View Full Version : "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
LsKostas
30/05/2011, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Χτες παντως εκλεισε ΚΑΙ η Σταδιου.Για να δουμε.
Χθες ηταν ενα εντυπωσιακο πυροτεχνημα, μια κινηση εντυπωσιαμου που χρειαζεται και αυτη.
Το πιο σημαντικο ειναι απο τους 100,000 ανθρωπους να διαμορφωθουν συνηδησεις
που θα κατεβαινουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εχοντας αιτηματα , να συμετασχουν στην συνελευση
και να αρθρωνουν λογο.
Οι πιο σημαντικες μερες ειναι σαφως οι επομενες , ραντεβου κατω !
ταχουμε πει τοσες φορες:
μας θελουν μισοπεθαμενους για να ρυθμιζουν τα περιουσιακα μας ερημην μας
το 2013 που μπαινει σε εφαρμογη η συνθηκη των 500 δις εκει να δειτε γλεντια
διοτι τοτε προβλεπεται η ελεγχομενη απο τους πιστωτες χρεοκοπια.
κοινως: αμεση σταση πληρωμων. αυτο δεν σημαινει κατ αναγκη εξοδο απο το ευρω. αν μας οδηγησουν εκει κακο καταρχην δικο τους. εμεις σε δυο-τρια χρονια θα ανακαμψουμε παρθενοι και πιο σοφοι (ελπιζω)
προυποθεση βεβαι η πληρη αναδιοργανωση της παραγωγης , νεες προτεραιοτητες, αναταση της ποιοτικης γεωργιας για επιτευξη αυτονμιας
ευκολες λυσεις δεν υπαρχουν. η λυση ομως που θα δωσει μια προοπτικη δεν ειναι στην διατηρηση της υπαρχουσας "μνημονιακης" συμβασης
Manalishi
30/05/2011, 16:59
Ανάταση, αναδιοργάνωση, ανακατασκευή, ανανταν παπαντάμ...(iosif δεν τα έχω μαζί σου, γενικά μιλάω.)
Πως σκοπεύετε να τα αλλάξετε όλα αυτά, πως σκοπεύετε να φέρετε την αλλαγή, πως σκοπεύετε να βγάλετε την χώρα απο το τέλμα.....με τους ίδιους ανθρώπους????
Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος το αυτονόητο; Ποιό είναι αυτό;
Άλλοι παίρνουν αποφάσεις για εμάς, δεν υπάρχει αξιοκρατία και έλεγχος.
Πιστεύετε δηλ. ότι επειδή μαζευτήκαμε 10χιλ(και 100 χιλ να γίνουν) άνθρωποι θα αλλάξει μυαλό ο Τσοχατζόπουλος; Θα αλλάξει το πόρισμα για το Βατοπέδι? Θα βγεί η απόφαση για τα δομημένα ομόλογα;
Πως περιμένετε να γίνει αυτό με τους ίδιους πολιτικούς; Που στηρίζετε την ιδέα της ανανέωσης και αλλαγής, όταν πάλι οι ίδιοι θα είναι στις θέσεις εξουσίας;
Γιατί πιστεύετε οτι οι δύο οικογένειες που έχουν μοιραστεί την εξουσία τα τελευταία χρόνια θα ξυπνήσουν ένα πρωί και θα σκεφτουν το καλό της Ελλάδας και των κατοίκων-πολιτών αυτής;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Γιατί πιστεύετε οτι οι δύο οικογένειες που έχουν μοιραστεί την εξουσία τα τελευταία χρόνια θα ξυπνήσουν ένα πρωί και θα σκεφτουν το καλό της Ελλάδας και των κατοίκων-πολιτών αυτής;
Ας βαλουμε και μερικες αλλες χιλιαδες οικογενειες στην εξισωση για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα...:winka:
menelaos46
30/05/2011, 17:11
Ανάταση, αναδιοργάνωση, ανακατασκευή, ανανταν παπαντάμ...(iosif δεν τα έχω μαζί σου, γενικά μιλάω.) Πως σκοπεύετε να τα αλλάξετε όλα αυτά, πως σκοπεύετε να φέρετε την αλλαγή, πως σκοπεύετε να βγάλετε την χώρα απο το τέλμα.....με τους ίδιους ανθρώπους???? Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος το αυτονόητο; Ποιό είναι αυτό; Άλλοι παίρνουν αποφάσεις για εμάς, δεν υπάρχει αξιοκρατία και έλεγχος. Πιστεύετε δηλ. ότι επειδή μαζευτήκαμε 10χιλ(και 100 χιλ να γίνουν) άνθρωποι θα αλλάξει μυαλό ο Τσοχατζόπουλος; Θα αλλάξει το πόρισμα για το Βατοπέδι? Θα βγεί η απόφαση για τα δομημένα ομόλογα; Πως περιμένετε να γίνει αυτό με τους ίδιους πολιτικούς; Που στηρίζετε την ιδέα της ανανέωσης και αλλαγής, όταν πάλι οι ίδιοι θα είναι στις θέσεις εξουσίας; Γιατί πιστεύετε οτι οι δύο οικογένειες που έχουν μοιραστεί την εξουσία τα τελευταία χρόνια θα ξυπνήσουν ένα πρωί και θα σκεφτουν το καλό της Ελλάδας και των κατοίκων-πολιτών αυτής;
Γιατι η ελπιδα πεθαινει τελευταια...
και ποος σου ειπε οτι σκοπευουμε να αφησουμε τις 5-10 χιλιαδες οικογενειες (εκ των ποιων ουσιαστικα στην ελλαδα 200-300 κανουν κουμαντο) να μας διαφεντευουν?
και σορυ που χαλαω τη σουπα αλλα χιλιαδες ανθρωποι λενε αυτα τα πραγματα δεκα πεντε χρονια+ τωρα σε συνελευσεις και σωματεια βασης. ο συλλογος πχ των εργαζομενων χαρτου, των μαγειρων/ σερβιτορων ειναι απτα παραδειγματα
και ξερεις γιατι ολα αυτα?
για να μπορουμε να κοιταμε τα πιτσιρικια μας στα ματια ρε φιλε.
ακομα και αν αποτυχουμε, θα λεμε οτι προσπαθησαμε
θα εχουμε να απαντησουμε κατι στο ερωτημα τους "και σεις τι κανατε?"
Απλα μια διαπιστωση, οχι μονο απο αυτο το θρεντ, αλλα και απο οποιαδηποτε συζητηση εντος και εκτος μοτο που εχει πολιτικο/κοινωνικο χαρακτηρα...
Καθε φορα που καποιος -προφανως βλακας- θετει θεμα προσωπικης ευθυνης για τα κακα της κοινωνιας και ζηταει να γινει μια ενδοσκοπηση η μια απλη αυτοκριτικη, οι αμυνες πεφτουν βροχη και γραφονται σεντονια.
Το χειροτερο ειναι οτι και αυτοι που συμφωνουν ειτε πουλαν παραμυθι για να ριξουν λασπη στα ματια των φιλων τους, η απλα
δεν εχουν καταλαβει οτι αυτα που γραφονται αφορουν (και) αυτους...
Πιο αναλυτικα και πιο επεξηγηματικα δεν μπορω, και φοβαμαι οτι πλεον εδω που φτασαμε δεν εχει και νοημα...
stavrogin
30/05/2011, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Απλα μια διαπιστωση, απο οποιαδηποτε συζητηση που εχει πολιτικο/κοινωνικο χαρακτηρα...
Καθε φορα που καποιος -προφανως βλακας- θετει θεμα προσωπικης ευθυνης για τα κακα της κοινωνιας και ζηταει να γινει μια ενδοσκοπηση η μια απλη αυτοκριτικη, οι αμυνες πεφτουν βροχη και γραφονται σεντονια.
νοημα...
1.To προβλημα με την αυτοκριτικη ειναι οτι παντα μπορει κανεις να βρει, ακομα κατι κακο εναντια στον εαυτο του. Αποτελεσμα ποτε δεν υσηχάζει και παντα βρισκει εαυτον χειροτερο όλων . Οποτε το να μη κοιταει κανεις τα χαλια του ειναι πρακτικότερο.
2. Το συναισθημα. Οι αγανακτισμενοι νιωθουν "αγανακτιση" (εγω οχι).Η αγανάκτιση είναι συναίσθημα.Το συναισθημα δεν ειναι λογικη, αλλα ειναι πραγματικο ,εκδηλωνεται εκει που μπορει και ζητα εκλογικευση, ένα λόγο. Αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι η εξηγηση εξηγει το συναισθημα σωστα. Μια εξηγηση απαιτηται ,οχι η σωστη εξηγηση απαραιτητα.
απο τα 1 κ 2 καταλαβαινω πως αν αναλαμβαναμε εμεις προσωπικα ο καθεις για τον εαυτο του την ευθηνη για τις πραξεις και το αποτυπωμα στη κοινωνια και το περιβαλλον, καμια κυβερνησουλα δε θα στεκοταν στη θεση της, να διοικει τοσο βαρβατους πολιτες. Σε καθε περιπτωση κατ' εμε, η αποτυχια της κυβερνησης ειναι και δικη μας αποτυχία
Το θεμα ειναι οτι σημερα πολυ λιγος κοσμος,και επισης ακροδεξιοι απειλουν στο συνταγμα!!!
Αυτο ειναι πισογυρισμα!!
ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΗς ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
LsKostas
30/05/2011, 22:17
Μολις γυρισα πολυς κοσμος , τα αιτηματα οσο πανε και οριστικοποιουνται
To επισημο site ΕΔΩ http://www.aganaktismenoi.com/
Εκαναν πολυ καλη δουλεια ,και μεσα σε λιγο διαστημα τα παιδια του it των ανθρωπων στην συνελευση
Γραφεται ιστορια καθε μερα,γουσταρω που ειμαι μερος της:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από solman
Το θεμα ειναι οτι σημερα πολυ λιγος κοσμος
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Μολις γυρισα πολυς κοσμος
ρε την παλευεται ? :lol:
ωραιαααα
και αφου τα λαμογια προσπαθησαν να υποβαθμισουν την κινηση ανεπιτυχως,απο χτες ξεκινησαν να προσπαθουν να την καπηλευτουν με μικροκοματικους ορους.
αληταραδες!!!!:evil: :evil: :evil:
Μερικοί είναι τουλάχιστον τραγικοί για να μη πω τίποτα χειρότερο...
Επί μήνες ή και χρόνια διαμαρτύρονται γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά στα όσα γίνονται και τώρα που άρχισε ο κόσμος να αντιδρά άρχισαν τις αντιρρήσεις του στυλ "τι θα καταφέρουν 10000" "αυτά είναι επαναστάσεις του ίντερνετ" "να κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους για τις ευθύνες τους" κι άλλα τέτοια έξυπνα!
Οι επαναστάτες του καναπέ είστε εσείς που κρίνεται αυτούς που είναι αυτή τη στιγμή στους δρόμους.
Έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους να μιλάνε με ύφος κρίνοντας τους άλλους ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους και τις περισσότερες φορές μάλιστα είναι ανθρωπάκια που υπηρετούν αδιαμαρτύρητα το σύστημα.
Όλοι εμείς που ποτέ δεν είχαμε τίποτα και τώρα φτάσαμε να μην έχουν ούτε παρόν, ούτε μέλλον θα είμαστε κάθε μέρα στις πλατείες. Αν σας χαλάμε τον ύπνο και την αισθητική στα παπάκια μας!!
Δεν πρόκειται να κρυφτούμε στα σπίτια μας σα να μη τρέχει τίποτα, εσείς αν θέλετε κρυφτείτε, δική σας η ζωή χαρίστε την σε όποιον θέλετε.
PortisHead
31/05/2011, 08:27
Παμε ολοι μαζι :
"Ελλαδα η χώρα του πρασινου ήλιου του ΠΑΟΚ της ΑΕΚ της Καλαμαριας
Πατρίδα ,Θρησκεία , Σουβλάκι με πίττα
Datsun , Addidas και Χάνι της Γραβιάς...."
25 χρονια και βαλε ,τα χε πει ο Κλυνν ;)
http://www.youtube.com/watch?v=czOmbXr9CH0
οκ καθηστε και περιμενετε τη κηδεια σας τοτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LsKostas
31/05/2011, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από benny
ρε την παλευεται ? :lol:
Εγω σαφως και την παλευω,και ο solman.
Eσυ , τους "παλευεις" ??? :wave2:
LsKostas
31/05/2011, 09:21
Αυτα ειναι :wacko:
227683
http://inlinethumb54.webshots.com/4917/2332279420067597223S425x425Q85.jpg
Δεν πρόκειται για ένα νέο κίνημα ή οργάνωση. Είμαστε οι "Αγανακτισμένοι του Συντάγματος" πολίτες αυτής της χώρας που κάποιοι προσπαθούν να τη ξεπουλήσουν με κάθε τρόπο.
Κάθε μέρα πολλοί από εμάς βρισκόμαστε στο Σύνταγμα και προσπαθούμε με τις φωνές μας να δείξουμε σε αυτούς που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια, ότι τους ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
Την Τετάρτη με αυτή τη μικρή σε διάρκεια μοτοσυκλετιστική πορεία μέσα στην Αθήνα θα προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε και τους υπόλοιπους Αθηναίους να κατέβουν στο Σύνταγμα και να φωνάξουμε όλοι μαζί.
Μόνο που αυτή τη φορά εκτός από τις φωνές μας θα ακούσουν και τις μηχανές μας!!!
Σας περιμένουμε όλους
Gandalf dr685sm
31/05/2011, 11:09
http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα.
Για πρώτη φορά ο κόσμος βγαίνει ο ίδιος για τον εαυτό του!
Όσοι έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας μπορούν να περιμένουν τον επόμενο τσομπάνη να τους καθοδηγήσει.
Όσοι έχουν κόμπλεξ ανωτερότητας ας ψάξουν αλλού για κοπάδι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlkar
http://inlinethumb54.webshots.com/4917/2332279420067597223S425x425Q85.jpg (http://inlinethumb54.webshots.com/4917/2332279420067597223S425x425Q85.jpg)
Δεν πρόκειται για ένα νέο κίνημα ή οργάνωση. Είμαστε οι "Αγανακτισμένοι του Συντάγματος" πολίτες αυτής της χώρας που κάποιοι προσπαθούν να τη ξεπουλήσουν με κάθε τρόπο.
Κάθε μέρα πολλοί από εμάς βρισκόμαστε στο Σύνταγμα και προσπαθούμε με τις φωνές μας να δείξουμε σε αυτούς που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια, ότι τους ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.
Την Τετάρτη με αυτή τη μικρή σε διάρκεια μοτοσυκλετιστική πορεία μέσα στην Αθήνα θα προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε και τους υπόλοιπους Αθηναίους να κατέβουν στο Σύνταγμα και να φωνάξουμε όλοι μαζί.
Μόνο που αυτή τη φορά εκτός από τις φωνές μας θα ακούσουν και τις μηχανές μας!!!
Σας περιμένουμε όλους
ΟΚ !!!
Θα παρω την HD των 25+χιλ ευρω να παω διπλα στον συνταξιουχο με την κουταλα και την κατσαρολα για συμπαρασταση !!!!
:a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.com/2011/05/blog-post.html
:rolleyes:
πως ειχα μια εντυπωση οτι εισαι αντιθετος σε αυτο που προβαλει το ''v for vendeta''....?
υ.γ.εσυ το ειχες πει :winka:
υ.γ.2 μην το επεκτεινουμε :wave2:
nikos_abel
31/05/2011, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rolleyes:
πως ειχα μια εντυπωση οτι εισαι αντιθετος σε αυτο που προβαλει το ''v for vendeta''....?
υ.γ.εσυ το ειχες πει :winka:
υ.γ.2 μην το επεκτεινουμε :wave2:
Βρε που φτάσαμε... μετά ακολουθεί ο Neo που θα μας σώσει από τον Σμιθ-ΓΑΠ και το συνάφι του :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΟΚ !!!
Θα παρω την HD των 25+χιλ ευρω να παω διπλα στον συνταξιουχο με την κουταλα και την κατσαρολα για συμπαρασταση !!!!
:a013:
Γιατί, μόνο οι άποροι διαμαρτύρονται ή μήπως επειδή έχω μηχανή των 13000 Ευρώ σημαίνει ότι χαίρομαι για όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μου;
Ακόμα δεν κατάλαβες φίλε μου ότι έτσι όπως πάμε, θα πουλήσουμε και τις μηχανές μεας για να έχουμε να φάμε;
Gandalf dr685sm
31/05/2011, 11:33
Μα είμαι... αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι μπορεί να γίνει προφητικό. Το μετά όμως δεν το ξέρουμε.. ούτε στην πραγματικότητα, ούτε καν στην ταινία.. και εκεί χωράει πολύ συζήτηση που όντως δεν είναι του παρόντος.
Γιατί, μόνο οι άποροι διαμαρτύρονται ή μήπως επειδή έχω μηχανή των 13000 Ευρώ σημαίνει ότι χαίρομαι για όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μου;
Ακόμα δεν κατάλαβες φίλε μου ότι έτσι όπως πάμε, θα πουλήσουμε και τις μηχανές μεας για να έχουμε να φάμε;
Απο ποτε ο συνταξιουχος ειναι απορος..? ( αυτο παλευει αλλωστε να μην καταντησει απορος .. )
Σοβαρολογεις..???
Προτου πετατε τις ιδεες ξερετε γιατι μαζευται ο κοσμος εκει πανω..???
Ασχετο... Λες μηπως να παρω την gs 1200 τωρα που την εχω φορτωσει με τα κανα 3χιλιαρο οργανα πλοηγησης απο την MAKAN να δεις με την ακραπα τι κοσμο εχει να ξεσηκωσει....
Αντε να πλακωσουν τις παρελασεις και κατι κοκκινα κουτια με τους v12.....
Να δεις ποσοι αθηναιοι θα ξυπνησουν.... ( Μιας και η συγκεντρωση δεν ειναι μονο για τους απορους... :winka: )
ADVENTURAZ
31/05/2011, 11:44
ποσα :a19: :a19: :a19: :a19: φτανουν να βαλω γι`αυτον τον ανθρωπο ? πειτε μου ποσα?
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=321071&cid=4
Τα λογια του με αντιπροσωπευουν 100%
και ξανα...:a19: :a19: :a19:
chr1s_86
31/05/2011, 11:46
Και ποιος θα τις πάρει δηλαδή ;
(Μιας και εκανες edit ..)
Και τι σχεση εχει αυτο που λες....
Σημαινει δηλ οτι πρπει να μοστραρουμε σε μια διαμαρτυρια ( οπως προχθες ) με οτι ακριβοτερο υπαρχει στην αγορα που λεγεται μοτοσυκλετα .....???
Και να το καταντησουμε πανηγυρι...????
Και αυτο....
Για να να μην αναγκαστουμε να πουλησουμε τις μοτο μας...????
Να φερω και το φουσκοτακι που εχω με το τρευλερ....???
( Ουτος η αλλιως και αυτο θα πρπει να το πουλησω για να φαω.... :sick: )
Και για να τελειωνω.....
Τα γραφομενα μου εχουν αφορμη τους απορους.........
Με τις HD oi opoioi.....
Σε χαρη της μονιμης μανιας μοστρας που τους διακατεχει , αποφασισαν να κατεβασουν οτι ποιο ακριβο υπαρχει ( απο αποψη χρηματων ) στον μοτοσυκλετισμο .....
Σε μια διαμαρτυρια για την πεινα και την ανεχεια που για αλλους ερχεται....
Και για αλλους εχει ηδη ερθει..........
:sick:
Cpt. Haddock
31/05/2011, 12:08
Παίδες, μια παράκληση, μην το γυρισουμε σε αντιπαράθεση χαρλεαδων και αλλων
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παίδες, μια παράκληση, μην το γυρισουμε σε αντιπαράθεση χαρλεαδων και αλλων
:beer:
Κακως το πηρες ετσι καπταιν......
Σε καμμια περιπτωση δεν αφησα εκτος τους...... Αλλους και γενικα ολο τον υπολοιπο κοσμο της μοτοσυκλετας ...!
:wave2:
Απο ποτε ο συνταξιουχος ειναι απορος..? ( αυτο παλευει αλλωστε να μην καταντησει απορος .. )
Σοβαρολογεις..???
Προτου πετατε τις ιδεες ξερετε γιατι μαζευται ο κοσμος εκει πανω..???
Μόνο συνταξιούχοι είναι στο Σύνταγμα; Μάλλον δεν έχεις κατέβει να δεις.
ΟΛΟΙ είμαστε, φτωχοί, πλούσιοι, άνεργοι.
Τα γραφομενα μου εχουν αφορμη τους απορους.........
Με τις HD oi opoioi.....
Σε χαρη της μονιμης μανιας μοστρας που τους διακατεχει , αποφασισαν να κατεβασουν οτι ποιο ακριβο υπαρχει ( απο αποψη χρηματων ) στον μοτοσυκλετισμο .....
Σε μια διαμαρτυρια για την πεινα και την ανεχεια που για αλλους ερχεται....
Και για αλλους εχει ηδη ερθει..........
:sick:
Μη βάζεις ταμπέλες. Στην πορεία θέλουμε να έρθουν όλοι, με scooter, παπάκια, μηχανές κάθε είδους.
Δεν έχουμε καμία σχέση με την πορεία των HD αν και δεν είδα να ενοχλήθηκε ο κόσμος που τόσο ακριβές μηχανές πήγαν για συμπαράσταση.
Το κλείνω εδώ γιατί δε θέλω να κουράζω το φορουμ.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία της ανακοίνωσης και ελπίζω να μας συμπαρασταθείτε
mats8282
31/05/2011, 12:18
Ας έρθουν και αυτοί με τα Desmosedici,δεν με απασχολεί.Αυτό που με καίει είναι να στηριχτεί η <<Αγανάκτηση>>...
Αυτό με τους πλούσιους να το κοιτάξεις λίγο.. Δεν είναι δυνατόν να είναι αγανακτισμένος ένας πλούσιος.. Εκτός αν αγανακτεί γιατί δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να γίνει πλουσιότερος..
Εντάξει, καταλαβαίνετε τι εννοώ πλούσιους. Αυτούς που προς το παρόν δεν έχουν βιοποριστικό πρόβλημα.
Υπάρχουν αρκετοί εκεί κάτω και φωνάζουν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ας έρθουν και αυτοί με τα Desmosedici,δεν με απασχολεί.Αυτό που με καίει είναι να στηριχτεί η <<Αγανάκτηση>>...
:a18:
Καλα..... Το τι εχω κανει εγω δεν αφορα ουτε εσενα ουτε κανεναν....
Με βαση τον συνταξιουχο που εφερα σαν παραδειγμα θες να ανοιξεις αλλου ειδους συζητηση..... Τεσπα...
Την γνωμη μου εξεφρασα περι παρελασεων διτροχων και οποιουδηποτε αλλο ειδος τροχοφορου απο την συγκεντρωση ....
Αν εχεις να πεις κατι αλλο επι αυτου καλως....!!!
Αυτή την εβδομάδα , νομίζω ότι θα δοκιμαστούν πολλές «αντοχές» στο Σύνταγμα…
Οι συγκεντρώσεις αυτές έχουν «αιφνιδιάσει» αλλά και «εκνευρίσει» αρκετό «πολιτικό» και «παραπολιτικό» κόσμο…
Ακόμα και τα πιο … «τσιμεντένια μαντριά» έχουν αρχίσει και παρουσιάζουν ρωγμές…
Θεωρώ ,ότι οι «τσομπάνηδες» θα αντιδράσουν…
Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θέλει (και λίγο χρόνο στην πλατεία) …
Manalishi
31/05/2011, 12:53
[QUOTE]
Αλλά φευ... άνθρωποι που δεν έχουν εργαστεί ποτέ στον πραγματικό κόσμο και γεννήθηκαν στο κοινοβούλιο ή βιοπορίστηκαν μόνο από τα κοινοτικά κονδύλια, που να την βρουν την κοινή λογική.
Πηγή:www.capital.gr
Πηγή (http://www.capital.gr/stoupas/)
PortisHead
31/05/2011, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Οι συγκεντρώσεις αυτές έχουν «αιφνιδιάσει» αλλά και «εκνευρίσει» αρκετό «πολιτικό» και «παραπολιτικό» κόσμο…
Ειλικρινα , εχοντας αλλαξει γνωμη για αυτες τις συγκεντρωσεις (γιαυτο και δεν γραφω αλλωστε τις τελευταιες μερες εδω μεσα) , και επικροτώντας τελικα αυτη την προσπαθεια (που οντως δεν ηταν σαν τις αλλες του τυπου : 1 μερα μποτιλιαρισμα και παμε σπιτι)......
..... το παραπανω quoted text , απο που το συμπέρανες ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
..... το παραπανω quoted text , απο που το συμπέρανες ?
Κυρίως από
Συζητήσεις σε (πολιτκο – κομματικοποιημένα)sites , προγραμματισμένες κινήσεις κόμματων , κουβέντες με «βοηθούς τσέλιγκα» κ.α.
Φυσικά , είναι απλά μια προσωπική αίσθηση …
nikos_abel
31/05/2011, 13:08
Και γω γκρίνιαζα. Τώρα δε μιλάω. Μη το χαλάσουμε, ίσως κάτι βγει.
Προπαντώς μη μαλώνουμε.
Είναι το μόνο κακό.
Όλοι υπομονή, ακόμη και όταν διαφωνούμε πλήρως με κάτι.
PortisHead
31/05/2011, 13:14
Καλα , το ποσα blogs εχουν παρει φωτια με αιτιες και σεναρια της συγκεκριμενης κίνησης...δε λέγεται.
Χωρις να το παραθεσω και αρχιζουν τα τεραστια copy&paste , διαβασα σε ενα , πως δεν ειναι τυχαια η ηρεμια και η συνοχη του κοσμου σε αυτη την συγκεντρωση.
Δεν μας κανει εντυπωσει που 30 χρονια τωρα , ολο ΜΑΤ,ξύλο,κομματοσκυλα ,αναρχικοι κλπ τα διελυαν ολα ?
Που ειναι οι γνωστοι , αγνωστοι κουκουλοφοροι να τα γ@μησουν λίγο ?
Τους επιασε η ευαισθησία τους ?
Αναφερεται σε ενα συγκεκριμενο σχεδιο καποιου ονόματι : Στέφαν Εσέλ , συγγραφέας του βιβλίου «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!»)
Αναφερεται στο πως επιτυγχανεται η ” Παγκόσμια Διακυβέρνηση “ σε μια χωρα , και πως ακριβως αυτο συμβαινει τωρα σε εμας.
:confused:
Σαν πολύ μακριά δεν την πάμε την βαλίτσα;
Όπως στη λογοτεχνία στο σχολείο, τι εννοούσε ο ποιητής όταν έγραφε αυτό το στίχο. Και σωρηδόν ένα κάρο διαφορετικές ερμηνείες.
Το να είχε πιει ένα ουίσκι και να θυμήθηκε ένα προσωπικό του βίωμα που δεν το ξέρει κανένας δεν περνούσε από το μυαλό μας. Έπρεπε να υπάρχει κάτι μεγάλο και τρανό.
Το Ξυράφι του Όκαμ (http://el.wikipedia.org/wiki/Ξυράφι_του_Όκαμ) σας λέει τίποτα;
blackrose
31/05/2011, 14:55
Σας περιμένουμε όλους
+1000..............................:wave2:
Υ.Γ το σαββατο κατεβηκαν για πρωτη φορα http://www.youtube.com/watch?v=BufY7NdKUlM
και σιγουρα οχι για να μας δειξουν τα εργαλεια τους! εκτος απο της HD, εχουν και παιδια που ειναι στους δρομους για μια καλυτερη ζωη για ολους!
Αν εισαι γονιος...
Σταματα τις απαγορευσεις και δωσ’ του απλα τις σωστες πληροφοριες. Σταματα τις διδαχες για τις αξιες και δωσ’ του τα κινητρα να τις ανακαλυψει και να τις αναγνωρίσει το ιδιο. Σταματα να ηθικολογεις και ακου γιατι και ποιον βριζει.
Σταματα να ρωτας «πως περασε» και ρωτα «πως θα ηθελε» να περνα. Σταματα να ασχολεισαι με αυτο «που θα επρεπε να το απασχολει» και μάθε τι το απασχολει πραγματικα.
Το παιδι δεν ειναι ουδετερο. Ειναι αγρια υποκειμενικο.
Το παιδί δεν αντιδρά επειδή είναι έφηβος.
Εσυ εισαι γερος γιατι εισαι υποταγμενος.
Σταματα να του μιλας για δουλεια και λεφτα.
Σταματα να του μιλας για τη σκληρη κοινωνια.
Αφησε το να παλευει για τον δικο του κοσμο
κι οχι να μπει σ’ αυτον που εφτιαξες εσυ.
Σταματα να το αντιμετωπιζεις σαν «παιδι»
οταν για πρωτη φορα ερωτευτει και
τσακωθει με τον καλύτερο του φιλο.
Αφησε το να οργισθει για να μαθει να αισθανεται.
Αφησε το να κλαψει για να μαθει να ποναει.
Αφησε το να αντεχει για να μαθει να προχωραει.
Σταματα να εισαι κηδεμονας.
Σταματα να θες να γινεις φιλος του.
Μεινε μαζι του για να κρινεις τα σωστα και
να το στηριζεις στα λαθη του χωρις να τα δικαιολογεις.
Το παιδι πρεπει να ΖΕΙ.
Εσυ πρεπει απλα να εισαι ΕΚΕΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Καλα , το ποσα blogs εχουν παρει φωτια με αιτιες και σεναρια της συγκεκριμενης κίνησης...δε λέγεται.
Χωρις να το παραθεσω και αρχιζουν τα τεραστια copy&paste , διαβασα σε ενα , πως δεν ειναι τυχαια η ηρεμια και η συνοχη του κοσμου σε αυτη την συγκεντρωση.
Δεν μας κανει εντυπωσει που 30 χρονια τωρα , ολο ΜΑΤ,ξύλο,κομματοσκυλα ,αναρχικοι κλπ τα διελυαν ολα ?
Που ειναι οι γνωστοι , αγνωστοι κουκουλοφοροι να τα γ@μησουν λίγο ?
Τους επιασε η ευαισθησία τους ?
Αναφερεται σε ενα συγκεκριμενο σχεδιο καποιου ονόματι : Στέφαν Εσέλ , συγγραφέας του βιβλίου «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!»)
Αναφερεται στο πως επιτυγχανεται η ” Παγκόσμια Διακυβέρνηση “ σε μια χωρα , και πως ακριβως αυτο συμβαινει τωρα σε εμας.
:confused:
Γιατι φοβουνται ΚΑΙ οι απο πανω πλεον και ας το παιζουν ανετοι!!!
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ Η ΚΑΝΕΝΑ Σ ΠΑΠΠΟΥΣ??
paTman_the
31/05/2011, 14:59
Σχετικά με τους χαλρεάδες και τους "πλούσιους" αγανακτισμένους, νομίζω ότι είναι άδικο να τους κατακρίνει κάποιος. Αγανακτισμένοι θα έπρεπε να ήμασταν εδώ και χρόνια με αυτά που γίνονταν και όχι τώρα που ζοριστήκαμε...
Επίσης όπως ζορίζεται αυτός που έπαιρνε 1200 και τώρα παίρνει 800, ΟΜΟΙΑ ζορίζεται και αυτός που έπαιρνε 2400 και τώρα παίρνει 1600, δεν καταλαβαίνω γιατί (πάλι) διακρίσεις...
Αυτή την εβδομάδα , νομίζω ότι θα δοκιμαστούν πολλές «αντοχές» στο Σύνταγμα…
Ακόμα και τα πιο … «τσιμεντένια μαντριά» έχουν αρχίσει και παρουσιάζουν ρωγμές…
Θεωρώ ,ότι οι «τσομπάνηδες» θα αντιδράσουν…
Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό θέλει (και λίγο χρόνο στην πλατεία) …
+1
Γιαυτο θελει μεγαλη προσοχη,και μη παρασηρωμαστε απο προκλησεις,ακομη και αυτο που γινετε θελει προσοχη μη μας εκμεταλευτει κανεις,αλλα ουτε και να προβοκαρει!!
Κανει ο καθε ενας απο εμας που το υποστιρισουμε και το στιριζουμε,αυτο που πρεπει απλα και ''αθορυβα'',χωρις τσακωμους κτλ!!
Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΡΥΒΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
Σχετικά με τους χαλρεάδες και τους "πλούσιους" αγανακτισμένους, νομίζω ότι είναι άδικο να τους κατακρίνει κάποιος. Αγανακτισμένοι θα έπρεπε να ήμασταν εδώ και χρόνια με αυτά που γίνονταν και όχι τώρα που ζοριστήκαμε...
Επίσης όπως ζορίζεται αυτός που έπαιρνε 1200 και τώρα παίρνει 800, ΟΜΟΙΑ ζορίζεται και αυτός που έπαιρνε 2400 και τώρα παίρνει 1600, δεν καταλαβαίνω γιατί (πάλι) διακρίσεις...
Ακριβως ετσι ειναι,γιατι ολοι θα θελαμε να δουλευαμε καπου και να περναμε 2000 ευρω,αρα μη το κηγορουμε!δεν ειναι κακο να θες να ζεις ανθρωπινα,κακο ειναι να ζεις επιδη εισαι ΛΑΜΟΓΙΟ!Καποιος που φτιαχνει τη ζωη του με αυτα που βγαζει ΤΙΜΙΑ,αν του τα κοψεις πνιγηκε,το ιδιο και αυτος που βγαζει λιγοτερα!!
ΥΓ: απο μοτοσυκλετιστες να ειρωνευονται μοτοσυκλετιστες δε το περιμενα!!Μπορεις να εχεις μηχανη 23000 ευρω και να εχεις κανει το σκατο σου παξιμαδι,μπορει να εχεις ενα φουσκωτο και να δουλευες τρεις δουλειες για να το παρεις(και να μη το εχεις χαρει ποτε)
!!Αυτες ειναι αδυναμιες,και αδυναμιες εχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!Αλλο αυτο και αλλο να τα εχεις αποχτισει επιδη εισαι λαμογιο!!!
Γιαυτο καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε η να διευκρινισουμε,επιδη ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΠΛΕΟΝ!!!προσπαθοντας να διμηουργησουν κλιμα!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σαν πολύ μακριά δεν την πάμε την βαλίτσα;
Όπως στη λογοτεχνία στο σχολείο, τι εννοούσε ο ποιητής όταν έγραφε αυτό το στίχο. Και σωρηδόν ένα κάρο διαφορετικές ερμηνείες.
Το να είχε πιει ένα ουίσκι και να θυμήθηκε ένα προσωπικό του βίωμα που δεν το ξέρει κανένας δεν περνούσε από το μυαλό μας. Έπρεπε να υπάρχει κάτι μεγάλο και τρανό.
Το Ξυράφι του Όκαμ (http://el.wikipedia.org/wiki/Ξυράφι_του_Όκαμ) σας λέει τίποτα;
Πολλοι σωστα,καλο ειναι να εχουμε τα ματια ανοιχτα...αλλα!!!!!!!!
http://news247.gr/ellada/politiki/prwtopapas_o_droytsas_den_exei_epafh_me_thn_koinwnia.1092314.html
Τα λεει αυτους που υποτιθετε ηταν στο πλευρω των εργαζομενον,και αμεσως μολις εφυγε εγινε υπουργος!!!και μας λεει οτι εκλεχθηκε!!!!!μα αυτο πληρωνουμε,οτι οσους βολεψες σε ψηφησαν απο υπωχρεωση,γιατι την αναγκη για δουλεια την εχετε κανει εκμεταλευση!!!
Ακριβώς!
Γιατί με την ίδια λογική κι εγώ που πήρα κάποτε μια μηχανή τον 6000€ θα έπρεπε να θεωρώ κάποιον που πήρε μια ss των 13000 για να μπαίνει πίστα μια φορά τον χρόνο πλούσιο και του συστήματος.
Κι ένας με παπάκι θα θεωρεί εμένα φραγκάτο!
Αν δεν ξέρουμε πως τα απόκτησε κάποιος καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί.
Αν θέλουμε να εκτονωθούμε κάπου.... υπάρχουν οι πολιτικοί που αποδεδειγμένα μας έχουν κατακλέψει!!!
edit: Ο πρωτόπαπας θα πρέπει να είναι από τους πρώτους για δίκη... γιατί τα έκανε σκατά και σαν συνδικαλιστής!
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
Αν εισαι γονιος...
Σταματα τις απαγορευσεις και δωσ’ του απλα τις σωστες πληροφοριες. Σταματα τις διδαχες για τις αξιες και δωσ’ του τα κινητρα να τις ανακαλυψει και να τις αναγνωρίσει το ιδιο. Σταματα να ηθικολογεις και ακου γιατι και ποιον βριζει.
Σταματα να ρωτας «πως περασε» και ρωτα «πως θα ηθελε» να περνα. Σταματα να ασχολεισαι με αυτο «που θα επρεπε να το απασχολει» και μάθε τι το απασχολει πραγματικα.
Το παιδι δεν ειναι ουδετερο. Ειναι αγρια υποκειμενικο.
Το παιδί δεν αντιδρά επειδή είναι έφηβος.
Εσυ εισαι γερος γιατι εισαι υποταγμενος.
Σταματα να του μιλας για δουλεια και λεφτα.
Σταματα να του μιλας για τη σκληρη κοινωνια.
Αφησε το να παλευει για τον δικο του κοσμο
κι οχι να μπει σ’ αυτον που εφτιαξες εσυ.
Σταματα να το αντιμετωπιζεις σαν «παιδι»
οταν για πρωτη φορα ερωτευτει και
τσακωθει με τον καλύτερο του φιλο.
Αφησε το να οργισθει για να μαθει να αισθανεται.
Αφησε το να κλαψει για να μαθει να ποναει.
Αφησε το να αντεχει για να μαθει να προχωραει.
Σταματα να εισαι κηδεμονας.
Σταματα να θες να γινεις φιλος του.
Μεινε μαζι του για να κρινεις τα σωστα και
να το στηριζεις στα λαθη του χωρις να τα δικαιολογεις.
Το παιδι πρεπει να ΖΕΙ.
Εσυ πρεπει απλα να εισαι ΕΚΕΙ.
Πολύ ωραίο αυτό!!:cool:
Και εγώ ομολογώ αναθεώρησα λιγάκι για όλο αυτό που γίνεται.Όχι και πάλι ότι συμφώνησα απόλυτα με τις παραμέτρους που του δίνουν,αλλά ίσως είναι καλή αρχή το ότι κάποιοι-έστω και καθυστέρημενα-αντιλήφθηκαν ότι είναι καιρός να ξεκουνηθούν...
Όσο για τους αναρχικούς-μπάχαλους που είχαν την τάση να εμφανίζονται μόνο στις πορείες,μάλλον αποδεικνύεται και τώρα πως ήταν βαλτοί ασφαλίτες.Το να τους αμολήσουν σε μια τέτοια φάση μόνο τον πολλαπλασιασμό της οργής του κόσμου θα κερδίσουν και σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλουν...Γι'αυτό θα προσπαθήσουν να κατευνάσουν την αγανάκτηση ρίχνοντας ανθρώπους ''ρηξικέλευθους'' σε ιδέες, πχ ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ,κος Πελεγρίνης και τα σχετικά,όπως πολύ ωραία παρέθεσε την αντίστοιχη σελίδα πιο πριν ο φίλος που είπε περί ''ελίτ''.
Αν προσπαθούσαν με κομματικό στίγμα να κατευθύνουν τον κόσμο μόνο τα μούτρα τους θα έτρωγαν,γι'αυτό και επιλέγουν να το κάνουν εμμέσως προωθώντας πιο ανώδυνες φωνές..Να δούμε εμείς τι θα κάνουμε λοιπόν...
[...]
γιατι την αναγκη για δουλεια την εχετε κανει εκμεταλευση!!!
+1
μα αυτο πληρωνουμε,οτι οσους βολεψες σε ψηφησαν απο υπωχρεωση,γιατι την αναγκη για δουλεια την εχετε κανει εκμεταλευση!!!
Εγώ θα το έθετα λίγο διαφορετικά...τους αφήσαμε να το κάνουν εκμετάλλευση.Το λάθος ήταν δικό μας που για να βολευτούμε θυσιάζαμε την αξιοπρέπειά μας και υποκύπταμε σε τέτοιου είδους ανταλλαγές,όχι δικό τους...Οι δουλειές είναι προϊόντα των εργαζομένων,όχι κτήματα των εργοδοτών...Πιο απλά,από εμάς ζουν,όχι εμείς από αυτούς.Άρα και πάλι το λάθος δικό μας.
stavrogin
31/05/2011, 15:25
Εδω βλεπω αναριθμητες διαφορετικες γνωμες κι ιδεες. Για να γινει η απαρτια των "αγανακτισμένων" θα πρεπει ασφαλως να βρεθει το κοινο εδαφος, αμοιβεες υποχωρησεις κλπ. Και να που γινεται το κινημα και γιγαντωνεται. Αυτη ειναι η ιδια αρχη λειτουργιας οποιουδηποτε μη ακραιου κομματος, πχ πασοκ ,εκατονταδες χιλιαδες που οσο διαφωνουσαν ηταν ζωντανοι κι οταν συμφωνησαν σε ενα δυο διλληματα Καραμανλης ή Τανκσ, Παπαγος Πλαστηρας, Σιμητης ή Τσοχαντζοπουλος, ψοφησαν κι εγιναν γαγγραινα.
Ολα καλα, η ριζοσπαστικοποιηση του κοσμου κατα το δυνατον μια χαρά, οι μπατσοι θα σπασουν κεφαλια οπως πάντα γιατι δε μπορεις να υπηρετεις και τη συνειδηση σου και το αφεντικο σου το ιδιο. Στο κινημα θα την πεσουν νυχτα μολις οργανωθει κι αποκτησει εξοπλισμο για να το σπασουν στην ανοδο του, αν ειναι σοβαροι και αγαπουν την θεσουλα τους, Γι αυτο όσοι το αγαπατε να ειστε ετοιμοι να τρεξεται ακαταλληλη ωρα για συσπηρωση.
Οποιος ανεβαζει το παιδι του με πανο, για μενα ειναι μ@λκς. Το παιδι ειναι παιδι πολυ καθαροτερο απο την μικροαστοαριστερη μλκια μας δεν ειναι πολιτικο σκατό.
el_hymador
31/05/2011, 15:47
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13139%3Asyriza-to-members-of-qall-the-squares-to-hear-and-tell-&catid=3%3Asociety&Itemid=41&sms_ss=facebook&at_xt=4de40de126ef9e48%2C0
Τα γλοιωδη υποκειμενα δεν χανουν τον καιρο τους! Τσιπ(ρ)α δεν εχουν πανω τους!
Manalishi
31/05/2011, 15:51
Όπως και μετά την δικτατορία, αφού δεν μπορούσαν να καταπολεμήσουν τον κομμουνισμό...
τον αγκάλιασαν.....και πάει το ονειρεμένο 17%.....
Κάπως έτσι πάει να γίνει...προσοχή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13139%3Asyriza-to-members-of-qall-the-squares-to-hear-and-tell-&catid=3%3Asociety&Itemid=41&sms_ss=facebook&at_xt=4de40de126ef9e48%2C0
ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΛΚΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Εδω βλεπω αναριθμητες διαφορετικες γνωμες κι ιδεες. Για να γινει η απαρτια των "αγανακτισμένων" θα πρεπει ασφαλως να βρεθει το κοινο εδαφος, αμοιβεες υποχωρησεις κλπ. Και να που γινεται το κινημα και γιγαντωνεται. Αυτη ειναι η ιδια αρχη λειτουργιας οποιουδηποτε μη ακραιου κομματος, πχ πασοκ ,εκατονταδες χιλιαδες που οσο διαφωνουσαν ηταν ζωντανοι κι οταν συμφωνησαν σε ενα δυο διλληματα Καραμανλης ή Τανκσ, Παπαγος Πλαστηρας, Σιμητης ή Τσοχαντζοπουλος, ψοφησαν κι εγιναν γαγγραινα.
Ολα καλα, η ριζοσπαστικοποιηση του κοσμου κατα το δυνατον μια χαρά, οι μπατσοι θα σπασουν κεφαλια οπως πάντα γιατι δε μπορεις να υπηρετεις και τη συνειδηση σου και το αφεντικο σου το ιδιο. Στο κινημα θα την πεσουν νυχτα μολις οργανωθει κι αποκτησει εξοπλισμο για να το σπασουν στην ανοδο του, αν ειναι σοβαροι και αγαπουν την θεσουλα τους, Γι αυτο όσοι το αγαπατε να ειστε ετοιμοι να τρεξεται ακαταλληλη ωρα για συσπηρωση.
Οποιος ανεβαζει το παιδι του με πανο, για μενα ειναι μ@λκς. Το παιδι ειναι παιδι πολυ καθαροτερο απο την μικροαστοαριστερη μλκια μας δεν ειναι πολιτικο σκατό.
οπότε ..????:confused:
Θάνατος είναι οι κάργες που χτυπιούνται στους μαύρους τοίχους και στα κεραμίδια, θάνατος οι γυναίκες, που αγαπιούνται καθώς να καθαρίζανε κρεμμύδια ????:confused:
ΑΝΤΕ Γ....... ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΙΟΙ ΣΟΥ!!!
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!
Θάνατος είναι οι κάργες που χτυπιούνται στους μαύρους τοίχους και στα κεραμίδια, θάνατος οι γυναίκες, που αγαπιούνται καθώς να καθαρίζανε κρεμμύδια ????:confused:
Κι εσυ Καρυωτάκη; :lol:
gixxerpap
31/05/2011, 16:10
επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς παίζεται απο δω και πέρα, καλό θα ήταν να κατεβούν στην πλατεία, όχι στο δρόμο, μέσα στην πλατεία, να κάνουν μια βόλτα, να μπλεχτούν στις συνελεύσεις, στις ομάδες εργασίας, να κουβεντιάσουν, να ρωτήσουν, να βοηθήσουν ή να απορρίψουν.
έχει ξεκινήσει ένας ''βομβαρδισμός'' αναλύσεων, απόψεων, καταγγελιών, μέσω διαφόρων σελίδων,απο ειδικούς, απο έμπειρους, απο ανθρώπους & ομάδες που συμφωνούν, επικροτούν, κατηγορούν, αμφισβητούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους...
καλό θα είναι λοιπόν να αρχίσουμε να φιλτράρουμε, να μασάμε πριν καταπιούμε, και όχι απλά να υιοθετούμε. Αυτό δε μπορεί να γίνει παρακολουθώντας τις εξελίξεις απο μακριά. Διαφωνείστε ελεύθερα, αλλά ελάτε να το κάνετε απο κοντά, καταθέστε τις ενστάσεις και τις επιφυλάξεις σας. Είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτες, αλλά και επιθυμητές.
Τις τελευταίες ημέρες & νύχτες έχει δημιουργηθεί ένα ''κοινωνικό εργαστήρι'' που δεν κοιμάται, δεν έχει ωράριο, έχει ελεύθερη πρόσβαση & συμμετοχή.
είναι η πρώτη φορά που όλοι ανεξαιρέτως έχουν την ευκαιρία να μην επιλέξουν σώνει και καλά το Α ή το Β, μπορούν να βάλουν στο τραπέζι και το Γ ...
Ελάτε επιτέλους να διαπιστώσετε απο κοντά πόσο κόπο, χρόνο, σκέψη και τρέξιμο χρειάζεται για να κρατηθεί όλο αυτό στα πόδια του, πριν το καταδικάσετε για την πρόχειρότητά του.
ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να διαφωνήσουμε απο κοντά
Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
Εγώ θα το έθετα λίγο διαφορετικά...τους αφήσαμε να το κάνουν εκμετάλλευση.Το λάθος ήταν δικό μας που για να βολευτούμε θυσιάζαμε την αξιοπρέπειά μας και υποκύπταμε σε τέτοιου είδους ανταλλαγές,όχι δικό τους...Οι δουλειές είναι προϊόντα των εργαζομένων,όχι κτήματα των εργοδοτών...Πιο απλά,από εμάς ζουν,όχι εμείς από αυτούς.Άρα και πάλι το λάθος δικό μας.
Θα συμφωνισω και σε αυτο,αλλα μερικες φορες συμβενουν και τα δυο,δηλαδη υπαρχει και η αναγκη!!!!Και ειδικα σε συγκεκριμενες περιοχες της Ελλαδας!!
Αν ειχαμε παιδεια σιγουρα δε θα το καναμε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι εσυ Καρυωτάκη; :lol:
στις χαρές μονο...:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
επειδή οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς παίζεται απο δω και πέρα, καλό θα ήταν να κατεβούν στην πλατεία, όχι στο δρόμο, μέσα στην πλατεία, να κάνουν μια βόλτα, να μπλεχτούν στις συνελεύσεις, στις ομάδες εργασίας, να κουβεντιάσουν, να ρωτήσουν, να βοηθήσουν ή να απορρίψουν.
έχει ξεκινήσει ένας ''βομβαρδισμός'' αναλύσεων, απόψεων, καταγγελιών, μέσω διαφόρων σελίδων,απο ειδικούς, απο έμπειρους, απο ανθρώπους & ομάδες που συμφωνούν, επικροτούν, κατηγορούν, αμφισβητούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους...
καλό θα είναι λοιπόν να αρχίσουμε να φιλτράρουμε, να μασάμε πριν καταπιούμε, και όχι απλά να υιοθετούμε. Αυτό δε μπορεί να γίνει παρακολουθώντας τις εξελίξεις απο μακριά. Διαφωνείστε ελεύθερα, αλλά ελάτε να το κάνετε απο κοντά, καταθέστε τις ενστάσεις και τις επιφυλάξεις σας. Είναι όχι μόνο ευπρόσδεκτες, αλλά και επιθυμητές.
Τις τελευταίες ημέρες & νύχτες έχει δημιουργηθεί ένα ''κοινωνικό εργαστήρι'' που δεν κοιμάται, δεν έχει ωράριο, έχει ελεύθερη πρόσβαση & συμμετοχή.
είναι η πρώτη φορά που όλοι ανεξαιρέτως έχουν την ευκαιρία να μην επιλέξουν σώνει και καλά το Α ή το Β, μπορούν να βάλουν στο τραπέζι και το Γ ...
Ελάτε επιτέλους να διαπιστώσετε απο κοντά πόσο κόπο, χρόνο, σκέψη και τρέξιμο χρειάζεται για να κρατηθεί όλο αυτό στα πόδια του, πριν το καταδικάσετε για την πρόχειρότητά του.
ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να διαφωνήσουμε απο κοντά
θελω να συμπληρωσω μονο αν μου επιτρεπεις!!Οτι ακομη και αυτοι που διαφωνουν(εδω μεσα ας πουμε)Διαφωνουν και εχουν καθε δικαιωμα,αλλα ειπαν μολις σημερα οτι βλεπεουν να ειναι κατι διαφορετικο!!Ε αυτο πρεπει να μεινει το διαφορετικο,οτι κατι αλαζει,να βγουμε απο εκει που κολησαμε!!!!και ας μη συμφωνησουμε,αλλα ας διαφωνησουμε επιδη θελουμε να κανουμε κατι καλυτερο!!
stavrogin
31/05/2011, 16:55
[]
[]
Δε μπορεσαμε να πλησιασουμε απο τον κοσμο κ δεν ακουγαμε απο κει πισω.
Προς το παρον υποστηριζω χωρις ουτε να συμφωνω ουτε να διαφωνω. Απλα ξερω πως όταν οργανωθει, οταν γινει κινημα θα αποκτησει δηναμικη αλλα κατ εμε θα χασει κάτι. Καντε οτι γουσταρεται ειμαι μαζι σας, αλλα δε με εκφραζετε.
stavrogin
31/05/2011, 16:56
αμα θες συμπερασματα βρες τα. Εγω δε τα χρειαζομαι.
Οι κινητοποιήσεις στις πλατείες είναι μια μορφή έκφρασης αγανάκτησης, δυσαρέσκειας λαϊκών ανθρώπων, νεολαίας, που ως τώρα, οι περισσότεροι, δε συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις. Αντιδρούν μ' αυτή τη μορφή, κάτω από τις οξύτατες συνέπειες στη ζωή της λαϊκής οικογένειας λόγω της ανελέητης καθολικής επίθεσης που δέχεται από την κυρίαρχη πολιτική, και καλώς κινητοποιούνται. Μια πολιτική, στην οποία, ανεξάρτητα από το βαθμό συνειδητοποίησης των πραγματικών αιτιών εφαρμογής της από τους συμμετέχοντες στις κινητοποιήσεις, εκφράζουν μ' αυτή τη δράση μια μορφή αντίθεσης. Που εφαρμόζεται προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση σε όφελος του κεφαλαίου, γεγονός που καταστρέφει το λαό, τη νεολαία. Αυτό που κατά κόρον προβάλλεται από τα αστικά ΜΜΕ για τις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις είναι η μορφή και ο τρόπος οργάνωσης. Δεν υπάρχει, λένε, καμιά οργανωμένη δύναμη πίσω απ' αυτές, υπάρχει «αυτοοργάνωση», γίνονται από τα μπλογκς και το ίντερνετ, είναι «αυθόρμητες» και γι' αυτό «αυθεντικές».
Το ΚΚΕ χρόνια τώρα λέει ότι ο λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση της πάλης για την ανατροπή αυτής της πολιτικής στα χέρια του. Να οργανωθεί στο δικό του κίνημα, που διεκδικώντας την ικανοποίηση όλων των λαϊκών αναγκών έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την πολιτική των αστικών κυβερνήσεων, την εξουσία των μονοπωλίων. Σε ένα τέτοιο κίνημα πάντα θα υπάρχει λαϊκή πρωτοβουλία, αυτενέργεια, θα συνδυάζει το συνειδητό με το αυθόρμητο. Για παράδειγμα, όλη η προηγούμενη δράση του, ΚΚΕ, του ΠΑΜΕ, του μετωπικού σχήματος ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ - ΠΑΣΥ - ΜΑΣ - ΟΓΕ για την οργάνωση πολύμορφων κινητοποιήσεων απόκρουσης των άγριων αντεργατικών - αντιλαϊκών μέτρων, και την ανάδειξη της διεξόδου με την παλλαϊκή πάλη κόντρα σ' αυτή την πολιτική ως την ανατροπή της, που επίσης συνδέεται με την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου, έχει επίδραση σ' αυτές τις κινητοποιήσεις.
Τα αστικά επιτελεία, προβάλλοντας αυτήν τη δράση ως «γνήσιο κίνημα», αναδεικνύουν ότι κανείς δεν προέβαλε οποιαδήποτε ιδεολογία, ότι απέδειξαν πως η κοινωνική δράση στην Ελλάδα, ακόμη και η διαμαρτυρία ή η αμφισβήτηση, μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς τους λόχους του ΠΑΜΕ. Δηλαδή, προβάλλοντας αυτά τα στοιχεία, καλλιεργούν την αντιπαράθεση με το οργανωμένο λαϊκό - ταξικό κίνημα. Οσοι συγκεντρώνονται στις πλατείες έχουν πολιτικές επιλογές, συζητούν πολιτικές επιλογές (το να φύγει το μνημόνιο και αυτοί που το έφεραν τι είναι;), έχουν ιδεολογικές επιλογές που αντιστοιχούν στις πολιτικές επιλογές τους, ανεξάρτητα από το βάθος αυτών των επιλογών, είναι άνθρωποι που έχουν στηρίξει χρόνια κυρίως τα δύο μεγάλα κόμματα και χτυπιέται η ζωή τους από τις πολιτικές επιλογές αυτών των κομμάτων που κυβερνούν τη χώρα, ανεξάρτητα αν ήταν ή δεν ήταν, ή δεν αισθάνονται ενταγμένοι σε ένα κόμμα. Αλλωστε, η κινητοποίηση είναι μια πολιτική επιλογή.
Γιατί, όμως, τα αστικά ΜΜΕ καλλιεργούν την αντίθεση αυτών των κινητοποιήσεων με το οργανωμένο ταξικό πολιτικό κίνημα; Γιατί αυτό το κίνημα μπορεί να λέει κάτω το μνημόνιο και να φύγουν αυτοί που το έφεραν, αλλά το τι θα γίνει μετά, πώς θα λυθούν τα προβλήματά τους, ποια η διέξοδος, εδώ έχουν κενό. Δεν έχουν σαφή πολιτικό στόχο εναντίωσης στα μονοπώλια, στην πολιτική που τα ενισχύει, στην ΕΕ, ως υπαίτιους για τα βάσανα του λαού. Ξέρουν, επίσης, ότι η μεγάλη πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στις πλατείες δεν έχουν εμπειρία από εργατικούς - κοινωνικούς αγώνες. Είναι, όμως, λαϊκά στρώματα που δείχνουν τάσεις χειραφέτησης από την κυρίαρχη πολιτική, αποφασίζουν να κινητοποιηθούν, ενώ μέχρι τώρα αντιμετώπιζαν με ανοχή την επιδείνωση του βιοτικού τους επιπέδου απ' αυτήν την πολιτική.
Ξέρουν ότι αυτοί οι λαϊκοί άνθρωποι, οι νέοι, μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να συναντηθούν, να αποκτήσουν δεσμούς με το λαϊκό κίνημα, με το οποίο τους καλλιεργούν αντιπαράθεση. Και σε μια πορεία να συναντηθούν με το ταξικό κίνημα και το ΚΚΕ. Ξέρουν ακόμα καλά ότι τα συνθήματα της απειθαρχίας και της ανυπακοής δημιούργησαν προϋποθέσεις για λαϊκή αυτενέργεια και κινητοποίηση. Γι' αυτό η αστική τάξη και τα επιτελεία της παρεμβαίνουν προληπτικά, προσπαθώντας να υπερτονίσουν στις λαϊκές συνειδήσεις τις δεδομένες διαφορές ανάμεσα στην οργανωμένη ταξική πάλη, από τη μια, και τα «ακομμάτιστα» και «αυθόρμητα» ξεσπάσματα, από την άλλη. Για να δημιουργούν συνθήκες χειραγώγησης, εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης σε ανώδυνες για το σύστημα επιλογές. Ενας αγώνας με τέτοιο περιεχόμενο εύκολα ενσωματώνεται, γεγονός που συντελεί στο να απογοητεύεται η πλειοψηφία όσων τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους δρόμους.
Το παράδειγμα της Ισπανίας δημιουργεί τέτοιους προβληματισμούς, όπου, στις τοπικές εκλογές, οι ηγέτες του αντίστοιχου κινήματος καλλιεργούσαν την «αποχή». Βολικό για το σύστημα. Δεν είχαν πολιτική στόχευση τέτοια που να χτυπούν τον αντίπαλο. Βεβαίως, το ενδεχόμενο μιας τέτοιας κατάληξης αυτής της δράσης θα είναι μια εμπειρία η οποία στη συνέχεια μπορεί να μετατραπεί σε συνειδητή πολιτική πάλη. Ολα τα παραπάνω πρέπει να προβληματίσουν στο πώς δε θα τους εγκλωβίσουν στο αστικό πολιτικό σύστημα αυτοί που έγιναν δήθεν φίλοι τους, όπως τα διάφορα αστικά επιτελεία.
Με τους λαϊκούς ανθρώπους που κινητοποιούνται μ' αυτές τις μορφές μπορούμε και πρέπει να συναντηθούμε. Να βοηθήσουμε να κατανοήσουν ότι η διέξοδος στα προβλήματά τους βρίσκεται στην κοινή λαϊκή πάλη ενάντια στην πολιτική των μεγαλοεπιχειρηματιών και των κομμάτων τους. Το ΚΚΕ και το ταξικό κίνημα προσεγγίζουν τις κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με διάθεση ενιαίας συσπείρωσης και πάλης, με στόχευση τον πραγματικό αντίπαλο των εργαζομένων και του λαού, ο οποίος είναι ταξικός και πολιτικός: Είναι η εξουσία των μονοπωλίων, τα κόμματα και οι μηχανισμοί της πλουτοκρατίας, που κλιμακώνουν σήμερα την αντιλαϊκή επίθεση.
http://www1.rizospastis.gr/page.do?id=13567&publDate=31%2F5%2F2011&direction=&pageNo=1
:bawl: :lol:
Από τις γνωστές πλύσεις εγκεφάλου που βομβαρδιζόμαστε κάθε μέρα από την ΚΟΒ του ΚΚΕ στη δουλειά :rolleyes:
Ευχαριστούμε αλλά δε θα πάρουμε... :wave2:
stavrogin
31/05/2011, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Από τις γνωστές πλύσεις εγκεφάλου που βομβαρδιζόμαστε κάθε μέρα από την ΚΟΒ του ΚΚΕ στη δουλειά :rolleyes:
:lol: οχι ρε γαμωτο κι ετοιμαζομουν να σου σουρω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gixxerpap
31/05/2011, 18:12
Δε μπορεσαμε να πλησιασουμε απο τον κοσμο κ δεν ακουγαμε απο κει πισω.
Προς το παρον υποστηριζω χωρις ουτε να συμφωνω ουτε να διαφωνω. Απλα ξερω πως όταν οργανωθει, οταν γινει κινημα θα αποκτησει δηναμικη αλλα κατ εμε θα χασει κάτι. Καντε οτι γουσταρεται ειμαι μαζι σας, αλλα δε με εκφραζετε.
γιατί με κατατάσσεις αμέσως κάπου? είμαι περίπου στην ίδια φάση που βρίσκεσαι και συ. Απλά θέλω να μάθω απο που ξεκινάει όλο αυτό και πως συντηρείται. Ποια είναι τα κίνητρα και που βαδίζει.
Είναι κάτι που διαμορφώνεται, δεν έχει πάρει σχήμα, η γνώμη του κόσμου είναι αυτή που θα το διαμορφώσει. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω την άποψή μου, γιατί να μην το κάνω?
stavrogin
31/05/2011, 18:44
γιατί με κατατάσσεις αμέσως κάπου? είμαι περίπου στην ίδια φάση που βρίσκεσαι και συ. Απλά θέλω να μάθω απο που ξεκινάει όλο αυτό και πως συντηρείται. Ποια είναι τα κίνητρα και που βαδίζει.
Είναι κάτι που διαμορφώνεται, δεν έχει πάρει σχήμα, η γνώμη του κόσμου είναι αυτή που θα το διαμορφώσει. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσω την άποψή μου, γιατί να μην το κάνω?
Εχεις δικιο ,συγνωμη , δε σε κατατασω .Το "εσεις" ηταν γενικολογο κι ολιγον αστοχο.
gixxerpap
31/05/2011, 19:00
Εχεις δικιο ,συγνωμη , δε σε κατατασω .Το "εσεις" ηταν γενικολογο κι ολιγον αστοχο.
ναι, αλλά με τέτοιες απαντήσεις δε μπορούμε να τσακωθούμε ..:mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
stavrogin
31/05/2011, 19:23
θα τσακωθουμε αποψε κατω στο συνταγμα!:wave2:
Ξέρουν ότι αυτοί οι λαϊκοί άνθρωποι, οι νέοι, μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να συναντηθούν, να αποκτήσουν δεσμούς με το λαϊκό κίνημα, με το οποίο τους καλλιεργούν αντιπαράθεση. Και σε μια πορεία να συναντηθούν με το ταξικό κίνημα και το ΚΚΕ. Ξέρουν ακόμα καλά ότι τα συνθήματα της απειθαρχίας και της ανυπακοής δημιούργησαν προϋποθέσεις για λαϊκή αυτενέργεια και κινητοποίηση. Γι' αυτό η αστική τάξη και τα επιτελεία της παρεμβαίνουν προληπτικά, προσπαθώντας να υπερτονίσουν στις λαϊκές συνειδήσεις τις δεδομένες διαφορές ανάμεσα στην οργανωμένη ταξική πάλη, από τη μια, και τα «ακομμάτιστα» και «αυθόρμητα» ξεσπάσματα, από την άλλη. Για να δημιουργούν συνθήκες χειραγώγησης, εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης σε ανώδυνες για το σύστημα επιλογές. Ενας αγώνας με τέτοιο περιεχόμενο εύκολα ενσωματώνεται, γεγονός που συντελεί στο να απογοητεύεται η πλειοψηφία όσων τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους δρόμους.
Το παράδειγμα της Ισπανίας δημιουργεί τέτοιους προβληματισμούς, όπου, στις τοπικές εκλογές, οι ηγέτες του αντίστοιχου κινήματος καλλιεργούσαν την «αποχή». Βολικό για το σύστημα. Δεν είχαν πολιτική στόχευση τέτοια που να χτυπούν τον αντίπαλο. Βεβαίως, το ενδεχόμενο μιας τέτοιας κατάληξης αυτής της δράσης θα είναι μια εμπειρία η οποία στη συνέχεια μπορεί να μετατραπεί σε συνειδητή πολιτική πάλη. Ολα τα παραπάνω πρέπει να προβληματίσουν στο πώς δε θα τους εγκλωβίσουν στο αστικό πολιτικό σύστημα αυτοί που έγιναν δήθεν φίλοι τους, όπως τα διάφορα αστικά επιτελεία.
Το κείμενό σου μου άρεσε,αν και δεν κατάλαβα γιατί διαφωνείς στο τέλος.
Περισσότερο συμφωνώ με τις παραγράφους που παρέθεσα.Αν εξαιρέσεις το κομματικό μέρος νομίζω κάπως έτσι έχει το πράγμα.Είναι προφανές ότι θα προσπαθήσουν να τραβήξουν το λαό μακριά από οποιοδήποτε πρότυπο οργάνωσης,ώστε να μην έχει μπούσουλα και τελικά να αποτύχει σαν κίνημα.Καλώς ή κακώς η αυτοργάνωση δεν έχει βάσεις για να οδηγήσει σε παραπέρα βήματα που θα φέρουν αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό.Το σύστημα έχει βαθιές ρίζες και δεν πρόκειται να αλλάξει αν και το χτύπημα από μέρους μας δεν είναι μεθοδευμένο και καλά οοργανωμένο.
Το κείμενό σου μου άρεσε,αν και δεν κατάλαβα γιατί διαφωνείς στο τέλος.
Περισσότερο συμφωνώ με τις παραγράφους που παρέθεσα.Αν εξαιρέσεις το κομματικό μέρος νομίζω κάπως έτσι έχει το πράγμα.Είναι προφανές ότι θα προσπαθήσουν να τραβήξουν το λαό μακριά από οποιοδήποτε πρότυπο οργάνωσης,ώστε να μην έχει μπούσουλα και τελικά να αποτύχει σαν κίνημα.Καλώς ή κακώς η αυτοργάνωση δεν έχει βάσεις για να οδηγήσει σε παραπέρα βήματα που θα φέρουν αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό.Το σύστημα έχει βαθιές ρίζες και δεν πρόκειται να αλλάξει αν και το χτύπημα από μέρους μας δεν είναι μεθοδευμένο και καλά οοργανωμένο.
To KKE δε μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο χρόνια τώρα και πρέπει επιτέλους να καταλάβει το γιατί! Γιατί λοιπόν δεν συσπειρώνει/έλκει τους αγανακτισμένους;
Γιατί ενώ όλοι μας δε θέλουμε την τρέχουσα οικονομική πολιτική - όπως και το ΚΚΕ δεν τη θέλει επίσης, δε σημαίνει ότι θέλουν όλοι τους λαθρομετανάστες και τις επιζήμιες αντεθνικές θέσεις που πολλές φορές αυτό προτείνει. Επίσης αφού πολλοί από εμάς δε γουστάρουμε καπιταλισμό γιατί να ασπαστούμε ένα Σταλινικό μοντέλο εξουσίας; :winka:
Το ΚΚΕ το μόνο που κάνει είναι να κρώζει για την κατάρρευση του καπιταλιστικού μοντέλου, ο αγώνας/φωνές μας τώρα δικαιώνονται κτλ κτλ :rolleyes: οι δε καπιταλιστές κάτω τα σταλινικά μοντέλα , και μεσα σ όλα αυτά ο κόσμος ο οποίος ζητά οικονομική πολιτική για όλους και όχι για τους λίγους, ατομικά δικαιώματα και προώθηση εθνικών μας συμφερόντων :winka:
Ο κόσμος λοιπόν πρέπει να φτιάξει κάτι νέο που θα εξυπηρετήσει τον ίδιο οπότε το ΚΚΕ το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να εξυπηρετήσει το σκοπό αυτό :wave2:
[/B]
:bawl: :bawl: :lol: :bawl:
ΨΑΘΑΣ - ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΣ - ΓΙΑΛΑΜΑΣ - ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ :lol: :bawl:
Πάντως , ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ αυτό που έγινε στην Αθήνα ήταν εντυπωσιακό…:)
To KKE δε μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο χρόνια τώρα και πρέπει επιτέλους να καταλάβει το γιατί! Γιατί λοιπόν δεν συσπειρώνει/έλκει τους αγανακτισμένους;
Γιατί ενώ όλοι μας δε θέλουμε την τρέχουσα οικονομική πολιτική - όπως και το ΚΚΕ δεν τη θέλει επίσης, δε σημαίνει ότι θέλουν όλοι τους λαθρομετανάστες και τις επιζήμιες αντεθνικές θέσεις που πολλές φορές αυτό προτείνει. Επίσης αφού πολλοί από εμάς δε γουστάρουμε καπιταλισμό γιατί να ασπαστούμε ένα Σταλινικό μοντέλο εξουσίας; :winka:
Το ΚΚΕ το μόνο που κάνει είναι να κρώζει για την κατάρρευση του καπιταλιστικού μοντέλου, ο αγώνας/φωνές μας τώρα δικαιώνονται κτλ κτλ :rolleyes: οι δε καπιταλιστές κάτω τα σταλινικά μοντέλα , και μεσα σ όλα αυτά ο κόσμος ο οποίος ζητά οικονομική πολιτική για όλους και όχι για τους λίγους, ατομικά δικαιώματα και προώθηση εθνικών μας συμφερόντων :winka:
Ο κόσμος λοιπόν πρέπει να φτιάξει κάτι νέο που θα εξυπηρετήσει τον ίδιο οπότε το ΚΚΕ το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να εξυπηρετήσει το σκοπό αυτό :wave2:
Γιατί σταλινικό κι όχι λενινιστικό ή μαρξιστικό μοντέλο;
Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν είναι σωστό να παρέμβουν αυτή τη στιγμή κομματικοί μηχανισμοί,είτε της αριστεράς είτε ο,τιδήποτε.Αλλά στο ότι όντως το συγκεκριμένο κόμμα χρόνια προέβλεπε την κατάσταση που θα φτάναμε ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει;Και το πρότυπο οργάνωσης που προσφέρει είναι καλό.Τώρα για τις υπόλοιπες ενστάσεις κάπου έχεις ένα δίκιο που τις έχεις.
Δείτε τα βίντεο
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=80533&catid=30
el_hymador
31/05/2011, 23:48
Για μενα, ακομα και αν σταματησει αυριο αυτο το μοναδικο φαινομενο, κερδισμενοι θα εχουμε βγει!
Η αρχη εγινε δειλα - δειλα με τη συγκεντρωση για την Παρνηθα...μετα ειχαμε την πολυ μεγαλη προσελευση κοσμου στην πορεια με τα γεγονοτα της Μαρφιν, οπου παρ΄ολο του οτι πραγματοποιουαν απο τη ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, ο κοσμος τους εκλασε κανονικα και κατεβηκε απολιτικ, οπως μερικοι του χεωνουν...
Και τωρα εχουμε αυτο! Ειναι ενα τεραστιο βημα, επιτελους αποκτουμε συλλογικοτητα και σηκωνομαστε απο τους καναπεδες!
Απολιτικ λενε διαφοροι και χωρις προτασεις...ναι ε;
Το οτι κατεβαινεις για διαμαρτυρια σε μια πλατεια δεν ειναι καραμπινατη πολιτικη σταση;
Το οτι δηλωνεις οτι δεν γουσταρεις τους πολιτικους και το πολιτικο συστημα αυτης της χωρας δεν ειναι προταση;
Ποσο πιο νια - νια πρεπει να γινει για να το καταλαβουν μερικοι οτι και πολιτικη θεση εκφραζει ο κοσμος και προτασεις εχει...να παρουν τον πουλο ολοι και να πληρωσουν οσοι ευθυνονται για αυτη τη κατασταση...
Και τι θα γινει μετα; ανταπαντουν οι "και καλα εγω ειμαι μπροστα απ ολους σας"...δεν ξερω τι θα γινει, χειροτερα παντως αποκλειεται! Στην τελικη ακομη και χειροτερα να γινουν τα πραγματα, πιστευω οτι ο κοσμος ειναι αποφασισμενος να πληρωσει το τιμημα και να υπομενει...αρκει να απαλλαχτει απ ολη αυτη τη σαπιλα!
Δηάδη τι περιμενετε; Απο μια μαζικη συγκεντρωση χιλιαδων αναθρωπων να βγει καταστατικο κα μανιφεστο σε εξι ημερες;
Ελεος!!
Γινονται προσπαθειες απο μερικους να το κανουν και αυτο, να υπαρξει μια α οργανωση και να αποκρυσταλλωθουν καποια βασικα αιτηματα. Ισως να τα καταφερουν, ισως παλι και οχι.
Ισως να χρειαζοτανε αιμα, οδοφραγματα και βασανιστηρια για να το αποκαλεσουμε επανασταση...βαρυς ο χαρακτηρισμος, δεν λεω, αλλα δεδομενης της κοινωνικης καταστασης στην οποια βρικοτανε η Ελλαδα τα τελευταια χρονια, ε ναι ρε πουστη μου, επανασταση ειναι! Οχι τοσο απεναντι στον κοινως εννουμενο εχθρο, αλλα επανασταση απεναντι στους εαυτους μας!
Πρωτογνωρα πραγματα, δεν τα εχει ξαναζησει η Ελλαδα αυτα ποτε και μαζι με την Ισπανια ισως ειμαστε οι μονοι λαοι που βιωνουν για πρωτη φορα κατι τετοιο σε παγκοσμια κλιμακα.
Τι εννοω;
Πιστευω οτι μεσω του ιντερνετ, απ΄οπου και ξεκινσαν ολα για να μη ξεχνιομαστε, ισως καταστει δυνατη μια μορφη δημοκρατιας οπως αυτη που εφαρμοζοταν στην εκκλησια του δημου, 2500 χρονια πριν.
Ο καθενας να εχει δικαιωμα να μιλησει εκπροσωποντας τον εαυτο του και οχι να εκπροσωπειτε απο αλλους...
Ηδη εχουν πεσει στο τραπεζι τετοιες ιδεες. Για φαναστειτε το...αυριο στις 20:00 εχει ολομελεια η Βουλη...11.000.000 παροντες!
sakis1098
31/05/2011, 23:57
Για μενα, ακομα και αν σταματησει αυριο αυτο το μοναδικο φαινομενο, κερδισμενοι θα εχουμε βγει!
Η αρχη εγινε δειλα - δειλα με τη συγκεντρωση για την Παρνηθα...μετα ειχαμε την πολυ μεγαλη προσελευση κοσμου στην πορεια με τα γεγονοτα της Μαρφιν, οπου παρ΄ολο του οτι πραγματοποιουαν απο τη ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, ο κοσμος τους εκλασε κανονικα και κατεβηκε απολιτικ, οπως μερικοι του χεωνουν...
Και τωρα εχουμε αυτο! Ειναι ενα τεραστιο βημα, επιτελους αποκτουμε συλλογικοτητα και σηκωνομαστε απο τους καναπεδες!
Το οτι κατεβαινεις για διαμαρτυρια σε μια πλατεια δεν ειναι καραμπινατη πολιτικη σταση;
Το οτι δηλωνεις οτι δεν γουσταρεις τους πολιτικους και το πολιτικο συστημα αυτης της χωρας δεν ειναι προταση;
Ποσο πιο νια - νια πρεπει να γινει για να το καταλαβουν μερικοι οτι και πολιτικη θεση εκφραζει ο κοσμος και προτασεις εχει...να παρουν τον πουλο ολοι και να πληρωσουν οσοι ευθυνονται για αυτη τη κατασταση...
Και τι θα γινει μετα; ανταπαντουν οι "και καλα εγω ειμαι μπροστα απ ολους σας"...δεν ξερω τι θα γινει, χειροτερα παντως αποκλειεται! Στην τελικη ακομη και χειροτερα να γινουν τα πραγματα, πιστευω οτι ο κοσμος ειναι αποφασισμενος να πληρωσει το τιμημα και να υπομενει...αρκει να απαλλαχτει απ ολη αυτη τη σαπιλα!
Δηάδη τι περιμενετε; Απο μια μαζικη συγκεντρωση χιλιαδων αναθρωπων να βγει καταστατικο κα μανιφεστο σε εξι ημερες;
Ελεος!!
Γινονται προσπαθειες απο μερικους να το κανουν και αυτο, να υπαρξει μια α οργανωση και να αποκρυσταλλωθουν καποια βασικα αιτηματα. Ισως να τα καταφερουν, ισως παλι και οχι.
Ισως να χρειαζοτανε αιμα, οδοφραγματα και βασανιστηρια για να το αποκαλεσουμε επανασταση...βαρυς ο χαρακτηρισμος, δεν λεω, αλλα δεδομενης της κοινωνικης καταστασης στην οποια βρικοτανε η Ελλαδα τα τελευταια χρονια, ε ναι ρε πουστη μου, επανασταση ειναι! Οχι τοσο απεναντι στον κοινως εννουμενο εχθρο, αλλα επανασταση απεναντι στους εαυτους μας!
Πρωτογνωρα πραγματα, δεν τα εχει ξαναζησει η Ελλαδα αυτα ποτε και μαζι με την Ισπανια ισως ειμαστε οι μονοι λαοι που βιωνουν για πρωτη φορα κατι τετοιο σε παγκοσμια κλιμακα.
Τι εννοω;
Πιστευω οτι μεσω του ιντερνετ, απ΄οπου και ξεκινσαν ολα για να μη ξεχνιομαστε, ισως καταστει δυνατη μια μορφη δημοκρατιας οπως αυτη που εφαρμοζοταν στην εκκλησια του δημου, 2500 χρονια πριν.
Ο καθενας να εχει δικαιωμα να μιλησει εκπροσωποντας τον εαυτο του και οχι να εκπροσωπειτε απο αλλους...
Ηδη εχουν πεσει στο τραπεζι τετοιες ιδεες. Για φαναστειτε το...αυριο στις 20:00 εχει ολομελεια η Βουλη...11.000.000 παροντες!
από το στόμα σου αδελφέ και στου ΛΑΟΥ το αυτί
xristos x
01/06/2011, 00:13
σως να χρειαζοτανε αιμα, οδοφραγματα και βασανιστηρια για να το αποκαλεσουμε επανασταση...βαρυς ο χαρακτηρισμος, δεν λεω, αλλα δεδομενης της κοινωνικης καταστασης στην στην οποια βρικοτανε η Ελλαδα τα τελευταια χρονια, ε ναι ρε πουστη μου, επανασταση ειναι! Οχι τοσο απεναντι στον κοινως εννουμενο εχθρο, αλλα επανασταση απεναντι στους εαυτους μας!
:beer: :beer:
:lol: οχι ρε γαμωτο κι ετοιμαζομουν να σου σουρω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κανε πως δε το διαβασες το τελευταιο!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ελεος!!
Τι εννοω;
Τα οργανα αρχισαν σε λιγο θα αρχισει και ο χορος!!
Cpt. Haddock
01/06/2011, 07:05
[...]Αλλά στο ότι όντως το συγκεκριμένο κόμμα χρόνια προέβλεπε την κατάσταση που θα φτάναμε ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει;Και το πρότυπο οργάνωσης που προσφέρει είναι καλό[...]
Και, κυριως, βαθια δημοκρατικό :lol:
takis-kk
01/06/2011, 07:43
Γιατί απλά δεν πείθει για τον παράδεισο που υπόσχεται !
Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι δεν είναι σωστό να παρέμβουν αυτή τη στιγμή κομματικοί μηχανισμοί,είτε της αριστεράς είτε ο,τιδήποτε.Αλλά στο ότι όντως το συγκεκριμένο κόμμα χρόνια προέβλεπε την κατάσταση που θα φτάναμε ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει;Και το πρότυπο οργάνωσης που προσφέρει είναι καλό.Τώρα για τις υπόλοιπες ενστάσεις κάπου έχεις ένα δίκιο που τις έχεις.
Kαι ποιος σου είπε ότι γουστάρουμε όλοι να είμαστε όλοι ομοιόμορφη μάζα ή τη φασιστική εξίσωση του ατόμου (διότι ο Μαρξ είπε προλετάριοι σπάστε τις αλυσίδες και όχι γίνετε όλοι ίσοι - εδώ έτσι θα προσπαθίσουν να εφαρμοστεί όπως ήδη έχει γίνει στις πρώην Σοβιετίες). Άλλη κουβέντα για άλλο Thread όμως :winka:
Ευχαριστούμε όλους όσους μας υποστηρίζουν. Ραντεβού το απόγευμα
http://www.facebook.com/event.php?eid=229828633701146¬if_t=event_invite
Θυμίζω:
"ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ" ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ
Σας περιμένουμε όλους
LsKostas
01/06/2011, 09:18
- Η νέα γενιά των 500 ευρώ, χωρίς ασφάλιση και δικαιώματα
- Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων ή αναγκαστική αργία
- Μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα, κατάργηση υπερωριών
- ΦΠΑ στα ύψη και νέοι φόροι σε ακίνητα, καύσιμα, τσιγάρα
- Αποκρατικοποιήσεις με τη “συμβουλή” της Τρόικας
Αρχιζουν να δικαιωνονται οσοι λενε οτι χωρις βια δεν γκρεμιζεις "καθεστωτα"...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=213091698731037&set=a.210664885640385.54924.210627972310743&type=1&theater
http://neaepanastash.webnode.com/
LsKostas
01/06/2011, 12:28
o Γιακουματος,αυτος ο γιαλαντζι γιατρος της μιζας δηλωσε "
«Να τελειώσουμε τη Δημοκρατία; Ποιον θα ψηφίσουμε; Ανεπάγγελτους;»
Αν δεν το καταλάβατε ανεπαγγελτους λεει εμας , τους αγανακτισμενους που τρεχουμε απ την δουλεια μας στο Συνταγμα καθε μερα. Ξυπνηστε και διωξτε τους με κλοτσιες
Και ο Καρατζαφυρερ το παει για εκλογες .... ετσι για να αλλαξει τα ρουχα του ο Μανωλιος
και να ...συνκυβερνησουν τα ιδια λαμογια.
Μια χαρα ...
Μια χαρα ...
Είπε ο κουμπουροφόρος τιμητής του Πολιτεύματος....
:yuck:
Δεν ξερω γιατι αλλα πολυ φοβαμαι οτι αυτο που παει να γινει κινημα θα καταληξει σε ποδοσφαιρικο οχλο.Ελπιζω να εχω αδικο,οπως ελπιζω ολο αυτο το πραγμα να μην ξεφουσκωσει.
Και ο Καρατζαφυρερ το παει για εκλογες .... ετσι για να αλλαξει τα ρουχα του ο Μανωλιος
Μια χαρα ...
Πάει για ακόμα χειρότερο.
Δεν έχουν ούτε ιερά ούτε όσια
Ας σκεφτεί κάποιος ότι έγλειφαν και είχαν σχέσεις με τον Καντάφι και τον Μουμπάρακ, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκτελέσουν χιλιάδες υπηκόους τους για να επικρατήσει η τάξη.... Αυτοί που ζητάνε τάξη και νόμο ας τα έχουν αυτά υπόψη τους όπως και ότι σε τέτοιες καταστάσεις δεν γίνονται διακρίσεις..
σα΄δε ντρεπόστε....παλιοαγανακτισιαριδες
:lol:
Με στραμπούληγμα στο πόδι έφυγε χθες από τη Βουλή η Μαρία Θεοχάρη
«Εφυγα μέσα στο σκοτάδι σαν κυνηγημένη. Πάτησα μια πέτρα και στραμπούληξα το πόδι μου. Όταν έφτασα στο σπίτι μου, ήμουν διαλυμένη. Μα το Θεό, θα τα παρατήσω όλα».
Είναι η μαρτυρία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Θεοχάρη, η οποία «φυγαδεύτηκε» χθες το βράδυ δια του Εθνικού Κήπου, την ώρα που οι χιλιάδες «Αγανακτισμένοι» είχαν κλείσει τις εξόδους του κοινοβουλίου.
Η κ. Θεοχάρη έλεγε χαρακτηριστικά στους συνομιλητές της: «Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα χρειαζόταν η βοήθεια των πυροσβεστών, των αστυνομικών και των κλεφτοφάναρων για να μπορέσω να φύγω από τη Βουλή, χωρίς να φάω τη μούντζα της αρκούδας».
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/178998/ma-to-theo-tha-ta-paratiso-ola/
Cpt. Haddock
01/06/2011, 15:04
[...]Μα το Θεό, θα τα παρατήσω όλα».[...]
Ω, μα τι αβασταχτη απώλεια :lol:
Ρε σεις, δεν ειχε φοβερό γέλιο πως την έπεσαν ολοι οι "παλιουρες" της βουλής στον Δρούτσα; :lol:
ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ !!!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 17:30 ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ
227791
Αν δεν το καταλάβατε ανεπαγγελτους λεει εμας , τους αγανακτισμενους που τρεχουμε απ την δουλεια μας στο Συνταγμα καθε μερα. Ξυπνηστε και διωξτε τους με κλοτσιες
Μια χαρα ...
Και φυσικα τα λεει χωρις αντιλογο,για να μας πει τι επαγγελμα ειχαν κανει μερικοι που ειναι 30 χρονια βουλευτες ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??
ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!