PDA

View Full Version : Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22

p@nos
18/09/2010, 09:25
το θεμα ειναι πως τωρα σκεφτομαι πως δεν ηταν τυχαια η αποσταση αναπνοης απο το πισω μερος της ''καφετιερας'''...δε μπορεσε να αντισταθει στο ροζ καλαμακι φαινεται:a01:

vaska
18/09/2010, 09:45
Γι' αυτά που λέγαμε χθες περί BMW και αντιπροσώπευσης στην Πάτρα.

Φίλτρο λαδιού BMW = 15 e
Φίλτρο λαδιού HIFLO (αυτή η εταιρία τα δίνει στη BMW) από e-shop = 8,20 e
Φίλτρο λαδιου από τοπικό κατάστημα (HIFLO) = 8,50 e

Γιατί λοιπόν να πάρω από την BMW. Έτσι κι αλλιώς το φίλτρο το αλλάζω σε κάθε αλλαγή λαδιών σε όλα μου τα οχήματα.

Πάω λοιπόν να ψωνίσω, παίρνω μαζί μου 10ε και θα πάρω και ρέστα.
:beer: :beer:

Υ.Γ.

Στην επόμενη συνάντησή μας ρωτήστε με να σας πω τι έγινε σε Suzuki DRZ φίλου και θα δείτε διαφορά τιμής.

p@nos
18/09/2010, 11:49
ρε σεις σκεφτομαι σοβαρα να μεταναστευσω...

http://www.youtube.com/watch?v=mGskBYdQXM8
:blush:

οποιος πειραξει το μελαχρινακι το δευτερο που εφαγα το λαρυγγι:smokin: :smokin: :smokin:

p@nos
18/09/2010, 11:58
επισης το παραπανω βιντεο ειναι και τεστ IQ...

οποιος βρει τι λενε οι στιχοι ειναι ιδιοφυια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nio1981
18/09/2010, 12:15
re mlka pano....mhn me prokaleis re....

http://www.youtube.com/watch?v=jTkmIbfXNVU&feature=related

na sou ftiaksei mousaka afth....:rolleyes:

p@nos
18/09/2010, 12:16
pffffff

ntaks mwre...

δες εδω

http://www.youtube.com/watch?v=HpxZOdE_-ck

ειδικα αυτη στο 1:44 την παντρευομαi...ΧΤΕΣ!!!!:lol: :rotflmao: :lol:

nio1981
18/09/2010, 12:24
me to oplo h xwris???:rotflmao: :rotflmao:

ela mwre me tis sapies.....ERXOMAI MWRO MOU.....

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

p@nos
18/09/2010, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
me to oplo h xwris???:rotflmao: :rotflmao:

ela mwre me tis sapies.....ERXOMAI MWRO MOU.....

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

οπως να ναι με οπλο χωρις...λιγο με ενδιαφερει

:smokin: :smokin: :smokin:

p@nos
18/09/2010, 12:30
και αυτες συμπαθητικες ειναι

το χα ανεβασει και χτες αλλα ξυριστηκε το θρεντ ολο

:p

http://www.youtube.com/watch?v=_pRy1UBv9fA

:eek: :a8: :a8: :a8: :a03: :a03:

jimmis5
18/09/2010, 12:41
Ρε κιοραταδες δεν ειναι να σας αφησω λιγο σπαμαρατε ασταματητα:lol: :lol:

vaska οπως τα λεγαμε αν δεν κολαει καποιος στο εμβλημα αγοραζει οικονομικα και καλα:winka:
daz μην παρασυρθεις μαζι του σαν μεζεδακι το εβλεπε το μελαχρινο χθες προσεχε:lol:
pano ρε συ δεν την γλυρωνουμε με την παρτη σου βλεπω επομενη συναντηση στο Patra Pallas αναμεσα απο ουκρανικα μπιζια και μολδαβα ποδια:blush:

Μερικες αθλιες φωτο αλλα απλα για την ιστορια,ρε Pano το ντουκατι με τιποτα δεν φωτογραφιζεται:beer:

210218

jimmis5
18/09/2010, 12:43
:rolleyes:

210219

jimmis5
18/09/2010, 12:43
:p

210220

jimmis5
18/09/2010, 12:44
:lol: :lol:

210221

p@nos
18/09/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
:lol: :lol:

τρελη σφηνα το τρανς

jimmis5
18/09/2010, 12:51
Πωλειται ρε για αυτο το προωθω λιγο παραπανω:winka:
Το δικο σου σε καμια 30αρια χρονια που θα το εχουμε cafe racer κλασσικο πανακριβο:beer:

p@nos
18/09/2010, 12:53

Το δικο σου σε καμια 30αρια χρονια που θα το εχουμε cafe racer κλασσικο πανακριβο:beer:

:a07: :a01: :a01: :a01:

sf1n4k1
18/09/2010, 12:54
Γμτ ζήλεψα..

Θα πάει κανείς καμια βόλτα τώρα το weekend?Την ψήνω για κάπου αλλά δε ξέρω που..

william_t
18/09/2010, 13:30
Με την επομενη θα εχω φωτογραφικη! δεν φαινεται καλα το F4 μου! :p Ωραιες φωτο Jimmi! ωραια βολτα και πολυ καλη παρεα!

camen
18/09/2010, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από william_t
Με την επομενη θα εχω φωτογραφικη! δεν φαινεται καλα το F4 μου! :p Ωραιες φωτο Jimmi! ωραια βολτα και πολυ καλη παρεα!

Welcome dude:beer: :beer: :beer:

hristosP
18/09/2010, 17:02
α ρε κουφαλες,βολτουλες,καφεδακια,γυναικες...ζωη και κοτα...

ρε δε θα τελειωσω εξεταστικη?Θα τελειωσω...και οποιο κυρια λεει οτι βρεχει κτλ το κριμα στο λαιμο του...

Πανο αγορι μου ηρεμησε,μη μας τρελενεις με τις αλλοδαπες...

ρε μαγκες παρεπιπτοντως για πειτε που θα βαλω κανα τακακι της προκοπης στη Πατρα γιατι μεσα σε 2.500 km το μαμισιο πισω της honda εγινε καπνος και το χρυσοπληρωσα...για ριχτε καμια ιδεα
ebc,braking ή οτι αλλο ξερετε εδω τριγυρω....

camen
18/09/2010, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
α ρε κουφαλες,βολτουλες,καφεδακια,γυναικες...ζωη και κοτα...

Mας δουλευεις ρε?:look:

Εγω σε ειδα το μεσημερακι με φορτωμενο το μωρο πισω να τριγυρνας στους δρομους...:smokin:

hristosP
18/09/2010, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Mας δουλευεις ρε?:look:

Εγω σε ειδα το μεσημερακι με φορτωμενο το μωρο πισω να τριγυρνας στους δρομους...:smokin:

νταξει ρε μαν ενα καφε ειπαμε να πιουμε,τοσο διαβασμα ριχνουμε(:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

αμα δεν τις προσεχεις αρχιζουν τη γκρινια και αντε μετα να συγκεντρωθεις...

στο dose ηταν το ριμαδι σου?κατι πηρε το ματι μου...

για απαντα συ σε αυτο που ρωτησα πριν που εισαι στη πιατσα και τη ψαχνεις εδω στη μιναρια...

p@nos
18/09/2010, 20:35
λοιπον εδω ειναι αυτα που με ρωταγες...

http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=1514

ισως να τα στελνουν και με αντικαταβολη...δε ξερω ρωτα αν ειναι...

hristosP
18/09/2010, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
λοιπον εδω ειναι αυτα που με ρωταγες...

http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=1514

ισως να τα στελνουν και με αντικαταβολη...δε ξερω ρωτα αν ειναι...

οκ thnx...
εχεις ορεξη και γνωση να τα αλλαξουμε σε καμια 10αρια μερες???θα παω Αθηνα την αλλη βδομαδα και θα αγορασω...αλλιως παω σε μαστορα,απλα ρωταω...

camen
18/09/2010, 21:08
και γνωση

Ρε γαμω το πολυτεχνειο σου,ουτε τα τακακια δεν μπορεις να βαλεις ρε ντροπη του μοτοσυκλετιστικου γενους..............?:p :p :p

hristosP
18/09/2010, 21:22
Ρε γαμω το πολυτεχνειο σου,ουτε τα τακακια δεν μπορεις να βαλεις ρε ντροπη του μοτοσυκλετιστικου γενους..............?:p :p :p

ρε χαμενε αμα δε σου δειξει ενας αθρωπος πως να το κανεις,τοτε πως θα μαθεις?Απο τον ομφαλιο λωρο θα τη παρω τη γνωση?Συν οτι δε μου αρεσει να το παιζω ξερολας χωρις να κατεχω το αντικειμενο...
μια να ασχολουμαι με τα τεχνικα του αμαξιου,μια της μηχανης,μια με του ψαροντουφεκου,μια με το ενα μια με το αλλο,εχω χασει ωρες στα φορουμ...ε ας μας δειξει καποιος που ξερει και μετα το παλευω και μονος μου...

αμα φτασεις και συ 7ο ετος και 20 μαθηματα για πτυχιο,ελα να μου πεις αμα θα χεις ορεξη να χαζευεις 10ωρα στο pc να καταλαβεις πως αλλαζουν τακακια...

ειπαμε ειμαι νεωπας στο χωρο...για ησυχια

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι μηχανακι θα παρεις ρε παπαρα?Που διαολο τα βρισκετε τα φραγκα ρε φοιτητακια,εγω κοντευω να το πουλησω το ρημαδι...

camen
18/09/2010, 21:24
ρε χαμενε αμα δε σου δειξει ενας αθρωπος πως να το κανεις,τοτε πως θα μαθεις?Απο τον ομφαλιο λωρο θα τη παρω τη γνωση?Συν οτι δε μου αρεσει να το παιζω ξερολας χωρις να κατεχω το αντικειμενο...
μια να ασχολουμαι με τα τεχνικα του αμαξιου,μια της μηχανης,μια με του ψαροντουφεκου,μια με το ενα μια με το αλλο,εχω χασει ωρες στα φορουμ...ε ας μας δειξει καποιος που ξερει και μετα το παλευω και μονος μου...

αμα φτασεις και συ 7ο ετος και 20 μαθηματα για πτυχιο,ελα να μου πεις αμα θα χεις ορεξη να χαζευεις 10ωρα στο pc να καταλαβεις πως αλλαζουν τακακια...

ειπαμε ειμαι νεωπας στο χωρο...για ησυχια

τι μηχανακι θα παρεις ρε παπαρα?Που διαολο τα βρισκετε τα φραγκα ρε φοιτητακια,εγω κοντευω να το πουλησω το ρημαδι...

Eλα κουλαρησε ρε τρελε...:smokin:
Δεν ειναι τιποτα,αμα δεν μπορει ο αλλος κανονιζουμε μαζι και τα αλλαζουμε:winka:

Λεφτα δεν βρισκουμε. Εγω τα τυπωνω στον εκτυπωτη και μετα τα δινω...:D
Τι μηχανακι θα παρω δεν σΕ λεω γτ ακομα δεν εχω παρει τιποτα. Οταν θα το παρω θα σου πω και εσενα και των αλλων...:wacko:

:beer: :beer: :beer:

hristosP
18/09/2010, 21:38
Eλα κουλαρησε ρε τρελε...:smokin:
Δεν ειναι τιποτα,αμα δεν μπορει ο αλλος κανονιζουμε μαζι και τα αλλαζουμε:winka:

cool mothafuckaaaa...λοιπον καμενε να σαι καλα για τη προταση,θα σε εχω in mind...το νου σου!

γαμω τις εξετασεις ολου του πλανητη

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

camen
18/09/2010, 21:40

γαμω τις εξετασεις ολου του πλανητη

Να πω +640 ή +750:confused: :rolleyes:

Αντε ας πω +640 και βλεπΟμε...:smokin:

hristosP
18/09/2010, 21:46

Αντε ας πω +640 και βλεπΟμε...:smokin:

δε λες κανα +950 ή ειναι πολλα????

:winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

camen
18/09/2010, 22:07
δε λες κανα +950 ή ειναι πολλα????

:winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

Mπα αυτο σιγουρα οχι...:bawl:
Αλλα θα ερθει η ωρα του... Προς το παρον για αλλο παλευω...:sick:

daz
18/09/2010, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε παλαβέουρα που είσαι σήμερα Πάτρα? Γαστούνη? Θεσσαλονίκη? Αν είσαι Πάτρα και μείνεις μέχρι απόγευμα πάμε για καφέ?? Πάρε και τη φίλη σου μαζί, εγώ είμαι ακίνδυνος λόγω ηλικίας.

Θα στο επιβεβαιώσει και ο "Καμένος μικρός Μινάρας".

Μλκ τώρα το είδα.

Εδώ ήμουν το απόγευμα. Κατά τις 18.00 έφυγα αλλά ξαναγύρισα πριν λίγο.

Ήθελα να έρθω απ' το μαγαζί αλλά δεν τα κατάφερα.

Αύριο φεύγω για Θεσσαλονίκη.

Δεν σε φοβάμαι ρε. Δεν έχω τίποτα να χάσω μη φοβάσαι. :lol: :lol:

p@nos
18/09/2010, 22:46
χρηστο τα τακακια τα χα παρει αθηνα απο δημητρακοπουλου απο αυτον
http://www.kostpart.gr/maingr.asp

οτι θες ξερεις οτι ειμαι διαθεσιμος ρε και σε γνωση και σε δουλεια αμα τα παρεις...τωρα βεβαια αν εμπιστευεσαι τον καμεν να βαλει το μηχανακι σου χερι δε μπορω να πω κατι αλλοι επιλεγουν σαν extreme sport αναρυχιση ραφτινγκ σκαι νταηβινγ τετοια πραγματα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τεσπα οποτε θες πες:winka: :beer:

p@nos
18/09/2010, 22:47

αφρικα θα παρεις ρε μλκ?

:a53: :a53: :a53:

alcapone09
18/09/2010, 22:56
Λές να πάρει κάνα Ζ 750 ?? Είναι και καγκουράκος :smokin: :smokin::lol:

p@nos
18/09/2010, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Λές να πάρει κάνα Ζ 750 ?? Είναι και καγκουράκος :smokin: :smokin::lol:

μπορει και κανα τενερε 750 για να μη γκρινιαζει η γυναικα:alien: :alien: :alien:

alcapone09
18/09/2010, 23:07
Toυ αρέσουν και τα (φημολογούμενα)ζημιάρικα όμως... Ρε συ? έλα πες την αλήθεια, 749 ???

camen
18/09/2010, 23:13
Ρε δεν με παρατατε ολοι λεω εγω..........:winka:
Οταν ερθει η ωρα θα μαθετε...Θα σας το παρουσιασω οταν ολα θα ειναι ετοιμα και κομπλε...:D

p@nos
18/09/2010, 23:20
περιμενω να δω το ονομα παντως...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

jimmis5
19/09/2010, 00:32
Camen η πολυξενη (πως την ελεγες ρε??) εκλεισε 6μηνο ή οχι:confused:

Καλοριζικο ρε οτι μπουρδελο και να ναι:lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

vaska
19/09/2010, 00:57
Επειδής τον camenακο ΤΟΝ έχω μια συμπάθεια η αλήθεια είναι, την νέα του συντροφιά θα την βαφτίσω εγώ. Θα την λένε "ΡΑΦΑΗΛΙΑ" ωραίο και πιασάρικο όνομα. Το μόνο που μπορώ ν' αποκαλύψω στην ομήγυρη είναι ότι μωράκι έχει απίστευτο κώλο. Χαλάλι σου βρε σεϊντά της κακιάς ώρας....

:rotflmao: :rotflmao: :wave2: :beer:

alcapone09
19/09/2010, 03:47
Βασικά απ την αρχή πάει κάπου το μυαλό μου.. Αλλά αφού δε λέει ο κάμεν δε το συνεχίζω.. Είδομεν..
Περμανθούλα προτείνω για όνομα..:winka:

camen
19/09/2010, 09:34
Επειδής τον camenακο ΤΟΝ έχω μια συμπάθεια η αλήθεια είναι, την νέα του συντροφιά θα την βαφτίσω εγώ. Θα την λένε "ΡΑΦΑΗΛΙΑ" ωραίο και πιασάρικο όνομα. Το μόνο που μπορώ ν' αποκαλύψω στην ομήγυρη είναι ότι μωράκι έχει απίστευτο κώλο. Χαλάλι σου βρε σεϊντά της κακιάς ώρας....

:rotflmao: :rotflmao: :wave2: :beer:

Φιλε με αρεσει το ονομα,αλλα το εθιμο λεει να το βαφτισει η γυναικα μου ,οποτε θα περιμενω να δω τι θα προτεινει...:winka:

camen
19/09/2010, 09:35
Camen η πολυξενη (πως την ελεγες ρε??) εκλεισε 6μηνο ή οχι:confused:

Καλοριζικο ρε οτι μπουρδελο και να ναι:lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Εχει κλεισει σχεδον χρονο ρε:D
Και το ονομα της ειναι Ισιδωρα...:evil:

camen
19/09/2010, 09:38
Βασικά απ την αρχή πάει κάπου το μυαλό μου.. Αλλά αφού δε λέει ο κάμεν δε το συνεχίζω.. Είδομεν..
Περμανθούλα προτείνω για όνομα..:winka:

Οχι για πες ρε...Θελω να δω εκ των υστερων ποσο κοντα ειστε ή ποσοι το βρικατε...:look:

vaska
19/09/2010, 09:47
Κύριοι οφείλω να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον jimmis5 που από ένα τηλέφωνο που του έκανα για να ρωτήσω αν έχει μεγάλο torc να βγάλω την γαμοτάπα του λαδιού από το γαμοBMW, ο άνθρωπος ξεσηκώθηκε νυχτιάτικα και ήρθε να βοηθήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Με τα σώβρακα ήταν στο σπίτι του και ξεκουραζόταν και παρόλο που με είχε δει μια φορά όλο κι όλο, έτρεξε να φέρει εργαλεία και κάθισε και πολέμησε με το φίλτρο λαδιού της BMW. Τελικά το νίκησε και η αλλαγή λαδιών ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Τζιμπο ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου και την παρέα σου, μένω υπόχρεος κι επιφυλάσσομαι.

Υ.Γ.

Παιδιά να τον προτιμάτε, δεν παίρνει λεφτά, είναι πάντα ετοιμοπόλεμος 24 ώρες / μέρα 365 μέρες το χρόνο και δεν θέλει κέρασμα (μισό ποτήρι κοκα κόλα ήπιε). Σε γενικές γραμμές συμφέρει από όποια γωνία και να το δεις.

Τζίμη και πάλι ευχαριστώ τσάκω κι αυτές

vaska
19/09/2010, 09:50
Φιλε με αρεσει το ονομα,αλλα το εθιμο λεει να το βαφτισει η γυναικα μου ,οποτε θα περιμενω να δω τι θα προτεινει...:winka:

Φιλαράκι με ρίχνεις και τα λεφτά για το λάδι δεν θα τα πάρεις..........

Άκου 13 ε το λίτρο το αραβοσιτέλαιο.....

:bigcry: :beer: :beer:

p@nos
19/09/2010, 10:00
βρηκες τορκ ρε τελικα η την κανατε με αλλεν/κατσαβιδια κλπ?

p@nos
19/09/2010, 10:01
Οχι για πες ρε...Θελω να δω εκ των υστερων ποσο κοντα ειστε ή ποσοι το βρικατε...:look:

να πω κι εγω?

:a13: :D

ωραιο εθιμο μια χαρα πηγε με το προηγουμενο...6 μηνες το κρατησες και 3000χλμ :lol: :rotflmao: :lol:

camen
19/09/2010, 10:05
βρηκες τορκ ρε τελικα η την κανατε με αλλεν/κατσαβιδια κλπ?

Η πλακα ειναι ο Τζιμης που ελεγε για την ευκολη συντηρηση και επισκευη του BMW...Ρε εδω στο γκαραζ ηταν και δεν μπορουσαν να αλλαξουν λαδια,φαντασου να ξεμεινεις πουθενα κιολας:look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
19/09/2010, 10:06
να πω κι εγω?

:a13: :D

ωραιο εθιμο μια χαρα πηγε με το προηγουμενο...6 μηνες το κρατησες και 3000χλμ :lol: :rotflmao: :lol:

Εσυ δεν μετρας οποτε ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ...:evil:

Και τα νουμερα ειναι τα διπλασια...:D Σχεδον 12 μηνες και 6000χλμ...:winka:

p@nos
19/09/2010, 10:06
τι διαολο ρε μλκες μονο εγω ελειπα?

:look: :look: :look:

camen
19/09/2010, 10:07
Φιλαράκι με ρίχνεις και τα λεφτά για το λάδι δεν θα τα πάρεις..........

Άκου 13 ε το λίτρο το αραβοσιτέλαιο.....

:bigcry: :beer: :beer:

Φιλε σου εδΟκα λαδακι σπεσιαλ σΕ λεω...Ρωτα και τον καραφλα να σΕ πει ...
Αλλα μην του πεις οτι ηθελες να βαλεις motul,στραβωνει το στομα του οταν το ακουει...:hypnotize

p@nos
19/09/2010, 10:11
παντως...αλλαγη λαδιων σε μποξερ bmw...3 ατομα:evil:

που να χατε κανα ντουκατι ρε φλωροι σχολικη εκδρομη θα κανονιζατε για να αλλαξετε μια λαμπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
19/09/2010, 10:55
Φιλε σου εδΟκα λαδακι σπεσιαλ σΕ λεω...Ρωτα και τον καραφλα να σΕ πει ...
Αλλα μην του πεις οτι ηθελες να βαλεις motul,στραβωνει το στομα του οταν το ακουει...:hypnotize

Μαλάκα το μοτούλ βγήκε σαν καινούριο από το μηχανάκι αφού έτσι μου 'ρχεται να το βάλω σε μπουκάλια και να το ξαναπουλήσω.

Αρε μαύρο φίδι που σας έφαγε αν είναι μούφα τα τρόκο τροκο

p@nos
19/09/2010, 10:58
Μαλάκα το μοτούλ βγήκε σαν καινούριο από το μηχανάκι αφού έτσι μου 'ρχεται να το βάλω σε μπουκάλια και να το ξαναπουλήσω.

και γαμω αμα βγηκε σαν καινουριο παει να πει πως δε καθαρισε το μοτερ τοσο καλο ειναι:lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

daz
19/09/2010, 10:58
παντως...αλλαγη λαδιων σε μποξερ bmw...3 ατομα:evil:

που να χατε κανα ντουκατι ρε φλωροι σχολικη εκδρομη θα κανονιζατε για να αλλαξετε μια λαμπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και ήθελα να πάω και εγώ. :lol:

vaska
19/09/2010, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Και ήθελα να πάω και εγώ. :lol:

Πάντα με κάνεις να απορώ πως διάολο τα κατάφερες να περάσεις Πολυτεχνείο κι ακόμη δεν έμαθες να μετράς.

Vaska (1) + Jimmis5 (1) = 2 και όχι 3, εκτός αν υπονοείς ότι εγώ λόγω κιλών μετράω για 2.

Τες πα πάω να κάνω ένα μπανάκι να ξεβρωμιστώ και μετά θα εκδράμω εις Σελλά μεριά για φαγητό και καφεδάκι. Όποιος ψήνεται ας πει.

:beer: :wave2:

edit
Παπαριά, το quote πήγαινε στον Πάνο... (σορυ daz)

perastikos
19/09/2010, 13:40
Πάντα με κάνεις να απορώ πως διάολο τα κατάφερες να περάσεις Πολυτεχνείο κι ακόμη δεν έμαθες να μετράς.

Vaska (1) + Jimmis5 (1) = 2 και όχι 3, εκτός αν υπονοείς ότι εγώ λόγω κιλών μετράω για 2.

Τες πα πάω να κάνω ένα μπανάκι να ξεβρωμιστώ και μετά θα εκδράμω εις Σελλά μεριά για φαγητό και καφεδάκι. Όποιος ψήνεται ας πει.

:beer: :wave2:

Εγώ πριν λίγο μπήκα σπίτι αφού έκανα χθες αυτή την διαδρομή... :D
Αλλιώς για καφέ Σελλά ψηνόμουν με 1000 :a01:

210345

perastikos
19/09/2010, 13:41
A, την διαδρομή την έκανα με το αμάξι... Μην φορτώνω το Transalp χιλιόμετρα, έχει ήδη πολλά και άντε να το πουλήσεις! :rotflmao: :lol:

alcapone09
19/09/2010, 14:23
Βάσκα έφυγες? Θα πάει κανείς άλλος?

alcapone09
19/09/2010, 14:30

Αφού θες θα σε πώ..
Το 1ο που μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα το 750 ήταν αυτός ο Απρίλιος (δε θυμόμουνα το όνομα και το γοογλαρα) ο Δορσοδούρος... Το 2ο ήταν GSXR :hypnotize :blush: ... (άν όντως πάς για 750):look:

p@nos
19/09/2010, 14:45
ρε βασκα ελεγα πως ηταν και ο καμεν μαζι γιατι ειχε πει πως θα ερχοταν:winka: :wave2:

p@nos
19/09/2010, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
A, την διαδρομή την έκανα με το αμάξι... Μην φορτώνω το Transalp χιλιόμετρα, έχει ήδη πολλά και άντε να το πουλήσεις! :rotflmao: :lol:

περασα απο ναυπακτο εγω σημερα πριν λιγο γυρισα...και εψαχνα να δω το τιτανομεγιστοτεραστιο τρανσαλπ αλλα πουθενα:D

perastikos
19/09/2010, 15:21
περασα απο ναυπακτο εγω σημερα πριν λιγο γυρισα...και εψαχνα να δω το τιτανομεγιστοτεραστιο τρανσαλπ αλλα πουθενα:D

Αυτό το ΣΚ πολλή ώρα με το κουτί λέμεεε... :p

p@nos
19/09/2010, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Αυτό το ΣΚ πολλή ώρα με το κουτί λέμεεε... :p

ρε με τετοιες μερες που κανει σε αμαξι θα εμπενα μονο με πιστολι στο κεφαλι...και παλι θα το σκεφτομουν να μου τη μπουμπουνησουν παντως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

camen
19/09/2010, 15:46
Αφού θες θα σε πώ..
Το 1ο που μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα το 750 ήταν αυτός ο Απρίλιος (δε θυμόμουνα το όνομα και το γοογλαρα) ο Δορσοδούρος... Το 2ο ήταν GSXR :hypnotize :blush: ... (άν όντως πάς για 750):look:

Τα γραπτα μενουν. Οποτε οταν ερθει η ωρα θα δουμε ποιος επεσε πιο κοντα...:D

p@nos
19/09/2010, 16:05
Τα γραπτα μενουν. Οποτε οταν ερθει η ωρα θα δουμε ποιος επεσε πιο κοντα...:D

re malakes agusta brutale 8a parei

camen
19/09/2010, 16:23
re malakes agusta brutale 8a parei

A γ@μησου μωρε μλκ,γτ το ειπες?!:mad:

p@nos
19/09/2010, 16:24
A γ@μησου μωρε μλκ,γτ το ειπες?!:mad:

σου χα πει δωσε μου 200? για να μη σε καρφωσω...να μαθεις αλλη φορα να ακους

:a36: :a36: :a36:

camen
19/09/2010, 16:32
σου χα πει δωσε μου 200? για να μη σε καρφωσω...να μαθεις αλλη φορα να ακους

:a36: :a36: :a36:

Eισαι παλιο πουστας τελικα...:yuck:

vaska
19/09/2010, 18:27
Βάσκα έφυγες? Θα πάει κανείς άλλος?

Αλκαπονάκο μόλις γύρισα από Σελλά, τελικά ήταν υπέροχα και ανέβηκα και λίγο πιό πάνω, είχα την μεγάλη μου κόρη μαζί και στο γυρισμό αντί για καφέ πέσαμε στο δίπλα μαγαζί (πέτρινο νομίζω το λένε) και τσιμπήσαμε κάτι ελαφρύ (ΝΤΕΡΛΙ-ΚΑΤΕΣΕΝ). Μας αποκεφάλισε όμως ο τύπος 2 άτομα 50 ευρώ (πιο οικονομικά μου έρχεται ν' αλλάζω λάδια στη χοντρή. Καλό φαγητό αλλά του βάλαμε Χ και δεν ξανάχει. Τα φαγάδικα είναι οι μόνες επιχειρήσεις που δεν έχουν ακούσει ακόμα την κρίση ακι δεν έχουν κάνει μείωση τιμών, οπότε σαντουιτσάκι, κεφτεδάκια από το σπίτι και καφεδάκι στο δίπλα μαγαζί το φτηνό με το ωραίο πίσω εξάρτημα στη μηχανή του κα-πουτσίνο.

:bigcry: :beer: :bigcry: :bigcry:

camen
19/09/2010, 18:33
Αλκαπονάκο μόλις γύρισα από Σελλά, τελικά ήταν υπέροχα και ανέβηκα και λίγο πιό πάνω, είχα την μεγάλη μου κόρη μαζί και στο γυρισμό αντί για καφέ πέσαμε στο δίπλα μαγαζί (πέτρινο νομίζω το λένε) και τσιμπήσαμε κάτι ελαφρύ (ΝΤΕΡΛΙ-ΚΑΤΕΣΕΝ). Μας αποκεφάλισε όμως ο τύπος 2 άτομα 50 ευρώ (πιο οικονομικά μου έρχεται ν' αλλάζω λάδια στη χοντρή. Καλό φαγητό αλλά του βάλαμε Χ και δεν ξανάχει. Τα φαγάδικα είναι οι μόνες επιχειρήσεις που δεν έχουν ακούσει ακόμα την κρίση ακι δεν έχουν κάνει μείωση τιμών, οπότε σαντουιτσάκι, κεφτεδάκια από το σπίτι και καφεδάκι στο δίπλα μαγαζί το φτηνό με το ωραίο πίσω εξάρτημα στη μηχανή του κα-πουτσίνο.

:bigcry: :beer: :bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

vaska
19/09/2010, 18:47
να και μια ωραία φωτό από την κατάβαση Πιτίτσας

210376

camen
19/09/2010, 18:52
Τα BMW τα βλεπεται ολοι ετσι?!:smokin:

210377

alcapone09
19/09/2010, 18:53
Άμα σε προλάβαινα θα ερχόμουνα.. αλλά όπως τα ακούω καλύτερα που δεν ήρθα :D .. Την έβγαλα τελικά σε φοιτιτικό φαγάδικο που έχει ακούσει την κρίση με 5 ? :rolleyes: ...
Λίγο πιο πάνω απ τα Σελλά, έχει μια εκκλησίτσα.. Αγ. Μαρίνα νομίζω.. δεν ξέρω αν πήγες εκεί.. είχα πάει την άνοιξη τυχαία σε φάση "και δεν πάμε από δω να δούμε τι έχει?"

alcapone09
19/09/2010, 18:58
Ρε συ έχω και γώ την ίδια φωτό με το bmw.. Μάλλον χαλασμένο είναι εκεί απ την άνοιξη και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει :smokin:

Η αλλάζουν λάδια..

210378

vaska
19/09/2010, 18:59
Τα BMW τα βλεπεται ολοι ετσι?!:smokin:

Οι αμήχανοι τουμπεκί ψιλοκομμένο. Αν όποτε και όταν αποκτήσεις μηχανάκι κι όχι κουδουνίστρα τότε ξαναμιλάμε. Παρεμπιπτόντως ότι άλλο έχεις για πούλημα (εργαλεία κεντρικό σταντ - αφού δεν θα ξαναπάρεις μηχανάκι) το κουβεντιάζουμε. Από το σημερινό φαγητό μείνανε κάτι ψιλά οπότε λέω να τα επενδύσω.

vaska
19/09/2010, 19:02
Ρε συ έχω και γώ την ίδια φωτό με το bmw.. Μάλλον χαλασμένο είναι εκεί απ την άνοιξη και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει :smokin:

Η αλλάζουν λάδια..

Ναι το έγραψαν τότε οι εφημερίδες, ξέμεινε στη μέση του πελάγου και ο καπετάνιος κατέβασε του επιβάτες και το πλήρωμα για να το σπρώξουν... αλλά τελικά ακόμα δεν τα κατάφεραν φαίνεται.

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

jimmis5
19/09/2010, 20:08
Η πλακα ειναι ο Τζιμης που ελεγε για την ευκολη συντηρηση και επισκευη του BMW...Ρε εδω στο γκαραζ ηταν και δεν μπορουσαν να αλλαξουν λαδια,φαντασου να ξεμεινεις πουθενα κιολας:look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε κιορατα με την μαλακια που θα παρεις (γιατι μαλακια θα παρεις εχει βιογραφικο βλεπεις :sick: ) δεν θελω να σε ακουσω να μιξοκλαις για την συντηρηση του.Πανο ελπιζω να προσφερεις τις υπηρεσιες σου στους camen-oys αδρα,να ματωσει κανονικα η τσεπη του

Ρε παλουκαρι γιαντα δεν εστελνες ενα σμσ εγω τον perastiko τον ειδα καθοτι περαστικος με το ποδηλατο εκανε μανιστηροβολτα στην παραλια της ναυπακτου:winka: :eyepop: με ειδε τον ειδα του εκανα χου και απομακρυνθηκε:lol: :lol: :wave2:

p@nos
19/09/2010, 20:13

Ρε παλουκαρι γιαντα δεν εστελνες ενα σμσ εγω τον perastiko τον ειδα καθοτι περαστικος με το ποδηλατο εκανε μανιστηροβολτα στην παραλια της ναυπακτου:winka: :eyepop: με ειδε τον ειδα του εκανα χου και απομακρυνθηκε:lol: :lol: :wave2:

γιατι εχεις πμ

:D

p@nos
19/09/2010, 20:21
Ρε κιορατα με την μαλακια που θα παρεις (γιατι μαλακια θα παρεις εχει βιογραφικο βλεπεις :sick: ) δεν θελω να σε ακουσω να μιξοκλαις για την συντηρηση του.Πανο ελπιζω να προσφερεις τις υπηρεσιες σου στους camen-oys αδρα,να ματωσει κανονικα η τσεπη του

τωρα που το λες...ρε καθε τρεις και λιγο μου ερχονται μηχανακια για δουλειες...πρεπει να αρχισω να χρεωνω μου φαινεται :lol: :lol: :lol:

καλα με αυτο που θα παρει ο καμεν μου φαινεται καθε μερα θα περναει να ρωταει...τι κατεμ κολλητος του μαστορα και μλκιες

Cpt. Haddock
20/09/2010, 13:38
Μαγκες, χαρηκα που είδα και που γνώρισα και τους υπολοιπους απο κοντά.

Σουπερ παρεάκι λεμε, η διαδρομή γ@μιστερη, ειδικα κατεβαινοντας.

Η καφετέρια τα σπάει, μπηκε στη λιστα με τους προορισμους.

Θα τα ξαναπούμε

:beer: :beer: :beer: :beer:

vaska
20/09/2010, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαγκες, χαρηκα που είδα και που γνώρισα και τους υπολοιπους απο κοντά.

Σουπερ παρεάκι λεμε, η διαδρομή γ@μιστερη, ειδικα κατεβαινοντας.

Η καφετέρια τα σπάει, μπηκε στη λιστα με τους προορισμους.

Θα τα ξαναπούμε

:beer: :beer: :beer: :beer:

Σου άρεσε κι εσένα το πίσω εξάρτημα της μηχανής του κα - πουτσίνο εεε???

:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
20/09/2010, 14:14
Σου άρεσε κι εσένα το πίσω εξάρτημα της μηχανής του κα - πουτσίνο εεε???

:rotflmao: :rotflmao:

:D :blush: :D

p@nos
20/09/2010, 14:25
τωρα τι να πω κι εγω για το εξαρτημα:sad:

Cpt. Haddock
20/09/2010, 14:28
τωρα τι να πω κι εγω για το εξαρτημα:sad:

Aπο κοντά τί λέει; :lol:

p@nos
20/09/2010, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Aπο κοντά τί λέει; :lol:

gmt gmt gmt

:a018: :a018: :a018: :lol: :lol:

jimmis5
20/09/2010, 14:33
Τι χτυπιεσε ρε πανουλη χαλαρα δεν σε ξεχναει εσενα εισαι ο τυπος με το ροζ καλαμακι:lol: :lol: :lol:

perastikos
20/09/2010, 14:33

Πότε με είδες?? Δεν πήρα πρέφα :look:

p@nos
20/09/2010, 14:34
Τι χτυπιεσε ρε πανουλη χαλαρα δεν σε ξεχναει εσενα εισαι ο τυπος με το ροζ καλαμακι:lol: :lol: :lol:

ειδες ρε αφηνω στιγμα λεμε την επομενη φορα θα ανεβω χωρις το μονοσελο να ουμ

:smokin: :smokin: :smokin:

vaska
20/09/2010, 14:35
Το συγκεκριμένο εξάρτημα είναι μέρος της μηχανής του κα-πουτσίνο που ο κατασκευαστής ονομάζει "Ιωάννα"??? ή κάνω λάθος???

Ας πει ο P@nos που σχεδόν το άγγιξε.

:rotflmao: :bigcry:

jimmis5
20/09/2010, 14:37
Κοιτα να βγουν τα δικανα εκει πανω και να μην ξεχωριζω τα σκασιδια απο τις ακραπες και απο τα φυσιγγια να γραψεις τρελους χρονους downhill:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Perastikos λιγο μετα τις νεροτσουλιθρες απολαυμβανες το τοπιο κατα τις 6.15:winka:
Μα πιος ειμαι ο αστυνομος Μπεκας:lol:

p@nos
20/09/2010, 14:53
την επομενη φορα θα το ακουμπησει ο πανος λεμε...τωρα νταξ...αμα σκασει κανας πατερας με κανα δικανο, θα εχω τη μηχανη αραγμενη να κοιταει την κατηφορα και με τα κλειδια επανω να ειμαι ετοιμος να την κοπανησω

vaska
20/09/2010, 17:59
Έχω τρελή διάθεση για βολτούλα με τη χοντρή. Είναι κανένας για καφέ Σελλά???

Υ.Γ.
δεν κάνω πλάκα

p@nos
20/09/2010, 18:00
Έχω τρελή διάθεση για βολτούλα με τη χοντρή. Είναι κανένας για καφέ Σελλά???

Υ.Γ.
δεν κάνω πλάκα

εγω ειμαι μεσα

:smokin:

jimmis5
20/09/2010, 18:05
Τεταρτη Ρεμαλια σημερα δεν μπορω..Vaska μην σε παρασυρει ο μικρος σε αλητειες βραχος εσυ:winka:

p@nos
20/09/2010, 18:13
Τεταρτη Ρεμαλια σημερα δεν μπορω..Vaska μην σε παρασυρει ο μικρος σε αλητειες βραχος εσυ:winka:

εγω ησυχος ημουν αυτος αρχισε:lol:

edit:παρερμηνευσα το αλητειες...ενιγουεη:smokin:

λοιπον παιδια πειτε τι θα κανουμε αν ειναι να παμε τωρα οπως ειμαστε στο μπαμ στη βραση κολλαει το σιδερο

hristosP
20/09/2010, 18:18
κοιτα κατι τζογλανια....ρε Τεταρτη λεμε να τελειωσουμε την εξεταστικη να δουμε και μεις τα εξαρτηματα...

οχου πια :yuck: :yuck: :yuck:

p@nos
20/09/2010, 18:22
ακυρος παιδες...αν πατε χαιρετισματα στο μωρο απο το ροζ καλαμακι:blush: :D