PDA

View Full Version : Aκουει η Πατρα,Οβερ!!!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22

vaska
20/09/2010, 18:28
Εγώ λεβεντάκια έφυγα...... πάω σα πάνω και θα δώκω και χαιρετίσματα

:beer: :beer: :wave2: :wave2:

vaska
20/09/2010, 19:59
Μετά από κουβέντα με φίλους που πήγαιναν συχνά πυκνά στο εν λόγω μαγαζί αποκαλύφτηκαν τα εξής:
1) Τα κρέατα όλα είναι από το ΜΑΚΡΟ
2) Η ποιότητα της κουζίνας του χάλασε τον τελευταίο χρόνο παααρα μα πάααρα πολύ αλλά οι τιμές έμειναν στο Θεό.

Μου την έχει δώσει τόσο πολύ η μαλακία του συγκεκριμένου που ψήνομαι να μαζευτούμε 20 άτομα να πάμε να κάτσουμε να του ζητήσουμε τιμοκατάλογο και μετά να την κάνουμε επιδεικτικά αφού του πούμε πόσο λαλάκας είναι. Από την άλλη θα μου πεις ρε φίλε δεν σου αρέσει μην ξαναπάς, αλλά πρέπει κάποιος να του κάνει μία άσχημη μπας και βάλει λίγο μυαλό. Νισάφι πια με τους μάγκες με τα φαγάδικα.

:wave2: :wave2:

p@nos
20/09/2010, 20:16
gia poio magazi les re vaska?

vaska
20/09/2010, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
gia poio magazi les re vaska?

Γι' ατό που πήγα κι έφαγα χθες την Κυριακή (νομίζω Πέτρινο) το λένε.

hristosP
20/09/2010, 20:38
γάματα εχω φαει στο πετρινο 3-4 φορες τα τελευταια 6 χρονια...πηγαινα χειμωνα σε τρελα κρυα και το μερος ειναι πολυ ομορφο εξωτερικα και εσωτερικα!Αυτο που μου εμεινε πριν 3 χρονια ηταν το καλουλι φαγητο και οι υψηλες τιμες!Αυτο που μου εμεινε πριν 2 βδομαδες ειναι οι υψηλες τιμες...καπου 120-130 ευρω για 6 ατομα αν θυμαμαι καλα,και το φαγητο πολυ προβλεπομενο(σου δινει την αισθηση του καλομαγειρεμενου αλλα μονο οι γαστρονομικα αμπαλοι που γενικα στη ζωη τους τρωνε σαπια δεν καταλαβαινουν οτι ειναι μαπα...)!!Μακρια λεμεεεεε

πατε στο μακρο που λεει και ο Vaska να δειτε τεραστιους χωρους με ψυγεια που εχουν τα παντα...τα ειδα προσφατα και εμεινα χαζος!Οτι ορεκτικο υπαρχει εξω,υπαρχει κατεψυγμενο στο μακρο!Πλεον κανουν μπαμ τα ετοιματζιδικα απο μακρια...αλλα πολη που δουλευει με φοιτητες τι να περιμενεις!Απλα δεν τους τα ακουμπω...αλλα το πετρινο μαζευει και οικογενειες και Πατρινους ρε γμτ,κριμα για ενα τετοιο μερος να μαλακιζεται ετσι...

jimmis5
20/09/2010, 20:39
Φιλε μου εχει την φημη ο πετρινος και πανε εκει πλεον ολοι οι τσιριμπ τσιριμπομ πολικαντες κτλ,οποτε το καλυτερο ειναι αυτο που κανεις ως δυσφιμηση και τιποτα αλλο.Οσο για μεζε τζαπε θα οργανωσουμε μια εξορμηση στην Ρακιτα εκει στον Ραμπαβιλα:winka:

hristosP
20/09/2010, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Φιλε μου εχει την φημη ο πετρινος και πανε εκει πλεον ολοι οι τσιριμπ τσιριμπομ πολικαντες κτλ,οποτε το καλυτερο ειναι αυτο που κανεις ως δυσφιμηση και τιποτα αλλο.Οσο για μεζε τζαπε θα οργανωσουμε μια εξορμηση στην Ρακιτα εκει στον Ραμπαβιλα:winka:

αντε μας παρεις απο το χερακι να μας δειξεις κανα μερος,μπουχτισαμε με τις μλκιες...

:beer: :beer: :beer:

perastikos
20/09/2010, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
αντε μας παρεις απο το χερακι να μας δειξεις κανα μερος,μπουχτισαμε με τις μλκιες...

+1... Για μάσα σχεδόν πάντα είμαι μέσα!!!! :D

:beer:

p@nos
20/09/2010, 20:52
ρε παιδες εμεις με τα σκιουφτα πως θα ρθουμε για μασα γμτ το κερατο μου?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jimmis5
20/09/2010, 20:52
Εμ τα εχουμε πει αυτο τουλαχιστον ο Ελληνας μοτοσυκλετιστης το ταξιδι καταληγει παντα ή σχεδον παντα σε μια καλα μασαμπουκα.θα οργανωθει και αυτο αρκει να ειναι διαθεσιμο το Τεαμ:beer: :beer: :wave2:

εδιτ
Εσυ ειπαμε να παρεις το μεγαλυτερο μπουφανακι αλλα επεμενες να φαινεσαι ωραιος την πατησες φιλε μου
με ενα σουβλακι ξερο θα την βγαλεις εσυ:lol: :lol:

p@nos
20/09/2010, 20:58
re to θεμα ειναι πως φαγωμενος καργα και σκυφτος μετα δε γινεται

στο μασασσουρα που πηρα 4 πιτογυρα(χωρια τα διαφορα που ''επαιζαν'' στο τραπεζι :smokin: )απορω πως καταφερα να φτασω σπιτι οδηγοντας :lol: :rotflmao: :lol: :bigcry:

vaska
20/09/2010, 21:00
ρε παιδες εμεις με τα σκιουφτα πως θα ρθουμε για μασα γμτ το κερατο μου?

Αφού αποποιηθείς τη Ντουκάτι (απεταξαμην), θα σε πάρω δικάβαλο.

:D :D :D

jimmis5
20/09/2010, 21:04
Πανο ειπαμε εσυ μονο ενα σουβλακι θα φας αντε και ενα τυροπιτακι...
Ασε σε εμας τα υπολοιπα που ειμαστε και στον ογκο:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p@nos
20/09/2010, 21:04
ρε βασκα με μας τους δυο επανω ειπαμε χοντρη η γερμανιδα νταρντανα αλλα ποσο να αντεξει και η κακομοιρα αν ανεβω κι εγω επανω τη βλεπω τη δουλεια να κοπει κανας αξονας στα 2 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
20/09/2010, 21:05
Πανο ειπαμε εσυ μονο ενα σουβλακι θα φας αντε και ενα τυροπιτακι...
Ασε σε εμας τα υπολοιπα που ειμαστε και στον ογκο:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα μη με προκαλειτε γιατι θα ερθω με ταξι και δε θα προλαβετε ουτε να τα δειτε τα φαγια να ερχονται στο τραπεζι στον αερα θα τα τσιμπαω :lol: :lol: :lol:

jimmis5
20/09/2010, 21:07
Δεν ειναι κοντα ρε τι ταξι θα σου ερθει η μπριζολα ή το βραστο σαν να τρως στο Πετρινο:lol: :lol:

p@nos
20/09/2010, 21:08
καλα ενταξειιιι...

ετσι κι αλλιως εχω σχεδια για πιο ορθιο μηχανακι θα δειτε τι εχετε να παθετε

:D :smokin: :smokin: :smokin:

jimmis5
20/09/2010, 21:12
ετσι μπες στον δρομο του θεου τεκνον μου( ο τονος στο Ε ρΕ)

210510

p@nos
20/09/2010, 21:41
ετσι μπες στον δρομο του θεου τεκνον μου( ο τονος στο Ε ρΕ)

με αυτα που χω στο μυαλο μου μαλλον του διαβολου ειανι ο δρομος

:lol: :lol: :lol:

vaska
20/09/2010, 21:45
ρε βασκα με μας τους δυο επανω ειπαμε χοντρη η γερμανιδα νταρντανα αλλα ποσο να αντεξει και η κακομοιρα αν ανεβω κι εγω επανω τη βλεπω τη δουλεια να κοπει κανας αξονας στα 2 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τς τς τς δεν γίνονται αυτά ηλεκτροϋδραυλικές αναρτήσεις λέγεται η νέα τεχνολογία παιδί μου , αλλά με τα ντέφια που καβαλάτε .......

:nono: :nono:

alcapone09
21/09/2010, 13:28
Πού είναι αυτό που λέτε?? Άν η διαδρομή δεν περιλαμβάνει χώμα έρχομαι.. Κα-πουτσίνο έχουν εκεί? :a03: (βασικό..)

Πάνο δε μας χ?ζετε και συ και ο camen που γίνατε αινιγματικοί και μυστηριώδεις τύποι.... :a26: :smokin:

p@nos
21/09/2010, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09

Πάνο δε μας χ?ζετε και συ και ο camen που γίνατε αινιγματικοί και μυστηριώδεις τύποι.... :a26: :smokin:

:lol: :lol: :lol:

νταξ ο καμεν θελει να σας σπασει τα @@δια τα ιδια εκανε και προτου παρει το λσ4:a22:

το θεμα με μενα ειναι οτι δε ξερω τι θα παρω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχω μονο ενα δεδομενο(σχετικα μικρο) budget να το κανω μια 2η μοτο:p

vaska
21/09/2010, 21:52
Εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=110605) δηλώνετε συμμετοχές για την ετησία του MOTO όσοι θέλετε να συμμετάσχετε και μένετε Πάτρα και πέριξ.

:beer: :wave2:

alcapone09
22/09/2010, 23:41
Ξέρω

:a39:

camen
23/09/2010, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Ξέρω

:a39:

Καλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν θα παρω κατι, αλλα αν ξερεις ,το ξερεις απο "τσατσια" οποτε κρατα το να μΕ το πεις απο κοντα να στεναχωρηθω λιγο ακομα...:( :( :(

alcapone09
23/09/2010, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν θα παρω κατι, αλλα αν ξερεις ,το ξερεις απο "τσατσια" οποτε κρατα το να μΕ το πεις απο κοντα να στεναχωρηθω λιγο ακομα...:( :( :(

Πό ρε φίλε.. κρίμα.. καταλαβαίνω το ξενέρωμα. Θα τα πούμε από κοντα..
Δέν ήταν τσατσιά ρε..
I made them an offer they couldn't refuse :smokin: :smokin:

εντελώς τυχαία

Άντε πάω να διαβάσω βάσεις.. Σι για :wave2:

jimmis5
23/09/2010, 07:55
Μιας και ειδα ΑΥΤΟ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=110677) εχθες περνουσα απο το κεντρο της πολης οπου εχει εκθεση η αστυνομικη διευθυνση τροχαιας και τραβηξα μερικες φωτο.Εκει ηταν και ενα παππους κουνουσε το κεφαλι πανω κατω με κοιταξε και μου ειπε να "προσεχετε παλικαρι μου"ετσι απο την καρδια του χωρις να με ξερει και ενω φοραγα το κρανος χωρις καν να με βλεπει.

210872

jimmis5
23/09/2010, 07:56
:sad:

210873

jimmis5
23/09/2010, 07:57
:sad:
Ας προσεχουμε λοιπον

210874

p@nos
23/09/2010, 07:59
πω πωω τα δα κι εγω και λεω τι εγινε εδω περα τωρα?

:uplate:

alcapone09
23/09/2010, 14:04
:eyepop:

p@nos
23/09/2010, 14:17
περαστικεεεεεε????

πμ:a13:

perastikos
27/09/2010, 19:51
Αυτή τη στιγμή κάτω από το σπίτι βρίσκεται αυτό....
:D

:sun:

:a2:

:a8:

:a25:

211731

perastikos
27/09/2010, 19:54
Πρώτη άδεια: 5/2009, ακόμη εντός εγγύησης!
8.800 χιλιόμετρα
Πριν αγοραστεί την πήγα στον Παναγιωτόπουλο για ένα check, το μοναδικό της service είχε γίνει εκεί...
13.000Ε αρχική τιμή -> παζάρι -> παζάρι -> καλή θέληση και από τους δύο -> 12.250 :cool:

vaska
27/09/2010, 20:00
Καλορίζικο Βασιλάκη. Καλά χιλιόμετρα και να το ευχαριστηθείς όσο δεν παίρνει. Θα τα πούμε κι από κοντά πιστεύω την Κυριακή στην ετήσια.

Και πάλι καλορίζικο και πάντα όρθιος.

nio1981
27/09/2010, 20:41
καλοριζικα!!!!παντα ορθιος

jimmis5
27/09/2010, 21:11
Perastikee καλοταξιδος ελπιζω να το λιωσεις στα χιλιομετρα.Ωραια καλαμια φιλε :beer: :beer: :beer: :wave2:

p@nos
27/09/2010, 21:23
βρε βρε βρεεεεε

:D :sun: :sun: :sun:

καλοριζικο ρε καλοταξιδο και καλο-βαλε οτι θες :lol:

camen
27/09/2010, 21:35
Καλοταξιδο ρε φιλε...:beer: :beer: :beer: :beer:

Αχ χαρηκα παρα πολυ τωρα ρε φιλε...:smilea: :smilea: :smilea:

Αντε αντε πολλα πολλα πολλα και ακομα περισσοτερα χιλιομετρα ρε...:beer: :beer: :beer:

perastikos
27/09/2010, 22:53
Ευχαριστώ πολύ μάγκες!!!! :D
Ελπίζω να ακολουθήσω στην ετήσια :cool:

Επιφυλάσσομαι και για κανονικές... Μέχρι τότε
:beer: :beer:

Το μόνο που με "επείγει" είναι να βάλω είναι μία μπαγκαζιέρα... Υπάρχει άραγε καμία στο στυλ της ΒΜW (αλουμίνιο/μεταλλικό) η οποία να χωρά 2 full face κράνη;

p@nos
27/09/2010, 22:55
αυριο θα εισαι πανεπ ρε?

:a13:

camen
27/09/2010, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos

Το μόνο που με "επείγει" είναι να βάλω είναι μία μπαγκαζιέρα... Υπάρχει άραγε καμία στο στυλ της ΒΜW (αλουμίνιο/μεταλλικό) η οποία να χωρά 2 full face κράνη;

Περισεψαν και λεφτα δηλαδη ρε?!:look:

Κοιτα χρημα που ειναι ολοι φορτωμενοι ρε και μετα σου λενε οικονομικη κριση:lol:

perastikos
27/09/2010, 23:05
@panos: Ίσως ανέβω μετά τις 2...

@camen: Έκανα σκληρά παζάρια, γι' αυτό... :smokin:
:lol:

camen
27/09/2010, 23:08

@camen: Έκανα σκληρά παζάρια, γι' αυτό... :smokin:

Ψαξε στο advrider να δεις τι βαλιτσες βαζουν οι ξενοι και μηπως μπορεσεις να παραγγελεις καμια απο νετ...:winka: Ρωτα και τον vaska τι εχει και τι χωραει γτ δεν θυμαμαι να σΕ πω...:look:

p@nos
27/09/2010, 23:09
λοιπον ρε αμα ανεβεις ριξε συρμα να δουμε τη γερμανιδα και απο κοντα εκει θα μαι :D

nio1981
27/09/2010, 23:10
ναι ρωτα τον βασιλη...με τοσα ταπερ που κουβαλαει για το κολατσο ξερει καλυτερα απο ολους.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αδερφε μου μπιλυ.....:blush: :blush:

camen
27/09/2010, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ναι ρωτα τον βασιλη...με τοσα ταπερ που κουβαλαει για το κολατσο ξερει καλυτερα απο ολους.....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Εγω σκεφτομαι να του δωσω να μου κουβαλησει για την ετησια κανενα ταπερακι απο την μανα παντως που μου εστειλε προχθες φρεσκα... Αμα δω τα δυσκολα να την πεσω κατω απο κανενα δεντρο να την κανω πενα την φαση:smokin:

Οποτε μην που τον πειραζεις και θυμωσει ,γτ θα τα κουβαλας εσυ τα ταπερ μετα...:evil:

camen
27/09/2010, 23:13
ρε αμα ανεβεις ριξε συρμα

Θα ανεβει μωρε μλκ,τωρα με το καινουργιο οχημα ολο και κανενα πρωτακι πιπινι θα χτυπησει ...:smokin:

p@nos
27/09/2010, 23:14
Θα ανεβει μωρε μλκ,τωρα με το καινουργιο οχημα ολο και κανενα πρωτακι πιπινι θα χτυπησει ...:smokin:

αααα μπιλ ελα ψησου να παμε να περασουμε απο ολες τις στασεις ξεκρανωτοι μεσα στο πανεπ...3-4 φορες εεε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vaska
28/09/2010, 07:27
Ευχαριστώ πολύ μάγκες!!!! :D
Ελπίζω να ακολουθήσω στην ετήσια :cool:

Επιφυλάσσομαι και για κανονικές... Μέχρι τότε

Κοίτα ο άχρηστος ακόμα δεν το πήρε τσίρκο θέλει να το κάνει. Άσε ρε Βασίλη τις μπαγκαζιέρες που χωράνε 2 κράνη :eyepop: :eyepop: :eyepop: θα είσαι σαν περιπλανόμενος μανάβης. Πάρε τις δύο πλαϊνές (αυτή που είναι απέναντι από την εξάτμηση χωράει 1 κράνος), που είναι πολύ όμορφες και προσπάθησε να μάθεις τον όγκο τους, μην περάσεις ανάμεσα από 2 αυτοκίνητα και τις αφήσεις εκεί. Για μικροπράγματα έως και μπόλκια πράγματα, υπάρχουν πολύ ωραία τέιλ μπαγκς μεταβλητού όγκου που θα σε βολέψουν μιά χαρά. Και άρχισε να μαζεύεις κανένα φράγκο να σε πάω να βάλεις χειροποίητο τελικό να ανασάνει το μηχανάκι σου και για να μπορείς να κάνεις αλλαγές της προκοπής γιατί με την αθόρυβη λειτουργία που έχει η μαμίσια τουλάχιστον εγώ δεν άκουγα το μετέρ και δεν μπορούσα να κάνω αλλαγή της προκοπής. ΑΑΑΑΑ και κερνάς καφεδάκι στα Σελλά όπου καιθα φίνει περαιτέρω ανάλυση αυτών που λέω.

camen
28/09/2010, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Κοίτα ο άχρηστος ακόμα δεν το πήρε τσίρκο θέλει να το κάνει. Άσε ρε Βασίλη τις μπαγκαζιέρες που χωράνε 2 κράνη :eyepop: :eyepop: :eyepop: θα είσαι σαν περιπλανόμενος μανάβης. Πάρε τις δύο πλαϊνές (αυτή που είναι απέναντι από την εξάτμηση χωράει 1 κράνος), που είναι πολύ όμορφες και προσπάθησε να μάθεις τον όγκο τους, μην περάσεις ανάμεσα από 2 αυτοκίνητα και τις αφήσεις εκεί. Για μικροπράγματα έως και μπόλκια πράγματα, υπάρχουν πολύ ωραία τέιλ μπαγκς μεταβλητού όγκου που θα σε βολέψουν μιά χαρά. Και άρχισε να μαζεύεις κανένα φράγκο να σε πάω να βάλεις χειροποίητο τελικό να ανασάνει το μηχανάκι σου και για να μπορείς να κάνεις αλλαγές της προκοπής γιατί με την αθόρυβη λειτουργία που έχει η μαμίσια τουλάχιστον εγώ δεν άκουγα το μετέρ και δεν μπορούσα να κάνω αλλαγή της προκοπής. ΑΑΑΑΑ και κερνάς καφεδάκι στα Σελλά όπου καιθα φίνει περαιτέρω ανάλυση αυτών που λέω.

Δεν νομιζω οτι θα τον βολευει να εχει τις πλαινες συνεχεια πανω,εκτος και αν πηγαινοερχεται μονο Ναυπακτο-Πανεπιστημιο... Αλλα και μια φορα να χρειαστει να μπει Πατρα θα φτησει αιμα με δαυτες ...

Ασε που αν τον δω θα τον κοροιδευω σιγουρα ,οπως κοροιδευω και 1-2 αλλους που γυρνανε με το τριβαλιτσο μεσα στην πολη...:lol: :lol: :lol:

Για την εξατμισουλα συμφωνω...:winka: Περαστικε,εχω μια που εχει μεινει απο το ΧΤακι,στην χαριζω αν θες ρε...:wacko:

nio1981
28/09/2010, 09:52
Οποτε μην που τον πειραζεις και θυμωσει ,γτ θα τα κουβαλας εσυ τα ταπερ μετα...

exw v strom...den kolwnw...

camen
28/09/2010, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
Οποτε μην που τον πειραζεις και θυμωσει ,γτ θα τα κουβαλας εσυ τα ταπερ μετα...

exw v strom...den kolwnw...

Ναι αλλα αν δεν ερθουν τα bmw που θα τα ζεστανουμε ρε ξερολα?:smokin:

Ετσι παγωμενα θα τα φαμε? Ενω αν ειναι μαζι οι αλλοι,πεταμε ενα ταπερ σε καθε κυλινδρο τους και ειμαστε αρχοντες...:sun:

nio1981
28/09/2010, 10:35
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

panosch89
28/09/2010, 12:15
αααα μπιλ ελα ψησου να παμε να περασουμε απο ολες τις στασεις ξεκρανωτοι μεσα στο πανεπ...3-4 φορες εεε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

3-4 είναι λίγες Πάνο!!! το μέρος είναι γεμάτο και εναλάσσονται με ασύλληπτο ρυθμό!!!
Αν κανονιστεί καφές πες μου να γνωρίσω και τα άλλα παιδιά, πανεπιστήμιο να τον κάνουμε, Πολιτικούς ή πάρκο....(είμαι και με το σκούτερ, δεν φτάνει μακριά)

p@nos
28/09/2010, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosch89
3-4 είναι λίγες Πάνο!!! το μέρος είναι γεμάτο και εναλάσσονται με ασύλληπτο ρυθμό!!!
Αν κανονιστεί καφές πες μου να γνωρίσω και τα άλλα παιδιά, πανεπιστήμιο να τον κάνουμε, Πολιτικούς ή πάρκο....(είμαι και με το σκούτερ, δεν φτάνει μακριά)

το ξερω το ξερω...αμα θελετε μπορουμε να διοργανωσουμε αγωνα endurance μεσα στο πανεπιστημιο...θα περναμε μπροστα απο τις στασεις και οποιος τραβαει περισσοτερα βλεματα κερδιζει θα υπαρχει σε καθε σταση κριτης...

λεω να τον κανουμε 6ωρο να μην κουραστειτε πολυ:smokin:

απο τις 11 το πρωι μεχρι 5 το απογευμα ειναι καλα η κολωνετε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

panosch89
28/09/2010, 12:31
εύκολα....στη στάση μπροστά από το παιδαγωγικό, κατεβαίνω με φόρα πέφτω με το σκούτερ αρχίζουν τρέχουν πάνω μου να βοηθήσουν, αν είμαι τυχερός έρχεται και καμία στο νοσοκομείο και γίναμε...μόνο μη με ξυπνήσετε απότομα

perastikos
28/09/2010, 12:47
Billy το ξέρω ότι π.χ. μία Givi ίσως να μην είναι η ιδανικότερη επιλογή για αυτό το μηχανάκι αλλά βολεύει απίστευτα!

Π.χ πολλές φορές κινούμε δικάβαλος επομένως τα δύο κράνη είναι μία πραγματικότητα... Φεύγω από τη Ναύπακτο χειμώνα και πάω Πάτρα για δουλειά. Θέλω να βάλω, μπότες και το laptop...
Τέσπα, θα κάνω μία βόλτα από τα γνωστά μαγαζιά το απόγευμα να δω τι παίζει...

:wave2:

harris_x
28/09/2010, 12:56
:D

:sun:

:a2:

:a8:

:a25:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι Βασίλη :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ledz
28/09/2010, 14:14
το ξερω το ξερω...αμα θελετε μπορουμε να διοργανωσουμε αγωνα endurance μεσα στο πανεπιστημιο...θα περναμε μπροστα απο τις στασεις και οποιος τραβαει περισσοτερα βλεματα κερδιζει θα υπαρχει σε καθε σταση κριτης...

λεω να τον κανουμε 6ωρο να μην κουραστειτε πολυ:smokin:

απο τις 11 το πρωι μεχρι 5 το απογευμα ειναι καλα η κολωνετε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσενα κανει σαματα και στο ρελαντι, τι θες να κανουμε μεις να περναμε απο τις στασεις με 13+ kRPM να'ουμ;

Cpt. Haddock
28/09/2010, 14:21
[...]λεω να τον κανουμε 6ωρο να μην κουραστειτε πολυ:smokin: [...]

θα δουλεύει 6 ωρες συνεχως το ΚΤΜ? :smokin:

ledz
28/09/2010, 14:22

Τωρα το 'δα! Μεγεια, καλοταξιδο και sticky side down! :D

p@nos
28/09/2010, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Εσενα κανει σαματα και στο ρελαντι, τι θες να κανουμε μεις να περναμε απο τις στασεις με 13+ kRPM να'ουμ;

κοιτα οπως ειπα αργα θα περναμε για να μας κοιτανε...αναγκαστικα...εγω βεβαια θα ριχνω και ξερογκαζιες για να κανω πιο αισθητη την παρουσια μου...το τι θα κανετε για να ακουγεστε με μενα μαζι ειναι δικο σας προβλημα :D :rotflmao: :rotflmao: :D

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

δεν εχω κατεμ δε με απασχολει το θεμα :smokin: :smokin: :smokin:

vaska
28/09/2010, 15:52
Billy το ξέρω ότι π.χ. μία Givi ίσως να μην είναι η ιδανικότερη επιλογή για αυτό το μηχανάκι αλλά βολεύει απίστευτα!

Π.χ πολλές φορές κινούμε δικάβαλος επομένως τα δύο κράνη είναι μία πραγματικότητα... Φεύγω από τη Ναύπακτο χειμώνα και πάω Πάτρα για δουλειά. Θέλω να βάλω, μπότες και το laptop...
Τέσπα, θα κάνω μία βόλτα από τα γνωστά μαγαζιά το απόγευμα να δω τι παίζει...

Μη βάλεις ρε βαλίτσα πίσω, το μηχανάκι έχει απίστευτο κώλο κι εσύ πας να το παίξεις "ο υδραυλικός της γειτονιά σας". Άκουμε τι σου λέω

:nono: :nono:

camen
28/09/2010, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ποιος να ξερει αραγες:a13: :a13: :a13:

p@nos
28/09/2010, 16:36
Ποιος να ξερει αραγες:a13: :a13: :a13:

εγω που ξερω να απαντησω αν θα δουλευει το κατεμ 6 ωρες?

:D :evil: :smokin: :evil: :D

camen
28/09/2010, 17:20
Στην Λευκαδα δεν ξερω φιλε μου εδω τεσσερα ειναι και τα τεσσερα πλερωνεις.
Δεν ειναι για το ρευμα αγαπητε μου πλακωνονταν γιατι σου ξαναλεω καθοταν ενας και φυσαγε μια ωρα την μηχανη του το αυτοκινητο του την μυτη του και για να μην γινετε βαλαν να πλερωνεις.Οποτε τωρα που πλερωνεις τρεχεις οπως τρεχεις και εκει που πλενεις :winka: :D

Επανερχομαι λιγο σε αυτο μιας και ειχα αφησει μια εκρεμοτητα.
Λοιπον, αγαπητε Τζιμακο,ΟΧΙ δεν χρεωνουν ολα τα πληντυρια τον αερα.Τουλαχιστον σε ενα ειναι εντελως δωρεαν και μπορεις να καθησεις να φυσας μεχρι και τα @@ ολο το βραδυ.:D Χθες πηγα και επλυνα...
ΕΙναι αυτο που ειναι στον Βασιλοπουλο στην εθνικη ευθεια κατω.Λιγο πιο περα απο την Triumph.

Οποτε τα περι καθυστερησης,πιθανης βλαβης του μηχανηματος κλπ κλπ σε εμενα ακουγονται μπουρδες...

jimmis5
28/09/2010, 17:21
το μηχανάκι έχει απίστευτο κώλο κι εσύ πας να το παίξεις "ο υδραυλικός της γειτονιά σας"

Για πιο μηχανακι μιλαμε?:look: :lol: :beer: :wave2:

Οκ camen μου αρεσει που ξεχνας αλλα δεν αλυσμονας:winka:

camen
28/09/2010, 17:28

Οκ camen μου αρεσει που ξεχνας αλλα δεν αλυσμονας:winka:

ΠΟιος δεν ξεχνα ρε...:look:

Προχθες αφησα την τοστιερα στην πριζα ρε...Ευτυχως που εχει ασφαλεια και μια επεφτε μια αναβε...
Παλι καλα να λεω,αλλιως θα το ειχα κανει καρβουνο το σπιτι...:lol: :lol: :lol:

perastikos
29/09/2010, 11:34
Εκτελούνται μεταφορές μαναβικών και εργαλείων υδραβλικού με μπαγκαζιέρα Givi :sad:
perastikos

Photo τις επόμενες μέρες για να δείτε πως άμε θες κάνεις πουτάνα ένα GS 1200 με πολύ λίγα ευρώ...
:lol: :lol:

211995

p@nos
29/09/2010, 11:38
:lol: :lol: :lol: :beer: :beer:

mia xara eiani h bagaziera re exw dei kai se busa opote mia xara paei sto gs:lol:

vaska
29/09/2010, 15:27
Εκτελούνται μεταφορές μαναβικών και εργαλείων υδραβλικού με μπαγκαζιέρα Givi :sad:
perastikos

Photo τις επόμενες μέρες για να δείτε πως άμε θες κάνεις πουτάνα ένα GS 1200 με πολύ λίγα ευρώ...
:lol: :lol:

Μαλάκα μου......:eyepop: :eyepop: τώρα το είδα. Ρε Βασίλη θα έρθεις στην ετήσια??? Αν ναι να βάλω στη μπαγκαζιέρα σου το σέικερ του φραπέ μαζί με πάγο και ζάχαρη να πιώ στο Σπαθοβούνι φραπέ γρανίτα ή δεν ......

Πέραν της πλάκας αν για σένα είναι λειτουργική εμάς μας περισσεύει!!!

alcapone09
29/09/2010, 18:35
Μετακόμισα και για καμιά 20αρια μέρες δεν θα έχω σταθερό ιντερνετ(ο γείτονας δηλαδή).. Οπότε αν κανονίσετε τίποτα πάρτε κανα τηλέφωνο.. ψήνομαι. :D

Περαστικέ καλορίζικος και καλοτάξιδος :beer:

perastikos
30/09/2010, 10:15
Βασιλάρα όποιος θέλει να βάλει πράγματα θα χρεώνω με βάση συνδυαστικό τύπο όγκου και βάρους... Χειρότερος και από τις αεροπορικές! :p

Στην ετήσια αν έχει καλό καιρό ψήνομαι... Βασικά είμαι στην κατάσταση του camen (50-50)... Θα ενημερώσω όσο πιο σύντομα μπορώ... Το πολύ πολύ να μην χωράω στο μαγαζί και να μείνω απέξω με τα ταπεράκια μου (μπαγκαζιέρα rulez λέμεεεεε, σφάγιο ολόκληρο χωράει :lol: )
@μαφιόζος: Ευχαριστώ για τις ευχές :beer:

------------------------------------------------------------------

Ακόμη δεν την πήρα η μηχανή θέλει service :mad: 10.000 χλμ γαρ...

Για service έχω ακούσει τις εξής επιλογές:
- Να ανεβαίνεις Αθήνα σε κάποιο επίσημο (π.χ. Παναγιωτόπουλος)... Με τη μπαγκαζιέρα που έβαλες ίσως βέβαια χρειάζεσαι άδεια ΦΔΧ :bigcry:
- Να πηγαίνεις εδώ στην Πάτρα στο επίσημο. Μια χαρά παιδιά είναι, ίσως χαϊδεύουν λίγο κωλαράκι στις τιμές...
- Να πηγαίνεις στον Μπουζούκο - Αδαμόπουλο, τέρμα Κορίνθου... Τα παιδιά δούλευαν χρόνια στο επίσημο της Πάτρας και έχουν ανοίξει τη δική τους επιχείρηση...
- Να μην το κάνεις service ποτέ να δούμε πότε θα χαλάσει... :lol:

Ακούω γνώμες-συμβουλές :)

O vaska θα σκέφτεται "τι γνώμες θες ρε παπάρα, αφού του κεφαλιού σου θα κάνεις" :rotflmao:

vaska
30/09/2010, 10:25
Εγώ επίσημο Πάτρας ΠΟΤΕ και σου έχω πει από κοντά τους λόγους, Αθήνα πήγα μία φορά (δεν έχω χλμ στο μηχανάκι), την επιλογή των παιδιών που παλιά δούλευαν στο επίσημο δεν την ήξερα γιατί δεν χρειάστηκε να ερευνήσω. Κλίνω λοιπόν προς την 3η κατά σειρά που τις έγραψα επιλογή. Κάνε βέβαια πρώτα και μία αναγνωριστική από άλλους που πήγαν να σου πουν εντυπώσεις.

Υ.Γ.

Στην ετήσια δεν μπορείς να έρθεις δυστυχώς, είναι μόνο για μοτοσυκλέτες και όχι για φορτηγά, άλλωστε ο κλάδος σας είναι ακόμα σε απεργία απ' όσον ξέρω....

:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

perastikos
30/09/2010, 10:29
Θα κουβαλάω τα ανταλλακτικά για κάποια άλλα ζημιάρικα μηχανάκια.... :evil:

:rotflmao:

camen
30/09/2010, 10:30
Θα κουβαλάω τα ανταλλακτικά για κάποια άλλα ζημιάρικα μηχανάκια.... :evil:

:rotflmao:

Eισαι ακομα στην εγγυηση ρε?

perastikos
30/09/2010, 12:37
Ναι, μέχρι Απρίλη του 2011...

@alcapone: Πες μου ότι συνεχίστηκε όμορφα η συζήτηση στην εστία σήμερα!! :smokin:
Εκτός και αν με την ατάκα που πέταξα φεύγοντας, τα μωράκια ούτε που ξανακοίταξαν προς το τραπέζι μας.... :hypnotize
:lol: :rotflmao:

vaska
30/09/2010, 14:33
Τώρα κατάλαβα πιπινολάγνε γιατί έβαλες τοοοοοσο μεγάλη μπαγκαζιέρα, Προφυλακτικά θα την γεμίσεις για ώρα ανάγκης....

:rotflmao: :rotflmao:

perastikos
30/09/2010, 15:25
Τώρα κατάλαβα πιπινολάγνε γιατί έβαλες τοοοοοσο μεγάλη μπαγκαζιέρα, Προφυλακτικά θα την γεμίσεις για ώρα ανάγκης....

:rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :rotflmao:

vaska
30/09/2010, 16:36
Θα κάνω τώρα μια βολτούλα μέχρι Μπουζούκο Αδαμόπουλο (ελπίζω να τους βρω) για να έχω μια 1η επαφή μαζί τους μήπως αρχίσω κι εγώ και τους επισκέπτομαι.

hristosP
30/09/2010, 23:43
λιγες μερες ελειψα,ξεσαλωσατε...

bill καλοταξιδο το εργαλειο...κοιτα να οργωσεις το κοσμο γιατι δε το βλεπω να θελει να καθεται ησυχο...

οι υπολοιποι αεργοι και απανταχου ξυστες φοιτητες,
(εγω εχω καρτα ανεργιας,επισημως δε πιανομαι σε αυτους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
τη κανονισατε τη μοστρα στο πανεπιστημιο ή με περιμενατε να μπω μπροστα μπροστα????

camen
30/09/2010, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP

τη κανονισατε τη μοστρα στο πανεπιστημιο ή με περιμενατε να μπω μπροστα μπροστα????

Ασε μας ρε φιλε,δεν θα ειναι δικαιο... Με τοση μπιχλα που εχει το δικο σου πανω σιγουρα θα τραβηξει τα βλεμματα...:lol:

p@nos
30/09/2010, 23:45
οποτε θετε να παμε να μοστραριστουμε(απο δευτερα ομως:bigcry: )

camen
30/09/2010, 23:47
οποτε θετε να παμε να μοστραριστουμε(απο δευτερα ομως:bigcry: )

Να μοστραριστουμε ή να μοΔραριστουμε?! :look:
Γτ αμα ειναι να κανουμε τις μοδιστρες ερχομαι και εγω...:smokin:

p@nos
30/09/2010, 23:48
αμα ειναι να ερθεις και εσυ εγω κανω και τη μπαλαρινα αμα λαχει :smokin:

δε χαιρετησες σημερα μωρη τσουτσου ομως:evil:

camen
30/09/2010, 23:49
αμα ειναι να ερθεις και εσυ εγω κανω και τη μπαλαρινα αμα λαχει :smokin:

δε χαιρετησες σημερα μωρη τσουτσου ομως:evil:

Που βρε μλκ?:look: Ειλικρινα δεν σε ειδα πουθενα...:sad: :sad: :sad:

p@nos
30/09/2010, 23:50
λοιπον...στο φαναρι στην εθνικη κατα τις 3 στη διασταυρωση της κανελοπουλου...ενα superduke εσπρωχνε ενα σκουτερ...εγω οδηγαγα το σκουτερ :eek: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl:

camen
30/09/2010, 23:52
λοιπον...στο φαναρι στην εθνικη κατα τις 3 στη διασταυρωση της κανελοπουλου...ενα superduke εσπρωχνε ενα σκουτερ...εγω οδηγαγα το σκουτερ :eek: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Σας ειδα ρε μλκ αλλα που να παει το μυαλο μου...Βιαζομουν τα παω πανεπιστημιο...

Τι δουλεια ειχες εσυ?:look:

p@nos
30/09/2010, 23:56
εκανα το χαμαλι ρε φιλε...:D

ασε που θελα να νιωσω πως ειναι να εχεις κατεμ :D :a13: :evil: :smokin:

camen
30/09/2010, 23:58
εκανα το χαμαλι ρε φιλε...:D

ασε που θελα να νιωσω πως ειναι να εχεις κατεμ :D :a13: :evil: :smokin:

Δεν σας καταλαβα ρε γαμωτο αλλιως θα σταματουσα να αμποξω και εγω...:smokin:
2 ΚΤΜ να σπρωχνουν και οχι να σπρωχνονται θα επρεπε να γινει η νεα διαφημιση της εταιριας...:lol:

p@nos
30/09/2010, 23:59

2 ΚΤΜ να σπρωχνουν και οχι να σπρωχνονται θα επρεπε να γινει η νεα διαφημιση της εταιριας...:lol:

μαλακα αυτο λεγεται μαρκετινγκ

:eek: :bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

daz
01/10/2010, 00:09
μαλακα αυτο λεγεται μαρκετινγκ

:eek: :bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :beer: :beer: :beer:

camen
01/10/2010, 00:09
Το 'χω ετσι...?:sun:

Ρε μπας και να στειλω βιογραφικο στην ΚΤΜ?:look:

perastikos
01/10/2010, 12:17
Θα κάνω τώρα μια βολτούλα μέχρι Μπουζούκο Αδαμόπουλο (ελπίζω να τους βρω) για να έχω μια 1η επαφή μαζί τους μήπως αρχίσω κι εγώ και τους επισκέπτομαι.

Αναμένω feedback ;)

vaska
01/10/2010, 15:53
Αναμένω feedback ;)

Βασίλη πέρασα από τα παιδιά και μίλησα με τον Σταύρο. Το ξέρω το παλικάρι από τότε που δούλευε στον Αργυρόπουλο (μαστοράκι ξεκίνησε με Κ7) οπότε δεν το συζητάω έχει πείρα. Οι εντυπώσεις μου θετικές, φάνηκε αρκετά επαγγελματίας και γνώστης των BMW. Κανόνισα να πάω την Δευτέρα να περάσω την νέα αναβάθμιση για το δικό μου κι επιτέλους να βάλω εκείνο το K&N που έχω αγοράσει εδώ κι 150 χρόνια. Αν υπάρχει χρόνος τη δευτέρα το απόγευμα κανονίζουμε καφεδάκι Σελλά και τα λέμε κι από κοντά. (Χρωστάς κέρασμα)

camen
01/10/2010, 16:33
Βασίλη πέρασα από τα παιδιά και μίλησα με τον Σταύρο. Το ξέρω το παλικάρι από τότε που δούλευε στον Αργυρόπουλο (μαστοράκι ξεκίνησε με Κ7) οπότε δεν το συζητάω έχει πείρα. Οι εντυπώσεις μου θετικές, φάνηκε αρκετά επαγγελματίας και γνώστης των BMW. Κανόνισα να πάω την Δευτέρα να περάσω την νέα αναβάθμιση για το δικό μου κι επιτέλους να βάλω εκείνο το K&N που έχω αγοράσει εδώ κι 150 χρόνια. Αν υπάρχει χρόνος τη δευτέρα το απόγευμα κανονίζουμε καφεδάκι Σελλά και τα λέμε κι από κοντά. (Χρωστάς κέρασμα)

ΘΑ εισαι στο μαγαζι τωρα το απογευμα ή θα τον περνεις παλι στον ημιοροφο?:look:

perastikos
01/10/2010, 17:46
(Χρωστάς κέρασμα)

Η' την Κυριακή στην ετήσια ή τη Δευτέρα στην "καφετιέρα" ή όποτε βρεθούμε* :beer: :beer:

*αρκεί να μην είναι για φαγητό.... :lol: :rotflmao:

p@nos
01/10/2010, 18:02
perastike kai mena xrwstas kerasma

:D :smokin: :smokin: :smokin:

αλλα εμεις θα τον πιουμε καπου πιο μακρυα εεε?
:wacko: :p

vaska
01/10/2010, 21:38
ΘΑ εισαι στο μαγαζι τωρα το απογευμα ή θα τον περνεις παλι στον ημιοροφο?:look:

Θωμάκο δεν το είδα το ποστ. από το μεσημέρι τώρα κατάφερα να μπώ λίγο ΜΟΤΟ.

Και συνεχίζω ακάθεκτος μέχρι τα βαθιά μεσάνυχτα μπας και μπορέσω και ξεμπλοκάρω από δουλειά , να πάω την Κυριακή τη βόλτα μου και να μη σκέφτομαι τι με περιμένει όταν γυρίσω.