος. (ας φαω ban)
vestromas
10/12/2008, 00:13
Συνηθως η μαζα ειναι ηλιθια απ οτι λενε οι ερευνες και οπως βλεπεις, χυμαδορα δεν ανηκω σε αυτην:lol: :beer: :wave2:
Μόλις ο Μάνος στο μεγκα είπε να κληθεί ο στρατός για να φέρει την τάξη.......
Ούστ όλα τα χουντόμουτρα!!
λαμόγια!!!
Όλοι στην πορεία αύριο να διεκδηκίσουμε τα δικαιώματά μας και αν πετύχουμε κανέναν μπάχαλο που να σπάει να τον σαπίσουμε στο ξύλο!!!
Πρέπει να πώ ότι όλοι εσείς που εκτοξεύετε ύβρεις και κολλάτε ταμπέλες σε συμφορουμίτες επειδή απλά διαφωνείτε μαζί τους αρχίζετε και με εκνευρίζετε...
Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και εκφράστε την άποψή σας δίχως να την επιβάλετε.
Και αν κάτι που γράφτηκε δεν σας αρέσει, προσπεράστε το, εφ'όσον αδυνατείτε να απαντήσετε κόσμια. :wave2:
@ el_hymador: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πρέπει να πώ ότι όλοι εσείς που εκτοξεύετε ύβρεις και κολλάτε ταμπέλες σε συμφορουμίτες επειδή απλά διαφωνείτε μαζί τους αρχίζετε και με εκνευρίζετε...
Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και εκφράστε την άποψή σας δίχως να την επιβάλετε.
Και αν κάτι που γράφτηκε δεν σας αρέσει, προσπεράστε το, εφ'όσον αδυνατείτε να απαντήσετε κόσμια. :wave2:
Φίλε μου, το χουντόμουτρα πάντως δεν ειπωθηκε για τον αποπάνω συμφορουμίτη...γιατί αν κατάλαβες αυτό τότε υπάρχει πρόβλημα...τα χουντόμουτρα είναι όλοι όσοι αναφέρω στα ποστ μου...
Συγνώμη ειλικρινά αν φάνηκε αυτό στο οποίο αναφέρεσαι ως δική μου έκφραση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
Φίλε μου, το χουντόμουτρα πάντως δεν ειπωθηκε για τον αποπάνω συμφορουμίτη...γιατί αν κατάλαβες αυτό τότε υπάρχει πρόβλημα...τα χουντόμουτρα είναι όλοι όσοι αναφέρω στα ποστ μου...
Συγνώμη ειλικρινά αν φάνηκε αυτό στο οποίο αναφέρεσαι ως δική μου έκφραση.
Αναφέρομαι -και το ξεκαθάρισα- στην συμπεριφορά μεταξύ μας. ΄
copy paste...
"Σας γαμάν τα παιδιά σας για τον κόσμο που τους φτιάξατε...."
el_hymador
10/12/2008, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@ el_hymador: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω...
αλλωστε γνωριζοντας του κανονες του forum το εγραψα και ξεκαθαρα οτι δεν με πειραζει να φαω ban...
Δεν μπορω να ανεχτω καποιον η καποιους που σκοπιμως και επανειλημενως επεμβαινουν σε μια συζητηση για ενα τοσο σοβαρο θεμα εκτοξευοντας τσιμεντολιθους βλακειας...
κρατηθηκα την πρωτη με το "καλα εκανε και εφαγε τις σφαιρες του"
καρατηθηκα δευτερη με το "αν σκοτωνε τον αδερφο μου μπατσος ενω τον εχει προκαλεσει θα ημουν με το μερος του μπατσου"
ε, την τριτη δεν αντεξα...βουλωσα και εγω...
εμμενω στην απαντηση που εδωσα (και λιγα ειπα) γνωριζοντας τις συνεπεις που μπορει αυτη σταση μου να εχει.
bentouza
10/12/2008, 00:45
Που ειναι το μεμπτο;
συγγνωμη αλλα πιστευω πως ειτε ακολουθεις καποια συγκεκριμενη φαρμακευτικη θεραπεια ή εισαι αρρωστος καλε μου ανθρωπε..
Εγω οταν ημουνα ευζωνας στο συνταγμα
Ω ανακαλω αμεσα..
Ετσι εξηγουνται ολα..
Στρατοκαυλος κ ωραιο ψιλο παλικαρι..μμμ..κ με φουστα κλαρωτη..μη πεις τιποτα αλλο..τεΛος..
Πες μου μονο οτι σε εδερνε κ η δασκαλα οταν ησουνα μικρος..αυτο πες μου μονο!
:a41:
vestromas
10/12/2008, 01:01
Eμας μας δερναν στο σχολειο οταν καναμε νταλακιες και οταν το μαθαιναν και οι γονεις μας, μας εδερναν και αυτοι.
Ετσι μαθαμε να σεβομαστε.
Οχι οπως σημερα με τις καινουριες παιδαγωδικες μεθοδους που καταντησαμε οι μαθητες να βαρανε τους δασκαλους και οι γονεις να διωχνουν με το παραμικρο τους εκπαιδευτικους απ τα σχολεια.
Μεσα σε ολες αυτες παρεξηγημενες ελευθεριες φτασαμε στην ασυδοσια.
Αυτα πληρωνουμε τωρα, αλλα δεν περιμενω απο εσας να το καταλαβετε.
doctor x
10/12/2008, 01:03
απλα διαβαζοντας οοοοοοοολα τα παραπανω συνειδητοποιω γιατι οοοοοοολα που γινονται ΔΕΝ ειναι παραλογα!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!δυστυχως δεν ειμαστε καλυτεροι απο τουσ αστυνομικους ,τους.....αναρχοαυτονομους κλπ κλπΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!οπαδοι ομαδων με διαμορφωμενες αποψεις ηδη!χαβαλε θελετε ολοι τιποτ αλλο !παρτε χαβαλε λοιπον !ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....
vestromas
10/12/2008, 01:05
Ενα πραγμα να μαθαιναν στον πιτσιρικα οι γονεις του, οπως να σεβετε τους μεγαλυτερους του σε ηλικια, δεν θα ειχαμε φτασει σε αυτο το αποτελεσμα.
Καθηστε και κλαυτε το τωρα το θρασιμι και βριστε εμενα που σας θυμιζω φασισμους και τριχες κατσαρες.
pilotos_xtreme
10/12/2008, 01:05
σημερα στην πορεια τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια. ητανε κοσμος απο ολες τις ηλικιες. παιδακια απο σχολειο 16-17 χρονων και μικροτερα, φοιτητες σαν κ μενα ,δασκαλοι κ παει λεγοντας. ολα καλα κ ολα ωραια οσπου οι μπατσοι αρχισαν τα δακρυγονα. γιατι? επειδη κανουμε πορεια? ειναι αυτο ελευθερια? θα μας επιβαλουν ποτε θα το διαλυσουμε? ρε πατε καλα? τους ''κουκουλοφορους'' δηλαδη μπατσους,ανθρωπους της νυχτας και παει λεγοντας που πεταγαν μολοτοφ κ πετρες δεν τους ακουμπησαν καν.... ε φυσικα αφου ολοι ειναι μιλημενοι μεταξυ τους ,τους συμφερει να δειχνουν οι πηγες παραπληροφορησης δηλαδη τα ΜΜΕ οτι τα σπαμε ολα στην πορεια , για να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντιον μας δειχνοντας εικονες απο σπασμενα μαγαζια,που αυτοι οι τραμπουκοι κ ξερετε καλα ποιοι ειναι κ ποιος τους βαζει ,εχουν προκαλεσει. ρε μας κοροιδευουν μπροστα στα ιδια μας τα ματια ρε....
ενα κοριτσακι γυρο στα 16 εκλαιγε μαζι με κατι αλλα παιδια ιδιας ηλικιας απο τα χημικα και τα βοηθουσε μια γυναικα,και αλλα πολλα. εγω κρατουσα μια κοπελιτσα μαθητρια απο το χερι μην την πατησουν. ρε ριχνετε στα παιδια? πατε καλα? δεν πειραξαμε κανεναν κ μας επιτεθηκαν.δεν σεβαστηκαν ουτε τα παιδια ,για να μη μιλησω οτι κ τα ματ προκαλουσανε . αηδια
μπραβο στα παιδια,μαλλον αναρχικοι, στην λαρισα νομιζω και σε καποιες αλλες πολεις που σπασανε μονο τραπεζες και αστυνομικα τμηματα ,τους πυρηνες του φασισμου και της παγκοσμιοποιησης. μικρο το κακο αφου ειναι ασφαλισμενες αλλα απο το τπτ καλυτερο. και παλι μπραβο
ακουσα στις ειδησεις οτι ειδανε κατοικοι των εξαρχειων αστυνομικους να βαζουν κουκουλες κ να σπανε μικρομαγαζια και αμαξια μηχανες. σωπα δε το ξεραμε ,κατι μας ειπανε
αισχος κ για τους ζηταδες που πυροβολησαν στον αερα πολλες φορες χωρις να κυνδινευουνε. τα καναν πουτανα ,κ καλα ητανε 2 και ητανε καμια 10αρια,κ καλα ηταν 1 σφαιρια,και ητανε 4-5 νομιζω,κ καλα δε θα υπηρχαν ματ εκει ,μπουρδες. κ αισχος για τους μαθητες που παγιδεψαν τα ματ στο στενο,κατοικοι αναφερουν οτι ειδαν 2 αστυνομικους με μηχανες κ πολιτικα να προκαλουν κ να τους φερνουν μετα στο στενο με τα ματ. μπραβο ρε ριχτε στα παιδακια κουφαλες
κ αλλα πολλα. δυστηχως βγαινουν παλι αυτοι κερδισμενοι ( το κρατος και ολοι οι απο πισω)
και ακουσα οτι οργανωθηκε το βραδι εκτατη συγκεντρωση του πρωθυπουργου για να συζητησουν λυσεις. χαχα ακουσα επεισεις οτι κατεληξε σε βραδια pro evolution soccer 9 με νικητη τον γαυρο στο 89 με γκολ του γκαλλετι. ρε να μας καλεσουν κ μας την επομενη φορα
pilotos_xtreme
10/12/2008, 01:09
εννοειτε ,οποιος δε σεβετε τους μεγαλυτερους σε ηλικια των σκοτωνουμε.
λοιπον οποιος σας την πει ,μπαμ κ κατω.
γαμω τις λογικες
να ψηφιστει σαν νομος παρακαλω
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vestromas
10/12/2008, 01:10
Μετα απ ολα αυτα ειναι ντροπη να επιμενετε να οργανωνετε και να συμετεχετε σε πορειες.
Δεν εχετε τσιπα επανω σας;
Εσεις κανιβαλιζετε το παιδακι, οσο και αν κοροιδευετε τον εαυτο σας οτι φταινε κατι μπατσοι και κατι κολοπαιδια σαν τον vestroma.
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
σημερα στην πορεια τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια. ητανε κοσμος απο ολες τις ηλικιες. παιδακια απο σχολειο 16-17 χρονων και μικροτερα, φοιτητες σαν κ μενα ,δασκαλοι κ παει λεγοντας. ολα καλα κ ολα ωραια οσπου οι μπατσοι αρχισαν τα δακρυγονα. γιατι? επειδη κανουμε πορεια? ειναι αυτο ελευθερια? θα μας επιβαλουν ποτε θα το διαλυσουμε? ρε πατε καλα? τους ''κουκουλοφορους'' δηλαδη μπατσους,ανθρωπους της νυχτας και παει λεγοντας που πεταγαν μολοτοφ κ πετρες δεν τους ακουμπησαν καν.... ε φυσικα αφου ολοι ειναι μιλημενοι μεταξυ τους ,τους συμφερει να δειχνουν οι πηγες παραπληροφορησης δηλαδη τα ΜΜΕ οτι τα σπαμε ολα στην πορεια , για να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντιον μας δειχνοντας εικονες απο σπασμενα μαγαζια,που αυτοι οι τραμπουκοι κ ξερετε καλα ποιοι ειναι κ ποιος τους βαζει ,εχουν προκαλεσει. ρε μας κοροιδευουν μπροστα στα ιδια μας τα ματια ρε....
ενα κοριτσακι γυρο στα 16 εκλαιγε μαζι με κατι αλλα παιδια ιδιας ηλικιας απο τα χημικα και τα βοηθουσε μια γυναικα,και αλλα πολλα. εγω κρατουσα μια κοπελιτσα μαθητρια απο το χερι μην την πατησουν. ρε ριχνετε στα παιδια? πατε καλα? δεν πειραξαμε κανεναν κ μας επιτεθηκαν.δεν σεβαστηκαν ουτε τα παιδια ,για να μη μιλησω οτι κ τα ματ προκαλουσανε . αηδια
μπραβο στα παιδια,μαλλον αναρχικοι, στην λαρισα νομιζω και σε καποιες αλλες πολεις που σπασανε μονο τραπεζες και αστυνομικα τμηματα ,τους πυρηνες του φασισμου και της παγκοσμιοποιησης. μικρο το κακο αφου ειναι ασφαλισμενες αλλα απο το τπτ καλυτερο. και παλι μπραβο
ακουσα στις ειδησεις οτι ειδανε κατοικοι των εξαρχειων αστυνομικους να βαζουν κουκουλες κ να σπανε μικρομαγαζια και αμαξια μηχανες. σωπα δε το ξεραμε ,κατι μας ειπανε
αισχος κ για τους ζηταδες που πυροβολησαν στον αερα πολλες φορες χωρις να κυνδινευουνε. τα καναν πουτανα ,κ καλα ητανε 2 και ητανε καμια 10αρια,κ καλα ηταν 1 σφαιρια,και ητανε 4-5 νομιζω,κ καλα δε θα υπηρχαν ματ εκει ,μπουρδες. κ αισχος για τους μαθητες που παγιδεψαν τα ματ στο στενο,κατοικοι αναφερουν οτι ειδαν 2 αστυνομικους με μηχανες κ πολιτικα να προκαλουν κ να τους φερνουν μετα στο στενο με τα ματ. μπραβο ρε ριχτε στα παιδακια κουφαλες
Πες τα χρυσόστομε...
ποιος τα ακούει...όλα αυτά πρέπει να γίνουν συνθήματα στην αυριανή πορεία και μακάρι να έχουμε πορείες για κανένα μήνα καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ!!!
http://www.livepedia.gr/index.php?title=Θρασίμι_(το)
Έχουμε ξεφύγει εντελώς!!!:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
vestromas
10/12/2008, 01:18
Tην κοινωνια που φιαξατε τρωτε στην μαπα τωρα.
Εγω σαν φασιστας ειμαι η μειονοτητα. Μια γραφικη φιγουρα.:lol:
Οι δημοκρατια αν θυμαστε ειναι ακλονητη πανω απο 30 χρονια.
Θυμαμαι τα καραγκιοζιλικια του Α. Παπανδρεου που κυνηγαγανε τον Κωσταντινο, τον πρωην Βασιλια, οταν ηρθε διακοπες με μια θαλαμηγο, που προσεχανε μην αφησει την θαλαμηγο και παει και του παρει την θεση.
Τα θυμαστε αυτα;
Α ρε τετοια θελετε. Να σας κοροιδευουν μες στα μουτρα και να νομιζετε οτι εχετε δημοκρατια.:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apk
Έχουμε ξεφύγει εντελώς!!!:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
Τι ακριβώς ρε φίλε?
Δεν υπάρχει τίποτα..
pilotos_xtreme
10/12/2008, 01:21
εγω πρωσοπικα δεν νομιζω οτι εισαι κολοπαιδο.δεν μπορω να κρινω κανεναν ,ποσο μαλλον αφου δε σε ξερω. απλα δεν συμφωνω σε τιποτα μαζι σου,και ουτε προκειτε ποτε.2 διαφορετικοι ανθρωποι. θα θελα να σε παρακαλεσω να συνεχισεις να γραφεις εδω γιατι με ενδιαφερει να ακουω ολες τις αποψεις ακομα και αν οι δικες σου απλα ειναι ακυρες
τι εννοεις με αυτο? οι πορειες βεβηλωνουν την μνημη του παιδιου? μηπως να κλειστουμε σπιτακια μας και να βλεπουμε τβ τις εξελιξεις και να μας φλομονουν στην βλακεια?
οχι φιλε μου , το σωστο κανουμε ,αλλα μερικοι με εντελως λαθος, προκατειλημενο και συνωμοτικο τροπο (μια μικρη μεριδα ευτηχως)
pilotos_xtreme
10/12/2008, 01:22
βεστορμας
''Α ρε τετοια θελετε. Να σας κοροιδευουν μες στα μουτρα και να νομιζετε οτι εχετε δημοκρατια.''
ποτε δε το νομιζαμε αυτο γιατι ποτε δεν υπηρχε
Θρασίμι=Ψοφίμι/(μτφ) ο θρασύδειλος
Για ένα νεκρό παιδί;
Όχι, δεν θέλει κότσια, απλά θέλει μαζική αφύπνιση. Και αυτού του είδους η αφύπνιση είναι απλά ουτοπική μια και το καθεστώς έχει μάθει, πολύ καλά, να την αποτρέπει. Λίγο η τηλεόραση, λίγο η λαίφ-στάιλ κουλτούρα, λίγο η μισθωτή ομηρεία, κάνα δανειάκι για δέσει καλύτερα το γλυκό, μπόλικος καλά-καλλιεργημένος ατομικισμός και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι ο καθένας θα κοιτάξει να βολέψει τον εαυτό του---θα νοιάζεται μόνο για τις δόσεις του τσερόκι, άντε και για τα μπούτια του πιο πρόσφατης εσοδείας φωτομοντέλου.
Αυτό, φυσικά, μέχρι να είναι πολύ αργά και το όλο σύστημα να καταρρεύσει συθέμελα.
Ο χαμός που βλέπεις είναι απλά ένα ξυπνητήρι που, όσο ενοχλητικό και αν είναι (και είναι συχνά πολύ ενοχλητικό), σου λέει ότι πρέπει να ξυπνήσεις. Αν απλά σπάσεις το ξυπνητήρι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σηκωθείς όταν είναι πια πολύ αργά.
Η βία που παρατηρούμε, δυστυχώς, δεν πηγάζει από τα περιθώρια της σημερινής κοινωνίας, αλλά από το κέντρο του μέλλοντος. Οι όποιοι "κουκουλοφόροι", μαζί με τις κοτρόνες και τις μολότοφ, εκπέμπουν και εικόνες από κάτι που έρχεται.
Ίσως να υπάρχει ακόμη χρόνος να το σταματήσουμε. Ίσως και όχι.
Αλλά ξυπνάει πολύ αποτελεσματικότερα.
vestromas
10/12/2008, 01:27
Να τους αφησετε εκτεθημενους τους καταστροφεις γιατι παιζετε το παιχνιδι τους.
Ειτε ειναι πραγματικοι κουκουλοφοροι, ειτε πρακτορια, παιχνιδι στις πλατες ολονων μας ειναι.
Οταν λυσαω εγω να διαβασετε τα πρωτοκολα να δειτε πως παιζετε το παιχνιδι, με κοροιδευετε.
Διαβαστε τα κρυφα. Δεν ειναι αναγκη να το διατυμπανισετε οπως εγω και να σας κοροιδευουν.
Θα δειτε μεσα που την πανε την δουλεια.
pilotos_xtreme
10/12/2008, 01:27
απο panos
''αλλα για σκεψου να απεργουσαν ολοι απο ολες τις δουλειες/υπηρεσιες για καμια βδομαδα, να σταματουσαν ολοι να αγοραζουν ολα αυτα που μας πασαρονται στα μαγαζια και να τη βγαζαμε με τα απολυτως απαραιτητα...
αλλα αυτο θελει κοτσια για να το κανεις...''
ακομα και για 1 ημερα ,θα ηταν καταστροφηκο για την οικονομια
:a19: :a08: :a54:
mats8282
10/12/2008, 01:34
Μετα απ ολα αυτα ειναι ντροπη να επιμενετε να οργανωνετε και να συμετεχετε σε πορειες.
Δεν εχετε τσιπα επανω σας;
Εσεις κανιβαλιζετε το παιδακι, οσο και αν κοροιδευετε τον εαυτο σας οτι φταινε κατι μπατσοι και κατι κολοπαιδια σαν τον vestroma.
Εχε χαρη που γελασα παρα πολυ με το ανεκδοτο του p@nos με το κινητο και μου εφτιαξε την διαθεση πριν διαβασω τις καινουριες ατακες σου ρε Vestroma...Που εισαι και θυμα και σε κατηγορουν οτι φταις για ολα...
Να τους αφησετε εκτεθημενους τους καταστροφεις γιατι παιζετε το παιχνιδι τους.
Ειτε ειναι πραγματικοι κουκουλοφοροι, ειτε πρακτορια, παιχνιδι στις πλατες ολονων μας ειναι.
Οταν λυσαω εγω να διαβασετε τα πρωτοκολα να δειτε πως παιζετε το παιχνιδι, με κοροιδευετε.
Διαβαστε τα κρυφα. Δεν ειναι αναγκη να το διατυμπανισετε οπως εγω και να σας κοροιδευουν.
Θα δειτε μεσα που την πανε την δουλεια.
Αν τους αφησουμε <<εκτεθειμενους>> και δεν υπαρξει καμμια διαδηλωση λες να πειραχτουν οι απο πανω;Ο,τι να ναι.....
ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ...ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΟΧΙΜ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ...
ΑΥΡΙΟ.+-
vestromas
10/12/2008, 01:39
Απλως ξερεις τι εχω παθει εγω; Φωναζω Παναθηναικαρα, μεσα στην θυρα 7.
Και λιγα ακουω.:lol: :beer: :wave2:
mats8282
10/12/2008, 01:47
Σωπα σωπα :a9:
vestromas
10/12/2008, 01:55
Σας μελετανε χρονια και σας χορευουν στο ταψι. Και οσο δεν πιστευετε την υπαρξη τους τοσο πιο ευκολα σας κουμανταρουν.
Αυτοι ειναι πισω απ ολες τς επαναστασεις.
Δεν νυσταζουν δεν πεινανε δεν διψανε.
Θα γνωρισετε την αληθεια και αυτη θα σας ελευθερωσει.
Ξυπνατε Ελληνες!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ναι ...στο φτερό, θα πάει το ΓΟΥΡΟΥΝΙ για αμέλεια αντί ΠΡΟΘΕΣΗ
alximistis
10/12/2008, 05:03
τα είπαμε τα τεκμηριώσαμε γράψαμε και στοιχεία και γράφονται ακόμα στοιχεία. Όσο καινα προσπαθούν κάποιοι και είναι σαφής η προσπάθειά τους να πουν ότι η δολοφονία ήταν εξοστρακισμός δεν είναι! Τέλος! Ή μάλλον ήταν όσο το ότι ο Κένεντι σκοτώθηκε με μία σφαίρα από τον Λη Όσβαλντ ότι η δολοφονία του Λαμπράκη δεν είχε οργανωθεί από το παρακράτος και το ότι ο Έλβις πρίσλει ζει.
Και για όσους ονειρεύονται ή πιστεύουν ότι θα κατέβει ο στρατός ή θα επέμβει κλπ κλπ σας υπενθυμίζω ότι ζούμε σε δημοκρατία (όσα στραβά κι αν έχει) κι ότι ως ποίτευμα έχει πολλές αντιστάσεις πριν φτάσουμε σε τέτοια έσχατη λύση.
giobazolias
10/12/2008, 05:38
.
giobazolias
10/12/2008, 05:42
καλη η δημοκρατια, ομως πρεπει καποια στιγμη να σφηξουν οι κωλοι των δημοσιογραφων και κυριως αυτων με τα μεγαλα συμβολαια που καθοδηγουν/αγριευουν/προπαγανδιζουν την κοινη γνωμη ............ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ!!!!!!
το χαος προκαλει ειδηση και ανεβαζει την τηλεθεαση!!!!!!!
Ηταν 1 μεμονομενο περιστατικο απο ενα ανικανο που τυνχανει να ειναι αστυνομικος!
ανικανοι υπαρχουν σε ολες τις παραταξεις/κοινωνικες ομαδες/αξιωματα..........
ετσι και στην αστυνομια στους 10αδες χιλιαδες αστυνομικους υπαρχουν και πολλοι ανικανοι/αχρηστοι/επικινδυνοι/μαλακες!!!!
ο μπατσος εσφαλε και πρεπει να πληρωσει!!!!!!!!
Δεν χρειαζετεται να πληρωσει η μιση ελληνικη κοινωνια τη μαλακια/εγκλημα καποιου ανικανου αστυνομικου!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
O συμφορουμίτης BlackAdder στο πόστ του που παραθέτω παρακάτω σε ρωτάει κάτι την ίδια απορία έχω κι εγώ!
Μαλλον δεν διαβαζεις ελληνικα.Εχω ηδη απαντησει κι ο συμφορουμιτης σου εκανε την κοτα στη δικια μου ερωτηση.Αν θελεις να απαντησω παλι.Αν το γραψω στα αυστριακα ας πουμε θα το καταλαβεις?
Βεστρομα οταν πηγαινες στο Συνταγμα για ... βοηθεια φοραγες και φουστανελα?
Μαθαίνουμε πολλά απο thread σαν κι αυτό....
Όπως το ότι υπάρχει ευθύνη των γονιών του πιτσιρικά που δεν τον μαύρισαν στο ξύλο για να μάθει να σέβεται (ποιούς ακριβώς και πότε να προλάβει?), ενώ είναι αθώοι οι γονείς του μπάτσου/τίμιου εργαζόμενου που τον έμαθαν ότι η κοινωνία γίνεται καλύτερη με τις σφαίρες.
Κάντε μου τη χαρη και αγνοήστε τα προκλητικά ποστ κάποιων.
Ούτε απάντηση ούτε quote ούτε τίποτα. Γυρίστε την πλάτη. :(
@sniper. Δεν τα λυπάμαι καθόλου τα παιδιά του δολοφόνου. Ίσα ίσα που στάθηκαν τυχερά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μαθαίνουμε πολλά απο thread σαν κι αυτό....
Όπως το ότι υπάρχει ευθύνη των γονιών του πιτσιρικά που δεν τον μαύρισαν στο ξύλο για να μάθει να σέβεται (ποιούς ακριβώς και πότε να προλάβει?), ενώ είναι αθώοι οι γονείς του μπάτσου/τίμιου εργαζόμενου που τον έμαθαν ότι η κοινωνία γίνεται καλύτερη με τις σφαίρες.
Κάντε μου τη χαρη και αγνοήστε τα προκλητικά ποστ κάποιων.
Ούτε απάντηση ούτε quote ούτε τίποτα. Γυρίστε την πλάτη. :(
Σορυ Βυρωνα εχεις δικηο σαν mod η οτι αλλο "τιτλο" κουβαλας εδω μεσα αλλα διαφωνω.Δεν ειναι σωστο να γυρναμε την πλατη και να κλεινουμε τ αυτια σε χουντικους,χρυσαυγιτες και λοιπες "δημοκρατικες" δυναμεις το 2008.Λογω της γ@μημενης χουντας γνωρισα τους γονεις μου στα 10 χρονια μου.Μου θυμιζει μαυρες εποχες,τοτε που περπαταγαμε στο δεξιο πεζοδρομιο για να μην "χαρακτηριστουμε",τοτε που πηγαιναμε στο περιπτερο και διπλωναμε στα 4 την εφημεριδα,τοτε που βλεπαμε μπατσο κι αλλαζαμε στενο.
Εκεινα τα χρονια λοιπον δεν θα ξαναρθουν πισω ποτε.Το λαθος(οπως μας ελεγε στη σχολη ο δασκαλος μας ο Καβαγιας)των Ελληνων την 21 Απριλιου ειναι οτι δεν αντεδρασαν.Δεν κατεβηκαν στους δρομους και η χουντα επαιξε μονη της μπαλα σε αδειο γηπεδο.
Μπαινω εδω μεσα για το χομπυ μου,την πλακα μου και με μπολικη διαθεση χαβαλε και διαβαζω πραγματα που ουτε κολλημενοι γεροι δεν λενε πια.Ολο αυτο σε συναρτηση με την ελλειψη σεβασμου απεναντι σ ενα νεκρο παιδι με θυμωνει απιστευτα:evil: :evil: :evil:
nikonian
10/12/2008, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πάααρα πολλά.
Όλοι αυτοί οι "δημοσιογράφοι " που τόσες μέρες μας έχουν πείσει να λυντσάρουμε το μπάτσο χωρίς δίκη και αηδίες , αλλά και οποιονδήποτε ένστολο βρούμε μπροστά μας, θα αναγκαστούν να αλλάξουν πλάνο. Να βρουν άλλον πελάτη.
Ο όχλος όμως που ακούει και πιστεύει την TV , δεν πρόκειται ν'αλλάξει. Θα κρεμάει στην πλατεία συντάγματος όποιον υποδείξουν τα κανάλια και μετά θα ζητάει συγνώμη.
ΥΓ: Όχι ότι ο συγκεκριμένος μπάτσος παύει να είναι αλήτης και δολοφόνος, απλά ... έχουμε δει και χειρότερους.
Σας μελετανε χρονια και σας χορευουν στο ταψι. Και οσο δεν πιστευετε την υπαρξη τους τοσο πιο ευκολα σας κουμανταρουν.
Αυτοι ειναι πισω απ ολες τς επαναστασεις.
Δεν νυσταζουν δεν πεινανε δεν διψανε.
Θα γνωρισετε την αληθεια και αυτη θα σας ελευθερωσει.
Ξυπνατε Ελληνες!!!
οπως βλεπεις Vstromas τα βαλανε με τους μπατσους ... που ο καλυτερος τους φτανει τα 1500 ευρω με το ζορι μηνιαιως (που κι αυτοι χρωστανε και θελουν να σπασουν τραπεζες...αλλα δε μπορουν)
αντι να τα βαλουν με την πλουτοκρατια... τα βαλαν με τις μαριονετες...κι οσο για τις σπασμενες τραπεζες? απλα μια ανανεωση υλικων θα κανουν... ασφαλισμενοι ειναι μεχρι και την μολυβοθηκη...
NAI....NAI... ολοι οι μπατσοι ειναι κακοι.,..... ΚΟΙΤΑ Καλυτερα ομως .... πιαστο νοημα!