Σύνδεση

View Full Version : Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

g_m900
07/06/2012, 14:24
εγω παντως θελω την Χρυση Αυγη στη Βουλη για να μπαινουν τα ΜΑΤ μεσα να φυλανε τους υπολοιπους και οχι απ'εξω να τα βαζουν με τον κοσμακι.

ισα ισα να μπουνε να σφιξουν οι κωλοι γιατι τοσο καιρο ...Δημοκρατικα μας πηδανε και λεμε και ευχαριστω!

Σοβαροτητα δεν υπαρχει σε αυτο το κομμα.
δεν με νοιαζει τι ειναι.
δεν τους ψηφισα και ουτε προκειται.
απλα θελω την παρουσια τους για να γουσταρω που θα βλεπω Φα.Βουλ.Α (Φαπες Βουλευτικης Ασυλιας) !!!

el_hymador
07/06/2012, 14:25
Πάντως αν το σκεφτείς, η Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ εκνέυρισε τον Κασιδιάρη, άρα...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΕΙ!!!

(μη μου αρχίσετε τις παπαρίστες ότι το ρίχνουμε στην πλάκα και δεν είναι για γέλια κτλ-κτλ...)

Anty12
07/06/2012, 14:25
Για σήμερα μιλάς ή για πριν 60 χρόνια..??? :uplate:

Υ.Γ.
Ρεεεε θα πάρω το μέρος του Τρούπη, τελικά...!!!

Για το 56 θέλει να πει, και στην 6η Π.Ο της ΚΕ και της ΚΕΕ του ΚΚΕ, μετά βέβαια την παρέμβαση του ΚΚΣΕ και άλλων Κ&Ε της Α.Ε.

nikos_abel
07/06/2012, 14:36
Για το 56 θέλει να πει, και στην 6η Π.Ο της ΚΕ και της ΚΕΕ του ΚΚΕ, μετά βέβαια την παρέμβαση του ΚΚΣΕ και άλλων Κ&Ε της Α.Ε.

Θα πάρω σιδεροοοοβεε εεργά ωχ Παναγιαά μου
Θα πάρω σιδεροοοοβεε εεργά
Μολότοφ κι αλυσιιιδες
Και θα τα καααανω βιδες

the who
07/06/2012, 14:38
[QUOTE=vaska;2199642]Ξεκόλλα ρε φίλε ...

Ωραιοι τροποι.

kostaspetrou
07/06/2012, 14:38
Για σήμερα μιλάς ή για πριν 60 χρόνια..??? :uplate:

Υ.Γ.
Ρεεεε θα πάρω το μέρος του Τρούπη, τελικά...!!!
Σήμερα είναι πιο ήπια η στάση τους-όχι επειδή ξυπνήσανε,αλλά επειδή φάγανε του κόσμου το κράξιμο.

Άσχετα με πολιτικές/κομματικές τοποθετήσεις, οι σκληροπηρυνικοί ΚΚΕ είναι πρώτα ΚΚΕ και μετά όλα τ' άλλα.
Φυσικά μπορεί να σφάλλω,αλλά αυτή την αίσθηση μου έχουν δώσει.

sniper
07/06/2012, 14:42
Σήμερα είναι πιο ήπια η στάση τους-όχι επειδή ξυπνήσανε,αλλά επειδή φάγανε του κόσμου το κράξιμο.

Άσχετα με πολιτικές/κομματικές τοποθετήσεις, οι σκληροπηρυνικοί ΚΚΕ είναι πρώτα ΚΚΕ και μετά όλα τ' άλλα.
Φυσικά μπορεί να σφάλλω,αλλά αυτή την αίσθηση μου έχουν δώσει.

Και τη σημασία έχει τι κάνει το ΚΚΕ ή οι ΚΚΕδες τώρα, πριν από 100 χρόνια ή αύριο με το θέμα μας;

el_hymador
07/06/2012, 14:42
Δείτε τα αποτελέσματα του χτυπήματος που κατάφερε η Λιάνα Κανέλη στον Ηλία Κασιδιάρη με τον Ριζοσπάστη!

260756

the who
07/06/2012, 14:46
Και τη σημασία έχει τι κάνει το ΚΚΕ ή οι ΚΚΕδες τώρα, πριν από 100 χρόνια ή αύριο με το θέμα μας;

Αυτοι φταινε για ολα ρε.Και το παραμυθι οτι για ολα φταιει ο παρατριχα ειναι προβοκατσια της αρχουσας ταξης.Γκεκε?:D

vaska
07/06/2012, 14:46
[QUOTE=vaska;2199642]Ξεκόλλα ρε φίλε ...

Ωραιοι τροποι.

:confused::confused::confused:

kostaspetrou
07/06/2012, 14:54
Μιας και πήγε σχετικά με Σαγγάριο,ευθύνες κλπ η κουβέντα,μιας και το νήμα λέει για φιλελεύθερους και αριστερούς(ΚΚΕ=αριστερά)...
Κουβέντα να γίνεται.

iosif
07/06/2012, 14:57
φυσικα και φταιει ο συριζα

Δατσέρης: "Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ"
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/50782,Datserhs:_Ftaiei_o_SYRIZA.html

the who
07/06/2012, 14:59

Ποιος ειναι αυτος ρε Σηφη?Ο Γκαιμπελς μπροστα του μοιαζει με καλογρια.

DimChios
07/06/2012, 15:00
Δείτε τα αποτελέσματα του χτυπήματος που κατάφερε η Λιάνα Κανέλη στον Ηλία Κασιδιάρη με τον Ριζοσπάστη!

260756

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ "MIRROR" ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ!!!

Ασχετοι εντελως!

:p

iosif
07/06/2012, 15:01
γιατρος, εξ απορρητων του μπενι, δ/της του πολιτικου γραφειου του στο πασοκ συζυγος συλβανα ραπτη

DimChios
07/06/2012, 15:01
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!

Κανονιστε μαλακες να πλακωθουμε μεταξυ μας ΚΑΙ εδω μεσα!

OldMan
07/06/2012, 15:02
Για το 56 θέλει να πει,.
Αααα νταξ τοτενες...

(γιατί σήμερα μακάρι να άκουγε την Μόσχα..)

el_hymador
07/06/2012, 15:02

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ οχι ρε συ δεν παιζουν τετοιες δηλωσεις!!!

Να και καποιες πιο δημοκρατικες και ψυχαραιμες φωνες:

1) Απ.Γκλέτσος:Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης! http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=144344&catid=6

2) Ντόρα Μπακογιάννη στο NEWS 247: Αν ήμουν εγώ εκεί θα τον πλάκωνα http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ntora_mpakogiannh_sto_news_247_an_hmoyn_egw_ekei_tha_ton_plakwna.1807116.html

sniper
07/06/2012, 15:03

Με το ζόρι το ΠΑΣΟΚ να ηγείται του τόπου..

Κεκτημένη ταχύτητα ή ιδρυματισμός...

ή ντενεκές ξεγάνωτος αλλά η 17.06 είναι κοντά.

sniper
07/06/2012, 15:04
Αααα νταξ τοτενες...

Πουτινικός Σύντροφε Αντωνάκη;

the who
07/06/2012, 15:05
γιατρος, εξ απορρητων του μπενι, δ/της του πολιτικου γραφειου του στο πασοκ συζυγος συλβανα ραπτη

Ααα φασιστας δλδ.Ενταξει τοτε καλα τα λεει για φασιστακι.Παω να μαζεψω τα κονσερβοκουτια απ την ταρατσα.

the who
07/06/2012, 15:07
Αααα νταξ τοτενες...

Αυτο εχει να κανει με την τιμη της βοτκας?:lol:

mats8282
07/06/2012, 15:10
Ο Κασιδιάρης είναι απλά ο εαυτός του..Όπως και οι υπόλοιποι νεοναζί...

Άντε να δούμε...

Σε ακροδεξιό τσαμπουκά πάντως χτες το βράδυ,ο πατέρας Πλεύρης είπε στον Κασιδιάρη έλα έξω και θα σε ξαπλώσω....Και αν κρίνουμε από τα χτυπήματα στην Κανέλλη μάλλον τον έχει ο παππούς..3 χτυπήματα και δεν την έριξε καν,60 χρονών γυναίκα....

http://www.inews.gr/42/ta-espasan-kasidiaris-plevris-video.htm

the who
07/06/2012, 15:12

Άντε να δούμε...

Σε ακροδεξιό τσαμπουκά πάντως χτες το βράδυ,ο πατέρας Πλεύρης είπε στον Κασιδιάρη έλα έξω και θα σε ξαπλώσω....Και αν κρίνουμε από τα χτυπήματα στην Κανέλλη μάλλον τον έχει ο παππούς..3 χτυπήματα και δεν την έριξε καν,60 χρονών γυναίκα....

Ρε μπας και δεν ειναι γυναικα αλλα ανθρωποειδες τελικα?:lol:

Σορυ αλλα μ εχει πιασει η μαλακια μου μεσημεριατικα.

sniper
07/06/2012, 15:12

Άντε να δούμε...

Μπορεί να μην είναι δυνατός στα χέρια..

mats8282
07/06/2012, 15:14
Λες;;;

iosif
07/06/2012, 15:15
ειναι γνωστη κοτα
υπαρχουν δεκαδες περιστατικα για τους γνωριζοντες
και αυτος και το αδελφακι του

OldMan
07/06/2012, 15:17
Ιδανικός και ανάξιος εραστής των σημερινών καμπαρέ της Μόσχας σύντροφε...;)

anco
07/06/2012, 15:19
θα γινει της ποτανας.... αμα δουμε 1.000.000 ψηφους....

aircop
07/06/2012, 15:22
Και κάτι που αρκετοί φαντάζομαι δεν γνωρίζουν:

Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα!

Και επίσης η ίδια κυρία Κανέλλη εκτός από φασισταριά δεν τους αποκάλεσε και ''πουσταριά'' νομίζοντας ότι είναι εκτός αέρα; Κι εμένα αν με αποκαλούσε τοιουτοτρόπως θα τα έπαιρνα στο κρανίο.

aircop
07/06/2012, 15:22
Συν το ότι οι πραγματικοί φασίστες βρήκαν την ευκαιρία που ζητούσαν για τον αποπροσανατολισμό από τα ουσιώδη και την επαναφορά της δημόσιας συζήτησης γύρω από το ''φασισμό'' της Χρυσής Αυγής. Οι μνημονιακοί υπηρέτες της Νέας Τάξης με τα ψευτοδιλλήματά τους: ''Ευρώ ή Δραχμή'', ''μνημόνιο ή καταστροφή'' κρύβονται πίσω από... τον δήθεν φασισμό της Χρυσής Αυγής για να αποκρύψουν ότι αυτοί είναι που έφεραν την εξαθλίωση στον Ελληνικό Λαό με τις αυτοκτονίες, την ανεργία, την κατάρρευση τους συστήματος υγείας και παιδείας, την εγκληματικότητα των λαθροέποικων. Μαζί τους και οι υπόλοιποι ψευτοαριστεροί που τάχα μου και δήθεν κόπτονται για τον κίνδυνο που διατρέχει η Δημοκρατία από το κόμμα του Μιχαλολιάκου αποκρύπτοντας επιμελώς ότι ακόμα κι αυτή η αστική κοινοβουλευτική ψευτοδημοκρατία έχει καταλυθεί εδώ και καιρό. Η βία που μας επιβάλουν οι ορθώς πολιτικά φερόμενοι πολιτικοί ταγοί μας δεν συζητείται και όλοι στέκονται στη σωματική βία που άσκησε ο Κασιδιάρης στη Κανέλλη. Ουδείς καταδικάζει τη πρώτη ενώ όλοι οι υποκριτές και οι φαρισαίοι καταδικάζουν τη δεύτερη.

MG-KTiNoS
07/06/2012, 15:26
Ακόμα κι έτσι να είναι, που την είδες τη γυναίκα???? Ας με συγχωρήσουν τα κορίτσια του φόρουμ, από τα γραφόμενά μου τόσα χρόνια πιθανότατα έχετε βγάλει τα συμπεράσματά σας για το άτομό μου, αλλά στο συγκεκριμένο ξόμπλιο που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, που όταν της τελειώνουν τα επιχειρήματα το γυρίζει στην ειρωνεία στη χειρότερη μορφή της και άλλα πολλά, ένα βρωμόξυλο θα το έριχνα ευχαρίστως. Και για να διαχωρίσω τη θέση μου από τους κάφρους της ΧΑ, όχι ξύλο για να κάνω ζημιά, αλλά χαστούκια ν' ακούγεται το σπλάτς στο μάγουλο και να τρέμουν τα μούκουλα. Άντε γιατί πολύ μας τα έχει πρήξε το συγκεκριμένο ανθρωποειδές.

:D:D

Της τέλειωσαν τα επιχειρήματα όταν η αδερφή, της έλεγε ότι η Παπαρήγα συνεργάζεται με την αστυνομία ?
Καλό…
Τώρα αν έχεις την τάση να χαστουκίζεις γυναίκες να το κοιτάξεις.
Είναι σοβαρό.

Αντιπροχτές ήταν η μαχαιριά στο Πακιστανό στο μετρό
Προχτές ήταν τα σπασμένα κεφάλια των ξένων στο Σουβλατζήδικο
Χτες η μοτοπορεία και η αυτοονομασία σε απελευθερωτικό στρατό (κάτω από το γιούχα του κόσμου)
Σήμερα η Κανέλη.

Αύριο ?
Ξέρεις τι θα γίνει αύριο?
Κάτσε να σου πω τι γίνεται στο Βερολίνο σήμερα.
Αφού τις έφαγαν οι ξένοι μερικές φορές
Αφού οι δημοκράτες Γερμανοί δεν κατάφεραν να τους προστατεύσουν αποτελεσματικά (αν και προσπάθησαν πολύ σοβαρά)
Οι ξένοι οργανώθηκαν κι αυτοί σε ομάδες (τουρκ Μπόις, μαύροι πάνθηρες κλπ) και άρχισε το γλέντι.
Μόνο που στο γλέντι αυτό είχαμε και παράπλευρες απώλειες (όπως πάντα)
κι επειδή εμένα η γυναίκα μου είναι ξένη, και επειδή ο γιός μου δε δείχνει και πολύ Έλληνας λέω ότι πρέπει να της τα κόψουν τα χέρια της παλιαδερφής να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

sniper
07/06/2012, 15:29
Προς aircop : Αν δεν ήμουν δίκαιος και φιλεύσπλαχνος (μην πεταχτεί κανένα γνωστό προβοκατόρικο τσόλι) διαβάζοντας τα παραπάνω 2 σου ποστ θα ορκιζόμουν ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις την ΧΑ και τις πράξεις της..

Προς το παρόν ακροβατείς.

DrBig
07/06/2012, 15:30
Ρε ντοκτορα καταλαβαινεις τι εννοω.:wave2:

Ναι μωρε, πλακα κανω. Δεν ειναι τιποτε απ'ολα αυτα να τα παιρνεις στα σοβαρα....

mats8282
07/06/2012, 15:32
Συν το ότι οι πραγματικοί φασίστες βρήκαν την ευκαιρία που ζητούσαν για τον αποπροσανατολισμό από τα ουσιώδη και την επαναφορά της δημόσιας συζήτησης γύρω από το ''φασισμό'' της Χρυσής Αυγής.

ΜΑΛΙΣΤΑ

DrBig
07/06/2012, 15:34

Ιδανικός και ανάξιος εραστής των σημερινών καμπαρέ της Μόσχας σύντροφε...;)

Με αλλα λογια, 'Πουτανικος'

sniper
07/06/2012, 15:35
......
κι επειδή εμένα η γυναίκα μου είναι ξένη, και επειδή ο γιός μου δε δείχνει και πολύ Έλληνας λέω ότι πρέπει να της τα κόψουν τα χέρια της παλιαδερφής να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Καλά μην αγχώνεσαι κι εσύ..

Γνωρίζω κάτι Έλληνες που αν δεν σου δείξουν ταυτότητα παιζει και να τους κάνεις Κούρδους..

Χαλάρωσε, δεν είμαστε όλοι Αχαιοί..

vaska
07/06/2012, 15:40
Της τέλειωσαν τα επιχειρήματα όταν η αδερφή, της έλεγε ότι η Παπαρήγα συνεργάζεται με την αστυνομία ?
Καλό…
Τώρα αν έχεις την τάση να χαστουκίζεις γυναίκες να το κοιτάξεις.
Είναι σοβαρό.

Αντιπροχτές ήταν η μαχαιριά στο Πακιστανό στο μετρό
Προχτές ήταν τα σπασμένα κεφάλια των ξένων στο Σουβλατζήδικο
Χτες η μοτοπορεία και η αυτοονομασία σε απελευθερωτικό στρατό (κάτω από το γιούχα του κόσμου)
Σήμερα η Κανέλη.

Αύριο ?
Ξέρεις τι θα γίνει αύριο?
Κάτσε να σου πω τι γίνεται στο Βερολίνο σήμερα.
Αφού τις έφαγαν οι ξένοι μερικές φορές
Αφού οι δημοκράτες Γερμανοί δεν κατάφεραν να τους προστατεύσουν αποτελεσματικά (αν και προσπάθησαν πολύ σοβαρά)
Οι ξένοι οργανώθηκαν κι αυτοί σε ομάδες (τουρκ Μπόις, μαύροι πάνθηρες κλπ) και άρχισε το γλέντι.
Μόνο που στο γλέντι αυτό είχαμε και παράπλευρες απώλειες (όπως πάντα)
κι επειδή εμένα η γυναίκα μου είναι ξένη, και επειδή ο γιός μου δε δείχνει και πολύ Έλληνας λέω ότι πρέπει να τις τα κόψουν τα χέρια της παλιαδερφής να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Πολύ μακριά το πάτε και δεν του πρέπει. ΟΚ η Λιάνα όπου την έχω ακούσει να μιλάει, μιλάει με ύφος και τουπέ χιλίων καρδιναλίων, άσε που δεν αφήνει συνομιλητή ν' αρθρώσει λέξη. Και οκ εμένα προσωπικά μου προκαλεί εμετικές τάσεις με διάθεση να της χώσω δυό τρεις καλές μπούφλες έτσι να αστράψουν λίγο τα μαγουλάκια της. Δεν την πάω βρε αδερφέ, τώρα από που και ως που βγαίνει το συμπέρασμα ότι έχω τάσεις να δέρνω γυναίκες δεν το κατάλαβα.Δεν μίλησα για άλλες γυναίκες, για το σκεύασμα αυτό μίλησα, άποψή μου κι αν τελικά χρειαστεί να το "κοιτάξω", θα το κάνω.

Επίσης όταν είπα ότι "της τελειώνουν τα επιχειρήματα" δεν εννοούσα τη σημερινή της εμφάνιση, μίλησα γενικώς.
Και μιας και το κουβεντιάζουμε, μη τσουβαλιάζετε ανθρώπους και γεγονότα. Δεν έχω καμία σχέση εγώ με Πακιστανούς, σπασμένα κεφάλια, ξένους και σουβλατζίδικα. Μακριά από εμένα όλα αυτά.

Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά: Ο vaska δεν γουστάρει Λιάνα.

Τέλος από μένα. Παρακαλώ συνεχίστε.

MG-KTiNoS
07/06/2012, 15:42

Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα») και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα!

Και επίσης η ίδια κυρία Κανέλλη εκτός από φασισταριά δεν τους αποκάλεσε και ''πουσταριά'' νομίζοντας ότι είναι εκτός αέρα; Κι εμένα αν με αποκαλούσε τοιουτοτρόπως θα τα έπαιρνα στο κρανίο.

Κοίτα επειδή ιστορία ξέρουμε κι εμείς
Κι επειδή συμβαίνει να είμαστε και λίγο μεγάλοι στην ηλικία και να θυμόμαστε πως οι «άντρες» οι Ελληναράδες πετούσαν τους φοιτητές από τα παράθυρα της νομικής άσε την πραπαγάνδα για τίποτα χαζούς.
Η βία φέρνει βία και η βία σε γυναίκες (και ζώα και παιδιά) υποδηλώνει ψυχασθένεια και υπάρχουν ψυχίατροι και φάρμακα για όλα αυτά.

+ όλοι αυτοί που σήμερα σκίζουν τα ρούχα τους για τους ξένους καλά θα κάνουν να σκεφτούν ότι η Χούντα τους άνοιξε την πόρτα.
Από τον ιππόδρομο που δούλευαν ως σταβλίτες, ως τα Ελληνικά πλοία που τους έπαιρναν κατώτερα πληρώματα.
Για συνεργάτες των Γερμανών και για Ναζί που έτρεχαν ράλλυ ακρόπολης θα σου πω άλλη φορά.

υγ
Τα ψήγματα ελευθερίας που απολαμβάνεις σήμερα, να θυμάσαι ότι σ αυτούς τα χρωστάς.
Γιατί αλλιώς ΤΟΥΡΚΙΑ θα ήσουν σήμερα

taisteal
07/06/2012, 15:48
Κοίτα επειδή ιστορία ξέρουμε κι εμείς
Κι επειδή συμβαίνει να είμαστε και λίγο μεγάλοι στην ηλικία και να θυμόμαστε πως οι «άντρες» οι Ελληναράδες πετούσαν τους φοιτητές από τα παράθυρα της νομικής άσε την πραπαγάνδα για τίποτα χαζούς.
Η βία φέρνει βία και η βία σε γυναίκες (και ζώα και παιδιά) υποδηλώνει ψυχασθένεια και υπάρχουν ψυχίατροι και φάρμακα για όλα αυτά.

+ όλοι αυτοί που σήμερα σκίζουν τα ρούχα τους για τους ξένους καλά θα κάνουν να σκεφτούν ότι η Χούντα τους άνοιξε την πόρτα.
Από τον ιππόδρομο που δούλευαν ως σταβλίτες, ως τα Ελληνικά πλοία που τους έπαιρναν κατώτερα πληρώματα.
Για συνεργάτες των Γερμανών και για Ναζί που έτρεχαν ράλλυ ακρόπολης θα σου πω άλλη φορά.

υγ
Τα ψήγματα ελευθερίας που απολαμβάνεις σήμερα, να θυμάσαι ότι σ αυτούς τα χρωστάς.
Γιατί αλλιώς ΤΟΥΡΚΙΑ θα ήσουν σήμερα

απο τα πιο σωστα που διαβασα τελευταια..

Anty12
07/06/2012, 16:09
τον δήθεν φασισμό της Χρυσής Αυγής

φίλαι....καλά τα λες ....αλλά σε λάθος τόπο και χρόνο.....η μπυραρία είναι 2000 χλμ μακριά και 90 χρόνια πριν......

Cpt. Haddock
07/06/2012, 16:19
[...]Χαλάρωσε, δεν είμαστε όλοι Αχαιοί..

Ειδικά μερικοι απο κατι Στεμνιτσες και περιξ, ειναι καρασλάβοι να πουμε.... :smokin:

OldMan
07/06/2012, 16:35
Δεν έχω καμία σχέση εγώ με σουβλατζίδικα.
Πλλλακα μΕ κανεις τώρα, ναι ..??:uplate:

DimChios
07/06/2012, 16:37

μποι ειναι ρε Αντουαν απλα δε το εχει παρει ακομα!

Εσυ τι νομιζες? :p

sniper
07/06/2012, 16:42
Ειδικά μερικοι απο κατι Στεμνιτσες και περιξ, ειναι καρασλάβοι να πουμε.... :smokin:

Πέριξ της Ορεινής Αρκαδίας ισχύει.

Το κλείσαμε το θέμα.

Next

bulmont
07/06/2012, 16:50
μποι ειναι ρε Αντουαν απλα δε το εχει παρει ακομα!

Εσυ τι νομιζες? :p

Χαλαρό στήθος, μήπως;;;;;;

( Περνάει ένας έξω από ένα σπίτι και ακούει μέσα έναν πυροβολισμό. Κοιτάει από το παράθυρο και βλέπει μια γιαγιά μέσα στα αίματα. Σπάει την πόρτα, πάει την κοιτάει, είναι ακόμα ζωντανή. Δίπλα έχει ένα πιστόλι και η γιαγιά έχει πυροβοληθεί στο αριστερό γόνατο.

Φωνάζει το ΕΚΑΒ, έρχονται την παίρνουν, την πάνε στονοσοσκομείο. Αφού της κάνουν εγχείρηση πάει και την βλέπει ο γιατρός.

-Τί έπαθες γιαγιά;
-Ήθελα να αυτοκτονήσω αγόρι μου. 96 χρονών είμαι, την σύνταξη μου την κόψανε, τα παιδιά μου έχουν πεθάνει ήδη, τί την θέλω τη ζωή;

-Καλά, γιατί πυροβολήθηκες στο γόνατο;
-Είπα να χτυπήσω στην καρδιά να πεθάνω σίγουρα

-Και τί σχέση έχει η καρδιά με το γόνατο ρε γιαγιά;

-Ρώτησα τον εγγονό μου που είναι η καρδιά και μου λέει κάτω από το αριστερό βυζί.)

vaska
07/06/2012, 17:06

Δημοσιογράφος είσαι Τζιέρι μου???? Παίρνουμε μια φράση από ολόκληρη πρόταση και την πλασάρουμε όμορφα και να η είδηση. Ο Vaska δεν έχει σχέση με σουβλατζίδικο. Και πως νομίζεις ότι χτίσαμε τον ταβερνιακό μας μυ μάστορα???

:bawl::bawl:

el_hymador
07/06/2012, 18:59
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZR7th150h-A

Ξαναεπισημαίνω, μην μου αρχίσει κανείς τις πολιτικώς ορθές φλωριές... ενα *δέλο είμαστε ας γελάμε και λίγο....

AUFGEBRACHT
07/06/2012, 19:12
ΜΑΛΙΣΤΑ

Καλέ ο Μιχαλιολάκος είναι;;;; Μ' αυτή την εμφάνιση θυμίζει εισπράκτορα της ΕΘΕΛ...

AUFGEBRACHT
07/06/2012, 19:14
Πάντως επιτέλους θα δικαιωθεί το ορφανό του Στάλιν ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη αντικομμουνιστική προπαγάνδα κατά του ΚΟΥ-ΚΟΥ-Ε... Το συμβάν αυτό ήταν για την Αλέκα...

260772

AUFGEBRACHT
07/06/2012, 19:25
Πού κρύβεται η Μικρή Λουλού οέο;;; Γιατί αποφεύγει το αυτόφωρο ο Λιάκος; Μήπως κρύβεται στο φουστάνι της μαμάς του κλαμμένος από το βαβά που του έκανε "το πακέτο εντύπων" (έτσι αναφέρει επί λέξει η ανακοίνωση της Χ.Α.) με το οποίο του επιτέθηκε η Κανέλλη; Έτσι κρύβονται τα παλληκάρια με τα μαύρα μπλουζάκια και τα αρχαιοελληνικά γράμματα στα δύσκολα; Φανερώσου κουτούτσικο, οι μπάτσοι είναι φίλοι σου, μαζί κάνατε τις δουλειές, μη φοβάσαι μωρή κότα... εσείς θα προτάξετε τα στήθη σας ωσάν άλλοι Κωνσταντίνοι Παλαιολόγοι, ένα αυτόφωρο φοβάσαι;

Υ.Γ. Το τίκ του Κασιδιάρη είναι από νευρολογικό πρόβλημα ή από την κόκα;
Υ.Γ. 2 Για τους λάτρεις της υπέροχης ελληνικής γλώσσας: Κασιδιάρης, Ο, επιθ. [<κασίδα], αυτός που πάσχει από τριχόπτωση, (μτφ.) ψωροπερήφανος

260773

kalgeorge
07/06/2012, 19:28
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZR7th150h-A

Ξαναεπισημαίνω, μην μου αρχίσει κανείς τις πολιτικώς ορθές φλωριές... ενα *δέλο είμαστε ας γελάμε και λίγο....

re mlk sta ar@@@@ kai an sou tin poun kiolas axxaxxax
auto elipes na skefteis kai me ti tha gelaseis

AUFGEBRACHT
07/06/2012, 19:39
Πάντως αυτό που εγώ θαυμάζω είναι η αυτοσυγκράτηση που επέδειξε ο Προκόπης Παυλόπουλος και δεν είχαμε χειρότερα... Όποιος είδε το βίντεο και πρόσεξε το βλέμμα του Προκόπη πρέπει να ανατρίχιασε!!! Εγώ φοβήθηκα πως θα είχαμε νεκρό στο στούντιο του ΑΝΤ1, οκ, είναι γνωστό πως η Ντόρα πετάει πολλές μαλακίες λόγω αγαμίας να περάσει η ώρα και δήλωσε πως άμα ήταν αυτή εκεί ο Κασιδιάρης θα είχε φάει ξύλο, αλλά ρε παιδιά πως γυάλιζε έτσι το μάτι του Προκόπη; Πώς κρατήθηκε ο Τσάκ Νόρρις της ΝΔ και δεν όρμησε; Πως χαλιναγώγησε την έκρηξη αδρεναλίνης που έβραζε μέσα του; Τί τέρας ψυχραιμίας ήταν αυτό; Σκέφτεστε να είχαν σκάσει μύτη οι 100 χρυσαυγίτες που ζήτησε ενίσχυση το νιάνιαρο ο Κασιδιάρης; Να έβλεπε ο Προκόπης ξαφνικά μπροστά του 100 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (το λες και γεμίζει το στόμα σου) και θα έμενε άπραγος; Θα όρμαγε σαν άλλος Οβελίξ που βλέπει ρωμαϊκή περίπολο, σαν Κώστας Πρέκας στα χιονισμένα βουνά της Αλβανίας σε παραγωγή του Τζέϊμς Πάρις... Με ένα ρουθουνισμό του 30 χρυσαυγίτες θα έπεφταν με το καλημέρα νεκροί και ακρωτηριασμένοι... Μπορώ άραγε σαν ένδειξη σεβασμού στον προσωποποίηση του ανδρισμού και του ιπποτισμού, στον δικό μας κάπταιν Αμέρικα να προλάβω να γίνω ετεροδημότης και να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα εκεί που βάζει υποψήφιος;

kalgeorge
07/06/2012, 19:44
giati tha eprepe na epemvei o paulopoulos?:confused:

el_hymador
07/06/2012, 19:56

Καλά κάνεις και τα επισημαίνεις, όντως έχουν ειπωθεί αυτά από την Κανέλη. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι περιμένουμε από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους να καταδικάσουν ορισμένα γεγονότα ως άλλοι εισαγγελείς και δεν αρκούμαστε στη δική μας κρίση. Δηλαδή αν δεν τα καταδικάσουν και τα δεν τα προβάλουν αρνητικά τα ΜΜΕ (στην προκειμένη περίπτωση τα άθλια λεγόμενα της Κανέλη), τα αποδεχόμαστε; Τα ΜΜΕ καθορίζουν τη κρίση μας; Έλεος...

vaska
07/06/2012, 20:10
Καλά κάνεις και τα επισημαίνεις, όντως έχουν ειπωθεί αυτά από την Κανέλη. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι περιμένουμε από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους να καταδικάσουν ορισμένα γεγονότα ως άλλοι εισαγγελείς και δεν αρκούμαστε στη δική μας κρίση. Δηλαδή αν δεν τα καταδικάσουν και τα δεν τα προβάλουν αρνητικά τα ΜΜΕ (στην προκειμένη περίπτωση τα άθλια λεγόμενα της Κανέλη), τα αποδεχόμαστε; Τα ΜΜΕ καθορίζουν τη κρίση μας; Έλεος...

Την κρίση μας ίσως όχι, αλλά την οικ. κρίση, το μέγεθος και πολλά άλλα ναι. Δεν θα το πιστέψεις πόσοι από τους γύρω σου είναι τιβι τζάνκι. Το έζησα με την μετάβαση της Πάτρας στην ψηφιακή εποχή. Σου λέω δεν πάει το μυαλό σου.

Σε βαθμό υστερίας. Τέλειωσαν κάποια στιγμή οι αποκωδικοποιητές και η μόνιμη ατάκα ήταν "και τι θα κάνω εγώ τώρα???? Πότε θα έχετε πάλι και μέχρι τότε (1-2 ημέρες αναμονή) τι θα κάνω???

la_villa
07/06/2012, 20:12
Θα ηθελα να επικεντρωθω στο θεμα Χρυση Αυγη.Με τα πιο προσφατα γεγονοτα (Πατρα,στον Παπαδακη) θα ηθελα να ακουσω λιγο αποψεις πανω σε αυτο το θεμα.
Δυστηχως πιστευω πως ολα τα κομματα εχουν ξεφυγει αλλα η Χρυση Αυγη πιστευω οτι εχει ξεπερασει καθε οριο.Εχει καταργησει τις ηθικες αξιες και τους ηθικους φραγμους
H αποψη παντα ειναι προσωπικη αλλα θα επιθυμουσα να παραθεσετε και τις δικες σας αποψεις

γιατί πότε ήταν πίσω απο το όριο και το ξεπέρασαν.

Μιλάμε για μια καθαρά φασιστικη συμμορία.Το ότι υπαρχουν ζώα Έλληνες (σιγά το νέο) δεν τους κάνουν κάτι διαφορετικό

la_villa
07/06/2012, 20:15
Οι τύποι δεν θα φτουρήσουν ούτε 1 χρόνο μέσα στη Βουλή καθότι όταν θα αρχίσουν οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και το ξύλο, όταν -στανταράκι- εκκλάβουν το 7% ώς την απόλυτη νομιμοποίηση για να κάνουν τις απίστευτες καφρίλες έξω, ο κόσμος θα ξενερώσει απίστευτα και θα πάρουν τα @@ τους πανηγυρικά. Σημεία των καιρών λοιπόν, διάττοντες αστέρες και τίποτα παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαστε η Γερμανία του 30, ούτε οι εποχές είναι ίδες, ούτε και είμαστε Γερμανοί!

...ήμουν και αισιόδοξος για το χρονικό διάστημα... επόμενη στάση το 0,3% και ακόμη μεγαλύτερες καφρίλες λόγω νεύρων... τελικός προορισμός η διάλυση του κόμματος. :wave2:

μην παίρνεις όρκο....αν μπούνε στην Βουλή θα έχουν τρελούς πόρους (χρήμα). Ακατοίκητο μπορεί να το έχουν αλλά στο πως να δουλέψουν τον εξαθλιωμένο έλληνα ξέρουν.Θα προσφερουν "κοινωνικο" εργο,είπαμε λεφτά θα έχουν,και ο κόσμος θα τους νομίσει και ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....

την συνέχεια την φαντάζεστε....εξάλλου έτσι έφτασαν στο 7%

kalgeorge
07/06/2012, 20:16
Την κρίση μας ίσως όχι, αλλά την οικ. κρίση, το μέγεθος και πολλά άλλα ναι. Δεν θα το πιστέψεις πόσοι από τους γύρω σου είναι τιβι τζάνκι. Το έζησα με την μετάβαση της Πάτρας στην ψηφιακή εποχή. Σου λέω δεν πάει το μυαλό σου.

Σε βαθμό υστερίας. Τέλειωσαν κάποια στιγμή οι αποκωδικοποιητές και η μόνιμη ατάκα ήταν "και τι θα κάνω εγώ τώρα???? Πότε θα έχετε πάλι και μέχρι τότε (1-2 ημέρες αναμονή) τι θα κάνω???

άλλο το ένα άλλο αυτο.....οτι ειναι τιβι τζανκι δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν εχεις κριση......

χυμα.....τωρα ειδες οτι δεν υπαρχει προσωπικη κριση σε μεγαλο ποσοστο? και δεν μιλαω στον πολιτικο τομεα μονο....αλλα σε όλο το συνολο των πεπραγμένων

la_villa
07/06/2012, 20:17
Η Δούρου προσωπικά με χαστουκίζει καθημερινά όταν αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία

μα δεν υπάρχει χώρα Σκόπια...δεν την έχω ακούσει να τα λέει ΜΟΝΟ Μακεδονία αλλά μια φορά Σκόπια δεν λέγονται.

Σκόπια ονομάζεται η πρωτευουσα της ΠΓΔΜακεδονίας και αυτό δεν τ κατάφερε ούτε η Αριστερά ούτε το ΚΚΕ

kalgeorge
07/06/2012, 20:18
..αν μπούνε στην Βουλή

δεν θα μπορει να τους αγγιξει η αστυνομια....θα κανουν οτι θελουν χωρις αντισταση....οπως εγινε προσφατα (αμεσως μετα τις πρωτες εκλογες) στην πατησιων που εδερναν κοσμο και οταν οι δημοσιογραφοι ρωτουσαν αστυνομικους γιατι δεν συνελαβαν ατομα...τους απαντησαν....βουλευτικη ασυλια..

DAYMAN
07/06/2012, 20:21
3 χαστούκια ενα ποτήρι νερο μερικές βρισιές-προσβολες-ειρωνειες εκατέρωθεν και παμε για 500 σελ θρεντ!

el_hymador
07/06/2012, 20:32
Την κρίση μας ίσως όχι, αλλά την οικ. κρίση, το μέγεθος και πολλά άλλα ναι. Δεν θα το πιστέψεις πόσοι από τους γύρω σου είναι τιβι τζάνκι. Το έζησα με την μετάβαση της Πάτρας στην ψηφιακή εποχή. Σου λέω δεν πάει το μυαλό σου. Σε βαθμό υστερίας. Τέλειωσαν κάποια στιγμή οι αποκωδικοποιητές και η μόνιμη ατάκα ήταν "και τι θα κάνω εγώ τώρα???? Πότε θα έχετε πάλι και μέχρι τότε (1-2 ημέρες αναμονή) τι θα κάνω???Βασίλη, δεν αναφέρομαι στο τι θα ψηφίσει ο κόσμος αλλά σε καραμπινάτα και extreme πράγματα, όπως τα χαστούκια του Κασιδιάρη και οι απίστευτες παπάρες που έχει πει η Κανέλη (οκ δεν εξισώνονται αλλά είναι παρεμφέρη) Αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι η δήλωση "όταν έρθει η ώρα θα σε σφάξω και εσένα" είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και περιμένει από την τηλεόραση να του υποδείξει τι είναι θεμιτό ή όχι και τι ξεφεύγει από τα όρια του διαλόγου, γ@μησε τα... από εκεί και έπειτα συμφωνώ μόνο στο ότι η τηλεόραση μπορεί να αναπαράγει όλη μέρα μια μαλακία που είπαν στελέχη της ΧΑ και να περάσει στο ντούκου την μαλακία που είπε η Κανέλη... αυτός ναι, είναι ο πραγματικός της ρόλος και είναι επικίνδυνος.

vaska
07/06/2012, 20:40
Βασίλη, δεν αναφέρομαι στο τι θα ψηφίσει ο κόσμος αλλά σε καραμπινάτα και extreme πράγματα, όπως τα χαστούκια του Κασιδιάρη και οι απίστευτες παπάρες που έχει πει η Κανέλη (οκ δεν εξισώνονται αλλά είναι παρεμφέρη) Αν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι η δήλωση "όταν έρθει η ώρα θα σε σφάξω και εσένα" είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και περιμένει από την τηλεόραση να του υποδείξει τι είναι θεμιτό ή όχι και τι ξεφεύγει από τα όρια του διαλόγου, γ@μησε τα... από εκεί και έπειτα συμφωνώ μόνο στο ότι η τηλεόραση μπορεί να αναπαράγει όλη μέρα μια μαλακία που είπαν στελέχη της ΧΑ και να περάσει στο ντούκου την μαλακία που είπε η Κανέλη... αυτός ναι, είναι ο πραγματικός της ρόλος και είναι επικίνδυνος.

Ναι βρε κατάλαβα, απλά το είπα για να δείξω αφ' ενός την υπερβολή και αφ' εταίρου την προσήλωση.

Ότι πει ο όποιος παπάρας στο γυαλί, αυτό είναι και τέλος, το είπε ο τάδε. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, και κάτω από το καθεστώς της εξάρτησης που έχει δημιουργήσει σε μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας σαφώς και χειραγωγεί την κρίση "μας".

ΧΟΥΦΤΑΛ
07/06/2012, 22:38
Παρακολουθω τις γνώμες σας για το σημερινο επεισοδιο και διακρινω οτι βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος.Η βια που ασκειται αυτη την εποχη εχει τρεις μορφες,ψυχολογικη,οικονομικη,και σωματικη.Ψυχολογικη και οικονομικη μας ασκουν τα κομματα του ''μνημονιου'',που βγαινουν στα παραθυρα των καναλιων(συνενοχα και αυτα) και τρομοκρατουν τον κοσμο με τα λογια και τις πραξεις τους ,σωματικη ασκουν ολοι αυτοι (μαζι και ο βλακας που χτυπησε την Κανελη)που εδω και τριαντα χχρονια τους ψηφιζουμε για να μας κυβερνουν.
Δικα μας δημιουργηματα ειναι οι στρατοι απο τα κοματοσκυλα που τα βραδυα εβγαιναν για αφισοκολλησεις (θανατος του Τεμπονερα)δικο μας δημιουργημα ειναι και αυτο που γινεται τωρα.....να σας θυμησω την Τριφυλη που πεταξε το νερο στον Γκλετσο και τον ειπε ''παλιομαλακα''και αλλες ωραιες σκηνες επιμορφωτικου περιεχομενου που βλεπουμε στα ''παραθυρα των τηλεορασεων και δεν τις σπαμε.
Εμεις λοιπον πρεπει να κανουμε την διαφορα και να αλλαξουμε την νοοτροπια των παιδιων μας να τα μεγαλωσουμε σωστα για να γινουν ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ για την χωρα τους και για το γενικο συνολο περα απο τα κομματα και τα χρωματα..Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ενας πολυ αγανακτισμενος πολιτης

mats8282
07/06/2012, 22:50
Πάντως είναι όντως υπερβολές πως οι Χρυσαυγίτες βαράνε γυναίκες...

Ενίσταμαι,δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ορίστε η απόδειξη....

http://pitsirikos.net/2012/06/gentlemen/

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
07/06/2012, 23:13
Παρακολουθω τις γνώμες σας για το σημερινο επεισοδιο και διακρινω οτι βλεπουμε το δεντρο και οχι το δασος.Η βια που ασκειται αυτη την εποχη εχει τρεις μορφες,ψυχολογικη,οικονομικη,και σωματικη.Ψυχολογικη και οικονομικη μας ασκουν τα κομματα του ''μνημονιου'',που βγαινουν στα παραθυρα των καναλιων(συνενοχα και αυτα) και τρομοκρατουν τον κοσμο με τα λογια και τις πραξεις τους ,σωματικη ασκουν ολοι αυτοι (μαζι και ο βλακας που χτυπησε την Κανελη)που εδω και τριαντα χχρονια τους ψηφιζουμε για να μας κυβερνουν.
Δικα μας δημιουργηματα ειναι οι στρατοι απο τα κοματοσκυλα που τα βραδυα εβγαιναν για αφισοκολλησεις (θανατος του Τεμπονερα)δικο μας δημιουργημα ειναι και αυτο που γινεται τωρα.....να σας θυμησω την Τριφυλη που πεταξε το νερο στον Γκλετσο και τον ειπε ''παλιομαλακα''και αλλες ωραιες σκηνες επιμορφωτικου περιεχομενου που βλεπουμε στα ''παραθυρα των τηλεορασεων και δεν τις σπαμε.
Εμεις λοιπον πρεπει να κανουμε την διαφορα και να αλλαξουμε την νοοτροπια των παιδιων μας να τα μεγαλωσουμε σωστα για να γινουν ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ για την χωρα τους και για το γενικο συνολο περα απο τα κομματα και τα χρωματα..Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ενας πολυ αγανακτισμενος πολιτης

τι ειπες τωρα ρε φιλε .....συγχαρητηρια ...μακαρι να σκεφτονται ολοι σαν εσενα

jimmis5
07/06/2012, 23:34
Υ.Γ. 2 Για τους λάτρεις της υπέροχης ελληνικής γλώσσας: Κασιδιάρης, Ο, επιθ. [<κασίδα], αυτός που πάσχει από τριχόπτωση, (μτφ.) ψωροπερήφανος

260773

Στου κασσιδιαρη το κεφαλη μαθαμε ολοι πολιτικη:lol::cry::bawl:

CIRUS
08/06/2012, 09:07
τον δήθεν φασισμό της Χρυσής Αυγής

:rolleyes:

Μάλιστα, Μάλιστα

Corki
08/06/2012, 11:16
http://www.youtube.com/watch?v=nxkBR_f_q4Y

Δεν γνωριζω αν εχει ξαναπαιξει..........

Το βαζω για κανενα αλλο λογο απο την εντυπωση που μου εκανε η πραοτητα , η ηρεμια και η αυτοπεποιθηση του ταυτοχρονα με το θαρρος και την επιμονη του. Το αν ειναι σωστα ή λαθος αυτα που αναφερονται στο βιντεο ειναι μικρης σημασιας σε σχεση με το "διαφορετικο" ειδος δημοσιογραφου-ρεπορτερ που παρουσιαζει-απεικονιζει.

nikos_abel
08/06/2012, 11:21
Εντάξει, γελάσαμε, κλάψαμε, τσακωθήκαμε στου κασίδη το κεφάλι.

Ξεχνάτε όμως πως θεωρητικά το συγκεκριμένο σκηνικό είναι ΜΕΣΑ στις θέσεις του κινήματος.

260808

sniper
08/06/2012, 11:28
Πού κρύβεται η Μικρή Λουλού οέο;;; ....
260773

Ρε μλκς πείτε μου ότι δεν ήταν κι ο Θανάσης στο στούντιο!!!!!!!

Anty12
08/06/2012, 11:35
http://www.youtube.com/watch?v=nxkBR_f_q4Y

Δεν γνωριζω αν εχει ξαναπαιξει..........

έχει ξαναμπεί στην σελ. 47.

Το βαζω για κανενα αλλο λογο απο την εντυπωση που μου εκανε η πραοτητα , η ηρεμια και η αυτοπεποιθηση του ταυτοχρονα με το θαρρος και την επιμονη του. Το αν ειναι σωστα ή λαθος αυτα που αναφερονται στο βιντεο ειναι μικρης σημασιας σε σχεση με το "διαφορετικο" ειδος δημοσιογραφου-ρεπορτερ που παρουσιαζει-απεικονιζει.

Κάνεις νομίζω λάθος....μέγιστη σημασία έχει το ΤΙ ρωτάει και όχι το ΠΩΣ το ρωτάει.Και η Αμανπούρ είναι ήρεμη και με πραότητα...την εμπιστεύεσαι...????

Το ύφος απλά είναι ή δεν είναι επικοινωνιακό, ανάλογα το κοινό.Άλλοι γουστάρουν Χίο (όχι τον δικό μας εδώ :D), άλλοι Κούλογλου....

Cpt. Haddock
08/06/2012, 11:37
Εχω βαρεθεί μεχρι αηδίας τα "Βιντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δει ΚΑΘΕ έλληνας", τα "ΒΙΝΤΕΟ που δεν εδειξε ΚΑΝΕΝΑ κανάλι" και τα "ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ"

nikos_abel
08/06/2012, 11:39
Εχω βαρεθεί μεχρι αηδίας τα "Βιντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δει ΚΑΘΕ έλληνας", τα "ΒΙΝΤΕΟ που δεν εδειξε ΚΑΝΕΝΑ κανάλι" και τα "ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ"

+Tsiproxiliaro

Και δε μετονομάζεις το θρεντ (πάλι) σε Vulcans VS Romulans μπας και στρώσει.....

7gibernau
08/06/2012, 12:11
τι να ψηφισω την κυριακη??μπορει να μου πει καποιος???
εχω διαβασει απο την αρχη ολο το θρεντ αλλα παλι δεν εχω καταλαβει.
κατι αλλο,ποιος απο σας δεν εχει πει για καποιον πολιτικο "αμα σε ειχα δω μπροστα μου τωρα θα σε γαμαγα στο ξυλο"ποιος δεν το εχει πει?????????
ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕς ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΩ ΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ [ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟς,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΡΟΛΕς ΤΙς ΠΡΟΣΠΑΘΙΕς ΜΑς ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΥΜΕΙΟΘΕΡαΠΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ [ΠΑΘΕΝΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΥς ΟΣΟΥς ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΥΤΟ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕς ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

VASOS
08/06/2012, 13:51
τι να ψηφισω την κυριακη??μπορει να μου πει καποιος???
εχω διαβασει απο την αρχη ολο το θρεντ αλλα παλι δεν εχω καταλαβει.
κατι αλλο,ποιος απο σας δεν εχει πει για καποιον πολιτικο "αμα σε ειχα δω μπροστα μου τωρα θα σε γαμαγα στο ξυλο"ποιος δεν το εχει πει?????????
ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕς ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΩ ΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ [ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟς,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ, ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΡΙΣΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΑΡΟΛΕς ΤΙς ΠΡΟΣΠΑΘΙΕς ΜΑς ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΥΜΕΙΟΘΕΡαΠΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ [ΠΑΘΕΝΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΥς ΟΣΟΥς ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΥΤΟ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕς ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τί να ψηφίσεις? Χμ, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα γίνουν οι εκλογές ή ότι εάν γίνουν θα γίνουν ομαλά?

Εχετλαίος
08/06/2012, 13:54
τι να ψηφισω την κυριακη??

Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι να ΜΗ ψηφίσεις;
Θα ήταν μια καλή αρχή.
:wave2:

sniper
08/06/2012, 13:54
Τί να ψηφίσεις? Χμ, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα γίνουν οι εκλογές ή ότι εάν γίνουν θα γίνουν ομαλά?

Κίνημα;

Ο βασιλιάς;

Η Αυλή;

Το παρακράτος;

Οι ξένες δυνάμεις;

Ο Ναστραντίν Χότζας;

Corki
08/06/2012, 14:19

Ναι σρυ για αυτο. Και εγω δν τα παω τετοια βιντεακια αλλα ετσι μου το εστειλαν.

@Αντυ12 Εννοω οτι μπορεσε να πλαισιωσει το περιεχομενο της ερωτησης με τα χαρακτηριστικα αυτα. Δλδ χωρις υπερβολες. Επισης στο οτι δν υποχωρισε παρολες τις "αρνησεις" και υπεκφυγες απο τους ερωτηθέντες.Αυτος απλα και σταθερα επεμενε χωρις να χανει την ψυχραιμια του.

VASOS
08/06/2012, 14:20
Κίνημα;

Ο βασιλιάς;

Η Αυλή;

Το παρακράτος;

Οι ξένες δυνάμεις;

Ο Ναστραντίν Χότζας;

Ψυχανεμίζουμαι εκρηκτικό μίγμα στην κοινωνία και μυρίζω μπαρούτι στη γειτονιά μας.

Cpt. Haddock
08/06/2012, 14:25
τι να ψηφισω την κυριακη??μπορει να μου πει καποιος???[...]

Τα 'παμε, μην τα ξαναλέμε. Συριζα δαγκωτό. Να τελειώνει η κωμωδία :wave2:

sniper
08/06/2012, 14:30
Ψυχανεμίζουμαι εκρηκτικό μίγμα στην κοινωνία και μυρίζω μπαρούτι στη γειτονιά μας.

Α μάλιστα...

sniper
08/06/2012, 14:32

ξέρεις τι πάει μαζί ή πριν ή μετά..

260814

Anty12
08/06/2012, 14:33

Τίποτε απ΄αυτά δεν θα γίνει, μην ανησυχείς.....για την ώρα τα μεμέτια ετοιμάζονται για την Συρία....

το πολύ πολύ, να γίνει κάνα κουλό, να πάρουμε κάνα ΕURO πάλι (:uplate:), να ξεχάσουμε την πείνα μας για κάνα δίμηνο...μέχρι τις επόμενες εκλογές δηλαδή...

ggs
08/06/2012, 14:33

:eek:
Τι γίνεται στο φόρουμ ???

Ο τρουπ αγοράζει και Ον-Οφφ και ΚΤΜ…
Ο Καπ10 θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ…

Τα ύστερα του κόσμου ….

Μετανοείτε…
:priest:

Anty12
08/06/2012, 14:47
Τα ύστερα του κόσμου ….

Μετανοείτε…
:priest:

Τα λεγε ο παπουλάκος....αλλά εσείς που....??? αλήτες αντίχρηστοι μηχανόβιοι....:evil:

260821

ggs
08/06/2012, 14:50
Τα λεγε ο παπουλάκος....αλλά εσείς που....??? αλήτες αντίχρηστοι μηχανόβιοι....:evil:

260821

Καλα ο κασιδιαρης ….
Ο τυφλός ποιος είναι???

(και μην μου πεις αυτός που τον ψήφισε…)

PS : Από την τελευταία προφητεία του Παπουλακου , για ΣΥΡΙΖΑΙΟ τον κόβω…
260824

sniper
08/06/2012, 14:52

260821

Προλαβαίνουμε να κάνουμε κάποια πράγματα που είχαμε αφήσει στο τέλος;

byron
08/06/2012, 14:53
Καλα ο κασιδιαρης ….
Ο τυφλός ποιος είναι???

(και μην μου πεις αυτός που τον ψήφισε…)

PS : Από την τελευταία προφητεία του Παπουλακου , για ΣΥΡΙΖΑΙΟ τον κόβω…

Μάλλον τον Κουρουμπλή εννοεί που καταψήφισε το Μνημόνιο :owned:

Anty12
08/06/2012, 14:55
Καλα ο κασιδιαρης ….
Ο τυφλός ποιος είναι???

Κουτσός ήθελε να πει , αλλά μπέρδεψε.....γέρος άνθρωπος βλέπεις....

260823

Anty12
08/06/2012, 14:57
Προλαβαίνουμε να κάνουμε κάποια πράγματα που είχαμε αφήσει στο τέλος;

Θα πονέσουμε πολύ...????

sniper
08/06/2012, 14:58
Θα πονέσουμε πολύ...????

Ποιος σας προσκάλεσε; :bawl:

Anty12
08/06/2012, 15:03
Ποιος σας προσκάλεσε; :bawl:

Α ...νταξ τότε.....πληζ προσήντ.....!!!!

DimChios
08/06/2012, 15:24
το πολύ πολύ, να γίνει κάνα κουλό, να πάρουμε κάνα ΕURO πάλι (:uplate:), να ξεχάσουμε την πείνα μας για κάνα δίμηνο...μέχρι τις επόμενες εκλογές δηλαδή...

ε ναι, τωρα που επαψε να βγαζει και τσοντες η Τζουλια.

:lol:

el_hymador
08/06/2012, 15:30
Αυτός ο παπουλάκος ήταν στους ZZ TOP;

Cpt. Haddock
08/06/2012, 16:11
:smokin::smokin::smokin:

260831

alex14
08/06/2012, 16:20
Αυτός ο παπουλάκος ήταν στους ZZ TOP;

:lol::rotflmao:

kostas777
08/06/2012, 17:14
ας χάσει το δεκανίκι των Σαμαρα-ΒΕβιζέλου τις 17/6 η Γερμανια και αυτο που έγραψες δεν θα είναι τόσο απίθανο.....εδω ήμαστε

με την «πολύτιμη» συνδρομή της CIA, όλα γίνονται :cool:

mats8282
08/06/2012, 17:26
Αποκλειστική φωτογραφία στο protagon του Κασιδιάρη που φαίνεται πεντακάθαρα ο ξυλοδαρμός του με το Ριζοσπάστη και δικαιολογεί πλήρως τη μύνηση που θέλει να κάνει στην Κανέλλη....