Σύνδεση

View Full Version : Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

christof40
08/06/2012, 17:33
:lol::lol::rotflmao:

christof40
08/06/2012, 18:31
καλα πλακα πλακα στο νετ βλεπω να ανεβαινουν τα ποσοστα της χα γιατι ολοι γουσταρουν να βλεπουν στη βουλη να τρωνε φαπες οι βουλευτες.
και μην ακουσω να λεει κανεις οτι φταιει ο λαος που τους ψηφιζει.
40 χρονια οι κυβερνησεις με τα κατορθωματα τους φεραν αυτο το αποτελεσμα και τους αξιζει.
εμας να δουμε τι μας αξιζει και ποιο θα ειναι το αποτελεσμα.

kostas777
08/06/2012, 22:00
α)Χαϊβάνι είναι αυτός που έπαιζε χρηματιστήριο χωρίς να ξέρει πώς να παίξει.
β)Χαϊβάνι είναι αυτός που έπαιζε στο χρηματιστήριο χωράφια,σπίτια,περιουσίες.
[...]

ρε φίλε μου.. το έχεις πάρει λίγο αλλιώς το θέμα, γιατί άλλο ήθελα να πω. ξέρω τι εννοείς χαϊβάνια, εγώ αλλού το πήγαινα όμως.

καθόμουν και έγραφα προσπαθώντας να εξηγήσω. ήμουν στο γραφείο, όσο και να έκοβα σεντόνι έβγαινε, το πετσοκόβω, πάω να το ποστάρω, κάτω το φόρουμ για συντήρηση και αφού επανήλθε λέει ότι έχω γράψει 300 χαρακτήρες παραπάνω. τσίμα² για να προλάβω και τα μαγαζιά, λέω δε γαμιέται, μαλακίες και του τραβάω ένα delete.
κάτι έλεγα μέσα για κομπίνες, για διεθνείς τοκογλύφους, για αναδιάταξη δυνάμεων, για ισορροπίες μεταξύ οικονομιών, για υπόγειες παρεμβάσεις στα δρώμενα, για αφανείς πρωταγωνιστές, για χρυσοπληρωμένους απατεώνες, για μαφιόζικες τακτικές. όμως επειδή δεν ξέρω που να τα πω και ποιός να τα πιστέψει, άστα να πάνε στον καιάδα.

δεν πειράζει, ας φαγωθούμε μεταξύ μας όπως σχεδιάζουν, αφού έτσι κι αλλιώς το σχεδιάζουν για να πετύχει. φταίμε εμείς για την παγκόσμια «κρίση»; αν ναι, γιατί να διαφωνήσω, ΟΚ εμείς φταίμε και συγκεκριμένα εγώ. αναλαμβάνω όλη την ευθύνη προσωπικά, εγώ (ο ίδιος) κατέστρεψα την ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο οικονομικά. αλλά τι να κάνω, έτσι είμ'εγώ.. http://www.youtube.com/watch?v=P8JgwT7VSU8

mats8282
08/06/2012, 23:07
Είδα πριν στις ειδήσεις,δηλώσεις του Σαμαρά από την πλατεία του Αγ.Παντ/να...Είπε το ποίημα,ωραία μέρα,μπουρουμπουρου,γειά σας....

Έχω μια απορία..

Τι έγινε εξαφανίστηκαν όλοι οι <<αγανακτισμένοι>> κάτοικοι,οι ντουντούκες,τα γιαούρτια και τα γιουχαΐσματα στους προδότες 300;;Λύθηκε το πρόβλημά τους;;

ΥΓ Μια προβεβλημένη κάτοικος της περιοχής στα τηλεπαράθυρα πάντως είναι στα ψηφοδέλτια της ΧΑ και συγκατηγορούμενη για μαχαίρωμα 3 μεταναστών....
ΥΓ2 http://jungle-report.blogspot.gr/2010/10/blog-post_27.html

AUFGEBRACHT
08/06/2012, 23:14
Είδα πριν στις ειδήσεις,δηλώσεις του Σαμαρά από την πλατεία του Αγ.Παντ/να...Είπε το ποίημα,ωραία μέρα,μπουρουμπουρου,γειά σας....

Έχω μια απορία..

Τι έγινε εξαφανίστηκαν όλοι οι <<αγανακτισμένοι>> κάτοικοι,οι ντουντούκες,τα γιαούρτια και τα γιουχαΐσματα στους προδότες 300;;Λύθηκε το πρόβλημά τους;;

ΥΓ Μια προβεβλημένη κάτοικος της περιοχής στα τηλεπαράθυρα πάντως είναι στα ψηφοδέλτια της ΧΑ και συγκατηγορούμενη για μαχαίρωμα 3 μεταναστών....

Μα έχω την εντύπωση πως για να είσαι στα ψηφοδέλτια της Χ.Α. δεν πρέπει να έχεις λευκό ποινικό μητρώο... η εν λόγω πατσαβούρα που αναφέρεις είναι υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας... Έτσι μου έρχεται να δώσω από 10-20 ευρώ σε μερικούς Πακιστανούς να πηγαίνουν ο ένας πίσω από τον άλλο να τους ανοίγει λογαριασμό...αν και δεν το έχει σε τίποτα να σφάξει κανένα και μέσα στην τράπεζα τώρα που το σκέφτομαι...

mats8282
08/06/2012, 23:24
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Επόμενη απορία....Εδώ πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας,ναι ή όχι;;;

http://tvxs.gr/news/binteo/kyniki-paradoxi-nd-sas-bolepsame-tora-boithiste-mas

Τι λέει το στέλεχος της ΝΔ;;;

“Καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που δούλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήρανε συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ… "

kostaspetrou
08/06/2012, 23:28
Λοιπόν να κάνει κόμμα ο Γκλέτσος τώρα! :D

http://www.pinnokio.gr/arthro/AN-HMOYN-STO-STOYNTIO-DE-THA-EBGAINE-ZWNTANOS-O-KASIDIARHS

κάτι έλεγα μέσα για κομπίνες, για διεθνείς τοκογλύφους, για αναδιάταξη δυνάμεων, για ισορροπίες μεταξύ οικονομιών, για υπόγειες παρεμβάσεις στα δρώμενα, για αφανείς πρωταγωνιστές, για χρυσοπληρωμένους απατεώνες, για μαφιόζικες τακτικές. όμως επειδή δεν ξέρω που να τα πω και ποιός να τα πιστέψει, άστα να πάνε στον καιάδα.
Υπάρχουν αυτά που λες.Το θέμα είναι να μη τους διευκολύνεις βγάζοντας τα μάτια μόνος σου,δηλαδή καταστρέφοντας τον εαυτό σου και τη χώρα σου μαλακιζόμενος με πράξεις,σπατάλες και δάνεια του κώλου που δε μπορείς να τα βγάλεις πέρα.
Η σύνοψη:άμα δεν κρατάς πισινή,όταν γίνει η μαλακία φταίς εσύ ΕΦΟΣΟΝ μπορούσες να μην είχες μπλέξει.
Τα χρηματιστηριοχαϊβανοπορσικά μπορούσαν κάλλιστα να μην είχαν μπλέξει.
Απόδειξη ότι πολλοί που κάτι βλέπανε δεν μπλέξανε.
Θα μου πεις τώρα πληρώνουν κι' αυτοί τα κερατιάτικα άλλων.
Συλλογική ευθύνη,καλώς ή κακώς...

kalgeorge
10/06/2012, 22:47
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/stelexos_nd_na_mas_pshfisoyn_aytoi_poy_volepsame.1811357.html

iosif
11/06/2012, 10:30
φανταστειτε τι τραβανε οι δασκαλοι στη σουηδια, τη δανια, τη μεγ.βρετανια. τη νορβηγια, οταν κανουν μαθημα για την ε.ε.
που τους κοιταζουν στα ματια τα παιδια και τους ρωτουν: "και η δανια κυριε, εμεις γιατι δεν ειμαστε στο ευρω?"

nikos_abel
11/06/2012, 11:18
Τελικά θέλετε ευρώπη ή δε θέλετε;

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112879232

BlackAdder
11/06/2012, 12:40
Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ενωμένη ευρώπη...

nikos_abel
11/06/2012, 12:45
Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει ενωμένη ευρώπη...

(και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά φυσικά)

Θέλετε ενωμένη ευρώπη ή δε θέλετε;

mats8282
11/06/2012, 13:34
Με αυτές τις συνθήκες και τους όρους όχι...

iosif
11/06/2012, 13:47
KAI ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ?
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η 'ΕΥΡΩΠΗ' ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ?

Η ΕΝΩΣΗ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΛΑΩΝ Η ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΚΟΥ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΥΡΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΕ?

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΨΕΥΤΙΚΩΝ, Α-ΝΟΗΤΩΝ ΔΙΛΛΗΜΑΤΩΝ ....

Εχετλαίος
11/06/2012, 13:54
Aπλά και ξεκάθαρα.
http://www.youtube.com/watch?v=mOwZwkhFemQ&feature=related

BlackAdder
11/06/2012, 13:58
(και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά φυσικά)

Θέλετε ενωμένη ευρώπη ή δε θέλετε;

Εγώ (προσωπικα) θέλω, πολιτική, οικονομική, κοινωνική.

Εχετλαίος
11/06/2012, 14:05
Θέλετε ενωμένη ευρώπη;

Υπήρξε ποτέ ενωμένη Ευρώπη; Για 6άρι σαζμάν και βάλε την έκοβα και κόβω.

BlackAdder
11/06/2012, 14:12
Νομίζω η ερώτηση αφορά μια πλήρη ένωση και όχι τη τραβεστί ένωση που έχουμε τώρα...

iosif
11/06/2012, 14:24
πως ανδρωθηκε η κουκλουξ κλαν? καταπνιγοντας απεργιες οταν φουντωνε το αριστερο κινημα στις ηπα στις αρχες του 20ου αιωνα

οσον αφορα τα τομαρια:

πως φουντωσαν οι ναζι? χτυπωντας και κυνηγωντας τους σπαρτακιστες

πως ανθισαν οι παρακρατικοι, ο ΙΔΕΑ και τα λοιπα αποβρασματα στην ελλαδα? οταν ανεβαινε η ΕΔΑ.

παντα μα παντα οταν η δεξια δεν μπορουσε και οταν το κεντρο ηταν αδυνατο να αποτελεσει αναχωμα στην αριστερη ή ελευθεριακη στροφη, οργιαζαν οι παρακρατικες ομαδες-που στην ουσια ειναι το βαθυ κρατος.

byron
11/06/2012, 14:56
πως ανδρωθηκε η κουκλουξ κλαν? καταπνιγοντας απεργιες οταν φουντωνε το αριστερο κινημα στις ηπα στις αρχες του 20ου αιωνα

οσον αφορα τα τομαρια:

πως φουντωσαν οι ναζι? χτυπωντας και κυνηγωντας τους σπαρτακιστες

πως ανθισαν οι παρακρατικοι, ο ΙΔΕΑ και τα λοιπα αποβρασματα στην ελλαδα? οταν ανεβαινε η ΕΔΑ.

παντα μα παντα οταν η δεξια δεν μπορουσε και οταν το κεντρο ηταν αδυνατο να αποτελεσει αναχωμα στην αριστερη ή ελευθεριακη στροφη, οργιαζαν οι παρακρατικες ομαδες-που στην ουσια ειναι το βαθυ κρατος.

Ιωσήφ, άσε τις ιστορικές παραπομπές γιατί το χάνεις... :wave2:

iosif
11/06/2012, 19:04
i dont think so

kostaspetrou
11/06/2012, 20:15
Αγόρια όσο ο χρόνος περνάει και φαγωνόμαστε για αριστερά και δεξιά,η Ευρώπη στο τέλος θα μας πει:
"Έλληνες,ούτε αριστερά,ούτε δεξιά...
.........
.
.

..............

.
......

...............
.
.
..............
.
..
............
.
............
τσάααακ στη μέση!"

Το θέμα είναι μας παίρνει να της πούμε και' μεις το ίδιο;

MG-KTiNoS
12/06/2012, 01:47
ξέρεις τι πάει μαζί ή πριν ή μετά..

260814

Φίλε μου –σοβαρά το λέω αυτό- μια φάτσα υπάρχει πια, ΟΠΟΙΟΣ και να κερδίσει.
Μας έχουν κάνει ΜΑΤ και είναι αργά.

Να ξέρεται ότι οι απλοί άνθρωποι όπως εμείς δε χωρίζονται σε αρ. και δεξ.
Μόνο σε καλούς και σε κακούς.
Μην ακούτε τι λένε, μην ακούτε τι ψηφίζουν. Λίγη σημασία έχει.
Κοιτάτε μόνο τη κάνουν στη καθημερινή τους ζωή.
Για τις πολιτικές εξελίξεις δεν θα σας υπολογίσει κανένας.
Ρώσος Αμερικάνος ή Κινέζος
Αυτό είναι το πιο άκυρο ποστ που έχει παίξει ποτέ εδώ μέσα.
λούβια

nikos_abel
12/06/2012, 12:58
Έλα Μπαναγία μου, τι γίνεται πια

http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=203641

mats8282
12/06/2012, 13:02
Άρθρο του Χανιά στις 27 Μαΐου...

http://www.sfedona.gr/2012/05/28/%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CF%81-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B5%CF%89%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%83-2/

Επίσης λέει μίλαγε ως υποψήφιος σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πριν 5 μέρες...

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....

Anty12
12/06/2012, 13:11
Το λοιπόν (μιας και παίζει και η Εθνική σήμερις)......

Φρέσκα κουλούρια απ' την bwin...

ΝΔ 1,5
ΠΑ-ΡΙΖΑ 2,4

'Ασσος τσιμέντο απ΄τους μπουκάδες......πάρτε ανάσα ωρέ Γραικύλοι .....θα το βγάλουμε το καλοκαίρι.......:lol:

Εχετλαίος
12/06/2012, 13:14
πάρτε ανάσα ωρέ Γραικύλοι

Kε Πλεύρη, εσείς;
:confused:

mats8282
12/06/2012, 13:16
Ποιός Πλεύρης,ο πατέρας πάντως είναι πολύ μπροστά :D

http://www.enikos.gr/ekloges-2012/51913,KPleyrhs:_Whfiste_KKE_oxi_XA.html

<<Το μήνυμά του για τις εκλογές και για την Χρυσή Αυγή, έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής, συμβουλεύοντας τους Έλληνες: ''Χίλιες φορές ψηφίστε Παπαρήγα, παρά Μιχαλολιάκο. Μη ψηφίσετε τους τραμπούκους''.

''Αυτή τη στιγμή ο τελικός σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι η δυσφήμηση της ιδεολογίας του εθνικισμού'', ανέφερε ο υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ, συμπληρώνοντας ότι: ''η Χρυσή Αυγή αποτελείται από ιδεολόγους και έναν κύκλο τραμπούκων''.>>

the who
12/06/2012, 13:33
Άρθρο του Χανιά στις 27 Μαΐου...

http://www.sfedona.gr/2012/05/28/%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B1%CF%81-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%88%CE%B5%CF%89%CF%83-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%83-2/

Επίσης λέει μίλαγε ως υποψήφιος σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πριν 5 μέρες...

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....

Αναβυσος η ψυχη του "πρωην" πασοκου συνδικαλιστη.

ggs
12/06/2012, 14:00
Το λοιπόν (μιας και παίζει και η Εθνική σήμερις)......

Φρέσκα κουλούρια απ' την bwin...

ΝΔ 1,5
ΠΑ-ΡΙΖΑ 2,4

'Ασσος τσιμέντο απ΄τους μπουκάδες......πάρτε ανάσα ωρέ Γραικύλοι .....θα το βγάλουμε το καλοκαίρι.......:lol:

:lol:
Ρε , θα το στήσουμε για να στείλουμε τους κουτόφραγκους κουβά και να τους πάρουμε τα φράγκα…

Anty12
12/06/2012, 14:14
Kε Πλεύρη, εσείς;
:confused:

Ο Πλεύρης ξέρει από ιστορία, όσο η γιαγιά μου η κυρά Στεργιανή από Android τηλέφωνα....

Ο πρόεδρας είμαι, κι΄έκλεψα τον επιθετικό προσδιορισμό από εδώ (http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=313421&prid=1846&deid=0) , το οποίον ανάγνωσμα συνιστάται ανεπιφύλακτα.

mats8282
12/06/2012, 14:24
http://www.enikos.gr/society/52095,Banaysh_epi8esh_se_metanastes.html

3 το πρωί στο Πέραμα έγινε καταδρομική,με λοστάρια κλπ,σε σπίτι που μένει,απ'ότι λένε,οικογένεια Αιγυπτίων ψαράδων που έχει 18 χρόνια στην Ελλάδα...Δεν κατάφεραν να μπούνε μέσα στο σπίτι αλλά ένας 24χρονος ατύχησε γιατί κοιμόταν στην ταράτσα και τον βρήκανε..Έσπασαν και το βανάκι τους...

Έχει και φωτογραφία του ανθρώπου που απομόνωσαν στην ταράτσα άσχημα χτυπημένου και πάει για χειρουργείο...Δεν θα την βάλω εδώ...

Anty12
12/06/2012, 14:38
Ρε , θα το στήσουμε για να στείλουμε τους κουτόφραγκους κουβά και να τους πάρουμε τα φράγκα…

Να το παίξουμε ντούμπλα με το .....

Μνημόνιο-Κύπρος : Άσσος στο 1,02.... με κάλυψη χινάρι την Ιταλία, να γενούμε τούμπανοι....?????

ggs
12/06/2012, 14:47
Να το παίξουμε ντούμπλα με το .....

Μνημόνιο-Κύπρος : Άσσος στο 1,02.... με κάλυψη χινάρι την Ιταλία, να γενούμε τούμπανοι....?????

Αλήθεια , αυτούς στο «χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πελαγο …» που έχουν κομμουνιστες στην εξουσία γιατί δεν τους έχουν γυρίσει σε μονολιρα – πεντόλιρα (και πουντα) ???

Μάλλον , γιατί δεν είναι αριστεροί … (όπως λέει και η σ.Γ.Γ. Αλέκα)

sniper
12/06/2012, 14:48
Αλήθεια , αυτούς στο «χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πελαγο …» που έχουν κομμουνιστες στην εξουσία γιατί δεν τους έχουν γυρίσει σε μονολιρα – πεντόλιρα (και πουντα) ???

Μάλλον , γιατί δεν είναι αριστεροί … (όπως λέει και η σ.Γ.Γ. Αλέκα)

E Ναι... Κύπριος κΟμουνιστής είναι σαν σπάταλος Εβραίος..

la_villa
12/06/2012, 14:51

ελα μωρε δεν μπήκε πρώτος στην λίστα και την έκανε.κλασικά πράγματα , στανταρ εκβίασε το κόμμα , το κόμμα δεν συμβιβαστηκε σε πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εβγαλε αυτήν την επιστολή.

το ίδιο έκανε χτες και ένας των ΑΝ.ΕΛ και πήγε στην ΝΔ.Δεν τον έβαλε ο Καμμένος πρώτο και εφυγε.

Καλύτερα, τέτοια παράσιτα να φεύγουν.

ο Χανιάς 2 Μαιου έγραφε
"Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας υπόσχονται ότι από την επομένη των εκλογών θα συνεχίσουν την ίδια ακριβώς πολιτική, για την οποία μάλλιστα είναι και δεσμευμένοι ενυπογράφως, να εφαρμόσουν κατά γράμμα με το δεύτερο μνημόνιο, το οποίο είναι η θανατηφόρα δόση σε ότι έχει απομείνει όρθιο, στην κοινωνία των ερειπίων που διαμόρφωσαν. Προτεραιοτητά τους είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των τοκογλείφων δανειστών και όχι οι ανάγκες της ρημαγμένης κοινωνίας. Οι αμέτρητοι Άκηδες του ΠΑΣΟΚ και οι ομοιοί τους της ΝΔ που πρώτα λεηλάτησαν και μετά διέγραψαν την κοινωνία , έρχονται τώρα και χρησιμοποιώντας τα γνωστά εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα προσπαθούν και πάλι να μας εξαπατήσουν.

Μην τους Φοβάστε αποφασίζουν πάντα χωρίς εμάς, τώρα θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αταλάντευτη θέση συγκρούσθηκε μετωπικά μαζί τους. Αντιστάθηκε στην απάνθρωπη πολιτική τους μέσα στο Κοινοβούλιο αλλά και έξω μαζί με την κοινωνία. Ενίσχυσε και ήταν δίπλα σε κάθε συλλογική και κινηματική δράση και διαμαρτυρία, απέναντι στις πολιτικές που μας καταστρέφουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολλά βήματα μπροστά και μαζί με την μεγάλη προσπάθεια για την ενότητα της Αριστεράς, που είναι κεντρική πολιτική του επιλογή, παρουσιάζει κυβερνητικό πρόγραμμα, παρουσιάζει την πλέον αξιόπιστη πρόταση εξόδου από την κρίση , δίνει ελπίδα στον λαό μας, και μετατρέπει την αριστερά από παραδοσιακή δύναμη διαμαρτυρίας και καταγγελίας, σε αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. ΄Ολα αυτά βέβαια του τα πιστώνει πολύ θετικά η ελληνική κοινωνία, στην οποία είναι διάχυτη πλέον και με αυξητική δυναμική, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Φίλες και φίλοι, μπορούμε μαζί να τους ανατρέψουμε, μπορούμε να ελπίσουμε ξανά, μπορούμε σίγουρα να ζήσουμε και χωρίς αυτούς

2 Μαΐου, 2012
Χανιάς Νίκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κορινθίας"

the who
12/06/2012, 15:27
ελα μωρε δεν μπήκε πρώτος στην λίστα και την έκανε.κλασικά πράγματα , στανταρ εκβίασε το κόμμα , το κόμμα δεν συμβιβαστηκε σε πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και εβγαλε αυτήν την επιστολή.

το ίδιο έκανε χτες και ένας των ΑΝ.ΕΛ και πήγε στην ΝΔ.Δεν τον έβαλε ο Καμμένος πρώτο και εφυγε.

Καλύτερα, τέτοια παράσιτα να φεύγουν.

ο Χανιάς 2 Μαιου έγραφε
"Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας υπόσχονται ότι από την επομένη των εκλογών θα συνεχίσουν την ίδια ακριβώς πολιτική, για την οποία μάλλιστα είναι και δεσμευμένοι ενυπογράφως, να εφαρμόσουν κατά γράμμα με το δεύτερο μνημόνιο, το οποίο είναι η θανατηφόρα δόση σε ότι έχει απομείνει όρθιο, στην κοινωνία των ερειπίων που διαμόρφωσαν. Προτεραιοτητά τους είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών των τοκογλείφων δανειστών και όχι οι ανάγκες της ρημαγμένης κοινωνίας. Οι αμέτρητοι Άκηδες του ΠΑΣΟΚ και οι ομοιοί τους της ΝΔ που πρώτα λεηλάτησαν και μετά διέγραψαν την κοινωνία , έρχονται τώρα και χρησιμοποιώντας τα γνωστά εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα προσπαθούν και πάλι να μας εξαπατήσουν.

Μην τους Φοβάστε αποφασίζουν πάντα χωρίς εμάς, τώρα θα προχωρήσουμε χωρίς αυτούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αταλάντευτη θέση συγκρούσθηκε μετωπικά μαζί τους. Αντιστάθηκε στην απάνθρωπη πολιτική τους μέσα στο Κοινοβούλιο αλλά και έξω μαζί με την κοινωνία. Ενίσχυσε και ήταν δίπλα σε κάθε συλλογική και κινηματική δράση και διαμαρτυρία, απέναντι στις πολιτικές που μας καταστρέφουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολλά βήματα μπροστά και μαζί με την μεγάλη προσπάθεια για την ενότητα της Αριστεράς, που είναι κεντρική πολιτική του επιλογή, παρουσιάζει κυβερνητικό πρόγραμμα, παρουσιάζει την πλέον αξιόπιστη πρόταση εξόδου από την κρίση , δίνει ελπίδα στον λαό μας, και μετατρέπει την αριστερά από παραδοσιακή δύναμη διαμαρτυρίας και καταγγελίας, σε αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. ΄Ολα αυτά βέβαια του τα πιστώνει πολύ θετικά η ελληνική κοινωνία, στην οποία είναι διάχυτη πλέον και με αυξητική δυναμική, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Φίλες και φίλοι, μπορούμε μαζί να τους ανατρέψουμε, μπορούμε να ελπίσουμε ξανά, μπορούμε σίγουρα να ζήσουμε και χωρίς αυτούς

2 Μαΐου, 2012
Χανιάς Νίκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κορινθίας"

Πιο επικαιρο απο ποτε.http://www.youtube.com/watch?v=VVjRyxjTaHM

mats8282
12/06/2012, 15:56
ο Χανιάς 2 Μαιου έγραφε

Ποιές 2 Μαΐου,την προηγούμενη Τετάρτη ήταν κεντρικός ομιλητής του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση.Την Πέμπτη το μεσημέρι έστειλε την επιστολή...

AUFGEBRACHT
12/06/2012, 17:00

ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Ρωτήστε κι εμάς για το "στέλεχος" του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που τον ξέρουμε... Βαμμένος ΠΑΣΟΚος, όταν ήταν στέλεχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σκοτωνόταν για το ΠΑΣΟΚ και ο αγώνας δεν είχε ταπεινά ελατήρια, καθώς ζητούσε για αντάλλαγμα -ή μάλλον εποφθαλμιούσε- ανώτατη θέση στη βαθμίδα του Π.Σ. Οι πράσινοι σύντροφοι όμως τον άδειασαν και όχι μόνο δέν πήρε προαγωγή και βαθμό αλλά τον αποστράτευσαν και ο πάλαι ποτέ πράσινος άδολος συνδικαλιστής εν μια νυχτί σύμπλευσε με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πικραμένος από το γράψιμο χωρίς τάκτ των πρασινοφρουρών. Μέχρι προχτές γύρναγε σε γνωστούς και ζήταγε στήριξη και ψήφο και σήμερα το πρωί ανακάλυψε μόλις ξύπνησε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα καταστρέψει τη χώρα. Συνάδελφος από τη δουλειά που είναι οικογενειακός του φίλος, μόλις άκουσε την είδηση ξέσπασε σε γέλια και μου είπε επί λέξει "θα τον πάρω τηλέφωνο το μαλάκα να σπάσω πλάκα μαζί του, πρίν λίγες μέρες είχε έρθει και μας μοίραζε πάλι ψηφοδέλτια σταυρωμένα στο σπίτι". Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση εάν η όψιμη μεταστροφή του πρώην πράσινου, τέως κεντροαριστερού συνδικαλιστή, εξαργυρωθεί με μια καλή θέση, άλλωστε τα γαλάζια μπορεί να του πάνε καλύτερα σαν χρώμα ;)

AUFGEBRACHT
12/06/2012, 17:05
http://www.enikos.gr/society/52095,Banaysh_epi8esh_se_metanastes.html

3 το πρωί στο Πέραμα έγινε καταδρομική,με λοστάρια κλπ,σε σπίτι που μένει,απ'ότι λένε,οικογένεια Αιγυπτίων ψαράδων που έχει 18 χρόνια στην Ελλάδα...Δεν κατάφεραν να μπούνε μέσα στο σπίτι αλλά ένας 24χρονος ατύχησε γιατί κοιμόταν στην ταράτσα και τον βρήκανε..Έσπασαν και το βανάκι τους...

Έχει και φωτογραφία του ανθρώπου που απομόνωσαν στην ταράτσα άσχημα χτυπημένου και πάει για χειρουργείο...Δεν θα την βάλω εδώ...

Ο κουμπάρος του αδερφού μου δουλεύει στο ληξιαρχείο επαρχιακής πόλης, όχι μακρυά από Αθήνα. Πρίν λίγο καιρό ο ληξίαρχος κατέγραψε τον τρίτο σφαγμένο Πακιστανό αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον οποίο τακτοποίησαν τα δραστήρια παλληκάρια με τα μαύρα ρούχα και τα αρχαιοελληνικά γράμματα από τον τοπικό πυρήνα της Χ.Α. 3ος νεκρός χωρίς να έχει ακουστεί τίποτα ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια στους 441.018 Έλληνες που απέδειξαν ότι η μαλακία σε αυτό τον τόπο είναι όχι απλά εθνικό σπόρ αλλά τρόπος ζωής και κουλτούρας...

kostas777
12/06/2012, 18:56
Το θέμα είναι μας παίρνει να της πούμε και' μεις το ίδιο;

ποιά ευρώπη; αν θέλουμε ευρώπη όπως τη νομίζαμε, τότε τα κράτη μέλη πρέπει να ενωθούν κυρίως πολιτικά. χωρίς αριστερούς, δεξιούς, επιθετικούς, αμυντικούς και τερματοφύλακες. αλλιώς επιτρέπουμε οικειοθελώς το να είμαστε μέρος της ενδοχώρας της Γερμανίας (μπορούμε εδώ και πάνω από 10 χρόνια τώρα να θεωρούμε τη Μέρκελ και την όποια Μέρκελ «αφεντικό» μας). ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λένε προφανώς μπαρούφες και γελοιοποιούνται καθημερινώς (αρκεί να ανοίξουν το στόμα τους, ό,τι και να πουν), ο δε σύρριζα είναι για γέλια και το ΚΚΕ συνεχίζει να μαλακίζεται με μεγαλύτερη μανία.

τώρα εμείς ως έλληνες έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε το σύστημα (ίσως μη εκλέγοντας πάλι αυτοδύναμη κυβέρνηση). το σκηνικό στην ελλάδα ήταν πάντα διχασμένο και όλες οι αλλαγές στο πολιτικοοικονομικό σκηνικό έγιναν δια πυρός και σιδήρου. το ίδιο πρόκειται να γίνει και τώρα.

είναι και αυτοί που λένε ότι «πρέπει να ισοπεδωθούν όλα και να ανοικοδομηθούν από την αρχή» και για τον λόγο αυτό ψηφίζουν χρυσή αυγή. είναι σαν να βλέπουν το «άγιο» όρος και τον εφραίμ και να γίνονται εκ πεποιθήσεως σατανιστές για να πάνε κόντρα. (ισοδυναμεί με λοβοτομή)

οπότε τι μας παίρνει να κάνουμε, Κώστα; σοβαρός άνθρωπος που να έχει ασχοληθεί με την πολιτική δεν έχει υπάρξει. αν δεν καταργηθεί η «πολιτική» με ό,τι αυτό συνεπάγεται, θα βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους με τα σάπια μυαλά να μας λένε παραμύθια της χαλιμάς προσπαθώντας να μας πείσουν.

έχετε προσέξει πως προσπαθούν οι πάντες να μας πείσουν; γιατί κάποιος που λέει αλήθεια χρειάζεται τόση προσπάθεια για να πείσει; τι χρειάζεται η διαφήμιση, η προπαγάνδα (επικοινωνιακή τακτική τη λένε), η δημαγωγία και η συκοφάντηση; πρόκειται για πόλεμο μεταξύ εταιρειών ουσιαστικά.

αυτούς τους ανθρώπους, ειδικά Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο (μόνο ελάχιστοι εξαιρούμενοι) δεν θα τους προσελάμβανα ούτε για να μου σκουπίσουν τη μηχανή με ένα πανί μετά το πλύσιμο, τι να τους ψηφίσω, να κάνουν τι; να «επαναδιαπραγματευτούν» το δάνειο;

το μνημόνιο λένε συνέχεια, το μνημόνιο, ναι στο μνημόνιο, όχι στο μνημόνιο, αλλαγή στο μνημόνιο, κατάργηση στο μνημόνιο. για το δάνειο μιλάμε ρε! μνημόνιο = δάνειο. δεν θέλουμε μνημόνιο; άρα δεν θέλουμε δάνειο. άρα κάνουμε παύση πληρωμών και αρνούμαστε τα χρέη μας. άρα πρέπει να μεταβούμε σε άλλο νόμισμα. τι μαλακίες ακούμε κάθε μέρα δεν περιγράφονται..

el_hymador
12/06/2012, 18:58
Σημερα δηλωσαν στη δουλεια της κοπελιας μου οτι σε περιπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ η εταιρεια θα μετακομισει στην Αγγλια... και οταν λεμε εταιρεια μιλαμε για μια που ειναι υπο την σκεπη ενος κολασσαιου ομιλου, ο οποιος ανηκει σε εναν τυπο πολυ γνωστο, που δεν ξερει τι εχει...

nikos_abel
12/06/2012, 19:06
Σημερα δηλωσαν στη δουλεια της κοπελιας μου οτι σε περιπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ η εταιρεια θα μετακομισει στην Αγγλια... και οταν λεμε εταιρεια μιλαμε για μια που ειναι υπο την σκεπη ενος κολασσαιου ομιλου, ο οποιος ανηκει σε εναν τυπο πολυ γνωστο, που δεν ξερει τι εχει...

Σε διακόσες εταιρίες το λένε αυτό γαι να ψήσουνε το κοσμάκη.

Θα δούμε.

nikos_abel
12/06/2012, 19:08
ποιά ευρώπη;...
...τι μαλακίες ακούμε κάθε μέρα δεν περιγράφονται..

Άσε μας ρε Κωστάκη κα έχουμε φάει 2 ευρωπαϊκά γκολ και ένα που βάλαμε μας το ακυρώσανε.....

για σκέψεις είμαστε τώρα :lol:

el_hymador
12/06/2012, 19:12
Σε διακόσες εταιρίες το λένε αυτό γαι να ψήσουνε το κοσμάκη.

Θα δούμε.

ε ναι, μ@λ@κες ειναι; μια χαρα περνανε στο γκρετσια οπου κανεις δεν τους ελεγχει....

kalgeorge
12/06/2012, 20:08

sta arx.....sou re.....kalokairaki kai oli mera praxilio....:a25:

:(

DrBig
12/06/2012, 20:51

Read:
'Μαγκες, μη ψηφισετε Συριζα γιατι θας σας γ@μησω!'

el_hymador
12/06/2012, 21:37
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomika/resths_den_tha_me_forologhseis_vres_me.1813907.html

Ok, ειναι ειλικρινης τουλαχιστον...

Οι εφοπλιστες... αυτη η κορωνιδα του ελληνικου πληθυσμου, αυτοι οι μεγαλοι ευεργετες του εθνους....

el_hymador
12/06/2012, 21:46
sta arx.....sou re.....kalokairaki kai oli mera praxilio....:a25:

:(

Nαι ναι, george... πως το θελεις; Τεσπα απο κοντα θα τα πουμε...

kalgeorge
12/06/2012, 22:50
Nαι ναι, george... πως το θελεις; Τεσπα απο κοντα θα τα πουμε...

entaxei oli mera mazi xwrafi tote :D

c u soon

vaska
12/06/2012, 22:53
Τελικά ο Τσίπρας (που αρκετοί δεν του το είχαν) έχει κάνει πολλούς να βλέπουν εφιάλτες και να χάσουν τον ύπνο τους. Μακάρι να βοηθηθεί όσο πρέπει από τους ψηφοφόρους ώστε να έχει δύναμη να κάνει τα όσα έχει εξαγγείλει.
Αν τελικά τα καταφέρει και προχωρήσει και σε αναθεώρηση συντάγματος εκεί να δεις γλέντια.

la_villa
12/06/2012, 23:06

ναι...και τι μισθολογικό κόστος και λειτουργικά έξοδα, περα απο φορολογία, θα έχει εκέι?

la_villa
12/06/2012, 23:09
πάντως αν ξεκινήσει με τα του οίκου τους όπως δεσμεύτηκε σήμερα

θα είναι πρώτος μαγκας και μετά πιστεύω ο λαός θα τον στηρίξει στον πόλεμο με τα καθε λογής συμφέροντα....γιατι ο κόσμος θα αποκτήσει εμπιστοσύνη

SVX
12/06/2012, 23:12
entaxei oli mera mazi xwrafi tote :D

c u soon

παλι εμφυλιο θα εχουμε...... θα μαλωνουν οι μισοι με το σφυρι τους αλλους μισους που προλαβαν το δρεπανι..........

kostaspetrou
12/06/2012, 23:49
Μέχρι στιγμής πάντως έχει κάνει πολλές κωλοτούμπες και υποσχέθηκε πράγματα που απλά δε μπορεί να τα κάνει(μισθοί κλπ).
Οπότε πάει φιρί φιρί να γίνει χειρότερος απ'τον "λεφτά υπάρχουν".
Τα περί οικογενειών μεταναστών ασχολίαστο...

ΥΓ:Ρε σεις που πάει το ποστ για τους εφοπλιστές;

la_villa
12/06/2012, 23:59
τα περί οικογενειών μεταναστών ελπίζω να το γνωρίζεις ότι είναι ΗΔΗ ψηφισμένο απο τον Καραμανλή απο το 2005 (νομος 3386 αν το θυμάμαι καλα,σήμερα το διάβασα).....

και χτες ο Καμμένος είπε σχεδόν τα ίδια με τον τσίπρα....

kostaspetrou
13/06/2012, 00:07
ποιά ευρώπη;
Εννοούσα αν μας παίρνει να πούμε το ίδιο "τσακ στη μέση" στην Ευρώπη όπως είναι τώρα,όχι όπως θα θέλαμε να'ναι.

αν θέλουμε ευρώπη όπως τη νομίζαμε, τότε τα κράτη μέλη πρέπει να ενωθούν κυρίως πολιτικά. χωρίς αριστερούς, δεξιούς, επιθετικούς, αμυντικούς και τερματοφύλακες. αλλιώς επιτρέπουμε οικειοθελώς το να είμαστε μέρος της ενδοχώρας της Γερμανίας (μπορούμε εδώ και πάνω από 10 χρόνια τώρα να θεωρούμε τη Μέρκελ και την όποια Μέρκελ «αφεντικό» μας). ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λένε προφανώς μπαρούφες και γελοιοποιούνται καθημερινώς (αρκεί να ανοίξουν το στόμα τους, ό,τι και να πουν), ο δε σύρριζα είναι για γέλια και το ΚΚΕ συνεχίζει να μαλακίζεται με μεγαλύτερη μανία.

τώρα εμείς ως έλληνες έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε το σύστημα (ίσως μη εκλέγοντας πάλι αυτοδύναμη κυβέρνηση). το σκηνικό στην ελλάδα ήταν πάντα διχασμένο και όλες οι αλλαγές στο πολιτικοοικονομικό σκηνικό έγιναν δια πυρός και σιδήρου. το ίδιο πρόκειται να γίνει και τώρα.
Συμφωνώ 100%.

είναι και αυτοί που λένε ότι «πρέπει να ισοπεδωθούν όλα και να ανοικοδομηθούν από την αρχή» και για τον λόγο αυτό ψηφίζουν χρυσή αυγή. είναι σαν να βλέπουν το «άγιο» όρος και τον εφραίμ και να γίνονται εκ πεποιθήσεως σατανιστές για να πάνε κόντρα. (ισοδυναμεί με λοβοτομή)
Νομίζω ότι Χρυσή αυγή ψηφίζουν όχι επειδή θέλουν φτου κι απ' την αρχή,αλλά επειδή:
α)έχουν πάρει ανάποδες απ' την ατιμωρησία και λειτουργούν με το θυμικό.
β)είναι σε περιοχές όπου όντως υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας λόγω λαθρομεταναστών.
γ)είναι στουρνάρια και δεν καταλαβαίνουν ότι η τυφλή βία δεν είναι υποκατάστατο σκληρότερης αστυνόμευσης.
Οι κατά συνείδηση εθνικοσοσιαλιστές είναι αμελητέο ποσοστό,όπως ήταν παλιότερα δηλαδή.

έχετε προσέξει πως προσπαθούν οι πάντες να μας πείσουν; γιατί κάποιος που λέει αλήθεια χρειάζεται τόση προσπάθεια για να πείσει; τι χρειάζεται η διαφήμιση, η προπαγάνδα (επικοινωνιακή τακτική τη λένε), η δημαγωγία και η συκοφάντηση; πρόκειται για πόλεμο μεταξύ εταιρειών ουσιαστικά.
Κοίτα,κακά τα ψέμματα,όταν ο λαός έχει απογοητευτεί είναι πολύ δύσπιστος οπότε χρειάζεσαι όντως μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσεις.
Κοινώς ιδρώνεις για να δείξεις ότι δεν είσ' ελέφαντας,απλά επειδή οι παλιότεροι αποδείχθηκαν Dumbo... :)

οπότε τι μας παίρνει να κάνουμε, Κώστα; σοβαρός άνθρωπος που να έχει ασχοληθεί με την πολιτική δεν έχει υπάρξει. αν δεν καταργηθεί η «πολιτική» με ό,τι αυτό συνεπάγεται, θα βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους με τα σάπια μυαλά να μας λένε παραμύθια της χαλιμάς προσπαθώντας να μας πείσουν.
Αν και φύσει αισιόδοξος ομολογώ ότι δε τα βλέπω ρόδινα...
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ετοιμαστούμε για συχνές εκλογές και δύσκολες μέρες.
Μόνο έτσι θα καταργηθεί η "πολιτική" όπως λες και αυτοί που θ'ασχολούνται θα'ναι περισσότερο πατριώτες απ' τους σημερινούς.
Μόνο έτσι επίσης θα βάλουμε μυαλό σα λαός γιατί καταντήσαμε καραγκιόζηδες και δε μας εμπιστεύεται κανείς...

αυτούς τους ανθρώπους, ειδικά Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλο (μόνο ελάχιστοι εξαιρούμενοι) δεν θα τους προσελάμβανα ούτε για να μου σκουπίσουν τη μηχανή με ένα πανί μετά το πλύσιμο, τι να τους ψηφίσω, να κάνουν τι; να «επαναδιαπραγματευτούν» το δάνειο;

το μνημόνιο λένε συνέχεια, το μνημόνιο, ναι στο μνημόνιο, όχι στο μνημόνιο, αλλαγή στο μνημόνιο, κατάργηση στο μνημόνιο. για το δάνειο μιλάμε ρε! μνημόνιο = δάνειο. δεν θέλουμε μνημόνιο; άρα δεν θέλουμε δάνειο. άρα κάνουμε παύση πληρωμών και αρνούμαστε τα χρέη μας. άρα πρέπει να μεταβούμε σε άλλο νόμισμα. τι μαλακίες ακούμε κάθε μέρα δεν περιγράφονται..
Σωστός!

Cpt. Haddock
13/06/2012, 07:59
πάντως αν ξεκινήσει με τα του οίκου τους όπως δεσμεύτηκε σήμερα

θα είναι πρώτος μαγκας και μετά πιστεύω ο λαός θα τον στηρίξει στον πόλεμο με τα καθε λογής συμφέροντα....γιατι ο κόσμος θα αποκτήσει εμπιστοσύνη

Στα οποία συμφέροντα θα αποδώσουμε το γεγονός οτι μας πολεμουν και δεν καταφερνουμε να κανουμε όσα υποσχεθηκαμε... Παλια και δοκιμασμένη συνταγη. :smokin:

Anty12
13/06/2012, 08:45
Ρε άμα σας λέω εγώ "μετανοείτε...."

".....Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών δείχνουν ότι τα καθαρά έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού ήταν κατά 931 εκατ. ευρώ χαμηλότερα. Απόκλιση 666 εκατ. ευρώ εμφανίζεται στα φορολογικά έσοδα..."

Από εδώ (http://www.capital.gr/News.asp?id=1527056)

ggs
13/06/2012, 09:27
Ρε άμα σας λέω εγώ "μετανοείτε...."

".....Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών δείχνουν ότι τα καθαρά έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού ήταν κατά 931 εκατ. ευρώ χαμηλότερα. Απόκλιση 666 εκατ. ευρώ εμφανίζεται στα φορολογικά έσοδα..."

Από εδώ (http://www.capital.gr/News.asp?id=1527056)

:sick:

ΤΩΡΑ εξηγούνται ΟΛΑ !!!!
Και έλεγα τι μου θυμίζει η παρακάτω φωτογραφία του Τσίπρα από τα παιδικά του χρόνια…
:eyepop:

261227

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ !!!!

:priest:

nikos_abel
13/06/2012, 11:48
Βρε βρε βρε...

Η Ευρώπη είναι έτοιμη να χαλαρώσει τη λιτότητα (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=462075)

alex14
13/06/2012, 11:57
Βρε βρε βρε...

Η Ευρώπη είναι έτοιμη να χαλαρώσει τη λιτότητα (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=462075)

Π@π@ρια. Απλως θελουν να σπρωξουν τα προβατα στο μαντρι. Μετα το αρμεγμα θα συνεχιστει κανονικα

sniper
13/06/2012, 12:00
Στα οποία συμφέροντα θα αποδώσουμε το γεγονός οτι μας πολεμουν και δεν καταφερνουμε να κανουμε όσα υποσχεθηκαμε... Παλια και δοκιμασμένη συνταγη. :smokin:

Μπα... η δοκιμασμένη συνταγή είναι άλλη (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231200253)

mats8282
13/06/2012, 12:30
Και γίνεται χαμός,έχουν εξαφανιστεί πολλά φωτοβολταϊκά από τέτοια <<πάρκα>>...

Anastassios
13/06/2012, 12:34
Παρακολουθώ την συζήτηση εδώ και μέρες και σκέφτηκα να θέσω τις απόψεις μου.

Είμαι 38 χρονών, πιστεύω λοιπόν ότι όλοι σας εδώ είστε πάνω-κάτω στην ηλικία μου οι μικρότεροι. Άντε και λίγο μεγαλύτεροι. Το μόνο λοιπόν που έχουμε ζήσει όλοι μας είναι οι κυβερνήσεις από το '74 και μετά. Τελειώσαμε σχολείο, σπουδές κτλ. Και από τότε όλοι δουλεύουμε για να μπορέσουμε να ζήσουμε.

Από το παραπάνω προκύπτουν τα εξής:

1ον. Δεν έχουμε συνεισφέρει, η τέλος πάντων δεν φέρουμε ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Σε αντίθεση με τους σημερινούς 50άρηδες και άνω. Σίγουρα "Δεν τα φάγαμε μαζί!"

2ον. Θέλουμε όλοι ακριβώς τα ίδια πράγματα, έστω και αν τα εκφράζουμε από διαφορετικές τοποθετήσεις. (Αριστερά, δεξιά κτλ.)

Τα πράγματα που όλοι λοιπόν ανεξαιρέτως (φαντάζομαι) θέλουμε είναι τα εξής: Ασφάλεια (φυσική, οικονομική, κτλ). Εργασία με προοπτικές και ανταμοιβή για αυτήν την εργασία ανάλογα με την δουλεία που προσφέρουμε. Και τέλος κάποια προοπτική για το μέλλον. Τι έχουμε από αυτά τα τρία; στις περισσότερες περιπτώσεις κανένα από τα τρία. Οπότε προκύπτουν δύο ερωτήματα. Ποιος μας τα στέρησε και πώς μπορούμε να τα διασφαλίσουμε ξανά.

Και εδώ το χάνουμε και ο καθένας λέει τα δικά του και δεν βγαίνει άκρη. Τελικά όμως είναι σημαντικό να δούμε ότι όλοι μας θέλουμε τα ίδια. (Αν οι διάφοροι της Χ.Α. κτλ, έχουν άλλα Θέλω όπως πχ διάλυση των πάντων, πρόβλημα τους, δεν νομίζω ότι εκφράζουν την πλειοψηφία.)

Οι προσωπικές μου απόψεις είναι οι εξής.

Τα Λεφτά τα Φάγαμε! Τα χρωστάμε, (ως σύνολο, ως Έλληνες). Οπότε κάποιοι τρόποι/όροι (μνημόνιο) για το πώς θα τα επιστρέψουμε είναι απαραίτητοι. Το αν από εκεί και πέρα είχαμε πολιτικούς με @ρχίδι@ και ήξεραν τον Όρο "εξωτερική πολιτική" θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε έτσι ώστε η κατάσταση να μην είναι δυσβάσταχτη. Στην τελική όμως εμείς πήγαμε στους τοκογλύφους και δανειστήκαμε. Ας προσέχαμε.

Τώρα από εκεί και πέρα μέσα στην χώρα ας βρούμε ποιοι είναι αυτοί που δημιούργησαν την σημερινή κατάσταση (hint: τους ξέρουμε) και ας τους κατασχέσουμε ολόκληρη την περιουσία που έφτιαξαν τα τελευταία 30 χρόνια. Ούτε πυροβολισμούς, ούτε εξορίες, ούτε τακτικές Χ.Α. Βάλτε τους να ζήσουνε με τον βασικό μισθό, να δούμε θα τους αρέσει;

Είναι δυνατόν να μας βγάλουν από τα χρέη αυτοί που τα δημιούργησαν; αδύνατο.

Το κακό όμως είναι πως βρέθηκαν ξαφνικά κάποιοι μεσσίες που παίζουν με τον πόνο του κοσμάκη. Μην τον πιστεύετε ρε παιδιά τον Τσίπρα, μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί. Έχει μαζέψει όλο το επιτελείο του Άκη και υπόσχεται πράγματα που δεν δυνατόν να προσφέρει. Το να πληρώσουμε τα χρέη που μας φόρτωσαν οι προηγούμενοι είναι η μόνη λύση. Καταλαβαίνετε τι θα πει επιστροφή στην δραχμή;

Είναι απλό. Δεν παράγουμε αρκετά για να τραφούμε όλοι. Θα αρχίσει ο κόσμος να πεθαίνει στους δρόμους από την πείνα. Θα είναι THE END. Όσοι προλάβουν θα φύγουν και οι υπόλοιποι η θα σφαχτούν μεταξύ τους για την εξουσία (όπως κάνουμε πάντα) η θα τους φάνε από έξω. Τέλος πάντων όταν θα καταλαγιάσει η σκόνη θα έχει περάσει η γενιά μας. Θα ξαναδούν ελευθερία όσων τα εγγόνια έχουν επιζήσει.

Μπορεί οι εικόνες που χρησιμοποιώ να μοιάζουν σαν ρητορεία από τα αστεία μικρά κανάλια στην tv. Αλλά το πιστεύω, δυστυχώς.
Το κακό είναι δυστυχώς ότι δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στην πολιτική. Κανείς δεν ξέρει τι να ψηφίσει την Κυριακή και δικαίως. Τι να ψηφίσεις; Τους κλέφτες που τα φάγανε; Τον Σύριζα που μας περνάει για ηλίθιους και μας υπόσχεται ουτοπίες; Ποιον; Ποιος από όλους αυτούς δεν είναι μέχρι το κόκαλο διεφθαρμένος;

Εγώ πάντως μεταξύ ΔΞ και Κουβέλη αμφιταλαντεύομαι. Τουλάχιστον δεν είναι αποδεδειγμένα απατεώνες και οι προτάσεις τους δεν θα φέρουν το Χάος.

ΥΓ. Ρε παιδιά σε τι κοινωνία ζούμε; Δεν μπορώ να χωνέψω την κα Ντόρα Μητσοτάκη, πήρε πόσο % στις εκλογές; 1%; 2%; και ξαφνικά τσουπ! Στο επικρατείας της ΝΔ. δηλαδή πολύ πιθανό στην αυριανή κυβέρνηση. Αν δεν είναι αυτό δικτατορία τι είναι; Πως το λένε κυρά μου δεν σε θέλουμε, δεν είδες; δεν σε ψήφισε ούτε η μάνα σου. Άντε, σπιτάκι σου… Στου κουφού την πόρτα… Δημοκρατία σου λέει μετά…

nikos_abel
13/06/2012, 13:09
Ο Κουβέλης διπλαρώνεται από το ΠΑΣΟΚ, η δε ΔΞ μάντεψε με ποιον θα συνεργαστεί αν χρειαστεί βοήθεια....

Αν απορρίπτεις το ΣΥΡΙΖΑ, πάνε ψήφισε ΠΕΙΡΑΤΕΣ (δεν το λέω για πλάκα) ή ΚΚΕ (ούτε αυτό).

ggs
13/06/2012, 13:13
Ο Κουβέλης διπλαρώνεται από το ΠΑΣΟΚ, η δε ΔΞ μάντεψε με ποιον θα συνεργαστεί αν χρειαστεί βοήθεια....

Αν απορρίπτεις το ΣΥΡΙΖΑ, πάνε ψήφισε ΠΕΙΡΑΤΕΣ (δεν το λέω για πλάκα) ή ΚΚΕ (ούτε αυτό).

Μα , αφού λέει ο άνθρωπος ότι θέλει να ψηφίσει κάτι έντιμο που οι προτάσεις του δεν θα φέρουν το χάος….
:whiteflag:

Gia
13/06/2012, 13:37
re anastassios mou kanei entypwsh dhladh o syriza apo pou einai apodedeigmena apatewnas? dhaldh o syriza einai kai o koubelhs den einai?
apo thn poly thleorash o perissoteros kosmos ta exei xasei..eisai metaksy tzhmerou kai koubelh? den se katalabainv re filos..dhladh ti eidous politikh epi8ymeis? fileleu8erh me oligh apo aristera?
den ftaime les gia thn shmerinh katastash alla apo katw les oti ta lefta ta fagame!! ara mallon ftaime...
dystyxws trikymia en kraniw..

Anastassios
13/06/2012, 13:39
Δεν θα ψήφιζα ποτέ "πειρατές" από το όνομα και μόνο. Όσο για το ΚΚΕ τι να πώ; Αυτοί δεν θέλουν να έχουν σχέση με πολιτική (ουσιαστικά) παίρνουν τα εκατομμυριάκια τους από το κράτος και τα έσωδα του "Γερμανού", (το κατάστημα ντε, δικό τους είναι...) και στέλνουν τα παιδάκια τους σε ιδιωτικά σχολεία. Αναμασάνε συνέχεια τις ίδιες απόψεις εδώ και 50 χρόνια. Φαντάζεσαι να γίνουν εξουσία και να πρέπει να κάνουν και κάτι... θα τρελαθούν! Μια χαρά έχουν βολευτεί

nikos_abel
13/06/2012, 13:40
Μα , αφού λέει ο άνθρωπος ότι θέλει να ψηφίσει κάτι έντιμο που οι προτάσεις του δεν θα φέρουν το χάος….
:whiteflag:

Καποδίστρια.....

ggs
13/06/2012, 13:43
Καποδίστρια.....

:uplate:

ζεί ??? μούφα η δολοφονία ?

nikos_abel
13/06/2012, 13:45
:uplate:

ζεί ??? μούφα η δολοφονία ?

Ή Νεντ Σταρκ

ggs
13/06/2012, 13:52
Ή Νεντ Σταρκ

Εντάξει , αλλά δεν είναι ΕΛΛΗΝ…

Εμείς θέλουμε κάποιον ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ναουμ….

(το ότι δεν έχει το νέο φόρουμ γραμματοσειρά με αρχαϊκή γραφη το θεωρώ τουλάχιστον ύποπτο….)

:hmm:

el_hymador
13/06/2012, 13:56

Είμαι 38 χρονών, πιστεύω λοιπόν ότι όλοι σας εδώ είστε πάνω-κάτω στην ηλικία μου οι μικρότεροι. Άντε και λίγο μεγαλύτεροι. Το μόνο λοιπόν που έχουμε ζήσει όλοι μας είναι οι κυβερνήσεις από το '74 και μετά. Τελειώσαμε σχολείο, σπουδές κτλ. Και από τότε όλοι δουλεύουμε για να μπορέσουμε να ζήσουμε.

.....

ΥΓ. Ρε παιδιά σε τι κοινωνία ζούμε; Δεν μπορώ να χωνέψω την κα Ντόρα Μητσοτάκη, πήρε πόσο % στις εκλογές; 1%; 2%; και ξαφνικά τσουπ! Στο επικρατείας της ΝΔ. δηλαδή πολύ πιθανό στην αυριανή κυβέρνηση. Αν δεν είναι αυτό δικτατορία τι είναι; Πως το λένε κυρά μου δεν σε θέλουμε, δεν είδες; δεν σε ψήφισε ούτε η μάνα σου. Άντε, σπιτάκι σου… Στου κουφού την πόρτα… Δημοκρατία σου λέει μετά…

Συμφωνώ με τα περισσότερα απ΄όσα γράφεις, εκτός από τις αιτίες που μας οδήγησαν εδώ. Ναι, η διαφθορά ήταν κυρίαρχη παντού, σε οποιαδήποτε κοινωνική και πολιτική έκφανση στην Ελλάδα. Ναι, φάγαν πολλοί με χρυσά κουτάλια. Ναι φέρουν ένα μερίδιο ευθύνης όσοι δεν έφαγαν γιατί γνώριζαν αλλά σιωπούσαν. Όχι δεν θα πληρώσουν αυτοί για την κρίση, ήδη έχουν υποστεί πάρα πολλά. Γιατί η κρίση δεν είναι αποτέλεσμα της διαφθοράς και της σπατάλησης δημοσίου χρήματος όσο και αν σου ακούγεται περίεργο. Η Ελλάδα από την εποχή του Α. Παπανδρεόυ (ο πρωτός διδάξας!!!) δανειζόταν απ΄έξω, στην συνέχεια καταχραζόταν και μετά ξαναδανειζόταν κ.ο.κ. Θα έπρεπε να είχαμε πτωχεύσει από το 1984 αλλά δεν... και οι απ΄έξω γνωρίζαν πολύ καλά, αλλά τότε δεν τους ενδιέφερε ο νότος ως πεδίο επενδύσεων και οικονομικής ανάπτυξης. Ανεχόντουσαν την κακοδιαχείριση, έκαναν τα στραβά μάτια και μας έχωναν κανά πρόστιμό έτσι για να λένε ότι ασκούν έλεγχο. Αν ο σημίτης -και καλά- κατάφερε να ξεγελάσει τους εταίρους μας με τα πλασματικά στοιχεία που παρουσιάσε προκειμένου να ενταχθούμε στη νομισματική ένωση, τότε sorry κιόλας, μακρυά απο την Ευρώπη και το Ευρώ, οι τύποι είναι απίστευτα μ@λ@κες... έλα όμως που δεν ήταν έτσι...

Η κρίση στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα παγκόσμιων οικονομικών συγκυριών οι οποίες μετουσιώθηκαν στην Ευρώπη σε αυτό που συμβαίνει σήμερα. Είναι κυρίως τραπεζοπιστωτική κρίση και την πατήσανε (οι ελληνικές τράπεζες) καθότι φορτώθηκαν όλα τα σκουπίδια της αγοράς. Βάλε στην εξίσωση και το ότι δεν είμασταν και αυτό που λέμε οικονομικα εύρωστο κράτος, ότι είχαμε μηδενική παραγωγή και να το αποτέλεσμα. Έτσι είναι αυτά, στη φουρτούνα τα καρυδότσουφλα τραμπαλίζουν περισσότερο και ενιότε βυθίζονται κιόλας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι πέραν από εμάς που είμασταν ο οπιο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης, υπάρχουν και άλλες χώρες οι οποίες παρουσιάζουν και αυτές τεράστια προβλήματα και είναι έτοιμες να μας κάνουν παρέα στον πάτο. Αυτές οι χώρες πάντως δεν είχαν σε καμμία περίπτωση το βαθμό διαφθοράς που παρουσιάζε η Ελλάδα, ούτε και ιστορικό κακαοδιαχείρισης των χρημάτων. Άρα πως διάολο βρέθηκαν στην ίδια περίπου κατάσταση με εμάς; Μήπως τελικά πρέπει α αναζητηθούν αλλού τα αίτια;

Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε λέξη από τα συνομωσιολογικά σενάρια που εφευρίσκουν κάποιοι για να αυνανίζονται ως υπερήφανοι έλληνες. Δεν υπάρχει κανένας πίσω από αυτό, δεν είναι οι στοές των εβραιομασσόνων που αποφάσισαν να μας πτωχεύσουν. Η παγκόσμια αγορά, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, λογίζει τα πάντα, τα πάντα όμως, ως προϊόντα. Όταν λοιπόν μια σειρά προϊόντων, ας πούμε ο ευρωπαϊκός νότος και κάποια περιφερειακά κράτη της Ευρώπης όπως Ιρλανδία και Ισλανδία, έχουν προοπτικές να εξαγορασθούν φθηνά, τότε "πτωχεύουν". Προσωπικά πάλι, πιστεύω ότι αν η ΕΕ ήθελε πραγματικά να μας βοηθήσει, τότε δεν θα χρειαζόταν τίποτα απ΄αυτά που περνάμε τώρα, ούτε που θα καταλαβαίναμε τον κίνδυνο και την αποσόβηση του, όπως δεν καταλαβαίναμε τόσο καιρό το ότι ζούσαμε και ευδαιμονούσαμε με δανεικά... απλά τώρα τα κόζια έχουν αλλάξει, είμαστε σε τιμή ευκαιρίας και συμφέρουμε...

Anastassios
13/06/2012, 14:38
1. (GIA) Καμία τρικυμία εν κρανίο. Όπως είπα με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή ποιος θα κάνει το λιγότερο κακό, όχι οι αριστερές/δεξιές πεποιθήσεις.
2 El_hymador.. Έλεος, φταίνε οι κακοί ξένοι, εμείς τίποτα... μας την φέρανε παιδιά ενώ εμείς είμαστε αθώοι..Έλεος.
Αν είχαμε φροντίσει τόσα χρόνια να φτιάξουμε μία υγιή οικονομία, με βιομηχανίες, τεχνολογία κτλ. τώρα δεν θα είμασταν εδώ. Προτιμήσαμε όμως να κάνουμε βίλες για κάποιους και λογαριασμούς στην Ελβετία για άλλους. Και αυτό που τονίζω είναι ότι λόγω ηλικίας δεν φταίμε για αυτά όσοι είμαστε κάτω από σαράντα. Αυτά είναι βρομιές των 50+

the who
13/06/2012, 15:08
1. (GIA) Καμία τρικυμία εν κρανίο. Όπως είπα με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή ποιος θα κάνει το λιγότερο κακό, όχι οι αριστερές/δεξιές πεποιθήσεις.
2 El_hymador.. Έλεος, φταίνε οι κακοί ξένοι, εμείς τίποτα... μας την φέρανε παιδιά ενώ εμείς είμαστε αθώοι..Έλεος.
Αν είχαμε φροντίσει τόσα χρόνια να φτιάξουμε μία υγιή οικονομία, με βιομηχανίες, τεχνολογία κτλ. τώρα δεν θα είμασταν εδώ. Προτιμήσαμε όμως να κάνουμε βίλες για κάποιους και λογαριασμούς στην Ελβετία για άλλους. Και αυτό που τονίζω είναι ότι λόγω ηλικίας δεν φταίμε για αυτά όσοι είμαστε κάτω από σαράντα. Αυτά είναι βρομιές των 50+

Μαλιστα.Οι 50αρηδες φταινε για ολα ενω εσεις εισαστε αθωοι.
Για 6αρακι το κοβω αλλα σε παει για τα βαθια.Τραβα κουπι γρηγορα.

OldMan
13/06/2012, 15:19
Δεν έχουμε συνεισφέρει, η τέλος πάντων δεν φέρουμε ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Σε αντίθεση με τους σημερινούς 50άρηδες και άνω.

Και αυτό που τονίζω είναι ότι λόγω ηλικίας δεν φταίμε για αυτά όσοι είμαστε κάτω από σαράντα. Αυτά είναι βρομιές των 50+
Ρε δεν πας να δεις αν έρχομαι ..??? :D

timotas
13/06/2012, 15:34

.............
Μπορεί οι εικόνες που χρησιμοποιώ να μοιάζουν σαν ρητορεία από τα αστεία μικρά κανάλια στην tv. Αλλά το πιστεύω, δυστυχώς.
Το κακό είναι δυστυχώς ότι δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι στην πολιτική. Κανείς δεν ξέρει τι να ψηφίσει την Κυριακή και δικαίως. Τι να ψηφίσεις; Τους κλέφτες που τα φάγανε; Τον Σύριζα που μας περνάει για ηλίθιους και μας υπόσχεται ουτοπίες; Ποιον; Ποιος από όλους αυτούς δεν είναι μέχρι το κόκαλο διεφθαρμένος;

Εγώ πάντως μεταξύ ΔΞ και Κουβέλη αμφιταλαντεύομαι. Τουλάχιστον δεν είναι αποδεδειγμένα απατεώνες και οι προτάσεις τους δεν θα φέρουν το Χάος.

Εγώ είμαι 23 .................. αναλογίσου τι έκανες εσύ για μένα.

gcrook
13/06/2012, 16:51

Σορι που παιρνω αποσπασματικα κατι απο το κειμενο σου αλλα ενταξει για τον Κουβελη να το συζητησουμε.
Με το αλλο το φασιστοειδες, τον διαφημιστακια, που το πρωτο (και ισως το μονο :D ) πραγμα που θα εκανε αν ηταν κυβερνηση θα ηταν να καταργησει τον φορο 20%
στην διαφημιση μπορεις να μου πεις τι κοινο εχεις;

el_hymador
13/06/2012, 17:11

Εσύ δηλαδή από αυτό που έγραψα καταλαβάινεις αυτο που έγραψες...

Τζήμερο δαγκωτό φίλε, μη μάσσας.... :wave2:

la_villa
13/06/2012, 17:20

δεν το δέχομαι αυτό όταν μιλάμε για τα δικά τους συμφέροντα.
δηλ μείωση αποζημίωσης των πολιτικών στο 50%
ανώτατος μισθός ίσος με του πολιτικού
τέλος τα βουλευτικά αυτοκίνητα
τέλος το πάρτυ των τηλεφώνων
βουλευτική ασυλια
κλπ

ποια συμφέροντα να τους πολεμήσουν?Αν έχουν 151 έδρες (με συνεργασία) τα παιρνανε 18 του μήνα.Δεν πάνε κοντρα σε κανενα συμφέρον πέρα απο τα ιδια τα δικά τους.Και τέλος άμα δεν τα κάνει ,ειδικά αυτά που δεν πολεμάτε απο κανέναν, θα πα΄ρει τα @@ μας στις επόμενες.

να μου πεις για τα μμε,για εφοπλιστές θα σου πω ναι.Θα γίνει ανελέητος πόλεμος όπως ήδη του γίνεται.

αλλα για τα παραπάνω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμία δικαιολογία

la_villa
13/06/2012, 17:22
Βρε βρε βρε...

@@...μπήκαν στο πρεοκλογικό αγώνα και οι Γερμανοί μην χάσουν του υπηρέτες τους.

ας πάρουν τις ψήφους και 18 του μήνα δεν θα θυμούνται τίποτα απο αυτά.ΑΘα ξανα ακούσουμε ότι ακούγαμε πριν την 6 ΜΑϊου

Anastassios
13/06/2012, 17:25
"El_Hymador: "Η κρίση στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα παγκόσμιων οικονομικών συγκυριών οι οποίες μετουσιώθηκαν στην Ευρώπη σε αυτό που συμβαίνει σήμερα. Είναι κυρίως τραπεζοπιστωτική κρίση και την πατήσανε (οι ελληνικές τράπεζες) καθότι φορτώθηκαν όλα τα σκουπίδια της αγοράς."

Μα αυτό λες, πως δεν φταίμε εμείς αλλά οι παγκόσμιες οικονομικές συγκυρίες. Αν είχαμε διαχειριστεί σωστά τους πακτωλούς χρημάτων που έχουμε λάβει τα τελευταία 30 χρόνια, θα ήμασταν σε αυτή την κατάσταση;

timotas: Δεν καταλαβαίνω; ο σημερινός 35αρης που δουλεύει σαν το ζώο, αν έχει δουλειά, για 700 euros τι σου φταίει, δεν έχει κανένα μέλλον όπως και εσύ.

bulmont
13/06/2012, 19:06
1. (GIA) Καμία τρικυμία εν κρανίο......... Αυτά είναι βρομιές των 50+

'' Και να καθαρίσουμε τους πενηντάρηδες'' ............. Μπορίς Βιάν αλα ελληνικά

Acacius
13/06/2012, 20:45
Η κρίση στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα παγκόσμιων οικονομικών συγκυριών οι οποίες μετουσιώθηκαν στην Ευρώπη σε αυτό που συμβαίνει σήμερα. Είναι κυρίως τραπεζοπιστωτική κρίση και την πατήσανε (οι ελληνικές τράπεζες) καθότι φορτώθηκαν όλα τα σκουπίδια της αγοράς.
Σε αντίθεση με την Ισπανία και την Ιρλανδία, οι (πιο συντηρητικές) Ελληνικές τράπεζες δεν ήταν εξίσου εκτεθειμένες. Με εξαίρεση μάλιστα την (κρατική...) ΑΤΕ, αν θυμάμαι καλά καμία δεν είχε τοξικά της Lehman, για παράδειγμα. Ενώ λοιπόν οι Ισπανοϊρλανδικές τράπεζες πήραν μπάλα τα νοικοκυρεμένα κράτη που τις ξελάσπωσαν (τραπεζική κρίση οδηγεί σε δημοσιονομική), εδώ τις τράπεζες τις έπνιξε κυρίως το υπερχρεωμένο κράτος και τα ομόλογά του (δημοσιονομική κρίση οδηγεί σε τραπεζική).

@gcrook: Ο Τζήμερος γιατί ακριβώς είναι φασίστας;
Επίσης, σε σχέση με τους ανεπάγγελτους που θα ψηφίσουν οι μισοί εδώ μέσα: είναι τόσο ντροπή να έχεις δουλέψει στη ζωή σου, ώστε να αναφέρουν το επάγγελμά σου για να σε υποβιβάσουν; Δε λέω ότι είναι ό,τι καλύτερο, αλλά λίγο μέτρο δε βλάΦτει.

Αυτό που μπορείς χαλαρά να του προσάψεις είναι ότι ενώ είναι διαφημιστής, η ΔΞ έχει ηλίθιο διαφημιστικό σποτ :lol:

gcrook
13/06/2012, 21:15
@gcrook: Ο Τζήμερος γιατί ακριβώς είναι φασίστας;
Επίσης, σε σχέση με τους ανεπάγγελτους που θα ψηφίσουν οι μισοί εδώ μέσα: είναι τόσο ντροπή να έχεις δουλέψει στη ζωή σου, ώστε να αναφέρουν το επάγγελμά σου για να σε υποβιβάσουν; Δε λέω ότι είναι ό,τι καλύτερο, αλλά λίγο μέτρο δε βλάΦτει.

Αυτό που μπορείς χαλαρά να του προσάψεις είναι ότι ενώ είναι διαφημιστής, η ΔΞ έχει ηλίθιο διαφημιστικό σποτ :lol:

Η κουβεντα για τον Τζιμερο εχει ξαναγινει.Προσωπικα δεν θα ξανααναφερω τις θεσεις του και τις αποψεις του (και τις επιστολες του) που ο καθ'ενας μπορει να βρει μεσα σε 5 λεπτα.
Απο κει και περα το αν ο ορος "διαφημιστακιας" αποτελει προσον και τι ειδους (η ειναι απλα αδιαφορο) το αφηνω στην κριση του καθ'ενος.

Και για να εξηγηθουμε δεν θεωρω (σχεδον) κανενα επαγγελμα ντροπη αλλα οταν ειναι καποιος, καιροσκοπος, ψευτης, χυδαιος, ελεεινος και τρισαθλιος σαν αυτον, ε, δεν μπορω να ΜΗΝ κανω και τους συσχετισμους.

Υ.Γ Τα σποτ επισης ειναι μουφα γιατι αν δεν εχεις την εταιρεια απο πισω να σκαει τα κατοσταχιλιαρα για διαφημιστικα συνειδητοποιεις οτι τυποι σαν αυτον ειναι τοσο δημιουργικοι οσο και το πορτοφολι τους (το οποιο μια χαρα επωφελουνταν ως τωρα με τις διεφθαρμενες κυβερνησεις τις οποιες υποτιθεται οτι πολεμαει) .

Acacius
13/06/2012, 21:46
Η κουβεντα για τον Τζιμερο εχει ξαναγινει.Προσωπικα δεν θα ξανααναφερω τις θεσεις του και τις αποψεις του (και τις επιστολες του) που ο καθ'ενας μπορει να βρει μεσα σε 5 λεπτα.
Να τον πεις φιλελεύθερο, δεξιό, Μερκελόδουλο, ακόμα και θατσερικό (βαρύ...) να το καταλάβω. Φασίστα δεν καταλαβαίνω γιατί τον λες και με πειράζει γιατί τον χαρακτηρισμό κάποιοι τον έχουν κάνει καραμελίτσα και δυστυχώς έχασε το φόβητρό του, πράγμα που μεταξύ άλλων διευκόλυνε τη Χ.Α.

αλλα οταν ειναι καποιος, καιροσκοπος, ψευτης, χυδαιος, ελεεινος και τρισαθλιος σαν αυτον, ε, δεν μπορω να ΜΗΝ κανω και τους συσχετισμους. Εσύ είπαμε ψήφισες Τσίπρα το Μάη;
(όλα είναι σχετικά όπως βλέπεις... :lol: )

Δεν τρελαίνομαι με το ύφος του Τζήμερου, χώρια που διαφωνώ σε πολλά διότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου δεξιό/φιλελεύθερο. Αλλά όταν του σέρνεις όσα του σέρνεις και ψηφίζεις τον "απ'τα 16 στο κουρμπέτι" επαγγελματία επαναστάτη, ε τι να σου πω.

Μπορεί να είμαι εύπιστος. Μπορεί να είσαι εσύ. Μπορεί να φταίμε κι οι δυο που λέει και το άσμα. Ίσως φανεί στο τέλος, αλλά τη νύφη θα την πληρώσει η χώρα.

nicksior
13/06/2012, 21:48
...... καιροσκοπος, ψευτης, χυδαιος, ελεεινος και τρισαθλιος ...

Απίστευτο μένος !

nikos_abel
13/06/2012, 21:54
Δεν έχουμε ελπίδα...:sad:

gcrook
13/06/2012, 22:07
Να τον πεις φιλελεύθερο, δεξιό, Μερκελόδουλο, ακόμα και θατσερικό (βαρύ...) να το καταλάβω. Φασίστα δεν καταλαβαίνω γιατί τον λες και με πειράζει γιατί τον χαρακτηρισμό κάποιοι τον έχουν κάνει καραμελίτσα και δυστυχώς έχασε το φόβητρό του, πράγμα που μεταξύ άλλων διευκόλυνε τη Χ.Α.

Εσύ είπαμε ψήφισες Τσίπρα το Μάη;
(όλα είναι σχετικά όπως βλέπεις... :lol: )

Δεν τρελαίνομαι με το ύφος του Τζήμερου, χώρια που διαφωνώ σε πολλά διότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου δεξιό/φιλελεύθερο. Αλλά όταν του σέρνεις όσα του σέρνεις και ψηφίζεις τον "απ'τα 16 στο κουρμπέτι" επαγγελματία επαναστάτη, ε τι να σου πω.

Μπορεί να είμαι εύπιστος. Μπορεί να είσαι εσύ. Μπορεί να φταίμε κι οι δυο που λέει και το άσμα. Ίσως φανεί στο τέλος, αλλά τη νύφη θα την πληρώσει η χώρα.

Κοιτα εχω ξαναγραψει την θεση μου για τον Συριζα και για την ψηφο και μπορεις να το ψαξεις.Προσωπικα ουτε πιστευω στον Τσιπρα ουτε σε κανεναν (και να πανε να γαμηθουνε ολοι τους στην τελικη) αλλα υπηρχαν συγκεκριμενοι λογοι που ψηφισα
και αυτο εγινε γιατι ηταν δεδομενο οτι ενα πολυ μεγαλο μερος της κοινωνιας θα ψηφιζε Συριζα.Αυτο το ερμηνευσα με τον δικο μου τροπο και εσυ μπορεις να το ερμηνευσεις με τον δικο σου.

Βεβαια για τον Τζημερο δεν εγραψα την αποψη μου απο την σκοπια ενος ψηφοφορου της Αριστερας, αλλα ενος ανθρωπου που θεωρει περαν πασης αμφιβολιας οτι ο τυπος αυτος ειναι απλα μαλακας αν οχι κατι χειροτερο.
Και ουτε επιχειρηματολογησα εναντιον του με το κλασσικο κομπλεξ "ο μπαμπας μου ειναι καλυτερος απο τον μπαμπα σου" .
Ας μην προτρεχουμε.
Αν νιωθεις οτι η ψηφος σου σε χαρακτηριζει φροντισε να το ξεπερασεις γρηγορα,εμενα ΔΕΝ με χαρακτηριζει ουτε ψαχνω να με σωσει κανενας ουτε να μου υποσχεθει χρημα (που δεν μπορει) ,και δυστυχως ουτε φτωχεια με εστω καποια κοινωνικη δικαιοσυνη ( που θα το προτιμουσα αλλα... )

Και ας δουμε επιτελους τι ειναι αυτη η χωρα που πρεπει να σωθει γιατι εδω μεσα ειμαστε 9εκ κρατιδια και το καθε ενα παιζει για την παρτη του.

Acacius
14/06/2012, 01:35
Κοιτα εχω ξαναγραψει την θεση μου για τον Συριζα και για την ψηφο και μπορεις να το ψαξεις.Προσωπικα ουτε πιστευω στον Τσιπρα ουτε σε κανεναν (και να πανε να γαμηθουνε ολοι τους στην τελικη) αλλα υπηρχαν συγκεκριμενοι λογοι που ψηφισα
και αυτο εγινε γιατι ηταν δεδομενο οτι ενα πολυ μεγαλο μερος της κοινωνιας θα ψηφιζε Συριζα.Αυτο το ερμηνευσα με τον δικο μου τροπο και εσυ μπορεις να το ερμηνευσεις με τον δικο σου.

Βεβαια για τον Τζημερο δεν εγραψα την αποψη μου απο την σκοπια ενος ψηφοφορου της Αριστερας, αλλα ενος ανθρωπου που θεωρει περαν πασης αμφιβολιας οτι ο τυπος αυτος ειναι απλα μαλακας αν οχι κατι χειροτερο.
Και ουτε επιχειρηματολογησα εναντιον του με το κλασσικο κομπλεξ "ο μπαμπας μου ειναι καλυτερος απο τον μπαμπα σου" .
Ας μην προτρεχουμε.
Αν νιωθεις οτι η ψηφος σου σε χαρακτηριζει φροντισε να το ξεπερασεις γρηγορα,εμενα ΔΕΝ με χαρακτηριζει ουτε ψαχνω να με σωσει κανενας ουτε να μου υποσχεθει χρημα (που δεν μπορει) ,και δυστυχως ουτε φτωχεια με εστω καποια κοινωνικη δικαιοσυνη ( που θα το προτιμουσα αλλα... )

Και ας δουμε επιτελους τι ειναι αυτη η χωρα που πρεπει να σωθει γιατι εδω μεσα ειμαστε 9εκ κρατιδια και το καθε ενα παιζει για την παρτη του.
Τη συζήτηση την έπιασα γιατί είπες το Τζήμερο φασίστα, όχι μαλάκα. Παρ'όλα αυτά σου απάντησα και περί αυτού διότι όσο εύκολο είναι να κρίνεις εσύ τον ένα, άλλο τόσο είναι για εμένα να κρίνω τον άλλο. Όσο για τα υπόλοιπα, δε διαφωνούμε πολύ. Από το Τζήμερο και τη ΔΞ/Δράση (edit: και 1-2 άλλους) ελπίζω απλά να φανούν στοιχειωδώς συνεπείς και λιγότερο μαλάκες απ' όσο νομίζεις εσύ και απ'όσο θεωρώ εγώ ότι θα είναι π.χ. ο Τσίπρας ή ο Σαμαράς (και τα κόμματά τους σαν σύνολο).

Το παράπονό σου για το τι μπορούμε να περιμένουμε, το μοιράζομαι. Από ιδεολογίες έχουμε χορτάσει, γι'αυτό και μάλλον θα ψηφίσω κόμμα με το οποίο σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ λιγότερο σε σύγκριση με άλλα. Ό,τι και να ψηφίσω, η ψήφος μου δε θα με χαρακτηρίζει πλήρως. Αλλά τουλάχιστον δε θα είναι αντιδραστική και οργισμένη όπως μερικών και θα τη δώσω σε κόμμα που ξέρω τι κατεύθυνση θα πάρει στα σοβαρότερα ζητήματα. Το να μην ξερω αν θέλουμε να γίνουμε περισσότερο Βενεζουέλα του Τσάβες ή Σοσιαλδημοκρατία της Ευρώπης δε μου κάνει.

Αξιολογούμε τα ίδια ερεθίσματα με την ίδια καλή πρόθεση πιστεύω, αλλά προφανώς πολύ διαφορετικά κριτήρια αξιολόγησης. Αυτό είναι και το καλό της δημοκρατίας, θα πάμε όπου μας αξίζει. Εκ των υστέρων μπορεί να είναι σπαστικό, αλλά τουλάχιστον είναι δίκαιο.

Εχετλαίος
14/06/2012, 06:11
Τα έλεγε η κοπελιά μα ποιός την άκουγε!
http://www.youtube.com/watch?v=VeJ1BblO5RU

Εχετλαίος
14/06/2012, 07:19
Και αν δεν πλερώσατε/με το χαράτσι κανονίστε, έτσι;
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=145649&catid=3

Mισό να θυμηθώ... Όταν πρωτοεξαγγέλθηκε το χαράτσι, ο σύριζα (και άλλοι) δεν φώναζαν για το άδικο του θέματος κτλ κτλ κτλ; Τώρα ο σύριζα δε λέγει ότι δε θα καταργηθεί αλλά θα εφαρμοστεί επιλεκτικά στα ακριβά εισοδήματα μόνο;

BlackAdder
14/06/2012, 08:05
Τόση λάσπη (με επιχειρήματα της πλάκας που απευθύνονται σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης) δεν έχει ξαναφάει κανείς πόσο μάλλον εκπρόσωπος νέου κόμματος με ποσοστό κάτω του 3%.
Σε ποιούς απευθύνεται το πιπίλισμα της καραμέλας περί επιστολών και σπουδών και δεν ξέρω γω τι άλλο γελοίο, είναι προφανές απο το ύφος των σχολίων.
Δυστυχώς για όλους μας, η νεκροψία θα δείξει ποιος είχε δίκιο τελικά...

Εχετλαίος
14/06/2012, 09:13
Τόση λάσπη (με επιχειρήματα της πλάκας που απευθύνονται σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης)

http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/2011-11-02-20-12-23

Εκεί βρίσκουμε τα εξής όμορφα:
"• Απαγορεύονται οι πορείες στο οδόστρωμα. Άλλωστε, ο αποκλεισμός δρόμων για να διαδηλώσουν π.χ 100 άτομα δεν έχει καμία πρακτική αξία για τους ίδιους. Καθώς η περιοχή είναι αποκλεισμένη, δεν γίνονται αντιληπτοί παρά μόνο από τον εαυτό τους. Επιπλέον στρέφουν την κοινή γνώμη εναντίον τους, ταλαιπωρούν το κοινό, παραλύουν την οικονομική ζωή και εγκαθιστούν ένα μόνιμο στοιχείο ανομίας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, το 2010, το κέντρο της Αθήνας έκλεισε για πορείες και στάσεις, 496 φορές! Είναι προφανές το οικονομικό κόστος, ιδιαίτερα σε μια χειμαζόμενη οικονομία. Και με την υπάρχουσα νομοθεσία, η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να απαγορεύσει μια μαζική εκδήλωση αν κρίνει ότι υπάρχει κίνδυνος για τη Δημόσια Ασφάλεια. Μέχρι στιγμής ποτέ δεν έχει ληφθεί τέτοια απόφαση. Η Αθήνα έχει καεί και λεηλατηθεί επανειλημμένως, αλλά προφανώς, σύμφωνα με την κρίση των πολιτικών προϊσταμένων της Αστυνομίας, δεν απειλήθηκε η Δημόσια Ασφάλεια"
και
"• Αποφάσεις για απεργία θα πρέπει να λαμβάνονται από την πλειοψηφία των εγγεγραμμένων."
και
"• Όμως επειδή αυτό δεν θέλουμε να εκληφθεί ως «φίμωση» των διαφόρων ομάδων, προτείνουμε να διαθέτει η κρατική τηλεόραση - στο πλαίσιο του δελτίου ειδήσεων - ένα 5λεπτο στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι συνδικαλιστές ή μη - θα μπορούν να διατυπώσουν τις θέσεις τους, με ακροατήριο όλον τον ελληνικό λαό και όχι τους ελάχιστους διαβάτες που έτυχε να βρίσκονται στην πορεία της... πορείας. Αυτό το 5λεπτο θα μπορεί να δίδεται και σε άλλες κοινωνικές ομάδες που έχουν κάτι να εκφράσουν ώστε να συμβάλλει στον κοινωνικό προβληματισμό που είναι πάντα χρήσιμος σε μια ελεύθερη κοινωνία."

Δεν ξέρω, εμένα πάντως με έπεισε. :cry:
Ας ξαναγυρίσω τώρα στην απλέρωτη και ανασφάλιστη εργασία μου μιας που δε μπορώ να κάνω και αλλιώς.

nicksior
14/06/2012, 09:53
Μια επανάληψη του «λεφτά υπάρχουν» τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο..
«Τρόπος υπάρχει» λοιπόν .. Να επιστρέψουμε στον παράδεισο , χωρίς κόπο, χωρίς οργάνωση , με τον ίδιο διεφθαρμένο (όχι ολόκληρο , είναι αλήθεια , αλλά σε μεγάλο βαθμό) δημόσιο τομέα που καλυμμένος πίσω από την εξασφάλιση ισόβιου εισοδήματος, την έλλειψη αξιολόγησης (η μετριότητα και η ανεπάρκεια καλά κρατούν) , την δημιουργία περιουσιακών στοιχείων που με κανένα τρόπο δεν δικαιολογεί ο μισθός , (λέγε με μαύρο – εκβιαστικό χρήμα..) έχει πεισθεί πως «το μαγαζί» είναι δικό του και καλός νόμος είναι ο νόμος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της συντεχνίας του.. Όσο μάλιστα πιο δαιδαλώδης και δυσερμήνευτος τόσο καλύτερος και πιο αποδοτικός για τη λειτουργία αυτής της τεράστιας μηχανής που λειτουργεί όχι για να παράγει έργο αλλά απλά για να λειτουργεί καλολαδωμένη και να γιγαντώνεται αναπαράγοντας την φαυλότητα …
Τρόπος λοιπόν υπάρχει . Αυτό που απλά έχουμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε όποιον τάζει τα περισσότερα , τα ευκολότερα κι αυτά που εξυπηρετούν τα μικροσυμφέροντά μας και όλοι μαζί να επιστρέψουμε στην εύφορη κοιλάδα της ευδαιμονίας και της ραστώνης..
Καλή ψήφο σύντροφοι..

Εχετλαίος
14/06/2012, 10:25
Τρόπος λοιπόν υπάρχει . Αυτό που απλά έχουμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε όποιον τάζει τα περισσότερα , τα ευκολότερα κι αυτά που εξυπηρετούν τα μικροσυμφέροντά μας και όλοι μαζί να επιστρέψουμε στην εύφορη κοιλάδα της ευδαιμονίας και της ραστώνης..
Καλή ψήφο σύντροφοι..

Kαλή ψήφο επίσης. :lol:
Δεν έχεις άδικο στα γραφόμενά σου, έτσι είναι. Και έτσι είναι γιατί το δημόσιο πάντα ήταν μια μεγάααααλη ψηφοδεξαμενή.
Αλλά... εσύ προσωπικά έχεις βρει κάποιον/κάποιους που δεν είναι μια από τα ίδια; Που δεν υπόσχονται, δεν τάζουν αλλά δείχνουν δρόμο έστω και δύσκολο αλλά ανθρώπινο και ηθικό; Που να θεωρούν ότι άνθρωπος δε μπορεί να ζήσει με 300€ ευέλικτης εργασίας και που να θέλουν/μπορούν να κλείσουν στη στενή λαμόγια και απατεώνες που μας έχουν πιεί το αίμα; Και να δίδουν απάντηση σε άλλα 1000 ερωτήματα που αρχίζουν από "που" ;
Εγώ πάντως δεν έχω βρει!

nicksior
14/06/2012, 10:40
........Εγώ πάντως δεν έχω βρει!

Ομοίως..
Απλά ξέρω τι... Δεν...

Ασε που αισθάνομαι και ολίγον... Πόντιος....

Πιλάτος:(

Φοβάμαι πως τίποτα δεν είναι αναστρέψιμο.. Και ηγέτες δεν υπάρχουν πια..

Τους πάτησε το τρένο!

mats8282
14/06/2012, 10:43

Το λιγότερο κακό δεν ισχύει πλέον...Αν το δίπολο ήταν ακόμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα υπήρχε λόγος να διαλέξεις το λιγότερο κακό...Πλέον υπάρχει αριστερά,μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο τουλάχιστον,που διεκδικεί την κυβέρνηση και υπάρχουν 2 αντίθετες πολιτικές....

Και υγιή οικονομία να είχαμε φτιάξει,όπως την εννοείς,θα είμασταν στην ίδια ακριβώς μοίρα...Απόδειξη οι Ιρλανδοί,οι Πορτογάλλοι,οι Ισπανοί,κλπ κλπ....

Και αν δεν πλερώσατε/με το χαράτσι κανονίστε, έτσι;
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=145649&catid=3

Mισό να θυμηθώ... Όταν πρωτοεξαγγέλθηκε το χαράτσι, ο σύριζα (και άλλοι) δεν φώναζαν για το άδικο του θέματος κτλ κτλ κτλ; Τώρα ο σύριζα δε λέγει ότι δε θα καταργηθεί αλλά θα εφαρμοστεί επιλεκτικά στα ακριβά εισοδήματα μόνο;

Το μόνο που μπορεί να κάνει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ για να παρέμβει στο φορολογικό σύστημα και τα χαράτσια που έχουν προϋπολογιστεί από πέρσι είναι να τα καταργήσει για άνεργους,χαμηλόμισθους κλπ....Που έτσι και αλλιώς δεν θα τα πλήρωναν γιατί δεν έχουν....Τους φόρους συνολικά όμως πως να τους μειώσει φέτος,με αυτούς προϋπολογισμένους θα υπάρχει πάλι έλλειμμα και είναι πολύ πιθανό να ψάχνει επιπλέον έσοδα για να το καλύψει άμεσα,αυτά που λένε για φόρους στους πλούσιους/εφοπλιστές,βραχυπρόθεσμο δανεισμό κλπ κλπ..

Έμαθα και κάτι μυστικές,στις 4 είναι μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στις 2 η ΝΔ....Υπάρχουν όμως πολλοί αναποφάσιστοι και γενικά τα πράγματα είναι ρευστά οπότε βλέπουμε...

MG-KTiNoS
14/06/2012, 10:46
Μια επανάληψη του «λεφτά υπάρχουν» τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο..
«Τρόπος υπάρχει» λοιπόν .. Να επιστρέψουμε στον παράδεισο , χωρίς κόπο, χωρίς οργάνωση , με τον ίδιο διεφθαρμένο (όχι ολόκληρο , είναι αλήθεια , αλλά σε μεγάλο βαθμό) δημόσιο τομέα που καλυμμένος πίσω από την εξασφάλιση ισόβιου εισοδήματος, την έλλειψη αξιολόγησης (η μετριότητα και η ανεπάρκεια καλά κρατούν) , την δημιουργία περιουσιακών στοιχείων που με κανένα τρόπο δεν δικαιολογεί ο μισθός , (λέγε με μαύρο – εκβιαστικό χρήμα..) έχει πεισθεί πως «το μαγαζί» είναι δικό του και καλός νόμος είναι ο νόμος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της συντεχνίας του.. Όσο μάλιστα πιο δαιδαλώδης και δυσερμήνευτος τόσο καλύτερος και πιο αποδοτικός για τη λειτουργία αυτής της τεράστιας μηχανής που λειτουργεί όχι για να παράγει έργο αλλά απλά για να λειτουργεί καλολαδωμένη και να γιγαντώνεται αναπαράγοντας την φαυλότητα …
Καλή ψήφο σύντροφοι..

Εγώ δεν τσακώνομαι για πολιτικά ποτέ και σύντροφο έχω ΜΟΝΟ τη γυναίκα μου.
Αλλά…
Κατ αρχήν είναι παράλογο να φέρεις να σε σώσουν αυτοί που σε κατέστρεψαν επειδή όπως λένε τώρα έβαλαν μυαλό !
(και μετά από τόσα ψέματα…)
Παράδεισος για μένα δεν υπήρξε ποτέ.
Μια ζωή δούλευα σα το σκύλο και μόλις νόμιζα ότι έφτασα κάπου
ΜΠΑΠ στη κ…λάρα !
(και φτου κι απ την αρχή)
Άρα ο κόσμος δεν ψηφίζει όποιον τάζει όπως λες αλλά αυτόν που είναι αμόλυντος
Αν με εννοείς.
Τώρα περί δημοσίων υπαλλήλων πάλι άκυρος είσαι.
Ποιος θα κρίνει λοιπόν ?
Ο μαζί τα φάγαμε ?
Ο ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό ?
-------------------------------------------------
Φυσικά ο TΖίμερος μπορεί να λέει ότι θέλει είναι αλλά σίγουρο πως η ελεύθερη οικονομία θα ωφελήσει τον έλληνα πολίτη?
Θέλω να πω στη Γερμανία τον ωφέλησε τελικά ?
Ξεχνάει και ένα πράγμα ο κύριος Τζίμερος.
ΠΟΙΟΣ θα ψάξει το μαύρο χρήμα?
Κι όταν θα το ψάχνει οι πελάτες οι «Αφρικανοί» θα είναι χαρούμενοι ?
Θέλω να πω θα υπάρχουν για να συνεχίσουν να είναι πελάτες του?
Αυτή την αυτοθυσία να δω και τι στον κόσμο…
:D

Ας μην είμαστε αφελείς.
Δυστυχώς έχουμε μπλέξει και πολύ…
Ο φασισμός που βιώσαμε εδώ και πολλές δεκαετίες δεν ξεριζώνεται έτσι εύκολα.

Καταραμένη Παπαρήγα !

Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω πολιτική στέγη
-Με λένε Νίκο και δεν ανήκω

Πάντα φιλικά
:beer: