View Full Version : Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
22
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δε ξερω που λες ρε παντως σε αυτο απεναντι απο το λιντλ που πηγαινω εγω χρεωνουν τον αερα...αλλα σιγα τα αβγα ρε μλκ
Εμενα μου ειπαν οτι ειναι δωρεαν εκει .Οπως ηταν και πριν το καλοκαιρι δλδ.
Δεν μιλαω για σκουπα ή τιποτα τετοιο. Για τον απλο αερα μιλαω που φισας τα πολλα νερα.
Αν εχει αλλαξει κατι πολυ πολυ προσφατα τι να πω. Προσωπικα παντως το θεωρω ξεφτιλα οτι και να λετε να σου χρεωνουν τον αερα. Κ ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα με καποιον που να φυσα με τις ωρες και αυτα μου ακουγονται πιπες με το συμπαθειο... :winka:
Την προσωπικη μου αποψη εκφραζω και τιποτα παραπανω.Μπορει να γερναω και να παραξενευω κιολας...:wave2:
Sorry ρε παίδες αλλά αυτό που είναι στην άνοδο της (καλαβρύτων νομίζω) απέναντι σχεδόν απο το Πανπελοποννησιακό , πρίν απο ένα βενζινάδικο ελίν πληρώνεις;;;;Όταν ήμουν Πάτρα πάντα εκεί έπλενα τη μηχανή και τον αέρα δεν τον πλήρωνα ποτέ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Sorry ρε παίδες αλλά αυτό που είναι στην άνοδο της (καλαβρύτων νομίζω) απέναντι σχεδόν απο το Πανπελοποννησιακό , πρίν απο ένα βενζινάδικο ελίν πληρώνεις;;;;Όταν ήμουν Πάτρα πάντα εκεί έπλενα τη μηχανή και τον αέρα δεν τον πλήρωνα ποτέ!!!
Σε κανενα δεν πληρωνες φιλε μου.Ουτε και σε αυτο που λες.Τουλαχιστον μεχρι πριν το καλοκαιρι.
Αν αλλαξε κατι τωρα δεν το ξερω σιγουρα αλλα θα το τσεκαρω για το "γαμωτο".
alcapone09
13/09/2010, 02:47
δε ξερω που λες ρε παντως σε αυτο απεναντι απο το λιντλ που πηγαινω εγω χρεωνουν τον αερα...αλλα σιγα τα αβγα ρε μλκ
Τελευταία φορά που πήγα τον Ιούνη(νομίζω) ηταν τσάμπα:look:
moutoulos
13/09/2010, 07:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Σωστά ..., εκεί πάω και εγώ, και γενικά δεν έχω πληρώσει πουθενά αέρα ..., (όποτε πάω σε άλλον).
τι να σας πω ρε παιδια δε ξερω...ο αερας ειναι για τους ντεμπελιδες εγω δεν τον χρησιμοποιω ποτε για να ξερω...
:D :smokin: :smokin: :smokin:
ασχετο...
daz εσυ ησουν το απογευμα χτες ριο?ειδα 2-3 τενερε και λεω μαλλον τον τσακωσαμε:p
ασχετο...
daz εσυ ησουν το απογευμα χτες ριο?ειδα 2-3 τενερε και λεω μαλλον τον τσακωσαμε:p
Το λευκό με τις βαλίτσες, που ήταν δίπλα από ένα μαύρο ήταν δικό μου.
Δε θυμάμαι κ πως λεγόταν το μαγαζί που καθόμουν. Εσύ που ήσουν ρε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Το λευκό με τις βαλίτσες, που ήταν δίπλα από ένα μαύρο ήταν δικό μου.
Δε θυμάμαι κ πως λεγόταν το μαγαζί που καθόμουν. Εσύ που ήσουν ρε?
ναι το δα το λευκο με τις βαλιτσες...εξω απο το distinto το ειχες...
εγω απλα περαστικος ημουν:D
ναι το δα το λευκο με τις βαλιτσες...εξω απο το distinto το ειχες...
εγω απλα περαστικος ημουν:D
yep εγώ ήμουν.
Κόκκινο ducati στα Πελεκανέικα δικό σου ήταν?
Ducati δεν έχεις?
ναι αλλα δεν ημουν εγω...ουτε πηγα στα πελεκανεικα(για την ακριβεια δε ξερω καν που ειναι:look: )
Στην μαρίνα είναι, εκεί που είναι το W κτλ.
Vaska το είδα μνμ σου στο θρεν με τις κόντρες αλλά δεν μπόρεσα να έρθω. Αλήθεια αυτό το θρεντάκι που είναι? Κέρδισαν οι mods την κόντρα? Κρίμα γιατί έβαλα και αερόκορνα στο τενερε για να σε κερδίσω. :wave2:
Το ΣΚ έχει cart στο κέντρο της Πάτρας, θα ξαναέρθω. :beer:
Στην μαρίνα είναι, εκεί που είναι το W κτλ.
Vaska το είδα μνμ σου στο θρεν με τις κόντρες αλλά δεν μπόρεσα να έρθω. Αλήθεια αυτό το θρεντάκι που είναι? Κέρδισαν οι mods την κόντρα? Κρίμα γιατί έβαλα και αερόκορνα στο τενερε για να σε κερδίσω. :wave2:
Το ΣΚ έχει cart στο κέντρο της Πάτρας, θα ξαναέρθω. :beer:
Ρε ππρ έχεις έρθει τόσες μέρες και ένα τηλ. δεν πήρες να πάμε για καφέ ή φαγητό, ούυυυυστ ξεφτίλα
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε ππρ έχεις έρθει τόσες μέρες και ένα τηλ. δεν πήρες να πάμε για καφέ ή φαγητό, ούυυυυστ ξεφτίλα
Ρε ήρθα την Κυριακή και την Δευτέρα το πρωί έφυγα. Τώρα είμαι Γαστούνη και ψάχνω μεσοπέλαγες ξέρες στην γύρο περιοχή. :lol:
Αν κανονήσετε βόλτα ή οτιδήποτε μέσα στην εβδομάδα εγώ είμαι μέσα. Τι να σας κάνω που οι μισοί δουλεύεται και οι άλλοι μισοί διαβάζουν? Αν βρείτε χρόνο κανονήστε να πάμε και εκείνη την κόντρα που λέγαμε. Εγώ πάντως δεν θα κάτσω στα αυγά μου, θα την πάω τη βολτούλα μου.
Αν δεν βρείτε χρόνο για βόλτα, κανονήστε για καφέ. 70 χλμ είναι μόνο.
Υπάρχει μια περίπτωση να έρθω και αύριο. Αν δεν έχω ιντερνετ και δεν το δω το τηλ μου το έχεις. :wave2:
edit. A! Και πρρρρ κάνει η μηχανή σου ρε. :alien: :lol: :beer:
perastikos
15/09/2010, 08:29
περαστικος
Παρών :ninja:
:rotflmao:
Ρε ήρθα την Κυριακή και την Δευτέρα το πρωί έφυγα. Τώρα είμαι Γαστούνη και ψάχνω μεσοπέλαγες ξέρες στην γύρο περιοχή. :lol:
Αν κανονήσετε βόλτα ή οτιδήποτε μέσα στην εβδομάδα εγώ είμαι μέσα. Τι να σας κάνω που οι μισοί δουλεύεται και οι άλλοι μισοί διαβάζουν? Αν βρείτε χρόνο κανονήστε να πάμε και εκείνη την κόντρα που λέγαμε. Εγώ πάντως δεν θα κάτσω στα αυγά μου, θα την πάω τη βολτούλα μου.
Αν δεν βρείτε χρόνο για βόλτα, κανονήστε για καφέ. 70 χλμ είναι μόνο.
Υπάρχει μια περίπτωση να έρθω και αύριο. Αν δεν έχω ιντερνετ και δεν το δω το τηλ μου το έχεις. :wave2:
edit. A! Και πρρρρ κάνει η μηχανή σου ρε. :alien: :lol: :beer:
Υπόσχομαι να βρεθούμε τομάρι αν και πήζω όπως ξέρεις, μάλιστα ψήνομαι την Κυριακή ν' ακολουθήσω τα παιδιά που θα κάνουν την διαδρομή της ετησίας. Ίδωμεν ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Παρών :ninja:
ναι με μια μικρηηηηηη καθυστερηση
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πρεπει να βρεθουμε να σου κανω πλυση εγκεφαλου οπωσδηποτε...μην κανεις καμια βλακεια...κριμα...τοσο νεο παιδι...:sad:
Υπόσχομαι να βρεθούμε τομάρι αν και πήζω όπως ξέρεις, μάλιστα ψήνομαι την Κυριακή ν' ακολουθήσω τα παιδιά που θα κάνουν την διαδρομή της ετησίας. Ίδωμεν ....
Κυριακή θα την κάνουν? Αν ήταν Σάβ. θα ερχόμουν και εγώ. :)
Κυριακή πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη γιατί Δευτέρα δουλεύω.
perastikos
15/09/2010, 11:13
πρεπει να βρεθουμε να σου κανω πλυση εγκεφαλου οπωσδηποτε...μην κανεις καμια βλακεια...κριμα...τοσο νεο παιδι...:sad:
Πήγα βόλτα το GS, το 990 και το tiger. Επίσης καβάλησα και ένα Super Tenere 1200. Ήταν ξένο, δεν μπορούσα να το ζητήσω βόλτα :p
Το tiger παρότι θα μπορούσα να το πάρω και καινούργιο (παίζει με 30% προκαταβολή και 48 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις!) δεν μου έκανε click παρότι είναι πανέμορφο!
Το τενεκέ... έχει τα ίδια λεφτά (και χειρότερη χρηματοδότηση) με το GS, στα @@ μου αν είναι πιο γρήγορο, πιο χωμάτινο, πιο, πιο :lol:
Το 990 απλά δεν μου αρέσει... :rotflmao:
Τελευταίο στοιχείο: Γυρίζω από test ride του tiger και είμαι στο φανάρι τέρμα κάτω στην Αμερικής... Περνάει ένα GS λευκό 2010 και ανεβαίνει... Καθόμουν και το χάζευα και με φατναζόμουν στη θέση του οδηγού ... :winka:
Και να φανταστείς δεν είχε καν ένα μουνάκι της προκοπής συνεπιβάτη! :wacko:
Ε, νομίζω ότι έχω καταλήξει :rotflmao:
Μακάρι να είχα τα χρήματα να το πάρω καινούργιο, του 2010 κλπ κλπ... Μου λέει ο άλλος στην BMW "φίλε μόνο την προκαταβολή θα δώσεις, τα άλλα δεν θα σου φανούν καθόλου"... :look:
Το θέμα είναι ότι εγώ σε 33 μήνες θα πρέπει να έχω βγάλει από την τσέπη 18000+ (τόκοι, έξοδα και τέλη). Τι να στο βάλουν λίγο λίγο το αγγούρι, τι όλο μαζί το αποτέλεσμα το ίδιο :p
Άσε που είδα ότι κάποιος από εδώ μέσα πουλάει ένα (αγρατζούνιστο λέει, να τον πιστέψω :lol: :beer: ) :D
Μακάρι να φύγει το Transalp γρήγορα, ήδη έχω έναν που ψήνεται...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ειναι αυτο που λεω οτι την Προκαταβολη την εχω οι Δοσεις μου λειπουν:lol:
Το Τιγρακη δοκιμασετο με την ελευθερας που το εχει ο μανουλας μου και πιστευω οτι θα αλλαξει γνωμη:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
ο μανουλας μου
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
perastikos
15/09/2010, 11:33
Το Τιγρακη δοκιμασετο με την ελευθερας που το εχει ο μανουλας μου και πιστευω οτι θα αλλαξει γνωμη:wave2:
Κάτι έχασα εδώ :confused:
μανούλας μου = ο BMWες; Που κολάει με το Tiger...;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ειναι αυτο που λεω οτι την Προκαταβολη την εχω οι Δοσεις μου λειπουν:lol:
Πρωτον το εχει ο Αργυροπουλος και οχι ο Μανουλα μου Τζιμη και δευτερον Μωρη κουφαλα εχεις γινει κρυφοTriumphukias μετα το test ride ε.
Και 3ον Κανονισε κανα καφε σαπισαμε αντεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μην βαρας γραψε λαθος σκεφτομουν το 800 το GS γι αυτο,παντως δοκιμασετο το τιγρη με ελευθερας ειναι ιδιαιτερα κ@υλοτικον:winka:
Ηξερα πως να σε ξετρυπωσω τριμουφοποντικα Αεκ1852.Σε εχω στειλει πμ
Μην βαρας γραψε λαθος σκεφτομουν το 800 το GS γι αυτο,παντως δοκιμασετο το τιγρη με ελευθερας ειναι ιδιαιτερα κ@υλοτικον:winka:
Ωραίο το τιγράκη μ ελευθέρας, ροπάτο, καλό στήσιμο. Και το δίνει ο Αργυρόπουλος βόλτα άνετα γιατί είναι του Θανάση..αλλά όσα διαβάζω για τις κιλότες 1050 στο φόρουμ τους με κάνουν να μη το σκέφτομαι καν..
Το 990 γιατί δε σ άρεσε δε μας είπες?Εγώ εκεί έχω καταλήξει..:P
Και το GS αν σ αρέσει καλό είναι..αλλά αν σβήσει δε θα ξέρεις τίποτα ακόμα κι αν το πας στην αντιπροσωπεία για το τι συμβαίνει..το 1200 ε..το 800 ακόμα να καταλάβω γιατί το παίρνουν..
Επειδη πολυ λεφταδες μαζευτηκατε μηπως εχει καποιος 3000Ε που τα επειγομαι? Κ βαζω ενεχυρο το ΚΤΜ...:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Επειδη πολυ λεφταδες μαζευτηκατε μηπως εχει καποιος 3000Ε που τα επειγομαι? Κ βαζω ενεχυρο το ΚΤΜ...:smokin:
Τι τα θες ρε?
ΩΧ?πουλάς το ΚΤΜ?ΓΙΑΤΙ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Τι τα θες ρε?
ΩΧ?πουλάς το ΚΤΜ?ΓΙΑΤΙ?
Ναι το πουλαω...:D Για κατι που εχω βαλει στο ματι... Μακαρι να το προλαβω...:(
Ναι το πουλαω...:D Για κατι που εχω βαλει στο ματι... Μακαρι να το προλαβω...:(
Ώρε μπλέξαμε...
Καλοπούλητο
Κωλόφαρδος όποιος το πάρει, ΚΟΥΛΑΔΙ.
Ώρε μπλέξαμε...
Καλοπούλητο
Κωλόφαρδος όποιος το πάρει, ΚΟΥΛΑΔΙ.
Μπλεξαμε δεν λες τιποτα...:D Οποιος ακουσει τιποτα ειδοποια...:smokin:
bill...κανε μια βολτα τοτε και smt...το μουλτι δε στο προτεινω γιατι μαλλον θα παθεις μεγαλη ζημια
:D
αλλα γιατι 18κ ρε?
το adventure θες να παρεις?
perastikos
15/09/2010, 12:30
αλλα γιατι 18κ ρε?
το adventure θες να παρεις?
Όχι το avd...
Τα 14.350 που λένε όμως είναι με δώρο το τασάκι... Αν όμως βάλεις και εξοπλισμό (π.χ. στην βασική δεν έχει καν ABS!), υπολογίσεις έξοδα δανείου, τόκους κλπ κλπ ακουμπά τα 17500Ε (χωρίς την ηλεκτρονική ανάρτηση) και ξεπερνά τα 18000 αν την βάλεις και αυτή...
Άστα και εγώ είχα δει στο site 14350 άντε λέω να πάει κανένα 15αρι και όταν μου εκτύπωσε αναλυτικά την προσφορά έφυγα με μία φάτσα τέτοια... :sad:
@camen: Εσύ τι θες να πάρεις δεν μας είπες... :)
@camen: Εσύ τι θες να πάρεις δεν μας είπες... :)
Και δεν θα σας πω μεχρι να το παρω...:D Ααααααν το παρω....:(
Κανα adv τον κόβω σε ΚΤΜ...
παρτε ρε μλκες καποιος το λσ4 του καμεν για παπι εστω...να μπει στον ισιο δρομο το παιδι:D
perastikos
15/09/2010, 12:44
Κανα adv τον κόβω σε ΚΤΜ...
Μακάρι! Αν θέλω κάτι πιο παιχνιδιάρικο από το BMW θα δανείζομαι του camen! :D
Από ιδέες βλέπεις είμαστε καλά... τα Ευρώ μας λείπουν :rotflmao:
λοιπον περαστικε...ακου να δεις πως θα γινει...αυτα που λεγαμε στο w ακυρα...
παιρνεις το gs του βασκα...με τα ρεστα παιρνεις το lc4 του καμεν και το κρατας για παπι η το πουλας μετα....εγω περνω το τρανσαλπ, ο καμεν περνει αυτο που θελει και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι :D
λοιπον περαστικε...ακου να δεις πως θα γινει...αυτα που λεγαμε στο w ακυρα...
παιρνεις το gs του βασκα...με τα ρεστα παιρνεις το lc4 του καμεν και το κρατας για παπι η το πουλας μετα....εγω περνω το τρανσαλπ, ο καμεν περνει αυτο που θελει και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι :D
Μλκ μου αρεσει αυτο...:look: :look: :look:
perastikos
15/09/2010, 13:01
με τα ρεστα παιρνεις το lc4 του καμεν και το κρατας για παπι
Μόνο εδώ μπάζει... Εκτός αν εννοείς τα ρέστα από το σημερινό super market :p
Για αρχή πάντως έλα με 2500Ε Ευρώ και την ταυτότητά σου να πάμε στο ΚΕΠ του Ρίου για τη μεταβίβαση... Πανεπιστήμιο είμαι... Στην βράση κολλάει το σίδερο λέμεεεεε :winka:
Μόνο εδώ μπάζει... Εκτός αν εννοείς τα ρέστα από το σημερινό super market :p
Για αρχή πάντως έλα με 2500Ε Ευρώ και την ταυτότητά σου να πάμε στο ΚΕΠ του Ρίου για τη μεταβίβαση... Πανεπιστήμιο είμαι... Στην βράση κολλάει το σίδερο λέμεεεεε :winka:
Δωσε το transalp στον Πανο,παρε το ΚΤΜ και σπρωξε αυτο...Κ περισσοτερα θα βγαλεις και εγω θα παρω αυτο που θελω:D
για καφε αμα θες παμε:D
γιατι 2500 δε τα χω και λιγοτερο να μου το αφηνες θα ντρεπομουν να το παρω ετσι οπως το εχεις το τρανς....
perastikos
16/09/2010, 11:25
Με βάση το κλασικό topic ...."σε είδα"
Σε είδα ξεκράνωτε κάγκουρα κατά τις 12 παρά στο Πανεπιστήμιο... :smokin:
Ήρθαν τα πρωτοέτια για εγγραφές και έβγαλες το κράνος για να φορτώσεις κανένα πιπίνι???
- Ομορφιά το αστικό εδώ στην Πάτρα είναι... γάματα... Που μένεις...
- Τέρμα Γούναρη
- Μια χαρά βολεύει
ποιος ειναι ο καγκουρας ρε?
:a13: :a13: :a13:
Ρε σεις με τις τράμπες μη ξεχτάστε και εμένα..950/990 adv να ναι κ ότι να ναι..
Ρε ενδιαφερεται κανεις για 3 λιτρα torco t4sr 20-50 σφραγισμενα εννοειται που μαλλον δεν θα τα χρειαστω?!:look: Αν ναι ας πει ...:beer:
Με βάση το κλασικό topic ...."σε είδα"
Σε είδα ξεκράνωτε κάγκουρα κατά τις 12 παρά στο Πανεπιστήμιο... :smokin:
Ήρθαν τα πρωτοέτια για εγγραφές και έβγαλες το κράνος για να φορτώσεις κανένα πιπίνι???
- Ομορφιά το αστικό εδώ στην Πάτρα είναι... γάματα... Που μένεις...
- Τέρμα Γούναρη
- Μια χαρά βολεύει
κατι πηρε και μενα το ματι μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
κατι πηρε και μενα το ματι μου...
hsoyn panep σημερα ρε?
:a53: :a53: :a53:
ΥΓ:στεγνωνει το κρανος ρε...για τετοιο με εχετε περασει να πουλαω μουρη σε πρωτοετακια?:smokin:
panosch89
17/09/2010, 00:23
εύκολα....και προχθές στον αγκώνα για στέγνωμα το 'χες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosch89
εύκολα....και προχθές στον αγκώνα για στέγνωμα το 'χες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
eixe lerwthei h zelatina re kai den evlepa
:smokin: :smokin: :smokin:
καλα ρε δε το ξερετε πως αν στο πανεπιστημιο μεσα φορας κρανος τρως κληση?
:a53: :a53: :a53:
Cpt. Haddock
17/09/2010, 09:10
Κοριτσια...
Παιζει να μαζευτείτε για καφε το απογεματάκι;
Θα περασω απο κει πηγαινοντας Κυλληνη (για ΣΚ)
για πειτε :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κοριτσια...
Παιζει να μαζευτείτε για καφε το απογεματάκι;
Θα περασω απο κει πηγαινοντας Κυλληνη (για ΣΚ)
για πειτε :a014:
Σήμερα θα είμαι και εγώ Πάτρα. Τι ώρα υπολογίζεις κάπτεν?
Cpt. Haddock
17/09/2010, 09:23
Σήμερα θα είμαι και εγώ Πάτρα. Τι ώρα υπολογίζεις κάπτεν?
Κατα τις 6μιση το βλεπω
Ρε ενδιαφερεται κανεις για 3 λιτρα torco t4sr 20-50 σφραγισμενα εννοειται που μαλλον δεν θα τα χρειαστω?!:look: Αν ναι ας πει ...:beer:
full συνθετικά είναι αυτά?Δε μ κανεν
Κάπτεν δύσκολη ώρα θα ρθεις..εργαζόμαστε για να μας τα τρώνε οι μασόνοι :smokin:
Παιδες εχει κανονηστει ενα καφεδακι αλλα δεν θα ειναι κεντρο στην πολη θα κανουμε λιγο αναβαση Πιτιτσας και καφεδακι στο Χαλαρα εκει δεξια πριν μπεις στο χωριο.Συναντηση στις 6 στην Ιντεραμερικαν απεναντι απο την Μπεμπε στον ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ:wave2:
Για σήμερα jimmi?Τα χαιρετισματά μου στην Ιωάννα :-)
Για σήμερα jimmi?Τα χαιρετισματά μου στην Ιωάννα :-)
Εισαι και Μαρτυριαρης:lol: :lol: :lol:
Ναι ρε αμα γουσταρεις σκασε μυτι..η μικρα κανει ωραιο γκαιφε:beer: :wave2:
Cpt. Haddock
17/09/2010, 10:43
Παιδες εχει κανονηστει ενα καφεδακι αλλα δεν θα ειναι κεντρο στην πολη θα κανουμε λιγο αναβαση Πιτιτσας και καφεδακι στο Χαλαρα εκει δεξια πριν μπεις στο χωριο.Συναντηση στις 6 στην Ιντεραμερικαν απεναντι απο την Μπεμπε στον ΝΕΟ ΠΑΤΡΩΝ:wave2:
Για δώσε ινφο, ετσι κι αλλιως σκεφτομουν να κανω παρακαμψη γιατι βαριεμαι την "εθνικη"
(μεχρι και να βγω Καλαβρυτα-Χαλανδριτσα σκεφτηκα)
Ετσι κι αλλιως τσεκιν στο Γκρεκοτελ μπορω να κανω ως αργα :smokin:
Για δώσε ινφο, ετσι κι αλλιως σκεφτομουν να κανω παρακαμψη γιατι βαριεμαι την "εθνικη"
(μεχρι και να βγω Καλαβρυτα-Χαλανδριτσα σκεφτηκα)
Ετσι κι αλλιως τσεκιν στο Γκρεκοτελ μπορω να κανω ως αργα :smokin:
Δε μου έκατσε..Βάλε Σελλά, Ρίο, Ελλάδα στο google maps και θα δεις πως θα πας. Μπορείς να βγεις απ την εθνική στην έξοδο Σελιανίτικα μετά το Αίγιο...και να πας απο παλιά εθνική..
Αν ερθεις απο παλια θα σταματησεις στην διασταυρωση (εχει φαναρι εκει )στο χωριο Αγ.Βασιλειος και κανεις αριστερα για Πλατανι Πιτιτσα.(παιζει να ειναι κλειστο εκει λογο εργων προχωρας και στα 700μετρα εχει αλλη κοπανα και πινακιδια προς πλατανι διπλα απο το εργοστασιο ουζου.
Αν παλι ερθεις απο Διοδια ή περιμενεις στην Τoyota ή ακριβως μετα τα διοδια κανεις δεξια και στο τελος του παραδρομου αριστερα και βγαινεις στην παλια εθνικη με κατευθυνση προς Αιγιο.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82,+%CE%A1% CE%AF%CE%BF,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&daddr=%CE%A0%CE%B9%CF%84%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1,+%CE%A1%CE%AF%CE%BF,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4 %CE%B1&hl=el&geocode=FXmcSAIdQ-ZMASmVw39TjkxeEzFw1briLL0ABQ%3BFUjoRwId5xlOASnPGlVi97RfEzHg6bniLL0ABQ&mra=ls&sll=38.280235,21.8573&sspn=0.12505,0.220757&ie=UTF8&ll=38.287511,21.875839&spn=0.125038,0.220757&z=12
Cpt. Haddock
17/09/2010, 11:15
Εαν ειδα καλά, βγαινοντας στην εξοδο για Σελιανιτικα παιρνω την παλια για Πατρα και μετα ανεβαινω προς Σαλμενικο.
Απο Πιτιτσα μετα κατεβαινω Σελα και βγαινω εθνικη.
Το γουγλε μου βγαζει 14 χλμ απο Σελιανιτικα για Πιτιτσα και 12 απο Πιτίτσα για Πάτρα.
Ειναι όντως τόσο λιγο;
Ειναι όντως τόσο λιγο;
εμεις οι πατρινοι ειμαστε σιδεροκωλοι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
17/09/2010, 11:19
εμεις οι πατρινοι ειμαστε σιδεροκωλοι
τι μιναρας :rotflmao: :rotflmao:
Εαν ειδα καλά, βγαινοντας στην εξοδο για Σελιανιτικα παιρνω την παλια για Πατρα και μετα ανεβαινω προς Σαλμενικο.
Απο Πιτιτσα μετα κατεβαινω Σελα και βγαινω εθνικη.
Το γουγλε μου βγαζει 14 χλμ απο Σελιανιτικα για Πιτιτσα και 12 απο Πιτίτσα για Πάτρα.
Ειναι όντως τόσο λιγο;
Απο Σελιανίτικα θα πας απο παλιά εθνική μέχρι Αγ.Βασίλειο..και απο εκεί θ ανέβεις σελλα..ο άλλος δρόμος απο Σελιανίτικα Πιτίτσα δε νομίζω οτι κάνει για τον τίγρη..
Cpt. Haddock
17/09/2010, 11:37
Απο Σελιανίτικα θα πας απο παλιά εθνική μέχρι Αγ.Βασίλειο..και απο εκεί θ ανέβεις σελλα..ο άλλος δρόμος απο Σελιανίτικα Πιτίτσα δε νομίζω οτι κάνει για τον τίγρη..
Γιατι; :confused:
Πιθανά θα έρθω να σας βρω.
:beer: :beer: :wave2: :wave2:
Ειναι όντως τόσο λιγο;
Ρε φιλε για καφε θα παμε οχι μεταναστες.
Θα σε χρονομετρησω να ξερεις αυτη ειναι η γνωστη αναβαση Πιτιτσας για να δουμε τι χρονους Γραφει το τιγρακη και στο τελειωμα θα σου εχω αλλο ενα:winka: :beer: :wave2:
http://www.youtube.com/watch?v=TZtnthNUc-Y
:lol: :bawl: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε μλκ θα με πνιξεις
perastikos
17/09/2010, 12:36
Πιθανά θα έρθω να σας βρω.
:beer: :beer: :wave2: :wave2:
+1! Ελπίζω να είμαι στις 18:00 απέναντι από την BMW...
Θέλω να πάρω και GS....
Τυχαίο; :wacko:
xaxa! Τώρα είδα το video :rotflmao:
Cpt. Haddock
17/09/2010, 12:50
Ναι, ρε εννοείται, απλα οπτικα νομιζα οτι ειναι περισσότερο με τις στροφές και όλα γι' αυτο το λέω
Δεν κανω χρονομετρησεις εγω ρε συ, ειμαι αργος
Για πειτε τωρα, επειδη βαριέμαι την Π.Ε.Ο. απο Σελιανιτικα μεχρι Αγ. Βασιλειο, αν ανεβω απο εκει που είπα τι πρόβλημα έχει ο δρομος;
:winka:
Αν ανεβεις απο την Σελιανιατικα θα βγεις κανονικα εκει που θα πινουμε καφε πηγαινε απο εκει ειναι ωραια η διαδρομη και αρκετα καλη ασφαλτος.θα μας δεις στα Σελλα εχει ενα Πλατανο με ενα πλατωμα Δεξια αριστερα ειναι το Καφενειο "ΧΑΛΑΡΑ":wave2:
Cpt. Haddock
17/09/2010, 13:18
Αν ανεβεις απο την Σελιανιατικα θα βγεις κανονικα εκει που θα πινουμε καφε πηγαινε απο εκει ειναι ωραια η διαδρομη και αρκετα καλη ασφαλτος.θα μας δεις στα Σελλα εχει ενα Πλατανο με ενα πλατωμα Δεξια αριστερα ειναι το Καφενειο "ΧΑΛΑΡΑ":wave2:
:a013:
Λογικα θα τα πουμε εκει
ρε καλα ηταν σημερα
:look: :look: :look:
:winka:
Μια χαρα ηταν λεμε
Χαρηκα για αυτους που γνωρισα αλλα και για τους φιλους που ξαναειδα,αυριο κανα δυο φωτογραφιουλες για την ιστορια:beer: :wave2:
:beer: :beer: :beer: και απο εμενα....:smokin:
Πολύ ωραίο το παρεάκι μάγκες. :beer: :beer: :beer:
Και η καφετερια παααααααααρα πολυ καλη :winka: :winka: :winka:
perastikos
18/09/2010, 07:35
:beer: (δεν έχει αντίστοιχο που να κερνάει γλυκά/παγωτά ή έστω σαλαμόκρεπες :p )
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Και η καφετερια παααααααααρα πολυ καλη :winka: :winka: :winka:
Ειδικά το πίσω εξάρτημα της καφετιέρας, αυτό που είναι για τον espresso... :hypnotize
:beer: (δεν έχει αντίστοιχο που να κερνάει γλυκά/παγωτά ή έστω σαλαμόκρεπες :p )
Ειδικά το πίσω εξάρτημα της καφετιέρας, αυτό που είναι για τον espresso... :hypnotize
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Τι μλκας Θεε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:dizzy:
Θα ξαναπάω μια βόλτα σήμερα με το νετμπουκ και θα της δείξω τι λέτε για το πίσω εξάρτημα του εσπρέσο.
Μετά θα σας περιμένει, είμαι σίγουρος.
:rotflmao: :rotflmao:
Θα ξαναπάω μια βόλτα σήμερα με το νετμπουκ και θα της δείξω τι λέτε για το πίσω εξάρτημα του εσπρέσο.
Μετά θα σας περιμένει, είμαι σίγουρος.
Ολα αυτα τα εγραψες για να μας δειξεις οτι και εχεις και νετμπουκ?! Αφου ρε μλκ το δικο σου ζεστενεται οταν γραφεις...:smokin:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Τι μλκας Θεε μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:dizzy:
Και όχι μόνο. Αν ήθελες τοπογραφική διευκρίνηση που βρίσκεται η κοπέλα να πληρώσεις, δεν δίσταζε να φωνάξει "μέσα είναι το μουν@κι", πήγαινε να πληρώσεις.
Ξεφτίλα γίναμε λέμε....
:bigcry: :bigcry:
Ολα αυτα τα εγραψες για να μας δειξεις οτι και εχεις και νετμπουκ?! Αφου ρε μλκ το δικο σου ζεστενεται οταν γραφεις...:smokin:
Θα του βάλω τόρκο λέμε, 5 βαθμοί κάτω την ώρα που γράφω.....
:ZZZ:
Και όχι μόνο. Αν ήθελες τοπογραφική διευκρίνηση που βρίσκεται η κοπέλα να πληρώσεις, δεν δίσταζε να φωνάξει "μέσα είναι το μουν@κι", πήγαινε να πληρώσεις.
Ξεφτίλα γίναμε λέμε....
Καλα δεν την εβρισε κιολας μωρε:smokin: Κοπλιμεντ της εκανες ...Ετσι τον θελω,αυθορμητο τυπο και ειλικρινη...:p
Θα του βάλω τόρκο λέμε, 5 βαθμοί κάτω την ώρα που γράφω.....
:ZZZ:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Καλα δεν την εβρισε κιολας μωρε:smokin: Κοπλιμεντ της εκανες ...Ετσι τον θελω,αυθορμητο τυπο και ειλικρινη...:p
Μα "μουν@κι" ενώ μιλάμε για το πίσω εξάρτημα????
Μπερδεμένος είσαι κι εσύ φίλε μου, πρέπει να φταίει το ΚΤΜ που καβαλάς. Άλλαξέτο όσο πιό γρήγορα μπορείς.......
Άλλαξέτο όσο πιό γρήγορα μπορείς.......
Ι do my best:smokin:
perastikos
18/09/2010, 07:52
το μουν@κι", πήγαινε να πληρώσεις.
Ξεφτίλα γίναμε λέμε....
Αφού δέκα νοματαίοι εκεί αυτό σκέφτονταν... είπα να εκφράσω την παρέα :rotflmao:
Άσε που τα γουστάρουν κάτι τέτοια... :smokin:
Αφού δέκα νοματαίοι εκεί αυτό σκέφτονταν... είπα να εκφράσω την παρέα :rotflmao:
Άσε που τα γουστάρουν κάτι τέτοια... :smokin:
Κρύβε λόγια εσύ, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.....
άσε που στο μοτο μπαίνει και τσεκάρει η Χρύσα μου, το κορίτσι μου, το καμάρι μου,το στεφάνι μου που ΕΓΩ ΤΟ ΤΙΜΑΩ.
η Χρύσα μου, το κορίτσι μου, το καμάρι μου,το στεφάνι μου που ΕΓΩ ΤΟ ΤΙΜΑΩ.
Επεσε η πρωτη παντοφλια ε?!!!:hypnotize
Επεσε η πρωτη παντοφλια ε?!!!:hypnotize
Κοιμάται ακόμα η αγάπη μου αλλά κατά πως πάμε το τσόκαρο δεν το γλυτώνω...
Εσύ μην ξεχνιέσαι έχει αλλαγή λαδιών το πρόγραμμα.
Εσύ μην ξεχνιέσαι έχει αλλαγή λαδιών το πρόγραμμα.
Ειπαμε Κυριακη...:winka: Κ να μου δωσεις τα λεφτα ρε ,γτ το ξεχασες χθες και δεν ηθελα να στο θυμησω...Μην παρεξηγηθεις κιολας...:(
Ειπαμε Κυριακη...:winka: Κ να μου δωσεις τα λεφτα ρε ,γτ το ξεχασες χθες και δεν ηθελα να στο θυμησω...Μην παρεξηγηθεις κιολας...:(
Αλλαγή θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο γνωστό γωνιακό κατάστημα διότι αύριο μπορεί να πάρω τη Χρύσα να πάμε καμία τσάρκα. Όσο για τα λεφτά , ναι ρε συ το ξέχασα μην με παρεξηγήσεις, έλα από το μαγαζί να στα δώσω σε φάπες ..
Αλλαγή θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο γνωστό γωνιακό κατάστημα διότι αύριο μπορεί να πάρω τη Χρύσα να πάμε καμία τσάρκα. Όσο για τα λεφτά , ναι ρε συ το ξέχασα μην με παρεξηγήσεις, έλα από το μαγαζί να στα δώσω σε φάπες ..
Τι ωρα ρε το απογευμα?!:look:
Το νου σου Θωμά! Έχει και ένα χέρι που "όπου πέσει σκορπάει θάνατο". :lol:
Δεν με πειραζει μωρε, ετσι τα λεει αυτα για να υπαρχει σασπενς στην σχεση μας...:wacko:
Τι ωρα ρε το απογευμα?!:look:
Δεν ξέρω, θέλω να πάω βόλτες λέμε, δουλεύω 19 ώρες την ημέρα και λυσσάω για έξω. Σίγουρα μετά τις 7 οπότε αν θές πάρε τηλ να έρθεις για καφέ και να σου δώσω και τα λεφτά σου.
Ρε παλαβέουρα που είσαι σήμερα Πάτρα? Γαστούνη? Θεσσαλονίκη? Αν είσαι Πάτρα και μείνεις μέχρι απόγευμα πάμε για καφέ?? Πάρε και τη φίλη σου μαζί, εγώ είμαι ακίνδυνος λόγω ηλικίας.
Θα στο επιβεβαιώσει και ο "Καμένος μικρός Μινάρας".
:beer: :beer:
ρε μλκς τι να πω εγω για το πισω εξαρτημα της καφετιερας που ημουν σε αποσταση βολης???
απορω πως κρατηθηκα
:a48: :a53: :a53: :a53: