View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
Akatanomastos
19/08/2009, 23:20
ρε αεκακια σταματηστε να βγαζετε @@ με τα μαμισια αλλων..
η ομαδα σταθηκε πολυ καλα, και μπορουσε και καλητερα..
ελπιζω τωρα που θα αποκλειστουμε να δωσει πραγματικα τα παντα στην ελλαδα να μας δωσει χαρα, και να βουλησει τους 2-3τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ...........ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ
Άπαντήστε μου σάς παρακαλώ........πώς γίνεται στό πιό κρίσιμο καί σημαντικό
παιχνίδι νάστε πολύ λιγότεροι άπ'ότι μέ τούς Τσέχους....??
Έλα Τζώρτζ.......πές μας έσύ πού έλεγες γιά τούς 5-6 Άεκτσήδες....!!!
Μήπως ...........λέω έγώ τώρα μήπως..........ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΙΠΑ....
έπειδή δέν άντέχετε καί σάς άρέσει τό πανηγυράκι
μαζευτήκατε όλοι μέ τούς πεθαμένους νά γιορτάσετε....???
Έπειδή λέω έγώ ό κακός,σήμερα φεύγατε καί όλο φεύγατε.........
κάθε φορά πού τό ρουφάγατε,όλο καί φεύγατε.....!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ..........όχι σάν τούς 2-3 Άεκτσήδες......
Ξέρω ,ξέρω είστε μπουκωμένοι άπό τό τσιμπούκι καί δυσκολεύστε νά άπαντήσετε.....!!!
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ.....?????
Ε........ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ........
Η ΒΟΥΣΛΟΥΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ...... !!!!!!!!
Καί λίγα λόγια γιά τό παιχνίδι.......
Μία κλάση έπάνω ή Λάρισσα τής Ίσπανίας.......!!!
Έκανε άλλαγή ταχύτητας μετά τό 1-1
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...........ΛΕΣ
Μέ συγχωρείτε κύριοι άργήσατε,κρατήστε τά 60 σας μύρρια.....!!!
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ...........ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ....!!!
Ό ΤΕΝ - ΤΕΝ..........????
Τί νά πώ...??
Πάλι ζωγράφισε....!!!
Μάττος....???
Ζιλμπέρτο .........σέντερ μπάκ μέ άντιπάλους Φορλάν ,Άγκουέρο,Ροντρίγκεζ...???
Τόν Κατσουράνη δέ βλέπω σέντερ μπάκ κί άνησυχώ ......ΤΖΩΡΤΖ...???
Δηλώσεις Πατέρα.......
ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ.....!!!!
Κατσουράνης........πολύ σωστές δηλώσεις.......ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΣΥ
ΟΠΩΣ ΜΕ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ.....!!!
Μετά τό 1-1 γιούργια στά παλιούργια....!!!
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ ΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ.....?????
ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ...??
ΔΥΣΚΟΛΟ.....!!!!
Οί παίκτες...??
Μούν.............κορυφαίος μπάκ.....!!!!!!
Ζιλμπέρτο..........μιά νέα καρριέρα ξεκινά......!!!
Μάτος.........καλά αύτός δέν έφυγε...??
ΤΖΙΜΠΡΙΛ...........Γαλλικό παλτό άεροδρομίου.....!!!!
Βύντρα..........όπως πάντα πρώτος στό Καλαματιανό........!!!!
Γκαλίνοβιτς..........Τροχαία Προαστίων...???
Δυστυχώς καί πάλι ότι καλύτερο είχατε νά έπιδείξετε ήταν ό Καραγκούνης......!!!!
καί φυσικά ό Λέτο....!!!!
:wave2:
Χαχαχαχα...... μιλανε οι ξεβρακωτοι για παλτα...... θελεις να σου αναλυσω τη γκαρνταρομπα σου....?
Ασε τον σισε φιλε μου δε φταιει αυτος για τα 3 γκολ ..... το προβλημα ειναι η αμυνα η αναπτυξη (φανηκε απο τις γιομες του 1ο ημιχ) το τερμα και η τακτικη του γυφτο ολλανδου.....
Πως γλυτωσε το πωλητηριο ο σκοκο και μπλανκο.....δε σου εχει μεινει και τιποτα
Μεγαλος προεδρας αυτος ο θανοπουλος :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
20/08/2009, 03:18
o Ντεμης φταιει που εφυγε το κολοπαιδο...
btw οι επενδυτες που ειναι???με καικι ερχονται απο την Μεγαλονησον???και ο Τιγρης???που ειναι οεο???
ε ρε κατι γλεντια που θα ζησουμε φετος....
http://www.youtube.com/watch?v=RUWMkwVV7bk
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
o Ντεμης φταιει που εφυγε το κολοπαιδο...
btw οι επενδυτες που ειναι???με καικι ερχονται απο την Μεγαλονησον???και ο Τιγρης???που ειναι οεο???
ε ρε κατι γλεντια που θα ζησουμε φετος....
http://www.youtube.com/watch?v=RUWMkwVV7bk
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ.............
ΡΙΒΑΛΝΤΟ...........ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ..........ΤΟΖΕΡ...........ΣΟΡΕΝΤΙ ΝΟ...........ΤΣΙΡΙΛΟ...........
Κ.Λ.Π.......Κ.Λ.Π......Κ.Λ.Π.....
ή
γιά τά πετυχημένα καί φτηνά συμβόλαια τών..........
ΦΕΡΡΕΡ..........ΔΩΝΗ..........ΜΠΑΣΙΝΑ...........κ.λ.π....κ.λ.π....
μερικά έκ τών όποίων άκόμα τά πληρώνει ή ΑΕΚ....?????
Ή μήπως φταίει ό Θανόπουλος γιά τά 25-30 μύρρια χρέη πού βρήκε....???
Άπό μιά όμάδα πού είχε φοβερά έσοδα καί στηρίχτηκε άπό τόν κόσμο όσο ποτέ....???
Έπί 4 χρόνια....??
Άστο φίλε...........μάνατζερ τής Βανδή έγινε τό πουλέν σου.......καί τού Σαντάνα......!!!
Γιά έκεί ήταν άπό τήν άρχή ,αλλά άσέλγησε κι αύτός μέ τήν παρέα του
στίς πλάτες μας....!!!
Μόλις τό παραδεχτείς..............τά ξαναλέμε.....!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ακόμα και στο χιούμορ για γέλια είστε...
χουμορ δεν εχουμε αλλα ΠΑΝΤΑ ειχαμε/θα εχουμε καλυτερη ομαδα απο εσας .... τον "Εργοτελακο της Ροδου":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
kalgeorge
20/08/2009, 09:13
ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ...........ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ
Άπαντήστε μου σάς παρακαλώ........πώς γίνεται στό πιό κρίσιμο καί σημαντικό
παιχνίδι νάστε πολύ λιγότεροι άπ'ότι μέ τούς Τσέχους....??
Έλα Τζώρτζ.......πές μας έσύ πού έλεγες γιά τούς 5-6 Άεκτσήδες....!!!
επειδη ειναι λογικο με την ηλικια σου:lol: να μπερδευεις τις εποχες, θα σου εξηγησω..
ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. οι περισσοτεροι λειπουν, και πολλοι ειμασταν για τετοια εποχη.
2) ειναι αρχη πρωταθληματος ακομα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κρισιμο παιχνιδι που κρινει πρωταθλημα που εχει να δει μια ομαδα 15 χρονια, και φυσικα επρεπε να ειναι πολος ελξης.
προς ακατανομαστο και λοιπους::
γιατι φωναζετε ρε?? δεν ειπαμε εμπιστοσυνη στον τεν κατε?
δεν ειπαμε...αυτος ΞΕΡΕΙ τι μεταγραφες πρεπει να γινουν και ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ??
δεν ειπαμε περισυ του τα φορτωσαν (παικτες) αλλα φετος κανει αυτος κουμαντο???
ακομα γελαει ο κοσμος με τον βοηθο προπονητη που εχουμε....και εσας σας πηρε κοντα 2 χρονια να το καταλαβετε....
για πειτε μου λιγο...εχτες...
- ποιος ηταν δεξι χαφ?
- ποια ηταν τα στοπερ?
- ποιος επαιζε αριστερο χαφ??
- δεκαρι ειχαμε??καμμια μπαλια δηλαδη περασε μπροστα??
- οι γιόμες απο το κεντρο για το κεφαλι του σαλπι...ηταν κολπο??
και οταν λεω ποιος επαιξε....δεν εννοω ονοματα...αλλα αν υπηρχαν στο γηπεδο.
ΡΙΒΑΛΝΤΟ...........ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ..........ΤΟΖΕΡ...........ΣΟΡΕΝΤΙ ΝΟ...........ΤΣΙΡΙΛΟ...........
ή
Άπό μιά όμάδα πού είχε φοβερά έσοδα καί στηρίχτηκε άπό τόν κόσμο όσο ποτέ....???
Έπί 4 χρόνια....??
Άστο φίλε...........μάνατζερ τής Βανδή έγινε τό πουλέν σου.......καί τού Σαντάνα......!!!
στίς πλάτες μας....!!!
171355
alximistis
20/08/2009, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε αεκακια σταματηστε να βγαζετε @@ με τα μαμισια αλλων..
η ομαδα σταθηκε πολυ καλα, και μπορουσε και καλητερα..
ελπιζω τωρα που θα αποκλειστουμε να δωσει πραγματικα τα παντα στην ελλαδα να μας δωσει χαρα, και να βουλησει τους 2-3τους
εγώ προσωπικά δεν βγάζω κανένα @@ με τα γαμήσια άλλων. Ούτε κορόιδεψα ούτε ειρωνεύτηκα. Είπα μόνο το αυτονόητο περί ανάπτυξης και... ποιοτικού κέντρου το οποίο ήταν το ανέκδοτο της ημέρας. Ως γνωστόν σε όσους ασχολούνται έστω και λίγο με το τόπι ομάδα χωρίς κέντρο που να δημιουργεί και να χτίζει και χωρίς ανάπτυξη δεν πάει ποτέ μπροστά. Και αυτό ήταν εμφανέστατο στο χτεσινό παιχνίδι.
Όπως ήταν και με την Σπαρτάκ η οποία ήταν το λιγότερο κατώτερη από τον ΠΑΟ αλλά όλοι είδαν το σοβαρότατο μείον στην ανάπτυξη της ομάδας.
Τώρα το... στάθηκε πολύ καλά η ομάδα... ήταν φιλότιμη και προσπάθησαν. Ότι μπορούσαν το έκαναν πιστεύω σε γενικές γραμμές. Αλλά οι εποχές όπου η φιλοτιμία αρκούσε έχει περάσει προ πολλού.
el_hymador
20/08/2009, 10:42
Ρε το εχετε καψει εντελως ορισμενοι εδω μεσα;
Δηλαδη δεδομενης της αμυνας του Παναθηναϊκου και της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ της Ατλετικο περιμενατε τι;
Και παλι καλα να λεμε....ευτυχως που ηταν ο Σιλβα στην αμυνα και εκοψε κατι πασες - φραμακι γιατι το κοντερ θα μετραγε 5 με 6....
Απο εκει και επειτα μια χαρα παιξαμε μπροστα, οποιος εχει γνωμη για το αντιθετο ας επαιζε αλλιως με τετοια ομαδα και να δουμε σε τι διψηφιο αριθμο θα σταματαγε να μετρα γκολ...
Βγαινει ο καθεις και λεει το μακρυ του και το κοντο του...
Κυριοι, οταν πετανε ψ*λες γυρω σου και εχει εκτεθειμενο τον ποπο σου, δεν το παιζεις γαμικος...φυλαγεσαι...
και αν δεν ειχαμε προδωθει απο τραγικα λαθη θα μπορουσαμε να ειχαμε παρει και θετικο αποτελεσμα...
φυσικα ξεχναμε τη προκριση, αλλα thats life...
εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα, στη τελικη αυτη ειναι και αυτοι ειναι και για τη ποιοτητα τους δειχνουν οιτι παιζουν καλα. \
\
la_villa
20/08/2009, 10:44
για τον αγώνα χτες
ο βάζελος απλά δεν υπήρχε πουθενά στο γήπεδο
καλή η ομάδα της Ατλέτικο αλλα μην την κάνουμε κ Μπαρτσα...δεν είναι σε καμια περίπτωση
παρόλα αυτά είδαμε μια Ατλέτικο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στιγμή ήθελε να ανεβάζει λίγο το ρυθμό και να πετυχαινει γκολ σε στυλ προπόνησης
μια Ατλέτικο να παίζει τακουνάκια και λοιπές αστείες πάσες δείχνοντας μεγάλη υποτίμηση στον αντίπαλο της...λες και παίζαν κανα φιλικο παιχνίδι άνευ σημασίας
μια Ατλέτικο με το που πετύχαινε γκολ να αράζει μέσα στο γήπεδο....
το ότι έπαιξε λίγο ο βάζελος κ έβαλε 2 γκολ οφείλεται καθαρά και μόνο στο ότι οι Ισπανοί "βαριόντουσαν" σε εκείνα τα χρονικά σημεία να παίξουν... (το σκορ υπερ τους και στα δυο σημεία...θυμήθειτε τι έγινε μετα το 1-1 μέχρι το 1-3...απλά ο βάζελος δεν άγγιξε μπάλα)
για αλλη μια φορά το πράσινο τσίρκο μας πρόσφερε απλόχερα απίστευτο γέλιο....
ομολογώ ότι πρώτη φορά όμως τον λυπήθηκα τον βάζελο....εχει παίξει και με καλύτερες ομάδες αλλά τόσο λίγος δεν ήταν -πιστεύω- ποτέ...
για τον Θρύλο της καραφλής πο@#$ρας δεν έχω να σχολιάσω τπτ.....αναμένουμε δυνατότερα ματς....(όπως το κόβω για να γελάσουμε επίσης....έχω μια αίσθηση ότι μας κατάντησε βάζελους...απο ποδόσφαιρο μηδέν)
η Ατλέτικο είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναικό με πολύ καλύτερους παίχτες και ήταν πολύ λογικό να χάσει, δεν περίμενα να δω κάτι άλλο, πιστεύω μάλιστα ότι με τα χάλια που έχετε αυτή τη στιγμή μια χαρά είναι το σκορ, πιστεύω επίσης ότι ο παναθηναικός θα καλυτερέψει πολύ στη συνέχεια απλά δεν έχετε άμυνα και φαίνεται αφού βαφτίζονται αμυντικά χαφ πλέον σαν center back και επιπλέον δεν χρησιμοποιούνται οι δημιουργικοί σας παίχτες ποτέ ή δίνονται μεταγραφή καθώς δεν κάνουν στον αρχιμ@λ@κα που έχετε για προπονητή (νίνης κλέιτο κτλ). Τι να κάνει ο κακόμοιρος ο Σισέ και ο Σαλπιγγίδης αν το μόνο που γίνεται προς αυτούς είναι γιόμες από την άμυνα (πάλι καλά που η ατλέτικο δεν έχει και την καλύτερη άμυνα σαν ομάδα και βάλατε και ένα γκολ έτσι)
Akatanomastos
20/08/2009, 10:59
λοιπον παιδια, η διαχειρηση του 1-1 για μενα ηταν σωστη γιατι απλα οι Ισπανοι δεν θα μεναν σε 1 γκολ.. το ξεραμε ολοι μας..
επισης οι Ισπανοι και μετα το 1 γκολ, και μετα το 2 το δικο μας, θελαν ενα 10λεπτο!!! μεχρι να συνελθουν.ΚΑΙ ΣΤΙς 2 περιπτωσεις ειχαμε ευκαιρια για γκολ, και με λιγη παραπανω προσπαθεια θα μπορουσε να επιτευχθει.. Φανταστειτε να γινοταν το 2-1 ή το 3 -3.. ΑΛΛΟ ματς.
επισης μην γελιομαστε, και την καλητερη αμυνα να εχεις η ομαδα της ατλετικο θα σου κανει γκολ, οχι 3, αλλα 1 σιγουρα,
ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩς,για τα 2 πρωτα γκολ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ που δεν υπηρχε εκει, ή κοιτουσε.
το 3ο γκολ ηταν κοροιδιστικο, και δυστηχως ο βαζελος δειχνει σε διαφορες φασεις μενει.. σε αφασια!!!
ΕΠΙΣΗς ο γκαλινονβιτς χτες, ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΠΑΙΔΕς μην το παραβλεπουμε αυτο, ο Μαριο εχει κανει πολλα καλα παιχνιδια στην ευρωπη, και εχει βγαλει πολλα..αβγαλτα, χτες ομως ηταν σε κακη νυχτα!!! συμβαινουν αυτα.. δεν μπορεις να πεις οτι εφταιγε αυτος για την ηττα αλλα ειχε και ευθηνες!!
το 3ο γκολ θα πρεπε να το βγαλει, το δευτερο την βρηκε(ειχε σωματα μπροστα ββεβαια και δεν εβλεπε καλα) αλλα γενικοτερα χτες δεν ενεπνεε εμπιστοσυνη..
ΒΕΒΑΙΑ οταν οι μεσοι και τα μπακ σου αφηνουν τα σουτ απο το υψος της περιοχης, και οταν ο σπυροπουλος πουλαει ετσι την μπαλα, η ευθηνη του τερμα ερχετε 2η..
Akatanomastos
20/08/2009, 11:08
ο λετο και ο χριστοδουλοπουλος παροτι ειναι διαφορετικα παιδια, και παιζουν διαφορετικα, εχουν ενα κοινο που εχει λειψει στον παναθηναικο (μιας και ο δευτερος δεν παιζει ποτε..)
παιρνουν την μπαλα και κανουν την προσωπικη ενεργεια που δεν κανει κανεις αλλος. σου κανουν την τριπλα και φευγουν φατσα με το τερμα για το γκολ,
ο ΛΕΤΟ χτες, πριν βαλει αυτο το θαυμασιο γκολ, εκανε μια φαση 10 λεπτα ποιο πριν, με τριπλα τρεξιμο, και βγηκε μονος- Εκει αμα σουταρε αμεσως πιστευω οτι και αυτο θα μπαινε, ηταν σε καλη θεση, το ηθελε και ο ιδιος, απλα αν θυμαμαι καλα εκανε την παραπανω-αχρηστη τριπλα και το χασε.
Ο Χριστοδουλοπουλος ειναι ποιο ωριμος, και αλλο στυλ παιχτη(βλεπε λυμπεροπουλος) ποιο αργος, αλλα πολυ ευελικτος και μανουλα σε τριπλες ελευθερωνετε και σουτ.
δεν ξερω πως, αλλα αν παιζαν και οι δυο μαζι πισω απο το φορ μας με αποτελεσμα να του βγαζουν μπαλιες, ή να σπαει αυτος την μπαλα και να ρχοντε αυτοι για γκολ νομιζω θα δουλευε το πραγμα
Akatanomastos
20/08/2009, 11:23
o ΚΑΡΑ για αλλη μια φορα ΗΓΕΤΗς. ΕΝΑ εργαλειο που καθε προπονητης θα ηθελε στην ομαδα του..
ΚAL,
σε χαλασε η ασιστ στον σαλπι
σε χαλασε το σουτ εξω απο την περιοχη που παραλιγο να το καρφωσει???
σε χαλασε η μπαλια στο 1ο ημιχρονο στο κεντρο της αμυνας που ο σαλπι βγηκε οφσαιντ..
και αλλα πολλααααααααααααααααα, για ενα ακομη παιχνιδι σε πολυ υψηλο επιπεδο στα 34 του..
ισως επρεπε να βγει στο 70-75, και να μπει ο φρεσκος νινης, αλλα δεν το αλλαξε λογω βαρους προσωπικοτητας..
Akatanomastos
20/08/2009, 11:38
απο τον παπαρατσι του κοντρα.γκρ
Αυτή είναι η απάντηση που όλοι περιμέναμε!
Come on Sotis!
"Απαντώντας για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν για το κότερο) σε δημοσίευμα ΜΜΕ, έχω να πω τα εξής:
Στα λιμάνια δεν πηγαίνω γιατί η μυρωδιά της θάλασσας μου φέρνει ναυτία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την αγάπη που έχω για τη Λίβερπουλ ορισμένοι προσπαθούν να περάσουν ως πρόταση που δέχθηκα από τη Λίβερπουλ. Και στην τελική, ποια είναι η Λίβερπουλ;
Ουδέποτε είχα πρόταση από τη Λίβερπουλ και απορώ με τον κ.Μπενίτεθ που ακούγεται ότι με θέλει. Γιατί κάθε φορά που η Λίβερπουλ ψάχνει στόπερ πρέπει το δικό μου όνομα να παίζει σε διάφορα σενάρια; Ας βρει επιτέλους η Λίβερπουλ ένα στόπερ για να ησυχάσουμε όλοι!
Είμαι παίκτης της ΑΕΚ (α, χα! Καλό ε;) για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και όχι ανταλλάξιμο προϊόν (κύριοι της Λίβερπουλ μην τα παίρνετε σοβαρά αυτά που λέω) και πιστεύω ότι έχω δείξει πως ξέρω να τιμώ τη φανέλα της ομάδας που φορώ (της Λίβερπουλ δηλαδή)".
:bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol:
o ΚΑΡΑ για αλλη μια φορα ΗΓΕΤΗς. ΕΝΑ εργαλειο που καθε προπονητης θα ηθελε στην ομαδα του..
ετσι ακριβώς :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
20/08/2009, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
καλα εσενα ο καρα σου χει κανει αρκετα κλισματα, και θα σου κανει και αλλα.. μην αγχωνεσαι!:smokin:
kalgeorge
20/08/2009, 12:20
γυρισες αγορι μου???
και γυρισες...και διαβαζεις κατι τετοιες ατακες.....τι αλλο θελεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα εσενα ο καρα σου χει κανει αρκετα κλισματα, και θα σου κανει και αλλα.. μην αγχωνεσαι!:smokin:
πες του να το πάρει όλο με την όπισθεν για να μη βρει πουθενά ο παιχταράς :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
να σαι καλά το είχα ανάγκη το γέλιο ειλικρινά:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
γυρισες αγορι μου???
και γυρισες...και διαβαζεις κατι τετοιες ατακες.....τι αλλο θελεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι γύρισα και έχω πήξει απίστευτα το κέρατο μου, πάλι καλά που ακούμε και κάνα ανέκδοτο και μας φτιάχνει η διάθεση
blackbusa
20/08/2009, 14:01
ή
Έπί 4 χρόνια....??
στίς πλάτες μας....!!!
θα σε παρακαλουσα να μην γαυριζεις και εσυ και να λες οτι ναναι....εγω για αλλα ειχα αποριες και σε αλλα απαντας...και βεβαια δεν ρωτησα εσενα...απλα ειχα καποιες αποριες...
και επειδη εγω δεν ειμαι κοτουλα....
Ριβαλντο...εφυγε για τα φραγκα...και καλα εκανε στα 37 του...
Παπασταθοπουλος...πως μπορεις να κοψεις την καριερα σε ενα 20χρονο παιδι που παει στο campionato...
Τοζερ...τον εδιωξε ο βατραχος αν δεν τα εμαθες....
Σορεντινο...δεν γυρναγε με την καμμια Ελλαδα...διαβαζες την παντοφλα που ετρωγε απο την γυναικα του....
Τσιριλλο...που τον θυμηθηκες αυτον???φετος ηρθε στον Παοκ....γιατι δεν τον αγορασαν???ο Ντεμης δεν ειναι πια προεδρος....ο Θανοπουλος ειναι....
Για τον Φερρερ ηταν οντως ενα μεγαλο λαθος του...που του εκανε ενα τοσο μεγαλο κλειστο συμβολαιο...
ο Δωνης τι???ηταν και ειναι ενας νεος ελληνας ανερχομενος (θεωριτικα) προπονητης...τι λαθος εγινε???απλα δεν κολλησε με την ομαδα....
το ιδιο ισχυει με τον Μπασινα...δεν σημαινει οτι ολοι οι παιχτες πιανουν....εδω ειχες φερει τον Τσιριτς και δεν ακουμπησε....τα κλπ κλπ δεν τα καταλαβαινω και δεν με πολυνοιαζουν....
τι βρηκε ο Θανοπουλος????ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ....Ρε Αγγελε πλακα Με κανεις τωρα???ο Θανοπουλος και ο Νοτιας δεν προσγειωθηκαν ξαφνικα στην ΑΕΚ...ηταν απο τους αρχικους επενδυτες στην ομαδα που μπηκε ο Ντεμης ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ....καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο???
μαζευομαστε 20 ατομα....βαζουμε ολοι απο 10 κουκια....μαζευονται 200 κουκια...αποφασιζουμε
ΟΛΟΙ μαζι μεσω ΔΣ για το πως θα τα ξοδεψουμε....και βγαινει αυτος που εχουμε για μπροσταρη να τα πει σε ολον τον υπολοιπο κοσμο...δεν κανει κουμαντο...
υ.γ. ασελγησε με την παρεα του???ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ.....το ξερεις οτι η παρεα του ειναι ο Θανοπουλος και ο Νοτιας....
υ.γ. 2 ακομα περιμενω να δωσει καποιος στιγμα για τους επενδυτες....που βρισκονται....ποτε θα φτασουν...ποσα λεφτα θα βαλουν....
υ.γ. 3 ακομα δεν εχεις καταλαβει...για εμενα ΑΕΚ παπαλα οχι επειδη εφυγε ο Ντεμης....αλλα γιατι μου εφεραν πισω τον βατραχο....το 96 φανταζομαι εισουνα στην Σαλλονικα....και δεν ακουσες τι ελεγε εξω απο το members club....ποσο μαλλον στον Διονυσο...εγω και ακουσα....και θυμαμαι...και δεν ξεχναω ΠΟΤΕ....
σφαχτητε τωρα με την ησυχια σας....εγω φετος θα το απολαυσω το show....
επειδη ειναι λογικο με την ηλικια σου:lol: να μπερδευεις τις εποχες, θα σου εξηγησω..
ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. οι περισσοτεροι λειπουν, και πολλοι ειμασταν για τετοια εποχη.
2) ειναι αρχη πρωταθληματος ακομα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κρισιμο παιχνιδι που κρινει πρωταθλημα που εχει να δει μια ομαδα 15 χρονια, και φυσικα επρεπε να ειναι πολος ελξης.
προς ακατανομαστο και λοιπους::
γιατι φωναζετε ρε?? δεν ειπαμε εμπιστοσυνη στον τεν κατε?
δεν ειπαμε...αυτος ΞΕΡΕΙ τι μεταγραφες πρεπει να γινουν και ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ??
δεν ειπαμε περισυ του τα φορτωσαν (παικτες) αλλα φετος κανει αυτος κουμαντο???
ακομα γελαει ο κοσμος με τον βοηθο προπονητη που εχουμε....και εσας σας πηρε κοντα 2 χρονια να το καταλαβετε....
- ποιος ηταν δεξι χαφ?
- ποια ηταν τα στοπερ?
και οταν λεω ποιος επαιξε....δεν εννοω ονοματα...αλλα αν υπηρχαν στο γηπεδο.
ΡΕ ΤΖΩΡΤΖ...............ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΝΕΙΣ....??
Άλλα σού γράφω.........άλλα βλέπεις...!!!
Μέ τούς Τσέχους...........ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΑΙΞΑΤΕ....??
ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ...??
ΤΙ ΜΗΝΑΣ ΗΤΑΝΕ....??
ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ.....??
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ............ΧΕΙΜΩΝΑΣ.......????
Όλοι οί βάζελοι 19 Αύγούστου άρχίζουν τίς διακοπές τους..??:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
20/08/2009, 14:17
ΡΕ ΤΖΩΡΤΖ...............ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ ΚΑΝΕΙΣ....??
Άλλα σού γράφω.........άλλα βλέπεις...!!!
Μέ τούς Τσέχους...........ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΑΙΞΑΤΕ....??
ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ...??
ΤΙ ΜΗΝΑΣ ΗΤΑΝΕ....??
ΙΑ ΕΠΟΧΗ.....??
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ............ΧΕΙΜΩΝΑΣ.......????
Όλοι οί βάζελοι 19 Αύγούστου άρχίζουν τίς διακοπές τους..??:rotflmao: :rotflmao:
ρε μαν με δουλευεις?:confused:
τι περισσοτεροι, πλακα μου κανεις?:confused:
και παλι οτι και να ηταν...σου ειπα..ειναι αρχη, αλλοι εχουν ξενερωσει, αλλοι λειπουν αλλοι ετσι αλλοι αλλιως.
εσεις που μπορει να παιρνατε πρωταθλημα μετα απο 300 χρονια, που ησασταν??
θα σε παρακαλουσα να μην γαυριζεις και εσυ και να λες οτι ναναι....εγω για αλλα ειχα αποριες και σε αλλα απαντας...και βεβαια δεν ρωτησα εσενα...απλα ειχα καποιες αποριες...
και επειδη εγω δεν ειμαι κοτουλα....
Ριβαλντο...εφυγε για τα φραγκα...και καλα εκανε στα 37 του...
Παπασταθοπουλος...πως μπορεις να κοψεις την καριερα σε ενα 20χρονο παιδι που παει στο campionato...
Τοζερ...τον εδιωξε ο βατραχος αν δεν τα εμαθες....
Σορεντινο...δεν γυρναγε με την καμμια Ελλαδα...διαβαζες την παντοφλα που ετρωγε απο την γυναικα του....
Τσιριλλο...που τον θυμηθηκες αυτον???φετος ηρθε στον Παοκ....γιατι δεν τον αγορασαν???ο Ντεμης δεν ειναι πια προεδρος....ο Θανοπουλος ειναι....
Για τον Φερρερ ηταν οντως ενα μεγαλο λαθος του...που του εκανε ενα τοσο μεγαλο κλειστο συμβολαιο...
ο Δωνης τι???ηταν και ειναι ενας νεος ελληνας ανερχομενος (θεωριτικα) προπονητης...τι λαθος εγινε???απλα δεν κολλησε με την ομαδα....
το ιδιο ισχυει με τον Μπασινα...δεν σημαινει οτι ολοι οι παιχτες πιανουν....εδω ειχες φερει τον Τσιριτς και δεν ακουμπησε....τα κλπ κλπ δεν τα καταλαβαινω και δεν με πολυνοιαζουν....
τι βρηκε ο Θανοπουλος????ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ....Ρε Αγγελε πλακα Με κανεις τωρα???ο Θανοπουλος και ο Νοτιας δεν προσγειωθηκαν ξαφνικα στην ΑΕΚ...ηταν απο τους αρχικους επενδυτες στην ομαδα που μπηκε ο Ντεμης ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ....καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο???
μαζευομαστε 20 ατομα....βαζουμε ολοι απο 10 κουκια....μαζευονται 200 κουκια...αποφασιζουμε
ΟΛΟΙ μαζι μεσω ΔΣ για το πως θα τα ξοδεψουμε....και βγαινει αυτος που εχουμε για μπροσταρη να τα πει σε ολον τον υπολοιπο κοσμο...δεν κανει κουμαντο...
υ.γ. ασελγησε με την παρεα του???ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ.....το ξερεις οτι η παρεα του ειναι ο Θανοπουλος και ο Νοτιας....
υ.γ. 2 ακομα περιμενω να δωσει καποιος στιγμα για τους επενδυτες....που βρισκονται....ποτε θα φτασουν...ποσα λεφτα θα βαλουν....
υ.γ. 3 ακομα δεν εχεις καταλαβει...για εμενα ΑΕΚ παπαλα οχι επειδη εφυγε ο Ντεμης....αλλα γιατι μου εφεραν πισω τον βατραχο....το 96 φανταζομαι εισουνα στην Σαλλονικα....και δεν ακουσες τι ελεγε εξω απο το members club....ποσο μαλλον στον Διονυσο...εγω και ακουσα....και θυμαμαι...και δεν ξεχναω ΠΟΤΕ....
σφαχτητε τωρα με την ησυχια σας....εγω φετος θα το απολαυσω το show....
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ...........ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
Ό Ντέμαρος προφανώς ήταν ό έκφραστής αύτής τής παρέας τών 20,
ό συνδετικός κρίκος αύτών καί ήμών καί.......
ό κυματοθραύστης όλων μας τών παραπόνων σάν γνήσιος έκφραστής
τής Άεκοσύνης μέ τό δικέφαλο καί τή μπόμπα στό μπράτσο....!!!
ΑΡΑ........ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ....!!!
Ο ΜΙΣΤΕΡ 8%.....!!!
ΝΑΙ............ή............ΟΧΙ...??
Είπα έγώ πουθενά ότι αύτοί πού είναι τώρα δέν είναι τά άφεντικά του
ή οί πίσω άπό αύτόν έν πάσει περιπτώσει...??
ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.............ΕΙΝΑΙ
Άν έχεις άρχίδια άρνείσαι τά 60 μύρρια τού Άμπράμοβιτς........ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΡΕ...
καί δέν έχεις μπουρδέλλο νά έρχονται νά σού πέρνουν όπότε θέλουν τίς πουτάνες...!!
ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ..........ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ........
έτσι είπαν οί Ίσπανοί πού σέβονται τήν ίστορία τής Άτλέτικο,
καί τά παικτρόνια τους χθές έπαιξαν καί τά δύο καί έστειλαν τόν ΠΑΟ
στό Ούέφα.....!!!
Έμείς..........ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....
Καί άν έπαληθευτεί αύτό πού άκουσα τό πρωί ,ότι ό Κυργιάκος πήγε δανεικός
γιά 800 χιλιάρικα μόνο,καί ούτε ρήτρες ούτε τίποτε..............
ΤΟΤΕ........
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.........
ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ............ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ.......ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΟΞΩ..........ΠΟΥΣΤΗ.......ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.....!!!!!!!
ρε μαν με δουλευεις?:confused:
τι περισσοτεροι, πλακα μου κανεις?:confused:
και παλι οτι και να ηταν...σου ειπα..ειναι αρχη, αλλοι εχουν ξενερωσει, αλλοι λειπουν αλλοι ετσι αλλοι αλλιως.
εσεις που μπορει να παιρνατε πρωταθλημα μετα απο 300 χρονια, που ησασταν??
ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ..........
Μέ τούς Τσέχους είχατε πιό πολύ κόσμο ή μέ τήν Άτλέτικο...??
kalgeorge
20/08/2009, 14:24
ΤΟΤΕ........
wave2:
ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
20/08/2009, 14:24
ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ..........
Μέ τούς Τσέχους είχατε πιό πολύ κόσμο ή μέ τήν Άτλέτικο...??
ατλετικο :wave2:
Ο ΜΙΣΤΕΡ 8%.....!!!
Άν έχεις άρχίδια άρνείσαι τά 60 μύρρια τού Άμπράμοβιτς........ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΡΕ...
καί δέν έχεις μπουρδέλλο νά έρχονται νά σού πέρνουν όπότε θέλουν τίς πουτάνες...!!
στό Ούέφα.....!!!
ΤΟΤΕ........
:wave2: κατι δεν εχεις πιασει καλα εσυ με το ποδοσφαιρο και την αγορα και πωληση ποδοσφαιριστων...
ατλετικο :wave2:
787 ατομα παραπανω με Σπαρτα ειχες..... Ασε τα σαπια..... :D
kalgeorge
20/08/2009, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
787 ατομα παραπανω με Σπαρτα ειχες..... Ασε τα σαπια..... :D
ρε ησουν και τα μετραγες?χχαχαχαχα
με ατλετικο ηταν οι περισσοτεροι...ακου που σου λεω:wave2:
blackbusa
20/08/2009, 14:45
Ο ΜΙΣΤΕΡ 8%.....!!!
στό Ούέφα.....!!!
ΤΟΤΕ........
το λες και μονος σου...8% δεν κανει ποτε κουμαντο...
τα τεσσερα χρονια που ηταν μπροσταρης δεν πηραμε τιποτα αλλα υπηρχαν και απιστευτες στιγμες (για εμενα εστω)....δεν θα ξεχασω ποτε το 20ωρω ταξιδι στο Αντερλεχτ...
χασαμε ενα πρωταθλημα απο αγχος/μαλακια και ενα δευτερο στα χαρτια...δηλαδη 25% επιτυχια (κατα εμενα παντα)...
καποιος που στα καλυτερα και πιο παραγωγικα ποδοσφαρικα του χρονια παει στην ομαδα της καρδιας του για λιγοτερα χρηματα μου δειχνει αν ειναι Αεκαρας η οχι....τωρα οσο αφορα το προεδριλικι εκανε οντως αρκετα λαθη...αλλα το γυαλι ραγισε ξερεις ποτε....και τον λεγανε ρουφιανο και αρτεμη....αλλα με τον που σκοτωσανε τον Φιλλοπουλο στην Παιανια ολοι ελεγαν ποσο δικιο ειχει ο κοντος....τελικα θα αποφασισετε???θελουμε πρωταθλημα μπανανια (που εχουμε τωρα) η να αρχιζουμε να πλησιαζουμε (λεμε τωρα) καποια ευρωπαικα στανταρντ...το να βλεπεις μπαλλαρα ειναι δυσκολο ακομα..ποσο μαλλον για την διαιτησια και τα ''λαθη''της...εστω να πηγαινουμε στο γηπεδο και να μην φοβομαστε να μην ξαναγυρισουμε σπιτια μας....
τι θα κανεις???τι θα αρνηθεις?????ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ....τελικα πλακα Με κανεις.....εδω κοτζαμ ManUn πουλησε τον Cristiano Ronaldo....για μια ομαδα σαν την Αεκ τα 3.000.000 για τον Κυριακο μια χαρα λεφτα ειναι....και σιγα την ομαδαρα που εχουμε...μαλλον σιγα τις ομαδαρες που εχουμε στην ελλαδα που μπορουν να συγκριθουν με τις ευρωπαικες....α ναι....φημες...http://www.sport-fm.gr/article/190803
πουστης???εγω ηξερα οτι ειναι μονο ΒΑΤΡΑΧΟΣ....ειναι και μπουστης τελικα???τι κριμα....:sad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω θα ξαναγραψω (λογικα) οταν ερθουν οι επενδυτες....η οταν ξεκινησουν τα εργα της Αγιας Σοφιας στον ιερο χωρο της Ν.Φ. :rotflmao:
υ.γ. Αγγελεεεεεεεεεε...εσυ διαρκειας αγορασες να στηριξεις την ομαδα????
kalgeorge
20/08/2009, 14:48
αλλα υπηρχαν και απιστευτες στιγμες (για εμενα εστω)....δεν θα ξεχασω ποτε το 20ωρω ταξιδι στο Αντερλεχτ...
ααααχχχχχχ....:rolleyes: απιστευτες στιγμες...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
φαντασου να πηγαινες και πιο μακρυα δηλαδη.....
mastercard....γιατι μερικες στιγμες ειναι ανεκτιμητες :lol: :lol: :lol: :lol:
....και καλοσωριζουμε σα προεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ τον κ. ΧΧ" :lol:
blackbusa
20/08/2009, 14:54
ααααχχχχχχ....:rolleyes: απιστευτες στιγμες...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
φαντασου να πηγαινες και πιο μακρυα δηλαδη.....
mastercard....γιατι μερικες στιγμες ειναι ανεκτιμητες
φιλαρακι...οταν μια μερα σε εναν καφε σου πω τι εγινε σε εκεινο το ταξιδι θα καταλαβεις....
:winka:
η πλακιτσα στον Βασιλακη που και πηζει και ψαρωνει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
20/08/2009, 14:58
φιλαρακι...οταν μια μερα σε εναν καφε σου πω τι εγινε σε εκεινο το ταξιδι θα καταλαβεις....
:winka:
η πλακιτσα στον Βασιλακη που και πηζει και ψαρωνει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ααααχχχχχ αυτη η αεκ...προσφερει και αναμνησεις απο τα ταξιδια της....οχι σαν ομαδα...αλλα σαν μεμονωμενα περιστατικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτη ειναι ιστορια :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
κατι δεν εχεις πιασει καλα εσυ με το ποδοσφαιρο και την αγορα και πωληση ποδοσφαιριστων...
ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.........
Τού πουλάω ,......................μέ τό ...ΞΕΠΟΥΛΙΕΜΑΙ.....???
blackbusa
20/08/2009, 15:04
ααααχχχχχ αυτη η αεκ...προσφερει και αναμνησεις απο τα ταξιδια της....οχι σαν ομαδα...αλλα σαν μεμονωμενα περιστατικα
αυτη ειναι ιστορια
ρε χαβαλε δεν σε κραζω ακομα γιατι περιμενω να δω τι πιπα θα φατε ΚΑΙ στην Ισπανια.....τωρα ρουφα το αυγο σου και κανε μας την χαρη.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. Γκαιφε ποτε ρε???:sad:
ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.........
Τού πουλάω ,......................μέ τό ...ΞΕΠΟΥΛΙΕΜΑΙ.....???
:wave2: για πες.μετα θα σου πω κ εγω κατι...
kalgeorge
20/08/2009, 15:21
ρε χαβαλε δεν σε κραζω ακομα γιατι περιμενω να δω τι πιπα θα φατε ΚΑΙ στην Ισπανια.....τωρα ρουφα το αυγο σου και κανε μας την χαρη.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. Γκαιφε ποτε ρε???:sad:
της ειρηνης...ξερεις απο τις μεγαλες :rotflmao: :rotflmao:
αν και κατι ακουσα οτι θα παιξει στοπερ ο σισσε, φορ ο ματος, δεξι - αριστερο και κεντρικο μπακ η καραγκουνα και χαφ ο γκαλινοβιτς.
κολπο λεει του τενκατε..:lol:
γκαιφε οποτε θες:wave2:
της ειρηνης...ξερεις απο τις μεγαλες :rotflmao: :rotflmao:
αν και κατι ακουσα οτι θα παιξει στοπερ ο σισσε, φορ ο ματος, δεξι - αριστερο και κεντρικο μπακ η καραγκουνα και χαφ ο γκαλινοβιτς.
κολπο λεει του τενκατε..:lol:
γκαιφε οποτε θες:wave2:
δεν κανονίζουμε ενα καφεδάκο αύριο να δω και τον βλακβούσα να τον ρωτήσω πόσα θα φάει την κυριακή
kalgeorge
20/08/2009, 15:32
δεν κανονίζουμε ενα καφεδάκο αύριο να δω και τον βλακβούσα να τον ρωτήσω πόσα θα φάει την κυριακή
αν ψηνεστε να ερθετε κατω (χωριο ) να τον πιουμε (τον καφε) ευχαριστως :)
αλλιως ελατε βολτα το σαββατο, αν δεν πεφτει παντοφλα βεβαια :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
20/08/2009, 15:37
αν ψηνεστε να ερθετε κατω (χωριο ) να τον πιουμε (τον καφε) ευχαριστως :)
αλλιως ελατε βολτα το σαββατο, αν δεν πεφτει παντοφλα βεβαια :rotflmao: :rotflmao:
χωριο???μωρη λουλου ακομα κατω εισαι???δεν πηγες στο ΟΑΚΑ???την ψηλιαστικες την δουλεια ε????διαρκειας πηρες???αυριο δυσκολα....σαββατο λες???ρε σκατογαυρε λες???
παμε αν είναι να βρούμε την παλιολουλου που γκρίνιαζε ότι δεν έχει άδεια κτλ το σάββατο
kalgeorge
20/08/2009, 15:44
χωριο???μωρη λουλου ακομα κατω εισαι???δεν πηγες στο ΟΑΚΑ???την ψηλιαστικες την δουλεια ε????διαρκειας πηρες???αυριο δυσκολα....σαββατο λες???ρε σκατογαυρε λες???
ρε δεν ειμιαι κατω...και ουτε ημουν τον αυγουστο..απο σεπτεμβρη αδεια...θα στα πω απο κοντα.
αλλα παρασκευη μετα την δουλεια καπακι την κανωωωωωωωωωωωωω
ελατε ρε γιδια...:wave2:
για πες.μετα θα σου πω κ εγω κατι...
ΚΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ..........
Ντουκάτι μέ .........Σουζούκι....!!
Τά όρια τής άξιοπρέπειας........ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...!!
Δέ χρειάζονται λόγια γιά νά καταδείξεις,πότε........
ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ...........ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ.....!!!
Άλλά θά μπώ στόν κόπο.
Μία μέρα πρίν άρχίσουν οί ύποχρεώσεις σου.......ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ
ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΠΑΙΚΤΗ........άνευ όρων....!!
Άν ήταν τόσο γκαυλωμένος καί αύτός καί ή Λίβερπουλ...........
πόσο είναι τό συμβόλαιο σου άγόρι μου.....??
1,2 Χ4 χρόνια.......έχεις νά παίρνεις άκόμα 4,8 μύρρια...??
Έπειδή λοιπόν γουστάρεις Λίβερπουλ τελευταία μέρα καί μού κάνεις
χαλάστρα γιατί δέ μπορώ νά βρώ καί νά προσαρμόσω παίκτη
σέ μιά τέτοια θέση μέσα σέ μία μέρα...........
ΡΙΧΤΕ...........8 ΜΥΡΡΙΑ..............έσύ καί ή Λίβερπουλ
καί καλή τύχη....!!!
Έτσι γίνεται ή άξιολόγηση.
Άλλιώς κάντηνε πάνε στά δικαστήρια καί πλήρωσε τή ρήτρα 4 μύρρια,
άν δικαιωθείς γιατί μία μέρα πρίν τήνέναρξη τών έπισήμων
ύποχρεώσεων.......ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ....!!όποιος καί νάσαι...!!
Έτσι πουλάς φίλε Δούκα......
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ..............ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΣ....!!!
Ούτε κάν τή ρήτρα δέν άπαίτησαν.....!!!
Καί προσπαθούν τώρα νά μάς πείσουν ότι δέν τόν έδωσαν γιά 800 χιλιάρικα...!!
Μάς λένε δέ έπίσης ότι ή όμάδα θά ένισχυθεί.....
ΠΟΤΕ.......ΡΕ ........????
ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ.......??
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.....!!!
Γιά πές τώρα καί σύ......
Akatanomastos
20/08/2009, 15:55
ΚΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ..........
σωστοτατος..
αν εισαι μεγαλη ομαδα με φιλοδοξιες , με προοπτικη για καποια πορεια σε ελλαδα και κυπελλο, με ευρωπη ουτε ο παικτης θα φυγει ετσι, ουτε η ομαδα θα τον δωσει ετσι..
αν εισαι αελ, αστερας τριπολης, πανιωνος, ... αεκ οπως εχει γινει πλεον, τον δινεις ετσι..
σωστοτατος..
αν εισαι μεγαλη ομαδα με φιλοδοξιες , με προοπτικη για καποια πορεια σε ελλαδα και κυπελλο, με ευρωπη ουτε ο παικτης θα φυγει ετσι, ουτε η ομαδα θα τον δωσει ετσι..
αν εισαι αελ, αστερας τριπολης, πανιωνος, ... αεκ οπως εχει γινει πλεον, τον δινεις ετσι..
ΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ..........ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ....
Μέρα,νύχτα........πρωτάθλημα είναι........αύτοί πουλάνε άβέρτα,άφού πρώτα
έχουν παραμυθιάσει τόν κόσμο καί τάχουν πάρει μέ τά διαρκείας.
Φέτος μάς έπριξαν μέ τόν Τζιμπούρ........
Δέν κάνει ό Τζιμπούρ,κακός χαρακτήρας ό Τζιμπούρ,καυγατζής ό Τζιμπούρ.....
Γιατί δέ λέτε ρέ ............ότι χρωστάτε 2 μύρρια.........
ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ..........
ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΝΤΕΜΗ....??
3 μύρρια ό Τζιμπούρ...??
Σάς πιάσανε τόν κώλο....!!!
Σάς πέρασαν γιά Άραβες...!!!
Καί τή μόνη κίνηση πού έπρεπε νά κάνουν .....ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ.....!!!
4,5...........ΜΥΡΡΙΑ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑ.........
Δώστε τον ρέ...............κορόιδα.....!!!!
Αύτή είναι πώληση φίλε Δούκα.....
άλλά όλα τά άστέρια έκεί μαζεύτηκαν.....!!!!
....
- ποιος ηταν δεξι χαφ?
- ποια ηταν τα στοπερ?
και οταν λεω ποιος επαιξε....δεν εννοω ονοματα...αλλα αν υπηρχαν στο γηπεδο. [/B]
Ελα αφηστε την γκρινια.......
Μαθετε να βλεπετε το ποτηρι μισογεματο.... :lol: :lol: :lol:
171422
alximistis
20/08/2009, 23:39
Γλυκιά ήττα της ΑΕΚ με 2-1 στην Ρουμανία λέει η ζούγκλα στο σάιτ της. Ισοφαρίσαμε σε 1-1 με πέναλτι αλλά αν το είδα καλά με αυτό το πέναλτι γελούσαν και οι πέτρες. ΑΝ το είδα καλά. Πάλι θα μεγαλουργήσουμε φέτος :(
και τώρα που το θυμήθηκα...
πολύ κωλόπαιδο ο Κυργιάκος ρε Ντούσαν πολύ κωλόπαιδο :lol: :lol:
Akatanomastos
21/08/2009, 00:21
για πειτε μας ρε παιδες για την ποιοτητα του ροστερ της αεκ, γιατι μαλλον δεν θυμαμαι καλα..
για πειτε μας ρε παιδες για την ποιοτητα του ροστερ της αεκ, γιατι μαλλον δεν θυμαμαι καλα..
ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΖΕΡΑΡΝΤΟ
Δέν παίζουν ούτε στά δεύτερα σέ ΠΑΟ ΟΣΦΠ.......!!!!
Όλοι οί άλλοι........ΙΣΩΣ.........έπιαναν πάγκο.....!!!
Έκτός άπό Μαιστόροβιτς....μέ τά κριάρια πού έχουν καί οί δύο θά έπαιζε....!!!
Όταν κάνεις βασικό τόν 21 έτών Μάκο τού Πανιωνίου καί βάζεις κατευθείαν
στήν ένδεκάδα έναν παίκτη πού ήρθε πρίν μιά βδομάδα άπό τή Λειβαδιά
σάν Μεσσίας, τί περιμένεις...???
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.........ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.......
ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ........ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ....!!!
ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ.......!!!!!!
ΔΕ ΒΛΕΠΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.......
ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ....!!!!!!!
Δέ νομίζω ότι θά κάνει πολλά πράμματα καί ό Μπάγιεβιτς σέ αύτό τό σύνολο....!!!
Καημένη ΑΕΚ........πώς σέ κατάντησαν,άραγε πόσο πιό κάτω άπό τόν πάτο
θά πάμε......????
ΠΟΣΟ.....???????
kalgeorge
21/08/2009, 08:15
Όλοι οί άλλοι........ΙΣΩΣ.........έπιαναν πάγκο.....!!!
Έκτός άπό Μαιστόροβιτς....μέ τά κριάρια πού έχουν καί οί δύο θά έπαιζε....!!!
Όταν κάνεις βασικό τόν 21 έτών Μάκο τού Πανιωνίου καί βάζεις κατευθείαν
στήν ένδεκάδα έναν παίκτη πού ήρθε πρίν μιά βδομάδα άπό τή Λειβαδιά
σάν Μεσσίας, τί περιμένεις...???
ΔΥΣΤΥΧΩΣ.........ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.......
ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ........ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ....!!!
wave2:
ωχ...ωχ....ωχ....ωχ...τι γινεται ρε παιδια???
ΑΜΑΝ!!!!:look: :hypnotize
ρε σεις τι παθατε.....????
σαν να βλεπω δικα μου ποστακια ειναι.....
τωρα ξαφνικα κουτρουμανος γεωργεας ζεραλδο...εγιναν λιγοι????
τωρα δεν ειναι εξελιξιμοι παικταραδες, με εμπειρια με ευρωπαικα παιχνιδια στα ποδια τους???
ουτε οι υπολοιποι αξιζουν???
ρε για δες πως τα φερνει ο καιροοοοος......:cool:
kalgeorge
21/08/2009, 08:18
[
Καημένη ΑΕΚ........πώς σέ κατάντησαν,άραγε πόσο πιό κάτω άπό τόν πάτο
θά πάμε......????
:wave2: [/B]
ρε συ...ο ντουσαν δεν ειναι αυτος που ειναι ΙΚΑΝΟΣ μια ομαδα με καλο συνολο-ροστερ να την κανει ομαδαρα???
τωρα ξαφνικα.....υπαρχει θεμα ροστερ???
και ας πουμε οτι υπαρχει θεμα ροστερ.......σημαινει οτι πρεπει να χανετε...απο την καρλσρουη?..εεε...μανσρουι???....χμμ...ουτε αυτο.....
κατσε να δεις πως την λενε ρε γαμωτο :rotflmao: :rotflmao:
υγ...πανουλη...ουτε ορεξη να σε δουλεψω ρε δεν μου κανει :lol:
ρε συ...ο ντουσαν δεν ειναι αυτος που ειναι ΙΚΑΝΟΣ μια ομαδα με καλο συνολο-ροστερ να την κανει ομαδαρα???
τωρα ξαφνικα.....υπαρχει θεμα ροστερ???
και ας πουμε οτι υπαρχει θεμα ροστερ.......σημαινει οτι πρεπει να χανετε...απο την καρλσρουη?..εεε...μανσρουι???....χμμ...ουτε αυτο.....
κατσε να δεις πως την λενε ρε γαμωτο :rotflmao: :rotflmao:
υγ...πανουλη...ουτε ορεξη να σε δουλεψω ρε δεν μου κανει :lol: eida to mats..de diafono..i aek einai gia to peos pragmatika aniparkti..
san na xekinise tora i proetoimasia ena prama.
amintiko xaf epipedoy oposdipote..ena stoper oposdipote..aristero mpak oposdipote..
kai
to matzio poy thelei o batraxos gia na mas deixei oti exei dikio..allios to poylo.
k kala giorgo..emeis akoma exoyme kai kerdos apo ta lefta poy xoyme dosei kai ok logiko na min exoyme omada..
na xeis dosei omos 45myria kai na blepeis oti blepeis apo to pao einai gia lypisi...
kalgeorge
21/08/2009, 08:40
k kala giorgo..emeis akoma exoyme kai kerdos apo ta lefta poy xoyme dosei kai ok logiko na min exoyme omada..
na xeis dosei omos 45myria kai na blepeis oti blepeis apo to pao einai gia lypisi...
mazi sou :wave2:
alximistis
21/08/2009, 09:54
μετά μην αναρρωτιέστε γιατί ο ολυμπιακός κάνει περίπατο και παίρνει τα πρωταθλήματα συνεχώς... όταν οι δύο και και καλά κύριοι αντίπαλοί του δεν μπορούν να φτιάξουν αξιοπρεπή ομάδα τι περιμένετε;;;;
kalgeorge
21/08/2009, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μετά μην αναρρωτιέστε γιατί ο ολυμπιακός κάνει περίπατο και παίρνει τα πρωταθλήματα συνεχώς... όταν οι δύο και και καλά κύριοι αντίπαλοί του δεν μπορούν να φτιάξουν αξιοπρεπή ομάδα τι περιμένετε;;;;
ωπ...να και αλλος.....
ε οχι δεν γινεται κατι εχει συμβει....
σε λιγο θα βγει και ο ακατανομαστος να αμφισβητει τον καραγκουνη :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
21/08/2009, 10:08
ωπ...να και αλλος.....
ε οχι δεν γινεται κατι εχει συμβει....
σε λιγο θα βγει και ο ακατανομαστος να αμφισβητει τον καραγκουνη :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
πάντως αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς η φιλοτιμία του Καραγκούνη και του Γεωργέα είναι το κάτι άλλο. Μπορεί το τόπι ν αμιν το κατέχουν ειδικά ο Γεωργέας και συμφωνώ. Αλλά αυτό που ξέρουν το κάνουν και θα τα δώσουν όλα σε έναν αγώνα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά μην τα ξαναλέμε :D
blackbusa
21/08/2009, 10:10
υγ...πανουλη...ουτε ορεξη να σε δουλεψω ρε δεν μου κανει :lol:
:confused: :confused: :confused:
γιατι???ρε κατσικογιδο μπορεις να λες οτι θες....ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...χτες ειδα τον αγωνα απαθεστατος....στο 1-1 δεν πανηγυρισα οπως ουτε με χαλασε το 2-1...και βεβαια δεν ειχα καμμια αγωνια...απλα εβλεπα εναν αγωνα ποδοσφαιρου....
γυριζουμε σε ενδοξες εποχες ΕΝΙC...και εγω με βατραχια και ανθρωπους που μου δειχνουν ξεκαθαρα οτι με κοροιδευουν δεν ασχολουμε και χαλιεμε....
υ.γ. ακομα να φτασουν οι επενδυτες???
υ.γ.2 Αγγελε δεν μου απαντησες ακομα...την ομαδα την στηριξες με τον οβολο σου για διαρκειας???
γιατι???ρε κατσικογιδο μπορεις να λες οτι θες....ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...χτες ειδα τον αγωνα απαθεστατος....στο 1-1 δεν πανηγυρισα οπως ουτε με χαλασε το 2-1...και βεβαια δεν ειχα καμμια αγωνια...απλα εβλεπα εναν αγωνα ποδοσφαιρου....
γυριζουμε σε ενδοξες εποχες ΕΝΙC...και εγω με βατραχια και ανθρωπους που μου δειχνουν ξεκαθαρα οτι με κοροιδευουν δεν ασχολουμε και χαλιεμε....
υ.γ. ακομα να φτασουν οι επενδυτες???
υ.γ.2 Αγγελε δεν μου απαντησες ακομα...την ομαδα την στηριξες με τον οβολο σου για διαρκειας???
:wave2: giato ti exei ginei me toys"ependites" exei grapsei ena artho o karpetopoylos kai prokalese pos an den alitheyoyn ayta poy lei na ton diapseysoyn..
de bgike kaneis na pei oti den ysxioyn.
Akatanomastos
21/08/2009, 10:16
κατσε ρε μην βιαζεσαι το 2012 λενε οι μαγιας οτι θα καταστραφει ο κοσμος..
νωριτερα αποκλειετε να πω κατι για τον καρα:D
kalgeorge
21/08/2009, 10:35
πάντως αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς η φιλοτιμία του Καραγκούνη και του Γεωργέα είναι το κάτι άλλο. Μπορεί το τόπι ν αμιν το κατέχουν ειδικά ο Γεωργέας και συμφωνώ. Αλλά αυτό που ξέρουν το κάνουν και θα τα δώσουν όλα σε έναν αγώνα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά μην τα ξαναλέμε :D
ειναι αυτο που λενε...
- μπαλα ξερει?
- καλο παιδι...
- ναι, μπαλα ξερει??
- επαινους στο σχολειο...οι καθηγητες τα καλυτερα λογια..
- και απο μπαλα??
- εμπιστος, προθυμος να σε βοηθησει στα προβληματα σου
- ρε μπαλα ξερει??
- και που να δεις μια ξαδερφη που εχει....
κλπ κλπ κλπ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
21/08/2009, 10:37
....
ε τωρα εισαι φαιδρος....
ακους εκει σε κοροιδευουν....
αφου το ειπε ξεκαθαρα το παιδι...εγω ηρθα να βοηθησω την αεκ και δεν παραταω στα δυσκολα.
ασχετο αν καθε λιγο και λιγακι σου λεει παραιτουμαι....
ειπε θα γινουν μεταγραφες....σου πηραν τον μακο....Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΕ ΜΑΛ@@@
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ......ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
blackbusa
21/08/2009, 10:38
giato ti exei ginei me toys"ependites" exei grapsei ena artho o karpetopoylos kai prokalese pos an den alitheyoyn ayta poy lei na ton diapseysoyn..
de bgike kaneis na pei oti den ysxioyn.
δεν καταλαβα τι εννοεις...λιγο πιο λιανα...
alximistis
21/08/2009, 10:39
εινανι αυτο που λενε...
- μπαλα ξερει?
- καλο παιδι...
- ναι, μπαλα ξερει??
- επαινους στο σχολειο...η καθηγητες τα καλυτερα λογια..
- και απο μπαλα??
- ρε μπαλα ξερει??
κλπ κλπ κλπ
:lol: :lol: :lol: :lol:
blackbusa
21/08/2009, 10:43
ε τωρα εισαι φαιδρος....
ακους εκει σε κοροιδευουν....
αφου το ειπε ξεκαθαρα το παιδι...εγω ηρθα να βοηθησω την αεκ και δεν παραταω στα δυσκολα.
ασχετο αν καθε λιγο και λιγακι σου λεει παραιτουμαι....
ειπε θα γινουν μεταγραφες....σου πηραν τον μακο....Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΕ ΜΑΛ@@@
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ......ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
παρε ενα μαλακα που μπλεξαμε....ρε εχω παρει πρωταθλημα με Παπαιωαννου (βραζιλιανο) και με Καραγκιοζοπουλο...δεν το περιμεναμε...αλλα γουσταραμε την ομαδα για το παθος που ειχανε....και εμεις μαζι τους...παντου και παντα...δεν με νοιαζουν οι μεταγραφες....τον Γεωργεα τον κοροιδευουμε ολοι αλλα το παιδι μπορει να παιξει 3 και παιζει πολλες φορες 4 και 5....
Ισως και ο Ντεμης να με κοροιδεψε...αλλα το εκανε με ομορφο τροπο και δεν το πηρα χαμπαρι (εγω εστω)....ενω αυτοι ειναι χειροτεροι και απο τον Τροχανα (φτουκακα)
kalgeorge
21/08/2009, 10:57
παρε ενα μαλακα που μπλεξαμε....ρε εχω παρει πρωταθλημα με Παπαιωαννου (βραζιλιανο) και με Καραγκιοζοπουλο...δεν το περιμεναμε...αλλα γουσταραμε την ομαδα για το παθος που ειχανε....και εμεις μαζι τους...παντου και παντα...δεν με νοιαζουν οι μεταγραφες....τον Γεωργεα τον κοροιδευουμε ολοι αλλα το παιδι μπορει να παιξει 3 και παιζει πολλες φορες 4 και 5....
Ισως και ο Ντεμης να με κοροιδεψε...αλλα το εκανε με ομορφο τροπο και δεν το πηρα χαμπαρι (εγω εστω)....ενω αυτοι ειναι χειροτεροι και απο τον Τροχανα (φτουκακα)
ρε θα σε λιωσω λεμε ...:rotflmao:
ακους εκει απο την βασλουι....
ρε αυτοι που την εχουν την ομαδα....ξερουν πως την λενε??
εγω πηρα τηλεφωνο προχτες....ρωταω....καλημερα...πηρα στα γραφεια της βασλουι? και αυτοι ψαχνοντουσαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγ. το σαββατο με μαγιω.....:)
δεν καταλαβα τι εννοεις...λιγο πιο λιανα...
http://www.sport-fm.gr/article/189063
ενω αν εισαι βαζελος αγοραζεις μελισση 3μυρια (ετσι τον λεγαν? και τον δινεις ....τσαμπα σε κανα ατρομητο χαχαα
ασε ρε λαρτζ τυποι.... σας ειδαμε και εσας... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
21/08/2009, 11:36
http://www.sport-fm.gr/article/189063
ααααααααααααααα......αυτο???σιγα τα ωα....επειδη βαριεμε να ψαχνω....με το εγινε γνωστο αυτο το σκηνικο ειχα γραψει ενα απιστευτο σχολιο....
το σχολιο ηταν....
:rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry:
αυτα....
Φέτος μάς έπριξαν μέ τόν Τζιμπούρ........
Δέν κάνει ό Τζιμπούρ,κακός χαρακτήρας ό Τζιμπούρ,καυγατζής ό Τζιμπούρ.....
Γιατί δέ λέτε ρέ ............ότι χρωστάτε 2 μύρρια.........
ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΦΑ ..........
ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΝΤΕΜΗ....??
3 μύρρια ό Τζιμπούρ...??
Σάς πιάσανε τόν κώλο....!!!
Σάς πέρασαν γιά Άραβες...!!!
ΩΠΑ αλλη μια φορα εισαι αδιαβαστος και ghostbuster
ποιος δε γουσταρει τον Τζεμπουρ δε μας ειπες...... ΠΟΙΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ????????
ειναι αυτο που λενε...
- μπαλα ξερει?
- καλο παιδι...
- ναι, μπαλα ξερει??
- επαινους στο σχολειο...οι καθηγητες τα καλυτερα λογια..
- και απο μπαλα??
- ρε μπαλα ξερει??
κλπ κλπ κλπ
ρε π@π@ρα αν έχει καλή ξαδέρφη γιατί χρειάζεται να ξέρει και μπάλα:confused: :confused:
ρε κάτι περίεργοι άνθρωποι που υπάρχουν, έλεος πια
kalgeorge
21/08/2009, 11:40
ρε π@π@ρα αν έχει καλή ξαδέρφη γιατί χρειάζεται να ξέρει και μπάλα:confused: :confused:
ρε κάτι περίεργοι άνθρωποι που υπάρχουν, έλεος πια
ειναι επειδη η ομορφια ειναι υποκειμενικη ρε :rotflmao:
αλλος την βλεπει ομορφη....αλλος...:eyepop:
ναι φυσικα.... παντος, σαριεγκι, βυντρα "ο κανενας" (στο γαυρο) ειναι παιχτες για την ΑΕΚ
ασε μας ρε ghostbuster
ωχ...ωχ....ωχ....ωχ...τι γινεται ρε παιδια???
ΑΜΑΝ!!!!:look: :hypnotize
ρε σεις τι παθατε.....????
σαν να βλεπω δικα μου ποστακια ειναι.....
τωρα ξαφνικα κουτρουμανος γεωργεας ζεραλδο...εγιναν λιγοι????
τωρα δεν ειναι εξελιξιμοι παικταραδες, με εμπειρια με ευρωπαικα παιχνιδια στα ποδια τους???
ουτε οι υπολοιποι αξιζουν???
ρε για δες πως τα φερνει ο καιροοοοος......:cool:
ξεχασες Αραουχο, ΧουανΦραν(οι δυο βασικοι πλαγιοι μπακ) που δεν επαιζαν χθες..
Ισοφαρίσαμε σε 1-1 με πέναλτι αλλά αν το είδα καλά με αυτό το πέναλτι γελούσαν και οι πέτρες. ΑΝ το είδα καλά.
αμπαλος.+_
ρε θα σε λιωσω λεμε ...:rotflmao:
ακους εκει απο την βασλουι....
ρε αυτοι που την εχουν την ομαδα....ξερουν πως την λενε??
εγω πηρα τηλεφωνο προχτες....ρωταω....καλημερα...πηρα στα γραφεια της βασλουι? και αυτοι ψαχνοντουσαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγ. το σαββατο με μαγιω.....:)
εγω να δεις πως γελαω με εσας που μας κερδισατε στο "τελικο για το CL" και το μονο που καταφερατε ειναι να παιζεται στο europa μαζι μας μετα μαλιστα και 2 προκριματικους γυρους απο τον Ιουλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε ρε παιδια και εγω ορεξη σημερα γιατι ...νταξ δε παλευεται η εικονα τη ΑΕΚ αλλα ... να μιλανε και ολοι να μιλανε και οι ....κωλοι χωρις να εχουν δειξει τιποτα καλυτερο... ε να ειναι τυρι στο ψωμακι μου
:lol:
kalgeorge
21/08/2009, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ξεχασες Αραουχο, ΧουανΦραν(οι δυο βασικοι πλαγιοι μπακ) που δεν επαιζαν χθες..
οταν λες ξεχασα?
τι? να τους κραξω???
χαχχαχαχαχαχχαχ
kalgeorge
21/08/2009, 11:58
εγω να δεις πως γελαω με εσας που μας κερδισατε στο "τελικο για το CL" και το μονο που καταφερατε ειναι να παιζεται στο europa μαζι μας μετα μαλιστα και 2 προκριματικους γυρους απο τον Ιουλη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε ρε ιντι που σε κανει τσοντα μια βασλουι, τρως 4αρες και τριαρες στο ¨τελικο για το CL" και γελας κιολας με τον παναθηναικο.:rotflmao: :rotflmao:
και το μονο που καταφερατε ειναι να παιζεται στο europa μαζι μας rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Oχι ρε...... Απο την αλλη αγωνιστικη θα παιζουν μαζι σας..... :D
Ωχ..... :look:
Το θεμα ειναι...... Θα εισαστε εσεις στην αλλη αγωνιστικη μαζι τους...?? :confused:
Μπερδεμα......
:rotflmao: :rotflmao:
Η διαφορά πέρα από όλα τα άλλα είναι πως ο βαζέλας θα είναι σίγουρα στους ομίλους του Europa...το αεκάκι... κάτσε να δούμε....
Μια άλλη ειδοποιός διαφορά είναι πως ο βαζέλας έχει πληρώσει την ΔΕΗ και κάνει προπόνηση και αφού πέσει ο ήλιος...:rotflmao:
el_hymador
21/08/2009, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Μια άλλη ειδοποιός διαφορά είναι πως ο βαζέλας έχει πληρώσει την ΔΕΗ και κάνει προπόνηση και αφού πέσει ο ήλιος...:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Γιατι ρε παιδια...... :confused:
Χρειαζονται και φωτα οταν τους πλακωνει στα μπινελικια ο τεντας...??? :lol:
kalgeorge
21/08/2009, 12:47
Γιατι ρε παιδια...... :confused:
Χρειαζονται και φωτα οταν τους πλακωνει στα μπινελικια ο τεντας...??? :lol:
ναι ρε ...δεν εχεις ακουσει που λενε...οταν θα μου μιλας θα με κοιτας στα ματια???
φαντασου να βριζει ο αλλος και να κοιταει στο πουθενα....που θα ξερουμε ποιον βριζει????
μα ολα θα σας τα λεω πια??:lol:
Αφού το παπαγαλάκι των αποδυτηρίων το διώξανε...(Γκούμας) ποιός κερατάς τα είπε πάλι με λεπτομέρειες....? Ε ρε πάλι για "μπάσταρδους" θα ψάχνει ο τεντάς...:lol:
ασε ρε ιντι που σε κανει τσοντα μια βασλουι, τρως 4αρες και τριαρες στο ¨τελικο για το CL" και γελας κιολας με τον παναθηναικο.:rotflmao: :rotflmao:
καλα σε εσενα ειπα θα λεω μονο ΝΑΙ οπως ειπε και ο γιατρος σου
αφου βλεπεις οτι μας εχετε πελατες και εισαστε απο πανω μας χροοοονια τωρα αλλα τα αποτελεσματα αλλα λενε... δε μαμιεται... αν ειναι να εισαι ισυχος στο λεω και εγω.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η διαφορά πέρα από όλα τα άλλα είναι πως ο βαζέλας θα είναι σίγουρα στους ομίλους του Europa...το αεκάκι... κάτσε να δούμε....
η διαφορα ειναι οτι η ΑΕΚ θα ειναι σιγουρα και αυτη ... αλλα ο βαζελος θα ειναι και αυτος υστερα απο ενα ακομα προκριματικο γυρο.... ενα καλοκαιρι που μας τα επριξε οτι "βγηκε cl"... και κλασικες πιπες περι ανωτερωτητας του βαζελακιου εναντι της ΑΕΚ..... για δειξε μας που εισαι καλυτερος απο την ΑΕΚ με αποδειξεις και θα σου απαντησω πιο σοβαρα ...μεχρι τοτε --->:lol: :lol: :lol: :lol:
ενα καλοκαιρι που μας τα επριξε οτι "βγηκε cl"... και κλασικες πιπες περι ανωτερωτητας του βαζελακιου εναντι της ΑΕΚ..... για δειξε μας που εισαι καλυτερος απο την ΑΕΚ με αποδειξεις και θα σου απαντησω πιο σοβαρα ...μεχρι τοτε --->:lol: :lol: :lol: :lol:
Βγηκε δευτερος στα πλει οφφ..... :D
Βγηκε δευτερος στα πλει οφφ..... :D \
....και στο CL :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι ρε ...δεν εχεις ακουσει που λενε...οταν θα μου μιλας θα με κοιτας στα ματια???
φαντασου να βριζει ο αλλος και να κοιταει στο πουθενα....που θα ξερουμε ποιον βριζει????
μα ολα θα σας τα λεω πια??:lol:
σωστα.... ετσι να γελας με τους αμυντικους της ΑΕΚ... οι δικοι σας δεν ειναι για γελια... για κλαματα ειναι
btw ο διαλογος επιπεδου μεγαλης ομαδας for the record
Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν χθες ο Χενκ Τεν Κάτε με τον Νίκο Σπυρόπουλο, το οποίο σε συνδυασμό με την ήττα από την Ατλέτικο χάλασε το κλίμα στην Παιανία. Ο διεθνής μπακ έκανε ένα τραγικό λάθος στο τρίτο γκολ που σημείωσε ο Αγκουέρο και ο Ολλανδός τεχνικός του άσκησε κριτική. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Τ.Κ.: «Έπαιξες χάλια. Τι είχες στο μυαλό σου; Τι ηλίθιο λάθος ήταν αυτό; Ησουν απαράδεκτος, έπαιξες σαν ερασιτέχνης. Είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια πράγματα;».
Ν.Σ.: «Έκανα ένα σοβαρό λάθος και καταλαβαίνω ότι έγινε ζημιά στην ομάδα. Αλλά δεν πιστεύω ότι ήμουν κακός σε όλο το παιχνίδι. Προσπάθησα για την ομάδα».
Ο Τεν Κάτε πήγε στον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Κώστα Αντωνίου, ο οποίος ήταν παρών στην προπόνηση και είχε κουβέντα μαζί του. Συζητούσαν για διάφορα θέματα, όταν την ίδια ώρα ο Σπυρόπουλος δεν είχε ξεπεράσει τα σχόλια του προπονητή του. Τότε πήγε στον Τεν Κάτε εκνευρισμένος και κουνώντας το δάχτυλό του και με απειλητικό ύφος του είπε: «Θέλω να με σέβεσαι. Δεν θα μου μιλάς έτσι εμένα». Ο Τεν Κάτε αντέδρασε και του απάντησε: «Τι λες; Ποιος είσαι εσύ και θες vα σε σέβομαι; Φύγε από δω. Αντε γ...». Ο Σπυρόπουλος, πηγαίνοντας προς το μέρος του, του είπε «άντε γ... εσύ» και πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί περισσότερο ο Αντωνίου επενέβη και έστειλε τον Σπυρόπουλο στα αποδυτήρια και τον κάλεσε σήμερα σε γραπτή απολογία.
kalgeorge
21/08/2009, 13:16
καλα σε εσενα ειπα θα λεω μονο ΝΑΙ οπως ειπε και ο γιατρος σου
αφου βλεπεις οτι μας εχετε πελατες και εισαστε απο πανω μας χροοοονια τωρα αλλα τα αποτελεσματα αλλα λενε... δε μαμιεται... αν ειναι να εισαι ισυχος στο λεω και εγω.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε ελευθερα μπορεις να λες οτι θες δεν τρεχει.
ετσι και αλλιως με τα αεκακια μονο πλακα κανουμε τελευταια....τι να μιλησεις σοβαρα...
εδω μια βασλουι δεν μπορουν να νικησουν και αντι να κρυφτουν μιλανε κιολλας:rotflmao: :rotflmao:
ασε γιατι σε λιγο θα πεταχτουν και οι αρειανοι και θα μας πουν :
"εμας γιατι δεν μας κοροιδευετε? και εμεις πηραμε πρωταθλημα την τελευταια χιλιετια και ενδιαμεσα ενα κυπελλο?? αρα? δεν ειμαστε οσο καλη ειναι η αεκ? και εμεις κλαιγομαστε οτι μας φταινε ολοι οι αλλοι "
και αντε να βγαλεις ακρη μετα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
21/08/2009, 13:18
σωστα.... ετσι να γελας με τους αμυντικους της ΑΕΚ... οι δικοι σας δεν ειναι για γελια... για κλαματα ειναι
btw ο διαλογος επιπεδου μεγαλης ομαδας for the record
αυτο δεν εγραψα και εγω???
και πιστευεις σε παιρνει να μιλησεις για διαλογο προπονητη- παικτη???
κανε μια λιστα ρε συ με ποσους εχει πλακωθει ο μπαγεβιτς και ποσοι παικτες μεταξυ τους της αεκρουλας και μετα ξανα ελα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε ελευθερα μπορεις να λες οτι θες δεν τρεχει.
ετσι και αλλιως με τα αεκακια μονο πλακα κανουμε τελευταια....τι να μιλησεις σοβαρα...
εδω μια βασλουι δεν μπορουν να νικησουν και αντι να κρυφτουν μιλανε κιολλας:rotflmao: :rotflmao:
ασε γιατι σε λιγο θα πεταχτουν και οι αρειανοι και θα μας πουν :
"εμας γιατι δεν μας κοροιδευετε? και εμεις πηραμε πρωταθλημα την τελευταια χιλιετια και ενδιαμεσα ενα κυπελλο?? αρα? δεν ειμαστε οσο καλη ειναι η αεκ? και εμεις κλαιγομαστε οτι μας φταινε ολοι οι αλλοι "
και αντε να βγαλεις ακρη μετα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν εχω κανενα προβλημα να σου απανταω γιατι οσο βαζεις το "-ακι" στο τελος δειχνεις το κομπλεξ σου που μου ανεβαζει το ηθικο ... δεν εχει κανενας κομπλεξ με κατωτερους if you know what i mean.... δε ξερεις φυσικα αλλα τεσπα/....
εσεις εντωμεταξυ σαρωσατε τα παντα τα τελευταια χρονια και δε σας εφταιγε κανεις χαχαχαχα ελα ρε Θεος εισαι.... χαχαα μονο εσεις δε μιλατε για τους "αλλους" τοοοοοσα χρονια..... εμεις τα φτιαξαμε τα .....DVD ... απλα πεσαν στα χερια σας τυχαια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
21/08/2009, 13:30
δεν εχω κανενα προβλημα να σου απανταω γιατι οσο βαζεις το "-ακι" στο τελος δειχνεις το κομπλεξ σου που μου ανεβαζει το ηθικο ... δεν εχει κανενας κομπλεξ με κατωτερους if you know what i mean.... δε ξερεις φυσικα αλλα τεσπα/....
εσεις εντωμεταξυ σαρωσατε τα παντα τα τελευταια χρονια και δε σας εφταιγε κανεις χαχαχαχα ελα ρε Θεος εισαι.... χαχαα μονο εσεις δε μιλατε για τους "αλλους" τοοοοοσα χρονια..... εμεις τα φτιαξαμε τα .....DVD ... απλα πεσαν στα χερια σας τυχαια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φαινεται οτι μιλας στον αερα και οπως σας βολευει, γιατι αλλιως θα θυμοσουν οτι δεν βαζω σαν πρωτο παραγοντα του οτι χασαμε το πρωταθλημα την διαιτησια, αλλα τα χαλια της ομαδος μου.
εσας αντιθετως σας φταινε τα παντα εκτος απο τα δικα σας, μιας και το ροστερ και οι κατα καιρους προπονητες σας ηταν ολοι εξοχοι.
κομπλεξ με την ομαδουλα σου δεν εχω, απλα γελαω..πολυ γέλιο λεμε.
και για να μην εχεις προβλημα ...να , δες...
αεκακι,
ηρακλακι
παναθηναικουλης-παναθηναικακι
αριανακι
λαρισουλα
....
...
..
la_villa
21/08/2009, 13:43
ξεκίνησαν τα όργανα να παίζουνε στο τσίρκο....
και ακόμα δεν ανέλαβε δράση το βαρύ πυροβολικό....
θα πέσουν πολλά γέλια φέτος....
ε ρε γλεντια, πριν ξεκινησει το πρωταθλημα ξεκινησαν αυτοι να τρωγονται...
:lol:
alximistis
21/08/2009, 15:04
αμπαλος.+_
ε καλά αφού το λες εσύ υπέρμετρε γνώστη κάτι θα ξέρεις παραπάνω σίγουρα :lol: :lol:
ε καλά αφού το λες εσύ υπέρμετρε γνώστη κάτι θα ξέρεις παραπάνω σίγουρα :lol: :lol:
και δε το λεω πρωτη φορα.... καθε φορα γραφεις την αποψη σου για την ΑΕΚ ειναι ιδια με αυτη που γραφουν τα ΑΡΔακια τυπου Ξενακη-Μπραουδακη-Δηματου-Πουρουπουπου-Πανουτσου ..... εντελως ΓΤΠΚ