PDA

View Full Version : Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Vstrommer71
04/09/2009, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Επειδη ισως δεν εχεις παρακολουθησει την συζητηση απο την αρχη να ενημερωσω οτι η εκδρομη στα Καλαβρυτα θα γινει σε συνεργασια με τα παιδια απο το Scooter-club Patras...Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι δυνατον να παμε χωμα για διαφορους λογους...

Αν ωστοσο μαζευτειτε καποιοι χωματινοι και θελετε να ερθετε απο αλλο δρομο τοτε κανενα προβλημα...Θα σας δουμε επανω με μεγαλη μας χαρα...:beer: :beer: :beer:
ΟΚ,ντοντ γουορι!
Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι οτι κανω και λιγο χιουμορ:beer:

(Ενδεχεται και απο βδομαδα να κανονιστει και κανα μαζεμα των εν Πατραις,stay tuned)

camen
04/09/2009, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
ΟΚ,ντοντ γουορι!
Ελπιζω να αντιλαμβανεσαι οτι κανω και λιγο χιουμορ:beer:
Ναι φιλε μου,κανενα προβλημα...:beer: :beer: :beer:
Θα χαρουμε να μαζευτουμε οσοι περισσοτεροι γινεται...

:wave2:

@ngelos
04/09/2009, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
(Ενδεχεται και απο βδομαδα να κανονιστει και κανα μαζεμα των εν Πατραις,stay tuned)
:beer: :beer:

sf1n4k1
08/09/2009, 18:33
ΑΠ

alcapone09
09/09/2009, 00:05
paidia psinomai k egw alla de kserw sigoura an tha borw logw eksetastikhs.. pandws tha prospathisw.
Camen kana mathima tha perasoume re h mono gia ekdromes einai o septemvris?:D

camen
09/09/2009, 02:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
paidia psinomai k egw alla de kserw sigoura an tha borw logw eksetastikhs.. pandws tha prospathisw.
Camen kana mathima tha perasoume re h mono gia ekdromes einai o septemvris?:D

Ολη η ζωη μια εκδρομη ειναι ρεεεεεεεεε....:beer: :beer: :beer: :beer:

emiliano
09/09/2009, 09:20
Σωστός ο Camen :beer:

To σαββατοκύριακο παίζει φεστιβάλ στο κάστρο με Χαϊνηδες κ.α.

Τα λέμε και εκεί

camen
09/09/2009, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Σωστός ο Camen :beer:

To σαββατοκύριακο παίζει φεστιβάλ στο κάστρο με Χαϊνηδες κ.α.

Τα λέμε και εκεί

:beer:
Θα εθρεις στην εκδρομη την Κυριακη φιλε???
Σε ειδα και μια μερα στην Γουναρη με το καινουργιο μωρο...Καλοταξιδο να ειναι και καλοστριφτο...

hristosP
09/09/2009, 11:01
καλο event θα ναι και με χαινηδες κτλ για πες τωρα ποιο ειναι το νεο μωρο ρε emiliano...ρε ασχετο μηπως ψηνεται κανεις για Αθηνα 12/9 συναυλια asian dub foundation???99% κανεις αλλα λεμε τωρα...

camen
09/09/2009, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
καλο event θα ναι και με χαινηδες κτλ για πες τωρα ποιο ειναι το νεο μωρο ρε emiliano...ρε ασχετο μηπως ψηνεται κανεις για Αθηνα 12/9 συναυλια asian dub foundation???99% κανεις αλλα λεμε τωρα...
Aδερφε ουτε που ξερω ποιοι ειναι αυτοι που λες...:cool: :cool: :cool:
Εγω ξερω ξερω ξερω............αλλα δεν λεω...:lol: :lol: :lol:

Χρηστο θα ερθεις Καλαβρυτα ρε???

emiliano
09/09/2009, 13:44

Θα εθρεις στην εκδρομη την Κυριακη φιλε???

Μέσα για την εκδρομή το έχω πει και παραπάνω :ZZZ:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
ρε ασχετο μηπως ψηνεται κανεις για Αθηνα 12/9 συναυλια asian dub foundation???99% κανεις αλλα λεμε τωρα...
--------------------------------------------------------------------------------

Ψήνομαι ρε φίλε τρελά αλλά πήγα Αθήνα το ΣΚ θα πάω και το επόμενο, παίζει και η εκδρομούλα... :sad:

όσο για το καινούριο μοτόρι θα το δείτε στην εκδρομή.

sf1n4k1
09/09/2009, 13:46
UP...

Καλάβρυτα Κυριακή 10πμ αναχώρηση, ψήστε το..

Καφέ 9μμ σήμερα στο Olympico Αγ.Βασίλειος, ξαναψήστε το..

emiliano
09/09/2009, 13:50
Πάρτε και ένα πρόγραμμα για το φεστιβάλ.

programma REVOLT FESTIVAL

http://revoltfestival.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1

camen
09/09/2009, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano

όσο για το καινούριο μοτόρι θα το δείτε στην εκδρομή.

Ποσα δινεις για να μην το καρφωσω,λεγε...:evil: :evil: :evil:

:rotflmao: :rotflmao:

hristosP
09/09/2009, 14:26
camen δεν φανταζεσαι ποσο ψηνομαι να ρθω εκδρομουλα...απο την αλλη ομως παιζει πολυ πιεση με εξεταστικη...θα εξεαρτηθει τις επομενες 2-3 μερουλες απο το διαβασμα μου...θα προσπαθησω πολυ να ερθω!Θα ενημερωσω....

vaska
09/09/2009, 15:52
τη μια η εξεταστικη την αλλη πονοκεφαλος την τριτη δεν μ αφηνει η δικια μου τελικα το βλεπω μονος μου θα παω αναμεσα σε 5000 σκουτερ. οκ θα ξεχωριζω κι ολας. Ρε αφήστε τις λαλακιες και παμε καμια εκδρομουλα οσο κραταει ο καιρος γιατι αν κρινω απο περισυ Αγγλια καταντησαμε..

Υ.Γ. Αντε να δειτε και "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ" αμαν και πως κανει να σας γνωρίσει :wave2:

vaska
09/09/2009, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
UP...

Καλάβρυτα Κυριακή 10πμ αναχώρηση, ψήστε το..

Καφέ 9μμ σήμερα στο Olympico Αγ.Βασίλειος, ξαναψήστε το..
Ειμαι ακομα στη δουλεια αλλα αν τα καταφερω θα ερθω ολιμπικο να σας γνωρισω ελπιζω μονο να μην εισαστε τελειως καγκουρια με τιποτα ξεταπωτα κωλοπαπα κι εχουμε τσακωθει σε κανενα φαναρι χαχαχα..:a5: :a5:

camen
09/09/2009, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ειμαι ακομα στη δουλεια αλλα αν τα καταφερω θα ερθω ολιμπικο να σας γνωρισω ελπιζω μονο να μην εισαστε τελειως καγκουρια με τιποτα ξεταπωτα κωλοπαπα κι εχουμε τσακωθει σε κανενα φαναρι χαχαχα..:a5: :a5:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μην φοβασε ειμαστε καλα παιδια...
Ελα και θα δεις που θα κολλησεις μαζι μας...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ SCOOTER!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

vaska
09/09/2009, 16:53
να φέρω και την ομορφιάμου μαζι ή θα ζουλέψετε ουλοι???

173170

camen
09/09/2009, 16:55
Εγω θα το φερω παντως:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=84595]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
09/09/2009, 17:02
θα συμφωνήσω "την πρώτη αγάπη δεν την πουλάνε"

camen
09/09/2009, 17:10
θα συμφωνήσω "την πρώτη αγάπη δεν την πουλάνε"
Ναι αλλα αμα δεν υπαρχει μετρητο...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Μακαρι να μπορουσσα να το κρατησω....:( :( :(

vaska
09/09/2009, 17:12
εκλογες έχουμε πούλα την άχρηστη την ψήφο σου όχι το 1ο σου μηχανάκι:nono: :nono:

camen
09/09/2009, 17:13
εκλογες έχουμε πούλα την άχρηστη την ψήφο σου όχι το 1ο σου μηχανάκι:nono: :nono:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μαλλον το κορμι θα αρχισω να πουλαω...Κ τι κορμι ε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
09/09/2009, 17:23
re kamene τι θα παρεις, το κατεμι τελικα?

για τον εμιλιανο δε ρωταω τι πηρε, αν και φανταζομαι τι πηρε :a01:

camen
09/09/2009, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
re kamene τι θα παρεις, το κατεμι τελικα?

για τον εμιλιανο δε ρωταω τι πηρε, αν και φανταζομαι τι πηρε :a01:

Ασε να παρω πρωτα και μετα συζηταμε τι και πως...:smilea: :smilea: :smilea:
Οταν με το καλο θα το εχω στα χερια μου θα καλεσω εκτακτη συνεδρια...

sf1n4k1
10/09/2009, 09:18
Σε 3ς μέρες πάμε Καλάβρυτα. Κυριακή.

Σημειο Συναντησης μας ειναι: N.E.O Πατρων-Αθηνων στο Parking του Everest...9:30 το πρωί. 10 Αναχωρούμε. Θα υπάρχει πληθώρα διαφορετικών μότο.

11 θα συναντηθούμε στο ανέβασμα προς Καλάβρυτα με παιδιά που θα έρθουν απο Αθήνα..

Ελάτε όλοι..δε θα ζουλέυει κανείς κανέναν γιατί όλοι έχουμε καλύτερο μηχανάκι απ όλους..

Θα γελάσουμε σίγουρα..

Θα φάμε καλά..

Θα απολάυσουμε μια ονειρική διαδρομή..

Θα ΘΑ ΘΑ

(έχω μπει στο πνεύμα προκλογικής περιόδου)

Θα, απ όλα λοιπόν!

hristosP
11/09/2009, 13:16
99% μεσα και γω τελικα..παω να αλλαξω και λαστιχα σημερα γιατι τα χουν φτυσει και ανυπομονω για την πρωτη μου εκδρομουλα μαζι σας...

camen
11/09/2009, 13:21
99% μεσα και γω τελικα..παω να αλλαξω και λαστιχα σημερα γιατι τα χουν φτυσει και ανυπομονω για την πρωτη μου εκδρομουλα μαζι σας...
Ωραιος Χρηστακο...
Αντε και θα μας κανει κ το χατηρι ο καιρος μαλλον...

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΓΕΜΑΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!

hristosP
11/09/2009, 13:36
και μιας και ειπες αδιαβροχο...ρε παιδες εσεις οι πιο εμπειροι,με τετοιο καιρο και προορισμο τα Καλαβρυτα που θα εχει πιο χαμηλη θερμοκρασια απο Πατρα,τι μπουφαν σκοπευετε να χρησιμοποιησετε,καλοκαιρινο ή χειμερινο?Καλοκαιρινο υποθετω...

camen
11/09/2009, 13:38
και μιας και ειπες αδιαβροχο...ρε παιδες εσεις οι πιο εμπειροι,με τετοιο καιρο και προορισμο τα Καλαβρυτα που θα εχει πιο χαμηλη θερμοκρασια απο Πατρα,τι μπουφαν σκοπευετε να χρησιμοποιησετε,καλοκαιρινο ή χειμερινο?Καλοκαιρινο υποθετω...

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Αυτο το κοκκινο που εχεις ξεχνα το...
Πανω θα εχει 15 βαθμους...Χειμερινο αλλιως φορα απο μεσα κατι ζεστο για να μην το δαγκωσεις...:winka:

alcapone09
11/09/2009, 13:40
paidia kai gw mesa :wave2: ..shmeiwste me. allaxthkan kai ta ladia sto cbr shmera kai einai etoimopolemo..

camen
11/09/2009, 13:43
paidia kai gw mesa :wave2: ..shmeiwste me. allaxthkan kai ta ladia sto cbr shmera kai einai etoimopolemo..
Σε εχω σημειωμενο εσενα εκει που ξερεις:lol: :lol: :lol:
Πλακα:beer: :beer: :beer:

Λοιπον κοιτατε εδω:
http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?t=11621&postdays=0&postorder=asc&start=0

hristosP
11/09/2009, 13:46
ξερεις τωρα ποια ειναι η μλκια ε?Εκτος απο το bering το καλοκαρινο που εχω,δεν εχω παρει ακομη χειμερινο..οποτε αυτο σκεφτομαι ειναι,θα τον δαγκωσω ή οχι?Θα αστακωθω με κανα φουτερ και οτι γινει...
Απο την στιγμη που ειπα να ρθω ενα σωρο θεματα εχω να λυσω,λαστιχα,μπουφαν οχουυυυυ!!!
δεν κολωνουμε ομως :winka: :winka: :winka:

camen
11/09/2009, 13:48
ξερεις τωρα ποια ειναι η μλκια ε?Εκτος απο το bering το καλοκαρινο που εχω,δεν εχω παρει ακομη χειμερινο..οποτε αυτο σκεφτομαι ειναι,θα τον δαγκωσω ή οχι?Θα αστακωθω με κανα φουτερ και οτι γινει...
Απο την στιγμη που ειπα να ρθω ενα σωρο θεματα εχω να λυσω,λαστιχα,μπουφαν οχουυυυυ!!!
δεν κολωνουμε ομως :winka: :winka: :winka:
Ρε οκ δεν ειναι τοσο τραγικα...
Απλα μην βαλεις κοντομανικο απο μεσα...Η βαλε αλλα παρε και μια πιο χειμωνιατικη μπλουζα μαζι...

hristosP
11/09/2009, 13:50
ναι μωρε ετσι θα το κανω...καλα ρε ψημενε που θυμοσουν το μπουφαν μου?Απο την μια φορα που συναντηθηκαμε το καλοκαιρι?ε τον ελεφαντα...για πες και κανα μαγαζι τωρα με καλες τιμες σε λαστιχα!

camen
11/09/2009, 13:51
ναι μωρε ετσι θα το κανω...καλα ρε ψημενε που θυμοσουν το μπουφαν μου?Απο την μια φορα που συναντηθηκαμε το καλοκαιρι?ε τον ελεφαντα...για πες και κανα μαγαζι τωρα με καλες τιμες σε λαστιχα!

Εδω Πατρα εννοεις???
Η ιντερνετ???

hristosP
11/09/2009, 13:52
Πατρα...παω για αμεση αλλαγη σημερα αυριο,να ταξιδεψουμε σωστα τουλαχιστον!

camen
11/09/2009, 13:55
Πατρα...παω για αμεση αλλαγη σημερα αυριο,να ταξιδεψουμε σωστα τουλαχιστον!
Εχεις πμ...

alcapone09
11/09/2009, 13:59
mhn ton akous..:nono: ekei pou s esteile kanas barbas tou tha einai.. tha ta plirwseis tripla ta lastixa...

camen
11/09/2009, 14:00
mhn ton akous..:nono: ekei pou s esteile kanas barbas tou tha einai.. tha ta plirwseis tripla ta lastixa...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι ρε μλκ...Εγω τους προσεχω τους φιλους...:smilea:

sf1n4k1
11/09/2009, 16:50
Μπράβο ρε παίδες..οεο θα γίνουμε. Χρήστο μη μασάς 15 βαθμούς θα έχει πάνω, θα τον δαγκώσεις σίγουρα αλλά όλα οκ :p . Αν σε παρηγορεί εγώ θα έρθω χωρίς την επένδυση απ το χειμερινό θες να στην φέρω?Αν και δε νομίζω να κάνει τόσο κρύο πια.

Να είστε ψιλοαδιάβροχοι καλού κακού και κανα γάντι.

Για αέρα στα ελαστικά δεν είναι κακό που το λέμε..αλλά εννοείται έλενχος πριν το ταξίδι. Full kit επισκευής-πλήρωσης αέρα θα έχουμε παρ όλα αυτά (βασικά εξ αιτίας του camen θα υπάρχει και κινητό συνεργείο :rotflmao: ) :p

Μη σας ψαρώνει ο καιρός σήμερα και άυριο..την Κυριακή θα βρέξει έτσι κι αλλιώς :lol:

Γι αυτό να έρθετε κι άλλοι, λίγες συμμετοχές βλέπω απο Πάτρα, για μαζευτείτε που είναι οι υπόλοιποι?..over

Θωμά που τον έστειλες για λάστιχα?Θα μάθω και θα καλοπεράσεις..:hypnotize

alcapone09
11/09/2009, 17:44
Egw an de ginotan auth h syzhthsh thwma-xristou tha eskaga me fouter kai kodomaniko(mexri ta everest pou tha me krazate k meta pisw gia boufan):smokin:..twra tha eksoplistw katallhlws..
Tha parw mazi k ta gantia me ton yalokatharisthra...
poly mourh se lew :lol:

camen
11/09/2009, 18:25
Μπράβο ρε παίδες..οεο θα γίνουμε. Χρήστο μη μασάς 15 βαθμούς θα έχει πάνω, θα τον δαγκώσεις σίγουρα αλλά όλα οκ :p . Αν σε παρηγορεί εγώ θα έρθω χωρίς την επένδυση απ το χειμερινό θες να στην φέρω?Αν και δε νομίζω να κάνει τόσο κρύο πια.

Να είστε ψιλοαδιάβροχοι καλού κακού και κανα γάντι.

Για αέρα στα ελαστικά δεν είναι κακό που το λέμε..αλλά εννοείται έλενχος πριν το ταξίδι. Full kit επισκευής-πλήρωσης αέρα θα έχουμε παρ όλα αυτά (βασικά εξ αιτίας του camen θα υπάρχει και κινητό συνεργείο :rotflmao: ) :p

Μη σας ψαρώνει ο καιρός σήμερα και άυριο..την Κυριακή θα βρέξει έτσι κι αλλιώς :lol:

Γι αυτό να έρθετε κι άλλοι, λίγες συμμετοχές βλέπω απο Πάτρα, για μαζευτείτε που είναι οι υπόλοιποι?..over

Θωμά που τον έστειλες για λάστιχα?Θα μάθω και θα καλοπεράσεις..:hypnotize
Τι να σε κανω ρε καψερε που δεν εχω ακομη το νεο εργαλειο!!!:evil: :evil: :evil:

sf1n4k1
11/09/2009, 18:49
AXXAAXXAAXAXXAXAXAXA

Πες μου οτι θα με πατάς με το ΚΤΜ να τρελαθώ!!ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ!!!

camen
11/09/2009, 18:55
AXXAAXXAAXAXXAXAXAXA

Πες μου οτι θα με πατάς με το ΚΤΜ να τρελαθώ!!ΠΕΣ ΤΟ ΜΟΥ!!!

Aνετα ομως...:lol: :lol: :lol:
Ποσα αλογακια βγαζεις βρε καημενε???

@ngelos
11/09/2009, 19:42
Σιωπή τώρα στο κοινό,γιατί μέχρι νεοτέρας τα ινία του γρήγορου εδώ τα έχω εγώ...
Το μηχανάκι δηλαδή γιατί εγώ το παίζω γρήγορος μόνο στο χώμα...
:lol: :lol: :lol:

Ρε camen...πες μου ότι θα πάρεις endurάκι και φέρνω τώρα πίσω το dt να πάρουμε τα βουνά...

camen
11/09/2009, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Σιωπή τώρα στο κοινό,γιατί μέχρι νεοτέρας τα ινία του γρήγορου εδώ τα έχω εγώ...
Το μηχανάκι δηλαδή γιατί εγώ το παίζω γρήγορος μόνο στο χώμα...

Ρε camen...πες μου ότι θα πάρεις endurάκι και φέρνω τώρα πίσω το dt να πάρουμε τα βουνά...
Θα μπορουσε και να ειναι enduraki ΑΛΛΑ :nono: δεν ειναι...
Ειναι για σφιχτα ασφαλτινα κομματια με καλη προσφυση και στροφιλικια...
Και αυτο το μηχανακι αντιπαθει η μπροστα ροδα του να παταει εδαφος...Ολο στον αερα θελει να ειναι...:smokin: :smokin: :smokin:

sf1n4k1
11/09/2009, 19:51
Τι σχέση έχουν τ άλογα με τη κουλαμάρα?

42 άλογα και 3 γαιδούρια έχω..(κατσίκια-πρόβατα δε μετράω)

Το θέμα είναι οτι το ΚΑΤΕΜΙ σου θα το πατάω Θωμά πάρτο χαμπάρι..ας έχει και 200 άλογατα..και 5 γαιδούρια..

Υ.Γ ακούσατε ακούσατε..αποφεύγει να πατάει η μπροστινή ρόδα στο έδαφος.. (συνήθως βρίσκεται πάνω σε ρυμούλκο οδικής βοήθειας..)

camen
11/09/2009, 19:53

Υ.Γ ακούσατε ακούσατε..αποφεύγει να πατάει η μπροστινή ρόδα στο έδαφος.. (συνήθως βρίσκεται πάνω σε ρυμούλκο οδικής βοήθειας..)

Φημες,μην τις ακους...:lol: :lol: :lol:

Για να υπολοιπα οταν θα ερθει η ωρα θα λογαριαστουμε :smokin:

sf1n4k1
11/09/2009, 20:08
Φημες,μην τις ακους...:lol: :lol: :lol:

Για να υπολοιπα οταν θα ερθει η ωρα θα λογαριαστουμε :smokin:

Εδώ μου είσαι κοπριτάκο ε?

Έλα Εκδρομή ΛΕΜΕ UP

p@nos
11/09/2009, 20:20
lc4 einai telika...

ρε καμεν τσαμπα ψαχνεις για μαστορα...

κανα παπα πρεπει να ψαξεις να το ευλογισει και να το ραντισει με αγιασμο μη σκορπαει

camen
11/09/2009, 20:22
lc4 einai telika...

κανα παπα πρεπει να ψαξεις να το ευλογισει και να το ραντισει με αγιασμο μη σκορπαει

Αντε το βρηκες...:winka:

sf1n4k1
11/09/2009, 20:24
lc4 einai telika...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σωστόοοος

(Και οδική μαζί για παν ενδεχόμενο)

@ngelos
11/09/2009, 22:40
Τουλάχιστον θα έχει εμένα,που ξέρω,να τον συμβουλεύω όταν θα χαλάει.Θα τρέχει που θα τρέχει στα μαστόρια κάθε τόσο...μην τον πιάνουνε και κότσο...
Καλοτάξιδο δεν σου λέω...αποστάσεις άνω των 100 χιλ. με το γKανTεM θα κάνεις μόνο από τη θέση του συνοδηγού της οδικής βοήθειας....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κρίμα,μωρέ,μην τον κοροιδεύουμε ακόμη δεν το πήρε(στην εκδρομή τώρα...).
Μεγειά φίλε...Με υγεία να το χαρείς και πάντα όρθιοι....

camen
11/09/2009, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Τουλάχιστον θα έχει εμένα,που ξέρω,να τον συμβουλεύω όταν θα χαλάει.Θα τρέχει που θα τρέχει στα μαστόρια κάθε τόσο...μην τον πιάνουνε και κότσο...
Καλοτάξιδο δεν σου λέω...αποστάσεις άνω των 100 χιλ. με το γKανTεM θα κάνεις μόνο από τη θέση του συνοδηγού της οδικής βοήθειας....

Κρίμα,μωρέ,μην τον κοροιδεύουμε ακόμη δεν το πήρε(στην εκδρομή τώρα...).
Μεγειά φίλε...Με υγεία να το χαρείς και πάντα όρθιοι....

Δ Ε Ν ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!
Βαλτοι ειστε???:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:rotflmao: :rotflmao:

p@nos
11/09/2009, 23:21
kala mwre ετσι κι αλλιως οταν το παρεις δε θα το κουνας και καθολου...

μονιμα χαλασμενο θα ναι...

sf1n4k1
12/09/2009, 08:31
kala mwre ετσι κι αλλιως οταν το παρεις δε θα το κουνας και καθολου...

μονιμα χαλασμενο θα ναι...

:D

Έ Έ Έκδρομη..

Άυριο όλοι στην ώρα σας..10 αναχωρούμε λέμε!!

jimmis5
12/09/2009, 09:07
Αν και 10 ειναι αργα 99% παιζει να ρθω μαζι με ενα μηχανακι ακομα ενα cbf600.θα τα πουμε εκει:wave2:

camen
12/09/2009, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Αν και 10 ειναι αργα 99% παιζει να ρθω μαζι με ενα μηχανακι ακομα ενα cbf600.θα τα πουμε εκει:wave2:

γεια σου ρε Τζιμακο:wave2: :wave2: :wave2:

Πω Πω θα ειμαστε τρελος λαος........:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

sf1n4k1
12/09/2009, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5

9:30 είναι η συνάντηση (πίνουμε 1ο καφεδάκι) 10 είναι η αναχώρηση. Να έρθετε..jim

hristosP
12/09/2009, 22:09
ολοι πανετοιμοι ειμαστε???ανυπομονω...!παρακολουθω που λετε το meteo εδω και κανα δυο χρονια...Η αληθεια ειναι τις τελευταιες 2 εβδομαδες εχει πεσει πολυ εξω με τις βροχες στην πατρα που δινει καθε μερα και δεν πεφτει τελικα ψιχαλα!Για αυριο ομως εκει που μας τα δειχνε καλα,ειδα τωρα οτι τα γυρισε και δινει κατι βροχουλες...ΑΣ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ και παλι ευχομαι...

p@nos
12/09/2009, 22:19
δε διχνει βροχουλες ρε

καρεκλες δειχνει :lol: :lol: :lol:

αλλα οντως τις τελευταιες μερες λεει οτι να ναι...

ψτ
εσυ ο απο πανω...

ξερω απο που ψωνισες σημερα το μεσημερι
:smokin: :smokin: :smokin:

hristosP
12/09/2009, 22:26
χαφιεεεεε...με παρακολουθεις ρε κωλοπαιδι?Γιατι δεν ερχεσαι ρε αυριο?εχει πεσει διαβασμα??Αν θες καμια βοηθεια πμ και ολο και κατι θα χω....

p@nos
12/09/2009, 22:33
νταξ μαν κομπλε ειμαι ρε συ...πολυ διαβασμα γαμω το φελεκι μου μεσα

παιζει να περασω να πω γεια, εκεινη την ωρα ξυπναω και μαλλον θα παω να παρω κανα γαλατακι:lol:

hristosP
12/09/2009, 22:39
Καλα ελα εσυ με τζινακι και μπουφανακι και σε εχουμε ψησει για πανω...:evil: :evil: :evil:

p@nos
12/09/2009, 22:40
ρε ειμαι τοσο κοντα εκει που θα συναντηθειτε που μπορει να ερθω οχι με τζιν, αλλα κατευθειαν με το μποξερακι και τη φανελα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hristosP
12/09/2009, 22:46
:D :D :D :D :D :D

ε καλα αμα θες να ανεβεις Καλαβρυτα με μποξερακι και φανελα,πασο :winka: :winka: :winka:

p@nos
12/09/2009, 22:52
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

@ngelos
13/09/2009, 07:25
Πάνοοοοο...
Πάρε και μένα ένα γάλα...

Σπίτι μου τελείωσε ρε πούστη μου...

camen
13/09/2009, 07:43
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Το πουλμαν για την 5ημερη αναχωρει σε λιγο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

@ngelos
13/09/2009, 07:49
Το πουλμαν για την 5ημερη αναχωρει σε λιγο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για το T-max του sf1n4k1 λες ?...:smilea:

alcapone09
13/09/2009, 07:54
meraaaa:sun: ade kalo dromo na xoume!

hristosP
13/09/2009, 07:57
καλημεραααα....!!!!με γαμω τους καιρους ξεκιναμε...αντε για να δουμε!

p@nos
13/09/2009, 19:51
akoma kalavrita eiste re?

hristosP
13/09/2009, 19:56
οχι μαν εχουμε γυρισει...ωραια ηταν,φαγαμε και την μπορα μας...μια χαρα!

p@nos
13/09/2009, 20:29
krima gia th bora gmt...
:sad:

οι σκουτεραδες σας κοροιδευαν?
:rotflmao:

καμια φωτο ρε δε τραβηξατε?

@ngelos
13/09/2009, 20:38
καμια φωτο ρε δε τραβηξατε?
Τραβήψαμε...
Να κάνουμε ένα καινούργιο thread για την εκδρομούλα μας και ας βάλει ο καθένας ότι έχει τραβήξει...Sf1n4k1,έλα,κάνε την αρχή...
Περιττό,Πάνο να σου πούμε πως έχασες που δεν ήρθες αφού παρά την βροχή περάσαμε γαμάτα...Την επόμενη όμως δεν θα έχεις δικαιολογία...:lol: :lol:

alcapone09
13/09/2009, 20:42
polles foto.. tha anevoun prosexws ypothetw.. pare mia geysh ap to video tou leoxarh:
http://www.youtube.com/watch?v=ctja2Ew-U5o

h ekdromh htan super!! fagame, hpiame,gelasame, xwristikame, ksanavrethikame, vraxikame, stegnwsame ktl..ktl.. keep walking.. kai.. keep riding:beer:

hristosP
13/09/2009, 20:46
να κοροιδεψουν εμας οι σκουτεραδες για τη βροχη?Μας ζηλευαν ρε :D :D :D

καλο θα ναι να γινει ενα ξεχωριστο thread γενικα με τις εκδρομες και οχι μονο για αυτην...γιατι θα ειναι λιγο ακυρο να φταχνουμε καθε φορα νεο thread...μπορουμε να φταξουμε ενα που να λεγεται εκδρομες-συναντησεις πατρας ή τελος παντων καπως ετσι και να ποσταρουμε φωτο βιντεο και λεπτομερειες-ανακοινωσεις εκδρομων κτλ ωστε να ειναι πιο συγκεκριμενο απο ''ακουει η Πατρα,οβερ!!!''...

camen
13/09/2009, 21:03
Σπιτι και εμεις επιτελους...
Αφου πηγαμε να φαμε κ να κανουμε κατι δουλειες...Ολα αψογα παιδια...

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που με συνοδεψαν παρολο που ειχαν πολλα περισσοτερα
κυβικα...:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Περισσοτερα εν καιρω...Φωτο θα ανεβουν καποια στιγμη σιγουρα στο scooterclub...
Θα δωσω λινκ:winka: Αλλα θα ετοιμασω και για εδω κατι μολις βρω χρονο...:winka:

alcapone09
13/09/2009, 21:08
http://forum.scooterclubhellas.gr/viewtopic.php?t=11621&postdays=0&postorder=asc&start=180

@ngelos
13/09/2009, 21:12
να κοροιδεψουν εμας οι σκουτεραδες για τη βροχη?Μας ζηλευαν ρε :D :D :D

καλο θα ναι να γινει ενα ξεχωριστο thread γενικα με τις εκδρομες και οχι μονο για αυτην...γιατι θα ειναι λιγο ακυρο να φταχνουμε καθε φορα νεο thread...μπορουμε να φταξουμε ενα που να λεγεται εκδρομες-συναντησεις πατρας ή τελος παντων καπως ετσι και να ποσταρουμε φωτο βιντεο και λεπτομερειες-ανακοινωσεις εκδρομων κτλ ωστε να ειναι πιο συγκεκριμενο απο ''ακουει η Πατρα,οβερ!!!''...
Ακούμε και άλλες προτάσεις και από άλλους και το φτιάχνουμε...
Η γνώμη μου είναι...για να μην αποκλείουμε και τους εκτός Πάτρας από τις εκδρομές μας...κάθε εκδρομή που αποφασίζουμε να την ανακοινώνουμε στο "Ακούει η Πάτρα" και μετά να ανοίγουμε και ένα thread μόνο για την συγκεκριμένη όπου εκτός του τις συμμετοχές και τα σχολιά μας να να βάζουμε και τις φωτογραφίες μας μετά...

camen
13/09/2009, 21:20
Παιδια αν θελετε να βαλετε φωτο ανοιξτε ενα tread στα "Βολτες-Συναντησεις" ,δωστε τιτλο,βαλτε τις φωτο σας και γραψτε και καμια μινι περιγραφη...:winka:
Ομορφα και νοικοκυρεμενα:winka:
Κ για καθε εκδρομη ξεχωριστο tread με φωτο και περιγραφη...
Για να τα βρισκουμε ευκολα...

Κ αυτο εδω ας υπαρχει για να κανουμε συννενοησεις...:wave2:

Κ με την ευκαιρια ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Λεωχαρη για το ομορφο βιντεο:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

vaska
14/09/2009, 06:26
Μπραβο ρε παιδια χαρηκα που περασατε όμορφα, αλλα κι εμείς κάναμε 410 μαγευτικα χλμ, φτασαμε Αγραφα, παιξαμε και λιγο στο χώμα, όμορφα ήταν. Πάντως κι εμεις δεν γλυτώσαμε την βροχή για ένα 15λεπτο έβρεξε τόσο πολύ και τόσο δυνατα που πονούσε το πρόσωπό μου λέμε, μεχρι δακρύων και μετά ήλιος. Φτάσαμε στην Πάτρα στεγνοί ενώ είχαμε μουσκέψει μέχρι το κοκαλο. Ευτυχώς που δεν ήρθε η κοπέλα που σας έλεγα γιατί δεν θα είχε βρακί ν' αλλάξει....
Άντε να το κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί.

sf1n4k1
14/09/2009, 09:08
Πολύ χάρηκα που σας είδα όλους. Είμασταν βέβαια τόσοι πολλοί που αναγκαστικά χωρήσαμε..ελπίζω σύντομα στα επόμενα.

Τα σκούτερ γύρισαν στεγνά..νιαχ νιαχ

jimmis5
14/09/2009, 10:19
Να ειστε καλα ολοι χαρηκα για την γνωριμια με τους καινουργιους και που ειδα και παιδια που ειχα καιρο να δω.Το οτι χωριστηκαμε εχει να κανει με τις καιρικες συνθηκες και με τον κοσμο που ειχε μαζευτει που ηταν παρα πολλοι.Και εις αλλα με υγεια λοιπον:beer: :beer:

camen
14/09/2009, 11:14
:beer: :beer: :beer: :beer:
:beer: :beer: :beer: :beer:

camen
14/09/2009, 13:22
Ποιοι εχουν φωτο απο την εκδρομη???
Γτ τις θελω για την συλλογη μου,να κανονησουμε με καποιο τροπο να τις παρω και να σας δωσω και μερικες που εχω εγω:winka:

hristosP
14/09/2009, 13:34
εγω θα ελεγα οσοι εχουν φωτο να καναν την καλη να τις ανεβαζαν εδω να τις βλεπουμε ολοι και να μας γουσταρουμε...να ζηλεψουν και οσοι δεν ηρθαν :D :D :D

camen
14/09/2009, 13:37
εγω θα ελεγα οσοι εχουν φωτο να καναν την καλη να τις ανεβαζαν εδω να τις βλεπουμε ολοι και να μας γουσταρουμε...να ζηλεψουν και οσοι δεν ηρθαν :D :D :D
Ναι ρε θα γινει...Απλα κατι παιζει με το imageshack κ δε μου τις κανει resize...
Υπομονη,θα τις βαλω και μετα συμπληρωνεται απο κατω...

hristosP
14/09/2009, 13:44
ρε παληκαρια ασχετο αλλα δειτε δω και πειτε με πμ οποιος ξερει...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=87249

καλα οχι μονο με πμ,αλλα οποιος ξερει ας απαντησει εκει

camen
14/09/2009, 15:41
Οριστε ρε ρεμαλια:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1526493#post1526493

Βαλτε και τις δικες σας απο κατω...Μονο που δεν ξερω γτ βγαινουν σε λινκ...:sad:

p@nos
15/09/2009, 21:54
ρε πατρινοι να ρωτηξω...

καλοι οι καφεδες οι μπυρες οι μεζεδες και οι μπεζεδες αλλα...

...μιας και οι αλητες μηχανοβιοι προφανως ειναι και αθλητικοι τυποι για να κουμανταρουν τα αλογατα(:rotflmao: ) για κανα μπασκετακι την ψηνετε γενικα???

(για να δουμε ανταποκριση:smokin: :smokin: :smokin: )

@ngelos
16/09/2009, 10:07
Έχω κρεμάσει εδώ και χρόνια τα παπούτσια μου,αλλά αν υπάρχει καλή πρόκληση μπορεί και να το ψήσω...Μετά την Δευτέρα,όμως...

Προτιμώ πάντως την μπάλα...
:wave2:

jimmis5
16/09/2009, 10:20
ρε πατρινοι να ρωτηξω...

καλοι οι καφεδες οι μπυρες οι μεζεδες και οι μπεζεδες αλλα...

...μιας και οι αλητες μηχανοβιοι προφανως ειναι και αθλητικοι τυποι για να κουμανταρουν τα αλογατα(:rotflmao: ) για κανα μπασκετακι την ψηνετε γενικα???

(για να δουμε ανταποκριση:smokin: :smokin: :smokin: )

Μεσα και εγω για μπασκετακι και σας εχω και γηπεδο με ταρταν για παρτη μας και με προβολης:beer:

alcapone09
16/09/2009, 11:14
kai gw psinomai...

p@nos
16/09/2009, 12:10
αντε να μαζευτει κοσμος!!!!!

:a25: :a25: :a25:

emiliano
16/09/2009, 14:02
Ρε τι σου κάνει το EURO.
Ετοιμαστείτε για τρελά καρφώματα.
Για τη συμμετοχή απαιτείται φουλ προστατευτικός εξοπλισμός (κράνος, μπότες, γάντια κλπ.) Προσοχή απαγορεύονται λαδώματα, γρασαρίσματα κ.α. Επίσης θα γίνει έλεγχος στην πόρτα για τυχόν ουσίες τύπου γράσο, λάδι (κυρίως ημισυνθετικό 15-50), wd40, μοτορκοκ, υγρά μπαταρίας, λάδια πιρουνιού και άλλα υγρά που θεωρούνται επικίνδυνα για αθλητικές δραστηριότητες.
Επίσης χρήση εργαλείων τύπου γερμανοπολύγωνα, μπουζόκλειδα, κάβουρες κ.α. θα τιμωρείται με αποκλεισμό.
Ο χωρισμός των ομάδων θα γίνει με την μέγιστη δυνατή αξιοκρατεία καθώς οι περισσότεροι έχουν χαρακτηριστεί στο παρελθόν ως κουλάδια.
Επιτρέπεται η συμμετοχή των συνοδηγών σε ρόλο τσιρλίντερ (το φύλο του συνοδηγού δεν παίζει ρόλο είμαστε ανοιχτή σε νέες ιδέες).
Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει το απαραίτητο φαγοπότι...

p@nos
16/09/2009, 14:10
δε δηλωσες αν εισαι μεσα ομως...

:D :smokin: :smokin: :smokin: