View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
blackbusa
22/09/2009, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τό'χει η συνοικία ε;:D
μπαααααααααααααα.....μεταναστες απο αλλες περιοχες....βατραχια και καραγκουνες....
:evil:
:lol:
:wave2:
Akatanomastos
23/09/2009, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
http://www.youtube.com/watch?v=egjPlBewVks&feature=player_embedded
..
o tipos poy exei to video pou evales exei megala video
bazelia deito afto poy legame prin merikes vdomades
http://www.youtube.com/watch?v=aeZEtZQr4K0&feature=channel :winka:
gayrakia deite kai seis merika video apo ton tipo afton na deite ti simainei
i omada mou mou xarizei qpisteftes stigmes stin evropi :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Τά παλικάρια μας ,παρότι έγώ μεγάλωσα μέ Κούδα ,Δομάζο, Παπαιωάννου πού δέν ήταν
ποτέ δεκάρι..........ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ........
ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ................ΣΤΟ 1970 ΦΑΙΝΕΤΑΙ....!!!
.................................................................................................... ..................................................
.................................................................................................... ..................................................
ΟΝΤΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΣ............
ΑΝ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΚΑΡΙ
ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.............ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ......!!!
Έπειδή λοιπόν τό τραβάτε καί θέλετε νά σάς ξανακάνω........ΡΟΜΠΕΣ........έξηγώ.
Καί κόμμα βάζω πού σημαίνει ότι δημιουργώ παρενθετική πρόταση άλλά,
καί τή λέξη.........ΔΕΚΑΡΙ.........γράφω ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΚΑΡΙΑ πού άναφέρεται φυσικά στόν τρίτο καί
τελευταίο Παπαιωάννου.......!!!!
ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ.........Κ.Λ.Π.....κ.λ.π.....
ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..........
ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ.........ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΦΥΣΙΚΑ...........
"ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΡΙΑ"
Κατεβάζω...........άλλη μιά ταχύτητα boys........
Όχι γιά τήν άσχετίλα σας καί την πρεμούρα σας νά μέ έκθέσετε........γιατί δέν ύπάρχει
Έλληνας πού νάναι πενηντάρης καί νά μήν ξέρει τί έστί ΔΟΜΑΖΟΣ......ΚΟΥΔΑΣ.....
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ.......έστω καί άν δέν έχει περάσει ποτέ έξω άπό γήπεδο
ΑΛΛΑ...........
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ
ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..........
Γιαυτό καί γώ κατεβάζω άλλη μιά ταχύτητα στόν κώδικα έπικοινωνίας...........θά σάς
παρακολουθώ,θά σάς διαβάζω,μούχετε κάνει παρέα πολύ καιρό τώρα, ΑΛΛΑ.....
δυσκολεύομαι πολύ νά κρατήσω ψηλά τήν άκροαματικότητα τού φόρουμ....
Άπ'έδώ καί μπρός κάθε φορά πού θά άστειεύομαι..........θά βάζω καί μπανάνες......!!!
Καί σέ τελική άνάλυση τί σάς είπα...???
ΑΔΕΡΦΕΣ..........έ καί, βρισιά είναι αύτό σήμερα βρέ μαλάκες.....??
ΠΡΟΣΟΝ.........είναι βρέ,ξέρετε πόσες πόρτες άνοίγονται άμα δηλώσεις άδερφή...??
Χαλάρωσε ρέ........ΣΤΟΥΜΠΙ.........χαλάρωσε
Μεγάλος άνθρωπος είμαι πού λέει καί ό ΤΖΩΡΤΖ.........άμα φτάσεις καί σύ στήν ήλικία μου
μπορεί νάσαι χειρότερος....!!!
Καί σύ ρέ........ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΖΑΚΟ............σιγά τά αίματα ρέ.........κόψε κάτι.....
καί δέξου έπιτέλους τόν ΝΤΟΥΣΑΝ........μπορείς νά ζήσεις χωρίς όμάδα...??
Πώς θάχεις .....ΟΡΓΑΣΜΟ.......ρέ....??
ΑΧ.............ΡΕ ΡΙΤΑ..............καλά τάλεγες
ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ............
ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ....................
ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ
ΚΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ..........
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ............
Έτσι μπάς καί ξεχρεώσουμε καί τίποτε......
Μή μού μιλήσετε ξανά γιά δεκάρια γιατι τή γαμίσατε,άπ'έδώ καί μπρός........
ΕΝΤΕΚΑ ΑΥΤΟΙ............ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.....
kalgeorge
23/09/2009, 08:10
..........θά βάζω καί μπανάνες......!!!
Καί σέ τελική άνάλυση τί σάς είπα...???
ΑΔΕΡΦΕΣ..........έ καί, βρισιά είναι αύτό σήμερα βρέ μαλάκες.....??
ΠΡΟΣΟΝ.........είναι βρέ,ξέρετε πόσες πόρτες άνοίγονται άμα δηλώσεις άδερφή...??
Χαλάρωσε ρέ........ΣΤΟΥΜΠΙ.........χαλάρωσε
Μεγάλος άνθρωπος είμαι πού λέει καί ό ΤΖΩΡΤΖ.........άμα φτάσεις καί σύ στήν ήλικία μου
μπορεί νάσαι χειρότερος....!!!
re trele, to mono pragma pou den exw oreksi na kanw edw mesa einia na tsakwthw, pistepse me.
exw kaluteres doulies na kanw
apla diaskedazw me auta pou grafete kai gelaw:lol:
mia esy den uparxei ninis dekari, mia o allos paiktara o karagounis mia to ena mia to allo, eutixws gelame kai ligo
:lol: :lol:
Sferopetadhn
23/09/2009, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ξεπερνάω το ότι ΟΥΤΕ τα μπαόκια δεν διαμαρτηρήθηκαν...:lol: :lol: :lol:
συνεχίζω
στην πρώτη φάση δεν φαίνεται ο Ντουντού να αγγιζει τον παίκτη του μπαοκ .....αρα δεν υπάρχει σπρώξιμο...αρα τι ζητάτε εσείς εκει???
στην δεύτερη φάση αφου δέχεσαι ότι ο Τορο έπεσε μόνος του και δεν υπήρξε επαφή θελω να μου εξηγήσεις κάτι
ΓΙΑΤΙ ο παίκτης του πάω μετα το μαρκάρισμα που λες δεν είχαν επαφή,χάνει την ισορροπία του πάει ν πέσει...γιατι φαίνεται λες και σκόνταψε κάπου κ γύρισε ΚΑΙ το σώμα του...έβαλε το χέρι κατω για να μην σωριαστεί...επαναλαμβανω δες πως γυρνάει το σώμα του....αλλα προφανώς δεν ήταν στο πόδι του Τόρο...που να σκόνταψε...που να σκόνταψε???
:lol: :lol: :lol: :lol:
κανα άλλο γελοίο videaki εχετε για να δικαιολογήσετε την σφαγή τον Αρη...γιατι αυτό έπεσε άνετα
Νομίζω ότι με αυτά τα ατράνταχτα επιχειρήματα με κάλυψες. Ας πούμε η μέση του Τσιρίλο έφυγε ξαφνικά μπροστά ΑΦΟΥ είχε πηδήξει στον αέρα... Εγώ πάντως αυτό δεν μπορώ να το κάνω!
Επίσης, την τελευταία φορά που μου έβαλαν τρικλοποδιά έπεσα κατευθείαν και όχι μετά από δύο βήματα στο τελευταίο εκ των οποίων τα πόδια ξαφνικά κόλλησαν και τα δύο πίσω... Δόξα τω Θεώ ξέρουμε να περπατάμε και πώς φαίνεται η μούφα βουτιά. Ιδίως με τόσο κοντινή λήψη και μόνο ότι κάθεσαι και το αναλύεις δείχνει ότι δεν θές να δεις αντικειμενικά.
Πρώτος είπα ότι το ματς δεν το έδωσε ο Κάκος ή μάλλον το χάσαμε κυρίως από δικές μας μαλακίες -παικτών και προπονητή- και από την προσπάθεια των παικτών σας, αλλά όταν μου απαντάς λες και είμαι τυφλός ή ηλίθιος... sorry αλλά δεν...
ΥΓ Φυσικά το πώς δεν βλέπεις πέναλτι εδώ και βλέπεις στου βάζελου παραμένει μία απορία μου την οποία αν θες μου εξηγείς.
ΥΓ2 Συγκρατηθείτε γιατί πάμε πάλι για μπάνιο...
kalgeorge
23/09/2009, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μπαααααααααααααα.....μεταναστες απο αλλες περιοχες....βατραχια και καραγκουνες....
:evil:
na sou pw re,,,tha mas matheis kai pws xanoun gol apo to miso metro me keni estia?
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re trele, to mono pragma pou den exw oreksi na kanw edw mesa einia na tsakwthw, pistepse me.
exw kaluteres doulies na kanw
apla diaskedazw me auta pou grafete kai gelaw:lol:
mia esy den uparxei ninis dekari, mia o allos paiktara o karagounis mia to ena mia to allo, eutixws gelame kai ligo
ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ............ΟΤΙ ΕΓΩ
Μαλώνω..........??
Όταν θά μαλώσω μαζί σας φίλε θά τό καταλάβετε...........γιατί όταν μαλώνω..............
ΦΕΥΓΩ.............καί προτιμώ τή σιωπή......(νά καί κάτι σοβαρό).....ΣΠΑΝΙΟ ΠΡΑΜΜΑ....!!!
Δέ μπαίνω σέ ...................ΠΟΥΤΣΟΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ............!!!!!
Βασικά δέ μαλώνω μέ τά παιδιά μου.........καί οί περισσότεροι έδώ μέσα ..........
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...........άν παντρευόμουν στά 18 γιά παράδειγμα
ό γιός μου τώρα θά ήταν............35-36......!!!
Έχει βέβαια κανά δυό λίγο πιό σιτεμένους μή λέμε όνόματα τώρα....άντε αύτοί θά ήταν οί μικρές μου
ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ......!!!!
Έν πάσει περιπτώσει σέ αύτόν τόν ΠΑΟ σύμφωνα μέ τά λεγόμενα σου, πού ποτέ κανείς δέν παίζει
έκεί πού πρέπει, είναι κουτό νά διαφωνούμε έμείς γιά τό τί είναι ό τάδε ή ό δείνα καί τό σέ πιά θέση θά έκανε καρριέρα.
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ..............Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ....
Είναι διχασμένη προσωπικότητα....
Άν πάρετε μέ αύτόν πάντως τίτλο.............έμένα φτύσε με....!!!
vangelis 64
23/09/2009, 10:00
Έχει βέβαια κανά δυό λίγο πιό σιτεμένους μή λέμε όνόματα τώρα....άντε αύτοί θά ήταν οί μικρές μου
ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ......!!!!
:a13:
Gandalf dr685sm
23/09/2009, 10:07
Ανάδρομο κρόνο και ερμή έχουμε και δύο αρκούδες στον αστερισμό του ρινόκερου και μάλλον για αυτό η διαμάχη... μην δίνετε σημασία. Είναι σαν τα κλασσικά της εξέδρας που ακούς ανά διαστήματα.
- Α ρε άσχετε , ήρθες να δείς την ομαδάρα μας και λες οτι θέλεις.
- Τράβα απο εδώ ρε μαιμού που σου κουνάνε μπανάνα απο το πέταλο και χοροπηδάς...
...και εκεί που πάνε να ανάψουν τα πνεύματα.. στραβοσφυρά ο διαιτητής και όλοι μαζί του τα χώνουν...!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κανά προγνωστικό για το σημερινό παίζει;... εκτός απο το οτι σίγουρα θα κονομήσει πάλι ο κοντινός σουβλατζής και η καντίνα έξω απο το γήπεδο!!! Α.. στην 6 θα είμαι αν με πετύχει κανείς.
Gandalf
la_villa
23/09/2009, 10:10
ξεκινησαν τα όργανα στο πρασινο΄Τσίρκο
το ταμέιο στο -42εκ €
:lol: :lol: :lol:
ο Βγενόπουλος είπε ότι τον ΄Μαρτιο θα γίνει το γλέντι.....αχαχχαχαχαχα
αυτούς τους βλέπω να πλακώνονται στην κυριολεξία
blackbusa
23/09/2009, 10:50
na sou pw re,,,tha mas matheis kai pws xanoun gol apo to miso metro me keni estia?
:rotflmao: :rotflmao:
θα προλαβεις να φτασεις μεχρι εκει η θα εχεις βουτηξει νωριτερα???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
23/09/2009, 10:57
Άν πάρετε μέ αύτόν πάντως τίτλο.............έμένα φτύσε με....!!!
kai omws to kako einai oti tha paroume kai tha ginei kai irwas...
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
δηλαδη εσΥ πιστευεις οτι ολοι οι προπονητες που προανεφερες (και οντως ειναι προπονηταρες) ...........................................................
.............................ΠΕΤΥΧΑΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ??????????????
πετυχαν δηλαδη γιατι παιζουν 4-4-2, 4-2-3-1,η 5-5-1 η 3-4-3 η οτιδοιποτε αλλο.................???????
ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ????
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?????
Και εφοσον ο καθενας απο αυτους παιζει διαφορετικο συστημα, ποιο απ ολα ειναι το καλυτερο τελικα??????????????
?????????
??????????
????????
Του Φαν Γκαλ του κΑΠΕΛΟ Η ΤΟΥ μΟΥΡΙΝΙΟ??????
Οσο για τα πιτσιρικια του Αγιαξ που διαλυσαν τη Ρεαλ (προφανως εννοεις το 0-2 αντι 0-4) με τα 2 ακυρωθεν γκολ στο Μπερναμπεου) δεν ηταν και τιποτα πιτσιρικια της πλακας!!!!!
ηταν μια φουρνια παικτων που αργοτερα γιναν σχεδον ολοι παικτες παγκοσμιου κλαση και ετυχε να κολλησουν αριστα με 1 προπονητη που ειναι μανα στο να δουλευει με πιτσιρικια!!!
Δεν ηταν ομως το συστημα που εκανε τον Αγιαξ αχτυπητο αλλα αλλοι παραγοντες!!!!!
ο καθε προπονητης επιλεγει ενα συστημα που γουσταρει αναλογα με το ροστερ, τις απαιτησεις του αγωνα, τα κολληματα του....................και τιποτα παραπανω!!!!!
Αλλωστε κατα τη διαρκεια του αγωνα τα συστηματα λιγο ως πολυ μοιαζουν μεταξυ τους και εναλλασονται!!!!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΚΙ!!!!
Αλλα ειναι αυτα που κανουν τον προπονητη μεγαλο και οχι η αριθμητικη!!!!!!
δηλαδή εσυ τι νομιζεις οτι κανει το Μουρινιο μεγάλο προπονητή??
οι καλές σχέσεις τους με τους παιχτες...:lol:
η Μιλαν του Σακι επαιξε το ποδοσφαιρο που έπαιξε καθαρά λογω Σακι...
αν δεις ενα παιχνιδι της τοτε Μιλαν θα καταλαβεις πως το πρεσινγκ ειχε αναχθει σε επιστημη και η αντιπαλη ομαδα δεν μπορουσε να περασει την μπαλα ουτε στο κεντρο...την στριφογυριζαν οι αμυντικοι μεταξυ τους....και μετα ...πάλι στην επιθεση η Μιλαν...;)
τι να πουμε για τον μεγάλο Αγιαξ του Κροιφ??
αυτο το ολοκληρωτικο ποδόσφαιρο πως προήλθε νομιζεις?
απο τις επινοήσεις των παιχτών?
το ποδοσφαιρο του Αγιαξ (της δεκαετιας 90) προήλθε απο το περιφημο συστημα του Φαν Γκααλ ...το περιφημο 3-4-3 που οι αντιπαλοι εχαναν την μπαλα με το ποιος παιζει που,, και που κινειται ο αντιπαλος...
η Μιλαν του Αντσελοτι με τις γερονταρες ..θα έπερνε ποτε πρωταθλητριών χωρίς την τακτική του Αντσελότι??;)
για να μην πουμε για τη Ματζεστερ , που το ροστερ που εχει, σε σχέση πάντα με τα μεγαθηρια του ευρωπαικου ποδοσφαιρου - ειναι σαν του Εργοτέλη απεναντι στον Παναθηναικο .....
ΑΛΛΑ....εχει τον τσιχλάκια στον πάγκο...που την εχτιζε χρονια την ομάδα μεχρι να δωσει το στιγμα του...
κτλ κτλ
αλλα για αυτο ειμαστε πισω εδω στο Ελλαντα...
απαξιώνουμε τα παντα...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ....
ΑΙΝΤΕ ΩΡΕ...ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ....
....ΑΕΕΕΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............
Υ.Γ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΤΑΞΗ...;)
Gandalf dr685sm
23/09/2009, 14:32
Μπορεί σήμερα να κυριαρχεί το ντέρμπυ με τον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ , αλλά αυτό έχει μεγάλη σημασία.
Και επίσημα μια υπερδύναμη του Basket η Ελλάδα.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=16716&subid=2&pubid=4423573
Gandalf
:a13:
MHN EKΔΗΛΩΝΕΣΑΙ............ΒΡΕ
Μήν ξανοίγεσαι.........οί καιροί είναι δύσκολοι....
Ψάχνει καί άτομα ό πρόεδρος νά έπανδρώσει τό ψηφοδέλτιο.......ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ
ΨΙΝΑΚΗ ΒΛΕΠΕΙΣ.....!!!!
υγ.Σάββατο όποιος είναι Σέρρες κερνάω.....
kalgeorge
23/09/2009, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μπορεί σήμερα να κυριαρχεί το ντέρμπυ με τον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ , αλλά αυτό έχει μεγάλη σημασία.
Και επίσημα μια υπερδύναμη του Basket η Ελλάδα.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=16716&subid=2&pubid=4423573
Gandalf
re mage ημαρτον , ποιος πιστευεις ασχολειται με το μπασκετ εκτος απο σενα ? :lol: :lol:
και τελικο ευρωπαικου πρωταθληματος να επαιζε σημερα, ολοι θα βλεπαμε αεκ-οσφπ
kalgeorge
23/09/2009, 14:55
MHN EKΔΗΛΩΝΕΣΑΙ............ΒΡΕ
Μήν ξανοίγεσαι.........οί καιροί είναι δύσκολοι....
τι να μην εκδηλωνεται ρε τερενς, πλακα μας κανεις?
αφου ειναι δηλωμενη....
βλεπαμε μπαλα σε μια καφετερια τιγκα στα...... και ντε και καλα να παμε στον πανω οροφο που ειμασταν εμεις και τα γκαρσονια για να βλεπουμε με την ησυχια μας...λεει...;)
alximistis
23/09/2009, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δηλαδή εσυ τι νομιζεις οτι κανει το Μουρινιο μεγάλο προπονητή??
οι καλές σχέσεις τους με τους παιχτες...:lol:
η Μιλαν του Σακι επαιξε το ποδοσφαιρο που έπαιξε καθαρά λογω Σακι...
αν δεις ενα παιχνιδι της τοτε Μιλαν θα καταλαβεις πως το πρεσινγκ ειχε αναχθει σε επιστημη και η αντιπαλη ομαδα δεν μπορουσε να περασει την μπαλα ουτε στο κεντρο...την στριφογυριζαν οι αμυντικοι μεταξυ τους....και μετα ...πάλι στην επιθεση η Μιλαν...;)
τι να πουμε για τον μεγάλο Αγιαξ του Κροιφ??
αυτο το ολοκληρωτικο ποδόσφαιρο πως προήλθε νομιζεις?
απο τις επινοήσεις των παιχτών?
το ποδοσφαιρο του Αγιαξ (της δεκαετιας 90) προήλθε απο το περιφημο συστημα του Φαν Γκααλ ...το περιφημο 3-4-3 που οι αντιπαλοι εχαναν την μπαλα με το ποιος παιζει που,, και που κινειται ο αντιπαλος...
η Μιλαν του Αντσελοτι με τις γερονταρες ..θα έπερνε ποτε πρωταθλητριών χωρίς την τακτική του Αντσελότι??;)
για να μην πουμε για τη Ματζεστερ , που το ροστερ που εχει, σε σχέση πάντα με τα μεγαθηρια του ευρωπαικου ποδοσφαιρου - ειναι σαν του Εργοτέλη απεναντι στον Παναθηναικο .....
ΑΛΛΑ....εχει τον τσιχλάκια στον πάγκο...που την εχτιζε χρονια την ομάδα μεχρι να δωσει το στιγμα του...
κτλ κτλ
αλλα για αυτο ειμαστε πισω εδω στο Ελλαντα...
απαξιώνουμε τα παντα...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ....
ΑΙΝΤΕ ΩΡΕ...ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ....
....ΑΕΕΕΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............
Υ.Γ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΤΑΞΗ...;)
Σαφέστατα και όχι! Και με πολύ απλά λόγια όποιος υποβαθμίζει την αξία ενός συστήματος και της τακτικής απλώς χάνει ΄μεγάλο μέρος από την ουσία του ποδοσφαίρου!
Και μια και μιλάμε για ψυχάρες... έλα μωρή αρρώστια έλα μωρή αεκάρα!!! :lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
23/09/2009, 15:00
re mage ημαρτον , ποιος πιστευεις ασχολειται με το μπασκετ εκτος απο σενα ? και τελικο ευρωπαικου πρωταθληματος να επαιζε σημερα, ολοι θα βλεπαμε αεκ-οσφπ
Αυτός που δεν υποτιμά την νοημοσύνη του βλέποντας κάτι καλύτερο σαν θέαμα όταν είναι στο γυαλί απο το χάλι που έχουμε για μπάλα εδώ ίσως;
Στο γήπεδο θα πάω σήμερα, αλλά κάποιες επιτυχίες όπως και να το κάνουμε είναι τέτοιας σημαντικής αξίας που ούτε με το κυάλι δεν μπορούν να τις δούν άλλα αθλήματα. Οπότε .... ίσως για αυτό να ασχολούμαι..
Gandalf
vangelis 64
23/09/2009, 15:04
αφου ειναι δηλωμενη....
βλεπαμε μπαλα σε μια καφετερια τιγκα στα...... και ντε και καλα να παμε στον πανω οροφο που ειμασταν εμεις και τα γκαρσονια για να βλεπουμε με την ησυχια μας...λεει...;) Και ούτε μία πάσα,που λες Άγγελε.Πολύ ατομιστής ρε παιδί μου.:bawl: :bigcry:
kalgeorge
23/09/2009, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αυτός που δεν υποτιμά την νοημοσύνη του βλέποντας κάτι καλύτερο σαν θέαμα όταν είναι στο γυαλί απο το χάλι που έχουμε για μπάλα εδώ ίσως;
Στο γήπεδο θα πάω σήμερα, αλλά κάποιες επιτυχίες όπως και να το κάνουμε είναι τέτοιας σημαντικής αξίας που ούτε με το κυάλι δεν μπορούν να τις δούν άλλα αθλήματα. Οπότε .... ίσως για αυτό να ασχολούμαι..
Gandalf
ρε μαν καλα κανεις, δεν το ειπα επικριτικα.
και σιγουρα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να χριζουν μεγαλυτερης προσοχης επιτυχιες μας, ειτε ειναι μπασκετ ειτε ειναι στιβος ειτε κολυμβηση ειτε ειτε.....
αλλα οπως και να εχει, οταν παιζει μπαλα ....:p :p
kalgeorge
23/09/2009, 15:10
Και ούτε μία πάσα,που λες Άγγελε.Πολύ ατομιστής ρε παιδί μου.:bawl: :bigcry:
τι πασα να σου κανω ρε? αφου μολις σε πλησιαζει καποια και σε ρωταει τι ομαδα εισαι, ξενερωνει πλακωνει τα γελια και φευγει :rotflmao:
Sferopetadhn
23/09/2009, 15:18
αφου ειναι δηλωμενη....
βλεπαμε μπαλα σε μια καφετερια τιγκα στα...... και ντε και καλα να παμε στον πανω οροφο που ειμασταν εμεις και τα γκαρσονια για να βλεπουμε με την ησυχια μας...λεει...;)
Το κανελλώνει το ρυζόγαλο;
Τον περνάει τον σύρτη;
Την καίει τη βάτα;
:lol: :beer:
kalgeorge
23/09/2009, 15:30
Το κανελλώνει το ρυζόγαλο;
Τον περνάει τον σύρτη;
Την καίει τη βάτα;
:lol: :beer:
kati paizei me tous aektsides.....afou molis to pire prefa o panagiotis, eipe tha erthei na dei bala mazi mas :rotflmao:
Sferopetadhn
23/09/2009, 15:37
kati paizei me tous aektsides.....afou molis to pire prefa o panagiotis, eipe tha erthei na dei bala mazi mas :rotflmao:
Ιδίως αν τους πάει στραβά το παιχνίδι σήμερα θα είναι καλή ευκαιρία, γιατί θα είναι... ευάλωτοι :rotflmao:
Gandalf dr685sm
23/09/2009, 15:41
ρε μαν καλα κανεις, δεν το ειπα επικριτικα.
συγνώμη... λάθος μου... :blush: ...****αυτο-μαστίγωμα***
Gandalf
AΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..........
Έδώ είμαστε γιά νά πλακωνόμαστε........μή μέ ξενερώνετε.
Θά άνεβάσω ρέ κουφάλες πάλι τούς τόνους .........
Ούτε πού θά τό πάρετε πρέφα.......ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.....!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...........Ο ΣΤΟΥΜΠΙ......????
ΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕοοοοοοοο........???
Είχαμε ένα καλό παλικάρι έδώ μέσα πάει τό χάσαμε κι αύτό......
AΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..........
Έδώ είμαστε γιά νά πλακωνόμαστε........μή μέ ξενερώνετε.
Θά άνεβάσω ρέ κουφάλες πάλι τούς τόνους .........
Ούτε πού θά τό πάρετε πρέφα.......ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.....!!
ταλεντο ρπμ !!!!:lol: :lol:
τα λεμε το βραδυ οταν ερθω απο το ΟΑΚΑ ... :smilea:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...........Ο ΣΤΟΥΜΠΙ......????
ΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕοοοοοοοο........???
Είχαμε ένα καλό παλικάρι έδώ μέσα πάει τό χάσαμε κι αύτό......
Eδω ειμαι .... ( Αλλα εχω δουλεια....... ) :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
( Οχι τιποτα αλλο..... Σου απανταω τωρα γιατι μετα την μεγαλειωδη νικη μας το βραδυ δεν θα τολμαω να πω τιποτα..... :beer: :beer: )
Θα ερθεις καμμια μερα να φαμε Σουβλακια ρε.....
Και θα σου πεταω τα....... καλαμακια....!!!
kalgeorge
23/09/2009, 16:28
re i tha ginei tsakwmos i oxi :mad: :mad:
ti einai auta ta anevazw ton tono tis fwnis kai meta kernaw souvlakia?
:mad: :mad:
sta diala...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΥΜΩΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.....
Λόγω χαρακτήρα,δέν μπορώ νά κρατήσω κακία......παρότι μπορεί νά σάς λούσω....
Τό θέμα είναι πόσο μπορείτε έσείς νά άντέξετε........καί νά μήν χάσετε τόν έλεγχο...!!
Δέν είναι δυνατόν μέσα άπό τό νέτ νά βγάλουμε τόν πραγματικό μας έαυτό.
Ύπάρχει καί μιά αύτοάμυνα........όσο πιό εύαίσθητος είναι ό άνθρωπος νά ξέρετε
τόσο καί πιό πολύ θά κρύβει τόν πραγματικό του χαρακτήρα...!!!
Τριάντα χρόνια στό χώρο τής έκπαίδευσης,θά τό γράψω τώρα άν καί μερικοί φίλοι
τό ξέρουν ,δέν είναι λίγα γιά νά ψυχολογείς άνθρώπους έστω μέσα άπό τό
πληκτρολόγιο....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ...........ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ............ΚΙ ΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ
ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΩ...............ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.....!!!!
ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΣ.........ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....
ΥΓ. Ρέ Βαγγέλη έχω πρόβλημα.......γιατί κουνάει τό γαμημένο πάνω άπό τά 300....??
Έτσι κί άλλιώς άπό μπάλλα άσχετοι είναι......λέω μπάς καί ξέρουν άπό
μηχανάκια,άν καί,...........δύσκολο τό βλέπω....!!!
Ή άλλη ή πουτανίτσα ή άντι....ΝΤΟΥΣΑΝ......δέν άπαντάει......άλλά
ΘΑ ΛΙΩΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ....!!!
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ............
Μέ τόν IDI παρέα...........κουφαλίτσα....!!!!
Gandalf dr685sm
23/09/2009, 18:18
σταμάτα να γκαντεμιάζεις ρε γμτ... τώρα φεύγω για γήπεδο.. αίντε και καλή μας επιτυχία.
Gandalf
el_hymador
23/09/2009, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα ερθεις καμμια μερα να φαμε Σουβλακια ρε.....
Και θα σου πεταω τα....... καλαμακια....!!!
:bawl: :lol: :bawl:
καλλλα θα του καΜνεις..
Sferopetadhn
23/09/2009, 20:21
Έτσι η γκαγκατσομάδα... πάλι σφύριγμα πήρε σήμερα. Ρε τους πούστηδες τους ΠΑΟΚτσήδες τί παράγκα είναι αυτή! Ουρανοξύστης... Όλοι διάνα έπεσαν με τις προβλέψεις για σπρώξιμο!
Δεύτερο χειρουργείο σε τρεις μέρες κι ακόμη είμαστε στην τέταρτη αγωνιστική. Ως τώρα έχουμε 2 στα 4... Πολλά γέλια ΚΑΙ φέτος!
Να το χαίρεστε όποιοι και να το πάρετε. Ούτως ή άλλως την αλήθεια την ξέρετε...
ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ ΓΚΟΡΤΣΟΣ!!!!
Κατα αλλα το παρασκηνιο αλλαξε πλευρα...... μεγαλε νταλουκα μπροστα στα ματια σου το πεναλτι αλλα..... καθαρη αλλοιωση
Ωραιο ματσακι....... λιγο ο τοροσιδης λιγο το φαρδος λιγο ο νταλουκας αντε κ το πηραμε
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη..... του Ch.l ..... να τολμησω να πω οτι μια απο τα ιδια και φετος .... σιγα
μη δε το καθαρισει ο πρακτορας
Απο την αλλη ο μπαγεβιτς ....... μηπως εχει αρχισει να παρακμαζει ο πριγκηπας?
el_hymador
23/09/2009, 22:20
Γαματο μηνυμα στο gazzetta.gr απο ΑΕΚτζη μαλλον...
"Με τετοιες διαιτησιες δεν ειναι αποριας αξιο το πως πηραν 12 πρωταθληματα σε 13 χρονια, αλλα γιατι δεν πηρανε 13 πρωταθληματα σε 12 χρονια...."
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γαματο μηνυμα στο gazzetta.gr απο ΑΕΚτζη μαλλον...
"Με τετοιες διαιτησιες δεν ειναι αποριας αξιο το πως πηραν 12 πρωταθληματα σε 13 χρονια, αλλα γιατι δεν πηρανε 13 πρωταθληματα σε 12 χρονια...."
Χαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πράγματι είναι το παράδοξο του ελληνικού πρωταθλήματος.
la_villa
23/09/2009, 22:31
α ρε ΟΜΑΔΑΡΑ
μετα τον Τάσο τον Γαύρο έχουμε τον ΤΟΡΟΣΙΔΗ τον Γαύρο
μου φαίνεται ότι απο τον Ντιόγκο πλέον δεν γλιτώνουμε...ουτε με αίτηση δεν θα βγαίνει
αλλος βλάκας ο Ζαιρι....έκανε πάσα στο πουθεά αντι ν α το καρφώσει
α ρε ΟΜΑΔΑΡΑ
μετα τον Τάσο τον Γαύρο έχουμε τον ΤΟΡΟΣΙΔΗ τον Γαύρο :nono:
Έλα ρε ντόπα παίρνει...
:D
la_villa
23/09/2009, 22:39
ο Γκερέιρο πολύ καλός παίκτης......δεν μας εκανε εμάς και αποφασίσαμε να παρουμε τον κανένα
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
blackbusa
23/09/2009, 22:46
Μεγαλη μπαλλα σημερα ο γαυρος...λεμε για ΤΟ επιθετικο ποδοσφαιρο...ο Νταλουκας στο υψος του...εμμεσο και πεναλντυ γαργαρα...δεν φταει βεβαια αυτος που μας πιασανε στον υπνο 2 φορες....αλλα το σπρωξιματακι εκει που χρειαζοταν το εδωσε...καρτουλα στον Τοροσιδη για σφαλιαρα παλι γαργαρα...στο πρωτο την εβγαλε με 1 καρτα...στο δευτερο που επρεπε να χαθει και καποιος χρονος τις μοιραζε αβερτα...καλα να παθουμε....
οσο το ματς ηταν σε φυσιολογικα πλαισια δεν χαλιομουνα...μετα με επιασε το αντιολυμπιακο μου...οχι βεβαια χωρις λογω...Αγγελε ακομα περιμενω να μου πεις γιατι δεν πηρες διαρκειας....
ξεχασα το απιστευτο σφυριγμα/ανασα/καρτα που εδωσε στον Γιαχιτς σε δολοφονικο τακλιν καρατεκα του Ντουντου...εκει που η Αεκ πιεζε....στο 80....
να δουμε ποιος ειναι πιο μεγαλος μαγκας τελικα...ο Θειος η το κοτερο...απο την ιστορια ξερουμε ποιος...
kalgeorge
23/09/2009, 22:46
ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑ
ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
βλεπαμε 2 τριμπουρδελα να παιζουν μπαλα...
με λιγα λογια.
το γυρισμα του μελμπεργκ στον νικοπολιδη μπροστα στα ματια του διαιτητη...
το ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΡΙΣΜΟΣ που δεν δοθηκε σε κανουν πραγματικα να σιχαινεσαι το ελληνικο ποδοσφαιρο.
απο κει και περα...πολυ γελιο με το αεκακι....:rotflmao:
κεντρο;;πως ειπατε;; τι ειναι αυτο;;;
ΜΠΑΜ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Ο ΜΑΚΟΣ
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ο χουανφραν καλα λεγατε οταν εκραζα ρε....εχει παιξει πριμερα η παικτουρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιαχιτς :bigcry: :lol:
μαιστοροβιτς:rotflmao: :bigcry:
α και ναι ειχατε δικιο....πολυ θα ηθελα τον τροχον....εεε...τερματοφυλακαρα σαχα στην ομαδα μου ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧ
παντως ο μπαγεβιτς τους εχει μαθει και παιζουν πειθαρχημενα και με συστημα, αυτο τους το αναγνωριζω....
:lol: :bigcry: :lol:
el_hymador
23/09/2009, 22:47
Ρε συ La Viola, πες μας ρε συ για το ποσο ευνοησε η διαιτησια τον Παναθηναϊκο στο ματς με τον Αρη...για την φαση με το πεναλτι πες μας...:D :wave2:
el_hymador
23/09/2009, 22:51
α ρε ΟΜΑΔΑΡΑ
μετα τον Τάσο τον Γαύρο έχουμε τον ΤΟΡΟΣΙΔΗ τον Γαύρο
Και τον Δαλουκα...και τον Δαλουκα...:lol: :lol: :lol:
Μεγαλη μπαλλα σημερα ο γαυρος...λεμε για ΤΟ επιθετικο ποδοσφαιρο...ο Νταλουκας στο υψος του...εμμεσο και πεναλντυ γαργαρα...δεν φταει βεβαια αυτος που μας πιασανε στον υπνο 2 φορες....αλλα το σπρωξιματακι εκει που χρειαζοταν το εδωσε...καρτουλα στον Τοροσιδη για σφαλιαρα παλι γαργαρα...στο πρωτο την εβγαλε με 1 καρτα...στο δευτερο που επρεπε να χαθει και καποιος χρονος τις μοιραζε αβερτα...καλα να παθουμε....
οσο το ματς ηταν σε φυσιολογικα πλαισια δεν χαλιομουνα...μετα με επιασε το αντιολυμπιακο μου...οχι βεβαια χωρις λογω...Αγγελε ακομα περιμενω να μου πεις γιατι δεν πηρες διαρκειας....
ξεχασα το απιστευτο σφυριγμα/ανασα/καρτα που εδωσε στον Γιαχιτς σε δολοφονικο τακλιν καρατεκα του Ντουντου...εκει που η Αεκ πιεζε....στο 80....
να δουμε ποιος ειναι πιο μεγαλος μαγκας τελικα...ο Θειος η το κοτερο...απο την ιστορια ξερουμε ποιος...
Κανενα κοτερο δε μπορει να τα βαλει με τον χο χο χο χο...... εδω ειμαστε και θα τα δουμε
Βεβαια η ομαδα μου δεν θα ειναι σε θεση να παρει πρωταθλημα με τον προπονητη τον Τεν κατε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια
Το πεναλτι που δεν πηρε ο Αρης ηταν η αφορμη να αρχισουν τα οργια
Σημερα αδικηθηκε και ο Παοκ ..... ηταν περσινα χρωστουμενα στον Πανιωνιο για το σφαξιμο στο καραισκακη ......
vangelis 64
23/09/2009, 22:56
Τι λέτε ρε κακεντρεχείς και άξεστοι!:mad: :mad: Η καρδιά τού πρωταθλητή μίλησε ρε,η φανέλλα.:yuck: :yuck:
Πού'σαι Γιώργο,ετοιμάζομαι από τώρα να δω και το δικό σας μπουρδέλο.Ξέρεις ρε...τίς παιχτούρες...
Βύντρα,Σαριέγκι,Σπυρόπουλο,Καραγκούνη...:bawl: :bawl: :bawl:
Ρε συ αυτός ο παιχταράς ο Σισέ,θα καταφέρει να μάς βάλει γκολ;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Κανενα κοτερο δε μπορει να τα βαλει με τον χο χο χο χο...... εδω ειμαστε και θα τα δουμε
Βεβαια η ομαδα μου δεν θα ειναι σε θεση να παρει πρωταθλημα με τον προπονητη τον Τεν κατε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια
Το πεναλτι που δεν πηρε ο Αρης ηταν η αφορμη να αρχισουν τα οργια
Σημερα αδικηθηκε και ο Παοκ ..... ηταν περσινα χρωστουμενα στον Πανιωνιο για το σφαξιμο στο καραισκακη ......
φετος η διαιτησια θα παει ισαξια σπρωχνοντας και τους δυο ,
Sferopetadhn
Δυο έργα σε τρεις ημέρες... Ελπίζετε ακόμα σε πρωτάθλημα βαζέλια; Υπάρχει αμφισβήτηση πού θα πάει άλλο ένα πέτσινο; Αργά ή γρήγορα θα σας την κάνει ο θείος και θα τραβάτε τα βυζάκια σας...
Καλό βράδυ σε όλους.
ΒΤΥ Ο επόπτης στη Νέα Σμύρνη ζήτησε λέει συγγνώμη απ' τον Χαλκία. Το κατάλαβε το λάθος του μετά το τέλος... βέβαια εκείνη την ώρα τη σήκωσε τη σημαία. Ε ρε τί άλλο θ' ακούσουμε και φέτος. Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα καινούργιες εμπειρίες σε κάνουν να αναφωνείς "γηράσκω αεί διδασκόμενος"!
Sferopetadhn
23/09/2009, 22:58
φετος η διαιτησια θα παει ισαξια σπρωχνοντας και τους δυο ,
Μέχρι το κρίσιμο σημείο. Μετά μην τον είδατε τον Παναή...
blackbusa
23/09/2009, 23:00
Δυο έργα σε τρεις ημέρες... Ελπίζετε ακόμα σε πρωτάθλημα βαζέλια; Υπάρχει αμφισβήτηση πού θα πάει άλλο ένα πέτσινο; Αργά ή γρήγορα θα σας την κάνει ο θείος και θα τραβάτε τα βυζάκια σας...
Καλό βράδυ σε όλους.
ΒΤΥ Ο επόπτης στη Νέα Σμύρνη ζήτησε λέει συγγνώμη απ' τον Χαλκία. Το κατάλαβε το λάθος του μετά το τέλος... βέβαια εκείνη την ώρα τη σήκωσε τη σημαία. Ε ρε τί άλλο θ' ακούσουμε και φέτος. Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα καινούργιες εμπειρίες σε κάνουν να αναφωνείς "γηράσκω αεί διδασκόμενος"!
Ρε καρνταση σορρυ αλλα στο replay δεν φανηκε καμμια σημαια σηκωμενη απο τον πλαγιο....και φαινετε το κορακι να εχει παρει την φαση επανω του....η κοκκινη στον πιτσιρικα αδικη (κατα την γνωμη μου) αλλα αυτος ο Γκαρσια πρεπει να τον διωξετε μονοι σας....αυτο που εκανε ειναι ντροπη για το ποδοσφαιρο...
Τι λέτε ρε κακεντρεχείς και άξεστοι!:mad: :mad: Η καρδιά τού πρωταθλητή μίλησε ρε,η φανέλλα.:yuck: :yuck:
Πού'σαι Γιώργο,ετοιμάζομαι από τώρα να δω και το δικό σας μπουρδέλο.Ξέρεις ρε...τίς παιχτούρες...
Ρε συ αυτός ο παιχταράς ο Σισέ,θα καταφέρει να μάς βάλει γκολ;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξεχασες τον Σιλβα .....:lol:
Αληθεια γιατι δεν τον γυριζει σε κεντρικο διπλα στον μπιασμιρ να τελιωνουμε.....
Sferopetadhn
23/09/2009, 23:05
Ρε καρνταση σορρυ αλλα στο replay δεν φανηκε καμμια σημαια σηκωμενη απο τον πλαγιο....και φαινετε το κορακι να εχει παρει την φαση επανω του....η κοκκινη στον πιτσιρικα αδικη (κατα την γνωμη μου) αλλα αυτος ο Γκαρσια πρεπει να τον διωξετε μονοι σας....αυτο που εκανε ειναι ντροπη για το ποδοσφαιρο...
Δεν το λέω εγώ, το gazetta το γράφει.
Όπως και να 'χει το σόου είναι για γέλια.
Η καρδιά του πρωταθλητή ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΧΧΑΑΧΑ
Άντε να γυρίσουν και οι υπόλοιποι απ' το γήπεδο να γελάσουμε κι άλλο...
kalgeorge
23/09/2009, 23:06
καλα ρε μλκ σοβαρα τωρα....
εχεις μουτρα και μιλας μετα απο αυτο που παρουσιασατε σημερα;;;;;,,
:confused: :confused:
Sferopetadhn
23/09/2009, 23:11
αυτος ο Γκαρσια πρεπει να τον διωξετε μονοι σας....αυτο που εκανε ειναι ντροπη για το ποδοσφαιρο...
Έχεις προσέξει σε ποιά παιχνίδια ο Γκαρσία έχει αντιδράσει έτσι;
Ξεκίνησε με την αγκωνιά του φιόγκου (η γμωστή μπουνιά που θυμήθηκαν ότι υπάρχει βίντεο το οποίο σε άλλες κι άλλες φάσεις -όπως προχθές- δεν έγραφε)...
...και συνεχίστηκε σε όσα ματς το κοράκι μας γ@μησε.
Δε λέω ότι κάνει καλά, αλλά προφανώς δεν την παλεύει να βλέπει τέτοιες ξεφτίλες κι αντιδρά άσχημα. Λίγο το 'χεις να έχεις κάθε βδομάδα κι άλλον ηλίθιο να σε πηδάει στην ψύχρα; Αρρωσταίνεις ή όχι. Θα μου πεις τί σου φταίνε οι άλλοι παίχτες. Συμφωνώ. Απλά είναι ελαφρώς φευγάτος (Ουρουγουανός γαρ).
ΤΕΡΕΝΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑΑΑΑΑ; ΣΕ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ; Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΔΕΚΑΡΙ Ή ΟΧΙ; :rotflmao:
kalgeorge
23/09/2009, 23:11
:
αστο φιλε
ο γκαρσια πρεπει να φυγει και με διακοπη συμβολαιου
Sferopetadhn
23/09/2009, 23:12
Όταν κλοτσάει τη μπάλα είναι παιχτάρα όμως :D
Τα ακουσατε....... ο παμποριδης στο καραισκακη την κυριακη......παλι του χρονου ο Πανιωνιος θα εισπραξει τα φετινα χρωστουμενα .... :lol:
vangelis 64
23/09/2009, 23:15
καλα ρε μλκ σοβαρα τωρα....
εχεις μουτρα και μιλας μετα απο αυτο που παρουσιασατε σημερα;;;;;,,
:confused: :confused: Γιατί ρε,είπα τίποτα για την ΑΕΚ εδώ μέσα;Μαζί τα λέγαμε και πριν.Τριμπούρδελο είναι,με παίχτες μέτριους έως κακούς.
Απλά τα έγραψα αυτά γιατί σε βλέπω πολύ αισιόδοξο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sferopetadhn
23/09/2009, 23:16
Τα ακουσατε....... ο παμποριδης στο καραισκακη την κυριακη......παλι του χρονου ο Πανιωνιος θα εισπραξει τα φετινα χρωστουμενα .... :lol:
Γιατί του χρόνου; Του έδωσε ήδη το ένα πονταλάκι από αυτά που θα του πάρει ούτως ή άλλως στο τηγάνι. Με ποιόν παίζει τη μεθεπόμενη ο Πανιώνιος;
vangelis 64
23/09/2009, 23:16
ΤΕΡΕΝΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑΑΑΑΑ; ΣΕ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ; Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΔΕΚΑΡΙ Ή ΟΧΙ; :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
blackbusa
23/09/2009, 23:20
Στον Φιογκο και σε καθε παιχτη που παιζει πουστικα ας πουμε να το δικαιολογησουμε...αλλα σημερα δεν εγινε κατι το τρομερο...ωστε να δικαιολογει τετοιο μαρκαρισμα...με την καμμια...ντροπη του...
Πολυ πιθανο να εχουμε χρωστουμενα και στο ΟΑΚΑ την Κυριακη......θα βγουν τα χειρουργικα εργαλεια.... θυμαστε το Βασαρα περυσι :wave2:
blackbusa
23/09/2009, 23:32
Πολυ πιθανο να εχουμε χρωστουμενα και στο ΟΑΚΑ την Κυριακη......θα βγουν τα χειρουργικα εργαλεια.... θυμαστε το Βασαρα περυσι :wave2:
χμμμμμμμμμμμμ.....αν δεν γινει διπλο....το ματσακι ειναι Χ....ομορφα και ωραια....
χμμμμμμμμμμμμ.....αν δεν γινει διπλο....το ματσακι ειναι Χ....ομορφα και ωραια....
Διπλο??? :lol:
Δε παιρνει την Αεκ να χασει κ αλλους βαθμους ......
LogOutGoRide
23/09/2009, 23:35
Όχι ,όμως τον θυμάμε παλιότερα που έκανε ότι μπορούσε και έκλεισε τα μάτια σε παναλτάρα του ΠΑΟ στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (νομίζω την πρώτη χρονιά με τα πλεη οφ) και ο ΠΑΟ πήγε τελικά στο τζαμπιονς λιγκ ,φυσικά ως δεύτερος όπως είναι πάντα :wave2:
LogOutGoRide
23/09/2009, 23:37
Για να μην το ξεχάσω συγχαρητήρια στο ΑΣΜάκη μου TORO
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Όχι ,όμως τον θυμάμε παλιότερα που έκανε ότι μπορούσε και έκλεισε τα μάτια σε παναλτάρα του ΠΑΟ στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ (νομίζω την πρώτη χρονιά με τα πλεη οφ) και ο ΠΑΟ πήγε τελικά στο τζαμπιονς λιγκ ,φυσικά ως δεύτερος όπως είναι πάντα :wave2:
Ναι ναι ξερω.....ειναι κ βαζελας ο Βασσαρας
LogOutGoRide
23/09/2009, 23:40
Ναι ναι ξερω.....ειναι κ βαζελας ο Βασσαρας
Μα είναι πασίγνωστο οτι είναι Ολυμπιακός ,μιας και η ΠΑΕ τον ζητούσε να διαιτητεύσει όλα τα παιχνίδια της χρονιάς με ορισμό
la_villa
23/09/2009, 23:59
Ρε συ La Viola, πες μας ρε συ για το ποσο ευνοησε η διαιτησια τον Παναθηναϊκο στο ματς με τον Αρη...για την φαση με το πεναλτι πες μας...:D :wave2:
το είπαμε αυτό
ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΡΙΣΜΟΣ
αλλο πέναλτυ στο 90' άλλο πέναλτυ στο 30'....μην μπερδεύεσε ;)
οταν εγω λεω οτι εισαστε αμπαλοι (ή κομπλεξικοι) μετα με λετε γραφικο
διαβαζω πραματα εδω και νομιζω οτι λετε για αλλο αγωνα
πρωτα πρωτα θα πω οτι δε περιμενω πια να δω διαιτησια καλη σε παιχνιδι AEK-gay. αυτο πεθανε πολλα χρονια πριν... εχω ξεχασει ποτε πηραμε τελευταια φορα πεναλτυ σε παιχνιδι με τον Gay... θα ηθελα αν καποιος ξερει ποτε δοθηκε το τελευταιο να μου πει.... ΑΝ θυμαται κανεις.... νταξ ειναι γελειο πια ..δεν υπαρχει νοημα να το σχολιαζουμε εκτος αν θελετε να λεμε για μπαλα παπαριες στυλ kalgeorge .... σορρυ αλλα βαριεμαι
σημερα δε δωθηκε καθαρο πεναλτυ στο νεμεθ αυτο εγινε μπροστα μου το ειδα καθαρα... εγιναν και 2 φασεις απο την αλλη πλευρα που εγινε χερι απο αμυντικο του γαυρου... δε το εχω δει στο Video αλλα στο γηπεδο φανηκε να ακουμπαει σε χερι η μπαλα και τις 2 φορες
ο γαυρος τελειωνει το παιχνιδι με τον ντουντου μεσα και οχι εξω με καρτες .... νταξ... εγκλημα κατα του ποδοσφαιρου....
ο τοροσιδη νομιζω χτυπαει στο πρωτο ημιχρονο τον χουναφραν.... ουτε καν φαουλ/... φαουλ στο χουανφραν δινει!!!!
και το καλυτερο.... ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΥΠΟΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ... ΕΛΕΟΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ..... ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....
πουστια πρωkταθλητη λεγεται αυτο.... εσεις πειτε το οπως θελετε... εγω τα βλεπω οπως γουσταρω...
σιγα θα πειτε... εχουν γινει και χειρωτερα.... βαρεθηκα δε μιλαω αλλο για το διατητη.... τα λεω ολο το χρονο τωρα θα πω για μπαλα
εμενα μου αρεσε η μπαλα που επαιξε η ΑΕΚ. σωστη κυκλοφορια , αλλαγες της μπαλας με τη μια, καλο ποδοσφαιρο. γκερειρο και νεμεθ πολυ καλοι αναποτελεσματικοτητα ομως μπροστα. φταιει και ο μπλανκο που ειναι εκτοσ φορμας απο την αρχη του χρονου
αραουχο και χουναφραν σχετικα καλοι... λιγο επιπολαιοι αλλα κανεις αλανθαστος. στο πρωτο γκολ του γαυρου μονο μαλακιστικαν...
οι κεντρικοι μας αμυντικοι χανουν ΟΛΕΣ τισ κεφαλιες ακομα δε μπορω να καταλαβω το σκατα τους κανει ο ΝΜ στις προπονησεις... αμπαλε καλτζωρτζ ο μαιστοροβιτσ ηταν καλος σημερα. μαθε να βλεπεις μπαλα... δεν το εχεις φιλε μου... αναρωτησου λιγο... δε τα λεω μονο εγω οτι εισαι μυρωδιας....
το κεντρο μας μαρκαρει μονο με τα ματια... ο μακος αφηνει τον τοροσιδη να τρεξει ολο το γηπεδο με τη μπαλα.. ελεος .... και ο σαχα εκτος θεσης τεσπα.. ΜΙΚΡΟΙ παιχτες μακος και καφες σημερα. μαλακα μπαγεβοτσ μεχρι και τα παιδακια το βλεπουν... βαλε καναν αλλο η βαλε 3 αμυντικα χαφ... αμπαλε
ο μαντουκα δε πρεπει να ξαναπαιξει στην ΑΕΚ... δεν αντεχω να τον βλεπω αλλο.... και τα παιδια του μπαγεβιτσ γιαχιτσ και λεοναρντο η να τα βαλει να παιξουν μπαλα η να κατσουν στο παγκο
ο σκοκο ξενερωμενος μου φανηκε. λιγα πραματα. χωρις τους καλους σκοκο και μπλανκο δε πας πουθενα... κριμα
ο γαυρος ειναι η πιο κωλοφαρδη ομαδα του πλανιτη. τη βγαζει καθαρη ενα ολοκληρο ημιxρονο και στη πρωτη ευκαιρια βαζει γκολ απο το πουθενα. μετα ταμπουρι πισω και αγιος ο θεος . καθυστεριση στη καθυστεριση και βουτια στη βουτια. κακοποιηση του ποδοσφαιρου. νταξ δε μπορω να πω καλος ο τοροσιδης σημερα αλλα ο γαυρος ειναι μικρη ομαδα... παντα τα ιδια.... καραγκιοζιλικια ελεος τα βαρεθηκα. να ψοφισουν ολοι να τελιωνουμε. αυτος ο μπουκλακιας βουτιχτης κανει τον καγκουρα τον μητρογλου να μοιαζει "ποδοσφαιριστης" μπροστα του. αν εχουμε εμεις παλτα τι να πει και ο γαυρος ποy εδωσε 10 μυρια να παρει ενα παιχτη που δε θα ηθελα να παιζει ουτε στην ομαδα της γειτονιας μου
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΕΜΕΘ???(παιχταρας ο μικρος. 10 κλασεις καλυτερος επιθετικος απο ολους του αλλους στη σουφραλιγκ και ειναι ... κατω απο 20 χρονων.. τι να λεμε) Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΜΗΧΡΟΝΟ? ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΤΖΩΡΤΖ ΕΜΑΘΕΣ ΜΠΑΛΑ?¨?????
αυτα τα λιγα .. πειτε οτι θελετε αλλα τα ντερμπυ κρινονται στις λεπτομεριες και ΟΤΑΝ αλλαξει κατι στο ελληνικο ποδοσφαιρο και δουμε επιτελους κατι αλλο απο Δαλουκιδες τωτε θα απανταω μονο ποδοσφαιρικα.
σημερα δε κερδισε η καλυτερη ομαδα.... ειναι αδικο το 1-2 . +_ AYTA EIΔΑ ΑΥΤΑ ΛΕΩ
blackbusa
24/09/2009, 00:28
το είπαμε αυτό
ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΡΙΣΜΟΣ
σωστο αυτο...αλλα μια ομαδα που παιζει ταμπουρι και αγιος ο θεος ειναι οτι πρεπει...:winka:
την (εσκεμενη) σφαλιαρα του Τοροσιδη την ειδες???γνωμη???
Οσο υπαρχει ΑΥΤΟΣ να λυμενεται το ελληνικο Ποδοσφαιρο η κατασταση θα ειναι οπως ηταν μεχρι τωρα....... επιασε τοπο η γκρινια ολων των προηγουμενων ημερων οτι δηθεν η διαιτησια αλλαξε πλευρα
Κακως δε δωθηκε το πεναλτι του Αρη αλλα σε κανενα σημειο του αγωνα ο Ντακος δε εσπρωξε σκανδαλωδως τον ΠΑΟ σφυριξε τα παντα απο καθε πλευρα..... απο την αλλη χτες τα ειδαμε τα εχουμε ξαναδει και θα τα βλεπουμε.......
Δε θελω να φτιαξω κλιμα αλλα την Κυριακη φοβαμαι οτι θα πεσει χειρουργιο ....... ο στοχος βεβαια δεν ειναι να σπρωχτει η ΑΕΚ γιατι την ΑΕΚ δεν τη θεωρει απειλει..... και καταλαβαινετε ποιον εννοω.... αλλα θα πρεπει να χασει βαθμους ο ΠΑΟ
Ας διαψεθω ας δουμε μια καλη διαιτησια και ενα πολυ καλο ντερμπι με νικητη τον καλυτερο :wave2:
el_hymador
24/09/2009, 07:43
το είπαμε αυτό
ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΡΙΣΜΟΣ
Κοιτα αφου παραδεχεσαι -απο οτι καταλαβαινω βεβαια- οτι ηταν πεναλτυ το δικο σας, ειναι αν μη τι αλλο μια προοδος...
Τωρα αυτο το "κανονισμο" που συσχετιζει το χρονικο σημειο ενος παιχνιδιου με το πεναλτυ, πρωτη φορα τον ακουω...δηλαδη οταν λες "αλλο πέναλτυ στο 90' άλλο πέναλτυ στο 30'" τι ακριβως εννοεις; Οτι οσο πιο κοντα ειμαστε στη ληξη το πεναλτυ παιρνει προσαυξησεις ας πουμε; Δηλαδη ενα πεναλτυ στο 20 ειναι 1/4 του πεναλτυ, ενω ενα πεναλτυ στο 85 ειναι 1.5 πεναλτυ;
Υπαρχει καποιος συντελεστης με τον οποιο διαιρεις η πολλαπλασιαζεις αναλογως του χρονικου σημειο; δεν καταλαβαινω διαφωτισε μας...
Ουδεν σχολιο για την "ηττα μας"
Ουδεν σχολιο για την νικη μας.......
Οταν εχετε δικιο.... Εχετε ΔΙΚΙΟ....!
Τα χαλια σας χανουμια ηταν απεριγραπτα....
(Και αυτο ειναι που με εξοργιζει πιο πολυ απο ολα......)
Τεσπα...!
Ουδεν σχολιο για την "ηττα μας"
Ουδεν σχολιο για την νικη μας.......
Οταν εχετε δικιο.... Εχετε ΔΙΚΙΟ....!
Τα χαλια σας χανουμια ηταν απεριγραπτα....
(Και αυτο ειναι που με εξοργιζει πιο πολυ απο ολα......)
Τεσπα...! :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
Τι σου φανηκε αστειο....???
Το χέρι του Μελμπεργκ ήταν καθαρό πέναλτυ. Το παιχνίδι η Αεκ δεν το έχασε για αυτό το λόγο, το έχασε γιατί δεν ολοκλήρωσε τις φάσεις που έκανε σωστά και γιατί ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός και οι 2 φάσεις που έκανε κατέληξαν γκολ (έκανε και μετά φάσεις βέβαια αλλά μιλάω πριν η Αεκ ανέβει ψηλά και μας δώσει γήπεδο για αντεπιθέσεις)
Ο Τοροσίδης μια ακόμα φορά έκανε φανταστικό παιχνίδι (το 2ο γκολ ήταν απίστευτη γκολάρα και έχω να το δω από τότε που έπαιζε ο Μάγος Τζιοβάνι) και καταφέραμε να κερδίσουμε μια φλύαρη Αεκ που δεν έκανε τις ευκαιρίες της γκολ
Από την Αεκ μου άρεσε πάρα πολύ ο Νεμεθ, το παιδί ξέρει πολλή μπάλα και βλέπει γήπεδο όπως λίγοι στα 21 του. Πραγματικά έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει μεγάλα πράγματα αν έχει σωστή πρόοδο, καλά στην Αεκ είμαι σίγουρος πως δεν θα πουληθεί, δεν είναι και μ@λ@κες στη Liverpool.
αυτά
Τι σου φανηκε αστειο....??? TO OTI EXORGIZESE KIOLAS..
kalgeorge
24/09/2009, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οταν εγω λεω οτι εισαστε αμπαλοι (ή κομπλεξικοι) μετα με λετε γραφικο
σημερα δε δωθηκε καθαρο πεναλτυ στο νεμεθ αυτο εγινε μπροστα μου το ειδα καθαρα... ....
xaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaxaax
πανουληηηηηη...το ειδες το πεναλτυ στον νεμεθ???:lol: :lol:
[
εμενα μου αρεσε η μπαλα που επαιξε η ΑΕΚ. σωστη κυκλοφορια , αλλαγες της μπαλας με τη μια, καλο ποδοσφαιρο.
αραουχο και χουναφραν σχετικα καλοι... λιγο επιπολαιοι αλλα κανεις αλανθαστος. στο πρωτο γκολ του γαυρου μονο μαλακιστικαν...
[/B]
ΑΑΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΓΓΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ :lol:
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: σταματα δεν μπορω αλλο.
[B]
ο μαντουκα δε πρεπει να ξαναπαιξει στην ΑΕΚ... δεν αντεχω να τον βλεπω αλλο
και οταν γελαγα με ματνουκα και σεζαρ τους ελεγες και τους δυο παικταραδες....:confused:
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΜΗΧΡΟΝΟ?
γιατι ειναι προπονηταρα ρε και παιζει με συστημα :rotflmao: :rotflmao:
[B]
αυτα τα λιγα .. /B]
μην πας αγορι μου γηπεδο αφου βλεπεις σε χαλαει και βλεπεις-λες οτι θελεις....
παιζει να εισαι ο μοναδικος αεκακιτζης που ειδε αυτα που λες ολα.
μπορει και ο μπαμπης ο σουγιας και ο δημητρης ο πεταλουδας.
α και που σαι ρε ιντι....ρε συ, σαν να μην ειμαι εγω ο κομπλεξικος ρε οπως ελεγες....
α ρε μυρωδια :rotflmao:
xaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaxaax
πανουληηηηηη...το ειδες το πεναλτυ στον νεμεθ???:lol: :lol:
ΑΑΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΓΓΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ :lol:
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: σταματα δεν μπορω αλλο.
και οταν γελαγα με ματνουκα και σεζαρ τους ελεγες και τους δυο παικταραδες....:confused:
γιατι ειναι προπονηταρα ρε και παιζει με συστημα :rotflmao: :rotflmao:
μην πας αγορι μου γηπεδο αφου βλεπεις σε χαλαει και βλεπεις-λες οτι θελεις....
παιζει να εισαι ο μοναδικος αεκακιτζης που ειδε αυτα που λες ολα.
μπορει και ο μπαμπης ο σουγιας και ο δημητρης ο πεταλουδας.
α και που σαι ρε ιντι....ρε συ, σαν να μην ειμαι εγω ο κομπλεξικος ρε οπως ελεγες....
α ρε μυρωδια :rotflmao: vlepo na kleinai k ayto to post..:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
to pio tragiko xthes..itan oti feygontas apo to gipedo kai pigenontas na paro ti moto..
blepo ena palikari dipla sto suzuki moy..
na xtipiete...
pao..
me koitage me dakria sta matia..ox leo aytos to pire poly baria...
ELA RE FILARAKI OK DEN EGINE KATI...
RE MAGA MOYLEEI MOY FAGANE TI MOTO EDO DIPLA APO TH DIKIA SOY...
12000 E KAI MOY TH FAGANE...
:eyepop: :sad:
GAMATA LEME...
poia aek k arxidia...
frikara..
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Το χέρι του Μελμπεργκ ήταν καθαρό πέναλτυ. Το παιχνίδι η Αεκ δεν το έχασε για αυτό το λόγο, το έχασε γιατί δεν ολοκλήρωσε τις φάσεις που έκανε σωστά και γιατί ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός και οι 2 φάσεις που έκανε κατέληξαν γκολ (έκανε και μετά φάσεις βέβαια αλλά μιλάω πριν η Αεκ ανέβει ψηλά και μας δώσει γήπεδο για αντεπιθέσεις)
Ο Τοροσίδης μια ακόμα φορά έκανε φανταστικό παιχνίδι (το 2ο γκολ ήταν απίστευτη γκολάρα και έχω να το δω από τότε που έπαιζε ο Μάγος Τζιοβάνι) και καταφέραμε να κερδίσουμε μια φλύαρη Αεκ που δεν έκανε τις ευκαιρίες της γκολ
Από την Αεκ μου άρεσε πάρα πολύ ο Νεμεθ, το παιδί ξέρει πολλή μπάλα και βλέπει γήπεδο όπως λίγοι στα 21 του. Πραγματικά έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει μεγάλα πράγματα αν έχει σωστή πρόοδο, καλά στην Αεκ είμαι σίγουρος πως δεν θα πουληθεί, δεν είναι και μ@λ@κες στη Liverpool.
αυτά
Το οτι ειναι φλυαρη και αναποτελεσματικη η ΑΕΚ δε σημαινει οτι δε δικαιουται να παρει το καθαρο πεναλτι το εμμεσο κλπ κλπ...... μιλαμε για καθαρη αλοιωση απο μερος του διαιτητη ........ οχι εδρα δεν επαιξε αλλα δε μπορουσε να κρυψει το σπρωξιμο του γαυρου.....
Και μην παραμυθιαστειτε οτι εχετε καμμια υπερομαδα επειδη κανατε τα διπλα με ΠΑοκ Αεκ ...... τα χαλια σας εχετε :wave2:
to pio tragiko xthes..itan oti feygontas apo to gipedo kai pigenontas na paro ti moto..
blepo ena palikari dipla sto suzuki moy..
na xtipiete...
pao..
me koitage me dakria sta matia..ox leo aytos to pire poly baria...
ELA RE FILARAKI OK DEN EGINE KATI...
RE MAGA MOYLEEI MOY FAGANE TI MOTO EDO DIPLA APO TH DIKIA SOY...
12000 E KAI MOY TH FAGANE...
:eyepop: :sad:
GAMATA LEME...
poia aek k arxidia...
frikara..
γαματα με κεφαλαία γράμματα, τι ξενέρα δεν θα θελα να είμαι στη θέση του:mad:
TO OTI EXORGIZESE KIOLAS..
Ειδες καποια ομαδα στο γηπεδο ωστε να αναγκαζομαι λεω σημερα οτι εχετε δικιο....???
Αν την ειδες και πιστευεις οτι για να παρουμε θετικο αποτελεσμα επρεπε να γινουν αυτα που εγιναν...
Τι να πω...???
Εκτος αν κοροιδευομαστε και μιλαμε για τον ασσο μεσα στο οακα στην περιπτωση που δινοταν το πεναλτυ...
Για αυτο εξοργιζομαι.....
el_hymador
24/09/2009, 09:24
Ειδες καποια ομαδα στο γηπεδο ωστε να αναγκαζομαι λεω σημερα οτι εχετε δικιο....???
Αν την ειδες και πιστευεις οτι για να παρουμε θετικο αποτελεσμα επρεπε να γινουν αυτα που εγιναν...
Τι να πω...???
Εκτος αν κοροιδευομαστε και μιλαμε για τον ασσο μεσα στο οακα στην περιπτωση που δινοταν το πεναλτυ...
νταξει εμενα δεν μου πεφτει λογος αλλα δεν μπορω και αυτη τη νοοτροπια...
δηλαδη φιλε Stoub, αν δινοταν το πεναλτυ στην ΑΕΚ (που οσο χαλια και αν ηταν σας ειχει γαμπιπ μεχρι εκεινη τη στιγμη...) εσυ πιστευεις οτι θα περνατε το διπλο;
Δηλαδη σε ενα παιχνιδι οπου παιξατε ταμπουρια θα βγαζατε ετσι ευκολα δυο γκολ αν εισασταν πισω στο σκορ με 1-0;
δεν νομιζω...
kalgeorge
24/09/2009, 09:30
vlepo na kleinai k ayto to post..:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
giati re sy, epidi gelame me ton xoun fran?? :confused:
:rotflmao:
kalgeorge
24/09/2009, 09:32
Τι να πω...???
nai re stoub, den exei simasia ti itna o kathenas
dwse to penaltu pou itan pentakatharo kai astous na apodixoun oloi ti axizoun meta
la_villa
24/09/2009, 10:20
σημερα δε δωθηκε καθαρο πεναλτυ στο νεμεθ αυτο εγινε μπροστα μου το ειδα καθαρα... εγιναν και 2 φασεις απο την αλλη πλευρα που εγινε χερι απο αμυντικο του γαυρου... δε το εχω δει στο Video αλλα στο γηπεδο φανηκε να ακουμπαει σε χερι η μπαλα και τις 2 φορες
AYTA EIΔΑ ΑΥΤΑ ΛΕΩ
:lol: :lol: :lol: :lol:
κάναμε 5~6 χέρια ακόμα....σε μια φάση φοβήθηκα μην δώσει βήματα
δεν την παλεύετε.....ένα χερι έγινε
κατα τ'αλλα η διαιτησία ήταν οκ.....δεν είδε μια φάση
αλλά ούτως ή άλλως θα νικάγαμε...αφου είστε ΠΕΛΑΤΕΣ
la_villa
24/09/2009, 10:24
γαυρος ειναι η πιο κωλοφαρδη ομαδα του πλανιτη. τη βγαζει καθαρη ενα ολοκληρο ημιxρονο και στη πρωτη ευκαιρια βαζει γκολ απο το πουθενα. μετα ταμπουρι πισω και αγιος ο θεος . καθυστεριση στη καθυστεριση και βουτια στη βουτια. κακοποιηση του ποδοσφαιρου. νταξ δε μπορω να πω καλος ο τοροσιδης σημερα αλλα ο γαυρος ειναι μικρη ομαδα... παντα τα ιδια.... καραγκιοζιλικια ελεος τα βαρεθηκα. να ψοφισουν ολοι να τελιωνουμε. αυτος ο μπουκλακιας βουτιχτης κανει τον καγκουρα τον μητρογλου να μοιαζει "ποδοσφαιριστης" μπροστα του. αν εχουμε εμεις παλτα τι να πει και ο γαυρος ποy εδωσε 10 μυρια να παρει ενα παιχτη που δε θα ηθελα να παιζει ουτε στην ομαδα της γειτονιας μου
σημερα δε κερδισε η καλυτερη ομαδα.... ειναι αδικο το 1-2 . +_ AYTA EIΔΑ ΑΥΤΑ ΛΕΩ
καθαρή ένα ολόκληρο ήμίχρονο????
κατσε να θυμηθω καμια ευκαιρία.......μμμμμ.......μμμμμμμμμμμμ.....πέρα τις κεφαλιάς του Νέμεθ δεν θυμάμαι κατι άλλο
αλλά θυμάμαι
χαμενο τετ α τετ του ζαιρι
δοκάρι του ζεβλάκοφ
τετ α τετ του dudu
και πόσες φάσεις ακόμα....απλά σου λέω τις κλασσικές....απο αυτες που ΔΕΝ έκανες ΟΥΤΕ ΜΙΑ
la_villa
24/09/2009, 10:27
σωστο αυτο...αλλα μια ομαδα που παιζει ταμπουρι και αγιος ο θεος ειναι οτι πρεπει...:winka:
την (εσκεμενη) σφαλιαρα του Τοροσιδη την ειδες???γνωμη???
ΤΑΜΠΟΎΡι εγώ δεν είδα....
είδα την μπάλα να πηγαίνει πανω κατω...ενα πολύ καλό ματς....
σιγουρα δεν ήμαστε στην κατασταση ακόμα που θελουμε...αν ήμασταν εξάλλου θα μετράγατε με τα 2 χερια....δες κλασσικές πιο πάνω
σφαλιάρα?????εννοάς την φάση με τον χουαφραν???
αν λες αυτήν δεν υπαρχει καμια σφαλιάρα (όπως την εννόείς)...ούτε καν περίπτωση καρτας
συμφωνα και με αυτα που άκουσα απο Βαρούχα το βραδυ
την τρώει μεν ο χουαν αλλα είναι μια φάση που βλέπεις συνεχεια στα γήπεδα
la_villa
24/09/2009, 10:29
Κοιτα αφου παραδεχεσαι -απο οτι καταλαβαινω βεβαια- οτι ηταν πεναλτυ το δικο σας, ειναι αν μη τι αλλο μια προοδος...
Τωρα αυτο το "κανονισμο" που συσχετιζει το χρονικο σημειο ενος παιχνιδιου με το πεναλτυ, πρωτη φορα τον ακουω...δηλαδη οταν λες "αλλο πέναλτυ στο 90' άλλο πέναλτυ στο 30'" τι ακριβως εννοεις; Οτι οσο πιο κοντα ειμαστε στη ληξη το πεναλτυ παιρνει προσαυξησεις ας πουμε; Δηλαδη ενα πεναλτυ στο 20 ειναι 1/4 του πεναλτυ, ενω ενα πεναλτυ στο 85 ειναι 1.5 πεναλτυ;
Υπαρχει καποιος συντελεστης με τον οποιο διαιρεις η πολλαπλασιαζεις αναλογως του χρονικου σημειο; δεν καταλαβαινω διαφωτισε μας...
στο τελευταίο δεν απανταω
πιστεύω υποτιμάς την νοημοσύνη σου με αυτα που γράφεις
αλλο πέναλτυ στο 30' άλλο στο 90'.....στην πρώτη περίπτωση δεν ξέρεις τι θα γίνει στην συνέχεια
στην δεύτερη αλλοιώνεις το αποτέλεσμα γιατι ήταν σε νεκρό χρόνο γκολ
blackbusa
24/09/2009, 10:48
ΤΑΜΠΟΎΡι εγώ δεν είδα....
είδα την μπάλα να πηγαίνει πανω κατω...ενα πολύ καλό ματς....
σιγουρα δεν ήμαστε στην κατασταση ακόμα που θελουμε...αν ήμασταν εξάλλου θα μετράγατε με τα 2 χερια....δες κλασσικές πιο πάνω
σφαλιάρα?????εννοάς την φάση με τον χουαφραν???
αν λες αυτήν δεν υπαρχει καμια σφαλιάρα (όπως την εννόείς)...ούτε καν περίπτωση καρτας
συμφωνα και με αυτα που άκουσα απο Βαρούχα το βραδυ
την τρώει μεν ο χουαν αλλα είναι μια φάση που βλέπεις συνεχεια στα γήπεδα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεγαλη μπαλλα ξερεις....στο πρωτο ημιχρονο ουτε ο Φιογκος δεν περναγε το κεντρο...κανατε μια φαση ολη και ολη και μπηκε το γκολ...φανταζομαι θα μου πεις ετσι ειναι η μεγαλες ομαδες...:rotflmao: ολες τις φασεις που αναφερεις τις κανατε μετα το 2-0 αφου η Αεκ ανοιχτηκε μπας και σωσει τον αγωνα...που και παλι δεν παιξατε επιθετικο ποδοσφαιρο...μια μπαλια...3-4 παικτες να περνανε το κεντρο...εχει και η Αεκ αμυνα γτπ....και παπαλα....
δεν με νοιαζει τι λεει ο Μπαρουφας γιατι μια ζωη μαλακιες λεει...το χερι του Μελμπεργκ φανταζομαι το εβγαλε ακουσιο ε???οπως και το δολοφονικο ιπταμενο τακλιν του Ντουντου που πηρε καρτα ο Γιαχιτς....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και επειδη βλεπεις συνεχεια στα γηπεδα δεν ειναι καρτα???ιδιως αν γινετε εσκεμμενα που φαινετε οτι γινετε???φανταζομαι λες για τα ελληνικα γηπεδα....γιατι η Fifa και η Uefa το εχουν τονισει ιδιετερα για χερια που ακουμπανε προσωπο...κοκκινη και αποδυτηρια...
εδω φαινετε καθαρα στο replay οτι στην πρωτη φαση που διαμαρτυρεται η Αεκ ο Νταλουκας εχει ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ οπτικη γωνια στην επιστροφη της μπαλλας με τα ποδια στον Νικοπολιδη...και αυτος δειχνει παιζετε....τι να λεμε τωρα....
και για κατι που ειπες....προτινω να σταματησει το πρωταθλημα οσπου να ερθει ο γαυρος στην κατασταση που θελει...για να μην εχει αναγκη την βοηθεια τις διαιτησιας....
υ.γ. αν παιξετε ετσι με Arsenal προβλεπω αστρονομικο σκορ...μονο οτι σωσει ο Melberg αλλα τι να πρωτοπρολαβει και αυτος???
blackbusa
24/09/2009, 11:02
frikara..
καλα ρε...σε ποιο σημειο το ειχατε αφησει???
el_hymador
24/09/2009, 11:07
στο τελευταίο δεν απανταω
πιστεύω υποτιμάς την νοημοσύνη σου με αυτα που γράφεις
αλλο πέναλτυ στο 30' άλλο στο 90'.....στην πρώτη περίπτωση δεν ξέρεις τι θα γίνει στην συνέχεια
στην δεύτερη αλλοιώνεις το αποτέλεσμα γιατι ήταν σε νεκρό χρόνο γκολ
Μλκ μονο γαυρος θα μπορουσε να το γραψει αυτο...:lol: :lol: :lol:
Αν ειναι ετσι, οταν παιξουμε μαζι να σας κανουμε 3-4 πεναλτυ μεχρι το 30-35 λεπτο αλλα να μην σας δοσει κανεναν γιατι "δε γαμιεται μωρε;" ποιος ξερει τι θα γινει στη συνεχεια...:lol: :lol: :lol: :lol:
κατα τα αλλα το πεναλτυ που δεν δοθηκε στο Αρη σας μαρανε...και το συζηταγατε μια ολοκληρη εβδομαδα...μολις ομως μιλησε η καρδια του διαιτητη, εεε του πρωταθλητη ηθελα να πω, αρχισαμε τις κολοτουμπες και τα "στο 30 δεν ειναι το ιδιο..."
ξεχνατε ευκολα ομως, μια που ειστε τοσο ευαισθητοι με τον Αρη, ουτε χρονος δεν εχει περασει...
175177
Τι να πω...???
:wave2: RE STUBIE ASTO RE FILE..
EGO BLEPO PERA APO TA XROMATA THS OMADAS MOY OTAN BLEPO ENA MATS..KAI BLEPO EDO K 10 XRONIA OTI TO MONO POY SE NOIAZEI EINAI NA XEIS DIKAILOGIA GIA THN EYNOIA THS KOLOMADA SAS SOY.
NTAXEI EGO OYTE EXORGIZOME OUTE KARFI DE MOY KEGETE PRAGMATIKA TO KEFI MOY KANO KAI STENAXORIEME MONO OTAN BLEPO OTI SE TO MONO POY SE KOFTEI EINAI NA XEIS TH DIKAIOLIA...GIA TIS EYNOIES POY EXEIS.
ENTAXEI EGO DE SIZITAO ME TETOIA ATOMA.
KATSE EKEI K EXORGISOY ESY.
Μλκ μονο γαυρος θα μπορουσε να το γραψει αυτο...:lol: :lol: :lol:
Αν ειναι ετσι, οταν παιξουμε μαζι να σας κανουμε 3-4 πεναλτυ μεχρι το 30-35 λεπτο αλλα να μην σας δοσει κανεναν γιατι "δε γαμιεται μωρε;" ποιος ξερει τι θα γινει στη συνεχεια...:lol: :lol: :lol: :lol:
κατα τα αλλα το πεναλτυ που δεν δοθηκε στο Αρη σας μαρανε...και το συζηταγατε μια ολοκληρη εβδομαδα...μολις ομως μιλησε η καρδια του διαιτητη, εεε του πρωταθλητη ηθελα να πω, αρχισαμε τις κολοτουμπες και τα "στο 30 δεν ειναι το ιδιο..."
ξεχνατε ευκολα ομως, μια που ειστε τοσο ευαισθητοι με τον Αρη, ουτε χρονος δεν εχει περασει...
ΕΤσι ετσι να μην ξεχνουνται αυτα τα πραματα ...... δυστυχως θα τα δουμε και φετος ..... ειπαμε ειναι πολλα τα λεφτα των απευθειας ομιλων του Ch.L :wave2:
RE STUBIE ASTO RE FILE..
EGO BLEPO PERA APO TA XROMATA THS OMADAS MOY OTAN BLEPO ENA MATS..KAI BLEPO EDO K 10 XRONIA OTI TO MONO POY SE NOIAZEI EINAI NA XEIS DIKAILOGIA GIA THN EYNOIA THS KOLOMADA SAS SOY.
NTAXEI EGO OYTE EXORGIZOME OUTE KARFI DE MOY KEGETE PRAGMATIKA TO KEFI MOY KANO KAI STENAXORIEME MONO OTAN BLEPO OTI SE TO MONO POY SE KOFTEI EINAI NA XEIS TH DIKAIOLIA...GIA TIS EYNOIES POY EXEIS.
ENTAXEI EGO DE SIZITAO ME TETOIA ATOMA.
KATSE EKEI K EXORGISOY ESY.
Τι ειδες ρε δουκα δηλ περα απο τα χρωματα της ομαδας σου...... Γιατι εγω δεν θυμαμαι τιποτα......????
Ειδες εγω σημερα να αβανταρω καμμια νικη με καμμια δικαιολογια.....???
Διαβασες κατι τετοιο σε αυτα που εγραψα...???
Καρφι δεν σου καιγοταν 10 -12 χρονια ( για αλλα θεματα ομως... )
Τωρα θα σου καει.......
Στο επανιδειν λοιπον......