View Full Version : Σε είδα vol IV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
idomeneas
25/08/2010, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
re les na tan o arxaios:lol:
:lol: :lol: :lol:
:bawl: :bawl: :bawl:
:cry: :cry: :cry:
idomeneas
25/08/2010, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Σας είδαμε σήμερα 2 τζιπ - περιπολικά με 8-9 αστυνομικούς να έχετε βγεί να ξεμουδιάσετε ......... χάρηκα ιδιαίτερα που ο μεγαλύτερος σε ηλικία μας χαιρέταγε και φώναζε "καλό δρόμο και να προσέχετε" .......... :wave2: :wave2: :wave2:
+1000
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
+1000
E ........ όχι και 1000 :winka: :winka: :winka: ............... μην κλέβεις ............ :lol: :lol: :lol:
webassasin
26/08/2010, 07:39
Σε ειδα μωρη θεια,που να σε παρει ο διαολος,περπαταγα στην ακρη του δρομου κ εσυ δεν κοιταζες το δρομο οπως επρεπε,πηδηξα για να σε αποφυγω.
Αποφευγουμε τα οσα στο δρομο,κανουμε τις καγκουριες μας και δεν παθαινουμε τιποτα και θα παμε πεζοι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σε ειδα μωρη θεια,που να σε παρει ο διαολος,
Φιλε μου σου βρηκα ανταγωνιστη για περνα απο δω
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=109346
:lol: :lol:
webassasin
26/08/2010, 07:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Φιλε μου σου βρηκα ανταγωνιστη για περνα απο δω
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=109346
:lol: :lol:
εχουν ειπωθει χειροτερα,οποτε παιξε αλλου μπαλα..
Cpt. Haddock
26/08/2010, 07:53
εχουν ειπωθει χειροτερα,οποτε παιξε αλλου μπαλα..
Απο χουμορ πώς πάμε τελευταία; :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο δροσιστικο αγγλικο σορρυ webassasin δεν ηθελα να σε προσβαλω:winka: :wave2:
webassasin
26/08/2010, 07:55
υπαρχει,δοξα την παναγια...
runnerakias
26/08/2010, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Σε είδα ;;;
Ένα κόκκινο Panda που χαιρέταγε σαν τρελλός από χαρά με φώτα και με το χέρι ήσουνα ;;;
Κατευθείαν λέω μέσα μου "Δικός μας είναι αυτός" !!! :wave2:
βασικα το panda μπλε ηταν αλλα μαλλον εμενα ειδες γιατι ετσι με φωτα και το χερι εξω χαιρετουσα!!!!!!!!!λεω καιγω τοσους ειδα,ειναι δυνατον να μην ειναι στο moto.gr????????
εννοειται οτι θα ξαναρθω καλοκαιρι μαλλον αν δεν παω το φεβρουαριο φανταρος....αλλα δυστυχως μηχανη χλωμο ναχω μαζι μου γιατι απο θεσσαλονικη ειναι ζορικο ταξιδι....
επισης ειδα και μια τρακα μπροστα μου,ενα βραδυ κατα τις 5 οπως γυρνουσα σπιτι.αυτος κατεβαινε και κοιμηθηκε στο τιμονι και εφυγε στο αντιθετο ρευμα στις μπαριερες,λιγο πριν το ηρακλειο,σενα σημειο που εχει ωραια θεα προς τα κατω με κατι φωτα που φαινονται σαν "χριστουγεννιατικο" δεντρο.το ibiza του τυπα ειχε γινει κ@λος,ειχε μεσα και μια κοπελιτσα(εκει επαθα πλακα μιλαμε.....)ευτυχως τα παιδια δεν ειχαν τιποτα σοβαρο μονο γρατσουνιες.σταματησα να βοηθησουμε, θα πηγαινα και τη κοπελα στο ηρακλειο(δεν ειχα κακο σκοπο εγω:a13: :a13: :a13: ) διοτι δουλευε σε λιγο αλλα ο μ@λ@κ@ς ο φιλος μου νυσταζε και ηθελε να φυγουμε,και το αλλο το παλικαρακι δεν ηθελε να την παω μεστην νυχτα σου λεει 2 αγνωστοι.....τεσπα εγιναν εκει κατι ψηλα αλλα και γω μεστη ταραχη ημουν και ουτε το τηλ της δε πηρα...και ας ηταν και ο γκομενος της μπροστα(σαν παιδακι ηταν 1.5 μετρο:lol: :lol: :lol: )το κοριτσακι(στην ηλικια μου)συνεχισε να μου τη πεφτει αλλα για να μη γινει καμια μαλακια και βαρουσαμε εκει κανεναν φυγαμε γιατι οπωσ λεω παρακατω......
και οι 2 ηταν στρατιωτικοι:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
αλλα επρεπε να βοηθησουμε και αυτο καναμε
Μα καλά, μερικοί δεν βλέπουν τίποτε ωραίο ρε γαμώτο; :confused:
Με είδα να αρρωσταίνω...
Φυλάω 3 μηχανάκια φιλων κατω απο το σπιτι και δε μπορω να τα παω μια βολτα ρε γμτ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
ναι αμε κοριτσακι γυρω στα 5 ισως μικροτερο περναει το δρομο με τη μητερα του και δειχνει φωναζοντας βρουμ βρουμ , κεντρο αθηνα πριν λιγες μερες με καυσωνα ... δροσισε για 2 δευτερολεπτα
:beer:
webassasin
26/08/2010, 21:05
Σε ειδα χοντρουλη φιλε μου,να πεταγεσαι απο διασταυρωση χωρις να κοιταξεις.. Μετα απο λιγο,καθως περιμεναμε στο φαναρι,μας περασες χωρις να κοιταξεις καν αν ερχεται αμαξι,ενω ειχαμε ολοι μαζι κοκκινο. Ο θεος σε προστατευσε 2 φορες,μια που δεν ερχοταν αμαξι απο την αλλη και αλλη μια που δεν ημουν με τη μηχανη, γιατι μια σφαλιαρα εν κινησει θα στην εσκαγα,δεν υπηρχε περιπτωση...
Σε ειδα εχθες το βραδυ στον δρομο Αλεποχωριου - Μεγαρων σε σρτοφη τον 40χλμ να ερχεσε με τα διλπα λεω αυτος δεν προκειτε να στριψει σουβλακι θα με περασει και εχω στο κουτι γυναικα και δυο παιδια, παταω γκαζι σπριβω δεξια και μολις πλησιαζει το κοβω αποτομα αριστερα και περνας εφταμαλακα ξυστα απ' τον πισω προφυλακτηρα μπενεισ φρεναριστος στο αντιθετο ρευμα και σταματας μπροστα απο τον ανθρωπακο που ειχε σταματηση ,ευτυχως δεν τον τρακαρες. Αλλα ρε θρασυδηλε εβαλες μπρος και εφυγες σαν να σου βαλαν νευτη στον κωλο ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.
Σας βλέπω τα Σαββατοκύριακα να αμολίεστε με τα ss σας στον Interstate 80 Sacramento-San Francisco και ούτε ένας να μην πηγαίνει πάνω απο 85 μίλια;;; Σε ευθείες ατελείωτων χιλιομέτρων;;;
Επίσης στα φανάρια κάθεστε πίσω απο τα αυτοκίνητα!!!!Ούτε ένα δεν κάνει σφήνα;;;;
Τί τα παίρνουν αυτοί οι Αμερικανοί τα μηχανάκια ήθελα να' ξερα.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
PortisHead
27/08/2010, 03:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Σας βλέπω τα Σαββατοκύριακα να αμολίεστε με τα ss σας στον Interstate 80 Sacramento-San Francisco και ούτε ένας να μην πηγαίνει πάνω απο 85 μίλια;;; Σε ευθείες ατελείωτων χιλιομέτρων;;;
Επίσης στα φανάρια κάθεστε πίσω απο τα αυτοκίνητα!!!!Ούτε ένα δεν κάνει σφήνα;;;;
Τί τα παίρνουν αυτοί οι Αμερικανοί τα μηχανάκια ήθελα να' ξερα.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Εφοσον ζεις εκει , ξερεις ποσο ευκολα ,συχνα και τσουχτερα ειναι τα προστιμα απ την CHP
;)
Cpt. Haddock
27/08/2010, 03:13
Σας βλέπω τα Σαββατοκύριακα να αμολίεστε με τα ss σας στον Interstate 80 Sacramento-San Francisco [...]
τα θελει ο οργανισμός σου, πρωι-πρωί; :a021:
τα θελει ο οργανισμός σου, πρωι-πρωί; :a021:
Βραδυάτικα θες να πεις....:D 12 παρα 10....
Επίσης στον ίδιο αυτοκινητόδρομο είδα για πρώτη φορά και αυτη την πινακίδα...
Καπ. για να σε φτιάξω περισσότερο δες και εδώ (http://en.wikipedia.org/wiki/Interstate_80) :smokin:
ΥΓ το Απάτσι είναι φωτοσοπιά....ή μήπως όχι....:wacko:
207781
Cpt. Haddock
27/08/2010, 03:49
Καπ. για να σε φτιάξω περισσότερο δες και εδώ (http://en.wikipedia.org/wiki/Interstate_80) :smokin:
don't push your luck man :evil: :smokin: :lol:
Σε είδα χθες το βράδυ στο cinema Φλοίσβος να ρίχνεις σφαλιάρες στο σκυλάκι σου επειδή είδε ένα άλλο κι άρχισε να γαυγίζει (προφανώς εξαιτίας των ψυχολογικών που του έχετε δημιουργήσει μπαστουρνόβλαχοι :yuck: )...φαντάζομαι πως έτσι θα συμπεριφέρεσαι και στα παιδιά σου...ζωντόβολο!
harris_x
27/08/2010, 09:39
Με βλέπω να φεύγω σε λίγο για 4ήμερο ξεκούρασης (?) σε παραθαλάσσιο μέρος με την "συντροφιά" του σκάφους και των πέδιλων του σκι....
:) :D :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
daz, is this ok? 'Η θες κι άλλα.....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
27/08/2010, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Με βλέπω να φεύγω σε λίγο για 4ήμερο ξεκούρασης (?) σε παραθαλάσσιο μέρος με την "συντροφιά" του σκάφους και των πέδιλων του σκι....
:) :D :smokin:
ΤΩΝ πέδιλων;
Μονό δεν κάνουμε; :smokin:
harris_x
27/08/2010, 09:42
ΤΩΝ πέδιλων;
Μονό δεν κάνουμε; :smokin:
Οχι ακόμα ρε Cpt, σιγά - σιγά :winka:
Άσε να γίνουμε "expert" ( :lol: ) με τα δύο και μετά το βλέπουμε το ένα.... :)
Cpt. Haddock
27/08/2010, 09:44
Οχι ακόμα ρε Cpt, σιγά - σιγά :winka:
Άσε να γίνουμε "expert" ( :lol: ) με τα δύο και μετά το βλέπουμε το ένα.... :)
Σλαλομ κάνουμε ή ακολουθουμε τα απόνερα; :D
(προσοχή στη μέση - παθών... :sick: )
harris_x
27/08/2010, 09:51
Σλαλομ κάνουμε ή ακολουθουμε τα απόνερα; :D
(προσοχή στη μέση - παθών... :sick: )
Εγώ ακολουθώ τα απόνερα (rookie), η Δέσποινα (η σύζυγος) κάνει και σλάλομ, αλλά έχει κάνει περισσότερες "προπονήσεις" :mad:
Βλέπεις εγώ πέρυσι που ξεκινήσαμε την ιστορία ήμουν με σπασμένο χέρι... :(
Αν έχεις καμία συμβουλή όσων αφορά τη μέση, δώσ’ την (π.μ.) γιατί η αλήθεια είναι ότι καταπονείται!
Cpt. Haddock
27/08/2010, 09:54
Εγώ ακολουθώ τα απόνερα (rookie), η Δέσποινα (η σύζυγος) κάνει και σλάλομ, αλλά έχει κάνει περισσότερες "προπονήσεις" :mad:
Βλέπεις εγώ πέρυσι που ξεκινήσαμε την ιστορία ήμουν με σπασμένο χέρι... :(
Αν έχεις καμία συμβουλή όσων αφορά τη μέση, δώσ’ την (π.μ.) γιατί η αλήθεια είναι ότι καταπονείται!
Οσο ακολουθείς τα απόνερα, όρθιο κορμι και τεντωμένα πόδια. Προσοχή όταν θα ξεκινήσεις το σλαλομ που πρέπει να βάλεις το χερούλι όρθιο, να τραβηξεις χέρια μέσα και να χαμηλώσεις πόδια.
Εκεί θέλει πολύ καλό κράτημα στον κορμό. Να κάνεις οπωσδηποτε κοιλιακους και πλάτες ωστε να κρατιέσαι απο εκεί και στις στρφές να μη σε "τραβάει" απότομα αλλα να εκμεταλεύεσαι την ταχύτητα.
Εγω πλέον σκι δε μπορώ/θελω να κάνω γιατι μπορει να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν ειναι οπως στο σερφ που φοράω το γαντζο
:( σας ειδα κοπελιες με τα σκουτερακια και τα σορτσακια -σετακι με τιραντε & σανδαλι σαγιοναρα...
με μισο κρανακι ασορτι για να επιβιωσετε στην ζουγκλα των τρελλών.. :sad:
δεν παει το μυαλο σας ομως τι εστι δερμα στην ασφαλτο.... :(
207802
harris_x
27/08/2010, 09:56
Οσο ακολουθείς τα απόνερα, όρθιο κορμι και τεντωμένα πόδια. Προσοχή όταν θα ξεκινήσεις το σλαλομ που πρέπει να βάλεις το χερούλι όρθιο, να τραβηξεις χέρια μέσα και να χαμηλώσεις πόδια.
Εκεί θέλει πολύ καλό κράτημα στον κορμό. Να κάνεις οπωσδηποτε κοιλιακους και πλάτες ωστε να κρατιέσαι απο εκεί και στις στρφές να μη σε "τραβάει" απότομα αλλα να εκμεταλεύεσαι την ταχύτητα.
Εγω πλέον σκι δε μπορώ/θελω να κάνω γιατι μπορει να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν ειναι οπως στο σερφ που φοράω το γαντζο
Thanks, θα τα πούμε κι από κοντα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:( σας ειδα κοπελιες με τα σκουτερακια και τα σορτσακια -σετακι με τιραντε & σανδαλι σαγιοναρα...
με μισο κρανακι ασορτι για να επιβιωσετε στην ζουγκλα των τρελλών.. :sad:
δεν παει το μυαλο σας ομως τι εστι δερμα στην ασφαλτο.... :(
ρε αγορίνα τι φωτό βάζεις? :sick:
οι κοπελίτσες-συνήθως-δεν τρέχουνε...άντε να φάνε κανά αγκώνα/γόνατο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Αμα κάτσει η στραβή γίνονται κ έτσι :wave2:
40χλμ/ωρα + μαγιουδακι trendy ειναι αρκετα ...
harris_x
27/08/2010, 10:05
Ναι, αυτή ήταν μια αγωνιζόμενη που είχε στείλει την φόρμα της καθαριστήριο :hypnotize
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε 'συ Μπάμπη, δεν έχεις δει μερικές που πάνε με την ταυτότητα στο στόμα;
Ρε 'συ Μπάμπη, δεν έχεις δει μερικές που πάνε με την ταυτότητα στο στόμα;
καλά ότι να'ναι.
ρε εγώ λέω για τις κοπελίτσες με τα σκουτεράκια που δεν τρέχουνε!
πάνε πιο αργά κι από την καθυστέρηση.
τέσπα,ξεφεύγουμε
harris_x
27/08/2010, 10:13
ρε εγώ λέω για τις κοπελίτσες με τα σκουτεράκια που δεν τρέχουνε!
πάνε πιο αργά κι από την καθυστέρηση.
ε, η φωτό είναι για τις άλλες..... :p
PortisHead
27/08/2010, 10:16
ε, η φωτό είναι για τις άλλες..... :p
Για αυτες που τρεχουν με Aprilia
:D :D :D (Ετσι για να αναψουν τα αιματα)
:lol:
harris_x
27/08/2010, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Για αυτες που τρεχουν με Aprilia
:D :D :D (Ετσι για να αναψουν τα αιματα)
:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
το μαμήσαμε στο spam.... θα το φάμε το ξύλο, το βλέπωωωωωω....
το μαμήσαμε στο spam.... θα το φάμε το ξύλο, το βλέπωωωωωω....
Είδα και μερικά όμορφα ποστάκια στο Σε είδα και χάρηκα. :beer: :beer:
Το έσωσα καθόλου ή δεν το γλιτώνουμε το κράξιμο;
giorgosv
27/08/2010, 11:26
Σε είδα σήμερα παλιομαλάκα με το κίτρινο φορτηγό σου ΙΖΧ **** που λεγε dhollandia από πίσω να αλλάζεις λωρίδες χωρίς φλας στην Κηφησίας με κατεύθυνση προς κέντρο, ώρα 12:30. Φρέναρες
απότομα, ήμουν από πίσω σου, νόμιζες ότι με τρόμαξες? Είσαι κίνδυνος-θάνατος για αυτοκίνητα-μοτοσυκλετιστές.
Μακάρι να το διαβάζεις άχρηστε παλιομαλάκα.
Σε είδα χθες το βράδυ να τρέχεις σαν π#$%^&ς στην παραλιακή και να με περνάς ξυστά στην στροφή του ιπποδρόμου πάνω σ'ένα...δεν είδα καν τι ήταν ρε παιδιά (μόνο ότι είχε led taillight),μάλλον naked!Είμουν με την κοπελιά πάνω στο δικό μου και χέστηκ@ μιλάμε, κόντεψα να τη φάω...Τα λόγια είναι περιττά :a31:
webassasin
27/08/2010, 14:58
Σε ειδα ηλιθιε 50ρη οδηγε,που σε καθε φαναρι επιανες πρωτος οποια λωριδα ηταν αδεια,ασχετα αν ηταν στη μερια που ηθελες να στριψεις,απλα για να φυγεις πρωτος, κανοντας τα ολα μπουρδελο.
Δε σε χαλασε που σε πηγα καροτσα 4 φαναρια.
Σε ειδα ηλιθιε 50ρη οδηγε,που σε καθε φαναρι επιανες πρωτος οποια λωριδα ηταν αδεια,ασχετα αν ηταν στη μερια που ηθελες να στριψεις,απλα για να φυγεις πρωτος, κανοντας τα ολα μπουρδελο.
Δε σε χαλασε που σε πηγα καροτσα 4 φαναρια.
κάροτσερη καροτσέρη :wacko:
sakistrs
28/08/2010, 01:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
κάροτσερη καροτσέρη :wacko:
ασ'το καμουτζικι απ'το χερι...............(Αλικη Βουγιουκλακι) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε είδα να τρέχεις με το κουτί σου στα στενά στο Χ''κυριάκειο σα μ@λ@κ@ς χωρίς να σκεφτείς ότι μπορεί να κυκλοφορόυν κι άλλοι στις 2 το βράδυ...
ευτυχώς σε άκουσα να έρχεσαι και κοκκάλωσα στο στοπ, γιατί έτσι και ξεμύταγα να δω
(δεν υπάρχει ορατότητα στα σταυροδρόμια πλέον, μόνο κάδοι σκουπιδιών στις γωνίες, παρκαρισμένα φορτηγάκια κι άλλες μ@λ@κιες)
θα μ'είχες κάνει σηματάκι στο καπώ σου, μ@λ@κοβιόλη οδηγέ της π0υτ$@ς!
Βιαζόσουν να πας σπίτι να χωνέψεις καμιά χυλόπιττα μάλλον,ε;Καληνυχτάκια... :wave2:
sakistrs
28/08/2010, 09:01
σε ειδα στον περιφεριακο Θεσσαλονικης με το μπλε R1 να εισαι μπροστα μου και πηγαινεις νορμαλ!Ο βλακας με το χιουνται ομως που απο μεσαια λωριδα βγηκε μπροστα σου για να προλαβει την εξοδο στα δεξια δεν σε ειδε!Σε χαρηκα που με τοση ψυχραιμια τον απεφυγες λες και δεν συμβαινει κατι και η μονη αντιδραση μια κινηση του χεριου σου :a31: σε εμενα!Εισαι ωραιος,καλους δρομους να εχεις!Ισως να εισαι και απο εδω μεσα!: :wave2: :wave2:
castoras
28/08/2010, 12:58
Οταν σας κάνει φώτα ένα μπλε grande punto ή ένα μαύρο bravo στην εθνική ή σε κάποιο επαρχιακό δρόμο,δεν είναι για μπλόκο,απλά σας χαιρετάω σχεδόν όλους!!Σήμερα στην επιστροφή από Λεωνίδιο και λίγο πριν τους Μύλους χαιρέτησα μια τριάδα και ο πρώτος ανταπέδωσε,νομίζω λευκό tiger. :wave2:
Σε ειδα φιλαρακι και μετο rizla και τα slick στο καραβι για μαρμαρι,
εισαι ωραιος ρε φιλε αλλα δεν καταφεραμε να τα πουμε, να εισαι παντα καλα... :winka:
Σε είδα πάνω στο Αυχένα , εσύ ερχόσουν από Ματσούκι και γω πήγαινα προς τα εκεί .
Ήσουν δικάβαλος νομίζω με kawasaki kle και γω με το ασημί μου capo , σε χαιρέτησα και μου ανταπέδωσες ,
να σαι πάντα καλά και καλούς δρόμους να έχεις !!!:beer: :beer: :beer: :wave2:
υγ. ποιος είπε πως δεν έχει χωματόδρομο ??? κάντε καμιά λαλακία και ανεβείτε με ss να γελάνε μέχρι και τα πρόβατα!!!!!:lol: :lol:
Σε ειδα να μπαινεις στα Τεμπη με το κοκκινο BMW 1150 να κουδουναει σαν χαλασμενη φρυγανιερα
Σε χαιρετησα απο ευγενεια και με αγνοησες επιδεικτικα βλακα , καφρε BMWαδακια!
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ FORUM ! Ειστε η Μιμη Ντενιση του Μοτοσυκλετιστικου Κοσμου...
Ξιπασμενες ψυλομυτες... :a9:
webassasin
29/08/2010, 10:34
Σας βλεπω καθε μερα να κανετε καθε λογης μαλακια και πραγματικα φοβαμαι.
Παραβιασεις στοπ,παραβιασεις ερυθρου σηματοδοτη,αλλαγη λωριδας χωρις καν να σκεφτεις οτι υπαρχουν κ αλλοι εκει εξω,αναστροφες στη μεση του πουθενα και ενα σωρο αλλα.
Και καπου αναρωτιεμαι,οσο καλος και προσεκτικος οδηγος και αν ειμαι, αυτους δε θα μπορεσω να τους δω καποια στιγμη.. Για ποσο ακομα θα ειμαι τυχερος αραγε...
Σε ειδα παππου προχτες, να περνας ξερα το κοκκινο με τη θεια απο πισω,παλι καλα που εκεινη την ωρα ηταν ανοιχτο το ρευμα που ειχε ορατοτητα σε σενα,γιατι το αλλο ηταν απο κλειστη γωνια με μηδεν ορατοτητα.. Ελπιζω να μη μαθεις ποτε ποσο μαλακας εισαι.. Σκεφτηκα να σου μιλησω οταν εφτασα διπλα σου,αλλα μαλλον μονο το χρονο μου θα εχανα,αφου εισαι 70 χρονων μοσχαρι και ακομα δεν εμαθες βασικες αρχες του δρομου..
Προσοχη παιδια,δεν ξερω τι αλλο να πω..
Δυσκολευουν τα πραγματα...
Joyrider
29/08/2010, 10:41
Για ποσο ακομα θα ειμαι τυχερος αραγε...
Δυσκολευουν τα πραγματα...
:sick: :(
soter3gm
29/08/2010, 12:43
Σε είδα κουλάδι στη παραλιακή στην ευθεία τάπα και στης στροφές κότα ληράτη, μόλις σε έφτασα άρχισες να χαιδολογάς "και καλά" το ξέκωλο με τον κουραδοκόφτη στη φόρα ...Ου να χαθείς όχι τίποτα άλλο θα φας τα μούτρα σου και θα λες ότι έφταιγε άλλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΕΙ ΤΟ FORUM ! Ειστε η Μιμη Ντενιση του Μοτοσυκλετιστικου Κοσμου...
Ξιπασμενες ψυλομυτες... :a9:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καμενοι απο χερι ειναι ρε SVX και η πλακα ειναι οτι το ξερουν και προσπαθουν να βγαλουν και την προπελα τους θεικο μηχανημα!!!!!
gs 500 f
29/08/2010, 14:51
σας ειδα καυτες παρουσιες η μια ξανθια με το μαυρο Ζ 750 και την φιλη σου μελαχρινη με μακρια μαλια σε κοτσιδα με το 600 RR μαυρο κοκκινο να ερχεστε και να παρκαρετε στο μπουρναζι για καφε!!!!και οι δυο σας με τατου ολο ναζι και με τα μοτορια σας ευτυχισμενα που τα καβαλαγατε!!!!!!!ωραιο συνολο και ολοι σας χαζευαμε και το ξερατε!!!!!!!!
rantanplan
29/08/2010, 16:50
Σε ειδα στο ποδηλατο και ησουν ολο τρελα
μα υστερα καταλαβα πως ελειπε η σελα.....
:a015: :a016: :a018: :p :lol: :rotflmao:
webassasin
29/08/2010, 17:24
Με ειδα να ξεκιναω ταξιδακι για Γυθειο..
Με το που ξεκινησα, κλασσικη χαζογκομενα παραβιαζει στοπ,της κανω νοημα << τι κανεις?>> και μου φωναζει κιολας <<που πας ρε>>.
Ηθελα να γυρισω να την αρχισω στα ευαγγελια,αλλα προτιμησα να μη χαλασω το ταξιδι μου.
Μαλακισμενη..
Πριν το Γυθειο συναντησα μπροστα μου 2 ducatti,κοκκινες και οπως πρεπει ντυμενοι. Σας χαιρετησα και τους 4 οπως περναγα αλλα με γραψατε στα @@ σας.
Καλο ταξιδι οπως κ να εχει..
MitsosNaked
29/08/2010, 17:33
Σας είδα ξένοι τουρίστες Κυριακή πρωί στα Μετέωρα να μαλακίζεστε τρελλά στα στροφιλίκια....
Ειδικά εσένα μαντάμ με το τροχόσπιτο-βάν με το που μπαίνω στη φουρκέτα, σε βλέπω τελευταία στιγμή :eyepop: :hypnotize :eek: στο ρεύμα μου(είχες βγεί να την πάρεις ανοιχτά) και ειλικρινά πώς δέν αγκαλιαστήκαμε, μόνο τα μοναστήρια το ξέρουν!!!!
Πήγα κι εγώ να απολαύσω ωραία βολτίτσα πρωινιάτικα και μου βγήκε ξινή..... να μήν πώ για κάποια κομμάτια του δρόμου που έχουν κάτι χαρακιές και 'κατευθύνουν' τη μηχανή.......
:a06:
σας ειδα ολους απο και προς παργα σημερα....να σται καλα ολοι....καλους δρομους
EliasKir
29/08/2010, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
σας ειδα καυτες παρουσιες η μια ξανθια με το μαυρο Ζ 750 και την φιλη σου μελαχρινη με μακρια μαλια σε κοτσιδα με το 600 RR μαυρο κοκκινο να ερχεστε και να παρκαρετε στο μπουρναζι για καφε!!!!και οι δυο σας με τατου ολο ναζι και με τα μοτορια σας ευτυχισμενα που τα καβαλαγατε!!!!!!!ωραιο συνολο και ολοι σας χαζευαμε και το ξερατε!!!!!!!!
Σορρυ που σε προσγειωνω φιλε, αλλα ΣΥΝΗΘΩΣ γκομενα, γρηγορη μηχανη και τατουαζ = ηταν ζευγαρι κατα 99%.
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EliasKir
Σορρυ που σε προσγειωνω φιλε, αλλα ΣΥΝΗΘΩΣ γκομενα, γρηγορη μηχανη και τατουαζ = ηταν ζευγαρι κατα 99%.
Παρακαλώ...????:eek:
Τελικά πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τις γυναίκες:rolleyes: …εμείς είμαστε στο 1% τότε…!!!
:wave2:
Καλημερααααα…!!!
Καλά το πήγες….στο χρώμα του Ζ το έχασες λιγάκι….ασημί παρακαλώ…!!! :p
:wave2:
soter3gm
30/08/2010, 01:38
Αν είναι αυτή που γνωρίζω με το μαύρο 600 RR και τη κοτσίδα θα παίσει πολύ γέλιο αν το διαβάσει.
δεν έτρωγες ένα μαγκάλι κάρβουνα καλύτερα ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a55:
Καγκουροτιντιεμοπουλε, μαλλον πρωτη φορα ειδες μαζεμενο κοσμο με μοτοσυκλετες και βαλθηκες να μας δειξεις ποσο μικρο ειναι το πουλακι σου ετσι ωστε να χωραει μεσα στις ακραπες.
:a31:
axaxaxaxa kalo.....:D :D :D :D :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Αν είναι αυτή που γνωρίζω με το μαύρο 600 RR και τη κοτσίδα θα παίσει πολύ γέλιο αν το διαβάσει.
Δηλαδη εχουμε τετοιες εκδοσεις μεσα στο moto και δεν υπαρχει ακομα θρεντ με αντιστοιχες φωτο...Ξεπεσμος:sad: :lol:
Σας ειδα και εγω ομορφες ξανθουλες με την βεσπα σορτακι μπουτακι σπεσιαλ χωρις υποληματα πιτας γυρου ξεκρανωτες με το τεραστιο ασπρο γυαλι και τραβηξατε ενα φρεναρισμα μες στην μεση λεγοντας Ωχ απο εκει πρεπει να παμε αφου δεν σας εσπρωξα να φτασετε στο ριο με την μια...Το νου σας κοριτσια στον οξυζενε:wave2:
Se eida vlakobatse kifisias katexaki. Ekei se exoun gia na rythmizeis tin kykloforia kai oxi na kathesai se mia gonia. Allios ase ta fanaria na kanoun ti dulia tous. Ferte piso ton palio troxonomo ree:mad:
Cpt. Haddock
30/08/2010, 03:07
:a9:
notakos600
30/08/2010, 03:11
Ρε πστ μου ειλικρινά γιατί όταν βλέπουμε γυναίκα να καβαλάει μεγάλο γκάζι λέμε αμέσως πως είναι λεσβία ; :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
30/08/2010, 03:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ρε πστ μου ειλικρινά γιατί όταν βλέπουμε γυναίκα να καβαλάει μεγάλο γκάζι λέμε αμέσως πως είναι λεσβία ; :lol: :lol: :lol:
Mου 'ρχεται μια παροιμία με μια αλεπου στο μυαλό αλλα δε τη θυμάμαι καλα... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
δεν ειναι
ειπαμε κοκκινο μαυρο παππουυυυυυυυυυυ
soter3gm
30/08/2010, 03:48
Και μάλιστα από ότι ξέρω αν είναι η συγκεκριμένη "το'χει" το άθλημα έχει αφήσει πολλούς με το στόμα ανοικτό σαν χάνους
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
δεν ειναι
ειπαμε κοκκινο μαυρο παππουυυυυυυυυυυ
ναι οπως και το μαυρο Ζ750 που ειναι ασημι βασικα... ;)
σας ειδα 4 -5 ΧΤ εξω απο καφετερια και νομιζα οτι γυρισε ο χρονος πισω 6-7 χρονια , αν εισασταν και ολα ΜΠΛΕ οπως καποτε θα ηταν κανονικα ε μπλαστ φρομ δε παστ :p :lol:
Σε ειδα, φιλος με το μαυρο cb600 hornet με τις χρυσες ζαντες, μανετες και τα λοιπα, πηγαμε παρεα απο το συγγρου μεχρι και Μαρουσι (Λ.Κηφισιας) και καπου εκει σε χερετισα, καλους δρομους να εχουμε. Αυτο το γαμοhornet οσο δε μου αρεσε οταν το προτοειδα αλλο τοσο θελω να το παρω.
Υ.Γ. ημουνα με το πορτοκαλι hornet.
PortisHead
30/08/2010, 04:31
Αλλα αντ'άλλων τα χρωματα στην περιγραφη.
Μαλλον ολοι τα κοριτσακια χάζευαν.
Cpt. Haddock
30/08/2010, 04:33
Σας είδα χθες στην Αναβυσσο, στο κλαμπ. Στον ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ, εκεί που ειναι όλο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Εκει που μας με το ζορι με 10-20 χλμ.
Κι εσείς είχατε τρακάρει μετωπικά. Ασχημα κιόλας.
Πώς σκατά τα καταφέρατε;
:confused:
soter3gm
30/08/2010, 04:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αλλα αντ'άλλων τα χρωματα στην περιγραφη.
Μαλλον ολοι τα κοριτσακια χάζευαν.
Τα ωραία τους μάτια χάζευαν :a8:
208028
sapila racing
30/08/2010, 05:03
Σε είδα με το Varadero προχτες στην Εγνατία από Καβαλα προς Θεσσαλονίκη, μονός με βαλίτσα και σαμάρια.
Ερχόμουν στην αριστερή με κάμποσα, όπου εσυ ησουν με 130 και είχες αφήσει το αριστερό χέρι από το σκρίπ και κάτι έκανες στο δεξί.
Εκοψα, κι έκατσα πίσω σου, αλλα δεν πήρες χαμπάρι, μετά σου άναψα φώτα αλλά τίποτα. Στο τέλος μετα απο λίγο σού κόρναρα και τότε ξύπνησες, κι αντί να μπείς δεξιά έκατσες εκεί κι άρχισες να επιταχύνεις, άνοιξα κι εγω την 5η και περίμενα το αναπόφευκτο.
Στα 180+ άρχισε η ταλάντωση και στα 200 ο καρσιλαμάς, οπότε τελικά αποφάσισες να μπείς δεξιά πριν σκοτωθείς, ο ανηψιός μου είχε χαζέψει και με ρώταγε γιατί κουνάει έτσι!
Μια που κάναμε μαζί πολλές βόλτες με την βάρκα φέτος καταλαβε τι θα πεί Varkadero. :rotflmao: :rotflmao:
Καλό θα ήταν άλλη φορά να μπαίνεις στην δεξιά να περνάμε κι εμείς σαν άνθρωποι, δεν εχουν όλοι υπομονή σαν κι εμένα. :look:
notakos600
30/08/2010, 05:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
..........Στα 180+ άρχισε η ταλάντωση και στα 200 ο καρσιλαμάς, οπότε ...........
.........................Καλό θα ήταν άλλη φορά να μπαίνεις στην δεξιά να περνάμε κι εμείς σαν άνθρωποι, δεν εχουν όλοι υπομονή σαν κι εμένα. :look:
:beer: :beer: :beer: :beer:
sapila racing
30/08/2010, 05:10
:beer: :beer: :beer: :beer:
Ξέχασα να πω ότι ημουν με ενα ταπεινό Octavia 1.8Τ και κουβεντιάζαμε με τον ανηψιό μου καθώς εξελισσόταν το έργο. :lol:
notakos600
30/08/2010, 05:11
Ξέχασα να πω ότι ημουν με ενα ταπεινό Octavia 1.8Τ και κουβεντιάζαμε με τον ανηψιό μου καθώς εξελισσόταν το έργο. :lol:
Α οκ, φαντάστηκα (ονειρεύτηκα) το BIMOTA.... :p
sapila racing
30/08/2010, 05:13
Α οκ, φαντάστηκα (ονειρεύτηκα) το BIMOTA.... :p
Και τότε που θα ήταν ο ανηψιός ρε μάστορα? Ασε που θα τους είχα περάσει σουβλάκι πριν καταλάβει τι έγινε. :lol: :rotflmao:
notakos600
30/08/2010, 05:13
Και τότε που θα ήταν ο ανηψιός ρε μάστορα? Ασε που θα τους είχα περάσει σουβλάκι πριν καταλάβει τι έγινε. :lol: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Εδώ που τα λέμε και στο rr έπεσες λίγο έξω!!!! Βρήκες τα δύο από τα τρία χρώματα!!!
Μαύρο-κόκκινο-άσπρο! :winka:
Τώρα αν μας ξαναδείς, θα ξέρεις και τα χρώματά μας και τα ονόματά μας! :lol: :beer: :winka:
Τώρα μου γεννήθηκε μια απορία.......
Αν γκόμενα, γρήγορη μηχανή και τατουάζ=λεσβία
τότε....
γκόμενα, γρήγορη μηχανή 3 τατουάζ = αλλαγή φύλλου?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αυτά τα γρήγορα συμπεράσματα!!!!!! :eek:
blackbusa
30/08/2010, 06:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Εδώ που τα λέμε και στο rr έπεσες λίγο έξω!!!! Βρήκες τα δύο από τα τρία χρώματα!!!
Μαύρο-κόκκινο-άσπρο! :winka:
Τώρα αν μας ξαναδείς, θα ξέρεις και τα χρώματά μας και τα ονόματά μας! :lol: :beer: :winka:
τότε....
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αυτά τα γρήγορα συμπεράσματα!!!!!! :eek: :mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:mad: :mad: :mad:
Τι' ναι ρε...??? :a38:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
notakos600
30/08/2010, 06:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
:a014: :a014: :a014: :a014:
tdm μαυρο 2καβαλο σημερα μεσημερι κεντρο Πειραια και οι 2 μπουφαν - κρανη - γαντια - μποτες
καλα χιλιομετρα :beer:
τότε....
[/B]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
EliasKir
30/08/2010, 10:58
Σορρυ κοριτσια, δεν ηθελα να προσβαλω. Εχω φιλες λεσβιες και εννοειτε δεν εχω τετοια κολληματα με ομοφυλοφιλους κλπ. Ακριβως επειδη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ τις κοπελες που αναφερθηκαν, γι'αυτο και τονισα το "ΣΥΝΗΘΩΣ". Η μια φιλη μου εχει ενα μικρο chopperoειδες και οι αλλες δυο που ξερω εχουν γυμνασμενα μπρατσα, το μισο κεφαλι ξυρισμενο, τατουαζ, φωνη νταλικερη και... R1.
Αυτο με τις αλεπουδες ρε καπτεν τι το'θελες? Ας απαντουσα πρωτα σε αυτα που γραψατε και μετα ας εκρινες.
No hard feelings though.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2::D
argy_kap
30/08/2010, 11:31
Σε είδα κοπελιά με το μαύρο ματ Ducati σου, μεσημέρι, Κωνσταντά με Γαμβέτα....εντυπωσιακή...... είδα όμως και το κράνος στο χέρι και χαλάστηκα....:mad:
Σε είδα φίλε με το εντουράκι καραφορτωμένο να κατεβαίνεις χθες το απογεματάκι μέσα στη ζέστη και τα μυγάκια από Καρδίτσα πρός Δομοκό.
Με χαιρέτισες, σου σήκωσα το χέρι προσπερνώντας σε και από μέσα μου σου ευχήθηκα καλό κουράγιο. Ελπίζω να πέρασες καλά από εκεί που ερχόσουνα και να φτασες καλά.
(Triumph Sprint ST μπλέ με πλαινές βαλίτσες).
γιατι νομιζουμε οτι θα οδηγαει σαν αντρας?:look:
Akatanomastos
30/08/2010, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Σε είδα κοπελιά με το μαύρο ματ Ducati σου,είδα όμως και το κράνος στο χέρι και χαλάστηκα....:mad:
τοσο χαλια μαπα?
:bawl: :lol: :bawl:
webassasin
30/08/2010, 12:27
Ειδα και εγω προχτες 2 γκομενες που δεν τιθεται θεμα να μιλησεις.
Ξανθιες,κοντο μαλλι, τατουαζ πολυ ματσο στα μπρατσα,καβαλα σε ΤΔΜ.
Μαλλον ισχυει αυτο με τις λεσβιες,οσο κ να γκρινιαζουν οι θηλυκες εδω μεσα...
Στην τελικη τι σας νοιαζει,εισαστε λεσβιες κ το παιρνετε προσωπικα?
Red Rider
30/08/2010, 12:42
Θυμηθηκα,μια ξανθια στυλ Σαμπανικου που εβλεπα συχνα το 2004 στα γρηγορα στεκια ανα την Αθηνα,με CBR1000,σε παρεες 10 και βαλε ανδρων.
Allst@rf
30/08/2010, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
tdm μαυρο 2καβαλο σημερα μεσημερι κεντρο Πειραια και οι 2 μπουφαν - κρανη - γαντια - μποτες
καλα χιλιομετρα :beer:
τόσο σπάνιο πια για ΤΔΜ ,που είναι αξιοπερίεργο και το βάζεις στο "σε είδα"...:rolleyes:
blackbusa
30/08/2010, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
καλααααααααααααααααααααααααα.....:evil:
+1000 :lol: :rotflmao: