PDA

View Full Version : Δολοφονία 15χρονου

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13

AntoD
09/12/2008, 11:02
Προς μεν και δεν.......

Εξοστρακισμό δείχνει η βαλλιστική

9/12/2008
10:51
Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 15χρονου από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού, που έχει προκαλέσει πρωτοφανείς ταραχές σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9.84, η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό μετά από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού.

Πηγή: www.athina984.gr

Sferopetadhn
09/12/2008, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
προς Sferopetadhn

Αυτά που λές είπα και εγώ και με είπε φασίστα ο άνθρωπος!!!!

Καλά... το να πετάς μια λέξη χωρίς να έχεις ιδές τί σημαίνει είναι το μόνο εύκολο...

Όσο φασίστας ήταν ο Χίτλερ που έκαιγε τουε Εβραίους γιατί... ήταν Εβραίοι, άλλο τόσο είναι αυτός που στο όνομα μία ιδεολογίας (όποια κι αν είναι αυτή, από άκρα δεξιά έως άκρα αριστερά) θεωρεί ότι μπορεί να δέρνει τον άλλον ή να σπάει την περιουσία του.

Δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή που δέρνει του "άλλους". Πρωτομάστορες σε αυτά είναι οι "αναρχοαριστεροί" στα Πανεπιστήμια. Τα ξέρω γιατί τα είδα... Δεν τολμά κανείς να μιλήσει και κάνουν ντου, απλά γιατί είναι περισσότεροι. Μια φορά όμως δεν είδα να κάνουν προτάσεις... Μόνο ΟΧΙ σε όλα.

Σας αρέσει η Παιδεία σήμερα; ΟΧΙ
Να την αλλάξουμε; ΟΧΙ
Δεν τους πιάνεις από πουθενά!
Έχουν μια κασσέτα και τη λένε...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ!!!
Αυτό το κάνω και μόνος μου. Δεν περιμένω εσάς να μου πείτε ότι κάτι είναι λάθος. Το βλέπω. Δεν είστε περισσότερο έξυπνοι από εμένα!

Πλέον δεν αξίζει ούτε καν να διαβάζω αυτό το thread, γιατί αντί να προσφέρει ιδέες και προτάσεις, αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια, βλακώδη ως επί το πλείστον- επιχειρήματα...

Sferopetadhn
09/12/2008, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Προς μεν και δεν.......

9/12/2008
Νέα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου του 15χρονου από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού, που έχει προκαλέσει πρωτοφανείς ταραχές σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθήνα 9.84, η βαλλιστική έρευνα ολοκληρώθηκε και δείχνει ότι η σφαίρα έπληξε τον νεαρό μετά από εξοστρακισμό σε κολώνα ή μαρκίζα μπαλκονιού.

Ε! Ας ξεμοληθούν να βρουν το σημάδι που άφησε...

Σιγά την επιστήμη ρε παιδιά...

AntoD
"Πλέον δεν αξίζει ούτε καν να διαβάζω αυτό το thread, γιατί αντί να προσφέρει ιδέες και προτάσεις, αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια, βλακώδη ως επί το πλείστον- επιχειρήματα..."

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....

:wave2:

Operater
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ρε TOLIS αυτο εδω δα...τωρα... δεν το τραβαει ενα εορτοδανειο...?

ο λαρισέος έχει την λύση...

θα πας να πάρεις δάνειο, και μετά θα πας να κάψεις την τράπεζα...

έτσι θα ξεχρεώσεις!

ε ρε μαύρο blackbird που μας έφαγε..!

Sferopetadhn
09/12/2008, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4491197

«Οι εντολές που μας έχουν δοθεί είναι να μην προκαλέσουμε τους διαδηλωτές. Να τηρούμε αμυντική στάση και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια υπομονής απέναντι στις προκλήσεις», είπε στα «ΝΕΑ» αξιωματικός επικεφαλής διμοιρίας των ΜΑΤ. Η ίδια εντολή δόθηκε στο σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων, παρόλο που το υπουργείο Εσωτερικών γνώριζε πως οι κουκουλοφόροι θα προκαλούσαν μεγάλες φθορές στο κέντρο της πρωτεύουσας.

<<Χωρίς σχέδιο
Αστυνομικοί καταγγέλλουν το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για τον σχεδιασμό των μέτρων. «Βλέπαμε τις βόμβες μολότοφ να μεταφέρονται και να μοιράζονται, αλλά οι εντολές μας ήταν να παρακολουθούμε διακριτικά και να επέμβουμε μόνο όταν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο», αποκαλύπτει στα «ΝΕΑ» αστυνομικός των ΜΑΤ που βρισκόταν στην περιοχή. Όπως έδειξε η συνέχεια, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν κανέναν σχέδιο να προστατευτούν υπουργεία και κτίρια οργανισμών, ενώ οι εντολές που δινόταν στις διμοιρίες φανέρωναν περισσότερο την έλλειψη συντονισμού. Με το στόμα ανοιχτό ο κ. Παυλόπουλος, ο κ. Χηνοφώτης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσιατούρας παρακολουθούσαν από τα μόνιτορ του κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., στο κτίριο του υπουργείου στη λεωφόρο Κατεχάκη, τα όσα συνέβαιναν στην Αθήνα και πληροφορούνταν για τις μεγάλες καταστροφές στη συμπρωτεύουσα, την Αλεξανδρούπολη, τα Χανιά, τη Λάρισα και άλλες πόλεις.>>

Οριστε και οι μαρτυριες απο ΜΑΤατζη κιολας....Να ρωτησω καποιον αν καταδικαζει την ανοργανωτη ηγεσια,ανωτατη αστυνομικη και πολιτικη;Εχει νοημα;Δεν παραιτηθηκε κανενας,δεν ανελαβε κανενας την ευθυνη,αφησαν τους μπαχαλιστες να κανουν ο,τι κανουν συνηθως ανενοχλητοι.

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Το θεμα ειναι να καταδικασουμε εμεις σε ενα φορουμ ή στην πραγματικη ζωη μας;Τα λεμε,τα ξαναλεμε,τα καταδικαζουμε,τα ξαναμανακαταδικαζουμε...

ΚΑΙ;

Ποιος φταιει γαμω το κερατο μου για ολα αυτα που ζουμε;Ενας αορατος εχθρος;Που ειναι οι δεκαδες χιλιαδες αστυνομικοι;Που ειναι οι <<πληροφοριοδοτες>> του συστηματος;Οι μυστικες υπηρεσιες;Ποιος δεν κανει την δουλεια του;

Ο srx για να υπογραψει σαφη δηλωση καταδικασμου σε εσας;

:sick:

Ρε mats ξεκόλλα ρε φίλε! Αυτή τη "μαρτυρία" περίμενες για να δεις ότι έτσι έγινε γιατί έτσι βόλευε;

Βλέπει να ασχολείται κανείς με το Βατοπαίδι; Σε μια μέρα ξεχάστηκαν όλα! Νόμιζαν ότι βρήκαν ευκαιρία να φανούν ότι είναι και γαμώ τις κυβερνήσεις, αλλά είναι τόσο άχρηστοι που τα κάναν χειρότερα...

Μην βλέπουμε μόνο την βιτρίνα. Ας σκεφτούμε ποιοί επωφελούνται από όλη αυτή την κατάσταση!

AntoD
09/12/2008, 11:08

9/12/2008

AntoD
09/12/2008, 11:08
Με εντυπωσιαζεις....

δεν νιωθω τοσο μονος.....

+1000

Operater
09/12/2008, 11:09

...

άλλος ένας δολοφόνος, αθώος! :mad: :mad: :mad: :mad:

the who
09/12/2008, 11:11
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
... όλες οι παραπάνω σελίδες ΠΡΙΝ καν μάθουμε τί τελικά έγινε ...
ποιος από τους ισχυρισμούς των δύο πλευρών είναι ο αληθινός ...

Όχι βέβαια ότι το όποιο πόρισμα θα φέρει αποτέλεσμα.
Γιατί απλούστατα αν αυτό πει ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε οι "χαμένοι" θα μιλήσουν για κουκούλωμα κλπ. Λες και δεν θα μπορούσε να έχει εξοστρακιστεί.

Αν αντίθετα πει ότι δεν εξοστρακίστηκε αλλά τον σημάδεψε, τότε οι άλλοι "χαμένοι" θα μιλήσουν για αποδιοπομπαίο τράγο κλπ. Λες και πάλι δεν θα μπορούσε να τον έχει σημαδέψει.

Όταν καταλάβουμε ότι ανεξάρτητα από πολιτική, ιδεολογική, θρησκευτική ή άλλη άποψη, ΔΕΝ είναι δυνατό να έχουμε πάντα εμείς δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο και κάτσουμε να ακούσουμε τον άλλο, να κάνουμε διάλογο και όχι πόλεμο (όπως είπε κάποιος παραπάνω) τότε ίσως κάποια στιγμή μπορέσουμε να βελτιώσουμε τη ρημάδα την κοινωνία μας.

+ οσα γουσταρεις.Καθε φορα τα ιδια.Ειναι σαν τις διαδηλωσεις.Με τους μεν να λενε καψτε τα ολα (μαζι σας αν καψετε τη βουλη,τα αρχεια των τραπεζων,τις παρανομα κτισμενες βιλλες,τα κοτερα των μιζαδορων κλπ.) και τους ΔΕΝ να μην σεβονται ενα νεκρο 15χρονο ΠΑΙΔΙ και να μιλανε για Παπαδοπουλους και Φλωρακηδες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
σωστά
αλλα τι κανουμε τους σκοτώνουμε??

Οχι ρε ται δεν σκοτωνουμε κανενα οτι κι αν πιστευει.Η αληθεια ομως (κι αν δεν κανω λαθος αυτο περιπου λεει κι ο σεργιος)ειναι καπου στη μεση.Δεν ξερουμε τι εχει γινει ακριβως κι ειναι χαζο να παιρνουμε θεση υπερ της μιας η της αλλης πλευρας γιατι δεν ειμασταν εκει.Χτες οι "αναρχικοι" που "επιτεθηκαν" με καδρονια κλπ ηταν 50(Π.Καρσιωτης στον Alpha).Σημερα το πρωι ηταν καμμια δεκαρια και εγινε φραστικο επεισοδιο συμφωνα με αυτοπτες μαρτυρες (ΕΤ1).
Βγαλε συμπερασμα λοιπον.

Παλι λες.Αστο ρε φιλε μιλα καλυτερα για το Λιακο που σε κανει και νιωθεις Ελληναρας,μαγκας και οτι αλλο εχεις στο σκατομυαλο σου.Αν εχεις παιδια και μιλας ετσι εισαι για τα μπαζα.Αν δεν εχεις ελα να μου πεις τα ιδια οταν κανεις.
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Εσυ τα παιδια σου τα αμολας να πετροβολανε μπατσους ρε λεβεντη;

To τι κανω εγω με τα παιδια μου εισαι πολυ μικρος για να το κρινεις.Αν εχεις την οποιαδηποτε απορια σε σχεση με τα παιδια μου ελα να ρωτησεις τους δασκαλους τους γιατι εγω δεν θα ειμαι αντικειμενικος.
Α ναι,ο γιος μου που ειναι 9 γραφει πολυ καλυτερα τα ελληνικα απο σενα ελληναρα της φακης και της φασιστολιακοτβ.

Οι προσωπικες επιθεσεις και τα μπινελικια, πανε συνεφο εδω βλεπω απ τους δημοκρατες του φορουμ.

Ρε πως αλαζουν τα πραγματα.

Εγω μπαναριστικα επειδη διαφημιζα τον Λιακοπουλο και ο καθε τσογλανος που βριζει ασυστολα και αδιακριτος χαιρει εκτιμησης, επειδη ειναι αναρχοαριστεροκατεστημενος.

Δεν εχεις τ αρχιδια ουτε παραθεση στα μηνυματα να κανεις η δεν ξερεις πως να το κανεις?Ποιος σ εβρισε φιλαρακι?Και ποιον ακριβως βριζεις εσυ?

Αυτοι που διαβαζουν ας κρινουν ολους μας.

Ακριβως κι επειδη κι εγω διαβαζω και κρινω δεν εχω προβλημα απο την κριτικη των αλλων.Προβλημα εχω μ αυτους που επικροτουν τη δολοφονια ενος ανηλικου πολιτη και καποιους αλλους που αναζητουν σαν τους γερους στα καφενεια του χωριου τις χρυσες εποχες της χουντας.Λες και σημερα εχουμε δημοκρατια.
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κατά το σύνταγμα μας έχουμε δημοκρατία!
Αλλά αν δημοκρατία είναι η εκκλησία να έχει καταπατήσει τη μισή και πλέον Ελλάδα, αν δημοκρατία
είναι το καθεστώς των ''κουμπάρων'', αν δημοκρατία είναι ένα παιδί 16 χρόνων να πυροβολείται από
αστυνομικό, αν δημοκρατία είναι κάθε μερίδα ανθρώπων αντιεξουσιαστών και καλά να σπάνε και να
καίνε τα μαγαζιά των συνανθρώπων μας τότε εγώ ΔΕΝ θα πάρω από αυτή τη δημοκρατία!

Τέσπα έπρεπε να τους ''πυροβολήσουμε'' όταν είχαμε το ''πιστόλι'' της ψήφου στα χέρια μας τώρα μας
το πήρανε οπότε θα τους υποστούμε κι άλλο!

Τοχεις διαβασει το συνταγμα?Που εχουμε δημοκρατια?Χουντα ειχαμε εχουμε και θα εχουμε οσο ψηφιζουν καποιοι τα δυο "μεγαλ" κομματα.Αν καποια απ αυτες τις κυβερνησεις εφαρμοζε το συνταγμα δεν θα ειχαμε τιποτα απ αυτα που αναφερεις.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Μια απορία έχω...αυτοί που δηλώνουν αντιεξουσιαστές και τα σπάνε αδιακρίτως...γιατί δεν πάνε να κάψουν το υπουργείο δημοσίας τάξεως στην Κατεχάκη που είναι κέντρο άσκησης εξουσίας αλλά καίνε το πλαίσιο τον Παπασωτηρίου τα αυτοκίνητα/μηχανάκια του καθενός και το Πολυτεχνείο?

...ρητορική η ερώτηση...

Γιατι αυτο θα ηταν επανασταση.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από roin1des
(Απάντηση για το φασίστας)
Γιατί θες να φιμώσεις κάποιον άλλο που έχει διαφορετική άποψη.

Κανείς δεν είναι στο απειρόβλειτο, όλοι κρίνονται.

Μπορεί εάν αμφισβητήσει κάποιος το Λαμπράκη π.χ. για σένα να είναι ύβρις, για άλλον όμως είναι να αμφισβητείς τον Παπαδόπουλο.

Να μπορείς να τον ακούς και να εύχεσαι να έχει την ελευθερία πάντα να τα λέει.όπως και εσύ αυτά που πιστεύεις!

Αχαχουχα.Φιλαρακι περνα απεναντι η αλλιως τη Δευτερα διαβασμενος.Ποιον σκοτωσε,φιμωσε,εξορισε,φυλακισε,βασανισε ο Λαμπρακης?Σιγα μην ειναι δημοκρατια το να βγαινει το καθε αποβρασμα και να μιλαει για το σκατοψυχο τον Παπαδοπουλο.

Ο Χιτλερ δεν την πηρε με το ζορι την εξουσια. Κρα κανανε για τον Χιτλερ στην εποχη του.

Κι απ οτι φαινεται εχει και σημερα ζητηση ο αδολφακος.Τι ξεφτυλα ειναι αυτη εδω μεσα.

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Βαλτε MEGA
Γιακουμάτος:"Συμβαίνουν αυτά"
για την εκτέλεση του παιδιού!!!!!!!

Tι ηθελες δλδ να πει αυτος ο κουμπουροφορος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios

είναι περιττό να μαλώνουμε για πολιτικές ιδέες δεξιά ή αριστερά και άλλες τέτοιες παπαριες...

Τι μου θυμησες τωρα.Η πολιτικη της νεας τρομοκρατιας οταν πρωτογινε κυβερνηση ηταν "ΜΗΝ ασχολειστε με την πολιτικη".Αν σου λεει κατι αυτο

Ευχαριστούμε που κάνετε την δουλειά
Των ημετέρων, των κομματοσκυλων και των μεγαλοεργολάβων πιο εύκολη….
Έτσι θα μπορέσουν να αγοράσουν τα σπίτια από τους κουρασμένους και αποκαμωμένους ιδιοκτήτες τους φτηνότερα….μιας και όλα είναι καμένα-σπασμένα, για να χτιστεί το νέο Μολ, το νέο Ψειρή Έτσι ώστε να έρχονται όλοι οι «χτεσινοί» μπουρτζόβλαχοι οι οποίοι νομίζουν ότι κάνουν «αγώνα» να πίνουν των αγωνιστικό πολυτεχνικό φρεντο τους στο καφέ-εστιατόριο-πολυκατάστημα «17 Νοέμβρη»(πιασιαρικο ε για 5 ευρώ…..

Άντε….και του χρόνου στην γειτονιά σας….τι νομίζεται ότι θα ξεφύγετε;

Aλλο θεμα η δολοφονια(οπως προκυπτει φανερα πλεον)κι αλλο το πλιατσικο.Αλλο το να καταδικαζεις μια δολοφονια κι αλλο να ανασταινεις σκατοψυχους και να οδηγας τανκς.
Καποιος ρωταγε χτες γιατι δεν πανε να τα σπασουν στην Κατεχακη και του απαντησα πως αυτο θα ηταν επανασταση.Δεν εχουν τ @ρχιδια να το κανουν(ουτε κι εγω για να μην θεωρηθω υπερεπαναστατης).Καποιοι απ αυτους εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια και το ξερουν και καποιοι αλλοι εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια και δεν το ξερουν.
ΠΟΤΕ τετοιες πραξεις,οπως και τα χτυπηματα της 17Ν και των αλλων "επαναστατικων" οργανωσεων δεν βοηθησαν στο να γινει ενα δυνατο μαζικο κινημα.
Οι ιδιοκτητες μεγαλοκαταστηματων,οι τραπεζες και λοιποι συγγενεις ταχουν ασφαλισμενα τα μαγαζια τους.Αυτοι που θα την πληρωσουν ειναι οι υπαλληλοι κι οι μικροιδιοκτητες.Για να μπορουμε μετα να ψωνιζουμε μονο απο μαγαζια τυπου μολ.
Συγχαρητηρια λοιπον στους επαναστατες που βοηθησαν χτες για μια ακομα φορα τους "αγανακτισμενους" "πολιτες" να αρθρωνουν λογο.

Πολυ μεγαλο λαθος απο ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ η οργανωση συγκεντρωσεων τοσο νωρις...Εδωσαν αθελα τους πατημα και χωρο δρασης στους καφρους....Δυστυχως....

Και τι ηθελες δλδ?Να προλαβει αλλος το κοπυραιτ της επαναστασης?(Γαμω το Σταλιν μου)

Μαγκες ακουω φασαρια απο το δρομο.Ωχ ερπυστριες ειναι.Παω να δω

Ακυρον,δυο vstrom ηταν απο κατω και ρυθμιζαν το ρελαντι.Τσαμπα χαρηκα.

Αυτα εχω γραψει μεχρι και τη σελιδα 21 του moto.gr εκτος απο ενα κομματακι που εβριζα το βεστρομα και η παγκοσμια συνωμοσια το διεγραψε οταν εκανα κπου πειστ.Πειτε μου που να το στειλω και να περασω να το υπογραψω.

SeNNinhA
09/12/2008, 11:15
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για την βαλιστική

Το όπλο δεν έπρεπε να είχε βγει καθόλου από την θήκη του. Δεν απειλούταν καμία ζωή κανενός και ειδικά από μια παρέα 15χρονων την οποία και απλά έψαξαν και βρήκαν εκ των υστέρων.

Το όπλο δεν βγαίνει παρά μόνο εαν ο αστυνομικός ΒΑΛΕΤΑΙ με πυρά. Αυτή είναι η εντολή και όλα τα άλλα είναι για να καταλήξει τελικά και να αθωωθεί ο εν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

Όλα αυτά τα ελαφρυντικά ακόμη κι αν αληθεύουν καλό είναι να μην δημοσιοποιούνται αυτές τις ημέρες γιατί το μόνο που κάνουν είναι να εξοργίζουν τον κόσμο που όση καλή διάθεση και να έχει, δεν θέλει να ακούει δικαιολογίες.

Το καλύτερο που θα είχα να ακούσω είναι μια απλή και σταράτη δήλωση από τον δράστη αλλα και από τους υπόλοιπους υπεύθυνους για την κατάσταση αυτη που να λέει ότι ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ και είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω.

ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν είναι υπεύθυνος και ας τον κάνει υπέυθυνο η θέση που έχει. Κανένας δεν θέλει να δεχτεί ότι έστω και από αμέλεια/άγνοια/ότι άλλο έχει μικρό ή μεγάλο μερίδιο της ευθύνης. Κανένας δεν έχει το παραμικρό ίχνος ευθιξίας. Σιγά να μην έχουν ίχνος υπευθυνότητας. Ούτε καν ο διοικητής του δράστη δεν παραιτήθηκε. Τον καθαίρεσαν, δεν παραιτήθηκε όμως. Οπότε ΟΛΟΙ τους (αστυνομικοί, διοικητές, υπουργοί, πρωθυπουργοί) δεν κάνουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και καλό είναι να μας αδειάζουν την γωνιά.

TOLISTOLAROS
09/12/2008, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ρε TOLIS αυτο εδω δα...τωρα... δεν το τραβαει ενα εορτοδανειο...?
Ρε η Yoshimura μπαίνει στα δικά μας;Αν ναι πάμε να την κλέψουμε! :D :D :D
Ούτε δάνεια ούτε μαλακίες!Πάμε!Φωτιά και τσεκούρι στο σύστημα!

mats8282
09/12/2008, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ρε mats ξεκόλλα ρε φίλε! Αυτή τη "μαρτυρία" περίμενες για να δεις ότι έτσι έγινε γιατί έτσι βόλευε;

Βλέπει να ασχολείται κανείς με το Βατοπαίδι; Σε μια μέρα ξεχάστηκαν όλα! Νόμιζαν ότι βρήκαν ευκαιρία να φανούν ότι είναι και γαμώ τις κυβερνήσεις, αλλά είναι τόσο άχρηστοι που τα κάναν χειρότερα...

Μην βλέπουμε μόνο την βιτρίνα. Ας σκεφτούμε ποιοί επωφελούνται από όλη αυτή την κατάσταση!

Τα εχω πει 100 φορες,μαλλον δεν εισαι fan των οσων γραφω :rotflmao:

Απλα τα λενε μεχρι και οι Ματατζηδες τωρα :winka:

Sferopetadhn
09/12/2008, 11:16
Με εντυπωσιαζεις....

δεν νιωθω τοσο μονος.....

+1000

Είναι θέματα κοινής λογικής...

Και ας με πουν φασίστα. Στα @@ μου... Λες να ξέρουν αυτοί;

Ξέρουν αν ο παππούς μου πολέμησε στην Αλβανία για να λένε τις μαλακίες τους;
Ξέρουν αν τη γλύτωσε από το απόσπασμα των Γερμανών γιατί ήταν ο γραμματέας του χωριού (από τους λίγους που ήξεραν γράμματα τότε) και τον ήξερε ο τύπος με την κουκούλα και τον έβγαλε από την γραμμή;
Ξέρουν πώς ένιωσε ο πατέρας μου που δεν τον άφησαν να μπει στην Ευελπίδων (ήθελε να γίνει αξιωματικός τί να κάνουμε; ) γιατί η οικογένειά του ήταν "λάθος φρονημάτων";

Στα @@ μου σου λέω λοιπόν!

Όσο για τη βαλιστική...;

Ότι και να έγινε, ο κόσμος δεν θα το δεχτεί και διακαιολογημένα. Σε αυτό φταίει αποκλειστικά η Αστυνομία με τις μαλακίες και τα κουκουλώματα που έχει κάνει κατά καιρούς...

Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες!

SeNNinhA
09/12/2008, 11:18

Θα το γράψω κι εδώ .....

Το όπλο δεν έπρεπε να είχε βγει καθόλου από την θήκη του. Δεν απειλούταν καμία ζωή κανενός και ειδικά από μια παρέα 15χρονων την οποία και απλά έψαξαν και βρήκαν εκ των υστέρων.

Το όπλο δεν βγαίνει παρά μόνο εαν ο αστυνομικός ΒΑΛΕΤΑΙ με πυρά. Αυτή είναι η εντολή και όλα τα άλλα είναι για να καταλήξει τελικά και να αθωωθεί ο εν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

Όλα αυτά τα ελαφρυντικά ακόμη κι αν αληθεύουν καλό είναι να μην δημοσιοποιούνται αυτές τις ημέρες γιατί το μόνο που κάνουν είναι να εξοργίζουν τον κόσμο που όση καλή διάθεση και να έχει, δεν θέλει να ακούει δικαιολογίες.

Το καλύτερο που θα είχα να ακούσω είναι μια απλή και σταράτη δήλωση από τον δράστη αλλα και από τους υπόλοιπους υπεύθυνους για την κατάσταση αυτη που να λέει ότι ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ και είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω.

ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν είναι υπεύθυνος και ας τον κάνει υπέυθυνο η θέση που έχει. Κανένας δεν θέλει να δεχτεί ότι έστω και από αμέλεια/άγνοια/ότι άλλο έχει μικρό ή μεγάλο μερίδιο της ευθύνης. Κανένας δεν έχει το παραμικρό ίχνος ευθιξίας. Σιγά να μην έχουν ίχνος υπευθυνότητας. Ούτε καν ο διοικητής του δράστη δεν παραιτήθηκε. Τον καθαίρεσαν, δεν παραιτήθηκε όμως. Οπότε ΟΛΟΙ τους (αστυνομικοί, διοικητές, υπουργοί, πρωθυπουργοί) δεν κάνουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και καλό είναι να μας αδειάζουν την γωνιά.

ronin1
09/12/2008, 11:19
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟΟ!!!!!!!

149843

MG
09/12/2008, 11:19
ΟΥΓΚ! :a11:

dimdil
09/12/2008, 11:23
εσυ κοριτσι μου για δικηγορος κανεις:rolleyes:
χαραμιζεσαι εδω μεσα:rolleyes:

μη το χασουμε τωρα το σοου και φανει οτι ο δολοφονος μπορει και να μην ηταν τοσο δολοφονος---τοσο ρημαγμα επεσε σ ολη τη χωρα--πωςθα το δικαιολογησουμε

THEOD
09/12/2008, 11:24
Κάπου χάθηκε η μπάλλα μου φαίνεται.... :sick:

el_hymador
09/12/2008, 11:25
A ok, τωρα...ησυχασε το πανελληνιο...

πλεον θα σπανε βιτρινες με εξοστρακισμο και οχι με απευθειας πετριες...

dukeandthecity
09/12/2008, 11:27
το καρφωμένο ξίφος σε κολώνα της ΔΕΗ το είδατε ????

και λεω και εγώ που χαθηκε ο sniper τελευταία....

Sferopetadhn
09/12/2008, 11:28
Τα εχω πει 100 φορες,μαλλον δεν εισαι fan των οσων γραφω :rotflmao:

Απλα τα λενε μεχρι και οι Ματατζηδες τωρα :winka:

Πού να θυμάσαι 679+1 posts... ;)

harvester
μπα φιλε λαθος τα ειδες.
σπασανε του γκιζι στην γωνια.
το sisley την γλυτωσε παραλιγο γιατι εξαπλωθηκε η φωτια απο διπλα.
σπασανε οτι τραπεζακι και καρεκλα υπηρχε πανω στην κεντρικη.
και δεν ηταν 15χρονα και αμφιβαλω αν ηταν οι πληοψηφια τους λαρισαιοι

MikeG
Ούτε ντρεπόμαστε, ούτε σιχενόμαστε.....

Αργεί & το 2012 να γίνει το τέλος του κόσμου

edit : & όλοι αυτοί οι μάρτυρες είναι απλά μ@λ@κες & @ν@ρχες...:a24: :a24: :a24: :a21: :a21:

dimdil
09/12/2008, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA

........

σορρυ ξεχασα να παραθεσω το μνημειο δικαιοσυνης οπως εσυ την αντιλαμβανεσαι :winka:

mats8282
09/12/2008, 11:29
Ειδικα μετα την συγχωνευση εχει χαθει οντως η μπαλα :D

byron
09/12/2008, 11:30
Σύνθημα σε τοίχο.

"Το όπλο του μπάτσου είναι μαγικό. Ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό"

Πόσο ταιριαστό σύνθημα για την περίπτωση....

ΥΓ: Δεν κατάλαβα καθόλου το σκοπό του thread που άνοιξες.

SNORLAX2
09/12/2008, 11:33

καλα εσυ περιμενε πρωτα να σε ΒΑΛΟΥΝ κ μετα να βγαζεισ το οπλο..κ οταν σε ΒΑΛΟΥΝ απο το ενα μαγουλο γυρνα να σε ΒΑΛΟΥΝ κ απο το αλλο..(να δεισ ποιοσ το ειπε αυτο???)

AntoD
09/12/2008, 11:35
Aπλα ενημερωτικο
και ασχολιαστο Βυρωνα...Για να υπαρχει πληρης εικονα...

Διαφωνεις...

Υ.Γ.

Παρον ηταν και ο ιατροδικαστης της οικογενειας.
Απλα μεταφερω τα νεα οπως τα βλεπω.

mats8282
09/12/2008, 11:35
Φαντασου να εδειχνε ευθεια βολη τι ειχε να γινει....

Δεν επρεπε να βγαλει οπλο,δεν επρεπε να πυροβολησει και δεν επρεπε να φυγει απο εκει χαλαρος και ανετος.Ουτε μπορω να πιστεψω την ΕΛ.ΑΣ. για τιποτα πανω στο θεμα.Λυπαμαι.

MikeG
09/12/2008, 11:36
ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΑ!!!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ & ΙΔΑΝΙΚΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ

& ένα σύνθημα από εδώ στους τοίχους του πανεπιστημίου.

"Όταν οι μπάτσοι σκοτώνουν τα παιδιά σας, τότε θα βγείτε και εσείς από τα κλουβιά σας"

SeNNinhA
09/12/2008, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από SNORLAX2
καλα εσυ περιμενε πρωτα να σε ΒΑΛΟΥΝ κ μετα να βγαζεισ το οπλο..κ οταν σε ΒΑΛΟΥΝ απο το ενα μαγουλο γυρνα να σε ΒΑΛΟΥΝ κ απο το αλλο..(να δεισ ποιοσ το ειπε αυτο???)

Αυτό είναι το ρίσκο που παίρνεις κάνοντας αυτή την δουλειά. Εαν δεν σου αρέσει κάνεις κάτι άλλο.

Αλλιώς περίμενε να θρυνήσεις κι άλλα αθώα θύματα.

Αααα, ξέχασα. Τα όπλα βγαίνουν και πυροβολούν ΜΟΝΟ αθώους διότι με τους πραγματικούς κακοποιούς δεν κάνουν κάν τον κόπο να τους πυροβολήσουν και τους αφήνουν να αποδράσουν χαλαροί. Να μην θυμήσω τώρα περιπτώσεις.

AntoD
09/12/2008, 11:43
Νούς ορά και νούς ακούει

daddy78
09/12/2008, 11:43
εξοστρακισμός / ξε-ξοστρακισμός δεν αλλάζει τίποτα... ο δολοφόνος είναι δολοφόνος ακόμα κι αν δεν εχει σκοτώσει ακομα...

ΜΙΚΕ +1000

sniper
09/12/2008, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
το καρφωμένο ξίφος σε κολώνα της ΔΕΗ το είδατε ????

και λεω και εγώ που χαθηκε ο sniper τελευταία....

Δεν κατάλαβα το σχόλιο...

αν θες να το εξηγήσεις λιγάκι

dukeandthecity
09/12/2008, 11:47
μαγκες μην γινεστε γραφικοί και οι μεν και οι δε.

οπλα εχουν βγεί και εχουν χρησιμοποιηθεί και σε ακυρες αλλα και σε χρήσιμες στιγμές.

εξαρτάτε απο τον ψυχισμό, τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και 1000 ακομα παραγόντων του εκαστοτε αστυνομικού.

ας μην προτρεχουμε ακόμα και γινόμαστε ιδιοι με τους δικαστές των τηλε. παραθύρων.

dimdil
09/12/2008, 11:48

Δεν επρεπε να βγαλει οπλο,δεν επρεπε να πυροβολησει και δεν επρεπε να φυγει απο εκει χαλαρος και ανετος.Ουτε μπορω να πιστεψω την ΕΛ.ΑΣ. για τιποτα πανω στο θεμα.Λυπαμαι.

συμφωνω με ολα αυτα που λες ομως νομιζω οτι εχει σημασια πως εγινε .
αλλο σημαδευω και σκοτωνω---αλλο κανω μαλακια και σκοτωνω
σιγουρα το αποτελεσμα ειναι ιδιο βεβαια.
αλλα σιγουρα υπαρχει διαφορα ως αναφορα το δραστη

SNORLAX2
09/12/2008, 11:48
9 χρονια ηταν στο εν λογω τμημα των εξαρχειων ο συγκεκριμενοσ αστυνομικοσ..
λετε να μην τον ειχαν βρισει ξανα??λετε να μην ειχε δει ομαδεσ νεαρων αναλογεσ??
γυρευε τι του ειπε τι του εκανε,τι ετοιμαζοταν να κανει ο συγκεκριμενοσ νεαροσ
για να τον φτασει σε σημειο να τραβηξει πιστολι..

Sferopetadhn
09/12/2008, 11:50
Θα το γράψω κι εδώ .....

Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου! Ποτέ το αντίθετο!

Μόνο στις ΗΠΑ συμβαίνει αυτό όπου όλοι είναι εν δυνάμει τρομοκράτες και πρέπει να αποδείξουν το αντίθετο. Ο σίγουρος δρόμος για ένα απολυταρχικό καθεστώς!

mats8282
09/12/2008, 11:50
λετε να μην τον ειχαν βρισει ξανα??λετε να μην ειχε δει ομαδεσ νεαρων αναλογεσ??

Αντε παλι...

Φευγα διαολε :sick:

dukeandthecity
09/12/2008, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν κατάλαβα το σχόλιο...

αν θες να το εξηγήσεις λιγάκι

τα avatars σου συνήθως περιλαμβάνουν ξίφος και σε χαρακτηρίζουν (μαζι με τα honda και τα @@ σου).

Ειχα καιρο να σε δω να γράφεiς και δημιουργησα εναν συνειρμό καλοπροαίρετο.

filipp0s
09/12/2008, 11:52

9/12/2008

εν τω μεταξύ μαλλον βιάζεσαι να δημιουργήσεις εντυπώσεις... δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση μόνο ...πληροφορίες.

Oχι οτι αλλάζει και τίποτα δηλαδη :rolleyes:

mats8282
09/12/2008, 11:52
@dimdil

Αν πιστευεις την ΕΛ.ΑΣ. ναι εχει...Εγω δεν τους πιστευω...Πιστευω τους αυτοπτες μαρτυρες και οχι τους προισταμενους του θυτη εν μεσω καταιγιδας κιολας....

SNORLAX2
09/12/2008, 11:53
Αυτό είναι το ρίσκο που παίρνεις κάνοντας αυτή την δουλειά. Εαν δεν σου αρέσει κάνεις κάτι άλλο.

Αλλιώς περίμενε να θρυνήσεις κι άλλα αθώα θύματα.

Αααα, ξέχασα. Τα όπλα βγαίνουν και πυροβολούν ΜΟΝΟ αθώους διότι με τους πραγματικούς κακοποιούς δεν κάνουν κάν τον κόπο να τους πυροβολήσουν και τους αφήνουν να αποδράσουν χαλαροί. Να μην θυμήσω τώρα περιπτώσεις.

κ το ρισκο να οδηγεισ μηχανη ειναι να σε παταει ο καθε καραγκιοζησ...γιατι διαμαρτυτομαστε???αν δεν μασ αρεσει ασ παρουμε ολοι αυτοκινητα να μην κινδυνευουμε

Sferopetadhn
09/12/2008, 11:54

Ότι και να του είπε δεν τραβάς έτσι όπλο. Εδώ στο στρατό, όταν κάνεις σκοπιά υποτίθεται ότι φωνάζεις τρεις φορές "τις ει" και μετά πυροβολείς!

Φαντάσου τί κάνεις όταν είσαι Σάββατο βράδυ στο κέντρο της Αθήνας!

Και στην τελική αυτός ως επαγγελματίας όφειλε να ξέρει πώς να αντιδράσει και οι ανώτεροί του πώς να τον εκπαιδεύσουν.

Όπως και να έχει, εξοστρακισμός ή όχι, το παιδί δεν γυρίζει πίσω. Το πολύ πολύ, ο φόνος "εκ προθέσεως" να γίνει "εξ αμελείας"...

Το θέμα είναι να μην βγει το όπλο όταν δεν πρέπει, όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

Sferopetadhn
09/12/2008, 11:55
Doublepost... Sorry! Malakia... :sick:

MikeG
09/12/2008, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
μαγκες μην γινεστε γραφικοί και οι μεν και οι δε.

οπλα εχουν βγεί και εχουν χρησιμοποιηθεί και σε ακυρες αλλα και σε χρήσιμες στιγμές.

εξαρτάτε απο τον ψυχισμό, τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και 1000 ακομα παραγόντων του εκαστοτε αστυνομικού.

ας μην προτρεχουμε ακόμα και γινόμαστε ιδιοι με τους δικαστές των τηλε. παραθύρων.

Δούκα, συμφωνώ μαζί σου.
Όμως το αποτέλεσμα είναι ένα νεκρό παιδί από μια σφαίρα μπάτσου. Δεν δικάζω, δε με ενδιαφέρει από τι εξαρτάται..
Με ενδιαφέρει ότι το οργανωμένο κράτος δε μπορεί να μας προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες μας γ@μ@ει στους φόρους.
Ο κάθε δημόσιος "λειτουργός" είναι "υποτελείς" στους πολίτες, από αυτούς πληρώνεται...

Ζούμε καταστάσεις χειρότερες του Μεσσαίωνα σε όλο τον "ανεπτυγμένο" κόσμο. Είμαι 26 χρονών. Κάντε ένα γκάλοπ σε εμάς τους 26αρηδες με 7 χρόνια σπουδές & διδακτορικά & βάσανα & κόπους & δείτε τα αποτελέσματα..

Οι γεννιές από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα έχουν αποτύχει σε όλα. Οι περισσότεροι 40αρηδες, 35αρηδες είναι βολεμένοι. Ας ρωτήσουν & εμάς.

Ντρέπομαι & μόνο που με βάζουν στην ίδια κατηγορία με όλους, δηλαδή στους ανθρώπους, γιατί άνθρωποι δεν υπάρχουν, εδώ & χρόνια. Λεφτά υπάρχουν.

Αυτή τη στιγμή τα χρήματα που έχουν υπεξερεθεί τα τελευταία 4 χρόνια χτίζουν 3 Ελλάδες.

SNORLAX2
09/12/2008, 11:57
Αντε παλι...

Φευγα διαολε :sick:

??????

SeNNinhA
09/12/2008, 11:58
Ο δολοφόνος είναι δολοφόνος ακόμη κι αν έχει αστοχήσει. Η ουσία είναι ότι γίνεται επανελειμένη και εκτενής ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ η οποία και οδηγεί ακόμη και σε ακραία περιστατικά όπως αυτά.

Εαν ήταν ενα μεμονωμένο περιστατικό μπορώ να δεχτώ ΟΛΕΣ τις δικαιολογίες του κόσμου. Αλλα το δυστυχημα είναι ότι τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα μιας αστυνομίας η οποία συνηθίζει να παρανομεί η ίδια και να καταχράζεται την ισχύ που της έχει δοθεί από εμάς για να μας προστατέψει εννοείται. Εμάς τελικά ποιος μας προστετεύει από αυτούς?

Και δεν είναι μόνο τα περιστατικά που έχουν βγεί στην δημοσιότητα. Το 99,99% των περιστατικών δεν μαθαίνονται ποτε διότι ή δεν έχουν οδηγήσει σε θάνατο ή γίνονται πάνω σε άτομα τα οποία δεν μπορούν να υπερσπιστούν τα διακαιώματά τους ή μπορούν αλλα δεν έχουν το κουράγιο ή την θέληση να εμπλακούν σε ενα στημένο και προδικασμένο ουσιαστικά αγώνα.

Ή ακόμα ακόμα εαν είναι να με προστατεύουν με αυτό τον τρόπο και στην καλύτερη περίπτωση να βρίσκομαι με καμμένη την περιουσία μου καλύτερα να μην με προστατεύει κανείς. Γιατί για πείτε μου ποια είναι τελικά η προστασία που μας παρέχουν? Απο κλοπές, διαρήξεις, λεηλασίες, εμπρησμούς, φόνους????? Και αυτοί που μπαίνουν τελικά στν φυλακή σε λίγο καιρό παίρνουν μια άδεια και την εξαφανίζονται για να κάνουν τα ίδια ή απλά δραπετεύουν χαλαρά. Σε κάνει να αναρωτιέσαι τελικά.... Πρέπει να έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι ο μόνος ρόλος της αστυνομίας έχει καταντήσει να είναι μια τρομοκρατική ομάδα για να τακτοποιεί τις δουλειές της εκάστοτε κυβέρνησης.

iosif
09/12/2008, 11:58
ενδεικτικά……
20/1/96, σε "σκούπα" στη Σκάλα Ωρωπού, ο αστυνόμος Διονύσης Καρακαϊδός σκοτώνει Αλβανό μετανάστη.
6/4/96, ο 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από τον αστυνόμο Σάββα Αγαπίου στη Νίκαια.
14/6/96 Ο αγροφύλακας Αθανάσιος Μάτος δολοφονεί τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι, για δύο καρπούζια.
23/6/96, Ο Αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος, δολοφονείται από τις ειδικές δυνάμεις στην καμπίνα 53 του πλοίου "Πήγασος"
10/11/96, ο αστυνόμος της τροχαίας Δημ. Τρίμης σε μπλόκο έξω από τη Λειβαδιά σκοτώνει τον τσιγγάνο μικροπωλητή Τάσο Μουράτη που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.
8/2/97, ο 19χρονος Εριόν χάνει τη ζωή του όταν «εξοστρακίστηκε» η σφαίρα από το όπλο του Μιλτιάδη Ανδρεόπουλου, των μεταβατικών αποσπασμάτων της αστυνομίας.
25/5/97, ο 28χρονος Φίλιππος Παπαδόπουλος «γαζώνεται» κυριολεκτικά από τις σφαίρες των λιμενοφυλάκων που τον καταδιώκουν γιατί πήρε για βόλτα ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος.
3/8/97, ο 26χρονος Ηλίας Μέξης δολοφονείται από τον αστυνόμο Τσαγκράκο, γιατί οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο στη Νίκαια.
18/3/98, ο 29χρονος αγρότης Ιωάννης Κεχαιτης δολοφονείται στην Καστοριά «κατά λάθος» από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ.
2/4/98, νεκρός από σφαίρες αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος τσιγγάνος Άγγελος Τζελάλ.
27/5/98, ο 30χρονος Ευστράτιος Κυρέλης δολοφονείται στην Ξάνθη, από αστυνομική περίπολο.
5/6/98, ο 28χρονος Μπόκαρι Μπάχο πέφτει νεκρός από «τα εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.
Οκτώβριος '98, πεθαίνει στα κρατητήρια του Μελιγαλά ο Πολωνός Σμπόμπεκ Μιέσιτς, καθώς η αστυνομία παρά τη ρητή εντολή της γιατρού αρνήθηκε να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.
23/10/98 ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πυροβολείται στην καρδιά από τον αστυνόμο Βαντούλη γιατί θεωρήθηκε "ύποπτος για κλοπή".
27//1/99, ο αστυνόμος Κ. Ταολτσίδης δολοφονεί τον 23χρονο Γ. Μιγκίπη στη Θεσσαλονίκη.
13/3/99, στην Κοζάνη ο αστυφύλακας Αθανάσιος Καναβάς σκοτώνει τον Αλβανό Αρμπέν Βεζί.
16/7/99, ο Αλβανός Αρμπέν Σούφα δολοφονείται από την αστυνομία στη Φλώρινα.
16/1/00 Ο 24χρονος τσιγγάνος Θ. Βασιλόπουλος δολοφονείται από αστυνομικό στον Ασπρόπυργο.
19/1/00, ο 20χρονος Ρουμάνος Βασίλιε Ιόν δολοφονείται από αστυνομικούς στην πλατεία Βάθης.
22/2/00, ο Ρουμάνος Νικολάι Γκορέα δολοφονείται από αστυνομικό στην Πετρούπολη.
25/3/00, ο 17χρονος Νίκος Λεωνίδης, πρόσφυγας από τη τον ασφαλίτη Ατματζίδη στη Θεσσαλονίκη.
20/2/01, ο 23χρονος Μιχ. Κιβωτός πεθαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, έπασχε από καρδιά και μεσογειακή αναιμία αλλά οι εκκλήσεις του για μεταφορά σε νοσοκομείο αγνοήθηκαν.
24/10/01, ο αστυνομικός Γ. Τυλιανάκης δολοφονεί στο Ζεφύρι τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρίνο Χριστόπουλο.
21/11/01, ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο Σέντακ Σελνίκου μετανάστη από την Αλβανία.
1/12/01, Συνοριοφύλακες πυροβολούν εναντίον δύο νεαρών Αλβανών σε παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, ο ένας πέφτει νεκρός.
23/9/03 ο 18χρονος Αλβανός Βούλνετ Μπίτιτσι τραυματίζεται θανάσιμα από Έλληνα συνοροφύλακα όταν προσπάθησε να διασχίσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τράπηκε σε φυγή.
7/5/03 "Μυστηριώδης" θάνατος του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Το παιδί πήγε για εξακρίβωση και βγήκε σακατεμένο και νεκρό.
24/9/03 Συνοριοφύλακες που καταδίωκαν μετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα στην Ιεραπηγή Καστοριάς, πυροβολούν και σκοτώνουν 18χρονο Αλβανό.
9/12/03 Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών, ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης. επειδή το αυτοκίνητο οπού επέβαινε δεν σταμάτησε σε μπλόκο των (Τ.Α.Ε) στην περιοχή Ανωγείων Ρεθύμνου.
13/1/04 O 42χρονος Μοχάμετ Χαμούτ πεθαίνει από “παθολογικά αίτια” ενώ κρατούνταν από την Αστυνομία Ρεθύμνου, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης και ξυλοδαρμού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
13/3/04 πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου εκρατείτο για να απελαθεί o τριανταεξάχρονος Πολωνός Γιαντέους Κότσεβα.
21/12/04 Σε φρικτά βασανιστήρια (ξεγύμνωμα, φάλαγγα, εικονικές εκτελέσεις και άγριο ξύλο) υπέβαλε τουλάχιστον 40 Αφγανούς μετανάστες ομάδα αστυνομικών και ειδικών φρουρών - περίπου 15 – του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα.
26/06/2005 O B. Kαραλευθέρης βρίσκεται απανθρακωμένος μέσα στο κελί του και ενώ ήταν δεμένος πισώπλατα με χειροπέδες!
17/11/2006 . ο κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου ξυλοκοπείται ανηλεώς από 8 αστυνομικούς με πολιτικά άνευ αιτίας. Η αστυνομία αναφέρει ότι «έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα». Για κακή τους τύχη η κάμερα της τιβι έχει καταγράψει όλο το περιστατικό.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
16/11/1980 Νεκροί οι Σταματίνα Κανελλοπούλου και Ιάκωβος Κουμής από ξυλοδαρμό των ΜΑΤ κατά την διάρκεια της πορείας του πολυτεχνείου
17/11/1985. Νεκρός από πισώπλατο πυροβολισμό ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς. Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας αθωώθηκε για « δολοφονία μεν αλλά εν βρασμώ ψυχής δε».
Όλοι οι θύτες κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας.

Ας τελειώσουν πια οι ψευδαισθήσεις. Η αστυνομία δεν είναι και δεν ήταν ποτέ στο πλευρό του πολίτη είναι το μακρύ χέρι του κράτους. Και σαν λακές της εξουσίας είναι βαθιά αντιανθρώπινη και εχθρός κάθε ελευθερίας.
Η Αστυνομία το Σάββατο 06.12.2008 απλά έκανε την δουλειά της σαν μακρύ χέρι της εξουσίας.

dimdil
09/12/2008, 12:01
@dimdil

Αν πιστευεις την ΕΛ.ΑΣ. ναι εχει...Εγω δεν τους πιστευω...Πιστευω τους αυτοπτες μαρτυρες και οχι τους προισταμενους του θυτη εν μεσω καταιγιδας κιολας....

φιλε μου πιστεψε με...πλεον...δεν τους παιρνει να πουνε ψεμματα σε αυτην την περιπτωση....υπαρχει και τεχνικος συμβουλος της οικογενειας πιστευω

δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι υπαρχουν και στρατιωτικοι στη βαλλιστικη δεν το θεωρω πολυ πιθανον να παραποιηθει το αποτελεσμα

mats8282
09/12/2008, 12:04
Εγω το θεωρω δεδομενο....Και απο οτι ξερω μονο στην ιατροδικαστικη ερευνα ειχαν δικο τους ανθρωπο...Στο δικο τους δεν εννοουμε φιλο βεβαια....Στρατος και αστυνομια ενα και το αυτο ειναι στην ουσια,οργανα του κρατους,αν το κρατος πει χορεψτε θα το κανουν....

Απλα δεν τους πιστευω,δεν μπορω να το κανω.

MikeG
09/12/2008, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δούκα, συμφωνώ μαζί σου.
Όμως το αποτέλεσμα είναι ένα νεκρό παιδί από μια σφαίρα μπάτσου. Δεν δικάζω, δε με ενδιαφέρει από τι εξαρτάται..
Με ενδιαφέρει ότι το οργανωμένο κράτος δε μπορεί να μας προσφέρει τις υπηρεσίες για τις οποίες μας γ@μ@ει στους φόρους.
Ο κάθε δημόσιος "λειτουργός" είναι "υποτελείς" στους πολίτες, από αυτούς πληρώνεται...

Ζούμε καταστάσεις χειρότερες του Μεσσαίωνα σε όλο τον "ανεπτυγμένο" κόσμο. Είμαι 26 χρονών. Κάντε ένα γκάλοπ σε εμάς τους 26αρηδες με 7 χρόνια σπουδές & διδακτορικά & βάσανα & κόπους & δείτε τα αποτελέσματα..

Οι γεννιές από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα έχουν αποτύχει σε όλα. Οι περισσότεροι 40αρηδες, 35αρηδες είναι βολεμένοι. Ας ρωτήσουν & εμάς.

Ντρέπομαι & μόνο που με βάζουν στην ίδια κατηγορία με όλους, δηλαδή στους ανθρώπους, γιατί άνθρωποι δεν υπάρχουν, εδώ & χρόνια. Λεφτά υπάρχουν.

Αυτή τη στιγμή τα χρήματα που έχουν υπεξερεθεί τα τελευταία 4 χρόνια χτίζουν 3 Ελλάδες.

& να προσθέσω & http://troktiko.blogspot.com/2008/12/8_09.html

Πιστεύεται ότι υπάρχει εμπιστοσύνη σε κάποιου είδους εξουσία (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική), αρχές (αστυνομία, εκκλησία, δημόσιες υπηρεσίες).

Ας είμαστε όμως όλοι μας φιλήσυχοι πολίτες... Ας κοιτάμε τη δουλειάς μας...

Ας βρω τρόπο να πάρω το BMW 800 GS & στα @@ μου όλα τα άλλα.... Α! Να κυκλοφορώ & με ωραίο νιμού να πουλάω μούρη!

Ας έρθει επιτέλους το τέλος του κόσμου όσο πιο σύντομα γίνεται!!!

byron
09/12/2008, 12:07
Την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου επιβεβαίωσαν οι εργαστηριακές εξετάσεις
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr
ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον 37χρονο ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα επιβεβαίωσαν οι εργαστηριακές εξετάσεις.
Η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Χρήστο Λευκίδη παρουσία και του κ. Σίμου Μεσογείτη, του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια του 15χρονου, κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος- ανθρωποκτονία».
Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο κ. Λευκίδης ύστερα από την εξέταση της σορού του Γρηγορόπουλου, που κράτησε δυόμισι ώρες, η σφαίρα από το 9άρι περίστροφο του ειδικού φρουρού διαπέρασε την καρδιά του παιδιού και καρφώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο.
Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως η σφαίρα έφερε μια μικρή αλλοίωση, γεγονός που αρχικά δεν απέκλεισε το σενάριο που υποστήριξε από την αρχή ο Κορκονεάς, ότι δηλαδή πυροβόλησε στο έδαφος και στη συνέχεια η σφαίρα εποστρακίστηκε. Η προσεκτικότερη όμως εξέταση της σορού του άτυχου 15χρονου απέκλεισε οριστικά τον ισχυρισμό του. Η φορά της σφαίρας που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ήταν από επάνω προς τα κάτω. Σε περίπτωση εποστρακισμού της, όπως επισημαίνουν στα «ΝΕΑ» έμπειροι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., θα έπρεπε η φορά της σφαίρας να ήταν αντίστροφη και να είχε χτυπήσει το παιδί από κάτω προς τα επάνω. «Από τη φορά καταλαβαίνουμε πως ο αστυνομικός πυροβόλησε έχοντας στραμμένο το όπλο του προς το πλήθος», επισημαίνουν κύκλοι της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή στη συνέχεια παραδόθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Η σφαίρα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να πραγματοποιηθεί βαλλιστικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου όμως δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί. Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η βαλλιστική έρευνα δεν έδειξε αλλοίωση της σφαίρας από πρόσκρουσή της στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, η αλλοίωση που υπάρχει οφείλεται στην πρόσκρουσή της σε οστό του 15χρονου.

http://digital.tanea.gr/

Sferopetadhn
09/12/2008, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ενδεικτικά……
20/1/96, σε "σκούπα" στη Σκάλα Ωρωπού, ο αστυνόμος Διονύσης Καρακαϊδός σκοτώνει Αλβανό μετανάστη.
6/4/96, ο 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από τον αστυνόμο Σάββα Αγαπίου στη Νίκαια.
14/6/96 Ο αγροφύλακας Αθανάσιος Μάτος δολοφονεί τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι, για δύο καρπούζια.
23/6/96, Ο Αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος, δολοφονείται από τις ειδικές δυνάμεις στην καμπίνα 53 του πλοίου "Πήγασος"
10/11/96, ο αστυνόμος της τροχαίας Δημ. Τρίμης σε μπλόκο έξω από τη Λειβαδιά σκοτώνει τον τσιγγάνο μικροπωλητή Τάσο Μουράτη που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.
8/2/97, ο 19χρονος Εριόν χάνει τη ζωή του όταν «εξοστρακίστηκε» η σφαίρα από το όπλο του Μιλτιάδη Ανδρεόπουλου, των μεταβατικών αποσπασμάτων της αστυνομίας.
25/5/97, ο 28χρονος Φίλιππος Παπαδόπουλος «γαζώνεται» κυριολεκτικά από τις σφαίρες των λιμενοφυλάκων που τον καταδιώκουν γιατί πήρε για βόλτα ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος.
3/8/97, ο 26χρονος Ηλίας Μέξης δολοφονείται από τον αστυνόμο Τσαγκράκο, γιατί οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο στη Νίκαια.
18/3/98, ο 29χρονος αγρότης Ιωάννης Κεχαιτης δολοφονείται στην Καστοριά «κατά λάθος» από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ.
2/4/98, νεκρός από σφαίρες αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος τσιγγάνος Άγγελος Τζελάλ.
27/5/98, ο 30χρονος Ευστράτιος Κυρέλης δολοφονείται στην Ξάνθη, από αστυνομική περίπολο.
5/6/98, ο 28χρονος Μπόκαρι Μπάχο πέφτει νεκρός από «τα εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.
Οκτώβριος '98, πεθαίνει στα κρατητήρια του Μελιγαλά ο Πολωνός Σμπόμπεκ Μιέσιτς, καθώς η αστυνομία παρά τη ρητή εντολή της γιατρού αρνήθηκε να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.
23/10/98 ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πυροβολείται στην καρδιά από τον αστυνόμο Βαντούλη γιατί θεωρήθηκε "ύποπτος για κλοπή".
27//1/99, ο αστυνόμος Κ. Ταολτσίδης δολοφονεί τον 23χρονο Γ. Μιγκίπη στη Θεσσαλονίκη.
13/3/99, στην Κοζάνη ο αστυφύλακας Αθανάσιος Καναβάς σκοτώνει τον Αλβανό Αρμπέν Βεζί.
16/7/99, ο Αλβανός Αρμπέν Σούφα δολοφονείται από την αστυνομία στη Φλώρινα.
16/1/00 Ο 24χρονος τσιγγάνος Θ. Βασιλόπουλος δολοφονείται από αστυνομικό στον Ασπρόπυργο.
19/1/00, ο 20χρονος Ρουμάνος Βασίλιε Ιόν δολοφονείται από αστυνομικούς στην πλατεία Βάθης.
22/2/00, ο Ρουμάνος Νικολάι Γκορέα δολοφονείται από αστυνομικό στην Πετρούπολη.
25/3/00, ο 17χρονος Νίκος Λεωνίδης, πρόσφυγας από τη τον ασφαλίτη Ατματζίδη στη Θεσσαλονίκη.
20/2/01, ο 23χρονος Μιχ. Κιβωτός πεθαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, έπασχε από καρδιά και μεσογειακή αναιμία αλλά οι εκκλήσεις του για μεταφορά σε νοσοκομείο αγνοήθηκαν.
24/10/01, ο αστυνομικός Γ. Τυλιανάκης δολοφονεί στο Ζεφύρι τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρίνο Χριστόπουλο.
21/11/01, ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο Σέντακ Σελνίκου μετανάστη από την Αλβανία.
1/12/01, Συνοριοφύλακες πυροβολούν εναντίον δύο νεαρών Αλβανών σε παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, ο ένας πέφτει νεκρός.
23/9/03 ο 18χρονος Αλβανός Βούλνετ Μπίτιτσι τραυματίζεται θανάσιμα από Έλληνα συνοροφύλακα όταν προσπάθησε να διασχίσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τράπηκε σε φυγή.
7/5/03 "Μυστηριώδης" θάνατος του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Το παιδί πήγε για εξακρίβωση και βγήκε σακατεμένο και νεκρό.
24/9/03 Συνοριοφύλακες που καταδίωκαν μετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα στην Ιεραπηγή Καστοριάς, πυροβολούν και σκοτώνουν 18χρονο Αλβανό.
9/12/03 Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών, ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης. επειδή το αυτοκίνητο οπού επέβαινε δεν σταμάτησε σε μπλόκο των (Τ.Α.Ε) στην περιοχή Ανωγείων Ρεθύμνου.
13/1/04 O 42χρονος Μοχάμετ Χαμούτ πεθαίνει από “παθολογικά αίτια” ενώ κρατούνταν από την Αστυνομία Ρεθύμνου, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης και ξυλοδαρμού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
13/3/04 πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου εκρατείτο για να απελαθεί o τριανταεξάχρονος Πολωνός Γιαντέους Κότσεβα.
21/12/04 Σε φρικτά βασανιστήρια (ξεγύμνωμα, φάλαγγα, εικονικές εκτελέσεις και άγριο ξύλο) υπέβαλε τουλάχιστον 40 Αφγανούς μετανάστες ομάδα αστυνομικών και ειδικών φρουρών - περίπου 15 – του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα.
26/06/2005 O B. Kαραλευθέρης βρίσκεται απανθρακωμένος μέσα στο κελί του και ενώ ήταν δεμένος πισώπλατα με χειροπέδες!
17/11/2006 . ο κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου ξυλοκοπείται ανηλεώς από 8 αστυνομικούς με πολιτικά άνευ αιτίας. Η αστυνομία αναφέρει ότι «έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα». Για κακή τους τύχη η κάμερα της τιβι έχει καταγράψει όλο το περιστατικό.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
16/11/1980 Νεκροί οι Σταματίνα Κανελλοπούλου και Ιάκωβος Κουμής από ξυλοδαρμό των ΜΑΤ κατά την διάρκεια της πορείας του πολυτεχνείου
17/11/1985. Νεκρός από πισώπλατο πυροβολισμό ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς. Ο αστυνομικός Αθανάσιος Μελίστας αθωώθηκε για « δολοφονία μεν αλλά εν βρασμώ ψυχής δε».
Όλοι οι θύτες κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας.

Ας τελειώσουν πια οι ψευδαισθήσεις. Η αστυνομία δεν είναι και δεν ήταν ποτέ στο πλευρό του πολίτη είναι το μακρύ χέρι του κράτους. Και σαν λακές της εξουσίας είναι βαθιά αντιανθρώπινη και εχθρός κάθε ελευθερίας.
Η Αστυνομία το Σάββατο 06.12.2008 απλά έκανε την δουλειά της σαν μακρύ χέρι της εξουσίας.

Είσαι λάθος. Βάλε τί προηγήθηκε στην κάθε περίπτωση και τις συνθήκες που έγινε ότι έγινε. Το να λες "δολοφονήθηκε" μόνο εντυπώσεις δημιουργεί.

Σίγουρα κάποια από αυτά δεν ήταν "δολοφονίες", αλλά μέρος επιχείρησης, καταδίωξης ή όπως αλλιώς θες πες το.

MikeG
09/12/2008, 12:10
& ένα copy - paste από το ένα blog.

Αφηνουμε την Αθηνα και τη Θεσσαλονικη
να γινουν μπουρδελο...
αγανακτουν οι πολιτες ολοκληρης της χωρας...
και ετσι κερδιζουμε ξανα την εμπιστοσυνη τους...
Μια χαρα τακτικη...

stefanos
09/12/2008, 12:11

Τι μας λές?
Μπάφιασε ο κακομήρης 9 χρόνια.
Δεν πας καλά μου φαίνεται.
Ακόμα και πιστόλι να τραβήξεις εάν δεν τον πυροβολήσεις πρώτα ΔΕΝ έχει δικαίωμα να πυροβολήσει.
Αυτά έχει η υπηρεσία, αυτή είναι η δουλειά του.

mats8282
09/12/2008, 12:11
:sad:

SNORLAX2
09/12/2008, 12:12
διαβασε ποιο προσεκτικα

MikeG
09/12/2008, 12:13
Γιατί πάντα ξεχνάμε. :(

Ηρακλής Μαραγκάκης 05/12/2003 (http://oynagki.pblogs.gr/2008/12/ton-hraklh-maragkakh-poy-skotwthhke-apo-mpatso-ton-xerete-ohi-gi.html)

mats8282
09/12/2008, 12:15
διαβασε ποιο προσεκτικα

Φευγα διαολε :evil:

stefanos
09/12/2008, 12:17
διαβασε ποιο προσεκτικα

Αυτή είναι η δουλειά του μπάτσου φίλε.
Να συλαμβάνει κλέφτες δολοφόνου τρελούς...

DUKASII
09/12/2008, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου επιβεβαίωσαν οι εργαστηριακές εξετάσεις
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr
ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον 37χρονο ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα επιβεβαίωσαν οι εργαστηριακές εξετάσεις.
Η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή κ. Χρήστο Λευκίδη παρουσία και του κ. Σίμου Μεσογείτη, του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια του 15χρονου, κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για «τυφλό τραύμα θώρακος διά βλήματος πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος- ανθρωποκτονία».
Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο κ. Λευκίδης ύστερα από την εξέταση της σορού του Γρηγορόπουλου, που κράτησε δυόμισι ώρες, η σφαίρα από το 9άρι περίστροφο του ειδικού φρουρού διαπέρασε την καρδιά του παιδιού και καρφώθηκε στον 10ο θωρακικό σπόνδυλο.
Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν πως η σφαίρα έφερε μια μικρή αλλοίωση, γεγονός που αρχικά δεν απέκλεισε το σενάριο που υποστήριξε από την αρχή ο Κορκονεάς, ότι δηλαδή πυροβόλησε στο έδαφος και στη συνέχεια η σφαίρα εποστρακίστηκε. Η προσεκτικότερη όμως εξέταση της σορού του άτυχου 15χρονου απέκλεισε οριστικά τον ισχυρισμό του. Η φορά της σφαίρας που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλέξη Γρηγορόπουλο ήταν από επάνω προς τα κάτω. Σε περίπτωση εποστρακισμού της, όπως επισημαίνουν στα «ΝΕΑ» έμπειροι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ., θα έπρεπε η φορά της σφαίρας να ήταν αντίστροφη και να είχε χτυπήσει το παιδί από κάτω προς τα επάνω. «Από τη φορά καταλαβαίνουμε πως ο αστυνομικός πυροβόλησε έχοντας στραμμένο το όπλο του προς το πλήθος», επισημαίνουν κύκλοι της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή στη συνέχεια παραδόθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση.
Η σφαίρα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να πραγματοποιηθεί βαλλιστικός έλεγχος, τα αποτελέσματα του οποίου όμως δεν έχουν επισήμως ανακοινωθεί. Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η βαλλιστική έρευνα δεν έδειξε αλλοίωση της σφαίρας από πρόσκρουσή της στην άσφαλτο ή στο πεζοδρόμιο. Αντίθετα, η αλλοίωση που υπάρχει οφείλεται στην πρόσκρουσή της σε οστό του 15χρονου.

http://digital.tanea.gr/ mh toys xalas to oneiro re..

iosif
09/12/2008, 12:21
ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ¨ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο 15ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ" , ¨ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ" , "Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ" ΚΛΠ
ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ? ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΙ ΗΡΩΑ!

Ζεύκας
09/12/2008, 12:22
Ρε Βύρωνα ντροπή...νομοταγείς πολίτες χασανε το μεροκάματό τους και εσύ μας παρουσιάζεις ιατροδικαστικά πορίσματα?

Εδώ η κυρά-Μαρίκα θα κάνει 3 μήνες δίαιτα για να πληρώσει το τζαμά (τι καραγκιόζης θεέ μου!:lol: ) και εσύ τολμάς και μας ξαναθυμίζεις την εν ψυχρώ δολοφονία?

Μου σπάσανεεεε το μπαγλαμά....:bawl:

Ρε τι πιστεύετε ότι θα γράψει η ιστορία?

"Μεγάλες υλικές καταστροφές έγιναν στην Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15χρονου από αστυνομικό"

????????

Θα περάσουν ζόρια μερικοί....Αμαν ζημιά...Μη φοβάστε ρε θα σας τα δώσει ο Κωστάκης ο Γλυκούλης....
Την αδικοχαμένη ζωή του παιδιού ποιος θα τη δώσει πίσω?

AntoD
09/12/2008, 12:24
Πλην 3-4 ατομων ανεξαρτητου αποψης
οι υπολοιποι ειστε για λυπηση....

stefanos
09/12/2008, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΑΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ¨ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο 15ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ" , ¨ΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ" , "Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΛΑ" ΚΛΠ
ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΩ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ? ΜΕΧΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΙ ΗΡΩΑ!

Και να τον σημάδευε με κανόνι πάλι δεν είχε δικαίωμα να τον πυροβολήσει.
Δηλαδή πόσους νεκρούς έπρεπε να είχαμε χτές που σπάσαν ολη την Αθήνα και πετάγανε μολότοφ?

sniper
09/12/2008, 12:27
Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των παιδιών του Ειδικού Φρουρού....

MikeG
09/12/2008, 12:28
Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των παιδιών του Ειδικού Φρουρού....

Συμφωνώ απόλυτα Νίκο & να προσθέσω ότι (νομίζω) κανείς δε θα ήθελε τέτοιο πατέρα.

AntoD
09/12/2008, 12:31
Σκέψη φίλου απο αλλο φορουμ η οποία με βρίσκει σύμφωνο!!

Προτου καταλογισουμε ευθυνες πολιτικες και αλλες,δεξια και αριστερα ας κοιταξουμε πρωτα ο καθενας απο εμας τι κοινωνια θελουμε.Κατ'επεκταση ολα τα υπολοιπα βρισκονται απο πισω(αναρχικοι,δημοσιογραφοι,αστυνομικοι,δικαστες, εμεις οι ιδιοι κτλ.)
Κανεις αναρχικος δεν θα κατεστρεφε περιουσια αν ηξερε οτι θα τιμωρηθει για αυτα που κανει,κανεις δημοσιογραφος δεν θα θησαυριζε απο τα καναλια αν δεν υπηρχε κοινο να τον θαυμαζει και να τον παρακολουθει,κανεις αστυνομικος δεν θα σκοτωνε εν ψυχρω αν του ειχαμε ορισει επ'ακριβως τις αρμοδιοτητες του(σκεφτειτε το,αν χρειαστει να καλεσετε την αστυνομια εαν κινδυνευει η σωματικη σας ακεραιοτητα ή η περιουσια σας) ,κανεις δικαστης δεν θα πληρωνοταν αν δεν του ειχαμε δωσει αυτην την δυνατοτητα,κανεις απο εμας δεν θα ειχε αγανακτησει σε συναλλαγη του με δημοσια υπηρεσια αν ειχαμε σταματησει εδω και καιρο να διαιωνιζουμε το συστημα με την ψηφο μας.

Αυτη η ταλαντευση μεταξυ δικαιου και αδικου,ηθικου και ανηθικου,καταστολης και απαθειας,νομιμου και παρανομου και εκφρασεις τυπου "ναι μεν αλλα..." πρεπει να παψουν μεσα μας.
Δεν ειναι "καρφωμα"να ενημερωσεις τις αρχες οτι καποιος κλεβει,δεν ειναι δικαιωμα να ενημερωσεις τις αρχες οτι καποιος παρανομει,ειναι "υποχρεωση".Δεν ειναι δικαιωμα να μην κανεις μια προσπαθεια για να αποτρεψεις καποιον να κανει μια παρανομη ενεργεια του τυπου "κοβει δενδρα απο το δασος" ή "πεταει σκουπιδια-μπαζα οπου βρει" ειναι υποχρεωση.
Ποσοι απο εμας βλεποντας κατι τετοιο απλα το εβαλαν στα ποδια αγανακτωντας;..."ελα μωρε τωρα...!!!"

Επρεπε να σκοτωθει το παιδι προκειμενου να καπηλευτουν καποιοι το θανατο του και να διαμαρτυρηθουν για την κοινωνικη καταντια;;;
Γιατι τοσο καιρο δεν εκαναν τιποτα;;;
Και μονο γι'αυτο ο "αγωνας" τους ειναι απαραδεκτος και καλα θα κανουν να τους καταστειλουν αμεσα και βιαια προκειμενου να βρει ο τοπος διεξοδο απο την κριση.
Αρκει μονο να πηραμε ολοι τα μαθηματα που επρεπε να παρουμε.

mats8282
09/12/2008, 12:32
...

149850

stefanos
09/12/2008, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
εσυ κοριτσι μου για δικηγορος κανεις:rolleyes:
χαραμιζεσαι εδω μεσα:rolleyes:

μη το χασουμε τωρα το σοου και φανει οτι ο δολοφονος μπορει και να μην ηταν τοσο δολοφονος---τοσο ρημαγμα επεσε σ ολη τη χωρα--πωςθα το δικαιολογησουμε

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

byron
09/12/2008, 12:53
Πλην 3-4 ατομων ανεξαρτητου αποψης
οι υπολοιποι ειστε για λυπηση....

Βαριές κουβέντες λες....
Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το μπάχαλο που γράφτηκε το 3ημέρο, γιατί δεν άντεξα μετα από 1-2 εμετικά ποστ.

Σε μένα λύπη μου προκαλεί η προσπάθεια να δικαιολογηθεί ένα έγκλημα εις βάρος ενός παιδιού από ένα τρελλαμένο τραμπούκο που το μόνο που θα έπρεπε να κρατάει είναι τα λουριά του ζουρλομανδύα και όχι όπλο.
Όπως λύπη μου προκαλεί και η αποδοχή τέτοιων ενεργειών που μόνο από κατοχικά στρατεύματα γίνονταν, στο όνομα της εννόμου τάξεως.
Ο κόσμος και η νεολαία έχει οργή. Αυτό που έγινε εχθές ήταν το ξεφούσκωμα της οργής τους. Ούτε 50 ούτε 100 ήταν οι "κουκουλοφόροι" που παραμυθιάζουν τα ΜΜΕ. Κάποιες χιλιάδες ήταν που με κουκούλες ή χωρίς ξέσπασαν.
Και πως να μην ξεσπάσουν όταν ασφαλίτες με πολιτικά μάζεψαν 6-7 πιτσιρικάδες της Ιωννιδείου απ΄το χώρο που είναι το σκάκι στο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά επειδή φώναζαν συνθήματα; Και επειδή μαζεύτηκαν μπροστά στην Ασφάλεια οι συμμαθητές τους και άλλοι 300 Πειραιώτες που διαμαρτυρήθηκαν για τον τσαμπουκά των "δυνάμεων ασφαλείας", έφεραν 50 Ματατζήδες να κυνηγήσουν τα 15χρονα με δακρυγόνα;
Το ότι έσπασαν τα αστυνομικά τμήματα αμέσως μετά, δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε ανεξήγητο. Όταν 15χρονα πιτσιρίκια "καλών" σχολείων σηκώνουν την κουκούλα και βάζουνε μαντήλια κάτι πηγαίνει ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ και απορώ πως δεν το καταλαβαίνουν. Μόνο απ΄τον πρόεδρο της ένωσης Εισαγγελέων (!!) άκουσα τον προβληματισμό.

Μακάρι να μην υπάρχουν άλλα επεισόδια και κυρίως άλλο αίμα. Ας εκτονωθεί γρήγορα η κατάσταση και ας αποδωθεί επιτέλους δικαιοσύνη για τα εγκλήματα.

devil's animal
09/12/2008, 12:58
ειναι κτηνωδια πραγματικα.
:sad: :sad:

AntoD
09/12/2008, 13:00
Βαριές κουβέντες λες....
Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το μπάχαλο που γράφτηκε το 3ημέρο, γιατί δεν άντεξα μετα από 1-2 εμετικά ποστ.

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ ΒΥΡΩΝΑ...βλεπουμε το τυρι...δεν βλεπουμε την φακα.

......Μακάρι να μην υπάρχουν άλλα επεισόδια και κυρίως άλλο αίμα. Ας εκτονωθεί γρήγορα η κατάσταση και ας αποδωθεί επιτέλους δικαιοσύνη για τα εγκλήματα. [/B]

Αυτο προσπαθω να πω και εγω αλλα δεν ακουει κανεις....

:sad:

mats8282
09/12/2008, 13:03
Το λες λαθος :wave2:

Sferopetadhn
09/12/2008, 13:03
Μόνο απ΄τον πρόεδρο της ένωσης Εισαγγελέων (!!) άκουσα τον προβληματισμό.

Από τον διορισμένο "κύριο" Σανιδά; Αυτόν που μιλά για "παραπλανηθέντες υπουργούς" για την υπόθεση του Βατοπαιδίου;

Επίτρεψέ μου να γελάσω!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aggelos_SV
09/12/2008, 13:04
...

Όλη η ουσία της υπόθεσης αποτυπωμένη σε μια εικόνα :a23: :a23:

AntoD
09/12/2008, 13:05
Το λες λαθος :wave2:

Δεν με διαβασες μαλλον.Αλλα δεν πειραζει...

vestromas
09/12/2008, 13:06
Μην κανεις αλχημιες στο μυαλο σου Στελιο και δες την πραγματικοτητα.

Ολη μερα στους δρομους εισαι και κανεις ρεπορταζ .

Το συναισθημα μαλλον εμποδιζει την κριση σου επειδη εισαι αγνο παιδι απ οτι εχω καταλαβει.

Αν και δεν τα βρισκουμε στις συζητησεις εδω μεσα δεν σου κραταω κακια γιατι σε εχει παρει το κυμα.

Να λυπασαι γι αυτους που κρυβοντε απο τις καβατζες τους και το παιζουν επαναστατες

γιατι αυτοι προκαλουν το χαος που βλεπεις γυρω σου.

Μην τσιμπας με τις ακρεες τοποθετησεις μου.

Ειναι αντιδραση στην υποκρισια.

Το να εφαρμοστη ο νομος επιτελους , εχει παρανοηθει τελειως και λανσαρετε ως φασισμος.

Κατω απο τετειες συνθηκες, λατρευω να με βριζουν και να με λενε φασιστα. :beer: :wave2:

sniper
09/12/2008, 13:07
......

Μακάρι να μην υπάρχουν άλλα επεισόδια και κυρίως άλλο αίμα. Ας εκτονωθεί γρήγορα η κατάσταση και ας αποδωθεί επιτέλους δικαιοσύνη για τα εγκλήματα.

πριν από λιγο λιθοβολήσανε τους Ευζώνους στον Αγνωστο Στρατιώτη.....

αντε λιγο ακόμα θέλει για να κυρηχθεί ο Ν. Αττικής σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.... και την αναστολή του συντάγματος όσο διαρκεί.... :rolleyes: :sad:

byron
09/12/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Από τον διορισμένο "κύριο" Σανιδά; Αυτόν που μιλά για "παραπλανηθέντες υπουργούς" για την υπόθεση του Βατοπαιδίου;

Επίτρεψέ μου να γελάσω!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

O Σανιδάς είναι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Δεν μιλάω για αυτόν

mats8282
09/12/2008, 13:10
Μην τσιμπας επειδη τα σπανε και ειναι ακραια αντιδραση οποτε τους λενε μπαχαλιστες.Ειναι αντιδραση στην υποκρισια του κρατους.

Τους αρεσει να τους λενε ετσι

MikeG
09/12/2008, 13:12
Δείτε λίγο live εικόνες τώρα.... (βλέπω από το ΣΚΑΙ online, χωρίς ήχο).
Απλά δείτε.

vestromas
09/12/2008, 13:14
Aλλο να λες την αποψη σου χωρις να μασας τα λογια σου χωρις διπλωματιες και υποκρισια και αλλο να διαλυσεις τα παντα και να το εγκληματικο πλιατσικο και τον βανδαλισμο να τον βαφτισεις αντιεξουσιαστικη παλη.

Sferopetadhn
09/12/2008, 13:15
O Σανιδάς είναι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Δεν μιλάω για αυτόν

Sorry!

Αλλά ούτως ή άλλως τους έχω σε πολύ χαμηλή εκτίμηση...

MikeG
09/12/2008, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δείτε λίγο live εικόνες τώρα.... (βλέπω από το ΣΚΑΙ online, χωρίς ήχο).
Απλά δείτε.

Δείτε αυτούς που είναι με το πλήθος, πετάνε αντικείμενα & μετά τρέχουν πίσω από τον κλοιό των αστυνομικών, προστατευμένοι..... Α!!! Φοράνε & κουκούλες... Δείτε......

mats8282
Το προβλημα δεν ειναι αν τα μασας.Ειναι το τι λες.Και αυτο που λες ειναι πολυ χειροτερο απο το κρατικο μπαχαλο που επικρατει και φυσικα οχι η λυση.Για να μην πω για τα υπολοιπα,καλα να παθει κτλπ

Over and out

byron
πριν από λιγο λιθοβολήσανε τους Ευζώνους στον Αγνωστο Στρατιώτη.....

αντε λιγο ακόμα θέλει για να κυρηχθεί ο Ν. Αττικής σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.... και την αναστολή του συντάγματος όσο διαρκεί.... :rolleyes: :sad:

Ας κάνει καμμιά τέτοια μαλακία, και θα κατέβουν και τα ΚΑΠΗ στους δρόμους. Ασε που δεν θα μπορεί να τους αντιμετωπίσει γιατί.....

" Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr τελειώνουν τα δακρυγόνα της ΕΛΑΣ." :smokin:

SeNNinhA
09/12/2008, 13:19

Αμα σου πώ ότι αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν έβλεπα τα επεισόδια από την τηλεόραση....

Πίστεψέ με δεν είμαστε και πολύ μακριά από κάτι τέτοιο και θα είναι καθαρή συγκυρία εαν την γλυτώσουμε και όχι ικανότητα να το αποτρέψουμε.

SeNNinhA
09/12/2008, 13:21
Ας κάνει καμμιά τέτοια μαλακία, και θα κατέβουν και τα ΚΑΠΗ στους δρόμους. Ασε που δεν θα μπορεί να τους αντιμετωπίσει γιατί.....

" Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr τελειώνουν τα δακρυγόνα της ΕΛΑΣ." :smokin:

Υπάρχει πάντα και ο στρατός αλλα ας μην το γκαντεμιάζουμε καλύτερα....

Aggelos_SV
Mια χαρά καταφέρνουν τη δουλίτσα τους...έχουν σπείρει τη διχόνοια και το μίσος παντού...αποπροσανατολίζουν και κοιμίζουν τον κόσμο...

Μήπως να πάρουμε το metro και να κατέβουμε στην στάση Κατεχάκη με ένα μασούρι ΤΝΤ ο καθένας μας...?

Γιατί τους υποκινούμενους "αντιεξουσιαστές" δεν τους κόβω και πολύ πρόθυμους να χτυπάνε τους εργοδότες τους....βρε λες να βλέπουν την απόσταση εξάρχεια-Κατεχάκη τόσο μεγάλη?...τι φοβούνται?...ΑΣΥΛΟ έχει κι εκεί ...η πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου δίπλα είναι...

149860

vestromas
Δηλαδη ο φασισμος που εκφραζω εγω, ειναι χειροτερος απο αυτο το χαλι ετσι;

Πυροδοτω αντιδρασεις δηλαδη ε;

Αφου δεν ντρεπεστε να δικαιολογητε τα αδικαιολογιτα και θελετε να κανετε σημαια την μαλακια του πιτσιρικα και την μεγαλυτερη μαλακια του μπατσου, συνεχιστε.:lol: :beer: :wave2:

el_hymador
09/12/2008, 13:27
Καηκαν ιστορικα κτηρια εχθες, υπεστη σοβαρες ζημιες η βιβλιοθηκη, σημερα απο οτι διαβαζω λιθοβοληθηκαν οι ευζωνοι...

Αυτες ΔΕΝ ειναι ενεργειες συνειδητοποιημενων αναρχικων.-

Μεσα σε ολα αυτο το χαος, θα αναμειχθουν και χουλιγκανοι γηπεδων, πρεζακια που στοχοποιουν φαρμακεια, απλως κλεφτρονια που πλιατσικολογουν και κυριως...εντεταλμενοι τραμπουκοι!

Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση, θα δοθει εντολη απο τους ανωθεν να γινουν συγκεκριμενες καταστροφες που θα αγανακτησουν τον κοσμο...και μετα θα βαρανε στο ψαχνο με τις ευλογιες του καθε κυρ. Μητσου και της καθε κυρα Λιτσας...θυμηθειτε το μου αυτο.

devil's animal
09/12/2008, 13:28

τι να του ειπε δλδ ρε μαγκα??

οτι του γ@μιεται η μανα?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
οτι τα μουλικα που εβγαλε ειναι θυματα? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
οτι του γ@μανε την γυναικα και την αδερφη ολοι οι ψωλ@ραδες της Αθηνας?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

οτι και να του ειπε δεν επρεπε να τραβηξει το οπλο.

τωρα που το τραβηξε θα υποστει τις συνεπειες.

mats8282
09/12/2008, 13:29
Υπαρχει και αυτο το σκιτσο για παραλλαγη...

149861

mats8282
09/12/2008, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δηλαδη ο φασισμος που εκφραζω εγω, ειναι χειροτερος απο αυτο το χαλι ετσι;

Πυροδοτω αντιδρασεις δηλαδη ε;

Αφου δεν ντρεπεστε να δικαιολογητε τα αδικαιολογιτα και θελετε να κανετε σημαια την μαλακια του πιτσιρικα και την μεγαλυτερη μαλακια του μπατσου, συνεχιστε.:lol: :beer: :wave2:

Φυσικα και ειναι....Γιατι αυτο το χαλι αν ηθελε το κρατος δεν θα υπηρχε....Η λυση που εκφραζεις εσυ δεν ειναι θεμα κρατους.

Αντε γεια :wave2:

Aggelos_SV
09/12/2008, 13:36
Το δεύτερο σκίτσο μόνο γέλιο βγάζει με τον συγκαμμένο ανιψιό ...

Αυτό ας ελπίσουμε να ξυπνήσει κόσμο...

149862

mats8282
09/12/2008, 13:37
Δεν με διαβασες μαλλον.Αλλα δεν πειραζει...

Μια χαρα σε διαβασα φιλαρακι :)

SeNNinhA
09/12/2008, 13:40
Είπαμε. Πάντα τα επεισόδια γίνονται η αφορμή για επιβολή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ τουλάχιστον. Δείτε τι έγινε με το "τρομοκρατικό" χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και το τι επακολούθησε στα δικαιώματα των ατόμων στις US αλλά και παγκόσμια για να μην συμπεριλάβω και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις. Και η ΧΟΥΝΤΑ με κάτι τέτοιες δικαιολογίες επιβλήθηκε αλλα δεν θέλω να σκέπτομαι ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ πάντως της κυβέρνησης είναι δεδομένη. Είναι τουλάχιστον ΑΠΟΥΣΑ από το όλο σκηνικό.