View Full Version : Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Oντως ολα τελεια παιδες...
Καλα ρε αλητες μηχανοβιοι 2ηωρα φυγατε?!:lol: Γτ εκεινη την ωρα ακουσα που εβρεχε...
Ρε Τζιμακο εσυ δεν εισαι στις φωτο...Την επομενη θα εχεις αποκλειστηκες...:winka:
Μπραβο ρε παιδια που μαζευτηκαμε:beer: :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καλα ρε αλητες μηχανοβιοι 2ηωρα φυγατε?!:lol: Γτ εκεινη την ωρα ακουσα που εβρεχε...
Ρε Τζιμακο εσυ δεν εισαι στις φωτο...Την επομενη θα εχεις αποκλειστηκες...:winka:
Μπραβο ρε παιδια που μαζευτηκαμε:beer: :beer: :beer: :wave2: [/B]
Δεν καταλαβες:nono: δεν φυγαμε μας εδιωξαν ....:ZZZ:
Ειμαι vip εγω δεν χρειαζομαι διασημοτητα:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν καταλαβες:nono: δεν φυγαμε μας εδιωξαν ....:ZZZ:
Ειμαι vip εγω δεν χρειαζομαι διασημοτητα:rotflmao: :rotflmao:
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
πωωω ρε σεις πολλοι μαζευτηκατε...
εμενα περιμενατε να φυγω να ουμ?
:lol: :lol: :lol:
emiliano
21/03/2009, 15:49
Γεια χαρά σε όλους!!! Θέλω κάπως να το πώ αλλά δεν μου βγαίνει.Μετά από χρόνια αναζήτησης και μοτοσυκλετιστικής μοναξιάς είναι πρώτη φορά που νιώθω ότι μάλλον βρίσκομαι μεταξύ ανθρώπων που μπορώ να αισθάνομαι οικεία.Παιδιά με όρεξη, με αντίληψη για τη ζωή πέρα από τη μοτοσυκλέτα και με πολύ διάθεση για γέλιο και ξύδια (μάλλον και κοψίδια).Αν και δεν μίλησα με όλους ήταν ωραία γιατί αισθάνθηκα πως είμασταν σαν μια παρέα που γνωρίζετε από παλιά.Προφανώς κάποιοι γνωρίζονται όντως από παλιά, αλλά είναι ωραία φάση να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ποιοι είναι αυτοί και ποιοί είναι εκείνει που έρχονται για πρώτη φορά.Όλο αυτό το γράφω γιατί τώρα τελευταία το κόμπλεξ ανωτερότητας φοριέται πολύ ειδικά στα μοτοκλάμπ.Σε αυτή τη φάση θέλω να γράψω και για τον πόνο μου και την ήττα που έχω φάι με τα υπόλοιπα φόρουμ που ασχολήθηκα τελευταία.Είναι αλήθεια πως τα μοτοκλάμπ πλέον δεν είναι τόσο γραφικά (τύποι με γιλέκα easy rider που φτύνουν χλεμπόνες στο πάτωμα και ξύνουν τα π@π@ρια τους με το κλειδί της μηχανής) αλλά και πάλι το σύνδρομο αφού καβαλάω μηχανή έχω και μεγάλο καυλί μας χαρακτηρίζει ακόμα.Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες γιατί ο καθένας βλέπει κάποιες καταστάσεις από την δική του γωνία.Θέλω μόνο να πω, πως επί αρκετά χρόνια που δούλευα courier έβλεπα ανθρώπους που κάναμε την ίδια δουλειά και ήταν και μοτοσυκλετιστές, ή άλλο καθημερινό εργαζόμενο κόσμο και φοιτητές που απλά βρίσκεται στην ίδια φάση με όλους μας, με ανησυχίες, δραστήριους με διάθεση να κάνει κάτι για να αλλάξει τη κολοκατάσταση που τον πηδάει καθημερινά και αναρωτιόμουν που στον π()!τ*0 βρίσκεται αυτός ο κόσμος να επικοινωνήσουμε (εκτός από το δρόμο) αφού στο internet υπάρχουν ένας σκασμός μοτοσυκλετιστικά φόρουμ.Μετά λύπης μου διαπίστωνα ότι αυτός ο κόσμος ούτε να τα φτύσει τα φόρουμ ίσως γιατι αυτά απαρτίζονται κατα βάσει από κάτι σχολαστικούς τύπους που ασχολούνται με το πόσες βίδες ξεβιδόνονται από τα KTM στα 100Km χρήσης και πόσα νιούτον πρέπει να σφίξεις την ζελτίνα του TDM για να μην τρίζει στα 103,24 km/h ή από κάτι παραιτημένους απο τη ζωή 40ρηδες με κοιλούμπα που ψάχνουν χώρο να πούνε τη εξυπνάδα τους χωρίς να φάνε μούτζες.Αν όντως ως ένα βαθμό ισχύουν αυτά τότε μάλλον είναι λογικό να μην ενδιαφέρεται ο κόσμος. Όλα αυτά τα γράφω γιατι αισθάνομαι ότι έχω απέναντι μου κόσμο που βλέπει και λίγο παραπέρα πράγμα που αντλίφθηκα από την πρώτη φορά που βόλταρα στο φόρουμ και το επιβεβαίωσα στο χθεσινό γλέντι (γιατι αυτό μόνο συνάντηση δεν το λές) που τα είπαμε από κοντά.Ελπίζω αυτό να ήταν το πρώτο από πολλά ωραία πράγματα και το moto.gr να είναι αυτό που έψαχνα!!!!:wave2:
Και ένα τραγουδάκι αφιέρωση:sun: :sun:
http://www.youtube.com/watch?v=XehlXZhz_IE
emiliano
21/03/2009, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πωωω ρε σεις πολλοι μαζευτηκατε...
εμενα περιμενατε να φυγω να ουμ?
:lol: :lol: :lol:
Πάνο μην ανυσυχείς τα καλύτερα γιατι μας βλέπω γερά ποτήρια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
Γεια χαρά σε όλους!!! Θέλω κάπως να το πώ αλλά δεν μου βγαίνει.Μετά από χρόνια αναζήτησης και μοτοσυκλετιστικής μοναξιάς είναι πρώτη φορά που νιώθω ότι μάλλον βρίσκομαι μεταξύ ανθρώπων που μπορώ να αισθάνομαι οικεία.Παιδιά με όρεξη, με αντίληψη για τη ζωή πέρα από τη μοτοσυκλέτα και με πολύ διάθεση για γέλιο και ξύδια (μάλλον και κοψίδια).Αν και δεν μίλησα με όλους ήταν ωραία γιατί αισθάνθηκα πως είμασταν σαν μια παρέα που γνωρίζετε από παλιά.Προφανώς κάποιοι γνωρίζονται όντως από παλιά, αλλά είναι ωραία φάση να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ποιοι είναι αυτοί και ποιοί είναι εκείνει που έρχονται για πρώτη φορά.Όλο αυτό το γράφω γιατί τώρα τελευταία το κόμπλεξ ανωτερότητας φοριέται πολύ ειδικά στα μοτοκλάμπ.Σε αυτή τη φάση θέλω να γράψω και για τον πόνο μου και την ήττα που έχω φάι με τα υπόλοιπα φόρουμ που ασχολήθηκα τελευταία.Είναι αλήθεια πως τα μοτοκλάμπ πλέον δεν είναι τόσο γραφικά (τύποι με γιλέκα easy rider που φτύνουν χλεμπόνες στο πάτωμα και ξύνουν τα π@π@ρια τους με το κλειδί της μηχανής) αλλά και πάλι το σύνδρομο αφού καβαλάω μηχανή έχω και μεγάλο καυλί μας χαρακτηρίζει ακόμα.Δεν θέλω να μπώ σε λεπτομέρειες γιατί ο καθένας βλέπει κάποιες καταστάσεις από την δική του γωνία.Θέλω μόνο να πω, πως επί αρκετά χρόνια που δούλευα courier έβλεπα ανθρώπους που κάναμε την ίδια δουλειά και ήταν και μοτοσυκλετιστές, ή άλλο καθημερινό εργαζόμενο κόσμο και φοιτητές που απλά βρίσκεται στην ίδια φάση με όλους μας, με ανησυχίες, δραστήριους με διάθεση να κάνει κάτι για να αλλάξει τη κολοκατάσταση που τον πηδάει καθημερινά και αναρωτιόμουν που στον π()!τ*0 βρίσκεται αυτός ο κόσμος να επικοινωνήσουμε (εκτός από το δρόμο) αφού στο internet υπάρχουν ένας σκασμός μοτοσυκλετιστικά φόρουμ.Μετά λύπης μου διαπίστωνα ότι αυτός ο κόσμος ούτε να τα φτύσει τα φόρουμ ίσως γιατι αυτά απαρτίζονται κατα βάσει από κάτι σχολαστικούς τύπους που ασχολούνται με το πόσες βίδες ξεβιδόνονται από τα KTM στα 100Km χρήσης και πόσα νιούτον πρέπει να σφίξεις την ζελτίνα του TDM για να μην τρίζει στα 103,24 km/h ή από κάτι παραιτημένους απο τη ζωή 40ρηδες με κοιλούμπα που ψάχνουν χώρο να πούνε τη εξυπνάδα τους χωρίς να φάνε μούτζες.Αν όντως ως ένα βαθμό ισχύουν αυτά τότε μάλλον είναι λογικό να μην ενδιαφέρεται ο κόσμος. Όλα αυτά τα γράφω γιατι αισθάνομαι ότι έχω απέναντι μου κόσμο που βλέπει και λίγο παραπέρα πράγμα που αντλίφθηκα από την πρώτη φορά που βόλταρα στο φόρουμ και το επιβεβαίωσα στο χθεσινό γλέντι (γιατι αυτό μόνο συνάντηση δεν το λές) που τα είπαμε από κοντά.Ελπίζω αυτό να ήταν το πρώτο από πολλά ωραία πράγματα και το moto.gr να είναι αυτό που έψαχνα!!!!:wave2:
Και ένα τραγουδάκι αφιέρωση:sun: :sun:
http://www.youtube.com/watch?v=XehlXZhz_IE
Φιλε μου Γρηγορη τα λογια σου με καλυψαν 100%.
Δεν εχω αλλη εμπειρια απο φορουμ και απο συναντησεις...
Δεν εχω την εμπειρια σας στο χωρο της μοτοσυκλετας...
Ομως, χθες το βραδυ παρολο που ημουν ο μικροτερος στην παρεα μπορουσα και μιλουσα σχεδον με ολους με την ανεση μιας μακροχρονιας φιλιας και παρολο που μπορει να ειχαν και τα διπλασια χρονια μου καποιοι:winka:
Η παρεα ηταν πολυ καλη ,ειχε γελιο και κυριως δεν ειχε τα κομπλεξ που αναφερεις και εσυ...
Να ειμαστε ολοι καλα και την επομενη με περισσοτερο φαι,πιοτο και γελιο...
:lol: :wave2:
......
Δεν εχω αλλη εμπειρια απο φορουμ και απο συναντησεις...
Δεν εχω την εμπειρια σας στο χωρο της μοτοσυκλετας...
Ομως, χθες το βραδυ παρολο που ημουν ο μικροτερος στην παρεα μπορουσα και μιλουσα σχεδον με ολους με την ανεση......:lol: :wave2:
και δεν σε βαλαμε να σκουπισεις :rotflmao:
μια χαρα περασαμε να σας δω και σε καμια βολτα ......
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
και δεν σε βαλαμε να σκουπισεις :rotflmao:
μια χαρα περασαμε να σας δω και σε καμια βολτα ......
Yποσχομαι την επομενη να κανω το σκουπισμα μαζι με ενα σφουγαρισμα βρε παιδι μου και εσυ...
:lol: :lol: :lol: :wave2:
Yποσχομαι την επομενη να κανω το σκουπισμα μαζι με ενα σφουγαρισμα βρε παιδι μου και εσυ...
:lol: :lol: :lol: :wave2:
Ρε αλητη καλα καταλαβα οτι εφυγες νωρις...:evil: Ηθελες να γλυτωσεις το σκουπισμα next time επειδη ειμαστε και foul δημοκρατικοι(ακους emiliano:winka: )θα κανεις και σκουπα και μαπα τιμωρια νεος..:rotflmao: :rotflmao: :beer:
Πανο δεν χωραμε ρε φιλε ειμαστε foul ειμαστε foul(απο σκηνη στο 50 -50 )
Θα ξαναγινει μαζωξη μην ανχωνεσαι :beer:
Ρε αλητη καλα καταλαβα οτι εφυγες νωρις...:evil: Ηθελες να γλυτωσεις το σκουπισμα next time επειδη ειμαστε και foul δημοκρατικοι(ακους emiliano:winka: )θα κανεις και σκουπα και μαπα τιμωρια νεος..:rotflmao: :rotflmao: :beer:
Πανο δεν χωραμε ρε φιλε ειμαστε foul ειμαστε foul(απο σκηνη στο 50 -50 )
Θα ξαναγινει μαζωξη μην ανχωνεσαι :beer:
Με βρηκατε μικρο και με κοροιδευεται:evil: :evil: :evil:
Αλητες ε αλητες...:smokin: :wave2:
:a20:
Καλησπέρα σε όλους...
Καινούργιος στο forum και έγω και το πρώτο που έψαξα ήταν μερικά παλικάρια στην Πάτρα να πάμε καμιά βόλτα.Τρελάθηκα όταν είδα την παρέα σας.
Φοιτητής στην Πάτρα,τρελαμένος με κάθε είδους χωμάτινο terren και έχω ένα DT200.Mπορεί στα μεγάλα ταξίδια να ζωρίζομαι λιγάκι αλλά δεν θα πώ ποτέ όχι σε τίποτε.
Θα κανονίσετε κανά καφεδάκι εδώ τριγύρω μια από αυτές τις μέρες να έρθω να γνωριστούμε?
Επίσης όποιος ψήνεται για καμιά endurότσαρκα ας επικοινωνίσει...Please...
Περιμένω με ανυπωμονησία την επόμενη συνάντηση.
:beer:
Χάρηκα παίδες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
:a20:
Καλησπέρα σε όλους...
Καινούργιος στο forum και έγω και το πρώτο που έψαξα ήταν μερικά παλικάρια στην Πάτρα να πάμε καμιά βόλτα.Τρελάθηκα όταν είδα την παρέα σας.
Φοιτητής στην Πάτρα,τρελαμένος με κάθε είδους χωμάτινο terren και έχω ένα DT200.Mπορεί στα μεγάλα ταξίδια να ζωρίζομαι λιγάκι αλλά δεν θα πώ ποτέ όχι σε τίποτε.
Θα κανονίσετε κανά καφεδάκι εδώ τριγύρω μια από αυτές τις μέρες να έρθω να γνωριστούμε?
Επίσης όποιος ψήνεται για καμιά endurότσαρκα ας επικοινωνίσει...Please...
Περιμένω με ανυπωμονησία την επόμενη συνάντηση.
Χάρηκα παίδες...
Kαλος μας βρηκες φιλε...Μην ανησυχεις θα κανονιστει καφεδακι και βολτιτσα οποτε παρακολουθα το θεμα και θα χαρουμε να σε δουμε στην παρεα μας...
:beer: :wave2:
Καλως μας βρικες φιλε μου καλη διαμονη και θα τα πουμε και απο κοντα σε καποια συναντηση:wave2: :beer:
Γεια σου mead.
Όλο και κάτι θα γίνει. Σήμερα πχ. είναι καλά για βόλτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από shatz
Γεια σου mead.
Όλο και κάτι θα γίνει. Σήμερα πχ. είναι καλά για βόλτα.
Tι ωρα?
Δεν ξερω αν θα προλαβω...Η γ@μο-σχολη βλεπετε...:mad:
:wave2:
emiliano
26/03/2009, 11:51
Με την ευκαιρία της εισόδου νέου χωματερού μέλους στην παρέα προτείνω να κάνουμε μια βολτίτσα το πρωί του Σαββάτου στο βουνό!!!! και μετά γιατί οχι και μία βόλτα από τα καρτ αφού υπάρχει και πρόταση από τον Ρ@no για αγώνα.Επομένως χωματεροί, αγωνιστικοί κτλ. προσέλθετε.
Επειδή εγώ δεν γνωρίζω τα κατατόπια στα βουνά πάρτε πρωτοβουλίες οι Πατρινοί......
Με την ευκαιρία της εισόδου νέου χωματερού μέλους στην παρέα προτείνω να κάνουμε μια βολτίτσα το πρωί του Σαββάτου στο βουνό!!!! και μετά γιατί οχι και μία βόλτα από τα καρτ αφού υπάρχει και πρόταση από τον Ρ@no για αγώνα.Επομένως χωματεροί, αγωνιστικοί κτλ. προσέλθετε.
Επειδή εγώ δεν γνωρίζω τα κατατόπια στα βουνά πάρτε πρωτοβουλίες οι Πατρινοί......
Nαι,ναι,ναι...
:a2:
Έτσι,να το λερώσω λίγο το Dt , λίγο χώμα δεν έχει δει ακόμα στην Πάτρα...
Μέσα είμαι εκτός απροόπτου,μόνο μια παράκληση.Ας πάμε μια μικρή βολτίτσα αυτήν την φορά να γνωριστούμε κίολας στο χαλαρό και από την επόμενη φορά όπου θέλετε.
Φιλε θα σας ξεναγουσα ευχαριστως αλλα... Οπως παντα υπαρχει το αλλα σχολαω 2.30 βεβαια η μερα εχει μεγαλωσει σας παω μια συντομη και σας επιστρεφω πρωι ομως ειναι αδυνατο:rolleyes:
παιδια για χωματινη βολτα μεσα!!!
τι τα εχουμε τα εργαλεια ???:D
αλλα και για καφεδακι μαλλον μεσα και για σημερα ακομα...
αν βρεξει υπαρχει και κουτι :a05:
παιδια για χωματινη βολτα μεσα!!!
τι τα εχουμε τα εργαλεια ???:D
αλλα και για καφεδακι μαλλον μεσα και για σημερα ακομα...
αν βρεξει υπαρχει και κουτι :a05:
Σαββατοκυριακο δεν θα μπορω.
Εχει αγωνες ποδηλασια και θα ειμαι συνοδια με την μηχανη σε ενα φιλο!
Αν θελετε κανονιζουμε καφεδακι-κρασακι-μπυρες Σαββατο ή Κυριακη βραδυ.
emiliano
27/03/2009, 20:14
Έλα να θερμαίνετε η ομάδα...........Θα πάμε για καμιά μπύρα???? μάλλον θα είμαι στο Kasbah όποιος ψήνεται ας περάσει.
Έλα να θερμαίνετε η ομάδα...........Θα πάμε για καμιά μπύρα???? μάλλον θα είμαι στο Kasbah όποιος ψήνεται ας περάσει.
Αυριο ή μεθαυριο φιλε μου ευχαριστως!!!
Αποψε δεν μπορω ομως...
:beer: :beer: :beer: :wave2:
παιδια εχει ωραια μερα σημερα...
αντε να μαζευτουμε για κανα καφε προς παραλια μερια!!!
Μεσα 5 στα Βραχνεικα στην Riviera παρε τον emiliano εχω ξεχασει το κιν σπιτι και στειλτε πμ:wave2: :beer:
emiliano
28/03/2009, 09:57
Ok για Βραχναίικα στις 5 άντε να μαζευτούμε...............:beer: :beer:
Ok για Βραχναίικα στις 5 άντε να μαζευτούμε...............:beer: :beer:
Mαλλον μεσα και εγω...:beer: :wave2:
Mαλλον μεσα και εγω...:beer: :wave2:
Ισχυει το ραντεβου στις 5 στην RIVIERA ετσι?!
Πισω εγω...
Κανονίζουμε κάτι για αύριο?
Ένα καφέ απογευματάκι ίσως?Σήμερα δεν μπόρεσα για Βραχνέικα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Κανονίζουμε κάτι για αύριο?
Ένα καφέ απογευματάκι ίσως?Σήμερα δεν μπόρεσα για Βραχνέικα...
Θα το δουμε γτ εχω κατι φιλοξενουμενους......:wave2:
παιδες σορυ για χτες, ειχα λυσει το μηχανακι και δεν προλαβα να ερθω δυστυχως...
εγω παω βολτα ....
η πρωτη μετα απο 2 1/2 χρονια .......
αυτο ειναι νεο:rotflmao::rotflmao:
εγω παω βολτα ....
Mπράβο ρε Σωτήρη! Καλή επιστροφή :beer: :beer:
εγω παω βολτα ....
Πως ηταν η βολτα ομορφε?
Που σε,Περιμενω ενα πμ εγω:winka:
:wave2: :wave2: :wave2:
εγω παω βολτα ....
Ωραιος καλοριζικος και αγρατσουνιστος:wave2: :beer:
εγω παω βολτα ....
αυτο ειναι νεο
Αυτό και αν είναι χαρμόσυνη είδηση
Που πήγες ωρέ κΑλόπαιδο ?
:beer: :beer:
εγω παω βολτα ....
Ρε μπαγασα εχεις περαση βλεπω...
Μια βολτα πηγες και εσκασαν ολοι μυτη...:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραιος καλοριζικος και αγρατσουνιστος:wave2: [/QUOTE
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Mπράβο ρε Σωτήρη! Καλή επιστροφή :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
Αυτό και αν είναι χαρμόσυνη είδηση
Που πήγες ωρέ κΑλόπαιδο ?
Ρε μπαγασα εχεις περαση βλεπω...
Μια βολτα πηγες και εσκασαν ολοι μυτη...:lol: :rotflmao:
:wave2:
να ΄στε καλα παιδια
μεχρι την Ακρατα πηγα για αρχη απο την παλια εθνικη φυσικα αλλα ηθελα και αλλο ....:bawl:
την επομενη με τη λεσχη
camen δεν σε ξεχασα, αλλα δεν εχω μαθει ακομα
camen δεν σε ξεχασα, αλλα δεν εχω μαθει ακομα
Το ξερω οτι δεν με ξεχασες ρε...:beer: :beer: :beer:
Οταν μαθεις πες μου......:wave2:
Κ καλες βολτες τωρα πια..........
Aς μας ανεβασω παλι στην κορυφη γτ θα χαθουμε στα αδυτα του moto.gr:lol: :lol: :lol:
vassilis88
04/04/2009, 20:55
αυριο sbk θα κανουμε τπτ? fuck skai 1ο σκελος κ ss κλασσικα ευρωσπορ. emiliano τηλ σε περιπτωση.... τουλαχιστον κυριακη δν εχω μαθημα..:D
big ben ftw
160435
Eγω μαλλον σπιτι θα τον δω γτ αυριο εχει υπνο ως αργα:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Σορρυ αλλα ειμαι και φοιτητης ,μην ξεχνιομαστε:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ παιδες...
Φευγω για Λευκαδα σημερα...
:beer: :beer: :beer:
εγω φευγω αυριο...
οποτε ισως παιξει και κανας καφες σημερα κατα τις 5-6 οποιος θελει...
εχω να σας πω για τα δικα μου στραβα και αναποδα που μολις παραλιγο να παθω...:sick:
εγω φευγω αυριο...
οποτε ισως παιξει και κανας καφες σημερα κατα τις 5-6 οποιος θελει...
εχω να σας πω για τα δικα μου στραβα και αναποδα που μολις παραλιγο να παθω...:sick:
Το νου σου Πανο και εσυ και ολοι μας αυτες τις μερες...:look: :look: :look:
Εγω δεν προλαβαινω για καφε δυστυχως....:wave2:
Καλό Πάσχα και από μένα παιδιά και καλές βόλτες όταν με το καλό γυρίσουμε...
emiliano
11/04/2009, 01:06
Καλό Πάσχα παιδιά!!!!!!!! :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Όταν γυρίσετε παίζει να διαβάσετε και στα "Ταξιδιωτικά" το ταξιδάκι μου στην Τουρκία (αν όλα πάνε καλά και πάω).:D
emiliano
11/04/2009, 01:16
Μήτσο μου φαίνεται μείναμε οι δυό μας στην Πάτρα. Αύριο πάω Αθήνα και θα γυρίσω Κυριακή. Θα κανονίσουμε να δούμε κάνα Moto Gp?? Είναι και το βράδυ (10:30), μας βλέπω να πλακονόμαστε στα ουϊσκια !!!!!:beer: :beer: :beer:
θα μιλησουμε gregory Αν δεν βρεχει λεω να κανω ενα tour προς λιμνη δοξης αναλογα της κατατασης μου μετα την επιστροφη κανονιζουμε:beer:
και εγωκαπου εδω θα ειμαι μεχρι την Παρασκευη
μετα στο χωριο της γυναικας
καλο θα κανει λιγο ξεκουραση μαζι με :beer: :beer: :beer:
μετα στο χωριο της γυναικας
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Γειά σας παίδες και χρόνια πολλά. Θάνος newfis εδώ. Με σκουτεράδες ασχολείστε καθόλου ή τους σνομπάρετε?Χωράνε στη minaroμοτοπαρέα και σε καμια βόλτα (έστω και σκούπα ρ αδερφέ)? :-) Ελπίζω να γνωριστούμε :-)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Γειά σας παίδες και χρόνια πολλά. Θάνος newfis εδώ. Με σκουτεράδες ασχολείστε καθόλου ή τους σνομπάρετε?Χωράνε στη minaroμοτοπαρέα και σε καμια βόλτα (έστω και σκούπα ρ αδερφέ)? :-) Ελπίζω να γνωριστούμε :-)
Ολοι χωρανε στην παρεα καλως ηρθες ρε συ μην μας καρφωνεις στην υπολοιπη Ελλαδα minaroparea με το καλημερα:rotflmao: :rotflmao:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
23/04/2009, 13:03
ψιτ ... κοριτσια ... τωρα σας ανακαλυψα ..... για κανονιστε καμια βολτουλα να τα πουμε απο κοντα να γνωριστουμε κι ολας .....εχω τοσο καιρο στην πατρα και δεν εψω βγει βολτα με δευτερη μηχανη ουτε μια φορα ..... που ειστε ολοι εξαφανισμενοι ???
Στην προηγουμενη συναντηση που ησουν???
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75281&perpage=15&pagenumber=14
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
23/04/2009, 13:07
Στην προηγουμενη συναντηση που ησουν???
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75281&perpage=15&pagenumber=14
δεν γνωριζα ... τωρα ειδα το ποστ ....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
απο σαββατο κι εγω πατρα
:sun: :sun: :sun:
Ολοι χωρανε στην παρεα καλως ηρθες ρε συ μην μας καρφωνεις στην υπολοιπη Ελλαδα minaroparea με το καλημερα:rotflmao: :rotflmao:
minaroΜΟΤΟπαρέα είπα :P Εδώ πήγα στα Ιωάννινα σε μια συνάντηση και μου είπαν με τη μία καλώς τον μινάρα :lol: . Μη καρφωνόμαστε τώρα και πίσω πίσω μου λες?:lol: :lol:
Θρασύβουλα έλα την Κυριακή Καλάβρυτα..θα είμαστε 2-3 .. ( αν μας προλαβαίνεις με το R1..γιατί μπαίνουμε γρήγορα στις στροφές.. :rotflmao: :rotflmao: )
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
23/04/2009, 13:10
την Κυριακη ειναι ο αγωνας στην Τριπολη ....:nono: :nono:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Παιδες εγω Σ/Κ θα ειμαι Πιτιτσα στην Κ10 ελατε να δειτε και την αναβαση να γουσταρεται θα ειμαι κριτης εκει.:winka:
Εγω λεω για βολτουλα προς προυσο το επομενο μαλλον Σ/Κ αμα γουσταρεται το συζηταμε:confused:
Ωραία θα είναι και η ανάβαση..αλλά είναι με κουτιά και την έχω φάει με το κουτάλι καθώς ξυπνάω απ τις δοκιμές τους και μόνο χρόνια τώρα :-)
fotisdragon
26/04/2009, 17:54
Γεια χαρά σε όλους τους μουρλούς Πατρινούς,
θα ανεβώ προς Σέρρες την Παρασκευή 8 Μαιου (θα βρώ τον jfx στο Βόλο και θα συνεχίσουμε μαζί μέχρι πάνω), αν κάποιος έχει κανονίσει να πάει στο Track Day και θα πάει οδικώς, ή απλά γουστάρει βολτίτσα μέχρι Γαλαξίδι ή Άμφισσα η και Λαμία βρε αδερφέ, πείτε το αν είναι να ανεβούμε παρέα, θα είστε παραπάνω απο ευπρόσδεκτοι!
bros400pgm
26/04/2009, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
θα ανεβώ προς Σέρρες την Παρασκευή 8 Μαιου (θα βρώ τον jfx στο Βόλο και θα συνεχίσουμε μαζί μέχρι πάνω), αν κάποιος έχει κανονίσει να πάει στο Track Day και θα πάει οδικώς, ή απλά γουστάρει βολτίτσα μέχρι Γαλαξίδι ή Άμφισσα η και Λαμία βρε αδερφέ, πείτε το αν είναι να ανεβούμε παρέα, θα είστε παραπάνω απο ευπρόσδεκτοι!
Φωτη, εγω θα ανεβω με κατι ζακυνθινους....................Παρασκευη πρωι θα ξεκινησουμε απο πατρα....θα ειμαι με τρειλερ, αλλα ενας-δυο απο αυτους θα ερθουν οδικος............Εαν ψηνεσαι στειλε Pm για τα περαιτερω (ξερω, ξερω οι ταχυτητες θα ειναι βασανιστικες, αλλα στον ναο ειναι το ζουμι)
Πισω και εγω!!!
Καλως σας βρηκα και ελπιζω να ειστε οπως σας αφησα...:winka:
Καλως τα και τα νεα τα παλικαρια(νεα στο topic γτ δεν ξερω τι προιστορια εχουν):lol:
Θα τα πουμε εν καιρω...:wave2: :wave2: :wave2:
bros400pgm
27/04/2009, 07:15
Καλως τα και τα νεα τα παλικαρια(νεα στο topic γτ δεν ξερω τι προιστορια εχουν):lol:
Mεγαληηηηηηηηηηηη................αλλα ειμαστε ντροπαλοι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
minaroΜΟΤΟπαρέα είπα :P Εδώ πήγα στα Ιωάννινα σε μια συνάντηση και μου είπαν με τη μία καλώς τον μινάρα........
θα πρεπει να ξερεις τοτε πως εμεις λεμε τους αλλους και οχι αυτοι εμας :D
καλως μας βρηκες:beer: :beer:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
27/04/2009, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από bros400pgm
Φωτη, εγω θα ανεβω με κατι ζακυνθινους....................Παρασκευη πρωι θα ξεκινησουμε απο πατρα....θα ειμαι με τρειλερ, αλλα ενας-δυο απο αυτους θα ερθουν οδικος............Εαν ψηνεσαι στειλε Pm για τα περαιτερω (ξερω, ξερω οι ταχυτητες θα ειναι βασανιστικες, αλλα στον ναο ειναι το ζουμι)
εγω για Σερρες , αδυνατώ .... κανονιστε οταν ερθετε να τα πουμε Ναυπκτο , Γαλαξιδι ,Ιτεα ...:sun:
fotisdragon
27/04/2009, 08:48
Και γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας μέχρι Ιτέα;;;;; :D
Γεια σου Φώτη,
Θα πιουμε καφέ στη Λαμία ? :)
fotisdragon
27/04/2009, 09:01
Μέσα Σάκη, εγώ γι'αυτό πόσταρα, μπας και μαζευτούμε μπούγιο να γίνει! Το μόνο κακό είναι οτι φεύγουμε Παρασκευή και λογικά πολλοί δε θα μπορούν... αλλά εντάξει, μακάρι να μας κάνει το χατήρι ο καιρός και διάθεση υπάρχει!
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
27/04/2009, 13:29
Και γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας μέχρι Ιτέα;;;;; :D
πες ωρα και τοπο ... θα σταματησετε για κανα καφε η θα τα λεμε μονο μεσα απο τα κρανη ????
Θα ερχόμουν και εγώ μέχρι Ιτέα (να δω και κάτι φιλαράκια εκεί..) αλλά δουλέυω. Τον Μάη δε θα τον πιάσετε με τη μότο?1Μαγιά τπτ?
btw καφεδάκι σήμερα τετάρτη στο el.mundo ψηλαλώνια 20:30 και μετά..με scooterades..όποιος ψήνεται ανοιχτή πρόσκληση. Θα δείτε κράνη μπουφάν κτλ..και θα μας πάρετε χαμπάρι.
Παιδες εχει καφεδακι στις 6 στιην βεσο με τα παιδια απο το mybike αμα ψηνεσται σκαστε μυτη:beer: :wave2:
Παιδες εχει καφεδακι στις 6 στιην βεσο με τα παιδια απο το mybike αμα ψηνεσται σκαστε μυτη:beer: :wave2:
Eγω θα περιμενω να ακουσω ολες τις προτασεις και μετα θα διαλεξω:smokin: :lol:
Ωχ τώρα το είδα..θα είχα έρθει..Αν γυρίσατε ελάτε για μπύρα el.mundo :P
Για σημερα εχει τιποτα το προγραμμα παιδες?!
Καλο μηνα:wave2: :wave2: :wave2:
emiliano
01/05/2009, 15:24
Πάμε για κάστρο το βράδυ???:beer: :beer:
Πάμε για κάστρο το βράδυ???:beer: :beer:
Δεν μπορω...:wave2:
Ρε ομορφοπαιδα ποιος μπορει να μου πει πως θα παω στην πιστα(kartmania) στα Βραχνεικα?!!!
Aναλυτικες οδηγιες παρακαλω...:winka:
Θα παει κανενας σημερα το απογευμα στις 6 που εχει show?!......
Ρε ομορφοπαιδα ποιος μπορει να μου πει πως θα παω στην πιστα(kartmania) στα Βραχνεικα?!!!
Aναλυτικες οδηγιες παρακαλω...:winka:
Θα παει κανενας σημερα το απογευμα στις 6 που εχει show?!......
πας στα βραχναιικα, στριβεις, ανηφοριζεις και βγηκες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περα απο την πλακα, βγαινεις στα βραχναιικα στον κεντρικο δρομο, και εχει πινακιδα που σου λεει που να στριψεις...
εγω την πρωτη φορα που πηγα το βρηκα αμεσως, και μαλιστα ηταν και βραδυ...
πας στα βραχναιικα, στριβεις, ανηφοριζεις και βγηκες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
περα απο την πλακα, βγαινεις στα βραχναιικα στον κεντρικο δρομο, και εχει πινακιδα που σου λεει που να στριψεις...
εγω την πρωτη φορα που πηγα το βρηκα αμεσως, και μαλιστα ηταν και βραδυ...
Γεια σου ρε Πανο,σκετο navigator εισαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να παω απο παλια εθνικη δλδ?!
Θα ερθεις εσυ?!
..............που εχει show?!......
strip:confused: :confused: :confused:
strip:confused: :confused: :confused:
Ναι ρε...Απο το καλο:winka:
Θα ερθεις?!......:lol:
Ναι ρε...Απο το καλο:winka:
Θα ερθεις?!......:lol:
λέω να πάω στο Παναχαικο... καταφύγιο μεριά
Γεια σου ρε Πανο,σκετο navigator εισαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να παω απο παλια εθνικη δλδ?!
Θα ερθεις εσυ?!
de θα ρθω ειμαι αθηνα :D
ερχομαι αυριο...
παει και απο παλια εθνικη, εγω ομως οταν πηγαινα πηγαινα απο τον παραλιακο δρομο(που περνας απο το πρακτικερ κλπ) και προς το τελος του που εχει κατι μαγαζακια/καφετεριες, εστριβα και εβγαινα βραχνεικα, μετα για τα καρτ ειχε ταμπελα...
τι σοου εχει αληθεια???
de θα ρθω ειμαι αθηνα :D
ερχομαι αυριο...
παει και απο παλια εθνικη, εγω ομως οταν πηγαινα πηγαινα απο τον παραλιακο δρομο(που περνας απο το πρακτικερ κλπ) και προς το τελος του που εχει κατι μαγαζακια/καφετεριες, εστριβα και εβγαινα βραχνεικα, μετα για τα καρτ ειχε ταμπελα...
τι σοου εχει αληθεια???
Δεν πολυκαταλαβα...Κατι με αυτοκινητα/μηχανες...Ειδα μια αφισα και μιας και δεν εχω τι να κανω λεω να παω...
λέω να πάω στο Παναχαικο... καταφύγιο μεριά
Καλη βολτα τοτε φιλε....:beer: :beer: :beer:
Ρε,το βρηκες "εκεινο"...Θα το πλερωσω μην ανησυχεις:lol: :lol: :lol:
Δεν πολυκαταλαβα...Κατι με αυτοκινητα/μηχανες...Ειδα μια αφισα και μιας και δεν εχω τι να κανω λεω να παω...
πηγαινε βραχναιικα και θα τη βρεις την πιστα ρε:lol:
ελπιζω να ξερεις που ειναι τα βραχναιικα εεε?:look:
πηγαινε βραχναιικα και θα τη βρεις την πιστα ρε:lol:
ελπιζω να ξερεις που ειναι τα βραχναιικα εεε?:look:
Mετα το Αιγιο κανω δεξια στην εξοδο?!:lol: :lol: :lol: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Καλη βολτα τοτε φιλε....:beer: :beer: :beer:
Ρε,το βρηκες "εκεινο"...Θα το πλερωσω μην ανησυχεις:lol: :lol: :lol:
καπου το εχω, ειπαμε θα σου βρω;)
καπου το εχω, ειπαμε θα σου βρω;)
Πριν το πουλησω το μηχανακι ομως:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
fotisdragon
03/05/2009, 12:15
Θα δείτε πουθενά το Gp σήμερα μαζεμένοι??
Ρε παλικαρια,μιας και αυτο το τοπικ εχει γινει το δικο μας υπο-φορουμ να σας ρωτησω κατι...
Επειδη περιμενω καινουργια παπα για το μηχανακι απο εξωτερικο μηπως ξερουμε κανεναν καλο λαστιχα να μου τα περασει?!
Να εχει και ειδικο μηχανημα για μηχανες(οχι αυτοκινητου!!!) που κανει ζυγοσταθμιση παρακαλω...
Και φυσικα........
να μην με γδαρει στο χρηματικο!!!
bros400pgm
06/05/2009, 06:56
Ρε παλικαρια,μιας και αυτο το τοπικ εχει γινει το δικο μας υπο-φορουμ να σας ρωτησω κατι...
Επειδη περιμενω καινουργια παπα για το μηχανακι απο εξωτερικο μηπως ξερουμε κανεναν καλο λαστιχα να μου τα περασει?!
Να εχει και ειδικο μηχανημα για μηχανες(οχι αυτοκινητου!!!) που κανει ζυγοσταθμιση παρακαλω...
Και φυσικα........
να μην με γδαρει στο χρηματικο!!!
1.Λαζαριδης, 5 ευρω η ζαντα ΜΟΝΟ, τοποθετηση-ζυγοσταθμιση
2.ΘΕΡΜΟΣ, οσα θελει θα σε χρεωσει, μιας και τωρα τελευταια τα εχει ψιλοπαρει με τα ατομα που δεν αγοραζουν απο αυτον λαστιχα, αλλα απο το εξωτερικο :rotflmao: :rotflmao:
2.ΘΕΡΜΟΣ, οσα θελει θα σε χρεωσει, μιας και τωρα τελευταια τα εχει ψιλοπαρει με τα ατομα που δεν αγοραζουν απο αυτον λαστιχα, αλλα απο το εξωτερικο :rotflmao: :rotflmao:
O Λαζαριδης που ειναι?!
Πρεπει να παω τις ζαντες ή θα τις βγαλει αυτος απο το μηχανακι?!
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
06/05/2009, 11:33
E] 2.ΘΕΡΜΟΣ, οσα θελει θα σε χρεωσει, μιας και τωρα τελευταια τα εχει ψιλοπαρει με τα ατομα που δεν αγοραζουν απο αυτον λαστιχα, αλλα απο το εξωτερικο :rotflmao: :rotflmao:
μου πηρε 40 ευρω για αλλαγη ελαστικων και ζυγοσταθμιση ..... μου φανηκε λιγο ακριβος ....:eek: :eek: :eek: