View Full Version : Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
22
william_t
02/10/2010, 11:50
Τωρα το ειδα! Καλοταξιδος Perastike! :D :D :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Θωμά, καλοτάξιδο το εργαλείο...είναι νωρίς για να πω άλλα......ΧΑΧΑΧ. Πάντως αν με το ΚΤΜ σε πείραζα μ αυτό δε θες να ξέρεις τι θα σου κάνω..
Να το χαρείς φίλε !!
ρε μαν σβηστο ο XXX :eek: ειναι και σα κατι γιαγιαδες πιστευει σε ματι και τετοια αστον να το πει μονος του:D
Aναμεινατε επισημη ανακοινωση απο το γραφειου τυπου με πληρες πληροφοριες και φωτορεπορταζ...:smokin:
Κατοπιν δελτιου τυπου θα παραμεινω στον χωρο για να δεχτω ευχες και να λυσω τυχιν αποριες...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
ante re...epitelous...kaloriziko :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ante re...epitelous...kaloriziko :beer: :beer: :beer:
Ευχαριστω ρε,να 'σε καλα:beer: :beer: :beer: :beer:
Φιλε μου καλησπερα πολυ χαρηκα για το καινουριο εργαλειο σου ,να εισαι παντα καλα και καλα χιλιομετρα!! την Κυριακη θα κανουμε μια βολτα με κατι φιλους προς Ιτεα για καφε και παλι πισω αν θες ελα, φυσικα και οποιος αλλος θελει!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Φιλε μου καλησπερα πολυ χαρηκα για το καινουριο εργαλειο σου ,να εισαι παντα καλα και καλα χιλιομετρα!! την Κυριακη θα κανουμε μια βολτα με κατι φιλους προς Ιτεα για καφε και παλι πισω αν θες ελα, φυσικα και οποιος αλλος θελει!!
Παιζει ρε...Το ψηνω για καμια βολτα εδω κοντα...:winka: :winka: :winka:
Και ευχαριστω πολυ για τις ευχες φιλαρακι:beer: :beer: :beer:
Παρε τηλ. οποτε θες καλο βραδυ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Παρε τηλ. οποτε θες καλο βραδυ!
ΟΚ ρε,θα ενημερωσω αν ειναι...:beer: :beer: :beer:
vassilis88
05/10/2010, 22:13
ελα ρε θωμα .. ωραιος!! γαμω τα μηχανακια!!
καλοταξιδος:D
ενα τετοιο ψηνω κ τον φιλο μου τον κωστα το λευκαδιτη να παρει
γαματος φιλε με γειες πολυ ομορφο :a013:
(εντιτ .. σε λαθος τοπικ ποσταρα ειχα κ τα 2 ανοιχτα !! FAIL! χαχααχχα:lol: τελος παντων το ιδιο κανει!!) :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ελα ρε θωμα .. ωραιος!! γαμω τα μηχανακια!!
καλοταξιδος:D
ενα τετοιο ψηνω κ τον φιλο μου τον κωστα το λευκαδιτη να παρει
γαματος φιλε με γειες πολυ ομορφο :a013:
(εντιτ .. σε λαθος τοπικ ποσταρα ειχα κ τα 2 ανοιχτα !! FAIL! χαχααχχα:lol: τελος παντων το ιδιο κανει!!) :p
Τα ειπαμε με τον Κωστα στο ducatisti...:winka:
Eυχαριστω ρε ...:beer: :beer: :beer:
Την ερχομενη Κυριακη,καιρου επιτρεποντος, σκεφτομαι μηπως παω μια Ιτεα με το νεο μωρο για να το μαθω σιγα σιγα...:winka:
Θα ειναι και ενα φιλαρακι απο Αιτωλικο ,ο ΨΑΡΑΚΑΣ και καποιοι φιλοι του ... Αν καποιος θελει ας πει... Απλα ενημερωνω για να υπαρχει στην ακρη του μυαλου σας...
Αν υπαρχει και καμια αντι-προταση ριχτε την αλλα να ειναι πουθενα εδω γυρω ,για ευνοητους οικονομικους λογους...:smokin:
:wave2: :wave2: :wave2:
καμεν εχω γαματες διαδρομες για σενα...
-παρκο ειρηνης πανεπιστημιο
-veso mare(ooooo:D )
-αγιου νικολαου για να μοστραρεις το μηχανακι(ακριβη διαδρομη λογω ακριβου καφε:sick: αλλα εχει πρωτοετακια που θα ψαρωσουν)
-βραχναιικα(:eek: :a53: :a53: :a53: μεγαλη αποστασση και δε ξερω αν θα βγαινεις απο βενζινες)
:a22: :a22: :a22: :a48:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καμεν εχω γαματες διαδρομες για σενα...
-παρκο ειρηνης πανεπιστημιο
-veso mare(ooooo:D )
-αγιου νικολαου για να μοστραρεις το μηχανακι(ακριβη διαδρομη λογω ακριβου καφε:sick: αλλα εχει πρωτοετακια που θα ψαρωσουν)
-βραχναιικα(:eek: :a53: :a53: :a53: μεγαλη αποστασση και δε ξερω αν θα βγαινεις απο βενζινες)
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Καλοτάξιδο το νέο μέλλος Camen...Με υγεία!
ΥΣ.Ήθελα που τα βρίσκετε όλοι τα λεφτά και με τσιτώνετε κάθε τόσο...:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Καλοτάξιδο το νέο μέλλος Camen...Με υγεία!
ΥΣ.Ήθελα που τα βρίσκετε όλοι τα λεφτά και με τσιτώνετε κάθε τόσο...:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
Ενδιαφερουν κανεναν 2 μπουζι NGK DCPR8E με το ΧΟΝΤΡΟ κεφαλι?
Πιθανον να κανουν και σε αυτοκινητο.. Αν ναι σας τα χαριζω και κερνατε μια μπυρα...:winka:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Παιδακια, το μεσημερακι κατα της 3.30 λεω να ανηφορισω προς Σελλα για καφεδακι με τον camenακο ... Ξερεται τωρα ,σε εκεινη την καλη καφετερια με την καλη πισοκουνα μηχανη...:lol:
Αν καποιος θελει να ακολουθησει ας το γραψει ή ας με παρει στο μαγαζι(438-670) :beer: :wave2:
για την πισωκουνα ρε γμτ:D
παιζεται:smokin:
για την πισωκουνα ρε γμτ:D
παιζεται:smokin:
Ωραια ραντεβου στα εβερεστ στις 3.15 ...Οποιος δεν ειναι στην ωρα του να του καει το βιντεο και να το φερει να του φτιαξω ,να βγαλω και καμια δεκαρα γτ εχω σερβις για την βαρελο...:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ωραια ραντεβου στα εβερεστ στις 3.15 ...Οποιος δεν ειναι στην ωρα του να του καει το βιντεο και να το φερει να του φτιαξω ,να βγαλω και καμια δεκαρα γτ εχω σερβις για την βαρελο...:lol: :lol: :lol:
λοιπον το ξερω θα με βρισετε...αλλα ακυρος:lol:
ειχαμε πει με τον περαστικο να παμε γιορτη καστανου απο χτες ανω χωρα...
και μολις μιλησαμε και το επιβεβαιωσαμε...
οσοι πιστοι προσελθετε...αμα πατε σελα...να δωσετε φιλια στην πισωκουνα:D
λοιπον το ξερω θα με βρισετε...αλλα ακυρος:lol:
ειχαμε πει με τον περαστικο να παμε γιορτη καστανου απο χτες ανω χωρα...
και μολις μιλησαμε και το επιβεβαιωσαμε...
οσοι πιστοι προσελθετε...αμα πατε σελα...να δωσετε φιλια στην πισωκουνα:D
Την κουναει την καστανια ο perastikos?:look: :look: :look:
Δεν μπορψ παιδες,πρεπει να γυρισω μαγαζι για δουλεια...Καλα να περασετε και φερτε κανενα καστανακι και σε εμας...:beer: :beer: :beer:
Την κουναει την καστανια ο perastikos?:look: :look: :look:
Δεν μπορψ παιδες,πρεπει να γυρισω μαγαζι για δουλεια...Καλα να περασετε και φερτε κανενα καστανακι και σε εμας...:beer: :beer: :beer:
θα την κουνησουμε παρεα :a25: :a25: :a25:
παντως κριμα που δε θα μπορεσω να ερθω...η πισωκουνα ενημερωτικα θυμοταν τι καφε πινω παντως :smokin: :smokin: :smokin:
θα την κουνησουμε παρεα :a25: :a25: :a25:
παντως κριμα που δε θα μπορεσω να ερθω...η πισωκουνα ενημερωτικα θυμοταν τι καφε πινω παντως :smokin: :smokin: :smokin:
Εισαι αξεχαστη προσωπικοτητα...:p
Εισαι αξεχαστη προσωπικοτητα...:p
ειναι και αυτο...παντως την επομενη φορα σε περιπτωση που ερθουμε τοσο κοντα, το δαγκωμα δε θα το γλιτωσει :smokin: :smokin: :smokin: αγκρρρρρρρρρρ
http://www.youtube.com/watch?v=XVEflECtfBM
...φαλιτσααα κανεις πτησεις στα Σελλα και δεν ριχνεις φονι:lol: :lol: :lol: Ρε μην πλακωθειται στα τσιπουρα στην Ναυπακτο και φερτε κανα καστανο κατα δωθε,καλη διασκεδαση βρει:wave2:
vaska χαιρετισμους στο κοριτσι θα κανουμε εφοδο μες στην βδομαδα κανονηστε σουαρε:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
...φαλιτσααα κανεις πτησεις στα Σελλα και δεν ριχνεις φονι:lol: :lol: :lol: Ρε μην πλακωθειται στα τσιπουρα στην Ναυπακτο και φερτε κανα καστανο κατα δωθε,καλη διασκεδαση βρει:wave2:
vaska χαιρετισμους στο κοριτσι θα κανουμε εφοδο μες στην βδομαδα κανονηστε σουαρε:wave2:
egw δε δινω φωνη ρε εσυ εξαφανιστηκες :lol: :lol: :lol:
και μεσα στη βδομαδα να ανεβουμε παντως να της δωσω τους χαιρετισμους μου:a01:
Εχεις δικιο...θα σε πω απο κοντα Δευτερα ή Τεταρτη με τον πρωτο ηλιο σαλπαρουμε για ΧΑΛΑΡΑ:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Εχεις δικιο...θα σε πω απο κοντα Δευτερα ή Τεταρτη με τον πρωτο ηλιο σαλπαρουμε για ΧΑΛΑΡΑ:beer: :wave2:
:a55: :a55: :a55:
alcapone09
14/10/2010, 10:29
Τι ησυχία είναι αυτη?? Μπας και είστε ακόμα Σελλά? :look:
:lol:
εδω ειμαστε εσεις εισαστε εξαφανισμενοι...
εγω ειμαι καθημερινα μαχημος:smokin: :smokin: :smokin:
Μηπως ξερει κανενας κανενα μαγαζι να με στειλει με θερμομονωτικα υλικα:confused: :look:
Θελω να παρω ενα φυλλο θερμομομωτικου υλικου για να επενδυσω τα fairing. Απο αυτα που εχουν απο την μια πλευρα αλουμινιο και απο την αλλη καποιο μονωτικο υλικο.Αν εχει και κολλα απο την μια πλευρα για να κολληθει κατευθειαν ακομα καλυτερα:D
Για βοηθηστε ρε παιδακια...:beer: :beer: :beer:
Κορίτσια μιας και πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών και ο καιρός καλά κρατεί,τι λέτε πάμε καμία βολτούλα στα πέριξ?
Άντε να ξεκουνάμε γιατί θ' αρχίσουν οι βρόχες και πάνε οι βόλτες.
Έλα να μαζευόμαστε......
Κορίτσια μιας και πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών και ο καιρός καλά κρατεί,τι λέτε πάμε καμία βολτούλα στα πέριξ?
Άντε να ξεκουνάμε γιατί θ' αρχίσουν οι βρόχες και πάνε οι βόλτες.
Έλα να μαζευόμαστε......
Πηγα αλλα δεν ηρθες και εσυ εχασες:smokin:
Δεν με κοβω για μακρυα την Κυριακη παντως:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πηγα αλλα δεν ηρθες και εσυ εχασες:smokin:
Δεν με κοβω για μακρυα την Κυριακη παντως:sad:
Αφού ρε φιλαράκι είχα δουλειά να την αφήσω να τρέχω σε βόλτες???
Αυτή τη Κυριακή είμαι οκ και λέω να πάρω την Χρύσα και την χοντρή και να βγούμε λίγο παραέξω. Όποιος πιστός.... καλοδεχούμενος
Αφού ρε φιλαράκι είχα δουλειά να την αφήσω να τρέχω σε βόλτες???
Ναι:evil:
Ναι:evil:
Και τις επιταγές ποιός θα τις πληρώσει ρε?????
Άντε έλα μαζί μας την Κυριακή και θα σε δώσω πίπα (να καπνίσεις)
:rotflmao: :rotflmao:
και θα σε δώσω πίπα (να καπνίσεις)
Εχω :smokin: :smokin: :smokin:
re kofte tis pipes:smokin:
emiliano
04/11/2010, 15:21
re kofte tis pipes:smokin:
ζήλεψες? :a029:
perastikos
04/11/2010, 16:02
Αν θέλει κάποιος μεροκαματάκι την Κυριακή ας έρθει απέναντι... :winka:
Δυστυχώς έχει συλλογή ελαιοκάρπου (κοινώς ελιές) το πρόγραμμα το ΣΚ... :(
Πρέπει να βγάλουμε και το λάδι της χρονιάς :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Αμα ειναι να φορτωσουμε τα λιοπανα στο bmw ενω στα κυλινδρα θα ψηνΟμαι προμαδες και με αφησεις να το απαθανατισω τοτε ερχομαι...:wacko:
Εμφανίστηκε το πουλάκι μας. Όχι φίλος δεν πάμε για ελιές αλλά μόλις βγάλεις αγουρόλαδο θα έρθουμε για home made λουκουμάδες.
:wave2: :wave2:
home made λουκουμάδες.
Κ μελι παραγωγης φουλ.....:a8: :a8: :a8: :a8:
perastikos
04/11/2010, 16:13
Κ μελι παραγωγης φουλ.....:a8: :a8: :a8: :a8:
Χαχα! Σωστός ο camen ;)
Καλά να περάσετε όσοι πάτε!
:beer: :beer:
:wave2:
Άντε για κανονίστε να πάμε πουθενά! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Άντε για κανονίστε να πάμε πουθενά! :winka:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Είσαι μέσα??? Θα είσαι Πάτρα ή τέλος πάντων κάπου εδώ κοντά???
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
ζήλεψες? :a029:
:a22: :a22: :a22:
loiπον παιδια που θα κανονισουμε να πατε?
:D :p
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Είσαι μέσα??? Θα είσαι Πάτρα ή τέλος πάντων κάπου εδώ κοντά???
Ναι Bill. Λέω αύριο το πρωί σιγούλια σιγούλια να κατηφορίσω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ναι Bill. Λέω αύριο το πρωί σιγούλια σιγούλια να κατηφορίσω.
Άντε μπράβο πουλάκι μου, να πάμε και καμία βόλτα. Σε περιμένω από το μαγαζί για καφεδάκι.
Άντε μπράβο πουλάκι μου, να πάμε και καμία βόλτα. Σε περιμένω από το μαγαζί για καφεδάκι.
Οκ μαν.
Οι υπόλοιποι μην ψάχνετε δικαιολογίες θα κάτσω όλη την εβδομάδα και το επόμενο ΣΚ. :lol:
Αύριο Κυριακή 21/11 και μιας και πέρασε κι όλας 1 εβδομάδα από την τελευταία μου βόλτα και μιας και ο καιρός κρατάει, λέω για καφεδάκι πα στα Σελλά στο μαγαζί με την ωραία εσπρεσομηχανή. Με "Πιάτο" την Πάτρα και θέα στη γέφυρα, μόνο το καλό παρεάκι λείπει για ένα όμορφο απόγευμα.
Τι λέτε κομμάτια?? Θ' ακολουθήσετε????
Λέω για μετά το φαγητό.
Αύριο Κυριακή 21/11 και μιας και πέρασε κι όλας 1 εβδομάδα από την τελευταία μου βόλτα και μιας και ο καιρός κρατάει, λέω για καφεδάκι πα στα Σελλά στο μαγαζί με την ωραία εσπρεσομηχανή. Με "Πιάτο" την Πάτρα και θέα στη γέφυρα, μόνο το καλό παρεάκι λείπει για ένα όμορφο απόγευμα.
Τι λέτε κομμάτια?? Θ' ακολουθήσετε????
Λέω για μετά το φαγητό.
Φιλε πιθανον μεσα αλλα θα μπορω περιπου στις 4.30 ,γτ πριν εχω εξεταση...:winka:
Φιλε πιθανον μεσα αλλα θα μπορω περιπου στις 4.30 ,γτ πριν εχω εξεταση...:winka:
Από μένα η ώρα είναι οκ. Ας πούμε 5:00 να βρεθούμε και να πάμε. Κανένας άλλος?????
Από μένα η ώρα είναι οκ. Ας πούμε 5:00 να βρεθούμε και να πάμε. Κανένας άλλος?????
Λογικα οκ μεσα.Τηλεφωνα εχουμε,σε παιρνω με το που τελειωσω εξεταση να ανηφορισουμε.
Θα κανει λιγο κατουρισμαρα βεβαια(που λεμε και στο χωριο μου:smokin: ) αλλα καλο θα μας κανει στο δερματακι...:D
Παρε και γυναικα ή κορη μαζι αν θελουν,γτ λογικα θα ειμαι double...:beer: :wave2:
YΓ: Μεχρι στιγμης ολα οκ με το pc ,τρεχει κανονικα...:sun:
το N/B έχει πρόβλημα τελικά με την VGA. Όσο δεν του βάζεις Drivers θα είναι ΟΚ. Είμαι ακόμα μαγαζί κι έχω μαζί μου το μικρό τσούπι. Πιθανά θα την φέρω αύριο μαζί μου ν' απασχολήσουμε την Κωνσταντίνα για να μπορέσεις να δράσεις αγόρι μου ασυγκράτητο.
το N/B έχει πρόβλημα τελικά με την VGA. Όσο δεν του βάζεις Drivers θα είναι ΟΚ. Είμαι ακόμα μαγαζί κι έχω μαζί μου το μικρό τσούπι. Πιθανά θα την φέρω αύριο μαζί μου ν' απασχολήσουμε την Κωνσταντίνα για να μπορέσεις να δράσεις αγόρι μου ασυγκράτητο.
Ναι και εγω πιστευω οτι οι drivers ειναι...Κ επειδη στα xp τους πηρε χωρις να πεταξει σφαλμα μετα κολλουσε...:mad: Ενω τωρα που πεταξε και τους βγαλαμε ειναι κομπλε το εργαλειο...:sun:
Φερε οποια θες αυριο μαζι ρε,στο ειπα γτ εγω λογικα με την Κωνα θα ειμαι...Εκτος και αν κρυωνει και δεν ανεβει...
οκ μιλάμε
οκ μιλάμε
:a10: :a10: :a10:
Vaska μαλλον θα σκασω κ εγω μυτη να σου δειξω μεχρι που φτανουν τα κονε μου ;)
Μονο που εκεινη την αναπαντητη που θα μου εκανες δεν την ελαβα ποτε. Για ξανακανε μια.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Vaska μαλλον θα σκασω κ εγω μυτη να σου δειξω μεχρι που φτανουν τα κονε μου ;)
Μονο που εκεινη την αναπαντητη που θα μου εκανες δεν την ελαβα ποτε. Για ξανακανε μια.:beer:
Τρελό αγόρι θα χαρούμε πολύ να έρθεις μαζί μας. Όσο για την αναπάντητη δεν θυμάμαι τπτ. Το αλτσχάιμερ βλέπεις είναι προ των πυλών. Σου στέλνω το κινητό μου με π.μ.
Οκ.
Πρεπει να παω τον πιτσιρικα γηπεδο. Μολις τελειωσω, σε παιρνω
Μάγκες άκυρος δυστυχώς εγώ :sad: :sad: :sad: :sad: μου έτυχε μια κωλοδουλειά που δεν παίρνει αναβολή.
Κρίμα ρε γμτ κι έχει τόσο ωραία μέρα σήμερα
:sad: :sad:
Μάγκες άκυρος δυστυχώς εγώ :sad: :sad: :sad: :sad: μου έτυχε μια κωλοδουλειά που δεν παίρνει αναβολή.
Κρίμα ρε γμτ κι έχει τόσο ωραία μέρα σήμερα
:sad: :sad:
Πηγα ,εφαγα λιγο ψωλοκρυο αλλα το ζεστο τζακακι με αποζημιωσε και γυρισα... Σε πηρα καμια 10αρι τηλεφωνα και σου εστειλα και μνμ αλλα απαντηση καμια:sad:
Εχασες παντως αγαπητε...:p
Μόλις τώρα μπήκα σπίτι, ήμουνα σε δουλειά που δεν μπόρεσα τελικά όσο κι αν προσπάθησα να αναβάλω και το κινητό ήταν στα αθόρυβο λόγω των γραβατωμένων μαλάκιδων που έπρεπε να ανεχτώ για 3 ώρες. Ξεμπούρισα και τον δάσκαλο και νιώθω ενοχές που τελικά δεν μπόρεσα να έρθω. Ρε παίδες ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου η συνάντηση με τους "μεγάλους" μιας επιχείρησης και το έμαθα μισή ώρα πρίν φύγω για Σελλά.
Θ' ανταμώσουμε στην επόμενη. Ελπίζω να μην μου κρατάτε μούτρα.
sou kratame...skata perasame xwris esena mas thn espases
:mad: :mad: :mad:
sou kratame...skata perasame xwris esena mas thn espases
:mad: :mad: :mad:
:confused: :confused: :confused:
Το έρω πως σου λείπω αλλά εσύ δεν πήγες τελικά, δεν μπορούσες να βγάλεις την ανηφόρα με το ποδήλατο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βασικα ανεβηκα καστριτσι με το ποδηλατο σημερα
:a13: :a13: :a13: :D
και κατεβηκα απο ενα χωματοδρομο καστριτσι-πανεπ μουρλιααααα:a8: :a8: :a8:
βασικα ανεβηκα καστριτσι με το ποδηλατο σημερα
:a13: :a13: :a13: :D
και κατεβηκα απο ενα χωματοδρομο καστριτσι-πανεπ μουρλιααααα:a8: :a8: :a8:
Ε είδες ??? Καστρίτσι Σελλά μια πεταλιά δρόμος είναι
μια δευτερα μπροστα σας εχω ολους ρε:smokin:
και χωρις να καιω βενζινη :lol:
θα παμε σελλα την επομενη φορα θα μαι με το ποδηλατο να το παιξω παγκοσμιος στη σερβιτορα:cool: :D
μια δευτερα μπροστα σας εχω ολους ρε:smokin:
και χωρις να καιω βενζινη :lol:
θα παμε σελλα την επομενη φορα θα μαι με το ποδηλατο να το παιξω παγκοσμιος στη σερβιτορα:cool: :D
ΟΚ θα σε τραβάω μέχρι λίγο πρίν το μαγαζί και μετά θα φτάσεις μόνος σου. Που ξέρεις μπορεί να γουστάρει ποδηλάτες. Είναι βιτσιόζες οι γυναίκες.
να το παιξω παγκοσμιος στη σερβιτορα:cool: :D
Μαλλον θα της βρομας λιγο ρε...:sick: :sick: :sick:
Ρε παίδες ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου η συνάντηση με τους "μεγάλους" μιας επιχείρησης
Ωρε μανουλαμ μεγαλειαααααα...:a23: :a23: :a23: :a23:
Τι μεγαλεία ρε Γκιοζάκο???? Μαζευτήκαν 5-6 γραβατωμένοι και άρχισαν να λένε όποια λέξη ήξεραν ότι έχει σχέση με πληροφορική. Και με ύφος παρακαλώ. Επί 2,5 ώρες παπαρολογούσαν, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Ο δικός μου που έχει ρίξει ένα σκασμό λεφτά στην επιχείρηση (γιατρός το επάγγελμα) κοιτούσε μια εμένα μια εκείνους. Είχε μαζευτεί και το προσωπικό που εργάζεται στην Πατρινή επιχείρηση. Και αφού τελείωσαν τους "καθάρισα" σε 10 λεπτά. 110 από τα 100 που ζητούσαν είχαν ήδη γίνει.
Το κλου της υπόθεσης είναι ότι ο δικός μου με φώναξε να μου εξηγήσουν την διαδικασία του erp που έχει η Αθηναϊκή εταιρία και πως θα υλοποιήσουμε μια εφαρμογή crm.
Στο τέλος του δικού μου 10λεπτου και αφού μου έλυσαν τις "απορίες μου" σχετικά με τα VPN κυκλώματα, έκλεισα μουρμουρίζοντας "Γαμώ την πουτάνα μου χάσαμε και τον καφέ, τέτοια μέρα σήμερα και οι άλλοι θα περιμένουν".
Ακούστηκε από το μικρόφωνο αυτό και με σταματάει ο υπεύθυνος της Αθηναϊκής εταιρίας και με ρωτάει: "Τελικά τόσο βαρετά και ανούσια ήταν αυτά που κουβεντιάσαμε κύριε Ορφανέ?"
Απάντηση: "Δεν ξέρω για σας αλλά για μένα ναι, και τώρα συγνώμη αλλά βιάζομαι".
Τους άφησα να περιδρομιάσουν κάτι λουκουμάδες και κρουασάν και την έκανα. Αύριο θα πάω να κάνω τεστ στην σύνδεση και να δω τα δικαιώματα που θα μας δώσουν και τέλος από μένα. Αλλά το απόγευμα της Κυριακής χάθηκε.
:sad: :sad: :sad:
Τι μεγαλεία ρε Γκιοζάκο???? Μαζευτήκαν 5-6 γραβατωμένοι και άρχισαν να λένε όποια λέξη ήξεραν ότι έχει σχέση με πληροφορική. Και με ύφος παρακαλώ. Επί 2,5 ώρες παπαρολογούσαν, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Ο δικός μου που έχει ρίξει ένα σκασμό λεφτά στην επιχείρηση (γιατρός το επάγγελμα) κοιτούσε μια εμένα μια εκείνους. Είχε μαζευτεί και το προσωπικό που εργάζεται στην Πατρινή επιχείρηση. Και αφού τελείωσαν τους "καθάρισα" σε 10 λεπτά. 110 από τα 100 που ζητούσαν είχαν ήδη γίνει.
Το κλου της υπόθεσης είναι ότι ο δικός μου με φώναξε να μου εξηγήσουν την διαδικασία του erp που έχει η Αθηναϊκή εταιρία και πως θα υλοποιήσουμε μια εφαρμογή crm.
Στο τέλος του δικού μου 10λεπτου και αφού μου έλυσαν τις "απορίες μου" σχετικά με τα VPN κυκλώματα, έκλεισα μουρμουρίζοντας "Γαμώ την πουτάνα μου χάσαμε και τον καφέ, τέτοια μέρα σήμερα και οι άλλοι θα περιμένουν".
Ακούστηκε από το μικρόφωνο αυτό και με σταματάει ο υπεύθυνος της Αθηναϊκής εταιρίας και με ρωτάει: "Τελικά τόσο βαρετά και ανούσια ήταν αυτά που κουβεντιάσαμε κύριε Ορφανέ?"
Απάντηση: "Δεν ξέρω για σας αλλά για μένα ναι, και τώρα συγνώμη αλλά βιάζομαι".
Τους άφησα να περιδρομιάσουν κάτι λουκουμάδες και κρουασάν και την έκανα. Αύριο θα πάω να κάνω τεστ στην σύνδεση και να δω τα δικαιώματα που θα μας δώσουν και τέλος από μένα. Αλλά το απόγευμα της Κυριακής χάθηκε.
:sad: :sad: :sad:
Σε φανταζομαι στο σκηνικο και κλαιω μαλακα μου απο τα γελια...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Εχω πεθανει λεμεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κ εγω εφυγα του σκοτωμου απο το γηπεδο να προλαβω. Ηταν ο πιτσιρικας ball boy κ αν δεν τον πηγαινα θα ειχα γκρινια
Εντωμεταξυ πρωτα σε επαιρνα κ μετα ειδα το ποστ :rolleyes:
Πηγα με την γυναικα μια βολτα μεχρι Βραχνεικα μιας κ ειχε ετοιμαστει.
Δεν ξερω κ τα υπολοιπα παιδια αλλιως θα ανηφοριζα;)
Δεν πειραζει.
Next time
:beer: :beer:
Δεν ξερω κ τα υπολοιπα παιδια αλλιως θα ανηφοριζα;)
Eγω ,η κοπελα μου και το τζακακι ημασταν...:winka:
Σιτα δεν ειχα να σου βαλω για τις ντροπες αλλα θα κανονησουμε ξανα:beer: :beer: :beer:
θα κανονησουμε ξανα:beer: :beer: :beer:
Σιγουρα;)
Σιγουρα;)
Ρε Χάρη ειλικρινά λυπάμαι που δεν ήμουνα (για μια ακόμα φορά) συνεπής. Next Time φίλε.
Μην το ξαναματαπαλι πεις αυτο.
Σε ολους τυχαινουν απροοπτα
ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ...:sun:
Με αφορμη το παρακατω:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=113467
ΚΑΙ θεωρωντας οτι ο καιρος θα ειναι ακρως συμμαχικος , ποιοι ψηνονται ?!:look:
Προσωπικα,προτεινω να παμε κανονικα απο Πατρων-Κορινθου(τι σιχαμερο πραγμα:yuck: ) μεχρι κατω και επιστροφη απο 111 μεσω Τριπολης. ΑΝ το κανουμε ετσι μιλαμε για 700 χιλιομετρακια...:wacko:
Ο vaska ειπε ναι ,αν δεν θυμηθει καμια δουλεια της τελευταιας στιγμης:lol:
Operater
23/11/2010, 22:33
Με αφορμη το παρακατω:
Προσωπικα,προτεινω να παμε κανονικα απο Πατρων-Κορινθου(τι σιχαμερο πραγμα:yuck: ) μεχρι κατω και επιστροφη απο 111 μεσω Τριπολης. ΑΝ το κανουμε ετσι μιλαμε για 700 χιλιομετρακια...:wacko:
Ο vaska ειπε ναι ,αν δεν θυμηθει καμια δουλεια τις τελευταιας στιγμης:lol:
γουστάρω μαζώξεις... :sun:
Με αφορμη το παρακατω:
Ο vaska ειπε ναι ,αν δεν θυμηθει καμια δουλεια της τελευταιας στιγμης:
lol:
Θα κλείσω το κινητό ρε μπούφο εκείνη την ημέρα,........ αλλά εσύ θα έρθεις ή οι τσέπες σου θα είναι γεμάτες καβούρια όπως πάντα???
Θα κλείσω το κινητό ρε μπούφο εκείνη την ημέρα,........ αλλά εσύ θα έρθεις ή οι τσέπες σου θα είναι γεμάτες καβούρια όπως πάντα???
Ρε αμα ειχανε καβουρια καλα θα ηταν...Θα εφτιαχνα σουπιτσα special ...
Αλλα τωρα τελευταια ολο κατι λιωμενες χαρτοπετσετες βγαζω,κατι παλια εισητηρια του ΚΤΕΛ και καμια καποτα...:smokin:
Ρε αμα ειχανε καβουρια καλα θα ηταν...Θα εφτιαχνα σουπιτσα special ...
Αλλα τωρα τελευταια ολο κατι λιωμενες χαρτοπετσετες βγαζω,κατι παλια εισητηρια του ΚΤΕΛ και καμια καποτα...:smokin:
χαχααααα!! καλό!! τουλάχιστο η καπότα είναι καινούρια? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
χαχααααα!! καλό!! τουλάχιστο η καπότα είναι καινούρια? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Που να βρει "κούτα πράμα" ο φοιτητής την σήμερον??? Μετάχειρη θα είναι, τη γεμίζει το βράδυ την αδειάζει και την πλένει το πρωί και την βγάζει για στέγνωμα.
Που να βρει "κούτα πράμα" ο φοιτητής την σήμερον??? Μετάχειρη θα είναι, τη γεμίζει το βράδυ την αδειάζει και την πλένει το πρωί και την βγάζει για στέγνωμα.
Δεν μπορω να ανεβασω φωτο ρε γαμωτοοοοο:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Operater
23/11/2010, 23:24
Που θα μας περιμένετε;;;; :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Που θα μας περιμένετε;;;; :smokin:
Eλα αφου ξερεις,εκει που σας περιμενουμε καθε φορα... :D Στο μπλε μπετζιναδικο με το που στριβουμε απο Πατρων-Κορινθου για κατω...:winka:
Operater
23/11/2010, 23:32
Eλα αφου ξερεις,εκει που σας περιμενουμε καθε φορα... :D Στο μπλε μπετζιναδικο με το που στριβουμε απο Πατρων-Κορινθου για κατω...:winka:
μην αργήσετε. 7,30 ναστε εκει... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
μην αργήσετε. 7,30 ναστε εκει... :smokin:
7.20 για να κανει και ενα τσιγαρακι-μπουρι ο vaska,μην μας ζαλισει πως δεν το αφηνομε...:smokin:
Operater
23/11/2010, 23:44
7.20 για να κανει και ενα τσιγαρακι-μπουρι ο vaska,μην μας ζαλισει πως δεν το αφηνομε...:smokin:
μπουρί σόμπας; αφού είναι μερακλής ο άνθρωπος ρε..
αντε να ξεμουχλιάζουμε!
για αυτη λετε ρε παιδια???
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=113364&perpage=15&pagenumber=1
:look:
για αυτη λετε ρε παιδια???
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=113364&perpage=15&pagenumber=1
:look:
Όχι αγάπη μου :wave2: :wave2: :wave2:
γι' αυτή (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=113467) λέμε.
Για οποιον πιθανα ενδιαφερεται:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1935174#post1935174
:beer: :wave2:
perastikos
11/12/2010, 12:19
Είστε για καμιά βολτούλα αύριο ή λέτε θα μας κόψει το κρύο;
Εκκίνηση κατά τις 10:00 από το λιμάνι στη Ναύπακτο, φαγητό ή στο C ή στο D, απογευματινό καφεδάκι πάλι Ναύπακτο...
Χιλιόμετρα 150 - 160 σύνολο...
:beer:
219342
Είστε για καμιά βολτούλα αύριο ή λέτε θα μας κόψει το κρύο;
Εκκίνηση κατά τις 10:00 από το λιμάνι στη Ναύπακτο, φαγητό ή στο C ή στο D, απογευματινό καφεδάκι πάλι Ναύπακτο...
Χιλιόμετρα 150 - 160 σύνολο...
:beer:
Θα το δαγκώσουμε λέμε αλλά αν είμαι οκ από δουλειά το βλέπω. Θα μιλήσουμε ...
perastikos
11/12/2010, 13:20
Ξεκινάμε και στις 11:00 να έχει ανέβει λίγο ο ήλιος δεν τρέχει τίποτα... ΟΚ, Βασίλη περιμένω μήνυμα εδώ ή τηλ ;)
Camen, που είσαι ρε! :p
P@nos, χώρος υπάρχει ;)