View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
kalgeorge
06/10/2009, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ναι εντάξει... μας έσφαξε ο Κάκος και χάσαμε... αλλά ήταν θέαμα αυτό;
μαγε θα σου πω κατι που το ξερω απο εναν επιχειρηματια γνωστο μου που ασχολειται με χορηγιες ΜΕΓΑΛΩΝ Α.Ε. και τετοια (δεν με απασχολει αν με πιστεψεις ή οχι, απλα θα σου δωσω μια εικονα για το τι εγινε εχτες)
ο ολυμπιακος εχει δυο ομαδες απο την Α εθνικη...
ξανθη και εργοτελη.
:wave2:
Gandalf dr685sm
06/10/2009, 10:00
Γιώργο.. μαζί σου.. ακόμα θυμάμαι την παραγγελία για 40+ αυτοκίνητα παραμονή αγώνα, στην τοπική Skoda...
Αλλά δεν μιλάω για αυτό. Μιλώ για το χάλι που είδα χθες. Λες και άλλοι έπαιζαν με την Μπενφίκα και άλλοι στην Ξάνθη.
Οτι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος υπήρξε και έβγαζε μάτια. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Οχι φέτος που η πρώτη θέση δίνει ζεστά χρήματα ομίλων CH.L. χωρίς προκριματικά... άρα χωρίς ρίσκο.
Gandalf
kalgeorge
06/10/2009, 10:19
Γιώργο.. μαζί σου.. ακόμα θυμάμαι την παραγγελία για 40+ αυτοκίνητα παραμονή αγώνα, στην τοπική Skoda...
Αλλά δεν μιλάω για αυτό. Μιλώ για το χάλι που είδα χθες. Λες και άλλοι έπαιζαν με την Μπενφίκα και άλλοι στην Ξάνθη.
Οτι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος υπήρξε και έβγαζε μάτια. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Οχι φέτος που η πρώτη θέση δίνει ζεστά χρήματα ομίλων CH.L. χωρίς προκριματικά... άρα χωρίς ρίσκο.
Gandalf
κοιτα η γνωμη μου ειναι οτι δεν διαφερει κατι ειτε παιζει η πρωτη θεση ειτε οχι.
η αεκ δεν ειναι φοβητρο...οποτε...:wave2:
3x1 = 3
3x2 = 6
3x3 = 9
3x4 =12
3x5 =15
3x6 =18
Θα μάθετε όλοι τη προπαίδεια φέτος
:p :p :rotflmao: :rotflmao: :p :p :rotflmao: :rotflmao:
μαγε οταν βλεπεις σφαγη στο γονατο δε μπορεις να μιλας για μπαλα.... ετσι απλα...
και ναι δε μου αρεσε καθολου η ΑΕΚ χθες... αλλα δε μπορω να μιλαω για μπαλα οταν βλεπω τετοια πραματα... δε μιλαμε για μια φαση.... μιλαμε για κ-α-ρ-α-σ-τ-η-μ-ε-ν-ο αποτελεσμα.... στο παρατημα του γαυρου....
αν εκανε ΑΕΚ το 0-1 στο 13... το κοντερ θα εγραφε 3 ή 4-0 στο τελος.... μετα τπ γκολ η ξανθη επαιξε 11 πισω και παιχτηκε 10 λεπτα μπαλα στο δευτερο ημιχρονο
η κατοχη μπαλας ηταν 32-68% !!!!!!!!!! τι να λεμε.... γαμω τη σουφραλιγκ.... καταστροφη του αθληματος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
κοιτα η γνωμη μου ειναι οτι δεν διαφερει κατι ειτε παιζει η πρωτη θεση ειτε οχι.
η αεκ δεν ειναι φοβητρο...οποτε...:wave2:
ναι ρε φιλε δεν ειναι φοβιτρο οταν ερχεσαι και παιζεις ταμπουρι μαζι της.... οταν δε μπορεις να παιξεις καλυτερη μπαλα απο αυτην... ασχετα τα αποτελεσματα.... αλλα απο την αλλη δεν ειναι φοβοτρο οταν αντι να ειναι πρωτη τωρα ... ειναι 10η... απο "ανθρωπινα λαθη"...
φυσικα δεν ειναι φοβοτρο μια ομαδα που δε τη σεβονται.....
αν το λες ετσι... ειμαι μαζι σου....
kalgeorge
06/10/2009, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι ρε φιλε δεν ειναι φοβιτρο οταν ερχεσαι και παιζεις ταμπουρι μαζι της.... οταν δε μπορεις να παιξεις καλυτερη μπαλα απο αυτην... ασχετα τα αποτελεσματα.... αλλα απο την αλλη δεν ειναι φοβοτρο οταν αντι να ειναι πρωτη τωρα ... ειναι 10η... απο "ανθρωπινα λαθη"...
φυσικα δεν ειναι φοβοτρο μια ομαδα που δε τη σεβονται.....
αν το λες ετσι... ειμαι μαζι σου....
πανω κατω τα ιδια λεμε....δεν τη σεβεσαι γιατι σεβεσαι μονο τις μεγαλες ομαδες.
αλλα , χωρις πλακα τωρα, μονο τα ανθρωπινα οπως λες λαθη φταινε που ειναι εκει η αεκ?
δηλαδη σε 6 αγωνιστικες την εχουν σφαξει 6 φορες???
ο ολυμπιακος εχει δυο ομαδες απο την Α εθνικη...
ξανθη και εργοτελη.
Ασε για την ξανθη να δειξει ο καιρος.....
Αλλα ο εργοτελης...???? :lol: :lol:
5 ( πεντε σε φιλικο ) τις προαλες απο δικη μου ομαδα.....????? :uplate:
Ε... Ακουγετε καπως ρε φιλε.......
Gandalf dr685sm
06/10/2009, 10:52
kalogoerge, κατά την γνώμη μου σίγουρα οχι...
αλλά σε δύο παιχνίδια σίγουρα , έχοντας -6 σε σημείο μάλιστα που όλοι αρχίζουν και παίρνουν μπρος για να παίξουν μπάλα. Όπως και να το κάνεις είναι σαν να σου λέει πως οτι και να ΄κάνεις εσύ δεν πρέπει να κερδίσεις. Σου σπάει τον τσαμπουκά και έχει και αυτό την συμβολή του , στην όλη κατάσταση.
Αλλά κατά την γνώμη μου , η ΑΕΚ έχει πολύ σοβαρά προβλήματα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι. Και αυτό είναι που την χαλάει τόσο πολύ. Κυρίως το δεύτερο.
Γιατί χωρίς διοίκηση , ούτε να τρίξεις τα δόντια παικτών μπορείς, ούτε φυσικά να έρθεις σε διένεξη με τα όσά γίνονται εις βάρος της ομάδος απο διάφορους. Για σκέψου λίγο... τα χθεσινά θα τα έκανε ο Κάκος αν ήταν ακόμα ο Ψωμιάδης ας πούμε;... (που κατέκαψε την ομάδα βέβαια ώς εγκληματίας , αλλά τέτοια σκηνικά δεν είχαμε ποτέ). Δυστυχώς στην βρωμολίγκα, μόνο έτσι είναι δυνατόν να επιβιώσεις... με τέτοιες τακτικές.
Gandalf
kalgeorge
06/10/2009, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ασε για την ξανθη να δειξει ο καιρος.....
Αλλα ο εργοτελης...???? :lol: :lol:
5 ( πεντε σε φιλικο ) τις προαλες απο δικη μου ομαδα.....????? :uplate:
Ε... Ακουγετε καπως ρε φιλε.......
αρα κωστα σταματαει η καραμελα για τον οφη.
αφου και τιτλο μας εχει στερησει και εξοδο στο ουεφα :wave2:
αρα κωστα σταματαει η καραμελα για τον οφη.
αφου και τιτλο μας εχει στερησει και εξοδο στο ουεφα :wave2:
H καραμελα αυτη δεν λιωνει ποτε......
( Εκτος αν θες να κρυβεσε πισω απο το μικρο σου δαχτυλακι...)
Εχω απειρα παραδειγματα απο τα "υποκαταστηματα " του γαυρου που σας κωλοτουμπιασαν για τα καλα...
Απο προοδευτικες..... μεχρι και ιωνικους ( που σας εδωσε τον τελευταιο τιτλο σας...)
kalgeorge
06/10/2009, 11:08
Εχω απειρα παραδειγματα απο τα "υποκαταστηματα " του γαυρου που σας κωλοτουμπιασαν για τα καλα...
Απο προοδευτικες..... μεχρι και ιωνικους ( που σας εδωσε τον τελευταιο τιτλο σας...)
δεν καταλαβες, δεν διαφωνησα ποτε με τον οφη.
απλα ηταν απαντηση στο " επιχειρημα " σου οτι σας νικησε σε φιλικο
kalgeorge
06/10/2009, 11:09
και κανεις απο αυτους που ανεφερες δεν μας εδωσε τον τελευταιο τιτλο μας.
το 04 μονο απο τον γαυρο θα το χαναμε, και την τελευταια αγωνιστικη θυμασαι κοντρα σε αντιποδοσφαιρο το πηραμε
δεν καταλαβες, δεν διαφωνησα ποτε με τον οφη.
απλα ηταν απαντηση στο " επιχειρημα " σου οτι σας νικησε σε φιλικο
Το επιχειρημα μου ειναι τα 5 .... Οχι η ηττα..!
το 04 μονο απο τον γαυρο θα το χαναμε, και την τελευταια αγωνιστικη θυμασαι κοντρα σε αντιποδοσφαιρο το πηραμε
Δες την συγκεκριμενη χρονια απο ποια υποκαταστηματα του ο γαυρος εχασε βαθμους....
Θα εκπλαγεις....
kalgeorge
06/10/2009, 11:11
Το επιχειρημα μου ειναι τα 5 .... Οχι η ηττα..!
συμβαινουν....
και ο οφη μας εριξε 4αρα και μαλιστα σε κανονικη περιοδο
συμβαινουν....
Μονο που σε εμας.....
Πρποπονητης ( εργοτελη ) και παιχτες ειναι στην θεση τους... :winka:
kalgeorge
06/10/2009, 11:13
Δες την συγκεκριμενη χρονια απο ποια υποκαταστηματα του ο γαυρος εχασε βαθμους....
Θα εκπλαγεις....
ο παναθηναικος πηγε αηττητος..(μια ισοπαλια νομιζω)...οποτε δεν μας ενοιαζε τι εκανε ο γαυρος
kalgeorge
06/10/2009, 11:14
Μονο που σε εμας.....
Πρποπονητης και παιχτες ειναι στην θεση τους... :winka:
και σε μας....προπερσυ εγινε αν θυμασαι και δεν εχει αλλαξει κατι
ο παναθηναικος πηγε αηττητος..(μια ισοπαλια νομιζω)...οποτε δεν μας ενοιαζε τι εκανε ο γαυρος
Σωστα...!!!
Υπο αλλες συνθηκες ομως.... Θα σας ενοιαζε και πολυ μαλιστα..! :D
δηλαδη σε 6 αγωνιστικες την εχουν σφαξει 6 φορες???
γιατι 6 ηττες εχουμε?
3 ηττες αντι για...1 (με το ΠΑΟ χασαμε δικαια γιατι δε παιξαμε μπαλα... εγω δε κολλαω σε ενα φαουλ στο κετρο του γηπεδου αυτα ΔΕ κρινουν ενα αγωνα...)
για βαλε βαθμολογια: +6 για ΑΕΚ και -3 για γαυρο και μετα πες μου που αν θα ειμασταν 2οι ή οχι???!!! δηλ τα αυτονοητα θα λεμε???
kalgeorge
06/10/2009, 11:30
γιατι 6 ηττες εχουμε?
3 ηττες αντι για...1 (με το ΠΑΟ χασαμε δικαια γιατι δε παιξαμε μπαλα... εγω δε κολλαω σε ενα φαουλ στο κετρο του γηπεδου αυτα ΔΕ κρινουν ενα αγωνα...)
για βαλε βαθμολογια: +6 για ΑΕΚ και -3 για γαυρο και μετα πες μου που αν θα ειμασταν 2οι ή οχι???!!! δηλ τα αυτονοητα θα λεμε???
δεν θυμαμαι τα παιχνιδια της αεκ και του γαυρου για να μπορεσω να κρινω ποσοι ποντοι θα επρεπε να προστεθουν-αφαιρεθουν απο ποιους
συμβαινουν....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
06/10/2009, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
βασικά ότι και να σας γίνετε ....θα κρύβεστε πίσω απο τον κόκκαλη
κλασσική βάζελοι....έτσι σας μάθαν ...έτσι κάνετε
οπως εσεις εδω και 13 χρονια βασιζετε την επαρση πισω απ την ευννοια του παρασκηνιου!
Νοοτροποια γαυρου......τζαμπα μαγκας και μιλα παντα εκ του ασφαλους.
:lol: :bigcry: :lol:
Gandalf dr685sm
06/10/2009, 18:02
επιτέλους κάποιος μίλησε... οχι τίποτα άλλο , αλλά για να μην νομίζουν οτι τρώμε κουτόχορτο για το τι συμβαίνει.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=109425
Gandalf
kalgeorge
06/10/2009, 18:18
για τους καραγκουνικους
http://markakis.yooblog.gr/
kalgeorge
06/10/2009, 18:22
επιτέλους κάποιος μίλησε... οχι τίποτα άλλο , αλλά για να μην νομίζουν οτι τρώμε κουτόχορτο για το τι συμβαίνει.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=109425
Gandalf
ρε μαγε μαζεψτε τον ναρκομανη λεμε :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
ακους μας φοβουνται οι ολυμπιακος και παναθηναικος ....ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
και κατι αλλο....οταν εσφαζαν περυσι την ξανθη ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ....που ηταν ο δημητριαδης να βγει να πει για τα αισχη της διαιτησιας;;
la_villa
06/10/2009, 19:22
είπε και μία αλήθεια
"Είναι πασιφανές ότι φέτος ευνοείται ο Παναθηναϊκός"
καλά τα βαζέλια σίγουρα θα απορείτε που....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
απο κει κ πέρα....ο βάζελος σίγουρα τους φοβάται....τόσα χρόνια έχει να πάρει την 2η θέση...
και φέτος προσπαθεί να την εξασφαλίσει απο νωρίς....3η3η 3η βαρέθηκε...ολοταχώς για ττην 2η φέτος
Gandalf dr685sm
06/10/2009, 19:42
που ηταν ο δημητριαδης να βγει να πει για τα αισχη της διαιτησιας;;
- Δεν ήταν manager στην ΑΕΚ μήπως;
- Όπου είναι και οι διάφοροι υποστηρικτές των κόκκινων και των πράσινων όταν σφάζονται άλλοι;
Σε κάθε περίπτωση κάποιος έπρεπε να μιλήσει γιατί το πράγμα είχε παραγίνει. Και για την ιστορία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ , παραδέχθηκε οτι μπορεί να είναι και πιθανό λάθος του διαιτητή.
Gandalf
kalgeorge
06/10/2009, 19:53
- Δεν ήταν manager στην ΑΕΚ μήπως;
- Όπου είναι και οι διάφοροι υποστηρικτές των κόκκινων και των πράσινων όταν σφάζονται άλλοι;
Σε κάθε περίπτωση κάποιος έπρεπε να μιλήσει γιατί το πράγμα είχε παραγίνει. Και για την ιστορία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ , παραδέχθηκε οτι μπορεί να είναι και πιθανό λάθος του διαιτητή.
Gandalf
δεν με καταλαβες...
απλα σου λεω οτι οταν εγινε η σφαγη με την αεκ...δεν ακουσα κανεναν αλλον εκτος απο τους ξανθιωτες να μιλαει....τοτε δεν πληγωναν το ελληνικο πρωταθλημα; μονο οταν χανει η αεκ πληγωνεται.;;
και κατι που δεν εχεις καταλαβει...ουτε εσυ ουτε οι υπολοιποι.....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ.....
το αεκακι ειναι το κκε της ελλαδος.
ισως να βγει πρωθυπουργος ΜΙΑ φορα στο τοσο.
μεχρι τοτε ομως κανεις δεν ασχολειται.
[B
(με το ΠΑΟ χασαμε δικαια γιατι δε παιξαμε μπαλα... εγω δε κολλαω σε ενα φαουλ στο κετρο του γηπεδου αυτα ΔΕ κρινουν ενα αγωνα...)
[/B]
Για να τα λεμε ολοκληρωμενα ιντι....
(με το ΠΑΟ χασαμε δικαια γιατι δε παιξαμε μπαλα... εγω δε κολλαω σε ενα φαουλ στο κετρο του γηπεδου ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ( ΓΕΝΗΣΕ ) ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΑΣ αυτα ΔΕ κρινουν ενα αγωνα...
Ουτε και ενα πεναλτυ ( που μπορει και να το χανατε) κρινει εναν αγωνα...
Αλλα δεν ειναι ετσι......
Για τον Κυργιακο λες....???? :confused:
kalgeorge
06/10/2009, 21:29
Για τον Κυργιακο λες....???? :confused:
ποιον κυριακο...που κολλαει αυτος...
ποιον κυριακο...που κολλαει αυτος...
Για το αντιποδοσφαιρο που λες παραπανω.... ( ηθελα να σε ρωτησω για αυτο..)
kalgeorge
06/10/2009, 21:37
Για το αντιποδοσφαιρο που λες παραπανω.... ( ηθελα να σε ρωτησω για αυτο..)
για οσους αντιμετωπισαμε , και συγκεκριμενα την τελευταια αγωνιστικη
δεν με καταλαβες...
απλα σου λεω οτι οταν εγινε η σφαγη με την αεκ...δεν ακουσα κανεναν αλλον εκτος απο τους ξανθιωτες να μιλαει....τοτε δεν πληγωναν το ελληνικο πρωταθλημα; μονο οταν χανει η αεκ πληγωνεται.;;
και κατι που δεν εχεις καταλαβει...ουτε εσυ ουτε οι υπολοιποι.....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ.....
το αεκακι ειναι το κκε της ελλαδος.
ισως να βγει πρωθυπουργος ΜΙΑ φορα στο τοσο.
μεχρι τοτε ομως κανεις δεν ασχολειται.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ.... ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟ ... ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΣΕ "-ΑΚΙ" ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΕΣ
Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ. Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΟΠΩΣ Η ΦΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ
ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΥΣ ΠΟΥ "ΚΑΙ ΚΑΛΑ" ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ (ΑΛΛΑ ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΗΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ.... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
kalgeorge
06/10/2009, 21:54
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ.... ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟ ... ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΣΕ "-ΑΚΙ" ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΕΣ
Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ. Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΟΠΩΣ Η ΦΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ
ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΥΣ ΠΟΥ "ΚΑΙ ΚΑΛΑ" ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ (ΑΛΛΑ ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΗΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ.... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
οχι ρε γιατι να φυγετε.....καθιστε εδω, μετα με ποιον θα γελαμε εμεις ;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειδικα με το πελατη μου ελιωσα:rotflmao: :rotflmao:
να σαι καλα ρε γνωστη, ομαδουλα της τεσσαρας μας. :wave2:
Απο συνεντευξη Δημητριαδη ( κλεινοντας αυτην )
Για το αν ήταν ο Μελισσανίδης αν θα υπήρχε σεβασμός προς την ΑΕΚ:
«Ο Μελισσανίδης στην πορεία του και στην προεδρία του έδειξε τι έκανε και αν μπορούσαν να πειράξουν την ΑΕΚ».
Και μετα απο τις "συμπτωματικες" αλεπαληλες αδικιες.....
Θα ερθει ο Σωτηρας..... :winka:
Κοιμηθητε ησυχοι.....
Το σχεδιο προχωραει......
Τοτε την αεκ δεν θα την ακουμπαει κανεις......
blackbusa
07/10/2009, 01:21
Roma-Napoli 2-1....stadio Olimpico...GRANDE FRANCESCO TOTTI 2 γκολαρες με ενα ποδι (νταξ το πρωτο ηταν κολοφαρδο)....σφαχτητε για το ελληνικο μπουρδελο που ουτε μπαλλα δεν μας αφηνουν να χαρουμε...μπαλλα....ΜΠΑΛΛΑ....οχι μονο οπαδικο που ανηκουμε ολοι σε μια ομαδα...ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ....και μετα ο καθενας γαμαει με ξενα @@....συνεχειστε τωρα....
kalgeorge
07/10/2009, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Roma-Napoli 2-1....stadio Olimpico...GRANDE FRANCESCO TOTTI 2 γκολαρες με ενα ποδι (νταξ το πρωτο ηταν κολοφαρδο)....σφαχτητε για το ελληνικο μπουρδελο που ουτε μπαλλα δεν μας αφηνουν να χαρουμε...μπαλλα....ΜΠΑΛΛΑ....οχι μονο οπαδικο που ανηκουμε ολοι σε μια ομαδα...ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ....και μετα ο καθενας γαμαει με ξενα @@....συνεχειστε τωρα....
ρε πανο, σαν χθεσινος κανεις...απορω πως σου ηρθε και τα εγραψες αυτα τωρα.
εξαλου και αν το αεκακι δεν ειχε μπαγεβιτς και εσυ εδω θα ησουν και θα εκανες την πλακα σου....
anyway :wave2:
blackbusa
07/10/2009, 10:40
ρε πανο, σαν χθεσινος κανεις...απορω πως σου ηρθε και τα εγραψες αυτα τωρα.
εξαλου και αν το αεκακι δεν ειχε μπαγεβιτς και εσυ εδω θα ησουν και θα εκανες την πλακα σου....
anyway :wave2:
Γιωργο μετα απο ενα τριημερο στην Ρωμη...θυμηθηκα πως ειναι να βλεπεις μπαλλα...οχι μονο απο θεμα τεχνικης των παιχτων...αλλα απο τις γενικης συμπεριφορας ολων των οργανων...εδω που γυρισα διαβασα για σφαγη της Αεκ....για τον προεδρο τις πιο σκανδαλοδος ευνοημενης ομαδας τα τελευταια χρονια να ζηταει 50-50 διαιτησια (σε οσους αγωνες του ολυμπιακου δεν ειδα καπου να αδικειτε)...τον αμεσα αντιπαλο χωρις να παιζει μπαλλαρα να κερδιζει χαρης και σε μικροσφυριγματα που δεν γινονται...την ομαδα που γουσταρω να μην παιζει βεβαια μπαλλαρα αλλα να μην τις δεινουν αυτα που δικαιουτε...κλπ...κλπ...τι να λεμε τωρα...εγω σοβαρα δεν μου κανει κεφι να κανω πλακα...και δεν το λεω γιατι η Αεκ παει χαλια (λεμε τωρα)...θα το ελεγα και αν ηταν πρωτη εχοντας τα κοζια υπερ της....εγω θελω και γουσταρω να βλεπω μπαλλα...οχι πιος ειναι πιο λαμογιο...και οτι καταλαβες καταλαβες...
υ.γ. ηταν δεν ηταν ο Μπαγεβιτς...η ειμουνα πρωτος με 20 ποντους διαφορα (που δεν παιζει με την καμμια αφου ειναι πολλα τα λεφτα του Τσου Λου)....αν εβλεπα αυτα που γινονται και ηταν ευνοημενη η ομαδα μου ετσι....παλι τα ιδια θα ελεγα...
kalgeorge
07/10/2009, 10:43
Γιωργο μετα απο ενα τριημερο στην Ρωμη...θυμηθηκα πως ειναι να βλεπεις μπαλλα...οχι μονο απο θεμα τεχνικης των παιχτων...αλλα απο τις γενικης συμπεριφορας ολων των οργανων...εδω που γυρισα διαβασα για σφαγη της Αεκ....για τον προεδρο τις πιο σκανδαλοδος ευνοημενης ομαδας τα τελευταια χρονια να ζηταει 50-50 διαιτησια (σε οσους αγωνες του ολυμπιακου δεν ειδα καπου να αδικειτε)...τον αμεσα αντιπαλο χωρις να παιζει μπαλλαρα να κερδιζει χαρης και σε μικροσφυριγματα που δεν γινονται...την ομαδα που γουσταρω να μην παιζει βεβαια μπαλλαρα αλλα να μην τις δεινουν αυτα που δικαιουτε...κλπ...κλπ...τι να λεμε τωρα...εγω σοβαρα δεν μου κανει κεφι να κανω πλακα...και δεν το λεω γιατι η Αεκ παει χαλια (λεμε τωρα)...θα το ελεγα και αν ηταν πρωτη εχοντας τα κοζια υπερ της....εγω θελω και γουσταρω να βλεπω μπαλλα...οχι πιος ειναι πιο λαμογιο...και οτι καταλαβες καταλαβες...
υ.γ. ηταν δεν ηταν ο Μπαγεβιτς...η ειμουνα πρωτος με 20 ποντους διαφορα (που δεν παιζει με την καμμια αφου ειναι πολλα τα λεφτα του Τσου Λου)....αν εβλεπα αυτα που γινονται και ηταν ευνοημενη η ομαδα μου ετσι....παλι τα ιδια θα ελεγα...
ρε παπαρα το ξερω, αλλα που κολλαγε το ποστ δεν καταλαβα.:lol:
ξερουμε ποια ειναι η κατασταση, ξερουμε τι παιζει και κανουμε την πλακιτσα μας...
καπου να ξεδινουμε :wave2:
kalgeorge
07/10/2009, 10:44
τι λενε οι αμπαλοι ρε γαμωτο....:mad: :(
176594
blackbusa
07/10/2009, 10:50
ρε παπαρα το ξερω, αλλα που κολλαγε το ποστ δεν καταλαβα.:lol:
ξερουμε ποια ειναι η κατασταση, ξερουμε τι παιζει και κανουμε την πλακιτσα μας...
καπου να ξεδινουμε :wave2:
καπου να ξεδινουμε???να κανονιζουμε μπαλλιτσα και να κανουμε πλακα στον Βασιλη οταν θα χανει...αυτο και ανε εχει πλακα...αλλα ξερουμε....θα μας δειξει αυτος....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ολα τα αλλα μου ηρθαν ρε αυτοματα...ασχετα αν τα ξερουμε....οταν γυρνας παλι στην ποδοσφαιρικη μπανανια και διαβαζεις τετοια πραγαματα....
kalgeorge
07/10/2009, 11:07
να κανονιζουμε μπαλλιτσα και να κανουμε πλακα στον Βασιλη οταν θα χανει...αυτο και ανε εχει πλακα...αλλα ξερουμε....θα μας δειξει αυτος....
:
αυτο εχει καταντησει ρουτινα ρε :rotflmao: :lol:
kalgeorge
07/10/2009, 12:24
και πως να πεισεις ενα παιδακι να γινει αεκακι???
http://www.sport24.gr/html/ent/838/ent.319838.asp
ενα παιδι μεχρι 20 χρονων το πιθανοτερο να μην ξερει καν οτι υπαρχει συλλογος αεκακι.
kalgeorge
07/10/2009, 12:26
που ειναι ο βαγκνερ???? που εχουν παει ολοι εκεινοι??? (ζωγραφος, κακος, κλπ κλπ κλπ:lol: :lol: :lol: )
http://www.sport24.gr/html/ent/806/ent.319806.asp
τι λενε οι αμπαλοι ρε γαμωτο....:mad: :(
176603
http://www.pictogame.com/en/play/game/2iTo1ZudxRRi_%EE%A0%EE%AC%EF%81%EF%84%EE%B1-%EE%BC%EF%89%EF%81%EE%AE-%EE%BB%EE%B9%EE%BD%EE%AC%EF%84%EF%83%EE%B1
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SnakeMJK
07/10/2009, 13:00
http://www.pictogame.com/en/play/game/2iTo1ZudxRRi_%EE%A0%EE%AC%EF%81%EF%84%EE%B1-%EE%BC%EF%89%EF%81%EE%AE-%EE%BB%EE%B9%EE%BD%EE%AC%EF%84%EF%83%EE%B1
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
xo xo xo :p
176604
kalgeorge
07/10/2009, 13:47
megali i diafora anamesa se mia gnwmi kai ena gegonos
Gandalf dr685sm
07/10/2009, 13:59
και πως να πεισεις ενα παιδακι να γινει αεκακι???
http://www.sport24.gr/html/ent/838/ent.319838.asp
ενα παιδι μεχρι 20 χρονων το πιθανοτερο να μην ξερει καν οτι υπαρχει συλλογος αεκακι.
Φανερώνει εμπάθεια , kalgeorge το επίθετο ΑΕΚ-ακι. Ειδικά όταν αυτή η ομάδα ιστορικά είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει Ευρωπαϊκή κούπα σε ομαδικό άθλημα. Και στις αρχές της δεκαετίας είχε κάνει πράγματα και θαύματα ώς πάλι ομάδα που είχε καταφέρει να πάρει τοπικό και ευρωπαϊκό κύπελο.
Δυστυχώς όμως χωρίς χρήματα καμία ομάδα δεν επιβιώνει. Όσο μεγάλο όνομα και αν έχει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κατρακύλα ξεκίνησε μόλις μειώθηκε το budget της ομάδας των αρχών του 2000 ... αμέσω μετά δεν έχει σηκώσει κεφάλι. Είναι πραγματικά κρίμα... οχι τόσο για το οτι μια ΚΑΕ δεν έχει χρήματα να πληρώσει... αλλά γιατί αρκετοί έφτιαξαν φήμες στο όνομα της.
Πραγματικά κρίμα , αν σκεφτείς και τι αθλητές της πορτοκαλί μπάλας έχουν φορέσει και διαπρέψει με την φανέλα της.
Gandalf
Gandalf dr685sm
07/10/2009, 14:05
και μιας και μιλάμε για χρήματα και basket δες και την παρακάτω ανακοίνωση για να κατανοήσουμε ΚΑΛΑ.. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. πως όλα είναι θέμα χρημάτων.
http://www.sport-fm.gr/article/198474
Gandalf
kalgeorge
07/10/2009, 14:09
Φανερώνει εμπάθεια , kalgeorge το επίθετο ΑΕΚ-ακι. Ειδικά όταν αυτή η ομάδα ιστορικά είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα που έχει κατακτήσει Ευρωπαϊκή κούπα σε ομαδικό άθλημα. Και στις αρχές της δεκαετίας είχε κάνει πράγματα και θαύματα ώς πάλι ομάδα που είχε καταφέρει να πάρει τοπικό και ευρωπαϊκό κύπελο.
.
Gandalf
ρε μαγε αφου αεκακι ειστε (οσο και αν δεν σας αρεσει, τι να σας πω??
δευτερον ερχεσαι στα λογια μου....οπως και στο ποδοσφαιρο ετσι και στο μπασκετ αναφερεσαι στις δοξες του παρελθοντος..... μιλας για τιτλους και κατακτησεις λιγο μετα τον 2 παγκοσμιο:rotflmao: :rotflmao:
και εγω σου αναφερθηκα σε ενα παιδακι 20 ετων φιλε μου....αυτο τι να σου πει για αεκ??
και αφου το θετεις ετσι, για μιλα σταρατα και πες μου....
σε τι διαφερει η αεκ των τελευταιων 15 χρονων απο τον αρη? ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο ΚΑΙ στο μπασκετ θελω απαντηση
Gandalf dr685sm
07/10/2009, 14:25
Σε κάτι πολύ επίπονες ήττες που σας έχει υποχρεώσει και τους δύο στο ΠΟΚ. (εντός προηγούμενης 5ετιας)
Σε κάτι πολύ επίπονες χρονιές που τερματίσατε πίσω μας. (εντός προηγούμενης 5ετιας)
Σε παιχνίδια θρίλερ όπως αυτό του κυπέλου με τον ΟΣΦΠ.
Και γενικά στον συναγερμό που έχουν και οι δύο του ΠΟΚ κάθε φορά που παίζουν με την ΑΕΚ. Καθε φορά... ακόμα και σήμερα αν παίζαμε... ή μήπως ξεχνάς οτι χρειάστηκε ενα λάθος στο κέντρο του γηπέδου για να κερδίσετε;... ή ενα πέναλτυ ατόφιο που κατάπιαν με τον ΟΣΦΠ;..
Θες και άλλα;
Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι τα χρήματα... οχι το μέγεθος του ονόματος που δυστυχώς η τωρινή διοίκηση έχει καταφέρει να το υποβαθμίσει με τις τόσες και τόσες μαλακίες που έχει κάνει.
Μην έχεις επιλεκτική μνήμη.
Gandalf
ρε καλτζωρτζ... η δε τα θυμασαι ή δε μας τα λες για να συνεχισεις τη πλακα
αυτα τα 15 χρονια χωρις πρωταθλημα (και οχι χωρις τιτλο.... 4 κυπελα πηρε η ΑΕΚ απο το 94 εως σημερα και εχασε και αλλους 3 τελικους....) :
1. χασαμε ενα τιτλο στα χαρτια . (χωρις κανενα αλλο σχολιο)
2. χασαμε ενα τιτλο στην ισοβαθμια (με διαφορα γκολ)
3. μας κλεψανε τουλαχιστον 2-3 τιτλους μιας και χουντα του κοκκαλη και της παραγκας αρχισε τη εποχη που η ΑΕΚαρα ειχε ΟΜΑΔΑΡΑ και επαιζε μπαλαρα. ειδικα το 96-97 κενταγε η ομαδα... τοτε λεω που ο γαυρος επειρνε πεναλτυ στις καθυστερισεις στα μισα παιχνιδια του πρωταθληματος...
4. σε 2 τουλαχιστον πρωταθληματα ακομα χασαμε στο νημα το πρωταθλημα οπως το 2004 απο μαλακιες μας
τωρα αν ενα παιδακι ειναι 10 χρονων μπορει να μη θυμαται πως ο γαυρος αρχισε το 96, 97 να κλεβει τιτλους...
ισως θυμαται μονο το 2004 και μετα που ειχαν γινει κοσμοιστορικες αλλαγες στην ΑΕΚ....
χαλαρωσε.... γινονται πολλα παιδια ΑΕΚακια... γιατι ξερουν το βαρος της φανελας.... εσυ μπορει να το ξεχασες αλλα μονο επειδη το θελεις οχι γιατι υπαρχει λογος.... ελα μια μερα στο ΟΑΚΑ και θα δεις....
Gandalf dr685sm
07/10/2009, 14:26
Στο basket... δεν διαφωνώ.. αλλά εκεί κατάντησε οχι απο εσάς.. αλλά απο κάποιους που θεώρησαν οτι με μια επένδυση μιας χρονιάς θα έβγαζαν για 20.... ας ρωτήσουν τον δικό σας πρόεδρο πρώτα και μετά τους Αγγελόπουλους.
Gandalf
και εισαι και αμπαλος στο μπασκετ καλτζωρτζ... γιατι και πρωταθλημα πηρε η ΑΕΚ... και ευρωπαικο κυπελο... αλλα αμα εισαι αμπαλος ...εισαι αμπαλος σε ολα τα αθληματα... τι να λεμε ....
Αυτό δεν είναι δικό μου μοντάζ ........ αλλά ..............
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
176666
kalgeorge
07/10/2009, 14:33
Σε κάτι πολύ επίπονες ήττες που σας έχει υποχρεώσει και τους δύο στο ΠΟΚ. (εντός προηγούμενης 5ετιας)
Σε κάτι πολύ επίπονες χρονιές που τερματίσατε πίσω μας. (εντός προηγούμενης 5ετιας)
Σε παιχνίδια θρίλερ όπως αυτό του κυπέλου με τον ΟΣΦΠ.
Gandalf
ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ....χωρις πλακα..
επιπονες ηττες....εχουμε απο αρη, εργοτελη, οφη, παοκ, ηρακλη.....
εχουμε τερματισει περισυ πισω απο παοκ...καποιες δευτεροι, καποιες τριτοι...
παιχνιδι θριλερ σαν του οσφπ (ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ) εχουμε να δουμε απο τον τελικο μας που το πηραμε με το πεναλτυ του αποστολακη.
μηπως θελεις να αναθεωρησεις λιγο τα επιχειρηματα σου???
kalgeorge
07/10/2009, 14:34
Στο basket... δεν διαφωνώ.. αλλά εκεί κατάντησε οχι απο εσάς.. αλλά απο κάποιους που θεώρησαν οτι με μια επένδυση μιας χρονιάς θα έβγαζαν για 20.... ας ρωτήσουν τον δικό σας πρόεδρο πρώτα και μετά τους Αγγελόπουλους.
Gandalf
μα εγω δεν ειπα οτι το καναμε εμεις....εγω σου ειπα μονο που καταντησατε
kalgeorge
07/10/2009, 14:35
και εισαι και αμπαλος στο μπασκετ καλτζωρτζ... γιατι και πρωταθλημα πηρε η ΑΕΚ... και ευρωπαικο κυπελο... αλλα αμα εισαι αμπαλος ...εισαι αμπαλος σε ολα τα αθληματα... τι να λεμε ....
ρε γνωστη σε ποιους απο τους τιτλους που ανεφερες διαφωνησα?....
υγ...εχετε καταλαβει οτι πηρατε δικαιωμα συμμετοχης στην Α1 φετος πριν λιγες μερες και αυτο με το ζορι??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α ρε γνωστη :rotflmao:
ρε γνωστη σε ποιους απο τους τιτλους που ανεφερες διαφωνησα?....
υγ...εχετε καταλαβει οτι πηρατε δικαιωμα συμμετοχης στην Α1 φετος πριν λιγες μερες και αυτο με το ζορι??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α ρε γνωστη :rotflmao:
ειπες οτι δε διαφερουμε απο τον αρη και σου απαντησα... ε καμια σχεση. εσυ πες μου που διαφερουμε απο αυτα που εχει κανει ο βαζελος στο ποδοσφαιρο και εκει το συζηταμε...
καλυτερα απο σενα τα ξερω για το μπασκετ φετος... εχω διαρκειας και στο μπασκετ...
Τους μισους μας τιλους επρεπε να του ειχε παρει το χανουμακι.....:(
Τους αλλους μισους το Βαζελακι...... :sad:
Αντε και κανεναν το μπουγατσακι.......:bigcry:
Ρε αφηστε και για εμας κανεναν................ :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge
07/10/2009, 14:38
ρε καλτζωρτζ... η δε τα θυμασαι ή δε μας τα λες για να συνεχισεις τη πλακα
αυτα τα 15 χρονια χωρις πρωταθλημα (και οχι χωρις τιτλο.... 4 κυπελα πηρε η ΑΕΚ απο το 94 εως σημερα και εχασε και αλλους 3 τελικους....) :
1. χασαμε ενα τιτλο στα χαρτια . (χωρις κανενα αλλο σχολιο)
2. χασαμε ενα τιτλο στην ισοβαθμια (με διαφορα γκολ)
3. μας κλεψανε τουλαχιστον 2-3 τιτλους μιας και χουντα του κοκκαλη και της παραγκας αρχισε τη εποχη που η ΑΕΚαρα ειχε ΟΜΑΔΑΡΑ και επαιζε μπαλαρα. ειδικα το 96-97 κενταγε η ομαδα... τοτε λεω που ο γαυρος επειρνε πεναλτυ στις καθυστερισεις στα μισα παιχνιδια του πρωταθληματος...
4. σε 2 τουλαχιστον πρωταθληματα ακομα χασαμε στο νημα το πρωταθλημα οπως το 2004 απο μαλακιες μας
εχουμε και λεμε...
κυπελλα εχουν παρει και ο παοκ και ο αρης, και εχουν παει σε αλλους τοσους τελικους.
1) Ε ΚΑΙ??? πρωταθλημα στην ιστορια λεει γαυρος.
2) και εμεις χασαμε στην ισοβαθμια πρωταθλημα, αλλα δεν κατοχυρωνεται σε μας...παμ παρακατ
3) παλι κλαμα???ολο σας κλεβουν εσας??? αμαν με την αεκρουλα σας. εδω και 15 χρονια σας κλεβουν...σταματηστε την κλαψα και καντε ομαδα που να μπορει μεσα σε 10 αγωνες να μπορει να κανει πανω απο 2 νικες.
4) προβλημα σας οι μαλακιες σας....και ο αρης εχασε την ευρωπη πολλες φορες απο μαλακιες του αλλα δεν το παιζει ευρωπαιος
τιποτα σοβαρο σαν επιχειρημα θα γραψετε ή δεν εχετε?
kalgeorge
07/10/2009, 14:40
ειπες οτι δε διαφερουμε απο τον αρη και σου απαντησα... ε καμια σχεση. εσυ πες μου που διαφερουμε απο αυτα που εχει κανει ο βαζελος στο ποδοσφαιρο και εκει το συζηταμε...
καλυτερα απο σενα τα ξερω για το μπασκετ φετος... εχω διαρκειας και στο μπασκετ...
δεν διαφερετε γιατι και ο αρης εχει τιτλους ευρωπαικους και μαλιστα 3!!!! και ακομα με αυτους ζουν
διαφερετε σε αγνωστη για το αεκακι λεξη.
πρωταθλημα,
η ακομα και η λεξη νταμπλ
παλι τα ιδια ? πρωταθλημα πηραμε το 2008.
αν δε το πιστευεις πιστεψε αυτους που γραφουν οτι ο νινης ειναι 10ρι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (για τον τερενσ δουλευω) :lol: :lol: :lol:
176668
Gandalf dr685sm
07/10/2009, 14:49
Ρε Kalgeorge...με αυτο το σκεπτικό ... εσείς τι διαφορά έχετε απο εμάς, απο τον ΠΑΟΚ κοκ... γιατί απο όσο θυμάμαι.. ενα τίτλο μετράτε στην τελευταία δεκαετία και εσείς και αυτός είναι επί Σούμ.
Ρε τι μαλακίες θα ακούσουμε πάλι ρε γμτ.
Αν ήταν να κρίνονται οι μεγάλες ομάδες μόνο απο τίτλους... Η Γιουβέντους τι να πεί για τα αντίστοιχα μεγέθη και συγκρίσεις με Μίλαν και Ίντερ στο Ιταλικό πρωτάθλημα;.. που έχει να δεί και αυτή Ευρωπαϊκή κούπα και τοπική αντίστοιχα περίπου δεκαετία;...
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε. Βρε μπας και έχεις κοπανήσει τίποτα ρακές με μεζέ και δεν μας δίνεις;... Μοναχοφάη;
Για το basket μόνο παραδέχομαι όπως το έχω κάνει πολλές φορές οτι πλέον αποτελείται μεγαθήριο, που ξεπερνά ακόμα και τα Ευρωπαϊκά σύνορα.
Gandalf
Ρε Kalgeorge...με αυτο το σκεπτικό ... εσείς τι διαφορά έχετε απο εμάς, απο τον ΠΑΟΚ κοκ... γιατί απο όσο θυμάμαι.. ενα τίτλο μετράτε στην τελευταία δεκαετία και εσείς και αυτός είναι επί Σούμ.
Αν ήταν να κρίνονται οι μεγάλες ομάδες μόνο απο τίτλους... Η Γιουβέντους τι να πεί για τα αντίστοιχα μεγέθη και συγκρίσεις με Μίλαν και Ίντερ στο Ιταλικό πρωτάθλημα;.. που έχει να δεί και αυτή Ευρωπαϊκή κούπα και τοπική αντίστοιχα περίπου δεκαετία;...
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε. Βρε μπας και έχεις κοπανήσει τίποτα ρακές με μεζέ και δεν μας δίνεις;... Μοναχοφάη;
Gandalf re ego pio pola akoyo gia to aek apo to kalgiorgo para apo toys aektzides..
exei komplex o anthropos einai aek kai thelei na to paizei bazelos..
:lol: :rotflmao: :lol:
kalgeorge
07/10/2009, 14:52
Gandalf
απλα σου ειπα...αεκ δεν υπαρχει...οσο πιο νωρις το καταλαβετε τοσο θα σταματησετε να στενοχωριεστε....καθε χρονο παλευετε μια να κανετε μεταγραφες, μια να βρειτε λεφτα, μια να μην φυγουν ολοι, μια το ενα μια το αλλο.....
πρωταθλημα εχετε να δειτε απο ουτε θυμαστε ποτε (εκτος απο τον γνωστη idi που ειχε παει μονος του φιλαδελφεια το 08 και πανηγυριζε :lol: )
σε λιγο ειπαμε, θα ειστε στα μουσεια σαν τους δεινοσαυρους, θα σας κοιτανε και θα λενε...και ομως υπηρχαν :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
07/10/2009, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re ego pio pola akoyo gia to aek apo to kalgiorgo para apo toys aektzides..
ρε που@@@@ με καταλαβες.,,,
ρε πουtsara με καταλαβες.,,, tora mallon me katalabes esy..:lol: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
07/10/2009, 14:55
σου απάντησα πιο πάνω.. αλλά απο όσο φαίνεται δεν διαβάζεις... απλά πετάς αυτό που έχεις να πείς και τελειώνει.
Το οτι εσύ κρίνεις έτσι δεν σημαίνει οτι είναι και έτσι όμως...
Gandalf
Ρε Kalgeorge τι σκατά είσαι επιτέλους??? άλλος σε λέει Γαυρο, εδώ ο DUKASII λέει ότι είσαι Αεκτζής και εσύ λες Βάζελος, αποφάσισε επιτέλους και πες μας για να ξέρουμε και εμείς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε μπας και είσαι Αθηναικός (Μεγάλη ομάδα όπως και η Αεκ) και δεν το παραδέχεσαι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(εκτος απο τον γνωστη idi που ειχε παει μονος του φιλαδελφεια το 08 και πανηγυριζε :lol: )
σε λιγο ειπαμε, θα ειστε στα μουσεια σαν τους δεινοσαυρους, θα σας κοιτανε και θα λενε...και ομως υπηρχαν :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
kalgeorge
07/10/2009, 15:11
tora mallon me katalabes esy..:lol: :rotflmao:
eisai mlks :rotflmao:
kalgeorge
07/10/2009, 15:12
σου απάντησα πιο πάνω.. αλλά απο όσο φαίνεται δεν διαβάζεις... απλά πετάς αυτό που έχεις να πείς και τελειώνει.
Το οτι εσύ κρίνεις έτσι δεν σημαίνει οτι είναι και έτσι όμως...
Gandalf
oxi egw...ta gegonota
eisai mlks :rotflmao: re file ..pos antexeis me ton rafla ekei na troei fasolakia en ora ergasias??partoy ena santoyits re file..partoy m ia tyropita..alla fasolakia me ton geilo kai meta ston idio xoro mazi toy???
kalgeorge
07/10/2009, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Ρε Kalgeorge τι σκατά είσαι επιτέλους??? άλλος σε λέει Γαυρο, εδώ ο DUKASII λέει ότι είσαι Αεκτζής και εσύ λες Βάζελος, αποφάσισε επιτέλους και πες μας για να ξέρουμε και εμείς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε μπας και είσαι Αθηναικός (Μεγάλη ομάδα όπως και η Αεκ) και δεν το παραδέχεσαι???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
megalh omada kaime istoria re...eixe paiksei kai me tin machester kai eixe ferei X...kai eixe kai dokari o tzalakwstas :rotflmao: :rotflmao:
megales omades.....:rotflmao:
apanta re malaka leythera leme...de se apolyei...:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
vangelis 64
07/10/2009, 15:26
apanta re malaka leythera leme...de se apolyei...:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: Ευτυχώς!Γιατί μετά ποιός θα ασχολείται με το ΑΕΚάκι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
07/10/2009, 15:28
apanta re malaka leythera leme...de se apolyei...:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
ela re mouskase kati :mad:
ntax re to exei gurisei sto kreatiko twra
:rotflmao:
ela re mouskase kati :mad:
ntax re to exei gurisei sto kreatiko twra
:rotflmao: etsi kanei re panta...xekinaei me fasolia na parei mpros..k meta to gyrnaei sto loykaniko na goystarei..
la_villa
07/10/2009, 16:13
megali i diafora anamesa se mia gnwmi kai ena gegonos
σωστά εσύ λες για τα παραρτήματα (γνώμη) αλλά ποδοσφαιριστης μιλάει για τους δικους σας δορυφόρους (γεγονος δηλ)
:beer:
Akatanomastos
07/10/2009, 20:42
α ρε ελλαδαρα
παμε παγκοσμιο:bigcry: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=IuK_Bn_FQ74&feature=related
kalgeorge
07/10/2009, 22:05
ti na pei kaneis...
http://www.sport24.gr/html/ent/906/ent.319906.asp
Ότι φταίει ο κόκκαλης:bigcry: :bigcry:
Gandalf dr685sm
08/10/2009, 08:02
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=4853740
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=40034
άρα 51% στον κόσμο της ΑΕΚ απο την ΠΑΕ!!!!
Τώρα για καλό είναι αυτό ή για κακό;
Καλό γιατί μπορεί και ο κόσμος της ΑΕΚ πλέον να έχει γνώμη ...όταν δεν τρωγόμαστε μεταξύ μας...
ή
Θα έχουμε το θέατρο του παραλόγου για μια ακόμη φορά με το όπου λαλούν πολλά κοκόρια ...δεν ξημερώνει ποτέ;
Βρε μπας και έχει δίκιο ο kalgeorge και τελικά μπούμε δίπλα στους δεινοσαύρους;
:( :mad:
Gandalf
kalgeorge
08/10/2009, 08:08
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=4853740
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=40034
άρα 51% στον κόσμο της ΑΕΚ απο την ΠΑΕ!!!!
Τώρα για καλό είναι αυτό ή για κακό;
Καλό γιατί μπορεί και ο κόσμος της ΑΕΚ πλέον να έχει γνώμη ...όταν δεν τρωγόμαστε μεταξύ μας...
ή
Θα έχουμε το θέατρο του παραλόγου για μια ακόμη φορά με το όπου λαλούν πολλά κοκόρια ...δεν ξημερώνει ποτέ;
Βρε μπας και έχει δίκιο ο kalgeorge και τελικά μπούμε δίπλα στους δεινοσαύρους;
:( :mad:
Gandalf
ta lew alla den akous....
pare kai mia aposursi apo to paixnidi kupelou me to paok.....;)
Gandalf dr685sm
08/10/2009, 08:17
Θα δούμε ρε Γιωργο... πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τον Χατζηχρήστο να διοικεί την ΠΑΕ ΑΕΚ , όταν πριν πολλά χρόνια στην Σκεπαστή ήταν το παιδί της σφαλιάρας. (Ρωτήστε όποιον παλιό ΑΕΚτζή θέλετε για το αληθές του λόγου).
Να έχει και τον Bajevic προπονητή ....
Να πρέπει να μιλάει σε παίκτες και όλες τις οργανωτικές δομές... πραγματικά δεν μπορώ να το συλλάβω ώς εικόνα.
Αν και 99% την φαντάζομαι την κατάληξη... πώληση μετοχών προς γνωστό εφοπλιστή , χωρίς καμία άλλη υποχρέωση ή ευθύνη. Κάτι που το κυνηγάει απο καιρό τώρα. Και θα πάρει και Ερασιτεχνική .. και ΚΑΕ... και ΠΑΕ... μιας και σε όλα η Ερασιτεχνική έχει μετοχές.
Τι να πω;... απο εκεί που λέγαμε να σωθούμε, μπήκαμε και σε ανεμοστρόβιλο τώρα... Χαιρετίσματα. Όχι πέτρινα χρόνια.. αλλά εποχή των δεινοσαύρων όπως λες.
Gandalf
kalgeorge
08/10/2009, 08:30
Θα δούμε ρε Γιωργο... πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τον Χατζηχρήστο να διοικεί την ΠΑΕ ΑΕΚ , όταν πριν πολλά χρόνια στην Σκεπαστή ήταν το παιδί της σφαλιάρας. (Ρωτήστε όποιον παλιό ΑΕΚτζή θέλετε για το αληθές του λόγου).
Να έχει και τον Bajevic προπονητή ....
Να πρέπει να μιλάει σε παίκτες και όλες τις οργανωτικές δομές... πραγματικά δεν μπορώ να το συλλάβω ώς εικόνα.
Αν και 99% την φαντάζομαι την κατάληξη... πώληση μετοχών προς γνωστό εφοπλιστή , χωρίς καμία άλλη υποχρέωση ή ευθύνη. Κάτι που το κυνηγάει απο καιρό τώρα. Και θα πάρει και Ερασιτεχνική .. και ΚΑΕ... και ΠΑΕ... μιας και σε όλα η Ερασιτεχνική έχει μετοχές.
Τι να πω;... απο εκεί που λέγαμε να σωθούμε, μπήκαμε και σε ανεμοστρόβιλο τώρα... Χαιρετίσματα. Όχι πέτρινα χρόνια.. αλλά εποχή των δεινοσαύρων όπως λες.
Gandalf
ρε σοβαρεψου....αυτο δεν προκειται να γινει ποτε...ΚΑΜΜΙΑ ομαδα δεν περναει στα χερια οπαδων.
ολες οι ομαδες ειναι εταιρειες που ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ...ειτε μονιμα ειτε προσωρινα.
σιγουρα καραδοκουν πολυ, που περιμενουν απλα με το λιγοτερο για αυτους κοστος να επωφεληθουν.
σιγουρα καποιος θα βρεθει να σας κανει παλι........αυτο που ειστε :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
08/10/2009, 08:37
ΚΑΜΜΙΑ ομαδα δεν περναει στα χερια οπαδων.
ΑΡΗΣ
BARCHELONA
στα πολύ γρήγορα αυτές μου έρχονται στο μυαλό.
Gandalf
kalgeorge
08/10/2009, 08:38
ΑΡΗΣ
BARCHELONA
στα πολύ γρήγορα αυτές μου έρχονται στο μυαλό.
Gandalf
ποιος αρης και ποια μπαρτσα ρε εχουν περασει στα χερια οπαδων :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
08/10/2009, 08:55
Για κάνε μια έρευνα ποιός έχει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ πριν βιαστείς να απαντήσεις.
Για την Barchelona δεν παίρνω και όρκο... αλλά απο όσο θυμάμαι , οι οπαδοί της είναι εκείνοι που μέσω ψηφοφορίας ανεβο-κατεβάζουν προέδρους.
Gandalf
Gandalf dr685sm
08/10/2009, 09:04
http://www.metropolisradio.gr/6123.............περί ΑΡΗ.
kalgeorge
08/10/2009, 09:12
Για κάνε μια έρευνα ποιός έχει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ πριν βιαστείς να απαντήσεις.
Για την Barchelona δεν παίρνω και όρκο... αλλά απο όσο θυμάμαι , οι οπαδοί της είναι εκείνοι που μέσω ψηφοφορίας ανεβο-κατεβάζουν προέδρους.
Gandalf
φιλε μην μπερδευεσαι...υπαρχει διαφορα μεταξυ του ειμαι μελος και του διοικω μια ομαδα.
η μπαρτσα εχει υπεραριθμο συνολο μελων...ο αρης εκανε μελη τον κοσμο του γιατι θα επεφτε στην Δ εθνικη και χρειαζοταν τα 3 ευρω που θα εβαζε ο καθενας.
αλλο αυτο ομως, και αλλο περναει η διαχειρηση στα χερια τους
vangelis 64
08/10/2009, 23:04
τι λενε οι αμπαλοι ρε γαμωτο....:mad: :( Γιώργο,θα σε μαλώσω!Άμπαλοι οι δημοσιογράφοι;Ντροπή σου.:mad:
kalgeorge
09/10/2009, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιώργο,θα σε μαλώσω!Άμπαλοι οι δημοσιογράφοι;Ντροπή σου.:mad:
γεια σου μυρωδια βαγγελη.....μεγαλη παικτουρα ο μπορμποκης λεμε
:bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λιωνω ρε φιλε λεμε :rotflmao: :rotflmao:
dukeandthecity
09/10/2009, 10:34
κανε μια ερευνα γιατι ο κόκε είναι καρφωμένος στην ενδεκαδα.
vangelis 64
09/10/2009, 11:59
γεια σου μυρωδια βαγγελη.....μεγαλη παικτουρα ο μπορμποκης λεμε
:bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λιωνω ρε φιλε λεμε :rotflmao: :rotflmao: όχι ρε συ,για τα μπάζα ήτανε.Κι' αυτός και ο Κασάπης.Δεν είχαμε την τύχη να έχουμε στα άκρα παιχταράδες σαν τον Αποστολάκη και τον Καπουράνη.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: