View Full Version : Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
22
Μάρκος Θεόδωρος 2610314429
Μάρκος Θεόδωρος 2610314429 :a18:
Σημερα ειχα την ευκαιρια να εχω για καποιες ωρες στην κατοχη μου το παρακατω κουκλι...Ειναι ιδοκτησια φιλου και μου το εμπιστευτηκε...Δυστυχως δεν εχω ακομη αυθεντικες φωτο,γτ ο γιος του το εριξε κατω τις προαλλες και εσπασε την ζελατινα...Το εχει γδυσει και περιμενει την νεα ζελατινα...Αλλα τις χρωσταω μολις ξαναφορεσει τα καλα του...Κ απο Σεπτεμβρη μαλλον θα μπει για πληρη ανακατασκευη,να γινει ακομη πιο κουκλι και να συνεχισει την πορεια στα χερια του πανευτυχη ιταλοφιλου ιδιοκτητη του ...:winka:
Για την οδηγικη εμπειρια δε εχω να πω κατι:smokin:
203140
perastikos
06/07/2010, 17:51
Έχει μείνει κανένας Πάτρα??
Ψήνεστε είτε Σάββατο είτε Κυριακή για την διαδρομή που είχαμε πει εδώ?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=104820&perpage=15&pagenumber=2
Επίσης, επειδή το έψαξα λίγο πολύ ωραία διαδρομή είναι η:
Πάτρα - Ναύπακτος (στην πρώτη έξοδο της περιμετρικής) - Γέφυρα Μπανιά - Κάτω Μακρινού - Πετροχώρι - Θέρμο - Πλάτανος - Περδικόβρυση - Κρυονέρια - Άνω Χώρα - Λιμνίτσα - Ναύπακτος - Πάτρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Ειμαι Λευκαδα αγορινα εδω και πολλες μερες...Αν πατε ,καλα να περασετε και περιμενουμε μπολικες φωτοοοο...:beer: :beer: :beer:
perastikos
06/07/2010, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ειμαι Λευκαδα αγορινα εδω και πολλες μερες...Αν πατε ,καλα να περασετε και περιμενουμε μπολικες φωτοοοο...:beer: :beer: :beer:
Λευκάδα σίγουρα θα περνάς καλύτερα. Εμείς περιμένουμε photos! :evil:
:beer:
:wave2:
Αύριο δουλειά κανονικά 9-5..... :sick:
Λευκάδα σίγουρα θα περνάς καλύτερα. Εμείς περιμένουμε photos! :evil:
Θα γινει και αυτο καποια στιγμη αλλα μετα να λογαριαστειτε εσεις με την γυναικα μου...:smokin:
perastikos
06/07/2010, 18:03
Γιατί, έχει λογαριασμό στο forum :look:
:p
Να το φέρω και αυτό στην τελευταία σελίδα μπας και το δει κανένας :lol:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=104820&perpage=15&pagenumber=2
Πάτρα - Ναύπακτος (στην πρώτη έξοδο της περιμετρικής) - Γέφυρα Μπανιά - Κάτω Μακρινού - Πετροχώρι - Θέρμο - Πλάτανος - Περδικόβρυση - Κρυονέρια - Άνω Χώρα - Λιμνίτσα - Ναύπακτος - Πάτρα
Για την οδηγικη εμπειρια δε εχω να πω κατι:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παει κι αυτος
:a13: :a13: :a13:
μπιλ την κανω αυριο για αθηνα
το σκ δε μπορουσα να σου στειλω ειχα μπλεξιματα:a13:
υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο βεβαια να κατεβω πριν τον αυγουστο πατρα :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παει κι αυτος
:a13: :a13: :a13:
Α φιλε αυτα τα μηχανακια παντα μου αρεσαν...Δεν ειναι κατι καινουργιο αυτο...
Μηχανακια που ειναι ζωντανα και εχουν ηχο που σπανια συναντας...:winka:
Μηχανακια που ειναι ζωντανα και εχουν ηχο που σπανια συναντας...:winka:
τι να σου πω ρε εγω δε ξερω απ'αυτα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι να σου πω ρε εγω δε ξερω απ'αυτα
Κατσε να δεις και real φωτο απο το μηχανακι...Ειναι σχεδον στην πενα μιλαμε...
Μοντελο 1992 φερμενο απο Ιταλια με 2.000.000 δρχ τοτες...:winka:
το ξερω το μηχανακι
μλκ γμσε τα εχω βαλει στο ματι ενα 900 σε τιμη ζζζζζζουπερ, με βλεπω να μπαινω μεσα στο τελος:look:
Για Κυριακή είμαι μέσα (διπλός). Κανόνισε και πες μου.
perastikos
07/07/2010, 03:15
@panos: Μπλεξίματα! Χαίρομαι :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Για Κυριακή είμαι μέσα (διπλός). Κανόνισε και πες μου.
Από ότι καταλαβαίνω οι μοναδικοί θα είμαστε, επομένως μιλάμε το Σάββατο στο τηλ που μου είχες στείλει και κανονίζουμε ;)
@panos: Μπλεξίματα! Χαίρομαι :D
Από ότι καταλαβαίνω οι μοναδικοί θα είμαστε, επομένως μιλάμε το Σάββατο στο τηλ που μου είχες στείλει και κανονίζουμε ;)
Έχεις π.μ.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Σνιφ.... Μόνο τον κινητήρα του έχω στον ελέφαντα, αλλά απο μελωδία και γκάζι εποχής .............:beer: :a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
μελωδία και γκάζι εποχής .............:beer: :a19:
:winka: :winka: :winka: :winka:
Χαιρεσε να το ακους να ανοιγει ρε παιδι μου... :D Οχι σαν τα σημερινα σκατα που ειναι 150-180 αλογα και περνανε διπλα σου και νομιζεις οτι περασε ηλεκτρικο σκουτερακι:yuck:
Cpt. Haddock
08/07/2010, 11:05
Πουσται, πατρινΙοι!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=107220
Για βοηθηστε τον ταξιδιώτη μπας και θυμηθούμε τι θα πει Ξενιος Δίας :wave2: :beer:
Το είδα το θρεντ αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα με ενοικιαζόμενα στην Πάτρα. Παρ' αυτά παίρνω τώρα τηλ έναν φίλο με ταξιδιωτικό πρακτορείο να μου πει και θα του απαντήσω.
Το είδα το θρεντ αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα με ενοικιαζόμενα στην Πάτρα.
Το ιδιο νομιζω και εγω γτ εψαχωα πριν λιγο καιρο για ενα φιλαρακι που ηθελε να νοικιασει για μερικες μερες...Απιστευτο μεν πραγματικοτητα δε...:hypnotize
Ρε μπας και να ανοιξουμε κανενα τετοιο μαγαζακι:rolleyes: :D
Το ιδιο νομιζω και εγω γτ εψαχωα πριν λιγο καιρο για ενα φιλαρακι που ηθελε να νοικιασει για μερικες μερες...Απιστευτο μεν πραγματικοτητα δε...:hypnotize
Ρε μπας και να ανοιξουμε κανενα τετοιο μαγαζακι:rolleyes: :D
Τι να το κανουμε δεν εχει τουρισμο η Πατρα απλα περασμα ειναι παντως καλυτερα θα ηταν να του προτειναμε καποιο καταστημα προς τον Πυργο εκει εχει απο οτι θυμαμαι.σε αλλη περιπτωση θα του δωσω το KLE αρκει να μου το φερει γεματο βενζινα:lol: :lol: :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Τι να το κανουμε δεν εχει τουρισμο η Πατρα απλα περασμα ειναι παντως καλυτερα θα ηταν να του προτειναμε καποιο καταστημα προς τον Πυργο εκει εχει απο οτι θυμαμαι.σε αλλη περιπτωση θα του δωσω το KLE αρκει να μου το φερει γεματο βενζινα:lol: :lol: :lol: :wave2:
Αν ξερετε ρε παιδια πειτε το...Εγω μπορει να μενω εκει αλλα δεν τα γνωριζω και ολα...:winka:
Παντως Πατρα δεν εχω βρει κατι και υποθετω οτι το παλικαρι θελει και μηχανη μεγαλου κυβισμου.Κανενα vstrom κανενα XTX για να κανει την δουλεια του...
Εδω Λευκαδα βρισκεις ανετα να νοικιασεις τετοια μηχανακια αλλα Πατρα δεν εχω βρει τπτ παρολο που εψαχνα...
Τελικά πήγαμε με τον Περαστικό βολτούλα χθες στην Ορεινή Ναυπακτία. Ήταν ωραιότατα και εμείς περάσαμε υπέροχα. Θά βάλω μερικές φωτό αργότερα στο "Συναντήσεις βόλτες".
Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη βολτούλα. Άντε και σε επόμενες.
:beer: :beer:
perastikos
12/07/2010, 08:37
Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη βολτούλα. Άντε και σε επόμενες.
Εγώ ευχαριστώ! Για την παρέα, την υπομονή (γιατί είμαι και γρήγορος) και τις συμβουλές! :)
camen τα ακους?????τα ακουω να λες....θυμασαι τι ελεγε πριν 1 μηνα?τωρα με πεταει σαν καμμενο μπουζι και ζηταει αλλου τον ερωτα....ουστ απιστε.......
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
camen τα ακους?????τα ακουω να λες....θυμασαι τι ελεγε πριν 1 μηνα?τωρα με πεταει σαν καμμενο μπουζι και ζηταει αλλου τον ερωτα....ουστ απιστε.......
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Ρε παράλυτε δε σε πήρα 10 τηλ.?? δε σε παρακάλεσα νε έρθεις? Εεεε ναι πίπ@ δε σου πήρ@με οκ. Ρε μ@λ@κ@ αν δεις καράβι στο βουνό μ........ .
Πες ότι η γυναίκα έβγαλε απαγορευτικό απόπλου
Με ειδα χθες να αγγλοφερνω τι επαθα δεν ξερω τεστ ride μου ειπαν και πηγα να δοκιμασω εε και τα δοκιμασα ολα
Daytona 675 ομορφο δυνατο γρηγορο φρεναρει αλλα εγινα σε δεκα λεπτα σαν 8 καρο μαλλον δεν κανω για SS και αποριφθηκε γρηγορα γρηγορα,
Περνω το triple to R ευκολο οδηγητο με απιστευτα φρενα ωραιο γκαζι μεσα στην πολη ελιγμοι ηταν σαν παπι αλλα με δυναμη δεν θα το αγοραζα γιατι ειναι απο τα πιο ασχημα μηχανακια που υπαρχουν.
Tiger με ελευθερας....Τι απολαυση ηταν αυτη δεν επαιζε να μην ριχνω και μια ξερη σε καθε αλλαγη καγκουρας του κερατα λεμε,ωραιο δυνατο με φρενα και μανιτζεβελο για το βαρος του τελικα ειναι πολυ ομορφο μηχανακι ιδανικο να ταξιδευεις θα το αγοραζα σιγουρα αν ηταν στα 750 κυβικα.
Καταληγω στο μηχανακι που λατρεψα ναι ηταν το BONNEVILLE κλασσικο πανεμορφο ροπη απο χαμηλα και με απιστευρα φρενα πιστευω ταξιδευεις ανετα και ξεκουραστα οσο για μεσα στην πολη απλα παιχνιδακι..
Ρε λες να γινω αγγλος ασθενεις...
Ειδα και τον Χρηστο Sephiroth5 και βολταραμε και παρεακι χαρηκα που τα ειπαμε,κερασε και αυτοκολλητο moto.gr:beer: :wave2:
203503
ειναι ναρα το εργαλειο τζιμη
τσιμπα το αμα σε περνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
:beer: :beer: :beer:
Με ειδα χθες να αγγλοφερνω τι επαθα δεν ξερω τεστ ride μου ειπαν και πηγα να δοκιμασω εε και τα δοκιμασα ολα
Daytona 675 ομορφο δυνατο γρηγορο φρεναρει αλλα εγινα σε δεκα λεπτα σαν 8 καρο μαλλον δεν κανω για SS και αποριφθηκε γρηγορα γρηγορα,
Περνω το triple to R ευκολο οδηγητο με απιστευτα φρενα ωραιο γκαζι μεσα στην πολη ελιγμοι ηταν σαν παπι αλλα με δυναμη δεν θα το αγοραζα γιατι ειναι απο τα πιο ασχημα μηχανακια που υπαρχουν.
Tiger με ελευθερας....Τι απολαυση ηταν αυτη δεν επαιζε να μην ριχνω και μια ξερη σε καθε αλλαγη καγκουρας του κερατα λεμε,ωραιο δυνατο με φρενα και μανιτζεβελο για το βαρος του τελικα ειναι πολυ ομορφο μηχανακι ιδανικο να ταξιδευεις θα το αγοραζα σιγουρα αν ηταν στα 750 κυβικα.
Καταληγω στο μηχανακι που λατρεψα ναι ηταν το BONNEVILLE κλασσικο πανεμορφο ροπη απο χαμηλα και με απιστευρα φρενα πιστευω ταξιδευεις ανετα και ξεκουραστα οσο για μεσα στην πολη απλα παιχνιδακι..
Ρε λες να γινω αγγλος ασθενεις...
Ειδα και τον Χρηστο Sephiroth5 και βολταραμε και παρεακι χαρηκα που τα ειπαμε,κερασε και αυτοκολλητο moto.gr:beer: :wave2:
Aντε λιγο ακομα και θα σε κανω να αλλαξεις γνωμη λεμε θα βλεπεις :eyepop: Triumph και θα λες το θελω τωρα χαχαχα:lol: :lol:
Μαχητικό το 675, είναι όπλο, δεν είναι για τσι ηλικίες "σας" Jimmy :lol: . Το tiger που το πήρα πρόσφατα κ εγώ μ ελευθέρας δεν είναι ωραίο?Αν δεν είχε τα "προβλήματα" που διαβάζω στο forum τους ίσως να το τσίμπαγα καθώς ο αργυρόπουλος παίρνει το δικό μου σε νορμάλ λεφτά. Που το πέτυχες το test ride σε daytona ?:P Θέλω κ εγώ μια βόλτα.. :P
Υ.Γ Κρυφοτσοπεράκιας είσαι ρε?
παλι εχασα test ride στην πατρα ρπμ?
:a018: :a018: :a018:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Μαχητικό το 675, είναι όπλο, δεν είναι για τσι ηλικίες "σας" Jimmy :lol: . Το tiger που το πήρα πρόσφατα κ εγώ μ ελευθέρας δεν είναι ωραίο?Αν δεν είχε τα "προβλήματα" που διαβάζω στο forum τους ίσως να το τσίμπαγα καθώς ο αργυρόπουλος παίρνει το δικό μου σε νορμάλ λεφτά. Που το πέτυχες το test ride σε daytona ?:P Θέλω κ εγώ μια βόλτα.. :P
Υ.Γ Κρυφοτσοπεράκιας είσαι ρε?
Ειχε χτες στα ψηλαλωνια απο τις 3 μεχρι τις 9 το βραδυ test ride σε αρκετα μοντελα στο Glamour οσοι δεν ηρθανε χασανε οσο για το Τiger που λες χαλαει χαλανε οσο χαλανε ολα τα μηχανακια μην τρελενεστε με αυτα που λενε καποιοι εγκαθετοι που ζηλευουνε
Το ειχε πολλες μερες σχεδον σε ολες τις τοπικες εφημεριδες
Pano τι να σου κανω που μια διαβαζεις και την αλλη εισαι στα τεστ ride και δεν μιναρης το γκαζι..Μην Ανχωνεσαι θα δουμε μπας και ερθει το Τενερε ειμαι πολυ περιεργος να δω την απο κοντα με κεντρισε ο γιαγια αρκουδα.
sfinaki που εισαι εσυ ρε αλητη ολο παραλια βρεχεις το κωλαρακι σου??Φιλε το daytona ειναι απιστευτα ομορφο το εχει και ενας φιλος στην παρεα που το εχει κανει ακομα πιο κουκλα,αλλα η θεση οδηγησης ειναι πολυ επιθετικη και στην δεκαλεπτη βολτα με τα φαναρια κτλ εμενα με κουρασε το παραδεχομαι.Το tiger ειναι πολυ καλο μηχανακι(παναγια μου τι λεει το στομα μου..) εχει γκαζι μην ξεχναμε τα κυβικα του και με την ελευθερας απλα σε αναστατωνη που ελεγε και μια διαφημιση.Θα σου προτεινα εαν στο περνει σε καλα λεφτα και επιτελους αλλαξοπιστησης απο τα μιξερακια χτυπατο ειμαι σιγουρος οτι θα το απολαυσης.
υ.γ Ρετρολαγνος οχι τσοπερακιας δεν ειδες ηταν και ταξιδιαρικο ειχε και σαμαρια πισω και αμα κανονησει ο Αγγλος Ασθενεις(Αεκ 1924) θα δοκιμασουμε το απιστευτο εργαλειο το truxton που ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ..
Aντε λιγο ακομα και θα σε κανω να αλλαξεις γνωμη λεμε θα βλεπεις Triumph και θα λες το θελω τωρα χαχαχα
Τι μου εκανες παλιο Αγγλε με βασανησες αφου εκανες προσυλητισμο ρε με εβαλες μονο ιαπωνα μεσα σε 4 αγγλους και εναν ιταλιανο πολυ θελω αφου παραδεχθηκα οτι το τιγρακη ειναι φοβερο και αν το βγαλει με λιγοτερα κυβικα θα ειναι σοβαρη προταση και επιλογη μου:eyepop: :winka: :beer: :wave2:
Επειδη ξεχασα να το γραψω πριν οτι ο αργυροπουλος ηταν κυριος και στην υγεια του:beer: :wave2:
fotisdragon
13/07/2010, 18:21
Σήμερα, πήγα στον Αργυρόπουλο και τον ρώτησα αν παίζει τεστ ride το Daytona, και μου είπε :
"Που ήσουν χτές;"
Εγώ : ":a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: "
Θα το χα τσιμπήσει jimmy, αλλά αν διαβάσεις λίγο forum της triumph ίσως να με καταλάβεις..σε φόρουμ της ίδιας της εταιρίας και να σε αποτρέπουν να το πάρεις ή να σου λένε φέρε το tmax να σου δώσω tiger ή πάρε μοντέλο 2011..όσο να ναι σε φοβίζει..οπότε υπομονή λίγο ακόμα και θα δεις την κρυφή μου αγάπη, μη με βρίσεις όμως δε ξέρω xaxaXXA είναι απ αυτά τα πορτοκαλί που χαλάνε, περιπετειώδες και έχει 990cc..τουλάχιστον δεν είναι bmw θα μου πεις..
Κρίμα που το έχασα και εγώ πάντως το event..το 675 ήθελα να το έφερνα μια στροφή, σίγουρα θα με κούραζε και εμένα.
panosch89
14/07/2010, 05:08
όχι μόνο εσύ!!
O vaska ειναι εδω?!:look: :look: :look: :look:
204363
Μ' αρέσεις ρε πστ μου γιατί έχεις ωραίο γούστο και αντανακλαστικά αίλουρου
Χάλια χάλια..άμα δεν είναι μαυρισμένη παντού έχει tab00 η γκόμενα, δε λέει..
Cpt. Haddock
21/07/2010, 06:21
ρε Μινάρες :D , Παρασκευη μεσημεράκι κατα τις 2 το 'χετε για κανενα καφε στο λιμάνι πριν επιβιβαστούμε;
Sephiroth5
21/07/2010, 06:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε Μινάρες :D , Παρασκευη μεσημεράκι κατα τις 2 το 'χετε για κανενα καφε στο λιμάνι πριν επιβιβαστούμε;
Εγω το εχω,
Θα ερθω για να σε ακουω να μιλας στην καθαρεύουσα :cool:
Μεγάλη μου τιμή να πιώ καφέ με έναν λόρδο σαν και του λόγου σου, εσύ δεν ξέρω αν μας καταδέχεσαι (λόγω κοινωνικής τάξης βεβαίως βεβαίως).
PS
και δεν είναι "Μινάρες", είναι Μινάρηδες, understood??
Cpt. Haddock
21/07/2010, 08:03
Καλά ρε ΜιναρΗΔες :p
Επίσης, δεν είμαι λόρδος αλλα 2nd Earl of Flamborough*
:smokin:
*Φλάμπουρο, χωριο διπλα στον ποταμό Λούρο του Νομού Πρεβέζης :D
Καλά ρε ΜιναρΗΔες :p
Επίσης, δεν είμαι λόρδος αλλα 2nd Earl of Flamborough*
*Φλάμπουρο, χωριο διπλα στον ποταμό Λούρο του Νομού Πρεβέζης :D
ok kap10 θα κατεδεχτώ λοιπόν να πιω τσάι με μια σταγόνα γάλα μαζί σου.
Απαιτω αναμνηστικη φωτογραφια με τον Πακετανιο και το πατρινο παρεακι πριν την αναχωρηση...:D
Καπετανιε κριμα που δεν θα ειμαι εκει να σου κουνησω το μαντηλι και να σε φιλησω σταυρωτα,αλλα ευχομαι να οπου πας να περασεις τελεια,ολα να πανε βαση προγραμματος ,να μην υπαρξουν αρνητικα απροοπτα και με το καλο να ερθεις και να μας εξιστορησεις τις περιπετειες σου...:beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
22/07/2010, 09:28
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αυριο κατα τις 2 θα είμαστε Πάτρα. Κανουμε τσεκ-ιν κλπ και πινουμε καφε στο σταθΙμο
:wave2: :beer: :wave2:
Sephiroth5
22/07/2010, 09:53
Την καφετέρια "Σταθμος" ?
Cpt. Haddock
22/07/2010, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
Την καφετέρια "Σταθμος" ?
Nαι, αυτή (όπως λέγεται)
Θα χουμε και φορτωμενα μοτορια, μην παμε μακρια
Nαι, αυτή (όπως λέγεται)
Θα χουμε και φορτωμενα μοτορια, μην παμε μακρια
ελα ρε παλι απο τα μερη μας!!!
κατι θα κανω αν και πολυ δυσκολα
Θα έρθω και εγώ για φρεντουτσίνο που έχει ωραίο εκεί να σας δω, να σας κουνήσω το μαντήλι, ανάλογα τα μοτόρια να μοιράσω τα κατάλληλα εργαλεία και να σας δώκω κι απο 500Ε στον καθένα να πιείτε ενα καφέ ρε παιδί μου στην υγειά μου...
Υ.Γ λέμε και καμια μλκ να περάσει η ώρα, τα λέμε άυριο παίδες το νου σας γίνονται έργα στην Πατρών-Κορίνθου
Υ.Γ2 Vaska δε περνάς να με πάρεις μη ξεχαστώ?
Το νου σας στο τηλέφωνο. Μπορεί να είμαι και εγώ αύριο Πάτρα. :wave2:
Καλό ταξίδι στα παιδιά. :beer: :beer:
204721
:look:
:D
edω εισαι μωρη λουλου?
:a07: :a07: :a07:
ρε μιναρες που θα βρω καμια κουκουλα μεχρι 20??
ειχα μια oxford και την εκαψα:bawl:
Κοιτα που παραεγινε πατρινος ετουτος :lol: Εχω μια κουρελου πρωτο πραμα και προστατευει και απο την υγρασια :winka:
Σε αλλη περιπτωση θα πηγαινα εδω
http://www.rider-world.com/rider/store/catalogue/1000516.action
πες μου οτι εισαι πατρα να σε ιππευσω:evil:
πες μου οτι εισαι πατρα να σε ιππευσω:evil:
oh yessss
:a01: :a01: :a01:
Δεν εδωσες φως, δεν πειραζει αμα ανεβεις επανω παλι το κανονιζουμε και θα τα πουμε και απο κοντα, κανα χταποδι εφερες ρε να το φαμε με κανα τσιπουρο?:beer: :beer:
Δεν εδωσες φως, δεν πειραζει αμα ανεβεις επανω παλι το κανονιζουμε και θα τα πουμε και απο κοντα, κανα χταποδι εφερες ρε να το φαμε με κανα τσιπουρο?:beer: :beer:
δεν εφερα χταποδακι ρε και τις ζαργανες τις εφαγα επιτοπου:lol:
αθηνα θα ξανανεβω τελη σεπτεμβρη ρε μην αγχονεσαι...σορυ που σε ξεχασα αλλα σε ξεχασα εντελως γιατι εφυγα στο μπαμ απο αθηνα:blush:
panosch89
24/08/2010, 08:49
oh yessss
:a01: :a01: :a01:
αυτή η πληροφορία μπορεί να χαροποιήσει πλήθος κόσμου ή είναι για αυστηρά προσωπική χρήση??
p@no το Σάββατο θα κατέβω είσαι για καφέ? Πότε αρχίζεις εξεταστική?
Κουκούλα έχω πάρει εγώ από το motorraid (παίζει να μη το γράφω σωστά...) δε θυμάμαι τιμή αλλά δεν έτσουξε κιόλας...
panta eimai gia kafe:a01:
arxizw 30 του μηνα...εχει να πεσει πολυ σεξ λεμε αυτο το σεπτεμβρη
panosch89
24/08/2010, 08:53
panta eimai gia kafe:a01:
arxizw 30 του μηνα...εχει να πεσει πολυ σεξ λεμε αυτο το σεπτεμβρη
ωρέεεε κι εγώ τριάντα!!! θα βογγήξουμε παρέα
edω εισαι μωρη λουλου?
:a07: :a07: :a07:
Ποιο εδω δεν γινεται...:D Αφιχθη το πρωι με την δροσουλα με τα της πιστης μου ερωμενης...:smokin:
Ποιο εδω δεν γινεται...:D Αφιχθη το πρωι με την δροσουλα με τα της πιστης μου ερωμενης...:smokin:
δε σκορπισε το μπουρδελο ρε μλκ στη διαδρομη τοσα χλμ?
:rotflmao: :rotflmao:
που ειστε μωρε λαλακες ολοι εξαφανισμοενοι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για πειτε θα τον πιουμε το σαβατο?ριο εεεε?
:smokin: :smokin: :smokin:
hristosP
25/08/2010, 09:30
Το Σαββατο θα το πιω σπιτι που στο σεικερ,γιατι Δευτερα αρχιζει το πανηγυρι και μεγαλωσαμε για μλκιες πλεον...εχει πεσει χερι απο τα πανω!!
αντε ρε,καλο χειμωναααα
perastikos
25/08/2010, 09:37
Εγώ γενικά μέσα για καφεδάκι... Αν και υπάρχει και πρόσκληση για Ναύπακτο για σοβαρά κοψίδια :beer:
Πάρτε και τον vaska που είναι μάχιμος και ελάτε... ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
αντε ρε,καλο χειμωναααα
:nono:
Άκου εκεί καλό χειμώνα! 1ον η επόμενη εποχή είναι το Φθινόπωρο και 2ον εγώ θα κάνω αρκετά μπανάκια ακόμη στη Ναύπακτο! :p
Καλά διαβάσματα! :wave2:
hristosP
25/08/2010, 09:38
ρε μπας και ξερει κανεις που θα βρω motorex λαδακι για το μπροστινο που θελω να αλλαξω??
hristosP
25/08/2010, 09:40
Άκου εκεί καλό χειμώνα! 1ον η επόμενη εποχή είναι το Φθινόπωρο και 2ον εγώ θα κάνω αρκετά μπανάκια ακόμη στη Ναύπακτο! :p
Καλά διαβάσματα! :wave2:
ρε,ετσι το λεω γα να το πιστεψω οτι τελειωσε το καλοκαιρι..
δε βγαινει αλλιως,το παιρνεις αποφαση για να ανοιξεις κανα βιβλιο..
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ρε μπας και ξερει κανεις που θα βρω motorex λαδακι για το μπροστινο που θελω να αλλαξω??
Για την αναρτηση το θες? Η ΚΤΜ φερνει motorex.Αλλα μπορεις να παραγγειλεις και torco μαζι με τα αλλα.Εχει και για αναρτησεις και λενε οτι ειναι πολυ καλα....:winka:
hristosP
25/08/2010, 09:57
Για την αναρτηση το θες? Η ΚΤΜ φερνει motorex.Αλλα μπορεις να παραγγειλεις και torco μαζι με τα αλλα.Εχει και για αναρτησεις και λενε οτι ειναι πολυ καλα....:winka:
ναι,για την αναρτηση...
θα τσιμπησω motorex απο την ktm,αυτο μου προτεινε ενας συμφορουμητης με fmx,ονοματα δε λεμεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν ειναι και πολλοι...quiz :rolleyes: :rolleyes:
ναι,για την αναρτηση...
θα τσιμπησω motorex απο την ktm,αυτο μου προτεινε ενας συμφορουμητης με fmx,ονοματα δε λεμεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν ειναι και πολλοι...quiz :rolleyes: :rolleyes:
Περνα απο την ΚΤΜ και ζητα...Λογικα θα εχει...Τι ιξωδες θες ξερεις?!
hristosP
25/08/2010, 10:01
Περνα απο την ΚΤΜ και ζητα...Λογικα θα εχει...Τι ιξωδες θες ξερεις?!
yeahhhh :smokin: :smokin:
thnxx :beer: :beer:
εσυ μαρη με το μπορντελο δε δηλωσες συμμετοχη για τον καφε:a13:
εσυ μαρη με το μπορντελο δε δηλωσες συμμετοχη για τον καφε:a13:
Ε λογικα μεσα ειμαι μωρε...Αφου ξερεις...
Κανονιστε και θα ερθω...:winka:
Ε λογικα μεσα ειμαι μωρε...Αφου ξερεις...
Κανονιστε και θα ερθω...:winka:
epeidh ξερω λεω
Τσούλες από Αθήνα και περίχωρα που προσωρινά μένετε Πάτρα, εσύ τσουλάρα από Λευκάδα κι εσύ Τσουλίτσα από Έπαχτο, τι λέτε πάμε για καφέ κάπου εδώ γύρω??? Την Κυριακή όμως γιατί τις άλλες μέρες έχω μαγαζί. Κοντά λέμε όχι τίποτις μακρινές διαδρομές να μέχρι τ' Άγραφα ή Γύθειο ή το πολύ πολύ Καλάβρυτα. Ή δεν μπορεί ο ευαίσθητος ποπουδάκος σας. Για τον Λευκαδίτη ξέρω (δεν θα έχει λεφτά) αλλά οι άλλοι ????
:wave2: :wave2: :wave2:
εγω για βολτα ειμαι μεσα...τωρα γιατι μολις αρχισουν τα μαθηματα δε παιζει να μπορεσω...βαλτε ενα προορισμο και παμε
ο καφες το σαββατο ισχυει κανονικα ομως:lol:
και γιατι εχετε φροντισει να γινουμε ρομπα και ο μπαρμπας ο βασκας μας δουλευει...ειστε την κυριακη για επιδαυρο?:smokin:
καφεδακι στορκ και μετα βλεπομεν...
και γιατι εχετε φροντισει να γινουμε ρομπα και ο μπαρμπας ο βασκας μας δουλευει...ειστε την κυριακη για επιδαυρο?:smokin:
καφεδακι στορκ και μετα βλεπομεν...
Μέσα, θα βάλω και πλαϊνές Μπαγκαζιέρες για να κουβαλάω λάδια για σένα και βίδες για τον Λευκαδίτη
Μέσα, θα βάλω και πλαϊνές Μπαγκαζιέρες για να κουβαλάω λάδια για σένα και βίδες για τον Λευκαδίτη
en τω μεταξυ, κοιτα μη μεινεις απο κανα ηλεκτρικο, μη σπασει κανας αξονας, μη μεινεις απο τιποτα φρενα:a13: :a13: :a13:
ΥΓ:ο λευκαδιτης σιγα μην ερθει:rotflmao:
perastikos
25/08/2010, 12:33
Εγώ μέσα και για βόλτα! :D
Αρκεί να είναι άσφλατος και όχι "σκονισμένη" όπως στα Άγραφα! :p
en τω μεταξυ, κοιτα μη μεινεις απο κανα ηλεκτρικο, μη σπασει κανας αξονας, μη μεινεις απο τιποτα φρενα:a13: :a13: :a13:
ΥΓ:ο λευκαδιτης σιγα μην ερθει:rotflmao:
Από ηλεκτρικά είμαι κομπλέ (έχω μπαταρίες εφεδρικές Berec)
από άξονα πάλι είμαι οκ (έχω τη σουβλα από το πασχαλιάτικο σκηνικό)
και για φρένα έχω άγκυρα....
@ perastikos
Έλα ρε πως κάνεις έτσι 500 μέτρα χώμα πάτησες και το σχολιάζεις
:rotflmao: :rotflmao:
207650
perastikos ολο ασφαλτος ειναι(και τι ασφαλτος:D :a01: )
οι υπολοιποι κοκοκο μεχρι στιγμης:smokin:
Πιθανά και ο Νιο1981 μέσα (αυτός είναι μάχιμος όχι σαν κάτι άλλες κοτούλες που μόλις περάσουν τα 20 χλμ θέλουν να γυρίσουν πίσω).
πορτο χελι εχετε παει?
:a13:
ειναι για σοβαρα μηχανακια η διαδρομη βεβαια εκει...ο ενας με gs, o allos me vstrom gmse ta:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
define "σοβαρά μηχανάκια"
:confused: :confused:
<>gs
<>gs
Τώρα μάλιστα κατάλαβα.
λοιπον για να μην εχει μα και μου οπως συνηθως:a16:
ΣΑΒΒΑΤΟ στις 5:00 στο W στο Ριο
να ερθετε με αμανικα και διχαλα θα εχει καλο κοσμο:smokin:
Κατσαρομαλλι λεω μηπως τραβαγες τις καρεκλες πιο εκει που ειναι και η παραλια για να δουμε τιποτα μαυρισμενο εκτος του camen-ου:confused: