View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οι συγκρισεις σου.........
Με αφηνουν αναυδο......
:cry:
ΔΕΝ ΣΥΝΕΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.........ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ....!!!!!!
Άπαντώ στό.........όλοι κρινόμαστε έκ τού άποτελέσματος, καί αύτό
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ .........ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ....!!!
Τά ζητούμενα είναι μόνο διαφορετικά στήν κάθε περίπτωση.
Πές μου ότι τό κατάλαβες νά ήρεμήσω....!!!!!!!!
Σόρρυ ρέ μού ξέφυγε........μές στίς μαλακίες λέμε καί κανένα σοβαρό.....σόρρυ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ............
ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΗΡΑΤΕ.......
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ........ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ.......!!!!!
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ...........ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ........όλοι κρινόμαστε άπό τό
άποτέλεσμα....!!!
Μέ Παπαπέτρους.......Δημητρακόπουλους.........Ποντίκηδες......... αί Σία
βεβαίως,βεβαίως ....!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΕΝ ΣΥΝΕΚΡΙΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.........ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ....!!!!!!
Άπαντώ στό.........όλοι κρινόμαστε έκ τού άποτελέσματος, καί αύτό
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ .........ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ....!!!
Τά ζητούμενα είναι μόνο διαφορετικά στήν κάθε περίπτωση.
Πές μου ότι τό κατάλαβες νά ήρεμήσω....!!!!!!!!
Σόρρυ ρέ μού ξέφυγε........μές στίς μαλακίες λέμε καί κανένα σοβαρό.....σόρρυ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ............
ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΗΡΑΤΕ.......
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ........ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ.......!!!!!
ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ...........ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ........όλοι κρινόμαστε άπό τό
άποτέλεσμα....!!!
Μέ Παπαπέτρους.......Δημητρακόπουλους.........Ποντίκηδες......... αί Σία
βεβαίως,βεβαίως ....!!!
Ξανα τα ιδια...
[QUOTE] Άπαντώ στό.........όλοι κρινόμαστε έκ τού άποτελέσματος, καί αύτό
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ .........ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ....!!! [QUOTE]
Δεν διαφωνησα σε αυτο...... Απλα ομως το παραδειγμα σου ( για να διορθωσω και εγω )
Με αφησε αναυδο......
[QUOTE]Παπαπέτρους.......Δημητρακόπουλους.........Ποντίκηδες......... αί Σία[QUOTE]
Εχεις παρει χαμπαρι οτι αρχιζει το πρωταθλημα και δεν εχεις αλλαξει ακομα nick..???
( Και πλησιαζει και αυτη η φουτανα η 1η αγωνιστικη ρε γμτ μου...)
Καλη δυναμη !!! :beer: :beer:
kalgeorge
31/07/2009, 08:09
ρε σεις...στηριζουμε εναν προπονητη ο οποιος δειχνει ενα Α εργο.....και απλα δεν του βγαινουν καποια πραγματα.
σε εναν προπονητη που απο το δευτερο-τριτο παιχνιδι εχεις καταλαβει οτι δεν παταει καλα....φτανεις στο 40ό επισημο (περιπου δεκεμβρη-ιανουαριο) και ΑΚΟΜΑ δεν παταει καλα.....τελειωνει η χρονια και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ.....
ε τι να στηριξουμε ρε σεις....θα με τρελανετε??????
σιγα μην του δωσω και καμμια τριετια να μας γαμ@@@ την ομαδα τελειως.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ......ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε σεις...στηριζουμε εναν προπονητη ο οποιος δειχνει ενα Α εργο.....και απλα δεν του βγαινουν καποια πραγματα.
σε εναν προπονητη που απο το δευτερο-τριτο παιχνιδι εχεις καταλαβει οτι δεν παταει καλα....φτανεις στο 40ό επισημο (περιπου δεκεμβρη-ιανουαριο) και ΑΚΟΜΑ δεν παταει καλα.....τελειωνει η χρονια και ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ.....
ε τι να στηριξουμε ρε σεις....θα με τρελανετε??????
σιγα μην του δωσω και καμμια τριετια να μας γαμ@@@ την ομαδα τελειως.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ......ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ
Δεν ειναι μονο το αγωνιστικο....... μην ξεχνας οτι εχει χασει τα αποδυτηρια αρκετες φορες συν οτι δε εχει τα καρυδια να πεταξει εκτος 11αδας τραγικους παιχτες αλλα ισως συμπαθειες καποιων βλεπε Βυντρα, Γκαλινοβιτς Σιλβα κλπ και το κακο οτι επιμενει σε πειραματα και τακτικες που καταστρεφουν την οποια συνοχη της ομαδας ........ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΑ :wave2:
Πως γίνεται σε αυτό το thread να κλαίνε συνέχεια μόνο Βάζελοι, τόσο καιρό?
By the way, δεν υποστηρίζω καμία ομάδας της Superleague.
Απλά είπα να κάνω το σχόλιο μου.
Υ.Γ οταν παρει πουλο ο Τεν Κατε να παρει μαζι του και τον Αντωνιου ....... για να ειμασε δικαιοι εχει και αυτος μεγαλο μεριδιο ευθυνης
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ειναι ενα απο τα συστηματα τους μην δινεις βαση.......
:lol:
170132
kalgeorge
31/07/2009, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Δεν ειναι μονο το αγωνιστικο....... μην ξεχνας οτι εχει χασει τα αποδυτηρια αρκετες φορες συν οτι δε εχει τα καρυδια να πεταξει εκτος 11αδας τραγικους παιχτες αλλα ισως συμπαθειες καποιων βλεπε Βυντρα, Γκαλινοβιτς Σιλβα κλπ και το κακο οτι επιμενει σε πειραματα και τακτικες που καταστρεφουν την οποια συνοχη της ομαδας ........ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΑ :wave2:
καταρχην ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.
και εξηγω:
- ειχε τα αρχ@@ οπως λες να στειλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον αρχιρουφιανο των αποδυτηριων (γκουμα)
- ο βυντρα ΔΕΝ βγαινει (σας εχω εξηγησει παλιοτερα γιατι) παρτε το χαμπαρι. οποιος
προπονητης και να ηταν δεν μπορει να τον βγαλει.
- ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ σαν προπονητες κερκιδας....εχεις αγορασει τον ΣΙΛΒΑ!!!! ελπιζω να
καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο, απο ολες τις αποψεις. Ε εσυ που εισαι μαγκας αντε πετα τον
εξω.
- για τα αποδυτηρια δεν φταιει μονο αυτος αλλα η χολη που κατοικει τοσα χρονια εκει μεσα, η
νοοτροπια που εχουν οι παικτες που τοσα χρονια καλλιεργουσαν με την βοηθεια της τοτε
διοικησης..
εγω τον κραζω απο τις αρχες.....αλλα δεν θα του προσαψω και πραγματα για τα οποια δεν φταιει.
el_hymador
31/07/2009, 12:27
o Βυντρα οντως δεν βγαινει που να συνουσιαστει ο Διας!
Το οτι ο Γιαννακης ο Γκουμας κρεμασε τη κουκουλα του δεν ειναι εργο Τεν Κατε, μαλλον δεν ειναι αποκλειστικα εργο Τεν Κατε...απλως δεν θελαν τον ρουφ-ρουφ του Τζιγγερ στα αποδυτηρια, για τους διοικουντες μιλαω...
Εγω εναν προπονητη θελω πισω αν ειναι ευκαιρος...τον Οσιμ!
καταρχην ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.
και εξηγω:
- ειχε τα αρχ@@ οπως λες να στειλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον αρχιρουφιανο των αποδυτηριων (γκουμα)
- ο βυντρα ΔΕΝ βγαινει (σας εχω εξηγησει παλιοτερα γιατι) παρτε το χαμπαρι. οποιος
προπονητης και να ηταν δεν μπορει να τον βγαλει.
- ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ σαν προπονητες κερκιδας....εχεις αγορασει τον ΣΙΛΒΑ!!!! ελπιζω να
καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο, απο ολες τις αποψεις. Ε εσυ που εισαι μαγκας αντε πετα τον
εξω.
- για τα αποδυτηρια δεν φταιει μονο αυτος αλλα η χολη που κατοικει τοσα χρονια εκει μεσα, η
νοοτροπια που εχουν οι παικτες που τοσα χρονια καλλιεργουσαν με την βοηθεια της τοτε
διοικησης..
εγω τον κραζω απο τις αρχες.....αλλα δεν θα του προσαψω και πραγματα για τα οποια δεν φταιει.
Τελοςπαντων εγω κακως μπηκα στη διαδικασια να κατηγορησω παιχτες ακομη και ο Βυντρα οσο και κακος να ειναι αν χρησιμοποιουταν σωστα και ισως οχι για ολο το 90αλεπτο και σιγουρα οχι σεντερ μπακ θα μπορουσε να προσφερει....... το ιδιο ισχυει και για τον Σιλβα
Γενικα νομιζω οτι η ολη κακη διαχειρση του προπονητη συμπαρασυρει και τους παιχτες
Τα ....... By the way, δεν υποστηρίζω καμία ομάδας της Superleague. ........ είναι σχόλια του κ@λου !!!
Μέχρι πριν μερικά χρόνια είσουνα Γαυρος. Ακόμα και αν τώρα - δεν παρακολουθείς μπάλλα και δεν σε νοιάζει (συ είπας) - δεν σημαίνει ότι μέσα σου δεν υποστηρίζεις το Γαύρο .......
Ας μην κρυβόμαστε !!!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τα ....... By the way, δεν υποστηρίζω καμία ομάδας της Superleague. ........ είναι σχόλια του κ@λου !!!
Μέχρι πριν μερικά χρόνια είσουνα Γαυρος. Ακόμα και αν τώρα - δεν παρακολουθείς μπάλλα και δεν σε νοιάζει (συ είπας) - δεν σημαίνει ότι μέσα σου δεν υποστηρίζεις το Γαύρο .......
Ας μην κρυβόμαστε !!!
:smokin:
Τον ΟΦΗ υποστηρίζω. Δε κρύβομαι. Αν κρυβόμουν δε θα είχα πει ποτέ ότι μέχρι το Γυμνάσιο ήμουν Γαύρος.
Τον ΟΦΗ υποστηρίζω. ..........
Με ομάδες Β' κατηγορίας δεν ασχολούμαστε κύριε !!! :evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin: :smokin: :lol: :lol: :lol:
Με ομάδες Β' κατηγορίας δεν ασχολούμαστε κύριε !!! :evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin: :smokin: :lol: :lol: :lol:
Τι έγινε Κωστάκη,αναρώσαμε μετά την 3άρα ή ακόμα βγάζουμε καντίλες???Μια απορία ρε επίσης.
Αυτό τον Cisse τον πληρώσατε???
Ρε'συ μεχρι και ξυλο εφαγε απο γαυρους για τον ΟΦΗ!!!!:winka: :evil: :lol: :lol:
Οχι ρε μας πληρωσε για να παιξει στον ΠΑΟ...:cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Ρε'συ μεχρι και ξυλο εφαγε απο γαυρους για τον ΟΦΗ!!!!:winka: :evil: :lol: :lol:
Ναι ρε τον έδειραν επειδή άλλαξε από Ολυμπιακός και έγινε ομάδα της Χούντας. :winka:
Γεια σου MikeG ΣΥΝΤΡΟΦΕ...!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer:
http://www.youtube.com/watch?v=N719HNcMxN8
http://www.youtube.com/watch?v=zxes70HyYN0&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=doeSiJMQC0U&feature=related
la_villa
31/07/2009, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
κανεις λαθος φιλε μου και θα σου πω γιατι..
αυτος τους αφησε να παιξουν οπως παιζαν τοτε και με την σπαρτα..
δικο του το φταιξιμο, επρεπε να φωναξει να βρισει να τιμωρησει απο τα φιλικα ωστε να ανεβασουν αποδοση
μα αυτό λέω και εγώ....
το φταίξιμο του Τέντα θεωρώ ότι είναι το ότι τους άφησε χαλαρούς....ίσως και αυτός να μην έδωσε την προσοχή που έπρεπε....
http://www.youtube.com/watch?v=N719HNcMxN8
http://www.youtube.com/watch?v=zxes70HyYN0&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=doeSiJMQC0U&feature=related
Ρε αεί παράτα μας και έσυ να πούμε με τους τελειωμένους.Καθένας ότι θυμάται χαίρεται...Χουντομάδα...ΟΥΣΤ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Ρε αεί παράτα μας και έσυ να πούμε με τους τελειωμένους.Καθένας ότι θυμάται χαίρεται...Χουντομάδα...ΟΥΣΤ!!!!
Ρε άμα ανέβω πάνω θα σε στρώσω :evil: :evil:
Ρε άμα ανέβω πάνω θα σε στρώσω :evil: :evil:
Το βλέπω να τονε στρώνουνε πολλοί !!!
Κωστή αυτά περί χουντο-ομάδων ΑΝ ΘΕΣ να είμαστε καλά και να είμαστε φιλαράκια, σε ΌΠΟΙΟΝ κι αν αναφέρεσαι, να μην τα ξαναξεστωμίσεις ........
Το γιατί ........ από κοντά ..........
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ..........ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΥ
Νά πάρει Εύρωπαικό.......ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ...??
γιατί έγώ τόν θεωρώ τόν κορυφαίο τών τελευταίων χρόνων...!!
Έπειδή μέ παίκτες πού δέν κάνουν όλοι μαζί τόν μισό Ρονάλντο.........
πήρε Τσού - Λού μέ Πόρτο...!!!
καθόλου αποτυχυμένος και καθόλου μέτριος, και πρωταθλήματα πήρε και αποτελέσματα πήρε και μπάλα καλή η ομάδα του έπαιζε και στον τελικό πήγαινε του CL. αν θυμάσαι ο Αμπράμοβιτς δεν τον ήθελε για 'αλλους λόγους, δεν νομίζω οτι τον αμφισβήτησε κανείς ούτε εφυγε σαν αποτυχημένος επειδή απλά δεν πήρε το CL. Τελείως ατυχές το παραδειγμα σου φίλε terens.
δέχομαι να μου πεις ότι ένας προπονητής δεν κρίνεται μόνο από τα αποτελέσματα και εν μερη να συμφωνήσω αλλά πολύ ατυχές παραδειγμα έφερες!!!!
Το βλέπω να τονε στρώνουνε πολλοί !!!
Κωστή αυτά περί χουντο-ομάδων ΑΝ ΘΕΣ να είμαστε καλά και να είμαστε φιλαράκια, σε ΌΠΟΙΟΝ κι αν αναφέρεσαι, να μην τα ξαναξεστωμίσεις ........
Το γιατί ........ από κοντά ..........
Καταρχάς αυτά είναι γεγονότα για το ποιούς έχει βοηθήσει η Χούντα.Το ότι ο ΟΦΗ ανέβηκε στην πρώτη εθνική σε βάρος του Εργοτέλη με τη βοήθεια της Χούντας είναι γεγονός.Τουλάχιστον 6 παίκτες πήρε από τον Εργοτέλη και να μην αναφέρω κανονισμένα ματς.Αυτά είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ ξαναλέω και όσο και αν δεν αρέσουν σε πολλούς έχουν γίνει.Τώρα αν θίγονται κάποιοι συγγνώμη αλλά δίκο τους πρόβλημα...Και αν πιστεύεις οτι αύτος είναι λόγος να μου κάνεις μουτράκια και να μου κρατάς κακίες τότε τι να πω.Όπως νομίζεις...
Τον ΟΦΗ υποστηρίζω. Δε κρύβομαι. Αν κρυβόμουν δε θα είχα πει ποτέ ότι μέχρι το Γυμνάσιο ήμουν Γαύρος.
ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ........ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.........ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.......
ΓΥΝΑΙΚΑ άλλάζεις.........συνήθειες άλλάζεις........
ΟΜΩΣ............
ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.........!!!!
Συμπέρασμα..??
Γιαλατζί κατάσταση.........ήμιτασιόν πού λένε.....!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
καθόλου αποτυχυμένος και καθόλου μέτριος, και πρωταθλήματα πήρε και αποτελέσματα πήρε και μπάλα καλή η ομάδα του έπαιζε και στον τελικό πήγαινε του CL. αν θυμάσαι ο Αμπράμοβιτς δεν τον ήθελε για 'αλλους λόγους, δεν νομίζω οτι τον αμφισβήτησε κανείς ούτε εφυγε σαν αποτυχημένος επειδή απλά δεν πήρε το CL. Τελείως ατυχές το παραδειγμα σου φίλε terens.
δέχομαι να μου πεις ότι ένας προπονητής δεν κρίνεται μόνο από τα αποτελέσματα και εν μερη να συμφωνήσω αλλά πολύ ατυχές παραδειγμα έφερες!!!!
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.........
Έπειδή παρά τά μύρρια τού Ρώσσου δέν κατάφερε νά πάρει τό Εύρωπαικό...??
Μήπως ξεχνάς ότι τόν έδιωξε ό Άμπράμοβιτς παρά τόν τίτλο στήν Άγγλία μετά άπό
χρόνια έπειδή τόν καθάρισε ή Μάντσεστερ..??
Καί συνέχισε ό βοηθός του...??
Καί όμως αύτός ήταν ό λόγος,έριξε τόσο χρήμα ό Ρώσσος πού δεν άνέχτηκε νάναι
δεύτερος στήν Εύρώπη.
Άπό έκεί άρχισε ό καυγάς...!!
Τέλος πάντων ,δέν ήταν τό καλύτερο παράδειγμα πού θά μπορούσα νά άναφέρω....
τό παρέθεσα όμως γιατί ήταν πολύ τρανταχτό καί ό Μουρίνιο πασίγνωστος καί
ξέρουμε όλοι ότι άνέβηκε στήν κορυφή μέ τή μαγκιά του καί όχι μέ τά λεφτά.
Ό άνθρωπος δούλεψε στήν Πόρτο καί έχει μυαλό πού τό βγάζει στό γήπεδο...!!!
Καί δέν έπέλεξε τυχαία τήν Ίντερ.......είναι μιά μιά όμάδα πού τά τελευταία 10 χρόνια
ό Μοράττι έχει ρίξει ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΗΜΑ.........καί ποιός δέν πέρασε άπό έκεί....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ....!!!
Είναι τό νέο στοίχημα τού Μουρίνιο.......τό Ευρωπαικό μέ τήν Ίντερ....!!!
Γιατί τό πρωτάθλημα έστω καί μέ τίς Μίλαν Γιούβε στό καναβάτσο
κατακτήθηκε....!!!
Akatanomastos
01/08/2009, 13:17
Καταρχάς αυτά είναι γεγονότα για το ποιούς έχει βοηθήσει η Χούντα...
και τωρα η γάυρεια λογικη θα μας παραπεμψει στον τελικο των πρωταθλητριων οπου βρεθηκε σπρωχτος ο Π.Α.Ο
ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ........ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.........ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.......
ΓΥΝΑΙΚΑ άλλάζεις.........συνήθειες άλλάζεις........
ΟΜΩΣ............
ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.........!!!!
Συμπέρασμα..??
Γιαλατζί κατάσταση.........ήμιτασιόν πού λένε.....!!!!
Λες ε? Να όμως που δε τα ξέρουμε όλοι όλα.....
& στη τελική να και άμα κάποιος με πιστέψει να και αν δεν
Akatanomastos
01/08/2009, 13:27
Λες ε? Να όμως που δε τα ξέρουμε όλοι όλα.....
& στη τελική να και άμα κάποιος με πιστέψει να και αν δεν
τι εννοεις να σε πιστεψει καποιος:confused:
εκανες μια ξεκαθαρη δηλωση και ο Τερενς εβγαλε ενα συμπερασμα
δεν υπαρχει κατι να πιστεψεις ή οχι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τι εννοεις να σε πιστεψει καποιος:confused:
εκανες μια ξεκαθαρη δηλωση και ο Τερενς εβγαλε ενα συμπερασμα
δεν υπαρχει κατι να πιστεψεις ή οχι.
Το προφανές.. Αυτό που πχ άτομα σα το Τερενς δε δέχονται. Αλλά όπως είπα ολίγον με ενδιαφέρει, αφού ο καθένας ξέρει για πάρτι του.
Akatanomastos
01/08/2009, 13:39
Το προφανές.. Αυτό που πχ άτομα σα το Τερενς δε δέχονται. Αλλά όπως είπα ολίγον με ενδιαφέρει, αφού ο καθένας ξέρει για πάρτι του.
ναι οκ. αυτο που εννοεις ειναι οντως προφανες.
εγω απλα το καταλαβα αλλιως αυτο που εγραψε ο τερενς
anyway..
konsttanttinos
01/08/2009, 13:46
Αντε τωρα να αναψουν τα αιματα γιατι αλλαξες ομαδα, και αν σε πιστευουν ή οχι.
:a31: :a31: :a31:
Θα χρησιμοποιησω την εκφραση καποιου εδω μεσα...''της κοντης ψωλης της εφταιγαν οι πολλες τριχες''.
Απο προχθες που εχασε ο βαζελος βγηκαν οι γνωστοι να κανουν ''αυτοκριτικη'' και ''debriefing'' προκειμενου να καλυψουν την προδιαγεγραμμενη νικη του, που κατεληξε σε τσοντα.
Οι ιδιοι που την ειπαν στους γαυρους - λεγοντας να περιμενουν γιατι ερχεται και η σειρα τους - κανουν την μαμουνα εδω και δυο μερες, και λενε οτι να'ναι γιατι απλα δεν ξερουν τι να πουν.
Αν νικουσε ο βαζελος και εχανε ο γαυρος, θα γινοταν χαμος εδω, οπως γινοταν και περυσι οσον αφορα την λαμπρη ευρωπαικη πορεια του βαζελου και τα πετσινα πρωταθληματα του γαυρου.
Ειλικρινα χεστηκα αν σας πειραζουν αυτα, ή αν συμφωνειτε, αλλα αυτη την εικονα δινετε καθε μερα.Εχω θα συνεχιζω να τα διαβαζω καθε μερα για να γελαω με τα γραφομενα μερικων που το παιζουν και ειδημονες-προπονητες, αλλα μετα την πεμπτη... μοκο..
Περιμενω την πρωτη ηττα του γαυρου για να απολαυσω τα κορακια παρεα με :beer: :beer: .
Παντα ορθιοι ολοι, και παντα τετοια.:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
01/08/2009, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Θα χρησιμοποιησω την εκφραση καποιου εδω μεσα...''της κοντης ψωλης της εφταιγαν οι πολλες τριχες''.
Απο προχθες που εχασε ο βαζελος βγηκαν οι γνωστοι να κανουν ''αυτοκριτικη'' και ''debriefing'' προκειμενου να καλυψουν την προδιαγεγραμμενη νικη του, που κατεληξε σε τσοντα.
Οι ιδιοι που την ειπαν στους γαυρους - λεγοντας να περιμενουν γιατι ερχεται και η σειρα τους - κανουν την μαμουνα εδω και δυο μερες, και λενε οτι να'ναι γιατι απλα δεν ξερουν τι να πουν.
Αν νικουσε ο βαζελος και εχανε ο γαυρος, θα γινοταν χαμος εδω, οπως γινοταν και περυσι οσον αφορα την λαμπρη ευρωπαικη πορεια του βαζελου και τα πετσινα πρωταθληματα του γαυρου.
εντελως ασχετα ομως ολα..
konsttanttinos
01/08/2009, 13:51
Και 'συ τι ζορι τραβας με αυτα που ειπα?
Μηπως ζοριστηκες για κατι που ειπα και θελεις να μου την πεις?
:lol: :lol:
Στο κατω κατω, το ξαναλεω οτι δεν με νοιαζει τι θα πει ο καθενας, αλλα απλα ηθελα να σχολιασω αυτα που δειχνουν μερικοι με τα γραφομενα τους.
Τωρα, αν εσυ ζοριζεσαι για κατι, no problem.:wave2:
Akatanomastos
01/08/2009, 14:03
Και 'συ τι ζορι τραβας με αυτα που ειπα?
Μηπως ζοριστηκες για κατι που ειπα και θελεις να μου την πεις?
Στο κατω κατω, το ξαναλεω οτι δεν με νοιαζει τι θα πει ο καθενας, αλλα απλα ηθελα να σχολιασω αυτα που δειχνουν μερικοι με τα γραφομενα τους.
Τωρα, αν εσυ ζοριζεσαι για κατι, no problem.:wave2:
μαν εχω πολυ σημαντικοτερα στο μυαλο μου να ζοριζομαι(οπως και οι περισσοτεροι) απο τους τσακωμους-βλακειουλες στο ιντερνετ.
αλλα το οτι δεν ζοριζομαι δεν σημαινει οτι μπορω να διαβαζω οτι ασχετο να ναι
και να το αφηνω ασχολιαστο..
διαβαζεις οτι ο μαικ αλλαξε ομαδα, βγαινει και του λεει ο τερενς που ειναι αεκτζης οτι του πε και συ γραφεις ενα κειμενο και καλα οτι βαζελοι την λεμε στον μαικ επειδη ειναι γαυρος και εμεις τα βαζελια
πηραμε τα παπαρια μας στο τσου λου
οτι να ναι δηλαδη
la_villa
01/08/2009, 14:15
Ειλικρινα χεστηκα αν σας πειραζουν αυτα, ή αν συμφωνειτε, αλλα αυτη την εικονα δινετε καθε μερα.Εχω θα συνεχιζω να τα διαβαζω καθε μερα για να γελαω με τα γραφομενα μερικων που το παιζουν και ειδημονες-προπονητες, αλλα μετα την πεμπτη... μοκο..
Περιμενω την πρωτη ηττα του γαυρου για να απολαυσω τα κορακια παρεα με :beer: :beer: .
πιανεις πολλά και ας μην ασχολείσε....μ'αρέσει αυτό ;) :beer:
σπανίζει βλέπεις η αντίληψη σήμερα...
@MikeG
Όταν κάποιος είναι για πολλά χρόνια Γαύρος (ή όποια άλλη ομάδα), έστω και αν σταματήσει ουσιαστικά να ασχολείται ............. πάντα μα πάντα έστω και ενδόμυχα, αυτήν την ομάδα θα υποστηρίξει σε σχέση με κάποια άλλη !!!
Και ας μην το καταλαβαίνει ο ίδιος ..........
Τωρα δηλ .... Ζητατε απο καποιον ευθυνες για το αν.....
Ηταν μια ομαδα ....Αλλαξε ομαδα... Αλλα κατα βαθος ειναι απο μεσα του την πρωτη ομαδα που ηταν και δεν το εχει καταλαβει...???? :uplate:
Που και ετσι να ειναι.... Δικαιωμα του δεν ειναι....????
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ...... Κατασταση φιλε τερενς ειναι οταν λεμε οτι υποστηριζουμε μια ομαδα απλα......
Για να λεμε και να κρυβουμε το οτι......
Κατα βαθος η μονη ασχολια και το μονο ενδιαφερον ειναι το ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ... Για μια αλλη ομαδα..... !!!!
Ηταν μια ομαδα ....Αλλαξε ομαδα... Αλλα κατα βαθος ειναι απο μεσα του την πρωτη ομαδα που ηταν και δεν το εχει καταλαβει...???? :uplate:
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ...... Κατασταση φιλε τερενς ειναι οταν λεμε οτι υποστηριζουμε μια ομαδα απλα......
Κατα βαθος η μονη ασχολια και το μονο ενδιαφερον ειναι το ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ... Για μια αλλη ομαδα..... !!!!
+1000 γίνεστε απλά όλο και πιο γραφικοί...
Akatanomastos
01/08/2009, 23:32
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειπανε οι γάιδαροι (γαυροι) τους πετεινους (βαζελια) κεφάλα!!!
Πάλι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις !!!
:smokin: :smokin: :smokin:
Ευχαριστούμε ............... :sad: :sad: :sad:
Επειδή παρεξηγηθήκα μάλλον όταν λεω γραφίκοι δεν το εννοώ ως βάζελοι ή ως χανούμια ή γαύροι αλλά ως άτομα και μιλάω για τα σχόλια προς το γεγονός του ότι ο MikeG είπε οτι άλλαξε ομάδα.Αν θεωρήται λογικά επειχηρηματά τα "ομάδα δεν αλλάζεις ποτέ" και "καταβάθως πάντα θα είσαι η προηγούμενη σου ομάδα" και τέτοιες πίπες που λέγαμε όταν πηγαινάμε γυμνάσιο τότε μάλλον πάτε ακόμα γυμνάσιο...
Akatanomastos
02/08/2009, 04:10
τότε μάλλον πάτε ακόμα γυμνάσιο...
..είπε ο μπομπιρας:rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
Επειδή παρεξηγηθήκα μάλλον όταν λεω γραφίκοι δεν το εννοώ ως βάζελοι ή ως χανούμια ή γαύροι αλλά ως άτομα και μιλάω για τα σχόλια προς το γεγονός του ότι ο MikeG είπε οτι άλλαξε ομάδα.Αν θεωρήται λογικά επειχηρηματά τα "ομάδα δεν αλλάζεις ποτέ" και "καταβάθως πάντα θα είσαι η προηγούμενη σου ομάδα" και τέτοιες πίπες που λέγαμε όταν πηγαινάμε γυμνάσιο τότε μάλλον πάτε ακόμα γυμνάσιο...
Άσ' το ............... όσο παει και χειρότερα το κάνεις ..........:sad: :sad: :sad:
kalgeorge
02/08/2009, 22:26
re kwsta....xwris plaka omws.
keimenaki astoxo , xwris kapoia logiki, sta peristotera eisai lathos, kai vgazei mono mia prothesi na antiparatetheis.
Πάλι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις !!!
Δεν καταλαβαινω...????
Ο τερρενς...... Καταλαβε....?????
Εσυ....????
Ποιος δεν καταλαβε τελικα...?????
konsttanttinos
03/08/2009, 06:18
re kwsta....xwris plaka omws.
keimenaki astoxo , xwris kapoia logiki, sta peristotera eisai lathos, kai vgazei mono mia prothesi na antiparatetheis.
George, εγω απο την θεση του ασχετου - ποδοσφαιρικα - περιεγραψα σε μια παραγραφουλα την κατασταση.Εννοειται ο,τι καθε αντιπαραθεση δεκτη και αναγκαια:lol: :lol:
Τωρα, μην περιμενεις να σχολιασω την δικη σου προτασουλα.Την αποψη μου την μαντευεις. ;)
Πορωμενος βαζελος εσυ, ξεθωριασμενος γαυρος εγω...fuck..:rotflmao: :rotflmao:
Παντως, τον στοχο του το κειμενακι μου τον επιασε, και αυτο μου φτανει! :D :D
kalgeorge
03/08/2009, 08:09
George, εγω απο την θεση του ασχετου - ποδοσφαιρικα - περιεγραψα σε μια παραγραφουλα την κατασταση.Εννοειται ο,τι καθε αντιπαραθεση δεκτη και αναγκαια:lol: :lol:
Τωρα, μην περιμενεις να σχολιασω την δικη σου προτασουλα.Την αποψη μου την μαντευεις. ;)
Πορωμενος βαζελος εσυ, ξεθωριασμενος γαυρος εγω...fuck..:rotflmao: :rotflmao:
Παντως, τον στοχο του το κειμενακι μου τον επιασε, και αυτο μου φτανει! :D :D
ρε συ, δεν με καταλαβες...
καταρχην δεν ειμαι πορωμενος βαζελος...και απο τα γραφωμενα μου εδω μεσα θα επρεπε να το εχεις καταλαβει.
δευτερον δεν στο ειπα για να ξεκινησει καποια αντιπαραθεση....απλα μου κανει εντυπωση που καποιος (ΟΠΟΙΟΣ και να ηταν αυτος) μπαινει σε ενα θρεντακι που ειναι για να περναει η ωρα και να γραφει ο καθενας σχεδον οτι του κατεβει...(δες το σαν κατι οπου καποιοι ξεδινουν, ειτε απο την πιεση της δουλειας ειτε ειτε ειτε) και ¨¨παραπονιεται οτι γραφουν καποιοι αρλουμπες.
καταλαβες τι εννοώ?
λες και τα υπολοιπα θρεντακια που μπαινουν εχουν καποια βαση-λογικη.....και αυτο εδω ειναι το μονο που εχει ξεφυγει :rotflmao:
konsttanttinos
03/08/2009, 15:21
...
λες και τα υπολοιπα θρεντακια που μπαινουν εχουν καποια βαση-λογικη.....και αυτο εδω ειναι το μονο που εχει ξεφυγει :rotflmao:
+600 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ...........ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ..........ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ
Γυναίκα άλλάζεις..........ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ..........
Άν όμως άγαπάς τό ποδόσφαιρο.........καί παθιάζεσαι μέ αύτό
ΟΜΑΔΑ.........ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ....!!!
Έκτός ΑΝ.......πάς μέ αύτόν πού κερδίζει.......ή μέ τήν Έθνική όπως
οί τραγουδιστές...!!!
Ε ΤΟΤΕ................
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ............καί.......ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ.....!!!
Γι'αυτό τα έχετε κάνει πουτ@ν@ οι γεννιές σας και τώρα τα ζούμε...
Γιατί ζείτε με σιγουριές...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.καί.......ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ.....!!!
Ολα τα ειχα ακουσει..... Αλλα το..... Μαμα-οπαδος..!!!! :eyepop:
Ομολογω πως οχι...!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
konsttanttinos
03/08/2009, 16:54
..... Μαμα-οπαδος..!!!! :eyepop:
:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Γι'αυτό τα έχετε κάνει πουτ@ν@ οι γεννιές σας και τώρα τα ζούμε...
Γιατί ζείτε με σιγουριές...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ANTE ΠΑΡΤΕ ΒΡΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ.............
Νά δούμε άσπρη μέρα.........καί σταματήστε τήν τράκα.
Γιατί πρός τό παρόν ............πολύ καφετερία πέφτει έκεί γύρω στά 25
μέ 30......:rotflmao:
Δέν είδες τούς νέους ήγέτες.........κυκλοφοράνε μέ BMW.........
καί έμπνέουν τόσο πολλή έμπιστοσύνη........
10 μονάδες κάτω τούς πήγε ό άνθρωπος σέ 6 μήνες.......
Έμείς μπορεί νάμαστε ή γενιά πού πείναγε καί...ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ........
έσείς όμως είστε ή γενιά τού..........
ΚΛΑΙΝ.....ΜΑΙΝ......πού λέει καί ό γιός μου....
Ξέρω,ξέρω έμείς φταίμε πού σάς τά δώσαμε όλα στό στόμα.....:lol:
Μόνο πού άπό τό πολύ τό μπούκωμα δέν πήρατε είδηση ότι.....
ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.........
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ......!!!!
Σιγά -σιγά μπορεί νά ξυπνήσετε.......πού θά πάει καί μπορεί νά ξαναπιάσετε
τόν κασμά.......καί τή μπατανόβουρτσα γιατί πρός τό παρόν...
ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.........ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ......!!!!
Μή μού τό πάρεις προσωπικά.........σέ παρακαλώ ,στίς γενιές μας άναφέρομαι..!!
ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ..........
Είμαι άκόμα σφιγμένος άπό τήν προετοιμασία.......κάτσε νά χαλαρώσω,
νά λυθώ ,καί νά δείς τί έχει νά γίνει.....
konsttanttinos
03/08/2009, 19:10
ANTE ΠΑΡΤΕ ΒΡΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ.............
Νά δούμε άσπρη μέρα.........καί σταματήστε τήν τράκα.
Γιατί πρός τό παρόν ............πολύ καφετερία πέφτει έκεί γύρω στά 25
μέ 30......:rotflmao:
Δέν είδες τούς νέους ήγέτες.........κυκλοφοράνε μέ BMW.........
καί έμπνέουν τόσο πολλή έμπιστοσύνη........
10 μονάδες κάτω τούς πήγε ό άνθρωπος σέ 6 μήνες.......
Έμείς μπορεί νάμαστε ή γενιά πού πείναγε καί...ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ........
έσείς όμως είστε ή γενιά τού..........
ΚΛΑΙΝ.....ΜΑΙΝ......πού λέει καί ό γιός μου....
Ξέρω,ξέρω έμείς φταίμε πού σάς τά δώσαμε όλα στό στόμα.....:lol:
Μόνο πού άπό τό πολύ τό μπούκωμα δέν πήρατε είδηση ότι.....
ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.........
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ......!!!!
Σιγά -σιγά μπορεί νά ξυπνήσετε.......πού θά πάει καί μπορεί νά ξαναπιάσετε
τόν κασμά.......καί τή μπατανόβουρτσα γιατί πρός τό παρόν...
ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.........ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ......!!!!
Μή μού τό πάρεις προσωπικά.........σέ παρακαλώ ,στίς γενιές μας άναφέρομαι..!!
:bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao:
Λιωνω λεμε!!
Να'σαι καλα γιατι μετα απο 5 καφεδες στην παραλια με βαρεσε ο πολυς ηλιος και ηθελα κατι αναζωογoνητικο!!
Εισ'ωραιος λεμε!
Προς mods ... Δεν το παμε στα ανεκδοτα???
:D
la_villa
03/08/2009, 20:00
Ομολογω πως οχι...!!!! :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
που το έγραψε ρε αυτό το θεΐκό?????????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
03/08/2009, 20:55
εγω πιστευω οτι καταλαβατε τι θελει να πει ο τερενς (και εχει δικιο) απλα εχετε ορεξη για χαβαλε :lol: :wave2:
kalgeorge
03/08/2009, 21:28
kalgeorge
03/08/2009, 21:29
170353
ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ..........
Είμαι άκόμα σφιγμένος άπό τήν προετοιμασία.......κάτσε νά χαλαρώσω,
νά λυθώ ,καί νά δείς τί έχει νά γίνει.....
Aσε τα σαπια και πες μου τι ευχηθηκες ( και εγω πρεπει να τρεχω την κορη μου σε συναυλια της Βανδη την αλλη εβδομαδα.......... :mad: )
Aσε τα σαπια και πες μου τι ευχηθηκες ( και εγω πρεπει να τρεχω την κορη μου σε συναυλια της Βανδη την αλλη εβδομαδα.......... :mad: )
Άμα σου ευχηθώ εγώ να δεις Εφη Θωδη με Εφη Σαρρή .......... θα φταίω ;;;
Αντε και μου βάζεις κακές ιδέες βραδιάτικα .......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
konsttanttinos
04/08/2009, 06:23
:bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
Γαματη φωτο!!
kalgeorge
04/08/2009, 08:45
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a19:
http://sport24.yooblog.gr/2009/08/04/1010/#more-1010
<<< «Για μένα το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο. Πρέπει να προκριθούμε», δήλωσε ο Χενκ Τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Σπάρτα Πράγας το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ (21:45).>>>
Ρε παιδια.... Ας του πει καποιος οτι το ποτηρι που κραταει ειναι.... Αδειο . :look:
:lol: :lol: :lol:
170361
SnakeMJK
04/08/2009, 09:14
Καλή επιτυχία απόψε στον παναθηναικό... εύχομαι ολόψυχα να περάσει στον επόμενο προκριματικό γύρο :p :p :p
170369
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Καλή επιτυχία απόψε στον παναθηναικό... εύχομαι ολόψυχα να περάσει στον επόμενο προκριματικό γύρο :p :p :p
εε... ..... Ολοι ευχομαστε ολοψυχα να μπορεσει να ανατρεψει το βαρυ σκορ εις βαρος του και να περασει..... :beer: :beer:
170376
SnakeMJK
04/08/2009, 10:46
Η θηλυκή πλευρά του Σισέ
“Αν μπορούσα να ήμουν ο οποιοσδήποτε για μια μέρα θα ήμουν μια γυναίκα. Θα ήθελα να ξέρω πως είναι να είσαι γυναίκα”, τάδε έφη Τζιμπρίλ Σισέ. Το προχωράει και παρακάτω ο Γάλλος του Παναθηναϊκού αποκαλύπτοντας την “καυτή” θηλυκή πλευρά του: “Αν ήμουν γυναίκα, θα φορούσα σέξι ρούχα. Κοντές φούστες, ψηλές μπότες, τέτοια πράγματα”.
Τα συμπεράσματα είναι δύο: 1ον ο Σισέ πήγε στην σωστή ομάδα, 2ον θα έχει την χαρά να νιώσει όπως ονειρεύεται όταν θα έρθει στο “Καραϊσκάκη”!
Akatanomastos
04/08/2009, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
ναι ναι.. την εχεις δει την γυναικα του φανταζομαι.
Και ο Ρουβάς έγινε πατέρας..... :smokin:
Μέχρι στιγμής τα συμπεράσματα είναι ...........
Ο ΠΑΟ είναι ομάδα αποτελούμενη από νοσταλγούς της Χούντας και αδελφές !!! Το ίδιο και ο ΟΦΗ !!!
Ο ΟΣΦΠ είναι αγωνιστές της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας και φυσικά Γ@μίκουλες !!!
:confused: :confused: :confused:
Μέχρι στιγμής τα συμπεράσματα είναι ...........
Ο ΠΑΟ είναι ομάδα αποτελούμενη από νοσταλγούς της Χούντας και αδελφές !!! Το ίδιο και ο ΟΦΗ !!!
Ο ΟΣΦΠ είναι αγωνιστές της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας και φυσικά Γ@μίκουλες !!!
:confused: :confused: :confused:
Γιατι πρεπει το θρεντακι να γυρισει σε τετοιου ειδους αντιπαραθεση....????
Ωφελει κανεναν αυτο....????
Γιατι πρεπει το θρεντακι να γυρισει σε τετοιου ειδους αντιπαραθεση....????
Ωφελει κανεναν αυτο....????
Δεν το έγραψα για αντιπαράθεση ........... το αντίθετο ακριβώς !!!
Ας σκεφτούνε κάποιοι που τα γράφουνε αυτά ........... και ας πάψουν να τα γράφουν ..........
Έχουμε πει ότι κάνουμε τον χαβαλέ μας ..........
Ο χαβαλές δεν πρέπει να προσβάλλει ......... ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
Αν το κάνει ΠΑΥΕΙ να είναι χαβαλές ......... με το χιούμορ γελάνε ΟΛΟΙ .......... όταν κάποιος γελάει μόνος του, δεν είναι χιούμορ ......... είναι κακοήθεια !!!
Κατάλαβες με ποιό πνεύμα τα γράφω ;;;
Ειδικά αυτή η μ@@@κι@ με τη χούντα ......... νισάφι πιά !!!
Δεν σας βλέπω και πολύ ορεξάτους σήμερα :rolleyes: (για τους παναθηναϊκούς μιλάω)
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=24659
170508
konsttanttinos
05/08/2009, 06:17
Μπραβο στον βαζελο , γιατι ειναι - ισως- η μοναδικη ομαδα που μπορει να μας εκπροσωπησει επαξια εξω.Η χτεσινη ομαδα μπορει να διεκδικησει πολλα, και ας παραμεινει ετσι.
Καλη συνεχεια στον γαυρο και μακαρι να δειξουν τον καλο τους εαυτο τα κωλοπαιδα.:lol:
Keep up good work.:rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
05/08/2009, 07:41
Κατσουράνης όλα τα λεφτά...
Όταν τα έλεγα , κάποιοι κορόιδευαν... ενας απο τους καλύτερους αμυντικούς χαφ στην Ευρώπη.
Σαλπιγγίδης παίκτης με πάθος, Καραγκούνης ο "σβούρας".... και λοιποί μάλλον ένιωσαν το αγγουράκι στον πισινό και έτρεχαν. Α.... το οτι κέρδισε ο ΠΑΟ δεν μου λέει κάτι , ειδικά αν θυμηθώ 2-3 φάσεις στην άμυνα του πράσινου μετά το 2-0 και στο 3-0 που έχασαν οι ανύπαρκτοι, χθες, Τσέχοι, τότε αν πέσει με καμιά σοβαρή ομάδα θα κάνει πάρτυ.
Συγχαρητήρια πάντως γιατί δεν ήταν κάτι εύκολο. Μπράβο... ο τεντόπανας θα προλάβει να δεί έναρξη σχολικής χρονιάς μάλλον.
Σειρά των γαύρων σήμερα.
Για τα δικά μας , ...κάτι σαν το παιδί του λαού είναι η κατάσταση.. έχουμε δεν έχουμε.. φτωχολογιά κτλ.. έχει παραγίνει το κακό.
Gandalf
kalgeorge
05/08/2009, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Κατσουράνης όλα τα λεφτά...
Όταν τα έλεγα , κάποιοι κορόιδευαν... ενας απο τους καλύτερους αμυντικούς χαφ στην Ευρώπη.
Σαλπιγγίδης παίκτης με πάθος, Καραγκούνης ο "σβούρας".... και λοιποί μάλλον ένιωσαν το αγγουράκι στον πισινό και έτρεχαν. Α.... το οτι κέρδισε ο ΠΑΟ δεν μου λέει κάτι , ειδικά αν θυμηθώ 2-3 φάσεις στην άμυνα του πράσινου μετά το 2-0 και στο 3-0 που έχασαν οι ανύπαρκτοι, χθες, Τσέχοι, τότε αν πέσει με καμιά σοβαρή ομάδα θα κάνει πάρτυ.
Συγχαρητήρια πάντως γιατί δεν ήταν κάτι εύκολο. Μπράβο... ο τεντόπανας θα προλάβει να δεί έναρξη σχολικής χρονιάς μάλλον.
Σειρά των γαύρων σήμερα.
Για τα δικά μας , ...κάτι σαν το παιδί του λαού είναι η κατάσταση.. έχουμε δεν έχουμε.. φτωχολογιά κτλ.. έχει παραγίνει το κακό.
Gandalf
re eiste σοβαρί?? ποιος σβουρας κια ποιο απο τα καλυτερα αμυντικα χαφ στην ευρωπη(ημαρτον πως σας ξεφευγουν και λετε τετοια πραγματα)??????
δεν ειδε κανεις οτι στο πρωτο ημιχρονο καναμε ΜΙΑ φαση καλη μόνο??
δεν ειδε κανεις οτι αν μαζευομασταν 11 απο το μοτο.γρ, αυτην την σπαρτα την ειχαμε για πλακα?
κανεις δεν ειδε τι κατσικοτραγαρα ηταν??
ΠΑΡΤΥ εκαναν στην αμυνα μας σε αρκετες φασεις....ΗΜΑΡΤΟΝ
τα βασικα του ποδοσφαιρου να ηξεραν θα μας ειχαν ριξει δυο γκολακια
ΒΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ......
χιλια μπραβο και παλι στον σαλπιγγιδη.
ο καυμενος σισε ....εχει να ριξει τζαμπα τρεξιμο...:rolleyes:
SnakeMJK
05/08/2009, 08:13
έπαιξαν τόσο καλά οι βάζελοι χθες που απορούσες πως έχασαν στο πρώτο παιχνίδι :p
τώρα το τσουλού θα εξαρτηθεί από την επόμενη κλήρωση...
Gandalf dr685sm
05/08/2009, 08:16
kalgeorge..
Μάλλον άλλον αγώνα είδες... γιατί εγώ είδα ενα Κατσουράνη να μοιράζει κάθετες μπαλιές και να κόβει οτι περνάει.
Σαλπιγγίδης όπως είπες , πάρα πολύ καλός..
Στην άμυνα σας τώρα δεν είδα να διαφωνούμε... ειδικά στο 88 αν το κάρφωνε ο Τσέχος θα είχαμε καρδιακά επεισόδια στο ΟΑΚΑ.
Gandalf
kalgeorge
05/08/2009, 08:26
kalgeorge..
Μάλλον άλλον αγώνα είδες... γιατί εγώ είδα ενα Κατσουράνη να μοιράζει κάθετες μπαλιές και να κόβει οτι περνάει.
Στην άμυνα σας τώρα δεν είδα να διαφωνούμε... ειδικά στο 88 αν το κάρφωνε ο Τσέχος θα είχαμε καρδιακά επεισόδια στο ΟΑΚΑ.
Gandalf
αρα εγω ειδα διαφορετικο αγωνα επειδη διαφωνησα για τον κατσουρανη?
ρε εχετε παρειχαμπαρι οταν αν γινοταν το τσαφ σε 3-4 διαφορετικες φασεις τωρα θα τρεχαμε και ΔΕΝ θα φταναμε??
και θα σου ελεγα εγω ο κατσουρανης και ο λετο και ο Α και ο Β.
ενα ματσο χαλια ηταν η ομαδα εχτες.
αν θες να ξεχωρισουμε κατσουρανη και σαλπιγγιδη δεν θα σου χαλασω το χατηρι.
ενδεικτικο του τι γιδια ηταν οι παικτες της σπαρτα....ηταν το 3ο γκολ!!!!
kalgeorge..
Gandalf
Οπως ειχα πει και για το παιχνιδι του Ολυμπιακου.....
Με τετοιες ομαδες ......
Και ο Κατσουρανης μπορει να ειναι τρομερος και ο κωλοτουμπας μπορει να ειναι σβουρας....
Ο kalgeorge εχει απολυτο δικιο..... Εαν ο βαζελος δεν κανει κατι με την αμυνα του ο τεντας δεν θα εχει πολλες ευκαιρειες ακομα να το παιζει αντρας στις συνεντευξεις τυπου......
Ο Σισε τρωει σιδερα ( και δεν κανω πλακα ) με εχει τρομαξει το παθος του και σιγουρα αμα αξιοποιηθει ( και δεν καει απο το τζαμπα τρεξιμο ) εχει να δωσει πολλα !!!
Με τρωει η περιεργεια σημερα τι Ολυμπιακο θα δω ( απο την αποψη εξασφαλισμενης προκρισης στην θεωρια...) :winka:
Gandalf dr685sm
05/08/2009, 08:51
σου είπα... για την άμυνα δεν διαφωνώ.. το σχολίασα άλλωστε. Αλλά είναι κρίμα κάποιους παίκτες που έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος χθες να τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι.
Όσο για τον τενκάτε...τώρα είδα οτι δεν απάντησε σε ερωτήσεις. Το είδε αλήθεια σαν δικαίωση οτι νίκησε χθες ο ΠΑΟ; ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε φάει 3αρα απο την Σπάρτα;
Τέλος παντων!
Gandalf
kalgeorge
05/08/2009, 08:55
σου είπα... για την άμυνα δεν διαφωνώ.. το σχολίασα άλλωστε. Αλλά είναι κρίμα κάποιους παίκτες που έπαιξαν πολύ καλά και με πάθος χθες να τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι.
Όσο για τον τενκάτε...τώρα είδα οτι δεν απάντησε σε ερωτήσεις. Το είδε αλήθεια σαν δικαίωση οτι νίκησε χθες ο ΠΑΟ; ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε φάει 3αρα απο την Σπάρτα;
Τέλος παντων!
Gandalf
φιλε αυτος καλα κανει...
αφου εχει βρει τους μαλακες....
απο σημερα ξερεις....εδειξε ο τενκατε ποιος ειναι...ετσι @@ ο τενκατε κλπ κλπ κλπ
Ο ΠΑΟ πίσω είναι 2 κλάσεις κάτω σε σχέση με το κέντρο και μπροστά.
Χθες τελείωσε με 7 αμυντικούς+τερματοφύλακα και οι Τσέχοι έχασαν τρία άχαστα στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Οποιαδήποτε γιόμα στην περιοχή ήταν θάνατος :alien:
alximistis
05/08/2009, 09:15
εγώ ένα πράγμα έχω να πω. Μία φορά πήγα κι εγώ γήπεδο καθότι υπήρχε τσαμπέ εισιτήριο με φιλαράκι μου βάζελο... και σας έφερα γούρι :(
Δεν ξαναπάω τέλος :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
05/08/2009, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
εγώ ένα πράγμα έχω να πω. Μία φορά πήγα κι εγώ γήπεδο καθότι υπήρχε τσαμπέ εισιτήριο με φιλαράκι μου βάζελο... και σας έφερα γούρι :(
Δεν ξαναπάω τέλος :lol: :lol: :lol:
πηγες γηπεδο να δεις κανα ευρωπαικο παιχνιδι...γιατι αν περιμενεις απο την ομαδα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο καραγκούνης είναι για να παίζει αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο και όχι μπάλα. Είναι ο μόνος παίκτης που όχι μόνο σφαδάζει σε κάθε επαφή αλλά ξέρει πάντα που είναι ο διαιτητής και στην τελευταία τούμπα τον κοιτάει στα μάτια ενώ διαμαρτύρεται πριν του γίνει φάουλ και μετά που θα του δοθεί. Ο σιμάο σε ΟΛΑ τα τάκλιν πάει με τις τάπες
Σαλπιγγίδης και κατσουράνης πραγματικοί γίγαντες και επαγγελματίες υπόδειγμα για τους παραπάνω
πηγες γηπεδο να δεις κανα ευρωπαικο παιχνιδι...γιατι αν περιμενεις απο την ομαδα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υπομονη... θα παιξουμε αντιπαλοι στον αλλο γυρο του europa league :lol:
kalgeorge
05/08/2009, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
υπομονη... θα παιξουμε αντιπαλοι στον αλλο γυρο του europa league :lol:
και ελεγα δεν μπορει, καπου εδω ειναι :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
05/08/2009, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Ο καραγκούνης είναι για να παίζει αρχαία τραγωδία στην Επίδαυρο και όχι μπάλα. Είναι ο μόνος παίκτης που όχι μόνο σφαδάζει σε κάθε επαφή αλλά ξέρει πάντα που είναι ο διαιτητής και στην τελευταία τούμπα τον κοιτάει στα μάτια ενώ διαμαρτύρεται πριν του γίνει φάουλ και μετά που θα του δοθεί. Ο σιμάο σε ΟΛΑ τα τάκλιν πάει με τις τάπες
Σαλπιγγίδης και κατσουράνης πραγματικοί γίγαντες και επαγγελματίες υπόδειγμα για τους παραπάνω
ε ρε και σε ακουσει ο ακατανομαστος :rotflmao:
με ξερεις απλα γελαω τη περιοδο της προετοιμασιας/μεταγραφων με τα γραφομενα ολων...
οπως παντα περιμενω να δω μπαλα με τα ματια μου...
και το λεω απο ολες τις αποψεις δε το λεω για δικαιωση των γραφωμενων μου ... απλα το ποδοσφαιρο παιζεται στο γηπεδο με το χορτο (οι τιτλοι καμια φορα κρινονται στο δικαστηριο αλλα τεσπα :lol: )
ακομα και οι τιτλοι δε μπορουν να κρυψουν τη γυμνια του ποδοσφαιρου στην ελλαδα
alximistis
05/08/2009, 09:40
Ναι αλλά να δω ευρωπαϊκό παιχνίδι συμφωνώ. Όχι 11 τύπους να περιφέρονται με γιόμες ξανά γιόμες και δώσε πάλι γιόμες με ταχύτητα αααργή... χαρατηριστικά αργή... πάαααρα πολύ αργή στην ανάπτυξη δίχως φαντασία και δημιουργικότητα! :lol: :lol: :lol: Στο α ειδικά ημίχρονο βλαστήμησα. Μπάλα δεν είδα! Μόνο το 2ο γκολ άξιζε κι αυτό γιατί έγινε επιτέλους μία ανάπτυξη της προκοπής.
Κι όσο για κάποιον που λέει για τον Καραγκούνη... εγώ βάζελος δεν είμαι! Ούτε θα είμαι ποτέ φτου μακριά από μας :lol:
Αλλά αυτό που ξέρει το κάνει καλά είναι ψυχή και το κυριότερο για να μην ξεχνάμε για θυμηθείτε το 2ο γκολ που ήταν συνδυασμός την μπαλιά στον Σάλπι πριν αυτός την δώσει στον κατσού (άιντε πάλι αεκτζάκι σας ξελάσπωσε) ποιος την έβγαλε;;; Από ποιον ξεκίνησε;;;;
ΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΖΩΡΤΖ....!!!
ΧΩΜΑ..........ήταν ό Πάο καί μόνο ό Λέτο έδειξε τήν κλάση του......ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕ.....!!!
Ποιός Κατσουράνης ρέ Μάγε...??
Άντε καί λίγο Σαλπιγγίδης ......ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΝ-ΤΕΝ καί σταμάτησε νά τόν έχει
σέντερ-φόρ νά διεκδικεί κεφαλιές άνάμεσα στούς δίμετρους στό ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ....
τού πρώτου ήμιχρόνου....!!!
Σάν τόν Παναθηναικό τού 70 ήτανε.......Καραγκούνης Σαλπιγγίγης.........όπως
Δομάζος Άντωνιάδης.......μόνο πού έκείνος άκόμα καί τότε ήταν ψηλός....!!!
Έδώ είχαμε ....τόν κοντό....ΚΑΙ.........τόν κοντότατο....!!!
Οί Τσέχοι..........Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.........μέ βασικό μπαλλαντέρ τον 37χρονο Μπέργκερ...??
ΤΖΩΡΤΖ.........δέν πρόκειται λεβέντη μου νά παίξει ό Κατσουράνης σέντερ-μπάκ....:rotflmao:
Ή ό Σιμάο ή ό Σίλβα θά βγαίνει....!!!όπως τά λέγαμε πρίν ένα μήνα,τότε πού χτυπιόσουνα...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ...........ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ...........ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
Στό πρώτο γκόλ...........δούλεψε ή ΚΩΛΑΡΑ......πού μερικοί άρνείστε μέ πείσμα.....!!!
Άν έφευγαν μέ τό Χ στό ήμίχρονο θάταν άλλιώς τά πράγματα....
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ...............ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ OFF-SIDE Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ........!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ Η ΜΠΑΛΛΑ...
ΦΑΟΥΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ
ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ...!!!
Άν θές τέτοιο σπρώξιμο γιά νά περάσεις αύτή τήν όμάδα τότε..........
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ...??
Συμπέρασμα ....?? μάπα ό ΠΑΟ.........άλλης κατηγορίας ό άντίπαλος....!!!!
Μέ τέτοια παρουσία,Φιορεντίνες καί Βιγιαρεάλ........ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ....!!!
Όσο γιά σήμερα.....???
Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.....!!!
kalgeorge
05/08/2009, 10:06
Σάν τόν Παναθηναικό τού 70 ήτανε.......Καραγκούνης Σαλπιγγίγης.........όπως
Δομάζος Άντωνιάδης.......μόνο πού έκείνος άκόμα καί τότε ήταν ψηλός....!!!
Έδώ είχαμε ....τόν κοντό....ΚΑΙ.........τόν κοντότατο....!!!
ΤΖΩΡΤΖ.........δέν πρόκειται λεβέντη μου νά παίξει ό Κατσουράνης σέντερ-μπάκ....:rotflmao:
Ή ό Σιμάο ή ό Σίλβα θά βγαίνει....!!!όπως τά λέγαμε πρίν ένα μήνα,τότε πού χτυπιόσουνα...
1) θα συμφωνησω.
2) εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις.
δεν ειπα οτι θα παιξει σμ...ειπα οτι ΕΙΝΑΙ σμ, επαιζε στην μπενφικα σμ, και αν χρειαστει ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ σαν σμ.
Gandalf dr685sm
05/08/2009, 10:21
ρε Terens... Άμα λέω πως κοιτάτε άλλο παιχνίδι μου λέτε διάφορα.
Ο Κατσουράνης ήταν ο μόνος που μπόρεσε και έδωσε μπαλιές της προκοπής κοντά και μακριά. Μέσα λοιπόν στο παιχνίδι που πέρναγε, έπαιζε και άμυνα... ε τι άλλο να κάνει;
Ο Λέτο που λες οτι έπαιξε... που έπαιξε ρε φίλε;.. θα μας τρελάνεις;.. επειδή έκανε μερικές λατινικές ντρίμπλες έπαιξε δηλαδή;
Ο Σαλπιγγίδης .. ναι ... όπου και αν τον έβαλε ή πήγε μόνος του (μέχρι και δεξί μπακ για να σταματήσει επίθεση , όπου ο Μούν ηγρόν αγόραζεν) έπαιζε με πάθος.
Σε αυτό που συμφωνώ όπως είπα , είναι πως είχε άμυνα αστεία και η Σπάρτα δεν συγκρίνεται με κάτι Ατλέτικο Μαδρίτης ας πούμε που είδα στους "ανίσχυρους"..:uplate: :lol: .. Όσον αφορά τον Σισέ... να το επαναλάβω; Το έχουν πει και αρκετοί πράσινοι.. τρεχει μόνος του χωρίς να τον τροφοδοτούν σωστά. Θα τον σκάσουν έτσι.
Εκτός αυτού είναι αγχωμένος πολύ και φάνημε στο τετ-α-τετ με τον Τσέχο τερματοφύλακα που άργησε να σουτάρει/πλασσάρει και τον ξάπλωσε ο αμυντικός τους.
Σήμερα δεν νομίζω να χάσει ο κόκκινος.. με κατεβασμένα χέρια θα τους πάρει εκτός και αν κάνουν τίποτα βλακείες που δεν νομίζω με τον "τρελοκαράφλα" στον πάγκο να τολμήσουν.
Θα δούμε πάντως.
Gandalf
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ...........ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ...........ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
Στό πρώτο γκόλ...........δούλεψε ή ΚΩΛΑΡΑ......πού μερικοί άρνείστε μέ πείσμα.....!!!
Άν έφευγαν μέ τό Χ στό ήμίχρονο θάταν άλλιώς τά πράγματα....
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ...............ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ OFF-SIDE Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ........!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΖΕ Η ΜΠΑΛΛΑ...
ΦΑΟΥΛΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ
ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ...!!!
Άν θές τέτοιο σπρώξιμο γιά νά περάσεις αύτή τήν όμάδα τότε..........
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ...??
Συμπέρασμα ....?? μάπα ό ΠΑΟ.........άλλης κατηγορίας ό άντίπαλος....!!!!
Μέ τέτοια παρουσία,Φιορεντίνες καί Βιγιαρεάλ........ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ....!!!
Όσο γιά σήμερα.....???
Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.....!!!
Για το τριτο γκολ εχεις απολυτα δικιο....
Για τα αλλα δυο κρατα το μεταξυ μας σε παρακαλω.... :uplate:
Οσο για σημερα.... Αστο γιατι τις εντυπωσεις σου απο το πρωτο παιχνιδι τις εκανες.... Γαργαρα !!!
Με ομαδες Γ κατηγοριας ( απο αυτες που δειχνει την φανελα του ο Αντωνακης ) παιζουμε την πρωτη αγωνιστικη του ελληνικου πρωταθληματος...
( για να μην μπερδευεσε.....)
περιμενουμε πως και πως να παιξουμε με ομαδα πρωτης κατηγοριας που λες ... ελα που δε μπορουσε να ερθει στις 22 αυγουστου ομως (κοκοκο) και θα κανουμε αναμονη ακομα 7 μερες...
να κανετε και παρτακι στο κοτερο του θειου κροκους πριν ερθετε... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
περιμενουμε πως και πως να παιξουμε με ομαδα πρωτης κατηγοριας που λες ... ελα που δε μπορουσε να ερθει στις 22 αυγουστου ομως (κοκοκο) και θα κανουμε αναμονη ακομα 7 μερες...
να κανετε και παρτακι στο κοτερο του θειου κροκους πριν ερθετε... :lol:
Ρε συ.... Ειδα το ντουσαν με το καλαθακι στο χερι να ψαχνει παιχτες στο παζαρι του Πειραια....
Και διπλα εναν κοπανο να του μουρμουραει οτι δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για καλτσουλες....
Ξερεις κατι...??? :confused: