View Full Version : Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
22
Σάββατο μεζμέρ και μετά είμαι μέσα.
Σαββατο μεζμερ το λεπόν.
Στο καφέ σταθμός είναι καλά?
Πείτε μια ώρα να μαζευτούμε εκει και αναλόγος τον καιρό και την διάθεση βέπουμε αν θα πάμε πιτίτσα ή θα μείνουμε εκεί.
Ελάτε ρε από το μαγαζί μου και αναλόγως πράττουμε, ή πάμε σταθμό ή πιτίτσα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ελάτε ρε από το μαγαζί μου και αναλόγως πράττουμε, ή πάμε σταθμό ή πιτίτσα.
Πες ώρα βιλλ. 15.00 είναι καλά? Βολεύει?
Vstrommer71
21/01/2011, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Πες ώρα βιλλ. 15.00 είναι καλά? Βολεύει?
Eμενα παντως με βολευει:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Eμενα παντως με βολευει:rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
ama einai gia kafe mesa kai egw...volta duskolo exw douleia to apogeyma alla ena kafedaki tha to pioume...:beer:
επειδη τα σελλα πεφτουν κομματακι μακρυα, θα ειναι βραδυ μιας και δεν ειναι καλοκαιρι, δεν εχουμε και μηχανακι :blush: , θελετε να τον πιουμε(τον γκαιφε) πιο κεντρικα?
ab fab πχ...η αμα θετε, ριο!!!ανοιξε καινουριο magnifico και δεν εχω παει ακομα:a13: :a13: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
επειδη τα σελλα πεφτουν κομματακι μακρυα, θα ειναι βραδυ μιας και δεν ειναι καλοκαιρι, δεν εχουμε και μηχανακι :blush: , θελετε να τον πιουμε(τον γκαιφε) πιο κεντρικα?
ab fab πχ...η αμα θετε, ριο!!!ανοιξε καινουριο magnifico και δεν εχω παει ακομα:a13: :a13: :a13:
Οκ μαν. κανένα πρόβλημα από μένα.
Επειδή δεν έχω νετ για να τσεκαρω συνέχεια θα ρίξω μια ματά αυριο το πρωί για να ξέρω τι ωρα θα έρθω και που.
Μην ξεχνάτε πως δεν είμαι πάτρα.
Ως τώρα ισχύει το 15,00 στο μαγαζί του vaska και βλέπουμε.
:wave2:
ti epathe to mhxanaki re?
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο μαγαζί του vaska (o camen δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να έρθει .......πάλι δεν παίρνει μπροστά το τριμπούρδελο που έχει).
:bigcry: :bigcry:
Εγω θα ειμαι στον vaska και απο εκει θα οργανωσουμε την επιθεση... Ο καιρος μαλλον βροχερος οποτε ποδαρατος θα ειμαι και χλωμο το βλεπω για Σελλα...Μαλλον καπου κεντρικα θα τον πιουμε...:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ti epathe to mhxanaki re?
Ιταλικο ειναι μωρε μλκ,τι ρωτας και εσυ...:lol: :lol: :lol:
Bαλτε κ μενα μεσα:cool: :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Bαλτε κ μενα μεσα:cool: :cool:
Εχει κανενα τηλ σου ο vaska να μην σε ψαχνουμε?!:look:
3:00 θα ειμαι στο μαγαζι του Vaska
3:00 θα ειμαι στο μαγαζι του Vaska
Μην κανουν ντου και μας μαζεψουν μονο για συσταση συμμοριας...:sick: :sick: :sick:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Mα γιατι;;;;;
Αφου ειμαστε babyface!!!!:smilea: :smilea:
Ιδιαιτερα ο Vaska:p :p :p
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
[B..Μαλλον καπου κεντρικα θα τον πιουμε...:winka: [/B] Σεμναααααααα!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Σεμναααααααα!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα μαθεις επιτελους να κανεις σωστη παραθεση ρε?!:lol: :bigcry: :lol:
Θα μαθεις επιτελους να κανεις σωστη παραθεση ρε?!:lol: :bigcry: :lol: με οποιον δασκαλο καθησεις..................:lol: :lol: :lol:
με οποιον δασκαλο καθησεις..................:lol: :lol: :lol:
Άμα είσαι γκαβό εσύ, ο δάσκαλος φταίει????
Αλλά με τόσο λάδι ρε παιδάκι μου στο κράνος που να δεις.
Πλάκα πλάκα το κράνος πρέπει ακόμα να γλιστράει σα χέλι εεεε?????
:bigcry: :bigcry:
Άμα είσαι γκαβό εσύ, ο δάσκαλος φταίει????
Αλλά με τόσο λάδι ρε παιδάκι μου στο κράνος που να δεις.
Πλάκα πλάκα το κράνος πρέπει ακόμα να γλιστράει σα χέλι εεεε?????
:bigcry: :bigcry: την χοντρη την έπλυνες βρε χαμένε η περιμένεις εμένανε;;;;;;
Μπα άπλυτη την έχω
Σε περιμένω
:wave2: :wave2:
λοιπον παιδακια...επειδη ειναι πολυ φλου το πραγμα μεχρι στιγμης και αμα παραμεινει ετσι δε θα γινει και τιποτα...
εγω με το jimmis5 θα ειμαστε αυριο 3:30 στο ab fab, να πιουμε την καφεδια μας...
για οσους δε ξερουν, ειναι Αμερικής 1...στην ουσια απεναντι απο το λαγιο...
οσοι πιστοι προσελθετε να τα πουμε απο κοντα
:beer:
λοιπον παιδακια...επειδη ειναι πολυ φλου το πραγμα μεχρι στιγμης και αμα παραμεινει ετσι δε θα γινει και τιποτα...
εγω με το jimmis5 θα ειμαστε αυριο 3:30 στο ab fab, να πιουμε την καφεδια μας...
για οσους δε ξερουν, ειναι Αμερικής 1...στην ουσια απεναντι απο το λαγιο...
οσοι πιστοι προσελθετε να τα πουμε απο κοντα
:beer:
Που το είδες το φλού?????
Είπαμε να μαζευτούμε το μεσημέρι στο μαγαζί μου που το ξέρουν όλοι και μετά ν' αποφασίσουμε που θα πάμε. Τώρα αν εσείς θέλετε να είστε ab fab....οκ.
:wave2: :wave2:
βασκα την τελευταια στιγμη μας την κανεις συνηθως...γι αυτο και το φλου που λεω...αμα ειναι να ερθουμε στο μαγαζι και να ψαχνουμε 3 ωρες που θα παμε θα νυχτωσει...
επισης δε μπορουμε να ερθουμε ολοι στο μαγαζι σου γιατι δεν εχουμε που να παρκαρουμε...δεν εχουμε ολοι μεταφορικο μεσο και δε βολευει να χωνομαστε τοσο κεντρο...στο μαγαζι που λεω εχει και παρκιν χωρο εχει απ'ολα...
αλλα και να ερχομουν δε θα ανεβαινα σε καμια περιπτωση δικαβαλος και ξεκρανωτος...οποτε θα το εκοβα ποδαρατος μεχρι την καφετερεια...
τεσπα αμα θετε να πατε αλλου μπορειτε να πατε κακιες δε κραταμε...εμεις εκει θα μαστε και θα σας περιμενουμε...
βασκα την τελευταια στιγμη μας την κανεις συνηθως...γι αυτο και το φλου που λεω...αμα ειναι να ερθουμε στο μαγαζι και να ψαχνουμε 3 ωρες που θα παμε θα νυχτωσει...
επισης δε μπορουμε να ερθουμε ολοι στο μαγαζι σου γιατι δεν εχουμε που να παρκαρουμε...δεν εχουμε ολοι μεταφορικο μεσο και δε βολευει να χωνομαστε τοσο κεντρο...στο μαγαζι που λεω εχει και παρκιν χωρο εχει απ'ολα...
αλλα και να ερχομουν δε θα ανεβαινα σε καμια περιπτωση δικαβαλος και ξεκρανωτος...οποτε θα το εκοβα ποδαρατος μεχρι την καφετερεια...
τεσπα αμα θετε να πατε αλλου μπορειτε να πατε κακιες δε κραταμε...εμεις εκει θα μαστε και θα σας περιμενουμε...
Ρε αφιλότιμε, ο καιρός μας κάνει τη χάρη για βολτίτσα στα Σελλά, θα δούμε και τη γέφυρα από ψηλά .... θα έχει και τζάκι, θα είναι και η πισωκούνα, τι να πω.
Άλλωστε αυτό είπαμε από χθες βράδυ και ο DAZ δεν έχει internet.
ρε μπιλ μεσα για την πισωκουνα αλλα αμα παμε σελλα στις 4+ θα ειναι ηδη βραδυ...ειναι και επικινδυνο δηλαδη να τρεχουμε στο βουνο βραδιατικα και να το κατεβαινουμε χωρια το ψωλοκρυο...να κανονιζαμε τον καφε τωρα το πρωι να σου λεγα μεσα με τα μπουνια...
ΥΓ:αμα θελετε πισωκουνες εχω μερικες και πατρα κεντρο να σας γνωρισω δεν ειναι αναγκη να ξενιτευτουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τες πα θα σου πω τι θα κάνουμε, με πήρε και Νιο και περιμένει τηλ να του πω, θα περιμένω και τσι άλλοι και θα δούμε. Άντε ρε πστ μου έναν καφέ τον κάνουμε σίριαλ.
Τελικα;;;:sick: :sick: :sick:
Μέχρι νεοτέρας στο μαγαζί μου Χάρη και αποφασίζουμε
Ok
σι γιου λειτερ αλιγκειτερ:beer:
alcapone09
22/01/2011, 12:24
και 10 λεπτά αφου έφτασα σταμάτησε.. :a02:
vstromer-o χωματινος ,ο εχω ΚΤΜ αλλα το nick παραμενει στο vstrom ,γτ ως γνωστο αυτο ειναι το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ μηχανακι του πλανητη
loylas-o φρεσκος ,ο εχω transalp και δεν ξερω τι λαδια να του βαλω μηπως κανω λαθος και χαλασει
daz-ο ανθρωπος μυστηριο,ο καβαλω οτι μου βρισκεται(τι teneKes τι gsxr το ιδιο ειναι) και γραφω 800χλμ για να πιω εναν καφε και στα καπακια γυριζω κιολας αμα λαχει
p@nos-o εχω γαματο ducati αλλα μονο 3 μηνες τον χρονο,γτ τους υπολοιπους το αφηνω να ξεχειμωνιασει αλλου(για τον παραλιγον κατεβασμα της τζαμαριας δε λεω κατι...)
jimmis5-o εχω μηχανακι γεννητρια και πουλαω ρευμα και στην ΔΕΗ αμα λαχει(ελα να κανουμε παρεα εμεις ρε...)
alcapone-ο εχω εξαφανιστει αλλα σκαω μυτη χωρις προειδοποιηση να σας αφησω αφωνους και για να σας εντυπωσιασω ξαναφευγω χωρις προειδοποιηση
emiliano-ο ανθρωπος με μπλουζα ducati-rossi,ερχομαι με αυτοκινητο στην συναντηση και καβαλω vstrom
nio198485254245 και κατι ψιλα-ο εχω vstrom και μην φοβαστε την βροχη,γτ θα μπω μπροστα και θα ανοιγω μονοπατι στον χωροχρονο να περνατε στεγνοι,που επισης δεν τρωει ποτεεεε τσοκαρο και μιλαει και τοσο απτεστα αγγλικα ...
vaska-ο φτιαχνω τσιγαρο σαν το μπουρι που εχει για εξατμιση fiat pundo με μπλε led στα πιτσηλιστηρια και μου αρεσει να μου γλυφει το αφτι ο απο πανου...
Ο camen(o εχω ducati αλλα κουβαλαμε και μια πενσα στην κωλοτσεπη ,γτ καμια φορα μουλαρωνει και δεν παιρνει,ο εχω αλλαξει 23523465 ρελε και προκοπη δεν βλεπω κλπ κλπ) σας ευχαριστει για την ωραια παρεα που καταφεραμε να μαζεψουμε μετα απο τοοοοσο καιρο...:beer: :beer: :beer:
p@nos-o εχω γαματο ducati αλλα μονο 3 μηνες τον χρονο,γτ τους υπολοιπους το αφηνω να ξεχειμωνιασει αλλου(για τον παραλιγον κατεβασμα της τζαμαριας δε λεω κατι...)
δεκεμβρη εφυγε φεβρουαρη θα ξαναρθει...
:smokin: :smokin: :smokin:
φεβρουαρη θα ξαναρθει...
Kαταλαβα,τωρα που το ειπες μεχρι τελη Μαι θα ριχνει καρεκλες...:lol: :lol: :lol:
θα του βαλω πλωτηρες ας βρεχει οσο θελει
:a01: :a01: :a01:
Λεβεντες..........:beer: :beer: :beer:
Γνωστες οι περισσοτεροι με αφησατε αφωνο σε πολλες περιπτωσεις.
6 Volt, H7, H4, I4, α2+β2=γ2,σωληνωτα πλαισια, μπουζι, ρελεδες, αναποδα τιμονια, κτλ κτλ κτλ
Χαρηκα που τα ειπαμε :wave2: :wave2: :wave2:
Λεβεντες..........:beer: :beer: :beer:
Eμαθες αρκετους σημερα,δεν μπορεις να πεις...:wacko:
Λεβεντες..........
--------------------------------------------------------------------------------
Eμαθες αρκετους σημερα,δεν μπορεις να πεις Χα Χα Χα Χα .... το άλλο με τον τοτο το ξέρεις;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα δεν μαθαμε ρε καμεν...ακουμπησε το αλλοδαπο ο λεβεντης η τσαμπα εκανα τον μεταφραστη?:confused:
τελικα δεν μαθαμε ρε καμεν...ακουμπησε το αλλοδαπο ο λεβεντης η τσαμπα εκανα τον μεταφραστη?:confused:
Εσυ καλα τα ειπες παλικαρι μου...:beer: :beer: :beer:
Αλλα ο αντρας μου φανηκε πιο αλλοδαπος και απο το κοριτσι...:sick: :look: :eyepop:
Αμα το ακουμπησε χαλαλι του...:lol:
Εσυ καλα τα ειπες παλικαρι μου...:beer: :beer: :beer:
το χω ρε...εκανα παιχνιδι στα νησια τα καλοκαιρια.......:smokin:
Εγώ δεν λέω τίποτα. Τα σχόλια δικά σας.
222009
Νονέ τι είναι αυτό ρε? :lol:
222010
Πρεπει να παρεις κινητο της προκοπης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:smokin:
Οι υπόλοιπες είναι ακατάλληλες για να μπουν στο φορουμ. :rotflmao:
Μάγκες..
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Μάγκες..
Εισαι και φαινεσε:mad:
Πρεπει να παρεις κινητο της προκοπης ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:smokin:
Κάθε φορά που μαζεύω λεφτά για κινητό, κάτι γίνεται και τα βάζω βενζίνη. :lol:
Έπρεπε να φέρω τη φωτογραφική μηχανή αλλά φοβήθηκα γιατί το φαντάστηκα πως θα την έτρωγα τη βρόχα μου.
Jet ski έγινε το gixer λίγο πριν τη Βάρδα. :smilea:
Jet ski έγινε το gixer λίγο πριν τη Βάρδα. :smilea:
Σε σκεφτομουν φιλαρακι οπως καθομουν και ακουγα την βροχα στο σπιτι...:sick:
Αφού μου ήρθε να πάρω τηλ τον καπετάνιο να τον ρωτήσω αν είναι κάπου εκεί κοντά. :bawl:
Αφού μου ήρθε να πάρω τηλ τον καπετάνιο να τον ρωτήσω αν είναι κάπου εκεί κοντά. :bawl:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
και τι φορουσες???????
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
Κάθε φορά που μαζεύω λεφτά για κινητό, κάτι γίνεται και τα βάζω βενζίνη.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Έχω λυγίσει στο γέλιο!!!
Μπράβο βρε παιδια!
και τι φορουσες???????
To αρωμα μου...:blush:
222012
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
bulmont 1
24/01/2011, 03:00
To αρωμα μου...:blush: Μας κ@@λ@σες πρωινιάτικα.:a31: :a31: :a31:
Αλήτες δεν θέλω να μου πειράζετε τον Θωμάκο, είναι μικρός και όλοι του τη λέτε. Μπορεί να τέλειωσα μαζί του και να είμαι σε άλλη σχέση αλλά οι παλιές αγάπες παραμένουν στην καρδιά μας.
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
perastikos
27/01/2011, 09:14
Έκλεισε ο Ζαπάντης (Yamaha) ή απλά μεταφέρεται? :confused:
Εκλεισε σε λιγο καιρο η αντιπροσωποια παει στον μανουλα μου:wave2:
perastikos
27/01/2011, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Εκλεισε σε λιγο καιρο η αντιπροσωποια παει στον μανουλα μου:wave2:
Δηλαδή "θύμα" (δεν νομίζω να πεινάσει κιόλας) της οικονομικής κρίσης και αυτός;
Ο "μανούλα μου" πόσες αντιπροσωπίες είπαμε έχει τώρα; :wacko:
ουτε θα πεινασει ουτε θυμα οσοι ειχαν νταραβερια με την yamaha σιγουρα ξερουν το πως και το γιατι το σιγουρο ειναι οτι του πηραν την αντιπροσωπεια .Οσο για τον μανουλα μου με αυτην νομιζω θα εχει τρεις μεγαλες αντιπροσωπειες που ο τυπος τις δυο προυγουμενες τους εχει κανει πολλες πωλησεις αν και τον βριζουν ολοι οσοι συνεργαζονται μαζι του:sick:
Eπειδη παρολο που ειστε μιναρες δεν τα ξερετε καλα να σας τα πω εγω:D
Λοιπον,ο Ζαπαντης εκλεισε.Βασικα του την πηραν την αντιπροσωπια και ηταν απο πολυ καιρο γνωστο αυτο.Την αντιπροσωπια την Yamaha την εχει ΗΔΗ παρει ο Μανουλα μου.Αν περασετε θα δειτε ειδε τις πινακιδες και μεσα εχει μηχανακια. Το R1 μοστραρει μαλιστα στην βιτρινα:wacko:
Ομως,η Yamaha εθεσε ως ορο στον Μανουλα μου να πεταξει απο μεσα την Suzuki.Ετσι κι εγινε.
Οποτε τωρα ο Μανουλα μου εχει BMW+Yamaha και την Suzuki δεν ξερω ποιος θα την παρει...
Αντε σας τα 'πα και αυτα ,να μαθαινετε τιποτα...:lol: :lol: :lol: :wave2:
thn suzuki den thn exei kaneis...h suzuki anoikei ston lao ths.....:alien:
perastikos
27/01/2011, 13:35
ο Μανουλα μου εχει BMW+Yamaha
Πρέπει να πάει ένας και να το παίζει αναποφάσιστος μεταξύ Super Tenere και GS 1200 adv να δω τι θα λέει :lol:
thn suzuki den thn exei kaneis...h suzuki anoikei ston lao ths.....:alien:
Στο avatar εσυ εισαι?!:look: Σε εβαλε η γυναικα σε μεγαλη θερμοκρασια και "μπηκες"?!:rolleyes: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Πρέπει να πάει ένας και να το παίζει αναποφάσιστος μεταξύ Super Tenere και GS 1200 adv να δω τι θα λέει :lol:
Οι κακες οι γλωσσες λενε Super Tenere παντως:wacko:
Στο avatar εσυ εισαι?!:look: Σε εβαλε η γυναικα σε μεγαλη θερμοκρασια και "μπηκες"?!:rolleyes: :smokin: Μπα μαλλον θα του έκανε VOODOO VASKA!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στο avatar εσυ εισαι?!:look: Σε εβαλε η γυναικα σε μεγαλη θερμοκρασια και "μπηκες"?!:rolleyes: :smokin:
anipsaki.......:a07:
Ρε παληκάρια αύριο Σάββατο τι λέτε να κανονίσουμε να τον πιούμε;;;;;;; (τον καφε ντεεεε) :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Άμα δεν βρέχει πάμε και μία κοντινή βολτούλα ή θα έχεις θέμα με τη γυναίκα???
222463
Άμα δεν βρέχει πάμε και μία κοντινή βολτούλα ή θα έχεις θέμα με τη γυναίκα??? Γι' αυτό θέλω και άλλους δίπλα μου μπας και γλυτώσω καμμιά παντοφλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a013: :a013: :a013: :a46: :a46: :a46: :a46: :a57:
Γι' αυτό θέλω και άλλους δίπλα μου μπας και γλυτώσω καμμιά παντοφλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a013: :a013: :a013: :a46: :a46: :a46: :a46: :a57:
Φιλαράκι άλλο είναι παντόφλα με γουνάκι και άλλο τσόκαρο. Το δεύτερο πονάει πολύ (είμαι παθών)
:bawl: :bawl: :bawl:
Τσόκαρο εχει το καλοκαίρι. Το χειμώνα παίζει μόνο παντόφλα (ευτυχώς)....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τσόκαρο εχει το καλοκαίρι. Το χειμώνα παίζει μόνο παντόφλα (ευτυχώς)....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευτυχώς που δεν είναι νοσοκόμα (σαμπό ξέρεις τώρα εσύ)
:bawl: :bawl:
Ευτυχώς που δεν είναι νοσοκόμα (σαμπό ξέρεις τώρα εσύ)
:bawl: :bawl: Και σένανε τι σε κόφτει ρε που ξέρω;;;;;;;; Μήπως ενδιαφέρεσαι να μάθεις και σύ;;;;;;;;;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιαυτο εγω δεν την αφηνω να παρει παντοφλες κ την εχω στην ξυπολησια.....
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Γιαυτο εγω δεν την αφηνω να παρει παντοφλες κ την εχω στην ξυπολησια.....
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
http://www.youtube.com/watch?v=7C9pX25SgP4
Λοιπόν εξοπλιζόμαστε σιγά σιγά (Θωμά ακούς ????) ήρθαν τα γαργαλεία
:a07: :a07: :a07:
222470
Να ευχαριστήσω και δημόσια τον ΝΙΟ 123456789 που φρόντισε να με γνωρίσει μα τον πωλητή της εν λόγω εταιρίας και να με ξαφραγκιάσουν
:sad: :sad: :sad:
222476
Σε αρεσει το χουφτωμα εσενα με φαινεται.Αντε καλες δουλειες:beer: :beer: :beer:
Τα εργαλεία αγοράστηκαν γιατί ως γνωστόν τα BMW ξεμένουν στο πουθενά, οπότε και θ' αποκτήσουν μόνιμη θέση στις πλαϊνές βαλίτσες.
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Σε αρεσει το χουφτωμα εσενα με φαινεται.Αντε καλες δουλειες:beer: :beer: :beer:
Λέμε για καλό πιασοκώλι αδερφέ
Κανονικά πρέπει να τα συμπεριλάβω στα extra της χοντρής.
:bawl: :bawl:
Λέμε για καλό πιασοκώλι αδερφέ
:bawl: :bawl: Βρήκαν και κ@λο μπρούκλη και φχαριστηθήκαν πιάσιμο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τελικα κανεις δεν απάντησε : ΚΑΦΕΣ ΠΑΙΖΕΙ;;;;;;;;;;;:a015: :a015: :a015: :a015:
Βάλε ώρα και τόπο και περίμενε να ξυπνήσουν όλοι. Αναλόγως θα πράξουμε.
Εγω ξυπνησα...:sun: Αλλα για Σαββατο ειπατε για καφε,σημερα ειναι Παρασκευη...:dizzy:
Vaska,αυτα ποσο θα μου τα νοικιαζεις την ωρα ρε?!:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Να ευχαριστήσω και δημόσια τον ΝΙΟ 123456789 που φρόντισε να με γνωρίσει μα τον πωλητή της εν λόγω εταιρίας και να με ξαφραγκιάσουν
:sad: :sad: :sad:
kai egw na efxaristhsw dhmosia ton aderfo kai filo kai panw apola anthrwpa vaska pou protimhse ton gnwsto mou kai evgala kai egw to kati tis mou....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pantws phres kai gamw tis sulloges.authn thn exw kai egw se 2 valitsakia omws....polu kalh...kalorizika:beer:
Εγω ξυπνησα...:sun: Αλλα για Σαββατο ειπατε για καφε,σημερα ειναι Παρασκευη...:: Το ξεκίνησα απο σήμερα ετσι ωστε μέχρι αύριο να έχει βγεί η απόφαση.(την προηγούμενη βδομάδα το κουβεντιάζατε τρείς - τεσσερες μέρες):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ξεκίνησα απο σήμερα ετσι ωστε μέχρι αύριο να έχει βγεί η απόφαση.(την προηγούμενη βδομάδα το κουβεντιάζατε τρείς - τεσσερες μέρες):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω θα προσπαθησω αλλα δεν υποσχομαι...Τρεχει εξετατικη και πρεπει να σοβαρευτω λιγο...:(
Κανονιστε που και τι ωρα ,σας παρακολουθω και αν μπορεσω ερχομαι...:beer:
Πιστεύω με τον καιρο που έχει οτι Σελλά ειναι οτι πρέπει. Για ώρα ας επιλέξουν οι εργαζόμενοι ανάλογα με το πως βολεύονται. Εγω ειμαι διαθέσιμος .................:sick: :sick: :sick: :sick:
kai egw na efxaristhsw dhmosia ton aderfo kai filo kai panw apola anthrwpa vaska pou protimhse ton gnwsto mou kai evgala kai egw to kati tis mou....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pantws phres kai gamw tis sulloges.authn thn exw kai egw se 2 valitsakia omws....polu kalh...kalorizika:beer:
Κι εγώ να σ' ευχαριστήσω που πήρες πάνω σου το 50% του κόστους (μου είπε ο Βαγγέλης θα στο χρεώσει σε επόμενο τιμολόγιο).
:D :D :D :D
Κι εγώ να σ' ευχαριστήσω που πήρες πάνω σου το 50% του κόστους (μου είπε ο Βαγγέλης θα στο χρεώσει σε επόμενο τιμολόγιο).
:D :D :D :D :a22: :a22: :a22: :a22:
:D :D :D :D Εγώ δεν είπα τίποτα.........:a38: :a38: :a38:
Εγώ δεν είπα τίποτα.........:a38: :a38: :a38:
Δεν έχει μόνο ένας γάιδαρος αυτιά φίλε μου.
:D :D
http://www.youtube.com/watch?v=7C9pX25SgP4
Πολυ απλα
http://www.youtube.com/watch?v=OLwR6_4bUJk
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Κύριοι εν Πάτραις, αύριο στο γνωστό κομπιουτεράδικο, θα τελεστεί η προαναγγελθείσα αλλαγή λαδιών και θα υπάρξει καφές μετά φιλοσοφικής κουβέντας περί μοτοσυκλετών, ελαίων, φίλτρων και γυναικών, περί 10η πρωινή ώρα.
Είστε ευπρόσδεκτοι όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε.
Είσοδος για το κοινό ελεύθερη, για τα μέλη 13,50 ? (ειδική τιμή).
Ειρήσθω εν παρόδω, θα δοκιμαστεί και η αξιοπιστία των νέων εργαλείων.
c u
:beer: :beer:
Ειρήσθω εν παρόδω
:look: :look: :look: :look: :look:
Θα ηταν μεγαλη μου τιμη να παρακολουθησω απο κοντα τον μαγιστρο των Η/Υ να ασχολειται ΚΑΙ με τετοια αντικειμενα κ να ακουσω μετα μεγαλης προσοχης κ ευλαβειας τις συμβουλες του
:wacko: :wacko: :wacko:
Αυριο ομως 11 το πουρνο παιζει ο γιος μου ο λεβεντης μπαλα ( ευτυχως που δεν εμοιασε στον μπαμπα του:lol: :lol: ) και θα ειμαι διπλα του να τον παρακολουθω:D :D
Next time
:beer: :beer: :beer:
:wave2: :wave2: :wave2: