View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τι ειδες ρε δουκα δηλ περα απο τα χρωματα της ομαδας σου...... Γιατι εγω δεν θυμαμαι τιποτα......????
Ειδες εγω σημερα να αβανταρω καμμια νικη με καμμια δικαιολογια.....???
Διαβασες κατι τετοιο σε αυτα που εγραψα...???
Καρφι δεν σου καιγοταν 10 -12 χρονια ( για αλλα θεματα ομως... )
Τωρα θα σου καει.......
Στο επανιδειν λοιπον...... ειδα μια ομαδα να παιζει οπως μπορει..κ μια αλλη οπως νομιζει οτι μπορει..
να νικαει αυτη που παιζει οπως μπορει..με τη τυχη με το μερος της και τις διατιτικες αποφασεις.
αν εσυ δε το δες δε μπορουμε να συζητησουμε λυπαμαι.
γιατι εξοργιστηκες δε μου ειπες αλλα κ να μη μου πεις δε τρεχει καστανο.εσυ μπορει να ειδες και οτι αδικηθηκατε χθες..η οτι οκ μωρε τι σημασια εχει ενα πεναλτι στο 35 ενος ντερμπι.
vangelis 64
24/09/2009, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ. αν παιξετε ετσι με Arsenal προβλεπω αστρονομικο σκορ...μονο οτι σωσει ο Melberg αλλα τι να πρωτοπρολαβει και αυτος??? Τον είδες τι ωραία που έστριβε κι αυτός;Μία ο Χουανφράν και μία ο Μπλάνκο τον άφησαν δύο μέτρα πίσω,στα τρία που είχαν χώρο για να κάνουν σέντρα.Μέσα στην περιοχή.:rotflmao:
blackbusa
24/09/2009, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τον είδες τι ωραία που έστριβε κι αυτός;Μία ο Χουανφράν και μία ο Μπλάνκο τον άφησαν δύο μέτρα πίσω,στα τρία που είχαν χώρο για να κάνουν σέντρα.Μέσα στην περιοχή.:rotflmao:
ρε φιλε οταν παιζεις 6-3-1 η 6-4-0 ολα και καποια τρυπα θα προλαβαινει να κλεισει...χτες ενω η Αεκ επαιξε αρκετα καλα δεν ανεβαιναν οι πλαγιοι γρηγορα ωστε να βοηθησουν και να τους κανουν χαζους...και εβλεπες καποια στιγμη ενω ηταν ενας με εναν να ερχετε για βοηθεια και αλλος παιχτης του ολυμπιακου...αντι να γινετε το αντιθετο...η Arsenal εκτος απο το οτι κατεχουν την μπαλλα ειναι και 2-3 κλικ πιο γρηγοροι σε ταχυτητα...και ανεβαινουν κατα ορδες...και .εκει κερδιζεις και σε χωρο...ειδωμεν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ΤΑΜΠΟΎΡι εγώ δεν είδα....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: επαιζες με μισο επιθετικο (φιογκο) και 10 αμυντικουσ και αμυντικουσ μεσους... ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΠΕΡΝΑΓΕΣ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105...ΕΛΕΟΣ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Το οτι ειναι φλυαρη και αναποτελεσματικη η ΑΕΚ δε σημαινει οτι δε δικαιουται να παρει το καθαρο πεναλτι το εμμεσο κλπ κλπ...... μιλαμε για καθαρη αλοιωση απο μερος του διαιτητη ........ οχι εδρα δεν επαιξε αλλα δε μπορουσε να κρυψει το σπρωξιμο του γαυρου.....
Και μην παραμυθιαστειτε οτι εχετε καμμια υπερομαδα επειδη κανατε τα διπλα με ΠΑοκ Αεκ ...... τα χαλια σας εχετε :wave2:
δεν είπα εγώ ότι δεν το δικαιούταν το πέναλτι και το έμμεσο απλά πιστεύω ότι το ματς δεν το έχασε τόσο για αυτά αλλά γιατί έχασε τις ευκαιρίες που έκανε. το είπα ξεκάθαρα νομίζω ότι ήταν πέναλτυ. Και ο Ντιόγο σε μία φάση εφευγε τετ α τετ με το τέρμα και δεν θυμάμαι ποιος παίχτης της Αεκ του έκανε πεντακάθαρο φάουλ που δεν δόθηκε καν (βέβαια καλά έκανε γιατί οι παίχτες που πέφτουν με το παραμικρό ακούμπημα του αντιπάλου πολλάπλασιάζονται και δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από αυτό οπότε χαίρομαι όταν δεν τους δίνουν και αυτά που είναι όντως φάουλ, έλεος με την σχολή καραγκούνη). Εγώ αυτό που λέω πάντως είναι ότι έτσι όπως είναι τώρα ο Ολυμπιακός αφού δεν τον κέρδισε η Αεκ έστω και με την μη καταλόγιση πέναλτι υπέρ της και έχασε τις ευκαιρίες τις για να σκοράρει νομίζω ότι δεν φταίει τόσο η διαιτησία όσο η ίδια η Αεκ τώρα αν έχετε αντίθετη άποψη το καταλαβαίνω.
Πάντως όποτε ευνοείται ο Ολυμπιακός από απόφαση διαιτητη γίνεται πανάκεια, καταδικαστέος και ήταν μιλητό το ματς για να πάρει πρωτάθλημα, αν γίνουν χειρότερα που ευνοείται ο πανιώνιος πχ χθες με απόφαση που δεν έχω ξαναδεί το αναφέρουμε απλά σαν ανθρώπινο λάθος. Γενικά δεν γράφω για διαιτησία γιατί πιστεύω απλά ότι έχουμε κακούς διαιτητές και όχι διελταλμένους γι' αυτό αντίστοιχα όταν κερδίσατε τον Αρη δεν έγραψα τίποτα και γενικά δεν πολυασχολούμαι με την διαιτησία αλλά εσείς που ασχολείστε, ασχολειθείτε το ίδιο σε όλες τις ευνοούμενες κατα καιρούς ομάδες και όχι η μία στην πυρα, μιλητό κτλ και όπου δεν μας συμφερει σφυράμε κλέφτικα.
ρε lazio είπα εγώ οτι είμασταν υπερομάδα πουθενα???? μόνο για τον τοροσίδη είπα ότι ήταν super που δεν νομίζω να το αμφισβητείς ούτε εσύ, εννοείτε ότι έτσι όπως άφησε η διοικηση την ομάδα έχει τα χάλια της, πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε???
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Πάντως όποτε ευνοείται ο Ολυμπιακός από απόφαση διαιτητη γίνεται πανάκεια, καταδικαστέος και ήταν μιλητό το ματς για να πάρει πρωτάθλημα, αν γίνουν χειρότερα που ευνοείται ο πανιώνιος πχ χθες με απόφαση που δεν έχω ξαναδεί το αναφέρουμε απλά σαν ανθρώπινο λάθος. Γενικά δεν γράφω για διαιτησία γιατί πιστεύω απλά ότι έχουμε κακούς διαιτητές και όχι διελταλμένους γι' αυτό αντίστοιχα όταν κερδίσατε τον Αρη δεν έγραψα τίποτα και γενικά δεν πολυασχολούμαι με την διαιτησία αλλά εσείς που ασχολείστε, ασχολειθείτε το ίδιο σε όλες τις ευνοούμενες κατα καιρούς ομάδες και όχι η μία στην πυρα, μιλητό κτλ και όπου δεν μας συμφερει σφυράμε κλέφτικα.
ψαξε βρες ποτε εδωσε διατητης πεναλτυ τελευταια φορα σε παιχνιδι ΑΕΚ ολυμπιακος υπερ της ΑΕΚ
ψαξε και κανε και μια συγκριση με τον συνολικο αριθμο πεναλτυ που δωθηκαν δε καθε μια απο τις ομαδες
αν δε σου φανει περιεργο αυτο που θα βρεις... τοτε θα ειμαι γραφικος που μιλαω για τη διαιτησια σχεδον μετα απο ΚΑΘΕ παιχνιδι ΑΕΚ-ολυμπιακος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ψαξε βρες ποτε εδωσε διατητης πεναλτυ τελευταια φορα σε παιχνιδι ΑΕΚ ολυμπιακος υπερ της ΑΕΚ
ψαξε και κανε και μια συγκριση με τον συνολικο αριθμο πεναλτυ που δωθηκαν δε καθε μια απο τις ομαδες
αν δε σου φανει περιεργο αυτο που θα βρεις... τοτε θα ειμαι γραφικος που μιλαω για τη διαιτησια σχεδον μετα απο ΚΑΘΕ παιχνιδι ΑΕΚ-ολυμπιακος....
δεν ψάχνω γιατί απλά βαριέμαι, πες μου εσύ που ψάχνεις τέτοια πράγματα και θα το πάρω σαν σωστό.
αδικήθηκες σε αυτόν τον αγώνα οπότε έχεις το δίκιο σου να τσαντίζεσαι, πίστεψε με και εγώ θα προτιμούσα να σας το έχει δώσει γιατί δεν μ' αρέσει να ευνοούμαι αλλά από εκεί και πέρα γραφικό είναι να λέει ο Δημητριάδης ότι δεν δώθηκαν 3 πέναλτυ και σας έσφαξε η διαιτησία. που τα είδε τα άλλα 2??????? απλά λέμε νούμερα από το κεφάλι μας για να δώσουμε έμφαση στο μέγεθος της αδικίας μήπως γιατί κατα τα άλλα ο διαιτητής δεν έκανε αλλά μεγάλα λάθη
δεν το παίζω ότι είμαι και αδικημένος προς θεού αλλά όλοι οι μεγάλοι παίρνουν σφυρίγματα που αλλοιώνουν αποτελέσματα γιατί πολύ απλά οι διαιτητές εκτός ότι είναι ανίκανοι φοβούνται να σφυρίξουν για να μην τους κράζουν διοικήσεις κτλ, κτλ και θέλουν όσο μπορούν να μην αδικούν τους μεγάλους
και εσύ έχεις πάρει σφυρίγματα και ο βάζελος και εγώ, μην έχεις επιλεκτική μνήμη και θυμάσαι μόνο του Ολυμπιακού
τεσπα επειδή δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη και επειδή χθες όντως αδικήθηκες και δεν είμαι περήφανος για αυτό δεν θα το συνεχίσω απλά η γνώμη μου είναι ότι το παιχνίδι το έχασες περισσότερο από τις ευκαιρίες που δεν έκανες γκολ και λιγότερο από το πέναλτυ που δεν δόθηκε.
vangelis 64
24/09/2009, 12:54
Πάντως όποτε ευνοείται ο Ολυμπιακός από απόφαση διαιτητη γίνεται πανάκεια, καταδικαστέος και ήταν μιλητό το ματς για να πάρει πρωτάθλημα, αν γίνουν χειρότερα που ευνοείται ο πανιώνιος πχ χθες με απόφαση που δεν έχω ξαναδεί το αναφέρουμε απλά σαν ανθρώπινο λάθος. Βασίλη μου ο Πανιώνιος θα ευνοηθεί μία στο τόσο.Ο Κόκκαλης πάντα.:D
la_villa
24/09/2009, 12:54
μα ρε idi τι σχέση εχει αυτό
παρε μετα και τους αγώνες του Θρύλου με την Καλαμάτα
τα ίδια θα βρείς.....και λογικό είναι
εχει σχέση και με την δυναμικότητα και την ποιότητα των ομάδων που συγκρίνεις
αν είχες τα ποσοστα μας δεν θα ήσουν αεκακι αλλα Θρύλος
και κοίτα σύμπτωση αν κανεις την σύγκριση που λες μεταξύ Μπάρτσα και Μάλαγα πάλι τα ίδια θα βρεις.....μα γιατι αφου Μπάρτσα Μαλαγα είναι στο ίδιο επίπεδο
ασε μας με τις βλακείες
Gandalf dr685sm
24/09/2009, 12:58
Δεδομένα...
- Η ΑΕΚ έπαιζε πλήρης σχεδόν (με Άλβεζ εκτός μόνο).
- Ο ΟΣΦΠ έπαιζε μισός , με νέο προπονητή στον πάγκο.
- Ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτυ καθαρότατο του Μέλμπεργκ, δεν δίνει καθαρό έμμεσο πάλι , και με μια αμφισβητίσιμη δεύτερη κίτρινη στον Τοροσίδη που θα μπορούσε να δώσει στην αγκωνιά πάνω στον χουαφράν. Όπως και άλλη μια ανάποδη κίτρινη στην βουτιά με τα δύο πόδια στο τέλος του Ντούντου πάνω στον Γιάχιτς.
- Όπως το έβλεπα απο την κερκίδα, τουλάχιστον , ο διαιτητής έπαιζε με φανερό τρόπο υπέρ των Κόκκινων και μάλιστα κάθε φορά που η ΑΕΚ πίεζε θα έπεφτε εκείνο το μικρό σφύριγμα που θα τα έφερνε όλα τούμπα.
Δικές μου διαπιστώσεις...
- Η ΑΕΚ θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όταν τον μισό ΟΣΦΠ ακόμα και με αυτή την διαιτησία , δεν μπορείς να του βάλεις έστω 2-3 απο τα 20-22 σούτ που έχεις κάνει !!!!... τότε τι συζητάμε;
Παίζει αργό ποδόσφαιρο και μόνη διαφορά στην ταχύτητα κάνει ο Νέμεθ, που κάνει λάθος για μένα ο Σέρβος και τον βγάζει έξω όταν περιμέναμε Μπλάνκο ή Σκόκο να βγούν.
Σκόκο μια μπάλα μόνος του , σε σημείο εκνευριστικό. Μπλάνκο ντεφορμέ.. όπως είπε και ο idi δεν είναι κακό να κάτσει πάγκο. Μάκο ... λίγος...
Γκερέιρο πολύ καλός μέσος. Μαζί με ενα ΔΥΝΑΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ θα κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Καφές μέτριος... Γιάχιτς και Μαιστόροβιτς , ασταθείς και η άμυνα μας τρύπια. Χουφράν με εκλάμψεις αλλά οχι καλός.. Αραούχο, μου θυμίζει κάτι απο Γεωργέα αλλά με ταχύτητα λίγο περισσότερη.
Εν ολίγοις... Η ΑΕΚ δικαιούται να φωνάζει για αλλοίωση αποτελέσματος καθώς τόσο το πέναλτυ όσο και η δεύτερη κίτρινη στον Τοροσίδη μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα.
Δεν μπορώ όμως να μην διακρίνω οτι παίζαμε με πληγωμένο ΟΣΦΠ που δεν είχε και ουσιαστικά προπονητή.
Γενικά πάντως η παράγκα θα πάει σύννεφο φέτος και το είχαμε πεί απο το καλοκαίρι. Ο λόγος προφανής. Ο πρώτος απευθείας στα εκατομμύρια του CH.L. Την κυριακή εδώ είστε... περιμένω σφαγή του ΠΑΟ απο τα κοράκια, για να έρθει ακόμα πιο κοντά σε θέση βολής για τον ΟΣΦΠ.
Υ.Γ. Μην ξανακούσω γαύρο να μιλάει για διαιτησία μετά το χθεσινό. Μέχρι και ο speaker του sportfm (μετά το παιχνίδι) αναρρωτιόταν αν ο διαιτητής δεν είδε ή αγνόησε το πέναλτυ του Σουηδού... Εντάξει και στο εξωτερικό κάνουν τεράστια λάθη, αλλά εδώ φαινόταν τι γινόταν μιας και ήταν πλέον κατά συρροή.
Gandalf
la_villa
24/09/2009, 13:02
εξάλλου δες τον πέρσινο τελικό
τι με 9 παίζαμε
τι με 2-0 χάναμε
και τι πήρες στο τέλος???
.....
και ασε τις συγκρίσεις για ομάδες του ίδιου επιπέδου
δες το αλλιώς
κοίτα ΠΟΣΟΙ παίκτες απο το ρόστερ σου θα μπορούσαν να κάτσουν παγκίτες και όχι εκτος 18αδας στον Θρύλο
και δες πόσοι παίκτες του Θρύλου να ήταν βασικοί στο μπουρδέλο που ονομάζεις αεκ...
αυτό τα λέει όλα,,,,τα υπόλοιπα είναι παρηγοριά στον αρρωστο
περα απο το πέναλτυ του Μέλμπεργκ δεν υπάρχει κατι άλλο που να παραπονιέσαι...
ουτε φανταστικές κίτρινες ούτε μαγικά χέρια
Βασίλη μου ο Πανιώνιος θα ευνοηθεί μία στο τόσο.Ο Κόκκαλης πάντα.:D
Βαγγέλη μου παράδειγμα απλά έφερα, συμφωνώ για τον Πανιώνιο αλλά αντίστοιχα και η Αεκ και ο Βάζελος και ο Ολυμπιακός παίρνουν σχεδόν πάντα σφυρίγματα και απλά μετράμε ποιος την έχει λίγο πιο μεγάλη από τους άλλους και ποιος πήρε 4-5 λιγότερα σφυρίγματα από τον άλλο άρα και είναι και αδικημένος Ντέρτουλας (Αυτός που έχει μεγάλο Ντέρτι τα χαμένα σφυρίγματα. :lol: :lol: :lol: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εσυ μπορει να ειδες και οτι αδικηθηκατε χθες..η οτι οκ μωρε τι σημασια εχει ενα πεναλτι στο 35 ενος ντερμπι.
Ειπα εγω οτι ειδα τετοιο πραγμα...... Ρε φιλε...
Να διαβαζεις ξερεις....???
Και για να σου λυσω πια την απορια .......
Η οργη μου ( αν και θα φαω το μεσημερι μην αγχωνεσε ...)
Αφορα τα της ομαδας μου ....
Καποιοι νομιζουν οτι ο Ολυμπιακος μετα και την χθεσινη του "νικη " πεταει....
Και επειδη το λεω απο την αρχη της χρονιας ( και συμφωνω απολυτα με τον μπουσα ) οτι με μια απλα καλη ομαδα θα τριφτει η μουρη μας πολυ γερα κατω....
Για αυτο και εγραψα τα περι οργης.....
Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι η ομαδα σου δεν μπορουσε τιποτα καλλυτερο.......Δικαιωμα σου...
Αντιθετα νομιζω οτι η δικια μου ομαδα εστω και μιση μπορουσε .....
Ειδικα αν ηταν με την πλατη στον τοιχο.....
Και χωρις να μας αναγκαζει σημερα να λεμε οτι εχετε δικιο για αλοιωση αποτελεσματος.....
Αν δεν καταλαβες και τωρα ...... Δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο λυπαμαι πολυ...
vangelis 64
24/09/2009, 13:10
Βαγγέλη μου παράδειγμα απλά έφερα, συμφωνώ για τον Πανιώνιο αλλά αντίστοιχα και η Αεκ και ο Βάζελος και ο Ολυμπιακός παίρνουν σχεδόν πάντα σφυρίγματα και απλά μετράμε ποιος την έχει λίγο πιο μεγάλη από τους άλλους και ποιος πήρε 4-5 λιγότερα σφυρίγματα από τον άλλο άρα και είναι και αδικημένος Ντέρτουλας (Αυτός που έχει μεγάλο Ντέρτι τα χαμένα σφυρίγματα. :lol: :lol: :lol: ) Να σού πω.Την ΑΕΚ άσ'την απέξω,σε σχέση με τούς άλλους δυο,για τον λόγο ότι δεν υφίσταται σαν οικονομικό μέγεθος.Μόνο το όνομα και η ιστορία τής έχει μείνει,και ό,τι σφυρίγματα παίρνει οφείλονται σ' αυτό.
Δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά ΠΑΟ και ΟΣΦΠ,γι'αυτό το λόγο αυτοί οι δυο θα έχουν το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα=εκατομμύρια.
Εμείς θα συνεχίσουμε να πειραζόμαστε αλλά καλό είναι να ξέρουμε ότι αγαπάμε τίς φανέλλες κι αυτό που εκπροσωπούν για τον καθένα,και όχι αυτό που συμβαίνει πραγματικά.:beer: :beer:
Gandalf dr685sm
24/09/2009, 13:12
πολύ μεγάλη και πολύ σωστή κουβέντα αυτή φίλε..
Να σού πω.Την ΑΕΚ άσ'την απέξω,σε σχέση με τούς άλλους δυο,για τον λόγο ότι δεν υφίσταται σαν οικονομικό μέγεθος.Μόνο το όνομα και η ιστορία τής έχει μείνει,και ό,τι σφυρίγματα παίρνει οφείλονται σ' αυτό.
Δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οικονομικά ΠΑΟ και ΟΣΦΠ,γι'αυτό το λόγο αυτοί οι δυο θα έχουν το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα=εκατομμύρια.
Και όσο διαιωνίζεται αυτό , τόσο το χειρότερο για εμάς.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Υ.Γ. Μην ξανακούσω γαύρο να μιλάει για διαιτησία μετά το χθεσινό.
Gandalf
Εγώ που δεν έχω μιλήσει ποτέ για άδικη διαιτησία θα μου επιτρέψεις κάποια στιγμή να μιλήσω??? αφού πάρω την άδεια σου πρώτα βέβαια έτσι :lol: :lol: :lol:
Υ.Γ. πλακίτσα κάνω μην παρεξηγείς απλά είχε πλάκα όπως το έγραψες:wave2: :beer: :beer:
Να σού πω.Την ΑΕΚ άσ'την απέξω,σε σχέση με τούς άλλους δυο,για τον λόγο ότι δεν υφίσταται σαν οικονομικό μέγεθος.Μόνο το όνομα και η ιστορία τής έχει μείνει,και ό,τι σφυρίγματα παίρνει οφείλονται σ' αυτό.
Εμείς θα συνεχίσουμε να πειραζόμαστε αλλά καλό είναι να ξέρουμε ότι αγαπάμε τίς φανέλλες κι αυτό που εκπροσωπούν για τον καθένα,και όχι αυτό που συμβαίνει πραγματικά.:beer: :beer:
συμφωνώ σε αυτό που λες στο οικονομικό μέρος αλλά παίρνει σφυρίγματα αρκετά γιατί πολύ απλά είναι η Αεκ και είναι μεγάλο σωματείο όπως λες και όπως και να έχει 3 είναι οι μεγάλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο που φοβούνται συνέπειες οι διαιτητές οπότε δεν την βγάζω έξω.
Υ.Γ. ρε συ θα ξαναπάμε για μπάλα τι θα γίνει? την τελευταία φορά θυμάσαι βέβαια ότι έχασα από πέναλτυ που δεν μου δώθηκαν έτσι??? μην τα ξεχνάμε αυτά
:lol: :lol: :lol:
kalgeorge
24/09/2009, 13:22
Δεδομένα...
- Η ΑΕΚ έπαιζε πλήρης σχεδόν (με Άλβεζ εκτός μόνο).
- Ο ΟΣΦΠ έπαιζε μισός , με νέο προπονητή στον πάγκο.
Δικές μου διαπιστώσεις...
- Η ΑΕΚ θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Όταν τον μισό ΟΣΦΠ ακόμα και με αυτή την διαιτησία , δεν μπορείς να του βάλεις έστω 2-3 απο τα 20-22 σούτ που έχεις κάνει !!!!... τότε τι συζητάμε;
Παίζει αργό ποδόσφαιρο και μόνη διαφορά στην ταχύτητα κάνει ο Νέμεθ, .
Μάκο ... λίγος...
Καφές μέτριος... Γιάχιτς και Μαιστόροβιτς , ασταθείς και η άμυνα μας τρύπια. Χουφράν με εκλάμψεις αλλά οχι καλος
Gandalf
ρε συ, αλλο παιχνιδι εβλεπες εσυ και αλλο ο ιντι..???:lol: :lol: :lol:
kalgeorge
24/09/2009, 13:23
συμφωνώ σε αυτό που λες στο οικονομικό μέρος αλλά παίρνει σφυρίγματα αρκετά γιατί πολύ απλά είναι η Αεκ και είναι μεγάλο σωματείο όπως λες και όπως και να έχει 3 είναι οι μεγάλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο που φοβούνται συνέπειες οι διαιτητές οπότε δεν την βγάζω έξω.
Υ.Γ. ρε συ θα ξαναπάμε για μπάλα τι θα γίνει? την τελευταία φορά θυμάσαι βέβαια ότι έχασα από πέναλτυ που δεν μου δώθηκαν έτσι??? μην τα ξεχνάμε αυτά
μπιλακο ασε τα πολλα πολλα με τον βαγγελη φιλε....το εχει γυρισει και κινδινευεις....
οσο για την μπαλιτσα....τι να ερθεις να κανεις ρε. μια απο τα περισυνα παλι :rotflmao:
Gandalf dr685sm
24/09/2009, 13:25
CIRUS.. είναι απλά αντίδραση, μιας και διάβασα το κορυφαίο σε οπαδική κόκκινη εφημερίδα. Ο Μέλμπεργκ λέει έβαλε το χέρι του εκεί για να προστατεθεί απο την κοντινή κεφαλιά....:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ti άλλο δηλαδή θα εφεύρει κάποιος για να πεί οτι είναι λάδι και οτι όλοι οι υπόλοιποι τον αδικούν; Μετά αναρρωτιούνται κάποιοι γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν "αντι-Ολυμπιακοί". Ενώ με μισή ομάδα , έπαιζε σωστά εμάς και ίσως και να κέρδιζε και τίμια και θα του βγάζαμε το καπέλο όπως και στον τελικό Κυπέλου...
Αλλά βλέπεις τώρα παίζονται εκατομύρια και πρέπει "παίξουμε ---δεν παίξουμε, να κερδίσουμε"... και εδώ είμαστε.. την Κυριακή το παιχνίδι με πράσινους θα είναι Χ. Εκτός και αν ο πράσινος κερδίσει και τα κοράκια και εμάς.
Gandalf
vangelis 64
24/09/2009, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
μπιλακο ασε τα πολλα πολλα με τον βαγγελη φιλε....το εχει γυρισει και κινδινευεις....
Φταίω εγώ που δεν ήρθα μαζί σου στην τουαλέτα.:bawl: :bawl:
Μπιλάκο,μόλις γιάνω τελείως ετοιμάσου!:a021: :a021:
οσο για την μπαλιτσα....τι να ερθεις να κανεις ρε. μια απο τα περισυνα παλι :rotflmao:
καλά καλά, λέγε παπαριες αν γίνει τελείως καλά το πόδι κάποια στιγμή θα μαγέψω πάλι, δεν έχει σημασία που χάνω προσφέρω θέαμα :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
24/09/2009, 13:27
ρε συ, αλλο παιχνιδι εβλεπες εσυ και αλλο ο ιντι..???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η 6 που ήμουν θα φταίει .. έχει καπνό απο τα πούρα φαίνεται και βλέπω άλλα ντι άλλων.
Πάντως έτσι το είδα... έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Και μπορεί να μην φάνηκε τόσο με τους κόκκινους αλλά με Έβερτον και μετά με Μπενφίκα, ειδικά η άμυνα μας θα κάνει "ΜΠΑΜ" ανυπαρξίας.
Τώρα για ταχύτητα... όταν θες 6-7 πάσες για να φτάσεις απο το κέντρο στην επίθεση... εμ.. μάλλον αργά πάμε. Εξάιρεση ο Νέμεθ (βγάζει μάτια ο μικρός) και ο Γκερέιρο που μπορεί να μην έχει την ίδια έκρηξη αλλά ξέρει να κοιτάει γήπεδο ακόμα και όταν έχει πλάτη.
Gandalf
nai re stoub, den exei simasia ti itna o kathenas
dwse to penaltu pou itan pentakatharo kai astous na apodixoun oloi ti axizoun meta
Δεν ειπα κατι διαφορετικο ρε Γιωργο.....
Οταν καθομουν χθες πχ να χαζευω 50 φορες το ριπλευ στο τιουμπ με το παοκ αν ο τοροσιδης επεσε μονος του η οχι η γιατι επρεπε κατι να λεχθει για την διαιτησια....
Και ερχετε σημερα ο καθε αρχ1δ1ς διαιτητης και με καρφωνει ετσι....
Ε... Α ΓΑ...................
:mad:
kalgeorge
24/09/2009, 13:31
Δεν ειπα κατι διαφορετικο ρε Γιωργο.....
Οταν καθομουν χθες πχ να χαζευω 50 φορες το ριπλευ στο τιουμπ με το παοκ αν ο τοροσιδης επεσε μονος του η οχι η γιατι επρεπε κατι να λεχθει για την διαιτησια....
Και ερχετε σημερα ο καθε αρχ1δ1ς διαιτητης και με καρφωνει ετσι....
Ε... Α ΓΑ...................
:mad:
ναι ρε μαν, καταλαβες πως στο ειπα :wave2:
kalgeorge
24/09/2009, 13:32
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η 6 που ήμουν θα φταίει .. έχει καπνό απο τα πούρα φαίνεται και βλέπω άλλα ντι άλλων.
Πάντως έτσι το είδα... έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Και μπορεί να μην φάνηκε τόσο με τους κόκκινους αλλά με Έβερτον και μετά με Μπενφίκα, ειδικά η άμυνα μας θα κάνει "ΜΠΑΜ" ανυπαρξίας.
Τώρα για ταχύτητα... όταν θες 6-7 πάσες για να φτάσεις απο το κέντρο στην επίθεση... εμ.. μάλλον αργά πάμε. Εξάιρεση ο Νέμεθ (βγάζει μάτια ο μικρός) και ο Γκερέιρο που μπορεί να μην έχει την ίδια έκρηξη αλλά ξέρει να κοιτάει γήπεδο ακόμα και όταν έχει πλάτη.
Gandalf
ε αποφασιστε, η εχετε ομαδα η όχι :rotflmao:
kalgeorge
24/09/2009, 13:33
δεν έχει σημασία που χάνω
τωρα μιλας σωστα..:lol:
CIRUS.. είναι απλά αντίδραση, μιας και διάβασα το κορυφαίο σε οπαδική κόκκινη εφημερίδα. Ο Μέλμπεργκ λέει έβαλε το χέρι του εκεί για να προστατεθεί απο την κοντινή κεφαλιά....:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
δεν σε καταλαβαίνω που διαφωνεις:confused: :confused: :confused: , για να προστατευτεί το έκανε όχι από την μπάλα αλλά από αντικείμενο που του πετάει οπαδός της Αεκ (δεν φαίνεται καλά στη φάση ερασιτέχνες οι καμεραμαν δεν το έποιασαν) προτείνω τεχνική ποινή στην αεκ και 2 ματς τιμωρία χωρίς οπαδούς αρχής γενομένης από την επόμενη του ματς με τον Παο. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επίσης προτείνω ο μάκος να εξοπλιστεί με λάσο με έξοδα της ΠΑΕ Αεκ ώστε άλλη φορά να μπορεί να πιάσει τον Τοροσίδη και να μην ξανακάνει ρόμπα την ομάδα του ακούς εκεί το κωλόπαιδο. Ρε παιδιά για την γκολάρα του ΤΟΡΟ δεν είπαμε τίποτα όλα για το πέναλτι και τους διαιτητές λέμε, τι έβαλε ο άνθρωπας
Gandalf dr685sm
24/09/2009, 13:39
παίκτες πλέον κάποιους έχουμε ... ομάδα όμως σαν να λέμε σύνολο.. οχι ακόμα.
Δεν κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλο ρε Γιώργη... θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη για να παίζουμε στα ίσα τους άλλους δύο στο ΠΟΚ. Και αυτό είναι που με εξοργίζει περισσότερο για το χθεσινό. Όταν μια ομάδα παίζει το 110% της , μην τν γκρεμίζεις με κοράκι.
Αν έχεις τα @@ πάρτο , να σου βγάλουμε και το καπέλο. Ποιός μίλησε ας πούμε όπως είπα για το περισυνό Κύπελο;
Gandalf
Gandalf dr685sm
24/09/2009, 13:42
Επίσης προτείνω ο μάκος να εξοπλιστεί με λάσο με έξοδα της ΠΑΕ Αεκ ώστε άλλη φορά να μπορεί να πιάσει τον Τοροσίδη και να μην ξανακάνει ρόμπα την ομάδα του ακούς εκεί το κωλόπαιδο. Ρε παιδιά για την γκολάρα του ΤΟΡΟ δεν είπαμε τίποτα όλα για το πέναλτι και τους διαιτητές λέμε, τι έβαλε ο άνθρωπας
Ο Τοροσίδης το αποδεικνύει συνέχεια οτι μπορεί... τι να πούμε; Οτι τον τσεκάρουν scouters τα λέει μόνο του. Γκολάρα όντως αλλά όπως έχω πεί πολλές φορές , εκεί που κρίνονται ομάδες και παίκτες είναι απέναντι σε καλύτερους απο αυτούς. Οπότε θέλω να τον δώ με την Άρσεναλ να κάνει τα ίδια.
Gandalf
la_villa
24/09/2009, 13:46
Ti άλλο δηλαδή θα εφεύρει κάποιος για να πεί οτι είναι λάδι και οτι όλοι οι υπόλοιποι τον αδικούν; Μετά αναρρωτιούνται κάποιοι γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν "αντι-Ολυμπιακοί". Ενώ με μισή ομάδα , έπαιζε σωστά εμάς και ίσως και να κέρδιζε και τίμια και θα του βγάζαμε το καπέλο όπως και στον τελικό Κυπέλου...
δηλ ρε μάγε εσύ απο την κόκκινη φυλλάδα που λες γίνεστε αντιολυμπιακοί
θα ήθελα να ήξερα....οι πράσινες φυλλάδες τα ίδια δεν λένε?
δεν πείθεις με αυτό....
έγινε ένα λάθος χτες κ αυτό....
αν πραγματικά ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να με κερδίσεις θα το είχες κάνει.....αλλά απλά απλούστατα ΔΕΝ μπορούσες....
όλα τα υπόλοιπα.....δεν καθόρισε η διαιτησία την συνέχεια...
αυτα είναι για λαική κατανάλωση....ούτε καν τετ α τετ ευκαιρία δεν έκανες...στον μισό Θρύλο
οπως είπες...αν έχεις @@ το παίρνεις...όπως πέρσυ στο κύπελλο ...με 0-2 στην πλάτη και 9 παίκτες....
spiridaus
24/09/2009, 13:48
αν λες αυτήν δεν υπαρχει καμια σφαλιάρα (όπως την εννόείς)...ούτε καν περίπτωση καρτας
συμφωνα και με αυτα που άκουσα απο Βαρούχα το βραδυ
Δεν κρατήθηκα, εσύ φίλε μου (ασχετα από το τι ήταν τελικά) τον Βαρούχα περιμένεις να σου πεί;;
Έλεος με αυτή τη μόδα των καναλιών με τους τηλεδιαιτητές..
Gandalf dr685sm
24/09/2009, 13:51
Έμμεσο απο Μέλμπεργκ.
Πέναλτυ...καθαρό ----- (αυτά πριν καν μπεί το πρώτο goal)
Αγκωνιά απο Τοροσίδη στο πρόσωπο του Χουφράν με τεντωμένο το χέρι όπως έφευγε... σαφως στην κρίση του διαιτητή.. δεν διαφωνώ. Αλλά αυτή η κρίση ρε παιδί μου, πάντα προς το κόκκινο;
Αν δινόντουσαν αυτά η εικόνα του παιχνιδιού στο υπογράφω οτι δεν θα ήταν η ίδια.
Όσον αφορά τα σφυρίγματα δεν χρειάζεται πάντα να είναι κραυγαλέα , για να σου κόψουν την φόρα. Αρκούν και μερικά ανάποδα ή κάρτες ανάποδες που θα σε εκνευρίσουν.
Στο ξαναλέω.. .γελάει το Πανελλήνιο με τα χθεσινά καθώς ΥΠΗΡΧΕ αλλοίωση αποτελέσματος. Η ΑΕΚ σαφώς έχει πρόβλημα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για αυτό που έγινε χθες. Πόσο μάλλον όπως είπε και ο STOYBI όταν ψάχνονται οι ίδιοι στον κόκκινο για άλλα πράγματα στην Τούμπα.
Άστο ρε φίλε... άστο γιατί εκτίθεσαι.
Gandalf
Αγκωνιά απο Τοροσίδη στο πρόσωπο του Χουφράν με τεντωμένο το χέρι όπως έφευγε... σαφως στην κρίση του διαιτητή.. δεν διαφωνώ. Αλλά αυτή η κρίση ρε παιδί μου, πάντα προς το κόκκινο;
Gandalf
ρε μάγε εντάξει μην βάζεις τέτοιες φάσεις, τέτοιες μπορούμε να πούμε πολλές και εμείς μείνε στα 2 άλλα, εκεί πρώτα από όλα φαίνεται καθαρά ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον χτυπήσει
Gandalf dr685sm
24/09/2009, 14:04
CIRUS.... ενδεικτικό είναι ρε αδερφέ.. για αυτό λέω και στην κρίση του διαιτητή. Που θα το δεχόμουν αν δεν ήταν μονίμως υπέρ των κόκκινων χθες αυτή η κρίση.
Αν θες πάντως μια καλή φάση , σου έχω την ανάποδη κίτρινη στον Γιάχιτς στο κέντρο του γηπέδου που πάει με το ένα πόδι για τάκλιν και πηδάει στον αέρα ο Ντούντου με τα δύο και του δίνει υπέρ του φάουλ. Υπάρχουν αρκετές χθες που έδειχναν πως θα πάει... και ηρέμησαν περίπου στο 0-2, αλλά ξαναβγήκαν τα μαχαίρια στο 1-2.
Gandalf
Sferopetadhn
24/09/2009, 14:05
δες το αλλιώς
κοίτα ΠΟΣΟΙ παίκτες απο το ρόστερ σου θα μπορούσαν να κάτσουν παγκίτες και όχι εκτος 18αδας στον Θρύλο
και δες πόσοι παίκτες του Θρύλου να ήταν βασικοί στο μπουρδέλο που ονομάζεις αεκ...
Και μόνο που συγκρίνεις ονόματα και συμβόλαια και ρόστερ για να δώσεις το όποιο βάρος στο δίκαιο της νίκης της ομάδας σου, έχεις χάσει το νόημα του παιχνιδιού.
Άλλη φορά να μην γίνεται αγώνας, παρά να βλέπει μια τριμελής επιτροπή τις συνθέσεις και να αποφασίζει το σκορ. Φυσικά το ίδιο θα πρέπει να γίνεται και στην Ευρώπη, όπου συνήθως εσύ είσαι αυτός με το "μικρό" ρόστερ...
Με τέτοια μυαλά σας μεγάλωσε ο θείος, τέτοια επιχειρήματα λέτε! Ακούς εκεί "έχω παίκτες άρα και που σε αδίκησε μη μιλάς γιατί πάλι θα κέρδιζα"... Αστειότητες!
la_villa
24/09/2009, 14:10
για τοπέναλτυ δικαιούστε να λέτε....αλλά αν μπορούσατε θα νικάγατε.....
δεν επαιξε κανενα ρόλο στο αποτέλεσμα
απο κει κ περα....σαφως και η ομ΄δα δεν έγινε ξαφνικά ομαδάρα
περιμένουμε να γυρισουν αρκετοι βασικοί παίκτες αλλά
-τα κενα αριστερα και μπροστα δεν καλύπτονται
-ο Λεντέσμα είναι απο φουλ χρονιά και κάποια στιγμή θα κάνει "κοιλιά"...αν και υπαρχουν Στολτίδης και Γ.Παπαδοπουλος
-ο Τόρο δεν μπορεί να κάνει συνέχεια τον αστροναύτη....
-φορ επίσης δεν υπάρχει και πέραν αυτού ο Ντιόγκο καταλαμβάνει βισματικά την θέση απο τον Μητρογλου που και καλύτερη τεχνική έχει,και 2 κλικ καλύτερη μπάλα ξέρει και αυτην την περίοδοείναι σε πολύ καλή κατασταση.....αλλα παίζει το συμβόλαιο και όχι ο παίκτης
-απ την άλλη ο dudu κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα απόδοσης οπότε κάποια στιγμή θα ανέβει....και ξέςρουμε τι σημαίνει αυτό
-θα γυρίσουν Γκαλέτι,Λεντέσμα και Νταρμπυ
πιστεύω με αυτό το ρόστερ ο κινδυνος είναι στα μικρά παιχνίδια.....αν φτάσουμε σε καλή κατασταση το Γενάρη........και γίνουν 2~3 μεταγραφές ουσίας....(ας παίρναν και Γκερέιρο....μια χαρα παικτάκι χτες) δεν θα πιανόμαστε απο κανέναν....
la_villa
24/09/2009, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Και μόνο που συγκρίνεις ονόματα και συμβόλαια και ρόστερ για να δώσεις το όποιο βάρος στο δίκαιο της νίκης της ομάδας σου, έχεις χάσει το νόημα του παιχνιδιού.
δεν το έκανε για να δωσω δίκαιο στην νίκη μου...η νίκη ήταν δικαιότατη...αν ο Τόρο έπαιζε με κίτρινα μπορεί να ήταν αλλιώς το σκορ....δυστυχως για εσας οι παίκτες παίζουν μπάλα μεσα στο γήπεδο.....οταν ο Τόρο κανει 50 μετρα κούρσα για πλάκα περνώντας τους πάντες γίνεται γιατι μπορεί να το κάνει...
οι παίκτες σημαίνουν ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ μεσα στο γήπεδο....δεν συγκρίνο συμβόλαια....συγκρίνω ποιότητα παικτων
μα αμα θέλεις να κάνεις συγκρίσεις σε φαουλ,πέναλτυ,κάρτες,κόρνερ θα κοιτάξεις πρώτα απ'όλα τι ποιότητα παικτών έχει κάθε ομάδα....
αλλιώς ας συγκρίνουν και εμας με την Μπαρτσελόνα και αμα βγει + αυτή θα φταίει η διαιτησία....
μα ρε idi τι σχέση εχει αυτό
παρε μετα και τους αγώνες του Θρύλου με την Καλαμάτα
τα ίδια θα βρείς.....και λογικό είναι
εχει σχέση και με την δυναμικότητα και την ποιότητα των ομάδων που συγκρίνεις
αν είχες τα ποσοστα μας δεν θα ήσουν αεκακι αλλα Θρύλος
και κοίτα σύμπτωση αν κανεις την σύγκριση που λες μεταξύ Μπάρτσα και Μάλαγα πάλι τα ίδια θα βρεις.....μα γιατι αφου Μπάρτσα Μαλαγα είναι στο ίδιο επίπεδο
ασε μας με τις βλακείες
εξάλλου δες τον πέρσινο τελικό
τι με 9 παίζαμε
τι με 2-0 χάναμε
και τι πήρες στο τέλος???
.....
και ασε τις συγκρίσεις για ομάδες του ίδιου επιπέδου
δες το αλλιώς
κοίτα ΠΟΣΟΙ παίκτες απο το ρόστερ σου θα μπορούσαν να κάτσουν παγκίτες και όχι εκτος 18αδας στον Θρύλο και δες πόσοι παίκτες του Θρύλου να ήταν βασικοί στο μπουρδέλο που ονομάζεις αεκ...
περα απο το πέναλτυ του Μέλμπεργκ δεν υπάρχει κατι άλλο που να παραπονιέσαι...
ουτε φανταστικές κίτρινες ούτε μαγικά χέρια
:a022: :a022: :a022: :a31: :a31: :a31: :a31:
ρε συ, αλλο παιχνιδι εβλεπες εσυ και αλλο ο ιντι..???:lol: :lol: :lol:
φιλε ειτε δε βλεπεις τα παιχνιδια και βλεπεις μονο τις φασεις μετα στο δελτιο ειδησεων... ειτε την ωρα του αγωνα κοζαρεις κανα γκομενακι και παιζεις ηλεκτρονικα.... ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ τον αγωνα χθες παραδεξου το... δε μπορει να ειδες αεκακι χθες....
kalgeorge
24/09/2009, 14:56
φιλε ειτε δε βλεπεις τα παιχνιδια και βλεπεις μονο τις φασεις μετα στο δελτιο ειδησεων... ειτε την ωρα του αγωνα κοζαρεις κανα γκομενακι και παιζεις ηλεκτρονικα.... ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ τον αγωνα χθες παραδεξου το... δε μπορει να ειδες αεκακι χθες....
4 ατομα ειδαμε αεκακι εχτες....
η αληθεια ειναι οτι κοζαρα κατι γκομενακια, πιο πολυ για σπασιμο στον βαγγελη που μου χωνοταν συνεχεια:lol: :lol: αλλα ολοι τελικα το ιδιο ειδαμε.
μια αεκ που ειχε μια υπεροχη στην αρχη, αδικηθηκε....αλλα απο το δευτερο ημιχρονο και μετα γελαγαμε. (οπως και με τον γαυρο)
γελαγαμε με το ανυπαρκτο κεντρο...με το οτι δεν εκανε σοβαρη-οργανωμενη επιθεση ουτε με αιτηση...με την πειθαρχια του ντουσαν(ο μαντουκα και καποιοι αλλοι εκαναν οτι τους κατεβαινε.) κλπ κλπ κ λπ
εντιτ. για να μην αναφερω την αμυνα της:lol: και το οτι ο γαυρος αλλου παταγε αλλου βρισκοταν και δεν μπορεσε να του βαλει ενα γκολ ακομα.
http://www.aek365.gr/article.php?id=22052
για τον βιλα
CIRUS.... ενδεικτικό είναι ρε αδερφέ.. για αυτό λέω και στην κρίση του διαιτητή. Που θα το δεχόμουν αν δεν ήταν μονίμως υπέρ των κόκκινων χθες αυτή η κρίση.
Αν θες πάντως μια καλή φάση , σου έχω την ανάποδη κίτρινη στον Γιάχιτς στο κέντρο του γηπέδου που πάει με το ένα πόδι για τάκλιν και πηδάει στον αέρα ο Ντούντου με τα δύο και του δίνει υπέρ του φάουλ. Υπάρχουν αρκετές χθες που έδειχναν πως θα πάει... και ηρέμησαν περίπου στο 0-2, αλλά ξαναβγήκαν τα μαχαίρια στο 1-2.
Gandalf
αυτό το είδα και εγώ, στην αρχή νόμιζα ότι δεν ήταν καθόλου φάουλ γιατί βρίσκουν και οι 2 μπάλα αλλά μετά πρόσεξα ότι ο Ντουντού έπεσε με τα 2 πόδια οπότε ήταν φάουλ του Νουντού και όχι το ανάποδο που έδωσε, αλλά αυτά είναι φάσεις που δικαιολογεις διαιτητές να σφυρίξουν λάθος δεν είναι δα και πέναλτυ όπως του Μέλμπεργκ οπότε μην ασχοληθούμε άλλο γιατί και εγώ μπορώ να σου βρω τέτοια και εσύ αντίστοιχα χωρίς κανένα νόημα.
είπαμε αδικηθήκατε στο πέναλτυ που ήταν το σημαντικό μην καθόμαστε να το ψιρίζουμε, νομίζω συμφωνείς
la_villa
24/09/2009, 15:06
πάντως τον Γεναρη ο Ιβανσιτς για αριστερο χαφ ακούγεται καλή περίπτωση.....
κάνει και καλες εμφανίσεις.....θα δείξει
blackbusa
24/09/2009, 15:11
Καλα ρε θα μας τρελλανετε???απο μπαλλα ξερετε τελικα η οχι???τι κριση του διαιτητη και μαλακιες???
ειχε οπτικο πεδιο οταν εκανε το γυρισμα ο Melberg στον Νικοπολιδη ο διαιτητης???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???
το χερι του Melberg ηταν τεντωμενο και φαινετα οτι κανει και κινηση???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???
στο 80' που η Αεκ πιεζε αφορητα (και ας μην εβαζε γκολ) εκανε ο Ντουντου ενα εναεριο δολοφονικο τακλιν με τα 2 ποδια στον Γιαχιτς???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???
με αυτο το αναποδο σφυριγμα και ανασες εδωσε στην αμυνα του ολυμπιακου και χαθηκαν ανετα 2-3 λεπτακια....και θα ηταν και η δευτερη καρτα...
να μην αναφερουμε οτι απο το 1-2 και μετα το παιχνιδι ανα πασα στιγμη διακοπτοταν για να πεσει ο ρυθμος της Αεκ....
αυτα δεν ειναι θεμα κρισεις...ειναι θεμα κανονισμων...και ενας διαιτητης με σημα Fifa τα ξερει καλα αυτα και εχει την εμπειρια....αρα μειλαμε για δολο...
και αυτα που λετε ας επαιζες μπαλλα κλπ μαλακιες τα ακουω βερεσε....στον χτεσινο αγωνα θα κρινοντουσαν στις λεπτομεριες....ο γαυρος ταμπουρωθηκε πισω και αν του εβγαιναν 1-2 αντεπιθεσεις θα κυνηγαγε το γκολ...προηγηθηκε στην πρωτη φορα που πατησε περιοχη και κλειστικε ακομα περισσοτερο....εκανε και το 0-2 απο πανεμορφη ενεργια του Τοροσιδη και εκει η ΑΕΚ ανοιχτηκε και εκαναν και αλλες φασεις....παντα με αντεπιθεσεις βεβαια...αν γινοταν το 1-0 θα ηταν (λογικα) διαφορετικο ματς....η Αεκ επαιξε φουλ επιθεση απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο...
και μην μου πειτε μαλακιες οτι και με τον Παοκ το σκορ....γιατι στην Τουμπα με το που εγινε το 1-0 ο κλασσικος Σαντος εδωσε χωρο και περιμενε...και την πατησε....
καμμια ομαδα οσο καλη και να ειναι δεν μπορει να κερδισει και την διαιτησια....ΚΑΜΜΙΑ....σε ολον τον κοσμο....οσο καλη μπαλλα και να παιζει...με δεδομενο οτι εχουμε 2 ομαδες που βρισκονται στην ιδια αγωνιστικη κατασταση....οποιος εχει παιξει μπαλλα ξερει....
υ.γ. η μονη αμφισβητουμενη (ισως) φαση ειναι η σφαλιαρα του Τοροσιδη....στην κριση του διαιτητη...φαουλ ειναι 100%....τωρα το τι καρτα θα επρεπε να δωσει ειναι το θεμα...ακριβως παρομοια φαση του Φιογκου στην Τουμπα....το φαουλακι εκει το εδωσε....την καρτα ξεχασε...και στις 2 κοκκινη γιατι ο Φιογκος ριχνει αγκωνιες συνεχεια...και γιατι ο Τοροσιδης ειχε το σωμα του πολυ μπροστα ωστε ο δρασκελισμος του και το χερι του να παει τοσο πισω και να χτυπησει τον ΧουανΦραν που τον ειχε κιολλας χασει...
Σοκ και δέος για το θρύλο που αναγεννιέται από τις στάχτες του:smokin:
Αρχίσαν πάλι οι δικαιολογίες και η κλάψα κι ακόμα είμαστε δεύτεροι
Που να φύγουμε και μπροστά :wave2:
la_villa
24/09/2009, 15:22
....η Αεκ επαιξε φουλ επιθεση απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο...
και μην μου πειτε μαλακιες οτι και με τον Παοκ το σκορ....γιατι στην Τουμπα με το που εγινε το 1-0 ο κλασσικος Σαντος εδωσε χωρο και περιμενε...και την πατησε....
αρα που καταλήγουμε
ότι είτε παίξεις φουλ επίθεση είτε παίξεις αμυνα με τον Θρύλο θα την φας την ψ@λη....
οπότε ότι δεν μπορείς να αποφύγεις χαλαρώστε και απολαύστε το....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αφου έχουμε ομαδάρααααα ρεεεεεεεεεε....που πάτε???
http://www.aek365.gr/article.php?id=22052
Για τον mike λες...???? :confused:
alximistis
24/09/2009, 15:34
Έχω βαρεθεί να λέμε συνέχεια για τη διαιτησία αλλά αυτή τη φορά η αλήθεια να λέγεται. Μας αδίκησε σε τουλάχιστον 3 φάσεις και όχι φάσεις της πλάκας. <για τυο πέναλτι δεν το συζητάμε κρίση και αηδίες... πεντακάθαρα πράγματα. Όπως και στο φάουλ που έδωσε ανάποδα εις βάρος της άεκ ενώ ο Ντουντού πάει με τα δύο πόδια και μάλιστα δεν βρίσκει καν πόδι. Τεσπα ήταν 3 φάσεις πολύ γερτές οκ.
Από κει και πέρα... εφόσον ξέρουμε από μπάλα κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από την άεκ. όλοι πίσω γιομίσματα μπροστά και γιούργια αλλά δεν μπορείς να τα υπολογίζεις όλα. Ο Τοροσίδης ήταννν εκτός εκτίμησης :lol:
από την ομάδα μου δύο παράπονα έχω. ! Σαφείς αμυντικές αδυναμίες ειδικά στο ψηλό παιχνίδι και 2 αντί να τα δώσει όλα να τα σκίσει όλα μετά το 1-2 δεν το έκανε. Και όντως μετά το γκολ που πέτυχε συγκριτικά "έπεσε" αντί να ανέβει. βέβαια και ο ολυμπιακός έκοψε τον ρυθμό. αυτά δεν πειράζει πάμε για τον βάζελο.
blackbusa
24/09/2009, 15:36
αρα που καταλήγουμε
ότι είτε παίξεις κλειστά είτε παίξεις αμυνα με τον Θρύλο θα την φας την ψ@λη....
οπότε ότι δεν μπορείς να αποφύγεις χαλαρώστε και απολαύστε το....
αφου έχουμε ομαδάρααααα ρεεεεεεεεεε....που πάτε???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οτι ναναι....ποσο θα κερδισετε την Arsenal θα μας πεις???
υ.γ. για να μην απαντησες στα ΝΑΙ Η ΟΧΙ φανταζομαι σε ολα ΝΑΙ εισαι ε???
vangelis 64
24/09/2009, 15:38
εκανε ο Ντουντου ενα εναεριο δολοφονικο τακλιν με τα 2 ποδια στον Γιαχιτς???ΝΑΙ Η ΟΧΙ???
με αυτο το αναποδο σφυριγμα και ανασες εδωσε στην αμυνα του ολυμπιακου και χαθηκαν ανετα 2-3 λεπτακια....και θα ηταν και η δευτερη καρτα...
Κόκκινη μαρς!
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Σοκ και δέος για το θρύλο που αναγεννιέται από τις στάχτες του:smokin:
Αρχίσαν πάλι οι δικαιολογίες και η κλάψα κι ακόμα είμαστε δεύτεροι
Που να φύγουμε και μπροστά :wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οτι ναναι....ποσο θα κερδισετε την Arsenal θα μας πεις???
5 θα της βάλουμε με τσουκου τσουκου ball και τα μυαλά στα κάγκελα ρε, έχουμε ομαδάρα
άσε που αυτοί οι άγγλοι δεν ξέρουν μπάλα:lol: :lol: :lol:
εσάς πάντως η μικρότερη σε αξία ομάδα από την Αρσεναλ, Εβερτον σας έριξε 4 και έκοψε ρυθμό μετά για να μην ξεχνιώμαστε:evil: :smokin:
blackbusa
24/09/2009, 15:41
Κόκκινη μαρς!
βγαινει και σε κοκκινη???:look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
175263
blackbusa
24/09/2009, 15:47
5 θα της βάλουμε με τσουκου τσουκου ball και τα μυαλά στα κάγκελα ρε, έχουμε ομαδάρα
άσε που αυτοί οι άγγλοι δεν ξέρουν μπάλα
εσάς πάντως η μικρότερη σε αξία ομάδα από την Αρσεναλ, Εβερτον σας έριξε 4 και έκοψε ρυθμό μετά για να μην ξεχνιώμαστε
τι εγινε Βασιλακη???κραταμε πισινη αν πεσουν πολλα τεμαχια???
υ.γ. και εσυ κανενα σχολιο για τα ΝΑΙ Η ΟΧΙ...μαζι μου και εσυ???
τι εγινε Βασιλακη???κραταμε πισινη αν πεσουν πολλα τεμαχια???
υ.γ. και εσυ κανενα σχολιο για τα ΝΑΙ Η ΟΧΙ...μαζι μου και εσυ???
ε, βασικά ναι:blush:
πια ναι ή όχι βρε π@π@ρα ό,τι είχα να πω το είπα για τη διαιτησία, βαριέμαι να αναφερθώ γύρνα πίσω και διάβασε, με λίγα λόγια είπα ότι δεν γούσταρα γιατί πράγματι αδικηθήκατε απλά κυρίως χάσατε όχι για το πέναλτυ που δεν δόθηκε αλλά γιατί χάσατε τις ευκαιρίες που κάνατε, πιο πολύ ανάλυση δεν κάνω γύρνα πίσω σελίδες
la_villa
24/09/2009, 15:53
Arsenal????????
ποια είναι η Arsenal
δεν την γνωρίζω αλλά ξέρω ότι
"ότι είτε παίξεις φουλ επίθεση είτε παίξεις αμυνα με τον Θρύλο θα την φας την ψ@λη...."
blackbusa
24/09/2009, 15:57
ε, βασικά ναι:blush:
πια ναι ή όχι βρε π@π@ρα ό,τι είχα να πω το είπα για τη διαιτησία, βαριέμαι να αναφερθώ γύρνα πίσω και διάβασε, με λίγα λόγια είπα ότι δεν γούσταρα γιατί πράγματι αδικηθήκατε απλά κυρίως χάσατε όχι για το πέναλτυ που δεν δόθηκε αλλά γιατί χάσατε τις ευκαιρίες που κάνατε, πιο πολύ ανάλυση δεν κάνω γύρνα πίσω σελίδες
χμμμμμμμμμμμ...ωραιο και γαματο αυτο....δεν γουσταρεις....αδικηθηκα....βαριεμε...κλπ κλπ....σχεδον καθε χρονο τα ιδια γινονται (το σχεδον μην το αμελησεις) και μετα ολα καλα....και ο δυνατος ετσι ειναι....και τετοιες παπαριες....τετοια μπαλλα και πρωταθληματα να τα χαιρεστε....και μετα κοκορευεστε....και και και....
υ.γ. ο βατραχος σε ερωτηση για την διαιτησια ειπε να μην παιζουν με τα νευρα του....οταν επερνε αυτος τα σφυριγματακια ολα ηταν μελι γαλα εεε????
blackbusa
24/09/2009, 16:00
Arsenal????????
ποια είναι η Arsenal
δεν την γνωρίζω αλλά ξέρω ότι
"ότι είτε παίξεις κλειστά είτε παίξεις αμυνα με τον Θρύλο θα την φας την ψ@λη...."
και το συνεχειζεις....στην αρχη το αφησα ασχολιαστο....παιζω κλειστα και παιζω αμυνα ειναι το ιδιο πραγμα..
la_villa
24/09/2009, 16:18
μαλιστα....σωστός
:lol: :lol: :lol: :lol:
δεν το πρόσεξα....
la_villa
24/09/2009, 16:19
.......
blackbusa
24/09/2009, 16:21
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μαλιστα....σωστός
δεν το πρόσεξα.... [/QUOTE
εδω κοτζαμ χερι του Melberg δεν το προσεξε ο Δαλουκας....εσενα θα παρεξηγησουμε???αν και δεν ηταν χερι για να λεμε την αληθεια...
στο βολλευ η στο μπασκετ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικα..... Αφου ολοι παραδεχτηκαμε το χερι του Μελπεργκ ( μετα την κεφαλια του Νεμεθ ) εδω...http://www.youtube.com/watch?v=0BfAeUk0sx4 ( στο 2''00 )
Να παιξουμε ενα παιχνιδι...... :D
Χωρις λοιπον πολλες πολλες φανφαρες ....
Ας παιξουμε το βρειτε την διαφορα....... ( ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ )
Πρωταγωνιστης ο Κιος Κακκος ( ναι...ναι... ο δικος μας ) και το παιχνιδακι πολυ προσφατο και διασκεδαστικο......... http://www.youtube.com/watch?v=T20ulkFsHQE&feature=player_embedded
Καλη διασκεδαση........
la_villa
24/09/2009, 23:27
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μην τους κανεις τέτοια βραδιάτικα....
λυπήσου τους....και ειχαν κατι να λένε
και τωρα που εχει videaki μου φανηκε ΄το στ χέρι του Μέλμπεργκ υπάρχει σπρώξιμο απο πίσω στον Μέλμπεργκ αποτον Μαιστόροβιτς.....μιλάμε δηλ για επιθετικό φάουλ πριν το χέρι
kalgeorge
25/09/2009, 00:09
Τελικα..... Αφου ολοι παραδεχτηκαμε το χερι του Μελπεργκ ( μετα την κεφαλια του Νεμεθ ) εδω...http://www.youtube.com/watch?v=0BfAeUk0sx4 ( στο 2''00 )
Να παιξουμε ενα παιχνιδι...... :D
Χωρις λοιπον πολλες πολλες φανφαρες ....
Ας παιξουμε το βρειτε την διαφορα....... ( ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ )
Πρωταγωνιστης ο Κιος Κακκος ( ναι...ναι... ο δικος μας ) και το παιχνιδακι πολυ προσφατο και διασκεδαστικο......... http://www.youtube.com/watch?v=T20ulkFsHQE&feature=player_embedded
Καλη διασκεδαση........
καμμια προθεση του αλεξοπουλου.
φανερη προθεση του μελμπεργκ
Akatanomastos
25/09/2009, 01:55
molis eida to video me tis faseis tou aek gayrou..
ntropi re gavroi..
i apoliti geliopoisi tou athlimatos..
na to parete re to protathlima, na to xareite kai afto mazi me ta alla kipella, tis maimous, tous ximpatzides, klp klp
καμμια προθεση του αλεξοπουλου.
φανερη προθεση του μελμπεργκ
Eγω σου ζητησα την διαφορα Γιωργο......
Και για να βοηθησω.....
Στον αερα και οι δυο ( με απλωμενα τα χερια σαν τα ανεμοπτερα ) τους ερχετε η μπαλα στα χερια απο κεφαλια του επιτιθεμενου στους 5 ποντους.....
Την προθεση... Η την μη προθεση.... Που την ξεχωριζεις.....?????
Εξηγησε μου το γιατι εγω δεν μπορω να το καταλαβω....
( Εγω θεωρω πεναλτυ και τα δυο ..... Διευκρινιζω για να ειμαι ενταξει....)
:beer: :beer:
ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΟΥΜΠΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΜΕΙΣ... ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΜΠΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΣΑΡΑΣ(ΔΙΣ), ΤΣΙΚΙΝΗΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ..... ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!
64 ΒΑΡΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΤΣΟΥΛΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..... 13 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ :bigcry: :a02: :a022: :bigcry:
ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ GAY ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΑ 2 ΣΤΟ 4-3...... ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕΚΙΟΛΛΑΣ....
SnakeMJK
25/09/2009, 07:46
όπως είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο στο χέρι τιμωρείται η πρόθεση.
τώρα τι πρόθεση έχει τόσο ο μελμπεργκ όσο και ο έτερος αεκτζης στο βίντεο απ τον τελικό κυπέλου κλάφτα... και των δύο το χέρι είναι ΗΔΗ ψηλά κ εκτος της πορείας της μπάλας, πριν αυτή αλλάξει αιφνιδιαστικά μισό δευτερόλεπτο πριν το "χέρι".
αν δεν μπορείτε να δείτε αυτό, τότε τι να συζητάμε, πείτε ότι γουστάρετε, ΠΑΡΑΓΚΑ κ πάλι :p
kalgeorge
25/09/2009, 08:12
Eγω σου ζητησα την διαφορα Γιωργο......
Και για να βοηθησω.....
Στον αερα και οι δυο ( με απλωμενα τα χερια σαν τα ανεμοπτερα ) τους ερχετε η μπαλα στα χερια απο κεφαλια του επιτιθεμενου στους 5 ποντους.....
Την προθεση... Η την μη προθεση.... Που την ξεχωριζεις.....?????
Εξηγησε μου το γιατι εγω δεν μπορω να το καταλαβω....
( Εγω θεωρω πεναλτυ και τα δυο ..... Διευκρινιζω για να ειμαι ενταξει....)
:beer: :beer:
θα σου πω...
ο μελμπεργκ αν ειδες εκανε και μια κινηση με τοχερι του ΠΡΟΣ την μπαλα, βλακια της στιγμης σαν να προσπαθει να την διωξει.
ο αλεξοπουλος οχι
και ενα ποστ απο ΑΕΚτζη σε οπαδικο φορουμ ετσι για να χαλαρωσουμε λιγο... οποιος ειναι ΑΕΚτζης θα καταλαβει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...
http://www.aek.com/phpBB2/viewtopic.php?t=12381&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
25/09/2009, 08:22
Μια φορα και ενα καιρο επι της προεδριας του κουμπουρια, οταν ο Παναθηναϊκος ειχε την Interamerican για χορηγο, υπηρχε μια γενικοτερη καχυποψια ολων των οπαδων (πλην των Παναθηναϊκων) σχετικα με τη διαιτησια και το σπρωξιμο στην ομαδα...η αληθεια ειναι οτι ΟΝΤΩΣ ο Παναθηναϊκος εκεινη τη περιοδο επερνε αβερτα σφυριγματα και κερδισε αρκετους αγωνες κατακτωντας καποια πρωταθληματα...τοτε υπηρχε ενα αντιπαναθηναϊκο κλιμα -δικαιως- και ακομα και αν σφυριζοταν κατι σωστο και καθαρα υπερ του, ολοι οι τσιτωμενοι των αντιπλαων ομαδων εκραζαν...
...θυμαμαι χαρακτηριστικα (πιτσιρικας αλλα πηγαινα τοτε γηπεδο) σε ενα αγωνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ οπου ενας επιθετικος του Παναθηναϊκου εκανε μια επελαση στην αντιπαλη περιοχη και αντι να φωναζουν "χωστο", "βαλτο", "σκιστους" κτλ. οι περισσοτεροι λεγαν "πεσε"! :lol:
Εν ολιγοις, ο Παναθηναϊκος πηγαινε εκεινη την εποχη σπρωχτος σε πολλα παοχνιδια , ειναι γεγονος αδιαμφισβητητο! μπορει να επαιζε μπαλα αλλα οταν δυσκολευοταν ειχε βοηθεια απο τους διαιτητες...
Το οτι οι μεγαλες ομαδες στο Ελλανταε επερναν σφυριγματα υπερ τους ειναι μια θλιβερη πραγματικοτητα...
Η σημερινη πραγματικοτητα ομως δεν εχει καμμια σχεση με οτι ειχαμε δει μεχρι τωρα...για τους εξης λογους:
Πρωτον, το σπρωξιμο ειναι αρκετα πιο μεθοδευμενο και δεν περιοριζεται μονο σε ενα συγκεκριμενο αγωνα...δηλαδη δεν ευνοειται μονο ο γαυρος σε ενα παιχνιδι του, αλλα σφαγιαζονται και οι ομαδες που επηρρεαζουν εμμεσα την πορεια του στο πρωταθλημα...παιζει ο γαυρος ενα κρισιμο ματς και εχει κολησσει...θα τον βοηθησει ο διαιτητης, αλλα παραλληλα σε ενα αλλο παιχνιδι οπου αγωνιζεται η ομαδα που θα αντιμετωπισει ο γαυρος στην επομενη αγωνιστικη, θα βγουν δυο τρεις καρτες ωστε να αχρηστευθουν καποιοι παικτες....ομοιως μια ομαδα που μπορει να "κυνηγαει" το γαυρο βαθμολογικα, θα σφαγιασθει με συνοπτικες διαδικασιες σε οποιοδηποτε ματς ωστε να μεινει πισω...
Δευτερον, δεν μιλαμε πλεον για διακριτικο σπρωξιμο του τυπου "ολα τα αμφισβητουμενα να σφυριζονται υπερ του γαυρου", μιλαμε για εξωφθαλαμα διαιτητικα εγκληματα και εφευρεσεις φασεων εκει που δεν υπαρχουν...
Τριτον, δεν υπαρχει γαυρος που να παραδεχεται οτι αυτο συμβαινει! Εστω να το υποβιοβασει σε μεγεθος αλλα να πει οτι "ναι, εχουμε παρει καποια σφυριγματα"...αντιθετως το εχουν τιμη και καμαρι τους και αυτο συμβαινει ακομα και σε κατα τα αλλα απολυτα σοβαρους και με κριση ανθρωπους.
Τεταρτον, η διαρκεια χρονου οπου συμβαινει αυτο το φαινομενο εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο! Προκειται για ενα κατεστημενο τουλαχιστον δεκα ετων!
Με βαση τα ανωτερω δεν ειναι να απορει κανεις για το αντιολυμπιακο κλιμα που υπαρχει....ο γαυρος εχει παιξει κατα καιρους καλη μπαλα, ειχε καλους παικτες, αλλα ποτε δεν θα αναγνωριστει η ποδοσφαιρικη αξια του και σε αυτο φταει το πως η διοικηση μεθοδευει καποιες κινησεις στο παρασκηνιο, αλλα και η νοοτροπια των οπαδων του... δεν ειναι προκαταληψη εκ μερους των υπολοιπων οπαδων-φιλαθλων, ειναι το οτι χαντακωνεται μονος του...υπηρχαν χρονιες που θα μπορουσαν να εχουν παρει το πρωταθλημα χωρις σπρωξιμο, η εν πασει περιπτωση χωρις αυτο το τραγικο σπρωξιμο...παρ΄ολα αυτα προτιμησαν να προσθεσουν αλλη μια βρωμικη κουπα στο παλμαρε τους, ακομα και να ειχαν τη δυνατοτητα να την παρουν με καθαρο τροπο...ειναι μια τακτικη που τους εχει γινει συνηθεια πλεον...
Sferopetadhn
25/09/2009, 08:29
:lol:
Ο Κάκος είναι κλασικό δεκάρι ή χάνεται λόγω συστήματος;
Sferopetadhn
25/09/2009, 08:38
http://www.youtube.com/watch?v=egjPlBewVks&feature=player_embedded
Σας ξαναδείχνω το βίντεο που βγάλατε ότι δεν είναι πέναλτι η πρώτη φάση και ότι είναι φάουλ στον Τοροσίδη...
Έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο και να θυμηθούμε φάσεις που η ΝΕΤ ξέχασε να δείξει...
Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το πέναλτι που πήρες με τον Θρασύβουλο στο 94(!!!) για να δεις τις ομοιότητες ή καλύτερα τις διαφορές.
Ο κανονισμός δε μιλάει μόνο για πρόθεση. Παίζει ρόλο και το κατά πόσο το χέρι είναι στη φυσική του θέση. Παράδειγμα, στο τάκλιν τοα χέρια είναι -λογικά- κάτω και πίσω απ' το σώμα του παίκτη.
Στην κεφαλία όμως του Μέλμπεργκ δεν είναι λογικό το χέρι να βρίσκεται τόσο ψηλά ιδίως στην κορυφή της τροχιά του άλματος. Νομίζω ότι ο κανονισμός αυτό το θεωρεί αντικανονική επέκταση του σώματος και το τιμωρεί.
Η φάση απ' τον τελικό είναι λίγο πιο δύσκολη. Δίνεται και δεν δίνεται βάσει των πιο πάνω κριτιρίων. Ανάλογα φυσικά με τη φανέλα (κόκκινη ή μη), την κρισιμότητα (λεφτά CH.L. ή μη) και το χρονικό σημείο (85 και μετά).
Gandalf dr685sm
25/09/2009, 09:04
κανένα άλλο σχόλιο...
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=4471758
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=108267
Οι όμιλοι είναι κοντά με 20 εκατομύρια ευρώ.
Gandalf
θα σου πω...
ο μελμπεργκ αν ειδες εκανε και μια κινηση με τοχερι του ΠΡΟΣ την μπαλα, βλακια της στιγμης σαν να προσπαθει να την διωξει.
ο αλεξοπουλος οχι
Κινηση προς την μπαλα... :sick:
Αετος στο ματι ο κακος Γιωργο... Δεκατα του χιλιοστου πιανει σε αντιθεση με τον τυφλο τον Δαλουκα......
Ενταξει....... πασο...... :hypnotize
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι......
Το μεγαλυτερο λαθος του Ολυμπιακου και ολων σε αυτον τοσα χρονια ειναι οτι δεν μιλανε για την διαιτησια ........
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μια φορα και ενα καιρο επι της προεδριας του κουμπουρια, οταν ο Παναθηναϊκος ειχε την Interamerican για χορηγο, υπηρχε μια γενικοτερη καχυποψια ολων των οπαδων (πλην των Παναθηναϊκων) σχετικα με τη διαιτησια και το σπρωξιμο στην ομαδα...η αληθεια ειναι οτι ΟΝΤΩΣ ο Παναθηναϊκος εκεινη τη περιοδο επερνε αβερτα σφυριγματα και κερδισε αρκετους αγωνες κατακτωντας καποια πρωταθληματα...τοτε υπηρχε ενα αντιπαναθηναϊκο κλιμα -δικαιως- και ακομα και αν σφυριζοταν κατι σωστο και καθαρα υπερ του, ολοι οι τσιτωμενοι των αντιπλαων ομαδων εκραζαν...
...θυμαμαι χαρακτηριστικα (πιτσιρικας αλλα πηγαινα τοτε γηπεδο) σε ενα αγωνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ οπου ενας επιθετικος του Παναθηναϊκου εκανε μια επελαση στην αντιπαλη περιοχη και αντι να φωναζουν "χωστο", "βαλτο", "σκιστους" κτλ. οι περισσοτεροι λεγαν "πεσε"! :lol:
Εν ολιγοις, ο Παναθηναϊκος πηγαινε εκεινη την εποχη σπρωχτος σε πολλα παοχνιδια , ειναι γεγονος αδιαμφισβητητο! μπορει να επαιζε μπαλα αλλα οταν δυσκολευοταν ειχε βοηθεια απο τους διαιτητες...
Το οτι οι μεγαλες ομαδες στο Ελλανταε επερναν σφυριγματα υπερ τους ειναι μια θλιβερη πραγματικοτητα...
Η σημερινη πραγματικοτητα ομως δεν εχει καμμια σχεση με οτι ειχαμε δει μεχρι τωρα...για τους εξης λογους:
Πρωτον, το σπρωξιμο ειναι αρκετα πιο μεθοδευμενο και δεν περιοριζεται μονο σε ενα συγκεκριμενο αγωνα...δηλαδη δεν ευνοειται μονο ο γαυρος σε ενα παιχνιδι του, αλλα σφαγιαζονται και οι ομαδες που επηρρεαζουν εμμεσα την πορεια του στο πρωταθλημα...παιζει ο γαυρος ενα κρισιμο ματς και εχει κολησσει...θα τον βοηθησει ο διαιτητης, αλλα παραλληλα σε ενα αλλο παιχνιδι οπου αγωνιζεται η ομαδα που θα αντιμετωπισει ο γαυρος στην επομενη αγωνιστικη, θα βγουν δυο τρεις καρτες ωστε να αχρηστευθουν καποιοι παικτες....ομοιως μια ομαδα που μπορει να "κυνηγαει" το γαυρο βαθμολογικα, θα σφαγιασθει με συνοπτικες διαδικασιες σε οποιοδηποτε ματς ωστε να μεινει πισω...
Δευτερον, δεν μιλαμε πλεον για διακριτικο σπρωξιμο του τυπου "ολα τα αμφισβητουμενα να σφυριζονται υπερ του γαυρου", μιλαμε για εξωφθαλαμα διαιτητικα εγκληματα και εφευρεσεις φασεων εκει που δεν υπαρχουν...
Τριτον, δεν υπαρχει γαυρος που να παραδεχεται οτι αυτο συμβαινει! Εστω να το υποβιοβασει σε μεγεθος αλλα να πει οτι "ναι, εχουμε παρει καποια σφυριγματα"...αντιθετως το εχουν τιμη και καμαρι τους και αυτο συμβαινει ακομα και σε κατα τα αλλα απολυτα σοβαρους και με κριση ανθρωπους.
Τεταρτον, η διαρκεια χρονου οπου συμβαινει αυτο το φαινομενο εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο! Προκειται για ενα κατεστημενο τουλαχιστον δεκα ετων!
Με βαση τα ανωτερω δεν ειναι να απορει κανεις για το αντιολυμπιακο κλιμα που υπαρχει....ο γαυρος εχει παιξει κατα καιρους καλη μπαλα, ειχε καλους παικτες, αλλα ποτε δεν θα αναγνωριστει η ποδοσφαιρικη αξια του και σε αυτο φταει το πως η διοικηση μεθοδευει καποιες κινησεις στο παρασκηνιο, αλλα και η νοοτροπια των οπαδων του... δεν ειναι προκαταληψη εκ μερους των υπολοιπων οπαδων-φιλαθλων, ειναι το οτι χαντακωνεται μονος του...υπηρχαν χρονιες που θα μπορουσαν να εχουν παρει το πρωταθλημα χωρις σπρωξιμο, η εν πασει περιπτωση χωρις αυτο το τραγικο σπρωξιμο...παρ΄ολα αυτα προτιμησαν να προσθεσουν αλλη μια βρωμικη κουπα στο παλμαρε τους, ακομα και να ειχαν τη δυνατοτητα να την παρουν με καθαρο τροπο...ειναι μια τακτικη που τους εχει γινει συνηθεια πλεον...
NO...............COMMENTS
Το μεγαλυτερο λαθος του Ολυμπιακου και ολων σε αυτον τοσα χρονια ειναι οτι δεν μιλανε για την διαιτησια ........
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
kalgeorge
25/09/2009, 10:13
Κινηση προς την μπαλα... :sick:
Αετος στο ματι ο κακος Γιωργο... Δεκατα του χιλιοστου πιανει σε αντιθεση με τον τυφλο τον Δαλουκα......
Ενταξει....... πασο...... :hypnotize
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι......
κωστα ο μελμπεργκ αν προσεξεις κινει το χερι του προς την μπαλα για να ανακοψει την πορεια της.
δες το κια μου λες :)
SnakeMJK
25/09/2009, 10:43
να κόψει την μπάλα με το χέρι εκεί για πιο λόγο; λες κ πήγαινε για γκολ. να είμαστε λιγάκι λογικοί! την κίνηση του χεριού του μελμπεργκ προς τα κάτω την κάνει πριν βρει στο παίχτη της άεκ. κ αν εσείς ήσασταν στην θέση του θα προλαβαίνατε μέσα σε λιγότερο από μισο δευτερόλεπτο να πάρετε το χέρι σας από εκεί; αλλά εκεί εσείς, καραμέλα, παράγκα και 7 γκολ απο juventus. nice...
la_villa
25/09/2009, 10:47
κωστα ο μελμπεργκ αν προσεξεις κινει το χερι του προς την μπαλα για να ανακοψει την πορεια της.
δεν κινεί το ΄χερι
η ατσαλη πτήση του Μέλμπεργκ είναι λόγω του σπρωξίματος απο πίσω του Μαιστόροβιτς
τελικά χάρη στο videaki που βάλατε φάνηκε να σπρώχνεται ο Μέλμπεργκ ;)
re epithetiko faoyl itan kai kitrini sto maistorobits leme..
la_villa
25/09/2009, 12:29
α μπράβο
vangelis 64
25/09/2009, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
να κόψει την μπάλα με το χέρι εκεί για πιο λόγο; λες κ πήγαινε για γκολ. να είμαστε λιγάκι λογικοί! την κίνηση του χεριού του μελμπεργκ προς τα κάτω την κάνει πριν βρει στο παίχτη της άεκ. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
25/09/2009, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re epithetiko faoyl itan kai kitrini sto maistorobits leme.. :bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
25/09/2009, 12:47
είναι και απαγόρευση εισόδου γηπέδου στον Nemeth, γιατί κάνει κεφαλιά με δύναμη και δεν μπορεί να την σταματήσει ο αμυντικός αλλιώς.
Ρε τι θα ακούσουμε ακόμα... γμτ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
είναι και απαγόρευση εισόδου γηπέδου στον Nemeth, γιατί κάνει κεφαλιά με δύναμη και δεν μπορεί να την σταματήσει ο αμυντικός αλλιώς.
Ρε τι θα ακούσουμε ακόμα... γμτ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf an TA AKOYGAME..tha xe poly plaka..alla distixos mono ta diabazoyme..
Oloi mazi paidia..... :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :lol:
<<<Παράπονα για συχνές πτώσεις των παικτών της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες. «Δεν έχω ξαναδεί ομάδα με ποδοσφαιριστές να πέφτουν τόσο συχνά στο γήπεδο. Πρέπει να κάνει κάτι η UEFA γι’αυτό», >>>
175366
spiridaus
25/09/2009, 13:52
Ξαναδές και αυτό τότε κ σκέψου ότι αυτά τα σφυρίγματα στην Ελλάδα τα παίρνει.
http://www.youtube.com/watch?v=uusTHcaRRbk&feature=fvw
Πολύ απλά .
Χωρίς καφροσύνη αυτά. Φιλικά :wave2:
vangelis 64
25/09/2009, 14:01
Oloi mazi paidia..... :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :lol:
<<<Παράπονα για συχνές πτώσεις των παικτών της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες. «Δεν έχω ξαναδεί ομάδα με ποδοσφαιριστές να πέφτουν τόσο συχνά στο γήπεδο. Πρέπει να κάνει κάτι η UEFA γι’αυτό», >>>
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Έλα STOYBI,συνέχισέ το έχει πλάκα.Ο πρόεδρος παρακολουθεί.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
Ξαναδές και αυτό τότε κ σκέψου ότι αυτά τα σφυρίγματα στην Ελλάδα τα παίρνει.
http://www.youtube.com/watch?v=uusTHcaRRbk&feature=fvw
Πολύ απλά .
Χωρίς καφροσύνη αυτά. Φιλικά :wave2:
ΜΠΡΑΒΟ...........ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ
Ξεβρακώστε τους παιδιά.......
Gandalf dr685sm
25/09/2009, 17:36
http://www.sportdog.gr/new/dog_page.aspx?article_id=108252
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου.. απο τα πολύ σωστά άρθρα που έχω διαβάσει τελευταία.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΜΠΡΑΒΟ...........ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟ
Ξεβρακώστε τους παιδιά.......
:wave2: :a46: :a46: :a46: :a46: :a46:
Akatanomastos
27/09/2009, 22:01
α μωρη αρρωστια τριφυλλαρα..
κουπα φετος
και διπλο στο καραισκακη..
τζορβας πολυ θετικος..
el_hymador
27/09/2009, 22:02
5x5 :D :wave2:
Akatanomastos
27/09/2009, 22:06
επιτελους,
πλεον δεν τρωμε γκολ σε καθε γιομα που κανει ο αντιπαλος
μπιασμιρ φαινετε να βγαινει καλη μεταγραφη..
να ρθει και σειταριδης/μαρινος/σπυροπουλος τουμπανο αμυνα..
ο σαλπι αλλη μια φορα απεδειξε οτι ειναι κιλλερ
κατσουρ ωραιος
λετο: o μαγος.. πολυ τεχνικη το παλικαρι, κανει χαζους ολους τους αμυντικους της σουπερλιγκα και ευρωπης
la_villa
27/09/2009, 22:53
μια χαρα την έκανε την δουλειά και το κοράκι σήμερα
το φαουλ του Σαλπιγγίδη όταν έκλεψε την μπάλα στο γκολ το έκανε γαργάρα....
μετα τον Αρη περάσατε χειρουργείο και το αεκάκι...
να μην ξεχνιόμαστε και στο τέλος μιλάτε πάλι για διαιτησίες και πράσσειν άλογα...:wave2:
με 0 σουτ στον αγώνα και επίθεση το απόλυτο τίποτα θέλετε να έρθετε και Καραισκάκη....έτσι καφενείο που είστε για πλάκα 3-0
vangelis 64
27/09/2009, 23:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
λετο: o μαγος.. πολυ τεχνικη το παλικαρι, κανει χαζους ολους τους αμυντικους της σουπερλιγκα και ευρωπης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπα σε καλό σου βραδυάτικα:bawl: :bawl:
kalgeorge
27/09/2009, 23:05
ενα παιχνιδακι το ενα χάλι απεναντι στο αλλο.
ο παναθηναικος πολυ καλη ΑΜΥΝΤΙΚΗ ομαδα, μπροστα.....:confused: :smokin:
πρεπει να καναμε τουλαχιστον.....2 φασεις όλες και όλες :confused: :confused: :ZZZ:
το βρηκε το νοημα ο τενκατε, σου λεει αυτο θελεουν στην ελλαδα...ολοι πισω να παρουμε πρωτα το αποτελεσμα και αν κατσει κατι, βλεπουμε.
το παιχνιδακι ΔΕΝ βλεποταν ουτε με ενα μπουκαλι ουισκυ....
ημαρτον με καραγκουνη.
επιτελους τζορβας μεσα.
το σχεδιακι με κορυφη τον σαλπιγγιδη να κυνηγαει τις κεφαλιες.....δεν πρεπει να το καταλαβε κανεις :confused: :ZZZ: :hypnotize :sick:
ρε συ βαγγέλη....τα γιαννενα σας περασαν τελικα ή οχι; :rotflmao: :rotflmao:
ρε μεγαλη ομαδα η αεκ...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
vangelis 64
27/09/2009, 23:09
ρε συ βαγγέλη....τα γιαννενα σας περασαν τελικα ή οχι; :rotflmao: :rotflmao:
ρε μεγαλη ομαδα η αεκ...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: Και ο βάζελος καλός ήτανε ρε.Ειδικά όταν μπήκε ο Σισέ χάσαμε τη μπάλα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: