PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42

Lazio
02/10/2009, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
η ΑΕΚ επαιξε πολυ καλα, εντελως μεταμορφωμενη σε σχεση με τα μεχρι τωρα παιχνιδια της, μπραβο, αξιζε τη νικη και αξιζε και ενα δευτερο γκολ.

ο Παναθηναϊκος δεν βλεποτανε...βαριοντουσαν οι λαλακες και περπαταγαν στο γηπεδο. Ευχομουν να μας κολησσουν ενα γκολ και ειλικρινα ηθελα να μπει το πεναλτι, οχι για να ξυπνησουν, αλλα γιατι με τετοια νοοτροπια δεν αξιζει σε καμια ομαδα να παιρνει παιχνιδια!

+1 στον vangelis64 για τον Πετροπουλο, ενας απο τους καλυτερους ελληνες παικτες αυτη τη στιγμη και τρωει παγκο...:mad:

οσο και να χρυσωνουμε το χαπι, η συνεισφορα του Ζιλμπερτο ειναι σχεδον μηδενικη...ας μην επαιζε, ας εφτιαχνε εστω την ψυχολογια των αλλων...κανονικα θα επρεπε να εχει ηγετικο ρολο και σε τετοιου ειδους εμφανισεις να τους πλακωνει ολους στις φαπες για να ερθουν στα ισα τους...οκ, πηρε το εφ απαξ, το πουλο τωρα...ενας οποιοσδηποτε μετριος ελληνας παικτης θα εκανε περισσοτερα πραγματα.

ο Λαζος ειναι επισης γτπ, ουτε για λυση αναγκης δεν κανει

ο Ρουκαβινα ειναι αλλη μια περιπτωση αδικημενου παγκιτη...

anyway θελουν πολυ ξυλο και αν ημουν διοικηση θα ετρωγαν ενα χοντρο προστιμο παρα τη "νικη"...κανονικα στο 30 θα επρεπε να ειναι 0-2 και μετα ας ξυνουν τα παπαρια τους, δεν με νοιαζει, αλλα α2ς εξασφαλιζαν πρωτα ενα σκορ ασφαλειας...δεν ηταν οτο δεν μπορουσαν. βαριοντουσαν και αυτο με εκνευριζει περισσοτερο!

Πανε για πρωταθλημα τα παλικαρια γιαυτο δεν παιζουν στην Ευρωπη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
02/10/2009, 03:02
παιδες αν παρει ο παο ουεφα η ο γαυρος τσουλου με 1-0 και 0-1, αλλα Χερκουλες
θα μπορει κανεις να σου πει τιποτα οταν του λες οτι εχω ευρωπαικη κουπα?

θα βγει κανεις να πει οτι παιζει το "παλτο" ο καρα,ή οτι περπατανε?(εκτος απο τον καλ κ τον γεωργιου)

γιαυτο, σκεψου και προβλιματισου..;)

toyar
02/10/2009, 07:07
Οταν ο ολυμπιακός έφαγε μόνο 2 από την άρσεναλ και το άλλο ματς έγινε χ στο 90 σκέφτηκα ότι μας κόλλησε ο βάζελος κωλοφαρδία
Μετά τα χθεσινά όμως με χαμένο πέναλντυ στο 88 και χ τη γαλατά κατάλαβα ότι ειμαστε ακόμα πολύ πίσω
;)

Επίσης πρόσεξα ότι μπορεί φέτος ο βάζελος να τα τρώει πιο εύκολα πίσω αλλά τουλάχιστον βγάζει φωτιές μπροστά:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απορία:
τελικά αυτή η δυναμό πόσο καλύτερη ήταν από τη σέριφ;

la_villa
02/10/2009, 08:48
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:

la_villa
02/10/2009, 08:48
ασε μην το ψάχνεις

η Σέριφ τους είχε και τους δυο χαλαρά

ειδικά τον βάζελο τον είχε στο αγαπημένο του ευρωπαικό 3-0
:lol: :lol: :lol:

idi
02/10/2009, 09:21
http://www.youtube.com/watch?v=T-y8MZY6aik&feature=player_embedded#

:D :D :D :D :D

Gandalf dr685sm
02/10/2009, 09:42
Εντάξει.. η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια , ... αλλά το ζητούμενο τώρα είναι η διάρκεια.

Μου αρέσε επίσης χθες ο Ολλανδός Χέρσι που για πρώτο παιχνίδι σε Ευρώπη με την ΑΕΚ φάνηκε να δίνει ταχύτητα απο δεξιά. Αίντε να δούμε τώρα τι θα γίνει..

Μπράβο στους παίκτες για μια παληκαρίσια νίκη. Ξεκολωθήκαμε και εμείς βέβαια καθώς αν έμπαινε το πρώτο δοκάρι , αμφιβάλω αν θα μπορούσαμε να ανταπεξέρθουμε.

Gandalf

Lazio
02/10/2009, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Εντάξει.. η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια , ... αλλά το ζητούμενο τώρα είναι η διάρκεια.

Μου αρέσε επίσης χθες ο Ολλανδός Χέρσι που για πρώτο παιχνίδι σε Ευρώπη με την ΑΕΚ φάνηκε να δίνει ταχύτητα απο δεξιά. Αίντε να δούμε τώρα τι θα γίνει..

Μπράβο στους παίκτες για μια παληκαρίσια νίκη. Ξεκολωθήκαμε και εμείς βέβαια καθώς αν έμπαινε το πρώτο δοκάρι , αμφιβάλω αν θα μπορούσαμε να ανταπεξέρθουμε.

Gandalf

Το ποδοσφαιρο ειναι και τυχη φιλε μου...... χωρις αυτο να μειωνει την νικη της ΑΕΚ

:wave2:

DUKASII
02/10/2009, 09:48
telika aytos o xersi xthes..epexe k epexe kala..kai prosfere osa o xetemai poy ton allaxame se 4 xronia stin aek..

poy ne o terens na epibrabeysei tin poly kali trampa poy kaname ??giati moy lege oti o xetemai einai kaliteros mpla mpla k dietnis mpla mpla..

Lazio
02/10/2009, 09:53
Και να η νεα προκληση .................. απο το contra:

'Γεμάτη με Ολυμπιακό ήταν η μέρα του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας πήγε την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας, την Πέμπτη, όπου συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη (Γιάννης Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρίδης) και το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας'

ΚΑι συνεχιζει το αρθρο....: 'Αν και ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από την ΕΠΟ υπήρξε επίσημα ενημέρωση, σύμφωνα με πληροφορίες στο τετ α τετ Κόκκαλη- Πιλάβιου έπεσε στο τραπέζι το θέμα της διαιτησίας' .................

Μετα τον αποκλεισμο του εποπτη στο ματς με την Καβαλα και το σαφες μηνυμα προς ολους τους διαιτητες που εχουν σκοπο να σφυριξουν δικαια .........τωρα βλεπουμε και πιεσεις προς τον Πιλαβιο..... ειναι ελεινος προκλητικος και μια ακομη φορα επιβεβαιωνει αυτο που φωναζει χρονια τωρα ο φιλαθλος κοσμος του Ελληνικου ποδοσφαιρου... ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ ¨ΚΥΡΙΕ¨ ΠΡΑΚΤΟΡΑ :wave2:

la_villa
02/10/2009, 10:15
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

kalgeorge
02/10/2009, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
(idi)

ελπιζω ο αμπαλος καλτζωρτζ να ειδε πως ειναι ο ορισμος του μεγαλου κεντρικου αμυντικου(μαιστοροβιτσ) που η ομαδα του δεν εχει τετοιο απο τοτε που σταματησε ο χενρικσεν... και εφυγε ο κυργιακος.... αμπαλε καλτζωρτζ δεν ειναι ντροπη να πεις οτι μετα; απο ολοκληρο χρονο κανεις κωλοτουμπα... εεεει ωωωπ....δε θα σε παρεξηγισω... παλι κορυφαιος ο καραφλας σημερα... δε ξερω τι βλεπετε στη τβ αλλα και σημερα ο καραφλας ηταν παντου και καθαριζε....

ξεκωλοθηκε ο σαχα , ειχαμε και σωστη διαιτησια... ειδα ενα πολυ ομορφο ματσ(οχι 11 παιχτες πισω... καρφι αυτο για τους γαυροβαζελους)... κερδισαμε μια πολυ καλη ευρωπαικη ομαδα... ολα καλα σημερα μπραβο ρε ΑΕΚαρα!

re gnwsti toupodosfairou idi, eides esy koloso ton maistorovits extes>?????

kai ante kai esy ton eides....den sou kanei entipwsi pou mono esy ton vlepeis???
ektos kai an ton vlepei kai o babis o sougias :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
02/10/2009, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
παιδες αν παρει ο παο ουεφα η ο γαυρος τσουλου με 1-0 και 0-1, αλλα Χερκουλες
θα μπορει κανεις να σου πει τιποτα οταν του λες οτι εχω ευρωπαικη κουπα?

θα βγει κανεις να πει οτι παιζει το "παλτο" ο καρα,ή οτι περπατανε?(εκτος απο τον καλ κ τον γεωργιου)

γιαυτο, σκεψου και προβλιματισου..;)

θα θελαμε κουπα μονο και μονο επειδη ειναι ισως Once in a lifetime.
και οχι επειδη γουσταρουμε αυτο το παιχνιδι του παναθηναικου

STOYBI
02/10/2009, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Και να η νεα προκληση .................. απο το contra:

'Γεμάτη με Ολυμπιακό ήταν η μέρα του Σωκράτη Κόκκαλη. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας πήγε την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας, την Πέμπτη, όπου συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη (Γιάννης Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Θεοδωρίδης) και το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας'

ΚΑι συνεχιζει το αρθρο....: 'Αν και ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από την ΕΠΟ υπήρξε επίσημα ενημέρωση, σύμφωνα με πληροφορίες στο τετ α τετ Κόκκαλη- Πιλάβιου έπεσε στο τραπέζι το θέμα της διαιτησίας' .................

Μετα τον αποκλεισμο του εποπτη στο ματς με την Καβαλα και το σαφες μηνυμα προς ολους τους διαιτητες που εχουν σκοπο να σφυριξουν δικαια .........τωρα βλεπουμε και πιεσεις προς τον Πιλαβιο..... ειναι ελεινος προκλητικος και μια ακομη φορα επιβεβαιωνει αυτο που φωναζει χρονια τωρα ο φιλαθλος κοσμος του Ελληνικου ποδοσφαιρου... ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΙΣΧΟΣ ¨ΚΥΡΙΕ¨ ΠΡΑΚΤΟΡΑ :wave2:

Υποπτο... Υποπτο..... :cool:

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8217&subid=2&pubid=4689599

idi
02/10/2009, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
θα θελαμε κουπα μονο και μονο επειδη ειναι ισως Once in a lifetime.
και οχι επειδη γουσταρουμε αυτο το παιχνιδι του παναθηναικου

δε ξερω που αλλου να τον δω ρε φιλε... πραγματικα το μονο που δεν εκανε χθες ηταν να δινει και τις πρωτες βοηθειες στους τραυματισμενους παιχτες με το φορειο... εκοβε τα παντα και εβαλε και γκολαρα... οσα κανουν οι δυο κεντρικοι αμυντικοι σασ σε 5 παιχνιδια τα εκανε χθες μονος του ο καραφλας

πραγματικα δε ξερω αν φταιει που βλεπετε τα παιχνιδια απο την tv και οχι στο γηπεδο αλλα αν δεν ειδες τι εκανε ΚΑΙ εχθες ο μαιστοροβιτσ εχεις προκαταληψη...δε βλεπω αλλο λογο να τον υποτιμας ρε φιλε... (και δεν ηταν και κακος στα 2 προηγουμε παιχνιδια)

kalgeorge
02/10/2009, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δε ξερω που αλλου να τον δω ρε φιλε... πραγματικα το μονο που δεν εκανε χθες ηταν να δινει και τις πρωτες βοηθειες στους τραυματισμενους παιχτες με το φορειο... εκοβε τα παντα και εβαλε και γκολαρα... οσα κανουν οι δυο κεντρικοι αμυντικοι σασ σε 5 παιχνιδια τα εκανε χθες μονος του ο καραφλας

πραγματικα δε ξερω αν φταιει που βλεπετε τα παιχνιδια απο την tv και οχι στο γηπεδο αλλα αν δεν ειδες τι εκανε ΚΑΙ εχθες ο μαιστοροβιτσ εχεις προκαταληψη...δε βλεπω αλλο λογο να τον υποτιμας ρε φιλε... (και δεν ηταν και κακος στα 2 προηγουμε παιχνιδια)

ton ypotimaw giatieinai ena orthio gidi, tipota allo.
to na ekane mia kali emfanisi (pou omologw den evlepa poly ton agwna kai den borw na krinw) den mou leei kati, otan tosa xronia den exei epidiksi kati.

alla kala kanete kai ton kratate, emas mas sumferei :lol:

Sferopetadhn
02/10/2009, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Υποπτο... Υποπτο..... :cool:

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8217&subid=2&pubid=4689599

Καλά μιλάμε είναι τραγικό... και μετά αναρωτιώμαστε για τα χάλια μας μέσα-έξω...

Και το χειρότερο είναι ότι το λέει φανερά ότι ήθελε να γίνει γνωστή η συνάντηση. Κοινώς, γράφει (για ακόμα μία φορά) στα @@ του ότι νόμο, ηθική και δίκιο υπάρχει.

Ποιό θύμα έχει τώρα σειρά;

Lazio
02/10/2009, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Καλά μιλάμε είναι τραγικό... και μετά αναρωτιώμαστε για τα χάλια μας μέσα-έξω...

Και το χειρότερο είναι ότι το λέει φανερά ότι ήθελε να γίνει γνωστή η συνάντηση. Κοινώς, γράφει (για ακόμα μία φορά) στα @@ του ότι νόμο, ηθική και δίκιο υπάρχει.

Ποιό θύμα έχει τώρα σειρά;

Σωπα ρε που κανει τετοια πραματα ο χο χο χο χο .........:lol:

STOYBI
02/10/2009, 14:27
http://www.youtube.com/watch?v=T-y8MZY6aik&feature=player_embedded#

:D :D :D :D :D

Μπραβο στην αεκ για την εμφανιση της...... :D

Οι πορτογαλοι τον τελευταιο χρονο θα ακουνε ελλαδα και θα βγαζουν σπυρακια..... :D

idi
02/10/2009, 14:54
ton ypotimaw giatieinai ena orthio gidi, tipota allo.
to na ekane mia kali emfanisi (pou omologw den evlepa poly ton agwna kai den borw na krinw) den mou leei kati, otan tosa xronia den exei epidiksi kati.

alla kala kanete kai ton kratate, emas mas sumferei :lol:

λιγα παιχνιδια εκανε κακα ο Μαιστοροβιτσ... ασχολουμαι με το θεμα βασικα γιατι μου εχει κανει εντυπωση η εμμονη σου... ο ανθρωπος ειναι παιχταρας, 9 στα 10 παιχνιδια εχει την ιδια σταθερη αποδοση, δε χανει ΠΟΤΕ παιχνιδι απο κουραση-τραυματισμους η οτιδηποτε αλλο, δε προκαλει ποτε προβλημα στην ομαδα.. παιρνει λιγες καρτες σε σχεση με τους αλλους.... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ του κεντρικου αμυντικου που πρεπει να εμπιστευεσαι... απορρω πραγματικα που τα ειδες τα κακα παιχνιδια του.... ειναι αυτο που λενε αν κολλησει καποιος δε ξεκολαει με τιποτα... κλασικο παραδειγμα.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΟΥ απλα αυτα που βλεπω στα λεω... μια χαρα παιχτης ο μαιστο... εγω τον παω με τα 1000 μακαρι και οι αλλοι παιχτες της ΑΕΚ να ειχαν τη σταθεροτητα του τουλαχιστον

εχει κανει 2-3 τσαφ και αμεσως να τον κρινουμε... κρινετε και τον Μπρουνο Αλβες ρε μπαλαδοφατσες.... τον εχω δει και αυτον να κανει κανα-2 τσαφ....

σσ.
ειδικα εσυ που εισαι βαζελος...τετοιο κεντρικο αμυντικο ξαναλεω οχι μονο δεν εχεις τωρα.... αυτο το βλεπουν και οι πετρες.... αλλα και ουτε ειχες απο εποχης κυργιακου-χενρικσεν.... ... σορυ αλλα ετσι ειναι

kalgeorge
02/10/2009, 15:00

ειδικα εσυ που εισαι βαζελος...τετοιο κεντρικο αμυντικο ξαναλεω οχι μονο δεν εχεις τωρα.... αυτο το βλεπουν και οι πετρες.... αλλα και ουτε ειχες απο εποχης κυργιακου-χενρικσεν.... ... σορυ αλλα ετσι ειναι

αλλη ορεξη δεν ειχα να ασχολουμαι με τον αμπαλο τον μαιστοροβιτς :lol:
ο ανθρωπος δεν την παλευει φιλε μου αλλα οπως νομιζεις, νο προμπλεμ.

ο παναθηναικος ΝΑΙ μετα απο χενρικσεν δεν ειχε αλλη κολονα.

αλλα οχι να παιρνουμε και οτι να ναι...στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος

idi
02/10/2009, 15:14
καλα αφου στη σπαει τοσο παρε να τον βλεπεις να σου ανεβαζει το κεφι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

176181

kalgeorge
02/10/2009, 15:19
καλα αφου στη σπαει τοσο παρε να τον βλεπεις να σου ανεβαζει το κεφι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μου ανεβαζει το κεφι γιατι ριχνω απιστευτο γελιο με το που τον βλεπω :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

STOYBI
02/10/2009, 15:20
ειδικα εσυ που εισαι βαζελος...

Δεν ειναι γαυρος...???? :sad:

:beer: :beer:

Lazio
02/10/2009, 16:15
λιγα παιχνιδια εκανε κακα ο Μαιστοροβιτσ... ασχολουμαι με το θεμα βασικα γιατι μου εχει κανει εντυπωση η εμμονη σου... ο ανθρωπος ειναι παιχταρας, 9 στα 10 παιχνιδια εχει την ιδια σταθερη αποδοση, δε χανει ΠΟΤΕ παιχνιδι απο κουραση-τραυματισμους η οτιδηποτε αλλο, δε προκαλει ποτε προβλημα στην ομαδα.. παιρνει λιγες καρτες σε σχεση με τους αλλους.... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ του κεντρικου αμυντικου που πρεπει να εμπιστευεσαι... απορρω πραγματικα που τα ειδες τα κακα παιχνιδια του.... ειναι αυτο που λενε αν κολλησει καποιος δε ξεκολαει με τιποτα... κλασικο παραδειγμα.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΜΟΥ απλα αυτα που βλεπω στα λεω... μια χαρα παιχτης ο μαιστο... εγω τον παω με τα 1000 μακαρι και οι αλλοι παιχτες της ΑΕΚ να ειχαν τη σταθεροτητα του τουλαχιστον

εχει κανει 2-3 τσαφ και αμεσως να τον κρινουμε... κρινετε και τον Μπρουνο Αλβες ρε μπαλαδοφατσες.... τον εχω δει και αυτον να κανει κανα-2 τσαφ....

σσ.

Εμενα δε με χαλαγε διπλα στο Μπιασμιρ....... απο το Σαριεγκι :wave2:

vagtav
02/10/2009, 17:01
Ούτε εμένα....

irinia
03/10/2009, 05:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
telika aytos o xersi xthes..epexe k epexe kala..kai prosfere osa o xetemai poy ton allaxame se 4 xronia stin aek..

poy ne o terens na epibrabeysei tin poly kali trampa poy kaname ??giati moy lege oti o xetemai einai kaliteros mpla mpla k dietnis mpla mpla..

ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ........

Οί προοπτικές ήταν καλύτερες γιά τόν Φινλανδό....ήλικία,περγαμηνές κ.λ.π...
Μή γράφουμε ότι νάναι....
Άσε πού πήραμε καί χρήμα.
Κί ό Χετεμάι έκανε καλά παιχνίδια.......ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....άπό αύτό τού Χέρσυ
είδικά πρίν τού σπάσουν τό πόδι τά ζώα οί Σκωτσέζοι....!!!
Καί τήν ώρα πού άρχισε νά ξανασυνέρχεται........τόν στείλαμε.
ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ..........καί δέν συνέκρινα τό ποιός έχει τό μεγαλύτερο
παπάρι.........
ΟΜΩΣ ΝΑΙ..........ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ..........
Αύτόν τόν Χέρσυ πού είδα σέ Γιάννενα καί ΟΑΚΑ...........
είναι καλύτερος άπό τόν μετά τόν τραυματισμό Χετεμάι......άν καί είναι πολύ νωρίς
μέ 2,5 ήμίχρονα νά τόν κρίνω.
Πιστεύω όμως ότι στό μέλλον.........ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.....!!!!
Χωρίς λοιπόν νά μπορώ νά προβλέψω τό πού θά έφτανε ό Χετεμάι,
βλέποντας τόν 28χρονο Χέρσυ 2 φορές καί λαμβάνοντας ύπόψιν τό ότι
πολύ σπάνια έχω δεί παίκτη μετά άπό σοβαρό τραυματισμό νά έπανέρχεται πλήρως
καί νά συνεχίζει τήν άνοδική του πορεία ,
παράδειγματα πολλά......Σισσέ,Κωστής,Έδουάρδο....κ.λ.π....
ΝΑΙ.........
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ .....!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..........ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΣΕ

ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ.............ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.....!!!!

ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΓΚΟ..............ΠΑΙΖΕΙ...........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ.....!!!!

Έκεί θά μείνει, μέχρι τό τέλος...........άμυντικό χάφ.......

ΔΕΚΑΡΙ..........ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ.......!!!

toyar
03/10/2009, 06:54
Ο ρεχάγκελ κάλεσε σπυρόπουλο (από τραυματισμό), γιούρκα(part time ποδοσφαιριστή),
τζιολη, μαντζιο (μήπως πουληθούν) και άλλους 5-6 από παο

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ

:hypnotize :hypnotize :mad: :mad: :yuck: :yuck: :bigcry: :bigcry:

Gandalf dr685sm
03/10/2009, 07:21
28χρονο Χέρσυ

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι είναι δύο χρόνια μικρότερος... τουλάχιστον κάτι τέτοιο είχα διαβάσει στις αθλητικές.

Εμένα Terens μου έκανε έκπληξη που έβαλε τον Γκέντσογλου σαν αμυντικό χαφ(που είναι και η θέση του) σε κρίσιμο σημείο ενός αγώνα. Που σημαίνει οτι αν μη τι άλλο τους Έλληνες πιτσιρικάδες τους έχει στο μυαλό του και τους εμπιστεύεται.. πολύ καλό σημείο αυτό.

Gandalf

irinia
03/10/2009, 08:04
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω οτι είναι δύο χρόνια μικρότερος... τουλάχιστον κάτι τέτοιο είχα διαβάσει στις αθλητικές.

Εμένα Terens μου έκανε έκπληξη που έβαλε τον Γκέντσογλου σαν αμυντικό χαφ(που είναι και η θέση του) σε κρίσιμο σημείο ενός αγώνα. Που σημαίνει οτι αν μη τι άλλο τους Έλληνες πιτσιρικάδες τους έχει στο μυαλό του και τους εμπιστεύεται.. πολύ καλό σημείο αυτό.

Gandalf

MA ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ...??

Δύο άμυντικούς πού μπήκανε.......

Πρέπει έπιτέλους,τουλάχιστον όταν έχει τό σκόρ,τά τελευταία 25-30 λεπτά ό Παυλής
νά περνάει στή θέση τού Μπλάνκο ό όποίος όταν μάς παίζουν είναι άνίκανος νά κυνηγήσει
νά πιέσει καί νά διεκδικήσει όποιαδήποτε μακρινή ή χαμένη μπαλλιά.
Ό άνθρωπος........ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ..........!!!!
Άσε πού έχασε καί τό σκοράρισμα...........ούτε μέ πέναλτυ δέ βάζει.
Πάνε τά 4,5 μύρρια τών Άράβων..........ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ........!!!
Αύτός έπρεπε νά πουληθεί......
Δύο χρόνια πρώτος σκόρερ καί δέ μού λέει τίποτε.
Παίζει ποδόσφαιρο 1980......!!!!
Καλά πού έβαλε καί τό πέναλτυ στή Ρουμανία.....!!!!
Στο Περιστέρι δύο γκόλ στό πιάτο.............πάνε
Στά Γιάννενα τραγικός...........μόλις μπήκε
Μέ γαύρο βάζελο...........ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ
Προχθές έχασε 3-4 γκόλ....
Άντε νά δούμε στήν Ξάνθη.....
ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...............ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.....!!!!
Στή βράση κολλάει τό σίδερο

Gandalf dr685sm
03/10/2009, 08:28
Terens....

ξεχνάς δύο σημαντικά πράγματα για τον Blanco... αλλά και για κάθε παίκτη.

1. Το ένα έχει να κάνει με την ανανέωση του συμβολαίου του, όπου βλέπει πως δεν μπορεί η ΑΕΚ να δώσει αυτά που ζητάει (οχι δεν θέλει) .. και ίσως να αναρρωτιέται τι θα κάνει στην συνέχεια. Αυτό και μόνο είναι ικανό να σου χαλάσει την ψυχολογία ώς παίκτη.

2. Ακόμα και αν δεν ισχύει το πρώτο , μπορεί να ισχύει το οτι περνάει περίοδο που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Και είναι λογικό , έτσι; Πολύ μεγαλύτεροι παίκτες με τεράστιες ικανότητες το παθαίνουν κάποτε. Δεν μου κάνει εντύπωση το να έχει έρθει και η δική του στιγμή. Άλλωστε το οτι ήταν δύο συνεχείς χρονιές στους πρώτους σκόρερ της λίγκα , δείχνει οτι το έχει... και αυτό ρε φίλε δεν ξεχνιέται... απλά ή είσαι εκτός φόρμας, ή κάτι σε χαλάει μάλλον.

3. Τώρα για τον Παυλή... δεν νομίζω ρε φίλε οτι είναι ακριβώς η αλλαγή του Blanco.. τουλάχιστον όσες φορές έχει μπεί (και είχε αρκετές ευκαιρίες) προσπάθησε αλλά του λείπει κάτι...δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό αλλά φαίνεται λίγος για την θέση του φορ. Γνώμη μου είναι πως στην θέση του φορ, θές κάποιο με συγκεκριμένα (ανεπτυγμένα) σωματικά χαρακτηριστικά , τεχνική και ταχύτητα ... όλα στην ίση ποιότητα και ποσότητα. Σκέψου οτι ειδικά στην επίθεση μας, δεν έχουμε ούτε εναν να μπορεί να πάρει κεφαλιά απο ψηλούς αμυντικούς σε σέντρα διαγώνια ή απο το πλάι. Κανείς δεν έχει τον σωματότυπο και την δύναμη, για αυτό και σε κάθε στημένο τραβάει τον Σουηδό και τον Γιάχιτς μπροστά.

Gandalf

irinia
03/10/2009, 08:56
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.............

Νά είχαμε πάρει κάποιον φόρ..........τόν Παυλή όμως έχουμε αύτόν ...ΠΡΕΠΕΙ....νά βάλει
γιατί ό Μπλάνκο ποτέ δέ μπορούσε νά παίξει αύτόν τόν ρόλο.
Είναι παίκτης περιοχής,κοπής 1980.

Όσο γιά τό άλλο πού είπες..........ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ............είχαν όλοι ψυχολογικά
προβλήματα .
Τότε στήν Άγγλία μέ τά έβδομαδιαία συμβόλαια όλοι οί ποδοσφαιριστές θάπρεπε
νάναι ψυχοπαθείς.....!!!!
ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑΙ............χώστε τα για νά παίξω,όπως οί μαλακίες
τού Σκόκο.
ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑΙ...........νά πάρουμε τή μίζα μας....!!!
Άλλιώς τού κάνεις μία σύμβαση άορίστου χρόνου........γιά νά τό ξεπεράσει.....!!!
Όπως στόν ΟΤΕ............

Δέν μάς τά λές καλά φίλε
Μέ τό χρήμα πού κονομάνε...........αύτά πού μού λές γιά δικαιολογίες ,είναι άστεία....!!!
Ό άνθρωπος έχει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα άπό τίς 2-3 τελευταίες περσινές
άγωνιστικές....!!!

EVI
03/10/2009, 12:04
http://www.youtube.com/watch?v=YVNOcLy6lDo&feature=player_embedded#

Gandalf dr685sm
03/10/2009, 12:16
βρε Terens μιλάς για 20-25 χρονών παιδιά που δεν ξέρουν τι εστί μεροκάματο... τι αντίδραση περιμένεις να έχουν δηλαδή όταν δεν πληρώνονται όσα ζητάνε οι managers τους;

Α.. και στην Βρεττανία , έχει μια διαφορά γιατί οι παίκτες πληρώνονται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ και οχι μετά απο 5 ή και 12 μήνες όπως εδώ ας πούμε. Οπότε όπως και να το κάνεις έχει μια διαφορά.

βεντεντιλίκι σαφώς και έχουν γιατί αυτό μόνο έχουν ζήσει , ... τι περίμενες να έχουν ώς αντίδραση;

Τώρα για το ντεφορμάρισμα... πολλοί παίκτες έχουν και μισή σαιζόν.. δεν μου λένε κάτι 2-3 αγωνιστικές μόνο.

Gandalf

Akatanomastos
03/10/2009, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
http://www.youtube.com/watch?v=YVNOcLy6lDo&feature=player_embedded#

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧ

Akatanomastos
03/10/2009, 13:29
προχτες εχω μπει σε ενα λεωφορειο εδω στο παρισι, και κατι γινετε και πιανω κουβεντα με εναν μαυρο τυπο διπλα μου..
αυτος ειναι ποδοσφαιριστης παιζει σε μια ομαδα β εθνικη γαλλιας,

του λεω οτι ειμαι ελληνας και μου λεει στον παο παιζει ενας Καντε, ειναι φιλος μου:bigcry:

του κανω, ειναι καλος αυτος?

-ΝΑΙ ναι, μου λεει πολυ καλος:bigcry: :bawl:
αλλα οπως το πε ουτε ο ιδιος δεν το πιστευε:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

arxaios
03/10/2009, 14:28

Τώρα θα του το ανεβάζει καλύτερα ............. :lol: :lol: :lol:

176243

vangelis 64
03/10/2009, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τώρα θα του το ανεβάζει καλύτερα ........... :bawl: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: τι πούστς είσαι:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
03/10/2009, 14:34
arxaios... έχει πλάκα η φωτογραφία , αλλά επειδή διανύουμε "περιέργες περιόδους" και μια γελοιοποίηση μιας προσωπικής εικόνας κάποιου , κάποιος ηλίθιος μπορεί να την δεί σε δημόσιο forum και να την εκλάβει ώς ρατσιστικό σχόλιο... μήπως να το διόρθωνες ρε φίλε;..

με όλο το θάρρος δηλαδή ... και παρόλο που κατανοώ οτι το κάνεις με χιούμορ και πικάρισμα. Απλά επειδή έχουν δει πολλά πλέον τα μάτια μου , στο θέμα του κυβερνοχώρου.

Gandalf

arxaios
03/10/2009, 14:38
arxaios... έχει πλάκα η φωτογραφία , αλλά επειδή διανύουμε "περιέργες περιόδους" και μια γελοιοποίηση μιας προσωπικής εικόνας κάποιου , κάποιος ηλίθιος μπορεί να την δεί σε δημόσιο forum και να την εκλάβει ώς ρατσιστικό σχόλιο... μήπως να το διόρθωνες ρε φίλε;..

με όλο το θάρρος δηλαδή ... και παρόλο που κατανοώ οτι το κάνεις με χιούμορ και πικάρισμα. Απλά επειδή έχουν δει πολλά πλέον τα μάτια μου , στο θέμα του κυβερνοχώρου.

Gandalf

Ρατσιστικό ρε μάγε γιατί ;;; Ανατολικής καταγωγής είναι με σουηδική υπηκοότητα .........
Αν πιστεύετε ότι ειδικά εγώ θα έκανα ρατσιστικό σχόλιο ......... τέλος πάντων ......... mods αφαιρέστε την φωτό σας παρακαλώ ........

byron
03/10/2009, 15:43
Δεν νομιζω ότι ο αρχαίος θέλει να κάνει χαβαλέ εξαιτίας της φυλής ,αλλά του παίχτη. Αν έμπαινε ένας ποδοσφαιριστής καυκάσιας φυλής, θα ήταν οκ δηλαδή?

Gandalf dr685sm
03/10/2009, 15:58
ρε παιδιά μην με παρεξηγείτε.. και εγώ γέλασα με αυτό... απλά επειδή υπάρχει αρκετή βλακεία στον κόσμο.. λέμε τώρα, μην έχουμε τράβαλα τίποτα άλλο.

Με καλή θέληση έγινε το σχόλιο, οχι για κριτική.

Πείτε οτι δεν έγινε καν.

Gandalf

kalgeorge
03/10/2009, 17:44

re....pire i aek ton karagouni??
:rotflmao: :rotflmao:

idi
03/10/2009, 18:13

αυτος ειναι ο εντσον ραμος ρε :lol: :lol: :lol:

idi
03/10/2009, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
MA ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ...??

Γιαχάγια

idi
03/10/2009, 18:21

Πάνε τά 4,5 μύρρια τών Άράβων..........ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ........!!! μπλα μπλα μπλα

τετοια διαβαζω και μου ερχεται να σπασω το pc μου καθε μερα... καλα που δεν εισαι προπονητης .....

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ 2009 ΦΙΛΕ ΤΕΡΕΝΣ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ???? ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ..... Ε ΡΕ ΝΤΙΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.......

idi
03/10/2009, 18:31
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ.............

Νά είχαμε πάρει κάποιον φόρ..........τόν Παυλή όμως έχουμε αύτόν ...ΠΡΕΠΕΙ....νά βάλει
γιατί ό Μπλάνκο ποτέ δέ μπορούσε νά παίξει αύτόν τόν ρόλο.
Είναι παίκτης περιοχής,κοπής 1980.

Όσο γιά τό άλλο πού είπες..........ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ............είχαν όλοι ψυχολογικά
προβλήματα .
Τότε στήν Άγγλία μέ τά έβδομαδιαία συμβόλαια όλοι οί ποδοσφαιριστές θάπρεπε
νάναι ψυχοπαθείς.....!!!!
ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑΙ............χώστε τα για νά παίξω,όπως οί μαλακίες
τού Σκόκο.
ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑΙ...........νά πάρουμε τή μίζα μας....!!!
Άλλιώς τού κάνεις μία σύμβαση άορίστου χρόνου........γιά νά τό ξεπεράσει.....!!!
Όπως στόν ΟΤΕ............

Δέν μάς τά λές καλά φίλε
Μέ τό χρήμα πού κονομάνε...........αύτά πού μού λές γιά δικαιολογίες ,είναι άστεία....!!!
Ό άνθρωπος έχει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα άπό τίς 2-3 τελευταίες περσινές
άγωνιστικές....!!!

ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ.... ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΑΛΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ AΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΦΕΤΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ.... Ο ΛΟΥΚΑΤΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ???? ΓΙΑ ΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΑ? Ε? ΓΙΑ ΠΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΕΜΕΘ(Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ), ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ (ΟΤΑΝ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΣΕΡΒΟ ...ΠΟΥΘΕΝΟΒΙΤΣ... ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...) ΤΟΝ ΧΙΑΧΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΧΕΡΣΥ, ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ?????????????

ΠANTA ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ??????????????? ΤΩΡΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ... ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΑΧΑ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΤΟΝ ΕΣΤΗΛΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ.... ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΟΓΛΥΦΤΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!! Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΩ ΓΩ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ - ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.... ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟ ... ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ..... ΣΤΟ ΑΜΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΝΙΟ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 3 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ(ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ) ΤΩΡΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΚΟΜΑ.... ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΗΡΩΠΟΙΗΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.. ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΝΤΟΥΣΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ????????????? ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ..... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΚΌΛΛΗΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ...

ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

idi
03/10/2009, 18:58
Φαντάζομαι την αμηχανία του Πιλάβιου όταν κατάλαβε ότι θα πρέπει να μειώσει άρδην την εύνοια του Γαβρου για να το φέρει στα 50-50.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

176254

STOYBI
03/10/2009, 22:27
ρε παιδιά μην με παρεξηγείτε.. και εγώ γέλασα με αυτό... απλά επειδή υπάρχει αρκετή βλακεία στον κόσμο.. λέμε τώρα, μην έχουμε τράβαλα τίποτα άλλο.

Με καλή θέληση έγινε το σχόλιο, οχι για κριτική.

Πείτε οτι δεν έγινε καν.

Gandalf

Mαγε..... Οποιος παρεξηγησει τον Αρχαιο τοτε εμενα και τον ΧΥΜΑ πρεπει να μας εκτελεσει.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ειδικα αυτον το καραγκουνη τον εχουμε ξετιναξει απο παντου..... :lol: :lol:

:beer: :beer:

arxaios
03/10/2009, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν νομιζω ότι ο αρχαίος θέλει να κάνει χαβαλέ εξαιτίας της φυλής ,αλλά του παίχτη. Αν έμπαινε ένας ποδοσφαιριστής καυκάσιας φυλής, θα ήταν οκ δηλαδή?

Mα ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ είναι !!! :confused: :confused: :confused:

Akatanomastos
04/10/2009, 02:22
Φαντάζομαι την αμηχανία του Πιλάβιου όταν κατάλαβε ότι θα πρέπει να μειώσει άρδην την εύνοια του Γαβρου για να το φέρει στα 50-50.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα το θρασος αυτου του ανθρωπου δεν περιγραφετε..

ειναι απιστευτος, κανει την πλακα του με τον πιλαβιο, και το θεικοτερο ολων ειναι οτι τα προβατα γαυροι τα πιστευουν κιολας:bigcry: :rotflmao:

irinia
04/10/2009, 05:06
βρε Terens μιλάς για 20-25 χρονών παιδιά που δεν ξέρουν τι εστί μεροκάματο... τι αντίδραση περιμένεις να έχουν δηλαδή όταν δεν πληρώνονται όσα ζητάνε οι managers τους;

Α.. και στην Βρεττανία , έχει μια διαφορά γιατί οι παίκτες πληρώνονται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ και οχι μετά απο 5 ή και 12 μήνες όπως εδώ ας πούμε. Οπότε όπως και να το κάνεις έχει μια διαφορά.

βεντεντιλίκι σαφώς και έχουν γιατί αυτό μόνο έχουν ζήσει , ... τι περίμενες να έχουν ώς αντίδραση;

Τώρα για το ντεφορμάρισμα... πολλοί παίκτες έχουν και μισή σαιζόν.. δεν μου λένε κάτι 2-3 αγωνιστικές μόνο.

Gandalf

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΑΓΟ .........

ΔΗΛΩΣΗ ΛΟΚΟ ΑΜΠΡΕΟΥ........

Σέ έρώτηση πού τού έγινε άν τού έφυγε τό άγχος τού σκοραρίσματος μέ τό γκόλ πού
έβαλε στήν Ξάνθη στό 92ο λεπτό καί έδωσε τούς βαθμούς τής νίκης στόν Άρη......

ΑΓΧΟΣ........ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΕΓΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΜΕΙΒΟΜΑΙ....!!!

Αύτά γιά νά βάλουμε μερικά πράμματα στή θέση τους....

irinia
04/10/2009, 05:21
Γιαχάγια

ΣΟΡΡΥ ΡΕ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑ..........

Αύτός θάκανε σίγουρα τή διαφορά.......όπως μέ ΠΑΟ....!!!

irinia
04/10/2009, 05:32
τετοια διαβαζω και μου ερχεται να σπασω το pc μου καθε μερα... καλα που δεν εισαι προπονητης .....

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ 2009 ΦΙΛΕ ΤΕΡΕΝΣ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ???? ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ 2009 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ..... Ε ΡΕ ΝΤΙΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ.......

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ.........

Είναι τό .......best value for money.........πάει όμως κί αύτό
Ό Τόμασον είναι καλός...??
Άς έδινες τά 2,5 μύρρια νά τόν πάρεις.
Ό Σαβιόλα...??
Ό Γκαλέττι.....??
Ό Ζόνας....??
Ό Ριβάλντο...??
Ό Ζάχοβιτς...??
Ό Τζιοβάνι...??

ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ..................ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ......!!!

irinia
04/10/2009, 05:59
ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ.... ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΑΛΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ AΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΦΕΤΟΣ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ? ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ.... Ο ΛΟΥΚΑΤΣ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΕ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ???? ΓΙΑ ΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ "ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΑ? Ε? ΓΙΑ ΠΕΣ? ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΕΜΕΘ(Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ), ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ (ΟΤΑΝ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑ ΣΕΡΒΟ ...ΠΟΥΘΕΝΟΒΙΤΣ... ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...) ΤΟΝ ΧΙΑΧΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΧΕΡΣΥ, ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ?????????????

ΠANTA ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ??????????????? ΤΩΡΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ... ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΣΑΧΑ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!1 ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΤΟΝ ΕΣΤΗΛΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ.... ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΟΓΛΥΦΤΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!! Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΩ ΓΩ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ - ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.... ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΟ ... ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ..... ΣΤΟ ΑΜΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΝΙΟ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 3 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ(ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ) ΤΩΡΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΚΟΜΑ.... ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΗΡΩΠΟΙΗΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.. ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΝΤΟΥΣΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ????????????? ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ..... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΤΟ ΚΌΛΛΗΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ...

ΞΕΚΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΝΟΣ.....!!!

Ό Μπάγιεβιτς προσπαθεί νά κάνει όμάδα.........τό καφενείο όπου πέρσυ πλακώνονταν
όλοι μέ όλους....!!!
Παίκτες πού βάζουν τό έγώ τους πάνω άπό τήν όμάδα μπορούνε νά.........
ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.....!!!

Έσύ ρέ κούκλε ήθελες δηλαδή τόν Έντίνο μέ τά καραγκιοζηλίκια...??
Θέλεις τό Τζιμπούρ νά πλακώνεται μέ όποιον βρεί μπροστά του...??
Μέ Μπεμφίκα ήταν περιφερειακός ή άδυναμία σου πού σέρνεται....???
Ποιός έχασε τά 3 γκόλ....??
Μπλάνκο καί Σκόκο τό μυαλό τους είναι στό μπικικίνι.........
ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.....!!!
Φταίει ό Μπάγιεβιτς γιαυτό...??
Καί ναί όταν τό πουλέν σου σέρνεται μετά τό 70ο λεπτό...........τόν Παυλή έχουμε
αύτός νά παίζει.....!!!!

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...........

ΠΟΣΑ ΜΥΡΡΙΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....??
Άν μπορούσαν γιατί δεν άγόρασαν καλύτερους παίκτες καί έβαλαν τά 5 μύρρια στήν κάβα..??
Πώς τό 2007 ό κοντός δηλώνει δέ χρωστάμε πουθενά καί τό 2009 είμαστε
στά πρόθυρα τής χρεωκοπίας...???

Άσε ήσυχο καί σύ καί οί όμοιοι σου τό Μπάγιεβιτς..........είναι ή τελευταία μας έλπίδα.....!!!!

Gandalf dr685sm
04/10/2009, 08:00
ΔΗΛΩΣΗ ΛΟΚΟ ΑΜΠΡΕΟΥ........ Σέ έρώτηση πού τού έγινε άν τού έφυγε τό άγχος τού σκοραρίσματος μέ τό γκόλ πού έβαλε στήν Ξάνθη στό 92ο λεπτό καί έδωσε τούς βαθμούς τής νίκης στόν Άρη...... ΑΓΧΟΣ........ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΜΕΙΒΟΜΑΙ....!!! Αύτά γιά νά βάλουμε μερικά πράμματα στή θέση τους....

εμ... και η διαφωνία σε αυτά που λέω που είναι;

Να το πω ξανά , πιο νια-νια μπας και είπα κάτι λάθος.

Ενας πιτσιρικάς που δεν ξέρει τι εστί μεροκάματο και στα 22-23 του, το μόνο που νοιάζεται είναι να έχει 500.000 αντί για 300.000 μισθό ετησίως, είναι αυτό και μόνο το μοναδικό του άγχος, γιατί θεωρεί πως αν δεν του τα δώσουν , δεν τον θέλουν στην ομάδα και δεν θα παίζει.

Όπως λες και ο Σκόκο και ο Μπλάνκο και οι περισσότεροι ξένοι σε μια ομάδα, ειδικότερα απο Λατινική Αμερική (αν και μπορεί να είναι και απο αλλού) στην ηλικία μεταξύ 22-27 θέλουν περισσότερα λεφτά για αυτό πάνε και εκτός Ελλάδος. Καλά απο τον Ριβάλντο δεν έμαθες ακόμα;... όπου χρήμα , γής και πατρίς. Αυτό είναι το άγχος τους.

Επίσης έχεις και ενα ακόμα θέμα.... έχεις αυτούς τους παίκτες που παίζουν με την Μπενφίκα και έπαιζαν οχι για την ομάδα αλλά κυρίως για να ικανοποιήσουν τον πληγωμένο εγωισμό τους (μετά το γιούχα που έφαγαν) αλλά έχεις και ενα Γεωργέα ας πούμε που ρε παιδί μου , όποτε και αν τον φωνάξει απο τον πάγκο παίζει όπως και όσο μπορεί , πάνω απο αυτά που μπορεί να δώσει ... έχεις ενα μέτρο σύγκρισης με Έλληνες και Ξένους...

Όπως και με τον Μαιστόροβιτς... αυτός ο παίκτης έχει αδικηθεί... έχει πληγωθεί το ΕΓΩ του και καλείται σχεδόν πάντα να αποδείξει οτι μπορεί. Και το κάνει ρε φίλε...επαγγελματικά.

Αυτή βέβαια είναι και μια βασική διαφορά του Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή με τον Λατίνο. Ο πρώτος θα το αποδείξει μαζί με την ομάδα... ο άλλος προσπαθεί να το κάνει ώς σημείο αναφοράς στην ομάδα. Αν κατορθώσει , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, να το διαχειριστεί σωστά ο Σέρβος υπέρ του συνόλου, θα κάνει μια δεμένη ομάδα όπως με την Μπενφίκα... διαφορετικά θα έχουμε πάλι τα ίδια όπως πριν.

Α.. και βεντετισμούς δεν γουστάρει κανείς... όποιος είναι κάτι τέτοιο... πακέτο και αλλού να είναι και αυτοί καλά και εμείς καλά.

Τώρα για το οικονομικό.. όντως είναι απορίας άξιον , πως ήμασταν ισοσκελισμένοι μέχρι και το 2007 και αμέσως μετά , είχαμε τρύπα σε μέγεθος όπως αυτό του Grand Canyon.

idi>.. ... ο Terens έχει ενα δίκιο... και εγώ δεν ξέρω πολλούς αυτή την στιγμή που θα κατόρθωναν να κάνουν την ΑΕΚ πέρισυ να τερματίζει στην πρώτη τριάδα με το καφενείο που είχαμε δεί όλοι ,με εκείνο το υλικό.... και φέτος και πάλι να ετοιμάζει ομάδα , 2 μέρες πριν την λήξη της προετοιμασίας και να θέλουμε να χτυπήσει και τριάδα πάλι. Αν βρείς κανέναν να το κάνει, χωρίς διοίκηση ουσιαστική... με τους παίκτες να λένε τα καλύτερα για αυτόν (δες δηλώσεις) , .. χωρίς να έχει να πληρωθεί (τον μισό μισθό απο όσο παίρνουν οι άλλοι)... πέστο μας και σε εμάς ρε φίλε να τον μάθουμε.

Εντάξει είχε κάνει μαλακία .. .πρόδοσε το φίλαθλο συναίσθημα του ΑΕΚτζή την δεκαετία του 90... αλλά έλεος ρε πούστη μου. Ακόμα και τους εις θάνατον καταδικασμένους τους δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτό το πράγμα πλέον δείχνει εμπάθεια τουλάχιστον.

Gandalf

irinia
04/10/2009, 08:48
ΔΗΛΑΔΗ............ΟΙ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΚΟΚΟ ΡΕ ΜΑΓΕ........

Έχουν άγχος έπειδή είναι 25-26 χρονών...??καί ό Λόκο δέν έχει έπειδή είναι 34..??
Μήπως αύτά πού έχουν βγάλει μέχρι στιγμής τούς φτάνουν νά ζήσουν σάν
βασιλιάδες μέχρι τά βαθιά γεράματα....??
Έχουν μήπως άγχος γιά τήν καρριέρα τους...??
Άς παίξουν μπάλλα.........τά συμβόλαια δέ γίνονται μόνο μέ τούς μανατζαρέους....!!!
ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...........
ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.
Ήρθε έδώ ό κουτσός καί τόν κάναμε Θεό.....!!!!
Ήρθε ό άλλος άπό τή χώρα τής τεκίλλας πού δέν τόν ήξερε ούτε ή μάνα του καί παίζει
Εύρωπαικά παιχνίδια.
Τούς έκανε ή ΑΕΚ μάγκες καί τούς δύο..........

Akatanomastos
04/10/2009, 17:33
ρε παιδες, ενταξυ ο γαυρος ειναι ανεβασμενος τωρα δεν λεμε οχι,

αλλα αν ειναι οταν δεν εισαι ανεβασμενος να σε σπρωχνουν για να μην χανεις βαθμους(Αεκ, παοκ)
ενω οι αντιπαλοι σου, οταν δεν τραβανε δεν παιρνουν αποτελεσμα δεν γινετε δουλεια ετσι..

ο γαυρος θα το παει αηττητος μεχρι το καλοκαιρι παλι..:rolleyes:

la_villa
05/10/2009, 00:00
εχεις δίκιο

όπως με Αρη,Αεκ,Πανθρακικό
πως μας ξέφυγε

υ.γ πάλι τρέμουλο τους έπιασε και αρχίσαν την γνωστή καραμέλα απο τώρα
:lol: :lol: :lol: :lol:
α ρε Θρύλε....

Akatanomastos
05/10/2009, 00:03
η υπογραφη σου ρε φιλε ειναι φοβερη..

και αποδικνυει τεραστια ποδοσφαιρικη παιδεια..
Ο Α εχασε απο τον Β, ο Γ νικησε τον Β, ΑΡΑ ο Γ νικαει ανετα και τον Α..

για ψαξε να δεις λιγο τι μπαλα επαιξε τελευταιες αγωνιστικες η ατλετικο..

la_villa
05/10/2009, 09:20
μα το έβαλα

γιατι ακόμα και ο ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ κατάλαβε ΤΙ καφενείο είστε....
δεν είπε καμια βλακεία ....είπε μια αλήθεια\

y.g και άσε την ποδοσφαιρική παιδέια απ'έξω
μιλάτε και εσείς για ποδοσφαιρική παιδεία???έλεος δηλ....ντροπή
μας χορτάσατε απο τέτοια....λυπηθείτε μας και λυπηθείτε και ττην καημένη αυτή παιδεία...κρίμα....κρίμα

Lazio
05/10/2009, 10:04
ρε παιδες, ενταξυ ο γαυρος ειναι ανεβασμενος τωρα δεν λεμε οχι,

αλλα αν ειναι οταν δεν εισαι ανεβασμενος να σε σπρωχνουν για να μην χανεις βαθμους(Αεκ, παοκ)
ενω οι αντιπαλοι σου, οταν δεν τραβανε δεν παιρνουν αποτελεσμα δεν γινετε δουλεια ετσι..

ο γαυρος θα το παει αηττητος μεχρι το καλοκαιρι παλι..:rolleyes:

Ποιος ειναι ανεβασμενος ρε φιλε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αμυνα με τα ματια ξερεις τι σημαινει .......και το αποτελεσμα αυτου....Παραρτημα Λειβαδιας - Αρουραιοι 0-3

Akatanomastos
05/10/2009, 15:16
Ποιος ειναι ανεβασμενος ρε φιλε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αμυνα με τα ματια ξερεις τι σημαινει .......και το αποτελεσμα αυτου....Παραρτημα Λειβαδιας - Αρουραιοι 0-3

kala re si, den eipa oti tora bgazei matia:rotflmao: :rotflmao:

apla vlepontas tis faseis, eida oti pleon kanoun mia efkeria tis prokopis, kanoun kana sindiasmo,

oxi to tipota ton proton agonistikon

EVI
05/10/2009, 18:48
(IDI NEYRIASMENOS POLY)\

εχω βγει απο τα ρουχα μου!!!!!!!!!!!!!

βαλτε νετ να δειτε τι παει να πει ελληνικο πρωταθλημα....

ακυρωνει κανονικο γκολ της αεκ για "χερι"

και γκολ της ξανθης με χερι (απο ανυπαρκτο κορνερ) ΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΓΙΟΣ

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ)

ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ !!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ Ο ΕΚΦΩΝΙΤΗΣ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΤ ΣΑΣ!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΙΛΑΒΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ 50-50 ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ....

ΡΕ PSOFOS ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!! Α ΣΙΧΤΙΡ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

ΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ

kalgeorge
05/10/2009, 18:50
νομιζω οτι :

το πρωτο ακυρωθεν γκολ.....δεν υπαρχει, ουτε ο μαντζουρακης δεν το ακυρωνε...νομιζω, δεν ειδα πολλα ρυπλευ..

το γκολ της ξανθης χερι που βγαζει ματι.

το δευτερο γκολ της αεκ, εστω και για λιγο ειναι οφ σαιντ

kalgeorge
05/10/2009, 18:53
βαγγεληηη.....

ρε γαμωτο....νικησε και ο εργοτελης ρε :lol: :lol: :lol:

αλλα τουλαχιστον εχασε η καβαλα, οποτε νταξ....ειστε κοντα ακομα
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

toyar
05/10/2009, 18:55
Αμ η μπάλα που είναι ξεφούσκωτη;;;;;;:evil: :evil:

kalgeorge
05/10/2009, 19:10
νταξ βαγγελη...μπορει λεει να βγαλουν τον Φλισκα ρε.....

τωρα μπορειτε να το γυρισετε :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

vangelis 64
05/10/2009, 19:52
βαγγεληηη.....

ρε γαμωτο....νικησε και ο εργοτελης ρε :lol: :lol: :lol:

αλλα τουλαχιστον εχασε η καβαλα, οποτε νταξ....ειστε κοντα ακομα
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: Ρε θα παλέψουμε σκληρά για το ιντερτότο λέμε!:bigcry: :bigcry:

Τα πρωτοπαλήκαρα πάντως φαίνονται σιγά σιγά.
Δαλούκας,Κάκος...περιμένω να δω κι αυτόν που είχε δώσει πέναλτυ και αλλαγή σε αράουτ υπέρ τού θρύλου.:rotflmao: :rotflmao:
Edit...σε φιλικό:bawl: :bawl:

kalgeorge
05/10/2009, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ρε θα παλέψουμε σκληρά για το ιντερτότο λέμε!:bigcry: :bigcry:

Τα πρωτοπαλήκαρα πάντως φαίνονται σιγά σιγά.
Δαλούκας,Κάκος...περιμένω να δω κι αυτόν που είχε δώσει πέναλτυ και αλλαγή σε αράουτ υπέρ τού θρύλου.:rotflmao: :rotflmao:
Edit...σε φιλικό:bawl: :bawl:

ρε σύ αφου στα εχω πει αλλα αρνεισαι να το καταλαβεις....

τις ΜΙΚΡΕΣ ομαδες, τις σφαζουν ;)
:rotflmao: :rotflmao:

vangelis 64
05/10/2009, 19:54
ρε σύ αφου στα εχω πει αλλα αρνεισαι να το καταλαβεις....

τις ΜΙΚΡΕΣ ομαδες, τις σφαζουν ;)
:rotflmao: :rotflmao: μαρτυριάρη:sad: :sad:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
05/10/2009, 20:02
Αρχισανε τα οργανα??

η οχι ακομα??

Ακουγοντε ακομα μερικοι να λενε ολα τα υπολοιπα εκτος απο τα χαλια σας ε?

irinia
05/10/2009, 20:17
MA TΟΣΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ......??

Είδες φάουλ ρέ Κάκο.......??

Δέν είδες φάουλ...??

Καί σύ ρέ βοηθέ offside...??

καί μείς τά πρόβατα...!!!

Τί φοβούνται.....?? Μή δέν είμαστε 15 βαθμούς πίσω...??

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ....!!!

Γιά τό διεθνή μας ρέφερυ όμως τί βαθμός θά μπεί...??
Όπου μάς βρεί ,μάς καθαρίζει.........
Πέρσυ μέ τή Λάρισσα........στό ΟΑΚΑ
Στόν τελικό ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΓΚΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΤΗΧΤΗ.....
Έσπρωχνε,έσπρωχνε,έσπρωχνε........μέχρι πού τό πήγε 2-2....!!
Σήμερα πολύ εύκολα είδε χέρι έκεί πού δέν ύπήρχε,
δέν είδε έκεί πού ύπήρχε καί έπρεπε νά φάει καί κίτρινη,
δέν είδε πέναλτυ ούτε αύτός ούτε ή ΝΕΤ.........
Έ.....πόσο καλός νά είσαι όταν τόν παίζεις τόν άλλον μονότερμα καί κάθε
5 λεπτά είναι καί κάποιος κάτω,χάνονται οί μπάλλες καί κάνουν 1 λεπτό
κάθε φορά πού έπαιρναν τή μπάλλα σέ στατική φάση...??

ΕΥΓΕ................ΚΑΚΟ............10 ΣΗΜΕΡΑ......!!!

10...........ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΝΕΤ.....!!!

10 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 8,5....!!!

10 ...........ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!

Σκοτωθείτε μόνοι σας πλέον παιδιά.........τό χρήμα είναι κοντά...!!!

idi
05/10/2009, 20:24
η ΑΕΚ σημερα εβαλε ενα καθαροτατο γκολ

και εφαγε ενα "γκολ"απο χερι αντιπαλου απο ανυπαρκτο κορνερ(ηταν αουτ)

το σκορ εγραψε 1-0

μονο που δε κερδισε η ΑΕΚ.....

δε ξερω γιατι παιζουμε ακομα σε αυτο το πουστοπρωταθλημα

δεν εχει κανενα νοημα να μιλαω για μπαλα

για το πως επαιξε η ομαδα μου και για το τι λαθη εκανε. δεν υπαρχει κανενας λογος.

το ποδοσφαιρο λεει οτι οταν βαζεις ενα γκολ και ο αντιπαλος κανενα κερδιζεις. δε χανεις. τα αλλα ειναι για τους κομπλεξικους να βγαλουν μενος κατα της ΑΕΚ

ντροπη και αισχος. καμια λυπη.... νευρα πολλα.

αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο... αυτο ειναι η σουφραλιγκ του κοκκαλη.+_

kalgeorge
05/10/2009, 20:39
μαρτυριάρη:sad: :sad:

ελα ρε μην κανεις ετσι....θα ανεβειτε καποια στιγμη :rotflmao: :bigcry:

κατσε να δεις πως το ελεγαν καποιοι......
κανει κρυο εκει στους -.......:bawl: :bigcry: :rotflmao:

vangelis 64
05/10/2009, 20:47
ελα ρε μην κανεις ετσι....θα ανεβειτε καποια στιγμη :rotflmao: :bigcry:

κατσε να δεις πως το ελεγαν καποιοι......
κανει κρυο εκει στους -.......:bawl: :bigcry: :rotflmao: Κι εγώ,αν ήμουν πρώτος σ' αυτό το μπουρδέλο,τα γέλια θά 'βαζα.:smokin:

kalgeorge
05/10/2009, 20:48
Κι εγώ,αν ήμουν πρώτος σ' αυτό το μπουρδέλο,τα γέλια θά 'βαζα.:smokin:

ωραια δικαιολογια ρε φιλε ......το λες επειδη δνε προκειται ποτε να εισαι πρωτος ετσι ;
:bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
05/10/2009, 20:48
καλα ρε χανουμια χασατε?:rotflmao: :bigcry:

ρε βιλλα, η ΞΑΝΘΗ την παει φιφα πολο την Μπενφικα:bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol: :bigcry:

vangelis 64
05/10/2009, 20:49

Σήμερα πολύ εύκολα είδε χέρι έκεί πού δέν ύπήρχε,
δέν είδε έκεί πού ύπήρχε καί έπρεπε νά φάει καί κίτρινη,
Ντάξει ρε συ..50-50 το έπαιξε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

LogOutGoRide
05/10/2009, 20:50

Νομίζεις

Ειλικρινά βλέπεις χέρι;

το σκορ εγραψε 1-0

Φυσικά .Η Ξάνθη έβαλε ένα η ΑΕΚ κανένα

Έλα ντε ουστ

Να ξέρατε και τι είναι αυτό

Της κοντής της ψ@ οι τρίχες της φταίνε

Δεν ξαναγράφω εδώ :wave2:

vangelis 64
05/10/2009, 20:50
ωραια δικαιολογια ρε φιλε ......το λες επειδη δνε προκειται ποτε να εισαι πρωτος ετσι ;
:bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ε βέβαια!Ούτε παιχταράδες έχω,ούτε προεδράδες ούτε τίποτα.Ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα.:D

vangelis 64
05/10/2009, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos

Δεν ξαναγράφω εδώ :wave2: Όχι ρε γαμώτο...:sad:

kalgeorge
05/10/2009, 20:52
Ε βέβαια!Ούτε παιχταράδες έχω,ούτε προεδράδες ούτε τίποτα.Ρίχνω άδεια να πιάσω γεμάτα.:D

πουλοβερακι λεμεε.....ερχονται δυσκολοι καιροι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lazio
05/10/2009, 20:55

το σκορ εγραψε 1-0

μονο που δε κερδισε η ΑΕΚ.....

για το πως επαιξε η ομαδα μου και για το τι λαθη εκανε. δεν υπαρχει κανενας λογος.

το ποδοσφαιρο λεει οτι οταν βαζεις ενα γκολ και ο αντιπαλος κανενα κερδιζεις. δε χανεις. τα αλλα ειναι για τους κομπλεξικους να βγαλουν μενος κατα της ΑΕΚ

ντροπη και αισχος. καμια λυπη.... νευρα πολλα.

Εχεις δικιο να φωναζεις ....... καθαροτατο το γκολ ....ποιος ηταν διαιτητης φυσικα...... τα καρκινωματα της παραγκας εξακολουθουν να αλοιωνουν ανα πασα στιγμη το αμοιρο Ελληνικο πρωταθλημα

STOYBI
05/10/2009, 21:34
Ρε παιδια.....

Μπορειτε να μου εξηγησετε και εμενα......

Ο Ολυμπιακος..... Τι σας φταιει στο παιχνιδι σας με την Ξανθη....

Τι Οφελος εχει παραπανω απο τον ΧΨΩ που ειναι απο επανω σας...???

:confused:

kalgeorge
05/10/2009, 21:36
Ρε παιδια.....

Μπορειτε να μου εξηγησετε και εμενα......

Ο Ολυμπιακος..... Τι σας φταιει στο παιχνιδι σας με την Ξανθη....

Τι Οφελος εχει παραπανω απο τον ΧΨΩ που ειναι απο επανω σας...???

:confused:

φοβουνται ρε μην ανακαμψει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
05/10/2009, 21:36
ελα μωρε παναθα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ :look:

STOYBI
05/10/2009, 21:40
φοβουνται ρε μην ανακαμψει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι θες να μας πεις και εσυ ρε φιλε..... :mad:

Οτι εισαι καλλυτερος απο την Μπενφικα...???? :smokin:

( Γελακια δεν βαζω..... Φαιρ πλευ στον φιλο μου τον Ιντι...! ) :winka:

kalgeorge
05/10/2009, 21:44
Τι θες να μας πεις και εσυ ρε φιλε..... :mad:

Οτι εισαι καλλυτερος απο την Μπενφικα...???? :smokin:

( Γελακια δεν βαζω..... Φαιρ πλευ στον φιλο μου τον Ιντι...! ) :winka:

δεν ξερω πως πανε αυτα ρε, εχασα τον λογαριασμο

STOYBI
05/10/2009, 21:51
Εχεις δικιο να φωναζεις ....... καθαροτατο το γκολ ....ποιος ηταν διαιτητης φυσικα...... τα καρκινωματα της παραγκας εξακολουθουν να αλοιωνουν ανα πασα στιγμη το αμοιρο Ελληνικο πρωταθλημα

http://www.youtube.com/watch?v=kRykRyVZ4gE

Lazio
05/10/2009, 21:56
http://www.youtube.com/watch?v=kRykRyVZ4gE

Γελα γελα..... εγω ομως θα γελασω αργοτερα :wave2:

el_hymador
05/10/2009, 22:22
Οχι χειρουργειο...μπαλτας βγηκε στη Ξανθη!!!

εχει τα δικια του ο idi και ο καθε ΑΕΚτζης... αυτο ηταν καταφανεστατη προσπαθεια για αλοιωση του αποτελεσματος...

τωρα αν οι γαυροι σφυριζουν αδιαφορα, υπενθυμιζω τις "συγγενικες" σχεσεις που εχουν τα δυο σωματεια (γαυρος-Ξανθη), το τσιμπησαν το τριποντο οι Θρακιωτες ποιος ξερει με τι ανταλαγμα...θα δειξει...για οποιον γαυρο βγει και γραφει τα δικα του να του θυμισω την πολυχρονη καραμελα του ΟΦΗ...λουστειτε τα τωρα και λυστε μου μια απορια...το προπονητικο της Ξανθης με πιανου λεφτα φταχτηκε; ΟΕΟ;

Για εμας με τη Λαρισα τωρα μας βοηθησε πολυ η τυχη...χασαν πολλα οι βυσιΝι και βαλαμε κουλα γκολ εμεις...σκοραρε μεχρι και ο Βυντρα, ελεος...:bigcry: τεσπα 6Χ6 και συνεχιζουμε...

la_villa
05/10/2009, 23:39
έχουν χάσει τον μπούσουλα τελείως...απάλευτοι

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

περιμένω στους αγώνες τις εθνικής σχόλια για τον Θρύλο...
παραδεχτείτε το ....αναπνέετε για τον Θρύλο....

la_villa
05/10/2009, 23:46
ρε βιλλα, η ΞΑΝΘΗ την παει φιφα πολο την Μπενφικα:bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol: :bigcry:

άστω μικρε
μην μας δείχνεις άλλο πόσο εύκολα τα πιάνεις....
θέλεις πολύ ανάλυση για να το καταλάβεις...

και μην ξεχνάς ε....Πουρσαιτίδης
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

idi
05/10/2009, 23:49
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=26002

δειτε και τη περιπτωση που ζηταει πεναλτυ ο μπλανκο. στην αρχη νομιζα οτι επεσε μονος του( γαμαει η ΝΕΤ...) τωρα που το βλεπω καλα στη αρχη φαινεται καθαρα οτι τον τραβαει απο το χερι ο αμυντικος...

idi
05/10/2009, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos

Νομίζεις

Ειλικρινά βλέπεις χέρι;

το σκορ εγραψε 1-0

Φυσικά .Η Ξάνθη έβαλε ένα η ΑΕΚ κανένα

Έλα ντε ουστ

Να ξέρατε και τι είναι αυτό

Της κοντής της ψ@ οι τρίχες της φταίνε

Δεν ξαναγράφω εδώ :wave2:

εσυ βλεπεις μπαλα φιλε μου...

kalgeorge
06/10/2009, 07:59
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=26002

δειτε και τη περιπτωση που ζηταει πεναλτυ ο μπλανκο. στην αρχη νομιζα οτι επεσε μονος του( γαμαει η ΝΕΤ...) τωρα που το βλεπω καλα στη αρχη φαινεται καθαρα οτι τον τραβαει απο το χερι ο αμυντικος...

kala ayto tou blanco den to edine oute o ntemis

el_hymador
06/10/2009, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
έχουν χάσει τον μπούσουλα τελείως...απάλευτοι

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

περιμένω στους αγώνες τις εθνικής σχόλια για τον Θρύλο...
παραδεχτείτε το ....αναπνέετε για τον Θρύλο....

Δεν καταλαβες καλα...ειναι ακριβως το ιδιο με εσας που βλεπατε φαντασματα με τον ΟΦΗ επι δεκαετιες...φυσικα δεν εξισωνω τον εαυτο μου με ενα γαυρο (αλοιμονο!!!) αλλα θα τα λουστειτε τωρα...

δεν μας ειπες ομως...ποσο μας βοηθησε η διαιτησια με την Λαρισα ρε συ; γιατι με Αρη, Αεκ κτλ τραγουδαγες...

Gandalf dr685sm
06/10/2009, 08:31
Ναι εντάξει... μας έσφαξε ο Κάκος και χάσαμε... αλλά ήταν θέαμα αυτό;

Και αν θέλετε , ας νιώσουμε και εμείς το σφάξιμο όπως το είχε φάει η Ξάνθη πέρισυ στον προημιτελικό κυπέλου... ή το ξεχάσαμε αυτό;

Εμένα αυτό που με χάλασε ήταν η εικόνα της ομάδας που με καμινάδες προσπαθούσε να βάλει goal. ΡΕ ΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΡΣΙ ΕΞΩ ΓΜΤ ΜΟΥ;;;; έχεις τον Σκόκο και Μπλάνκο που σέρντονται... έχεις τον Μαντούκα που δεν φαίνεται .. και βγάζεις τον μόνο παίκτη που έκανε να λαχανιάζουν οι αμυντικοί της Ξάνθης;

Είναι δυνατόν;

Επί 60+ λεπτά έχεις Αραούχο και Χέρσι να είναι ο μόνος κίνδυνος απο την δεξιά πλευρά και βγάζεις τον έναν; Όταν απο την άλλη πλευρά Σκόκο, Μπλάνκο, Μαντούκα δεν βλέπονται; Ρε πούστη μου απο την τηλεόραση το βλέπαμε... εκείνος δεν το έβλεπε;

Περαστικά μας...

Υ.Γ. και ναι ήταν αλλοίωση αποτελέσματος.... αλλά με τα χάλια που είχαμε δεν έχω διάθεση να μιλήσω για αυτό.

Gandalf

la_villa
06/10/2009, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν μας ειπες ομως...ποσο μας βοηθησε η διαιτησια με την Λαρισα ρε συ; γιατι με Αρη, Αεκ κτλ τραγουδαγες...

αυτόν τον αγώνα δεν τον είδα....αλλά φαντάζομαι το σπρώξιμο το έκανε στάνταρ

δεν πιστεύω να χάλασε το σερί τους ο διαιτητης (το σερι των διαιτητων λέω ε)

κατα τ'αλλα για τον ΟΦΗ δεν δηλώσεις περί ομάδας-δορυφόρου παλαιού παίκτης σας....εγώ πλέον τι να πω...τα λενε οι παίκτες...τα δικά μας περνάνε σε 2η μοίρα
αλλά είπαμε....κρυμένοι πίσω απο την παπαρούνα....:lol: :lol:
αλλά τι σχέση έχουν οι δορυφόροι σας με το ότι σε όλα σας φταίει ο κόκκαλης...???
κόψιμο θα σας πιάνει...θα σας φταίει ο κόκκαλης
δεν θα σας κάθεται η γκόμενα...θα σας φταίει ο κόκκαλης
βασικά ότι και να σας γίνετε ....θα κρύβεστε πίσω απο τον κόκκαλη
κλασσική βάζελοι....έτσι σας μάθαν ...έτσι κάνετε