View Full Version : Δολοφονία 15χρονου
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
batigoal
08/12/2008, 19:06
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΞΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ?ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ?
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Στο ονομα της δημοκρατιας και στον φοβο του πολιτικου κοστους αφηνουν τους τσογλαναρεους να ρημαζουν ολη την Ελλαδα.
Ο στρατος πρεπει να βγει στους δρομους και να τους γ@μησει τα ρεστα.
Πολυ κρατησε το παραμυθι με τις δημοκρατιες και τα ανθρωπινα δικαιωματα.
Τα ζωα, δεν δικαιουντε να εχουνε ανθρωπινα δικαιωματα.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γι’αυτό να προσέχεις που πηγαίνεις………
Δεν θα σου αναγνωρίσει κανένας κανένα δικαίωμα!!!!!!!!!!!!!!!1
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Φλεγεται το δεντρο μπροστα στην βουλη......
...Ελλας το ρεντικολο της ευρωπης.....:sad:
Τόσα δάση έχουν κάψει τόσα χρόνια ....
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας ένοιαξε... (απλά μια διαπίστωση)
vestromas
08/12/2008, 19:08
Ρε εχετε καταλαβει τι γινετε εξω; Με μενα θελετε να τα βαλετε;
Στειλτε μου πμ με μπινελικια να ευχαριστηθειτε.
Αν εσεις τα βλεπετε ρομαντικα , να πατε να βοηθησετε τον κοσμο που καιγετε και δεν φταιη τιποτα.
dirtbird
08/12/2008, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Να φαω μπαν τωρα ή οχι? :a11:
Όπως και να'χει, ΔΕΝ θα το φας μόνος σου.
verstroma, τελικά δεν έχω καταλάβει...
Τώρα μπέρδεψες την πούτσα με την βούρτσα?
Ήσουν φασίστας από καιρό ή τώρα σου βγήκε?
Σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε την ακατάσχετη λαικο-καφενειο-μπουρδολογία σου (το τελευταίο είναι 'ευφημισμός' της μαλακίας...)
Άντε για να ξεσκεπαζόμαστε.....
Είναι και αυτες οι :beer: :beer: που μας μπερδεύουν κάθε τόσο ρε γμτ. :confused: :confused:
dragorosi
08/12/2008, 19:09
AN OI NOMOI MAS PROSTATEYAN K LIGO TOYS MPATSOUS DE THA EIXAME TETOIES SPASMODIKES ENERGIES ME TOSO ASXHMA APOTELESMATA. KRIMA POY GIA AKOMA MIA FORA KATI TOSO TRAGIKO GEGONOS GINETE ANTIKIMENO EKMETALEUSHS APO KANALIA K POLITIKOYS. KRIMA POY KOLOPAIDA EKMETALEUONTE AUTO TO GEGONOS GIA NA SPANE PERIOYSIES POLITON. AN OI NOMOI MAS PROSTATEUAN TOYS ASTYNOMIKOYS K EIXAN TO DIKAIOMA NA SULABOUN ME OPOIDHPOTE TIMIMA OLOYS AUTOUS POY TA SPANE EDO K XRONIA OLA THA HTAN KALUTERA. POU EINAI OLOI AYTOI OI GONEIS NA MAZEPSOUN OLA TA KOLOPAIDA POY TA SPANE?TA THIMOUNTE TA PAIDIA TOUS ALLA PANTA ARGA. PROS THEOU DE LEO GIA TO SUGEKRIMENO PAIDI MPOREI NA HTAN ONTOS ATHOO.MILAO GIA OLOYS AUTOUS POY MAS NTROPOIAZOUN ME TIS PRAKSEIS TOUS AMAURONONTAS ISTORIKES STIGMES TIS ISTORIAS MAS.
Ρε εχετε τρελαθει ολοι; Τοσα παιδια πεθαινουν καθε μερα, για ενα εκατομυριο λογους.
Ας πηγενε αλλου να κανει παρτι ο τσογλανος που πηγε να το παιξει μαγκας στους εργαζομενους αστυνομικους.
Καλα εκανε και εφαγε τις μπιστολιες του.
Ως ποτε θα δικαιολογητε τα αδικαιολογιτα;
Εναντια σε πιον ειναι ολος αυτος ο χαμος που γινετε;
Τι φταιη τοσος κοσμος;
εισαι για τον πουτσο... δεν αξίζεις ούτε και τα κλικ στα πλήκτρα....
οτι και να σου απαντησω ειναι λιγο.
δεν θα σου κανω το χατηρι να σε βρισω διοτι τοτε θα πεσω στο επιπεδο σου
αναφερομαι λοιπον στους υπολοιπους που διαβαζουν
οριστε ποιοι θεωρουν τον εαυτο τους δημοκρατη και ανωτερο απο τα "τσογλανια" οπως λενε.
δειτε καλα ποιοι νομιζουν οτι η δικια τους ζωη αξιζει περισσοτεο απο εκεινην καποιων "κωλοπαιδων" οπως ισχυριζονται
λες και η ανθρωπινη ζωη μπορει να ζυγιστει για να δουμε ποια ειναι πιο βαρια
λες και εχει ο οποιοσδηποτε(ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) το δικαιωμα να την αφαιρει
δικια σου ειναι ρε και την παιρνεις?απο που κι ως που στερεις στον αλλον το δικαιωμα να υπαρχει?(αναφερομαι σε ολους,παιδια,γερους,αστυνομικους,ελαιοχρωματιστες,κο ακηδες,μοτοσυκλετιστες ακομα και τον vestroma που κι αυτος εχει το δικαιωμα να ζει αλλα ουτε καν αυτο δεν αντιλαμβανεται ο ιδιος)
γεννηθηκατε σενα περιββαλον βιας και τρομοκρατιας.μεγαλωσατε με μιαν αντιληψη οτι ειστε οι καουμπουδες της σταδιου.σας βολεψε αυτο το παραμυθι και το συντηρειτε.δεν μπορω να ισχυριστω ομως οτι δεν φταιτε εσεις,ετσι σας εμαθαν.φταιτε κι εσεις κι εκεις κι ολοι.διοτι δεν κανατε κατι για να το αλλαξετε.αντιθετα το ενισχυετε
κοιταχτε καλα καλα τον ευατο σας στον καθρεφτη και μετα ελατε να αφουγκρσατειτε πρωτα.αμα το κανετε αυτο,ισως και να ειστε σε θεση να κανετε μιαν σοβαρη συζητηση καποτε
θα περιμενω
και σε αντιθεση με αυτο που θα περιμενες
ΦΙΛΙΚΑ
γιαννης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Για φαντάσου την Δευτέρα μετά τις εκλογές πρώτο κόμμα να είναι οι οικολόγοι πράσινοι ή η ένωση κεντρώων ή ο Βεργής (για να μην πω για τα μεγαλύτερα κόμματα)...
Για φαντάσου τη μούρη όλων αυτών που έχουν κάνει μπουρδέλο αυτή τη χώρα όταν θα μάθουν ότι βουλή και εξουσία τέλος...
Έτσι κι αλλιώς όποιος και να είναι στην κυβέρνηση ,πιο σκατά απ'ότι είναι τώρα τα πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει...
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ??????????????????????????????????
Lilith_tzw
08/12/2008, 19:11
Δηλαδη για οποιονδηποτε λογο θα αφηνουμε ατομα με οπλα στα χερια..
Να διαλυουν την αθηνα και θα καθομαστε να τους κοιταμε????? :eek:
Αφηστε το αγορι στην ησυχια του και δειτε παρα περα........Δεν με νοιαζει τι ταμπελα θα βαλετε σε αυτους που καινε την αθηνα το θεμα ειναι το αποτελεσμα....και θα μπορουσαν να διαμαρτηριθουν σιωπιλα στο κεντρο της αθηνας για το θανατο του παιδιου οπως τοτε για τα δαση...το εχουμε δει να γινεται.....
Αρα αλλο ειναι το θεμα και εσεις ολοι που λετε τα διαφορα αν επρεπε να το συμαζεψετε ολο αυτο το αποτελεσμα.......τι θα κανατε...?????
Δεν με νοιαζει ποιος ειναι ο καλος και ο κακος το θεμα ειναι το αποτελεσμα και το παιδι και οι υλικες ζημιες που για τον καθενα που του ετυχε μαλλον ψυχολογικη ζημια ειναι......
Τα οπλα ομως????? Το παραδηγμα το εδωσε ο αστηνομικος????? και????? τωρα το επομενο βημα ποιο ειναι ????? μηπως αυτοι που κανουν λυμπα την αθηνα εχουν και κανουν την δικη τους χουντα?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από dragorosi
AN OI NOMOI MAS PROSTATEYAN K LIGO TOYS MPATSOUS DE THA EIXAME TETOIES SPASMODIKES ENERGIES ME TOSO ASXHMA APOTELESMATA. KRIMA POY GIA AKOMA MIA FORA KATI TOSO TRAGIKO GEGONOS GINETE ANTIKIMENO EKMETALEUSHS APO KANALIA K POLITIKOYS. KRIMA POY KOLOPAIDA EKMETALEUONTE AUTO TO GEGONOS GIA NA SPANE PERIOYSIES POLITON. AN OI NOMOI MAS PROSTATEUAN TOYS ASTYNOMIKOYS K EIXAN TO DIKAIOMA NA SULABOUN ME OPOIDHPOTE TIMIMA OLOYS AUTOUS POY TA SPANE EDO K XRONIA OLA THA HTAN KALUTERA. POU EINAI OLOI AYTOI OI GONEIS NA MAZEPSOUN OLA TA KOLOPAIDA POY TA SPANE?TA THIMOUNTE TA PAIDIA TOUS ALLA PANTA ARGA. PROS THEOU DE LEO GIA TO SUGEKRIMENO PAIDI MPOREI NA HTAN ONTOS ATHOO.MILAO GIA OLOYS AUTOUS POY MAS NTROPOIAZOUN ME TIS PRAKSEIS TOUS AMAURONONTAS ISTORIKES STIGMES TIS ISTORIAS MAS.
τα κακόμοιρα τα παιδιά..ας ενωθούμε όλοι να προστατέψουμε τους μπάτσους.
MitsosNaked
08/12/2008, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
μπορούμε και θέλουμε βρε αδερφέ...αλλά αυτοί που έχουν μάθει έτσι δε μπαίνουν ούτε θα μπουν στον κόπο να προσπαθήσουν να αλλάξουν τίποτα.
Έτσι δέ γίνεται τίποτα όμως. Και όλοι αυτοί που έχουν μάθει έτσι πολύ πιο δύσκολα θα μπούν σε διαδικασία επανάστασης από τη διαδικασία εναλλακτικής ψήφου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τόσα δάση έχουν κάψει τόσα χρόνια ....
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας ένοιαξε... (απλά μια διαπίστωση)
Μιχαλακη
καλες οι εξυπναδες αλλα αυτα τα βλεπουν οι τουριστες και
το καλοκαιρι θα τους κυνηγατε με το τουφεκι....
και θα κλαιτε!!!
mats8282
08/12/2008, 19:14
Αν εσεις τα βλεπετε ρομαντικα , να πατε να βοηθησετε τον κοσμο που καιγετε και δεν φταιη τιποτα.
Ο Κωστακης υποσχεθηκε live αποζημιωσεις σε οσους χασουν τις περιουσιες τους,σε περιπτωση που ειναι ανασφαλιστοι...Αστους να ξεθυμανουν,παλι ψηφους θα παρει η ΝΔ και ολα αυτα απο πραγματα που οπως ειπε ο Γιακουματος συμβαινουν...
Αν καποιος πρεπει να βοηθησει το κοσμο αυτος ειναι η κυβερνηση.Οχι μονο σε θεματα κουκουλοφορων.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ.+-
Οπως δεν θες και εσυ να γινεις ανθρωπος και βριζεις τον πιτσιρικα που ειναι ο μονος πραγματικα αθωος στην ολη κατασταση.Ουτε μια ψηφο δεν προλαβε να ριξει ωστε να του το χρεωσουμε.
vestromas
08/12/2008, 19:14
Δεν πεφτω στο παιχνιδι της υποκρισιας που εχετε μαθει να παιζετε.
Φασιστα με θελετε, φασιστας ειμαι.
Αν ο φασιστας σεβετε τον συνανθρωπο του και δεν του προκαλει προβληματα οπως εγω, ζητω ο φασισμος.
Αυτοι που καινε και σπανε εξω, αν εγω ειμαι φασιστας και παλιοτομαρο, αυτοι τι ειναι;
mats8282
08/12/2008, 19:16
Παλιοτομαρα σκετα.
Μιχαλακη
καλες οι εξυπναδες αλλα αυτα τα βλεπουν οι τουριστες και
το καλοκαιρι θα τους κυνηγατε με το τουφεκι....
και θα κλαιτε!!!
1. Όχι μιχαλάκης.:winka: :mad:
2. Ποιος θα τους κυνηγάει? Εγώ πάντως όχι...
edit : & το προφανές, αλλά ας το πω... Εννοείτε δε με βρίσκουν σύμφωνο τίποτα από ότι γίνεται.
Αλλά τώρα ξαφνικά να μας πειράζει ένα δέντρο μόνο, & αναφέρομαι κυρίως στα κανάλια... Αλλά τι ψάχνω & εγώ.
Αν ο φασιστας σεβετε τον συνανθρωπο του και δεν του προκαλει προβληματα οπως εγω
Στο φορουμ γραφεις και καταφερες ο θανατος του πιτσιρικα να φαινεται ενα τιποτα μπροστα στης μαλακιες που γραφεις, σε λιγο ολο το φορουμ θα σε κραζει και εσυ θα λες :ρε πατε καλα?
δεν αναφερθηκα σε αυτο τα απαραδεκτο χαμο που γινεται εξω
μιλαω για αυτο που ειπωθηκε και δυστυχως απο πολλους,οτι καλα του κανανε του πιτσιρικα και τον δολοφονησαν
ετσι εμαθες να λυνεις εσυ τις οποιες διαφορες σου?βγαζεις να υποθεσω την κουμπουρα σου και ριχνεις στο ψαχνο οποτε καβλωσεις ετσι?
αυτο που συμβαινει τωρα στην αθηνα και αλλου,που εγινε και πριν μερικες ωρες αλλα και χθες,με βρισκει αντιθετο.δεν ειπα ποτε οτι καλως κανουν και σπανε και καινε τις περιουσιες του κοσμου.δεν συμφωνω μαζι τους.στοκανα αρκετα λιανα η θες να κανω και κακα?
Αν ο φασιστας σεβετε τον συνανθρωπο του και δεν του προκαλει προβληματα οπως εγω, ζητω ο φασισμος.
Αυτοι που καινε και σπανε εξω, αν εγω ειμαι φασιστας και παλιοτομαρο, αυτοι τι ειναι;
Είδαμε πόσο σέβεσαι και το νεκρό παιδί και την οικογένειά του...
Ρε εχετε τρελαθει ολοι; Τοσα παιδια πεθαινουν καθε μερα, για ενα εκατομυριο λογους.
Ας πηγενε αλλου να κανει παρτι ο τσογλανος που πηγε να το παιξει μαγκας στους εργαζομενους αστυνομικους.
Ως ποτε θα δικαιολογητε τα αδικαιολογιτα;
Τι φταιη τοσος κοσμος;
κριμα... κριμα πραγματικα που υπαρχουν άνθρωποι με τετοιες αντιλήψεις...
Αλλά δεν σας λυπάμαι, γιατι απο οτι φενεται απο τη βλακια που σας δερνει εισαστε ευτυχισμενοι στον κοσμο σας...
dirtbird
08/12/2008, 19:20
Αφού δεν σέβεσαι την ανθρώπινη ζωή, είσαι ότι ισχυρίζεσαι.
Για τα υπόλοιπα που εντέχνως μπλέκεις -ή πιο σωστά έτσι τα έχεις μπλεγμένα στο μυαλό σου-, ΔΕΝ χρειαζόμαστε ΚΑΝΕΝΑΝ να μας υποδείξει μετά το σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, υπάρχει και ο σεβασμός στα δικαιώματα του άλλου, στην περιουσία του κτλ. , κτλ.
Αυτά εκεί που σε παίρνει.
OVER & OUT.
play bouzouki now......
Aggelos_SV
08/12/2008, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ??????????????????????????????????
Θα ήταν...κι ελπίζω όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας (φοβάμαι να πω "Έλληνες",ραγιάδες θα ήταν πιο σωστό ίσως)να αποκτήσουν την δέουσα φαντασία μέχρι τις επόμενες εκλογές..
vestromas
08/12/2008, 19:21
Κραξτε εμενα και αφηστε αυτους που ακομα δεν εφτασαν στα δικα σας σπιτια φαρισαιοι
Ρε δεν πα να σε λενε και ποπη....
Εχει να πεσει πολυ πεινα σε 5-6 μηνες...να μου το θυμιθεις....
ποιος πειραζει τον VESTROMA? re?
αντε μην σας παρει .... αφηστε τους μοναχικους καβαλαρηδες μονους...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΓΚΛΑΝ :nono:
149793
Ωραίο το αστείο σου Αντωνάκι...
Πολλοί πεινάνε ήδη.. Υπομονή & σε 2 μήνες θα δούμε όλοι μας.....
:wave2:
και που 'σ' ακόμα.....
κανω μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να σε κανω να καταλαβεις.....
ΚΑΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ 15 ΕΤΩΝ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ
Αυτοί που σπανε και καταστρέφουν, τουλαχιστον αντιδρούν. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? μας ζαλίζεις τα παπαρια είναι η απάντηση. Πάρε την απόφαση να απέχεις συνειδητά. Ασχολήσου με το μηχανάκι σου.
Lilith_tzw
08/12/2008, 19:23
Με το να ασχοληστε με το δεντρο χανετε το δασος.......
ο καθενας ας το παρει οπως θελει
Κραξτε εμενα και αφηστε αυτους που ακομα δεν εφτασαν στα δικα σας σπιτια φαρισαιοι
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι οτι κανένας δεν υποστηρίζει τους κουκουλοφόρους που τα καίνε, αλλά μαζί με τα υλικά αγαθά και πρίν από αυτα έχουμε μάθει να σεβόμαστε και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ την οποία έχεις χεσμένη!
Παίξτο λοιπόν θύμα και ήρωας όσο θες... Εσύ προσβάλεις τον εαυτό σου πιο πολύ από τους άλλους...
Ολα αυτα τα βλεπει η ευρωπη και γελαει με εμας...
απο την στιγμη που δεν παραγουμε τιποτα και ο τουρισμος ειναι η βιομηχανια μας....
μαλλον ανεργοι θα μεινουμε ολοι.....
αντε...οποιοι εχουν ενα οικοπεδακι να το γυρισουν στην αγροτια....
el_hymador
08/12/2008, 19:25
Ρε γαμοτο...
τα σπανε που τα σπανε...δεν πανε καλυτερα στα μεγαλα καναλια να εκτονωθουν;
Αν αξιζει κατι αμεση λεηλασια ειναι οι τηλεοπτικοι σταθμοι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Όχι φίλε.Δικαίωμα να βρίζεις κάποιον(εκτός κι αν προκληθείς)ΔΕΝ έχεις.
Και καλό είναι να μη το σχολιάσουμε άλλο μην πεταχτεί κανείς ποστάροντας διατάξεις περί άμυνας κλπ και τσακωνόμαστε μέχρι το πάσχα.
Απαράδεκτος ο μπάτσος,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.-
Οποιαδήποτε ενέργεια εν θερμώ:
Μπορεί να'χει τραγικές συνέπειες.
Μπορεί να συμβεί στον καθένα(shit happens to anyone).
ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ εκτος κι αν υπάρχουν σοβαρές δικαιολογίες.
Στην περίπτωση αυτή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Δεν αποτελει δικαιολογία για κύμα βίας,αυτά είναι καραγκιοζιλίκια.
Εκτός κι αν κάποιος αμφιβάλλει ότι για μια μαλακία μπορεί ο καθένας από μας να μπει στο φρέσκο...
γι αυτο τη λεξη δικαιωμα την εβαλα σε εισαγωγικα. Εννοωντας πως η απαντηση σε μια προσβολη δεν ειναι να σκοτωσεις..
vestromas
08/12/2008, 19:26
Δεν με πειραζουν εμενα, ειναι εκπαιδευμενοι να αντιδρουν ετσι γιατι η προπαγανδα της μεταπολιτευσης τους εχει κανει το μυαλο πουρε.
Νομιζουν πως ειναι επαναστατες ευαισθητοι και δημοκρατες, γιατι δεν εχει χτυπησει το κακο την αυλη τους.
mats8282
08/12/2008, 19:27
Ο Καραμανλης εχει το πρωι συναντηση με τον προεδρο της Δημοκρατιας.
Τα πιθανα σεναρια ειναι 2....Παραιτηση και εκλογες ή εκτακτη αναγκη...Εχει χαθει δυστυχως καθε ελεγχος...
Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Θα ήταν...κι ελπίζω όλοι οι κάτοικοι της Ελλάδας (φοβάμαι να πω "Έλληνες",ραγιάδες θα ήταν πιο σωστό ίσως)να αποκτήσουν την δέουσα φαντασία μέχρι τις επόμενες εκλογές..
Την άλλη ταινία με το STAR TREK την ξέρεις??????????
απο αυριο και στην γειτονια σας.....
Κομμούνια και παλιοτόμαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε μην ασχολείστε,παρτε το χαμπάρι,ακόμα και αυτοί που είναι δίπλα τους στην πορεία τους κοιτάνε και δεν κάνουν τπτ.Εσείς γιατί ασχολείστε???
ΚΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ>>>> ΜΑ ΟΟΟΛΟΙ αυτοι ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ( και τα ΜΑΤ και τα παιδακια ) σε λιγες μερες θα στολιζουν δεντρο και θα ειναι για ψωνια στο εμπορικο με την ΜΑΜΑ η την ΓΥΝΑΙΚΑ..........
:wave2: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:a029: :a029: :a029:
filipp0s
08/12/2008, 19:31
.
..
[B]ΒΟΥΛΩΣΤΟ @ΡΧΙΔΙ!!!
el_hymador
08/12/2008, 19:32
Ολα αυτα τα βλεπει η ευρωπη και γελαει με εμας...
απο την στιγμη που δεν παραγουμε τιποτα και ο τουρισμος ειναι η βιομηχανια μας....
μαλλον ανεργοι θα μεινουμε ολοι.....
αντε...οποιοι εχουν ενα οικοπεδακι να το γυρισουν στην αγροτια....
Μια χαρα! επιστροφη στην φυση, μποστανι, κοτες, καμια κατσικα για γαλα....αυταρκεια και να πα να γ@μηθουνε ολοι και ολα...
el_hymador
08/12/2008, 19:34
εχει ξεφυγει η κατασταση στην Αθηνα...
ξεφυγε και εδω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΚΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ>>>> ΜΑ ΟΟΟΛΟΙ αυτοι ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ( και τα ΜΑΤ και τα παιδακια ) σε λιγες μερες θα στολιζουν δεντρο και θα ειναι για ψωνια στο εμπορικο με την ΜΑΜΑ η την ΓΥΝΑΙΚΑ..........
:wave2: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:a029: :a029: :a029:
αυτό ειναι το θέμα μας ρε φιλαρακι? σοβαρεψου....
Lilith_tzw
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ο Καραμανλης εχει το πρωι συναντηση με τον προεδρο της Δημοκρατιας.
Τα πιθανα σεναρια ειναι 2....Παραιτηση και εκλογες ή εκτακτη αναγκη...Εχει χαθει δυστυχως καθε ελεγχος...
Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....
Μηπως λεω μηπως δεν ειναι και αυτο τυχαιο??????????????
mats8282
Copy/paste
[Ο Καραμανλης εχει το πρωι συναντηση με τον προεδρο της Δημοκρατιας.
Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....]
mats8282
08/12/2008, 19:36
Ειναι κατι που επρεπε να γινει απο καιρο με τοσα σκανδαλα και οικονομικη κατρακυλα...Ηρθε και η τραγωδια του πιτσιρικα και εσκασε το καζανι,μερικως....Πιστεψε με αν δεν υπηρχε ο φοβος των μπαχαλιστων θα ειχε πολυ κοσμο σημερα κατω....
καθε απογευμα ξυπνω
το τρακτερ μου βαζω μπρος....
παιρνω σβαρνα τα μπουζουκια
τις ταβερνες τα κουτουκια
και το χαραμα γυρνωωωωωωω.....
Πεινα σου λεώ!!!!!
vestromas
08/12/2008, 19:37
Με τις υγιες σου Φιλιππε:lol: :beer: :wave2:
Copy/paste
[Ο Καραμανλης εχει το πρωι συναντηση με τον προεδρο της Δημοκρατιας.
Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά καλά,το 3ο σενάριο ξέχασαν,λέει για σύσταση μιας ειδικής επιτροπής......
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...
ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΩΡΑ...:wave2:
mats8282
08/12/2008, 19:45
Ετσι ειπαν και ετσι λεω..Το σχολιο για ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ειναι δικο μου..Δεν νομιζω οτι η παραιτηση μιας κυβερνησης μια τετοια νυχτα θα εξυπηρετουσε κατι...Το τι θα γινει θα το μαθουμε αυριο κατα τις 9:30-10:00 το πρωι,ισως και νωριτερα...
panagiotis dim
08/12/2008, 19:46
είπα να μην γράψω τίποτα σε φορουμ για μηχανες αλλα δεν αντεξα ... καταρχήν ο καθένας που λέει την αποψή του ειτε μας αρέσει ειτε οχι ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΌΜΑΣΤΕ. ειτε αναρχικός ειτε ακροδεξιος ειτε οτι θελει καινα.... είναι . οτι και να δηλώνει είναι αυτό που πιστεύει και εκπροσωπεί . Αρα γιατι πρέπει να βρίζεται και να προσπαθείται να δηλώσετε πως οι ξένες απόψεις αφού δεν συμφωνούν με τις δικές μας ειναι και λάθος .. ???
Ολοι οι ανθρωποι δενείναι ιδιοι οπως και τα δακτυλα του χεριού μας . ενα παιδί σκοτώθηκε απο σφαίρα και δεν δικαιολογείται αυτό απο κανένα . ουτε ομως δικαιολογούνται οι καταστροφές στο ονομα ενος θανάτου . εμεις απλά μπορούμε να λέμε απόψεις εδώ . απόψεις ομως που καταλήγουν σε υβρις λόγω οτι δεν συμφωνούν με τα δικά μας θέλω εκτιμώ πως δεν αρμόζει στο επίπεδο κανενός μας.
Red Rider
08/12/2008, 19:47
Αποψε πρεπει να βγει ο στρατος.
Οπλα στα οπλα..
konsttanttinos
08/12/2008, 19:47
Αυτη την στιγμη η τηλεοραση δειχνει οτι η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ!!
Τα παιδια αυτου του γαμημενου τοπου υψωνουν το αναστημα τους και φωναζουν για το μπουρδελο που επικρατει, για μια ψυχη που χαθηκε.
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ!!Δινουν τρυανταφυλλα στους μπατσους και αυτοι υψωνουν τις ασπιδες και τα γκλοπ.Εφαγα τα χαστουκια μου μολις ακουσα οτι η νεολαια ξερει για το ασφαλιστικο.
Ευχαριστω τα παιδια που με εβγαλαν απο τον καναπε και δεν εχω κατι πραγματικα καλο για να τα αξιωσω...
Αχρηστος, αδυναμος, αναξιος για την δουλεια που επελεξε ο μπατσος.Δεν εχει σημασια αν θα σαπισει στα υπογεια του κορυδαλλου, η τιμωρια του θα ειναι οταν συνειδητοποιησει τι εκανε.
Να παει στο διαολο και αυτος και οι ομοιοι του, και ας μαθουν επιτελους οτι οι νεοι αυτου του τοπου ΞΥΠΝΗΣΑΝ.
Εγω απο σημερα μεσα στην οργη και την αγανακτηση μου εχω μια ελπιδα για το παιδι που μεγαλωνω.Ισως τα παιδια μας καταφερουν οτι δεν μπορεσαμε εμεις.Επρεπε καποιος να γινει μαρτυρας για να αφυπνηστουμε.
Δεν με νοιαζει η κυβερνηση, τα γουρουνια της βουλης, οι γνωστοι-αγνωστοι , οι φωτιες και οι καταστροφες ειναι ενα αλλο θεμα.
Ο μπατσος σκοτωσε ενα παιδακι.Αυτο εχει σημασια και αυτο πρεπει να μας μεινει.
Ενα παιδακι με ολη την ζωη μπροστα του χωρις στοιχεια αναρχιας και αυτονομησης.
Απλα ενα παιδακι.Καλο ταξιδι Αλεξη.
Αυριο καθε ανθρωπομορφο τερας ας κανει στην ακρη για να φωναξουν αυτα τα παιδια αυτο που κρυβουν στην καρδια τους.Ας κρυφτει στο καβουκι του και να μην βγαλει αχνα.
υ.γ. Προς καποιους πονηρους:δεν ειμαι αριστερος ουτε καν επαναστατης.
υ.γ2. αυτη την στιγμη ο αναπληρωτης γ.γ. ειδ.φρουρων παραδεχεται οτι ''ο νταης συναδελφος''
δεν αντικατοπριζει την εικονα του σωματος.
Τα συλληπητηρια μου στους γονεις του αλεξη.:( :( :(
700_Thespieis
08/12/2008, 19:49
Πολεμος!!!:a18:
:a22: :a25: :a016: :a016:
el_hymador
08/12/2008, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Οπλα στα οπλα..
Εγω λεω να βγουν οι Κατσαμπα να πουν ενα τραγουδι...
ρε ξεκοληστε και χαλαρωστε
mats8282
08/12/2008, 19:50
Οπλα στα οπλα..
Στρατος vs ΜΑΤ
Γουσταρω :wave2:
Ετσι ειπαν και ετσι λεω..Το σχολιο για ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ειναι δικο μου..Δεν νομιζω οτι η παραιτηση μιας κυβερνησης μια τετοια νυχτα θα εξυπηρετουσε κατι...Το τι θα γινει θα το μαθουμε αυριο κατα τις 9:30-10:00 το πρωι,ισως και νωριτερα...
Ναι αδερφέ δε γελάω με σένα.Με την "είδηση" και τις "ειδήσεις" που βλέπουμε γελάω.Είναι πραγματικά γελοίο,όλο αυτό..
Μια αλυσίδα τόσο βρώμικη που δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας εδώ μέσα.Τζάμπα λογομαχίες και μίση βγαίνουν εδώ πέρα.Χαλαρώστε και συζητήστε τι φταίει και όσοι είστε Αθήνα και σε πόλεις με επεισόδια ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ κατα των κουκουλοφόρων.Αλλά τι λέω,εδώ βριζόμαστε μεταξύ μας..
Γεια μας,παω να σπάσω καμια τράπεζα να εκτονωθω :beer: :beer: :beer:
Ρε vestroma, θα προσπαθήσω να το πω όσο πιο απλά μπορώ………
Κανένας μα κανένας δεν εγκρίνει αυτό που γίνετε εκεί έξω….
Αλλά ένα παιδί 15 χρόνων δολοφονήθηκε, κ μια ανθρώπινη ζωή – και ιδίως
εφήβου – δεν μπορεί να μπαίνει σε ζυγαριά με καμία περιουσία. Τα εφηβικά όνειρα
έχουν τεράστιο βάρος, ακόμα περισσότερο όταν του τα κλέβει ένα όπλο……………..
Όλο αυτό τώρα
υπήρξε αφορμή για μία εξέγερση. Υπάρχει πολύ θυμός στον κόσμο, πάρα πολύ
θυμός κ κάπου πρέπει να ξεσπάσει…….
Όλα αυτά τα παιδιά αισθάνονται να ασφυκτιούν, όλοι εμείς που την αράζουμε
στους καναπέδες μας φτιάξαμε γι’αυτά έναν κόσμο που τα πνίγει………
Εμείς τα πνίγουμε……………… Κ αυτά αντιδρούν…………
Οι όποιες ευθύνες βαρύνουν εμάς κ μόνο εμάς
Μην ξεχνάμε ότι κ τα παιδιά του πολυτεχνείου το 73 τσογλάνια τα έλεγαν...
Red Rider
08/12/2008, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω λεω να βγουν οι Κατσαμπα να πουν ενα τραγουδι...
ρε ξεκοληστε και χαλαρωστε
Τι να κανουν τα ματ,αφου εχει χαθει ο ΕΛΕΓΧΟΣ της καταστασης.
Και στην τελικη,η εκπαιδευση τους φτανει μεχρι ενα σημειο.Απο κει και επειτα μην απορησετε η σας φανει περιεργο αν μεχρι αυριο το πρωι εχουμε καποιον ΑΘΩΟ νεκρο αστυνομικο..
Απ' ότι φαίνεται τελικά, ενάντια σε κάτι καραγκιοζάκια σαν κι εσένα, και σε αυτούς που πατάνε στις πλάτες σας...
:( :(
Σε 6 μηνες θα ειμαστε ολοι ανεργοι....
και ας δουμε τοτε τι ωραια που θα τα λεμε....αν εχουμε λεφτα για ιντερνετ....
Ειστε ολοι τοσο κοντοφθαλμοι...δεν βλεπετε καν τι γινετε πραγματικα....
ειναι λυπηρο....:sad:
Ιντερνετ έχει δωρεάν στην πλατεία συντάγματος,μακάρι να μην κάηκε κι αυτό
Υπενθυμίζω έναν στίχο κάποιου χάλια
"με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί..."
Red Rider
08/12/2008, 20:02
Κοιτα εκει που θες να πας,γιατι αλλιως θα πας εκει που κοιτας..
el_hymador
08/12/2008, 20:03
Και στην τελικη,η εκπαιδευση τους φτανει μεχρι ενα σημειο.Απο κει και επειτα μην απορησετε η σας φανει περιεργο αν μεχρι αυριο το πρωι εχουμε καποιον ΑΘΩΟ νεκρο αστυνομικο..
Αρχηγε ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ εχει χαθει ο ελεγχος, παντα ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ χανοταν...
Δεν διαβασες τα σημαδια στα pixels της τηλεορασης;
Βατοπεδι, κριση, νεοι φοροι, σκανδαλα επι σκανδαλων...ειχε βουλωσει ο κοσμος...
Μια χαρα τους εκατσε το εγκλημα αυτο, το ξεραν οτι θα γινει της πουτ@ν@ς...
Οσο πιο πολλα καψουν και λεηλατησουν οι επαναστατημενοι τοσο καλυτερα...τωρα που υποσχθεθηκε και αποζημιωσεις ο χοντρουλης ολα μελι-γαλα...
Και το κλιμα θα αντιστραφει, και τα Μεσα Μαζικης Παραπληροφορησης θα εχουν θεματολογια για κανα μηνα και η κυβερνηση θα βγαλει ενα προφιλ προνοιας....λουκουμι σΕ λεω...
:winka:
Κοιτα εκει που θες να πας,γιατι αλλιως θα πας εκει που κοιτας..
Πρόσεξε όμως τι γράφεις στην υπογραφή σου :smokin:
el_hymador
08/12/2008, 20:03
Φτου και δεν ξερω να παιζω ντομινο....
george72
08/12/2008, 20:04
παιδες...
ο καθενας νομιζω οτι εχει το δικαιωμα, να εχει την γνωμη του να να την
υποστηριζει.....
με τις βρισιες δεν θα βγαλουμε ακρη.....
ειναι λυπηρο να την πεφτουμε ολοι σε εναν!!
:sad: :sad:
ρε φούστη μου...Τόση ώρα περνάτε τόσο ωραία σε αυτό το πόστ και το ανακάλυψα μόλις τώρα.... :a018: :a018: :a018:
προς Viking
ο χαλιας που λες ειναι ο νικος γκατσος που εγραψε τους στιχους και το τραγουδι λεγεται "κεμαλ"
διαβασε ολοκληρο το τραγουδι και θα καταλαβεις οτι το μηνυμα ειναι εντελως αντιθετο απο αυτο που απομονωσες και προβαλλεις εδω
για να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη
φιλικα γιαννης
Cpt. Haddock
08/12/2008, 20:06
...ενα θρεντ για τα γνωστα γεγονοτα..
Αισθάνομαι μ@λ@κας, όλος ο κόσμος ανοιγει ενα θρεντ, λέγονται τα ίδια και τα ίδια και πέφτουν οι γνωστοι (και ασφαλείς) καυγάδες.
Ουτε που ξέρω ποσα έχουν ανοιχτεί. Και να 'θελα να γράψω κατι δε θα ΄ξερα που.
Συνεχίστε, έχει πλάκα, πιστεύω την Κυριακή που γυρνάω στο μπανανιστάν θα έχουμε γυρίσει στα ίδια.
με τις υγείες σας :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
ρε φούστη μου...Τόση ώρα περνάτε τόσο ωραία σε αυτό το πόστ και το ανακάλυψα μόλις τώρα.... :a018: :a018: :a018:
Να φανταστείς νιώθω πολύ χάλια(ς) που σε 2 λεπτά πρέπει να φύγω...:mad:
Επανασταση ΤΩΡΑ
κιτ κομπρεσορα για ολα τα παπια και οχι μονο για τα
1000αρια σας κουφαλες καπιταλες!!!!!
Οσο πιο πολλα καψουν και λεηλατησουν οι επαναστατημενοι τοσο καλυτερα...τωρα που υποσχθεθηκε και αποζημιωσεις ο χοντρουλης ολα μελι-γαλα...
Και το κλιμα θα αντιστραφει, και τα Μεσα Μαζικης Παραπληροφορησης θα εχουν θεματολογια για κανα μηνα και η κυβερνηση θα βγαλει ενα προφιλ προνοιας....λουκουμι σΕ λεω...
διατηρώ καποιες ελπίδες οτι δεν θα γίνει έτσι αυτή τη φορά...... οι μαθητές δεν θα ξεχάσουν τόσο εύκολα
ρε συ
θα φυγεις για εξω....ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ...
καλα εισαι τελειως μ@λ@κ@ς.......
εντω ενε αφριγκι......
Αρχικά δημιουργήθηκε από batigoal
"Την πληροφορία έρχεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter ! Αντιεξουσιαστές έσπασαν κατάστημα όπλων και έχει ξεκινήσει το πλιάτσικο στην Ομόνοια ! Νεαροί κρατούν σπαθιά και τουφέκια !
ΕΛΕΟΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!
Και όχι μόνο...μέσα στην αναμπουμπούλα είδα και κάτι gay να έχουνε πάρει στο κατόπι κάτι μαύρους....Μα την Παναγία σας λέω....υπάρχουν μάλιστα και αποκλειστικά πλάνα από "εγκριτους" μαχόμενους δημοσιογράφους... σκέτη καταστροφή ρε φούστη μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
προς Viking
ο χαλιας που λες ειναι ο νικος γκατσος που εγραψε τους στιχους και το τραγουδι λεγεται "κεμαλ"
διαβασε ολοκληρο το τραγουδι και θα καταλαβεις οτι το μηνυμα ειναι εντελως αντιθετο απο αυτο που απομονωσες και προβαλλεις εδω
για να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη
φιλικα γιαννης
Φίλε Γιάννη,προφανώς ειρωνεύομαι,προφανώς έχω ακούσει όλοκληρο το τραγούδι,προφανώς ξέρω ποιος το χει γράψει και προφανώς το μήνυμα είναι σαφές.Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις πάντως :beer:
ειμαι μαθητης
και μαχομαι για καλυτερη ποιοτητα
κολοχαρτου στις τουαλετες.......
εχει αρχίσει και με κοβει....
vestromas
08/12/2008, 20:10
Εγω ρε παιδια, δεν ειμαι τοσο καλος ανθρωπος οπως εσεις και τα βλεπω διαφορετικα τα πραγματα.
Εγω λοιπον οταν κατεβενα στα εξαρχεια ετρωγα κατι φοβερα σουβλακια σ ενα μαγαζι που δεν θυμαμαι το ονομα του και μετα εμπαινα και σε κανενα ροκ κλαμπ, ακουγα κανενα τραγουδακι, και επαιρνα το παπακι που ειχα σαν πιτσιρικας και πηγενα στο σπιτακι μου.
Αν καμια φορα δεν κουβαλουσα κρανος και με σταματαγανε με γραφανε η μου εκαναν μια συσταση και πηγαινα στο σπιτακι μου.
Αυτο ακριβως κανανε και ο αλλοι φιλοι μου.
Ισως θα επρεπε να πεταω αντικειμενα και να διαπληκτιζομε με εργαζομενους αστυνομικους στα 16 μου για να χαιρω της εκτιμησεως σας, αλλα συγχωρεστε με που δεν νοιωθω οτι οι μπατσοι ειναι ανθρωποι και οχι γουρουνια δολοφονοι.
Συγχωρεστε με που επειδη σεβομε τους εργαζομενους αστυνομικους και δεν σεβομε τα κακομαθημενα τσογλανια γινομε το κοκκινο πανι, για τους Ταυρους της δημοκρατιας.
Για μενα φταινε οι γονεις του παιδιου μετα το παιδι και τελευταιος φταιη ο αστυνομικος, που κατα πασαν πιθανοτητα ηταν ψυχοπαθεις και ηθελε γιατρο.
mats8282
08/12/2008, 20:11
Δεν πειραζει,θα πανε μαρτυρες υπερασπισης του δραστη και θα πουνε οτι σκονταψε και καταλαθος εξοστρακιστηκε μια ζαρντινιερα η οποια χτυπησε πανω σε ενα οπλο και αυτο απο μονο του γυρισε σημαδεψε,εκπυρσοκροτησε και πετυχε τον ατυχο ΜΑΤατζη ο οποιος εβγαζε το ψωμακι του με κλωτσιες σε περαστικους και χημικα σε ανηλικα.
Τοσα χρονια εχουμε αθωους πολιτες νεκρους λες να γυρισει ο τροχος σημερα?Δεν νομιζω,απλα σου αρεσει να κινδυνολογεις και εμενα να ειρωνευομαι.
:wave2:
Και τι ηθελες δλδ?Να προλαβει αλλος το κοπυραιτ της επαναστασης?(Γαμω το Σταλιν μου):evil:
Red Rider
08/12/2008, 20:12
Φιλε μου συμφωνω και επαυξανω,ομως το θεμα ειναι τι πρεπει να γινει για να αποκατασταθει η ταξη τωρα.
Πριν απο μια ωρα ηρθε ενας γνωστος,σχεδον κλαμμενος,και μου ειπε πως του εσπασαν το ταξι,δηλαδη το μεροκαματο του.Εγω ενοιωσα πολυ ασχημα γιατι δεν μπορω να τον βοηθησω με τον τροπο μου:mad:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ
ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ!!!!!!
Ξεσηκωμός........
ολοι στον αγωνα
λευτερια στην βορεια μυκονο....
el_hymador
08/12/2008, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Και τι ηθελες δλδ?Να προλαβει αλλος το κοπυραιτ της επαναστασης?(Γαμω το Σταλιν μου):evil:
Δεν παιζει αυτο το σεναριο...εχουν (εξ)αγορασει τα πνευματικα δικαιωματα... :lol: :lol: :lol:
Red Rider
08/12/2008, 20:16
Δεν πειραζει,θα πανε μαρτυρες υπερασπισης του δραστη και θα πουνε οτι σκονταψε και καταλαθος εξοστρακιστηκε μια ζαρντινιερα η οποια χτυπησε πανω σε ενα οπλο και αυτο απο μονο του γυρισε σημαδεψε,εκπυρσοκροτησε και πετυχε τον ατυχο ΜΑΤατζη ο οποιος εβγαζε το ψωμακι του με κλωτσιες σε περαστικους και χημικα σε ανηλικα.
Εχεις δικιο,τι να λεμε παραπανω,οτι μπορεσει ο καθενας να περισωσει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
αυτό ειναι το θέμα μας ρε φιλαρακι? σοβαρεψου....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ
το θεμα ειναι αν με τοσες MOLOTOV 'επηρεαστουν' οι τιμες των καυσιμων :cry: :smokin:
φιλε Viking αν και υποψιαστηκα πως μπορει να ειρωνευεσαι,ειπα να θεωρησω πως το λες σοβαρα διοτι με οσα διαβαζω δεν θεωρω πλεον τιποτα αυτονοητο
παρακαλω λοιπον!
Για μενα φταινε οι γονεις του παιδιου
Εχεις κανει πατερας?
εχω κανει πορτιερης....και οικοδομος....
πιανει....;
mats8282
08/12/2008, 20:21
:lol:
Παντως πιο σωστη κινηση θα ηταν να κατεβασουν τον κοσμο την Τεταρτη με την γενικη απεργια :winka:
GAS NICK
08/12/2008, 20:21
εν τω μεταξυ τα οπλα που "ΑΡΠΑΞΑΝ" ειναι ψευτικα βελη και σπαθια σαμουραι
απο ΚΙΝΑ (ποιοτικα) απο αυτα που κρεμανε στα τζακια
αλλα τι περιμενεις απο ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ τυπου ΑΛΤΕΡ
ΕΔΩ καιγοταν η ασφαλτος και καθρεπτιζοταν στη βιτρινα
και ο ΑΥΤΙΑΓΚΟΥΡΑΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ελεγε οτι καιγεται καταστημα:hypnotize
στα διαλα @ρχιδι@
εχω κανει πορτιερης....και οικοδομος....
πιανει....;
:rolleyes:
MitsosNaked
08/12/2008, 20:23
Το πράγμα έχει χοντρύνει πολύ(η κατάσταση στους δρόμους).
Κάνω εγώ τώρα ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας :
Άν όπως λέγεται στις επόμενες μέρες γίνει κανα χοντρό περιστατικό και έχουμε βίαιη αλλαγή καθεστώτος, πώς λέτε να το δούνε αυτό Υπερδυνάμεις(Ευρώπης ή Αμερική) που παρεμβαίνουν παντού και θέλουν να περάσουνε(πχ Σκόπια ή δέ ξέρω κι εγώ τί άλλο) και να ελέγξουνε καταστάσεις; Μήπως τα άτομα που υποκινούνε αυτά τα επεισόδια(όχι η πλειοψηφία) αυτό επιδιώκουν; Να γίνουν όλα λίμπα, να σκοτώσουνε πάνω στο χαμό μερικούς άσχετους, να ξεσηκωθούνε ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ μετα και αφού γίνει ότι γίνει και φτάσουμε στον πάτο, να μας ΄τοποθετήσουν' κάποιον 'ηγέτη΄(που μπορεί αλλά όχι απαραίτητα να τυγχάνει συμπάθειας των λαϊκών στρωμάτων που δέ ξέρουν το ποιόν του το πραγματικό) που θα μας φέρει στα 'ίσα μας', και θα μας 'έκδημοκρατίσει΄(σας θυμίζει κάτι;);
Μήν ξεχνάτε ότι έχουμε και μία αξιοζήλευτη γεωγραφική θέση στο χάρτη. Και δέν είμαστε καμιά Γαλλία που παρά τα εσωτερικά προβλήματα δέν θα τολμούσε κανένας να μας πειράξει.
Τέλοσπάντων, υποθέσεις κάνω και ίσως το παρατράβηξα. Άλλωστε έχουμε παράδοση σά λαός στη συνωμοσιολογία:lol:
el_hymador
08/12/2008, 20:25
ψτ,
οταν τελειωσει το τζερτζελο ειστε για ενα ομαδικο group therapy;
θα μας ερθει πιο φτηνα...γιατι μια καταθλιψη θα την παθουμε...
Πρωτη φορα ειδα τετοια κινητικοτητα στο forum...
χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας:
Γιατί ενύχτωσε κ’ οι βάρβαροι δεν ήλθαν.
Και μερικοί έφθασαν απ’ τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
__
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.
blackbusa
08/12/2008, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Αυτη την στιγμη η τηλεοραση δειχνει οτι η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ!!
Τα παιδια αυτου του γαμημενου τοπου υψωνουν το αναστημα τους και φωναζουν για το μπουρδελο που επικρατει, για μια ψυχη που χαθηκε.
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ!!Δινουν τρυανταφυλλα στους μπατσους και αυτοι υψωνουν τις ασπιδες και τα γκλοπ.Εφαγα τα χαστουκια μου μολις ακουσα οτι η νεολαια ξερει για το ασφαλιστικο.
Ευχαριστω τα παιδια που με εβγαλαν απο τον καναπε και δεν εχω κατι πραγματικα καλο για να τα αξιωσω...
Αχρηστος, αδυναμος, αναξιος για την δουλεια που επελεξε ο μπατσος.Δεν εχει σημασια αν θα σαπισει στα υπογεια του κορυδαλλου, η τιμωρια του θα ειναι οταν συνειδητοποιησει τι εκανε.
Να παει στο διαολο και αυτος και οι ομοιοι του, και ας μαθουν επιτελους οτι οι νεοι αυτου του τοπου ΞΥΠΝΗΣΑΝ.
Εγω απο σημερα μεσα στην οργη και την αγανακτηση μου εχω μια ελπιδα για το παιδι που μεγαλωνω.Ισως τα παιδια μας καταφερουν οτι δεν μπορεσαμε εμεις.Επρεπε καποιος να γινει μαρτυρας για να αφυπνηστουμε.
Δεν με νοιαζει η κυβερνηση, τα γουρουνια της βουλης, οι γνωστοι-αγνωστοι , οι φωτιες και οι καταστροφες ειναι ενα αλλο θεμα.
Ο μπατσος σκοτωσε ενα παιδακι.Αυτο εχει σημασια και αυτο πρεπει να μας μεινει.
Ενα παιδακι με ολη την ζωη μπροστα του χωρις στοιχεια αναρχιας και αυτονομησης.
Απλα ενα παιδακι.Καλο ταξιδι Αλεξη.
Αυριο καθε ανθρωπομορφο τερας ας κανει στην ακρη για να φωναξουν αυτα τα παιδια αυτο που κρυβουν στην καρδια τους.Ας κρυφτει στο καβουκι του και να μην βγαλει αχνα.
υ.γ. Προς καποιους πονηρους:δεν ειμαι αριστερος ουτε καν επαναστατης.
υ.γ2. αυτη την στιγμη ο αναπληρωτης γ.γ. ειδ.φρουρων παραδεχεται οτι ''ο νταης συναδελφος''
δεν αντικατοπριζει την εικονα του σωματος.
Τα συλληπητηρια μου στους γονεις του αλεξη.:( :( :(
Φιλε...αν ειναι ετσι το ξυπνημα των παιδιων....ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΜΕ....
Ο καθενας θελει να μοιραστει μια αποψη που χει, το παραπονο του, την αγανακτηση του ή και την χαρα του για οτι συμβαινει χωρις να περιμενει απαντηση, διαλογο ή συγκρουση με τους υπολοιπους.
δεν λες .....
το ανοιξες:hypnotize
:a014: :a014: :a014: :a014: