PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

irinia
01/07/2009, 16:14
EKEI ΓΥΡΩ ΣΤΑ 260.........ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ

Όταν έχει Βαρδάρη.........κουνάει ρέ γαμώτο...!!!

Τί φταίει....άραγε..??

:wave2:

STOYBI
01/07/2009, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Τί φταίει....άραγε..??

Ο Κοκκαλης......!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sferopetadhn
01/07/2009, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ρε sferopetadhn επειδη σε έχω κόψει για καλο ΠΑΟΚτσακι δεν μας λές και δυο κουβέντες για τον καταπτυστο στην ομάδα?

Δεν πιστεύω να μιλάς για τον Βασιλάκη γιατί θα θυμώσω...

Κοίτα, να σΕ πω... Δεν πολυγουστάρω τη μάπα του λόγω παρελθόντος, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι στα πλαίσια του απολύτως μπουρδελοποιημένου ποδοσφαίρου (σημαντικό μερίδιο στο οποίο έχει ο εν λόγω κύριος) η παρουσία του είναι κάτι που πιθανώς θα βοηθήσει -εξωαγωνιστικά- την ομάδα μου, τομέας στον οποίο ήταν (?) ανύπαρκτη από καταβολής ποδοσφαίρου...

Μην αρχίσετε τις ηθικολογίες του στυλ "θέλω η ομάδα μου να κερδίζει με την αξία της" κλπ γιατί ποτέ δεν είδα κάποιον, κυρίως από τους 3 της Αθήνας, να αλλάζει ομάδα για αυτό το λόγο! Απλά μετά από σφαγές κάνετε λίγο την πάπια, το ρίχνετε στο καλαμπούρι και μετά από 1-2 βδομάδες που όλα ξεχνιούνται αρχίζετε πάλι τις ιστορίες για μεγάλες ομάδες, κούπες, -10, -20 και ούτω καθεξής.

Εν ολίγοις, αν και ηθικά είμαι φάουλ, πρακτικά δεν μπορώ να απαιτήσω από την ομάδα μου να παίζει (και πολύ περισσότερο να κερδίζει) ηθικά σε ένα απολύτως διεφθαρμένο περιβάλλον.

Μπορεί να έχω κι άδικο. Ο χρόνος θα δείξει αν θα "πετύχει" το πείραμα.

edit: Κατά τα άλλα δεν θέλω να εστιάζετε μόνο σε αυτόν. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα μου πέρυσι βγήκε δεύτερη με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από τον ΠΑΟ, κάνοντας απόλυτα πετυχημένες μεταγραφές. Νομίζω ότι σπάνια ομάδα πετυχαίνει τόσο πολύ στις επιλογές, καθώς συνήθως όλο και κάποιοι παίκτες βγαίνουν παλτά... Οι υπεύθυνοι της ομάδας μού έχουν δείξει ότι μπορώ να τους έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα, συνεπώς θέλω να ελπίζω ότι δεν θα χρειαστούμε σπρώξιμο από τα κοράκια (ούτε καν υπόννοια). Θα δούμε παίδες. Ως τότε όλα είναι λόγια του αέρα...

Akatanomastos
01/07/2009, 16:33
photoshop:confused:

:D

167594

vangelis 64
01/07/2009, 16:36

Τί φταίει....άραγε..??

:wave2: Ελα τώρα που δεν ξέρεις τι φταίει.Και το παλιό το έκανε αυτό στα 180.Μετά έστρωνε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
01/07/2009, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Δεν πιστεύω να μιλάς για τον Βασιλάκη γιατί θα θυμώσω...

Κοίτα, να σΕ πω... Δεν πολυγουστάρω τη μάπα του λόγω παρελθόντος, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι στα πλαίσια του απολύτως μπουρδελοποιημένου ποδοσφαίρου (σημαντικό μερίδιο στο οποίο έχει ο εν λόγω κύριος) η παρουσία του είναι κάτι που πιθανώς θα βοηθήσει -εξωαγωνιστικά- την ομάδα μου, τομέας στον οποίο ήταν (?) ανύπαρκτη από καταβολής ποδοσφαίρου...

Μην αρχίσετε τις ηθικολογίες του στυλ "θέλω η ομάδα μου να κερδίζει με την αξία της" κλπ γιατί ποτέ δεν είδα κάποιον, κυρίως από τους 3 της Αθήνας, να αλλάζει ομάδα για αυτό το λόγο! Απλά μετά από σφαγές κάνετε λίγο την πάπια, το ρίχνετε στο καλαμπούρι και μετά από 1-2 βδομάδες που όλα ξεχνιούνται αρχίζετε πάλι τις ιστορίες για μεγάλες ομάδες, κούπες, -10, -20 και ούτω καθεξής.

Εν ολίγοις, αν και ηθικά είμαι φάουλ, πρακτικά δεν μπορώ να απαιτήσω από την ομάδα μου να παίζει (και πολύ περισσότερο να κερδίζει) ηθικά σε ένα απολύτως διεφθαρμένο περιβάλλον.

Μπορεί να έχω κι άδικο. Ο χρόνος θα δείξει αν θα "πετύχει" το πείραμα.

edit: Κατά τα άλλα δεν θέλω να εστιάζετε μόνο σε αυτόν. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα μου πέρυσι βγήκε δεύτερη με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από τον ΠΑΟ, κάνοντας απόλυτα πετυχημένες μεταγραφές. Νομίζω ότι σπάνια ομάδα πετυχαίνει τόσο πολύ στις επιλογές, καθώς συνήθως όλο και κάποιοι παίκτες βγαίνουν παλτά... Οι υπεύθυνοι της ομάδας μού έχουν δείξει ότι μπορώ να τους έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν τον τομέα, συνεπώς θέλω να ελπίζω ότι δεν θα χρειαστούμε σπρώξιμο από τα κοράκια (ούτε καν υπόννοια). Θα δούμε παίδες. Ως τότε όλα είναι λόγια του αέρα...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ.............

Έπιασε δουλειά άπό τά play-offs ό άνθρωπος.......μή κάνεις πώς δέν καταλαβαίνεις...!!!

Όλως τυχαίως μία μέρα πρίν άρχίσουν άποφασίστηκε ,άντίθετα μέ τήν Όλλανδία γιά

παράδειγμα πού έχει καί αύτή play-offs ,ό..........

δεύτερος τών play-offs νά πάει ένα γύρο μπάι.......στό Νέο Ούέφα....!!!

Γιατί ή πρώτη ήταν καπαρωμένη.......καί έσείς τό ξέρατε καλά...!!!

ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ........!!! ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ..........

Κάνε μας καί ένα σχόλιο γιά τή σφυρίχτρα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ........άδικημένε συμπολίτη....!!!

Ξέρεις φυσικά τί μού είπαν οί φίλοι μου Παοκτσήδες.......έπρεπε νά άποβάλει καί τόν

Ένσαλίβα............άδικηθήκατε...!!!

Τόν πέτυχε βέβαια τό άλλο κοράκι στή Λάρισσα μέ άνύπαρκτη κίτρινη....!!!

Άφού δέ μπήκε ή πεναλτάρα.......΄

Αύτοί οί Άεκτσήδες πολύ άπρόσεχτοι ρέ παιδί μου....τόσα πέναλτυ καί τόσες

άποβολές μαζεμένες...??

ΤΟΥ ΚΟΤΤΕΡΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..........ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ........!!!

Sferopetadhn
02/07/2009, 08:33
ΦΙΛΑΡΑΚΟ.............

Έπιασε δουλειά άπό τά play-offs ό άνθρωπος.......μή κάνεις πώς δέν καταλαβαίνεις...!!!

Όλως τυχαίως μία μέρα πρίν άρχίσουν άποφασίστηκε ,άντίθετα μέ τήν Όλλανδία γιά

παράδειγμα πού έχει καί αύτή play-offs ,ό..........

δεύτερος τών play-offs νά πάει ένα γύρο μπάι.......στό Νέο Ούέφα....!!!

Γιατί ή πρώτη ήταν καπαρωμένη.......καί έσείς τό ξέρατε καλά...!!!

ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ........!!! ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΡΙΤΟΙ..........

Κάνε μας καί ένα σχόλιο γιά τή σφυρίχτρα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ........άδικημένε συμπολίτη....!!!

Ξέρεις φυσικά τί μού είπαν οί φίλοι μου Παοκτσήδες.......έπρεπε νά άποβάλει καί τόν

Ένσαλίβα............άδικηθήκατε...!!!

Τόν πέτυχε βέβαια τό άλλο κοράκι στή Λάρισσα μέ άνύπαρκτη κίτρινη....!!!

Άφού δέ μπήκε ή πεναλτάρα.......΄

Αύτοί οί Άεκτσήδες πολύ άπρόσεχτοι ρέ παιδί μου....τόσα πέναλτυ καί τόσες

άποβολές μαζεμένες...??

ΤΟΥ ΚΟΤΤΕΡΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..........ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ........!!!

Το κόλλημά σου καταντάει εκνευριστικό!

Για τον Γκαγκάτση λέω πάλι για την ΑΕΚ μας λες και το πόσο αδικημένη είναι (και πάλι)! Άλλη μια φορά όλοι συνωμότησαν για να μην προχωρήσει μπροστά η μονίμως αδικημένη ομάδα σου. Τί κλαψομουνίαση είναι αυτή; Ούτε ο Πλούταρχος τόσο κλάμα ρε άνθρωπε!

Ναι ρε αδικήθηκα στα play off!!! Αδικήθηκα που ο Κάκος δεν απέβαλε τον Σιμάο, αδικήθηκα γιατί δεν απέβαλε τον Ενσαλίβα, αδικήθηκα γιατί στο κύπελλο με πέταξαν με το στανιό εκτός τελικού (ενώ εσένα σε πήγαν καρότσι), αδικήθηκα γιατί όλη τη χρονιά έπαιξα τα μισά παιχνίδια με παίκτη/παίκτες λιγότερο και καλά για σκληρό παιχνίδι, αλλά είχα τους περισσότερους τραυματισμούς από κλοτσιές αντιπάλων (Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Γκαρσία δύο φορές κλπ).

Σου φτάνουν;

Όχι βέβαια! Το μόνο που θα βλέπεις όλη τη χρονιά είναι ο Γκαγκάτσης. Λάθος off side; Γκαγκάτσης! Ανάποδο φάουλ; Γκαγκάτσης! Φαλτσοσφύριγμα; Γκαγκάτσης!

Το βρήκες το παραμύθι σου για φέτος...

edit: Το αν έβγαλε τον Ενσαλίβα με λάθος κάρτα στο ματς με τη Λάρισα το γράφω στα @@ μου. Για τον βάζελο το έκανε όχι για μένα! Εσύ το πήρες το ματσάκι με τη μούφα; Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα...

idi
02/07/2009, 08:54

Ναι ρε αδικήθηκα στα play off!!! Αδικήθηκα που ο Κάκος δεν απέβαλε τον Σιμάο, αδικήθηκα γιατί δεν απέβαλε τον Ενσαλίβα, αδικήθηκα γιατί στο κύπελλο με πέταξαν με το στανιό εκτός τελικού (ενώ εσένα σε πήγαν καρότσι), αδικήθηκα γιατί όλη τη χρονιά έπαιξα τα μισά παιχνίδια με παίκτη/παίκτες λιγότερο και καλά για σκληρό παιχνίδι, αλλά είχα τους περισσότερους τραυματισμούς από κλοτσιές αντιπάλων (Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Γκαρσία δύο φορές κλπ).

κλαψομουνιαση Ο ΤΕΡΕΝΣ???? ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? πηρες ενα καραβι παιχτες ακριβους το προηγουμενο καλοκαιρια και τελικα δεν εκανες ΤΙΠΟΤΑ ....

τα εριξες παλι στη διαιτησια....

Sferopetadhn
02/07/2009, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κλαψομουνιαση Ο ΤΕΡΕΝΣ???? ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? πηρες ενα καραβι παιχτες ακριβους το προηγουμενο καλοκαιρια και τελικα δεν εκανες ΤΙΠΟΤΑ ....

τα εριξες παλι στη διαιτησια....

ΤΙ ΠΗΡΑ;;; :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ρε ιδι μήπως μπερδεύεσαι; ΠΑΟΚ είμαι όχι βάζελος...

Εγώ δεν μίλησα για διαιτησία. Απάντησα στον terens που αναφέρθηκε σε σχόλιό μου για τον Γκαγκάτση. Τώρα βέβαια πώς έκανε σύνδεση της απάντησής μου με την ΑΕΚ μόνο αυτός το ξέρει.

doctor x
02/07/2009, 09:20
αναλογα με τα...οπαδικα γυαλια που φοραει ο καθενας τα βλεπουμε ολοι.τα καλα και τα...συμφεροντα!ο ...Γκαγκατσης μεταμορφωνεται απο σατανας σε...αναγκαιο κακο οταν παει στην ομαδα μας(και βρισκεται με το 11% ξαφνικα! )
ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα πηρε πανωκατω αυτο που του αξιζε.οι τραυματισμοι των παικτων του οπως και οι καρτες ηταν αποτελεσμα του τροπου που επαιζαν(το αν πηραν μια παραπανω η λιγοτερη θα συζηταμε μεχρι το βραδυ...)καλη,δεμενη ομαδα που ομως δεν μπορουσε να επιβληθει σε ντερμπι .ΑΝ η διοικηση εβαζε χερι στους παικτες που πουλουσαν οπαδικο τσαμπουκα και εκαιγαν την ομαδα ισως να ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα.ποδοσφαιρικα μια ομαδα που κινδυνευσε να χασει απο τα ...δευτερα του Ολυμπιακου σε γηπεδο που η ιστορικη(!)ριζουπολη ωχριουσε μπροστα του(τουλαχιστον εκει η τρομοκρατια περιοριστηκε πριν την εναρξη του ματς-λες και ειναι βεβαια καλο αυτο αλλα εκει φτασαμε...)δεν μπορεις να πεις και πολλα...
εξαλλου και καθαρα πρακτικα να το δεις το να ψαχνεις εξωαγωνιστικες δικαιολογιες(ακομα κ αν υπαρχουν!)μονο κακο κανεις στην ομαδα(δες ολυμπιακο παλια,ΠΑΟ προσφατα,ΠΑΟΚ παντα...:bigcry: )
μην ξεχναμε οτι ενα παιχνιδι ειναι που ο καθενας ευννοειται αναλογα με τις...ψηφους του!!!!!κ ο ΠΑΟΚ δεν εχει παρει λιγα (η εποχη Κουδα ειναι πλεον αρχαια ιστορια...)
Μπατατουδης/Ακροπολ,Βενιζελος,διαφημισεις φανελας,πορειες για να μην πληρωσει ο ΠΑΟΚ τα χρωστουμενα στο κρατος(πληρωνε μ@λ@κα Ρεμο εσυ τι να κανουμε το...Ηρακλακι δεν εχει στρατο απο πισω του!)Πυλαια κλπ
αυτο ισχυει για ΟΛΕΣ τις ομαδες ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ...

idi
02/07/2009, 09:30
ΤΙ ΠΗΡΑ;;; :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ρε ιδι μήπως μπερδεύεσαι; ΠΑΟΚ είμαι όχι βάζελος...

Εγώ δεν μίλησα για διαιτησία. Απάντησα στον terens που αναφέρθηκε σε σχόλιό μου για τον Γκαγκάτση. Τώρα βέβαια πώς έκανε σύνδεση της απάντησής μου με την ΑΕΚ μόνο αυτός το ξέρει.

σορυ λαθος

τεσπα για τον παοκ τα εχω πει και περσυ.... οταν θα περασει το κλιμα ενθουσιασμου ο Ζαγορακης θα γινει "Ντεμης" εσυ Τερενσ και τα λοιπα.... ενα κυκλο κανουν ολα στο πρωταθλημα της σουφραλιγκ:wave2:

dukeandthecity
02/07/2009, 09:57

Οταν λες εξωαγωνιστικά? Μου το κανεις λίγο πιο λιανά ? Γιατι δεν πιστευω να λες για την διατησία ?

Αυτο δηλαδη σαν ΠΑΟΚτση πως σε κάνει διαφορετικό απο τους 3 της Αθήνας ? Ο ΠΑΟΚ να κερδάει και οι Σέρρες και οι άλλοι να πανε να γ@μηθ#@!#?

Λες να κανεις δηλαδή "εκπτώσεις" στην ηθική σου ?

Γιατι ? Για τον ζαγοράκη ή επειδη εχουμε να δουμε κουπα απο 85.

Sferopetadhn
02/07/2009, 09:59
σορυ λαθος

τεσπα για τον παοκ τα εχω πει και περσυ.... οταν θα περασει το κλιμα ενθουσιασμου ο Ζαγορακης θα γινει "Ντεμης" εσυ Τερενσ και τα λοιπα.... ενα κυκλο κανουν ολα στο πρωταθλημα της σουφραλιγκ:wave2:

Νομίζω ότι βασική τους διαφορά είναι ότι έχουν διαφορετική προσέγγιση στο θέμα του κόσμου. Ίσως ο Ζαγοράκης να πήρε τα μηνύματα από το παράδειγμα του Ντέμη. Τί εννοώ. Ο Ντέμης κοντραρίστηκε με την original, που εκπροσωπεί ένα σχετικά μικρό αλλά το πλέον δραστήριο τμήμα του κόσμου της ΑΕΚ, κάτι αντίστοιχο με τη Θ4 σε εμάς.

Συμφωνώ με τον τελικό σκοπό του Ντέμη. Ο κόσμος έχει θέση μόνο στην κερκίδα και μόνο με φωνές και τραγούδια. Όλα τα άλλα πρέπει να σταματήσουν (παρεμβάσεις στη διοίκηση, ντου στις προπονήσεις, ντου στα γήπεδα κλπ). Νομίζω ότι το λάθος του Ντέμη ήταν ότι τους την έπεσε σχετικά απότομα, ενώ ίσως θα έπρεπε να περιμένει λίγο για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη θέση του (ίσως με κάποιο πρωτάθλημα, κύπελλο) ούτως ώστε όταν τους κοντράρει να τον ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι. Αυτός ξεκίνησε αρκετά νωρίς με αποτέλεσμα (σε συνδυασμό με συνεχιζόμενη ατιτλία -τους λόγους δεν τους αναλύω γιατί είναι γνωστοί και γιατί δεν έχει νόημα καθώς το αποτέλεσμα μετράει) όταν άρχισαν τα αγγούρια όλοι να το παίζουν πάπιες και η original να βγαίνει "δικαιωμένη".

Ίσως ο Ζαγόρ βλέποντας όλα αυτά να την ψιλιάστηκε και να μην τους πολυπιέζει. Λάθος το ξέρω, αλλά αν δεν διαλυθούν οι σύνδεσμοι ή αν δεν αλλάξει ο τρόπος που λειτουργούν, σε ομάδες με τόσο κόσμο μόνο ο κόσμος θα κάνει κουμάντο.

Και μη μου πείτε για τον ΟΣΦΠ. Ας μην πάρουν καναδυό πρωταθλήματα και θα δείτε κυνηγητό που θα πέφτει στου Ρέντη...

Sferopetadhn
02/07/2009, 10:05
Οταν λες εξωαγωνιστικά? Μου το κανεις λίγο πιο λιανά ? Γιατι δεν πιστευω να λες για την διατησία ?

[B]

Αυτο δηλαδη σαν ΠΑΟΚτση πως σε κάνει διαφορετικό απο τους 3 της Αθήνας ? Ο ΠΑΟΚ να κερδάει και οι Σέρρες και οι άλλοι να πανε να γ@μηθ#@!#?

[B]

Λες να κανεις δηλαδή "εκπτώσεις" στην ηθική σου ?

Γιατι ? Για τον ζαγοράκη ή επειδη εχουμε να δουμε κουπα απο 85.

Μα δεν είναι θέμα εκπτώσεων. Είναι θέμα επιλογής. Ή κάθεσαι στα αυγά σου και -εν γνώσει σου- σε γαμάνε ή προσπαθείς να παίξεις το παιχνίδι τους μπας και σου κάτσει κάτι.

Όταν για τους βασικούς σου αντιπάλους ο σκοπός αγιάζει τα μέσα κι εσύ θες να το παίξεις ηθικό στοιχεία, είναι αναπόφευκτή η φάπα. Τουλάχιστον να το ξέρουμε να μην παιδευόμαστε. Αν όμως συμβεί αυτό φίλε, εγώ γήπεδο δεν ξαναπάω (μένω Αθήνα άρα πηγαίνω μόνο αν τύχει να είμαι επάνω κι έχει ματς). Δεν υπάρχει λόγος να πληρώνω (και να ελπίζω για κάτι) γνωρίζοντας ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έρθει η παράγκα του καθενός να με γαμήσει και να έχω και την άλλη μέρα τον καθένα να μου μιλάει για μεγάλες ομάδες και κούπες και διάφορα...

Προς Θεού δεν λέω ότι είναι σωστό. Προσωπικά όμως θέλω να ξέρω πώς παίζω για να ξέρω και τί στάση θα κρατήσω. Θα έμπαινες εσύ ποτέ σε αγώνα μποξ όταν ο άλλος κρατάει μπαστούνι του μπέηζμπολ; :rolleyes:

dukeandthecity
02/07/2009, 11:52
ρε συ, επειδη πήρες την λεμονοκουπα του θειου νομιζεις οτι απεκτησες μπαστούνι του μπεηζμπολ?

και φέτος μια απο τα ίδια θα είναι ΚΑΙ θα σου μείνει η "ρετσινιά" του Βασιλάκι. Για την νεα Τουμπα να μην πω τπτ καλύτερα.

Sferopetadhn
02/07/2009, 12:07
ρε συ, επειδη πήρες την λεμονοκουπα του θειου νομιζεις οτι απεκτησες μπαστούνι του μπεηζμπολ?

και φέτος μια απο τα ίδια θα είναι ΚΑΙ θα σου μείνει η "ρετσινιά" του Βασιλάκι. Για την νεα Τουμπα να μην πω τπτ καλύτερα.

Μα αυτό λέω! Τουλάχιστον να μου ξεκαθαρίσουν τί παίζει για να ξέρω να μην ασχολούμαι. Δηλαδή ποιός ο λόγος να ασχολούμαι με κάτι (πολύ δε περισσότερο να πληρώνω και τα ωραία μου λεφτούλια) όταν δεν υπάρχει πιθανότητα να έχω και μια επιτυχία; Έτσι τουλάχιστον λες ότι έκανες και μια προσπάθεια.

Όπως και να 'χει τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όποιος θίγεται ή δεν γουστάρει τη φάση απλά δεν ασχολείται. Όπως ο busa το λέει ότι δεν γουστάρει Ντούσαν και δεν ασχολείται έτσι και με τον Γκαγκάτση. Δεν θα πάθει και τίποτα.

ΥΓ Δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια γιατί όλοι έχετε προεξοφλήσει ότι θα μας παίζει η διαιτησία. Καθίστε να δούμε και μετά τα συζητάμε.

ΥΓ2 Η "νέα Τούμπα" τί είναι;

dukeandthecity
02/07/2009, 12:21
η νέα τουμπα είναι ο πραγματικος λόγος που ο βασιλάκης είναι στην ΠΑΕ. Ειναι το μεγαλο φαγοπότι της εργολαβίας - υπερπαραγωγής με την κωδική ονομασία "ειναι μικρό το γήπεδο"

Συντομα η εταιρεια παραγωγής Κατσαριδας Α.Ε. θα το διανυμει σε ενα χωράφι κοντα σας. :D :D

blackbusa
02/07/2009, 13:15
ούτως ώστε όταν τους κοντράρει να τον ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι.

στο ΟΑΚΑ εστω ηταν η original και ολοι οι υπολοιποι...δεν μπορεις να φανταστεις τι κραξιμο ακουγανε...το παιχνιδι ο Ντεμης δεν το εχασε απο την original αλλα απο τους μεγαλομετοχους...και ο Μπαοκ νομιζω δεν εχει κατι τετοιους...

Sferopetadhn
02/07/2009, 13:30
Ο Ηρακλάκος του νότου δεν ξέρω. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν έχει.

STOYBI
02/07/2009, 22:02
Το ενδιαφέρον στατιστικό της κλήρωσης : Από την καθιέρωση της Α' Εθνικής κατηγορίας, ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει σε πρεμιέρα την ΑΕΚ μόλις μία φορά, τη σεζόν 1991-1992. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δε θα τη θυμούνται και με μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς στις 01/09/1991 ο Ολυμπιακός είχε διασύρει στο παλιό "Καραϊσκάκη" την "υπερομάδα του Μπάγεβιτς" με 4-2, με τον Όλεγκ Προτάσοφ να κάνει χατ τρικ μέσα σε 26 λεπτά και τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει και τα 4 γκολ του σε 34'. Για την ιστορία, οι σκόρερς : Νίκος Τσιαντάκης 1-0 (3'), Όλεγκ Προτάσοφ 2-0 (8'), 3-0 (18'), 4-0 (34'), Τόνι Σαβέβσκι (42'), Βασίλης Δημητριάδης (60').

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

irinia
03/07/2009, 06:32
Το κόλλημά σου καταντάει εκνευριστικό!

Για τον Γκαγκάτση λέω πάλι για την ΑΕΚ μας λες και το πόσο αδικημένη είναι (και πάλι)! Άλλη μια φορά όλοι συνωμότησαν για να μην προχωρήσει μπροστά η μονίμως αδικημένη ομάδα σου. Τί κλαψομουνίαση είναι αυτή; Ούτε ο Πλούταρχος τόσο κλάμα ρε άνθρωπε!

Σου φτάνουν;

Όχι βέβαια! Το μόνο που θα βλέπεις όλη τη χρονιά είναι ο Γκαγκάτσης. Λάθος off side; Γκαγκάτσης! Ανάποδο φάουλ; Γκαγκάτσης! Φαλτσοσφύριγμα; Γκαγκάτσης!

Το βρήκες το παραμύθι σου για φέτος...

edit: Το αν έβγαλε τον Ενσαλίβα με λάθος κάρτα στο ματς με τη Λάρισα το γράφω στα @@ μου. Για τον βάζελο το έκανε όχι για μένα! Εσύ το πήρες το ματσάκι με τη μούφα; Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα...

KAI ΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.......

Άλλά κάνεις πώς δέν καταλαβαίνεις.........
Κωνσταντινίδης, Χαλκιάς, Δάρλας, Σαλπιγγίδης, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος.......
μού ξεφεύγουν καί κανά δυό......!!!

2,5 μύρρια ό Μελίσσης......??:rotflmao: :rotflmao:

ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ..........ό Γκαρσία έφαγε κλωτσιές άπό άντιπάλους...!!:lol: :lol:
Καλά γιά τό Μουσλίμοβιτς άσε......αλλού είσαι....!!!
Ό άνθρωπος 2 φορές θλάση έπαθε ......χωρίς νά ύπάρχει άντίπαλος στά 5 μέτρα.....!!!

ΩΣΤΕ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ............ΜΟΥΦΑ......!!!

Ρέ φίλε ή ........ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ.........ή δέν έχεις σχέση μέ τό ποδόσφαιρο καί
μάς κάνεις χαβαλέ....!!!

Όσο γιά τό κύπελλο.......ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.............
ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ.........ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ....!!

Πολλές φορές γράφεις ώραία πράμματα,άλλά μέ αύτές τίς δικαιολογίες γιά τή νέα σας
διοικητική μεταγραφή..........
πάνε όλα στό βρόντο....!!!

Η ΑΕΚ ΦΙΛΕ...............ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ

ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΦΗΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ....!!!

ΑΥΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 70......!!!

ΤΩΡΑ ΠΙΑ........ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ....

ΓΙΑΥΤΟ Ο ΑΡΗΣ........ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ Β'....!!!

ΓΙΑΥΤΟ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΠΕΣΕ........ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ.....!!!!

Άντε μές στίς μαλακίες...............νά λέμε καί καμμιά άλήθεια

Sferopetadhn
03/07/2009, 09:52
KAI ΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.......

Άλλά κάνεις πώς δέν καταλαβαίνεις.........
Κωνσταντινίδης, Χαλκιάς, Δάρλας, Σαλπιγγίδης, Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος.......
μού ξεφεύγουν καί κανά δυό......!!!

2,5 μύρρια ό Μελίσσης......??:rotflmao: :rotflmao:

Εσύ δηλαδή που αγόρασες τον Μάκο είσαι κλίκα με τον Πανιώνιο; Και γιατί τότε δεν άφησα τον βάζελο να με περάσει στην κανονική περίοδο; Να ρίξω στάχτη στα μάτια ε; Μπίζνα είναι ρε! Εγώ έχω το πρόβλημα που πούλησα ακριβά ή ο βάζελος που πήρε ότι να 'ναι;

ΤΙ ΑΔΙΚΙΑ..........ό Γκαρσία έφαγε κλωτσιές άπό άντιπάλους...!!:lol: :lol:

Δεν έφαγε; Δεν έφαγε πρώτος αγκωνιά από τον Φιόγκο; Δεν έφαγε κλωτσιά από τον Σιμάο κι έμεινε 2 μήνες έξω; Δεν έφαγε -ξανά- κλωτσιά από τον Σιμάο κι ο Κάκος έκανε την πάπια; Αλλά βέβαια, έχετε μάθει με τσαλαβούτες τύπου Καραγκούνη, Αλεξανδρή, Γιαννακόπουλου, Κωστή (για να μην σε ξεχάσω) και σας φαίνεται ψυχάκια ο άλλος. Φυσικά τσιμουδιά για τον διαιτητή και το κατά πόσο μπορεί να εκνευρίσει ένα παίκτη προστατεύοντας τους αντιπάλους!

ΩΣΤΕ Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ............ΜΟΥΦΑ......!!!

Μα και βέβαια! Ήταν για κόκκινη ο Ενσαλίβα ή όχι; Όχι βέβαια... φορούσε το σωστό χρώμα φανέλας!

Ρέ φίλε ή ........ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΕΙΣΑΙ.......

Το συντομότερο ανέκδοτο του moto.gr!!! Να λες εσύ, ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι μια εταιρεία "είναι ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν" ότι είμαι εγώ βαριά! Ναι καλά!

Όσο γιά τό κύπελλο.......ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.............
ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ.........ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ....!!

Σημασία δεν έχει το τί λες εσύ, αλλά το τί έγινε κι αυτό ήταν η σφαγή της Ξάνθης!

Πολλές φορές γράφεις ώραία πράμματα,άλλά μέ αύτές τίς δικαιολογίες γιά τή νέα σας
διοικητική μεταγραφή..........
πάνε όλα στό βρόντο....!!!

Μα δεν είναι δικαιολογίες. Είναι λογικά επιχειρήματα. Αν διάβαζες προσεκτικότερα θα έβλεπες ότι διαχώρησα το συναίσθημα και την ηθική από το πρακτικό σκέλος και είπα ότι απλά θα ήθελα να ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι ώστε να ξέρω να ασχολούμαι ή όχι. Για μένα η ομάδα -πλέον- είναι διασκέδαση και τίποτε άλλο. Μόνο την Εθνική διαχωρίζω. Οι άλλες έρχονται δεύτερες.

Η ΑΕΚ ΦΙΛΕ...............ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ

ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΦΗΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ....!!!

Ναι αλλά δεν παύει να είναι στον σβέρκο όλων των υπολοίπων... Το ότι την πηδάνε οι άλλοι δύο δε δίνει άλλοθι στο να πηδάει τους άλλους. Και μη μου πεις ότι δεν το κάνει. Το κάνει όπου την παίρνει, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν μπορεί.

Άντε μές στίς μαλακίες...............νά λέμε καί καμμιά άλήθεια

Ε βέβαια! Η μόνη αλήθεια είναι η δική σου! Πάντοτε και με όλους. Και λες εμένα ότι είμαι βαριά... Δεν θα πάρω ευχαριστώ.

idi
03/07/2009, 10:52
Ο Ηρακλάκος του νότου δεν ξέρω. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν έχει.

οταν παρεις τους δεκαπλασιους τιτλους απο αυτους που εχεις μπορεις να με λες και ιωνικο της ξανθης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
03/07/2009, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Το ενδιαφέρον στατιστικό της κλήρωσης : Από την καθιέρωση της Α' Εθνικής κατηγορίας, ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει σε πρεμιέρα την ΑΕΚ μόλις μία φορά, τη σεζόν 1991-1992. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δε θα τη θυμούνται και με μεγάλη ευχαρίστηση, καθώς στις 01/09/1991 ο Ολυμπιακός είχε διασύρει στο παλιό "Καραϊσκάκη" την "υπερομάδα του Μπάγεβιτς" με 4-2, με τον Όλεγκ Προτάσοφ να κάνει χατ τρικ μέσα σε 26 λεπτά και τον Ολυμπιακό να έχει πετύχει και τα 4 γκολ του σε 34'. Για την ιστορία, οι σκόρερς : Νίκος Τσιαντάκης 1-0 (3'), Όλεγκ Προτάσοφ 2-0 (8'), 3-0 (18'), 4-0 (34'), Τόνι Σαβέβσκι (42'), Βασίλης Δημητριάδης (60').

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

ναι θυμαμαι με πικρα οτι πηραμε το πρωταθλημα εκεινη τη χρονια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
03/07/2009, 10:58
Ω ρε τι γινεται!!! ε ρε γελια!!!

63 μυρια μεσα ο γαυρος λεει ο κατασκοπος με του που εδειξε ενδιαφερον ο Μαρινακης
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

συγνωμη ρε παιδια που τα εκανε τα 63 μυρια ελλειμμα ο γαυρος; :lol: ολοι μελη τωρα για να ορθοποδησει η ομαδα της καρδιας σας...

μετα εχουμε και το αλλο...

εβγαινε ο τιμουρ και ελεγε πως χρειαζεται παικτες και πως θελει Κλαστρομ και Γκονζαλες απαραιτητως, σημερα για ενα περιεργο λογο δηλωσε πως η ομαδα και ετσι να μεινει μια χαρα ειναι...:lol:

τεσπα, το πιο ωραιο θεμα ειναι το πρωτο....63 μυρια... :rotflmao: :wave2:

Akatanomastos
03/07/2009, 11:02
πως το εκανε το ελλειμα ο γαυρος

σιγουρα αυτο δεν εγινε σε 1,2 χρονια, αλλα δεν εκανε τεραστιες μεταγραφες, και λεφτα μπηκαν στο ταμειο
:confused:

el_hymador
03/07/2009, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
πως το εκανε το ελλειμα ο γαυρος

σιγουρα αυτο δεν εγινε σε 1,2 χρονια, αλλα δεν εκανε τεραστιες μεταγραφες, και λεφτα μπηκαν στο ταμειο
:confused:

Ξερεις ποσα λεφτα απαιτουν οι διαιτητες την σημερον ημερα; πιο ακριβα απο παικτες σου ερχονται!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
03/07/2009, 11:18
οταν παρεις τους δεκαπλασιους τιτλους απο αυτους που εχεις μπορεις να με λες και ιωνικο της ξανθης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΧΑ!!!! Να το γαύρειο επιχείρημα!!! Τρελή κωλοτούμπα λέμε, αλλά όταν σας τα λένε οι γαύροι αρχίζετε τις κατάρες!!!!!!

Αφού γουστάρετε τόσο πολύ κούπες πάρτε πολλές ρε να κάνετε σερβίτσια για να μαζεύεστε και να πίνετε καφέ με τους πολυκουπίτες φίλους σας τους γαύρους.

Ακόμα δεν καταλάβατε ότι δεν μας νοιάζει; Αν μας έκαιγε ρε θα ήμασταν άλλη ομάδα...

idi
03/07/2009, 11:19
πειναλες γαυροι δεν εχουν μια... πουλανε τη παε για να ζησουν χαχαχχααχ κατι μου θυμηζει αυτο χαχαχαχαα

εχει ο καιρος γυρισματα χαχαχαααα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
03/07/2009, 11:20
ΧΑ!!!! Να το γαύρειο επιχείρημα!!! Τρελή κωλοτούμπα λέμε, αλλά όταν σας τα λένε οι γαύροι αρχίζετε τις κατάρες!!!!!!

Αφού γουστάρετε τόσο πολύ κούπες πάρτε πολλές ρε να κάνετε σερβίτσια για να μαζεύεστε και να πίνετε καφέ με τους πολυκουπίτες φίλους σας τους γαύρους.

Ακόμα δεν καταλάβατε ότι δεν μας νοιάζει; Αν μας έκαιγε ρε θα ήμασταν άλλη ομάδα...

για γαυριο επιχειρημα ειπες? μιλας εσυ Ηλισιακε της Καβαλας ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
03/07/2009, 11:22
και φετος τιμητικα πηρατε τον τιτλο "γαυροι του βορρα" μη το ξεχναμε.... τοσα χρονια προσπαθησατε να το κρυψετε αλλα φετος κανατε την μεγαλη κινηση να το αποδειξετε.....

ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ.+_ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
03/07/2009, 11:25
Τι γίνεται με το Καραϊσκάκη;

Εκτός του ελλείμματος της ΠΑΕ, η «SportDay» αποκαλύπτει ότι υπάρχουν δάνεια ύψους 60 εκατ. ευρώ που αφορούν το Καραϊσκάκη. Ωστόσο, η κατάσταση με το γήπεδο είναι διαφορετική, επειδή τα δάνεια αποπληρώνονται από τα έσοδα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Οι οφειλές αναμένεται να εξοφληθούν το 2023 και το υπολειπόμενο ποσό για την εξόφλησή τους είναι σήμερα περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι από το 2023 και μέχρι το 2053 ο άνθρωπος που θα διαχειρίζεται το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα έχει ένα τεράστιο έσοδο της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς να υπολογίζεται η πληθωριστική αύξηση! Με πρόχειρους υπολογισμούς θα αποφέρει σε αυτόν που θα έχει το γήπεδο για 30 χρόνια (από το 2023 έως το 2053) πάνω από 200 εκατ. ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κ. Κόκκαλης έχει δίκιο να θεωρεί ότι το Καραϊσκάκη είναι μια τελείως διαφορετική συζήτηση.

http://www.sport-fm.gr/article/183645

προς τους φιλους ολυμπιακους που λεγανε οτι τους εφτιαξε γηπεδο ο Σωκρατες....με τα λεφτα του...και οτι η ΑΕΚ δεν ειχε λεφτα να φτιαξει γηπεδο....τοτε το μακρινο 2001 που βγηκε ο φακελος της Ν.Φ. και μπηκε το ΣΤΑΔΙΟ Καραισκακη και κατεληξε σε ΓΗΠΕΔΟ Καραισκακη...

υ.γ. α ναι...και οτι το Καραισκακη ανηκει στον Ολυμπιακο...:lol: :lol: :lol: οπως λεει και το αρθρο της Sportday (Χριστογλου/γαυρος) ειναι αλλη συζητηση...τα εμπορικα που ξερουμε που ανηκουν ειναι και αυτα αλλη συζητηση και δεν πιστευω να πωλουνται...ειναι πολλα τα λεφτα Σαββα....

idi
03/07/2009, 11:28
για να μη πω πως εγιναν οι απαλλοτριώσεις στου Ρεντη ωστε να εχει ο γαυρος προπονητήριο....

Τυχεράκηδες ολα σας τα λενε οι gay ρεπόρτερ Νικολακοβλακας και σια.... σας εχουν ενημερωμένους....
:lol:

irinia
04/07/2009, 09:15
Εσύ δηλαδή που αγόρασες τον Μάκο είσαι κλίκα με τον Πανιώνιο; Και γιατί τότε δεν άφησα τον βάζελο να με περάσει στην κανονική περίοδο; Να ρίξω στάχτη στα μάτια ε; Μπίζνα είναι ρε! Εγώ έχω το πρόβλημα που πούλησα ακριβά ή ο βάζελος που πήρε ότι να 'ναι;

Δεν έφαγε; Δεν έφαγε πρώτος αγκωνιά από τον Φιόγκο; Δεν έφαγε κλωτσιά από τον Σιμάο κι έμεινε 2 μήνες έξω; Δεν έφαγε -ξανά- κλωτσιά από τον Σιμάο κι ο Κάκος έκανε την πάπια; Αλλά βέβαια, έχετε μάθει με τσαλαβούτες τύπου Καραγκούνη, Αλεξανδρή, Γιαννακόπουλου, Κωστή (για να μην σε ξεχάσω) και σας φαίνεται ψυχάκια ο άλλος. Φυσικά τσιμουδιά για τον διαιτητή και το κατά πόσο μπορεί να εκνευρίσει ένα παίκτη προστατεύοντας τους αντιπάλους!

Μα και βέβαια! Ήταν για κόκκινη ο Ενσαλίβα ή όχι; Όχι βέβαια... φορούσε το σωστό χρώμα φανέλας!

Το συντομότερο ανέκδοτο του moto.gr!!! Να λες εσύ, ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι μια εταιρεία "είναι ιδέα και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν" ότι είμαι εγώ βαριά! Ναι καλά!

Σημασία δεν έχει το τί λες εσύ, αλλά το τί έγινε κι αυτό ήταν η σφαγή της Ξάνθης!

Μα δεν είναι δικαιολογίες. Είναι λογικά επιχειρήματα. Αν διάβαζες προσεκτικότερα θα έβλεπες ότι διαχώρησα το συναίσθημα και την ηθική από το πρακτικό σκέλος και είπα ότι απλά θα ήθελα να ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι ώστε να ξέρω να ασχολούμαι ή όχι. Για μένα η ομάδα -πλέον- είναι διασκέδαση και τίποτε άλλο. Μόνο την Εθνική διαχωρίζω. Οι άλλες έρχονται δεύτερες.

Ναι αλλά δεν παύει να είναι στον σβέρκο όλων των υπολοίπων... Το ότι την πηδάνε οι άλλοι δύο δε δίνει άλλοθι στο να πηδάει τους άλλους. Και μη μου πεις ότι δεν το κάνει. Το κάνει όπου την παίρνει, όχι γιατί δεν θέλει, αλλά γιατί δεν μπορεί.

Ε βέβαια! Η μόνη αλήθεια είναι η δική σου! Πάντοτε και με όλους. Και λες εμένα ότι είμαι βαριά... Δεν θα πάρω ευχαριστώ.

ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ............ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ.....!!!

Ένας παίκτης πού δηλώνει Άεκτσής άπό σόι,πού δέχεται νά κόψει άπό τά λεφτά του γιά νά
βρεθεί στή Φιλαδέλφεια,πού πληρώνει γιά νά φύγει,πού μένει έλεύθερος τό Δεκέμβρη.....
πού είναι ταλέντο στά 21 του καί μέλος τών Έθνικών Όμάδων καί πού δίνει ή ΑΕΚ
800 χιλιάρικα σέ 2 δόσεις γιά νά τόν πάρει.............
ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΟΛΟ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ??............:lol: :lol:
ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ .........
ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ...........!!!

ΔΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΜΙΣΗ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.........!!!!

ΜΙΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ.........

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ..............ΚΑΡΔΙΤΣΑ.....!!!!

Καί μέ τό πού έφυγε ό κοντός μάς έκαναν νερά κί αύτοί....!!!

Δώσαμε έναν παίκτη στό Θρασύβουλο.......καί τώρα μάς ζητάει ένα μύρριο ή Λειβαδιά...!!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ.........τί άλλο νά πώ.........Μπάουγκ....!!!

Η ΞΑΝΘΗ ΔΕ ΣΦΑΧΤΗΚΕ.........ότι θέλεις λές........

Δώθηκε ένα άνύπαρκτο πέναλτυ σέ βάρος της ...ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΟΜΩΣ ΓΚΟΛ......
συνεπώς δέν έπηρέασε τόν άγώνα.........
τής άκυρώθηκε ένα κανονικό γκόλ ....ΑΛΛΑ........
ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΚΟΛ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ...!!!
Στήν Άθήνα ή διαιτησία ήταν 50-50 μή σού πώ ύπέρ της....!!!

Ή Ξάνθη άδικήθηκε καί θάπρεπε ίσως νάναι στόν τελικό....!!!

Ο ΠΑΟΚ..........ΝΑΙ ΣΦΑΧΤΗΚΕ......!!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ........ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!?????

Ναί ή ΑΕΚ εύνοήθηκε άρκετές φορές σέ βάρος τών μικρών........άλλά ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ....
καί πολλές φορές από αύτούς σέ όφελος τών δύο ΠΑΟ καί ΟΣΦΠ.....
Θέλεις τό πιό πρόσφατο...??
Play - offs........
AEK-Λάρισσα...........καί Λάρισσα ΑΕΚ
Στό πρώτο μάτς άκυρώνεται γκόλ τής ΑΕΚ ντεμέκ offside στά πρώτα λεπτά μέ τό σκόρ 0-0
καί στή Λάρισσα δίνεται πέτσινο πέναλτυ έπίσης στό 0-0...!!!
Θές καί τό μάτς τής Τούμπας........
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΕΩΡΓΕΑ ΚΑΙ ΧΕΤΕΜΑΙ.......κάνατε σημαία ένα άπλό μαρκάρισμα
στό κέντρο τού γηπέδου καί θέλατε καί τρίτη κόκκινη..??
ΜΕ 9 ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΣ...!!!!!
ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΓΚΟΛ.....!!!

Καί γιά νά κάνουμε καί λίγη ίστορία ρέ μάγκα...........
ότι τίτλος πάρθηκε στήν Έλλάδα άπό άλλη όμάδα έκτός άπό ΠΑΟ ΟΣΦΠ.........

ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ.........

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ............ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΗΤΑΝΕ.....!!

ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ........

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ....!!!

ΑΝ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ..........

ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ...........ΑΡΧΙΔΙΑ..........ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ ΚΑΙ

ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ....!!!!

ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΑΟ...........

ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΥΖΑ....!!!

ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ...!!!!

Πρόσεχε λοιπόν φίλε Παοκάρα........άν δέν ξέρεις ή σού τάμαθαν λάθος.......μή μιλάς...!!
Ή ούσία είναι αύτό πού σού γράφω......
Τό παραμύθι σας είναι ή κακή Άθήνα.......
Ή ΑΕΚ..........ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΑΘΗΝΑ........
Όταν έπαιζε μπάλλα κατά καιρούς όλη ή Έλλάδα τής έβγαζε τό καπέλλο...!!!

Τί πιό τρανταχτό άπό τόν περσινό τίτλο...???
ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ........ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...???

Έμ πώς όμως 62 μύρρια φέσι βγήκε στή φόρα.......ήταν δυνατόν νά πάρει ή ΑΕΚ
τίτλο...??
Ύπάρχει όμως καί θεία δίκη.........Η ΑΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ......!!!
Τώρα λένε πώς τά μύρρια μπορεί νάναι 70 ίσως καί 80...........
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΞΕΡΗ...........ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ......!!!!

Όσο γιά τή διοικητική σας μεταγραφή...??.......ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ......!!!!

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.........ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟΣ........ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....!!!

Άσε πού πάμε καί γιά έκλογές τόν Όκτώβριο...!!!!

Καί νά ξέρεις καί κάτι τελευταίο.......

Έμείς οί Αεκτσήδες είμαστε πολύ περήφανοι γιά νά γουστάρουμε........

άβαβά..........ΝΙΚΕΣ....!!!

υγ. ΦΙΛΕ.............ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...........
ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ....
ΑΠΟ ΤΟ 1964....!!!

doctor x
04/07/2009, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τι γίνεται με το Καραϊσκάκη;

Εκτός του ελλείμματος της ΠΑΕ, η «SportDay» αποκαλύπτει ότι υπάρχουν δάνεια ύψους 60 εκατ. ευρώ που αφορούν το Καραϊσκάκη. Ωστόσο, η κατάσταση με το γήπεδο είναι διαφορετική, επειδή τα δάνεια αποπληρώνονται από τα έσοδα και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Οι οφειλές αναμένεται να εξοφληθούν το 2023 και το υπολειπόμενο ποσό για την εξόφλησή τους είναι σήμερα περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι από το 2023 και μέχρι το 2053 ο άνθρωπος που θα διαχειρίζεται το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα έχει ένα τεράστιο έσοδο της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς να υπολογίζεται η πληθωριστική αύξηση! Με πρόχειρους υπολογισμούς θα αποφέρει σε αυτόν που θα έχει το γήπεδο για 30 χρόνια (από το 2023 έως το 2053) πάνω από 200 εκατ. ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο κ. Κόκκαλης έχει δίκιο να θεωρεί ότι το Καραϊσκάκη είναι μια τελείως διαφορετική συζήτηση.

http://www.sport-fm.gr/article/183645

προς τους φιλους ολυμπιακους που λεγανε οτι τους εφτιαξε γηπεδο ο Σωκρατες....με τα λεφτα του...και οτι η ΑΕΚ δεν ειχε λεφτα να φτιαξει γηπεδο....τοτε το μακρινο 2001 που βγηκε ο φακελος της Ν.Φ. και μπηκε το ΣΤΑΔΙΟ Καραισκακη και κατεληξε σε ΓΗΠΕΔΟ Καραισκακη...

κ εσυ αυτο που θελεις βλεπεις μονο Πανο(λεμε τωρα...).το οτι αποπληρωνει δανεια για τοσα χρονια μαλλον σημαινει οτι δεν εγινε με τα λεφτα του κρατους για τους φιλους που ελεγαν οτι εγινε απο το κρατος .(ειναι γνωστο σε ολους οτι με δανειο ο ολυμπιακος εχτισε το Καραισκακη απο την αρχη.αντισταθμιστικα κατι γυρω γυρω εγιναν τσαμπα λογω ολυμπιακων αγωνων.σκεψου οτι χωρις τον ολυμπιακο και αυτα τα δανεια το κρατος θα επιβαρυνοταν εξολοκληρου με την ανεγερση του και προφανψς δεν θα ειχε τα μελλοντικα και τωρινα εσοδα .το προβληματικο ειναι το ΠΟΥ ανηκει κυριως αλλα ειπαμε χωρις τον Ολυμπιακο δεν αξιζει ΤΙΠΟΤΑ )
ΥΓ.προς θεου δεν λεω οτι εγιναν ολα σωστα ετσι?!αλλα να τα βλεπουμε ολα...

υ.γ. α ναι...και οτι το Καραισκακη ανηκει στον Ολυμπιακο...:lol: :lol: :lol: οπως λεει και το αρθρο της Sportday (Χριστογλου/γαυρος) ειναι αλλη συζητηση...τα εμπορικα που ξερουμε που ανηκουν ειναι και αυτα αλλη συζητηση και δεν πιστευω να πωλουνται...ειναι πολλα τα λεφτα Σαββα.... ;) :beer: :beer: :beer:

doctor x
04/07/2009, 10:36

οι gay ρεπόρτερ Νικολακοβλακας και σια....

απλα...unfair :nono:

blackbusa
04/07/2009, 12:59
κ εσυ αυτο που θελεις βλεπεις μονο Πανο(λεμε τωρα...).το οτι αποπληρωνει δανεια για τοσα χρονια μαλλον σημαινει οτι δεν εγινε με τα λεφτα του κρατους για τους φιλους που ελεγαν οτι εγινε απο το κρατος .(ειναι γνωστο σε ολους οτι με δανειο ο ολυμπιακος εχτισε το Καραισκακη απο την αρχη.αντισταθμιστικα κατι γυρω γυρω εγιναν τσαμπα λογω ολυμπιακων αγωνων.σκεψου οτι χωρις τον ολυμπιακο και αυτα τα δανεια το κρατος θα επιβαρυνοταν εξολοκληρου με την ανεγερση του και προφανψς δεν θα ειχε τα μελλοντικα και τωρινα εσοδα .το προβληματικο ειναι το ΠΟΥ ανηκει κυριως αλλα ειπαμε χωρις τον Ολυμπιακο δεν αξιζει ΤΙΠΟΤΑ )
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γιατρε μην γαυριζεις και μην μου κανεις κολοτουμπες...εγω διαβαζω τα τελυταια 4 χρονια οτι ο Κοκκαλης εφτιαξε με ΔΙΚΑ του λεφτα το Καραισκακη....και οτι το γηπεδο θα ανηκει στον Ολυμπιακο...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...απο το αρθρο που διαβασες αυτο καταλαβες???
το κρατος δεν ειχε καμμια οικονομικη αναμειξη με ενα ακινητο που ανηκει στην ΕΟΕ αλλα βοηθησε να βγει πιο ευκολα ο φακελος της Ν.Φ. απο το 2004...πως???δεν ειχε την ιδια αντιμετωπιση η Ν.Φ. με το τραμ....δηλαδη???

και τα 2 εργα ειχαν καταγγελθει στο ΣτΕ....το ενα απο 131 ατομα με τον τοτε δημαρχο μπροσταρη (οι 100 ουτε καν κατοικοι τις Ν.Φ.)...το τραμ απο 5.000 επισημους κατοικους του Παλαιου Φαληρου παλι με τον δημαρχο τους μπροσταρη....θυμασε τοτε τι ειπε το κρατος???

για την Ν.Φ. εκανε μοκο οσπου να φτασει στο παραενα...τα χρονικα περιθωρια να στενευουν επικινδυνα...να βγαινει βραδυ (ΝΑΙ ΒΡΑΔΥ) και να χανετε ο φακελλος της Ν.Φ. και να μπαινει το σταδιο Καραισκακη....και επειδη ηταν και πολυ μαγκας ο Κοκκαλης ειπε....στιβος γιοκ...αλλιως θα παρετε τα αρχιδια μου....και ετσι εγινε γηπεδο Καραισκακη....οταν ξαναπας στον Πειραια για διαβασε μια ωραια ταμπελα που εχει βαλει ο σεγας νομιζω...για το που θα κανουν προπονηση οι αθλητες του στιβου του Πειραια...γιατι εγινε η ωραια κομπινα με το Καραισκακη....ειναι στην συμβολη Πειραιως με Λαμπρακη....α ναι....και ειχε υποσχεθει ο Σωκρατες οτι θα εφτιαχνε διπλα στιβο κλπ κλπ αλλα το εκανε παρκινγκ...και ακριβως πιο διπλα γηπεδα 5χ5 ....:lol: :lol: :lol: :lol:

και για την ιστορια....οσο και αντισυνταγματικο κλπ κλπ ηταν το τραμ με το ΣτΕ στην μεση.....χωρις να ξεκινησει ΚΑΝ η εκδικασει της υποθεσης.....το Κρατος πεταξε ενα ωραιο και περιποιημενο ''ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ'' και γραψανε στα αρχιδια τους και αυτοι το ΣτΕ....τα εργα του τραμ συνεχειστηκαν κανονικα....αλλωστε ποιος θα πηγαινε να τους σταματησει...οι αστυνομια η το ΥΠΕΧΩΔΕ????

ελπιζω να σε καλυψα...και να καταλαβες....και για να μην πεταχτουν καποιοι για τον Γρανιτσα κλπ και λοιπες μαλακιες...και οτι ζηλευουμε και οτι ειμαστε κοροιδα και μαλακες....

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ που εριξε την Ν.Φ. ....και χωρις ΟΑ2004 επρεπε να γκρεμιστει...θυμαμαι και με πιανει ριγος τρομου πως επεσαν σαν ντομινο η 20-21-1 θυρες με το που τις ακουμπισε :uplate: το κατεδαφιστικο....και εκει ειναι οι θυρες που πηγαιναν και πολυ Αεκτζηδες αλλα ολοι οι αντιπαλοι φιλαθλοι στα ντερμπυ...

υ.γ. απο το Καραισκακη το κρατος ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ....και ουτε η ΕΟΕ...απλα οποτε θα παιζουν εκει η Εθνικες Ομαδες δεν θα πληρωνουν νοικη....και θα μπορουν να το χρησιμοποιουν για οτι εκδηλωσεις (αθλητικες) παλι χωρις νοικη....το 2053 που θα ξανανοικει στην ΕΟΕ θα μπορουν να παρουν κανα φραγκο....εεεεεεεε....ψιτ.....οχι τα εμπορικα.....μονο το γηπεδο....τα εμπορικα ανηκουν αλλου...χοχοχο...
υ.γ.2 η Ν.Φ. θα γινοτανε οπως και το Καραισκακη...απλα για μεγαλος εγγυητης θα εμπαινε η κατασκευαστρια εταιρια Jb ΑΒΑΞ μαζι με κατι αλλες τραπεζες...για να μην πεταχτει καποιος και πει πως θα γινοταν η Ν.Φ.

Gandalf dr685sm
04/07/2009, 14:20
πέστα ρε Πάνο γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με αυτά που διαβάζουμε εδώ.

Υπόψη οτι τα 63 μύρια που έχει άνοιγμα ο ΟΣΦΠ έχουν υποθηκεύσει και την φετινή αλλά και την επόμενη χρονιά τηλεοπτικών δικαιωμάτων του (πηγή: Sportday) άρα λεφτά του χρόνου απο εκεί απλά ...ΔΕΝ...

Α.. και που είστε... ΦΕΤΟΣ.. ο πρώτος πάει απευθείας ομίλους του CH.L. για την σαιζόν 2010-2011. Άρα απευθείας και στο παραδάκι αν κάνουν ισοπαλίες ή νίκες εκεί.

Έχει να γίνει σφαγή φέτος σε μικρές ομάδες αλλά και μεταξύ των δύο (κυρίως) του ΠΟΚ που θα βγάζει μάτια. Ο μεν πολυμετοχικός ΠΑΟ θα θέλει να κάνει απόσβεση..ο ΟΣΦΠ να διασφαλίσει τις δόσεις των μελλούμενων , η ΑΕΚ μπας και πάρει κανά φράγκο... ε ρε γλέντια.

Θα δούμε ωραία σκηνικά και φέτος. Α... και ποιός είπε οτι ο Owen θα πάει στο λιμάνι;.. ΄Στην United ο κοντός της Βρεττανίας.

Και μιας και που είμαστε εν μέσω προετοιμασίας. Όλες οι ομάδες έχουν εκκρεμότητες. Η ΑΕΚ με δεξί μπάκ και κέντρο..συν αυτούς που θέλει να διώξει.
Ο ΠΑΟ με κενό στην άμυνα και καμιά 11αδα αμυντικούς μέσους και μέσους.
Ο ΟΣΦΠ χωρίς επιθετικούς και αριστερό χαφ.

Προετοιμασίες με μισές ομάδες δλδ...ωραία πράγματα. Και έχουν όλοι προκριματικούς για Ευρώπη. Μιλάμε οτι οι πιθανότητες να σκάσουν σφαλιάρες με στύλ "Κυπριακό χαλούμι" είναι μεγάλες.. και τότε θα κλάψουν όλοι.. είτε πολύ , είτε λίγο.

Gandalf

kalgeorge
04/07/2009, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όχι ρε...μαλάκας θα είναι ο Μάγκατ που τον πήρε στη Σάλκε.:p :a22: :a22:

re gidi kai o tziwlis paizei stin wender :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
04/07/2009, 16:14
ο ανθρωπος ειναι αμπαλος.... πωληθηκε γιατι ο μανατζερ του ειναι κολλητος του ρεχαγκελ που εχει κονε στη γερμανια...τι να λεμε τωρα

τα 300-400 δε ξερω γω ειναι ΠΟΛΛΑ για την αξια του....

ax kai se akousei o terens :lol: :lol:

kalgeorge
04/07/2009, 16:32
αληθεια....ρε συ ακατανομαστε και αρχαιε.....εκεινη η παιχτουρα ρε σεις....
η επιθετικαρα....
ο μαντζιος ντεεε....

γιατι εκτος προετοιμασιας;;;

vangelis 64
04/07/2009, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re gidi kai o tziwlis paizei stin wender :rotflmao: :rotflmao: Καλά.η δικιά σας κωλοφαρδία ακόμα και στίς μεταγραφές ακολουθάει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
04/07/2009, 17:04
Καλά.η δικιά σας κωλοφαρδία ακόμα και στίς μεταγραφές ακολουθάει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gia ola poia i kolofardia sas ftaiei.. :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
04/07/2009, 17:57
η επιθετικαρα....
ο μαντζιος ντεεε....

Ωρέ 'συ ζαλοκουνημένο ............ είπα εγώ ποτέ καλό παίκτη τον Μάντζιο ;;;:confused: :confused: :confused:
Και εγώ απορούσα γιατί τον έβαζε ........... :sick: :sick: :sick:
Εγώ δεν τον έλεγα πριμαντόνα ;;; :confused: :confused: :confused:

doctor x
04/07/2009, 18:14
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γιατρε μην γαυριζεις και μην μου κανεις κολοτουμπες...εγω διαβαζω τα τελυταια 4 χρονια οτι ο Κοκκαλης εφτιαξε με ΔΙΚΑ του λεφτα το Καραισκακη....και οτι το γηπεδο θα ανηκει στον Ολυμπιακο...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...απο το αρθρο που διαβασες αυτο καταλαβες???
το κρατος δεν ειχε καμμια οικονομικη αναμειξη με ενα ακινητο που ανηκει στην ΕΟΕ αλλα βοηθησε να βγει πιο ευκολα ο φακελος της Ν.Φ. απο το 2004...πως???δεν ειχε την ιδια αντιμετωπιση η Ν.Φ. με το τραμ....δηλαδη???

και τα 2 εργα ειχαν καταγγελθει στο ΣτΕ....το ενα απο 131 ατομα με τον τοτε δημαρχο μπροσταρη (οι 100 ουτε καν κατοικοι τις Ν.Φ.)...το τραμ απο 5.000 επισημους κατοικους του Παλαιου Φαληρου παλι με τον δημαρχο τους μπροσταρη....θυμασε τοτε τι ειπε το κρατος???

για την Ν.Φ. εκανε μοκο οσπου να φτασει στο παραενα...τα χρονικα περιθωρια να στενευουν επικινδυνα...να βγαινει βραδυ (ΝΑΙ ΒΡΑΔΥ) και να χανετε ο φακελλος της Ν.Φ. και να μπαινει το σταδιο Καραισκακη....και επειδη ηταν και πολυ μαγκας ο Κοκκαλης ειπε....στιβος γιοκ...αλλιως θα παρετε τα αρχιδια μου....και ετσι εγινε γηπεδο Καραισκακη....οταν ξαναπας στον Πειραια για διαβασε μια ωραια ταμπελα που εχει βαλει ο σεγας νομιζω...για το που θα κανουν προπονηση οι αθλητες του στιβου του Πειραια...γιατι εγινε η ωραια κομπινα με το Καραισκακη....ειναι στην συμβολη Πειραιως με Λαμπρακη....α ναι....και ειχε υποσχεθει ο Σωκρατες οτι θα εφτιαχνε διπλα στιβο κλπ κλπ αλλα το εκανε παρκινγκ...και ακριβως πιο διπλα γηπεδα 5χ5 ....:lol: :lol: :lol: :lol:

και για την ιστορια....οσο και αντισυνταγματικο κλπ κλπ ηταν το τραμ με το ΣτΕ στην μεση.....χωρις να ξεκινησει ΚΑΝ η εκδικασει της υποθεσης.....το Κρατος πεταξε ενα ωραιο και περιποιημενο ''ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ'' και γραψανε στα αρχιδια τους και αυτοι το ΣτΕ....τα εργα του τραμ συνεχειστηκαν κανονικα....αλλωστε ποιος θα πηγαινε να τους σταματησει...οι αστυνομια η το ΥΠΕΧΩΔΕ????

ελπιζω να σε καλυψα...και να καταλαβες....και για να μην πεταχτουν καποιοι για τον Γρανιτσα κλπ και λοιπες μαλακιες...και οτι ζηλευουμε και οτι ειμαστε κοροιδα και μαλακες....

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ που εριξε την Ν.Φ. ....και χωρις ΟΑ2004 επρεπε να γκρεμιστει...θυμαμαι και με πιανει ριγος τρομου πως επεσαν σαν ντομινο η 20-21-1 θυρες με το που τις ακουμπισε :uplate: το κατεδαφιστικο....και εκει ειναι οι θυρες που πηγαιναν και πολυ Αεκτζηδες αλλα ολοι οι αντιπαλοι φιλαθλοι στα ντερμπυ...

υ.γ. απο το Καραισκακη το κρατος ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ....και ουτε η ΕΟΕ...απλα οποτε θα παιζουν εκει η Εθνικες Ομαδες δεν θα πληρωνουν νοικη....και θα μπορουν να το χρησιμοποιουν για οτι εκδηλωσεις (αθλητικες) παλι χωρις νοικη....το 2053 που θα ξανανοικει στην ΕΟΕ θα μπορουν να παρουν κανα φραγκο....εεεεεεεε....ψιτ.....οχι τα εμπορικα.....μονο το γηπεδο....τα εμπορικα ανηκουν αλλου...χοχοχο...
υ.γ.2 η Ν.Φ. θα γινοτανε οπως και το Καραισκακη...απλα για μεγαλος εγγυητης θα εμπαινε η κατασκευαστρια εταιρια Jb ΑΒΑΞ μαζι με κατι αλλες τραπεζες...για να μην πεταχτει καποιος και πει πως θα γινοταν η Ν.Φ.
ok
αφου το προβλημα ειναι οτι δεν το κανε η ΑΕΚ παω πασο....(γιατι τελικα εκει καταληγουμε)ουτε ειπα οτι πιθανψς ολα εγιναν νομοτυπα)
αλλο ειπα ...απλα υπαρχει και η...αντιστοιχη αεκοβαζελη θεωρια πως το κρατος το φτιαξε του Κοκκαλη το Καραισκακη(ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ)
κωλοτουμπες δεν κανω αν καπου κανω λαθος λογικο ειναι να το αλλαζω...
για μενα το ποδοσφαιρο ειναι ενα παιχνιδι ...

ΥΓ .αυτοι οι χαμενοι φακελοι το βραδυ μου θυμιζουν κατι μου θυμιζουν μηπως κατι δικηγορους που ...εχαναν το ...δρομο για το ...δικαστηριο οταν ηταν να ...εκδικαστει καποιο....αρθρο ενος κοντου?γιατι η ηθικη εχει ...μεγαλη ελαστικοτητα οταν χανεις πχ το πρωταθλημα απο ενα νομο απο οταν πχ σωνεσαι απο ενα νομο που τον...ξεχειλωνεις υπο την ανοχη του κρατους!
ΥΓ2.πιθανοτατα το κρατος να μπορουσε να παρει και αλλα στην περιπτωση του Καραισκακη και οπως και σε αλλες περιπτωσεις να μην εγιναν ολα νομοτυπα.(και πιστεψε με κατι εχω ακουσει για τον Ρεντη και τα...γυρω γυρω)αλλα τουλαχιστον ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΨΣΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΨ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ (συντηρηση).ο Κοκκαλης πηρε το δανειο,αυτος εφτιαξε την Καραισκακης ΑΕ,αυτη εφτιαξε το γηπεδο ,αυτη αποπληρωνει το γηπεδο.,για να παρει κερδη μετα ...30 χρονια
ΑΝ ολα ειναι οπως τωρα!!!!(και συνεχισει ακομα και ο ολυμπιακος να πληρωνει νοικι 2 μυρια το χρονο!!!!!!)απο τα περισσοτερα αθλητικα εργα που τα πληρωσαμε ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ και ...ρημαζουν τωρα μαλλον καλυτερη συμφωνια ειναι(αναλογικα)
ΥΓ3.ακομα κ ο Ντεμης ηξερε οτι για να ειναι βιωσιμο ενα γηπεδο και η ομαδα που ειναι σ αυτο τα...γυρω γυρω ειναι ΠΟΛΥ σημαντικα που στη Φιλαδελφεια ειναι (απο οτι ξερω )μαλλον περιορισμενα:wave2:

doctor x
04/07/2009, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πέστα ρε Πάνο γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με αυτά που διαβάζουμε εδώ.

Υπόψη οτι τα 63 μύρια που έχει άνοιγμα ο ΟΣΦΠ έχουν υποθηκεύσει και την φετινή αλλά και την επόμενη χρονιά τηλεοπτικών δικαιωμάτων του (πηγή: Sportday) άρα λεφτά του χρόνου απο εκεί απλά ...ΔΕΝ...

Α.. και που είστε... ΦΕΤΟΣ.. ο πρώτος πάει απευθείας ομίλους του CH.L. για την σαιζόν 2010-2011. Άρα απευθείας και στο παραδάκι αν κάνουν ισοπαλίες ή νίκες εκεί.

Έχει να γίνει σφαγή φέτος σε μικρές ομάδες αλλά και μεταξύ των δύο (κυρίως) του ΠΟΚ που θα βγάζει μάτια. Ο μεν πολυμετοχικός ΠΑΟ θα θέλει να κάνει απόσβεση..ο ΟΣΦΠ να διασφαλίσει τις δόσεις των μελλούμενων , η ΑΕΚ μπας και πάρει κανά φράγκο... ε ρε γλέντια.

Θα δούμε ωραία σκηνικά και φέτος. Α... και ποιός είπε οτι ο Owen θα πάει στο λιμάνι;.. ΄Στην United ο κοντός της Βρεττανίας.

Και μιας και που είμαστε εν μέσω προετοιμασίας. Όλες οι ομάδες έχουν εκκρεμότητες. Η ΑΕΚ με δεξί μπάκ και κέντρο..συν αυτούς που θέλει να διώξει.
Ο ΠΑΟ με κενό στην άμυνα και καμιά 11αδα αμυντικούς μέσους και μέσους.
Ο ΟΣΦΠ χωρίς επιθετικούς και αριστερό χαφ.

Προετοιμασίες με μισές ομάδες δλδ...ωραία πράγματα. Και έχουν όλοι προκριματικούς για Ευρώπη. Μιλάμε οτι οι πιθανότητες να σκάσουν σφαλιάρες με στύλ "Κυπριακό χαλούμι" είναι μεγάλες.. και τότε θα κλάψουν όλοι.. είτε πολύ , είτε λίγο.

Gandalf

σωστος γενικα αλλα...
ο ΟΣΦΠ χρειαζεται αριστερο χαφ,αμυντικο χαφ και αλλον εναν επιθετικο.απλα για να περασει τα ...θηρια μεχρι τους ομιλους θεωρητικα (παντα)αν δεν εχει τραυματισμους μπορει με αυτους που εχει(οι πιθανοι αντιπαλοι του ΠΑΟ πολυ πιο δυσκολοι).
αρα μπορει να περιμενει αυγουστο να ψωνισει αυτους που θελει και πιο φτηνα(ειπαμε εχει προβληματα η ομαδα!)
εχοντας ξεκαθαρισει και την ...πολυμετοχικοτητα(μεταφραση.εχοντας παρει καμια 20αρια μυρια απο αλλους!ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΠΕΡΣΙΝΗ-πριν τη κριση-ΚΙΝΗΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΕΛΙΚΑ!)
αυτους τους χρειαζεται κυριψς για να βγαλει τη χρονια και ν αλλαξει επιπεδο.
βλεπουμε..:wave2:

blackbusa
04/07/2009, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ok
αφου το προβλημα ειναι οτι δεν το κανε η ΑΕΚ παω πασο....(γιατι τελικα εκει καταληγουμε)ουτε ειπα οτι πιθανψς ολα εγιναν νομοτυπα)
αλλο ειπα ...απλα υπαρχει και η...αντιστοιχη αεκοβαζελη θεωρια πως το κρατος το φτιαξε του Κοκκαλη το Καραισκακη(ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ)
κωλοτουμπες δεν κανω αν καπου κανω λαθος λογικο ειναι να το αλλαζω...
για μενα το ποδοσφαιρο ειναι ενα παιχνιδι ...

ΥΓ .αυτοι οι χαμενοι φακελοι το βραδυ μου θυμιζουν κατι μου θυμιζουν μηπως κατι δικηγορους που ...εχαναν το ...δρομο για το ...δικαστηριο οταν ηταν να ...εκδικαστει καποιο....αρθρο ενος κοντου?γιατι η ηθικη εχει ...μεγαλη ελαστικοτητα οταν χανεις πχ το πρωταθλημα απο ενα νομο απο οταν πχ σωνεσαι απο ενα νομο που τον...ξεχειλωνεις υπο την ανοχη του κρατους!
ΥΓ2.πιθανοτατα το κρατος να μπορουσε να παρει και αλλα στην περιπτωση του Καραισκακη και οπως και σε αλλες περιπτωσεις να μην εγιναν ολα νομοτυπα.(και πιστεψε με κατι εχω ακουσει για τον Ρεντη και τα...γυρω γυρω)αλλα τουλαχιστον ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΨΣΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΨ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ (συντηρηση).ο Κοκκαλης πηρε το δανειο,αυτος εφτιαξε την Καραισκακης ΑΕ,αυτη εφτιαξε το γηπεδο ,αυτη αποπληρωνει το γηπεδο.,για να παρει κερδη μετα ...30 χρονια
ΑΝ ολα ειναι οπως τωρα!!!!(και συνεχισει ακομα και ο ολυμπιακος να πληρωνει νοικι 2 μυρια το χρονο!!!!!!)απο τα περισσοτερα αθλητικα εργα που τα πληρωσαμε ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ και ...ρημαζουν τωρα μαλλον καλυτερη συμφωνια ειναι(αναλογικα)
ΥΓ3.ακομα κ ο Ντεμης ηξερε οτι για να ειναι βιωσιμο ενα γηπεδο και η ομαδα που ειναι σ αυτο τα...γυρω γυρω ειναι ΠΟΛΥ σημαντικα που στη Φιλαδελφεια ειναι (απο οτι ξερω )μαλλον περιορισμενα:wave2:

Γιατρε παλι δεν με διαβαζεις μαλλον...το γηπεδο εγινε και μαγκια του Σωκρατη....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....αυτο το καταλαβαινεις εστω...

υ.γ. του υ.γ. αυτοι οι δικηγοροι εχουν χασει πολλες φορες τον δρομο...το αρθρο δεν ειναι του Κοντου...ειναι ο νομος 1892/90 αρθρο 44 του 1990...αν δεν ξερεις και τι λεει....http://archive.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=27.05.2004,id=64652684 ...οταν ομως γινετε νομος οπου πληρωνει το ελληνικο κρατος απο την τσεπη του πως το λες???Νομος 2021/92 του 1992 με ονομασια ''Ταμείο διαχείρισης πιστώσεων για εκτέλεση αρχαιολογικών έργων και άλλες ΑΛΛΕΣ διατάξεις''...παραθετω μοναχα το πρωτο αρθρο...

Αρθρο 1

Συνισταται νομικο προσωπο ιδιωτικου δικαιου με εδρα την Αθηνα υπο την επωνυμια ''Ταμειο διαχειρισης πιστωσεων για εκτελεση αρχαιολογικων εργων και αλλες διαταξεις''

Εργο του Ταμειου ειναι ειναι η διαχειρηση των καθε ειδους πιστωσεων για τα εργα

1. Συντηρηση μνημειων Ακροπολης
2. Συντηρηση Ναου Επικουριου Αππολωνος στις Βασσες Φιγαλιας
3,4,5,6,7,8,9,
10 Συντηρηση ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (αφου εκλεψε τα λεφτα της Τραπεζας Κρητης που εντελει εκλεισε) στην Α' Εθνικη κατηγορια...το εργο το αναλαμβανει ο γνωστος αρχαιολογος Σωκρατης Κοκκαλης με χορηγιες του ελληνικου Κρατους....1.Οτε συσκευες καρτοσταθερης τηλεφωνιας ανα την επικρατεια...2) OΠΑΠ διεξαγωγη ολων των τυχερων παιχνιδιων εκτος του ΠροΠο και Ιπποδρομου (ξυστο,παμε στοιχημα κλπ) αφου βεβαια ολες οι μηχανες μηχανογραφησης και λογισμικου ειναι δικα του...3) δεν ξερουμε ακομα τι θα του χαρισουμε....:lol: :lol: :lol:
ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ Η ΑΕΚ....η ΑΕΚ στο γηπεδο κερδισε περισσοτερους βαθμους..βεβαια ευτυχως που δεν εκανε κανα ντου να μην αρχισει ενας αγωνας και τρεχει παλι ο Γκαγκατσης να αλλαζει τον νομο οπως στην Νεα Σμυρνη...για την Αεκ λεω ντε....

υ.γ.2 του υ.γ.2 συνεχειζεις να γαυριζεις και μου λες για αλλα εργα...ναι...οκ...θα πληρωσουμε ΓΑΜΙΣΙΑΤΙΚΑ για γηπεδα που δεν θα χαρουμε ποτε...

Το γήπεδο Καραϊσκάκη Το 2002 ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα κατασκευάσει ιδιόκτητο γήπεδο στην περιοχή του Ρέντη. Το 2003, όμως άλλαξαν τα δεδομένα. Η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία είχε την κυριότητα του σταδίου Καραϊσκάκη, παραχώρησε το στάδιο στη ΓΓΑ. Η ΓΓΑ με τη σειρά της το έδωσε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Οι παράγοντες του Ερασιτέχνη ανέθεσαν το έργο στην εταιρεία "Καραϊσκάκη ΑΕ" με κύριο μέτοχο τον Σωκράτη Κόκκαλη. Πλέον ο Ολυμπιακός θα είχε γήπεδο για τα επόμενα 49 χρόνια, ενώ η ΕΟΕ θα εισέπραττε ποσοστό 15% από τα ετήσια έσοδα του γηπέδου από το 2019 και έπειτα. Αυτό έγινε για να αποπληρωθεί το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ που δηλώθηκαν ως πόροι ανέγερσης του γηπέδου. Από τα 60 εκατομμύρια, τα 20 προέρχονταν από ίδια κεφάλαια και τα 40 από δάνεια τραπεζών. Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία το ποσό θα αποπληρωθεί έως το 2011, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον για οκτώ χρόνια ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλεύεται το γήπεδο που χτίστηκε σε κρατικό οικόπεδο χωρίς να δίνει ούτε ευρώ από τα έσοδά του στην ΕΟΕ.

Την ΕΟΕ την πληρωνω ομως οπως και εσυ....αρα αφου μεχρι το 2019 δεν θα παιρνει φραγκο την ''τρυπα'' την πληρωνω και εγω...

υ.γ.3 του υ.γ.3 αυτο δεν το καταλαβα....και δεν μπορω να απαντησω....

και προς γνωσην και αναγνωσην....σωστος ο μπουγατσας...το μονο που με βρισκει αντιθετο για τι εχουμε 2 διαφορετικα ποσα για το χρεος της ΑΕΚ στο δημοσιο...ο ενας λεει 30 και ο αλλος 90...βεβαια ειχε ακουστει κατι περι τοκοι των τοκων Ο ΤΟΚΟΙ και εφτασε στα 90 το ποσο....

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=7821

ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ....

ελπιζω να μην γαυρισεις παλι και να με πας στο πως χαρισαν την εκταση στους προσφυγες το 28 για να κανει η Αεκ γηπεδο....η για τον Big Mac....η οτι αλλο βρεις να μου αντιπαραθεσεις...εγω μαζι σου ειμαι και συμφωνω...αλλα αλλος ηταν ο πρωτος διδαξας...ετσι ειναι η ζωη των πρωτων θα μου πεις... :sad:

kalgeorge
04/07/2009, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ωρέ 'συ ζαλοκουνημένο ............ είπα εγώ ποτέ καλό παίκτη τον Μάντζιο ;;;:confused: :confused: :confused:
Και εγώ απορούσα γιατί τον έβαζε ........... :sick: :sick: :sick:
Εγώ δεν τον έλεγα πριμαντόνα ;;; :confused: :confused: :confused:

e kala....kai mono pou les ton karagouni, ftanei
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

kalgeorge
04/07/2009, 23:15
που σαι πανοοοοοοοοοοο;;;;;

διαβασε να ξεστραβωθεις ρεεεεε

δεν σας προδωσε λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και επισης αρνηθηκε 3 φορες τον παναθηναικο

http://www.sport24.gr/html/ent/893/ent.301893.asp

blackbusa
05/07/2009, 02:40
που σαι πανοοοοοοοοοοο;;;;;

διαβασε να ξεστραβωθεις ρεεεεε

δεν σας προδωσε λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν το διαβασα αλλα...ΟΥΣΤ Χ3 ....

kalgeorge
05/07/2009, 11:32
δεν το διαβασα αλλα...ΟΥΣΤ Χ3 ....

diabase to mlk....exei poly gelio

idi
05/07/2009, 14:10
ο γαυρος πουλησε τον υπερπαιχταρα μπελουτσι με 4 μυρια? αυτον που αγορασε πριν 1,5 χρονο.... 7????

σκεψου ποσο θα πουλησει την παλτουδια τον Φιογκο δηλ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑ ΦΤΩΧΕ ΓΑΥΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ... 70 μυρια χρεος..... ΕΝΑΣ ΤΙΓΡ... ΕΕΕΕΕ ΕΝΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ..... ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙς χααχαα εχει ο καιρος γυρισματα τελικα :lol:

υγ
ΑΡΔακια Νικολακοβλακα, Δηματε, Μπραουδακη, Ξενακη, Καρπετοπανουτσοι και Χελακιδες ... το κουτοχορτο και ο πολεμος στην ΑΕΚ τελος!!!..... ξεσκεπαστηκατε .... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καταλαβε ο κοσμος οτι οταν η ΑΕΚ ειχε τρυπα 10 μυρια το μεγαλοποιησατε ... τωρα δε σας παιρνει με τον Κροκους ε???? :smokin:

idi
05/07/2009, 16:58
Αρθρο - φωτιά του Φίλιππου Συρίγου στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (5-7-2009)

Πήγε στράφι το μάθημα που πήρα τον Οκτώβριο του 2004.Γιατί να το κρύψω, άλλωστε; Μετά τις τέσσερις πισώπλατες μαχαιριές που εισέπραξα, εκείνο το απόγευμα στην Καλλιθέα, ναι είχα...πειστεί ότι το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ανήκει στον Ολυμπιακό και το λαό του.

Όμως, αυτές τις μέρες διαβάζω ότι ο εφοπλιστής Ε.Μαρινάκης, εκτός από την αγορά της ΠΑΕ, διαπραγματεύεται με τον Σ.Κόκκαλη και την αγορά, αρχικά ενός μέρους, του γηπέδου. Το οποίο γήπεδο, επίσης διαβάζω, ανήκει στην εταιρεία «Καραϊσκάκη Α.Ε.», συμφερόντων του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ. Κόκκαλη.

Μα, αυτό ακριβώς δεν είχα αποκαλύψει από τις στήλες της «Κ.Ε» πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, με συνέπεια να στοχοποιηθώ ως εχθρός του Ολυμπιακού; Και πώς γίνεται το απαγορευμένο μυστικό του τότε να αποτελέσει βάση διαπραγμάτευσης για την αλλαγή φρουράς στην ΠΑΕ Ολυμπιακός σήμερα και ταυτόχρονα να αναφέρονται, πια, σ' αυτό φόρα-παρτίδα σχεδόν σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Ας αφήσουμε, λοιπόν, τα καλαμπούρια και ας ξαναδούμε εν συντομία την όλη ιστορία, χωρίς φόβο και πάθος, αφού τώρα πια όλοι ξέρουμε ή έστω μπορούμε, απαλλαγμένοι από τις προκαταλήψεις του παρελθόντος, να κατανοήσουμε τι ακριβώς είχε συμβεί τότε και ποιος ήταν ο ρόλος του καθενός.

Η κυβέρνηση Σημίτη επιδίωκε την εύνοια των οπαδών του Ολυμπιακού και γι' αυτό αποφάσισε να παίξει με το Στάδιο Καραϊσκάκη, το οποίο εμφανίστηκε να παραχωρεί τάχα στον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά, ενώ στην πραγματικότητα το δώρισε, με τη σύμφωνη γνώμη και της Ν.Δ., στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σ. Κόκκαλη. Ο οποίος Κόκκαλης ανέλαβε να το γκρεμίσει και στη θέση του να ανεγείρει ένας καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο το οποίο θα εχρησιμοποιείτο και για τους Ολυμπιακού Αγώνες του 2004.

Ο Κόκκαλης συνέστησε την εταιρεία «Καραϊσκάκη Α.Ε.» (μέτοχος της ο ίδιος κατά 99,98% και κατά το υπόλοιπο 0,002% ο Λούβαρης), η οποία δανειοδοτήθηκε με 60 εκατ. ευρώ για την πραγματοποίηση του έργου. Ταυτόχρονα, συμφώνησε με την κυβέρνηση ότι για να μην αντιμετωπίσει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, επί 15 χρόνια που θα αποπλήρωνε το δάνειο, δεν θα κατέβαλλε στη ΓΓΑ το 15% επί των πάσης φύσεως εσόδων (εισιτήρια, σουίτες, καταστήματα, διαφημίσεις, πάρκινγκ, συναυλίες) όπως ο νόμος ορίζει.

Επιπλέον, ο Κόκκαλης, απαλλάχτηκε από την υποχρέωση να καταβάλλει 10% επί των εσόδων στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, γι' αυτό και τότε θέσπισε τις περίφημες εισφορές των μελών με τις οποίες υποτίθεται πως ο ΟλυμπιακόςΣΦΠ θα αναπλήρωνε τα απολεσθέντα έσοδα.

Συμπερασματικά, ο Κόκκαλης, ξαλαφρωμένος από το 25% που θα έπρεπε να καταβάλλει στη ΓΓΑ και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αποπλήρωσε το δάνειο με τη μικρότερη δυνατή προσωπική του οικονομική επιβάρυνση και με δεδομένο ότι η παραχώρηση του οικοπέδου του είχε γίνει εντελώς δωρεάν, βρέθηκε, για 40 χρόνια, κύριος μιας προνομιακής επιχείρησης, χωρίς ουσιαστικά να έχει επενδύσει...

Σε αντιστάθμισμα αυτού του σκανδάλου, επί Ν.Δ. μπήκε μπροστά ένα παρόμοιο: το γήπεδο (τάχα Παναθηναϊκού) στον Ελαιώνα. Για το οποίο επίσης δεν μιλάει κανείς, ούτε καν ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξάντλησε όλες τις αντιρρήσεις του στην εμπλοκή του...αποδιοπομπαίου Βωβού. Ενώ για τα αφεντικά του Παναθηναϊκού, που θα επωφεληθούν τα μέγιστα, δεν βρήκε να πει ούτε κουβέντα..

Akatanomastos
06/07/2009, 02:21
καλα ο μπελουτσι τρελη πατατα μεταγραφη του γαυρου

το παιδι ξερει μπαλα, και πιστευω στην πορτο θα παιξει, αλλα εδω δεν του βγαινε

2 χρονια τωρα εχει αλλαξει 5 σωστες μπαλιες και εχει βαλει 2 γκολ

el_hymador
06/07/2009, 08:30

Και μονο για αυτο (αν πραγματικα το εχει κανει) εγω τον ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου....σε ευχαριστουμε Ντουσαν που δεν ηρθες στον Παναθηναϊκο, σου ειμαστε υποχρεοι...

βεβαια δεν θα γνωρισουμε ποτε το πλατυ χαμογελο σου και το χαβαλε χαρακτηρα σου, ειναι δυσκολο για εμας, αλλα τι να κανουμε, μεινε στην ΑΕΚ μωρε...

ξου-ξου...

:look:

kalgeorge
06/07/2009, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Και μονο για αυτο (αν πραγματικα το εχει κανει) εγω τον ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου....σε ευχαριστουμε Ντουσαν που δεν ηρθες στον Παναθηναϊκο, σου ειμαστε υποχρεοι...

βεβαια δεν θα γνωρισουμε ποτε το πλατυ χαμογελο σου και το χαβαλε χαρακτηρα σου, ειναι δυσκολο για εμας, αλλα τι να κανουμε, μεινε στην ΑΕΚ μωρε...

ξου-ξου...

:look:

re eisai xazos kai esy? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ti arnithike? thumasai pou parakalouse na spasei to sumvolaio ston ari?
kai stis alles omades pou kathusterouse na upograpsei bas kai ton paroume emeis??

ase re :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
06/07/2009, 09:52
η επιθετικαρα....
ο μαντζιος ντεεε....

καλα, δεν ειπα ποτε οτι ειναι παιχτουρα

αλλα στο κατω κατω και τον Ιβανσιτς αφησε εκτος, συμφωνεις και με αυτο

kalgeorge
06/07/2009, 09:56
καλα, δεν ειπα ποτε οτι ειναι παιχτουρα

αλλα στο κατω κατω και τον Ιβανσιτς αφησε εκτος, συμφωνεις και με αυτο

NAI
EDW KAI POLYYYYYYYYYYY KAIRO

AN THUMASAI GIA TON IV ELEGA OTI SE TOOOOOSA PAIXNIDIA, EXEI PAIKSEI MONO 2-3

eksw kai autos
eksw kai o goumas
eksw o mantzios
eksw iv
eksw tziolis ( ginetai xamos me to thema metagrafis tou)
eksw vintra ( amin kai pote)
eksw sariegi (amin kai pote)
eksw paixtakia tupou kadde

kai epitelous eksw kara!!!!

Akatanomastos
06/07/2009, 10:02
NAI
EDW KAI POLYYYYYYYYYYY KAIRO

AN THUMASAI GIA TON IV ELEGA OTI SE TOOOOOSA PAIXNIDIA, EXEI PAIKSEI MONO 2-3

eksw kai autos
eksw kai o goumas
eksw o mantzios
eksw iv
eksw tziolis ( ginetai xamos me to thema metagrafis tou)
eksw paixtakia tupou kadde

kai epitelous eksw kara!!!!

αλλο αν ειπα αυτο που ειδα, δηλαδη οτι εκανε αυτα που επρεπε και σκοραρε οταν χρειαστηκε.
αλλα δεν ειπα οτι ειναι παιχταρα.

για τον ιβ εγω θυμαμαι να λες οτι τον θελουμε, να μην φυγει κλπ κλπ. και γω μαζι σου αλλα ξερω τι να περιμενω απο αυτον,,
το παιδι δεν τραβαει, δεν ειναι για πολλα,
ισως φταιει η δουλεια που δεν εκανε ισως τελικα δεν εχει και τοσο ταλεντο

για βυντρα καρα μην εισαι σιγουρος, θα χρησιμοποιηθουν και φετος πολυ

kalgeorge
06/07/2009, 10:41
αλλο αν ειπα αυτο που ειδα, δηλαδη οτι εκανε αυτα που επρεπε και σκοραρε οταν χρειαστηκε.
αλλα δεν ειπα οτι ειναι παιχταρα.

για τον ιβ εγω θυμαμαι να λες οτι τον θελουμε, να μην φυγει κλπ κλπ. και γω μαζι σου αλλα ξερω τι να περιμενω απο αυτον,,
το παιδι δεν τραβαει, δεν ειναι για πολλα,
ισως φταιει η δουλεια που δεν εκανε ισως τελικα δεν εχει και τοσο ταλεντο

για βυντρα καρα μην εισαι σιγουρος, θα χρησιμοποιηθουν και φετος πολυ

για ΙΒ κανεις λαθος, δεν ειπα ποτε κατι τετοιο....απλα ειπα αν ειναι να φυγει να ερθει καποιος καλυτερος.

ο μαντζιος ΟΥΤΕ εκανε αυτα που επρεπε οπως λες ΟΥΤΕ σκοραρε οταν επρεπε.
επιθετικος που σε πρωταθλημα τερματιζει με 4 γκολ δεν κανει ουτε για εργοτελη.

για βυντρα και καρα το ξερω οτι θα χρησιμοποιηθουν....το ξερω....αγκαθι αλλα τι να κανεις:rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
06/07/2009, 11:00
Εμενα η λιστα των "να φυγετε να πατε αλλου" παικτων στον Παναθηναϊκο συμπεριλαμβανει ιεραρχικα (απο αυτον που θελω να φυγει περισσοτερο) τους:

Σαριεγκι
Τζιολη
Μαντζιο
Μορις
Βυντρα
Ιβανσιτς
Γκαλινοβιτς
Σιμαο

Για τους δυο τελευταιους, ισχυει το καλοι μεν αλλα...ο Γκαλινοβιτς εινι πολυ ασταθης και ο Σιμαο παρ ολο που σκιζεται, κανει εντελως αψυχολογητα φαουλ και η μεταβιβαση του ειναι για κλαματα...(ασε που πιανει και μια θεση ξενου...)

Για τον Καρα τα εχω ξαναπει...δεν τον θεωρω κακο, αλλα ουτε και παικταρα. Ξερει να παιζει ενα συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου αποκλειστικα και μονο και ειναι εργαλειο...το πιο μεγαλο αρνητικο του ειναι οτι καθυστερει την αναπτυξη της ομαδας σε σπαστικο βαθμο. Αποψη μου ειναι να τον κρατησουμε και να τον εχουμε μπαλαντερ για μερικα παιχνιδια, οπου αποδεδειγμενα μορει να ξελασπωσει τον ΠΑΟ. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο χωραει στον νεο Παναθηναϊκο....

vangelis 64
06/07/2009, 11:02
)
Γιατί ρε είσαι τόσο κακός με το Λουκά;:mad: :mad:
Τον είδες προχθές στο φιλικό;Είχε μια ασίστ-τι ασίστ δηλαδή,πάρ'το βάλ'το ήτανε-κι ένα κλέψιμο μισό γκολ.

την ασίστ δηλαδή τήν έκανε,ως συνήθως,σε αντίπαλο επιθετικό και το κλέψιμο τού το κάνανε έξω από την περιοχή του.:rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
06/07/2009, 11:21
Γιατί ρε είσαι τόσο κακός με το Λουκά;:mad: :mad:
Τον είδες προχθές στο φιλικό;Είχε μια ασίστ-τι ασίστ δηλαδή,πάρ'το βάλ'το ήτανε-κι ένα κλέψιμο μισό γκολ.
την ασίστ δηλαδή τήν έκανε,ως συνήθως,σε αντίπαλο επιθετικό και το κλέψιμο τού το κάνανε έξω από την περιοχή του.:rotflmao: :rotflmao:

νταξ ρε θα παρουμε κανεναν απο την αεκ αν ειναι......αλλα......σας εμεινε κανεις;;;
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Akatanomastos
06/07/2009, 11:26
οι γαυροι υποστηριζανε οτι και καλα δεν κανανε μεταγραφες αεροδρομιου = ανουσιες, αλλα σιωπηλες μεν αλλα ουσιαστικοτατες δε μεταγραφες:rolleyes:

και προχτες πηγανε στο αεροδρομιο για να υποδεχτουνε ενα αξυριστο σεντερ μπακ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που να φερουν και κανεναν επιθετικο της προκοπης:lol:

idi
06/07/2009, 12:00
νταξ ρε θα παρουμε κανεναν απο την αεκ αν ειναι......αλλα......σας εμεινε κανεις;;;
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

κασικο παραδειγμα απληροφοριτου!

κανεις δεν εφυγε ! (μονο κατι αμπαλοι σα το πλιατσικα) :lol:

Akatanomastos
06/07/2009, 12:05
(μονο κατι αμπαλοι σα το πλιατσικα) :lol:

και με τα λεφτα απο την μεταγραφη, η διοικηση θα κερασει τσιχλοφουσκες ολους τους ποδοσφαιριστες

kalgeorge
06/07/2009, 12:08
κασικο παραδειγμα απληροφοριτου!

κανεις δεν εφυγε ! (μονο κατι αμπαλοι σα το πλιατσικα) :lol:

ε οχι και αμπαλος ο πλιατσικας!!!!!!!!!!!!!!!!!

idi
06/07/2009, 12:43
εγω παντως σας λεω να εισατε λιγο πιο επιφυλακτικοι σε αυτα που περιμενετε να δειτε απο την ΑΕΚ...

οσο δε φευγουν Blanco, Scocco, Djebbour, Maistorovic, Κυργιακος .... και ερχονται μερικοι ρολιστες που ειχαμε αναγκη...ειμαστε ικανοι να παρουμε το πρωταθλημα κανονικοτατα.....

ενα γα....νο δεξι μπακ και ενα επιτελικο χαφ με αριστερο ποδι να παρουμε επιτελους .... και τα λεμε απο Αυγουστο... στο γηπεδο :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

δε κανω δηλωσεις απλα περιμενω να δω πως θα ειναι η ομαδα με 1 χρονο στις πλατες της πιο δεμενη(και με προετοιμασια του μισιτου αλλα και.... γνωστου στο στησιμο ομαδας βατραχου...) και με τη δεδομενη ποιοτητα στους παραπανω παιχτες που θα ζηλευαν ΟΛΕΣ οι ομαδες στην Ελλαδα...

υγ
η ΑΕΚ ξεκινα τελευταια απο ολες τις ελληνικες ομαδες τις ευρωπαικες της υποχρεωσεις.... εχει πολυ καιρο μπροστα της για προετοιμασιες - μεταγραφες κτλ

υγ2
ΜΟΝΟ απο αυτο το site μαθαινω τα νεα http://aek365.gr/ τους αλλους... ΑΡΔ τους μποικοταρω (για να μη του πλακωσω στις μαπες)

kalgeorge
06/07/2009, 12:46
και με τη δεδομενη ποιοτητα στους παραπανω παιχτες που θα ζηλευαν ΟΛΕΣ οι ομαδες στην Ελλαδα...

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
06/07/2009, 13:05
:bigcry: :bawl: :rotflmao:

σταματηστε ρε να δουλεψουμε λιγο:rotflmao:

idi
06/07/2009, 13:06
ok noted :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

kalgeorge
06/07/2009, 13:11
ok noted :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

νταξ οκ να μην τα παραλεμε...

οντως οι σκοκο και κυριακος αξιζουν

οι υπολοιποι μετριοι παιχτες

καλα για μαιστοροβιτς δεν σχολιαζω καν

idi
06/07/2009, 13:18
και αν σου πω οτι οι δικοι σας θελαν να τον αγορασουν απο την ΑΕΚ τον Μαιστοροβιτσ.. θα πεσεις απο τα συνεφα?

καλα οτι ο Μπλανκο ειναι ο καλυτερος φορ στην Ελλαδα δε νομιζω να θελεις να το συζητησουμε... σορυ κιολλας ετσι....

kalgeorge
06/07/2009, 13:20
τον μαιστοροβιτς ΔΕΝ ηθελαν να τον αγορασουν οι δικοι μου....μουφες ηταν ολα.

για τον μπλανκο ουτε κρυο ουτε ζεστη.
ειναι παιχτης που ταιριαζει σε ενα συγκεκριμενο συστημα μονο...αλλιως δεν παει μια.

idi
06/07/2009, 13:27
εγω για τον Μαιστοροβιστ ξερω οτι ...καποιος... σουηδος... που ΙΣΩΣ ξερει καλυτερα απο εμας (:lol: :lol: :lol: ) .... ειπε οτι ειναι καλυτερος του μελμπεργκ.....

http://www.sport24.gr/html/ent/104/ent.299104.asp

δε ξερω ΙΣΩΣ ξερει καλυτερη μπαλα απο εμας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: επαναλαμβανω ....

kalgeorge
06/07/2009, 13:34
εγω για τον Μαιστοροβιστ ξερω οτι ...καποιος... σουηδος... που ΙΣΩΣ ξερει καλυτερα απο εμας (:lol: :lol: :lol: ) .... ειπε οτι ειναι καλυτερος του μελμπεργκ.....

δε ξερω ΙΣΩΣ ξερει καλυτερη μπαλα απο εμας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: επαναλαμβανω ....

καλα αν ειπε οτι ειναι καλυτερος του μελμπερκ....:a21: :a28: :a31:

kalgeorge
06/07/2009, 21:08
Όχι ρε...μαλάκας θα είναι ο Μάγκατ που τον πήρε στη Σάλκε.:p :a22: :a22:

αλλη μια ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ που πηγε γερμανια...συνεχιζει την ενδοξη καριερα του.....και καταφερε μεταγραφαρα πανω στο ανθος της ηλικιας του......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.sport24.gr/html/ent/257/ent.302257.asp

STOYBI
06/07/2009, 21:32
εγω παντως σας λεω να εισατε λιγο πιο επιφυλακτικοι σε αυτα που περιμενετε να δειτε απο την ΑΕΚ...

οσο δε φευγουν Blanco, Scocco, Djebbour, Maistorovic, Κυργιακος .... και ερχονται μερικοι ρολιστες που ειχαμε αναγκη...ειμαστε ικανοι να παρουμε το πρωταθλημα κανονικοτατα.....

ενα γα....νο δεξι μπακ και ενα επιτελικο χαφ με αριστερο ποδι να παρουμε επιτελους .... και τα λεμε απο Αυγουστο... στο γηπεδο :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

δε κανω δηλωσεις απλα περιμενω να δω πως θα ειναι η ομαδα με 1 χρονο στις πλατες της πιο δεμενη(και με προετοιμασια του μισιτου αλλα και.... γνωστου στο στησιμο ομαδας βατραχου...) και με τη δεδομενη ποιοτητα στους παραπανω παιχτες που θα ζηλευαν ΟΛΕΣ οι ομαδες στην Ελλαδα...

υγ
η ΑΕΚ ξεκινα τελευταια απο ολες τις ελληνικες ομαδες τις ευρωπαικες της υποχρεωσεις.... εχει πολυ καιρο μπροστα της για προετοιμασιες - μεταγραφες κτλ

υγ2
ΜΟΝΟ απο αυτο το site μαθαινω τα νεα http://aek365.gr/ τους αλλους... ΑΡΔ τους μποικοταρω (για να μη του πλακωσω στις μαπες)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..................................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
06/07/2009, 22:14
αλλη μια ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ που πηγε γερμανια...συνεχιζει την ενδοξη καριερα του.....και καταφερε μεταγραφαρα πανω στο ανθος της ηλικιας του......

http://www.sport24.gr/html/ent/257/ent.302257.asp Πω πω ρε πούστη τι είχαμε και τι χάσαμε.:sad:

Πάντως εσείς καλά ξηγηθήκατε,τότε που σάς ζητάγανε το Βύντρα.'Τι λέτε κύριοι,από το Λουκά ξεκινάει η ενδεκάδα.":bawl: :bawl:

Άντε να δούμε ποιός θα κατορθώσει να σταθεί επάξια δίπλα του ώστε να γίνει η πανάθα βράχος πίσω.:bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :bawl: :bawl:

kalgeorge
06/07/2009, 22:20
Πω πω ρε πούστη τι είχαμε και τι χάσαμε.:sad:

Πάντως εσείς καλά ξηγηθήκατε,τότε που σάς ζητάγανε το Βύντρα.'Τι λέτε κύριοι,από το Λουκά ξεκινάει η ενδεκάδα.":bawl: :bawl:

Ά

Eγω παλι φιλε μου πιστευω οτι ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΕΤΟΣ.....

Ο ΕΝΑΣ!!!

Ο Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο-Σ-

το.....
Β Α Ρ Ο Μ Ε Τ Ρ Ο

ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

vangelis 64
06/07/2009, 23:25
Eγω παλι φιλε μου πιστευω οτι ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΕΤΟΣ.....

Ο ΕΝΑΣ!!!

Ο Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο-Σ-

το.....
Β Α Ρ Ο Μ Ε Τ Ρ Ο

ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: Πρόσεξε μην αποκαλυφθεί στο μεταξύ μας ματς γιατί όπως λέει κι η παροιμία.....:rotflmao: :rotflmao:

Ρε kal.ο φίλος σου ο Καραγκούνης,ο ηγέτης τού κέντρου,ο αρχηγός ρε....έφαγε κόκκινη στο φιλικό.:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

doctor x
07/07/2009, 00:58
Γιατρε παλι δεν με διαβαζεις μαλλον...το γηπεδο εγινε και μαγκια του Σωκρατη....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....αυτο το καταλαβαινεις εστω...

υ.γ. του υ.γ. αυτοι οι δικηγοροι εχουν χασει πολλες φορες τον δρομο...το αρθρο δεν ειναι του Κοντου...ειναι ο νομος 1892/90 αρθρο 44 του 1990...αν δεν ξερεις και τι λεει....http://archive.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=27.05.2004,id=64652684 ...οταν ομως γινετε νομος οπου πληρωνει το ελληνικο κρατος απο την τσεπη του πως το λες???Νομος 2021/92 του 1992 με ονομασια ''Ταμείο διαχείρισης πιστώσεων για εκτέλεση αρχαιολογικών έργων και άλλες ΑΛΛΕΣ διατάξεις''...παραθετω μοναχα το πρωτο αρθρο...

Αρθρο 1

Συνισταται νομικο προσωπο ιδιωτικου δικαιου με εδρα την Αθηνα υπο την επωνυμια ''Ταμειο διαχειρισης πιστωσεων για εκτελεση αρχαιολογικων εργων και αλλες διαταξεις''

Εργο του Ταμειου ειναι ειναι η διαχειρηση των καθε ειδους πιστωσεων για τα εργα

1. Συντηρηση μνημειων Ακροπολης
2. Συντηρηση Ναου Επικουριου Αππολωνος στις Βασσες Φιγαλιας
3,4,5,6,7,8,9,
10 Συντηρηση ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (αφου εκλεψε τα λεφτα της Τραπεζας Κρητης που εντελει εκλεισε) στην Α' Εθνικη κατηγορια...το εργο το αναλαμβανει ο γνωστος αρχαιολογος Σωκρατης Κοκκαλης με χορηγιες του ελληνικου Κρατους....1.Οτε συσκευες καρτοσταθερης τηλεφωνιας ανα την επικρατεια...2) OΠΑΠ διεξαγωγη ολων των τυχερων παιχνιδιων εκτος του ΠροΠο και Ιπποδρομου (ξυστο,παμε στοιχημα κλπ) αφου βεβαια ολες οι μηχανες μηχανογραφησης και λογισμικου ειναι δικα του...3) δεν ξερουμε ακομα τι θα του χαρισουμε....:lol: :lol: :lol:
ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ Η ΑΕΚ....η ΑΕΚ στο γηπεδο κερδισε περισσοτερους βαθμους..βεβαια ευτυχως που δεν εκανε κανα ντου να μην αρχισει ενας αγωνας και τρεχει παλι ο Γκαγκατσης να αλλαζει τον νομο οπως στην Νεα Σμυρνη...για την Αεκ λεω ντε....

υ.γ.2 του υ.γ.2 συνεχειζεις να γαυριζεις και μου λες για αλλα εργα...ναι...οκ...θα πληρωσουμε ΓΑΜΙΣΙΑΤΙΚΑ για γηπεδα που δεν θα χαρουμε ποτε...

Το γήπεδο Καραϊσκάκη Το 2002 ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα κατασκευάσει ιδιόκτητο γήπεδο στην περιοχή του Ρέντη. Το 2003, όμως άλλαξαν τα δεδομένα. Η ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία είχε την κυριότητα του σταδίου Καραϊσκάκη, παραχώρησε το στάδιο στη ΓΓΑ. Η ΓΓΑ με τη σειρά της το έδωσε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Οι παράγοντες του Ερασιτέχνη ανέθεσαν το έργο στην εταιρεία "Καραϊσκάκη ΑΕ" με κύριο μέτοχο τον Σωκράτη Κόκκαλη. Πλέον ο Ολυμπιακός θα είχε γήπεδο για τα επόμενα 49 χρόνια, ενώ η ΕΟΕ θα εισέπραττε ποσοστό 15% από τα ετήσια έσοδα του γηπέδου από το 2019 και έπειτα. Αυτό έγινε για να αποπληρωθεί το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ που δηλώθηκαν ως πόροι ανέγερσης του γηπέδου. Από τα 60 εκατομμύρια, τα 20 προέρχονταν από ίδια κεφάλαια και τα 40 από δάνεια τραπεζών. Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία το ποσό θα αποπληρωθεί έως το 2011, κάτι που σημαίνει ότι τουλάχιστον για οκτώ χρόνια ο Ολυμπιακός θα εκμεταλλεύεται το γήπεδο που χτίστηκε σε κρατικό οικόπεδο χωρίς να δίνει ούτε ευρώ από τα έσοδά του στην ΕΟΕ.

Την ΕΟΕ την πληρωνω ομως οπως και εσυ....αρα αφου μεχρι το 2019 δεν θα παιρνει φραγκο την ''τρυπα'' την πληρωνω και εγω...

υ.γ.3 του υ.γ.3 αυτο δεν το καταλαβα....και δεν μπορω να απαντησω....

και προς γνωσην και αναγνωσην....σωστος ο μπουγατσας...το μονο που με βρισκει αντιθετο για τι εχουμε 2 διαφορετικα ποσα για το χρεος της ΑΕΚ στο δημοσιο...ο ενας λεει 30 και ο αλλος 90...βεβαια ειχε ακουστει κατι περι τοκοι των τοκων Ο ΤΟΚΟΙ και εφτασε στα 90 το ποσο....

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=7821

ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ....

ελπιζω να μην γαυρισεις παλι και να με πας στο πως χαρισαν την εκταση στους προσφυγες το 28 για να κανει η Αεκ γηπεδο....η για τον Big Mac....η οτι αλλο βρεις να μου αντιπαραθεσεις...εγω μαζι σου ειμαι και συμφωνω...αλλα αλλος ηταν ο πρωτος διδαξας...ετσι ειναι η ζωη των πρωτων θα μου πεις... :sad:

δεν ειπα τιποτα διαφορετικο.απλα για το γηπεδο ΑΝ το εφτιαχνε το κρατος ΧΩΡΙΣ τον ολυμπιακο θα πληρωνες και την ανεγερση και την συντηρηση(πχ δες το Καραισκακη πριν η τα υπολοιπα ολυμπιακα εργα/γηπεδα τωρα )ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ μιλαμε παντα ε?γιατι θεωρητικα μονο τα...Γιαννενα εχουν υποστει τους νομους!(λεμε τωρα):wave2:

arxaios
07/07/2009, 01:01
Ξάδερφος του ............. Σουηδού ;;;

http://www.youtube.com/watch?v=4GbLdmypMmU

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
07/07/2009, 02:07
δεν ειπα τιποτα διαφορετικο.απλα για το γηπεδο ΑΝ το εφτιαχνε το κρατος ΧΩΡΙΣ τον ολυμπιακο θα πληρωνες και την ανεγερση και την συντηρηση(πχ δες το Καραισκακη πριν η τα υπολοιπα ολυμπιακα εργα/γηπεδα τωρα )ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ μιλαμε παντα ε?γιατι θεωρητικα μονο τα...Γιαννενα εχουν υποστει τους νομους!(λεμε τωρα):wave2:

Μα γιατι να φτιαξει γηπεδο το κρατος αφου υπηρχε κιολλας η Ν.Φ. στον φακελλο του 2004???και μην ξαναπουμε τι εγινε για να βγει το ενα γηπεδο και να μπει το αλλο σταδιο που εγινε γηπεδο...
Δυστηχως οι νομοι στην Ελλαδα δεν εφαρμοζονται....εγω δεχομουνα και ηθελα να πεσει τοσες κατηγοριες η ΑΕΚ αρκει να μην μπορει να μου πει κανεις τιποτα....και ξερεις αν λεω κουβεντες του αερα....εσυ για την ομαδα σου???θα το δεχοσουνα????πχ για τον μπαρμπα Θωμα και το Αιγαλεω να πεσει....ξερω ξερω....δεν αποδειχτηκε ποτε....

kalgeorge
07/07/2009, 07:14
Πρόσεξε μην αποκαλυφθεί στο μεταξύ μας ματς γιατί όπως λέει κι η παροιμία.....:rotflmao: :rotflmao:

Ρε kal.ο φίλος σου ο Καραγκούνης,ο ηγέτης τού κέντρου,ο αρχηγός ρε....έφαγε κόκκινη στο φιλικό.:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε το παλικαρι ειναι παικτουρα λεμε....
ΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.......

ειδικα νομιζω ενα ρεπορταζ λεει οτι στο τελευταιο σουτ που επιχειρησε, ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ
:bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :bigcry:

SnakeMJK
07/07/2009, 08:21
καλά ρε, τι είναι αυτοί οι βάζελοι... αν κέρδιζαν δηλαδή πόσο πιο γαμάτα θα είχαν παίξει απ όσο γράφουν; :p

el_hymador
07/07/2009, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
καλά ρε, τι είναι αυτοί οι βάζελοι... αν κέρδιζαν δηλαδή πόσο πιο γαμάτα θα είχαν παίξει απ όσο γράφουν; :p

Θες να σου θυμισω τι γραφουν οι δικες σας φυλλαδες μετα απο φιλικο αγωνα του γαυρου; :rolleyes:

Τα φιλικα και ειδικα τα πρωϊμα δεν προσφερονται για διεξαγωγη συμπερασματων...εμενα πιο πολυ θα με ανησυχουσε μια ομαδα που κερδιζει και παιζει καλα στα φιλικα παρα μια που χανει με χαλια εμφανισεις...:winka:

doctor x
07/07/2009, 08:43
Μα γιατι να φτιαξει γηπεδο το κρατος αφου υπηρχε κιολλας η Ν.Φ. στον φακελλο του 2004???και μην ξαναπουμε τι εγινε για να βγει το ενα γηπεδο και να μπει το αλλο σταδιο που εγινε γηπεδο...
Δυστηχως οι νομοι στην Ελλαδα δεν εφαρμοζονται....εγω δεχομουνα και ηθελα να πεσει τοσες κατηγοριες η ΑΕΚ αρκει να μην μπορει να μου πει κανεις τιποτα....και ξερεις αν λεω κουβεντες του αερα....εσυ για την ομαδα σου???θα το δεχοσουνα????πχ για τον μπαρμπα Θωμα και το Αιγαλεω να πεσει....ξερω ξερω....δεν αποδειχτηκε ποτε....

εσυ δεν ειπες οτι καλα εκαναν και το γκρεμισαν?!τελος παντων ...οτι ειναι προβληματικη η κατασταση απο τη στιγμη που οι ομαδες αντιμετωπιζονται αναλογα με τους ψηφους τους ειναι.εξαλλου οπως εγραψε κ ο Πανουτσος σημερα απο την εποχη Κοσκωτα εχει περασει στον κοσμο(με την ανοχη του κρατους)το παγκοσμιας πρωτοτυπιας οτι τα χρεη των προηγουμενων διοικησεων δεν πρεπει να πληρωνονται αφου το ...κρατος τα....αφησε!!!!!!!κ απο αυτο εχουν περασει και περνανε ΟΛΕΣ οι ομαδες που εχουν κοσμο να πιεσει....οποτε....ειναι για να ...καθομαστε να συζηταμε...:wave2:

Akatanomastos
07/07/2009, 09:19
μακαρι να χανουμε σε ολα τα φιλικα, για να γινοντε εκει οι δοκιμες, τα λαθη κλπ κλπ ωστε να μην συμβαινουν στα επισημα..
και να δουν τους παπαρες που εχουμε ωστε να παρουν κανα σοβαρο μπακ
ο καρα θεος

κανει ενταντικη προετοιμασια για την νεα χρονια

el_hymador
07/07/2009, 09:21
μακαρι να χανουμε σε ολα τα φιλικα, για να γινοντε εκει οι δοκιμες, τα λαθη κλπ κλπ ωστε να μην συμβαινουν στα επισημα..

ο καρα θεος

κανει ενταντικη προετοιμασια για την νεα χρονια

Ο Καρα ειναι ο μοναδκος παικτης που μπορει να βγαινει η ομαδα σε αντεπιθεση και αυτος να γυρναει γυρω απο τη μπαλα για κανα λεπτο μεχρι που να τη πασαρει... :lol: τι παλικαρι! τι φυσιογνωμια!

Akatanomastos
07/07/2009, 09:24
η αληθεια παντως ειναι πως και φετος με τα οσα εχουμε δει, βλεπω ενα σοβαρο (οπως περισυ) προβλημα στην δημιουργια του παινιδιου μας

θα μου πεις δεν εχει παιξει ακομα σισε κατσουρ λετο

αλλα απο τους τρεις ο λετο μονο εχει αυτον τον ρολο, και δεν τον πολυβλεπω να το κανει αυτο
:sick:

kalgeorge
07/07/2009, 09:24
Ο Καρα ειναι ο μοναδκος παικτης που μπορει να βγαινει η ομαδα σε αντεπιθεση και αυτος να γυρναει γυρω απο τη μπαλα για κανα λεπτο μεχρι που να τη πασαρει... :lol: τι παλικαρι! τι φυσιογνωμια!

ρε σταματηστε ρε......

μιλατε ετσι για το εργαλειο;;;;
την παιχτουρα;;
τον τυπαρα;;;;
τον απαραιτητο;;;;
το μηχανακι;;;;

τσ τσ τσ....

DUKASII
07/07/2009, 09:35
αυτος ο Καντε....

ΤΙ ΠΑΛΤΟΥΔΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ????????

βυντρα και παλι βυντρα..

el_hymador
07/07/2009, 09:37
ρε σταματηστε ρε......

μιλατε ετσι για το εργαλειο;;;;
την παιχτουρα;;
τον τυπαρα;;;;
τον απαραιτητο;;;;
το μηχανακι;;;;

τσ τσ τσ....

γα το θεμα Καραγκουνη εχω αναφερθει στο παρελθον πολλακις και ως εκ τουτου δεν θα παρασυρθω απο τα εμπρηστικα σας σχολια σε αλλη μια ανουσια συζητηση σχετικα με τη ποδοσφαιρικη ποιοτητα του παικτου αυτου...σας παραπεμπω λοιπον σε προηγουμενα μηνυματα μου και δεν προκειται να γινω συμμετοχος σε αυτο που μεθοδευμενα επιχειρειτε το τελευταιο διαστημα, την σπιλωση δηλαδη του ονοματος ενος αξιολογου παικτη του Παναθηναϊκου

ειστε φαιδρος και υποθετος

kalgeorge
07/07/2009, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αυτος ο Καντε....

ΤΙ ΠΑΛΤΟΥΔΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ????????

βυντρα και παλι βυντρα..

ρε τι ειναι αυτα που λες ρε εγκαθετε;;;;

ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΕΙΝΆΙ.....
αφου τον ειπαν καθαρα ρε συ...τον ηθελαν ΟΛΕΣ οι ομαδες στο σαμπιονα......(ξεχασαν να αναφερουν οτι τον ηθελαν σαν αναπληρωματικο στοπερ, και οτι οι δημοσιογραφοι που μιλησαν για αυτον ειπαν.....μετριος παικτης.)

αλλα οι ρεπορτερς εχτες το ειπαν ρε...ειναι ΑΠΑΙΚΤΟΣ στο ενας-με-εναν.
δεν ειδες εχτες;; με τι απαικτο τροπο του πηρε ο αλλος την μπαλα;;:lol:

α ρε γιδια....σας κοροιδευουν 6 χρονια με το ΜΠΑΜ στην θεση του στοπερ...,και μετα την μεταγραφαρα του ντειβιντ, ηρθε ο καντε...
αντε περαστικα....μην ξεχασετε να ανανεωσετε τα διαρκειας.

kalgeorge
07/07/2009, 09:39
γα το θεμα Καραγκουνη εχω αναφερθει στο παρελθον πολλακις και ως εκ τουτου δεν θα παρασυρθω απο τα εμπρηστικα σας σχολια σε αλλη μια ανουσια συζητηση σχετικα με τη ποδοσφαιρικη ποιοτητα του παικτου αυτου...σας παραπεμπω λοιπον σε προηγουμενα μηνυματα μου και δεν προκειται να γινω συμμετοχος σε αυτο που μεθοδευμενα επιχειρειτε το τελευταιο διαστημα, την σπιλωση δηλαδη του ονοματος ενος αξιολογου παικτη του Παναθηναϊκου

ειστε φαιδρος και υποθετος

ναι ναι ξερω ρε....
οπως λεει και ο παναγιωτης..(μπουσα) προσοχη στην πλατη ρε....

idi
07/07/2009, 10:35
εσυ δεν ειπες οτι καλα εκαναν και το γκρεμισαν?!τελος παντων ...οτι ειναι προβληματικη η κατασταση απο τη στιγμη που οι ομαδες αντιμετωπιζονται αναλογα με τους ψηφους τους ειναι.εξαλλου οπως εγραψε κ ο Πανουτσος σημερα απο την εποχη Κοσκωτα εχει περασει στον κοσμο(με την ανοχη του κρατους)το παγκοσμιας πρωτοτυπιας οτι τα χρεη των προηγουμενων διοικησεων δεν πρεπει να πληρωνονται αφου το ...κρατος τα....αφησε!!!!!!!κ απο αυτο εχουν περασει και περνανε ΟΛΕΣ οι ομαδες που εχουν κοσμο να πιεσει....οποτε....ειναι για να ...καθομαστε να συζηταμε...:wave2:

η διαφορα ηταν οτι το γηπεδο ανήκε στην ΑΕΚ (στην ερασιτεχνική) και οχι σε δημόσιο φορεα οπως το Καραϊσκάκη που δωρίσθηκε στον Κοκκαλη (και οχι στον ερασιτέχνη ολυμπιακό η τη ΠΑΕ)

αλλη διαφορα ειναι οτι ξεσπιτώθηκαν παρα πολλοι αθλητες που καναν προπονηση και αγωνες στο σταδιο Καραϊσκάκη ... και ο Εθνικος που πηρε την εξορια..... και ουσιαστικα εχει καταδικαστεί απο αυτο το πραμα ... αλλα θα μου πεις οτι αυτο ηταν εξαρχης το σχεδιο μοιας και ο γαυρος ΠΟΤΕ δεν ηθελε αλλη ομαδα Α εθνικης στον Πειραια... εξαφάνισε ολες τις παλιες καλες ομαδες του Πειραια και της ευρυτερης περιοχης μεσα σε 20-30 χρονια.... και τις εκανε ομαδες γειτονιας... μιλαμε για ομαδες που ειχαν ακομα και μεγαλυτερη ιστορια απο αυτη του γαυρου που ουσιαστικα ειναι αποτελεσμα συγχώνευσης πολλων ιστορικών ομαδων του Πειραια... με "ύποπτες" μεθοδους...

DUKASII
07/07/2009, 10:46
η διαφορα ηταν οτι το γηπεδο ανήκε στην ΑΕΚ (στην ερασιτεχνική) και οχι σε δημόσιο φορεα οπως το Καραϊσκάκη που δωρίσθηκε στον Κοκκαλη (και οχι στον ερασιτέχνη ολυμπιακό η τη ΠΑΕ)

αλλη διαφορα ειναι οτι ξεσπιτώθηκαν παρα πολλοι αθλητες που καναν προπονηση και αγωνες στο σταδιο Καραϊσκάκη ... και ο Εθνικος που πηρε την εξορια..... και ουσιαστικα εχει καταδικαστεί απο αυτο το πραμα ... αλλα θα μου πεις οτι αυτο ηταν εξαρχης το σχεδιο μοιας και ο γαυρος ΠΟΤΕ δεν ηθελε αλλη ομαδα Α εθνικης στον Πειραια... εξαφάνισε ολες τις παλιες καλες ομαδες του Πειραια και της ευρυτερης περιοχης μεσα σε 20-30 χρονια.... και τις εκανε ομαδες γειτονίας... μιλαμε για ομαδες που ειχαν ακομα και μεγαλυτερη ιστορια απο αυτη του γαυρου που ουσιαστικα ειναι αποτελεσμα συγχώνευσης πολλων ιστορικών ομαδων του Πειραια... με "ύποπτες" μεθοδους... ρε λαλακα ιντι θυμασαι τη καταρα που χες ριξει στο καπανταη οταν εφυγε απο την αεκ..οτι θα πας εξω παλιο καπανταη δε θα παιξεις..και αμα γυρισεις θα σε θελει το πολυ καμια καβαλα??

ε..επιασε..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

idi
07/07/2009, 10:47
χαχαχαχα που να δεις τι καταρες εχω ριξει στον Τσολε.... που θα παει καποτε θα πιασουν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

doctor x
07/07/2009, 11:37

αλλη διαφορα ειναι οτι ξεσπιτώθηκαν παρα πολλοι αθλητες που καναν προπονηση και αγωνες στο σταδιο Καραϊσκάκη ... και ο Εθνικος που πηρε την εξορια..... και ουσιαστικα εχει καταδικαστεί απο αυτο το πραμα ... αλλα θα μου πεις οτι αυτο ηταν εξαρχης το σχεδιο μοιας και ο γαυρος ΠΟΤΕ δεν ηθελε αλλη ομαδα Α εθνικης στον Πειραια... εξαφάνισε ολες τις παλιες καλες ομαδες του Πειραια και της ευρυτερης περιοχης μεσα σε 20-30 χρονια.... και τις εκανε ομαδες γειτονιας... μιλαμε για ομαδες που ειχαν ακομα και μεγαλυτερη ιστορια απο αυτη του γαυρου που ουσιαστικα ειναι αποτελεσμα συγχώνευσης πολλων ιστορικών ομαδων του Πειραια... με "ύποπτες" μεθοδους...
το να πιστευεις οτι υπαρχει...οργανωμενο σχεδιο εξαφανισης του...Εθνικου(η εστω υπηρχε)ειναι ταινια φαντασιας απλα ο ολυμπιακος ειχε κ εχει μεγαλυτερη δυναμικη και με το περασμα του χρονου γιγαντωθηκε προσελκυοντας περισσοτερους πελατες /οπαδους.ΚΑΘΕ ομαδα εξαλλου θελει να μεγαλωσει τη...λιμνη των οπαδων της(τι σου θυμισα ε?).τωρα για τους ...αθλητες του στιβου που εχασαν το Καραισκακη μαλλον θα εννοεις τιποτα κομαντος που προετοιμαζονταν για το..Ιρακ γιατι μονο τετοιοι μπορουσαν να προπονηθουν εκει.!
επαναλαμβανω ΚΑΝΕΝΑ γηπεδο τετοιου μεγεθους δεν μπορει να χτιστει και να συντηρηθει απο το κρατος (γιατι απλα δεν συμφερει)αν δεν υπαρχει ο αντιστοιχος ολυμπιακος ,αεκ κλπ απο πισω για να αποκτησουν αξια και τα ...γυρω γυρω(η τα ...απο κατω!)γιατι μονο απο τους ...αγωνες ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ(δες και το εξωτερικο).το κρατος ας φτιαξει απλους ,φτηνους ,λαικους στιβους για την ΑΠΛΗ αθληση ΟΛΟΥ του κοσμου και το Ολυμπιακο σταδιο με τα περιφεριακα φτανουν για τον πρωταθλητισμο.
ΥΓ.στον Κοκκαλη η καλυτερα σε εταιρια συμφεροντων Κοκκαλη χαριστηκε ουσιαστικα το οικοπεδο για...50 χρονια κ εκεινος πηρε δανειο για να το φτιαξει (ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΡΙΝ!το ποιοι εχουν ευθυνες γι αυτο ειναι μεγαλη συζητηση...)
κ επειδη ΟΛΑ τα θεωρουμε ευκολα γιατι και οι αλλες ομαδες με την ιδια (ΣΧΕΤΙΚΑ )δυναμικη ενω ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ τις εκτασεις δυσκολευονται τοσο να φτιαξουν γηπεδο?που ειναι οι εταιριες και οι τραπεζες που εδιναν εγγυησεις για τα δανεια για τη φιλαδελφεια πριν τους ολυμπιακους?μηπως (εκτος απο τα μεσα του Κοκκαλη)απλα αυτο το γηπεδο ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ κιολας?
ακομα και σε περιοδο οικονομικης κρισης με τα θεωρητικα χρεη του Ολυμπιακου στα 60εκ βρισκονται καποιοι που δινουν 40 και 50 εκ για το 40% και συζητανε για το καραισκακη .απλα τροφη για σκεψη.δεν υπερασπιζομαι τον Κοκκαλη αλλα δεν ειναι και ..ασπρο/μαυρο ολα!:wave2: