PDA

View Full Version : Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

p@nos
26/01/2010, 08:35
τωρα δε θα ξερω να σε ξεχωρισω στο δρομο

αμα δεις κανα γομαρι πανω σε ποδηλατο, χαιρετα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
26/01/2010, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
:)

Που εισαι ρε Σακη??????????????:smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea:
Καλοταξιδο ρε φιλε το τερας...Αλλα εχω και εγω καινουργιο εργαλειο που δεν εχεις δει...:winka:

Οχι τοσο γρηγορο οσο το δικο σου ομως...:sad: :sad: :sad: :sad:

Οποτε θες κανονιζουμε βολτα ρε φιλε...:beer: :beer: :beer:

shatz
26/01/2010, 11:52
Γεια σου Θωμά, Πάνο,

Δεν το συζητάμε, με το που θα σκασει καλή μερα πάμε.

Χαιρετισμούς

camen
26/01/2010, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
Γεια σου Θωμά, Πάνο,

Δεν το συζητάμε, με το που θα σκασει καλή μερα πάμε.

Χαιρετισμούς

Ο ΠΑνος ειναι αμηχανος Σακη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εκτος και αν παμε βολτα με ποδηλατα:winka: :winka: :winka:

Αλλα ναι μολις φτιαξει ο καιρος παμε βολτιτσα...:beer: :beer: :beer:

Το hornet το εδωσες:confused: :confused: :confused:

shatz
26/01/2010, 13:01
Πανο μην αγχώνεσαι. Θα παμε δικάβαλο. :)

p@nos
26/01/2010, 13:34
τι μουλαρι που μαι

:lol: :lol: :lol:

καλοριζικο ρε Σακη το κτηνος!

μολις τελειωσει και η εξεταστικη, θα γινει συναντηση σιγουρα!!!

vaska
06/02/2010, 08:24
Ρε camen καλοριζικο το μηχανακι σου (έστω και καθυστερημένα). Ρε φίλε από χρόνο είμαι μείον κι έτσι δεν μπαίνω στο forum πολυ συχνά, αλλά και όταν μπαίνω διαβάζω κάτι τέτοια thrend όπως για τον χωμάτινο και γίνομαι σκατά. Τες πα έχω πολυ καιρο να βγάλω σκαφτήρι έξω και λέω να πάω αυριο να το λασπώσω. Τι λες παιζει καμία χαλαρή βολτουλα με το καινουριο σου κτήνος? Θα χαρώ πολυ να παμε παρεουλα.
:beer: :beer:

camen
06/02/2010, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε camen καλοριζικο το μηχανακι σου (έστω και καθυστερημένα). Ρε φίλε από χρόνο είμαι μείον κι έτσι δεν μπαίνω στο forum πολυ συχνά, αλλά και όταν μπαίνω διαβάζω κάτι τέτοια thrend όπως για τον χωμάτινο και γίνομαι σκατά. Τες πα έχω πολυ καιρο να βγάλω σκαφτήρι έξω και λέω να πάω αυριο να το λασπώσω. Τι λες παιζει καμία χαλαρή βολτουλα με το καινουριο σου κτήνος? Θα χαρώ πολυ να παμε παρεουλα.

Ρε συ δεν πηρα το adventure αλλα το motard...:winka:
Δεν παει χωμα ουτε για αστειο...:look:

Θα κανονισουμε καμια ασφαλτινη βολτουλα ομως μολις αρχισει να φτιαχνει ο καιρος...:beer: :beer: :beer:

vaska
06/02/2010, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε συ δεν πηρα το adventure αλλα το motard...:winka:
Δεν παει χωμα ουτε για αστειο...:look:

Θα κανονισουμε καμια ασφαλτινη βολτουλα ομως μολις αρχισει να φτιαχνει ο καιρος...:beer: :beer: :beer:

Έλα ρε έχω πάει με το BMW και ήταν οκ. Να σταματήσει να βρεχει και θα σε ψησω... να πάμε

alcapone09
23/02/2010, 16:22
Κάτι λέγαμε κάποια στιγμή για μπασκετάκι.:a30:. Άντε τώρα που ανοίγει ο καιρός να κανονίσουμε τιποτα...

UP UP UP :a30:

sotpag
23/02/2010, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Κάτι λέγαμε κάποια στιγμή για μπασκετάκι.:a30:. Άντε τώρα που ανοίγει ο καιρός να κανονίσουμε τιποτα...

UP UP UP :a30:

το μπασκετ παχαινει....

για κανα κρασακι αν ειναι :beer:

camen
23/02/2010, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag

για κανα κρασακι αν ειναι :beer:

Οποτε θελετε...:winka: :winka: :winka:

:beer: :beer: :wave2:

emiliano
23/02/2010, 21:46
Οποτε θελετε...:winka: :winka: :winka:

:beer: :beer: :wave2:

Αύριο στη Λαμπρινή κατά τις 9 :beer:

camen
23/02/2010, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Αύριο στη Λαμπρινή κατά τις 9 :beer:

Δυστυχως, πρεπει να αλλαξει ο μηνας για να μπορω να ερθω...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Κ βασικα αυριο δεν μπορω γτ εχω αγγλικα...:beer: :wave2:

emiliano
23/02/2010, 22:34
Δυστυχως, πρεπει να αλλαξει ο μηνας για να μπορω να ερθω...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Κ βασικα αυριο δεν μπορω γτ εχω αγγλικα...:beer: :wave2:

άμα δεν έρθεις εσύ δε μπάο.....
γιατί έτσι

camen
23/02/2010, 22:43
άμα δεν έρθεις εσύ δε μπάο.....
γιατί έτσι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΑθηκαμε ρε φιλε αλλα θα επανορθωσω...Απλα τωρα τελειωνει ο μηνας και μαζι και
τα φοιτητικα χρηματα:winka: :bigcry:

Οποτε θα κανονισουμε απο εβδομαδα -που θα ερθει φρεσκο χρημα-μια καλη κρασοκατανηξη να το ευχαριστηθουμε...

:beer: :beer: :beer:

alcapone09
23/02/2010, 23:00
:a023:

camen
23/02/2010, 23:03
:a023:

:rolleyes: :confused:

alcapone09
23/02/2010, 23:07
Προτείνω να πάμε να αθληθούμε λίγο.. να φύγει η σκουριά ρε αδερφε, και δε μιλάει κανένας... Και μολις μύρισε κρασάκι όλοι σπέυσατε...

Παραιτούμαι :rotflmao::a11: :a11:

camen
23/02/2010, 23:12
Προτείνω να πάμε να αθληθούμε λίγο.. να φύγει η σκουριά ρε αδερφε, και δε μιλάει κανένας... Και μολις μύρισε κρασάκι όλοι σπέυσατε...

Παραιτούμαι :rotflmao::a11: :a11:

Να παμε να αθληθουμε λοιπον...Για πες,ποτε θες να κλεισω στην πιστα στα Βραχνεικα να παμε???

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

alcapone09
23/02/2010, 23:37
Βενζινάδικα στο δρόμο έχει? μη μείνουμε... :smokin: :a17:

emiliano
23/02/2010, 23:43
Να παμε να αθληθουμε λοιπον...Για πες,ποτε θες να κλεισω στην πιστα στα Βραχνεικα να παμε???

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

189926

alcapone09
23/02/2010, 23:48
Εγώ θα πάρω σαν του πιτσιρικά απ το Ελαιοχώρι.. να περνάω και απ τα λοφάκια να κόβω δρόμο...

189928

jimmis5
24/02/2010, 08:17
το μπασκετ παχαινει....
:beer:

Soto δεν την τρωνε την μπασκετα πετανε μπαλες μεσα

TROOPER
24/02/2010, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Soto δεν την τρωνε την μπασκετα πετανε μπαλες μεσα

ελιωσα!!!!

και δε ξερω και να κανω πριντ σκριν να το βαλω στις ατακες μεγαλων ανδρων ρπμ :sad:

emiliano
24/02/2010, 08:32
Δεν τον πιάνεις ρε άστο.

Ο άνθρωπος καλά τα λέει. Είναι απλό το πράμα, η άθληση ανοίγει την όρεξη άρα παχαίνει.

Al capone δεν είπε κανένας να μην αθληθούμε απλά κανονίζουμε τι θα κάνουμε μετά

camen
24/02/2010, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

και δε ξερω και να κανω πριντ σκριν να το βαλω στις ατακες μεγαλων ανδρων ρπμ :sad:

Υπαρχει ενα κουμπακι πανω δεξια στο πληκτρολογιο που γραφει "Prt Sc SysRq".
ΜΟλις το πατησεις θα τραβηξει οτι ακριβως φαινεται στην οθονη.Εσυ δεν θα δεις κατι.Απλα πατατω μια φορα.
Μετα τραβα ανοιξε ενα αρχειο ζωγραφικης.
Διαλεξε το εργαλειο απο την παλετα αριστερα που ειναι ενα διακεκομενο παραλληλογραμο.
Φτιαξε με αυτο ενα παραλληλογραμμο στην επιφανεια ζωγραφικης.
Μετα κανε εκει μεσα δεξι κλικ-->επικολληση.
Αν τα εχεις κανει ολα σωστα θα σου εμφανισει οτι "φωτογραφισες":winka:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

hristosP
24/02/2010, 14:44
ρε παλικαρια λιγο off topic αλλα μηπως ξερει κανεις κανα μαγαζι να φτιαξω τη σελα μου που εχει σκιστει στις ραφες??
εκτος απο ενα ταπετσερη στη σαχτουρη που μου προτεινε ο p@nos,καμια αλλη προταση?

και αντε να μαζευομαστε για κανα κρασι γιατι το χεσαμε τοσο καιρο...

camen
24/02/2010, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
ρε παλικαρια λιγο off topic αλλα μηπως ξερει κανεις κανα μαγαζι να φτιαξω τη σελα μου που εχει σκιστει στις ραφες??
εκτος απο ενα ταπετσερη στη σαχτουρη που μου προτεινε ο p@nos,καμια αλλη προταση?

Δεν ξερω τιποτα ρε φιλε....Αλλα καποιον ταπετσερη χρειαζεσε μαλλον...
Ρωτα και στο μαστορα που πας,καποιον θα ξερει....:beer: :wave2:

p@nos
24/02/2010, 14:59

χρηστο, δε πρεπει να υπαρχει αλλος στην πατρα...σου ειπα, εμενα μου ειχε κανει λιγες ζαρες, αλλα ειχα βαλει αντιολισθητικο, και του ζητησα να βαλει μονοκομματο κομματι, και οχι να ραψει 3 οπως η σελα του φμξ και του ΧΤ...αυτο δεν ανοιγει φυσικα, αλλα ειναι πιθανο να σου κανει τις ζαρες(δε φαινονται βεβαια) εκει που κανει την κουρμπα η σελα στο τεποζητο

ελπιζω να περασες βολτα απο εκει, γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν ακριβως εκει, μιας και ειχα παει πριν αρκετο καιρο

:wave2:

camen
24/02/2010, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

ελπιζω να περασες βολτα απο εκει, γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν ακριβως εκει, μιας και ειχα παει πριν αρκετο καιρο

Γραψε ποιος ειναι ρε Πανο να υπαρχει....:wave2:

p@nos
24/02/2010, 15:05
δε θυμαμαι πως τον λενε...στο μιλητο ειχα παει κι εγω...

απλα για να μαθουν οσοι θελουν να πανε, ειμαστε στη μαιζωνος και περναμε τη γουναρη, μετα στριβουμε στη σαχτουρη αριστερα, και τον βρισκουμε στο δεξι μας χερι...

camen
24/02/2010, 15:06
δε θυμαμαι πως τον λενε...στο μιλητο ειχα παει κι εγω...

απλα για να μαθουν οσοι θελουν να πανε, ειμαστε στη μαιζωνος και περναμε τη γουναρη, μετα στριβουμε στη σαχτουρη αριστερα, και τον βρισκουμε στο δεξι μας χερι...

Ειχες ρωτησει και καμια τιμη μηπως???

p@nos
24/02/2010, 15:08
Ειχες ρωτησει και καμια τιμη μηπως???

σου ειπα, ειχα φτιαξει τη σελα εκει :lol:

η 30? ειχε παρει, ή 40?, δε θυμαμαι γιατι παει πολυς καιρος...

camen
24/02/2010, 15:09
σου ειπα, ειχα φτιαξει τη σελα εκει :lol:

η 30? ειχε παρει, ή 40?, δε θυμαμαι γιατι παει πολυς καιρος...

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

hristosP
24/02/2010, 15:49
περασα μια βολτα απο κει σημερα το πρωι...
λοιπον η οδος ειναι σαχτουρη,μετα τη γουναρη,απο μαιζωνος ομως στριβεις δεξια(η σαχτουρη κατεβαινει)και ειναι στο αριστερο σου χερι...
μια 30αρα μου ζητησε,απλα ρωτησα μηπως ξερει κανενας καποιον αλλο,ετσι για εναλλακτικη

ευχαριστω και παλι p@no :D :D

p@nos
24/02/2010, 17:00
περασα μια βολτα απο κει σημερα το πρωι...
λοιπον η οδος ειναι σαχτουρη,μετα τη γουναρη,απο μαιζωνος ομως στριβεις δεξια(η σαχτουρη κατεβαινει)και ειναι στο αριστερο σου χερι...
μια 30αρα μου ζητησε,απλα ρωτησα μηπως ξερει κανενας καποιον αλλο,ετσι για εναλλακτικη

ευχαριστω και παλι p@no :D :D

τιποτα ρε συ

αμα βρεις αλλον, πηγαινε στον αλλο να δουμε τι δουλεια θα κανει να εχουμε περισσοτερες αποψεις :lol: :lol: :lol:

@ngelos
24/02/2010, 18:11
η 30? ειχε παρει, ή 40?
Πολλά μου φαίνονται...
Με 25-30 είχα περάσει καινούργιο δέρμα εγώ στο δικό μου.Στην Πάτρα βέβαια ούτε εγώ ξέρω κανέναν...

jimmis5
24/02/2010, 20:29

Βορειου ηπειρου κοντα στο shell στο δεξι σου χερι αστερι μαστορας και σου κανει οτι θες.τιμες σχετικα καλες :wave2:

Επισης παιζει κανενας να εχει οργανο συχρονισμου των καρμπυλατερ να μου δανεισει γιατι αρχισε να καει βενζινες το μηχανημα και η τσεπη διαμαρτυρεται???:uplate:

camen
24/02/2010, 22:14
Βορειου ηπειρου κοντα στο shell στο δεξι σου χερι αστερι μαστορας και σου κανει οτι θες.τιμες σχετικα καλες :wave2:

Επισης παιζει κανενας να εχει οργανο συχρονισμου των καρμπυλατερ να μου δανεισει γιατι αρχισε να καει βενζινες το μηχανημα και η τσεπη διαμαρτυρεται???:uplate:

ΜΑκαρι να ειχα ρε Τζιμακο συχρονιστηρι αλλα δεν εχω...:(
Ποσο θελει ενας μαστορας να στα συγχρονισει μωρε?Να δωκουμε ολοι απο 5Ε αν ειναι ρε φιλε....:winka:

jimmis5
25/02/2010, 07:45
ΜΑκαρι να ειχα ρε Τζιμακο συχρονιστηρι αλλα δεν εχω...:(
Ποσο θελει ενας μαστορας να στα συγχρονισει μωρε?Να δωκουμε ολοι απο 5Ε αν ειναι ρε φιλε....:winka:

:lol: :lol: ειπαμε ρε οχι και ζητιανια το κοστος ειναι κανα 60-80 αναλογα τον γιατρο.
Παρολα αυτα θα το φτιαξω το οργανο μονος μου βρηκα πατεντα:winka:
Ευχαριστω για την προσφορα ομως:wave2:

emiliano
25/02/2010, 08:35
Τί θα κάνεις ? :eyepop:

Ποιός είσαι ρε μεγάλε

190071

vaska
25/02/2010, 08:49

Εγώ όλες μου τις σέλες τις φτοιάχνω στον Πουλιάση, που είναι στην Αμερικής λίγο πάνω από τον Ανδριόπουλο με την BMW 1ο ή 2ο στενό δεξιά. Είναι τσιμπιμένος αλλά από δουλειά άριση και από πανί επίσης. Δοκιμασμένος χρόνια τώρα.

jimmis5
25/02/2010, 09:46
Τί θα κάνεις ? :eyepop:

Ποιός είσαι ρε μεγάλε +

Aντε μουτρο σε σενα θα γινει δωρεαν το ρυθμισμα συντομα θα φτιαξω το οργανακι μαζευω υλικα προς το παρον:winka:

aris_n
10/03/2010, 16:13
Λίγο αργά ναι μεν αλλά τώρα είδα το πόστ.
Είχα αλλάξει το δέρμα στη σέλα μου με αντιολισθητικό πρίν κανένα χρόνο σε ένα μαγαζί που έφτιαχνε σαλόνια αυτοκινήτου και σέλες μοτοσυκλετών. Τώρα για οδό μη με ρωτάτε δεν θυμάμαι ποτέ. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι το πώς να πάει κανείς. (GPS 1980 κατάσταση ακολουθεί) Αν φύγουμε απο ψηλαλώνια και κατέβουμε τον δρόμο των Goodys κάνουμε αριστερά στο πρώτο στενό που στα δεξιά μας υπάρχει ένα σχολείο. Σταματάμε στο στοπ (Ελέγχουμε) και συνεχίζουμε ευθεία. Ξανασταματάμε στο επόμενο στοπ (ελέγχουμε) και συνεχίζουμε ευθεία. Στο επόμενο στοπ αφού ελέγξουμε κάνουμε δεξιά (πρός το φανάρι στους 5 δρόμους) Εκεί ακριβώς στο δεξί μας χέρι είναι το μαγαζί που γράφει conoly leather απέξω.
Σε μένα έκανε πολύ καλή και γρήγορη δουλειά (2ώρες) και μου πήρε 20 ευρώ.

sotpag
11/03/2010, 22:39
ρε ακουει η ΠΑΤΡΑ;;;;;;;;

ολοι καλα;;;;;

ολοι γεροι;;;;;;;

ολα καλα;;;;;;

ολα ωραια;;;;;

:wave2: :wave2: :wave2:

sotpag
11/03/2010, 22:40
να μου πω ενα γεια

ΓΕΙΑ:wave2:

ή

γεια μας:beer: :beer:

p@nos
11/03/2010, 22:41
:wave2: :beer: :beer: :beer:

camen
11/03/2010, 23:47
Παρον...Ολα καλα ολα ανθηρα...:beer: :beer: :beer: :wave2:

kaiba
12/03/2010, 00:08
Έκοψε και ο αέρας και είναι λες και μας δώσανε 10 αλόγα ακόμη στα μηχανάκια ,τι αέρας ήταν αυτός απορώ πως δεν με σήκωσε την Δευτέρα που ανέβηκα Πανεπιστήμιο ,Τρίτη δεν είχε τόσο. :beer: :beer: :beer:

shatz
12/03/2010, 06:55
Γεια σε όλους.... :)

jimmis5
12/03/2010, 07:27
Καλημερα sotoo θα παμε καμια βολτα:beer: :wave2:

Ιznogood
12/03/2010, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
...

Φιλε, με το συμπαθειο, αλλα μηπως εχουμε το ιδιο αβαταρ που παρεμπιπτοντως ειμαι Εγω...:rotflmao:

vaska
12/03/2010, 08:26
Τι λέτε ρε μαζευόμαστε για κανένα "νηστίσιμο" κοψίδι? Καιρό έχουμε να τα πούμε. Θα έχω και Καμα Σούτρα (renew) με την σταση "σαμπανάτο" που έλειπε. Άντε ξεκουνάτε.

@ngelos
12/03/2010, 08:43
Τι λέτε ρε μαζευόμαστε για κανένα "νηστίσιμο" κοψίδι? Καιρό έχουμε να τα πούμε. Θα έχω και Καμα Σούτρα (renew) με την σταση "σαμπανάτο" που έλειπε. Άντε ξεκουνάτε.
Ρίξε ρε συ καμία επίσημη πρόταση και εγώ μέσα θα είμαι.
Καλημέρες...:wave2:

vaska
12/03/2010, 08:55
OK μέχρι το μεσημέρι θα έχετε πρόταση.

camen
12/03/2010, 09:02
OK μέχρι το μεσημέρι θα έχετε πρόταση.

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Δε σου καθομαι...:smokin: :p

@ngelos
12/03/2010, 17:18
Βράδυ πήγε Vaska και ακόμη πρόταση δν ακούστηκε...
Αν κανονίσετε πάντως κάτι για ΣΚ μέσα θα είμαι πιθανότατα.Δν θα έχω internet όμως οπότε ρίξτε ένα μήνυμα ή ένα τηλεφωνο ρε παιδί μου να με ειδοποιήσετε και εμένα (Camen αν μπορείς,τον αριθμό μ τον έχεις)...
Ευχαριστώ...:beer:

camen
12/03/2010, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
(Camen αν μπορείς,τον αριθμό μ τον έχεις)...

Φυσικα ρε αγορινα...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

vaska
12/03/2010, 17:54
Λοιπόν άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα. Τι λέτε για μεσημεριανή βολτούλα μέχρι Χαλανδρίτσα και φαγητό - μπυρίτσα στα "Πλατάνια"? Είναι καταπληκτικό μαγαζί με πολύ ωραία κουζίνα και ανακαινισμένο τον προηγούμενο μήνα. Και το σημαντικότερο δεν πιάνει κ@λους. (ειδικά για τον camen θα προβληθεί το video της Τζούλιας σε 3D).
Περιμένω νέα σας.

Vaska ο Τρισμέγιστος

camen
12/03/2010, 18:23
Λοιπόν άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα. Τι λέτε για μεσημεριανή βολτούλα μέχρι Χαλανδρίτσα και φαγητό - μπυρίτσα στα "Πλατάνια"? Είναι καταπληκτικό μαγαζί με πολύ ωραία κουζίνα και ανακαινισμένο τον προηγούμενο μήνα. Και το σημαντικότερο δεν πιάνει κ@λους. (ειδικά για τον camen θα προβληθεί το video της Τζούλιας σε 3D).
Περιμένω νέα σας.

Vaska ο Τρισμέγιστος

Που σε τρισμεγιστε?????

Το ΠΟΤΕ δεν μας ειπες:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

vaska
12/03/2010, 19:04
Παίζει και σαββατο μεσημέρι και κυριακή, όποτε θετε.

camen
12/03/2010, 19:07
Παίζει και σαββατο μεσημέρι και κυριακή, όποτε θετε.

Κυριακη θα βρεχει...:mad: :mad:

Αν θετε για αυριο μεσημερι το συζηταμε...
Αν μαζευτουμε να παμε...Αλλιως να ανοιξουμε ενα τοπακι για το ερχομενο Σαββατο...:winka:

jimmis5
12/03/2010, 19:26
Εχω να αντιπροτεινω εαν ψηνεσται οχι μασα ομως αυτο θα γινει την επομενη απο εκει που θα σας παω,Στο χωριο μου παιδες μεχρι το Λεοντιο 45κμ απο Πατρα Καφεδακι και πισω να φαμε το σπιτικο φαγητο μας μεχρι το μεσημερι θα ειναι καλος ο καιρος αν ψηνεστε με λετε:wave2:

camen
12/03/2010, 19:27
Εχω να αντιπροτεινω εαν ψηνεσται οχι μασα ομως αυτο θα γινει την επομενη απο εκει που θα σας παω,Στο χωριο μου παιδες μεχρι το Λεοντιο 45κμ απο Πατρα Καφεδακι και πισω να φαμε το σπιτικο φαγητο μας μεχρι το μεσημερι θα ειναι καλος ο καιρος αν ψηνεστε με λετε:wave2:

Ρε φιλε δεν καταλαβα τιποτα μα τον σταυρο...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Δλδ για αυριο τι προτεινεις???

jimmis5
12/03/2010, 19:38
Αυριο τρελο αγορι δουλευω για Κυριακη μιλαω sooory αν σε μπερδεψα
:winka:

camen
12/03/2010, 19:46
Αυριο τρελο αγορι δουλευω για Κυριακη μιλαω sooory αν σε μπερδεψα
:winka:

Κυριακη δε μπορω φιλε μου...Κ θα βρεχει λογικα...:mad: :mad: :mad:
Λοιπον,επειδη δεν βλεπω να προλαβαινουν ολοι να ενημερωθουν για αυριο καλυτερα να ανοιξουμε απο Δευτερα ενα τοπακι ξεχωρω για το ερχομενο Σαββατοκυριακο...:winka:

Βασιλακη τι λες εσυ???:p

vaska
12/03/2010, 19:49
Το λοιπόν, πέρασε απο το μαγαζί μου ο sotpag και είπε οκ αν είναι να πάμε Κυριακή μεσημέρι. Το ξέρω ότι το έβαλα αργά, αλλά ήταν εμπνευση της στιγμής. Επικοινώνησα και με το παλικάρι που έχει το μαγαζί και μου είπε ότι όποτε θέλουμε μπορούμε να του πούμε να μας ετοιμάσει και ιδιαίτερο φαγητό. Αλλά αυτό μάλλον θα γίνει σε επόμενη εξόρμηση την οποία μπορούμε σίγουρα να συνδιάσουμε με βολτούλα για καφέ Καλάβρυτα και φαγητό στην Χαλανδρίτσα στην επιστροφή. Οπότε επειδή κι εγώ είμαι πιεσμένος από ώρες, κι αύριο έχω να δω 3 πελάτες, θα πρότεινα να μαζευτούμε αν συμφωνείτε Κυριακή και να πάμε όλοι μαζί Χαλανδρίτσα για χαλαρή κουβεντούλα μπυρίτσες και φαγητό. Τώρα αν βρέχει (Αγγλία καταντήσαμε) το βλέπουμε ...

Περιμένω νέα σας...

camen
12/03/2010, 19:53
Το λοιπόν, πέρασε απο το μαγαζί μου ο sotpag και είπε οκ αν είναι να πάμε Κυριακή μεσημέρι. Το ξέρω ότι το έβαλα αργά, αλλά ήταν εμπνευση της στιγμής. Επικοινώνησα και με το παλικάρι που έχει το μαγαζί και μου είπε ότι όποτε θέλουμε μπορούμε να του πούμε να μας ετοιμάσει και ιδιαίτερο φαγητό. Αλλά αυτό μάλλον θα γίνει σε επόμενη εξόρμηση την οποία μπορούμε σίγουρα να συνδιάσουμε με βολτούλα για καφέ Καλάβρυτα και φαγητό στην Χαλανδρίτσα στην επιστροφή. Οπότε επειδή κι εγώ είμαι πιεσμένος από ώρες, κι αύριο έχω να δω 3 πελάτες, θα πρότεινα να μαζευτούμε αν συμφωνείτε Κυριακή και να πάμε όλοι μαζί Χαλανδρίτσα για χαλαρή κουβεντούλα μπυρίτσες και φαγητό. Τώρα αν βρέχει (Αγγλία καταντήσαμε) το βλέπουμε ...

Περιμένω νέα σας...

Για Κυριακη δε ξερω ρε φιλε...:( Θα σε παρω τηλεφωνακι αν ειναι να σε πω...:winka:

vaska
12/03/2010, 19:53
Κυριακη δε μπορω φιλε μου...Κ θα βρεχει λογικα...:mad: :mad: :mad:
Λοιπον,επειδη δεν βλεπω να προλαβαινουν ολοι να ενημερωθουν για αυριο καλυτερα να ανοιξουμε απο Δευτερα ενα τοπακι ξεχωρω για το ερχομενο Σαββατοκυριακο...:winka:

Βασιλακη τι λες εσυ???:p

camen δεν ξέρω αν θα βρέχει την Κυριακή αλλά εμένα μου λείπει η βόλτα. Φίλε είναι πολύς καιρός που έχω κλειστεί μέσα και δουλεύω σα σκύλος. Οπότε η Κυριακή για μένα είναι μονόδρομος. Και τι καλύτερο από παρεούλα και χαζοκουβεντούλες χαλαρές σε όμορφο περιβάλλον όπως της Χαλανδρίτσας? Οπότε θα την κάνω

emiliano
12/03/2010, 20:07
Ρε δε πηδιόμαστε λέω εγώ......

Μιά βόλτα ήπαμε να πάμε, λοιπόν εγώ είμαι μέσα βρέχει δε βρέχει άντε να γνωρίσουμε και τον vaska...

Camen το εργαλείο δε το βγάζεις μη βρέξει και βραχυκυκλώσει (μεταξύ μας καλά κένεις)

Έλα ρε να πάμε να πιούμε καμιά μπύρα. Έτσι και αλιώς όπως κατάλαβες το θέμα δεν είναι η βόλτα αλλά τα υπόλοιπα.

camen
12/03/2010, 20:24
Παιδια δεν ειναι τοσο η βροχη οσο το οτι μαλλον θα ερθουν οι γονεις την Κυριακη....:mad: :mad: :mad: :winka:

emiliano
12/03/2010, 20:39
Παιδια δεν ειναι τοσο η βροχη οσο το οτι μαλλον θα ερθουν οι γονεις την Κυριακη....:mad: :mad: :mad: :winka:

Κανένα πρόβλημα έχει ο Jimmis ένα glx90 πέστου να στο δανήσει και πές του πατέρα σου "γέρο καβάλα το μοτόρι φορτό και τη μάνα και πάμε για γκάζια στην εξοχή..... :beer: :beer:

vaska
12/03/2010, 20:41
Ρε δε πηδιόμαστε λέω εγώ......

Μιά βόλτα ήπαμε να πάμε, λοιπόν εγώ είμαι μέσα βρέχει δε βρέχει άντε να γνωρίσουμε και τον vaska...

Camen το εργαλείο δε το βγάζεις μη βρέξει και βραχυκυκλώσει (μεταξύ μας καλά κένεις)

Έλα ρε να πάμε να πιούμε καμιά μπύρα. Έτσι και αλιώς όπως κατάλαβες το θέμα δεν είναι η βόλτα αλλά τα υπόλοιπα.

ΣΣΣΣΣωστός ο παίχτης. Ο camen φίλε μου έχει μονοκύλινδρο και ως γνωστόν τον μετά Τζούλιας καιρό, τα μονοκύλινδρα έχουν πάρει φωτιά. ΟΚ δεν πειράζει παιδιά, το μαγαζι Χαλανδρίτσα είναι τζάμι, φίλοι θα μαζευτούμε, μαλακίες πολές θα πούμε, ωραία θα περάσουμε. Όσοι μπορείτε έρχεστε. Emiliano θα έρθεις φαντάζομαι. Θα πούμε αύριο τα λοιπά για τόπο συνάντησης και ώρες. (Θ' ακολουθήσεις χάρτης σε Garmin & toponavigator) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα λέμε...

camen
12/03/2010, 20:46
ΣΣΣΣΣωστός ο παίχτης. Ο camen φίλε μου έχει μονοκύλινδρο και ως γνωστόν τον μετά Τζούλιας καιρό, τα μονοκύλινδρα έχουν πάρει φωτιά. ΟΚ δεν πειράζει παιδιά, το μαγαζι Χαλανδρίτσα είναι τζάμι, φίλοι θα μαζευτούμε, μαλακίες πολές θα πούμε, ωραία θα περάσουμε. Όσοι μπορείτε έρχεστε. Emiliano θα έρθεις φαντάζομαι. Θα πούμε αύριο τα λοιπά για τόπο συνάντησης και ώρες. (Θ' ακολουθήσεις χάρτης σε Garmin & toponavigator) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα λέμε...

Αν μπορεσω θα ερθω να σας δω ρε ρεμαλια:D :D :D

camen
12/03/2010, 20:47
Κανένα πρόβλημα έχει ο Jimmis ένα glx90 πέστου να στο δανήσει και πές του πατέρα σου "γέρο καβάλα το μοτόρι φορτό και τη μάνα και πάμε για γκάζια στην εξοχή..... :beer: :beer:

Μαλλον βλεπω τον γερο με το ΚΤΜ και εμενα με το glx:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Κ θα εχει και ανηφορα ρε πουστη μου....:sick: :sick: :sick:

vaska
12/03/2010, 21:31
Κυριακη θα βρεχει...:mad: :mad:

Αν θετε για αυριο μεσημερι το συζηταμε...
Αν μαζευτουμε να παμε...Αλλιως να ανοιξουμε ενα τοπακι για το ερχομενο Σαββατο...:winka:

Ρε παπάρα κάμεν έφαγα flash τώρα. Μετά τη βροχή που φάγαμε απο Χρυσοβίτσι για Πάτρα, τι ενοείς "θα βρέχει"? Κι άμα βρέχει κι άμα δεν βρέχει για μένα πιά είναι το ίδιο. Ακόμα δεν έχω στεγνώσει....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
12/03/2010, 21:34
Ρε παπάρα κάμεν έφαγα flash τώρα. Μετά τη βροχή που φάγαμε απο Χρυσοβίτσι για Πάτρα, τι ενοείς "θα βρέχει"? Κι άμα βρέχει κι άμα δεν βρέχει για μένα πιά είναι το ίδιο. Ακόμα δεν έχω στεγνώσει....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε παπαρα αυτο το διαβασες να πουμε???

Κ σιγα να πουμε μην φαω καρεκλες για να φαω στην Χαλανδριτσα με τα μουσουδια σου:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
12/03/2010, 21:42
Ρε παπαρα αυτο το διαβασες να πουμε???

Κ σιγα να πουμε μην φαω καρεκλες για να φαω στην Χαλανδριτσα με τα μουσουδια σου:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

έλα ρε θα σε πάρω στη μπέμπα δικάβαλο και μετά θα μου κάνεις χαρούλες.....

camen
12/03/2010, 21:49
έλα ρε θα σε πάρω στη μπέμπα δικάβαλο και μετά θα μου κάνεις χαρούλες.....

Με την χαρα θα μεινεις...:p :p :p :p :p :p

sotpag
13/03/2010, 06:57

αχουτοοοο!!! θα ερθει η μαμα να του καθαρισει το σπιτι:blush: :blush:

αχχχ τι γλυκο!!!

sotpag
13/03/2010, 07:17
:rotflmao: :rotflmao:

εδω εχεις καποιο δικιο!!

vaska
13/03/2010, 07:27
Ρε μλκ Σωτήρη μην πειράζεις τον spammer θα τα πάρει στο κρανίο και οι 66 σελίδες θα γίνουν σε μια μέρα 266. Έλα καμεν ματάκια μου μην τους ακούς, είναι παλιόπαιδα αυτοί οι αλήτες οι μηχονόβιοι, έλα θα σε πάρω με το Nissan να σε πάω πάνω στην Χαλανδρίτσα και θα σε βάλω δίπλα στο τζάκι αγορίνα μου. Ρε ο άλλος που είναι ο μικρός γληγορος? Θα έρθει?

sf1n4k1
13/03/2010, 08:59
Άκουσα γρήγορος, για μένα λέτε?

Πείτε καμια ώρα/μέρος συνάντησης μπας και έρθω, Χαλανδρίτσα είναι μια γκαζιά δρόμος, δε πάμε πιο πάνω στον Κάλανο που έχει κ γαμώτονκάμεν τα φαγητά?

vaska
13/03/2010, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Άκουσα γρήγορος, για μένα λέτε?

Πείτε καμια ώρα/μέρος συνάντησης μπας και έρθω, Χαλανδρίτσα είναι μια γκαζιά δρόμος, δε πάμε πιο πάνω στον Κάλανο που έχει κ γαμώτονκάμεν τα φαγητά?

Δεν πάει ρε μλκ το τριμπούρδελο που έχεις μέχρι τον Κάλανο, οριακά φτάνεις μέχρι Χαλανδριτσα..:lol: :lol: :lol:

sf1n4k1
13/03/2010, 11:09
Δεν πάει ρε μλκ το τριμπούρδελο που έχεις μέχρι τον Κάλανο, οριακά φτάνεις μέχρι Χαλανδριτσα..:lol: :lol: :lol:

χοχοχοχο

Θα χω παραγγείλει κ όλας μέχρι να φτάσεις, μή σου πω θα έρχονται και τα της ώρας..

6 φορές πήγε το 2009, τις 3ς με αργή παρέα, 1 με γρήγορη παρέα και 2 με τις διαστημικές ταχύτητες που πιάνω μόνος..

Κανα τόπο και ώρα συνάντησης θα δώστε?

:lol: :lol: :beer:

camen
13/03/2010, 11:58
αχουτοοοο!!! θα ερθει η μαμα να του καθαρισει το σπιτι:blush: :blush:

αχχχ τι γλυκο!!!

Τρελουτσικο αγορακι...:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Παιδες εγω οριτικα και αμετακλιτα δεν μπορω για αυριο...:beer: :wave2:

vaska
13/03/2010, 12:23
χοχοχοχο

Θα χω παραγγείλει κ όλας μέχρι να φτάσεις, μή σου πω θα έρχονται και τα της ώρας..

6 φορές πήγε το 2009, τις 3ς με αργή παρέα, 1 με γρήγορη παρέα και 2 με τις διαστημικές ταχύτητες που πιάνω μόνος..

Κανα τόπο και ώρα συνάντησης θα δώστε?

:lol: :lol: :beer:

Δεν ξέρω 12:00 μμ καλά πιστευω είναι τώρα το που θα μας πει οcamen ο σφηνοπο@τσας που τα ξέρει ολα. Ειλικρινά παιδιά όπου θέλετε βρισκόμαστε, θα είμαι tuned συνέχεια οπότε αποφασίστε και θα το δω..

camen
13/03/2010, 12:27
Δεν ξέρω 12:00 μμ καλά πιστευω είναι τώρα το που θα μας πει οcamen ο σφηνοπο@τσας που τα ξέρει ολα. Ειλικρινά παιδιά όπου θέλετε βρισκόμαστε, θα είμαι tuned συνέχεια οπότε αποφασίστε και θα το δω..

Ρε λακαμα σε εχει τυφλωσει η μ@λ@κ1@:confused: :confused: :confused:
Λεω δεν μπορω αυριο ΑΡΑ δεν θα ερθω...:(

vaska
13/03/2010, 14:28
Ρε λακαμα σε εχει τυφλωσει η μ@λ@κ1@:confused: :confused: :confused:
Λεω δεν μπορω αυριο ΑΡΑ δεν θα ερθω...:(

Ρε μλκ έμαθα να διαβάζω από παλιά, αλλά λέμε σε θέμε στην παρέα μας, έλα ρε :bigcry: :bigcry:

camen
13/03/2010, 14:35
Ρε μλκ έμαθα να διαβάζω από παλιά, αλλά λέμε σε θέμε στην παρέα μας, έλα ρε :bigcry: :bigcry:

Ρε φιλε δεν γινεται μολις ερθουν οι δικοι μου να σηκωθω να φυγω και να τους παρατησω...:rolleyes:
Εν παση περιπτωση,θα παρακολουθω το θεμα και ΑΑΑΑΑΑΝ μπορεσω θα ερθω...:winka:

aris_n
13/03/2010, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexis_tgr
Φιλε, με το συμπαθειο, αλλα μηπως εχουμε το ιδιο αβαταρ που παρεμπιπτοντως ειμαι Εγω...:rotflmao:

vaska
13/03/2010, 20:29
Λεβέντες μας καταράστηκε ο camen. Βρέχει αλλά ότι και να γίνει θα πάμε αύριο το πολύ πολύ να επιστρατεύσουμε αυτοκίνητα.

camen
13/03/2010, 20:37
Λεβέντες μας καταράστηκε ο camen. Βρέχει αλλά ότι και να γίνει θα πάμε αύριο το πολύ πολύ να επιστρατεύσουμε αυτοκίνητα.

ΑΥτοκινητο εσυ ο σκληροπυρινηκος μοτοσυκλετιστης:confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Βρε ουυυυυυστ λεμεεεεεεεε:p :p :p :p :p :p

vaska
14/03/2010, 08:00
ΑΥτοκινητο εσυ ο σκληροπυρινηκος μοτοσυκλετιστης:confused: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Βρε ουυυυυυστ λεμεεεεεεεε:p :p :p :p :p :p

Κάτσε βρε μλκ μέσα τώρα και ρούφα τ' αυγό σου Λάκη. Εμείς θα πάμε για παπάρισμα κι εσύ ?????:D :D :D :D

sotpag
14/03/2010, 08:38
Ρε φιλε δεν γινεται μολις ερθουν οι δικοι μου να σηκωθω να φυγω και να τους παρατησω...:rolleyes:
Εν παση περιπτωση,θα παρακολουθω το θεμα και ΑΑΑΑΑΑΝ μπορεσω θα ερθω...:winka:

ρε καμεν γιατι δεν τος φερνεις μαζι

να δουν με τι ρεμαλια κανεις παρεα:yuck:

sf1n4k1
14/03/2010, 08:54
ρε καμεν γιατι δεν τος φερνεις μαζι

να δουν με τι ρεμαλια κανεις παρεα:yuck:

xaxax

Τελικά βρέχει?Ακόμα κοιμάμαι εγώ και γράφω στον ύπνο μου. Τι θα κάνουμε?Πεινάει κανείς?

vaska
14/03/2010, 09:17
xaxax

Τελικά βρέχει?Ακόμα κοιμάμαι εγώ και γράφω στον ύπνο μου. Τι θα κάνουμε?Πεινάει κανείς?

Από μένα όλα καλά, ισύει το ραντεβού μόνο που είμαι από τις 8 στο μαγαζί και τελειώνω κάτι μικροεκρεμότητες. Το τηλ ειναι 2610438670 - 71, πάτρε με τηλ να φύγουμε όποτε είστε έτοιμοι. Έτσι κι αλοιώς παρακολουθώ το μοτο και αν προκύψει κάτι νεότερο θα το δω.

alcapone09
14/03/2010, 09:27
Καλό δρόμο παιδιά! Θα ερχόμουνα και γω αλλά με έχει χτυπήσει η οικονομική κρίση, και έχω και δουλίτσα για τη σχολή οπότε next time... Καλά να περάσετε:wave2:

sf1n4k1
14/03/2010, 09:48
Κι απο εμένα όλα οκ..αλλά επειδή έρχομαι απο αραχωβίτικα,να μη το πάω περιμετρική και να συναντηθούμε κάπου που να έχει υπόστεγο στο δρόμο?

Πέρα απ το vaska είναι κανας άλλος μέσα?μη τραβήξω μόνος τα ζόρια με το bmw που χει..