View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
Akatanomastos
07/09/2009, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ε ναι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν εκεί στην uefa και λένε "τα ξύνουμε που τα ξύνουμε, δεν κάνουμε ενα σπάσιμο στον Σισέ?"
γαμώτ μετα τον κόκκαλη σας κυνηγάει και η uefa
:bawl:
δεν ειπα οτι κυνηγανε τον βαζελο, αλλα οτι μπορει να κυνηγανε τον σισσε..
blackbusa
07/09/2009, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τα εχω διαβασει ολα φιλε μου..
και δεν σου λεω οτι συμφωνω με τα επιχειρηματα του καλ, απλα θελω να πω οτι και εκει στην ουεφα κανουν φουστιες και δεν ειναι μοιραζουν παντα το καρπουζι στην μεση,
παντα ετσι ηταν..και στην περιπτωση του σισσε εχουν πολλους λογους για να τον <<τελιωσουν>>, μιας και δυσφημει το "πολιτισμενο" ποδοσφαιρο τους
φυσικα η αφορμη ηταν σωστη, ηταν κακο το μαρκαρισμα του..
το ειρωνικο ηταν γιατι ο Γιωργος ελεγε οτι δεν ειναι και καμμια σοβαρη φαση....και δεν μου φενεται για τιμωρια παραδειγματισμου...απλα ηταν πολυ σκληρο και μαλακια μαρκαρισμα....
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και μετα λετε τον Καραγκουνη ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασε μας ρε Stoubi....αν θες να κανεις καζουρα και πλακιτσα καντο εστω σωστα γιατι πιανεσε κοροιδο μονος σου....αλλο IFFHS και αλλο βαθμολογια Uefa...
το link που σου εβαλα ειναι μπας και διαβασεις και μαθεις πως παιρνονται οι βαθμοι στις διοργανωσεις της Uefa....αλλα ειπαμε γαυρος....γαυριζω....κολοτουμπιζω.....
:lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ. ελα...ελα...πεσ μου τωρα για το αρθρο 44 και για το οτι δεν εχω δικαιωμα να μιλαω γατι μας εσωσε το κρατος...η για οτι αλλο μαπς και ξαναλλαξει η συζητηση...:lol:
:lol: :lol: Εδω δεν ηξερες καν οτι οι κατευθειαν που μπαινουν στους ομιλους δεν παιρνουν βαθμους......Και θες ........
Για εξηγησε μου λοιπον πως παιρνονται οι βαθμοι στο λινκ που μου εβαλες...
Γιατι το λινκ σου δειχνει μονο...... τους βαθμους..!
Κατι σε εχει πειραξει στον συγκεκριμενο πινακα της IFFHS αλλα δεν μας το λες........
ΥΓ Επισεις θα με βοηθουσε αν μου θυμιζες ποτε σου αλλαξα συζητηση και για ποιο θεμα....:confused:
blackbusa
07/09/2009, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:lol: :lol: Εδω δεν ηξερες καν οτι οι κατευθειαν που μπαινουν στους ομιλους δεν παιρνουν βαθμους......Και θες ........
Για εξηγησε μου λοιπον πως παιρνονται οι βαθμοι στο λινκ που μου εβαλες...
Γιατι το λινκ σου δειχνει μονο...... τους βαθμους..!
Κατι σε εχει πειραξει στον συγκεκριμενο πινακα της IFFHS αλλα δεν μας το λες........
ΥΓ Επισεις θα με βοηθουσε αν μου θυμιζες ποτε σου αλλαξα συζητηση και για ποιο θεμα....:confused:
Ασε ρε Αλεκο σε τα μας....εδω δεν ξερεις εσυ τι γραφεις και πας να μας βγεις και απο επανω???:lol: :lol: :lol:
εβαλες μια βαθμολογια λεγοντας οτι ο γαυρος ειναι 20στος στον κοσμο...και οτι γιαυτο τοσα χρονια ο Βαζελος ειχε παραπανω ποντους επειδη επαιζε και προκριματικα....οτι ναναι δηλαδη....τα ποντακια στο linkaki που σου εστειλα γραφει πως και που...για ψαξε λιγο...γιατι και αυτο να στο γραψω χαμενος χρονος....παλι θα πεις κατι δικο σου....δεν με εχει πειραξει κατι στην IFFHS....απλα δεν ειμαστε ολοι γαυροι....ξερουμε εστω 2-3 πραγματα απο κανονισμους και νομους...απο τους κανονικους ε....οχι αυτους που αλλαζουν σε ενα βραδυ η γινετε και καμμια ενσταση.....
υ.γ. θες να πουμε για τον νομο περι αρχαιοτητων η για την ΕΟΕ???καλα παραγκα δεν υφηστατε ουτε για πλακα....
βασικα διαβαζοντας και αυτο το ποστ σου παλι πας να την κοπανησεις αλλα στο αφησα για το τελος....θα δικαιολογισεις ποτε με στοιχεια υπαρκτα τα γραφομενα σου η θα ρωτας συνεχεια τους αλλους???καταντας εκτος απο κολοτουμπας και κουραστικος....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ta ta
Ασε ρε Αλεκο σε τα μας....εδω δεν ξερεις εσυ τι γραφεις και πας να μας βγεις και απο επανω???:lol: :lol: :lol:
εβαλες μια βαθμολογια λεγοντας οτι ο γαυρος ειναι 20στος στον κοσμο...και οτι γιαυτο τοσα χρονια ο Βαζελος ειχε παραπανω ποντους επειδη επαιζε και προκριματικα....οτι ναναι δηλαδη....τα ποντακια στο linkaki που σου εστειλα γραφει πως και που...για ψαξε λιγο...γιατι και αυτο να στο γραψω χαμενος χρονος....παλι θα πεις κατι δικο σου....δεν με εχει πειραξει κατι στην IFFHS....απλα δεν ειμαστε ολοι γαυροι....ξερουμε εστω 2-3 πραγματα απο κανονισμους και νομους...απο τους κανονικους ε....οχι αυτους που αλλαζουν σε ενα βραδυ η γινετε και καμμια ενσταση.....
υ.γ. θες να πουμε για τον νομο περι αρχαιοτητων η για την ΕΟΕ???καλα παραγκα δεν υφηστατε ουτε για πλακα....
βασικα διαβαζοντας και αυτο το ποστ σου παλι πας να την κοπανησεις αλλα στο αφησα για το τελος....θα δικαιολογισεις ποτε με στοιχεια υπαρκτα τα γραφομενα σου η θα ρωτας συνεχεια τους αλλους???καταντας εκτος απο κολοτουμπας και κουραστικος....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ta ta
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΟΕ....??
ΝΤΟΥΣΑΝ...........................καί τά μυαλά στό μίξερ......!!!!
sakisdani750
07/09/2009, 20:59
ρε παιδια για την 5αρα του γαυρου δεν ειπατε τιποτα?
ουτε για τον σισε τον αλητη που πετουσε τα μπουκαλια στην κερκιδα!
Akatanomastos
07/09/2009, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
ουτε για τον σισε τον αλητη που πετουσε τα μπουκαλια στην κερκιδα!
φιλε μου, τετοια ουγκαντα που ειμαστε, και φωναζουν οι οπαδοι σε εναν μαυρο παικτη
ουγκ ουγκ ουγκ
καλα τους εκανε..
η ουεφα τωρα πρεπει να κατσει ενα ωραιο προστιματακι στον ολυμπιακο βολου για τους οπαδους της, να τρεχει και να μην φτανει ο μπεος να δουμε αν θα το ξανακανει κανεις..
αλλα ξεχασα, ο σισσε ειναι..:sick:
φιλε μου, τετοια ουγκαντα που ειμαστε, και φωναζουν οι οπαδοι σε εναν μαυρο παικτη
ουγκ ουγκ ουγκ
καλα τους εκανε..
η ουεφα τωρα πρεπει να κατσει ενα ωραιο προστιματακι στον ολυμπιακο βολου για τους οπαδους της, να τρεχει και να μην φτανει ο μπεος να δουμε αν θα το ξανακανει κανεις..
αλλα ξεχασα, ο σισσε ειναι..:sick:
Αληθεια πιστευεις οτι ηταν μονο οπαδοι του Ολυμπιακου Βολου..........:wave2:
Akatanomastos
07/09/2009, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Αληθεια πιστευεις οτι ηταν μονο οπαδοι του Ολυμπιακου Βολου..........:wave2:
σωστη η παρατηρηση σου..
η αληθεια ειναι οτι δεν το σκεφτηκα αυτο, αλλα δεν εχει και τοσο σημασια.. αρκει ενα γερο προστιμο στην ομαδα για να ειναι την επομενη φορα ποιο προσεκτικοι με το τι κοσμο βαζει μεσα στο γηπεδο της..
αλλα ρε μαγκες, οι μεγαλυτεροι τα ξερετε καλητερα απο μενα, αυτο ειναι το ποδοσφαιρο μας, οχι το τι γινετε μεσα στο γρασιδι, αλλα η αλητεια, η τρομοκρατεια και η μουργα γυρω απο αυτο καθοριζει τα παντα..
υ.γ. θες να πουμε για τον νομο περι αρχαιοτητων η για την ΕΟΕ???καλα παραγκα δεν υφηστατε ουτε για πλακα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao
ta ta
Ο Λαλακης........ Εβαλε λινκ..... Και χαρηκε κι ολας......
Τι γραφει το λινκακι σου βρε φιλε..... Πως και γιατι ... Δεν το βρισκω εσυ ξερεις....???
Ρωταω...??? Κακο ειναι...??? Μπορεις να μου πεις πως βγαζουν την βαθμολογια στην ουεφα ..??
Ξερεις και εσυ απο κανονισμους καποια πραγματα μπραβο...!!
Γιατι τους τελευταιους μηνες τις μονες αποψεις που εχω διαβασει εδω μεσα απο εσενα ειναι για τον.. Βατραχο... Τον Σισε... Και κατι μπανια που κανονιζες τις προαλες με τον Τζωρτζη..
Οσο για εμενα.... Αν μην τι αλλο απειρα τα λινκ στο παρελθον οταν κουβεντιαζα με αλλους φιλους...
Οσοι παρακολουθουν θυμουνται...!!!
Για αυτο λοιπον χαλαρωσε.....
Και καληνυχτα σου ... Εγω εδω θα ειμαι... Δεν χανομαι..!!
vangelis 64
07/09/2009, 22:00
Βαγγελη....
Χερι δεν επιτρεπετε να απλωθει......
....και να κινηθεί προς τη μπάλα.Πολύ σωστά!Εξ'ού και η πρόθεση.Κανένας κανονισμός όμως δεν λέει ότι γενικά τα χέρια δεν πρέπει να απλώνονται(όταν φυσικά δεν κάνεις φάουλ)
Υπαρχουν βεβαια οι περιπτωσεις που φαινετε καθαρα το ακουσιο ( και αυτο παιζει ρολο στην κριση του διαιτητη .) Αλλα οχι.....
Με απλωμενο χερι πχ το χερι στην φυσικη του θεση την ωρα που τρεχει (μερικα εκατοστα δηλ απο τον κορμο του παιχτη και οχι απλωμενο μπορει να θεωρηθει βαση νομου ακουσιο και μεχρι εκει....) η σε πτωση που ο παιχτης δεν εχει καμμια οπτικη επαφη με την μπαλα γενικοτερα.......
Ουά μόρ τάιμ....ΠΡΟΘΕΣΗ.Στον κανονισμό δεν υπάρχουν ούτε εκατοστά,ούτε μέτρα,ούτε λίγο τεντωμένα,ούτε εξυνα τ' αυτί μου.
Υπάρχει μόνο ένας διαιτητής που κρίνει τη μπουτάνα τη μπρόθεση.:D
Τωρα απο εκει και περα τα οσα αφορα το ποτε ο διαιτητης διαπιστωνει προθεση, ( παντα σχετικα με τα παραπανω ) θεωρητικα εχεις δικιο αλλα πρακτικα μονο φαι σε οπαδους τυπου τερενς δινουν.....
Τι θεωρητικά και πρακτικά και μουστοκούλουρα μού λες ρε Κώστα;ΑΥΤΑ λέει ο κανονισμός,δεν τα λέω ούτε εγώ ούτε ο Άγγελος.
Τοτε... Θα βγει ο Μπαρμπαγκτον απο πανω και θα λεει οτι οποτε επαιζε ο Ολυμπιακος πηγαινε το χερι στην μπαλα... Δεν ξέρω τι θα πει,ξέρω όμως ότι ο Ολυμπιακός έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα πέναλτυ.:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry:
Και να μην το ξεχάσω:Το παράδειγμα που έδωσες,λέγοντας ότι πάει η μπάλα στο χέρι,είναι εντελώς άκυρο.Θυμίζει κάτι παλιά λογοπαίγνια που κάναμε στο σχολείο.
:beer: :beer: :wave2:
el_hymador
07/09/2009, 23:00
Ρε σεις, απο ομαδα που εχει στη ονομασια της το "ολυμπιακος" τι περιμενατε;
Εδω ακομα και η Ολυμπιακη ειναι ενα *δελο και μισο...
...ολυμπιακοι αγωνες...αλλη βρωμια εκει...
το εχει το ονομα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
[B]
Κουραστικα ρε Βαγγελη..... Τα εχω πει και παραπανω...... :smilea:
Εγω λεω οτι απαξ και σε βρει η μπαλα με απλωμενο χερι ο διαιτητης κατα 99.9% θα σου καταλογισει προθεση ( κατι που δεν μπορει να κανει στην περιπτωση που επικαλουμε εγω.....)
Θα επικαλεστει τον κανονισμο ( περι προθεσεως ) και αντε εσυ να αποδειξεις σε ολους τους αλλους οτι δεν εισαι ελεφαντας....
Το εχουμε δει πολλες φορες το εργο και ξερεις πολυ καλα τι εννοω...!
Τωρα απο εκει και περα.....
:beer: :beer:
Akatanomastos
07/09/2009, 23:51
:bigcry: :bigcry: :bigcry: κακομοιρηδες..
τι τραβατε..
ΧΟ ΧΟ ΧΟ:rotflmao:
vangelis 64
08/09/2009, 01:23
Κουραστικα ρε Βαγγελη..... Τα εχω πει και παραπανω...... :smilea:
Εγω λεω οτι απαξ και σε βρει η μπαλα με απλωμενο χερι ο διαιτητης κατα 99.9% θα σου καταλογισει προθεση ( κατι που δεν μπορει να κανει στην περιπτωση που επικαλουμε εγω.....)
Θα επικαλεστει τον κανονισμο ( περι προθεσεως ) και αντε εσυ να αποδειξεις σε ολους τους αλλους οτι δεν εισαι ελεφαντας....
:beer: :beer: Αγαπητέ μου Κωστή
Το τι θα επικαλεστεί το εκάστοτε κοράκι σε οποιαδήποτε φάση,στα παπάρια μας!Ο κανονισμός παραμένει σαφής.:beer: :beer: :wave2:
Αγαπητέ μου Κωστή
Το τι θα επικαλεστεί το εκάστοτε κοράκι σε οποιαδήποτε φάση,στα παπάρια μας!Ο κανονισμός παραμένει σαφής.:beer: :beer: :wave2:
O ANΘΡΩΠΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...........ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ
Καί καταλήγει στό ότι τά χέρια πρέπει νάναι κολλημένα γιατί τό κοράκι,
άμα δέν γίνεις πιγκουίνος.........θά δεί σώνει καί καλά πρόθεση.....!!!!
Όταν τού έγραφα γιά πρόθεση........ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...??
Όταν τού έγραφα ότι........ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΝ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....!!
Σφύριζε κλέφτικα καέ έγραφε γιά πτερόεντα....!!!
Όταν τού έγραψα,διάβασε τήν έρμηνεία τών κανονισμών μού άπάντησε
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ....!!!
ΣΤΟΥΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ............ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΩΤΟΕΓΡΑΨΕ......!!!
Άμα μαθαίνεις κανονισμούς βλέποντας παιχνίδια τού γαύρου.........άπό
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ.........ΖΩΓΡΑΦΟ.............ΠΟΝΤΙΚΗ.........κ.λ.π....
τότε ναί ,ρέ Στούμπι,...........αύτοί είναι οί
ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.........ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΣΤΟΥΜΠΙ..........ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..........ΦΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙΣ
ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.....!!!
Άπλά μελαγχολώ κι άναρωτιέμαι.........είναι δυνατόν ποτέ ένας τέτοιος άνθρωπος
πού όταν τού βάλεις τό βιβλίο στή μούρη άρχίζει τό Καλαματιανό,νά δεί ποτέ........
ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ.........ΤΩΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥ, ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ,......ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ.....ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΟΣΦΠ...........
ΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΟΣΦΠ..............
ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ..............ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ.....ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ....!!
ΤΑ ΠΝΙΓΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΟΣΦΠ.....
Ή........
ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ....????????????????????
Όχι φίλε,είμαι σίγουρος πώς θά συνεχίζεις νά βλέπεις καί νά έρμηνεύεις
τούς κανόνες μέ αύτόν τόν ..........ΜΟΝΑΔΙΚΟ.......ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.........
ΓΑΥΡΕΙΟ...........τρόπο μέ αύτόν τόν τρόπο πού...........
ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ..........ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ FAIR-PLAY.........
στόν άνθρωπο πού κατάφερε νά σπάσει μόνο 2 πόδια στήν καριέρρα του
έπειδή δέν σημάδευε καλά.........μέ αυτόν τόν τρόπο πού
άνέδειξε τήν όμάδα σου 12 φορές πρωταθλήτρια καί δέν ξέρω πόσες
κυπελλούχο τά 13 τελευταία χρόνια.....!!!!
ΦΕΥ..................ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.......!!!!
Μετάφραση..??
ΟΥΣΤ...........ΡΕΕΕΕΕ..........!!!!!!!!!!!!
ΚΟΥΙΖ.........
Ποιά ήταν ή όμάδα πού έσπασε τά ρεκόρ στατιστικής τής Ούέφα κερδίζοντας
πάνω άπό τά τριπλάσια πέναλτυ άπό τή δεύτερη τήν πενταετία 1997-2002..??
Υπ'όψιν ότι ή δεύτερη όμάδα ήταν κάποια άπό τό Βορρά Φινλανδία ή Νορβηγία
δέν θυμάμαι,όπου τό ποδόσφαιρο είναι τής πλάκας μέ έρασιτέχνες....καί ή
κλωτσιά πάει σύννεφο.....!!!!
ΞΑΝΑ..............ΟΥΣΤ............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑ.....ΚΑΤΑ....ΚΑΤΑ.......ΚΑΤΑΡΡΕΩ
ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..........
ΘΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ......
ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΡΡΟ.....
!!!!http://www.youtube.com/watch?v=U-I_ZHPzoPk&feature=related
http://www.greektube.org/content/view/70582/2/
Τα πράγματα σχετικά με το πέναλτυ ........ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ !!!
ΧΟ ΧΟ ΧΟ
ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι του ΟΣΦΠ .......... έχουν πρόθεση και ΓΙ ΑΥΤΟ το πέναλτυ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ !!!
Οι παίκτες του ΟΣΦΠ ........ ΠΟΤΈ δεν έχουν πρόθεση ........... γι αυτό θεορείται ακούσιο και το πέναλτυ δεν καταλογίζεται !!!
Τα βλέπετε ;;;
ΑΠΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ........... και δεν σηκώνει και παρερμηνείες .........!!!!!
:winka: :winka: :winka:
yannis24
08/09/2009, 10:04
o Χιτλερ μαθαινει για την 5αρα του Ολυμπιακου απο τον Εργοτελη !!
http://www.youtube.com/watch?v=3Cou6OHGFZE
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
yannis24
08/09/2009, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
Ετσι ετσι....... :a46: :a46: :a46: :a46:
la_villa
08/09/2009, 11:15
έχει μπει 1 σελίδα πριν.....
με 1.2εκ λέει θα έρθει τώρα ο Φερναντίνιο
τι έγινε ρε παιδιά...εκπτώσεις έχει τώρα???δηλ απο 4εκ πέσαν στα 1.2
πολύ δούλεμα πεφτει....
μια χαρά....φλεβάρη που θα ερθει θα ήμαστε μεσα στα μεγάλα κρύα....ότι πρέπει παλτό για να βγει ο χειμώνας
la_villa
08/09/2009, 15:01
ουγκ ουγκ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ανυπομονώ για τον παιχνίδι στο καραισκάκη...
Akatanomastos
08/09/2009, 17:04
τωρα καταλαβατε ρε οτι σας δουλευουν?
ολο το καλοκαιρι καθε βδομαδα ερχοταν και ενας..
οσον αφορα τα αστεια με τα ουγκ ουγκ, πρεπει να το παραδειχτουμε ολοι ρε μαγκες..
ειμαστε 200 χρονια πισω..
la_villa
08/09/2009, 17:44
και το καλοκαίρι τα ίδια λέγαμε απλά τώρα δεν τους παίρνει να κρυφτούν....
την άλλη Τρίτη έχει τρελή γιούχα
όσο για τα αστεία....και το πικάρισμα και η προσπάθεια εκνευρισμού των παικτών απο την κερκίδα είναι μέσα στο παιχνίδι....
όσο δεν αγγίζεις οικογένεια του παίκτη και νεκρούς ...εκεί αλλάζει το πράγμα....
και ο Ανρί στο οακα τα ίδια άκουγε απο τους βάζελους....ουγκ ουγκ του φωνάζαν....και??
τωρα με το ουγκ ουγκ γέλασα όταν το διάβασα....και μαλακία του σισέ που το έκανε γνωστό με το να θέλει να πάει στην uefa...εδώ είναι ελλάδα.....καθε κυριακή ουγκ ουγκ θα ακούει....
υ.γ και για να μην υπάρχει θέμα ρατσισμο....όταν ακουμπάει μπάλα ο καραγκόυνης θα γελάει όλο το γήπεδο....γιατι για κλόουν είναι πρώτος
όταν ακουμπάει μπάλα π.χ ο Σάλπι θα κάνουν κο-κο-κο
κ.ο.κ
όπως τότε τις χρυσές εποχές του Αγαλματίδη στο καραισκάκη που κοροιδευε όλη η κερκίδα...ορθιοςςςςς
θα πέσει γέλιο φέτος
εχουμε να μαζέψουμε 5αρες.....πολύ γέλιο
Akatanomastos
08/09/2009, 17:52
1) όσο δεν αγγίζεις οικογένεια του παίκτη και νεκρούς ...εκεί αλλάζει το πράγμα....
2) και ο Ανρί στο οακα τα ίδια άκουγε απο τους βάζελους....ουγκ ουγκ του φωνάζαν....και??
3) τωρα με το ουγκ ουγκ γέλασα όταν το διάβασα....και μαλακία του σισέ που το έκανε γνωστό με το να θέλει να πάει στην uefa...εδώ είναι ελλάδα.....
1) :rotflmao:
τι λες ρε φιλε, δηλαδη αμα πεταγε μπουκαλι επειδη του βρισαν την γυναικα δεν θα χες προβλημα?
η μανα ο πατερας η γυναικα βριζοντε με το που μπαινουν στο γηπεδο οι ομαδες..
αυτο ειναι το ποιο συνηθισμενο στα ελληνικα γηπεδα..αν πεταγαν μπουκαλια γιαυτο δεν θα παιζοταν καθολου μπαλα..
2)το ιδιο ο ανρι το ιδιο ο σισσε? ο ενας παιζει ευρωπη, ηρθε εδω να δωσει ενα παιχνιδι, και στα παπαρια του..
3)εδω ειναι ελλαδα..
αθανατα ακραδαντα επιχειρηματα..
la_villa
08/09/2009, 18:40
1) :rotflmao:
τι λες ρε φιλε, δηλαδη αμα πεταγε μπουκαλι επειδη του βρισαν την γυναικα δεν θα χες προβλημα?
που μίλησα εγώ για τα μπουκάλια?????????
για βάλτο να το διαβάσω και εγώ γιατι ενας απο τους δυο μας δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει.....
εγω απο όσο γνωρίζω ΜΟΝΟ για τα ουγκ ουγκ είπα....και α'ότι διάβασα σχολίασες....
και γενικά για το πικάρισμα της κερκίδας προς τον παίκτη....όχι την αντίδραση του παίκτη προς την κερκίδα.....
και είπα ότι όταν το διάβασα γέλασα.......
Akatanomastos
08/09/2009, 19:07
που μίλησα εγώ για τα μπουκάλια?????????
για βάλτο να το διαβάσω και εγώ γιατι ενας απο τους δυο μας δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει.....
εγω απο όσο γνωρίζω ΜΟΝΟ για τα ουγκ ουγκ είπα....και α'ότι διάβασα σχολίασες....
και γενικά για το πικάρισμα της κερκίδας προς τον παίκτη....όχι την αντίδραση του παίκτη προς την κερκίδα.....
και είπα ότι όταν το διάβασα γέλασα.......
οτι να ναι απαντας..
για τον σισσε μιλαμε και αν εκανε καλα και πεταξε τα μπουκαλια που του πεταξαν πισω..
και συ λες οτι ειναι πολυ φυσιολογικο το ρατσιστικο πικαρισμα αρα κακος εκανε και τα επεστρεψε
και σου λεω οτι ειναι ντροπη αυτα τα πραγματα και οποιος γελαει με αυτα για μενα ειναι απολιτιστο μοσχαρι..
τωρα αν θες να συνεχισουμε για την απαντηση του σισσε με τα μπουκαλια, για μενα καλα εκανε, και να σου θυμισω και τις αντιδρασεις του ΠΟΡΤΙΕΡΟ νικοπολιδη και το ξυλο που εριχνε στην επιθεση(?) που δεχτηκε..
la_villa
08/09/2009, 20:06
για τον σισσε μιλαμε και αν εκανε καλα και πεταξε τα μπουκαλια που του πεταξαν πισω..
και συ λες οτι ειναι πολυ φυσιολογικο το ρατσιστικο πικαρισμα αρα κακος εκανε και τα επεστρεψε
για τα μπουκάλια ΜΙΛΑΣ.....
εγω ΞΕΚΊΝΗΣΑ ΝΑ ΓΡΆΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Σισέ
και εγώ σχολίασα μόνο το ουγκ ουγκ
κανε παράθεση που εγραψα ΕΓΩ κατι σχετικό με τα ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ......μόνο την φράση....
αν φωνάζαν αράπη,σκύλε ή δεν ξέρω εγω τι άλλο θα ήμουν κάθετα αντίθετως.....και θα θέλαν ξεσκισμα
αλλα με το ουγκ ουγκ έλοιωσα στο γέλιο...δεν το βλέπω ρατσιστικά όμως σε καμια περίπτωση...ετσι είναι το χιούμορ...αν ημουν κομπλεξικος θα θιγόμουν
ΑΛΛΑ δεν διαφωνώ ότι τον παίκτη τον πείραξε....όπως τον Αρνι πριν λίγα χρόνια στο οακα ,όπως τον μπαμπαγκίτα πάλι πριν λίγα χρόνια
απλά δεν ήταν κομπλεξικοί και τους γράψαν στα @@ τους...όπως και εγώ
ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ
:lol: :lol: :lol:
υ.γ περιμένω την φράση με τα μπουκαλια
υ.γ 2 ας πει και ο Ολ. Βόλου ότι καναν τους Ινδιάνους
ουγκ δεν καναν και αυτοί
la_villa
08/09/2009, 20:09
γραψε λάθος
Ουγκ
μια που το έβαλα
καλά καμια μπανάνα χάθηκε να εχουν εκει στον Βόλο????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
08/09/2009, 20:21
η κουβεντα γιαυτο το θεμα τελιωσε απο μενα..
η κουβεντα γιαυτο το θεμα τελιωσε απο μενα..
...... άμα σου μιλάνε να ακούς !!! :smokin:
Akatanomastos
08/09/2009, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
...... άμα σου μιλάνε να ακούς !!! :smokin:
ειχες δικιο θειε κωστα! :D
ειχες δικιο θειε κωστα! :D
Το γνωρίζω ανήψω !!!:a024: :a024: :a024: :a9: :a9: :a9:
Κανά καφέ θα πιούμε ;;;
Akatanomastos
08/09/2009, 21:23
Κανά καφέ θα πιούμε ;;;
θειε αμα ερθεις ταξιδακι παρισι κερναω καφεδακι στον πυργο του αιφελ πανω πανω:lol:
εγινα μονιμος κατοικος παρισιου ρε:beer:
θειε αμα ερθεις ταξιδακι παρισι κερναω καφεδακι στον πυργο του αιφελ πανω πανω:lol:
εγινα μονιμος κατοικος παρισιου ρε:beer:
Πότε έγινε αυτό ;;;
Συγχαρητήρια για το πτυχίο τότε !!!
:beer: :beer: :beer:
στείλε λεπτομέριες με πμ .......
Akatanomastos
08/09/2009, 21:47
Πότε έγινε αυτό ;;;
Συγχαρητήρια για το πτυχίο τότε !!!
:beer: :beer: :beer:
στείλε λεπτομέριες με πμ .......
θανκ γιου μαν!!αν και δεν το χω παρει στα χερια μου, ουτε καν εχει εκδοθει, αλλα οι υποχρεωσεις εχουν τελιωσει..
ειμαι καμια 5αρα μερες εδω..
la_villa
08/09/2009, 22:21
ουγκ._
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
που σαι ρε terens εδώ έχει πάρτυ
y.g αλλά την περίφημη πρόταση με το μπουκάλι που πέταξε ο Σισέ ακομα την περιμένω....:wacko:
ουγκ._
που σαι ρε terens εδώ έχει πάρτυ
y.g αλλά την περίφημη πρόταση με το μπουκάλι που πέταξε ο Σισέ ακομα την περιμένω....:wacko:
ΕΠΕΙΔΗ............ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ...............ΠΟΥ ΛΕΕΙ
Καί γνωστή άοιδός.........πού τρέφεται,,,,,,,,,,,ΜΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ........
Έγώ λύω τό έμπάργκο .......
Καί έπειδή έδώ είμαστε μιά οίκογένεια θά ήταν άδικο νά μή σού δώσω καί μιά
τρίτη εύκαιρεία μιά καί τή δεύτερη τήν έχεις πάρει άπό καιρό....!!!
Άπλά θέλω νά θυμάσαι ότι........
ΧΥΔΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...............ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.......!!!!
θανκ γιου μαν!!αν και δεν το χω παρει στα χερια μου, ουτε καν εχει εκδοθει, αλλα οι υποχρεωσεις εχουν τελιωσει..
ειμαι καμια 5αρα μερες εδω..
Δεν παίζει.. μολόγα.. για αυτό έλειπε το TTRάρι σου δίπλα από το δημοτικό?
πόσο μόνιμος κάτοικος? μίλααααααα ρεεεεεεε
Είμαι σε φάση αναζήτησης φτηνών εισητηριών οπότε θα σκάσω μύτη κάπου τους επόμενους μήνες..
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΖΗΛΕΥΩ.. εγώ έχω γαμηθεί να δίνω μαθήματα και εσύ πίνεις το καφεδάκι σου στο δεύτερο επίπεδο του πύργου.. στα διάλα... :evil:
ΠΟΥΣΑΙ ΒΡΕ ΤΖΩΡΤΖ...........
Πάλι φανταστικός ήταν χθές ό Νίνης........ΣΑΝ ΔΕΚΑΡΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ......:rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΗΤΑΝ.............ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ..........ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΗΤΑΝΕ.....:rotflmao: :rotflmao:
Ά καί πούσαι..........σέ αύτή τήν Έθνική Έλπίδων βασικό άμυντικό χάφ είναι
ό Πλιάτσικας......!!! πού έχει άκόμα 3 χρόνια μπροστά του σέ αύτήν
τήν όμάδα.......
Βλάκας καί ό Νόμπλιας έ........καί στίς 2 περιπτώσεις.......ένώ τό δικό σου
μάτι........:rotflmao: :rotflmao: ....ΞΟΥΡΑΦΙ.......!!!!
la_villa
09/09/2009, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Έγώ λύω τό έμπάργκο .......
πιο εμπάργκο ρε terens...πραγματικά λες να με νοιάζει?????
όπως είπες χυδαίοι είναι οι άνθρωποι
αλλά νόμιζα έπιασες το νόημα πριν κάποια τοστ
δεν είπα εσένα τυχαία.....αλλά....
χυδαία είναι η κατα επ'επιλογήν ευαισθησία.....η υποκρισία...το κωλογλύψιμο
οι λέξεις......απλά δείχνουν που ανήκει ο καθένας
ακόμα δεν κατάλαβες ότι προκαλώ την υποκρισία τους...τον ψευτοευασθησία τους???
τρεις μείναμε....και ο stoubi
κωλοτούμπες εντός των γραμμών του γηπέδου είναι αποδεκτές,αυτο είναι η μπάλα
εκτος όμως όχι....;)
AKΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΑΣΑ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑ..............
Γιαυτό καί άπάντησα,πάντα μέ χιούμορ καί σάτυρα...!!
la_villa
09/09/2009, 09:21
;) :wave2:
Επειδή πολλά γράφονται ....... ας ξεκαθαρίσω λίγο την θέση μου ......
Για τον Σισσέ έχω γράψει εδώ και αρκετά πόστ ότι δεν θα με χαλούσε καθόλου ακόμα και το να έφευγε από την ομάδα !!!
Δεν μ' αρέσουν οι χαρακτήρες σαν αυτόν και δεν θέλω αλητεία στην ομάδα που υποστηρίζω, όσο καλή μπάλλα και να παίζει !!!
Καλά έκαναν και τον τιμώρησαν για το δολοφονικό τάκλιν που έκανε στο ματς με την Ατλέτικο !!!
Ειδικά ένας παίκτης που έχει υποφέρει από τραυματισμούς και ξέρει πως είναι ........
Για το θέμα τώρα με τον Ολυμπιακό Βόλου ......
Απαράδεκτη η ενέργεια του Σισσέ να πετάξει μπουκάλι-α στην Κερκίδα .....
Απαράδεκτη όμως και η συμπεριφορά της κερκίδας ......... ουγκ, ουγκ και κραυγές μαϊμούς ......... ;;;
Δεν είναι ρατσιστική συμπεριφορά αυτή ;;;
Και κάτι ακόμα ........ τα μπουκάλια που έριξε ο Σισσέ από που τα βρήκε ;;;
Μήπως είχαν έλθει από την κερκίδα ;;;
Τα δύο τελευταία ερωτήματα τα ρωτάω επειδή δεν είδα το ματς και δεν ξέρω πραγματικά !!!
Όσο για τα υπόλοιπα περί λέξεων και ανθρώπων .......... όταν δεν είσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον συνομιλητή σου ......... καμμία λέξη δεν "αθωόνεται" καθώς δεν βλέπεις το ύφος του όταν την ξεστομίζει ......... έχετέ το αυτό στα "υπ' όψην" σας !!!
Κάνετε καμμιά φορά τον κόπο να ξαναδιαβάζετε τι έχετε γράψει !!!
vangelis 64
09/09/2009, 10:14
Επειδή πολλά γράφονται ....... ας ξεκαθαρίσω λίγο την θέση μου ......
Για τον Σισσέ έχω γράψει εδώ και αρκετά πόστ ότι δεν θα με χαλούσε καθόλου ακόμα και το να έφευγε από την ομάδα !!!
Δεν μ' αρέσουν οι χαρακτήρες σαν αυτόν και δεν θέλω αλητεία στην ομάδα που υποστηρίζω, όσο καλή μπάλλα και να παίζει !!!
Νταξ ρε,θα έρθει ο Τζεμπούρ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νταξ ρε,θα έρθει ο Τζεμπούρ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τζεμπούρ στα μούτρα σας ......... :lol: :lol: :lol:
Σ' έβρισα εγώ ρε ;;;:a38: :a38: :a38:
Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΙΣΣΕ....!!!
Προσωπικά άν καί δέν δικαιολογώ τόν παίκτη γιά τήν ένέργεια του στό μάτς μέ τήν Άτλέτικο........!!!!
ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....!!!
Ό Σισσέ ήταν ένας μεγάλος παίκτης πού οί τραυματισμοί τόν έφεραν πολύ πίσω καί........ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ....
στά 28-29 του στό νεκροταφείο έλεφάντων στήν Έλλάδα.
Ή νοοτροπία καί ό έγωισμός όμως ένός παίκτη πού έχει περάσει άπό γήπεδα πού σέ πιάνει σύγκριο...!!
όπως τής Λίβερπουλ δέν άποβάλλεται ούτε άλλάζει....
Πιστεύω ότι ό παίκτης μή άνεχώμενος τούς παίκτες τής Άτλέτικο νά τούς παίζουν κορόιδο
κάτω άπό τίς ίαχές τού πλήθους,έκνευρίστηκε έρριξε μιά κλωτσιά καί έφυγε άπό τό γήπεδο
βλέποντας τούς συμπαίκτες του.........ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ,ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΩΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΣΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ....!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ..........ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΚΙΤΡΙΝΗ.............
ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ....!!!
Όσο γιά τίς τρείς άγωνιστικές τής Ούέφα...........ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ....!!!
Γιά τό περιστατικό στό Βόλο δέν έχω άποψη........
Οί Έλληνες δέν ήμασταν όμως,ποτέ ρατσιστές.
Στά γήπεδα κυκλοφορούν τύποι διάφορης κουλτούρας ,άπό τούς πιό καθυστερημένους ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΆ
μέχρι μορφωμένους πού ,μετατρέπονται σέ χειρότερους άπό αύτούς.........
ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ........!!!!
Ό έπαγγελματίας δέ πού άμείβεται μέ μύρρια πού δέν θά τά βγάλει ένας άπλός πολίτης σέ
όλη του τή ζωή ,κι αύτός τά παίρνει σέ μιά σεζόν......
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΕΥΡΑ ΝΑΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.........ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΖΕΙ....!!!
Άλλο πράμμα τό ήθικό καί τό σωστό.........
Προσωπικά άν καί δέν δικαιολογώ τόν παίκτη γιά τήν ένέργεια του στό μάτς μέ τήν Άτλέτικο........!!!!
ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....!!!
Ό Σισσέ ήταν ένας μεγάλος παίκτης πού οί τραυματισμοί τόν έφεραν πολύ πίσω καί........ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ....
στά 28-29 του στό νεκροταφείο έλεφάντων στήν Έλλάδα.
Ή νοοτροπία καί ό έγωισμός όμως ένός παίκτη πού έχει περάσει άπό γήπεδα πού σέ πιάνει σύγκριο...!!
όπως τής Λίβερπουλ δέν άποβάλλεται ούτε άλλάζει....
Πιστεύω ότι ό παίκτης μή άνεχώμενος τούς παίκτες τής Άτλέτικο νά τούς παίζουν κορόιδο
κάτω άπό τίς ίαχές τού πλήθους,έκνευρίστηκε έρριξε μιά κλωτσιά καί έφυγε άπό τό γήπεδο
βλέποντας τούς συμπαίκτες του.........ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ,ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΩΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΣΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ....!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ..........ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑ ΚΙΤΡΙΝΗ.............
ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ....!!!
Όσο γιά τίς τρείς άγωνιστικές τής Ούέφα...........ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ....!!!
Γιά τό περιστατικό στό Βόλο δέν έχω άποψη........
Οί Έλληνες δέν ήμασταν όμως,ποτέ ρατσιστές.
Στά γήπεδα κυκλοφορούν τύποι διάφορης κουλτούρας ,άπό τούς πιό καθυστερημένους ...ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΆ
μέχρι μορφωμένους πού ,μετατρέπονται σέ χειρότεροι άπό αύτούς.........
Ό έπαγγελματίας δέ πού άμείβεται μέ μύρρια πού δέν θά τά βγάλει ένας άπλός πολίτης σέ
όλη του τή ζωή ,κι αύτός τά παίρνει σέ μιά σεζόν......
ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΕΥΡΑ ΝΑΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.........ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΖΕΙ....!!!
Άλλο πράμμα τό ήθικό καί τό σωστό.........
Οι Ελληνες οντως δεν ειμασταν ρατσιστες αλλα στη συγκεκριμμενη περιπτωση μιλαμε για καθαρη πραξη ρατσισμου ξεφτιλιστηκαμε σε ολα τα ξενα εντυπα και θα πρεπει να την καταδικασουμε.....
Χωρις να γνωριζω απο ποιους εγινε εχω την υποψια οτι δεν προκειται για οπαδους του Βολου..... :wave2:
μέχρι μορφωμένους πού ,μετατρέπονται σέ χειρότεροι άπό αύτούς.........
Για το πρώτο είμαι μάλλον αυστηρότερος από εσένα .........
Για το δεύτερο θα σου απαντήσω με ένα αγγλικό λογοπαίγνιο .......
ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ = PRETENDER - IS :winka: :winka: :winka:
κωλοτούμπες εντός των γραμμών του γηπέδου είναι αποδεκτές,αυτο είναι η μπάλα
εκτος όμως όχι....;)
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΡΣΙΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ.........
Δέν ξέρω πού τό πάς,.........
ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ..........
ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ..........
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ............
Τά σχόλια μου άφορούσαν μόνο............ΕΜΕΝΑ καί............ΣΕΝΑ......!!!
Δέν είναι τίμιο νά χρησιμοποιείς τά λεγόμενα μου γιά νά νοιώσεις δικαίωση
άπέναντι σέ άλλους....!!!
ΑΝ ΑΥΤΟ ...........προσπαθείς....!!!
Οι Ελληνες οντως δεν ειμασταν ρατσιστες αλλα στη συγκεκριμμενη περιπτωση μιλαμε για καθαρη πραξη ρατσισμου ξεφτιλιστηκαμε σε ολα τα ξενα εντυπα και θα πρεπει να την καταδικασουμε.....
Χωρις να γνωριζω απο ποιους εγινε εχω την υποψια οτι δεν προκειται για οπαδους του Βολου..... :wave2:
ΕΧΕΙ ΛΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ..............
Γιά ποιός πρόκειται......??
la_villa
09/09/2009, 11:08
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΑΡΣΙΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ.........
Δέν ξέρω πού τό πάς,.........
Τά σχόλια μου άφορούσαν μόνο............ΕΜΕΝΑ καί............ΣΕΝΑ......!!!
ακριβώς αυτό....δεν το πάω πουθενά
και δεν νομίζω να χρησιμοποίησα λεγόμενα σου....δείξε μου που να διορθώσω....
αντιθέτως τα αντέκρουσα και σου είπα ότι τους έχω στα @@ μου γραμμένους....;) ...εκτός αν δεν ήταν κατανοητό...να δικαιωθώ απέναντι που?
σου είπα...κωλοτούμπες εντός γραμμών είναι αποδεκτές και λογικες..αυτές περιμένουμε...εκτος γραμμών
και όπως σου είπα και πρίν...... χυδαίους ποιους θεωρώ.....και δεν αλλάζω....δεν εκτιμώ...δεν γουστάρω...
κατα τ'αλλα μην μου αγχώνεσαι
α...ουγκ
υ.γ μην το κάνεις σαν τον άλλον ...που διάβαζε για μπουκάλια (το πίστευε κιόλας) όταν εγώ δεν έγραψα ποτέ για αυτά....το που κατηγόρησα τον σισε για το μπουκάλι (ασχέτως πια είναι η άποψη μου,δεν την είπα) ακόμα περιμένω να το διαβάσω....και φαντάζομαι θα περιμένω πολύ ακόμα...γιατι απλά δεν υπάρχει.....
ΕΧΕΙ ΛΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ..............
Γιά ποιός πρόκειται......??
Για εμενα δεν εχει........
Δυστυχως ομως υπαρχουν ανεγκεφαλοι που τα κανουν και αλλοι ανεγκεφαλοι που ψαχνουν για αντιποινα :wave2:
kalgeorge
09/09/2009, 16:35
λοιπον παιδες επειδη οπως θα καταλαβατε λειπω και μπαινω σπανια προς το παρων...με μια γρηγορη ματια απαντω γρηγορα γρηγορα .
terens αστο κολοτουμπιζεις. τωρα θα κανουμε και τον νιομπλια προπονητη επειδη εβαλε σε (δεν ξερω εγω τι θεση λες ) τον νινη. και ο τενκατε τον εχειβαλει δεκαρι, αλλα οταν το κανει τοτε ειναι απλα ασχετος σωστα? ;)
απλα μην απλωνεσαι...γιατι ο νινης ειναι ΔΕΚΑΡΙ....και οταν το καταλαβετε θα γελαει ο κοσμος.
πανουλη επιμένω οτιΔΕΝ ηταν τοσο τρομερο τακλιν...εχω δει πολυ χειροτερα σε παιχνιδια επιπεδου τσου λου...δες μονο το περσινο που καποιος εκοψε την μπαλα σε καποιον.
λοιποι κυριοι : μην προσπαθειτε να δειτε αν ειναι η οχι δικαιολογημενη η ενεργεια του σισε...αλλοιμονο αν μπουμε σε αυτην την διαδικασια. ανθρωπος ειναι ετσι εαντεδρασε, τελος.
και μη λεμε οτι μαλακια μας κατεβει στο κεφαλι. ειναι απο σοβαρα πρωταθληματα οι ανθρωποι, εχουν μαθει αλλιως κλπ κλπ....θυμηθειτε μονο αντιδραση καντονα σε ενα θεατη στην κερκιδα που τον εβριζε, μη λετε λοιπον οτι σας κατεβει.
- οσοι πιστευετε οτι υπηρχαν εστω και 2 οπαδοι του ολυμπιακου ΒΟΛΟΥ στο γηπεδο, απλα ακομα κοιμαστε οριοι.
- ρατσισμος δεν υπαρχει, αλλα η καζουρα ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει....και ολα αυτα γινονται για την καζουρα....μην βιαστειτε να πειτε ρατσιστες τους γαυρους καποιοι....γιατι θυμαμαι μεσα στο ΣΕΦ την χρονια του εντι τζονσον που εχασε προς το τελος ενα κρισιμο σουτ και ολη η πρασινη κερκιδα φωναζε ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ....φυσικα για πικαρισμα, και ειχε αποτελεσμα, εγινε χαμος.
Akatanomastos
09/09/2009, 16:35
υ.γ μην το κάνεις σαν τον άλλον ...που διάβαζε για μπουκάλια (το πίστευε κιόλας) όταν εγώ δεν έγραψα ποτέ για αυτά....το που κατηγόρησα τον σισε για το μπουκάλι (ασχέτως πια είναι η άποψη μου,δεν την είπα) ακόμα περιμένω να το διαβάσω....και φαντάζομαι θα περιμένω πολύ ακόμα...γιατι απλά δεν υπάρχει.....
ρε φιλε δεν απανταω γιατι βαριεμαι αυτες τις κυκλικες κουβεντες που δεν οδηγουν πουθενα
αλλα αφου επιμενεις εδω γραφεις
όσο για τα αστεία....και το πικάρισμα και η προσπάθεια εκνευρισμού των παικτών απο την κερκίδα είναι μέσα στο παιχνίδι....
όσο δεν αγγίζεις οικογένεια του παίκτη και νεκρούς ...εκεί αλλάζει το πράγμα....
και ο Ανρί στο οακα τα ίδια άκουγε απο τους βάζελους....ουγκ ουγκ του φωνάζαν....και??
τωρα με το ουγκ ουγκ γέλασα όταν το διάβασα....και μαλακία του σισέ που το έκανε γνωστό με το να θέλει να πάει στην uefa...εδώ είναι ελλάδα
λεγοντας οτι ολα αυτα τα ουγκ ειναι φυσιολογικα, εκτος οτι καταλαβαινουμε το πολιτισμικο σου επιπεδο καταλαβαινουμε επισης οτι κατηγορεις τον σισσε που πεταξε μπουκαλια..
τοσο απλα..
τωρα αμα θες να συνεχισουμε την κουβεντα ας το κανουμε, να περναει και η ωρα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
λοιπον παιδες επειδη οπως θα καταλαβατε λειπω και μπαινω σπανια προς το παρων...με μια γρηγορη ματια απαντω γρηγορα γρηγορα .
terens αστο κολοτουμπιζεις. τωρα θα κανουμε και τον νιομπλια προπονητη επειδη εβαλε σε (δεν ξερω εγω τι θεση λες ) τον νινη. και ο τενκατε τον εχειβαλει δεκαρι, αλλα οταν το κανει τοτε ειναι απλα ασχετος σωστα? ;)
απλα μην απλωνεσαι...γιατι ο νινης ειναι ΔΕΚΑΡΙ....και οταν το καταλαβετε θα γελαει ο κοσμος.
πανουλη επιμένω οτιΔΕΝ ηταν τοσο τρομερο τακλιν...εχω δει πολυ χειροτερα σε παιχνιδια επιπεδου τσου λου...δες μονο το περσινο που καποιος εκοψε την μπαλα σε καποιον.
λοιποι κυριοι : μην προσπαθειτε να δειτε αν ειναι η οχι δικαιολογημενη η ενεργεια του σισε...αλλοιμονο αν μπουμε σε αυτην την διαδικασια. ανθρωπος ειναι ετσι εαντεδρασε, τελος.
και μη λεμε οτι μαλακια μας κατεβει στο κεφαλι. ειναι απο σοβαρα πρωταθληματα οι ανθρωποι, εχουν μαθει αλλιως κλπ κλπ....θυμηθειτε μονο αντιδραση καντονα σε ενα θεατη στην κερκιδα που τον εβριζε, μη λετε λοιπον οτι σας κατεβει.
- οσοι πιστευετε οτι υπηρχαν εστω και 2 οπαδοι του ολυμπιακου ΒΟΛΟΥ στο γηπεδο, απλα ακομα κοιμαστε οριοι.
- ρατσισμος δεν υπαρχει, αλλα η καζουρα ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει....και ολα αυτα γινονται για την καζουρα....μην βιαστειτε να πειτε ρατσιστες τους γαυρους καποιοι....γιατι θυμαμαι μεσα στο ΣΕΦ την χρονια του εντι τζονσον που εχασε προς το τελος ενα κρισιμο σουτ και ολη η πρασινη κερκιδα φωναζε ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ....φυσικα για πικαρισμα, και ειχε αποτελεσμα, εγινε χαμος.
OΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΤΣ........ΕΒΑΛΕ Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟ ΝΙΝΗ.....
Άπό μένα, δώρο ένα παπί..........κινέζικο έτσι νά μήν ξανοιγόμαστε.....!!!
la_villa
09/09/2009, 17:42
λεγοντας οτι ολα αυτα τα ουγκ ειναι φυσιολογικα, εκτος οτι καταλαβαινουμε το πολιτισμικο σου επιπεδο καταλαβαινουμε επισης οτι κατηγορεις τον σισσε που πεταξε μπουκαλια..
τοσο απλα..
με καλύπτει ο kal περι πολιτισμικού επιπέδου...τα΄ίδια εννοούμε
και εκεί πάει το ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ.....αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά ΠΙΚΑΡΙΣΜΑ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
πάντως ευτυχώς ΔΕΝ είναι σαν το δικό σου....ευτυχώς...λυπάμαι για το δικο σου παντως
.....
αλλάζω την απάντηση...δεν αξίζεις μια
"quote:
--------------------------------------------------------------------------------
οσο για τα αστεία....και το πικάρισμα και η προσπάθεια εκνευρισμού των παικτών απο την κερκίδα είναι μέσα στο παιχνίδι....
τωρα με το ουγκ ουγκ γέλασα όταν το διάβασα....και μαλακία του σισέ που το έκανε γνωστό με το να θέλει να πάει στην uefa...εδώ είναι ελλάδα"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ή τεράστιο πρόβλημα κατανόησης κειμένου ή άστο καλύτερα....
κρίμα να εκτίθεσε τόσο πολύ και να γράφεις ανακρίβειες....το επίπεδο που λέγαμε
terens γι αυτο διαφωνούμε περι χυδαίων ανθρώπων.....σιχάματα
τελος μπορώ να πω ότι βλέπω πεντακάθαρα ότι έγραψα για το μπουκάλι που πέταξε πίσω :alien: ... μιλάμε το απέδειξες....ξερεις αυτό δείχνει και την νοήμοσυνη σου ;)
υ.γ 1ο ενικό πρέπει να βάζεις ;)
υ.γ 2 μην εκτίθεσε άλλο βάζοντας κατι που δεν είπε κάποιος και επιμένεις κιόλας.....είναι κρίμα....
y.g 3 τέλος απο μένα...ότι κατάλαβες κατάλαβες....λυπάμαι...δεν έχει και νόημα
TEΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...........
Διπλό έμείς καί άσσο ή Λετονία.......δύσκολο
Akatanomastos
09/09/2009, 19:42
με καλύπτει ο kal περι πολιτισμικού επιπέδου...τα΄ίδια εννοούμε
και εκεί πάει το ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ.....αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά ΠΙΚΑΡΙΣΜΑ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
πάντως ευτυχώς ΔΕΝ είναι σαν το δικό σου....ευτυχώς...λυπάμαι για το δικο σου παντως
.....
αλλάζω την απάντηση...δεν αξίζεις μια
"quote:
--------------------------------------------------------------------------------
οσο για τα αστεία....και το πικάρισμα και η προσπάθεια εκνευρισμού των παικτών απο την κερκίδα είναι μέσα στο παιχνίδι....
τωρα με το ουγκ ουγκ γέλασα όταν το διάβασα....και μαλακία του σισέ που το έκανε γνωστό με το να θέλει να πάει στην uefa...εδώ είναι ελλάδα"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ή τεράστιο πρόβλημα κατανόησης κειμένου ή άστο καλύτερα....
κρίμα να εκτίθεσε τόσο πολύ και να γράφεις ανακρίβειες....το επίπεδο που λέγαμε
terens γι αυτο διαφωνούμε περι χυδαίων ανθρώπων.....σιχάματα
τελος μπορώ να πω ότι βλέπω πεντακάθαρα ότι έγραψα για το μπουκάλι που πέταξε πίσω :alien: ... μιλάμε το απέδειξες....ξερεις αυτό δείχνει και την νοήμοσυνη σου ;)
υ.γ 1ο ενικό πρέπει να βάζεις ;)
υ.γ 2 μην εκτίθεσε άλλο βάζοντας κατι που δεν είπε κάποιος και επιμένεις κιόλας.....είναι κρίμα....
y.g 3 τέλος απο μένα...ότι κατάλαβες κατάλαβες....λυπάμαι...δεν έχει και νόημα
καλα, οταν μαθεις να σεβεσαι καποια πραγματα ξαναμιλαμε..
TEΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...........
Διπλό έμείς καί άσσο ή Λετονία.......δύσκολο
Καλή μας τύχη .........
:beer:
Sferopetadhn
09/09/2009, 23:10
Ωραία εμφάνιση. Εύγε!
Δηλαδή μπορεί να γίνει πιο τραγική αυτή η ομάδα;
Είναι δυνατόν να παίζεις τόση ώρα τη μπάλα έξω απ' την περιοχή του αντιπάλου, χωρίς ουσιαστική πίεση, και να κάνεις μόνο ένα γκολ και ελάχιστες ευκαιρίες;
Πρώτη μου φορά έχω δει τόσες πολλές και τόσο άστοχες σέντρες. Ούτε μία δεν πήγε σε κεφάλι δικού μας.. ή μήπως οι δικοί μας δεν πήγαιναν στη μπάλα; Καλά γι παιχνίδι με μπάλα κάτω δε συζητώ... η αμπαλία σε όλο της το μεγαλείο... Κίνηση χωρίς μπάλα; Τί είναι αυτό; Αυτοματισμοί;;; Πώς είπατε;
Δεν ξέρω για στησίματα κλπ, αλλά η ομάδα (εκτός της αμυντικής της λειτουργίας που παραμένει σχετικά καλή) ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ! Μου φαίνεται ότι ο Όττο ή πρέπει να πάρει πόδι ή να ξυπνήσει και να τους σουτάρει όλους και να βάλει μέσα τα παιδάκια που βλέπαμε χτες.
Θέλουμε και μουντιάλ με τέτοια χάλια... θα μας ξεκολλιάσουν κι αν το 94 στις ΗΠΑ ήμασταν ένα παλτό, τώρα είμαστε πρώην πρωταθλητές Ευρώπης και το ξεφτιλίκι θα είναι τεράστιο. Τουλάχιστον αν δεν πάς τρως μια σχετική καζούρα και ξεχνιέται. Να πας με τέτοια χάλια όμως είναι επικίνδυνο.
Πραγματικά δεν ξέρω τί θέλω περισσότερο. Να περάσουμε με κίνδυνο να ξεφτιλιστούμε ή να μείνουμε εδώ που είμαστε μπας και συμμαζέψουμε ορισμένα πράματα;
Gandalf dr685sm
10/09/2009, 08:16
Πήραμε απλά οτι αξίζαμε στην μπάλα... και οχι.. έτσι όπως είμαστε καλύτερα να κάτσουμε εδώ που είμαστε.
Για το basket πάντως απο όσο φαίνεται , το ταλέντο υπάρχει και σίγουρα πλέον ανήκουμε στην παγκόσμια ελίτ με όποιους και αν είμαστε στο παρκέ.
Πάντως κρατώ μια πισινή γιατί θέλω να δώ την ομάδα απέναντι σε μια ομάδα όπως Γαλλία και Ρωσία που αν μη τι άλλο έχουν ιστορία στο άθλημα. Μπράβο στα παιδιά αυτά γιατί πάντα είναι πιστοί σε αυτό που κάνουν και παλεύουν κάθε φορά στον θεσμό για μια θέση σε τετράδα.
Κάποιες φορές έρχεται.. κάποιες οχι... αλλά η προσπάθεια τους είναι πάντα αξιέπαινη.
Gandalf
dukeandthecity
10/09/2009, 14:06
στο χθεσινό παιχνίδι της εθνικής είχε μια διαφήμιση στις πινακίδες NY tenKate και μετα carrera sunglasses.
To TenKate ειναι μοντέλο γυαλιών ή υψηλό μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟ? :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
στο χθεσινό παιχνίδι της εθνικής είχε μια διαφήμιση στις πινακίδες NY tenKate και μετα carrera sunglasses.
To TenKate ειναι μοντέλο γυαλιών ή υψηλό μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟ? :confused: :confused:
H TenKate είναι εταιρία που παράγει υφάσματα ....... Κυρίως τεντόπανα και πανιά ιστιοφόρων και ιστιοπλοϊκών
Άμα είσαι παιδί του λαού .......... φαίνεται !!!
http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5japRQtKG9vdmsCauv_ZL34PLBAKA
Sferopetadhn
10/09/2009, 14:49
Φτου σου γαμώτο... :(
Μα να μην ψηφίζω στην περιφέρειά του...
Προλαβαίνω ν' αλλάξω τα χαρτιά μου; :wacko:
H TenKate είναι εταιρία που παράγει υφάσματα ....... Κυρίως τεντόπανα και πανιά ιστιοφόρων και ιστιοπλοϊκών
A...........ΩΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ...???
A...........ΩΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ...???
Κοίτα να δειςςςςςς ........
δεν το είχα σκεφτεί !!!
Έτσι εξηγείται !!!
el_hymador
10/09/2009, 19:08
Μεγεια μας ο Σεϊταριδης...:hypnotize
Πολυ καλη κινηση, mat θα ελεγα η μαλλον καλυτερα γαματ...
Πανε καλα ρ.π.μ.; ΗΤΑΝ καλος ποδοσφαιριστης, ΕΠΑΙΖΕ καποτε, αλλα τωρα εχει να αγγιξει μπαλα δεν ξερω και εγω ποσο καιρο, ενω σε οτι αφορα στον επαγγελματισμο του κλαφτα χαραλαμπε...
τα service της Lamborghini θα πληρωνουμε!
:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Πανε καλα ρ.π.μ.; ΗΤΑΝ καλος ποδοσφαιριστης, ΕΠΑΙΖΕ καποτε, αλλα τωρα εχει να αγγιξει μπαλα δεν ξερω και εγω ποσο καιρο, ενω σε οτι αφορα στον επαγγελματισμο του κλαφτα χαραλαμπε...
Εγώ τον βλέπω μάλλον θετικά ....... άσε να δούμε .......
el_hymador
10/09/2009, 19:19
Εγω το βλεπω οτι εχει να κατεβασει το V12 απο την LP640 για κατι ψιλομερεμετια και δεν βγαινε το παλικαρι, ε συμβιβαστηκε με 1 μυριο ευρω να ερθει στον ΠΑΟ να κανει και τα service του να το κανει τζιτζι το εργα(Λι)ειο...
O ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ..........ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
Είναι νά μαζεύει χρήμα...........καί νά μή βγάζει ποτέ τά λεφτά πού έδωσαν γιαυτόν........
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕ....!!!
Μπάλλα ξέρει πολύ μεγάλη,άλλά ποτέ δέν έπαιξε γιά τά λεφτά πού σπατάλησαν
οί όμάδες γιαυτόν...!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Φτου σου γαμώτο... :(
Μα να μην ψηφίζω στην περιφέρειά του...
Προλαβαίνω ν' αλλάξω τα χαρτιά μου; :wacko:
ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ............ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ....!!!
Απο τη στιγμη που εμεινες μονο με τον μουν ο οποιος τελικα δε μας κανει ηταν μια λυση αυτη του Γιουρκα...... σε κανα 1.5 μηνα θα πεταει
Πλεον εχεις 2 λυσεις σε αυτη τη θεση ενω πριν ειχες τρυπα βεβαια ο Γιουρκας θελει χρονο να φτασει σε αγωνιστηκο επιπεδο και πολυ προσπαθεια απο μερος του
Ας μην γκρινιαξουμε απο τωρα ..... εχουμε καιρο μπροστα μας :lol:
Akatanomastos
11/09/2009, 12:56
Απο τη στιγμη που εμεινες μονο με τον μουν ο οποιος τελικα δε μας κανει ηταν μια λυση αυτη του Γιουρκα...... σε κανα 1.5 μηνα θα πεταει
ο μουν πηγε παοκ..
μονο ο πιτσηρικας μας ειχε μεινει
giobazolias
11/09/2009, 13:07
Ο ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ..........
Στην Πορτο αραξε μιας και η ομαδα ειχε ξεπουλησει εκεινη τη χρονια και δεν ηταν για πολλα πραγματα........σε συνδυασμο με τη μαλακια να μην παει στη Ρεαλ!!!!
Στη Δυναμο πηγε για τα λεφτα.............
στην Ατλετικο επαιξε ΜΠΑΛΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!
Την πρωτη χρονια εβγαζε ματια παιζοντας ΜΟΝΟΣ του ολη τη δεξια πλευρα, μιας και ο Μαξι Ροντριγκες ειχε παθει χιαστους!
Την επομενη επαιξει 2 μηνες και μετα μπηκε για ενχειρηση στα πελματα και απο εκει αραξε!!!
Δεν πειραζει ομως .......καλα κανετε και τον κουρδιζετε ............του δινετε κινητρο να φορτωσει!!!.
Θα τον δειτε σε 2 μηνες και θα μασησετε τα λογια σας .......παναθηναικοι και μη...............εδω θα ειμαστε!!!!!
Akatanomastos
11/09/2009, 13:11
και γω τον πιστευω τον γιουρκα
για μενα ειναι ο κορυφαιος στην θεση ελληνας,
και πιστευω πως θελει να παιξει μπαλα, στην μετα βιας μιση καριερα που του μενει
la_villa
11/09/2009, 14:29
σωστό το πράσινο τσίρκο....πολύ σημαντική μεταγραφή....
εμεις 9 θέλαμε και κανενας δεν ήθελε....γι'αυτο
δεν έκανε μεταγραφές ο γέρος :lol: :lol: :lol:
9 ποδοσφαιριστες μείναν στον κόσμο...τι άτυχοι που ήμαστε.....
υ.γ η Τετάρτη πλησιάζει.....θα γίνει της πόπης
giobazolias
11/09/2009, 14:57
εμεις 9 θέλαμε και κανενας δεν ήθελε....γι'αυτο
δεν έκανε μεταγραφές ο γέρος :lol: :lol: :lol:
9 ποδοσφαιριστες μείναν στον κόσμο...τι άτυχοι που ήμαστε.....
υ.γ η Τετάρτη πλησιάζει.....θα γίνει της πόπης
la_villa ξεκολλα!!!!
θα κατσαστεψεις το θρεντ!!!
ειμαστε στις αντιπαραθεσεις!!!!
:confused:
kalgeorge
11/09/2009, 17:15
OΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΤΣ........ΕΒΑΛΕ Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟ ΝΙΝΗ.....
Άπό μένα, δώρο ένα παπί..........κινέζικο έτσι νά μήν ξανοιγόμαστε.....!!!
ξανθη - παναθηναικος , σκορερ σιλβα ρουκαβινα, σαλπι. περυσι.ολες ασσιστ του νινη.
εχεις τα αρχιδια να στειλεις το παπι?ή μονο λογια??
kalgeorge
11/09/2009, 17:17
Εγω το βλεπω οτι εχει να κατεβασει το V12 απο την LP640 για κατι ψιλομερεμετια και δεν βγαινε το παλικαρι, ε συμβιβαστηκε με 1 μυριο ευρω να ερθει στον ΠΑΟ να κανει και τα service του να το κανει τζιτζι το εργα(Λι)ειο...
:a18: :a18:
ξανθη - παναθηναικος , σκορερ σιλβα ρουκαβινα, σαλπι. περυσι.ολες ασσιστ του νινη.
Ατυχησες..... Το εχει χασει αλλες δυο φορες στο παρελθον αλλα..... :nono:
la_villa
11/09/2009, 22:13
πάμε μωρη καβάλα γερά αύριο.....
κάνε μια κηδεία στην καραφλή να γουστάρουμε
ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ..........ΤΟΥ ΜΑΤΣ
Τό άν έδωσε καί 10 άσσίστ δέν μάς δείχνει σέ ποιά θέση έπαιζε.
Συμβιβάζεσαι μέ town mate 80άρι γνήσιο τριτάχυτο μοντέλλο 77..??
Ατυχησες..... Το εχει χασει αλλες δυο φορες στο παρελθον αλλα..... :nono:
ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ Σ'ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.........ΚΑΙ
τά σώβρακα.........
Πάμε άπό τώρα...?? ΔΙΠΛΟ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.....??
ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ Σ'ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.........ΚΑΙ
τά σώβρακα.........
Πανε και τα σουβλακια.....
Πανε και τα παπακια .......
Πανε και οι μπυρες στο δελεαρ.....
Πανε και κατι after market εξατμισεις του χαλια μπουσα σου.....
Με το κρανακι σου την γλυτωσες...??? Δεν θυμαμαι......
Δε σε αδικω μερικες φορες με τις απαντησεις που δινεις.......
Και εκτος ολα τα αλλα.... Σου αρεσει να "κλεβεις και εκκλησιες....."
καταντια..... :wave2:
Πανε και τα σουβλακια.....
Πανε και τα παπακια .......
Πανε και οι μπυρες στο δελεαρ.....
Πανε και κατι after market εξατμισεις του χαλια μπουσα σου.....
Με το κρανακι σου την γλυτωσες...??? Δεν θυμαμαι......
Δε σε αδικω μερικες φορες με τις απαντησεις που δινεις.......
ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..........
Καί δέν σέ κεράσαμε μπύρες καί σουβλάκια.....??
Μή ξηγιέσαι έτσι........αύτά κερδισμένα είναι πάμε παρακάτω......!!!
Έλα έσύ έδώ πάνω καί άμα μείνεις μέ παράπονα........τότε ΝΑΙ.......γράψτο....!!
Και εκτος ολα τα αλλα.... Σου αρεσει να "κλεβεις και εκκλησιες....."
καταντια..... :wave2:
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΞΩ...........
Διπλό έγώ τούς Όλλανδούς ,άσσο έσύ, τό Χ κανενός....
ΠΑΕΙ.....??
Θά έξασφαλίσεις τή ταβέρνα σου,γιά όποτε άνεβαίνεις Θεσσαλονίκη.....!!!
Άν κερδίσω όμως........θέλω πλήρη στοιχεία γιά νά σού στείλω μέ συστημένο.........
ένα βιβλιαράκι κανονισμών ποδοσφαίρου τό οποίο πρέπει νά μού ύποσχεθείς ότι
ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.........!!!!
Καί όπου έχεις άπορία...........ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.....!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΞΩ...........
Διπλό έγώ τούς Όλλανδούς ,άσσο έσύ, τό Χ κανενός....
ΠΑΕΙ.....??
Θά έξασφαλίσεις τή ταβέρνα σου,γιά όποτε άνεβαίνεις Θεσσαλονίκη.....!!!
Άν κερδίσω όμως........θέλω πλήρη στοιχεία γιά νά σού στείλω μέ συστημένο.........
ένα βιβλιαράκι κανονισμών ποδοσφαίρου τό οποίο πρέπει νά μού ύποσχεθείς ότι
ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.........!!!!
Καί όπου έχεις άπορία...........ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.....!!!!
Εχω βαρεθει τοσα χρονια να σου παιρνω στοιχηματα.... Φαγητα...εξατμισεις..παπακια...Μπυρες
Με χορτασες.....Και οχι τιποτα αλλο.... Ενα να κερδισεις.... Ουστ θα φωναζεις....
Κατσε να τα εξωφλησεις πρωτα κανενα και βλεπουμε.....
Εκτος εαν....... Βαλεις κατι χειροπιαστο..... Κατι που να σε πονεσει αμεσως.....
Βαλεις ενα στοιχηματακι ......
Αλλαγη του avatar σου.... Μονο αυτο δεχομαι ποια......
Το κατεβαζεις για ενα μηνα.... Εαν χασεις..... Και βαζεις το αντιστοιχο του Ολυμπιακου...!
Το ιδιο ισχυει και για εμενα...!!!
Ολυμπιακος --- Αεκ...
Νικη Ολυμπιακου δικια μου...!!
Νικη Αεκ δικια σου .....!!
Χ .... Κανενος....!!
ΕΙΣΑΙ.... ΤΕΡΕΝΣ.......????? Η φοβασαι την ομαδα που της εριξε 5 ( πεντε ) ο.....
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ..!
el_hymador
12/09/2009, 10:05
γαυροι, υπομονη, τον επομενο αιωνα ισως να εχετε ξεπερασει την ΑΕΚ...
http://www.gazzetta.gr/content/view/46339/5/
"Εδώ και μερικά χρόνια, σύλλογοι, δημοσιογράφοι και φίλαθλοι έχουν ζητήσει από την IFFHS να καθορίσει τις καλύτερες ομάδες του αιώνα για κάθε ήπειρο, αλλά σε ρεαλιστική βάση και δίχως υποκειμενικές επιρροές», τόνισε σχετικά σε ανακοίνωση της η ομοσπονδία. Ο Παναθηναϊκός κατέχει μια εξαιρετική θέσή, αφού είναι 57ος με 59 βαθμούς, η ΑΕΚ στην 155η θέση με 9 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός στην 175η με 6.5 βαθμούς."
6.5 βαθμους...μολις 0.5 κατω απο το 7 που ειναι ο αγαπημενος σας αριθμος...θυρα 7, Juve - γαυρος 7-0 κ.ο.κ....
:lol:
Συμβιβάζεσαι μέ town mate 80άρι γνήσιο τριτάχυτο μοντέλλο 77..??
Σοβαρά τώρα .......... έχεις αυτό το μηχανάκι ;;; :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Χ .... Κανενος....!!
Γιατί ρε 'σεις κανενός ........... ;;;;;;;
Το παίρνω εγώ και αν χάσετε ........... βάζετε του ΠΑΟ για ένα μήνα !!!
Εχω βαρεθει τοσα χρονια να σου παιρνω στοιχηματα.... Φαγητα...εξατμισεις..παπακια...Μπυρες
Με χορτασες.....Και οχι τιποτα αλλο.... Ενα να κερδισεις.... Ουστ θα φωναζεις....
Κατσε να τα εξωφλησεις πρωτα κανενα και βλεπουμε.....
Εκτος εαν....... Βαλεις κατι χειροπιαστο..... Κατι που να σε πονεσει αμεσως.....
Βαλεις ενα στοιχηματακι ......
Αλλαγη του avatar σου.... Μονο αυτο δεχομαι ποια......
Το κατεβαζεις για ενα μηνα.... Εαν χασεις..... Και βαζεις το αντιστοιχο του Ολυμπιακου...!
Το ιδιο ισχυει και για εμενα...!!!
Ολυμπιακος --- Αεκ...
Νικη Ολυμπιακου δικια μου...!!
Νικη Αεκ δικια σου .....!!
Χ .... Κανενος....!!
ΕΙΣΑΙ.... ΤΕΡΕΝΣ.......????? Η φοβασαι την ομαδα που της εριξε 5 ( πεντε ) ο.....
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ..!
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΝΟΒΑ F.M. SPORT ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΡΕΤΡΟ ΑΕΚ - ΟΣΦΠ
Νά δείς μέ τί πέναλτυ έπί τρία χρόνια βάζατε γκόλ 80-83 στή Φιλαδέλφεια......!!!
ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ.........!!!
Μέ ............
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ...........
ΖΩΓΡΑΦΟ...............
ΒΑΣΣΑΡΑ................
ΚΑΙ ΣΙΑ.........Ο.Ε.......???
ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..........
ΘΑ ΣΟΥΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Χ..............ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.......!!!!
υγ. Ά.......καί πούσαι,μή τόν κολλάτε και πολύ τόν πρόεδρο γιατί έχει άνοίγματα
τόν τελευταίο καιρό..........ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ..........Ε.........ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ....:rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά τώρα .......... έχεις αυτό το μηχανάκι ;;; :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΣΠΙΕ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ.....!!!
Αύτό είναι τό σήμα γνησιότητας.....!!!
Τό βρήκα άπό κάποιον γείτονα πού δέν ήξερε τί είχε καί πήρε ένα 250άρι κουβά
Γιαμάχα σκούτερ .
350 εύρώ......
Έβαλα άλλα 250 άλλαξα λάστιχα ζάντες κ.λ.π.....
ΚΑΙ ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ............ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.....!!!
Φανταστικό 2-3 εύρώ τήν έβδομάδα καύσιμο,παρκάρισμα παντού καί
κανείς δέν άσχολείται νά τό κλέψει....!!!
Πιάνει καί τά 80-85 άμα λάχει....!!!
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΝΟΒΑ F.M. SPORT ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΡΕΤΡΟ ΑΕΚ - ΟΣΦΠ
Νά δείς μέ τί πέναλτυ έπί τρία χρόνια βάζατε γκόλ 80-83 στή Φιλαδέλφεια......!!!
ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ.........!!!
Μέ ............
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ...........
ΖΩΓΡΑΦΟ...............
ΒΑΣΣΑΡΑ................
ΚΑΙ ΣΙΑ.........Ο.Ε.......???
ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..........
ΘΑ ΣΟΥΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Χ..............ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.......!!!!
υγ. Ά.......καί πούσαι,μή τόν κολλάτε και πολύ τόν πρόεδρο γιατί έχει άνοίγματα
τόν τελευταίο καιρό..........ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ..........Ε.........ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ....:rotflmao: :rotflmao:
Δεν ξερω για ποια πεναλτυ μιλας αλλα ειμαι σιγουρος ( βαση των κανονισμων......)
Οτι ολα οσα δωθηκαν θα αφορουσαν την κριση του διαιτητη..... ( εμεις τους λεγαμε πως μαλλον δεν ηταν..:( )
Η φιλαδελεφεια γκρεμιστικε εδω και κατι χρονια ( που την θυμηθηκες...???:eyepop: )
Δεν απαντησες τα οσα αφορα του στοιχηματος....
Ξερα και Καθαρα...!
ΝΑΙ.... Η ΟΧΙ....???
Gandalf dr685sm
12/09/2009, 11:46
Καλά υπήρξε και ενας να πίστεψε αυτά που λέει ο Κόκκαλης περί 200 εκατομμυρίων απο την τσέπη του;
Τα έσοδα μόνο απο τις sold οut σαιζόν απο εισητήρια... διαφημίσεις κοκ.. είναι αρκετά για να καλύψουν οτι είχε βάλει στις αρχές που πήρε τον ΟΣΦΠ και όντως εκεί έριξε χρήματα.
Επίσης το "κάλεσμα" των απανταχού οπαδών γιατί "πυροβολούν" τον ΟΣΦΠ είναι παντελώς γραφικό. Ποιός τον πυροβολεί αλήθεια;.. Η ΕΡΤ;.. ο Πρωταθλητής;.. το ΦΩΣ;.. ο SportFM; Μα είμαστε καλά τώρα;
Επίσης ασχολήθηκε με 9 παίκτες μόνο και δεν μπόρεσε να τους πάρει γιατί δεν ήθελαν να έρθουν. Ποιοί μωρέ;.. ο Μέσι;.. ο Ετό;.. ποιοί ήταν;.. ο Λέτο λέει δεν τους έκανε γιατί τα χρήματα ήταν πολλά και τώρα στον ΠΑΟ παίζει μια χαρά και καλύπτει με το παραπάνω αυτό που πληρώθηκε να κάνει. Αμ .. ο Σισέ;.. παίκτης που άνετα θα λέγαμε πως δεν έρχεται.. όταν πληρώθηκε πάντως ήρθε. Και μην πεί κανείς μαλακίες οτι δεν το κατέχει το τόπι ή είναι καμένος γιατί αν έπαιρνε μπαλιές θα έκανε πάρτυ.
Υπάρχουν ακόμα γαύροι που τρώνε αυτό το κουτόχορτο;
Ο ΟΣΦΠ , εντελώς ουδέτερα, να πω οτι δεν βλέπεται φέτος μέχρι στιγμής. Μου θυμίζει την περισυνή ΑΕΚ του Δώνη! Καλοί παίκτες σίγουρα, αλλά οχι ομάδα. Ο καράφλας φαίνεται εντωμεταξύ να μην ταιριάζει με την χημεία του ΟΣΦΠ που έχει μάθει στο επιθετικό ποδόσφαιρο (κακά τα ψέματα) και παίζει ταμπούρια κάτι που χαλάει τους περισσότερους απο όσο φαίνεται.
Για μένα ο ΟΣΦΠ φέτος έχει πρόβλημα... και ειδικότερα θα φανεί μόλις παίξει με κανά σοβαρό αντίπαλο τόσο στο τοπικό όσο και έξω... χαζός ειναι ο "χο-χο" που λέει πως είναι πολύ δύσκολος όμιλος αυτός που έχει στο CH.L.;
Τώρα να πάω και στο basket;
Απο όσο φαίνεται η Εθνική παίζει ένα άλλου είδους στύλ με επιθετικό κυρίως χαρακτήρα. Παρόλα αυτά επιμένω.. ... θέλω να την δώ κυρίως με Ρωσία και Γαλλία που έχουν πολύ ικανά guard , σε θέσεις που εμείς φέτος δεν έχουμε Παπαλουκά και Διαμαντίδη. Θα είναι ενα πολύ καλό crash test με δεδομένο οτι το pick and roll δεν είναι πλέον το χαρακτηριστικό γνώρισμα μας.
Γεγονός είναι πάντως οτι τα παιδιά τα δίνουν όλα και τους βγάζω το καπέλο για αυτό. Αν μη τι άλλο σε κάνουν περήφανο να βλέπεις τα εθνικά μας χρώματα.. και μην ξεχνάμε οτι σε κάθε διοργάνωση είμαστε στους 8 σχεδόν σίγουρα που δείχνει σε ποιό επίπεδο είμαστε στην "σπυριάρα" μπάλα.. για να μην αρχίζω πάλι συγκρίσεις με το ποδόσφαιρο...
Gandalf
ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΣΠΙΕ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ.....!!!
Eνα από τα πρώτα μου παπιά .........
Ο Highlander των παπιών !!!
la_villa
12/09/2009, 12:37
.