Σύνδεση

View Full Version : Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20

Cpt. Haddock
18/06/2012, 08:20
Ναι, ενω εσενα με την ελληνική σημαία ειναι καλύτερο? :p

DimChios
18/06/2012, 08:22
Ναι, ενω εσενα με την ελληνική σημαία ειναι καλύτερο? :p

Τουλαχιστον εμενα εχει χρωμα ρε!

Ενω εσενα για να παρει θελει μερικα απο τα αγαπημενα σου emoticon και παλι... κόκκινο θα γένει!

:tomates::tomates::tomates:

:tooth:

nikos_abel
18/06/2012, 08:53
Αφιερωμένο στα αποτελέσματα των βο(υ)λευτικών εκλογών Ιουνίου 2012 και στο λαό μας που ψήφισε

http://www.youtube.com/watch?v=Wa8s6RJwAxU

Anty12
18/06/2012, 09:27
40% αποχή;
:a31:

Έγιναν με τους καταλόγους του 2001......

nikos_abel
18/06/2012, 09:32
Έγιναν με τους καταλόγους του 2001......

Α ναι, με αυτό τι γίνεται; Δεν άκουσα ακόμη τίποτα για ενστάσεις. Βολευτήκανε όλοι με το αποτέλεσμα μάλλον ε;

Anty12
18/06/2012, 09:53
Α ναι, με αυτό τι γίνεται;

Γράφουμε στ' rX/ μας το 54 του συντάγματος (http://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/19753) ..... και προχωράμε ....εκεί θα κολλήσουμε τώρα..???

Εδώ θα βάλουμε μέσα στην βουλή ασπόνδυλα που διέφυγαν του κοινωνικού Δαρβινισμού και της ευγονικής......:rolleyes:

el_hymador
18/06/2012, 11:00
:D

261773

iosif
18/06/2012, 11:02
μεταξυ αλλων εχθες χαθηκε και η ευκαιρεια της ντορας να γινει αρχηγος της νδ

MG-KTiNoS
18/06/2012, 11:07
:D

261773

:lol:

mats8282
18/06/2012, 11:08
Πολύ καλά τα αποτελέσματα και φάνηκε...Άρχισε κιόλας η εφαρμογή του προγράμματος των νικητών..

Ο,μεγάλος νικητής,Σαμαράς εγγυήθηκε την πλήρη εφαρμογή των συμφωνημένων με τους <<εταίρους>> και στα ελληνικά και στα αγγλικά μη τυχόν και γίνει λάθος στην μετάφραση...Το ΠΑΣΟΚ,που δεν πήγε σε μονοψήφιο νούμερο,θα στηρίξει πλήρως.Η ΔΗΜΑΡ θα συμμετέχει στα παραπάνω και η Χρυσή Αυγή συνέχισε την αντισυστημική της δράση ενάντια στο σάπιο κατεστημένο των αναρχοκομμουνιστών,των εαμοβούλγαρων και των υπάνθρωπων-λαθρομεταναστών με επίθεση 50 ατόμων στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά και τον ξυλοδαρμό μετανάστη στον σταθμό Αττικής...

Καλημέρα,καλή βδομάδα και καλή δύναμη :beer:

ggs
18/06/2012, 11:15
τι ειναι "δυναμικη αντιπολιτευση" :confused:

sniper
18/06/2012, 11:18

Έχω την εντύπωση ότι σημαίνει "αν δεν συμφωνείτε μ' εμάς, θα τα κάνουμε πουτ@να όλα"..

Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Κοντός ψαλμός..

nikos_abel
18/06/2012, 11:19

:eleison: που δε βγήκαμε και θα λέμε ότι θέλουμε άφοβα.

ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΚΟΤΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!

mats8282
18/06/2012, 11:23

Αυτό που δεν έκανε η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ και αντίστροφα...

iosif
18/06/2012, 11:26
ο ποσοστό της Χρυσής Αυγής δεν με ξαφνιάζει» δηλώνει σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία ο τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Ποτέ δεν πίστεψα πως οι ταγματασφαλίτες, οι γερμανοτσολιάδες, οι φασίστες, οι νεοναζί, οι στρατολάγνοι, οι ΕΟΚΑβηταζήδες, οι Χίτες και
οι χουντικοί ήταν πολύ λιγότεροι σ΄αυτόν το τόπο. Στεγάζονταν αλλού, ας πούμε στη ΝΔ ή στο ΛΑΟΣ. Οι Χρυσαυγίτες προετοιμάζονταν χρόνια. Τώρα που αγριεύει κι άλλο το πράμα ήρθε η ώρα τους να ακουστούν. Κι αυτό το φροντίζουν ανάμεσα σε άλλους διάφοροι δημοσιογράφοι που το παίζουν έκπληκτοι και αηδιασμένοι, ενώ ανεβάζοντας την τηλεθέαση και κατεβάζοντας το επίπεδο της ζωής μας, απροετοίμαστοι και αδιάβαστοι οι ίδιοι ,τους προσκαλούν στις εκπομπές τους» κατέληξε.

Σχετικά με την άνοδο των ποσοστών της Αριστεράς, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σχολίασε «Θα προτιμούσα η άνοδος της αριστεράς να προκύπτει από την εξέλιξη της κοινωνίας κι όχι τη διάλυσή της.

το προσυπογραφω. επι την ευκαιρεια, επιτελους το σαββατο διαβασαμε μια κανονικη εφημεριδα.

alexxxcbr
18/06/2012, 11:58
Aυτος ο λαος αξιζει αυτα που εχει παθει και αυτα που θα παθει απο εδω και περα.

:a29::a017::a018::a016::a015:

mats8282
18/06/2012, 12:18
Aυτος ο λαος αξιζει αυτα που εχει παθει και αυτα που θα παθει απο εδω και περα.

:a29::a017::a018::a016::a015:

Ακούω/διαβάζω από το πρωί κάτι τέτοια....Δεν συμφωνώ καθόλου,κυρίως ηθικά και πολιτικά,πλην ψηφοφόρων της ΧΑ που δεν μπορώ να δικαιολογήσω καν,πλέον...

Αν δούμε προσεκτικά και τα αποτελέσματα μάλλον βγήκε ένα περίεργο μήνυμα,ειδικά προς την Ν.Δ.

Είπες κ.Σαμαρά πως θα διαπραγματευτείς το Μνημόνιο,θα κρατήσεις τη χώρα στο ευρώ και θα φέρεις ανάπτυξη/ανάπτυξη/ανάπτυξη και δουλειές...Για να σε δούμε...Αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 2% πίσω σου...

spyrakos35
18/06/2012, 12:22
...Για να σε δούμε...Αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 2% πίσω σου...

εννοείς αλλιώς θα ξανάρθει το ΠΑΣΟΚ.....

ο ΣΥΡΙΖΑ (καλώς ή κακώς) τελείωσε (πιστεύω εγώ).......

el_hymador
18/06/2012, 12:23
Με μήνυμα του ο φύλαρχος των νήσων του Πάσχα, Huquatu Apetu, χαιρετίζει το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών προβαίνοντας μάλιστα σε μια χαρακτηριστική συμβολική κίνηση

261777

mats8282
18/06/2012, 12:32
εννοείς αλλιώς θα ξανάρθει το ΠΑΣΟΚ.....

ο ΣΥΡΙΖΑ (καλώς ή κακώς) τελείωσε (πιστεύω εγώ).......

Εγώ πιστεύω πως αντί για ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχουμε και ΧΑ...Κανένας δεν ξέρει τι θα δούμε τους επόμενους 6 μήνες...

ΥΓ Ό,τι και να γίνει βέβαια ξέρουμε ποιος θα φταίει...Ε;

ggs
18/06/2012, 12:41

Έχω την εντύπωση ότι σημαίνει "αν δεν συμφωνείτε μ' εμάς, θα τα κάνουμε πουτ@να όλα"..

..

...που δε βγήκαμε και θα λέμε ότι θέλουμε άφοβα.
!!

:hmm:
Διίστανται οι απόψεις…
Όπως είπε κα ο σναιπερ …κοντός ψαλμός…

(πάντως και στην κυβέρνηση-καρικατούρα του παπαδημου από την στιγμή που ΠΑΣΟΚ –ΝΔ –ΛΑΟΣ συμμετείχαν , το ρόλο της αντιπολίτευσης έπαιζαν μόνο το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ….
Το πόσο δυναμική ήταν …..)

mats8282
18/06/2012, 12:44
Ναι με 30 βουλευτές απέναντι σε 270...

Α συγνώμη είχανε και Αυγή-Ριζοσπάστη να προπαγανδίζουν....

nikos_abel
18/06/2012, 12:48
Και κάτι ακόμα μπας και δε σπάσουνε τα δόντια μας από το σφίξιμο :

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112882479

Παραλίγο να του διπλασιάσω τα ποσοστά πάντως :lol:

spyrakos35
18/06/2012, 12:51
ΥΓ Ό,τι και να γίνει βέβαια ξέρουμε ποιος θα φταίει...Ε;

εννοείται......

byron
18/06/2012, 12:52
Και κάτι ακόμα μπας και δε σπάσουνε τα δόντια μας από το σφίξιμο :

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112882479

Παραλίγο να του διπλασιάσω τα ποσοστά πάντως :lol:

Η τρομοκράτηση των ψηφοφόρων έπιασε τόπο εδώ πάντως. Από 299 ψήφους τον Μάιο....τώρα πήρε 1 ???

Καιροσκόποι ρπμ...

ggs
Ναι με 30 βουλευτές απέναντι σε 270...

Α συγνώμη είχανε και Αυγή-Ριζοσπάστη να προπαγανδίζουν....

Τι διαφορά θεωρείς ότι θα υπάρξει (και γιατι) με 71 βουλευτές vs 178 ?

nikos_abel
Και ένα τελευταίο (άσχετο-σχετικό), καθώς όλο και κάποιος το προωθεί στα μέιλ μας το τελευταίο καιρό και δε θυμάμαι
να το έχει αναφέρει κάποιος εδώ

Το Πείραμα του Βεργκλ (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BA%CE%BB)

Τράπεζες σου λέει μετά....

nikos_abel
18/06/2012, 12:56
@nikos_abel
εγώ είμαι στα -18 (68,5)...... το αγροτικό μου το έκανα και είμαι έτοιμος :D

Όχι τίποτα άλλο, αλλά στους προσωπικούς ετήσιους στόχους μου ήταν και η εκκίνηση της διαδικασίας αποβολής κάποιων (καμμιά 20αριά)
περιττών κιλών που έχω μαζέψει τα τελευταία 15 χρόνια....

...μάλλον ο στόχος θα επιτευχθεί πολύ ευκολότερα και γρηγορότερα από ότι περίμενα :D

spyrakos35
18/06/2012, 12:59

φαντάζομαι οτι η διαφορά δεν έγκειται στην διαφορά του πλήθους των βουλευτών ολοι vs ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην ποσοστιαία διαφορά που έβγαλε το εκλογικό αποτέλεσμα μεταξύ πρώτου και δεύτερου (νδ vs ΣΥΡΙΖΑ)

Cpt. Haddock
18/06/2012, 13:00
[...]

Αντε τυχερε, τη γλυτώσατε. Μην το πεις ούτε του παπά :D

nikos_abel
18/06/2012, 13:03
Αντε τυχερε, τη γλυτώσατε. Μην το πεις ούτε του παπά :D

Καλά. Τώρα που τελείωσε και ο Β' γύρος (έχει και τρίτο, θα δείτε) προτείνω νέα αλλαγή του τίτλου του θρεντ :

Χρυσά αυγά Βι Ες Χρυσές Κότες.

(ρε μάιντ μέλντινγκ που μας χρειάζεται....)

Cpt. Haddock
18/06/2012, 13:05
Μπα, ο νεος τίτλος θα ειναι:

"Δεν εχει νόημα να φωναζετε ΑΦΟΥ ψηφίσετε" :wave2:

(με αυτα που διαβαζω στα διαφορα φορα και λοιπες ιστοσελίδες εχω την εντυπωση οτι σχολιαζουμε αλλο λαο...)

ggs
18/06/2012, 13:06
φαντάζομαι οτι η διαφορά δεν έγκειται στην διαφορά του πλήθους των βουλευτών ολοι vs ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην ποσοστιαία διαφορά που έβγαλε το εκλογικό αποτέλεσμα μεταξύ πρώτου και δεύτερου (νδ vs ΣΥΡΙΖΑ)

ok...
η ερώτηση μου παραμένει η ίδια
Τι διαφορά θεωρουμε ότι θα υπάρξει στην άσκηση αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ…

spyrakos35
18/06/2012, 13:08
Μπα, ο νεος τίτλος θα ειναι:

"Δεν εχει νόημα να φωναζετε ΑΦΟΥ ψηφίσετε" :wave2:

(με αυτα που διαβαζω στα διαφορα φορα και λοιπες ιστοσελίδες εχω την εντυπωση οτι σχολιαζουμε αλλο λαο...)

καλά δεν ξέρεις οτι μετά τις εκλογές και αφού αρχίσουν οι πρώτες μαλακίες των κυβερνώντων όποιον και να ρωτήσεις κανείς δεν τους έχει ψηφίσει???

μεγάλη βία και νοθεία λέμε..... εγώ σήμερα δεν βρήκα ούτε εναν να λέει οτι ψήφισα νδ.....

Cpt. Haddock
18/06/2012, 13:13

Καμία. Απλα τωρα θα φωναζουν περισσότεροι βουλευτές απ' οτι πριν.

spyrakos35
18/06/2012, 13:14
ok...
η ερώτηση μου παραμένει η ίδια

θεωρώ (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον) οτι από την στιγμή που δεν έχεις αυτοδυναμία αφενός και αφετέρου ο δεύτερος του αποτελέσματος είναι τόσο κοντά σου θα είσαι πιο προσεκτικός....

τωρα αν ρωτάς τι θα κάνει ο Συριζα ως αντιπολίτευση και ο όποιος Σύριζα στην θέση του, δεν ξέρω.... και μόνο που θα έχει την πολυτέλεια να λαικίζει (εκ του ασφαλούς και εφόσον το επιδιώξει) είναι ένα σύν....

sniper
18/06/2012, 13:17
θεωρώ (θέλω να πιστεύω τουλάχιστον) οτι από την στιγμή που δεν έχεις αυτοδυναμία αφενός και αφετέρου ο δεύτερος του αποτελέσματος είναι τόσο κοντά σου θα είσαι πιο προσεκτικός....

τωρα αν ρωτάς τι θα κάνει ο Συριζα ως αντιπολίτευση και ο όποιος Σύριζα στην θέση του, δεν ξέρω.... και μόνο που θα έχει την πολυτέλεια να λαικίζει (εκ του ασφαλούς και εφόσον το επιδιώξει) είναι ένα σύν....

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

spyrakos35
18/06/2012, 13:18
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ναι λέω κάτι καλά ώρες ώρες....

akis_trevor
18/06/2012, 13:24
πρωτη φορα ειπα να ψηφισω αμυντικα(για να μην βγει η νδ πρωτη)τον συνασπισμο και τελικα θα καταφερουμε να βγαλουμε κυβερνηση νδ μαζι με το πασοκ!!!!και οι αλλοι λεγανε χτες οτι ο λαος ψηφισε κυβερνηση συνεργασιας!!!ποιας συνεργασιας;αυτων των 2;;;ημαρτον!!!

sniper
18/06/2012, 13:26
πρωτη φορα ειπα να ψηφισω αμυντικα(για να μην βγει η νδ πρωτη)τον συνασπισμο και τελικα θα καταφερουμε να βγαλουμε κυβερνηση νδ μαζι με το πασοκ!!!!και οι αλλοι λεγανε χτες οτι ο λαος ψηφισε κυβερνηση συνεργασιας!!!ποιας συνεργασιας;αυτων των 2;;;ημαρτον!!!

Θα πρέπει να μάθεις να καταλαβαίνεις τι παίζεται...

Κανείς, μέχρι στιγμής, δεν έχει τόση αρρωστημένη φαντασία.

akis_trevor
18/06/2012, 13:32
αρρωστημένη φαντασία.
δεν θα μπορουσα να σκεφτω καλυτερη εκφραση για αυτο που φενεται οτι θα συμβει!!!

sniper
18/06/2012, 13:34
δεν θα μπορουσα να σκεφτω καλυτερη εκφραση για αυτο που φενεται οτι θα συμβει!!!

Nαι... κοίτα να δεις.. Αν γίνει κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ εγώ θα πουλήσω το CBR και με τα λεφτά που θα πάρω θ' αγοράσω μια ferrari..

DimChios
18/06/2012, 13:37
...εγω εχω να πω πως μεχρι και η Βισση τον παρατησε για...τον ΚΑΡΒΕΛΑ

Για να καταλαβετε δλδ!

:lol:

akis_trevor
18/06/2012, 13:39
Nαι... κοίτα να δεις.. Αν γίνει κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ εγώ θα πουλήσω το CBR και με τα λεφτά που θα πάρω θ' αγοράσω μια ferrari..
σχεδον απιθανο..και δεν κατηγορω κανεναν...γενικα και τωρα και τον μαιο.δεν γινεται να εισαι αντιθετος με αυτα που λεει ο αλλος σε ενα μεγαλο ποσοστο και να συνεργαστεις μαζι του!!!δεν θα βγαλεις ποτε ακρη!!οποτε ειναι ουτοπικο...απλα δεν μπορω να καταλαβω τον κοσμο γενικα...δεχθηκε ο συριζα τοσο πολεμο εντος και εκτος για να μην βγει(να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι φαν του)και ο κοσμος συνεχιζει και τα τρωει αμασητα αυτα που του λενε...δηλαδη....αδυνατω να το καταλαβω ειλικρινα..

el_hymador
18/06/2012, 13:47
Δεν ψήφισα. Ήμουν Αθήνα και ψηφίζω Κόρινθο. Συνόδευα Σουηδούς δημοσιογράφους που είχαν έρθει να καλύψουν τις εκλογές. Πρώτα απ΄όλα συζήτησα με τους ίδιους. Το τι παρουσιάζεται στο εξωτερικό για την κατάσταση μας, είναι να τραβάς τα βυζιά σου. "Θα υπάρξουν επεισόδια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων; Υπάρχει περίπτωση να επαναστατήσει ο κόσμος;" με ρώτησαν... :lol: μετά κατάλαβα ότι ακόμη και αν τους έλεγα ότι έχω καβάτζα καταφύγιο να χωθούμε μέσα γαι να γλυτώσουμε, θα το έχαφταν! Νόμιζαν ότι είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη και ότι τρώμε κάθε δεύτερη μέρα αποφάγια από τους κάδους. "Μα δεν έγιναν εκτεταμένα επεισόδια τους προηγούμεους μήνες; Δεν ήταν θυμωμένος ο κόσμος και τα έσπαγε όλα;" Μπα λέω, οι αστυνομικοί ήταν πιο θυμωμένοι από το κόσμο.

Μετά μου λένε "Θέλουμε για ρεπορτάζ, να βρούμε δύο τυπικές ελληνικές οικογένειες, η μια να είναι ευχαριστημένη από το αποτελέσμα και η άλλη δυσαρεστημένη, να καταγράψουμε το κοντράστ των συναισθημάτων." Τους εξηγώ ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο, αν θέλουν, μπορώ να τους βρω δυο ελληνικές οικογένειες, όπου η μια να είναι σκατά και η άλλη απόσκατα, για να καταγράψουν το φάσμα της δυστυχίας και της απογοήτευσης. Δεν τους άρεσε η ιδέα.

Πάμε έξω από ένα εκλογικό τμήμα. Αρχίζουν να συνεντευξιάζουν κόσμο και εγώ το παίζω Σουηδός (στην κυριολεξία) και κρυφακούω. Η γλώσσα ροδάνι, είναι βλέπεις και το International της όλης ιστορίας και βγάζουν οι έλληνες τα σώψυχα τους να τα ακούσουν "οι έξω". Όντως μας ψεκάζουνε (δεν υπάρχει άλλη εξήγηση)!

Στιχομυθίες (μα την Μπαναγία δεν κάνω πλάκα!!!)

>Τι ψηφίσατε τον Μάη;
-Συριζα...
>Τι ψηφίσατε τώρα;
-Χρυσή Αυγή...
>Διαμετρικά αντίθετες επιλογές σωστα; Τι σας έκανε να αλλάξετε ριζικά την ψήφο σας;
-Εγώ θέλω να βγει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία για να υπάρξει σταθερότητα στον τόπο, αλλά δεν ήθελα να τους ψηφίσω και ψήφισα άσχετα.

>Τι ψηφήσατε;
-Δημιουργία Ξανά και το Μάη και τώρα, αλλά θέλω μια αριστερή κυβέρνηση προκειμένου να ξαναφτιαχτούν όλα από την αρχή σε νέες βάσεις.

>Τι ψηφίσατε;
-ΠΑΣΟΚ... μετά από τα πολύ χαμηλά ποσοστά που έλαβαν πήραν το μάθημα τους και πιστεύω ότι θα αλλάξουν εντελώς στάση και θα πάνε να επαναδιαπραγματευτούν με όλους στην ΕΕ. Είναι έμπειροι.

Σε κάποια φάση με πλησιάσε ένας ηλικιωμένος αλλά αλλά κοτσονάτος κύριος, κοίταγε τις κάμερες και τα μικρόφωνα και ήθελε να μιλήσει. Του εξήγησα διακριτικά ότι ψάχνουν κυρίως ζευγάρια με τα παιδιά τους (πο*τσες απλά θέλανε νέους). Φόραγε κονκάρδα ΚΚΕ, ρολοί ΚΚΕ και είχε ringtone το "Εμπρός της Γης οι κολασμένοι" (δεν κάνω πλάκα!) "Δεξιός είσαι εσύ ε;" μου λεέι σε κάποια φάση. Δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω... "Οχι προς Θεού! ΑΝΤΑΡΣΥΑ ψηφίζω!". Μου έδωσε για δώρο μπρελόκ με τον Τσε στην μια πλευρά και τον Άρη στην άλλη.

Οι σουηδοί είχεν τελειώσει με τις συνεντεύξεις. "Δεν καταλαβάινουμε... αλλά θέλουν και άλλα ψηφίζουν, πολύ μπερδεμένος ο κόσμος!", μου λένε. Μάλλον μαλάκες ήθελαν να πούνε αλλά η έμφυτη σκανδιναβική ευγένεια που έχουν, δεν το επέτρεψε. "Παλιότερα δεν ήταν έτσι, τώρα είναι οι καταστάσεις περιέργες" τους είπα εγώ, γνωρίζοντας ότι λέω τη μισή αλήθεια. Όντως, τα προηγούμενα χρόνια οι έλληνες δεν ψηφίζαν σαν μαλάκες αλλά σαν τριμάλακες... τώρα που ψηφίζουν απλώς ως μαλάκες, είναι μια βελτίωση...

Εγώ κονόμισα επαναστατικό μπρελόκ πάντως.

sniper
18/06/2012, 14:01
Δεν ψήφισα. ...

Καταλαβαίνεις ότι μόλις έχασες το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, έτσι;

Χωρίς καμία διάθεση να τσακωθούμε (πάλι), ε;

the who
18/06/2012, 14:07
Εγώ κονόμισα επαναστατικό μπρελόκ πάντως.

Τελικα πρεπει να εισαι ο μονος κερδισμενος απο αυτες τις εκλογες.:lol:

el_hymador
18/06/2012, 14:11
Καταλαβαίνεις ότι μόλις έχασες το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, έτσι;

Χωρίς καμία διάθεση να τσακωθούμε (πάλι), ε;

ότι να ναι...

gcrook
18/06/2012, 14:31
:D:DΑντε και του χρονου παιδια. :D:D

sniper
18/06/2012, 14:33
ότι να ναι...

Εντάξει, νόμιζα ότι με την ψήφο μας κάνουμε πράξη αυτά που λέμε. ΟΚ, μπορεί να κάνω και λάθος.

sniper
18/06/2012, 14:34
:D:DΑντε και του χρονου παιδια. :D:D

Δεν το βλέπω να πηγαίνει τόσο μακρυά..

Οι υπογραφές θα τιμηθούν...

Εκτός κι αν είναι κόλπο γκράντε...

la_villa
18/06/2012, 14:35

ακριβώς...τότε που ίσχυε η ΟΜΕΡΤΑ

mats8282
18/06/2012, 14:42

Γιατί η διαφορά του ~3% στις κάλπες δεν είναι λευκή επιταγή της κοινωνίας στην Ν.Δ.,ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν αν έβγαινε πρώτος,η αξ.αντιπολίτευση έχει και κάποια όπλα παραπάνω στους θεσμούς της Βουλής και η ΔΗΜΑΡ είναι καταδικασμένη να κάνει αριστερούλικη αντιπολίτευση έστω και μέσα στην κυβέρνηση...

Δεύτερο γιατί πλέον στις πόλεις ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ ψηλά όπως και τα προβλήματα του κόσμου...

Τρίτο γιατί εγώ μεταφράζω το μήνυμα των εκλογών ως εξής...Αν εξαιρέσουμε βεβαίως τη σκληρή βάση της Ν.Δ. που θα ψήφιζαν Ν.Δ. βρέξει χιονίσει,λογικά είναι στο ίδιο % με του ΠΑΣΟΚ ~12%...Το υπόλοιπο ποσοστό μέχρι το 29%,μάλλον,είναι κάπως έτσι...Σας πιστέψαμε πως θα μας σώσετε ή/και θα μας καταστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ...Αν αποτύχουν θα έχουν την τύχη του ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πολλούς πόντους,δυστυχώς θα πάρει και η Χ.Α. συμπληρώνω..

Τέλος πάντων,ας δούμε τι θα γίνει τους επόμενους 2-3 μήνες και βλέπουμε....Μέσα μου ελπίζω και εγώ να κάνει κάτι η ελληνική κυβέρνηση και οι ευρωπαίοι...

Αλλιώς η Αργεντινή θα είναι οδοντόκρεμα μπροστά στις ευρωπαϊκές εξελίξεις...

gcrook
18/06/2012, 14:45
Δεν το βλέπω να πηγαίνει τόσο μακρυά..

Οι υπογραφές θα τιμηθούν...

Εκτός κι αν είναι κόλπο γκράντε...

Ναι το ξερω γι'αυτο λεω και του χρονου.Μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει...:D:D

Αντε και ενα ευχαριστο διαλειμμα.
The hand of god....

http://www.youtube.com/watch?v=ICiJH01bvos&feature=player_embedded

antsoar
18/06/2012, 15:01
Τρίτο γιατί εγώ μεταφράζω το μήνυμα των εκλογών ως εξής...Αν εξαιρέσουμε βεβαίως τη σκληρή βάση της Ν.Δ. που θα ψήφιζαν Ν.Δ. βρέξει χιονίσει,λογικά είναι στο ίδιο % με του ΠΑΣΟΚ ~12%...Το υπόλοιπο ποσοστό μέχρι το 29%,μάλλον,είναι κάπως έτσι...Σας πιστέψαμε πως θα μας σώσετε ή/και θα μας καταστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ...Αν αποτύχουν θα έχουν την τύχη του ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πολλούς πόντους,δυστυχώς θα πάρει και η Χ.Α. συμπληρώνω..

Ακριβώς έτσι, σε κανα χρόνο βλέπω δικοματισμό...

ΣΥΡΙΖΑ vs Χρυσή Αυγή

Κατα τα άλλα ξεκίνησαν από σήμερα δημεύσεις μισθών ενοικίων κλπ, με τις υγειές μας (δυο περιπτώσεις στη γειτονιά μου σήμερα)

sniper
18/06/2012, 15:08
Ακριβώς έτσι, σε κανα χρόνο βλέπω δικοματισμό...

ΣΥΡΙΖΑ vs Χρυσή Αυγή

....

Αυτό θα είναι εμφύλιος.

mats8282
18/06/2012, 15:23
Αυτό θα είναι εμφύλιος.

Οι νεοναζί πήραν σε συνθήκες σχετικής ομαλότητας 7%....Αν εκπληρωθούν οι προφητείες της ολοκληρωτικής καταστροφής με δεξιά κυβέρνηση τι άλλο περιμένεις πλην ενός μίνι εμφυλίου;;;Μήπως περιμένεις να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της Χ.Α. ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο;;;Οι αιτίες που προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών τους είναι η πολιτική που υποσχέθηκαν να συνεχίσουν,πλήρως,μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα...

Τον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν να βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ από το 2008 και στρογγυλοποιούν τα πάντα στα μέτρα τους....Την προηγούμενη βδομάδα ο,και καλά σοσιαλιστής,σε συνέντευξη στο πρώτο θέμα δήλωσε πως η πολιτική βία προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από τον κ.Μιχαλολιάκο και τον κ.Κασιδιάρη..Τα ΜΜΕ κακάριζαν επί 1 βδομάδα πως το χαστούκι στην Κανέλλη ήταν το ίδιο με το γιαούρτι στον Πάγκαλο...

Το μόνο καλό είναι πως,στην περίπτωση που πάνε τόσο στραβά τα πράγματα,ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ακροαριστερή οργάνωση/κόμμα και ίσως συσπειρώσει τους δημοκρατικούς πολίτες γύρω του....

la_villa
18/06/2012, 15:26
εγω πιστευω ότι ήμαστε πολύ κοντά στον εμφύλιο....

ειδικά τώρα που ο Σαμαράς θα βγάλει στους δρόμους απεναντι στον εξαγριωμένο λαό της υδροφόρες της αστυνομίας, όπως υποσχέθηκε προεκλογικά.
Δυστυχώς πάμε ολοταχως προς Λιβύη

ggs
18/06/2012, 15:30
εμφυλιος ΧΩΡΙΣ το ΚΚΕ δεν γινεται....

sniper
18/06/2012, 15:31
Αυριο είναι η εορτή του Παϊσίου Οσίου του Μεγάλου..

Have faith ανόητοι..

sniper
18/06/2012, 15:34
εμφυλιος ΧΩΡΙΣ το ΚΚΕ δεν γινεται....

Καλά χαζός είσαι;

Τα μονοπώλεια κι ο ξένος παράγοντας, η πλουτοκρατία κλπ κλπ κλπ είναι από πίσω από τον δήθεν εμφύλιο...
Εξω από την ΕΕ, Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και δεν συμμαζεύεται..

ggs
18/06/2012, 15:37
Καλά χαζός είσαι;

Τα μονοπώλεια κι ο ξένος παράγοντας, η πλουτοκρατία κλπ κλπ κλπ είναι από πίσω από τον δήθεν εμφύλιο...
Εξω από την ΕΕ, Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη και δεν συμμαζεύεται..

Αυτός είναι ο εμφύλιος ΧΩΡΙΣ το ΚΚΕ λέμε ….

Μόνο αν τον εμφύλιο τον κηρύξει το ΚΚΕ θα είναι ο οριτζιναλ εμφύλιος…

MitsosNaked
18/06/2012, 15:38
Οι νεοναζί πήραν σε συνθήκες σχετικής ομαλότητας 7%....Αν εκπληρωθούν οι προφητείες της ολοκληρωτικής καταστροφής με δεξιά κυβέρνηση τι άλλο περιμένεις πλην ενός μίνι εμφυλίου;;;Μήπως περιμένεις να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της Χ.Α. ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο;;;Οι αιτίες που προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών τους είναι η πολιτική που υποσχέθηκαν να συνεχίσουν,πλήρως,μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα...

ΛΑΘΟΣ. η ΧΑ διατήρησε τα ποσοστά της για έναν απλούστατο λόγο άσχετο με το μνημόνιο(όυτως η άλλως όσον αφορά το μνημόνιο έκαναν την ίδια ακριβώς κωλοτούμπα με το ΛΑΟΣ απλά πέρασε στα ψιλά= στην αρχή ήταν υπέρ της δραχμής αλλά στις εκλογές του Μάη αρχίσανε το τροπάριο ναί επι της αρχής/παραμονή ευρώ, όχι στο μνημόνιο όπως έχει συνταχθεί).

Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που κρατάνε το ποσοστό τους είναι το πρόβλημα λαθρομετανάστες/αυξημένη εγκληματικότητα. Όσο δέν κάνει καμία κυβέρνηση τίποτα γι αυτό, η ΧΑ θα διατηρεί τα ποσοστά της ή και θα τα ανεβάζει. Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια η ΧΑ, ακολουθούν το μοντέλο της Χαμάς. Ήτοι, ψευτοκοινωνικό έργο το οποίο όμως 'πιάνει' στις μάζες.

sniper
18/06/2012, 15:39
Αυτός είναι ο εμφύλιος ΧΩΡΙΣ το ΚΚΕ λέμε ….

Μόνο αν τον εμφύλιο τον κηρύξει το ΚΚΕ θα είναι ο οριτζιναλ εμφύλιος…

Α.. να μας συμπαθάτε, καταλάβαμε άλλο.. mea culpa

g_m900
18/06/2012, 15:44
σε 6 μηνες το πολυ θα ξαναχουμε εκλογες και τοτε θα βγει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ο Συριζας...

ουτε εμφυλιος ουτε τιποτα.

απλα ο ΣΑΜΑΡΑΚΟΣ θα καταλαβει οτι η εμμονη του να γινει πρωθυπουργος θα ειναι και η καταστροφη του !

Cpt. Haddock
18/06/2012, 16:02
ειδικά τώρα που ο Σαμαράς θα βγάλει στους δρόμους απεναντι στον εξαγριωμένο λαό της υδροφόρες της αστυνομίας, όπως υποσχέθηκε προεκλογικά.
Δυστυχώς πάμε ολοταχως προς Λιβύη

Ο εξαγριωμένος λαός ας πηγαινε να ψηφίσει. Τωρα πέταξε το πουλάκι κι αυτες οι λαφαζάνιες παπαριές περι μή νομιμοποίησης και το "οργισμένο λαϊκο τείχος" ειναι για τπκ.

Δε βγήκε ο συριζας πρωτος, παει και τελείωσε. Απλά πράγματα. Ας έβγαινε. Τζάμπα τον ψηφισα ρε γμτ

sniper
18/06/2012, 16:10
Ο εξαγριωμένος λαός ας πηγαινε να ψηφίσει. Τωρα πέταξε το πουλάκι κι αυτες οι λαφαζάνιες παπαριές περι μή νομιμοποίησης και το "οργισμένο λαϊκο τείχος" ειναι για τπκ.

Δε βγήκε ο συριζας πρωτος, παει και τελείωσε. Απλά πράγματα. Ας έβγαινε. Τζάμπα τον ψηφισα ρε γμτ

Γράψου στην ΟΝΝΕΔ.

ggs
18/06/2012, 16:12
Γράψου στην ΟΝΝΕΔ.

Οργάνωση ΝΕΟΛΑΙΑΣ Νεας Δημοκρατιας

sniper
18/06/2012, 16:16
Οργάνωση ΝΕΟΛΑΙΑΣ Νεας Δημοκρατιας

Ναι, εσυ δεν μπορείς πια.

Για τον μικρό λέμε τώρα.

vaska
18/06/2012, 16:16
σε 6 μηνες το πολυ θα ξαναχουμε εκλογες και τοτε θα βγει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ο Συριζας...

ουτε εμφυλιος ουτε τιποτα.

απλα ο ΣΑΜΑΡΑΚΟΣ θα καταλαβει οτι η εμμονη του να γινει πρωθυπουργος θα ειναι και η καταστροφη του !

Ο φίλτατος Αντώνης είναι κατεστραμμένος οικονομικά εδώ και πολλά χρόνια (έριξε ότι είχε και δεν είχε στην ΠΟΛΑΝ), ακόμα και την περιουσία της γυναίκας του έκανε ποσοστό στις εκλογές. Ας είναι καλά οι φίλοι του κόμματος που τον βοηθούν να βιοπορήσει. Η νίκη αυτή είναι η ευκαιρία του να ρεφάρει τα χαμένα και να δώσει πίσω τα δανεικά, τι διάολο όλοι θα τρώνε κι αυτός στην απέξεω?????
Ακόμα κι αν κρατήσει ο χορός μόνο 6 μήνες όπως λες, πολύ φοβάμαι ότι καταστροφή δεν θα είναι δικιά του αλλά δικιά μας. Είχαμε την ευκαιρία μας όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και την χάσαμε. Αναταράχτηκαν για λίγο τα τελματωμένα νερά της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα, αρκετοί άρχισαν ν' ανησυχούν και να μη μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια, αλλά τώρα κόπασε η αντάρα.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

mats8282
18/06/2012, 16:17
ΛΑΘΟΣ. η ΧΑ διατήρησε τα ποσοστά της για έναν απλούστατο λόγο άσχετο με το μνημόνιο(όυτως η άλλως όσον αφορά το μνημόνιο έκαναν την ίδια ακριβώς κωλοτούμπα με το ΛΑΟΣ απλά πέρασε στα ψιλά= στην αρχή ήταν υπέρ της δραχμής αλλά στις εκλογές του Μάη αρχίσανε το τροπάριο ναί επι της αρχής/παραμονή ευρώ, όχι στο μνημόνιο όπως έχει συνταχθεί).

Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που κρατάνε το ποσοστό τους είναι το πρόβλημα λαθρομετανάστες/αυξημένη εγκληματικότητα. Όσο δέν κάνει καμία κυβέρνηση τίποτα γι αυτό, η ΧΑ θα διατηρεί τα ποσοστά της ή και θα τα ανεβάζει. Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια η ΧΑ, ακολουθούν το μοντέλο της Χαμάς. Ήτοι, ψευτοκοινωνικό έργο το οποίο όμως 'πιάνει' στις μάζες.

Πρόβλημα με τους μετανάστες είχαμε και το 2009....Δεν πήρε τίποτα...Όχι πως δεν παίζει και αυτό ρόλο βέβαια,αλλά το κύριο συστατικό που θρέφει καλούς Ναζί είναι η οικονομική εξαθλίωση και η στοχοποίηση κάποιου για αυτό....Ο Χίτλερ μέχρι το 1930 ήταν ανύπαρκτος εκλογικά,μόνο όταν μεσολάβησε το παγκόσμιο Κραχ πήρε ~25%...Εβραίοι,ομοφυλόφιλοι,τσιγγάνοι κλπ κλπ υπήρχαν από πριν...

Cpt. Haddock
18/06/2012, 16:19
Γράψου στην ΟΝΝΕΔ.

Ειναι κρυφοι αριστεροι αυτοι ρε....

sniper
18/06/2012, 16:28
Ειναι κρυφοι αριστεροι αυτοι ρε....

Πες ότι ήσουν στην Νεολαία Πασοκ όταν ήσουν μικρότερος..

:smokin:

Cpt. Haddock
18/06/2012, 16:32

Οχι εγώ, άλλος ήταν :smokin:

sniper
18/06/2012, 16:34
Οχι εγώ, άλλος ήταν :smokin:

Do go on..

vaska
18/06/2012, 16:35

Τις ομορφότερες γυναίκες ανέκαθεν τις είχε η νεολαία της ΝΔ και ο cpt ως γνωστός καρδιοκατακτητής και πολλά υποσχόμενος νέος μάλλον εκεί θα ταίριαζε καλύτερα.

Απλή λογική ρε πστμ.

Cpt. Haddock
18/06/2012, 16:36
Do go on..

Ομερτα...

Τις ομορφότερες γυναίκες ανέκαθεν τις είχε η νεολαία της ΝΔ και ο cpt ως γνωστός καρδιοκατακτητής και πολλά υποσχόμενος νέος μάλλον εκεί θα ταίριαζε καλύτερα.
Απλή λογική ρε πστμ.

Στη σχολή μια σουπερ γκόμενα (αλλα σε άλλ τμημα) ήταν στην Πασπ και για ενα (μικρο) διαστημα φλερταρα με την ιδέα (και με αυτην). Τελικα απέτυχε το δευτερο οποτε δεν υπηρχε αναγκη για το πρώτο. :D

vaska
18/06/2012, 16:45
Στη σχολή μια σουπερ γκόμενα (αλλα σε άλλ τμημα) ήταν στην Πασπ και για ενα (μικρο) διαστημα φλερταρα με την ιδέα (και με αυτην). Τελικα απέτυχε το δευτερο οποτε δεν υπηρχε αναγκη για το πρώτο. :D

Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Καμιά φορά και στην ΚΝΕ τύχαινε κάτι ανάλογο αλλά δεν κρατούσε για πολύ. Στην ΟΝΕΔ όμως λες και είχαν κάνει συμφωνία, όλα τ' αστέρια εκεί ήταν μαζεμένα.

Σε καταλαβαίνω πάντως..

sniper
18/06/2012, 16:52
Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Καμιά φορά και στην ΚΝΕ τύχαινε κάτι ανάλογο αλλά δεν κρατούσε για πολύ. Στην ΟΝΕΔ όμως λες και είχαν κάνει συμφωνία, όλα τ' αστέρια εκεί ήταν μαζεμένα.

Σε καταλαβαίνω πάντως..

To thema den itan ideologiko...

Trixes.. kyriolektika..

Pame parakatw, spammers.

g_m900
18/06/2012, 16:53
261801

vaska
18/06/2012, 16:55
261801

:bawl::bawl:

Εχετλαίος
18/06/2012, 16:57
Στην ΟΝΕΔ όμως λες και είχαν κάνει συμφωνία, όλα τ' αστέρια εκεί ήταν μαζεμένα.

Ματσό μπαμπάδες, πολλά σε ρετούς. Ευκολάκι

sniper
18/06/2012, 17:00
Ματσό μπαμπάδες, πολλά σε ρετούς. Ευκολάκι

Εκείνη την εποχή που λένε, μ' ενα ξυραφάκι είχες προβάδισμα..

AUFGEBRACHT
18/06/2012, 17:13
Της κοντής ψ@λής της φταίνε οι τρίχες σύντροφοι...

261803

vaska
18/06/2012, 17:32
Εγώ αν δεν ακούσω τη Λιάννα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα να λέει "Σπέκουλα" δεν μπορώ. Νιώθω ότι κάτι μου λείπει.

:D:D

Νομίζω ότι πήραν αυτό που τους άξιζε, λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

MitsosNaked
18/06/2012, 17:32
Πρόβλημα με τους μετανάστες είχαμε και το 2009....Δεν πήρε τίποτα...Όχι πως δεν παίζει και αυτό ρόλο βέβαια,αλλά το κύριο συστατικό που θρέφει καλούς Ναζί είναι η οικονομική εξαθλίωση και η στοχοποίηση κάποιου για αυτό....Ο Χίτλερ μέχρι το 1930 ήταν ανύπαρκτος εκλογικά,μόνο όταν μεσολάβησε το παγκόσμιο Κραχ πήρε ~25%...Εβραίοι,ομοφυλόφιλοι,τσιγγάνοι κλπ κλπ υπήρχαν από πριν...

Εννοείται πως η οικονομική εξαθλίωση τους ενισχύει. Απλά σε αυτή την εξαθλίωση που ζούμε όπως έγραψες, το πρόβλημα φαίνεται εντονότερο(και είναι, και πρέπει να λυθεί). Σε αυτό ποντάρουν οι ΧΑτες και απλά τους βοηθάει η οικονομική συγκυρία, τους ίδιους όπως έχουν πεί και σε συνεντεύξεις, το οικονομικό είναι δευτερευούσης και βάλε σημασίας.

AUFGEBRACHT
18/06/2012, 17:35
Εγώ αν δεν ακούσω τη Λιάννα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα να λέει "Σπέκουλα" δεν μπορώ. Νιώθω ότι κάτι μου λείπει.

:D:D

Νομίζω ότι πήραν αυτό που τους άξιζε, λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Xτες πάντως δεν πρέπει να έχεις παράπονο... Έχασα το λογαριασμό πόσες φορές είπε τη φράση "Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες"...

mats8282
18/06/2012, 17:40
Ε τι θες να πούνε ρε φίλε..Να κάνουν το σταυρό τους μπροστά στις κάμερες που έχουμε οικονομική κρίση και βγήκαν στο φως;;;

Πρέπει να φτιάξουν την ατζέντα όπως τους βολεύει..Όλη τους η προπαγάνδα πηγάζει από τους μετανάστες,τους αριστερούς και την δημοκρατία,βάση συνθημάτων και εθνικοσοσιαλιστικών αναλύσεων φυσικά...

AUFGEBRACHT
18/06/2012, 17:40
Πάντως είναι ανησυχητικό πως όσους έχω ρωτήσει σήμερα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ψήφισε Πολιτική Άνοιξ... ούπς, Νέα Δημοκρατία εννοούσα. Μα κανένας!!! Όλοι ΣΥ.ΡΙΖ.Α ρε παιδί μου!!! Περιμένετε ρε λίγο, ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από την εθνοσωτήριο ψήφο σας!!!

261804

AUFGEBRACHT
18/06/2012, 17:45
Eεεεε ΟΧΙ!!!! Τί άλλο θα ακούσουμε!!! Νοθεία από τη Δεξιά;;;

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=146343&catid=6

alres
18/06/2012, 17:50
Ξεκίνησε η διαπαιδαγώγηση της ελληνικής νεολαίας με το αποτέλεσμα των εκλογών

http://tvxs.gr/news/ellada/epithesi-xrysis-aygis-kata-metanasti

AUFGEBRACHT
18/06/2012, 18:04

Το έχω γράψει πάλι εδώ μέσα... Δεν έχουμε πάρει ΜΥΡΩΔΙΑ το τί θανατικό έχουν σπείρει τα ασπόνδυλα κωλόπαιδα με τα μαύρα ρούχα και τα αρχαιοελληνικά γράμματα!!! Οι θάνατοι αυτοί δεν ανακοινώνονται ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Ποιός θα ασχοληθεί με τον Ιρφάν και τον κάθε Ιρφάν από το Πακιστάν που τον έσφαξαν σαν το σκυλί στη μέση του δρόμου; Τα λεφτά μας μωρέ να μην αγγίξει ο Τσίπρας και μετά όπως πάντα θα κάνουμε αντίσταση στο ΔΝΤ από τον καναπέ μόλις ο σωτήρας Αντώνης μειώσει μισθούς και συντάξεις για άλλη μια φορά... Οι βολεμένοι νοικοκυραίοι που ψήφισαν το μόρφωμα της Χ.Α. δεν έχουν καταλάβει ότι μετά τους αλλοδαπούς κάποια στιγμή θα πάρουν σειρά τα παιδιά τους... Για εμένα μετά και τα χτεσινά αποτελέσματα ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ όπως έλεγε μια αλήστου μνήμης φράση...

mats8282
18/06/2012, 18:08
Για εμένα μετά και τα χτεσινά αποτελέσματα ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ όπως έλεγε μια αλήστου μνήμης φράση...

Και ποιούς ακριβώς βολεύει αυτό;;

Όταν/αν πηδήξουν ασάλιωτα τον κάθε Έλληνα που φοβήθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ ή/και δεν τους πίστεψε ή/και διαφώνησε μαζί τους....

Μάλλον τότε είναι που θα πρέπει να κάνουμε το παν να μιλήσουν...

vaska
18/06/2012, 18:19
Αντιγράφω από τη δημοσίευση
"Οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού πρέπει να έχουν αποτυπώσει τα πρόσωπα των δραστών, καθώς κάποιος από τα μέλη της Χρυσής Αυγής ακούγεται να φωνάζει: "Μας έχουν πάρει οι κάμερες, πάμε να την κάνουμε". Η Χρυσή Αυγή επί τω έργω. Να τους χαίρεται το 6,9% που τους ξαναψήφισε!"

Το 6,9% μπορεί να τους χαίρεται άμα γουστάρει, όλοι εμείς οι υπόλοιποι θα τους λουστούμε όμως.

:mad:

AUFGEBRACHT
18/06/2012, 18:22
Και ποιούς ακριβώς βολεύει αυτό;;

Όταν/αν πηδήξουν ασάλιωτα τον κάθε Έλληνα που φοβήθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ ή/και δεν τους πίστεψε ή/και διαφώνησε μαζί τους....

Μάλλον τότε είναι που θα πρέπει να κάνουμε το παν να μιλήσουν...

Προχτές που έπιασαν οι φωτιές ο Μιχελάκης της ΝΔ πήγε επί τόπου μετά από εντολή του Σαμαρά να λάβει εικόνα της κατάστασης. Της ΝΔ, του ίδιου κόμματος που πριν 5 χρόνια επί των ημερών της κάηκαν ζωντανοί 63 άνθρωποι, μανάδες με τα παιδιά τους, αποτεφρώθηκαν 270.000 στρέμματα γης. Οι μεγαλόψυχοι Έλληνες όμως έδωσαν άφεση στο κόμμα αυτό και ενώ πρίν λίγους μήνες ήταν αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς χτες έτρεχαν να φιλήσουν το χέρι του Σαμαρά που έσωσε τη χώρα από τον ερυθρό κίνδυνο...Δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις τί θέλω να πω...

la_villa
18/06/2012, 18:29

συμφωνώ.Πλεον ΟΣΑ ΗΔΗ υπέγραψε και ΟΣΑ ΘΑ υπογράψει έχουν την απαιτούμενη λαϊκή νομιμοποίηση,εστω και και του ελληνικού παραλόγου των+50 εδρών.
Παρόλα αυτά αμφιβάλλεις ότι ΚΑΙ αυτοί που τον ψήφισαν χτες σε 1~2 μήνες θα κατεβουν Σύνταγμα και θα ωρύονται για τον προδότη?Φυσικά όποιον και να ρωτήσεις αποκλείεται να βρεις ψηφοφόρο της ΝΔ

la_villa
18/06/2012, 18:33

Σε καταλαβαίνω πάντως..

αυτό συμβαίνει γιατί γενικά οι δεξιοί είναι οι πιο πορωμένοι...οι πιο τυφλοί οπαδικά

μετα ακολουθούν οι της ΚΝΕ πολλοί/ες απο τους οποίους δεν είναι καν ΚΚΕ αλλα νοιώθουν την ανάγκη να ενταχθούν σε μια ομάδα.

αντίθετα της ΝΔ είναι ΟΛΟΙ πορωμένοι απο οικογένειες.

la_villa
18/06/2012, 18:36
Προχτές που έπιασαν οι φωτιές ο Μιχελάκης της ΝΔ πήγε επί τόπου μετά από εντολή του Σαμαρά να λάβει εικόνα της κατάστασης. Της ΝΔ, του ίδιου κόμματος που πριν 5 χρόνια επί των ημερών της κάηκαν ζωντανοί 63 άνθρωποι, μανάδες με τα παιδιά τους, αποτεφρώθηκαν 270.000 στρέμματα γης..

και ξέχασες το σημαντικότερο....

ότι 4 μέρες πριν εκείνες τις εκλογές ο Καραμανλής ξεπούλησε τα καμμένα παράλια της Ηλιείας για μια χούφτα € σε ξενοδοχειακές μονάδες...

Τεταρτη υπέγραφε το ξεπούλημα των φιλέτων γης, Κυριακή είχαμε εκλογές (που κέρδισε η ΝΔ)

mats8282
18/06/2012, 18:37
Δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνεις τί θέλω να πω...

Καταλαβαίνω...

Ένα μακρινό,ελπίζω,ενδεχόμενο είναι το <<να μην μιλάει κανένας>> να μας το λένε άλλοι...Ας μην εκπαιδευόμαστε μόνοι μας σε τέτοιες πρακτικές....

Με πιάν'ς πιστεύω..

georgio
18/06/2012, 18:42

"μπηξ' του το ρε, μπηξ' του το"

"μαλάκα, του 'μπηξες το μαχαίρι;"

"μαλάκα, μπήκε μέσα του όλο"

:a35: :yuck: :mad: