Σύνδεση

View Full Version : Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20

nikos_abel
30/07/2012, 11:06
Ε ναι και πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι αυτό είναι έργο Κουβέλη και ΔΗΜΑΡ! Αν δεν υπήρχε αυτή η κολοσσαία αντιμνημονιακή δύναμη στην κυβέρνηση, @@δια θα κατάφερνανε! Μπαρμπά Φώτης εγγύηση!

http://www.sport-fm.gr/article/569586

:bawl:

Εχετλαίος
31/07/2012, 07:56
Γλου-γλου
http://www.skai.gr/news/politics/article/209443/s-kedikoglou-varu-kai-duskolo-eisitirio-ta-11-dis/

zephyr1
02/08/2012, 11:26
Καταθεστε την αποψη σας....:a31:

http://mazi-ta-fagame.gr/v1/

the who
03/08/2012, 12:49
Καταθεστε την αποψη σας....:a31:

http://mazi-ta-fagame.gr/v1/

Το μ@υνι της μανας του.

nicksior
03/08/2012, 12:59
Αρκετοί είστε συνέχεια μέσα στο forum και γράφετε...

Πότε δουλεύετε για τα κολοαφεντικά σας που πίνουν με το καλαμάκι το αίμα και τον ιδρώτα του εργάτη και που κακό χρόνο νάχουνε?

el_hymador
03/08/2012, 13:01

Πότε δουλεύετε για τα κολοαφεντικά σας που πίνουν με το καλαμάκι το αίμα και τον ιδρώτα του εργάτη και που κακό χρόνο νάχουνε?

Να ειναι καποιος ανεργος η να εχει pc στο μαγαζι οπου βαραει μυγες δεν παιζει ε;

bulmont
03/08/2012, 13:03
Το μ@υνι της μανας του.

Να περιλάβω εγώ την άλλη τρύπα;;;;;

SVX
03/08/2012, 13:06

265613

chr1s_86
03/08/2012, 13:08
στο μαγαζι οπου βαραει μυγες

+1 :look:

the who
03/08/2012, 14:07
Να περιλάβω εγώ την άλλη τρύπα;;;;;

Ωχ,εισαι και τοσο καιρο στην αραπια,μια χαρα θα περασει.

Red Rider
03/08/2012, 14:24

Tην ώρα που εσύ κοιμάσαι;)

nicksior
03/08/2012, 14:56
Tην ώρα που εσύ κοιμάσαι;)

Ναι !
Πρόσεξε μην κάνεις θόρυβο και με ξυπνήσεις...

Ασε φίλε..

Πίκρα...

Εχετλαίος
03/08/2012, 16:49
Πότε δουλεύετε για τα κολοαφεντικά σας

όταν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα η μάνα, η γυναίκα και η αδερφή τους.
:wave2:

zephyr1
03/08/2012, 17:43
Το μ@υνι της μανας του. :lol:

Εχετλαίος
03/08/2012, 18:34
Ε, αφού τα βρήκαν ΔΝΤ και "κυβέρνηση" όλα καλά λοιπόν.
http://www.zougla.gr/greece/article/ikones-dialisis-sto-nosokomio-xanion

vaska
03/08/2012, 19:29
Απορώ και με τους δυό σας που ορέγεστε το απαυτό της μάνας του Βουβουζέλου, ωραίο γούστο έχετε ρε. Και καλά ο ένας είναι στερημένος λόγω μετανάστευσης σε "δύσκολη" χώρα, ο άλλος που είναι στην Αθήνα τι δικαιολογία έχει???????

:cry::bawl::cry::bawl:

nikos_abel
03/08/2012, 21:03
ο ένας είναι στερημένος λόγω μετανάστευσης σε "δύσκολη" χώρα

Μήπως τα "αγαπημένα πρόσωπα" βρίσκονται λίγο χαμηλότερα;:bawl:

georgio
04/08/2012, 14:42
«Ξένιος Ζευς» από την ΕΛ.ΑΣ. με στόχο την παράνομη μετανάστευση σε Αθήνα και Έβρο (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231208062)

Ξένιος Ζεύς λέγετε η επιχείρηση που μπαγλαρώνουμε τους ξένους :look:

skylaros
04/08/2012, 14:47
αυτό είναι θράσος ... αυτό είναι βρισιά

the who
04/08/2012, 16:55
Απορώ και με τους δυό σας που ορέγεστε το απαυτό της μάνας του Βουβουζέλου, ωραίο γούστο έχετε ρε. Και καλά ο ένας είναι στερημένος λόγω μετανάστευσης σε "δύσκολη" χώρα, ο άλλος που είναι στην Αθήνα τι δικαιολογία έχει???????

Εχω πτυχιο σπηλαιολογου-παλαιοντολογου.:D

bulmont
05/08/2012, 12:25

'' γιά την ελλάδα ρε γαμώτο'''

nicksior
06/08/2012, 09:07
όταν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα η μάνα, η γυναίκα και η αδερφή τους.

Μακριά λοιπόν απο κάθε μορφής επιχειρηματικότητα , διαφορετικά ... η μάνα η γυναίκα η αδελφή... στις ορέξεις του Εχετλαίου.. ( πόσο διαφορετικά περιγράφεται ο αρχαίος φανταστικός ήρωας).

Ολοι επιθυμούμε να είμαστε Καλοπληρωμένοι υπάλληλοι τίνος επιχειρηματία? Αφού δεν θα υπάρχουν πλέον?
Μα του κράτους φυσικά!

Βεβαίως βεβαίως...

Φαίνεται πως το σοβιετικό μοντέλο βρίσκεται στο DNA μας..

SVX
06/08/2012, 09:44
Ολοι επιθυμούμε να είμαστε Καλοπληρωμένοι υπάλληλοι τίνος επιχειρηματία? Αφού δεν θα υπάρχουν πλέον?
Μα του κράτους φυσικά!

δηλαδη τα προστατευμενα απο τις κωλομαριονετες , υπερκερδη των κολοσσων, ειναι για να βαλει και μια μπουκα στο στομα του ο εργατης , ε;

η αντισυνταγματικη αφαιμαξη του ετοιμοθανατου συνταξιουχου που πληρωνε εισφορες Ευρωπης αλλα θα παρει συνταξη Ρουμανιας ειναι για να ορθοποδησει το "υγιες οικονομικο συστημα " και να μην οδηγηθουμε στην καταστροφη.... ;

ρε φιλε ..... ναφθαλινη με σιροπι του βηχα ανακατεψες ;

vaska
06/08/2012, 09:51
η αντισυνταγματικη αφαιμαξη του ετοιμοθανατου συνταξιουχου που πληρωνε εισφορες Ευρωπης αλλα θα παρει συνταξη Ρουμανιας ειναι για να ορθοποδησει το "υγιες οικονομικο συστημα " και να μην οδηγηθουμε στην καταστροφη.... ;

ρε φιλε ..... ναφθαλινη με σιροπι του βηχα ανακατεψες ;

Σου πήρε πολύ καιρό να το καταλάβεις ε?????? χαχαχαχα

Η τελευταία ατάκα όλα τα λεφτά

@ nicksior

Προφανώς κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά ή κάτι έχεις μπερδέψει.

THEOD
06/08/2012, 09:58
Αυτό το παραμυθάκι των "ετοιμοθάνατων συνταξιούχων" με μέση ηλικία 55-60 ετών που παρ' όλο "που πλήρωσαν" εισφορές τώρα θα τους πετσοκόψουν την σύνταξη στα "μόλις" 2-2,5 ψωροχιλιάρικα, να το ξαναδούμε λίγο πιο ψύχραιμα κάποια στιγμή...

nikos_abel
06/08/2012, 10:00
Αυτό το παραμυθάκι των "ετοιμοθάνατων συνταξιούχων" με μέση ηλικία 55-60 ετών που παρ' όλο "που πλήρωσαν" εισφορές τώρα θα τους πετσοκόψουν την σύνταξη στα "μόλις" 2-2,5 ψωροχιλιάρικα, να το ξαναδούμε λίγο πιο ψύχραιμα κάποια στιγμή...

Ξέρω και κάποιους άλλους 70-75 ετών με 500 ευρώ σύνταξη που χαμηλώνει κι άλλο.
Να το ξαναδούμε και αυτό όμως.

Ρε παιδιά, αμάν πια, δεν είναι όλα ίσιωμα.

THEOD
06/08/2012, 10:02
Ξέρω και κάποιους άλλους 70-75 ετών με 500 ευρώ σύνταξη που χαμηλώνει κι άλλο.
Να το ξαναδούμε και αυτό όμως.

Ρε παιδιά, αμάν πια, δεν είναι όλα ίσιωμα.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ... :wave2:

SVX
06/08/2012, 10:33

αυτοι ειναι οι "ολιγαρχια" και ειναι απολυτα προστατευμενοι.... οι διαταξεις βλεπεις που αναφερονται σε "εργατικες" διαχωριζονται απο τις "διευθυντικες" οποτε οι συνδικαλισταραδες και τα υψηλοβαθμα στελεχη ειναι προστατευμενα δις και τρις...

απλα θελω να επισημανω, πως το αδιεξοδο ειναι τοσο ασχημο, βλεποντας απελπισμενους ανεργους ΚΑΙ αστεγους σαν καθημερινοτητα , ο κομμουνισμος και η αναρχια θα δειχνουν σε λιγο σαν μοναδικη λυση... "- Δεν εχω εγω ρε πουστη να φαω; Να μην εχεις ουτε εσυ....!"
Γιατι εμενα καπου εκει παει το μυαλο μου.... και οχι σε "αδελφικη ενοτητα " "-παμε για την ανπτυξη ολοι μαζι ενωμενοι" και "αυτος που εχει ολοκληρο καρβελι να δωσει το μισο στου γειτονα" κλπ κλπ

χθες ημουν για καφε και ζευγαρι 35αρηδων συζητουσε για ρυθμιση χρεων στην εφορια... και για το πως το οτι δε θα βγει η γεννια μας στη συνταξη ειναι δεδομενο (χωρις να το αστειευονται).... :uplate:

zephyr1
06/08/2012, 11:45
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_1395.html

Αρχιζουν τα πραγματα να αλλαζουν τελικα.
:moutza:

el_hymador
06/08/2012, 12:43
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_1395.html

Αρχιζουν τα πραγματα να αλλαζουν τελικα.
:moutza:

Δυστυχως φιλε μου τιποτα απολυτως δεν αλλαζει... η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ακομη μια ατρανταχτη αποδειξη της πληρους ασυδοσιας των πολιτικων και του ραγιαδισμου των υπηκοων τους (βλεπε ναυτιλιακη εταιρεια...)

Θα αλλαζε κατι αν γινοτανε ντου στα γραφεια της ναυτιλιακης εταιρειας, αν ο κοσμος απαιτουσε την επαναπροσληψη του καπετανιου και αν γινοταεν ενα μαζικο μποϊκοταζ στη συγκεκριμενη εταιρεια οπως προτεινεται και στα σχολια του link που ανεβασες...

...αλλα τωρα καλαοκαιρακι ειναι, απο Σεπτεμβρη ξαναγκρινιαζουμε...

skylaros
06/08/2012, 16:47
ο κομμουνισμός και η αναρχια θα δειχνουν σε λιγο σαν μοναδικη λυση... "- Δεν εχω εγω ρε πουστη να φαω; Να μην εχεις ουτε εσυ....!"

Αυτό είναι κομμουνισμός και αναρχία?

nickald
06/08/2012, 17:12

Στον φανταστικο κοσμο του ιντερνετικου ελληνα.......

Εχετλαίος
06/08/2012, 17:17
Στον φανταστικο κοσμο του ιντερνετικου ελληνα.......

Γιατί, αυτό το τελευταίο καζίκι των 30 ετών ήτονε σοσιαλισμός; Kαι τότε δεν είχαμε και ίντερνετ.

Shiatman
06/08/2012, 17:18

Από κομουνισμό δεν ξέρω, αλλά περί αναρχίας, δείτε αυτό το ντοκυμαντέρ:

http://www.youtube.com/watch?v=jPl_Y3Qdb7Y&feature=my_watch_later_videos&list=WL0EE0FB29B3636094

nickald
06/08/2012, 20:45
@Εχετλαιος

Εμ αυτο λεμε........

Αν αυτο το λετε σοσιαλισμο τοτε νταξ....... κι εγω πιστευω στα στρουμφακια και στην μαγια την μελισσα.

SVX
06/08/2012, 20:57
@Εχετλαιος

Εμ αυτο λεμε........

Αν αυτο το λετε σοσιαλισμο τοτε νταξ....... κι εγω πιστευω στα στρουμφακια και στην μαγια την μελισσα.

για τους "ρομαντικους" να κανω μια υποθετικη αναπαρασταση υπο το καθεστως του "Κομμουνισμου" ...

Οι εργατοπατερες βαφτιζονται αυτοματα σε "αξιωματουχους"

η εξουσια ειναι στα χερια ολιγων που αποφασιζουν για "το καλο του λαου και τη διατηρηση της λαϊκης κυριαρχιας"

καθε καλος συντροφος θα εχει εργασια για να προσφερει στην αναδομηση μιας δυνατης κομμουνιστικης χωρας.... οι αντιφρονουντες παιρνουν ενα φτυαρι στο χερι και μια σφαιρα στον κροταφο...

Και αντι για μπλουζακια του Τσε θα φοραμε την κεφλη του Μπογιοπουλου (για να στησουμε της Αλεκας αγαλμα σαν του Λενιν δε θελει πολυ 3καπακια απο υπονομους στο κομμουνιστικο χυτηριο της κοντινοτερης κολεκτιβας και εισαι κομπλε συντροφε....)

nikos_abel
06/08/2012, 21:00
Εγώ βλέπω ότι σε όλους τους χώρους, ιντερνετικούς και μη όλοι πλέον είμαστε με το δάχτυλο στη σκανδάλη για ψύλου πήδημα.

el_hymador
06/08/2012, 21:29
Ψιλοάσχετο - σχετικό... πριν από λίγες ημέρες είχε στην NET μια low profile δημοσιογραφική εκπομπή, το ΡΙΜΕΪΚ με την Θεολογίδου. Ο τίτλος του συγκεκριμένου επεισοδίου ήταν: "Η Μεσαία τάξη γυρίζει από τον Παράδεισο" με αντικείμενο την γέννεση, την ακμή και την πτώση της οικονομικοκοινωνικής τάξης των μικρομεσαίων - νοικοκυραίων (όπως θέλετε πείτε το), από την μεταπολίτευση και μετά. Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Γιάννης Ξανθούλης, ο οποίος έκανε κατά τη γνώμη μου, την καλύτερη περιγραφή αυτού του κοινωνικού μορφώματος, αναλύοντας ψύχραιμα, πολύ απλά αλλά και απίστευτα εύστοχα, τις κοινωνικές, οικονομικές αλλά και ψυχολογικές αιτιάσεις που μας οδήγησαν ως κοινωνία εδώ.

Δυστυχώς, δεν έχει μπει ακόμη η συγκεκριμένη εκπομπή στο δικτυακό αρχείο της EΡΤ, αλλά φαντάζομαι είναι θέμα ημερών...http://www.ert.gr/webtv/index.php/component/k2/itemlist/category/212-ριμεϊκ.html

Αν το θυμηθείτε και έχετε ένα μισαωράκι, δείτε το, αξίζει τον κόπο, ειδικά ο Ξανθούλης.

vaska
06/08/2012, 22:24
.......

Και αντι για μπλουζακια του Τσε θα φοραμε την κεφλη του Μπογιοπουλου (για να στησουμε της Αλεκας αγαλμα σαν του Λενιν δε θελει πολυ 3καπακια απο υπονομους στο κομμουνιστικο χυτηριο της κοντινοτερης κολεκτιβας και εισαι κομπλε συντροφε....)

Τι μαλάκα είναι :cry::bawl::lol:

nickald
07/08/2012, 07:38
για τους "ρομαντικους" να κανω μια υποθετικη αναπαρασταση υπο το καθεστως του "Κομμουνισμου" ...

Οι εργατοπατερες βαφτιζονται αυτοματα σε "αξιωματουχους"

η εξουσια ειναι στα χερια ολιγων που αποφασιζουν για "το καλο του λαου και τη διατηρηση της λαϊκης κυριαρχιας"

καθε καλος συντροφος θα εχει εργασια για να προσφερει στην αναδομηση μιας δυνατης κομμουνιστικης χωρας.... οι αντιφρονουντες παιρνουν ενα φτυαρι στο χερι και μια σφαιρα στον κροταφο...

Καλα κανεις και το βαζεις εντος εισαγωγικων παντως...... οση σχεση εχει η Αλεκα με τον κομμουνισμο αλλη τοση εχω κι εγω με τα στρουμφακια που ελεγα πριν

zephyr1
07/08/2012, 11:21
Μαγκες μονο για μπλα μπλα ειμαστε πρωτοι,οσο υπαρχουν οι καρεκλοκενταυροι αλλο τοσο υπαρχουμε και μεις στης θεση μας να κρινουμε να κατακρινουμε και τιποτα αλλο.

Περα απο αυτα που μαθαινονται υπαρχουν και ενα καρω πραγματα που συμβαινουν απο πισω μας,χωρις να περνουμε χαμπαρι.

25.000 αξιοι Ελληνες επιστημονες φυγαν σε καιριες θεσεις στο εξωτερικο,εχτες μου ακυρωσε ή μαλλον με εβαλε στης επιλαχουσες το εσπα για επιδοτηση σε παιδικο σταθμο και ολες της πρωτες θεσεις της πηραν αλλοδαποι,ο καθε πολιτικος κανει οτι γουσταρει ακομα και αν δεν ειναι πλεον βουλευτης γιατι ετσι εχει μαθει το τσιφλικι του,στη βορεια Ελλαδα ολοι εχουν παρει τα οπλα,οι φοροαρπακτικες του κρατους ερχονται η μια πισω απο την αλλοι, και μεις θεατες και κριτες σ'ολο αυτο.

Δεν γαμιεται ,οτι μπορω κανω μονος μου ,βαρεθηκα ομως ,πετυχαν τον σκοπο τους και οχι μονο αυτο συνεχιζουν ακαθεκτοι χωρις καμια αντιδραση απο παρτη μας,βλεπεις τοσα χρονια το δουλευανε και ακομα τωρα που περνουμε χαμπαρι ενω αυτοι συνεχιζουν να μας δουλευουν ,εμεις κοιταμε πως θα βγαλουμε το ματι ο ενας του αλλου.

Να μας γαμησουν οσο δεν παει αλλο,μπορει και να ειναι η μονη λυση να παρουμε χαμπαρι.

nikos_abel
07/08/2012, 11:27
εχτες μου ακυρωσε ή μαλλον με εβαλε στης επιλαχουσες το εσπα για επιδοτηση σε παιδικο σταθμο και ολες της πρωτες θεσεις της πηραν αλλοδαποι
Επίσης μόρια παίρνουν οι άνεργες (ας πούμε λογικό) αλλά δεν γίνεται να πάρει μέρος εργαζόμενος πατέρας (με ορφανό παιδί).
Τώρα και εμείς σε αναζήτηση πάρκινγκ εεεε παιδικού σταθμού. Γμστ.

zephyr1
07/08/2012, 11:29
Τώρα και εμείς σε αναζήτηση πάρκινγκ εεεε παιδικού σταθμού. Γμστ.

Γαμησετα ,οπως ακριβως το λες,σε ποια στα παιδια μας ρπστμ.:moutza:

el_hymador
07/08/2012, 12:18
Αν πάρεις μια αρκούδα από τον Αρκτούρο και την αφήσεις ελέυθερη στο δάσος, δεν πρόκειται να επιβιώσει... ακόμα και αυτό το άγριο ζώο όπου τα αταβιστικά ένστικτα του είναι κυριάρχα και απίστευτα έντονα, γίνεται μαλθακό και χάνει τις ιδιότητες του αν δεν γυμνάσει και εκπαιδεύσει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Στην περίπτωση μας, μπορεί να μην είμαστε αρκούδες (καλά όρκο δεν παίρνω...), ωστόσο έχουμε απωλέσει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία εκπορευόμενα από ένα αξιακό - ηθικό σύστημα μετουσιώνονται σε θέληση για αλλαγή και ανατροπή (αμφότερες καρακαπηλευμένες λέξεις, η πρώτη από το πασοκ και η δεύτερη από τον πρετεντέρη).

Να πούμε ένα "σάλτα και γαμηθείτε" στην τελική βρε αδερφέ.

Η κυριάρχη ηθική του νεοέλληνα συνίσταται από ένα μίγμα φόβου, ατομισμού, κουραδομαγκιάς, καλοπέρασης ανεξαρτήτως κόστους και ωχαδερφισμού. Η κοινωνία μας αποθεώνει το ρηχό και το εφήμερο, ενώ το ουσιώδες, το πραγματικό και το αληθινό, είτε απορρίπτεται χωρίς δεύτερη σκέψη ως δύσκολο, είτε παραμορφώνεται και διαστρεβλώνεται στα χέρια επιτηδευμένων κουλτουριάρηδων, οι οποίοι στη συνέχεια το πλασσάρουν ως έναν εύπεπτο πολτό σε όσους έχουν επιλέξει το "έχουμε ανησυχίες" life style.

Ντόμπρο, αγνό και ανόθευτο, δεν υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα πλέον και πολύ φοβάμαι σε όλο το κόσμο. Έχουμε λίγο - πολύ όλοι μπολιαστεί από τα ανωτέρω, όντας φυλακισμένιο στα κλουβια που μας μαντρώσανε. Και τώρα, σε αυτή την γωνιά των Βαλκανίων, οι περιστάσεις μας οδήγουν έξω από τα προστατευτικά κλουβιά να επιβιώσουμε μόνοι μας στο δάσος.

Υπάρχει μια διάχυτη απογοήτευση στον κόσμο, όχι τόσο πλέον για αυτά που μας συμβαίνουν, όσο για αυτά που δεν κάνουμε ως αντίδραση σε αυτά που μας συμβαίνουν. Οι τελευταίες εκλογές ήταν κατά γενική ομολογία μια τεράστια ήττα, όχι γιατί αν έβγαιναν "οι άλλοι", θα διόρθωναν τα πράγματα, αλλά γιατί θα διαφαινόντουσαν κάποια ψήγματα αντίδρασης, μια θέληση να αναλλάβουμε τις ευθύνες μας και να σταθούμε στα πόδια μας. Δυστυχώς κέρδισε ο φόβος, με τη βοήθεια θεών και δαιμόνων βέβαια. Πολλοί το εξέλαβαν ως το μέγιστο συμβιβασμό, την άνευ όρων παράδοση και απογοητεύτηκαν.

Αλλά έχω την άισθηση ότι τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά.

Όσοι γνωρίζετε τι είνα η "κρίσιμη μάζα" και το πως επιδρά στην ψυχολογία των ανθρώπων, πιστεύετε ότι από Σεπτέμβρη και εν όψει νέων και πιο σκληρών μέτρων λιτότητας, θα καταφέρουν να κρατήσουν το όριο της σε επίπεδα πιο χαμηλά από το "κρίσιμο";

Εχετλαίος
07/08/2012, 13:03
Αλλά έχω την άισθηση ότι τίποτα δεν έχει κριθεί οριστικά

Αυτός είναι, εξ ορισμού, και ο "λόγος" της μαμάς Φύσης. Η αέναη μεταβολή.
Οπότε αργά ή γρήγορα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα τσουλήσει το θέμα. Όποιο και αν είναι αυτό.

the who
07/08/2012, 13:15
Να μας γαμησουν οσο δεν παει αλλο,μπορει και να ειναι η μονη λυση να παρουμε χαμπαρι.

Δεν ξερω ρε Πανο,καποιες φορες το σκεφτομαι κι ετσι.Ισως ναχεις δικηο.Μαλλον μακαρι ναχεις δικηο.

@svx
Ο Σταλιν ηταβ ο πατερας του κομμουνισμου ΜΟΝΟ γιατι του γαμησε τη μανα.

SVX
07/08/2012, 13:35
Καλα κανεις και το βαζεις εντος εισαγωγικων παντως...... οση σχεση εχει η Αλεκα με τον κομμουνισμο αλλη τοση εχω κι εγω με τα στρουμφακια που ελεγα πριν

@svx
Ο Σταλιν ηταβ ο πατερας του κομμουνισμου ΜΟΝΟ γιατι του γαμησε τη μανα.

ναι .... :a014: προσxωμεν

να ενωθουν οι 14 αριστερες , αριστεριζουσες και σοσιαλιζουσες παραταξεις για να δουμε τι εστι κομμουνισμος....

στην χωρα του τζαμπα μαγκα με τον φραπε των 17 παγακιων και τις επιδοτησεις

nickald
07/08/2012, 14:49
ναι .... :a014: προσxωμεν

να ενωθουν οι 14 αριστερες , αριστεριζουσες και σοσιαλιζουσες παραταξεις για να δουμε τι εστι κομμουνισμος....

Το οτι δεν μπορει να γινει στην χωρα της φραπεδουμπας δεν λεει και τιποτα...... ετσι κι αλλιως σ'αυτη τη χωρα το παρον συστημα ειναι αυτο που αξιζει. Μη σου πω και πολυ ειναι.

Εχετλαίος
07/08/2012, 21:42
11 χρονάκια αλλά τελικά...
http://www.sofokleousin.gr/archives/106254.html

Gia
07/08/2012, 22:09
11 χρονάκια αλλά τελικά...
http://www.sofokleousin.gr/archives/106254.html

2 xronakia alla telika...
http://topontiki.gr/article/38987

egine to anamenomeno..:lol::wave2:

MG-KTiNoS
07/08/2012, 22:50

(άνοιξε και κανένα συντακτικό ρε άνθρωπε μας τύφλωσες)
:lol:

blackrose
08/08/2012, 13:12
καλο ειναι να ριξουμε μια ματια και στο μνημονιο 4,μη πεσουμε ξαφνικα απο τα συννεφα των σεπτεμβρη. :evil:

http://www.minfin.gr/content-api/f/binaryChannel/minfin/datastore/ba/c9/f3/bac9f32e7dd774e662af978c46323ccf1d2e0438/application/pdf/MoU+EL.pdf

nikos_abel
08/08/2012, 13:20
Διευκόλυνση σου λέω

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=706289

Μετά από μια προσπάθεια συνετισμού πολλών πολιτών, μάλλον πάλι τα @@ θα πάρουν εντός προθεσμιών.
Προσωπικά, θα κάνω τη ρύθμιση και άμα έχω τότε ίσως να πληρώνω.

Άη σιχτήρ

MG-KTiNoS
08/08/2012, 13:58
Μετά από μια προσπάθεια συνετισμού πολλών πολιτών, μάλλον πάλι τα @@ θα πάρουν εντός προθεσμιών.
Προσωπικά, θα κάνω τη ρύθμιση και άμα έχω τότε ίσως να πληρώνω.
Άη σιχτήρ

Οι πολλοί πολίτες
http://1.bp.blogspot.com/-rmByQvVgcWk/T2OglJEn8kI/AAAAAAAANqw/-m1V_xlndU0/s1600/%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AC%CE%B4%CE%B9.jpg

Εχετλαίος
08/08/2012, 14:46
Άξιος! Είναι και μοτοσυκλετιστής!
http://www.cretalive.gr/new/104221/greece/O_Poludoras_diorise_tin_kori_tou_sti_Bouli_otan_egine_proedros

iosif
09/08/2012, 11:49
εκπληξη ε?

Εχετλαίος
09/08/2012, 13:47
εκπληξη ε?

Μπα, ούτε και με ειδήσεις σαν την παρακάτω πλεόν. Άντε, και σύντομα και στα δικά μας:
http://www.zougla.gr/kosmos/article/ton-sinelavan-epidi-den-xamogelouse-stous-olimpiakous-agones

Εχετλαίος
11/08/2012, 13:35
Α, δεν έχετε να πλερώσετε χαράτσια και χαράτσια για το σπίτάκι σας. Χμμμμ
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=156684&catid=3

el_hymador
11/08/2012, 14:01
Ωραία πράματα... αυξάνεται το τέλος των Ανανελώσημων Πηγών Ενέργειας προκειμένου η ΔΕΗ να μπορεί να πληρώνει τα συμφωνηθέντα σε αυτούς που της πουλάνε ρεύμα... δεν βγάινει αλλιώς... το θέμα είναι ότι έχοντας ψαχτεί πολύ με τα φωτοβολταϊκά, ξέρω από πρώτο χέρι ότι επί της ουσίας θα πληρώσει ο κοσμάκης τους υμέτερους που είχαν προκαβατζώσει όλες τις άδειες για φωτοβολταϊκά πάρκα... ενδεικτικά αναφέρω ότι όταν το έψαχνα και μου έλεγαν επισήμως ότι σε 6 μήνες+ (και αν) θα ξεκινήσει η εξέταση των φακέλων για την χορήγηση των αδειών, υπήρχε ήδη στημμένο πάρκο στη περιοχή το οποίο πούλαγε ρεύμα... επιδοτούμενο όλο βέβαια... έχει στηθεί σε έκταση η οποία ανήκει στην εκκλησία και την διαχείριση την έχει μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία off shore... τι κάνει νιαου - νιαου στα κεραμίδια δηλαδή...

Μετά διαβάζω ότι σκοπεύουν να κάνουν ευνοϊκότερες τις ρυθμίσεις για τη δήλωση των αυθαιρέτων, ώστε να πειστουν οι αυθαιρετούχοι να τα δηλώσουν... δηλαδή μιλάμε για πράγματα ανήκουστα!!!! Ρε μαλάκες, όλοι αυτοί έχουν κάψει, καταπατήσει, αυθαιρετήσει, παρανομήσει και έσεις τους φέρεστε με το γάντι, ώστε να τους πείσετε να τα δηλώσουν για να εισπράξετε λιρίτσες; Πάτε εκεί με μια κουτάλα, το κάνετε ισάδι το μπουρδέλο τους, τους κοπανάτε ένα πρόστιμό που θα τους τσούζει εφ όρου ζωής και δεσμεύετε και όσο ποσό χρειάζεται από τα περιουσιακά τους στοιχεία προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την ανάπλαση αναδάσωση της περιοχής που καταπάτησαν! Έλεος!!!! Σε λίγο θα αφήνουν και τους ναρκέμπορους να κάνουν ανενόΧλητοι τη δουλεία τους, αρκεί να κόβουν αποδείξεις και να αποδίδουν τον ΦΠΑ!

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!!

nikos_abel
11/08/2012, 14:45
Ωραία πράματα... αυξάνεται το τέλος των Ανανελώσημων Πηγών Ενέργειας προκειμένου η ΔΕΗ να μπορεί να πληρώνει τα συμφωνηθέντα σε αυτούς που της πουλάνε ρεύμα... δεν βγάινει αλλιώς... το θέμα είναι ότι έχοντας ψαχτεί πολύ με τα φωτοβολταϊκά, ξέρω από πρώτο χέρι ότι επί της ουσίας θα πληρώσει ο κοσμάκης τους υμέτερους που είχαν προκαβατζώσει όλες τις άδειες για φωτοβολταϊκά πάρκα... ενδεικτικά αναφέρω ότι όταν το έψαχνα και μου έλεγαν επισήμως ότι σε 6 μήνες+ (και αν) θα ξεκινήσει η εξέταση των φακέλων για την χορήγηση των αδειών, υπήρχε ήδη στημμένο πάρκο στη περιοχή το οποίο πούλαγε ρεύμα... επιδοτούμενο όλο βέβαια... έχει στηθεί σε έκταση η οποία ανήκει στην εκκλησία και την διαχείριση την έχει μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία off shore... τι κάνει νιαου - νιαου στα κεραμίδια δηλαδή...

Μετά διαβάζω ότι σκοπεύουν να κάνουν ευνοϊκότερες τις ρυθμίσεις για τη δήλωση των αυθαιρέτων, ώστε να πειστουν οι αυθαιρετούχοι να τα δηλώσουν... δηλαδή μιλάμε για πράγματα ανήκουστα!!!! Ρε μαλάκες, όλοι αυτοί έχουν κάψει, καταπατήσει, αυθαιρετήσει, παρανομήσει και έσεις τους φέρεστε με το γάντι, ώστε να τους πείσετε να τα δηλώσουν για να εισπράξετε λιρίτσες; Πάτε εκεί με μια κουτάλα, το κάνετε ισάδι το μπουρδέλο τους, τους κοπανάτε ένα πρόστιμό που θα τους τσούζει εφ όρου ζωής και δεσμεύετε και όσο ποσό χρειάζεται από τα περιουσιακά τους στοιχεία προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την ανάπλαση αναδάσωση της περιοχής που καταπάτησαν! Έλεος!!!! Σε λίγο θα αφήνουν και τους ναρκέμπορους να κάνουν ανενόΧλητοι τη δουλεία τους, αρκεί να κόβουν αποδείξεις και να αποδίδουν τον ΦΠΑ!

Μη ξεχνάς ότι απαγορεύεται το ΛΑΘΡεμπόριο ναρκωτικών.

akis_trevor
11/08/2012, 15:04
http://www.youtube.com/watch?v=BQqtRgDUmGg
οπως λεει και το τραγουδακι απο πανω....:σκατα σε ολους τους,σκατα στα μουτρα τους!!!!

Red Rider
11/08/2012, 15:18

Έχω τη λύση :lol:
Μπανανιά!
http://www.youtube.com/watch?v=dWS6XCDercw

Εχετλαίος
16/08/2012, 07:54
Πάντως τους παραδέχομαι εκεί στο υπουργείο οικονομικών.
Δημόσια Παιδεία μπορεί να μην έχουμε,
τα δημόσια νοσοκομεία μπορεί να μην έχουν πια ούτε αναλώσιμα ούτε να πλερώνουν τους γιατρούς,
οι συγκοινωνίες μας (υλικοτεχνική υποδομή και υπηρεσίες) μπορεί να είναι ένα κωλάδικο και μισό,
σοβαρή,εεε, άκυρο, την οποιαδήποτε πολιτική πάνω στο μεταναστευτικό μπορεί να μην έχουμε,
κράτος που να μην τρομοκρατεί αλλά να βοηθάει τον πολίτη μπορεί να μην έχουμε,
οτιδήποτε θα μπορούσε να μειώσει την ανεργία μπορεί να μην έχουμε,
αλλά....

το μπιλιέτο της εφορίας με τις δόσεις του φόρου ήλθε ταχυδρομικώς 5 (!) εργάσιμες μετά την υποβολή της δήλωσης! Την ίδια μέρα, σε άλλο φάκελλο και το ΕΤΑΚ του 2009!
Υποκλίνομαι!
και ξανά Υποκλίνομαι!

:yuck: :yuck: :yuck:

iosif
23/08/2012, 12:13
περασε αναιμακτα η "αγορα" της ατε απο τη πληρως χρεοκοπημενη πειραιως, παει για ξεπουλημα η νο1 σε κερδοφορια (βαση αποδοσης κεφαλαιων) και 2η σε ρευστοτητα τραπεζα στην ευρωπη, το ττ, πανε να φανε τα νερα κλπ
ο μισθος θα παει στα 350 καθαρα σε κανα εξαμηνο,
οι μισοι κυριολεκτικα δεν βγαζουν το μηνα
τα ετοιμα εχουν τελειωσει απο καιρο,
πληρωνουμε την εφορια μηνιαιως σαν ενοικιο ζωης
παρακρατικες
συμμοριες πατριδοκαπηλων καθαρματων κοπανανε μεταναστες και ελληνες που δεν εχουν πρεπουσα φατσα
η χωρα καιγεται απο ακρη σε ακρη
οι αυτοκτονιες πλεον δεν κανουν εντυπωση
οι μισοι ειναι σε καταθλιψη-(3η φαση: παραιτηση)
θυσιες και αγωνες για κατοχυρωμενα δικαιωματα δεκαετιων εξαυλωνονται
η αθηνα θυμιζει σε περιοχες ειτε κατεχομενη απο τα ματ πολη ειτε γκετο κακοριζικων ειτε φωλια εγκληματιων (και δεν ειναι μονο η πλατεια βαθης και η εκαλη το ιδιο ειναι-μονο που δεν βρωμαει κατουρο)
οτι λειτουργει λειτουργει ειτε απο αλληλεγγυη ειτε απο λαμογιά
οι μισοι ελληνες θα ξεπαγιασουν το χειμωνα
η ελλαδα εχει χρεοκοπησει και δεν ευθυνεται κανεις για αυτο-ειναι σαν φυσικο φαινομενο, σαν βροχη ενα πραμα
η ΑΕΚάρα μας διαλυεται, η μοτο με την τιμη της μπεντζινας μας κανει να σκεφτομαστε να την σηκωσουμε και απο το σταντ

αλλα εμεις.... απο σεπτεμβρη θα τους δειξουμε.....

la_villa
23/08/2012, 13:00
η ελλάδα τελείωσε....τελικά οι πολιτικοί μας τα κατάφεραν

ήταν φαίνεται πιο διαβασμένοι απο τον λαό... ότι στόχευαν το πέτυχαν (δεν ξέρω αν το υπολόγιζαν τόσο εύκολα)

ggs
23/08/2012, 13:07
Να υποθέσω ότι δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα των ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ εκλογών , ε?
Δεν πειράζει… θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα …

iosif
23/08/2012, 13:20
στις πολυ προσφατες εκλογες τα κομματα της συγκυβερνησης λιγο εως πολυ ελεγαν πεαναδιαπραγματευση μεχρι και απεμπλοκη

τωρα μας παει σκετα εμπλοκη

jorgevaldano
23/08/2012, 13:31
Όσο σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα είμασταν αν είχε βγεί ο Αλέξης...

ggs
23/08/2012, 13:47
στις πολυ προσφατες εκλογες τα κομματα της συγκυβερνησης λιγο εως πολυ ελεγαν πεαναδιαπραγματευση μεχρι και απεμπλοκη

τωρα μας παει σκετα εμπλοκη

Iosif ,
νομίζω ότι όσο προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογίες γιατί έχουμε πάλι στον σβέρκο μας τους ιδιους ,κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά…
μας κορόιδεψαν σαν τις μωρες παρθένες…
φταίει ο εκλογικός νόμος ….
Τα μμε…
Οι μασόνοι …
Ο σωρος…
Κλπ

@@ …. Αυτοί είμαστε…. παρτακηδες , κουτοπόνηροι ,τσαμπαμαγκες…

Αν κάποιος νομίζει ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα , ζει στον κόσμο του…

όσοι έχουν ακόμη αξιες ,ηθος ,μπεσα κλπ θα δυστυχήσουν ακόμη περισσότερο σε αυτό τον τόπο ….

Όσοι μπορούν να φυγουν και να πανε σε μια ποιο σοβαρη χώρα , πρέπει να το κάνουν…

Όσοι μπορούν να πανε στην επαρχία , επίσης ….. όχι ότι εκεί θα αποφύγουν τα προβλήματα αλλά ίσως έχουν λιγο καλύτερη ποιότητα ζωής…

Το παιχνίδι είναι χαμένο εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια….

sniper
23/08/2012, 14:00
..
Το παιχνίδι είναι χαμένο εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια….

Kαι για πολλά ακόμα.

Αλλά μιλάς στον iosif που την έχει κάνει για την επαρχία εδώ και καιρό. :winka:

iosif
24/08/2012, 09:16
ggs εγραψε:
"νομίζω ότι όσο προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογίες γιατί έχουμε πάλι στον σβέρκο μας τους ιδιους ,κάνουμε μεγαλύτερη ζημιά…
μας κορόιδεψαν σαν τις μωρες παρθένες…
φταίει ο εκλογικός νόμος ….
Τα μμε…
Οι μασόνοι …
Ο σωρος…
Κλπ
@@ …. Αυτοί είμαστε…. παρτακηδες , κουτοπόνηροι ,τσαμπαμαγκες…"

δεν διαφωνει κανεις ζουμε σε ραγιαδισταν. αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. πολλοι αγωνιζονται με σθενος και συνεπεια, ζουνε χωρις να κλεβουν τον αλλο ή να παρασιτουν κομματικα, ασχολουνται με τα κοινα απο πεποιθηση προσφορας εχοντας επιγνωση της κοινωνικοτητας και της επιτακτικης αναγκης διατηρησης της οποιας αξιοπρεπειας εχει απομεινει -γνωριζω αρκετους "τετοιους γραφικους"
αυτο το κοσμο τον λυπαμαι, οπως και τα παιδια μας βεβαια

οσο για την επαρχια
ναι μεν αλλα...
ο χειμωνας παιδες στον βορρα που ειμαι δεν παλευεται. οσοι καινε αποκλειστικα πετρελαιο περσι παγωσαν και για φετος προβλεπεται να ειναι περισσοτεροι.
και οσοι δεν εχουν μια καβατζα (κανα κηπο, κανα μπαχτσε, κανα ρημαδι σε χωριο, κανα συγγενη) και ειναι παμπολοι αυτοι , υποφερουν παιδες. ασχημα
προσωπικα εφυγα απο αθηνα πριν καποια χρονια-οπου αφησα το διπλασιο εισοδημα για τα τοτε χρηματα που μπορουσα να αποκομισω δω πανω, ενω τωρα την βγαζω με το 1/3 του εισοδηματος που ειχα στην αθηνα-χωρις να εχω καποια καβατζα.
απλα ηθελα πιο ηρεμα πραγματα στην λογικη οτι δεν ηθελα ναχω ενα παιδι που θα το δω ξαφνικα 18 χρονων διοτι ενδιαμεσα θα δουλευω σαν τρελλος (αλλα θα τουχω -ισως -σπιτι, εξοχικο, μπεεμβε και ντιρι)

Cpt. Haddock
24/08/2012, 10:36
Όσο σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα είμασταν αν είχε βγεί ο Αλέξης...

:a10:

jimmis5
24/08/2012, 16:52
Δεν το κλεινουμε τουτο το ρημαδι καμια αξια δεν εχει πια οχι οτι πριν ειχε:smokin:

Acacius
24/08/2012, 20:03
Δεν το κλεινουμε τουτο το ρημαδι καμια αξια δεν εχει πια οχι οτι πριν ειχε:smokin:
Κάτσε να μπει Σεπτέμβρης και τα λέμε...

la_villa
24/08/2012, 21:30
και να μπει ο Σεπτέμβρης τι περιμένεις να γίνει....

τελείωσε...ο έλληνας τελείωσε.να ζήσουμε να τον χαιρόμαστε...
αυτό το στίγμα με την υπηκοοτητα πως μπορούμε να το αλλάξουμε?

nikos_abel
28/08/2012, 09:57
Τη κάτσαμε (κι άλλο). Μόλις έφτασε αυτή η φωτό στο γραφείο της Μέρκελ.

267009

spyrakos35
28/08/2012, 10:10
η ελλάδα τελείωσε....τελικά οι πολιτικοί μας τα κατάφεραν

ήταν φαίνεται πιο διαβασμένοι απο τον λαό... ότι στόχευαν το πέτυχαν (δεν ξέρω αν το υπολόγιζαν τόσο εύκολα)

το "δόγμα του σοκ" πέρασε....

απλά και αναίμακτα.....

αγανακτισμένοι του καναπέ και κλάιν μάιν....

nicksior
29/08/2012, 09:12
Απλό παράδειγμα ανάμεσα σε χιλιάδες..

Μπορεί να σας φανεί αστείο αλλά αφορά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Για να στηθεί επιχείρηση ενοικίασης ποδηλάτων πρέπει το κατάστημα να απέχει τουλάχιστον 100 μέτρα από σχολεία και φροντιστήρια, για λόγους..... ηχορύπανσης.

Τα ποδήλατα πρέπει να εφοδιαστούν με... αριθμό κυκλοφορίας και πινακίδες.

Η αίτηση πρέπει να γίνει για ενοικίαση ποδηλάτων καθώς και μοτοποδηλάτων.

Επειδή το κράτος που ζητά αριθμούς και πινακίδες στα ποδήλατα δεν εκδίδει αριθμούς και πινακίδες για ποδήλατα, είναι περίπου αδύνατο να στηθεί νόμιμη επιχείρηση ενοικίασης ποδηλάτων.

Στην Ελλάδα λειτουργεί εργοστάσιο κατασκευής ποδηλάτων, της Ideal στην Πάτρα. Αν κάθε γειτονιά είχε ένα κατάστημα ενοικίασης είναι βέβαιο ότι θα έφερνε σε επαφή με το ποδήλατο πολύ κόσμο και θα αύξανε τις πωλήσεις, άρα και τα έσοδα του κράτους.

Ομως το κράτος προτιμά να παγιδεύει τα καταστήματα ενοικίασης, που υπάρχουν κυρίως σε τουριστικές περιοχές, για να τους αποσπά ένα μίζερο πρόστιμο κάθε τρεις και λίγο.

Αυτά είναι τα μπουρδουκλώματα. Φαίνονται σαν ατυχείς συμπτώσεις. Ισως να είναι. Το αποτέλεσμα πάντως είναι ότι με τα μπουρδουκλώματα μας έχουν πάντα στο χέρι και σαν χώρα μένουμε στην υπανάπτυξη.

Μήπως , λέω.... Μήπως ν`αρχίζαμε απο τα πολύ απλά?

Anty12
29/08/2012, 10:48
Μήπως , λέω.... Μήπως ν`αρχίζαμε απο τα πολύ απλά?

Θες να γελάσεις (σουμε)........??? :rolleyes: :cry:

.................................................................................................... ......................

ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ

Αίτηση του ενδιαφερόμενου προσώπου, στην οποία αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητά του, η διεύθυνση του οικήματος όπου θα ασκείται η δραστηριότητα αυτή, καθώς και τα πλήρη στοιχεία του εκμισθωτή.

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του προσώπου ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου όταν πρόκειται για πρόσωπα αλλοδαπής υπηκοότητας.

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού άσκησης επαγγέλματος του άρθρου 1 του Ν. 2734/99.

Έγγραφη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του οικήματος ότι συμφωνεί με την άσκηση εντός αυτού της συγκεκριμένης δραστηριότητας (με γνήσιο της υπογραφής).

Έγγραφη συγκατάθεση όλων των συνιδιοκτητών και ενοίκων, εάν πρόκειται για διαμέρισμα πολυκατοικίας, εκτός εάν ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει την άσκηση της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Υπεύθυνη δήλωση του προσώπου το οποίο κατέχει πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος, του Ν. 1599/86, ότι το οίκημα εντός του οποίου θα ασκεί τη συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν θα χρησιμοποιείται ως κατοικία.

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου κυριότητας του οικήματος ή στην περίπτωση μισθώσεως του οικήματος φωτοαντίγραφο του μισθωτηρίου συμβολαίου.

Βεβαίωση της Πολεοδομίας, ότι το οίκημα είναι μόνιμη κατασκευή, είναι χώρος κύριας χρήσεως, ότι πληροί τους όρους του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και ότι διαθέτει ξεχωριστή είσοδο προς το χώρο, όπου θα ασκείται η συγκεκριμένη δραστηριότητα

Βεβαίωση της Δ/νσης Υγιεινής της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ότι το οίκημα πληροί τους όρους υγιεινής σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες Υγειονομικές Διατάξεις.

Βεβαίωση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού, ότι το οίκημα δεν έχει χαρακτηριστεί ως παραδοσιακό ή διατηρητέο

Βεβαίωση του ΟΤΑ ότι το οίκημα πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρ. 4 του άρθρου 3 του Ν. 2734/99 "περί αποστάσεων από ναούς, σχολεία κλπ." όπως περιγράφονται στη διάταξη αυτή ή όπως καθορίζονται με απόφαση του οικείου δημοτικού ή κοινοτικού συμβουλίου σύμφωνα με την διάταξη αυτή.

Βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος (από την Εφορία).

Τρεις (3) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες.

Βεβαίωση της Δ/νσης Υγείας της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ότι έχει χορηγηθεί στο εκδιδόμενο πρόσωπο βιβλιάριο υγείας, κατά τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 1 του Ν. 2734/99.

el_hymador
29/08/2012, 11:50
και να μπει ο Σεπτέμβρης τι περιμένεις να γίνει....

τελείωσε...ο έλληνας τελείωσε.να ζήσουμε να τον χαιρόμαστε...
αυτό το στίγμα με την υπηκοοτητα πως μπορούμε να το αλλάξουμε?

+1000

Ήμουν τις προάλες σε ένα "πηγαδάκι" και όλοι συμφωνουσαν σε αυτό... "από Σεπτέμβρη θα γίνει της πουτ@ν@ς" :rolleyes:

Ναι καλά... και εγώ τα έλεγα αυτά, πριν 3 χρόνια, 2 χρόνια, 1 χρόνο... ε λοιπόν φούτσες θα γίνει, τίποτα απολύτως, φύλλο δεν πρόκειται να κουνηθεί. Πρώτα απ' όλα, λαός ο οποίος πάει πρώτα τα μπάνια του και μετά δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη, (σαν χειμερινό σινεμα ένα πράμα), για "επανάσταση" είναι απίστευτα γελοίος και μ@λ@κ@ς. Θα μου πεις αν ο άλλος δεν έχει πιει τα ουζάκια του χυμένος σε παραλίες και αν δεν έχει καταναλώσει τουλάχιστον 25 λίτρα freddo espresso των 4,50€/250ml μέση τιμή, πως να κάνει επανάσταση ρε αδερφέ; Το μόνο που θα γίνει είναι ότι θα συνεχίσουμε το εθνικό μας σπορ, αυτό που κρατάει από αρχαιοτάτων χρόνων, τη γκρίνια και τη μοίρλα... μας έχουν πάρει όμως χαμπάρι όλοι μέσα και έξω και γνωρίζουν ότι το μίγμα φωνασκούντων Καζαντζίδοζορμπάδων είναι παντελώς ακίνδυνο. Άλλωστε ο πάλαι ποτέ σοφός λαός (γιατί τώρα είμαστε τελείως μαλάκες) έλεγε ότι σκυλί που γαυγίζει μη το φοβάσαι.

Όσο περισσότερο μας βλέπω εν καιρώ κρίσης, τόσο περισσότερο πείθομαι ότι είμαστε ο πλεόν ηλίθιος λάος του πλανήτη. Προ κρίσης έλεγα οκ, είμαστε μαλάκες, αλλά στα δύσκολα κάτι θα έχει μείνει από τσάφ... μπα. Το λοιπόν καλά μας κάνουνε και μας γ@μ@νε, αυτό μας αξίζει μόνο και στην τελική μαγκιά τους και μπράβο τους, αφού βρήκαν εμάς τα ζώα για να γελάνε και να παίζουν.

Πλέον ο καθείς για την πάρτη του μάγκες, ο σώζων εαυτόν σωθήτω, όπως τα ποντίκια σε ναυάγιο. Άλλωστε πάντα έτσι είμασταν εμείς οι μεταπολιτευτικοί νεοέλληνες, απλά το γαρνίραμε με κάτι αλτρουϊστικές - πατριωτικές επικαλύψεις για το ξεκάρφωμα. To ψωμί - παιδεία - ελευθερία, από συλλογικό έγινε ατομικό και τώρα περιορίζεται μόνο στο ψωμί και φυσικά μόνο για την παρτη μας... απο εκεί που φωνάζαμε για εργασιακά δικαιώματα, πλέον θα κάνουμε τσιμπο*κια σε όποιον μας προσφέρει part time δουλίτσα με 250 ευρώ το μήνα. Και επειδή τα χούγια δεν κόβονται εύκολα, ο έχων τέτοια εργασία θα είναι ο νέος "γαμάω".

Μου θέλουμε και επανάσταση! Σκατά στα μούτρα μας!

emiliano
29/08/2012, 16:05
+1000

Ήμουν τις προάλες σε ένα "πηγαδάκι" και όλοι συμφωνουσαν σε αυτό... "από Σεπτέμβρη θα γίνει της πουτ@ν@ς" :rolleyes:

Ναι καλά...

Ψυχραιμία σύντροφε στις επόμενες εκλογές θα κοκκινίσει ο τόπος
ο Σύριζα θα πάρει 32%.......

και η Χ.Α. 45..........

MG-KTiNoS
29/08/2012, 16:30
Ο Ελληνας επανάσταση ?

:lol:

akis_trevor
29/08/2012, 16:32
"από Σεπτέμβρη θα γίνει της πουτ@ν@ς"Μου θέλουμε και επανάσταση! Σκατά στα μούτρα μας!
+1821

SVX
29/08/2012, 16:58
+1000

αρχιζουν ξανα τα ζεστα στο FLOCAFE ?

el_hymador
29/08/2012, 17:10
E αρχίζει και ο Σουλεϊμάν ο βρωμοπόδαρος στον ΑΝΤ1, θα μας πάει μέχρι Οκτώβρη όπου το πρόγραμμα της ΤV θα είναι με full μηχανές... λίγο Λαζόπουλό, λίγο ράδιο αρβύλα, κανά πρωϊνάδικο... κουράγιο αδέρφια, υπομονή!

Δε πα να βγει και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με τη ΧΑ σε συγκυβέρνηση, τόσο μαλ@κες που είμαστε δεν μας σώζει τίποτα!

zephyr1
29/08/2012, 20:01
Μαζι τα φαγαμε...

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/08/blog-post_8775.html

nikos_abel
30/08/2012, 08:42
Εμότικον με γλύψιμο δεν έχουμε; Με κωλοτούμπα; Α, έχουμε αυτό :tomates::a31::a36::moutza:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63704950

la_villa
30/08/2012, 09:21
δεν διάβασες κ το 6σελιδο "δελτίο τύπου" της ΝΔ στην φυλλάδα του επίσημου κομιστή της Ελλάδας.
ο Κόμιστης έγραψε κ έξτρα άρθρο για το "δελτίο τύπου"

είπαμε για να κάτσει η κότα κάτω,εμεις ήμαστε αυτοί, να την πηδήξουν τώρα θα την ταίσουν καλαμπόκι.....

ρε ήμαστε πανηλίθιος λαός και το ξέρουν.Θα δεις που οι μισοί θα βγούνε τώρα και θα πιστεύουν πραγματικά ότι ο πιτσαδόρος πράγματι άλλαξε κάτι ή θα αλλάξει κάτι.Το ότι κοβουν μισθούς,συντάξεις ΠΑΛΙ κ λοιπά επιδόματα του λαού και ψάχνουν να βρούνε χρήμα ενώ οι ίδιοι αμείβονται ακόμα με χιλιάδες € λέει πολλά

Cpt. Haddock
30/08/2012, 09:28
Εμότικον με γλύψιμο δεν έχουμε; Με κωλοτούμπα; Α, έχουμε αυτό :tomates::a31::a36::moutza:

Το συγκεκριμένο αρθρο (της Handelsblatt) εχει διπλη αναγνωση ;)

ggs
30/08/2012, 10:00

Το άρθρο μεροληπτεί υπέρ του Σαμαρά ενώ όλοι ξέρουμε ότι εκείνος που κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στον σωστό δρόμο και καταφεραμε και ορθώσαμε πάλι το ανάστημα μας , είναι ο φωτισμένος καθοδηγητής της σκέψης μας , Ο Μέγας…

267127

el_hymador
30/08/2012, 10:17

Ε κοιτα να δεις τι γινεται, οι γκομενες αμα δεν μας καθονται ειναι πουτ@νες και κ@ριολες, αμα ομως μας κατσουν, δεν σηκωνουμε μυγα στο σπαθι μας για αυτες! :D

el_hymador
30/08/2012, 10:19
Το άρθρο μεροληπτεί υπέρ του Σαμαρά ενώ όλοι ξέρουμε ότι εκείνος που κατάφερε να φέρει την Ελλάδα στον σωστό δρόμο και καταφεραμε και ορθώσαμε πάλι το ανάστημα μας , είναι ο φωτισμένος καθοδηγητής της σκέψης μας , Ο Μέγας…

267127

Αδωξος Μπασταρδως :bawl:

mats8282
30/08/2012, 10:31

Έγιναν εκλογές πριν 2 μήνες,δημοκρατία έχουμε και δεν χρειάζεται επανάσταση,με την κυριολεκτική έννοια του όρου..

Νικος χρ.
30/08/2012, 10:41
:rolleyes:και τι πρεπει να γινει τοτε?

ggs
30/08/2012, 10:42
Θες να γελάσεις (σουμε)........??? :rolleyes: :cry:

.................................................................................................... ......................

ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ

..............................

.

Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ της π@υτανας …. Δεν βλέπετε πόση χαρτουρα θελει…
:uplate:

el_hymador
30/08/2012, 12:28
:rolleyes:και τι πρεπει να γινει τοτε?

Αυτο που αποφευγουμε συστηματικα ολοι μας εδω και χρονια. Να εχουμε τα @@δια να κανουμε την αυτοκριτικη μας, να μην περιμενουμε μια ζωη τους βαρβαρους και να κοιταξουμε να βελτιωθουμε οπου, οπως και οσο μπορουμε σε ατομικο επιπεδο. Βεβαια οι συγκυριες ειναι οι πλεον δυσκολες για κατι τετοιο, αλλα τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω, δεν μπορει να δημιουργηθει κανενα συνολο @@δατων πολιτων, αν οι μοναδες που το απαρτιζουν ειναι οπορτουνιστικα ανθρωπαρια. Αν φτιαξεις ενα πυργο με κουραδες, σκατοπυργος θα ειναι, δεν προκειται να αλλαξει η συσταση του σε κατι αλλο λογω της μεγαλης συγκεντρωσης σκατων. Οταν λοιπον αποκτησουμε κοινωνικη συνειδηση και καταφερουμε να αντιληφθουμε την διαφορα των μεγεθων και το οφελος του μακροπροθεσμα συλλογικου εναντι του βραχυπροθεσμα ατομικου, το ξανασυζηταμε... μεχρι νεωτερας λοιπον, τα κεφαλια μεσα και μοκο.

LOUKILOUK
30/08/2012, 13:33
Αυτο που αποφευγουμε συστηματικα ολοι μας εδω και χρονια. Να εχουμε τα @@δια να κανουμε την αυτοκριτικη μας, να μην περιμενουμε μια ζωη τους βαρβαρους και να κοιταξουμε να βελτιωθουμε οπου, οπως και οσο μπορουμε σε ατομικο επιπεδο. Βεβαια οι συγκυριες ειναι οι πλεον δυσκολες για κατι τετοιο, αλλα τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω, δεν μπορει να δημιουργηθει κανενα συνολο @@δατων πολιτων, αν οι μοναδες που το απαρτιζουν ειναι οπορτουνιστικα ανθρωπαρια. Αν φτιαξεις ενα πυργο με κουραδες, σκατοπυργος θα ειναι, δεν προκειται να αλλαξει η συσταση του σε κατι αλλο λογω της μεγαλης συγκεντρωσης σκατων. Οταν λοιπον αποκτησουμε κοινωνικη συνειδηση και καταφερουμε να αντιληφθουμε την διαφορα των μεγεθων και το οφελος του μακροπροθεσμα συλλογικου εναντι του βραχυπροθεσμα ατομικου, το ξανασυζηταμε... μεχρι νεωτερας λοιπον, τα κεφαλια μεσα και μοκο.

Καλά τα λες...γενικότερα..., αλλά δυστυχώς είμαστε ακόμα στο "εγώ", ενώ το "εμείς" δεν υπάρχει ακόμα στο μυαλό μας...
Συμφωνώ απόλυτα με την παρατήρησή σου και όπως έχω ξαναπεί και εδώ μέσα κακώς περιμένουμε μια επανάσταση με μεγάλη βάση και ορμή...(εδώ γελάμε ή κλαίμε ανάλογα τα γούστα....:cry::lol:). Η "επανάσταση" μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει "βουβά" και να έχει αφετηρία το άτομο, τον καθένα μας, που κατανοώντας την ατομική του ευθύνη θα πάψει να είναι αυτό που σήμερα είναι...(μην τα ξαναγράφω, τα έχεις πει όλα...). Όταν λοιπόν σαν άτομα αλλάξουμε και πάψουμε να κοιτάζουμε το συμφέρον μας εις βάρος των υπολοίπων κάτι ίσως αλλάξει προς το καλύτερο...Φυσικά είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς την συνδρομή ενός κράτος δικαίου, οργανωμένου και λειτουργικού που θα επιβραβεύει τον σωστό και θα τιμωρεί τον κλέφτη...Αυτό θα ήταν μια "επανάσταση" με την ευρήτερη έννοια του όρου...
Διαφορετικά πρέπει να περάσουμε σε άλλες μορφές δράσης/αγώνων που θα περιλαμβάνουν και ισχυρές δόσεις βίας ικανές να αντρέψουν τα πράγματα, αλλά υποστηριζόμενες από πλατιά λαική βάση ώστέ να μπορούν να χαρακτηριστούν επανάσταση και όχι τρομοκρατία...κάτι τέτοιο ούτε μπορούμε, ούτε είμστε έτοιμοι ούτε το θέλουμε μάλλον οι περισσότεροι οπότε δεν το βλέπω σαν πιθανή λύση...
Δυστυχώς η όλη παγκόσμια πολιτική φιλοσοφία έχει αποτύχει αφού σαν στόχο έβαλε το κέρδος και όχι τον άνθρωπο... Η απληστία και η αδηφαγία μας καταστρέφουν και το προσδόκιμο ζωής είναι τέτοιο που οι περισσότεροι κοιτάν απλά να την βολέψουν αδιαφορωντας για το μέλλον ακόμα και των ίδιων των παιδιών τους, εγγονιών τους ...
Καλή μας τύχη σύντροφοι καταναλωτές που είπε και ο μέγας Πανούσης Δημήτριος...

SVX
30/08/2012, 22:29
267186

ggs
30/08/2012, 23:08
267186

...και ολοι μαζι τραγουδησαν :

Εμπρός της γης οι κολασμένοι
Της πείνας σκλάβοι, εμπρός, εμπρός,
Το δίκιο από τον κρατίρα βγαίνει
Σα βροντή, σαν κεραυνός

Φτάνουν πια της σκλαβιάς τα χρόνια
Τώρα εμείς οι ταπεινοί της γης
Που ζούσαμε στην καταφρόνια
Θα γίνουμε το παν, εμείς.

* Στον αγώνα ενωμένοι
Κι ας μη λείψει κανείς
Ω νά τη! μας προσμένει
Στον κόσμο η Διεθνής

Θεοί, αρχόντοι, βασιλιάδες
Με πλάνα λόγια, μας γελούν
Της γης οι δούλοι και ραγιάδες
Μοναχοί τους θα σωθούν.

Για να σπάσουν τα δεσμά μας
Για να πάψει η σκλαβιά
Να νιώσουμε τη γροθιά μας
Και της ψυχής μας τη φωτιά.

spyrakos35
31/08/2012, 05:22
τελικά όλοι παλεύουν για μία καρέκλα.....