PDA

View Full Version : Με είδα

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

nikos_abel
14/05/2014, 08:49
Με είδα πάλι να έχει μπει ήλος (έτσι λέγεται στα ελληνικά το πριτσίνι) μέσα στο πίσω λάστιχο και να ψιλοχάνει.

Αμάν πια μωρέ, πιο πολύ μου στοιχίζουν τα βουλκανίσματα παρά τα λάστιχα.....

OlKa
14/05/2014, 13:11
Με είδα μετά από καιρό που το πιλατεύω, να κάνω την πρώτη μου ψιλομεγάλη διαδρομή με το Σουπράκι... Ξεκίνησα για Χαλκίδα χθες 22.30 και γύρισα στις 04.00...Μηχανάκια ελάχιστα χθες... Και στην επιστροφή μια ομίχλη για πολλά χιλιόμετρα έφτιαξε λίγο το τοπίο... Ωραία εμπειρία...

Zephael
20/05/2014, 20:44
Με ειδα, να οδηγω απο τα 12 μου ενα lifan 125 smart (χωρις διπλομα) στα 14 ενα CBR 125R (χωρις διπλομα) και να πηγαινω οσο παει .... τωρα με βλεπω να οδηγαω ενα honda hornet 919 (παλι χωρις διπλομα) και να κανω απιστευτες αιδιες.... να κατεβαινω και να λεω θεε μου τι μαλακιες εκανα δε θα το ξανακανω.... αλλα , οπως και να το κανεις... καλα τα λογια, αλλα οταν ανεβαινεις στη μηχανη νιωθεις θεος... και απο αυτο το σημειο και μετα, δυσκολευομαι να ελενξω τον εαυτο μου.... μη με ρωτησετε για το διπλομα... θα σας πω απο μονος μου, ειναι το παραπονο μου... 27/01/2011 βγαζω διπλωμα Α1 , με την προυποθεση , σε 2 χρονακια να εχω το Α στην τσεπη μου.... 19/01/2013 , αλλαζει ο νομος, και μπενει το Α2 ως αμεσως επομενη κατηγορια , και το Α πλεον βγαινει στα 23 αν δεν κανω λαθος, η 24 (δε το εψαξα και πολυ με τετοια ξενερα...) τωρα... με τετοια μυαλα που κουβαλαω, οσο και αν πω οτι δε θα ξαναοδηγησω και δε θα κανω μαλακιες, θα ειναι ψεματα..... Επισις, με βλεπω να οδηγαω χωρις ασφαλεια.... και τη μηχανη, αλλα και το αυτοκινιτο !!... πουτανα κριση... (παρακαλω σχολεια τυπου μη κανεις μαλακιες να λειπουνε, κανω οτι μπορω να βελτιωσω οτι μπορω ) αυτα απο μενα ....

George_Sp
20/05/2014, 20:48
Με είδα να διαβάζω τα παραπάνω και να σκέφτομαι οτι ένα κάποιο μυαλό το έχεις και απορώ,
Γιατί δε σκέφτεσαι οτι αν συμβεί το κακό και χτυπήσεις εσύ ή κάποιος που θα τύχει να είναι εμπλεκόμενος μαζί σου θα κλείσουν σπίτια και θα καταστραφούν οικογένειες;
Αν πάλι είναι τόσο μεγάλη η κ@υλα σου για μηχανή μπες σε πίστα ή σε χώμα και βάρα κόκκινα μέχρι να σπάσεις τα μοτέρ, και στο δρόμο όταν ξανά είσαι νόμιμος.

Gi_4ce
23/05/2014, 23:23
Με είδα να υπογράφω το χαρτί πρόσληψης σε μεγάλο αξεσουαράδικο με μοτοσυκλετιστικά είδη!!!

Φεύγοντας κόρναρα και πανηγύριζα στην Εθνικη οδό, μόνος μου!!!
Ενα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε...

akis_trevor
27/05/2014, 21:24
με ειδα να ψαχνω το θεμα versys vs ktm και να μην το βρισκω!!γιατι μου το κανετε αυτο;;;;;;;;;;;:cry::cry:

low pass
29/05/2014, 10:02
Mε είδα να μην την παλεύω άλλο στη Θεσσαλονίκη κ να φεύγω αυθημερόν για το χωριό μετά τη δουλειά...

zami
29/05/2014, 11:44
Με ειδα να μην "βγαινω" για δευτερο ταξιδι Αθηνα -Θεσσαλονικη , μεσα σε 1,5 μηνα, με την μηχανη και να στηνομαι στα εκδοτηρια του ΟΣΕ......

GIXXERAKIAS
29/05/2014, 13:57
Mε είδα να πηγαίνω με το αμάξι για γρήγορη ψήφο στο χωριό και τις δύο φορές.....την μία λόγω καιρού στο Αρτεμίσιο και την άλλη λόγω φορτόματος με κρέατα,χόρτα,μυτζήθρες κτλ απ'του χουριό....:(
Πότε θα πάω βόλτα με την μηχανούλα μου...?:cry:

chester24
29/05/2014, 15:50
Με ειδα να γουσταρω τρελα που ειχα εστω μιση ωριτσα, να μπω και να δω τι γενεται στο φορουμ και να ψαχνω απεγνωσμενα τοοοο..... VERSUS 1000 vs KTM ADVENTURE 1190 και να μην το βλεπω πουθενα!!!!!!!! :cry:

Με ειδα μετα απο λιγο ομως, να σταματαω το καυλ@ντισμα με το moto.gr και να σηκωνομαι να παω για δουλεια....

Shiatman
29/05/2014, 17:06
Με είδα να ξαναεπιστρέφω για δουλειά στο άλλο αγαπημένο νησί (Αγγλία) και να ψάχνω να πουλήσω το ΚΤΜ μου άρον-άρον. Η γριά δεν θα πουληθεί ακόμη. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να την κοπανήσω από την Κύπρο, αλλά η επιστροφή στην πατρίδα αναβάλεται για αρκετό καιρό... :a15:

Hayate
29/05/2014, 19:46
Με είδα να γυρίζω το κεφαλάκι σε αλλαγή λωρίδας και να προλαβαίνω οριακά τη σύγκρουση φίλε με το σκουτεράκι,συγγνώμη και πάλι αλλα μου τα κοψες τα ποδάρια ρε αδερφέ....ευτυχώς που δεν εμπιστευόμαστε μονάχα τους καθρέπτες μας

amyroukai
01/06/2014, 10:03
Ε είδα να ξυπναω αργαμιση και να αναρωτιέμαι γιατί αλλαξαμε ημερομηνία στην ετήσια και ποσο τρολ είναι η ΕΜΥ...

Pardalotzatziki
01/06/2014, 17:37
...να περναω την καινουρια μπαταρια την πρωτη μερα του καλοκαιριου και να ακουω παλι την Συμφωνικη των 102db

Καλο καλοκαιρι να χουμε... :)

rider
01/06/2014, 17:55
με είδα να ξυπνάω με όρεξη για βόλτα! ο καιρός καλός, εκτος απο τον εκνευριστικό αέρα... Πολεμική εξάρτηση, καβάλα στο "αγχολυτικό μου" και φύγαμε...

Διαδρομή:
Θεσσαλονίκη - Ασπροβάλτα (μέσω Αγ. Βασιλείου) σε φίλο για καφεδάκι - Σταυρός - Ολυμπιάδα - Στρατώνι - Στάγειρα -Παλαιοχώρι - Μεγ. Παναγία - Μεταγγίτσι - Μαρμαράς και επιστροφή Θεσσαλονίκη μεσω Πολυγύρου.

Συνολο Χιλιομέτρων : 409

και 3 φωτο απο τη στάση λίγο μετά τον Μαρμαρά:

317378

317380

317382

:D

vaska
01/06/2014, 21:51
Με είδα και μένα να κάνω ότι και ο από πάνου με άλλη διαδρομή

Πάτρα Ιτέα Δεσφίνα Αντίκυρα καφές και πάλι πίσω. Σύνολο 280 χλμ.
317392
317393

317394

Hayate
01/06/2014, 22:25
Με είδα στη Λαμπράκη να πατώ τα λάδια και όλος παραδόξως να γλυτώνω το σαλαμάκι αέρος.....δυστυχώς είχε πολύ μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου απ'ότι τα πριονίδια που έριξε η τροχαία....

sober
02/06/2014, 12:44
Με ειδα να οδηγω ξημερωματα Κυριακης, να γλυκοχαραζει και ο δρομος αδειος! Απολαυση...:a07:

GFawkes
02/06/2014, 13:26
Με ειδα να σε κραταω αγκαλια για τελευταια φορα την Πεμπτη το βραδυ....

καλο ταξιδι, δεν θα σε ξeχασω ποτε οσο ζω, σε ευχαριστω για οσα μου προσεφερες, λυπαμαι εαν σε στεναχωρησα...

Καλο παραδεισο....

Save a spot for me.

KostRider
04/06/2014, 17:21
Με είδα να κάνω καγκουριές...μα δεν είμαι κάγκουρας καρντιά μου...

roukos_x
05/06/2014, 07:24
Με ειδα να αφηνω τα δευτερα κλειδια στην κλειδαρια της σελας ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (!) κ να το παορνω χαμπαρι ΣΗΜΕΡΑ το πρωι που ηρθα στην δουλεια!!!!
Αυτα ειναι... :D

Gms
05/06/2014, 14:17
Με ειδα να αφηνω τα δευτερα κλειδια στην κλειδαρια της σελας ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (!) κ να το παορνω χαμπαρι ΣΗΜΕΡΑ το πρωι που ηρθα στην δουλεια!!!!

Με ειδα να αναρωτιεμαι τι μηχανη ειναι αυτη που δεν στην κλεβουν ουτε με τα κλειδια στο χερι.:lol::lol:

Nikos.M
05/06/2014, 21:36
Με είδα πρωτη μέρα που καβάλησα μηχανή δικιά μου, με που την αγόρασα, καλοκαίρι ήταν, να πηγαίνω χωρίς κράνος χωρίς τίποτα, σε μια μεγάλη ευθεία για να την ανοιξω......

roukos_x
05/06/2014, 22:02

να!!! τα βλεπετε???? εκει ηταν τοσες μερες!!! χαχαχαχχααααααααα!!!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140501&page=19&p=2476071&viewfull=1#post2476071

atom_smasher
06/06/2014, 00:16
Με είδα να βουτάω το πρώτο αεροπλάνο αρκεί να δω το νεογέννητο.

Hayate
07/06/2014, 15:11
Με είδα με το που περνάω τα ΤΕΙ Αθηνών να ξεκινάει η μπόρα και να με κάνει παπί και να με κοιτάνε καμαρωτά όλοι απο τα κουτιά τους...όχι ρε αλάνια και με βροχή και με ήλιο καβάλα εκεί και ας έγινα μνί....

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον καλοκαιρινό αττικό ουρανό για την δροσιά που μου προσέφερε....

rider
09/06/2014, 17:50
3ημεράκι (ναι ήμουν απ' αυτούς που δεν δουλεύαν σήμερα) και ευκαιρία για βολτίτσα πάλι... κοντινή αυτή τη φορά.
Θεσσαλονίκη - Σταυρός (απο τον παλιό δρόμο μέσω Αγ. Βασιλείου) Ασπροβάλτα και επιστροφή στην βάση την επόμενη. 189 κμ σύνολο. Με είδα λοιπόν μετά τις στροφές του Αγ. Βασιλειου να βγαίνω στην ευθεία και αφου δεν είχε τίποτα απο αυτοκίνητα να ανοίγω το γκάζι στο "αγχολυτικο μου". Με είδα στα 240 να βλέπω ασημί citroen Xsara σταματημένο στα δεξιά ... Ελπίζω να μην ησουν αυτο που νόμισα!

και οι κλασσικες φώτο:

318102

318103

318104

yes-u
13/06/2014, 00:58
Με είδα να μου λείπει η πινακίδα, δεν ξέρω από πότε, αλλά ξέρω ότι μου στοίχισε ένα 30άρι και μερικά σούρτα φέρτα στο Υπουργείο στην Αγ. Παρασκευή. Παρεμπιπτόντως, μήπως σας βρίσκετε κανά αυτοκολλητάκι moto, μιας και δεν έχω για τη νέα?

8avos
13/06/2014, 06:54
Με είδα πολύ κ@υλωμενο για ακόμη μια φορά,με την λατρεμένη μου βεσπούλα μετά
από άνετο ταξίδι που μου πρόσφερε δικαβαλιά στην κωνσταντινούπολη.Και ότι είχα
σκέψεις για κάτι άλλο.Απλά με ξετρέλανε.

318232

ένας ακόμη που θέλησε να φωτογραφηθεί με το αξιοθέατο :D

TROOPER
13/06/2014, 09:13
με ειδα στην εφορια για να παρω πισω αδεια και πινακιδες...κριμα που δεν προλαβαινω την ετησια αλλα οπως και να χει το οπλο ειναι παλι πισω στους δρομους!

εστω για λιγο ακομα... :D

επισης με ειδα μαλλον σε μια απο τις σημαντικοτερες στιγμες της ζωης μου και ειλικρινα θα ειχε πολυ ενδιαφερον να μπορουσα να δω τι γινεται στις νευρικες συναψεις μεσα στο κεφαλι μου...!!!!

νομιζω παντως πως δεν θα με ξαναδω ποτε οπως πριν...:sun:

OldMan
13/06/2014, 13:03
Με κελεμπία και τουρμπάνι, ούτε εμεις..

sniper
13/06/2014, 13:08
με ειδα στην εφορια για να παρω πισω αδεια και πινακιδες...κριμα που δεν προλαβαινω την ετησια αλλα οπως και να χει το οπλο ειναι παλι πισω στους δρομους!

επισης με ειδα μαλλον σε μια απο τις σημαντικοτερες στιγμες της ζωης μου και ειλικρινα θα ειχε πολυ ενδιαφερον να μπορουσα να δω τι γινεται στις νευρικες συναψεις μεσα στο κεφαλι μου...!!!!

Καλούς απογόνους... :bawl:

OldMan
13/06/2014, 13:14
Καλούς απογόνους... :bawl:
Γινεσαι πολυ μλκς ....!!!:bawl::rotflmao::a2:

GFawkes
13/06/2014, 13:15

Εναλλακτικα.....καλο βολι (; )
:lol:

TROOPER
13/06/2014, 14:36

Γεννήθηκε πολύ μλκς βασικά! :lol:

:a17:

Hayate
13/06/2014, 14:44

Δλδ?Πάνε τα μούσια?Θα κόψεις και το χέβι μέταλζ τώρα?να αρχίσω να φοβάμαι?

sniper
13/06/2014, 15:10
Γεννήθηκε πολύ μλκς βασικά! :lol:

:a17:

A δεν παντρεύτηκες... και σημαντικότερη στιγμή της ζωής σου..... περιτομή ή ντιγκιντάνγκας; :bawl:

TROOPER
13/06/2014, 15:47
A δεν παντρεύτηκες... και σημαντικότερη στιγμή της ζωής σου..... περιτομή ή ντιγκιντάνγκας; :bawl:

Μπααα...Μάλλον συνδυασμός τυχερου και ικανου ;)

Μικe777
17/06/2014, 13:37
Με ειδα για ακομη φορα να οδηγαω..και να ακουω κατι σατανιστικα!!
αυτα τα χεβι μεταλ
ω!ω!ω! το.666..:priest:
και μου ηρθε στον εγκεφαλο
να εχω κανενα σφυρι σαν τον ΘΩΡ
Nα σας ανοιξω τα κεφαλια..:evil:

stynikop
18/06/2014, 00:36
Με ειδα να σταματω στο στενακι πριν την Παπανικολη, να σε μαζεψω, γιατι η συνεχεια ξερω ποια θα ηταν.

Αποτελεσμα; ενα ακομα μελος στην οικογενεια!

318642

GFawkes
18/06/2014, 10:10
Με ειδα να σταματω στο στενακι πριν την Παπανικολη, να σε μαζεψω, γιατι η συνεχεια ξερω ποια θα ηταν.

Αποτελεσμα; ενα ακομα μελος στην οικογενεια!

318642

+1000
:beer:
Ευγε!!!

amyroukai
19/06/2014, 11:23
Με είδα να γυρίζω σπίτι με ένα ακόμα κολλάρο ψυγείου να τρέχει παραφλού, το λαστιχένιο παπαράκι (τεχνικός όρος) από το λεβιέ των ταχυτήτων σπασμένο και το πίσω λάστιχο ξεφούσκωτο... Ευτυχώς τρίτωσε όλο μαζί και δεν ανησυχώ.

SHOOTER045
19/06/2014, 13:00
Με είδα να τρώω πολύ ξύλο......

Από το χαλάζι που έφαγα τα χέρια μου ετσουξαν για κάποια χλμ γυρνώντας σπιτι
Τα καλοκαιρινά-διατρητα-σαν να μην υπήρχαν, Πιτ στοπ για να βάλω αδιάβροχο αλλά είχα μόνο το από πάνω, Περιτο το πως έγινα από την μέση και κατω

Bob_o_mastoras
19/06/2014, 13:25
Με είδα να τρώω πολύ ξύλο......

Από το χαλάζι που έφαγα τα χέρια μου ετσουξαν για κάποια χλμ γυρνώντας σπιτι
Τα καλοκαιρινά-διατρητα-σαν να μην υπήρχαν, Πιτ στοπ για να βάλω αδιάβροχο αλλά είχα μόνο το από πάνω, Περιτο το πως έγινα από την μέση και κατω

Που πας με το χαλαζι μαστορα;;; Γιατι δεν περιμενες να κοψει;;;

taisteal
19/06/2014, 14:26
Με είδα να γυρίζω σπίτι με ένα ακόμα κολλάρο ψυγείου να τρέχει παραφλού, το λαστιχένιο παπαράκι (τεχνικός όρος) από το λεβιέ των ταχυτήτων σπασμένο και το πίσω λάστιχο ξεφούσκωτο... Ευτυχώς τρίτωσε όλο μαζί και δεν ανησυχώ.

Κατα τα αλλα τα bmw χαλανε μονο ε Γιαννη;;;

:D:D

Billymuse
19/06/2014, 20:48
Με είδα σήμερα να κάνω το πρώτο μου καλοκαιρινό μπάνιο..σχόλασμα στις 14:30 πήρα μηχανή κοπελιά και βουρ για Κινέτα..μας έκανε παινχίδια
ο καιρός αλλά καλά ήταν :D

amyroukai
20/06/2014, 11:32
Κατα τα αλλα τα bmw χαλανε μονο ε Γιαννη;;;

:D:D
Κάτσε βρε Τζώρτζ, τίποτα από αυτά δεν το λες "βλάβη" ακριβώς. Για το παπαράκι χάρηκα να σου πω την αλήθεια ήταν προχειροπατέντα που φυσικά έγινε μόνιμη λύση. Το ξαναέφτιαξα μόνος μου και σωστά αυτή τη φορά. Το κολλάρο είναι ζήτημα όντως αν τελικά είναι σκισμένο (το έβγαλα αλλά δεν είδα ζημιά, ξαναμπήκε και θα παρακολουθείται) αλλά και πάλι 14 ετών μηχανάκι, 142000 χιλιόμετρα, φυσιολογική φθορά το λες, όχι βλάβη. Απλά ελπίζω να μπορέσω να το πατεντάρω με αυτοκινήτου πάλι, αν χρειαστεί.

Και μετά έφαγα τη φλασιά, το βράδι που έγιναν όλες οι ομορφιές ξημέρωνε η επέτειος τεσσάρων ετών από τότε που τράκαρα τελευταία φορά (τότε είχε σπάσει το παπαράκι και ζητούσε 70 ευρώ η Yamaha για ολόκληρο το λεβιέ)... Και άλλη μιά αστεία επέτειος, αλλά τέλος πάντων. Αυτή τη φορά ούτε στις ελιές κατέληξα, ούτε στον Ερυθρό Σταυρό, γύρισα σπίτι γελώντας με τα παθήματα και την συγκυρία.

taisteal
20/06/2014, 12:12
Κάτσε βρε Τζώρτζ, τίποτα από αυτά δεν το λες "βλάβη" ακριβώς. Για το παπαράκι χάρηκα να σου πω την αλήθεια ήταν προχειροπατέντα που φυσικά έγινε μόνιμη λύση. Το ξαναέφτιαξα μόνος μου και σωστά αυτή τη φορά. Το κολλάρο είναι ζήτημα όντως αν τελικά είναι σκισμένο (το έβγαλα αλλά δεν είδα ζημιά, ξαναμπήκε και θα παρακολουθείται) αλλά και πάλι 14 ετών μηχανάκι, 142000 χιλιόμετρα, φυσιολογική φθορά το λες, όχι βλάβη. Απλά ελπίζω να μπορέσω να το πατεντάρω με αυτοκινήτου πάλι, αν χρειαστεί.

Και μετά έφαγα τη φλασιά, το βράδι που έγιναν όλες οι ομορφιές ξημέρωνε η επέτειος τεσσάρων ετών από τότε που τράκαρα τελευταία φορά (τότε είχε σπάσει το παπαράκι και ζητούσε 70 ευρώ η Yamaha για ολόκληρο το λεβιέ)... Και άλλη μιά αστεία επέτειος, αλλά τέλος πάντων. Αυτή τη φορά ούτε στις ελιές κατέληξα, ούτε στον Ερυθρό Σταυρό, γύρισα σπίτι γελώντας με τα παθήματα και την συγκυρία.

Φυσικα αστειευτηκα εννοειται,αλλα και η γρια μου 14 χρονων με 122.000 μονοκυλινδρη και μου την ειπες οταν ενα τσιμουχακι τα'φτυσε,οποτε σε περιμενα..

:lol::lol: :beer:

amyroukai
20/06/2014, 13:05
Φυσικα αστειευτηκα εννοειται,αλλα και η γρια μου 14 χρονων με 122.000 μονοκυλινδρη και μου την ειπες οταν ενα τσιμουχακι τα'φτυσε,οποτε σε περιμενα..

:lol::lol: :beer:
Απο τσιμουχάκια μανίτσο, ρώτα το Σουτήρ, ξέρει να πιάνει τα σωστά... :lol:

Έτσι είναι οι γριές. Θέλουν συνεχώς την προσοχή σου και ζητάνε απαιτητικά. Μέχρι να γίνουν βραχνάς και τότε στον αγύριστο :bawl:

gior-gos
20/06/2014, 13:50
14 ετών μηχανάκι, 142000 χιλιόμετρα

η γρια μου 14 χρονων με 122.000

Έτσι είναι οι γριές.

Η γρια η κοτα εχει το ζουμι... :smokin:

SHOOTER045
20/06/2014, 14:55
Η γρια η κοτα εχει το ζουμι... :smokin:

Το γυρίσαμε στην μαγειρική τώρα?
Γιατί κότα έχουμε(εστω και γρια)ζουμι έχουμε, με έναν κύβο,λιγο ρύζι και λεμόνι φτιάχνουμε σούπα....

sotostzav
20/06/2014, 20:17
Απο τσιμουχάκια μανίτσο, ρώτα το Σουτήρ, ξέρει να πιάνει τα σωστά... :lol:

Να δω μεχρι ποτε θα μου το χτυπας ρε κιαρατα....:bawl:

amyroukai
20/06/2014, 20:30
σήμερα έπιασα τις επισκευές πάλι και τα είδα και γελούσα μόνος μου :)

Η γρια η κοτα εχει το ζουμι... ναι ρε φίλε. Ζουμί μόνο, γιατί δεν τρώγεται με τίποτα.... :bawl:

Ντάξ, φτου φτου, καλά είναι ως τώρα. Με αυτόν που έχει μπλέξει το μοτόρι, αν βγάλει κανένα δυο χρόνια ακόμα θα είναι θαΒμα... (και θα 200αρίσει).

George_Sp
21/06/2014, 23:34
Με είδα να φορτώνω το βερσάκι και να μην μου φτάνει η 47άρα Givi.

Καμιά καλή λύση σε 107λίτρα υπάρχει? :lol:

318880

roukos_x
23/06/2014, 09:40
Με ειδα να κοιμαμαι ορθιος σστο δρομο για την δουλεια..
Συγκεκριμενα ειχα κατσει πισω απο τα αμαξια κ πηγαινα μαζι τους λες κ οδηγουσα κ εγω κουτι! Νανι λεμε...
Με προσπερασε ενα σκουτερ κ μου εριξε μια σφαλιαρα κ ξυπνησα!!! :)

KostRider
23/06/2014, 11:11
Γι αυτό, όταν νυστάζουμε δεν οδηγάμε και εάν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, παίρνουμε το κουτί...

GIXXERAKIAS
23/06/2014, 13:18
Με είδα να παίρνω την μηχανή για να πάω στην δουλειά μετά από 3 μήνες ακινησίας της....που χρόνος για βόλτα,έστω και έτσι την χαίρομαι να γουργουρίζει κάτω από τα πόδια μου....:)

tifoso4ever
25/06/2014, 06:00
ΜΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΤΑ, ΘΕΜΑΤΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΔΩ ΜΕΣΑ......
ΠΟΛΥ ΕΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΟΙΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥ....

ΑΡΑ.......

ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!

viper1
25/06/2014, 08:56
Γι αυτό, όταν νυστάζουμε δεν οδηγάμε και εάν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, παίρνουμε το κουτί...

και όποιον πάρει ο χάρος.....

ggs
27/06/2014, 13:03
Με είδα το πρωί να πηγαίνω Δ.Ο.Υ. να παίρνω ένα παράβολο των 30. (δεν κανει το e-paravolo για την δουλεια αυτή..):rolleyes:
Να πηγαίνω Κ.Ε.Π. για να καταθέσω χαρτιά (παραβολο +αδεια+ταυοτητα+δηλωση)για να αλλάξω πινακίδα λόγο φθοράς .
Να περιμένω 20 λεπτα.
Να μου λεει ότι θα κανει 20+ εργάσιμες μέρες και ότι ΔΕΝ θα μπορώ να κυκλοφορώ την μηχανη γιατι δεν θα εχει πινακίδα και άδεια και ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ και κάποιο αποδεικτικό ότι τις έχε καταθέσει έκτος από ένα αριθμό πρωτοκόλλου….και σε περιπτωση ελεγχου ..μπλα…μπλα…:mad:

Ο.Κ . ..20 μέρες χωρίς μηχανή δεν παίζει… 20 μερες να περναω από Συνταγμα-Κεντρο χωρις πινακιδα και να ειμαστε κάθε μερα στο λακριντι με τα «οργανα» παλι δεν παιζει…:wave2:

Ξανά barbwire και θα δοκιμάσω κάποια μέρα και στο Υ.Μ.Ε.

αν και δεν βλεπω τον λογο γιατι να την αλλαξω…

319135

SHOOTER045
27/06/2014, 14:18
Βάλε λαμάκι από πισω
Και όταν έχεις όρεξη -κατά τον χειμώνα-αλλαξε την

spyrakos35
27/06/2014, 15:28
με είδα να ανεβαίνω την εθνική πριν καμμια ώρα και να γράφει το θερμόμετρο του παποριού 41 βαθμούς......

ίδρωσε ο κ@λος μου......

harris_x
27/06/2014, 15:32
με είδα χθες να καβαλάω το παπί και να νιώθω οτι οδηγώ πρώτη φορά..... :lol:

... σήμερα ήταν καλύτερα

yes-u
27/06/2014, 15:33
με είδα να ανεβαίνω την εθνική πριν καμμια ώρα και να γράφει το θερμόμετρο του παποριού 41 βαθμούς......

ίδρωσε ο κ@λος μου......
Μια από τα ίδια...
από τις ελάχιστες φορές που όσο περισσότερος αέρας σε χτυπά, τόσο πιο πολύ ψήνεσαι...

yes-u
27/06/2014, 15:34
Με είδα το πρωί να πηγαίνω Δ.Ο.Υ. να παίρνω ένα παράβολο των 30. (δεν κανει το e-paravolo για την δουλεια αυτή..):rolleyes:
Να πηγαίνω Κ.Ε.Π. για να καταθέσω χαρτιά (παραβολο +αδεια+ταυοτητα+δηλωση)για να αλλάξω πινακίδα λόγο φθοράς .
Να περιμένω 20 λεπτα.
Να μου λεει ότι θα κανει 20+ εργάσιμες μέρες και ότι ΔΕΝ θα μπορώ να κυκλοφορώ την μηχανη γιατι δεν θα εχει πινακίδα και άδεια και ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ και κάποιο αποδεικτικό ότι τις έχε καταθέσει έκτος από ένα αριθμό πρωτοκόλλου….και σε περιπτωση ελεγχου ..μπλα…μπλα…:mad:

Ο.Κ . ..20 μέρες χωρίς μηχανή δεν παίζει… 20 μερες να περναω από Συνταγμα-Κεντρο χωρις πινακιδα και να ειμαστε κάθε μερα στο λακριντι με τα «οργανα» παλι δεν παιζει…:wave2:

Ξανά barbwire και θα δοκιμάσω κάποια μέρα και στο Υ.Μ.Ε.

αν και δεν βλεπω τον λογο γιατι να την αλλαξω…

319135
έχεις πμ..

stynikop
27/06/2014, 17:34

ίδρωσε ο κ@λος μου......

Με ειδα να αισθανομαι πως βρισκομαι σε φουρνο με αναμμενο τον αερα στους 150 κελσιου!

Δεν παλευεται ο ζεστος αερας στην Κωσταντινουπολεως και την εθνικη αλλα και παλι καλυτερα απο το να κανω 45-60 λεπτα στο αυτοκινητο για διαδρομη 20 λεπτων μεν τη μηχανη!

PetranGR
29/06/2014, 00:17
με είδα να παίρνω τηλ. στην αστυνομία τώρα στης 1:15 για να ενημερώσω οτι στο ρεύμα προς κέντρο απο την μεριά του Θέατρου Γής κάτω απο το τούνελ όλη η αριστερή μεριά είχε λάδια, αν ήμου αριστερή και δεν ήθελα να πάρω ανοιχτά την στροφή θα είχα ΠΈΣΕΙ 100 % πάνω τους, ενημέρωσα και ελπίζω όσοι το δούν αυτό να το έχουν στο νού τους.

Καλό βράδυ!

George_Sp
29/06/2014, 00:44
Με είδα να γυρνάω φορτωμένος τη μισή Αθήνα για δουλειά και να τελειώνω τα ραντεβού στις 00:30 Σαββατόβραδου. Ένα τελευταίο σπριντάρισμα μπας και δω πραγματικές διακοπές μετά από 5χρόνια εσώκλειστος στην Αθήνα.
:uplate:

Bob_o_mastoras
01/07/2014, 13:53
Με ειδα να εχω πολυ ωραια θεα απο το γραφειο μου! :D:D:sun::sun:

319415

Billymuse
04/07/2014, 23:49
Με είδα να παίρνω Μετρό μετα απο κάτι χρόνια..ας αφήσουμε το λόγο ;)
μα καλα 1,40? το εισητήριο?

Μικe777
05/07/2014, 00:33
Με είδα να παίρνω Μετρό μετα απο κάτι χρόνια..ας αφήσουμε το λόγο ;)
μα καλα 1,40? το εισητήριο?

τωρα?πσιτ..Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?:D

Viper4
05/07/2014, 01:53
Με είδα να οδηγάω με κοντομάνικο και μαγιό φορώντας μόνο κράνος από μέτρα προστασίας μετά από πολύυυυ καιρό. Ένιωσα τελείως εκτεθειμένος!!!

GFawkes
05/07/2014, 02:47
Mε ειδα να πινω μπυρες κ να βολταρω ujm νυχτα στην αθηνα μετα απο πολυ καιρο....

Bob_o_mastoras
06/07/2014, 17:23
Παλι με ειδα να εχω γ@ματη θεα απο το γραφειο μου. :D:p :sun::sun:
Γαλλος που ηρθε με την κυρα απο Γαλλια με το παρον εργαλειο.

319688

George_Sp
11/07/2014, 18:49
Με είδα να κατηφορίζω την Ιασωνίδου για Βουλιαγμένης με 40 και να προσπαθώ να φρενάρω...

Το μπροστά abs υπερωρίες, ο κώλος κάποια στιγμή να φεύγει δεξιά γιατί κλείδωσε ο τροχός (πίσω δεν έχω abs) και να είμαι στα 2 μέτρα από το σταματημένο αυτοκίνητο και να βλέπω τη μούρη μου να ετοιμάζεται να φιλήσει το κώλο του accent . Τελείως μηχανικά αντανακλαστικά, αφήνω φρένα ισιώνει η μηχανή και επιτόπου τη ρίχνω με το κορμί δεξιά και γλύφω τον δεξί προφυλακτήρα με το πόδι και σταματάω δίπλα της. Ανάποδο τιμόνι και S-άκι ελιγμού με έσωσαν σήμερα από καλή στούκα. Η τύπισσα είχε αλλάξει χρώματα και μου πε οτι σε είδα στον καθρέφτη και περίμενα το μπαμ όταν άκουσα τα λάστιχα να στριγκλίζουν.

Γαμώ τους ελληνικούς μου δρόμους μιλάμε. Τέτοια πρόσφυση μόνο στη Θηβών είχα ξανασυναντήσει.
Πάλι καλά. :uplate:

drspeed
15/07/2014, 13:49
Με είδα να κάνω τετακέ με τη μηχανή καταμεσής στην Τατοΐου μπρόστά από το πράκτικερ και παραδόξως δεν έφαγα τούμπα.Πρέπει να μάθω να το κάνω και επίτηδες αυτό... πρέπει να φάνηκε πολύ εντυπωσιακό από έξω γιατί μετά πέσανε χειροκροτήματα.Βέβαια η δική μου καρδιά πήγε στην κωλότσεπη και εμεινε εκεί για κανένα τέταρτο μέχρι να συνέλθω και να καταλάβω τί έγινε. Καλά πόσα λάδια και πόση γλύτσα πρόλαβε να μαζέψει ο κωλόδρομος. Τα έβγαλε όλα πάνω η βροχή. Δεν πάταγε πουθενά, μέχρι και η 6η σπίνιαρε για πλάκα.

Κωλοφαρδία τέλος για φέτος φαντάζομαι.....ξοδεύτηκε όλη σήμερα....:cool:

Billymuse
15/07/2014, 20:36
Mε είδα να παραλαμβάνω σήμερα την καινούργια μου κρανούμπα :D αχρείαστη ναναι :beer:
άντε πάμε και για μπότες κάποια στιγμή για την ώρα σαγιονάρα και πόδι μαρούλι :look:

320104

zami
19/07/2014, 15:53
Με ειδα να με πιανει το μπουρινι γυρνωντας απο μπανιο στη Σαλαμινα....Ειδα και το κακομοιρο το dero μου να γινεται το υποβρυχιο Παπανικολης ...

KernelPanic
23/07/2014, 20:54
Με έιδα να κλαίω :cry: με μαυρο δακρυ οταν μετα την φαεινη ιδεα που είχα να ανοιξω την ζελατίνα βράδυ μου έσκασε στούκας στο ματι...

Αφου δεν αγόρασα και το χωραφάκι δίπλα πάλι καλά...
Τώρα :eyepop: κολύρια και υπομονή ...

Iamthagod
03/08/2014, 01:45
Και εγώ με είδα απόψε να τρώω αμμοβολή από κουνούπια σε κράνος, ΜΠΟΥΦΑΝ, μηχανή και να παλεύω να τινάξω τα κουνούπια πάνω από το διάτρητο, αλλά αυτή η μυρωδιά και κάτι δεκάδες μισοκούνουπα να παραμένουν Καληνύχτα.

Χρηστος FZR
04/08/2014, 18:53
με ειδα μετα απο πολυ καιρο να οδηγαω και παλι το μηχανακι μου, λιγο φοβισμενος στην αρχη (10 μηνες ηταν αυτοι) αλλα μετα απο καμποσα χλμ βρηκα και παλι τη φορμα μου.
καλες βολτες.

amyroukai
06/08/2014, 10:22
Με είδα να μην μπορώ να ξεκινήσω το μοτοσικλέτα από φανάρι λόγω ολίσθησης του πίσω ελαστικού... Με είδα να κάνω διαδρομή σπινάροντας συνεχώς...
Εντάξει το πίσω λάστιχο δεν έχει πολλή ζωή ακόμα, αλλά κύριε δήμαρχε Κηφισιάς, μήπως να κάνετε κατιτίς για τους δρόμους σας;

rider
06/08/2014, 18:32
με είδα να αποφασίζω οτι είναι κρίμα το χαζοπέσιμο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142010) να μου στερήσει τις διακοπές μου... οπότε μια αλλαγή λαδιών, τέντωμα αλυσίδας, ενα γενικό τσεκάρισμα σε τακάκια, λαστιχα κλπ και το λαβωμένο αγχολυτικό μου είναι έτοιμο για αναχώρηση! Τρίτη πρωί θα πάμε βόλτα προς Κέρκυρα! :vroum:

είναι κανεις εδω μέσα απο κει?

OlKa
06/08/2014, 22:13
Με είδα σήμερα να πλένω χειμερινό και καλοκαιρινό εξοπλισμό...Τώρα θα πρέπει να πλύνω και τη μπανιέρα...Μιλάμε για όλο το καυσαέριο της Ομόνοιας!

KostRider
07/08/2014, 00:30
Εγώ να δεις το τι έβγαλε στη μπανιέρα..μιλάμε για τόνους μυγάκια!!!

OlKa
07/08/2014, 02:16
Εγώ να δεις το τι έβγαλε στη μπανιέρα..μιλάμε για τόνους μυγάκια!!!

χαχαχαχα!Ναι, σε διάβασα! Πώς τα απέκτησες;;; Βόλτα στην εξοχή;;;

KostRider
07/08/2014, 02:44
Ναι και συγκεκριμένα σούρουπο...αμμοβολή τα μυγάκια, κουνούπια και ότι άλλο έχει σχέδιο πτήσης τέτοιες ώρες...

OlKa
07/08/2014, 03:04
Ναι και συγκεκριμένα σούρουπο...αμμοβολή τα μυγάκια, κουνούπια και ότι άλλο έχει σχέδιο πτήσης τέτοιες ώρες...

Και μετά σου λέει:"Μας ψεκάζουν..."

atom_smasher
07/08/2014, 13:25
με είδα, επιτέλους, να καβαλάω ξανά μετά από 2 χρόνια περίπου. Για 15 μέρες ακόμα με ένα fazer. μου χε λείψει..

MISKIN
07/08/2014, 14:55
Με είδα χθες το απόγευμα να κάνω το "Σχιστό-Μέγαρα-Αλεποχώρι" δίχως αδιάβροχα... ΄Εστιβα το σώβρακο οταν έφτασα.

roukos_x
13/08/2014, 17:07
με ειδα να τα σκαω για να τυπωσω το μανιουαλι...
επισης με βλεπω να πεθαινω στο διαβασμα!!!! 300+ σελιδες...
321631
321632

rider
16/08/2014, 12:06
με είδα να παίρνω την ασπρουλα για διακοπές λίγες μέρες (4) στην Κέρκυρα.
Συνολο χιλιομέτρων: 994 (ναι κι εγω μπηκα στον πειρασμο να κανω μια βολτιτσα να πιάσει τα 1000! )

Κάπου στην Εγνατία Οδο ξεκινώντας
321679

φορτωμα στο φερρυ στην ηγουμενίτσα με παρέα τον φίλο με το cbf που γνωριστήκαμε και τα είπαμε
321680

έξω απο το σπίτι που μέιναμε κάπου στις Μπενίτσες
321681

rider
16/08/2014, 12:09
επιτέλους παραλία γιατί ψηθήκαμε
321682

σε κάποιο τουνελ της εγνατίας οδου μια πολυ γρηγορη photo μιας κ απαγορευεται η στάση
321683

και μια τελευταια λιγο πριν επιστρεψουμε Θεσαλονίκη
321684

7Tolis
16/08/2014, 12:22
Με είδα να τοποθετώ τα προστατευτικά του κινητήρα αριστερά δεξιά και τα αριστερά να μανουριαζουν για 2 χιλιοστά γαμωωωω.

Pardalotzatziki
16/08/2014, 15:27
...να βγαζω τον εξοπλισμο camping. All systems ON, free camping On. Φυγαμεεεεεεε........... :a30::a2::cool:

SHOOTER045
16/08/2014, 15:41
...να βγαζω τον εξοπλισμο camping. All systems ON, free camping On. Φυγαμεεεεεεε........... :a30::a2::cool:

μην ξεχασεις το κωλο-paper
γιατι οι θαμνοι γρατζουνανε...............

καλα να περασεις και να γυρισεις με γεματες μπαταριες και ολοκληρος

Pardalotzatziki
16/08/2014, 15:52
μην ξεχασεις το κωλο-paper
γιατι οι θαμνοι γρατζουνανε...............
καλα να περασεις και να γυρισεις με γεματες μπαταριες και ολοκληρος

κωλο paper τσεκ
πατεντα τουαλετα τσεκ

Την προηγουμενη το κυμα με εριξε σε αχινο. Αυτη τη φορα δεν την παταω...

Θεεεενξ!!! :wave2:

Billymuse
16/08/2014, 16:16
Mε ειδα να πατάω αχινο :a016: ενα κωλοαγκάθι μου εμεινε να βγάλω

Pardalotzatziki
17/08/2014, 03:40
Ευχαριστω για τα βρουμ παιδια...

Mε ειδα να πατάω αχινο :a016: ενα κωλοαγκάθι μου εμεινε να βγάλω

Ειχα 7-8 και 1 εμεινε μεσα και το βλεπω. Θα ζησω;
Μπορει να 'χω και 1-2 μικροθραυσματα.
Παντως ειναι 2 βδομαδες και δεν ειχα κανενα αλλο προβλημα(πονο, πρηξιμο ή μολυνση)

Ειναι καιρος για εκδικηση, θα αρχισω να τρωω αχινους!

tzimidis
17/08/2014, 21:26
Me eida na kano ti diadromi athina rio antirrio aitoliko astako mytika, kai to pio asfales, omorfo kai ksekourasto kommati na einai i athinon-patron!!!!!!

POTE KSANA!!!!!!!!!!!