View Full Version : Σε είδα vol IV
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
DimChios
24/06/2010, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Σε ειδα DimZab να πηγαινεις για πλύσιμο ΞΑΝΑ το ΚΤΜ....προσεχε γιατι χαλαει!!!
εσενα ΔΕΝ σε είδα ακομα ομως να ερχεσαι!
:evil:
caesarsk
24/06/2010, 06:18
spam mode on
Θα ερθω και σε σενα....
spam mode off
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σε ειδα πανηλιθιε με το ( τι αλλο ) τζι ες να με περνας στο μισο μετρο ενω ημουν στη δεξια λωριδα κ ειχα την κοπελα μου επανω.
Σε ειδα κ εσενα πιτσιρικο,που πηγες και εσκασες με τα οσα με το ποδηλατο πισω απο την αγαπη μου. Πως στο διαολο μετακινησες μια μηχανη 190 κιλων δε μπορω να καταλαβω,ησουν δεν ησουν 11. Εκλεισε το σταντ και ξαπλα το CB.. Ευτυχως που δεν επεσε επανω σου,να σε σκοτωσει..
Ετρεξα να τη σηκωσω,ηδη πηγαινε να την σηκωσει ο μαλακας ο πατερας σου και του εβαλα κωλοχερο,μην την ακουμπας του λεω.Πανω στα νευρα μου τη σηκωσα μονος μου και τωρα εχω μια ενοχληση στο δεξι χερι. Και πανω στα νευρα μου,αντι να πεις ενα συγγνςμη μαλακα πατερα,μου εβαλες χερι οτι το σταντ επρεπε να τη γερνει πιο πολυ,για να μην πεσει. Σε κοιταξα και δεν απαντησα..πηγες να βγεις κ απο πανω? Μπηκα παλι στο μαγαζι και συνεχισα τη δουλεια μου,για να μη σε κοπανησω. Σε ξερω,αν αυριο σου χρεωσω τη σπασμενη βαση της ουρας δε θα φταιω..
Και βεβαια πρεπει να του χρεωσεις οποιαδηποτε ζημια αλλα απο την αλλη γιατι του μιλησες ετσι,ειδικα μπροστα στο παιδι του?Ο πατερας μαλλον να βοηθησει ηθελε..δεν καταλαβαινω πως νευριασες,παιδι ειναι και το εκανε καταλαθος.
Σε ειδα κ εσενα πιτσιρικο,που πηγες και εσκασες με τα οσα με το ποδηλατο πισω απο την αγαπη μου. Πως στο διαολο μετακινησες μια μηχανη 190 κιλων δε μπορω να καταλαβω,ησουν δεν ησουν 11. Εκλεισε το σταντ και ξαπλα το CB.. Ευτυχως που δεν επεσε επανω σου,να σε σκοτωσει..
Ετρεξα να τη σηκωσω,ηδη πηγαινε να την σηκωσει ο μαλακας ο πατερας σου και του εβαλα κωλοχερο,μην την ακουμπας του λεω.Πανω στα νευρα μου τη σηκωσα μονος μου και τωρα εχω μια ενοχληση στο δεξι χερι. Και πανω στα νευρα μου,αντι να πεις ενα συγγνςμη μαλακα πατερα,μου εβαλες χερι οτι το σταντ επρεπε να τη γερνει πιο πολυ,για να μην πεσει. Σε κοιταξα και δεν απαντησα..πηγες να βγεις κ απο πανω? Μπηκα παλι στο μαγαζι και συνεχισα τη δουλεια μου,για να μη σε κοπανησω. Σε ξερω,αν αυριο σου χρεωσω τη σπασμενη βαση της ουρας δε θα φταιω..
στο πεζοδρομιο την ειχες; :confused:
σας ειδα στην πλατεια αγιων αναργηρων
εχθες κατα τις 11 το βραδυ ktm adv+ktm smr950....
με χαιρετησε ο τελευταιος και ανταπεδωσα λιγο αργα....
καλους δρομους να εχετε και αν ειστε γειτονακια να τα ξαναπουμε....
:beer: :wave2:
Σε είδα με το CBR στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Έδεσσας σήμερα το πρωί.
Έκανες σινιάλο με τα φώτα και νόμισα ότι χαιρέτισες..μετά κατάλαβα ότι το 'κανες για το μπλόκο της τροχαίας λίγο παρακάτω:sad:
el_hymador
24/06/2010, 10:07
Σε είδα με το μαυρο kawasaki ZX250r σε ενα απο τα τελευταια φαναρια της Κηφισιας πριν την Αλεξανδρας...ειχες και ζουζουνιαρικα αυτακια - βεντουζες στο κρανός, ξανθούλα με τα μεγαλα φωτεινα ματια...
φτου σου κοπελα μου! :wave2:
GhostDog
24/06/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε είδα με το μαυρο kawasaki ZX250r σε ενα απο τα τελευταια φαναρια της Κηφισιας πριν την Αλεξανδρας...ειχες και ζουζουνιαρικα αυτακια - βεντουζες στο κρανός, ξανθούλα με τα μεγαλα φωτεινα ματια...
ωπ και γω την είδα αυτή.. πριν το φανάρι της πανόρμου την προσπέρασα..
Θ Ε Α ! ! ! :beer: :beer:
webassasin
24/06/2010, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Και βεβαια πρεπει να του χρεωσεις οποιαδηποτε ζημια αλλα απο την αλλη γιατι του μιλησες ετσι,ειδικα μπροστα στο παιδι του?Ο πατερας μαλλον να βοηθησει ηθελε..δεν καταλαβαινω πως νευριασες,παιδι ειναι και το εκανε καταλαθος.
Το μονο που του ειπα ηταν να μην την ακουμπησει.παραπερα δεν του ξαναμιλησα. Δεν καταλαβαινεις πως νευριασα?τι επρεπε να κανω οταν ειδα τη μηχανη κατω,να χαμογελασω?
webassasin
24/06/2010, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
στο πεζοδρομιο την ειχες; :confused:
σε πεζοδρομο,στην ακρη την ειχα,κολλητα σε ενα πεζουλι..
webassasin
24/06/2010, 10:23
θελω και εγω τετοια αυτακια,αλλα στην επαρχια δε βρισκω.. δωστε κανα λινκ :P
LiakosVstrom
24/06/2010, 10:32
ρε κουλάδια όταν πάτε πιο αργά κι από την καθυστέρηση ανάμεσα στην κίνηση κοιτάτε και λίγο τους καθρέφτες να ελέγχετε μήπως - λέω μήπως - και υπάρχει η αμυδρή έως απειροελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει μια μηχανή που είναι ανάμεσα από τα κουτιά γιατί κινείτε λίγο πιο γρήγορα από αυτά με την επιθυμία να τα περάσει και δεν είναι μόγγολος σαν κι εσάς που κάθεται ανάμεσα από τα κουτιά γιατί απλά έχει δει κι άλλες μηχανές να το κάνουν. ά στα διάλα πια....
sakistrs
24/06/2010, 11:22
δεν σε ειδα εγω αλλα σε ειδαν αλλοι ανεγκεφαλε πατερα που ησουν τρικαβαλο εσυ η γυνικα σου (με κρανος η γυναικα) και ο μικρος σου γιος στο τεποζιτο τοΥ βαραντερο,ακρανοτοι φυσικα με βερμουδιτσες στην βασ.ολγας να κανεις σφινες αναμεσα απο τα αυτοκινητα!το αποκοριφομα ηταν η σφινα αναμεσα σε αυτοκινητο και αστικο.......ποσο.....μα ποσο αμυαλος!:confused: :sad: :confused: :sad:
thePrince
24/06/2010, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
ρε κουλάδια όταν πάτε πιο αργά κι από την καθυστέρηση ανάμεσα στην κίνηση κοιτάτε και λίγο τους καθρέφτες να ελέγχετε μήπως - λέω μήπως - και υπάρχει η αμυδρή έως απειροελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει μια μηχανή που είναι ανάμεσα από τα κουτιά γιατί κινείτε λίγο πιο γρήγορα από αυτά με την επιθυμία να τα περάσει και δεν είναι μόγγολος σαν κι εσάς που κάθεται ανάμεσα από τα κουτιά γιατί απλά έχει δει κι άλλες μηχανές να το κάνουν. ά στα διάλα πια....
Χαλάρωσε λίγο αδερφέ! Ένα σύντομο κορνάρισμα ή ένα σινιάλο με τα φώτα μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο, όμορφα κι ωραία! Λίγο υπομονή δε βλάπτει ... εκτός φυσικά εάν ο μπροστινός έχει Ζ, έχει καθρέπτες, με βλέπει ... και με γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
dimitris22
24/06/2010, 12:51
ασχετο.....
μηπως πρεπει καποιος να φτιαξει ενα νεο ''Σε ειδα''
εχουμε φτασει στις 55 σελιδες.....και οταν εχεις καποιος μερες να μπει χανεται εδω μεσα....
pilotos_xtreme
24/06/2010, 12:52
μαυρο 250αρι ξανθια και μπλε ματια?
φοραγε ενα dainese Μπουφαν και shoei κρανος?
σε πεζοδρομο,στην ακρη την ειχα,κολλητα σε ενα πεζουλι..
Τyxeros εισαι που δε χτυπησε ο πιτσιρικάς τότε γιατι θα έμπλεκες. :wave2:
webassasin
24/06/2010, 18:55
δεν το νομιζω..
Operater
24/06/2010, 19:24
το ότι πας ανάμεσα στη κίνηση με +10, +20 γρηγορότερα από τον άλλο δεν είναι σοβαρός λόγος για να λες κάποιον κουλάδι. Αν δεν γουστάρεις, άλλαξε λωρίδα και καντην απο αλλού. Μήπως θες να σου στρώνουν και ροδοπέταλα εκεί που περνάς? Φίλε, ανάμεσα από τα αμάξια περνάμε. Ένας να ανοίξει μία πόρτα, να αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας, την κάτσαμε. Χαλάρωσε και μη πιέζεις το μπροστινό σου. friendly
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
το ότι πας ανάμεσα στη κίνηση με +10, +20 γρηγορότερα από τον άλλο δεν είναι σοβαρός λόγος για να λες κάποιον κουλάδι. Αν δεν γουστάρεις, άλλαξε λωρίδα και καντην απο αλλού. Μήπως θες να σου στρώνουν και ροδοπέταλα εκεί που περνάς? Φίλε, ανάμεσα από τα αμάξια περνάμε. Ένας να ανοίξει μία πόρτα, να αλλάξει λωρίδα χωρίς φλας, την κάτσαμε. Χαλάρωσε και μη πιέζεις το μπροστινό σου. friendly
Φωτη ο δρόμος ειναι σαν την πιστα... οι πραγματικα γρήγοροι σε περνανε από παντού και οτι ωρα θέλουν διχως να σε ενοχλήσουν, οι wannabe γρηγοροι φωναζουν , οδύρονται κ.α.
(το ιδιο ισχυει και στις ειδικες των εντουρο ή στο σκραμπλ)
δεν το νομιζω..
Νομιζε οτι θες, φιλικά πάντα. Όταν εισαι παρανομα σταθμευμένος, σε χωρο που ειναι αφιερωμένος στους πεζούς δεν εχεις και πολλα δικαιωματα...
webassasin
25/06/2010, 01:14
Νομιζε οτι θες, φιλικά πάντα. Όταν εισαι παρανομα σταθμευμένος, σε χωρο που ειναι αφιερωμένος στους πεζούς δεν εχεις και πολλα δικαιωματα...
Θα μπορουσε να ειναι για 1000 λογους εκει η μηχανη. Απο τη στιγμη που δεν την οδηγουσα,δε μου λεει κατι.
Cpt. Haddock
25/06/2010, 01:18
Θα μπορουσε να ειναι για 1000 λογους εκει η μηχανη. Απο τη στιγμη που δεν την οδηγουσα,δε μου λεει κατι.
Στο δικαστήριο θα ελεγε όμως.
Eίσαι πολύ τυχερός, έχει δίκιο ο Katanas... άσχετα του τι "νομιζεις"
:wave2:
Σε ειδα χθες βροχουλα μου το βραδυ να με βρεχεις μεχρι κ το σωβρακο...
αλλα δε πειραζει τοσο γελιο που ριξα με το παλικαρι με το βαραντερο με τη σαγιοναρα..το αμανικο..και χωρις κρανος να τρωει τη καταιγιδα κατακεφαλο..χαλαλι..:lol: :bawl:
DimChios
25/06/2010, 03:07
Nαι! επεσε απο τον ουρανο!
ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!
:lol: :lol: :lol:
Σε είδα να μου λες, ενω βγηκες απο ΣΤΟΠ με το αμαξι, "ας πήγαινες πιο αριστερα να βγω" και να ζητας και τα ρεστα!
Σταματησα, σου ειπα "κοφτο" κι εσυ αρχισες τις μαλακιες και να συνεχιζεις επιμονα να ζητας το λογο παρα την επιμονη μου να σκασεις! Βγηκες μαλιστα και απο το αμαξι!
Οπως ειδες και ενιωσες δεν ειχαμε καλη καταληξη! Συγνωμη αλλα κρατηθηκα οσο μπορουσα!
Δε νομιζω ομως μετα απο τον πονο που ενιωσες, ιδιαιτερα στην τσεπη σου, να το ξανακανεις!
Πρωι πρωι, μαλακα!
Cpt. Haddock
25/06/2010, 03:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
[...]Δε νομιζω ομως μετα απο τον πονο που ενιωσες, ιδιαιτερα στην τσεπη σου, να το ξανακανεις![...]
πορτοφολάς... :look:
Δε νομιζω ομως μετα απο τον πονο που ενιωσες, ιδιαιτερα στην τσεπη σου, να το ξανακανεις!
τον χουφτωσες με τα αρκουδοχερα σου; :look:
για πε λεπτομε...
:a014: :a014: :a014:
επισης...
Ρε μπαγασακο μου εφτιαξες την ημερα πρωι πρωι. Σε ειδα, με το που εχω κατεβει απο το σπιτι για να παω την δουλεια, να αφήνεις το χερι της γιαγιας σου και να τρεχεις καταπανω μου. Μου ειπες οτι ηθελες να δεις την μηχανη μου και να με δεις να φευγω. Σε ρωτησα αν σου αρεσουν οι μηχανες και μου εγνεψες. Το κορυφαιο ηταν οταν σε ρωτησα τι κανουμε πριν ανεβουμε στην μηχανη και μου ειπες με ενα τερααααστιο χαμογελο: "Βαζουμε το κρααααανος".
Φυσικά αυτο απο μονο του δεν ειναι τιποτα. Ειναι ομως αν σκεφτεις οτι ο μικρος ειναι μολις 5!!!
Ε, μετα απο αυτο...
Τ Ε Λ Ο Σ . -
LiakosVstrom
25/06/2010, 03:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
και για πες μας ειδικέ εσύ πως αλλάζεις λωρίδες στην κίνηση όταν ο μπροστινός σου πάει πιο αργά κι από τα αυτοκίνητα; πρέπει να αρχίσουμε τα χωσίματα; friendly.
και για πες μας ειδικέ εσύ πως αλλάζεις λωρίδες στην κίνηση όταν ο μπροστινός σου πάει πιο αργά κι από τα αυτοκίνητα; πρέπει να αρχίσουμε τα χωσίματα; friendly.
βασικα πρεπει να καταλαβουμε οτι αυτο που κανουμε ειναι παρανομο ουτως η αλλως οποτε δυστυχως δεν κανεις τιποτα.Οπως και στα αυτοκινητα δεν μπορεις να απαιτησεις να κανει λιγο δεξια να περασεις το ιδιο και στα μηχανακια.Ο δρομος εχει φτιαχτει για να κυκλοφορουμε αναμεσα στις λωριδες και οχι πανω σε αυτες.
Cpt. Haddock
25/06/2010, 03:53
Λιακο, αν δεν κουλάρεις, σε βλέπω μια μερα να τα τρως τα μουτρα σου... :sick:
Με περισσή ευκολία τους βγάζεις όλους κουλαδια... κοψε κατι αδερφε γιατι ή απο την τσαντιλα σου θα κανεις μαλακια ή κανενα κουλαδι θα σου περάσει την ανθοδέσμη κολαρο...
Διήθηση κανουμε, παράνομη. Δε γίνεται όλοι να έχουν το νου τους συνέχεια ΚΑΙ μπροστά μην κανει κανεας μαλακια και τους φάει ΚΑΙ πίσω να ανοιγουν δρόμο στον παγκόσμιο.
Ειδικά εαν o παγκόσμιος εχει Vstrom :rotflmao:
DimChios
25/06/2010, 03:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
για πε λεπτομε...
:a014: :a014: :a014:
:nono: :winka:
atom_smasher
25/06/2010, 03:58
Δεν βλεπω την ωρα να γυρισω Αθηνα και να δανειστω κανα μηχανακι εστω μονο για 1 βολτα...Μου λειψε γαμωτο.
:(
PortisHead
25/06/2010, 04:09
Εγω στον Κηφισσο πάντως καθημερινα , περισσοτερη ωρα κοιταζω τους καθρεφτες για το ποιος γρηγορος ερχεται να κανω δεξια , αναμεσα σε κανα αυτοκινητο για να περασει , παρα μπροστα.
Ειναι πολυ κουραστικο.
Κι ολο αυτο γιατι απλα δεν τηρηται ο ατυπος κανονας του "+20" απο την ταχ. των αυτοκινητων.
Τα μηχανακια , τουλαχιστον στον Κηφισσο , κινουνται με +50 απο τα αυτοκινητα.
LiakosVstrom
25/06/2010, 04:23
εγώ χαλαρός είμαι. τώρα για την ανθοδέσμη κολάρο άν θες να σου δώσω τα στοιχεία του ρωσοπόντιου ταρίφα που έτρωγε κουτουλιές πριν από κάνα μήνα στην Π. Ράλλη να τον ρωτήσεις.
εγώ δηλαδή είμαι ο μαλάκας που κοιτάζω καθρέφτες και όταν έχω κάποιον που πάει πιο γρήγορα από εμένα κάνω στην άκρη με την πρώτη ευκαιρία ε; ok θα το έχω υπόψην.
Cpt. Haddock
25/06/2010, 04:28
εγώ δηλαδή είμαι ο μαλάκας που κοιτάζω καθρέφτες και όταν έχω κάποιον που πάει πιο γρήγορα από εμένα κάνω στην άκρη με την πρώτη ευκαιρία ε; ok θα το έχω υπόψην.
Ναι, όλοι το κάνουν αλλα ΔΕΝ ειναι υποχρεωμένοι να έχουν συνεχώς το νου τους εκεί και μόλις πλησιάσεις να παραμερίζουν, μπορει να ειναι πιο γρήγοροι και απλά να μην εχουν χώρο εκείνη τη στιγμή, μπορεί να εχουν δει το μπροστινο αμαξι να ετοιμαζεται να αλλαξει λωρίδα.
Επισης μπορεί απλα να μην εχουν χώρο να σε αφήσουν να περάσεις.
Απ' οσα διαβαζω εδω, οδηγείς μαλλον επιθετικά και αυτο μονο καλό δεν ειναι. Εαν ω μοι γενοιτο στουκαρεις σε κανενα μπροστινο, το "κοιταζα καθρεφτες" δε θα χρησιμεύσει σα δικαιολογία.
Αυτά :beer:
(πάρε τον τιγρη να δεις πως παραμερίζουν όλοι :smokin: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(πάρε τον τιγρη να δεις πως παραμερίζουν όλοι :smokin: )
Κάτσε να τον πετύχω καμιά μέρα με το ΧΤ να του κοπεί η φόρα. Ξέρω που συχνάζει :P
soter3gm
25/06/2010, 04:35
Οχι δεν είσαι, αλλά δεν πάει να πει πως όλοι πρέπει και μπορούν να κάνουν έτσι, για διάφορους λόγους. Γιατί φοβούνται γιατί το κουτί είναι κολλημένο στο μπροστινό του, γιατί δεν έχουν τη δύναμη του Vstorm να πάνε ποιο γρήγορα γιατί γιατί γιατί είσαι από πίσω και πρέπει να περιμένεις με υπομονή σε μια ούτως η άλλος, παράνομη πράξη.
Καλό είναι να κάνουν στην άκρη να περνάνε τα ποιο γρήγορα αλλά δεν συμβαίνει πάντα έτσι, οπότε περιμένεις στην ουρά που έτσι και αλλιώς πάει ποιο γρήγορα από τα κουτιά.
Υπομονή θέλει φίλε και τους εγωισμούς στην άκρη για να διαβιώσεις σε αυτή τη κόλαση της καθημερινότητας
danaos75
25/06/2010, 04:49
Παρακαλώ & πάλι μόνο τα μηνύματα σας σε σχέση με τι, ποιον, ποια είδατε. Σχόλια θα κόβονται. Ευχαριστώ
στο 1ο ποστ απο τον MikeG, αντε να μην σας μπαναρω όλους,
αν θελετε να κραξετε τον Λιακο ο σωστός τροπος είναι αυτος:
Σε είδα τυροπιτουλα μου πρωι πρωι να καταληγεις στο στομαχι μου και να κοβεις την λιγουρα που είχα,
ααααααααααα και λιακο σταματα τις μ@λ@κιες με τα αλλα μηχανακια στην διηθηση
:D :D :D
σας την ειπα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
AndreaSt
25/06/2010, 04:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Οχι δεν είσαι, αλλά δεν πάει να πει πως όλοι πρέπει και μπορούν να κάνουν έτσι, για διάφορους λόγους. Γιατί φοβούνται γιατί το κουτί είναι κολλημένο στο μπροστινό του, γιατί δεν έχουν τη δύναμη του Vstorm να πάνε ποιο γρήγορα γιατί γιατί γιατί είσαι από πίσω και πρέπει να περιμένεις με υπομονή σε μια ούτως η άλλος, παράνομη πράξη.
Καλό είναι να κάνουν στην άκρη να περνάνε τα ποιο γρήγορα αλλά δεν συμβαίνει πάντα έτσι, οπότε περιμένεις στην ουρά που έτσι και αλλιώς πάει ποιο γρήγορα από τα κουτιά.
Υπομονή θέλει φίλε και τους εγωισμούς στην άκρη για να διαβιώσεις σε αυτή τη κόλαση της καθημερινότητας
+900
Σε ειδα σημερα η πιο ομορφη γιατρεσα που εχω δει κριμα που κοψαν τα στεγαστικα...Καλα και οταν εμαθα και το ονομα σου..Pan vas κανα ντιβανακι εκει για να πεταγομαι Σερβια:D
...γιατί δεν έχουν τη δύναμη του Vstorm...
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
alcapone09
25/06/2010, 06:38
Σας είδα υπάλληλοι του οτε-σοπ σήμερα με τις μουτράκλες κρεμασμένες στο πάτωμα, 5 άτομα κάτι να κάνουν στα pc(πασιέντζα?), 2 στα ταμεια να τα ξύνουν και να κάνουν κουβέντα, κανείς να μην ερχεται να μου δείξει συσκευές και μια υπάλληλος αφού έχει περάσει 3 φορές απο μπροστά μου τελικά να με ρωτάει τι θέλω και να με στέλνει στον μοναδικό υπάλληλο που δουλευε κι αυτός με κατεβασμένα τα μούτρα...
Στο 20λέπτο που περίμενα έγινε το εξής: Κυρία ηλικιωμένη ήρθε με το κινητό ισχυριζόμενη οτι δε φορτίζει. Ηλίθια 25αρα αμάμητη υπάλληλος μετά απο λίγο επιστρέφει με το κινητο και λέει στην γιαγια οτι το κινητό φορτίζει μια χαρά. Η γιαγιά(καθόλου εριστικα) λεει ξανά οτι δε φορτίζει... η μποθρότα παίρνει έντονο ύφος και λέει οτι φορτίζει... Αυτό συνεχίστηκε 3-4 φορές με την υπάλληλο να έχει κάθε φορά εντονότερο ύφος και τελικά να αποπέρνει τη γιαγια, η οποία σαφώς δεν είχε δίκιο.. αλλά κατσε μωρη ηλίθια υπάλληλε.. το 2050 που εσυ δε θα καταλαβαινεις την τεχνολογία θα θες να σου φέρονται έτσι?
Και στο κάτω κάτω μαγαζί είναι και εξυπηρετείς πελάτες... και έχεις κι ανταγωνισμό.. όταν περασαν 20 λεπτά τελικά και ο μοναδικός υπάλληλος που εξυπηρετούσε ήταν ακόμα απασχολημένος με τον ένα προηγούμενο πελάτη ψέλισα "α μαμηθείτε όλοι" και έφυγα.....
ΡΕ ΣΕΙΣ... δεν είναι δημόσιο.... Αμα ήμουνα εγώ διευθυντής θα είχατε πάρει πόδι όλοι... Έχετε ιδέα τι γίνεται στον ανταγωνισμό?? Με το που μπείς στο μαγαζί οι υπάλληλοι σου κάνουν π@πες ειδικά στις εταιρίες σταθερής...Και να σας πω και το άλλο, θα ρθεις εσυ στην ταβέρνα που δουλεύω, θα κάτσεις σε ένα τραπέζι, θα ρθω εγώ μετά απο 5 λεπτα να σε ρωτήσω τι θές και θα φύγω, επι 20 λεπτά δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου και θα περνάμε όλοι δίπλα σου με κατεβασμένα τα μουτρα... Δε θα σηκωθείς και θα πας στο δίπλα μαγαζί να φας? ε? διπλα δε θα πας?....
Ε και γω δίπλα θα παω... ηλίθιοι πρωί πρωί...:evil: :evil:
Γιατί φοβούνται γιατί το κουτί είναι κολλημένο στο μπροστινό του, γιατί δεν έχουν τη δύναμη του Vstorm να πάνε ποιο γρήγορα ........
σα να σε βλεπω να πουλας το RT ή μου φαινετε????????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PortisHead
25/06/2010, 06:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Σας είδα υπάλληλοι του οτε-σοπ σήμερα με τις μουτράκλες κρεμασμένες στο πάτωμα, 5 άτομα κάτι να κάνουν στα pc(πασιέντζα?), 2 στα ταμεια να τα ξύνουν και να κάνουν κουβέντα, κανείς να μην ερχεται να μου δείξει συσκευές και μια υπάλληλος αφού έχει περάσει 3 φορές απο μπροστά μου τελικά να με ρωτάει τι θέλω και να με στέλνει στον μοναδικό υπάλληλο που δουλευε κι αυτός με κατεβασμένα τα μούτρα...
Στο 20λέπτο που περίμενα έγινε το εξής: Κυρία ηλικιωμένη ήρθε με το κινητό ισχυριζόμενη οτι δε φορτίζει. Ηλίθια 25αρα αμάμητη υπάλληλος μετά απο λίγο επιστρέφει με το κινητο και λέει στην γιαγια οτι το κινητό φορτίζει μια χαρά. Η γιαγιά(καθόλου εριστικα) λεει ξανά οτι δε φορτίζει... η μποθρότα παίρνει έντονο ύφος και λέει οτι φορτίζει... Αυτό συνεχίστηκε 3-4 φορές με την υπάλληλο να έχει κάθε φορά εντονότερο ύφος και τελικά να αποπέρνει τη γιαγια, η οποία σαφώς δεν είχε δίκιο.. αλλά κατσε μωρη ηλίθια υπάλληλε.. το 2050 που εσυ δε θα καταλαβαινεις την τεχνολογία θα θες να σου φέρονται έτσι?
Και στο κάτω κάτω μαγαζί είναι και εξυπηρετείς πελάτες... και έχεις κι ανταγωνισμό.. όταν περασαν 20 λεπτά τελικά και ο μοναδικός υπάλληλος που εξυπηρετούσε ήταν ακόμα απασχολημένος με τον ένα προηγούμενο πελάτη ψέλισα "α μαμηθείτε όλοι" και έφυγα.....
ΡΕ ΣΕΙΣ... δεν είναι δημόσιο.... Αμα ήμουνα εγώ διευθυντής θα είχατε πάρει πόδι όλοι... Έχετε ιδέα τι γίνεται στον ανταγωνισμό?? Με το που μπείς στο μαγαζί οι υπάλληλοι σου κάνουν π@πες ειδικά στις εταιρίες σταθερής...Και να σας πω και το άλλο, θα ρθεις εσυ στην ταβέρνα που δουλεύω, θα κάτσεις σε ένα τραπέζι, θα ρθω εγώ μετά απο 5 λεπτα να σε ρωτήσω τι θές και θα φύγω, επι 20 λεπτά δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου και θα περνάμε όλοι δίπλα σου με κατεβασμένα τα μουτρα... Δε θα σηκωθείς και θα πας στο δίπλα μαγαζί να φας? ε? διπλα δε θα πας?....
Στην επαρχια ισως.....εδω στην Αθηνα ειναι εκατομμυρια τα κοροϊδα και οι μ@λ@κες.
Προσφατο παραδειγμα ?
Το βενζιναδικο (AVIN) που πιασανε με τις πειραγμενες αντλιες στην Π.Ραλλη.....θυμασαι ?
Εκλεισε για 1-2 μερες....και σημερα παλι 100 μετρα η ουρα.
Ας γινοταν αυτο σε μια επαρχιακη πολη....και θα εκελεινε για τα καλα.
Βρισουν και τα κανουν φιλε μου....βρίσκουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Εγω προσωπικα αντιπαθω το αντιθετο δηλαδη με το που μπαινεις σε ενα μαγαζι σαν το πλαισιο πχ σου ζαλιζουν τα τετοια με τις δηθεν ευγενικες ερωτησεις.Ειδικα η ατακα"μπορω να εξυπηρετησω" μου τη δινει στα νευρα.Η σε κατι μαγαζια που σου γεμιζουν το ποτηρι νερο μολις πιεις μια γουλια ...Οχι βεβαια πως προτιμω να με κλανουν.Πιστευω μια μεση κατασταση ειναι το ιδανικο δηλαδη να μη σε ρωτανε αλλα να ειναι σε μια αποσταση ουτε πρηξιματος αλλα να μπορεις να ρωτησεις οταν θες κατι.Βεβαια μαλλον οι υπαλληλοι που λες εσυ ηταν απλα ξυσιματιες.
webassasin
25/06/2010, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στο δικαστήριο θα ελεγε όμως.
Eίσαι πολύ τυχερός, έχει δίκιο ο Katanas... άσχετα του τι "νομιζεις"
απο νομισματα αλλο τιποτα. δεν ειδα να αναφερετε καποια παρομοια περιπτωση.
Οποτε αραχτε λιγο με τη θεωρια..
webassasin
25/06/2010, 07:17
εγώ χαλαρός είμαι. τώρα για την ανθοδέσμη κολάρο άν θες να σου δώσω τα στοιχεία του ρωσοπόντιου ταρίφα που έτρωγε κουτουλιές πριν από κάνα μήνα στην Π. Ράλλη να τον ρωτήσεις.
θα σου προτεινα να ηρεμησεις,για δικο σου καλο,γιατι παντα υπαρχει καποιος πιο σερνικος απο σενα εκει εξω..χωρια οτι με τα νευρα που εχεις δε γλυτωνεις το εγκεφαλικο.. Μονο εσυ συναντας ηλιθιους?εμεις δεν? γιατι δλδ δεν μανουριαζουμε καθε μερα εμεις?
Cpt. Haddock
25/06/2010, 07:35
απο νομισματα αλλο τιποτα. δεν ειδα να αναφερετε καποια παρομοια περιπτωση.
Οποτε αραχτε λιγο με τη θεωρια..
Και ασχετος και ισχυρογνώμων.
Κακός συνδυασμός :lol:
Συγγνώμη που δεν έχουμε πρόχειρες δικογραφίες να αναφέρουν το αυτονόητο :wave2:
DimChios
25/06/2010, 07:38
θα σου προτεινα να ηρεμησεις,για δικο σου καλο,γιατι παντα υπαρχει καποιος πιο σερνικος απο σενα εκει εξω..χωρια οτι με τα νευρα που εχεις δε γλυτωνεις το εγκεφαλικο.. Μονο εσυ συναντας ηλιθιους?εμεις δεν? γιατι δλδ δεν μανουριαζουμε καθε μερα εμεις?
A μπα, καθολου!
:rolleyes:
Το οτι μπαινεις εδω μεσα και αρχιζεις τα καντηλια για τον καθενα που συναντας τι είναι?
Εκτος κι αν εξω εισαι τοσο κουλ και φοβασαι να τους την πεις και το κανεις εδω για να ξεσπας!
Που και σε αυτο διαφωνω!
webassasin
25/06/2010, 07:40
A μπα, καθολου!
:rolleyes:
Το οτι μπαινεις εδω μεσα και αρχιζεις τα καντηλια για τον καθενα που συναντας τι είναι?
Εκτος κι αν εξω εισαι τοσο κουλ και φοβασαι να τους την πεις και το κανεις εδω για να ξεσπας!
Που και σε αυτο διαφωνω!
αν το κανω εξω θα εχω σοβαρες κυρωσεις..
Δε φτάνει με τη κουβεντούλα...?
σελ 47 στο παρόν φρεντ.
:lol: :rotflmao:
DimChios
25/06/2010, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
σελ 47 στο παρόν φρεντ.
:lol: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
αστα Τασε! ειπαμε! Μονο ο Τσακ Νορρις δεν τους νικαει αυτους!
:winka:
alexxxcbr
25/06/2010, 08:05
Φωτη ο δρόμος ειναι σαν την πιστα... οι πραγματικα γρήγοροι σε περνανε από παντού και οτι ωρα θέλουν διχως να σε ενοχλήσουν, οι wannabe γρηγοροι φωναζουν , οδύρονται κ.α.
(το ιδιο ισχυει και στις ειδικες των εντουρο ή στο σκραμπλ)
+649
σε είδα... άλογο!!!!!!!!!! στη Θησέως-Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία να τρέχεις ανέμελο στο δρόμο :eyepop: ένα τζιπ με αλάρμ προσπαθούσε να σε ηρεμήσει αλλά δεν είδα αποτέλεσμα...
τουλάχιστον είχες οδηγική παιδεία... πήγαινες δεξιά δεξιά :sick:
BlackAdder
25/06/2010, 08:46
Σε είδα φίλε με το παπί που σταμάτησες (αμέσως με το που σήκωσε το χέρι του είναι η αλήθεια) σε σήμα του τροχονόμου για ρύθμιση της κυκλοφορίας, και φρέναρα αλλά τα φρένα του enfield ηθελαν περισσότερα μέτρα για να το ακινητοποιήσουν...
Ευτυχώς δεν χτύπησες.
castoras
25/06/2010, 09:46
Σε είδα και σιχάθηκα τη στιγμή χοντρομαλάκα με το τδμ,που έβγαινε όλο χάρη από τη βερμούδα σου η τριχωτή κωλοχαράδρα :a04: Είσαι σίχαμα ρε!!Το τζοκευ καπελάκι σου έλειπε κόπανε.
Που κυκλοφορείτε ρε συμφορουμίτες και πετυχαίνετε όλο μωρά στο δρόμο???
XJR_Billy
25/06/2010, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Σε είδα και σιχάθηκα τη στιγμή χοντρομαλάκα με το τδμ,που έβγαινε όλο χάρη από τη βερμούδα σου η τριχωτή κωλοχαράδρα :a04: Είσαι σίχαμα ρε!!Το τζοκευ καπελάκι σου έλειπε κόπανε.
Που κυκλοφορείτε ρε συμφορουμίτες και πετυχαίνετε όλο μωρά στο δρόμο???
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :beer: :beer: :beer:
σας ειδα χτες στη συναυλια
ευη,ιντι,κιουσπεκ,φαιρμπολ400
και χαρηκα που ηρθες και μιλησες και γνωριστηκαμε duke and the city !!!:a10:
:beer: :beer: :beer:
@liakosVstrom εχω ενα ταπεινο παπακι και ολο σκαω σε κατι κοπανους με βεστρωμ οι οποιοι οπου ανοιγουνε οι λωριδες ανοιγουνε το γκαζι και οπου κλεινουνε πανε σα κοτες λυρατες γιατι χεζονται επανω τους.ακου λοιπον κυριε γρηγορε επειδη εδω μπορεις να περασεις αλλα παρακατω θα κολησεις και θα μου σπασεις τα ουμπαλα με τη μπετονιερα σου αν εισαι πισω μου θα μεινεις πισω μου εκτος αν αποφασισω εγω να σου δωσω με πιανεις ετσι :winka:
κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ανοιξει σε διηθηση στον πιο γρηγορο,ομορφο,μετριοφρων,μορφωμενο,εξυπνο,γουατεβερ οδηγο.αμα δε σου αρεσει,παρε ελικοπτερο να μας περνας απο πανω.
@webassasin τι λες???νοιωθεις???:cry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και χαρηκα που ηρθες και μιλησες και γνωριστηκαμε duke and the city !!!:a10:
Μμμμμμ.....τι να σΕ πω ρε Τζορτζ.......ψώνισες από σβέρκο....μπορείς να κλείσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου πλέον..:evil: :evil:
LiakosVstrom
25/06/2010, 10:29
@liakosVstrom εχω ενα ταπεινο παπακι και ολο σκαω σε κατι κοπανους με βεστρωμ οι οποιοι οπου ανοιγουνε οι λωριδες ανοιγουνε το γκαζι και οπου κλεινουνε πανε σα κοτες λυρατες γιατι χεζονται επανω τους.ακου λοιπον κυριε γρηγορε επειδη εδω μπορεις να περασεις αλλα παρακατω θα κολησεις και θα μου σπασεις τα ουμπαλα με τη μπετονιερα σου αν εισαι πισω μου θα μεινεις πισω μου εκτος αν αποφασισω εγω να σου δωσω με πιανεις ετσι :winka:
κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ανοιξει σε διηθηση στον πιο γρηγορο,ομορφο,μετριοφρων,μορφωμενο,εξυπνο,γουατεβερ οδηγο.αμα δε σου αρεσει,παρε ελικοπτερο να μας περνας απο πανω.
εγώ έχω ένα ταπεινό βεστρομάκι που δόξα το θεό δεν κολλάω πουθενά - εκτός κι αν περνάει μόνο παπί - και όλο σκάω σε κάτι κόπανους με παπιά-σκούτερ ο οποίοι εκτός του ότι κινούνται πιο αργά από τα αυτοκίνητα, πάνω στη διαχωριστική, όταν ανοίγει ο δρόμος δεν μπαίνουν καν δεξιά λωρίδα ώστε να μην χρειάζεται να προσπερνάμε από δεξιά.
ποιός ο λόγος δηλαδή να κάθεστε εκεί αν σας προσπερνάνε ακόμα και τα αυτοκίνητα.
και να σας πω όλοι που αμέσως να παρεξηγηθείτε με το "κουλάδια"... δεν είπα να κάνουν όλοι στην πάντα να περάσουμε εμείς οι "γλήγοροι"... πολύ απλά αν θες να κινείσαι με ταχύτητα ίση και μικρότερη των κουτιών.. κάτσε στη λωρίδα σου και όχι στη μέση. so simple.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Μμμμμμ.....τι να σΕ πω ρε Τζορτζ.......ψώνισες από σβέρκο....μπορείς να κλείσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου πλέον..:evil: :evil:
προς στιγμην το πιστεψα οτι θα κλεισει ο κυκλος των γνωριμιων μου!:lol:
σκαει σοβαρος και αχαμογελαστος και μου λεει:φιλε να σε ρωτησω κατι?
οριστε του απανταω.εισαι μοτοσυκλετιστης ?μου λεει.σκεφτομαι εδω ειμαστε αρχιζει το ματς.ναι του απανταω :lol: γραφεις στο μοτο τζιαρ?δε το γλιτωνουμε τον τσαμπουκα σκεφτομαι απο μεσα μου,ναι λεω απ εξω μου :lol: ως τροοπερ?με ρωταει (ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε!!!),ναι του απανταω.χαρηκα ρε φιλε μου λεει ειμαι ο ντιουκ και σε ειδα και ειπα να πω ενα γεια κλπ κλπ...μλκ ακομα γελαω !!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
........
ωραια και επειδη το ταπεινο μου τζιξερ μπορει να παει με +200 απο τη βαρκα σου πρεπει να απαιτω να μη ξαναβγεις στο δρομο με τη λογικη σου.
το οτι απαιτεις ειναι το προβλημα και τα παιρνεις για κατι που σιγα το πραμα πρωτον, και δευτερον ειναι θεμα παιδειας να κανεις και λιγο υπομονη και οπως ειπαν και παραπανω ο γρηγορος μπορει να περασει απο παντου.
κουλαρε και κανε δωρο στον εαυτο σου να πας να παρακολουθησεις το σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στη πολη.θα σε βοηθησει πολυ :wave2:
προς στιγμην το πιστεψα οτι θα κλεισει ο κυκλος των γνωριμιων μου!:lol:
σκαει σοβαρος και αχαμογελαστος και μου λεει:φιλε να σε ρωτησω κατι?
οριστε του απανταω.εισαι μοτοσυκλετιστης ?μου λεει.σκεφτομαι εδω ειμαστε αρχιζει το ματς.ναι του απανταω :lol: γραφεις στο μοτο τζιαρ?δε το γλιτωνουμε τον τσαμπουκα σκεφτομαι απο μεσα μου,ναι λεω απ εξω μου :lol: ως τροοπερ?με ρωταει (ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε!!!),ναι του απανταω.χαρηκα ρε φιλε μου λεει ειμαι ο ντιουκ και σε ειδα και ειπα να πω ενα γεια κλπ κλπ...μλκ ακομα γελαω !!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γι αυτόν (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75882) τον μπαγλαμά μιλάμε έτσι...??? Είσαι σίγουρος λέμε...???? :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Γι αυτόν (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75882) τον μπαγλαμά μιλάμε έτσι...??? Είσαι σίγουρος λέμε...???? :lol: :lol:
γιαπ :cool:
DimChios
25/06/2010, 10:53
ωραια και επειδη το ταπεινο μου τζιξερ μπορει να παει με +200 απο τη βαρκα σου
ρε φιλαρακι, νοιωθεις?
:a24:
Για ΒΕ ΣΤΡΩΜ μιλαμε!!! τι +200 λες?
Ασχετα με τον οδηγο! ΒΕ Σ Τ Ρ Ω Μ !!!
:a3:
ρε φιλαρακι, νοιωθεις?
:a24:
Για ΒΕ ΣΤΡΩΜ μιλαμε!!! τι +200 λες?
Ασχετα με τον οδηγο! ΒΕ Σ Τ Ρ Ω Μ !!!
:a3:
ε τοσες παπατζες λεγοντε να μη πω και γω καμια??:sad:
ο δρόμος ειναι σαν την πιστα... οι πραγματικα γρήγοροι σε περνανε από παντού και οτι ωρα θέλουν
Δε θα μπορούσε να ειπωθεί καλύτερα.
Σας βλέπω κάθε μέρα πιπίνια πάνω σε BMWοειδή, TDMoειδή, διάφορα βρωμόγκαζα δικίλυνδρα πρα-πρα κ.α. να αυξάνεστε και να πληθύνεστε!
:beer: :beer: :beer: :a07:
Σας ειδα σημερα καθως ταξιδευα απο Πατρα προς Λευκαδα.Αρχικα 3 ΚΤΜαδες παρεα και πιο μετα ενα VARADERO δικαβαλο και φορτωμενο...Σας χαιρετησα και με χαιρετησατε ολοι και με φωτα και με χερια...Να 'στε καλα ρε παιδια ,μου φτιαξατε το ταξιδι και ημουν και μονος...:beer: :beer: :beer: :beer: Καλους δρομους να εχετε παντα... :winka:
Για κατι τριμαλακες που συναντησα στο δρομο δε θα πω τιποτα, γτ θα συγχιστω...:yuck: :yuck: :yuck:
webassasin
25/06/2010, 23:02
Δε σε ειδα,αλλα σε ακουσα.. Με ξυπνησε η βροχουλα.. Βγηκα να χαζεψω στην πορτα,αλλα τελικα δεν ηταν βροχουλα..Σε ειδα καριολα απο πανω,να πλενεις το μπαλκονι και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα νερα να πεφτουν πανω στη μηχανη μου. Σιγα να μη σου εκοβε να κοιταξεις τι υπαρχει απο κατω.
Δε σε ειδα,αλλα σε ακουσα.. Με ξυπνησε η βροχουλα.. Βγηκα να χαζεψω στην πορτα,αλλα τελικα δεν ηταν βροχουλα..Σε ειδα καριολα απο πανω,να πλενεις το μπαλκονι και ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα νερα να πεφτουν πανω στη μηχανη μου. Σιγα να μη σου εκοβε να κοιταξεις τι υπαρχει απο κατω.
Δεν ξερω αν το εχεις συνειδητοποιήσει αλλα η μηχανη σου ειναι ενα ματσο απο σιδερα και πολυμερες, ουτε ψυχη εχει ουτε αισθηματα!! Οποτε ξεκολα λιγο το μυαλο σου και δες την ζωη πιο ομορφα, δεν χρειαζεται να γαμωσταυριζεις τους παντες και εδω φυσικα δεν ειναι ο σωστος χωρος.
και ενα τιπ απο εμενα: Τα χηχανακια ΔΕΝ χαλανε με σαπουνονερα!! οποτε και δεν υπαρχει λογος να εξαπτεσαι. νο οφενς φυσικα...:winka:
@MikeG το ξερω παραφέρθηκα αλλα δεν τον αντεχω αλλο να μπαινει εδω και να βριζει συνεχεια επειδή δεν εχει τα @@ (οχι του sniper, μακαρι να ταχε δλδ :D ) να τα πει εκει εξω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Δεν ξερω αν το εχεις συνειδητοποιήσει αλλα η μηχανη σου ειναι ενα ματσο απο σιδερα και πολυμερες, ουτε ψυχη εχει ουτε αισθηματα!! Οποτε ξεκολα λιγο το μυαλο σου και δες την ζωη πιο ομορφα, δεν χρειαζεται να γαμωσταυριζεις τους παντες και εδω φυσικα δεν ειναι ο σωστος χωρος.
και ενα τιπ απο εμενα: Τα χηχανακια ΔΕΝ χαλανε με σαπουνονερα!! οποτε και δεν υπαρχει λογος να εξαπτεσαι. νο οφενς φυσικα...:winka:
@MikeG το ξερω παραφέρθηκα αλλα δεν τον αντεχω αλλο να μπαινει εδω και να βριζει συνεχεια επειδή δεν εχει τα @@ (οχι του sniper, μακαρι να ταχε δλδ :D ) να τα πει εκει εξω...
Σίγουρα παλιοσίδερα είναι αλλά ρώτα κι εμένα που τις προάλλες σκάω το 15αρικο στο πλυντήριο την αφήνω στην απέναντι πλευρά του δρόμου ή λίγο παραπέρα και το βράδυ που την πάω στο γκαράζ τη βλέπω πιτσιλισμένη :yuck:
Διότι έχουμε και γείτονες δεξιά κι αριστερά με την κακή συνήθεια να καταβρέχουν τους δρόμους ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ μεσημέρια και βράδια χωρίς εξαίρεση!! :mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σίγουρα παλιοσίδερα είναι αλλά ρώτα κι εμένα που τις προάλλες σκάω το 15αρικο στο πλυντήριο την αφήνω στην απέναντι πλευρά του δρόμου ή λίγο παραπέρα και το βράδυ που την πάω στο γκαράζ τη βλέπω πιτσιλισμένη :yuck:
Διότι έχουμε και γείτονες δεξιά κι αριστερά με την κακή συνήθεια να καταβρέχουν τους δρόμους ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ μεσημέρια και βράδια χωρίς εξαίρεση!! :mad: :mad: :mad:
ναι αλλα δεν σε ειδα να γαμωσταυριζεις εδω περα... that's my point :winka:
notakos600
26/06/2010, 08:48
Παλιοσίδερα ξεπαλιοσίδερα δεν παύει να είναι ιδιοκτησία σου, εγώ μπορεί να την έβριζα ακόμη πάντως...
webassasin
26/06/2010, 08:51
μην πολυφορτωνεσαι ομως. Εσυ μπορει να γουσταρεις να σου ριχνει η απο πανω τα σκατα του μπαλκονιου της,εγω δε γουσταρω ομως. Τα δικα μου μπινελικια σε χαλασαν?παιζει να ριχνω κ τα λιγοτερα. Ξεκολλα κ εσυ το μυαλο σου λοιπον κ αντε κανε Q σε κανεναν αλλο.
μην πολυφορτωνεσαι ομως. Εσυ μπορει να γουσταρεις να σου ριχνει η απο πανω τα σκατα του μπαλκονιου της,εγω δε γουσταρω ομως. Τα δικα μου μπινελικια σε χαλασαν?παιζει να ριχνω κ τα λιγοτερα. Ξεκολλα κ εσυ το μυαλο σου λοιπον κ αντε κανε Q σε κανεναν αλλο.
και για τι δεν πας πχ. να της πεις να προσεχει την επομενη φορα??
DimChios
26/06/2010, 09:45
γιατι ρε Γιωργο το βιτσιο μας ειναι να βριζουμε εδω μεσα και εξω κοτες!
webassasin
26/06/2010, 09:45
Θα παω φυσικα,απλα δεν πηγα χτες γιατι θα μιλαγα ασχημα πανω στα νευρα μου.
webassasin
26/06/2010, 09:48
γιατι ρε Γιωργο το βιτσιο μας ειναι να βριζουμε εδω μεσα και εξω κοτες!
εσυ απο οτι εχω προσεξει,το εχεις χομπυ να ειρωνευεσαι γενικως εδω μεσα,αλλα μαλλον μονο εδω μεσα.. κοιταχτε να ηρεμησετε,στην τελικη δεν απευθυνθηκα σε κανεναν απο τους 2.
Και για να σου απαντησω,καλυτερα να τα βγαζω εδω μεσα,παρα να τσακωνομαι καθε μερα,σαν τον αλλο που ελεγε οτι εριχνε κουτουλιες στον ταριφα.
Εχετλαίος
26/06/2010, 09:52
Mπορεί η εν λόγω νοικοκυρά να ήταν κατά τύχη η κα Andrulla
202403
εσυ απο οτι εχω προσεξει,το εχεις χομπυ να ειρωνευεσαι γενικως εδω μεσα,αλλα μαλλον μονο εδω μεσα.. κοιταχτε να ηρεμησετε,στην τελικη δεν απευθυνθηκα σε κανεναν απο τους 2.
Και για να σου απαντησω,καλυτερα να τα βγαζω εδω μεσα,παρα να τσακωνομαι καθε μερα,σαν τον αλλο που ελεγε οτι εριχνε κουτουλιες στον ταριφα.
ωραια αντίληψη !
και ποιος σου ειπε πως εδω ειναι μερος για να βριζεις ???
να γινει κατι και πανω στα νευρα να μπεις και να πεις μια κουβεντα παραπανω ειναι οκ!
αλλα το να εχεις αυτο το θρεντ για να βγαζεις ολη σου την χολη δεν το βρισκω και πολυ υγιες.
το θρεντ ξεκινισε με αλλη προοπτικη και οχι να γινει ενας κουβας με βρισιες χολη κτλ.
DimChios
26/06/2010, 10:02
Aσε μας ρε μεγαλε! παψε να εισαι εσυ προκλητικος και μετα ελα για μαθημα!
webassasin
26/06/2010, 10:10
Καλως,δεν το συνεχιζω. Τραβηξτε το δρομο σας.
εσυ απο οτι εχω προσεξει,το εχεις χομπυ να ειρωνευεσαι γενικως εδω μεσα,αλλα μαλλον μονο εδω μεσα.. κοιταχτε να ηρεμησετε,
:lol: δε νιωθεις λεμε :lol: εχω βαρεθει να διαβαζω ποστ σου που κρινουν τους παντες εδω μεσα...
shadowhunter
26/06/2010, 13:00
Σε είδα στους καθρέφτες μου με το KTM 990 Adv σου στη Κόνιτσα και πήγαμε παρέα μέχρι τη Νεάπολη (122km), όπου συστηθήκαμε και ήπιαμε καφεδάκι.
Εκεί μου είπες πως έρχεσαι τα τελευταία 15χρόνια στην Ελλάδα για διακοπές και το έχεις σαν τελετουργικό κάθε φορά να βάζεις γενικούς προορισμούς και να πας -χωρίς GPS- οδηγώντας μέχρι να σκοτεινιάσει. Εκεί βρίσκεις το κοντινότερο ενοικιαζόμενο, κοιμάσαι και συνεχίζεις το ταξίδι σου το άλλο πρωί.
Φίλε Paolo, έχεις πιάσει το νόημα της ζωής, να' σαι πάντα καλά όπου κι αν περιφέρεσαι και -όπως μ' έβαλες να σου υποσχεθώ- αν με βγάλει ο δρόμος τον Αύγουστο στη Βερόνα, θα έρθω να πιούμε έστω έναν espesso :) :beer: :beer:
σας είδα χθες, 3 περιπτώσεις, 3 αυτοκίνητα να πετάγονται από κάθετη.
και και τις 3 φορές οδηγοί ήταν γυναίκες! τυχαίο? δεν νομίζω! :lol:
με είδα σήμερα να πηγαίνω Μάνη με τον daz και όλους τους μοτοσυκλετιστές τους χαιρέτησα.
Μόνο ένας με 1200 τζιες ανταπόδωσε.
Τόσο μίσος για τα απρίλια?:sad:
ΕΙδα αρκετους αποψε που κατεβηκα μια βολτα στο νησι να με κοιτανε με μισο ματι ,επειδη κουβαλουσα το κρανος μου και φορουσα μπουφανακι μηχανης...Λες και εβλεπαν εξωγηινο εκαναν:eek:
Ου στ'διαλα,να μου χαθειτε....:yuck:
Vagelis Gar
26/06/2010, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από shadowhunter
Σε είδα στους καθρέφτες μου με το KTM 990 Adv σου στη Κόνιτσα και πήγαμε παρέα μέχρι τη Νεάπολη (122km), όπου συστηθήκαμε και ήπιαμε καφεδάκι.
Εκεί μου είπες πως έρχεσαι τα τελευταία 15χρόνια στην Ελλάδα για διακοπές και το έχεις σαν τελετουργικό κάθε φορά να βάζεις γενικούς προορισμούς και να πας -χωρίς GPS- οδηγώντας μέχρι να σκοτεινιάσει. Εκεί βρίσκεις το κοντινότερο ενοικιαζόμενο, κοιμάσαι και συνεχίζεις το ταξίδι σου το άλλο πρωί.
Φίλε Paolo, έχεις πιάσει το νόημα της ζωής, να' σαι πάντα καλά όπου κι αν περιφέρεσαι και -όπως μ' έβαλες να σου υποσχεθώ- αν με βγάλει ο δρόμος τον Αύγουστο στη Βερόνα, θα έρθω να πιούμε έστω έναν espesso :) :beer: :beer:
Από τα πιό αξιόλογα "Σε είδα" :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
Από τα πιό αξιόλογα "Σε είδα" :wave2:
+990 :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
με είδα σήμερα να πηγαίνω Μάνη με τον daz και όλους τους μοτοσυκλετιστές τους χαιρέτησα.
Μόνο ένας με 1200 τζιες ανταπόδωσε.
Τόσο μίσος για τα απρίλια?:sad:
αστους μωρε μη δουν ωραιο μηχανακι, αμεσως ζηλεια και κακο!
τα ιδια τραβαω και γω με το ybr
:a01:
webassasin
26/06/2010, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:lol: δε νιωθεις λεμε :lol: εχω βαρεθει να διαβαζω ποστ σου που κρινουν τους παντες εδω μεσα...
Δε με ξεφορτωνεστε λεω'γω? :P
Shinji Ikari
27/06/2010, 11:41
Σε ειδα στην Επιδαυρο σημερα ενεα το πρωι, ασπρομαυρη στολη, ασπροκοκκινο R1. Με προσπερασες δυο φορες και διασταυρωθηκαμε δυο φορες. Οχι μονο εισαι ενας δαιμονας της ταχυτητας, μα και τελειως ατρομητος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Σε ειδα στην Επιδαυρο σημερα ενεα το πρωι, ασπρομαυρη στολη, ασπροκοκκινο R1. Με προσπερασες δυο φορες και διασταυρωθηκαμε δυο φορες. Οχι μονο εισαι ενας δαιμονας της ταχυτητας, μα και τελειως ατρομητος.
Επίτηδες θα το έκανε για να σου δημιουργήσει ψυχολογικά :p :p
Σε είδα καγκουράκο-ακράνωτε-γυαλάκι-σαγιονάρα με το beverly, μάλλον το gel στο μαλί είναι αντιcrash. Έβαλες και ξετάπωτη εξάτμιση τράβαγες και ξερογκαζιές για να κάνει σκασίματα, κάποια στιγμή θα πιάσει η μετάδοση και θα κάνεις crash test στο ζελέ.
Chris K.
27/06/2010, 15:45
Σας είδα Κυριακή απογευματάκι κατά τις 6:00, γυρνώντας απο Βουνό Παϊκο (καταρράκτες ΣΚΡΑ), καμιά 15-20 μηχανές σταματημένοι όλοι κάπου μέσα στην Αξιούπολη, φαίνετε για τσιγαράκι κλπ, σας κόρναρα και άρχισα τις χαιρετούρες. Οι περισσότεροι ανταποδώσατε και μου φτιάξατε ακόμα περισσότερο την μέρα!
Άν με έπερνε η ώρα, άνετα θα σταματούσα για να σας ρωτήσω απο πιο club/forum είστε, καθώς μου έμεινε η απορία! :p Δεν πειράζει, καλούς δρόμους παιδιά και πάντα να έχετε τέτοιες εξορμησούλες, έστω και μονοήμερες!
:beer: :wave2: :wave2:
ανωνυμος
27/06/2010, 15:59
σας ειδα σημερα πολλους μηχανοβιους με λογης λογης μηχανακια να πηγαινετε προς πατρα.Οι περισσοτεροι ανταποδωσατε,καλα χλμ να εχετε ολοι.Σε ειδα και εσενα φιλε που με χαιρετησες καθως με περασες με μια σακουλιτσα (τι άλλο;) τζάμπο για αδιαβροχοποίηση των πραγμάτων σου(ειμαστε παντού!)
Σε είδα βροχούλα που μας έκανες ψιλομούσκεμα...αλλά δρόσισες λιγο...χαλάλι...
Σας είδα όλους τους Αθηναίους να βρίσκεστε σε ένα κουτάκι μεταξύ κορίνθου και ελευσίνας...πως αντέχετε...απορώ κάθε φορά
Μαύρο ER6-F δικάβαλο :beer:
ΕΛΕΟC ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΩΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Σε είδα ρε ξεκράνωτε καγκουροπαπόβιε με το κινητό στ αυτί να παραβιάζεις κόκκινο έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία και να βλεπω το χάρο με τα μάτια μου :a53: :a53: :a53:! Τουλάχιστον σήκωσες απολογητικά το χέρι καταλαβαίνοντας τη μαλακία σου αφού σου πάτησα μια ξεγυρισμένη κόρνα!!!
Αλλά σε είδα και σένα αμέσως μετά ούτε ένα χιλιόμετρο ποιο πάνω ρε τρισκατάρατε ξεκράνωτε με την επίσης ξεκράνωτη γκόμενα σου να στριβεις παράνομα δεξιά από την 28ης Οκτωβρίου στη Δάφνης κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται, όπου σημειωτέον ειχες και ΚΟΚΚΙΝΟ και αφού με κοψοχόλιασες ενώ έστριβα αριστερά νόμιμα με φλας και ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ στην 28ης Οκτωβρίου σου πατάω μια κόρνα κι εκεί ακουώ μέσα από το κράνος τη φράση: <ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ>; Βέβαια την έκανες στο πι και φι. Αλλά πίστεψε με ενώ έχω αντιμετωπίσει με απόλυτη ηρεμία όλα τα συμβάντα που μου έχουν τύχει στο δρόμο μέχρι στιγμής, αν το συνέχιζες δε θα δίσταζα να σου φέρω το δίκιλο Abus στην ξεκράνωτη χοντροκεφάλα σου. ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΕΡΟΔΙΑ@ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ!!!
:a52: :a52: :a52: :a52:
ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΩ ΣΩΟΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;
Κι όλα αυτά σε μία απόσταση 5 λεπτά από το σπίτι μου!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ανωνυμος
σας ειδα σημερα πολλους μηχανοβιους με λογης λογης μηχανακια να πηγαινετε προς πατρα.Οι περισσοτεροι ανταποδωσατε,καλα χλμ να εχετε ολοι....
Μαύρο ER6-F δικάβαλο :beer:
Τι ώρα? Το έκανα και εγώ το κομμάτι αυτό σήμερα το πρωί.
Την τελευταία στιγμή είδα το χαρακτηριστικό φανάρι του Τενερε, έξω απ' την Άρτα πριν μπω στον περιφερειακό. Σου πάτησα την κόρνα, ελπίζω να με άκουσες. Μήπως είσαι εσύ αυτός που είχα δει και πριν μια εβδομάδα επάνω στην Εγνατία στο ύψος της Κοζάνης να ανεβαίνεις προς Θεσσαλονίκη?
Σε είδα που με κοιτούσες απ' τον καθρέπτη σου φίλε με το τριαξονικό στις στροφές στη Βάλια Κάλντα. Δεν θα σε περνούσα σε εκείνο το σημείο αν δεν το ήθελες και εσύ. Ευχαριστώ.
Σε είδα και εσένα Κρητικάτσι με την γυναίκα σου και το καινούριο σου vfr, να φοράτε τα αδιάβροχά σας (εγώ βαριόμουν) πριν τα διόδια στην Εγνατία και χάρηκα που τα είπαμε όταν βγήκαμε στα Μάλγαρα. Κράτησα και λίγο παρέα στους καθρέπτες σου εν' μέσω βροχής, για να μη βρέχονται μόνοι τους, αλλά όταν έκοψε την έκανες. Θα σε περνούσα όμως στον επόμενο ανεφοδιασμό, 18 λίτρα μόνο μωρέ? ;)
Ήσουν και εσύ εκεί κύριος με το v strom, σε είδα. Σε χαιρέτησα, αλλά δε σε ξαναείδα!
Χάρηκα που σας είδα Vaska και Ζεύκα! Vaska θα τα ξαναπούμε. Ζευκ σειρά σου τώρα να χαράξεις πορεία. Αν δεν είναι σκισμένος ο χάρτης δε τον θέλω.
Την είδα και την άσφαλτο από πολύ κοντά εκεί πάνω στον Ταύγετο αλλά δεν της έκανα τη χάρη, ούτε αυτή κατάφερε να με πτοήσει.
Σε είδα και εσένα ρε κολλητέ αλλά το tdm σου δεν κατάφερα να το δω με το σταντ κλειστό. Οι ρόδες κυλούν ή είναι κολλημένες?
Όσους δεν είδα ελπίζω να να σας δω την επόμενη φορά. :beer: