Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα vol IV

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

PortisHead
14/06/2010, 09:23
A ναι ξεχασα.
Με ειδες και σε ειδα ODT.
Γκαζιαρη...... :lol:
:wave2:

konsttanttinos
14/06/2010, 09:45
Σε ειδα στα τεμπη,κολλημενος με το κουτι (ασπρο ΤΤ), κι εσυ με ενα daytona με τον αριθμο 9 (νομιζω) κολλημενο μπροστα.Ησουν ντυμενος σαν αστακος, και φυσικα σε χαιρετησα μολις σε ειδα στους καθρεφτες μου.Ανταποδωσες και συνεχισες την πορεια σου.
Kαλα χιλιομετρα φιλε:beer: :beer:

faraway
14/06/2010, 09:47
σας βλέπω μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολλούς εκέι έξω ,
με τα εργαλεία σας ,
τη ζελεδιά σας στο μαλί ,
το φονικό γυαλί ηλίου ,
παντόφλα,
χρωματιστό μαγιό,
κολάρες τουρλωμένες στα ss,(καλά αυτό δε με χαλάει και τόσο)
πατηλίκια σούζες ...κτλ
μαγκιά κλανιά και κόλο φυλιστρίνη,

μάλλον το καλοκαίρι δε μου πάει και λέω να μη ξαναβγώ Κυριακή έξω γιατί με όλους εσας δίπλα μου αισθάνομαι ανασφαλείς .

μάλλον ο χειμώνας είναι πιο ωραίος για μοτοβόλτες με λιγότερο κόσμο εκεί έξω που είναι πιο συνηδητοποιημένος για το λόγο που καβαλάει μοτο.

τα λέμε το χειμώνα !!!:wave2: :wave2:

JZER40
14/06/2010, 13:49
Σε είδα παλιέ μου φίλε μετά από χρόνια που είχα να σε δώ..

Παχυνες πολύ και σε είδα κουρασμένο.....
Σε ρώτησα γιατί κουτσαίνεις .....και μου έδειξες το πλαστικό σου πόδι...

Μου είπες ότι δεν θυμάσαι πώς αλλά σε πήρε από κατω μια σκουπιδιάρα....Μου είπες ότι ταλαιπωρήθηκες χρόνια....

Είναι τελικά θαύμα που ζείς.....

Με έκανες να ανατριχιάσω και να καταλάβω ότι μερικά άτομα δίνουν μάχες που εμείς ούτε καν μπορούμε να τις φανταστούμε....

respect....

ilias integra R
14/06/2010, 15:24
Σας ειδα καγκουρια επανω σε μαυρο TDM με αμφιεση εντελως παραλια style(μονο μαγιω και σαγιοναρα) να βγαινεις απο αττικη οδο και να σου κλεινει το δρομο περιπολικο για να σε επαναφερει στην ταξη......μα καλα ποσο αχυρο εχετε στο κεφαλι σας πια.....ποσο??????

Σε ειδα και εσενα με το saab να με χαιρετας δια της ανοιχτης παλαμης επειδη με ειδες να παταω διπλη διαχωριστικη για να περασω τα δεκαδες κουτια που περιμεναν να περασουν το φαναρι λες και δεν ειχες χωρο να περασεις με την μαουνα και σε εκλεισα............ενταξει ειμαι παρανομος επειδη παταω διπλη διαχωριστικη αλλα σου ευχομαι να πεσεις σε μοτοσυκλετα που να καθεται στον δρομο σαν κουτι και να δουμε μετα θα σου αρεσει?

Σε ειδα και εσενα μπαρμπα με το transalp 700 και την θεια πισω να μας εχουν πιασει τρια κοκκινα στην Μαραθωνος και να με κοιτας να γελας και να φευγεις ταπα για να μου δειξεις τι? οτι το transalp παει?
α ρε κακομοιρογλου......δεν σε χαλασε που στο τεταρτο φαναρι ουτε την πρωτη δεν προλαβες να γεμισεις καγκουροπαππου και μετραγες κολονες..........!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Ζεύκας
14/06/2010, 19:10
Προς την πιτσιρίκα που είδε το τουρμπόνο μου και το ερωτεύτηκε:

Κοπελιά για σένα θα κάνω μια μεγάλη παραχώρηση και θα βάλω πίσω σελάκι αντί για κοκοβιό,
και φύγαμε για βόλτες...:a07:

Μα πείτε ρε, δεν είναι έρωτας? :blush:

201470

BLiTzER
14/06/2010, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

Όταν βάλεις τη σωστή φωτογραφία, θα πάρεις και απάντηση :P

Ζεύκας
14/06/2010, 19:19
αντέχεις τόση συγκίνηση?

η κοπελίτσα έπιασε το στήθος της λες και είδε τον Ρουβά γυμνό :D

BLiTzER
14/06/2010, 19:21
Για κάτι τέτοια δε θα βάλω ΠΟΤΕ μονόσελο.

Tpap
14/06/2010, 19:23

εεεχμ, ΟΧΙ. :smokin:

αντέχεις τόση συγκίνηση?
η κοπελίτσα έπιασε το στήθος της λες και είδε τον Ρουβά γυμνό :D

ωρε Μπάμπη, πώς νιώθεις που εντυπωσιάστηκε τόσο για το μοτοσακό σου και όχι για σένα...?

:rotflmao: :rotflmao:

Ζεύκας
14/06/2010, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ωρε Μπάμπη, πώς νιώθεις που εντυπωσιάστηκε τόσο για το μοτοσακό σου και όχι για σένα...?

σαν 50άρης επιχειρηματίας...if u know what i mean...

Shaolin Monk
14/06/2010, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Χαρηκε γιατι το κοριτσακι του ειπε οτι αυτο το εργαλειο ειναι πιο ομορφο απο το GN 125 του πρωην της... :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Ζεύκας
14/06/2010, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Χαρηκε γιατι το κοριτσακι του ειπε οτι αυτο το εργαλειο ειναι πιο ομορφο απο το GN 125 του πρωην της... :rotflmao: :lol: :rotflmao:

μπα ο πρώην είχε χαγιαμπούζα...i u know what i mean...

DimChios
15/06/2010, 02:06
γεια σου ρε Ζευκα κ@υλιαρη!

:smokin:

guzzistas
15/06/2010, 02:33
σαν 50άρης επιχειρηματίας...if u know what i mean...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dennis-
15/06/2010, 05:43
σε ειδα να περνας με γυρισμενη την πλατη την εγνατια (θεσσ/νικης) σου κορναρα.. εσυ με το πασο σου, σε χτυπησα λιγο αφου εκανα κατι ταρζανιες για 5 μετρα. ολοι καλα. εριξα την μηχανη απο τα νευρα μου αφου ειχα σταματησει .. εισαι τσομπανος σοβαρα.. και κοντα στα 27 δεν το περιμενα να εχεις τοσο λιγη αισθηση χωρου και χρονου ψαξτο μλκ :mad:

webassasin
15/06/2010, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
σε ειδα να περνας με γυρισμενη την πλατη την εγνατια (θεσσ/νικης) σου κορναρα.. εσυ με το πασο σου, σε χτυπησα λιγο αφου εκανα κατι ταρζανιες για 5 μετρα. ολοι καλα. εριξα την μηχανη απο τα νευρα μου αφου ειχα σταματησει .. εισαι τσομπανος σοβαρα.. και κοντα στα 27 δεν το περιμενα να εχεις τοσο λιγη αισθηση χωρου και χρονου ψαξτο μλκ :mad:
δηλαδη δεν επεσες απο το χτυπημα και την πεταξες απο τα νευρα σου? σορρυ αλλα εσυ εισαι ο τσοπανος,αν ισχυει τετοιο πραμα. αν οχι,σορρυ :)

Dennis-
15/06/2010, 10:02
φιλε τρομαξα τοσο πολυ μην χτυπήσω τον τυπο που μολις σταματησα μου κοπηκαν τα ποδια απο νευρα και φοβο μαζι και την αφησα κατω. αυτος λιγο ακουμπησε στον καφρεφτη δεν επαθε τιποτα ολα καλα ευτυχώς.

υγ. ειμαι σιγουρος οτι σε ολους εχουν κοπει τα ποδια που λεμε σε τετοια παραλιγο ατυχηματα.Οπως ειχα παθει και το ιδιο με παραλιγο μετοπικη με το αυτοκινητο σταματησα στην ακρη να ηρεμησω.

σπαω και βαζα σπιτι μου πεταω και το κινητό μου μαλλον τσομπανος ειμαι

:lol:

georgio
15/06/2010, 10:25
Σε είδα χθες αργάμιση στην Σπάτων προς Μεσογείων... ένα αυτοκίνητο... δεν είδα τίποτα άλλο γιατί ρε μεγάλε είχες ξεχάσει να ανάψεις τα φώτα... :eyepop:

Ήμουν πίσω σου σε αρκετή απόσταση από τα Σπάτα μέχρι που έστριψες δεξιά προς Παλλήνη. Και εντάξει τα φώτα έξω αναμένα-σβηστά δεν έκαναν ιδιαίτερη διαφορά, το δοκίμασα, το μαύρο καντράν μέσα δε σε έβαλε σε σκέψεις;; Ή δεν το πρόσεξες; :confused:

Θα σε κυνηγούσα να σε προλάβω να στο πω αλλά νωρίτερα μου είχε πει φίλος ότι στήνουν κάμερες και στέλνουν ραβασάκι σπίτι (ο δρόμος φρεσκοστρωμένος και με όριο 50, με 82 πήγε 350+2 μήνες το δίπλωμα :eek: :eek: , στα 80 είσαι με καφέ στο χέρι και παίζεις σφαλιάρες με το συνοδηγό για να καταλάβετε).

Σήμερα που το ξανασκέφτομαι δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν σε πρόλαβα να σου πω για τα φώτα. Όχι για σένα, για τον άλλο που προφανώς δεν θα σε έβλεπε και θα τον έστελνες αδιάβαστο...

Θα μπορούσα να σβήσω και εγώ τα φώτα (ώστε να μην πιάσει την πινακίδα το ραντάρ, μάλλον) και να έχω μπροστά τα μεγάλα με το σινιάλο ώστε να φαίνομαι, και να το ανοίξω για λίγο ώστε να σε προλάβω.
Θα μου πείτε τι κάθομαι και σκέφτομαι και γιατί να κάνω όλη αυτή την ιστορία; Ξέρω 'γω... άμα διάβαζα σήμερα ότι έγινε ένα τροχαίο με αυτόν δεν θα αισθανόμουν ωραία ξέροντας ότι θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι. Γιατί και όλους αυτούς που δεν έχουν αναμένα φώτα δεν μπορεί, κάποιος άλλος θα τους είδε πριν τρακάρουν... απλά αδιαφόρησε...

Υ.Γ.: πάντως καλή η πατέντα: φτιάχνουμε ένα δρόμο, βάζουμε ένα γελοίο όριο (ή αφήνουμε το προηγούμενο, που ανταποκρινόταν σε άλλες συνθήκες) και μετά κόβουμε κλήσεις. Και δρόμο σας έχουμε φτιάξει και τον κώδικα τηρούμε για την ασφάλεια σας. Όλα άψογα...

DimChios
15/06/2010, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σε είδα χθες αργάμιση στην Σπάτων προς Μεσογείων... ένα αυτοκίνητο... δεν είδα τίποτα άλλο γιατί ρε μεγάλε είχες ξεχάσει να ανάψεις τα φώτα... :eyepop:

Ήμουν πίσω σου σε αρκετή απόσταση από τα Σπάτα μέχρι που έστριψες δεξιά προς Παλλήνη. Και εντάξει τα φώτα έξω αναμένα-σβηστά δεν έκαναν ιδιαίτερη διαφορά, το δοκίμασα, το μαύρο καντράν μέσα δε σε έβαλε σε σκέψεις;; Ή δεν το πρόσεξες; :confused:

Θα σε κυνηγούσα να σε προλάβω να στο πω αλλά νωρίτερα μου είχε πει φίλος ότι στήνουν κάμερες και στέλνουν ραβασάκι σπίτι (ο δρόμος φρεσκοστρωμένος και με όριο 50, με 82 πήγε 350+2 μήνες το δίπλωμα :eek: :eek: , στα 80 είσαι με καφέ στο χέρι και παίζεις σφαλιάρες με το συνοδηγό για να καταλάβετε).

Σήμερα που το ξανασκέφτομαι δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν σε πρόλαβα να σου πω για τα φώτα. Όχι για σένα, για τον άλλο που προφανώς δεν θα σε έβλεπε και θα τον έστελνες αδιάβαστο...

Θα μπορούσα να σβήσω και εγώ τα φώτα (ώστε να μην πιάσει την πινακίδα το ραντάρ, μάλλον) και να έχω μπροστά τα μεγάλα με το σινιάλο ώστε να φαίνομαι, και να το ανοίξω για λίγο ώστε να σε προλάβω.
Θα μου πείτε τι κάθομαι και σκέφτομαι και γιατί να κάνω όλη αυτή την ιστορία; Ξέρω 'γω... άμα διάβαζα σήμερα ότι έγινε ένα τροχαίο με αυτόν δεν θα αισθανόμουν ωραία ξέροντας ότι θα μπορούσα να έχω κάνει κάτι. Γιατί και όλους αυτούς που δεν έχουν αναμένα φώτα δεν μπορεί, κάποιος άλλος θα τους είδε πριν τρακάρουν... απλά αδιαφόρησε...

Υ.Γ.: πάντως καλή η πατέντα: φτιάχνουμε ένα δρόμο, βάζουμε ένα γελοίο όριο (ή αφήνουμε το προηγούμενο, που ανταποκρινόταν σε άλλες συνθήκες) και μετά κόβουμε κλήσεις. Και δρόμο σας έχουμε φτιάξει και τον κώδικα τηρούμε για την ασφάλεια σας. Όλα άψογα...

να ξερες ποσους τετοιους εχω πετυχει!
ΟΛΟΙ τα αναβουν ομως μετα... τα καντηλια και την αγριοφωναρα μου!

:lol:

Δοκιμασε ενα "ΦΩΤΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" αν εισαι μακρυα ή αν καταφερεις και πας κοντα ενα "σου πε κανεις ρε ΒΛΛΛΛΑΜΜΜΜΕΝΕ οτι πληρωνεις ΔΕΗ στο αμαξι?"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
15/06/2010, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
"ΦΩΤΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

georgio
15/06/2010, 11:05
Ήμουν καμιά 400αριά μέτρα πίσω... τι να φωνάξω... και τα φώτα που του έπαιξα δεν πρέπει να τα είδε...

κάθονται οι μηχανικοί στις εταιρείες να φτιάξουν αισθητήρες που να αντιλαμβάνονται τη φωτεινότητα και να ανάβουν μόνα τους τα φώτα, αισθητήρες για να δουλεύουν μόνοι τους οι υαλοκαθαριστήρες, αισθητήρες που να αντιλαμβάνονται το μπροστά όχημα και να αρχίζει να φρενάρει ελάχιστα νωρίτερα το αυτοκίνητο ώστε να κερδίσει μερικά μέτρα, αισθητήρες... αισθητήρες...

λες και το πρόβλημα είναι στο αυτοκίνητο και όχι στον οδηγό...

DimChios
15/06/2010, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΓΩ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Anritsu
15/06/2010, 11:45
Σε είδα το απόγευμα νωρίς με πιατζιο ταιφουν δεκαετίας , με πολύμερισμένη βαλίτσα και καστουμ βάψιμο με φωτιές η κάτι ανάλογο αρχή Πανεπιστημίου στο φαναρί του Συντάγματος .

Και μετά σε ξαναείδα να μπαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο των Εξαρχείων έμπροσθέν γνωστού μεταλλικού καφενείου .

Έλα οι καλοί ρουφιάνοι ....

- Προς αποφυγή παρεξήγησης δεν υπάρχει ενδιαφέρον προσωπικό , απλή φορουμιτική περιέργεια ...
Είναι πάντως ωραίο να βλέπεις συντρόφους φορουμίτες στα φανάρια ακόμα και αν έχει τσάγιασμα

:beer:

SVX
15/06/2010, 13:15
σε είδα τρελλό αγόρι κοντοκουρεμένο Α la Jean Paul Gautier επάνω στο πολύχρωμο το Africa με την δερματινη παντόφλα και την Trendy βερμούδα....Πόσο ζήλεψα το τιραντέ σου ....

ναι...το ξέρω...!Το κρανος σκοτώνει τη μόδα... Μηχανόβιος είσαι συ , ή διαφήμιση για Gay κρουαζιέρα? :a48:

Jo.Da.
15/06/2010, 14:31
μήτσε-σβουξ...δεν έχεις δει τίποτα...

ΣΕ είδα σήμερα στη Ν.Αγχίαλο τύπε με τζίξερ χωρίς καν δίχαλο...ελευθέρας...ξυπολταρία που λένε και στο χωριό μου...:uplate:
Ο σέρβος που είχα δίπλα μου με το μηχανάκι του λυμένο από τη μέση και πίσω έμεινε μΑλ@κας...
μας κοίταξες και συνέχισες για μπάνιο...όπως κι εσύ τύπε με το 1098 και τη στολή ιπτάμενου...γαμώ την αλληλεγγύη...:mad:

geo99rge
15/06/2010, 14:38
Σε ειδα (περιπου) να ανεβαινεις τη Συγγρου Παρασκευη 11-06-10 οταν με φασκελοχερετησες στην δεξια λωριδα μετο χτ σου μαλλον, επειδη σου έκοψα τη φόρα απο τα 100+?
Παπακι ειχα, να ανεβαινα πεζοδρομιο καλυτερα! μακακα ησουν και χωρις κρανος και με τη καλοκαιρινη ενδημασια (φανελα), θα ετρωγες τα μουτρα σου και θα πονουσες πολυ!

EVI
15/06/2010, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Σε είδα το απόγευμα νωρίς με πιατζιο ταιφουν δεκαετίας , με πολύμερισμένη βαλίτσα και καστουμ βάψιμο με φωτιές η κάτι ανάλογο αρχή Πανεπιστημίου στο φαναρί του Συντάγματος .

Και μετά σε ξαναείδα να μπαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο των Εξαρχείων έμπροσθέν γνωστού μεταλλικού καφενείου .

Έλα οι καλοί ρουφιάνοι ....

- Προς αποφυγή παρεξήγησης δεν υπάρχει ενδιαφέρον προσωπικό , απλή φορουμιτική περιέργεια ...
Είναι πάντως ωραίο να βλέπεις συντρόφους φορουμίτες στα φανάρια ακόμα και αν έχει τσάγιασμα

χε!ακουγα μουσικη :blush: πρωσπαθουσα να ακουσω τι μου λες αλλα δεν (ειμαι και γρια γυναικα):blush:

(συνηθως στο φαναρι παω καρφωτη πεζοδρομιο για να μην μπαινω αναποδα αλλα μου ειχαν παρκαρει στη γωνια ΜΟΥ χαχαχαχαχαχ)

kazanakius
16/06/2010, 06:21
Φίλε που μας είδες την κυριακή 06/06/10 και μας τραβηξες βιντεο σε μια στοφή στον δρόμο Ναυπακτος - Γαλαξίδι, εμενα με ενα daytona 675 και τον φίλο μου με ενα ducati ss κοκκινο, ελπιζω να το έχεις το βίντεο γιατι το θέλω!!! :D

φιλούρες! :beer: :beer:

Εχετλαίος
16/06/2010, 06:39
Σε θωρρώ με το κόκκινο CBR σου κάθε μέρα και το πρωί και το απόγευμα στο δρόμο Καλύβες-Χανιά. Μάλλον δουλεύουμε κοντά στα ίδια μέρη και τις ίδιες ώρες.
Ζηλεύω γιατί τη διαδρομή τόσα χρόνια με το μοτοσακό την έκανα και εγώ αλλά τώρα μπλιο αναγκαστικά με το τετράτροχο.
Καλά να είσαι

keepdreaming
16/06/2010, 07:42
Σε ειδα ομπρελα θαλλασης που ειπες να μου κανεις εκπληξη και να πεταχτεις μπροστα μου, στο δρομο πανω απο την παραλια της Κορωνησιας...

Σε ειδα και εσενα ιδιοκτητη της να τρεχεις να τη μαζεψεις πριν πεσω πανω της και με κλαινε οι ρεγγες...μου εγνεψες συγγνωμη και σηκωσα τον αντιχειρα :a013:

guzzistas
16/06/2010, 07:59
Σε είδα από το μπαλκόνι καινούριο μου SHOEI XR-1100 να έρχεσαι με κούριερ.... και έτρεξα με λαχτάρα να κατέβω να σε παραλάβω!!!!

:beer: :beer:

PortisHead
16/06/2010, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Σε είδα από το μπαλκόνι καινούριο μου SHOEI XR-1100 να έρχεσαι με κούριερ.... και έτρεξα με λαχτάρα να κατέβω να σε παραλάβω!!!!

Αυτο ειναι οντως ενα απο τα δυνατα συναισθηματα :)
Η αναμονη και η παραλαβη.

georgio
16/06/2010, 08:06
Δεν σε είδα σκ@τι@ρη που πέταξες το φαγωμένο μήλο σου στην αυλή μου εκεί που είχα βάλει το ασταρωμένο υποπλαίσιο και μου το ξεσκέπασες....

Αν σε δω άλλη φορά όμως... ποιος είδε το θεό και δεν τον εφοβήθηκε... :a016:

Κάθομαι εγώ τρίβω, ασταρώνω, βάφω για να το κάνω κούκλα και να το χαλάσει κάποιος π@π@ρ@ς...

Άντε, μόνο ικανοί για καταστροφή είστε και καθόλου για δημιουργία... δεν σας γέννησε άνθρωπος εσάς ρε! Σας έχεσε ρινόκερος! :yuck:

p@nos
16/06/2010, 08:40
σε ειδα με το tdm kai tis remus και γυρισαμε μαζι μεχρι την εθνικη...σου γυαλισε το ducati και μου πες να το προσεχω...να σε καλα φιλε...

κριμα που δε φοραγες μπλουζα ομως, κρανος και στα ποδια ειχες την παντοφλα διχαλα:sad:

ελπιζω να μη χτυπησεις ποτε...

:beer: :wave2:

dimitris22
16/06/2010, 08:50
πριν απο μια ωρα Πρωτοπαπαδακη και Βενιζελου στο Γαλατσι...βλεπω τυπο με κρανος να ριχνει πολλα μα πολλα μπουνιδια σε ενα 50αρη με γυαλια...κατεβαινω απο το σκουτερ και τρεχω με αλλους να τους χωρισουμε...αφου τους ξεχωριζουμε βλεπω ενα μπεβερλυ πεσμενο κατω και ενα ταξι διπλα του....(ο τυπος με το κρανος ηταν ο μπεβερλυς)
ο ταριφας ειχε το προσωπο γεματο αιματα,ειχε φαει πολυ ξυλο.
εκει που λεμε οτι τελειωσαν παει ο ταριφας και κλωτσαει το πεσμενο μπεβερλυ...και ξανα ορμαει ο αλλος για ξυλο!!!!
τους ξαναχωριζουμε και τοτε ο ταριφας ανοιγει πορτ παγκαζ και βγαζει τον σταυρο απ την ρεζερβα (το κλειδι για τις βιδες) και προσπαθει να χτυπησει τον αλλον....παλι τους χωριζουμε!!!!
και μετα χωρις να τον παρουν χαμπαρι ο μπεβερλυς σηκωσε το μηχανακι του και την εκανε.....καπνος εγινε για να γλυτωσει το αυτοφωρο.....,

με λιγα λογια..... ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Gi_4ce
16/06/2010, 08:55
Πέτρου Ράλλη με ΚΤΜ σημερα στις 10.00 και να πηγαίνεις σουζα εντο!!!

Κωλόδρομος.

Kangooring rulezzz ομως! σε εκανα πολυ κεφι!

matas
16/06/2010, 09:03
Βλεπω το λευκο R1 στο παρκινγκ στην Ηλιουπολη οπου αραζω και το δικο μου μοτο και το χαιρομαι ετσι που το βλεπω, το σταντ της valter moto σπερνει επισης :D

Παλι ηλιουπολη στο εμπορικο κεντρο απ'εξω 1 gsxr μαυρο με πολυεστερικα ματ και τσαλακωμενη yoshimura :S αν θυμαμαι καλα καποιος απο εδω ειναι :)

Chris K.
16/06/2010, 09:31
Σας βλέπω κάθε μέρα ωραία μου Supersport! Ένα Suzuki Lucky Strike replica και ένα Aprilia RSV4 κίτρινο δίπλα δίπλα στο parking που βάζω το δικό μου! Βγάζετε - βάζετε πινακίδες, μονόσελα και καθρέφτες.. Κουκλιά είστε όπως και να έχει. Καλά χιλιόμετρα στις πίστες!

bonnie
16/06/2010, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

μεγια! εγω το λατρεψα! :beer:

danaos75
16/06/2010, 10:38
σε ειδα περιεργε τυπε χθες το απογευμα στην καβαλας, πεζος στα δεξια να κανεις νοημα σε καποιον και ευτυχως μετα ειδα και σενα βλακεντιε με το αμαξι που "περασες" τον φιλο σου καταλαθος και εβαλες οπισθεν στην δεξια λουριδα και το πατησες κιολας για να φθασεις γρηγορα στην αγκαλια του φιλου σου. Ούτε το αμαξι δεν μπορουσες να κρατησεις στην ευθεια με την οπισθεν και σου κουναγε δεξια αριστερα, ουτε σε μενα και στην κορνα μου εδωσες σημασια, και συνεχισες κανονικα την οπισθεν, μεχρι να φθασεις εκει που ηθελες...
:mad:

DimChios
16/06/2010, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
πριν απο μια ωρα Πρωτοπαπαδακη και Βενιζελου

Ποιος εφταιγε ξερουμε? Τι εγινε δλδ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Πέτρου Ράλλη με ΚΤΜ σημερα στις 10.00 και να πηγαίνεις σουζα εντο!!!

Κωλόδρομος.

Kangooring rulezzz ομως! σε εκανα πολυ κεφι!

Ενα LC4...or something like that?

:winka:

Toν εχω πετυχει κι εγω! Ειναι "ωραιος"!

dimitris22
16/06/2010, 11:26
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[B]Ποιος εφταιγε ξερουμε? Τι εγινε δλδ!

κανενας δεν ηξερε...αλλα απο το τροπο που επιτιθονταν ο μπεβερλυς μαλλον ειχε δικιο...το μηχανακι του ειχε αρκετες ζημιες....και ο ταριφας τιποτα....α ταριφας εφαγε πολυ ξυλο,μεχρι και τα γυαλια του εσπασε ο αλλος και στο τελος του τα πεταξε πανω του!

Ichigo
16/06/2010, 12:03
Αν ήταν κανένας κουμπουροφόρος ο ταρίφας όμως..:sick:
Ειδικά στο σημείο εκείνο είναι επικίνδυνα τα πράματα. Αυτοί που κατεβαίνουν από Πρωτοπαπαδάκη αν έχει κίνηση μπλοκάρουν το σταυροδρόμι και δεν υπάρχει ορατότητα. Ειδικά όταν είσαι Ελ Βενιζέλου και θες να βγεις στην Πρωτοπαπαδάκη πρέπει να το κάνεις πολύ γρήγορα γιατί ξεκινάνε ταυτόχρονα οι απέναντι. Όποιος μένει εκεί ξέρει τι εννοώ. Επίσης κατεβαίνοντας την Πρωτοπαπαδάκη δεν είναι και ότι ποιο εύκολο σε συνθήκες χοντρής κίνησης. :sick:
Τι ώρα το είδες αυτό το σκηνικό περίπου φίλε;

dimitris22
16/06/2010, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Αν ήταν κανένας κουμπουροφόρος ο ταρίφας όμως..:sick:
Ειδικά στο σημείο εκείνο είναι επικίνδυνα τα πράματα. Αυτοί που κατεβαίνουν από Πρωτοπαπαδάκη αν έχει κίνηση μπλοκάρουν το σταυροδρόμι και δεν υπάρχει ορατότητα. Ειδικά όταν είσαι Ελ Βενιζέλου και θες να βγεις στην Πρωτοπαπαδάκη πρέπει να το κάνεις πολύ γρήγορα γιατί ξεκινάνε ταυτόχρονα οι απέναντι. Όποιος μένει εκεί ξέρει τι εννοώ. Επίσης κατεβαίνοντας την Πρωτοπαπαδάκη δεν είναι και ότι ποιο εύκολο σε συνθήκες χοντρής κίνησης. :sick:
Τι ώρα το είδες αυτό το σκηνικό περίπου φίλε;

γυρω στις 2 εγινε.....
στην αρχη της Βενιζελου εξω απο το Shell...
εκει που αριστερα στην βενιζελου υπαρχει ενα μικρο δρομακι και καταληγει σε αυτην...μενω κοντα και εχω δει πολλα αλλα τετοιο πραγμα πρωτη φορα!
εχω να πω οτι ο αγωνας ηταν ανισος....
μπεβερλυς με ανοιχτο κρανος 35-40 χρονων κανα 100αρια κιλα....
ταριφας 50αρης 60 κιλα....
αδικια!!!!
εχουμε χαζεψει εντελως,αν αυτο γινοταν αλλη ωρα και ηταν μονοι τους καποιος απ τους 2 θα ειχε σκοτωθει!

BLiTzER
16/06/2010, 12:44
Αν δεν τους χωρίζατε, δε θα έλειπε σε κανέναν.

koulis19
16/06/2010, 16:55
Σας ειδα στην Καραμανλη προς βαρκιζα που περιμενατε λογικα φιλους.Ενα gsxr και ενα vstrom.Καλα μπανια αλανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alcapone09
16/06/2010, 17:29
Σε είδα,ιταλικό μηχανάκι γνωστού συμφορουμίτη το απόγευμα έξω απ την εστία παρκαρισμένο να περιμένεις τον ιδιοκτήτη που μάλλον μασαμπούκιαζε μέσα η έδινε μάθημα..
Στην 1η περίπτωση.. καλή χώνεψη.. Στη 2η, καλά αποτελέσματα.. (η καλή χώνεψη) :smokin: :smokin: :smokin: :smokin::wave2:

camen
16/06/2010, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
ιταλική λαδιέρα συμφορουμίτη

:smokin: :smokin: :smokin:

K5_N
16/06/2010, 18:15
ρε φιλε χαλαρωσε λιγο με το κτμ. ενταξει παει το μηχανακι σου το ειδαν ολοι. ξεχασες μαλλον οτι περυ εξω απο του χατζη δυο παιδακια εμειναν χωρις μανα απο ενα παπομοιο με σενα ηληθιο .
γροθε

camen
16/06/2010, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
ρε φιλε χαλαρωσε λιγο με το κτμ. ενταξει παει το μηχανακι σου το ειδαν ολοι. ξεχασες μαλλον οτι περυ εξω απο του χατζη δυο παιδακια εμειναν χωρις μανα απο ενα παπομοιο με σενα ηληθιο .
γροθε

Δε σε ξερω δε με ξερεις και συνεπως απαξιω πληρως...:wave2:

p@nos
16/06/2010, 18:21
Σε είδα,ιταλικό μηχανάκι γνωστού συμφορουμίτη το απόγευμα έξω απ την εστία παρκαρισμένο να περιμένεις τον ιδιοκτήτη που μάλλον μασαμπούκιαζε μέσα η έδινε μάθημα..
Στην 1η περίπτωση.. καλή χώνεψη.. Στη 2η, καλά αποτελέσματα.. (η καλή χώνεψη) :smokin: :smokin: :smokin: :smokin::wave2:

μασαμπουκιαζε

camen
16/06/2010, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μασαμπουκιαζε

Αλοιμονο...:smokin:

p@nos
16/06/2010, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
:smokin: :smokin: :smokin:

οταν η λαδιερα θα σε περασει φιλερ με σουζα να δω που θα τρεχεις να αλλαξεις βρακακι μετα

:a22:

alcapone09
16/06/2010, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δε σε ξερω δε με ξερεις και συνεπως απαξιω πληρως...:wave2:
Ρε συ, δεν είμαι και 100 τα 100 σίγουρος αλλά έχω μια μικρή εντύπωση οτι δε λεει εσένα...:wave2: :smilea: :look:

camen
16/06/2010, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
θα τρεχεις να αλλαξεις βρακακι μετα

Δε φοραω,με ζεσταινουν τωρα το καλοκαιρι...:D Οβερ εντ αουτ...:wave2:

camen
16/06/2010, 18:25
Ρε συ, δεν είμαι και 100 τα 100 σίγουρος αλλά έχω μια μικρή εντύπωση οτι δε λεει εσένα...:wave2: :smilea: :look:

Παρεξηγησης τοτε και ζητω συγνωμη...:beer:

C-LF
16/06/2010, 19:55

webassasin
16/06/2010, 20:41
Σε ειδαμε παππου,που ειχες σταματησει 2 λεπτα να ξεφορτωσεις την θειτσα,που εκανε μια ωρα να βγει απο το αμαξι.Σεβαστο,ξερω οτι δε μπορουσες να πας να παρκαρεις κ να τη φερεις με τα ποδια.. Ενα απο τα 2 μπροστινα αμαξια σου φωναξε: ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!
Και εσυ φυσικα,σα γνησιος ηλιθιος ελληνας,κατεβηκες να ζητησεις παρεξηγηση,60 χρονων ανθρωπος. Το αστειο ειναι οτι οταν ζητησες το λογο στο 2ο αμαξι ( απο το οποιο ειχε ακουστει το κραξιμο ) ο τυπος το επαιζε κινεζος. Μας στραβοκοιταζες εμας που γελαγαμε απο πισω,αλλα για καποιο λογο δεν ηρθες να φορτωθεις και σε εμας. Και μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν παμε μπροστα.. Αφου δεν εχουμε σεβασμο,παιδεια και φιλοτιμο.. Καλα να παθουμε..

DUKASII
17/06/2010, 02:39
Σε είδα κοπελια με το χτ..το σορτσακι με τα μπουτακια εξω..το φανελακι τιραντε απο πανω και τη σαγιοναριτσα και το κρανος που δεν ειχε ουτε ζελατινα..
να με ρωτας στο φαναρι..

καλα δε σκας με αυτο το μπουφαν?

η απαντηση ΝΑΙ...δεν ειδα να σε ικανοποιησε φανταζομαι θα με προτιμουσες κ εμενα με σορτσακι..τιραντε..και σαγιοναρα...αλλα απο την αλλη κ εσενα ιδρωμενη σε ειδα.

τεσπα..

σου ειπα μετα οτι καλυτερα λιγη ζεστη παρα μια τουμπα και αντιο καλοκαιρι..και σε προβληματισα..

δεν εννοούσα οτι θα χασω την αδεια μου..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ..:rotflmao: :lol: :bawl:

DimChios
17/06/2010, 02:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Σε είδα κοπελια με το χτ..το σορτσακι με τα μπουτακια εξω..το φανελακι τιραντε απο πανω και τη σαγιοναριτσα και το κρανος που δεν ειχε ουτε ζελατινα..
να με ρωτας στο φαναρι..

καλα δε σκας με αυτο το μπουφαν?

η απαντηση ΝΑΙ...δεν ειδα να σε ικανοποιησε φανταζομαι θα με προτιμουσες κ εμενα με σορτσακι..τιραντε..και σαγιοναρα...αλλα απο την αλλη κ εσενα ιδρωμενη σε ειδα.

τεσπα..

σου ειπα μετα οτι καλυτερα λιγη ζεστη παρα μια τουμπα και αντιο καλοκαιρι..και σε προβληματισα..

δεν εννοούσα οτι θα χασω την αδεια μου..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ..:rotflmao: :lol: :bawl:

τι σε ενοχλησε? που ηταν χαζη και δε καταλαβε?

:lol: :lol: :lol:

Τετοια κοριτσια θελουμε ρεεεεεεε

DUKASII
17/06/2010, 02:49
τι σε ενοχλησε? που ηταν χαζη και δε καταλαβε?

Τετοια κοριτσια θελουμε ρεεεεεεε

:smokin: καλα αμα εβλεπε εσενα με το δερματινο θα φωναζε την αστυνομια ..:rotflmao: :lol: :bawl:

DimChios
17/06/2010, 03:05
καλα αμα εβλεπε εσενα με το δερματινο θα φωναζε την αστυνομια ..:rotflmao: :lol: :bawl:

...και που να της εδειχνα τη μαλλινη απο μεσα!

:wacko: :blush:

BLiTzER
17/06/2010, 03:16
Πειραιώς, προς κέντρο, ξέρετε, εκεί που έχεις 30 πόντους μεταξύ αυτοκινήτων, πριν κανά μισάωρο. Τύπος με Transalp (αν πρόσεξα καλά, από τα νεύρα) μπροστά μου, 45ρης, ξεκράνωτος, με τσάντα στον ώμο, πιο αργός από την 3χρονη αδερφή μου πεζή. Καταφέρνω και τον περνάω με 1000 ζόρια και στο φανάρι κάνω λίγο πιο μπροστά για να δώσω χώρο σε όσους ακολουθούσαν. Ε, λοιπόν, ο τύπος κάθεται δίπλα μου και μια στιγμή ΠΡΙΝ ανάψει το πράσινο, ξεκινάει και ξανακάθεται μπροστά μου και πάλι από την αρχή. Σε είδα γαμημένο κωλόζωο και ελπίζω να σε ξαναδώ.

soter3gm
17/06/2010, 03:26
Σε είδα τριμάλακα να κάνεις σούζα με το περτικαλί Ζ και να ξαπλώνεις μπροστά στο carefur στη Καβάλας με το σορτσάκι σου τη σαγιονάρα μαλλί γυαλί χωρίς παντελόνι Lee και να ρίχνεις κάτω και τη χαζό..... που ήταν και αυτή στο ίδιο πνεύμα, ραντάκι, σορτσάκι, πεδιλάκι, και μαλλάκι κομμωτηρίου ..... :a52:
Άμα δεν το αντέχεις το άθλημα άστο ρε τριμάλακα μην σκοτώσεις κανέναν τσάμπα και βερεσέ :a023:

LiakosVstrom
17/06/2010, 03:29
Η ημέρα του μακάκα σήμερα.
σας είδα λοιπόν...

πιτσιρίκο με το (what else...) beverly, ακράνοβιτς να χώνεσαι μπροστά σε άλλους, να κορνάρεις και να περνάς με κόκκινα στη Λαμπράκη και να στρίβεις προς Village...
τι έγινε άκουσες πως βγάζουν νέα ταινία τα στρουμφάκια και έτρεχες για εισιτήρια;

τύπε με το 1000v-strom 2κάβαλο, ακράνοβιτς και οι δύο στο φανάρι της Προοδευτικής να έρχεσαι από δεξιά.. να μπαίνεις μπροστά από όλους και αν πηγαίνεις τέρμα αριστερά. σκέφτηκα θα στρίψεις εκεί στη διασταύρωση.. έλα όμως που σε είδα να κάνεις την ίδια μαλακία και Π. Ράλλη κάτω από τη γέφυρα... και να περνάς και όλα τα φανάρια με κόκκινο προς Πειραιώς. δεν κατάλαβα τι κατάφερες αφού εγώ που περίμενα στα φανάρια σε πρόλαβα στο φανάρι Πειραιώς και Π. Ράλλη που δεν μπορούσες να περάσεις με κόκκινο λόγω κίνησης.

κι εσένα ξανθούλα ακράνοβιτς βουβαλίτσα με το (μια από τα ίδια) beverly που άνοιξες το "θηρίο" σου και χώθηκες μπροστά μου με το έτσι θέλω και φοβόσουν να περάσεις ανάμεσα από τα 2 κουτιά μπροστά.
τις είχαμε στα κουτιά να το παίζουν γκαζοφωνιάδες τώρα και με μηχανάκια. :yuck:

γαμώ το καλοκαίρι μου μέσα γαμώ...

DUKASII
17/06/2010, 03:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
Η ημέρα του μακάκα σήμερα.

γαμώ το καλοκαίρι μου μέσα γαμώ... αυτο ξαναπεστο...δεν υπαρχει το φετινο ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

BLiTzER
17/06/2010, 03:41
Λαμπράκη...Π. Ράλλη...Πειραιώς

Πρέπει να σε πετυχαίνω κάθε πρωί εσένα. Ακολουθούμε την ίδια διαδρομή μάλλον.

DimChios
17/06/2010, 03:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

ειδες να κραταει καμμια ανθοδεσμη?

:look: :bigcry: :bigcry:

LiakosVstrom
17/06/2010, 03:50
αυτο ξαναπεστο...δεν υπαρχει το φετινο ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

και που 'σαι ακόμα man....

αν δεις κάνα μαλάκα με μαύρο strom, μαύρο κράνος και tank bag.. that's me :p
τι ώρες κυκλοφορείς; εγώ από τις 9 και μετά...

ειδες να κραταει καμμια ανθοδεσμη?
:look: :bigcry: :bigcry:

ανθοδέσμες μόνο απογεύματα!! :smokin:

road spirit
17/06/2010, 04:29
ΖΩΑΑΑ !! δίτροχοι και τετράτροχοι.... ΖΩΑ ....

2 λαλούν και 3 χορεύουν στους δρόμους χτές και σήμερα ... η θεωρία του χάους, ο θάνατος σου η ζωή μου ... ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΕ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΡΕΕΕΕΕ ....

καθήστε σπίτια σας, ζώα ...

σταδιάλα ...

TROOPER
17/06/2010, 04:30
σας ειδα να σας σφιγγει η ζεστη αντρες-γυναικες.

το ποτε θα παω αυτοφωρο ειναι απλα θεμα χρονου :mad:

Ζεύκας
17/06/2010, 04:36
Παίδες +1 κι από μένα η κατάσταση δεν παλεύεται,

λες οκ,καταπίνω το ένα, καταπίνω το άλλο,δεν δίνω σημασία αλλά κάποια στιγμή θα γίνει κανά ψυχολογικό μπαμ...

και θα γίνει μπέρδεμα...

DimChios
17/06/2010, 04:40
Νταξ, σοβαρα τωρα... η κατασταση ειναι απο αλλη χωρα! τριτοκοσμική!
Οι τροχονομοι, ο,τι να ναι!
Οι σκουτεραδες στο ΜΠεο τους, τους ανηκει όλος ο δρομος!
Οι ταριφες εχει πηξει η μ00να τους
Οι ΒεΣτρωμαδες-ΤΔΜαδες και πασης φυσεως ονοφπουλμουρ (εκτος μερικων εξαιρεσεων) τρελαινονται οταν το παπί τους κερναει και χωνονται μαρσαροντας ή στα φαναρια κοιταζοντας με σαν αλιεν με τις sidi-γαντια-μπουφαν-κρανος κτλ πανω στο παπι.
Οι πεζοί είναι στα παπαρια τους ΕΝΤΕΛΩΣ.
Οι πακιστανο-κινεζο-ο,τιναναι με τα χρεπια 50αρια κινεζοσκουτεροπαπα φωρτωνουν ο,τι τραβαει η ψυχή τους +τη γκομενα-βοηθο και πανε αερα κι οποιον παρει ο χαρος.

Ξεχασα κανεναν?

Α!!! Τα κουτια!!!
γ@μησε τα...μεχρι αυριο θα γραφουμε...

:sad:

Cpt. Haddock
17/06/2010, 04:44
Ηρεμήστε παίδες... τα νεύρα σας χαλάτε και δεν αξίζει.

VANDA
17/06/2010, 04:51
Σε είδα χθες, πλησιάζοντας στο φανάρι του χίλτον, να πουλάς νερά.. το φανάρι μόλις είχε ανοίξει πράσινο, η ηλίθια με το κουτί να σου κάνει νόημα να της πας ένα νερό γρήγορα, τα αυτοκίνητα να ξεκινάνε, εσύ να τρέχεις με σλάλομ ανάμεσά τους και οι μηχανές, μαζί κι εγώ, να ερχόμαστε καταπάνω σου. :alien:

Σας βλέπω κάθε μέρα κι εσάς, σκουτερούδες με τα φουστανάκια, που έχοντας ρίξει δύο άγκυρες πάνω στα δυο αυτοκίνητα μπροστά σας, νομίζετε ότι φορώντας παρωπίδες (δεν βλέπω-δεν ακούω-δεν κουνιέμαι) εξαφανίζεται ο σιδηρόδρομος από μηχανές που έχετε φτιάξει πίσω σας.

Κόλαση η Αθήνα...

DUKASII
17/06/2010, 04:53
το κακο δεν ειναι η ταλαιπωρια..ειναι η ζεστη αναμεσα στα τουτου πιανει καυσωνας και με μπουφαν κρανη γαντια κτλ με πιανει τρελα και προσπαθω να παω σβελτα και εχω το καθε κουλαδι να πηγαινει μεχρι και πιο αργα απο τα αυτοκινητα..αναμεσα τους..και παω λεμε σα μεθυσμενος περα δωθε οπου βρω κενο να περασω να μη σταματησω και λιωσω..

αν με δει κανεις θα νομιζει οτι με χει πιασει κοψιμο λεμε...:lol: :bawl: :rotflmao:

Ζεύκας
17/06/2010, 04:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ηρεμήστε παίδες... τα νεύρα σας χαλάτε και δεν αξίζει.

μωρέ εγώ ήρεμος είμαι στον δρόμο αλλά φτάνει ένα σημείο μετά από πολλή ώρα οδηγήσης στην Αθήνα,
που λες: άντε γαμηθήτε που το παίζω καλός οδηγός και αρχίζω τις σφήνες και τ'απότομα ανοίγματα
για να φτάσω μια ώρα αρχύτερα σπίτι μου!

εγώ αυτό το πράγμα 2 φορές το χρόνο το παθαίνω:
-όταν έρχεται η άνοιξη,πιάνουν οι λιακάδες και γεμίζει η Αθήνα δίτροχα και ποδήλατα
-όταν πιάνουν οι ζέστες του καλοκαιριού κι αρχίζουν τα "δεν την παλεύω"

XJR_Billy
17/06/2010, 05:00
Σε είδα Varaderιε σήμερα, όπως σχεδόν κάθε μέρα εδώ και πάνω από δύο χρόνια, να φεύγεις σφαίρα στα φανάρια, όπως πάντα ανεβαίνοντας Κύμης προς Πεύκη.
Το κράνος πρέπει να είναι επιστημονική φαντασία για σένα.
Ποτέ, ούτε χειμώνα, ούτε με βροχή:sick: δεν το έχεις βάλει στο κεφάλι σου...

Και σκας σήμερα με ένα SHOEI γκρι...
Έπαθα πλάκα, κόντεψα να πέσω...:lol: :lol:

Σε πρόλαβα στο φανάρι πριν την είσοδο για Αττική και σου είπα "Ωραίο κράνος", με κλείσιμο του ματιού. Γνέψιμο με το κεφάλι και ξανά τέρμα τα γκάζια...

Αναρωτιέμαι αν έπεσε κανά πρόστιμο ή παίχτηκε κάτι άλλο και το φόρεσες...
Όπως και να'χει, το αποτέλεσμα μετράει...;) :beer:

DUKASII
17/06/2010, 05:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Σε είδα Varaderιε σήμερα, όπως σχεδόν κάθε μέρα εδώ και πάνω από δύο χρόνια, να φεύγεις σφαίρα στα φανάρια, όπως πάντα ανεβαίνοντας Κύμης προς Πεύκη.
Το κράνος πρέπει να είναι επιστημονική φαντασία για σένα.
Ποτέ, ούτε χειμώνα, ούτε με βροχή:sick: δεν το έχεις βάλει στο κεφάλι σου...

Και σκας σήμερα με ένα SHOEI γκρι...
Έπαθα πλάκα, κόντεψα να πέσω...:lol: :lol:

Σε πρόλαβα στο φανάρι πριν την είσοδο για Αττική και σου είπα "Ωραίο κράνος", με κλείσιμο του ματιού. Γνέψιμο με το κεφάλι και ξανά τέρμα τα γκάζια...

Αναρωτιέμαι αν έπεσε κανά πρόστιμο ή παίχτηκε κάτι άλλο και το φόρεσες...
Όπως και να'χει, το αποτέλεσμα μετράει...;) :beer: για τον ηλιο το βαλε μη καουν τα μαγουλακια του

PortisHead
17/06/2010, 05:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Σας βλέπω κάθε μέρα κι εσάς, σκουτερούδες με τα φουστανάκια...

:a07: :a07: :a07:

catmaster
17/06/2010, 05:32
Οι ΒεΣτρωμαδες-ΤΔΜαδες και πασης φυσεως ονοφπουλμουρ (εκτος μερικων εξαιρεσεων) τρελαινονται οταν το παπί τους κερναει και χωνονται μαρσαροντας ή στα φαναρια κοιταζοντας με σαν αλιεν με τις sidi-γαντια-μπουφαν-κρανος κτλ πανω στο παπι.
Οι πακιστανο-κινεζο-ο,τιναναι με τα χρεπια 50αρια κινεζοσκουτεροπαπα φωρτωνουν ο,τι τραβαει η ψυχή τους +τη γκομενα-βοηθο και πανε αερα κι οποιον παρει ο χαρος.

Ξεχασα κανεναν?

Α!!! Τα κουτια!!!

Και γαμώ λέμε !!!

:a30: :a30: :a46: :a54: :a54: :a49:

DimChios
17/06/2010, 05:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Και γαμώ λέμε !!!

:a30: :a30: :a46: :a54: :a54: :a49:

παλι πιωμενος ειναι αυτος!

:cry: :cry: :rotflmao: :rotflmao:

2stroker
17/06/2010, 05:49
σας βλεπω με τις μηχανες σας καθε μερα και εγω με το κουτι μου πηγμενος στην κινηση και την ζεστα.δεν την παλευω λιιεεμεεε!!!!!

που θα παει θα το φτιαξω το μοτορι και θα πηγαινουμε παλι μαζι παρεα!!:wave2:

BLiTzER
17/06/2010, 05:55

αν δεις κάνα μαλάκα με μαύρο strom, μαύρο κράνος και tank bag.. that's me :p
τι ώρες κυκλοφορείς; εγώ από τις 9 και μετά...

9 δουλεύω, οπότε συνήθως θα με δεις Λαμπράκη γύρω στις 8:45-8:50. Περνάω από φυλακές, Ράλλη, Πειραιώς, κέντρο, Σύνταγμα και στρίβω προς Βουλιαγμένης και Φιλολάου. Μαύρο ΧΤ600 motard, με ασημί κράνος των 50ε (δε θέλω σχόλια :P).

PortisHead
17/06/2010, 05:58
9 δουλεύω, οπότε συνήθως θα με δεις Λαμπράκη γύρω στις 8:45-8:50. Περνάω από φυλακές, Ράλλη, Πειραιώς, κέντρο, Σύνταγμα και στρίβω προς Βουλιαγμένης και Φιλολάου. Μαύρο ΧΤ600 motard, με ασημί κράνος των 50ε (δε θέλω σχόλια :P).

Μεχρι Κηφισσο....μαζι παμε.

(Μαυρο Bandit , 1250 , διμπουκη εξατμιση , led κολωφαναρο.)

kordix
17/06/2010, 08:22
Ξανά στους δρόμους με μηχανή μετά από δύο μήνες λόγω τραυματισμού και ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Βλέπω τους περισσότερους με σορτάκια, βερμούδες, παντόφλες, τα κοριτσια εντελώς χύμα πάνω σε κάτι μπούσα και 1000ρια σούπερσπορτ και τρελαίνομαι...

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και πολύ υπομονή.

vaska
17/06/2010, 09:11
Με είδα εμένα τον Αρχιμαλάκα να περνάω αέρα πατέρα το κόκκινο Κωνσταντινουπόλεως και Καρόλου, με το μυαλό "χαμένο" σε σκέψεις. Ευτυχώς το παλικάρι που ανέβαινε με το βανάκι κατάλαβε ότι εγώ ο τριμάλακας δεν θα σταματούσα και σταμάτησε εκείνος.

Τον ευχαριστώ πολύ

:wave2: :wave2:

webassasin
17/06/2010, 11:13

Ξεχασα κανεναν?

Α!!! Τα κουτια!!!

Τις γυναικες οδηγους παντως τυπου. Εχουν δικη τους κατηγορια..

Σε ειδα μωρη καριολα,με το γαμωπαπι και τα 2 παιδακια,ενα μπρος ενα πισω να διασχιζεις το δρομο της νεας εισοδου στην Καλαματα. Δε σε ενοιαξε οτι εγω ερχομουν απο πανω. Να σε ρωτησω κατι,εσενα και ολες τις γαμιολες..Οταν το παιδακι σας πεφτει στην παιδικη χαρα απο τα ποδια του,με το κεφαλι κατω,δεν τρεχετε σαν τρελες? Εχετε ιδεα γαμω τι θα παθουν τα παιδακια σας αν ενα ριμαδι που ζυγιζει 180 κιλα χωρις τον οδηγο και ερχεται με 80 εμβολισει το γαμωπαπι?

bonnie
17/06/2010, 11:50
εχουνε λαλησει οοοοολοι ρεεε

χτες βραδυ κατεβαινα απο κηφισιας, προσπαθωντας να χωθω αναμεσα απο τα αυτοκινητα... που φυσικα χεστηκαν για το αν περναει μηχανη διπλα τους.... κ ενα παπι.. δεν μπορουσε φυσικα να ανεχτει οτι καποιος χωνεται πιο ανετα κ πιο γρηγορα απο αυτον... κ πανω σε χωσιμο δικο μου.. χωνεται ο -ξεκρανωτος, σαγιοναριστος φυσικα... - παπις κ παει να με τσακισει... εδω δεν χωραω μονη μου καλα καλα αναμεσα, θες να χωρεσουμε κ οι 2 ρε ζωον? :a26:

καθε μερα τα ιδια...
αντεχω ρε.. αντεχω κ αλλο.. κ γουσταρω κιολας!!!!
:sun: :sun:

webassasin
17/06/2010, 11:58
Ποσο να αντεξεις ομως. Για αυτο δεν οδηγαω αμαξι. Γιατι θα τρεχω μετα. Με τη μηχανη αποφευγεις,σφηνωνεις,ριχνεις και ενα καντιλι-μουτζα-κραξιμο και την κανεις.Με το αμαξι ομως?Να βρισεις?Να μουτζωσεις?Να κατεβει ο αλλος απο το αμαξι και μετα να με τρεχουν στα δικαστηρια για ξυλοδαρμους κτλ?απαπα..

anco
17/06/2010, 12:28
ε οτι θα εβλεπα τοπικ με το τι βλεπετε.....

:bawl: :bawl: :bawl:

Tpap
17/06/2010, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Να κατεβει ο αλλος απο το αμαξι και μετα να με τρεχουν στα δικαστηρια για ξυλοδαρμους κτλ?απαπα..

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

διαβάζει ο καπ10...?? :rotflmao:

Georgaras
17/06/2010, 14:55
Σε είδα μελαχρινή κοπελιά με το σκουτερακι και το Jet retro κρανακι στην Βεΐκου ψηλά, και ανοίξαμε δίπλα-δίπλα... Πίστευα ότι ήμουν γρήγορος αλλά δεν ήμουν τελικά και με κέρασες το απογευματινό τσαγάκι μου... :blush: :bigcry:

Έχε χάρη που ήμουν με την πάπια (ένα supra μπλε) το οποίο παρολίγον να παραδώσει πνεύμα από τις τσίτες ........ :lol: :lol: :lol:

DimChios
17/06/2010, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Σε είδα μελαχρινή κοπελιά με το σκουτερακι και το Jet retro κρανακι στην Βεΐκου ψηλά, και ανοίξαμε δίπλα-δίπλα... Πίστευα ότι ήμουν γρήγορος αλλά δεν ήμουν τελικά και με κέρασες το απογευματινό τσαγάκι μου... :blush: :bigcry:

Έχε χάρη που ήμουν με την πάπια (ένα supra μπλε) το οποίο παρολίγον να παραδώσει πνεύμα από τις τσίτες ........ :lol: :lol: :lol:

κανονισε εσυ οταν πας στη Χιο να κανεις το λαθος να ανοιξεις με την Εφη καμμια μερα!

Georgaras
17/06/2010, 15:05
κανονισε εσυ οταν πας στη Χιο να κανεις το λαθος να ανοιξεις με την Εφη καμμια μερα!

Άστα να πάνε με ταπείνωσε λέμε... Η απόλυτη ξεφτίλα!!! :cry:

Μια και το έφερε η κουβέντα... Αύριο Φεύγω... (Έφη? ποια έφη? σιγά .... Δεν μασάμε λέμε.... :smokin: )

pilotos_xtreme
17/06/2010, 19:04
με ειδα σημερα το μεσημερι να λιωνω απο τη ζεστη, 40 βαθμουσ χτυπησε, και το κρανος να κανει πλατσα πλουτσα στον ιδρωτα και να ανεβενω απο καλλιροης μεσογειων. τα ειδα ολα.
οτι να ναι , απο παπια που κανουν σφηνες σαν τρελα μεχρι βστρομ με 5 βαλιτσες να θελει να περασει αναμεσα απο αμαξια.
δεν υποφερετε για κανενα λογο καλοκαιρι κ κεντρο αθηνας.
και δεν ηξερα ποιον να λυπηθω. εμενα που ελιωνα απο τη ζεστη αλλα τουλαχιστον προχωρουσα η τους αμαξαδες που ηταν 10 λεπτα στο ιδιο φαναρι αλλα με τα ερ κοντιτιον τους?
ιδου η απορια....

giannis21
17/06/2010, 19:41
σας ειδα παλι σημερα..και καθε μερα..
2κυκλοι με κρανος και μπουφαν παρα την αφορητη ζεστη..
κουτακιδες που σεβεστε και τους υπολοιπους που οδηγουνστους δρομους..
ταριφες που αναβετε φλας!!!!!!!

ειμαστε λιγοι..ειμαστε το περιθωριο σε αυτην την αθλια πολη.
αλλα αντεχουμε..συνεχιζουμε..δινουμε το καλο παραδειγμα αδερφια!

μη μιζεριαζετε και μην εκνευριζεστε..καλοκαιρι ειναι..θα περασει!

DimChios
18/06/2010, 02:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Άστα να πάνε με ταπείνωσε λέμε... Η απόλυτη ξεφτίλα!!! :cry:

Μια και το έφερε η κουβέντα... Αύριο Φεύγω... (Έφη? ποια έφη? σιγά .... Δεν μασάμε λέμε.... :smokin: )

Με το καλο!!! :beer: :beer:

Ασε την Εφη σου λεω!

Επι εποχων RGV 250, TZR 250, ΖΧR 750 και ενα RD 350 που είχε πεσει στα χερια της πολυς κόσμος ετριβε τα ματια του!

Ασ το σου λεω! :bawl:

Βεβαια σημερα παιζει να ναι κοντα στα 40 αλλα δε νομιζω να μασαει!

:lol: :lol:

by the way ειδα πολλους παλι τωρα το πρωι αλλα ας πω μονο τα καλα...

ΓΥΝΑΙΚΑ οδηγος κουτιου, ΑΜΕΣΩΣ με το που με ειδε να θελω χωρις να πιεσω, να περασω αναμεσα απο τα κουτια, ΤΣΕΚΑΡΕ αστραπιαια καθρεφτες, μια τελευταια εμένα και με ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ κινησεις ολο χαρη στο τιμονι της μαζευτηκε οσο πηγαινε δεξια!

Εμεινα καγκελο! Πηγα διπλα της, κοντοσταθηκα, της κουνησα το κεφαλι, μου εκλεισε το ματι :lol: και συνεχισα...

:eyepop:

alcapone09
18/06/2010, 03:02

ΓΥΝΑΙΚΑ οδηγος κουτιου, ΑΜΕΣΩΣ με το που με ειδε να θελω χωρις να πιεσω, να περασω αναμεσα απο τα κουτια, ΤΣΕΚΑΡΕ αστραπιαια καθρεφτες, μια τελευταια εμένα και με ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ κινησεις ολο χαρη στο τιμονι της μαζευτηκε οσο πηγαινε δεξια!

Εμεινα καγκελο! Πηγα διπλα της, κοντοσταθηκα, της κουνησα το κεφαλι, μου εκλεισε το ματι :lol: και συνεχισα...

:eyepop:

Με τέτοια εισαγωγή ο Γκουσγκούνης θα το είχε βγάλει το μεροκάματο. :lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

Σε είδα ρε ακράνωτε τύπε με το τρίκυκλο.. (αυτα με τις 2 ρόδες μπροστα) να φωνάζεις σε ταξιτζή που πήγαινε ανάποδα στην κύπρου.. Καλά του έκανες του μπαγλαμά γιατί άμα γινόταν καμιά μ@λ@κία μπορεί να κινδύνευαν οι 2 κόρες σου που είχες τρικάβαλο χωρις κράνος... :hypnotize :hypnotize
Σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεε