PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

Akatanomastos
28/06/2009, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στραβοπατημα του γαυρου η αεκ εβγαινε πρωταθλητρια....

καλα τωρα, και εσυ εισαι υπερβολικος

ολοι ξερουμε οτι
στραβωπατημα του γαυρου σε παιχνιδι που κρινει τιτλο(αλλα και γενικοτερα) θα γινει οταν ο ηλιος σταματησει να δουλευει..:lol:

οποτε δεν θα χει και πολυ νοημα τι θα γινει μετα:lol:

kalgeorge
28/06/2009, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καλα τωρα, και εσυ εισαι υπερβολικος

ολοι ξερουμε οτι
στραβωπατημα του γαυρου σε παιχνιδι που κρινει τιτλο(αλλα και γενικοτερα) θα γινει οταν ο ηλιος σταματησει να δουλευει..:lol:

οποτε δεν θα χει και πολυ νοημα τι θα γινει μετα:lol:

εχει σημασια;;

το νοημα ειναι οτι εστω και μια στις χιλιες μετα απο χρονια η αεκ θα επαιρνε πρωταθλημα.
αλλα οι αεκτζηδες ειχαν μαλλον καλυτερες δουλειες να κανουν :rotflmao:

el_hymador
28/06/2009, 12:31
:a12:

ρε σεις ΑΕΚτζηδες, η Λαμψη του Φωσκολου ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον...

αναλυσεις επι αναλυσεων, εικασιες, σεναρια, σπαραγμοι, ελπιδα, προδοσιες...:a8: !!!!!!!

ελεος πια...

irinia
28/06/2009, 13:11
axaaxaxaxax
βρε συ ακομα γελανε μεχρι και οι πετρες......

τελευταια αγωνιστικη στο οακα επαιζε η αεκ....ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ στραβοπατημα του γαυρου η αεκ εβγαινε πρωταθλητρια....

και στο γηπεδο εισασταν με το ζορι 30 000
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ........

Ότι σέ βολεύει βλέπεις.........μ'άρέσεις......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όταν παιζόταν φίλε ό τίτλος.........ήμασταν 62000 μέσα....!!!!

Θά μάς πείς ότι παιζόταν καί ό τίτλος μέ τό γαύρο.....:rotflmao: :rotflmao:

Πάνω στήν άπελπισία σου..........άφιερώνεις,καλά πού μιλάνε κί οί άλλοι δηλαδή.....!!!!

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΑΖΕΛΟ............ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.....

ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΣΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ...Ε....!!!!

:wave2: :wave2:

Gandalf dr685sm
28/06/2009, 13:11
Πέστα ρε hymador...

Τerens... μα στο είπα και πριν.., .θα συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε. Εσύ την άποψη σου και εγώ την δική μου.

Busa...θύρα 6 θα με βρείς φίλε. Αν θελήσεις ποτέ να έρθεις.!!!;)

Τώρα τέρμα οι αναλύσεις .. θα περιμένω όπως πάντα τον Σεπτέμβρη για να δώ αποτελέσματα.

Gandalf

blackbusa
28/06/2009, 17:40
@ Τerens.....ΚΑΙ ΓΑΜΩ....ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ Δ/Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ...:yuck: :yuck: :yuck:

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ...ΕΓΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΜΕΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ....ΟΚ ΤΩΡΑ???
ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 3ΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΛΑΡΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ 23-25000 ΕΙΧΑΜΕ 12.500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ 5-6000 ΤΗΣ ORIGINAL ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ) ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ (ΛΕΩ) ΠΑΛΙ....Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ???ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ???ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ ΕΝΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΕΟ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ORIGINAL???ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ :winka:

την πρωτη χρονια με τους 60.000 δεν ηταν ξεκαθαρισμενο ποιος θα παρει το πρωταθλημα...αν μας κερδιζε ο ΠΑΟ θα το επερνε αυτος....αρα καμμια συγκριση με την περσινη...που (κατα την γνωμη μου) χαριστηκε στον Ολυμπιακο....

@ΜΑΓΕ...ειλικρηνα σου ευχομαι να δεις καλη μπαλλα και να γουσταρεις κιολλας....εγω δεν...καθε κυριακη προτιμω να πηγαινω Αττικο Παρκο να βλεπω πραγματικα ζωακια....και ναι ειμαι κολλημενος....ολοι εχουμε τα κολληματα μας...εγω ισως τα περισσοτερα....

υ.γ. Αγγελε για την ιστορια εστω της Fiorentina ασε με να ξερω περισσοτερα...μπορει να μην θυμασε καλα η να μην τα εμαθες καλα...το τι πως και γιατι θα γινοταν ΑΝ (που δεν) χρεωκοπουσε η ΑΕΚ ειναι μονο θεωριες...
υ.γ.2 ΚΑL ΓΑΜΙΕΣΕ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

arxaios
28/06/2009, 19:34
Αν συνεχίσετε οι ΑΕΚτζήδες να τρώγεσται με τον τρόπο που τρώγεσται, να είσαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι σε 4-5 χρονάκια, θα πάτε στη Β' Εθνική και τότε να δω τι θα λέτε ...............
Κοιτάχτε τον ΟΦΗ ...............

arxaios
28/06/2009, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
......

Είναι εξακριβομένο αυτό ;;;;;;;; :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
28/06/2009, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ........

Ότι σέ βολεύει βλέπεις.........μ'άρέσεις......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όταν παιζόταν φίλε ό τίτλος.........ήμασταν 62000 μέσα....!!!!

Θά μάς πείς ότι παιζόταν καί ό τίτλος μέ τό γαύρο.....:rotflmao: :rotflmao:

Πάνω στήν άπελπισία σου..........άφιερώνεις,καλά πού μιλάνε κί οί άλλοι δηλαδή.....!!!!

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΒΑΖΕΛΟ............ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.....

ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΣΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ...Ε....!!!!

exv xasei file nai....me teleutaio paradeigma to 2003 pou to exasa stin isovathmia enw imoun pisw -12

blackbusa
28/06/2009, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν συνεχίσετε οι ΑΕΚτζήδες να τρώγεσται με τον τρόπο που τρώγεσται, να είσαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι σε 4-5 χρονάκια, θα πάτε στη Β' Εθνική και τότε να δω τι θα λέτε ...............
Κοιτάχτε τον ΟΦΗ ...............

Κωστα δεν σημαινει οτι επειδη εχουμε σε καποια θεματα τελειως διαφορετικες αποψεις/αποφασεις οτι αυτο επηρρεαζει και την ομαδα η της κανει κακο....απλα η αντιφρονουντες (εγω δηλαδη) δεν θα ξαναπατησω γπεδο οσο με χαλαει κατι....αλλωστε παντα αποφασεις παιρνουν τα αφεντικα και προεδροι...

υ.γ. αν εισουνα και εσυ στο κολπο με τα yoshi.....ΓΑΜΙΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ....:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
28/06/2009, 19:47
Κωστα δεν σημαινει οτι επειδη εχουμε σε καποια θεματα τελειως διαφορετικες αποψεις/αποφασεις οτι αυτο επηρρεαζει και την ομαδα η της κανει κακο....απλα η αντιφρονουντες (εγω δηλαδη) δεν θα ξαναπατησω γπεδο οσο με χαλαει κατι....αλλωστε παντα αποφασεις παιρνουν τα αφεντικα και προεδροι...

υ.γ. αν εισουνα και εσυ στο κολπο με τα yoshi.....ΓΑΜΙΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ....:lol: :lol: :lol:

Πουληταρι εισαι ρε φιλε ....φτου σου....δεν στηριζεις την ομαδα στα δυσκολα...σαν δεν ντρεπεσαι...τεντυ μπου....τι να πω....οτι και να πω....

οπως πουληταρια ειμασταν και εμεις, και δεν θελαμε το καλο της ομαδος μας...οταν ενω ο τζιγγερ πεταξε εξω τους συνδεσμους...δεν πατουσαμε γηπεδο...και πηγαινε και καλα η ομαδα μας.

α ρε μυαλο που κουβαλατε μερικοι......

STOYBI
28/06/2009, 20:59
Ρε..... Συνελθετε......!! Στις τελευταιες 5 σελιδες δεν αναφερεστε στον γαυρο και με αγχωνετε.....!!!! :(

167308

kalgeorge
28/06/2009, 21:10
dhladi gia na katalavw....oi paixtes tis amerikis einai paixtarades?????

e akatanomaste?:p

kalgeorge
28/06/2009, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε..... Συνελθετε......!! Στις τελευταιες 5 σελιδες δεν αναφερεστε στον γαυρο και με αγχωνετε.....!!!! :(

pare na min diamarturesai kai esy

167311

STOYBI
28/06/2009, 21:24
pare na min diamarturesai kai esy

Τι εγινε ρε............. :look: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Δεν πηγε σε εσας....???????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

:uplate:

arxaios
28/06/2009, 21:30

Η κερκίδα πάντα επιρρεάζει την απόδοση της ομάδας ............ ειδικά όταν την κράζει ...........
Δίκαια ή άδικα είναι άλλο θέμα ......

υ.γ. Βεβαίως ......... και τα τελευταία μηνύματα ανάμεσά μας ήταν για να δώσω .......... έμφαση και να γίνει πιό πιστευτό ......... :lol: :lol: :lol:
Από τις καλύτερες φάσεις που έχουν γίνει .............. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
28/06/2009, 21:33
Τι εγινε ρε............. :look: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Δεν πηγε σε εσας....???????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

:uplate:

pige re....auta einai apo prin:P

STOYBI
28/06/2009, 21:35
pige re....auta einai apo prin:P

Α........... :D

( Αστους τους πριν..... Στην κοσμαρα τους.... Ολοι μαζι...)

blackbusa
28/06/2009, 21:57
Η κερκίδα πάντα επιρρεάζει την απόδοση της ομάδας ............ ειδικά όταν την κράζει ...........
Δίκαια ή άδικα είναι άλλο θέμα ......

υ.γ. Βεβαίως ......... και τα τελευταία μηνύματα ανάμεσά μας ήταν για να δώσω .......... έμφαση και να γίνει πιό πιστευτό ......... :lol: :lol: :lol:
Από τις καλύτερες φάσεις που έχουν γίνει .............. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κωστα δεν με διαβαζεις μου φαινετε...γδεν ειδες τι θα κανω εγω....???και μακαρι να εκαναν ολοι το ιδιο....αντι να πανε να κραζουν και χλευαζουν....

arxaios
28/06/2009, 22:15
Mιά χαρά σε διαβάζω .......... απλά εγώ μιλάω γενικότερα και όχι για σένα ..........

υ.γ. βροντάνε ;;; βροντάνε ;;;

el_hymador
28/06/2009, 22:41
Φερτε Λουσιο και Παλασιο η Μπαριος να γινει του αιδοιου η εμποροπανηγυρις!

:a30: :a30: :a30:

arxaios
28/06/2009, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Τι έχασα πάλι ;;;:confused: :confused: :confused:

Για πε, για πε ..................:a014: :a014: :a014:

el_hymador
28/06/2009, 22:51
Τι έχασα πάλι ;;;:confused: :confused: :confused:

Για πε, για πε ..................:

O Λουσιο παιζει πολυ σαν σεναριο αλλα ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση (βεβαια με αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης, δεν αποκλειεται..)

Οι Μπαριος & Παλασιο (για αλλες θεσεις) ειναι πολυ πιο πιθανοι στοχοι και παικταραδες...

Αν ερθει ο Λουσιο και ενας απο τους αλλους δυο μιλαμε για τρομερη ποιοτητα σε ολες τις γραμμες πλεον

και ασε την Αγγλιδα ασθενη να δηλωνει πως θα παρουν πρωταθλημα και τον μπαλαμο Ντιογο να ισχυριζεται οτι ειναι καλυτερος του Σισε :lol: :bawl: :lol: ....αληθεια εκανε τετοια δηλωση :lol: :lol: :lol: σοβαρα μιλαω....:rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao:

arxaios
28/06/2009, 22:55
O Λουσιο παιζει πολυ σαν σεναριο αλλα ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση (βεβαια με αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης, δεν αποκλειεται..)

Οι Μπαριος & Παλασιο (για αλλες θεσεις) ειναι πολυ πιο πιθανοι στοχοι και παικταραδες...

Αν ερθει ο Λουσιο και ενας απο τους αλλους δυο μιλαμε για τρομερη ποιοτητα σε ολες τις γραμμες πλεον

και ασε την Αγγλιδα ασθενη να δηλωνει πως θα παρουν πρωταθλημα και τον μπαλαμο Ντιογο να ισχυριζεται οτι ειναι καλυτερος του Σισε :lol: :bawl: :lol: ....αληθεια εκανε τετοια δηλωση :lol: :lol: :lol: σοβαρα μιλαω....:rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
Πηγή πληροφοριών ;;;;; Ποιός ;;;;

STOYBI
28/06/2009, 22:59

Κατσε πρωτα να δουμε τι θα γινει με τον Νερι και βλεπουμε.... :D

el_hymador
28/06/2009, 23:03
Πηγή πληροφοριών ;;;;; Ποιός ;;;;

Eχει εκδηλωσει ενδιαφερον ο Παναθηναϊκος για ολους αυτους και δεν το αρνουνται στη ΠΑΕ, ολα τα sites και οι εφημεριδες τα γραφουν...

φυσικα θα μου πεις μπορει να λενε μπαρμπουτσαλα, αλλα πλεον το μαθανε το κολπο και οταν γραφετε κατι συνταρακτικα ηλιθιο (οπως Τσογλανιγιο π.χ. ) βγαινουν και διαψευδουν...:winka:

el_hymador
28/06/2009, 23:11
Αν και εχω τις επιφυλαξεις μου με τον συγκεκριμνενο παικτη, η μεταγραφη του εχει σιγουρα προκαλεσει αισθηση σε ολη την Ευρωπη...

απο το επισημο site της FIFA

167314

el_hymador
28/06/2009, 23:12
Κατσε πρωτα να δουμε τι θα γινει με τον Νερι και βλεπουμε.... :D

Εγω το λεω και το ξαναλεω...ετοιμαστειτε γαυροι να πατε αεροδρομιο....ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ με τον Νερι...:lol:

STOYBI
28/06/2009, 23:15
Αν και εχω τις επιφυλαξεις μου με τον συγκεκριμνενο παικτη, η μεταγραφη του εχει σιγουρα προκαλεσει αισθηση σε ολη την Ευρωπη...

απο το επισημο site της FIFA

Αφου κανεις δεν περιμενε οτι θα βρει ομαδα ........

el_hymador
28/06/2009, 23:23
Αφου κανεις δεν περιμενε οτι θα βρει ομαδα ........

Ενω για τον Οουεν που του κανετε τα γλυκα ματια, σκιζονται ολοι οι ευρωπαϊκοι συλλογοι ας πουμε...:lol:

Να σας πω, δεν κοιτατε και τη περιπτωση του Κρουζ; μας παρακαλαει τωρα, οπως και ο Καστιγιο τσογλανεθ ντε γαυρο λιμανισιο :lol:

arxaios
28/06/2009, 23:31
Ενω για τον Οουεν που του κανετε τα γλυκα ματια, σκιζονται ολοι οι ευρωπαϊκοι συλλογοι ας πουμε...:lol:

Να σας πω, δεν κοιτατε και τη περιπτωση του Κρουζ; μας παρακαλαει τωρα, οπως και ο Καστιγιο τσογλανεθ ντε γαυρο λιμανισιο :lol:

Απ' ότι ακούγεται αυτός ο τελευταίος ........... μόνο φίφες δεν κάνει για να έλθει στον ΠΑΟ .......... αλλά δεν τον θέλω τον Πουστίγιο με τίποτα λέμε .............:yuck: :yuck: :yuck:

Για τον Σισσέ είμαι πολύ αισιόδοξος ..............:sun: :sun: :sun:

STOYBI
28/06/2009, 23:34
:D

167316

arxaios
28/06/2009, 23:41
:D

Σε πήρε τηλέφωνο ρε θηρίο ;;;;;;;;:lol: :lol: :lol:

STOYBI
28/06/2009, 23:44
Σε πήρε τηλέφωνο ρε θηρίο ;;;;;;;;:lol: :lol: :lol:

Πασο..... :winka:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

el_hymador
28/06/2009, 23:49
Λοιπον για τη περιπτωση του χου-Νερι θα βγει η ακολουθη ανακοινωση απο τον γαυρο οταν τον ξανα-αποκτησουν:

Στην αρχη εμεις θελαμε το Νερι, αλλα αυτος δεν ηθελε, ομως μετα εμεις ειπαμε πως δεν θελουμε, δεν θελουμε να ερθει ο παικτης και τοτε αυτος ειπε πως τωρα θελω εγω, αλλα εμεις ειπαμε πως οχι, οχι, δεν θελουμε και τοτε αυτος λεει δεν....δεν θελω και εγω, αλλα τελικα εμεις ειπαμε θελουμε και τοτε αυτος μας ειπε εεεε δεν θελω εγω αλλα τελικα ηρθε....αυτο ακριβως!

STOYBI
28/06/2009, 23:56
Λοιπον για τη περιπτωση του χου-Νερι θα βγει η ακολουθη ανακοινωση απο τον γαυρο οταν τον ξανα-αποκτησουν:

Στην αρχη εμεις θελαμε το Νερι, αλλα αυτος δεν ηθελε, ομως μετα εμεις ειπαμε πως δεν θελουμε, δεν θελουμε να ερθει ο παικτης και τοτε αυτος ειπε πως τωρα θελω εγω, αλλα εμεις ειπαμε πως οχι, οχι, δεν θελουμε και τοτε αυτος λεει δεν....δεν θελω και εγω, αλλα τελικα εμεις ειπαμε θελουμε και τοτε αυτος μας ειπε εεεε δεν θελω εγω αλλα τελικα ηρθε....αυτο ακριβως!

Φαντασου να ερθει σε εμας και στο μεταξυ μας.......... Το χειροτερο σεναριο για εσας....... :lol: :lol: :lol:

arxaios
29/06/2009, 00:04
Φαντασου να ερθει σε εμας και στο μεταξυ μας.......... Το χειροτερο σεναριο για εσας....... :lol: :lol: :lol:
ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ..............
Εκτίθεσαι........................... :blush: :blush: :blush:

:smokin: :smokin: :smokin:

STOYBI
29/06/2009, 00:07
ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ..............

Στην κωλομπαλα....... Ο καθενας μπορει να εκτεθει...... :D

arxaios
29/06/2009, 00:15
Να πω την αμαρτία μου ............. ούτε και τον Λέτο βλέπω με καλό μάτι ............ αλλά .......... θα δείξει .............

STOYBI
29/06/2009, 00:18

:lol: :lol: :lol: :lol:

ilias s.m.
29/06/2009, 00:23

Πηρε ο γαυρος μεταγραφη τον αντιπροεδρο του εδεσα'ι'κου???
πανε για μεγαλα πραγματα!!!:a54: :a54: :a54: :lol:

irinia
29/06/2009, 07:07
@ Τerens.....ΚΑΙ ΓΑΜΩ....ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ Δ/Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ...:yuck: :yuck: :yuck:

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ...ΕΓΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΜΕΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΓΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ ΟΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ....ΟΚ ΤΩΡΑ???
ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 3ΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΛΑΡΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ 23-25000 ΕΙΧΑΜΕ 12.500 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ 5-6000 ΤΗΣ ORIGINAL ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ) ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ (ΛΕΩ) ΠΑΛΙ....Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ???ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ???ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ ΕΝΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΕΟ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ORIGINAL???ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ :winka:

την πρωτη χρονια με τους 60.000 δεν ηταν ξεκαθαρισμενο ποιος θα παρει το πρωταθλημα...αν μας κερδιζε ο ΠΑΟ θα το επερνε αυτος....αρα καμμια συγκριση με την περσινη...που (κατα την γνωμη μου) χαριστηκε στον Ολυμπιακο....

@ΜΑΓΕ...ειλικρηνα σου ευχομαι να δεις καλη μπαλλα και να γουσταρεις κιολλας....εγω δεν...καθε κυριακη προτιμω να πηγαινω Αττικο Παρκο να βλεπω πραγματικα ζωακια....και ναι ειμαι κολλημενος....ολοι εχουμε τα κολληματα μας...εγω ισως τα περισσοτερα....

υ.γ. Αγγελε για την ιστορια εστω της Fiorentina ασε με να ξερω περισσοτερα...μπορει να μην θυμασε καλα η να μην τα εμαθες καλα...το τι πως και γιατι θα γινοταν ΑΝ (που δεν) χρεωκοπουσε η ΑΕΚ ειναι μονο θεωριες...

ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΙ.........ΧΑΛΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΩΜΟΣ....???

Ποιός σού είπε έσένα ότι..........ή ΑΕΚ άν έπεφτε θά άνέβαινε πούστικα καί όχι μέ τό σπαθί της..??
Άλλο είπα.......ότι μέ τήν πίεση τού κόσμου καί γιά πολιτικούς λόγους θά τής χάριζαν
ίσως μιά χρονιά λόγω τού όνόματος...!!
Βρέ .......ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕ........άν κερδίζαμε τόν Ίωνικό τί θά γινόταν...??Σέ αύτό τό μάτς
άναφέρομαι.....!!!!
Γαμώ τή Φιορεντίνα......αύτή είναι τό θέμα μας....??
Όταν μιά πολιτεία τιμωρεί τόσο αύστηρά μεγάλες όμάδες........έ μετά τά μαζεύει καί λίγο.
Μήπως τά ίδια δέν είχαμε μέ Μίλαν καί Γιούβε....!!!
Γιά άλλους λόγους βέβαια.
Τή χρυσή..........ΔΙΕΤΙΑ........καί όχι τριετία........είχε καμμιά όμάδα περισσότερα διαρκείας..??
Τί νά κάνουμε τώρα,πρίν 15 χρόνια άλλιώς ήταν τά κόλπα...!!
Τώρα έχει πέσει πολύ παραμύθι καί μάς τά παίρνουν έπιστημονικά...!!!
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ.........γάρ....!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ........ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΤΤΑ....!!!

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .........σάν πρώην παίκτης τήν έκανε όταν τό καράβι βούλιαζε..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ............δούλευε μέ τούς όπαδούς μιά τό μαστίγιο καί τήν άλλη
τό καρώτο,στέλνοντας μέχρι καί στή φυλακή κόσμο άπό
τή μιά καί άπό τήν άλλη τούς κουβαλούσε στά γήπεδα..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........είπε τό περίφημο,ή παίρνετε διαρκείας ή φεύγω..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........έβγαινε νά κάνει οίκονομικό άπολογισμό δημόσια καί δέν
έκαμνε τίποτε..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........είχε τή μεγαλύτερη άσυλία στήν ΑΕΚ.....καί τήν άνοχή τού
κόσμου παραμυθιάζοντας τους έπί 4 χρόνια....!!

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ........μιλούσε συνέχεια γιά γήπεδο καί προπονητικό,ψάχνοντας νά
ξεσπιτώσει τήν ΑΕΚ τάζοντας λαγούς μέ πετραχίλια.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........ένώ είχε τέτοια συμπαράσταση ,τέτοια άνταπόκριση.....γύρισε
καί είπε άπό τόν Αύγουστο έγώ φεύγω τό Μάη κομματιάζοντας
τήν όμάδα πρίν κάν άρχίσει ή χρονιά...??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........πού δήλωνε..ΑΕΚΑΡΑΣ..τήν έκανε πούστικα στή μέση τής
χρονιάς έπειδή τού έθιξαν τό έγώ..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.........δέν ξαναπάτησε στό γήπεδο άπό τή μέρα πού παραιτήθηκε..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........άφού ίδρυσε εταιρεία μάνατζερ όδήγησε έναν μεγάλο παίκτη
πού έπαιξε στήν όμάδα τά δύσκολα χρόνια καί είχε κάνει
δήλωση πώς άν γυρίσει πίσω θάναι μόνο γιά τήν ΑΕΚ,στόν
άντίπαλο ΠΑΟ ..??

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ......ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ........

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟ...??

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.......ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΡΕ........!!!!

Οί άλλοι είναι μέτοχοι ρέ κορόιδο.........δέ μάς τόπαιξαν ποτέ Άεκάρες...

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........!!!!!!!!

Ή ΑΕΚ είναι μιά μαγαζάρα γωνιακή πού κατά καιρούς τήν έκμεταλλεύτηκαν πολλοί....!!!
Καί πάντα ένας πλήρωνε,ό λαός της...!!

Γιαυτό βρέ..........παπάρα, θάχω άποψη καί θά φωνάζω όσο θέλω...ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ..!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΕΣ.....!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ......ΕΓΩ ΘΑΜΑΙ ΕΚΕΙ....!!!

ΓΙΑΥΤΟ..........ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙ.......

ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣ......!!!

Σταμάτα λοιπόν νά κάνεις σάν ......ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.....!!!!

Ή ΑΕΚ........δέν είναι τού Μπάγιεβιτς,τού Μανωλά,τού κοντού σου......

Η ΑΕΚ................ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

Η ΑΕΚ...........ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ...........!!!!!!!!!!

Κι έμείς.........δέν είμαστε άπλοί πελάτες.........ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!

kalgeorge
29/06/2009, 07:11

λουσιο ουτε να το σκεφτεσαι.

παλασιο ειναι τραυματιας και το κρυβουν για να μην πεσει η τιμη του.

μονο η παιχτουρα Λουκα Μπαριος να παρακαλας να ερθει...

μιλαμε για τρελη παιχτουρα.

αλλα τον παρακαλαμε δυο χρονια τωρα....

el_hymador
29/06/2009, 07:14
Καλα, με την εμφανιση και το γκολακι που πετυχε Λουσιο στο τελικο....τα φρυδια μας θα παρουμε...:lol: :lol: :lol:

ηταν αναγκη να παιξει και αυτος ετσι ρε παιδι μου;

δεν πειραζει και ο Van Houten, Van Halen πως τον λενε anyway, καλος ειναι

Και παρτε Μπαριος λεμε...Μ-π-α-ρ-ι-ο-ς!!! (οχι Παριος)

:beer: :beer: :beer:

kalgeorge
29/06/2009, 07:17
Καλα, με την εμφανιση και το γκολακι που πετυχε Λουσιο στο τελικο....τα φρυδια μας θα παρουμε...:lol: :lol: :lol:

ηταν αναγκη να παιξει και αυτος ετσι ρε παιδι μου;

δεν πειραζει και ο Van Houten, Van Halen πως τον λενε anyway, καλος ειναι

Και παρτε Μπαριος λεμε...Μ-π-α-ρ-ι-ο-ς!!! (οχι Παριος)

:beer: :beer: :beer:

Επισης βανΜπιουτεν ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.....θα γελασει κοσμος

el_hymador
29/06/2009, 07:19
λουσιο ουτε να το σκεφτεσαι.

παλασιο ειναι τραυματιας και το κρυβουν για να μην πεσει η τιμη του.

μονο η παιχτουρα Λουκα Μπαριος να παρακαλας να ερθει...

μιλαμε για τρελη παιχτουρα.

αλλα τον παρακαλαμε δυο χρονια τωρα....

Με προλαβες...για τον Παλασιο το διαβασα και εγω χθες οτι εχει αυτο που ειχε ο Νινης...πως το λενε μωρε, αυτο το συνδρομο με τους κοιλιακους και χρειαζεται εγχειριση...

Το συνδρομο με τους κοιλιακους προκαλειται απο ακατασχετο γελιο...ο Νινης το επαθε οτον ο χοχοχολινος δηλωσε πως πανε για ch-l και ο Παλασιο οταν ακουσε πως ο Ντιογο ειναι καλυτερος του Σισε...να δεις που επιτηδες κανουν τετοιες δηλωσεις για να μας αχρηστευουν του παικτες!!! :mad:

Για τον Μπαριος το εγραψα και παραπανω, θελω να ερθει με τα χιλια στον Παο!

kalgeorge
29/06/2009, 07:23
Με προλαβες...για τον Παλασιο το διαβασα και εγω χθες οτι εχει αυτο που ειχε ο Νινης...πως το λενε μωρε, αυτο το συνδρομο με τους κοιλιακους και χρειαζεται εγχειριση...

Το συνδρομο με τους κοιλιακους προκαλειται απο ακατασχετο γελιο...ο Νινης το επαθε οτον ο χοχοχολινος δηλωσε πως πανε για ch-l και ο Παλασιο οταν ακουσε πως ο Ντιογο ειναι καλυτερος του Σισε...να δεις που επιτηδες κανουν τετοιες δηλωσεις για να μας αχρηστευουν του παικτες!!! :mad:

Για τον Μπαριος το εγραψα και παραπανω, θελω να ερθει με τα χιλια στον Παο!

το προβλημα στους κοιλιακους ειναι το φανερο εδω και χρονια προβλημα...και αυτο για το οποιο αρνειται να κανει εγχειρηση.

το κρυφο μεγαλο του προβλημα ειναι με την μεση του ;)

el_hymador
29/06/2009, 07:24
Επισης βανΜπιουτεν ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.....θα γελασει κοσμος

μωρε ξερεις τι γινεται....οταν εχεις σαν επιλογη τον Βυντρα για το κεντρο της αμυνας και τον Κατελη να σου φερνανε θετικα θα το εβλεπες...:lol: :lol: :lol:

φερτε Λουσιο και εγω θα παω στο Λουσιο ποταμο να κανω ραφτινγκ με πλαστικη βαρκα απο τα Jumbo...

kalgeorge
29/06/2009, 07:26
μωρε ξερεις τι γινεται....οταν εχεις σαν επιλογη τον Βυντρα για το κεντρο της αμυνας και τον Κατελη να σου φερνανε θετικα θα το εβλεπες...:lol: :lol: :lol:

φερτε Λουσιο και εγω θα παω στο Λουσιο ποταμο να κανω ραφτινγκ με πλαστικη βαρκα απο τα Jumbo...

θα γελασει κοσμος σου λεω με τον βαν Μπιουτεν...

el_hymador
29/06/2009, 07:31
θα γελασει κοσμος σου λεω με τον βαν Μπιουτεν...

Γιατι αργοκαραβο ειναι;

blackbusa
29/06/2009, 07:33
Επειδη επαναλαμβανομαστε σε πολλα πραγματα....μαλλον με ρωτας/λες πραγματα που εχουν χιλιοειπωθει και απαντηθει...θα απαντησω μονο σε 1....το πιο σημαντικο κατα εμε....

αυτο περι φιλαθλους και δωσιμο οπως ειπες.....προσωπικα ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ....και δεν το εκανε ΠΟΥΣΤΙΚΑ οπως λενε και διατυμπανιζουν μερικοι....τους ειχε προειδοποιησει....αρκετες φορες....και μετα τα γεγονοτα στην Λειβαδια (θυμασε τον μαλακισμενο λογο που εσπασαν το βαν του Αλφα???) που και με ευθυνη της αστυνομιας τα εκαναν ολα πουτανα...ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ....

γιατι τσαμπα μαγκες υπαρχουν παντου...και εγω γουσταρω να πηγαινω στο γηπεδο να περναω 2-3 ωριτσες απο την ΖΩΗ ΜΟΥ....και να μην τρεχω να αναπνευσω καθαρο αερα στην καλυτερη....γιατι στην χειροτερη ειναι να φαω καμμια αδεσποτη καρεκλια και να με στειλει αδιαβαστο....η να φαω καμμια γκλομπια γιατι απλα ειμουνα στο ΟΑΚΑ (ξερεις ποσο κανει να φυγει ο πονος απο το κεφαλι???και το φουσκωμα/πρηξιμο???κανα μηνα στην καλυτερη)....

kalgeorge
29/06/2009, 07:33
Γιατι αργοκαραβο ειναι;

ειναι λιγο πιο αργος απο τον Δελλα.....

αψογος στο ψηλο παιχνιδι...αλλα......ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

irinia
29/06/2009, 07:35
Ο ΣΙΜΑΟ ΦΕΥΓΕΙ...??

Πάει γιά σέντερ μπάκ στήν Ίταλία...??

Κί έρχεται στή θέση του ό Κατσουράνης..??

Νά παίξει σέντερ μπάκ..??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
29/06/2009, 07:53
Ο ΣΙΜΑΟ ΦΕΥΓΕΙ...??

Πάει γιά σέντερ μπάκ στήν Ίταλία...??

Κί έρχεται στή θέση του ό Κατσουράνης..??

Νά παίξει σέντερ μπάκ..??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κατσε να δεις ποιος τα ελεγε αυτα;;;; και καποιοι τον κοροιδευαν;;;

ποιος ηταν....ποιος ηταν....:confused: ;)

irinia
29/06/2009, 07:53
Επειδη επαναλαμβανομαστε σε πολλα πραγματα....μαλλον με ρωτας/λες πραγματα που εχουν χιλιοειπωθει και απαντηθει...θα απαντησω μονο σε 1....το πιο σημαντικο κατα εμε....

αυτο περι φιλαθλους και δωσιμο οπως ειπες.....προσωπικα ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ....και δεν το εκανε ΠΟΥΣΤΙΚΑ οπως λενε και διατυμπανιζουν μερικοι....τους ειχε προειδοποιησει....αρκετες φορες....και μετα τα γεγονοτα στην Λειβαδια (θυμασε τον μαλακισμενο λογο που εσπασαν το βαν του Αλφα???) που και με ευθυνη της αστυνομιας τα εκαναν ολα πουτανα...ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ....

γιατι τσαμπα μαγκες υπαρχουν παντου...και εγω γουσταρω να πηγαινω στο γηπεδο να περναω 2-3 ωριτσες απο την ΖΩΗ ΜΟΥ....και να μην τρεχω να αναπνευσω καθαρο αερα στην καλυτερη....γιατι στην χειροτερη ειναι να φαω καμμια αδεσποτη καρεκλια και να με στειλει αδιαβαστο....η να φαω καμμια γκλομπια γιατι απλα ειμουνα στο ΟΑΚΑ (ξερεις ποσο κανει να φυγει ο πονος απο το κεφαλι???και το φουσκωμα/πρηξιμο???κανα μηνα στην καλυτερη)....

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ............ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..??

Ή σιωπή πολλές φορές..........είναι χρυσός πού λέει κί ή παροιμία...!!

Άλλά ρέ πούστη..........όταν άποφασίζεις νά άπαντήσεις μόνο σέ μιά έρώτηση.......

ΑΠΑΝΤΑ............ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗ ΜΙΣΗ.....!!!!

Κί έδώ τζάμπα μάγκας ό κοντός.....!!

Άπό τή μιά έκανε τό ρουφιάνο κί άπό τήν άλλη όπου τούς ήθελε τούς κουβάλαγε νά τόν
βοηθήσουν νά πάρει πόντους....!!
ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ....??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ..??

Τή μιά τούς καταδίδω καί τήν άλλη τούς παρέχω είσιτήρια καί λεωφορεία μισοτιμής..??

Άν δέν άντέχεις ή δέ μπορείς .....ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.....!!

Άλλά όταν άποφασίζεις νά άπαντήσεις έστω σέ μιά έρώτηση..........

ΑΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ..........ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΑΡΑ..!!

υγ. Ήμουνα κί έγώ στό κόλπο με τίς yoshi........έμμέσως πλύν σαφώς...!!!
Τώρα πώς..?? Μή τήν ψάχνεις....είσαι μικρός άκόμα..!! Αύτά δέ λέγονται.

irinia
29/06/2009, 08:02
κατσε να δεις ποιος τα ελεγε αυτα;;;; και καποιοι τον κοροιδευαν;;;

ποιος ηταν....ποιος ηταν....:confused: ;)

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ..........ΤΙ ΕΙΠΕΣ..??

Άπό τή μιά ότι θά παίξει σέντερ μπάκ ό Κατσουράνης ,κί άπό τήν άλλη ότι είναι
πολλά τά άμυντικά χάφ καί ένας από τούς Μάτος,Σιμάο φεύγει...!!!

ΤΖΕΚΥΛ........καί ΧΑΙΝΤ..??

Πουστιάααααααααα.........ότι καί νά γίνει μέσα θάσαι....!!!

Καλά άμα δείς τόν Κατσουράνη σέντερ μπάκ............έγώ θά δώσω τό hayabusa καί
ξαναπαίρνω varaderooooo:rotflmao: :rotflmao:

Πού λέει ό λόγος δηλαδή.............μή λέμε καί μαλακίες.....

kalgeorge
29/06/2009, 08:06
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ..........ΤΙ ΕΙΠΕΣ..??

Άπό τή μιά ότι θά παίξει σέντερ μπάκ ό Κατσουράνης ,κί άπό τήν άλλη ότι είναι
πολλά τά άμυντικά χάφ καί ένας από τούς Μάτος,Σιμάο φεύγει...!!!

ΤΖΕΚΥΛ........καί ΧΑΙΝΤ..??

για ξαναπαρτο μια να μην εκτεθεις και αλλο.

ειπα οτι ο κατσουρανης θα παιξει στοπερ...και οτι εχει παιξει πολλες φορες στην μπενφικα.
και εσυ ειπες ο κατσουρανης στοπερ;;;και που τον ειδες;; κλπ κλπ κλπ.....

α και μην ξεχασω...ο πλιατσικας ξερει μπαλα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
29/06/2009, 08:15
για ξαναπαρτο μια να μην εκτεθεις και αλλο.

ειπα οτι ο κατσουρανης θα παιξει στοπερ...και οτι εχει παιξει πολλες φορες στην μπενφικα.
και εσυ ειπες ο κατσουρανης στοπερ;;;και που τον ειδες;; κλπ κλπ κλπ.....

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ........ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ..!!

Και πούσαι........ό Πλιάτσικας τήν κάνει Γερμανία..!!

kalgeorge
29/06/2009, 08:24
ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ........ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ..!!

Και πούσαι........ό Πλιάτσικας τήν κάνει Γερμανία..!!

οχι αληθεια δεν καταλαβα κατι παραπανω απο αυτα που σου απαντησα..
ο πλιατσικας την κανει γερμανια;;;;

ΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧ

γερμανια ε;;;
οπως και οι κωνσταντινιδης;
σκοπελιτης;
επαλε;;
κλπ κλπ κλπ κλπ

ΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

blackbusa
29/06/2009, 08:48
ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΙ.........ΧΑΛΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΩΜΟΣ....???

Ποιός σού είπε έσένα ότι..........ή ΑΕΚ άν έπεφτε θά άνέβαινε πούστικα καί όχι μέ τό σπαθί της..??
Άλλο είπα.......ότι μέ τήν πίεση τού κόσμου καί γιά πολιτικούς λόγους θά τής χάριζαν
ίσως μιά χρονιά λόγω τού όνόματος...!!
αυτο εγω το λεω πουστια...η πεφτεις και ανεβενεις με τις δυναμεις σου η τιποτα...αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη....

Ρέ.........τσίμπησε μιά χρονιά στή λούφα ή Φιορεντίνα...??

Έ σέ πληροφορώ ότι ή ΑΕΚ........άν γινόταν αύτό θά κέρδιζε δύο.....!!!!

ΓΙΑΥΤΟ..........ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ......!!!!

Βρέ .......ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕ........άν κερδίζαμε τόν Ίωνικό τί θά γινόταν...??Σέ αύτό τό μάτς
άναφέρομαι.....!!!!
αν κερδιζαμε και φερναμε Χ με Παο παιζαμε μπαραζ με Οσφπ
εσυ την ανεφερες σαν τρανο παραδειγμα
Όταν μιά πολιτεία τιμωρεί τόσο αύστηρά μεγάλες όμάδες........έ μετά τά μαζεύει καί λίγο.
μπορεις να καταλαβεις την διαφορα τις δωροδοκιας με την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ??ξερειςμβεβαια...αρα καμμια σχεση...η Uefa δεν θα εδινε ποτε πρασινο φως
Τή χρυσή..........ΔΙΕΤΙΑ........καί όχι τριετία........είχε καμμιά όμάδα περισσότερα διαρκείας..??
Τοτε???ο Ολυμπιακος αν θυμασαι...

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .........σάν πρώην παίκτης τήν έκανε όταν τό καράβι βούλιαζε..??
Ο Νικολαιδης...αλλα ξεχνας γεγονοτα με Ψωμιαδη...και αν εμενε ειχε μονομερη διακιωμα για ανανεωση...αρα τα λεφτα του δεν τα εχανε με τιποτα....κλπ κλπ
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ............δούλευε μέ τούς όπαδούς μιά τό μαστίγιο καί τήν άλλη
ο Νικολαιδης....αφου τους ειχε προειδοποιησει...και κινδυνευαν πια ανθρωπινες ζωες....μετα απο παααααααααααρα πολυ καιρο πηγαν να τα ξαναβρουνε και θυμασε το αποτελεσμα???εκκενωση της εξεδρας για να συνεχειστει ο αγωνας...μπραβο τους...
ο Νικολαιδης...και αυτο ακουστηκε εκβιαστικο και λαθος του...
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........έβγαινε νά κάνει οίκονομικό άπολογισμό δημόσια καί δέν
έκαμνε τίποτε..??
το ΔΣ της Αεκ...με συνεντευξη τυπου...και βεβαια εκτος απο τον οικονομικο διευθυντη μειλαγε και ο Νικολαιδης
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........είχε τή μεγαλύτερη άσυλία στήν ΑΕΚ.....καί τήν άνοχή τού
Ζητα....απο το 80 εως το 89...την Εnic δεν την βαζω γιατι ειναι ΑΕ...
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ........μιλούσε συνέχεια γιά γήπεδο καί προπονητικό,ψάχνοντας νά
ο Νικολαιδης ελεγε για γηπεδο 50.000 στην πρωην ΔΟΥ....τωρα που δεν ειναι πια προεδρος δεν βλεπω να ξεκινανε τα εργα στη Ν.Φ. που ηθελαν και ελεγαν οτι γινεται ΟΛΟΙ οι υπολοιποι....για το προπονητικο το ειχε αναλαβει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Νοτιας....την εκταση την αγορασε....ακομα περιμενουμε....
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........ένώ είχε τέτοια συμπαράσταση ,τέτοια άνταπόκριση.....γύρισε
ο Νικολαιδης....γιατι διαφωνησε με τους ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ που τον ειχαν βαλει/ειχε μπει προεδρος για το πια ομαδα θα παιξει Play off...αυτος και οι παικτες ηθελαν την νεων για να δειξουν οτι ειναι οι πραγματικοι πρωταθλητες και οτι η Σουπερλιγκ του Γκαγκατση ειναι κωμωδια....τελικα μιλισαν τα λεφτα...δηλαδη οι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ... με τα γνωστα αποτελεσματα...
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........πού δήλωνε..ΑΕΚΑΡΑΣ..τήν έκανε πούστικα στή μέση τής
επειδη φανταζομαι ειχε βαρεθει σε καθε αγωνα να του βριζουν μανα/γυναικα/παιδια....αλλωστε η original ειχε φτιαξει πανω να φυγει γιατι αυτος φταει για ολα...εεεεε...αυτο εκανε...εφυγε για να μην κανει κακο στην ομαδα...αποφασησε....οσο ηταν προεδρος τον εβριζες....με το που εφυγε παλι τον βριζεις...βρηκε και την καταλληλη ευκαιρια...σωστο λαθος δεν μπορω να κρινω εγω...
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.........δέν ξαναπάτησε στό γήπεδο άπό τή μέρα πού παραιτήθηκε..??
χμμμμμμμ...εισουνα εκει???γιατι σε 1-2 αγωνες νομιζω τον εδειξε η καμερα σε κατι booth...
ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........άφού ίδρυσε εταιρεία μάνατζερ όδήγησε έναν μεγάλο παίκτη
άντίπαλο ΠΑΟ ..??
ωπα ωπα ωπα...γιατι δεν τον αγορασε η Θανοπουλος???αυτος ειναι τωρα προεδρος...η Μπενφικα εβαλε πωλητηριο...ο Παο πληρωσε και τον αγορασε...ασε που τους πιασαμε και μαλακες...ειπε ο Θανοπουλος οτι ο Νικολαιδης μας κοροιδευε και δεν υπηρχε καμμια ρητρα για 5.000.000 ευρω...τους φαγαμε 1.000.000 για πλακα...το οτι ειναι φιλος με τον Νικολαιδη δεν μου λεει κατι...γιατι δεν υπηρχαν ακριβως 2 ιδιες προσφορες και διαλεξε αλλη ομαδα ο Κατσουρανης...
ο Νικολαιδης αρκετη νομιζω....αλλα τον Τροχανα ουτε για πλακα δεν τον εχει....
δεν αντιλεγω....αλλα εδω ειναι πλουσιος ο Βυντρα απο την μπαλλα...θα μπορουσε βεβαια να βγαλει ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ περισσοτερα αν πηγαινε τοτε στον Ολυμπιακο...ελπιζω να θυμασε μια δηλωση....''η ΑΕΚ η κρεμασε μου το δελτιο'' στον Αλαμανο...και ποια χρονια...το 1996 που ηταν 23 και επρεπε να σκεφτει πως θα κονομησει παραπανω...μπαλλα ειναι ....μια σταβοκλωτσια ενα σκληρο τακλιν και γινεσε Στιρελλας (Κωστης)

το τατουαζ το εχει απο τοτε που επεζε στην Αλεξανδρουπολη....πολυυυυυ παλια....

δηλαδη η προσφατες δηλωσεις οτι δεν εγακαταλειπουμε την ομαδα που αγαπαμε...κλπ κλπ... τι ειναι???

Ή ΑΕΚ είναι μιά μαγαζάρα γωνιακή πού κατά καιρούς τήν έκμεταλλεύτηκαν πολλοί....!!!

Γιαυτό βρέ..........παπάρα, θάχω άποψη καί θά φωνάζω όσο θέλω...ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ..!!

η ΑΕΚ του Παπαιωαννου...του Μαυρου....του Μπαρλου....κλπ κλπ...η ΑΕΚ ειναι οντως ενα συμβολο και μια ιδεα...που αναλογα απο τα ατομα που την αποτελουν/εκπρωσοπουν συμβαδιζουν με τις ιδεες μου και τις αξιες μου....τα τωρινα προσωπα ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ...ιδιος οταν αφορα την κεφαλη της ομαδας...ειτε ειναι αυτο στον δοιηκητικο ειτε στον προπονητηκο τομεα...

το μονο που λυπαμε ειναι οτι δεν θα μπορω να θαυμαζω τον Blanco...αλλα και εκει εχουμε αλλη αποψη...

Ελπιζω να σε καλυψα....και σου απαντησα....με γεγονοτα και δεδομενα...οπου γινοταν βεβαια....γιατι σε καποια θεματα ειναι προσωπικη αποψη η αν γνωριζεις τον αλλον προσωπικα...και εγω τον Νικολαηδη δεν τον γνωριζω....τον Ντεμη εννοω για εχω καποιον αλλον....:lol: :lol: :lol:

Καλη αγωνιστικη χρονια να εχεις....δεν ασχολουμαι αλλο γιατι δεν μπορω να γραφω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια....ΑΠΟΧΩΡΩ και εγω οπως ο ΚΟΝΤΟΣ...βεβαια δεν το ειχα δηλωση στην αρχη του ποστ....και ενας φτωχομπινες ειμαι...αλλα ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ....

irinia
29/06/2009, 09:30
άναφέρομαι.....!!!!
αν κερδιζαμε και φερναμε Χ με Παο παιζαμε μπαραζ με Οσφπ
εσυ την ανεφερες σαν τρανο παραδειγμα
μπορεις να καταλαβεις την διαφορα τις δωροδοκιας με την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ??ξερειςμβεβαια...αρα καμμια σχεση...η Uefa δεν θα εδινε ποτε πρασινο φως
Τοτε???ο Ολυμπιακος αν θυμασαι...

Ο Νικολαιδης...αλλα ξεχνας γεγονοτα με Ψωμιαδη...και αν εμενε ειχε μονομερη διακιωμα για ανανεωση...αρα τα λεφτα του δεν τα εχανε με τιποτα....κλπ κλπ
ο Νικολαιδης....αφου τους ειχε προειδοποιησει...και κινδυνευαν πια ανθρωπινες ζωες....μετα απο παααααααααααρα πολυ καιρο πηγαν να τα ξαναβρουνε και θυμασε το αποτελεσμα???εκκενωση της εξεδρας για να συνεχειστει ο αγωνας...μπραβο τους...
ο Νικολαιδης...και αυτο ακουστηκε εκβιαστικο και λαθος του...
έκαμνε τίποτε..??
το ΔΣ της Αεκ...με συνεντευξη τυπου...και βεβαια εκτος απο τον οικονομικο διευθυντη μειλαγε και ο Νικολαιδης
Ζητα....απο το 80 εως το 89...την Εnic δεν την βαζω γιατι ειναι ΑΕ...
ο Νικολαιδης ελεγε για γηπεδο 50.000 στην πρωην ΔΟΥ....τωρα που δεν ειναι πια προεδρος δεν βλεπω να ξεκινανε τα εργα στη Ν.Φ. που ηθελαν και ελεγαν οτι γινεται ΟΛΟΙ οι υπολοιποι....για το προπονητικο το ειχε αναλαβει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Νοτιας....την εκταση την αγορασε....ακομα περιμενουμε....
ο Νικολαιδης....γιατι διαφωνησε με τους ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ που τον ειχαν βαλει/ειχε μπει προεδρος για το πια ομαδα θα παιξει Play off...αυτος και οι παικτες ηθελαν την νεων για να δειξουν οτι ειναι οι πραγματικοι πρωταθλητες και οτι η Σουπερλιγκ του Γκαγκατση ειναι κωμωδια....τελικα μιλισαν τα λεφτα...δηλαδη οι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ... με τα γνωστα αποτελεσματα...
επειδη φανταζομαι ειχε βαρεθει σε καθε αγωνα να του βριζουν μανα/γυναικα/παιδια....αλλωστε η original ειχε φτιαξει πανω να φυγει γιατι αυτος φταει για ολα...εεεεε...αυτο εκανε...εφυγε για να μην κανει κακο στην ομαδα...αποφασησε....οσο ηταν προεδρος τον εβριζες....με το που εφυγε παλι τον βριζεις...βρηκε και την καταλληλη ευκαιρια...σωστο λαθος δεν μπορω να κρινω εγω...
χμμμμμμμ...εισουνα εκει???γιατι σε 1-2 αγωνες νομιζω τον εδειξε η καμερα σε κατι booth...
άντίπαλο ΠΑΟ ..??
ωπα ωπα ωπα...γιατι δεν τον αγορασε η Θανοπουλος???αυτος ειναι τωρα προεδρος...η Μπενφικα εβαλε πωλητηριο...ο Παο πληρωσε και τον αγορασε...ασε που τους πιασαμε και μαλακες...ειπε ο Θανοπουλος οτι ο Νικολαιδης μας κοροιδευε και δεν υπηρχε καμμια ρητρα για 5.000.000 ευρω...τους φαγαμε 1.000.000 για πλακα...το οτι ειναι φιλος με τον Νικολαιδη δεν μου λεει κατι...γιατι δεν υπηρχαν ακριβως 2 ιδιες προσφορες και διαλεξε αλλη ομαδα ο Κατσουρανης...
ο Νικολαιδης αρκετη νομιζω....αλλα τον Τροχανα ουτε για πλακα δεν τον εχει....
δεν αντιλεγω....αλλα εδω ειναι πλουσιος ο Βυντρα απο την μπαλλα...θα μπορουσε βεβαια να βγαλει ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ περισσοτερα αν πηγαινε τοτε στον Ολυμπιακο...ελπιζω να θυμασε μια δηλωση....''η ΑΕΚ η κρεμασε μου το δελτιο'' στον Αλαμανο...και ποια χρονια...το 1996 που ηταν 23 και επρεπε να σκεφτει πως θα κονομησει παραπανω...μπαλλα ειναι ....μια σταβοκλωτσια ενα σκληρο τακλιν και γινεσε Στιρελλας (Κωστης)

το τατουαζ το εχει απο τοτε που επεζε στην Αλεξανδρουπολη....πολυυυυυ παλια....

δηλαδη η προσφατες δηλωσεις οτι δεν εγακαταλειπουμε την ομαδα που αγαπαμε...κλπ κλπ... τι ειναι???

η ΑΕΚ του Παπαιωαννου...του Μαυρου....του Μπαρλου....κλπ κλπ...η ΑΕΚ ειναι οντως ενα συμβολο και μια ιδεα...που αναλογα απο τα ατομα που την αποτελουν/εκπρωσοπουν συμβαδιζουν με τις ιδεες μου και τις αξιες μου....τα τωρινα προσωπα ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ...ιδιος οταν αφορα την κεφαλη της ομαδας...ειτε ειναι αυτο στον δοιηκητικο ειτε στον προπονητηκο τομεα...

το μονο που λυπαμε ειναι οτι δεν θα μπορω να θαυμαζω τον Blanco...αλλα και εκει εχουμε αλλη αποψη...

Ελπιζω να σε καλυψα....και σου απαντησα....με γεγονοτα και δεδομενα...οπου γινοταν βεβαια....γιατι σε καποια θεματα ειναι προσωπικη αποψη η αν γνωριζεις τον αλλον προσωπικα...και εγω τον Νικολαηδη δεν τον γνωριζω....τον Ντεμη εννοω για εχω καποιον αλλον....:lol: :lol: :lol:

Καλη αγωνιστικη χρονια να εχεις....δεν ασχολουμαι αλλο γιατι δεν μπορω να γραφω συνεχεια τα ιδια και τα ιδια....ΑΠΟΧΩΡΩ και εγω οπως ο ΚΟΝΤΟΣ...βεβαια δεν το ειχα δηλωση στην αρχη του ποστ....και ενας φτωχομπινες ειμαι...αλλα ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ....

:wave2: [/B][/QUOTE]

ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ................

Αύτή είναι ή γνώμη σου...!!
Άπλά θά πώ ότι τού δικαιολογείς τά πάντα..!!

Κάτι τελευταίο.....

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΕΚ...??

Καί πότε θά τήν ξαναδείς,όταν κατά τή γνώμη σου έρθουν πρόσωπα άποδεκτά άπό σένα..??

υγ. Τόν βλάχο πού άνέφερες,πού τόσο τόν θαυμάζαμε όλοι έκτός άπό τά
ποδοσφαιρικά του προσόντα καί γιά τό ήθος του........ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΣ
ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΟΥ..??
Άφουγκράσου καί τούς άλλους,μήν καρφώνεσαι στόν Άγιο Ντέμη...!!

ΠΡΟΣΕΞΕ...........

ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ...........ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ........ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ........

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ............ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ...........ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ....

ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ.....................ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ..........!!!!

Άλλαξε λοιπόν μυαλά.........!!!

Sferopetadhn
29/06/2009, 10:20
busa έλα Τούμπα να γουστάρεις!

Παρέα με Θοδωρή και Γκαγκάτση να βγάλουμε γούσταααααα με :a25: και :a09: και :a46: και φυσικά :a33:

ΥΓ Δεν ξέρω για τα άλλα που λέτε, αλλά στο θέμα των οπαδών νομίζω ότι ο Ντέμης και λίγα τους έκανε. Δε νομίζω ότι είναι ρουφιάνος αυτός που -μετά από προειδοποίηση- δίνει κάποιον. Στην τελική ρε τέρενς αν σου κάψω τη μηχανή και με παραδώσεις στην αστυνομία γίνεσαι ρουφιάνος; ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ!!!

idi
29/06/2009, 10:30
ΤΕΡΕΝΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ?? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ (ΣΣ... ΧΟΧΟΧΟ)

irinia
29/06/2009, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΤΕΡΕΝΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ?? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΥ (ΣΣ... ΧΟΧΟΧΟ)

ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.........ΓΙΑΤΙ

Μ'αύτά πού λές δείχνεις ότι είσαι στόν κόσμο σου..!!

Κί αύτά πού έχω διαβάσει έδώ μέσα άπό σένα...............δείχνουν

ότι είσαι πολύ φανατικός καί δέν έχεις σχέση μέ τό....

FAIR - PLAY.....!!!

Έμένα λοιπόν δέ μέ ίντριγκάρουν.............ούτε οί τίτλοι ,ούτε τά κύπελλα.
ΤΟ ΔΙΚΙΟ Μ 'ΑΡΕΣΕΙ........ΚΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ....!!!
Όπως ήμουν ξενέρωτος γιά παράδειγμα φέτος στόν τελικό κυπέλλου...
Γιατί ....??
Διότι ίσως θάπρεπε νάναι έκεί Ξάνθη καί ΠΑΟΚ...!!
Καί όχι έμείς κί οί γαύροι....

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ,...............ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ....!!!

ΆΝ παίζουμε μπάλα καί έχουμε όμάδα άς κερδίζουμε........άν όχι καλώς κάνουμε...!!

Δέν έχει όμως καμμιά σχέση αύτό μέ τή λύσσα πού έχετε γιά τό Μπάγιεβιτς..!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΘΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....!!!

Καί ναί σέ τέτοιες στιγμές δείχνει ότι είναι...........

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΕΚΤΣΗΣ...................ΑΠΟ ΣΑΣ.....!!!

irinia
29/06/2009, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
busa έλα Τούμπα να γουστάρεις!

Παρέα με Θοδωρή και Γκαγκάτση να βγάλουμε γούσταααααα με :a25: και :a09: και :a46: και φυσικά :a33:

ΥΓ Δεν ξέρω για τα άλλα που λέτε, αλλά στο θέμα των οπαδών νομίζω ότι ο Ντέμης και λίγα τους έκανε. Δε νομίζω ότι είναι ρουφιάνος αυτός που -μετά από προειδοποίηση- δίνει κάποιον. Στην τελική ρε τέρενς αν σου κάψω τη μηχανή και με παραδώσεις στην αστυνομία γίνεσαι ρουφιάνος; ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ!!!

ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..........ΣΕ ΠΑΡΑΔΩΣΩ

Καί μετά κανά μήνα έρχομαι καί σέ γλύφω νά βοηθήσεις νά σταθώ όρθιος πού παραπαίω
μπάς καί πάρω κανά πονταλάκι................

ΤΟΤΕ............ΠΩΣ ΛΕΓΟΜΑΙ......ΟΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...??

idi
29/06/2009, 13:51
...ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ....!!!

νταξ αποψεις ειναι αυτες... αλλα το παραπανω δε το καταλαβα... σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα να το λες?

Sferopetadhn
29/06/2009, 16:27
ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..........ΣΕ ΠΑΡΑΔΩΣΩ

Καί μετά κανά μήνα έρχομαι καί σέ γλύφω νά βοηθήσεις νά σταθώ όρθιος πού παραπαίω
μπάς καί πάρω κανά πονταλάκι................

ΤΟΤΕ............ΠΩΣ ΛΕΓΟΜΑΙ......ΟΟΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...??

Οπαδός της ΑΕΚ που μιλάει με τον Ντούσαν...

el_hymador
29/06/2009, 17:16
Εγω θελω να ερθει ο Λουσιο και ο Μπαριος και μετα δεν ξαναμπαινω σε αθλητικη συζητηση στο forum...

χεστηκα!

θα αφησω τους ΑΕΚτζηδες να μαλωνουν για το ποιος ειναι πιο χτυπημενος απο το κακο το ριζικο και τη μοιρα....

:D :wave2:

arxaios
29/06/2009, 18:50
........... και μετα δεν ξαναμπαινω σε αθλητικη συζητηση στο forum...

AAAAA, όχι τέτοια .......... εγώ με ποιόν θα παίζω μετά ;;;;;;;;:confused: :confused: :confused: :sad: :sad: :sad:

:lol:

el_hymador
29/06/2009, 19:18
AAAAA, όχι τέτοια .......... εγώ με ποιόν θα παίζω μετά ;;;;;;;;:confused: :confused: :confused: :sad: :sad: :sad:

καλα αμα τους παρουμε αυτους θα παιζεις με το γαυρο...για πλακα...

konsttanttinos
29/06/2009, 19:30
..........:a014: ..........:a014: ..............:a014: ...........
:a014: ............:a014: ...........
και.......κατι να πανε τα........φαρμακια κατω........:a34: ......
:beer: :beer:
Αντε ρε βγειτε να κανετε καμμια βολτα να ξελαμπικαρετε.......

Elle
29/06/2009, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
..........:a014: ..........:a014: ..............:a014: ...........
:a014: ............:a014: ...........
και.......κατι να πανε τα........φαρμακια κατω........:a34: ......
:beer: :beer:
Αντε ρε βγειτε να κανετε καμμια βολτα να ξελαμπικαρετε.......

Που χάθηκες εσύ ρε μλκ??
:beer: :beer: :lol: :lol:

STOYBI
29/06/2009, 21:25
καλα αμα τους παρουμε αυτους θα παιζεις με το γαυρο...για πλακα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

167412

irinia
30/06/2009, 05:18
νταξ αποψεις ειναι αυτες... αλλα το παραπανω δε το καταλαβα... σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα να το λες?

MOΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ....!!!

Σού έδωσα έγώ κάποια στιγμή τό δικαίωμα νά λές ότι πιστεύω πώς ό σκοπός
άγιάζει τά μέσα..??

Έτσι είναι φίλε μου,είσπράτεις τό τίμημα τών λόγων σου..!!!

Όταν θίγεις κάποιον ύπαινισσόμενος έστω γιά άστείο μειωμένη άκεραιότητα καί ήθος

γιατί δέν θάπρεπε νά σού άπαντήσει αύτός τουλάχιστον στό ίδιο ύφος....?????

Νά μή σέ πειράζει λοιπόν....!!!

idi
30/06/2009, 08:22
εγω εκανα πλακα οπως σε ολα τα ποστ με αθλητικο περιεχομενο σε αυτο φορουμ

τεσπα δε θα μαλωσουμε.. το αφηνω εδω και παω παρακατω ... για αθλητικα εξαλλου θα μιλισουμε οταν αρχισει εστω ο πρωτος επισημος αγωνας ...στη προπονηση και στο παιχνιδι της μεταγραφολογιαςσ δε σχολιαζω τιποτα

Sferopetadhn
30/06/2009, 08:42
Πάντως έχουμε πολλή πλάκα! Ξεχνάμε πολύ εύκολα ρπμ...

Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε, μεταγραφές, κόσμος, προεδράρες, γίγαντες κλπ κλπ και στο τέλος βλέπουμε τόσο χάλια μπάλα που πονάνε τα ματάκια μας.

Τελικά είμαστε παντελώς πυροβολημένοι λέμε!

Να 'μαστε όλοι πάντα καλά και όρεξη για καζούρα να έχουμε να περνάει η ώρα.

Την καλημέρα μου με :beer: (φραπέδες είναι μη μπερδεύεστε!)

STOYBI
30/06/2009, 13:27

http://www.zougla.gr/news.php?id=49783

167468

DUKASII
30/06/2009, 13:32

http://www.zougla.gr/news.php?id=49783 gia ayto pame kata diaoloy...

STOYBI
30/06/2009, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
gia ayto pame kata diaoloy...

Koyragio...... :D

idi
30/06/2009, 13:37
εγω ξερω οτι οι μισοι ελληνες ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να ειναι ολοι ΑΕΚτζιδες δε παιζει αραγε ...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
30/06/2009, 13:48
να ειναι ολοι ΑΕΚτζιδες δε παιζει αραγε ...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οχι ρε .... :lol: :lol:

Ειναι κοκτειλ και απο αλλες ομαδες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
30/06/2009, 13:56
ρε μπας και ειναι οι γαυροι και οι γαυροι του βορρα μαζι? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κολλαει το νουμερο .. και εχω υποψιες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
30/06/2009, 13:59
Μπραβο παιδια!!!

ολοι μελη!!!

Sferopetadhn
30/06/2009, 14:26
Και γαμώ τις έρευνες!!! 15 χρόνια!

Επί δρακουμέλ ξεκίνησε, επί χοντρού τελείωσε... Το Σινικό Τείχος λιγότερα χρόνια πήρε.

Μάλλον ο "καθηγητής" ξέχασε να πάει στη μισή Ελλάδα... Μέτρησε Πελοπόννησο, Στερεά και μερικά νησιά κι έκανε αναγωγή. Άντε γεια να 'ούμε!

Ε ρε προπαγάνδα που πέφτει...

arxaios
30/06/2009, 14:31
Eμένα πάλι ............. με ανησυχεί το επίπεδο της "έρευνας" :a31: :a31: :a31: των ελληνικών ΑΕΙ !!!:sad: :sad: :sad: :mad: :mad: :mad:

Sferopetadhn
30/06/2009, 14:37
Eμένα πάλι ............. με ανησυχεί το επίπεδο της "έρευνας" :a31: :a31: :a31: των ελληνικών ΑΕΙ !!!:sad: :sad: :sad: :mad: :mad: :mad:

Μόνο να δεις τί "προσόντα" έχουν οι περισσότεροι που γίνονται καθηγητές και θα σου λυθεί η απορία...

irinia
30/06/2009, 18:19
εγω εκανα πλακα οπως σε ολα τα ποστ με αθλητικο περιεχομενο σε αυτο φορουμ

τεσπα δε θα μαλωσουμε.. το αφηνω εδω και παω παρακατω ... για αθλητικα εξαλλου θα μιλισουμε οταν αρχισει εστω ο πρωτος επισημος αγωνας ...στη προπονηση και στο παιχνιδι της μεταγραφολογιαςσ δε σχολιαζω τιποτα

AMAN ΡE IDI......ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΟΒΑΡΕΨΕΣ......!!!

Δέ σούπε κανείς τίποτε γιά μένα..??

Τό κολλητάρι σου ό Παναής..??

Πού έχετε καί τά διαρκείας δίπλα - δίπλα....??

ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ......???:rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
01/07/2009, 10:43

:wave2: Όχι ρε...μαλάκας θα είναι ο Μάγκατ που τον πήρε στη Σάλκε.:p :a22: :a22:

el_hymador
01/07/2009, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Όχι ρε...μαλάκας θα είναι ο Μάγκατ που τον πήρε στη Σάλκε.:p :a22: :a22:

Τον μοσχοπουλησατε και εσεις ομως ρε παιδι μου, τους γδαρατε τους ανθρωπους!!!

vangelis 64
01/07/2009, 10:56
Τον μοσχοπουλησατε και εσεις ομως ρε παιδι μου, τους γδαρατε τους ανθρωπους!!!

:lol: Ε βέβαια,με τριακόσια χιλιάρικα πάμε για πρωτάθλημα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
01/07/2009, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ε βέβαια,με τριακόσια χιλιάρικα πάμε για πρωτάθλημα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εεε....αν σκεφτεις οτι με 20 μυρια ο αλλος δηλωσε οτι θα επερνε το ch-l, οκ καλη ειναι η αναγωγη...:lol: :lol: :lol:

idi
01/07/2009, 11:13
πηρα idi διαρκειας (την πρωτη μερα ανανεωσα)

αλλο ενα "κακο" που εκανε ο Ντεμης.... μας εμαθε να στηριζουμε την ομαδα ασχετα με τις μεταγραφες αεροδρομιου...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

dukeandthecity
01/07/2009, 13:48
ρε sferopetadhn επειδη σε έχω κόψει για καλο ΠΑΟΚτσακι δεν μας λές και δυο κουβέντες για τον καταπτυστο στην ομάδα?

Akatanomastos
01/07/2009, 13:53
καλα ρε αεκτζηδες, γιατι τον δωσατε με 300.000?

ή τον πουλας με 1.000.000 ή τον κρατας να σου παιζει..

τι θα παρετε με 300.000?

idi
01/07/2009, 13:55
ο ανθρωπος ειναι αμπαλος.... πωληθηκε γιατι ο μανατζερ του ειναι κολλητος του ρεχαγκελ που εχει κονε στη γερμανια...τι να λεμε τωρα

τα 300-400 δε ξερω γω ειναι ΠΟΛΛΑ για την αξια του....

vangelis 64
01/07/2009, 14:05
ο ανθρωπος ειναι αμπαλος.... πωληθηκε γιατι ο μανατζερ του ειναι κολλητος του ρεχαγκελ που εχει κονε στη γερμανια...τι να λεμε τωρα

τα 300-400 δε ξερω γω ειναι ΠΟΛΛΑ για την αξια του.... Θα δείξει ο χρόνος Γιώργο.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

τι θα παρετε με 300.000? Είπαμε,πρωτάθλημα.:bawl: :bawl:

idi
01/07/2009, 14:18
"που πας με τον οκονσκι εγω πηρα ντεταρι" ...

idi
01/07/2009, 14:19
:smokin:

167581

irinia
01/07/2009, 16:00
πηρα idi διαρκειας (την πρωτη μερα ανανεωσα)

αλλο ενα "κακο" που εκανε ο Ντεμης.... μας εμαθε να στηριζουμε την ομαδα ασχετα με τις μεταγραφες αεροδρομιου...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

TA ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ....!!!

Κάτι ξέρει ή γριά ή κόττα...!!

Άντε καί στό φιλαράκι σου........βάλτον μυαλό...!!

ΚΑΙ ΔΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ........ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΤΟΥΣΑΝ.......

ΜΟΝΟ.........ΑΕΚ.........ΑΕΚΑΡΑ....!!!

vangelis 64
01/07/2009, 16:07

ΚΑΙ ΔΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ........ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΤΟΥΣΑΝ.......

ΜΟΝΟ.........ΑΕΚ.........ΑΕΚΑΡΑ....!!!

:wave2: Μπορεί και να ξαναφωνάξουμε.Όπως τότε που είχε φτιάξει αυτή την ομαδάρα.:smokin: :D

Καμμιά φωτογραφία όμως δεν βλέπω και ανησυχώ.Ξέρεις εσύ.χεχεχε...