View Full Version : Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
20
kostas777
18/06/2012, 18:44
πήγα κι εγώ να ψηφουλκήσω..
αφού το σκέφτηκα από'δω, το σκέφτηκα από'κει.. η ψηφουλκία λέει είναι μυστική, αλλά εγώ είμαι αντίδρασης. τον μάϊο ψήφισα τον τζήμ γιατί ήταν ο μόνος που αυτά που έλεγε έβγαζαν ένα στοιχειώδες νόημα, τώρα δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. αφ'ενός μεν γιατί έμαθα πως είναι μαλάκας (:rolleyes:), αφ'ετέρου διότι κατέβηκε μαζί με Μάνο και λούγκρα :moutza:
οπότε το σκέφτηκα πολύ λογικά το πράμα και ψήφισα οικολόγους με πράσινους κόκκους, διότι μου αρέσει η γκόμενα (μεγάλωσα ρε πούστη μο; )
πατέρας και αδερφός ψήσισαν στις 6 του μάη τη νουδου και τον μέγα άδωνι γεωργιάδη. όταν ρώτησα τον πατέρα μου, μα καλά γιατί αυτόν τον χαζό; μου απάντησε ότι είναι πολύ έξυπνος (οπότε μαντέψτε ποιός είναι ο χαζός). και όταν τον ρώτησα γιατί του αρέσει τώρα ο σαμ, που τον έβριζε και ήταν το κωλόπαιδο όταν είχε παρατήσει τη ΝΔ, μου είπε ναι, τότε τον έβριζε γιατί είχε φύγει απ'το κόμμα, αλλά τώρα ξαναγύρισε. επίδης μόνο όταν ανέβηκε η ΝΔ, μας έδωσε να φάμε, πριν πεινούσαμε.
ΟΚ, τρελοί εσείς, πιο τρελός εγώ. γιατί να πας να ψηφίσεις, τι νόημα έχει; ψηφίζουν τα ζώα της ζούγκλας; όχι. γιαυτό δεν έχουν δημοκρατία και περνάνε καλά. οπότε δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω κανέναν, εκτός αν είμαι ο αρχηγός. επειδή δεν εμπιστέυομαι κανέναν, ούτε καν την οικογένειά μου. σταδιάλα.
el_hymador
18/06/2012, 18:46
Πάντως αν εξαιρέσει κανείς τη ΔΗΜ.ΑΡ. που είναι demi σε ότι αφορά στο μνημόνιο, τα αποδεδειγμένα αντιμνημονιακά κόμματα που μπήκαν στη Βουλή, συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ποσοστό από τα αποδεδειγμένα φιλομνημονιακά...
261807
Πάντως αν εξαιρέσει κανείς τη ΔΗΜ.ΑΡ. που είναι demi σε ότι αφορά στο μνημόνιο, τα αποδεδειγμένα αντιμνημονιακά κόμματα που μπήκαν στη Βουλή, συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ποσοστό από τα αποδεδειγμένα φιλομνημονιακά...
261807
1) Bonus 50 εδρων
2) Σε χωρες με παρομοια οικονομικη κατασταση οπου οι μισοι τρωνε η δεν τους εχει μπει το αγγουρι στον κ@λο και οι αλλοι μισοι δεν τρωνε, ειναι συνηθισμενα παρομοια εκλογικα αποτελεσματα ;)
Ένα πράγμα μου τη δίνει που έχασα,
... τον τρόμο και τον πανικό στο βλέμα του Πρετεντέρη, Τσίμα Καψή, Χούκλη, Στάη και λοιπούς
nikos_abel
18/06/2012, 19:39
261801
Αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!:lol:
nicksior
18/06/2012, 19:40
Ποιός τον θυμάται πιά.. Τον Νικόλα..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BSYDRxB23dk
Αφιερωσέ το στον μπαμπά σου kostas777.
AUFGEBRACHT
18/06/2012, 19:51
συμφωνώ.Πλεον ΟΣΑ ΗΔΗ υπέγραψε και ΟΣΑ ΘΑ υπογράψει έχουν την απαιτούμενη λαϊκή νομιμοποίηση,εστω και και του ελληνικού παραλόγου των+50 εδρών.
Παρόλα αυτά αμφιβάλλεις ότι ΚΑΙ αυτοί που τον ψήφισαν χτες σε 1~2 μήνες θα κατεβουν Σύνταγμα και θα ωρύονται για τον προδότη?Φυσικά όποιον και να ρωτήσεις αποκλείεται να βρεις ψηφοφόρο της ΝΔ
Aαααα γειά σου...αυτό ακριβώς που έγραψα παραπάνω πριν από σένα. Η μόνιμη επωδός που άκουγα σήμερα δεν ήταν "σώθηκε η χώρα" αλλά "σώθηκαν τα λεφτά μας" , ειρωνίες για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά περιέργως ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς που τα έλεγαν δεν είχε ψηφίσει ΝΔ αλλά ΟΛΟΙ "κάτι άλλο μωρέ"... Εννοείται πως σε λίγους μήνες θα είναι πάλι αγανακτισμένοι, θα φταίει πάλι η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε, οι μασώνοι, οι Νεφελίμ, ο Πλατινί, σε όλους θα κοπεί το χέρι άμα ξαναψηφίσουν ΝΔ, είμαστε και γαμώ τους επαναστάτες που μουτζώνουμε έξω από τη Βουλή και πάμε για άλλα...
skylaros
18/06/2012, 20:06
Δεξιός δε παίζει να το ρίξει σε πραγματικά κομμουνιστικό κόμμα ΌΣΟ δυσαρεστημένος και να είναι.
el_hymador
18/06/2012, 20:23
Δεξιός δε παίζει να το ρίξει σε πραγματικά κομμουνιστικό κόμμα ΌΣΟ δυσαρεστημένος και να είναι.
Oχι αλλα ο αναποφασιστος μπορει να ταλαντευεται μεταξυ ΧΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ακου που σου λεω...
Oχι αλλα ο αναποφασιστος μπορει να ταλαντευεται μεταξυ ΧΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ακου που σου λεω...
στανταράκι
παίξτο ξερό, έχει απόδοση 10
la_villa
18/06/2012, 20:46
ο καραδεξιός να το δεχτούμε (αν και δεν το καταλαβαίνω)...στον Καμμένο?
Εχετλαίος
18/06/2012, 20:46
Ξεκίνησε η διαπαιδαγώγηση της ελληνικής νεολαίας με το αποτέλεσμα των εκλογών
http://tvxs.gr/news/ellada/epithesi-xrysis-aygis-kata-metanasti
Kαι στη Λεβεντογέννα μας: http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=79542&cid=299
Σκατά ολέ!
Cpt. Haddock
18/06/2012, 21:48
Ναι αριθμητικά, αλλα δε λέει κατι αυτό. Εκτός εαν προτιθεται κανεις να συμμαχήσει με Καμενο και Μιχαλολιάκο για να έχει το 50%.
Άσε που ο Καμενος ειναι τόσο αντιμνημονιακός όσο κι ο Καρατζαφερης
akis_trevor
18/06/2012, 22:03
Kαι στη Λεβεντογέννα μας: http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=79542&cid=299
Σκατά ολέ!
και που εισαι ακομα λεω εγω....τωρα π ου πηραν το"ελευθερο" και με την συγκαταθεση τους/μας....την γ@μησ@με....
LOUKILOUK
18/06/2012, 22:32
Το έχω γράψει πάλι εδώ μέσα... Δεν έχουμε πάρει ΜΥΡΩΔΙΑ το τί θανατικό έχουν σπείρει τα ασπόνδυλα κωλόπαιδα με τα μαύρα ρούχα και τα αρχαιοελληνικά γράμματα!!! Οι θάνατοι αυτοί δεν ανακοινώνονται ΠΟΥΘΕΝΑ!!! Ποιός θα ασχοληθεί με τον Ιρφάν και τον κάθε Ιρφάν από το Πακιστάν που τον έσφαξαν σαν το σκυλί στη μέση του δρόμου; Τα λεφτά μας μωρέ να μην αγγίξει ο Τσίπρας και μετά όπως πάντα θα κάνουμε αντίσταση στο ΔΝΤ από τον καναπέ μόλις ο σωτήρας Αντώνης μειώσει μισθούς και συντάξεις για άλλη μια φορά... Οι βολεμένοι νοικοκυραίοι που ψήφισαν το μόρφωμα της Χ.Α. δεν έχουν καταλάβει ότι μετά τους αλλοδαπούς κάποια στιγμή θα πάρουν σειρά τα παιδιά τους... Για εμένα μετά και τα χτεσινά αποτελέσματα ο κυρίαρχος ελληνικός λαός ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ όπως έλεγε μια αλήστου μνήμης φράση...
Όπως τα λες είναι...
el_hymador
18/06/2012, 23:01
Ναι αριθμητικά, αλλα δε λέει κατι αυτό. Εκτός εαν προτιθεται κανεις να συμμαχήσει με Καμενο και Μιχαλολιάκο για να έχει το 50%.
Άσε που ο Καμενος ειναι τόσο αντιμνημονιακός όσο κι ο Καρατζαφερης
Πολλά λέει σαν εύρημα, ότι δηλαδή η πλειοψηφία του κόσμου που ψήφισε δεν θέλει μνημόνιο και τελικά θα κυβερνηθεί από την μειοψηφία που θέλει... βέβαια δεν λέω, αυτοί που ψήφισαν ΧΑ π.χ. περισσότερο ενδιαφέρονται για το πως σπανε τα πλευρά του Χασάν καλύτερα (με κλωτσίδι ή με μπουνίδι;) και δευτερευόντως για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η πολιτική του μνημονίου, αλλά δεν παύει και η θέση της ΧΑ να είναι αντιμνημονιακή. Ο Καμμένος επί της ουσιάς μπορεί να είναι χειρότερος από τον χέρι - χέρι, αλλά σε αυτα που διαλλαλεί, είναι λάβρος και κάθετος απέναντι στο μνημόνιο.
Cpt. Haddock
18/06/2012, 23:05
Δε λέει τιποτα, μη μπαινεις στην παγίδα να ερμηνεύσεις τα νουμερα κατα πως σε ευχαριστεί.
el_hymador
18/06/2012, 23:08
Δε λέει τιποτα, μη μπαινεις στην παγίδα να ερμηνεύσεις τα νουμερα κατα πως σε ευχαριστεί.
Δική σου άποψη, η δική μου είναι άλλη, πάντως δεν αντλώ ευχαρίστηση από τα ποσοστά...:D
pantws oi "synthrhtikoi" mprosta ston koumounistiko gkremo, ginontai mpeto. samaras ntora panikas akoma kai o politikos ogkoli8os giorgos anatolakhs
oi aristeroi mia zwh malliokoubara.
ti sou einai to timhmeno...
la_villa
18/06/2012, 23:34
για την Ντόρα πιστεύω άλλος ήταν ο λόγος.....και έχει σχέση με το αποτέλεσμα της στον Α γύρο και την βουλευτική ασυλία.Ας μην ξεχνάμε ότι μπήκε 1η στο επικρατείας, ναι εκεί που ο Σαμαράς είχε βάλει εισαγγελέα ,αν θυμάμαι καλά, για να δείξει,όπως έιχε πει, ότι πάει για κάθαρση και δικαιοσύνη.....
για την Ντόρα πιστεύω άλλος ήταν ο λόγος.....και έχει σχέση με το αποτέλεσμα της στον Α γύρο και την βουλευτική ασυλία.Ας μην ξεχνάμε ότι μπήκε 1η στο επικρατείας, ναι εκεί που ο Σαμαράς είχε βάλει εισαγγελέα ,αν θυμάμαι καλά, για να δείξει,όπως έιχε πει, ότι πάει για κάθαρση και δικαιοσύνη.....
η Θοδωρα Μητσοτακουλα ειχε 1.000.000 λογους να δεχτει.... πιο πολυ "βοηθηθηκε" απο τον εραστη της Ανναβίση, παρα βοηθησε...
ρωτα τους νομικους κυκλους
MG-KTiNoS
19/06/2012, 00:09
Πολλά λέει σαν εύρημα, ότι δηλαδή η πλειοψηφία του κόσμου που ψήφισε δεν θέλει μνημόνιο και τελικά θα κυβερνηθεί από την μειοψηφία που θέλει... βέβαια δεν λέω, αυτοί που ψήφισαν ΧΑ π.χ. περισσότερο ενδιαφέρονται για το πως σπανε τα πλευρά του Χασάν καλύτερα (με κλωτσίδι ή με μπουνίδι;) και δευτερευόντως για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η πολιτική του μνημονίου, αλλά δεν παύει και η θέση της ΧΑ να είναι αντιμνημονιακή. Ο Καμμένος επί της ουσιάς μπορεί να είναι χειρότερος από τον χέρι - χέρι, αλλά σε αυτα που διαλλαλεί, είναι λάβρος και κάθετος απέναντι στο μνημόνιο.
Η αντιμνημονιακή θέση των Ορκ είναι ότι ΑΝ φύγουν οι ξένοι θα πέσει και το μνημόνιο γιατί οι Έλληνες θα βρουν δουλειά κλπ κλπ
Όπως καταλαβαίνεις γιαλαντζί θέση είναι.
MG-KTiNoS
19/06/2012, 00:20
Έτσι και σπάσει ΕΝΑ απόστημα θα τους πάρει όλους η μπάλα.
Άρα, το ένα χέρι νίβει τα άλλο.
Η Ντόρα όμως δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός γιατί δεν έχει αμερικάνικες προδιαγραφές.
Μετά τους Τζεμ, Κωστάκη Γιωργάκη, Αντωνάκη κλπ ο επόμενος που έχει πάει στο ίδιο σχολείο, ίδιο πανεπιστήμιο κλπ είναι Ο……
Κυριάκος !
:D
Τον οποίο αν ακούσεις τι λέει θα νομίζεις ότι ακούς το ΠΑΣΟΚ πριν 1 χρόνο !
:uplate:
Ο Καμμένος επί της ουσιάς μπορεί να είναι χειρότερος από τον χέρι - χέρι, αλλά σε αυτα που διαλλαλεί, είναι λάβρος και κάθετος απέναντι στο μνημόνιο.
Και τον τροπο με τον οποιο θα ακυρωσει το μνημονιο του τον αποκαλυψε η Παναγια,που ηρθε στον υπνο του και του μαρτυρησε που ακριβως υπαρχουν πετρελαια στο Τροκαντερο.:D
Για κοιτασματα υδρογονανθρακων στις Κουκουβαουνες ακομα το ψαχνει και η ιδια.
nikos_abel
19/06/2012, 08:04
Εδώ πάντως θα είμαι με τα χρυσά αυγά αν παιχτεί Πουsτ1@.
Δικαιούνται ή δεν δικαιούνται; "Δημοκράτες" θα είμαστε μόνο εκεί που θέλουμε;
Ή θα κάνουμε τα στραβά μάτια στη συνταγματική κωλοτούμπα επειδή μας συμφέρει;
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=205259
universalgr1
19/06/2012, 08:46
Λαος που ξεχναει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να την ξαναζησει..
Ας ειχαμε λιγο περισσοτερο μυαλο.. Τωρα τερμα οι δικαιολογιες και υποκλινομαστε στην κυρια Μερκελ.
Καλημερα σας.
Εδώ πάντως θα είμαι με τα χρυσά αυγά αν παιχτεί Πουsτ1@.
Δικαιούνται ή δεν δικαιούνται; "Δημοκράτες" θα είμαστε μόνο εκεί που θέλουμε;
Ή θα κάνουμε τα στραβά μάτια στη συνταγματική κωλοτούμπα επειδή μας συμφέρει;
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=205259
Που την βλέπεις την Συνταγματική κολοτούμπα σύντροφε...????
στο κάτω κάτω η ΧΑ -κατά μία ερμηνεία- ΔΕΝ δικαιούται να είναι μέσα στη βουλή, να μην πω να είναι κόμμα....
"....Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος....."
Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 29 (http://el.wikisource.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%C E%B1%CF%82#.CE.86.CF.81.CE.B8.CF.81.CE.BF_29)
Cpt. Haddock
19/06/2012, 08:53
Αν το ερμνηεύσουμε κατα γράμμα πρέπει να αποκλειστεί και το ΚΚΕ :smokin:
Λαος που ξεχναει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να την ξαναζησει..
Για την ιστορία .....η ακριβής ρήση....
261848
Λάθος.....παρότι ντεμέκ επαναστατικό κόμμα, μετά το 74, αποδέχεται τους όρους λειτουργίας της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και το Σύνταγμα......
τρίζουν τα κόκαλα του Ζαχαριάδη θα μΕ πεις ...αλλά ας όψεται η εκ των έσω κατάληψη της εξουσίας......:lol:
Cpt. Haddock
19/06/2012, 09:04
Λάθος.....παρότι ντεμέκ επαναστατικό κόμμα, μετά το 74, αποδέχεται τους όρους λειτουργίας της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και το Σύνταγμα......
τρίζουν τα κόκαλα του Ζαχαριάδη θα μΕ πεις ...αλλά ας όψεται η εκ των έσω κατάληψη της εξουσίας......:lol:
Τους αποδέχεται γιατι αλλιως αντίο κρατική χρηματοδότηση :D
Νομίζω οτι η μικροαστική ριζοσπαστικοποίηση δεν σ΄αφήνει να δεις τον στόχο του λαϊκού κινήματος.
Ασε που σιγά σιγά τους βλέπω να γίνονται εξωκοινοβουλευτική αριστέρα...
Cpt. Haddock
19/06/2012, 09:06
Σε λιγο θα με πεις και ρεβιζιονιστη... :(
καταρχην ειναι αδιανοητο οτι ακομα ανθρωποι "ψωνιζουν" τον πορνογραφο θεμο αναστασιαδη μεσω "θεματος"
ο ανθρωπος ειναι ο ορισμος του τραμπουκου.
κατα δευτερον η χ.α. δεν ειναι κομμα. ειναι τραμπουκοι με μανδυα κομματος. ο εθνικισμος δεν ειναι ιδεολογια, ειναι το ιδεολογημα του καθαρματος.
κατα τριτον θα φαμε στη μαπα νδ/πασοκ μαζι με αριστερο καρατζαφερη. οτι δεν ηθελε ο κοσμος
κατα τα λοιπα το ευκολο σεναριο ειναι πανικος-μετα απο κανα τριμηνο νηνεμιας- και σε κανα χρονο εκλογες (εαν ειναι νορμαλ τα πραγματα). αλλα τα πραγματα δεν ειναι νορμαλ και δεν προδικαζεται πλεον τιποτα.
παιζει ενα σεναριο. πολλοι λενε οτι θα εχουμε μια περιοδο ηρεμιας. παιζει να παρθουν τα πιο σκληρα μετρα τωρα, εξαργυρωνοντας τις εκλογες και την καλοκαιρινη ραστωνη με την ελπιδα οτι ¨ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ".διοτι ο χειμωνας επισης εχει πολλα εξοδα (σκαει και το πετρελαιο θερμανσης απο νοεμβρη...)
Σε λιγο θα με πεις και ρεβιζιονιστη... :(
Ακολουθώ τα συμπεράσματα της ΚΕ του ΚΚΕ
Το συμπέρασμα είναι ότι το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει τάση ανάσχεσης του όποιου ταξικού ριζοσπαστισμού που αναπτύχθηκε στην διάρκεια της περιόδου της κρίσης, κάτω από το ρεύμα του ανερχόμενου μικροαστικού ριζοσπαστισμού, υπό την καθοδήγηση της αστικής ιδεολογίας και προπαγάνδας. Είναι φανερό ότι οι αγώνες που αναπτύχθηκαν δεν μπόρεσαν να δώσουν μεγαλύτερο βάθος και σταθερότητα στον ριζοσπαστισμό καθώς δεν απέκτησαν την μαζικότητα και κυρίως την οργάνωση και τον πολιτικό προσανατολισμό που απαιτούν οι συνθήκες.
http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=463033&h1=true
κατα τριτον θα φαμε στη μαπα νδ/πασοκ μαζι με αριστερο καρατζαφερη. οτι δεν ηθελε ο κοσμος
Αυτό που το στηρίζεις Ιωσήφ? :tooth:
Cpt. Haddock
19/06/2012, 09:16
Ακολουθώ τα συμπεράσματα της ΚΕ του ΚΚΕ
Το συμπέρασμα είναι ότι το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει τάση ανάσχεσης του όποιου ταξικού ριζοσπαστισμού που αναπτύχθηκε στην διάρκεια της περιόδου της κρίσης, κάτω από το ρεύμα του ανερχόμενου μικροαστικού ριζοσπαστισμού, υπό την καθοδήγηση της αστικής ιδεολογίας και προπαγάνδας. Είναι φανερό ότι οι αγώνες που αναπτύχθηκαν δεν μπόρεσαν να δώσουν μεγαλύτερο βάθος και σταθερότητα στον ριζοσπαστισμό καθώς δεν απέκτησαν την μαζικότητα και κυρίως την οργάνωση και τον πολιτικό προσανατολισμό που απαιτούν οι συνθήκες.
http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=463033&h1=true
:a42:
κατα τα λοιπα το ευκολο σεναριο ειναι πανικος-μετα απο κανα τριμηνο νηνεμιας- και σε κανα χρονο εκλογες (εαν ειναι νορμαλ τα πραγματα). αλλα τα πραγματα δεν ειναι νορμαλ και δεν προδικαζεται πλεον τιποτα.
παιζει ενα σεναριο. πολλοι λενε οτι θα εχουμε μια περιοδο ηρεμιας. παιζει να παρθουν τα πιο σκληρα μετρα τωρα, εξαργυρωνοντας τις εκλογες και την καλοκαιρινη ραστωνη με την ελπιδα οτι ¨ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ".διοτι ο χειμωνας επισης εχει πολλα εξοδα (σκαει και το πετρελαιο θερμανσης απο νοεμβρη...)
Ιωσήφ (και δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά αλλά επειδή το ακούω συνέχεια )πόσο σίγουροι είμαστε ότι αυτό δεν το ήθελε ο κόσμος ???
Μα καλά σε πια χώρα ζούσαμε τόσα χρόνια ? τι μας κάνει δηλαδή εντύπωση από το αποτέλεσμα ?
Η πλειοψηφία των ελλήνων είναι βαθιά συντηρητική , φιλοτομαριστικη που σκύβει εύκολα μπροστά στον ισχυρό αλλά είναι αδυσώπητη μπροστά στον αδύναμο.
Και δεν έγινε τώρα … έτσι είναι χρόνια…
Τους ΧΑυγιτες ακόμη κα την εποχή που δεν περναν ούτε το 0,001 στις εκλογές , τους έβλεπες παντού … στον δρόμο , στην δουλειά , στην γειτονια …. Και ας μην είχαν ψηφίσει ποτε Χ.Α.
Ακόμη και αυτοί που προσδιορίζονται ως «προοδευτικοί» , «αριστεροί» κ.λ.π. δεν ειμαι και πολύ σίγουρος ότι θελαν μια «αριστερή» κυβέρνηση…
Βασικά , διαχειριστή ψάχνουμε που να μην πειράξει τις … «καταθέσεις» MOY και όλα (και όλοι) να παν να γα@@@
Ιωσήφ (και δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά αλλά επειδή το ακούω συνέχεια )πόσο σίγουροι είμαστε ότι αυτό δεν το ήθελε ο κόσμος ???
Μα καλά σε πια χώρα ζούσαμε τόσα χρόνια ? τι μας κάνει δηλαδή εντύπωση από το αποτέλεσμα ?
Η πλειοψηφία των ελλήνων είναι βαθιά συντηρητική , φιλοτομαριστικη που σκύβει εύκολα μπροστά στον ισχυρό αλλά είναι αδυσώπητη μπροστά στον αδύναμο.
Τους ΧΑυγιτες ακόμη κα την εποχή που δεν περναν ούτε το 0,001 στις εκλογές , τους έβλεπες παντού … στον δρόμο , στην δουλειά , στην γειτονια …. Και ας μην είχαν ψηφίσει ποτε Χ.Α.
Ακόμη και αυτοί που προσδιορίζονται ως «προοδευτικοί» , «αριστεροί» κ.λ.π. δεν ειμαι και πολύ σίγουρος ότι θελαν μια «αριστερή» κυβέρνηση…
Βασικά , διαχειριστή ψάχνουμε που να μην πειράξει τις … «καταθέσεις» και όλα (και όλοι) να παν να γα@@@
+ οσα θες.
:a42:
Η ανακοίνωση είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.
Εγώ διαφωνώ στο τέλος που λέει ότι Είναι φανερό ότι οι αγώνες που αναπτύχθηκαν δεν μπόρεσαν να δώσουν μεγαλύτερο βάθος και σταθερότητα στον ριζοσπαστισμό καθώς δεν απέκτησαν την μαζικότητα και κυρίως την οργάνωση και τον πολιτικό προσανατολισμό που απαιτούν οι συνθήκες.
Δεν έφταιγε η μαζικότητα που να πάρει ο διάολος, τόσες γαμωπορείες έγιναν με πολύ κόσμο
Έφταιγε ότι όλοι αυτοί κατέβηκαν με τα μυαλά που κουβαλούσαν και έφυγαν με τα ίδια (πολλοί και με χειρότερα). Ελάχιστοι σκέφτηκαν μήπως το πήραν στραβά τόσα χρόνια, γαμώ την κοινωνία μου γαμώ
Αλλά δεν μπορεί να το πει αυτό το πράγμα το κόμμα. Αν κατηγορείς τις μάζες δεν κάνεις δουλειά.
nikos_abel
19/06/2012, 09:42
Συγκνώμη Μπαιντιά, αλλά ποιος ήθελε το συντηρητισμό; Το 42% ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (μάλλον για κάτσε να το υπολογίσω καλύτερα) το 25% των "γραμμένων"
που πήγαν και τους ψήφισαν.
Το 1/4 (με την απογραφή του 2001 δηλαδή) των ελλήνων δε μου φαίνεται παράλογο ποσοστό αριθμός ανθρώπων που έχουν ή νομίζουν ότι έχουν
κάτι να χάσουν ή απλώς χ3στηκαν πάνω τους μη τους πάρει ο κομμουνισμός το πληγούρι.
Αφού τους αφήνουμε και αποφασίζουν οι υπόλοιποι άκυροι λευκοί απέχοντες αδιάφοροι, καλά να πάθουμε.
Ειλικρινά, μα τη Μπαναγία, τη πάρτυ μου μόνο θα κοιτάω από τούδε και στο εξής.
Αλλοτριώθηκα εν συνειδείση και γω, όχι θα κάτσω να σκάσω.
Αφού τους αφήνουμε και αποφασίζουν οι υπόλοιποι άκυροι λευκοί απέχοντες αδιάφοροι, καλά να πάθουμε.
Και ποιός σου λέει ρε Νίκο, οτι αυτοί οι αδιάφοροι, άκυροι κλπ ΑΝ πήγαιναν θα ψήφιζαν κάτι που θα άλλαζε το αποτέλεσμα? Στατιστικά οι ψήφοι θα μοιράζονταν με τον ίδιο περίπου τρόπο.
MG-KTiNoS
19/06/2012, 09:54
Βασικά , διαχειριστή ψάχνουμε που να μην πειράξει τις … «καταθέσεις» MOY και όλα (και όλοι) να παν να γα@@@
δυστυχώς...
MG-KTiNoS
19/06/2012, 09:56
Στα @@ μας !
:lol:
υγ
οι άνθρωποι δεν είναι αλλοτιομένοι με απόφαση, το έχουν στο αίμα τους.
Κι εσύ δεν νομίζω ότι είσαι και ούτε νομίζω ότα θα γίνεις....
:smokin:
Η ανακοίνωση είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.
Εγώ διαφωνώ στο τέλος που λέει ότι Είναι φανερό ότι οι αγώνες που αναπτύχθηκαν δεν μπόρεσαν να δώσουν μεγαλύτερο βάθος και σταθερότητα στον ριζοσπαστισμό καθώς δεν απέκτησαν την μαζικότητα και κυρίως την οργάνωση και τον πολιτικό προσανατολισμό που απαιτούν οι συνθήκες.
Δεν έφταιγε η μαζικότητα που να πάρει ο διάολος, τόσες γαμωπορείες έγιναν με πολύ κόσμο
Έφταιγε ότι όλοι αυτοί κατέβηκαν με τα μυαλά που κουβαλούσαν και έφυγαν με τα ίδια (πολλοί και με χειρότερα). Ελάχιστοι σκέφτηκαν μήπως το πήραν στραβά τόσα χρόνια, γαμώ την κοινωνία μου γαμώ
Αλλά δεν μπορεί να το πει αυτό το πράγμα το κόμμα. Αν κατηγορείς τις μάζες δεν κάνεις δουλειά.
Η ανακοίνωση είναι κοντά στην πραγματικότητα του Jurasic Park. Όταν μπροστά σε μια τέτοια κρίση, ένα (υποτιθέμενο) φιλοεργατικό κόμμα μένει στάσιμο στον α΄γύρο λέει πολλά πράγματα που τα απολιθώματα του Περισσού δεν μπορούν να ακούσουν.
Ο κοσμάκης κατάλαβε οτι έχει να κάνει με ζόμπυ του ψυχρού πολέμου, τους έριξε στα χαμηλότερα ποσοστά απ΄το 1974 αφού έχει πιο σοβαρά κόμματα να ψηφίσει. Και το 4,5% που πήραν ΠΟΛΥ τους είναι.
nicksior
19/06/2012, 09:56
Αφου αυτοί που Θέλουμε να κυβερνήσουν ΔΕΝ θέλουν να κυβερνήσουν!
nikos_abel
19/06/2012, 10:00
Και ποιός σου λέει ρε Νίκο, οτι αυτοί οι αδιάφοροι, άκυροι κλπ ΑΝ πήγαιναν θα ψήφιζαν κάτι που θα άλλαζε το αποτέλεσμα? Στατιστικά οι ψήφοι θα μοιράζονταν με τον ίδιο περίπου τρόπο.
Με αυτό το σκεπτικό ρε Βύρωνα να βγάζουμε κυβέρνηση με τη δημοσκόπηση της Σίνγκιουλαρ Λότζικ να μην έχει και έξοδα το κράτος
nikos_abel
19/06/2012, 10:02
Στα @@ μας !
:lol:
υγ
οι άνθρωποι δεν είναι αλλοτιομένοι με απόφαση, το έχουν στο αίμα τους.
Κι εσύ δεν νομίζω ότι είσαι και ούτε νομίζω ότα θα γίνεις....
:smokin:
Άμα καταλάβαινα και τι γράφεις :lol:
Έχεις δίκιο. Μάλλον θα θυσιαστώ για το κοινό καλό μια μέρα να κυβερνήσω εγώ.....
.....να συμπληρώσω μόνο καμμιά 70αριά κιλά ακόμα που μου λείπουνε.
Απολύτως σωστός.
Συγκνώμη Μπαιντιά, αλλά ποιος ήθελε το συντηρητισμό; Το 42% ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (μάλλον για κάτσε να το υπολογίσω καλύτερα) το 25% των "γραμμένων"
που πήγαν και τους ψήφισαν.
Το 1/4 (με την απογραφή του 2001 δηλαδή) των ελλήνων δε μου φαίνεται παράλογο ποσοστό αριθμός ανθρώπων που έχουν ή νομίζουν ότι έχουν
κάτι να χάσουν ή απλώς χ3στηκαν πάνω τους μη τους πάρει ο κομμουνισμός το πληγούρι.
θεωρείς ότι μόνο οι ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι συντηρητικοί ?
δηλαδή ο Καμμενος ,η ΧΑ , οι τζημεροι ακόμη και πολλοί όψιμοι ψηφοφόροι της «αριστεράς», τι είναι ?
η αποχή (ακόμη και αν υποθέσουμε ότι οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ενημερωμένοι) δυστυχώς δεν μπορεί να πιστωθεί σε κανέναν.
Οπότε (μετά την αναγωγή), αν θεωρείς ότι μικρό ποσοστό ψήφισε «συντηρητικα» τοτε ακόμα μικρότερο ψήφισε «προοδευτικά»
Επίσης , αν θεωρούμε ότι μόνο με την συμμέτοχη μας κάθε όποτε γίνονται εκλογές έχουμε καθαρίσει από την «υποχρέωση» και νομίζουμε ότι ετσι διαμορφώνουμε τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα , δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά απ αυτούς που πήγαν να παίξουν ρακέτες την Κυριακή και δεν ψήφισαν
nikos_abel
19/06/2012, 10:12
θεωρείς ότι μόνο οι ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι συντηρητικοί ?
δηλαδή ο Καμμενος ,η ΧΑ , οι τζημεροι ακόμη και πολλοί όψιμοι ψηφοφόροι της «αριστεράς», τι είναι ?
η αποχή (ακόμη και αν υποθέσουμε ότι οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ενημερωμένοι) δυστυχώς δεν μπορεί να πιστωθεί σε κανέναν.
Οπότε (μετά την αναγωγή), αν θεωρείς ότι μικρό ποσοστό ψήφισε «συντηρητικα» τοτε ακόμα μικρότερο ψήφισε «προοδευτικά»
Επίσης , αν θεωρούμε ότι μόνο με την συμμέτοχη μας κάθε όποτε γίνονται εκλογές έχουμε καθαρίσει από την «υποχρέωση» και νομίζουμε ότι ετσι διαμορφώνουμε τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα , δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά απ αυτούς που πήγαν να παίξουν ρακέτες την Κυριακή και δεν ψήφισαν
Εντάξει, στη κυριολεξία η λογική μου μπάζει, αλλά νομίζω ότι το πιάσατε το νόημα.
Ούτε μια κυριακή να μη θυσιάσω τα τζιτζάκια της παραλίας για το μέλλον του τόπου;
Αλλά στο κάτω κάτω αυτό σημαίνει και αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Επιλέγω και ΠΛΗΡΩΝΩ αυτόν που για 4 χρόνια θα βγάζει
τα κάστανα από τη φωτιά για να κάνω εγώ στο ενδιάμεσο βουτιές. Δεν τον υποχρεώνει κανένας στο κάτω κάτω.
Άμα ήταν αλλιώς, θα το είχαμε φτιάξει* αλλιώς το σύστημα, άμεση δημοκρατία και τέτοιες ουτοπικές παπάτζες.
*μλκς λέω έτσι, μην αρπάξει κανένας τις ντομάτες από το κασόνι
Cpt. Haddock
19/06/2012, 10:20
[...]δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά απ αυτούς που πήγαν να παίξουν ρακέτες την Κυριακή και δεν ψήφισαν
Εντάξει, στη κυριολεξία η λογική μου μπάζει, αλλά νομίζω ότι το πιάσατε το νόημα.
Ούτε μια κυριακή να μη θυσιάσω τα τζιτζάκια της παραλίας για το μέλλον του τόπου;[...]
Ειλικρινα ρε μαγκες, αυτο το βλεπω παντου γραμμενο αλλα δε μου καθεται σωστα. Πας πρωι ψηφιζεις κι η μερα ειναι ελευθερη. Σιγα το δυσκολο.
nikos_abel
19/06/2012, 10:22
Ειλικρινα ρε μαγκες, αυτο το βλεπω παντου γραμμενο αλλα δε μου καθεται σωστα. Πας πρωι ψηφιζεις κι η μερα ειναι ελευθερη. Σιγα το δυσκολο.
Ε καλά, αν δε φορέσεις τα καλά σου, δεν περάσεις από το καφενείο, δεν κουβεντιάσεις με τα γκομενάκια τών αντιπροσώπων κλπ
που πας; Τη χάνεις τη μέρα σου ή όχι;
Η ανακοίνωση είναι κοντά στην πραγματικότητα του Jurasic Park. Όταν μπροστά σε μια τέτοια κρίση, ένα (υποτιθέμενο) φιλοεργατικό κόμμα μένει στάσιμο στον α΄γύρο λέει πολλά πράγματα που τα απολιθώματα του Περισσού δεν μπορούν να ακούσουν.
Ο κοσμάκης κατάλαβε οτι έχει να κάνει με ζόμπυ του ψυχρού πολέμου, τους έριξε στα χαμηλότερα ποσοστά απ΄το 1974 αφού έχει πιο σοβαρά κόμματα να ψηφίσει. Και το 4,5% που πήραν ΠΟΛΥ τους είναι.
Πήραν ακριβώς όσο τους άξιζε να πάρουν, λέω εγώ. Το ΚΚΕ παραδοσιακά αποτελούσε το δεκανίκι της δεξιάς, ακόμα και σήμερα αρέσκεται στο να παίζει το παιχνίδι του ρυθμιστή (έστω κάτω από το τραπέζι). Το κάνει πολλά χρόνια τώρα και γνωρίζει τον τρόπο, έχει φτιάξει τους διαύλους επικοινωνίας.
Ουσιαστικά ποτέ δεν ήθελε να είναι πάνω από το 13% - 17% ποσοστό που το κάνει απαραίτητο στη μοιρασιά της τράπουλας.
Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα πως ένα κόμμα φιλο-εργατικό, που μονίμως μιλάει για πάλη ταξική κλπ αρλούμπες, καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον λαό του, με τη βάση του, χρησιμοποιώντας αυτή τη γλώσσα που για να την καταλάβεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 Ph.D, ένα επίτομο λεξικό της Ελληνικής και να έχεις διαβάσει κανα 2 βιβλιοθήκες κομουνιστικών δοκιμίων.
Τι καταλαβαίνει δλδ ο μεροκαματιάρης (σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω κανέναν βιοπαλαιστή και κανένα επάγγελμα - πρώτος εγώ γράφω τις ομιλίες σε βίντεο και μετά τις βλέπω κομμάτι κομμάτι για να καταλάβω) όταν ακούει για φράξια, για σπέκουλα (αχ βρε Λιάννα) και λοιπά λαχανάκια Βρυξελλών??
Πάντα το είχα απορία αυτό!!!
Cpt. Haddock
19/06/2012, 10:23
Ε καλά, αν δε φορέσεις τα καλά σου, δεν περάσεις από το καφενείο, δεν κουβεντιάσεις με τα γκομενάκια τών αντιπροσώπων κλπ
που πας; Τη χάνεις τη μέρα σου ή όχι;
Ναι, αυτος που θα τα κάνει αυτα, δε θα πηγαινε για μπανιο ετσι κι αλλιως.
Εγω προλαβα ψηφισα και πηγα και δουλεια κιολας.
el_hymador
19/06/2012, 10:24
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fYGNYaILE8I
Κάπου είχε ακούσει τη λέξη "δρώμενα" και σου λέει αρχαιοελληνική ακούγεται να την χρησιμοποιώ για το εφέ.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fYGNYaILE8I
Κάπου είχε ακούσει τη λέξη "δρώμενα" και σου λέει αρχαιοελληνική ακούγεται να την χρησιμοποιώ για το εφέ.
Έλα ρε, υπερβολικός είσαι, απλά πιωμένος ήταν και κόλλησε στα "δρώμενα". Άλλη φορά άλλη μέρα θα κολλήσει αλλού.
χαχαχαχαχαχα
:D
Πήραν ακριβώς όσο τους άξιζε να πάρουν,
Δίκιο έχεις, προφανώς υπερβάλλω. Ιδίως όταν βλέπω τα ποσοστά του κυριολεκτικά Καμμένου και της ΧΑ....
Δίκιο έχεις, προφανώς υπερβάλλω. Ιδίως όταν βλέπω τα ποσοστά του κυριολεκτικά Καμμένου και της ΧΑ....
Προφανώς και συμφωνούμε, δεν διαφώνησα μαζί σου, άλλωστε το έχω γράψει και πιο πάνω ότι τόσο άξιζαν τόσο πήραν. Τουλάχιστον για το ΚΚΕ τα ποσοστά είναι αντιπροσωπευτικά.
:wave2:
el_hymador
19/06/2012, 10:36
Ο Σαμαράς, επιτυγχάνει το μέγιστο δυνατό στις σκληρές διαπραγματεύσεις με την τροίκα και επιστρέφει θριαμβευτής στην Ελλάδα...
http://www.grapheine.com/bombaytv/illustration-en-8a1a4fae3bd507470bcbd79a36f688ce.html
Ε , τώρα είσαι άδικος …
Το κόμμα είναι πολύ μπροστά … είναι το μοναδικό κόμμα που ανέδειξε ως μείζον το σύγχρονο φλέγον πρόβλημα των δίπλων και fake λογαριασμών στο facebook και στο twitter και μάλιστα την ημέρα των εκλογών…
Το είπαν και στον κο Σφακιανακη για να τα βρει τα κ@λ@παιδα και να τα πάει από τα αυτί στον κο διευθυντή (στο ρόλο του διευθυντή ο κος Μαρκογιαννάκης επανεκλεγείς στις τελευταίες εκλογές)
Πως έχουν καταντήσει έτσι ρπτμ…
Shaolin Monk
19/06/2012, 10:44
+ οσα θες....
θες εξηγηση ρε βυρωνα ή με δουλευεις?
30% η νδ με α[ιστευτη αβαντα απο ολα τα μμε (μεχρι νεα , εθνος, βημα ετρεχαν υπερ της) φοβο και απιστευτη διαστρεβλωση, συσπειρωση των παντων!
41% μαζι με πασοκ με καποσους της νδ (προσωπικα ξερω καμια δεκαρια ) να ψηφισαν νδ βριζοντας για να μη βγει "ο τσιπρας το κωλοπαιδο"
δεν ξερω εαν γνωριζει απο επαρχια αλλα ο φοβος (και οι υποσχεσεις για τακτοποιηση σε διμηνα και οχταμηνα) επαιξαν απιστευτα πολυ
πληροφοριακα εαν ισχυε η δυνατοτηατ των ετεροδημοτων να ψηφισουν στον τοπο κατοικιας τους ο συριζα θαβγαινε ανετα. διοτι η πλειπψηφια των αστικων κεντρων εβγαλε τσιπρα και απο κει δεν μετακινηθηκαν στου ςτοπους οπου ψηφιζουν (φλωρινα πχ 60% αποχη, βγαλε τους λανθασμενους εκλ καταλογους η αποχη παει στο45%)
Cpt. Haddock
19/06/2012, 11:04
Ελα ρε Ιωσηφ με τους ετεροδημότες. Αν ηθελαν ας ψηφιζαν, υπαρχουν στην Αθηνα τμηματα ετεροδημοτων. Μη διογκωνεις τα νουμερα για να σου βγει το συμπερασμα που θες.
mats8282
19/06/2012, 11:14
Παιδιά μην μπερδεύεστε πολύ με το Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο...Κανένας δεν υποσχέθηκε από αυτούς που θα κυβερνήσουν πως θα τηρήσει πλήρως τις υπογραφές του PSI...Όλοι αυτοί μας μετέφραζαν το δίλημμα ως ευρώ ή δραχμή και πως οι συνθήκες στην Ευρώπη είναι πλέον τέτοιες που θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο κλπ...
Εγώ πάντως όσους ξέρω να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ είναι τρελά κομματόσκυλα ό,τι και να έθετε το ΠΑΣΟΚ ως δίλημμα πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζαν...
Θείοι μου,γνωστοί μου κλπ κλπ...Ένας μάλιστα συμμαθητής μου που βρεθήκαμε στο εκλογικό κέντρο μου είπε στεγνά,υποσχέθηκα στον πατέρα μου να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ επειδή είναι χρόνια στο γραφείο του Κακλαμάνη....Όσο βάζει υποψηφιότητα αυτόν ψηφίζουμε οικογενειακά...
γιανα ψηφισεις σαν ετεροδημοτης επρεπε να το ειχες δηλωσει τον ΦΛΕΒΑΡΗ!!!!!
απλα.
MG-KTiNoS
19/06/2012, 11:23
-Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία λέμεεεεεε......
λετε λετε για τον τσιπρα και αγνοειτε το βασικοτερο:
ειναι ο μονος (μαζι με το κκε ) συνεπεις στους ψφοφορους του
ειπε προκλογικα: δεν παω με νδ-πασοκ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ συνεπεια σε αυτο ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ
Ο δημαρ γινεται καρατζαφερης, ο μπενι ελεγε δεν παω και παει και ο σαμαρας ψαχνει να τους χωσει ολους στο εγκλημα
ρε πουστη μου, βρισκεται μια φορα ενας συνεπης σε αυτα που υποσχεθηκε στους ψηφοφορους του και τον κατηγορειτε οτι φοβαται , οτι οτι
ημαρτον δλδ.
40 χρονια πασοκ/νδ και ακομα μιλανε για τις ευθυνες της αριστερας (που εχει , αλλα οχι στο ζητημα διαχειρισης της εξουσιας, αλλα στο ζητημα προωθησης της κοιν. απελευθερωσης)
Cpt. Haddock
19/06/2012, 11:33
γιανα ψηφισεις σαν ετεροδημοτης επρεπε να το ειχες δηλωσει τον ΦΛΕΒΑΡΗ!!!!!
απλα.
Ναι, και?
Γιατι να μην το κάνεις?
Ναι, και?
Γιατι να μην το κάνεις?
Θα ήσουν για σκι...
Όπως οι λουόμενοι μη ψηφοφόροι.
nikos_abel
19/06/2012, 11:39
Ναι, και?
Γιατι να μην το κάνεις?
Μα πως θα χρησιμοποιήσω το ιερό δικαίωμα της ψήφου για να πάω για μια βόλτα για καφέ και μπανάκι και κοπάνα από τη δουλειά
με δικαιολογία;
Εσύ βαλτός είσαι να μας μεταρυθμίσεις ρε φίλε ναουμ σώνει και καλά.
ειπε προκλογικα: δεν παω με νδ-πασοκ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ συνεπεια σε αυτο ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ
Ο δημαρ γινεται καρατζαφερης, ο μπενι ελεγε δεν παω και παει και ο σαμαρας ψαχνει να τους χωσει ολους στο εγκλημα
ρε πουστη μου, βρισκεται μια φορα ενας συνεπης σε αυτα που υποσχεθηκε στους ψηφοφορους του και τον κατηγορειτε οτι φοβαται , οτι οτι
ημαρτον δλδ.
40 χρονια πασοκ/νδ και ακομα μιλανε για τις ευθυνες της αριστερας (που εχει , αλλα οχι στο ζητημα διαχειρισης της εξουσιας, αλλα στο ζητημα προωθησης της κοιν. απελευθερωσης)
Βρε Ιωσηφ… όσο συνεπής είναι ο Τσιπρας που δεν κάνει κυβέρνηση με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπως είχε πει, άλλο τόσο συνεπείς είναι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που είχαν πει ότι μετά τις εκλογές πρέπει πάση θυσία να έχουμε κυβέρνηση…
Όμως , θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο ….
Ας υποθέσουμε ότι τα ποσοστά των δυο πρώτων ήταν αντίστροφα … δηλαδή πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 29.65 % και δεύτερη η ΝΔ με 26.88% και όλα τα άλλα κόμματα τα ίδια…
(το σενάριο αυτό ήταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα)
Θεωρείς ότι αυτό θα ήταν δείγμα ριζοσπαστισμού της ελληνικής κοινωνίας?
Ποια κυβέρνηση θα σχηματιζόταν ?
Χωρίς κανένα ίχνος αντιπαράθεσης μαζί σου….
:beer:
ημαρτον δλδ.
Οι ποιοί?? Οι ψηφοφόροι του? :tooth:
Ποιοί είναι οι ψηφοφόροι του ρε Ιωσήφ? Τα δάνεια του Πασοκ εννοείς?
Εκτός και πιστεύεις οτι ξαφνικά το 22% που τους ήρθε απ΄το πουθενά, ανήκουν στις συνιστώσες του Σύριζα :tooth:
To οτι το Πασοκ δεν κέρδισε ουτε ΕΝΑΝ νομό πέρασε απαρατήρητο?
Το οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι ψήφισαν μονοκούκι Σύριζα είναι σύμπτωση ?
Cpt. Haddock
19/06/2012, 11:41
Εσύ βαλτός είσαι να μας μεταρυθμίσεις ρε φίλε ναουμ σώνει και καλά.
Το 'χω αυτο το κουσούρι. Να δω να εφαρμόζονται και σ' αυτη τη χωρα πράγματα που αλλου τα εχουν ανακαλυψει κι εφαρμόσει εδω και δεκαετίες.
Να πάψουμε να δινουμε 3ημερες αδειες για να παει ο αλλος να ψηφισει στην Κρητη, αλλα πηγαινει με αεροπλανο.
Εκτός και πιστεύεις οτι ξαφνικά το 22% που τους ήρθε απ΄το πουθενά, ανήκουν στις συνιστώσες του Σύριζα :tooth:
έτσι πρέπει να είναι.. χρόνια τώρα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για να κοιμήσουν τους κυβερνώντες ΠΑΣΟΚους και ΝΔ αλλά ξαφνικά ξεπετάχτηκαν...
Τα είπε όλα πιο πάνω ο ggs...
MG-KTiNoS
19/06/2012, 12:10
Αυτό το ευθύνες έχουν μόνο οι άλλοι έχει πολύ πλάκα.
Η αριστερά λοιπόν στην Ελλάδα όλη μαζί δεν νομίζω να ξεπέρασε το 15% (ούτε καν να το έφτασε) αλλά φταίει περίπου για όλα.
Εγώ λοιπόν σου λέω ότι ΑΝ κατάφερε το 15% να επιβληθεί στο 85% (που δεν έγινε, αλλά λέμε)
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ (το λιγότερο)
Η αριστερά μπορεί να έκανε λάθη και να συνεχίζει να κάνει αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον για αυτά που δεν έκανε ή δεν έγινε.
Η πραγματικότητα λέει, νόμος περί ευθύνης υπουργών συνταγματικά κατοχυρωμένος, ένας στρατός από λαμόγια να διαλύουν τα πάντα και μια θάλασσα μίζες.
ΟΛΑ τα θέματα που έπεισαν τα χέρια στους τα έκαναν ……ΝΙ.
Εθνικά θέματα ?
Οικονομία ?
Υγεία ?
Διεθνείς σχέσης?
Από πού να τους πιάσεις….
και η απάντηση σ όλα αυτά είναι πάλι καλά που δεν κυβερνούσε και η αριστερά…
Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια έτσι ?
Cpt. Haddock
19/06/2012, 12:18
:owned:
261865
Ναι, και?
Γιατι να μην το κάνεις?
ειχαν προκηρυχθει εκλογες τον φλεβαρη?ποσα θες να μας τρελλανεις?
στις εκλογες του 09 μεσα σε ενα μηνα ετοιμασαν καταλογους ετεροδημοτων
στις εκλογε του μαη ειπαν οτι επρεπε να ειναι ετοιμοι τουλαχιστον τον φλεβαρη...που δεν ειχαν καν προκηρυχθει εκλογες!
el_hymador
19/06/2012, 12:25
:owned:
261865
:lol::lol::lol:
και? ειναι κακο να εισαι δημ υπ. ή εισαι δεδομενα λαμογιο?
τι καινουργιο ειναι αυτο?
και οι ανεργοι κατα βαση συριζα ψηφισαν και οι ιδ, υπαλ. η νδ κερδιζει σε συνταξιουχους και αγροτες (αναμενομενο κατεμε στην επαρχια που ζω αυτο εβλεπα)
μεχρι τα 55 ετων ο συριζα πιανει μεχρι και αυτοδυναμια
τα ξαναπαμε: δεν ειναι συριζαιοι φυσικα, ειναι ανθρωποι που ψαχνουν ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ 40ΧΡΟΝΗ ΣΑΠΙΛΑ
Ο μονος τροπος να διατηρησει αυτο το ποσοστο ο συριζα ειναι η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.
Να τηρησει οτι υποσχεθηκε: καμια συνεργασια με οσους οχι μονο υπεγραψαν το μνημονιο αλλα ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΕΙ. που δημιουργησαν μια κοινωνια διεφθαρμενη, απαιδευτη, κουμπαρων και λαμογιων
δεν ειναι μονο το μνημονιο.
ειναι η πορεια προς την ξεφτιλα και την αναξιοπρεπεια.
Cpt. Haddock
19/06/2012, 12:30
ειχαν προκηρυχθει εκλογες τον φλεβαρη?ποσα θες να μας τρελλανεις?
στις εκλογες του 09 μεσα σε ενα μηνα ετοιμασαν καταλογους ετεροδημοτων
στις εκλογε του μαη ειπαν οτι επρεπε να ειναι ετοιμοι τουλαχιστον τον φλεβαρη...που δεν ειχαν καν προκηρυχθει εκλογες!
Oχι συντροφε, εχεις αδικο. Τα εκλογικα χαρτια σου τα φτιαχνεις εγκαιρως, χωρις να περιμενεις να προκηρυχθουν εκλογες, εκτός εαν θες να ψαχνεις για δικαιολογίες. Συν τοις άλλοις, το Νοέμβριο που ορκιστηκε η κυβερνηση Παπαδήμου, το πλάνο έλεγε για εκλογες στις 19/2.
Αλλα, οποιος δε θελει να ζυμώσει, όσο θελεις βρόντα :look:
Cpt. Haddock
19/06/2012, 12:31
:tooth::tooth::tooth:
261869
el_hymador
19/06/2012, 12:42
και? ειναι κακο να εισαι δημ υπ. ή εισαι δεδομενα λαμογιο?
τι καινουργιο ειναι αυτο?
και οι ανεργοι κατα βαση συριζα ψηφισαν και οι ιδ, υπαλ. η νδ κερδιζει σε συνταξιουχους και αγροτες (αναμενομενο κατεμε στην επαρχια που ζω αυτο εβλεπα)
μεχρι τα 55 ετων ο συριζα πιανει μεχρι και αυτοδυναμια
τα ξαναπαμε: δεν ειναι συριζαιοι φυσικα, ειναι ανθρωποι που ψαχνουν ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ 40ΧΡΟΝΗ ΣΑΠΙΛΑ
Ο μονος τροπος να διατηρησει αυτο το ποσοστο ο συριζα ειναι η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ.
Να τηρησει οτι υποσχεθηκε: καμια συνεργασια με οσους οχι μονο υπεγραψαν το μνημονιο αλλα ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΚΕΙ. που δημιουργησαν μια κοινωνια διεφθαρμενη, απαιδευτη, κουμπαρων και λαμογιων
δεν ειναι μονο το μνημονιο.
ειναι η πορεια προς την ξεφτιλα και την αναξιοπρεπεια.
+1
Αυτή η μανιέρα, "όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην πασοκοι, είναι εντελώς αστεία". Σαφώς και θα έχει μέσα ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και πιθανότατα μερικοί απ αυτούς να δελεάστηκαν από την εσάνς Παπανδρείλας που μύρισαν στον Τσίπρα (και τους ξυπνούσε ευχάριστες μνήμες). Ωστόσο αν μελετήσει κανείς τα ηλικιακά σύνολα, θα διαπιστώσει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν στους 18-35 & 35-54 και ουχί στο 54+ όπου η ΝΔ παρουσιάζει σαφώς μεγαλύτερα ποσοστά. Έχουν οι νέοι ευεργετηθεί από τον δικομματισμό; Ακόμα και αν μερικοί έχουν, η πλειοψηφία τους εκφράζει δυσαρέσκεια και απορρίπτει τη σάπια, διεφθαρμένη και αρτηριοσκληρωτική κομματική πραγματικότητα της Ελλάδας, μέσα στην οποία έχουν μεγαλώσει.
nikos_abel
19/06/2012, 12:44
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ 54-!!!!!
el_hymador
19/06/2012, 12:46
...και βέβαια δεν θα ήταν κακό σε κάποια φάση να ορίσουμε ηλικιακό όριο στο διακαίωμα της ψηφοφορίας... ;) Ας αφήνουμε τους νέους να καθορίζουν και να επιλέγουν το μέλλον τους...
nikos_abel
19/06/2012, 12:51
...και βέβαια δεν θα ήταν κακό σε κάποια φάση να ορίσουμε ηλικιακό όριο στο διακαίωμα της ψηφοφορίας... ;) Ας αφήνουμε τους νέους να καθορίζουν και να επιλέγουν το μέλλον τους...
Νομίζω ότι (μεταξύ και πολλών άλλων περί δικαιώματος ψήφου) τα έχουμε πει αναλυτικά
Cpt. Haddock
19/06/2012, 12:54
Καλη ιδέα.
Μετα να βάλουμε και όριο στο χρώματα του δέρματος
Μετα στο ύψος
Κάποια στιγμή να βάλουμε και το iq στην εξίσωση
Το εισόδημα
Και πολλα αλλα.. Άμα αρχίσουμε έτσι the sky is the limit
spyrakos35
19/06/2012, 12:58
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ 54-!!!!!
ναι, αλλά πρέπει να χάσεις κάποια κιλάκια...... :lol:
el_hymador
19/06/2012, 13:06
Καλη ιδέα.
Μετα στο ύψος
Το εισόδημα
Οκ ας αφήσουμε τις γιαγίαδες και τους παπούδες που τους σέρνουν τα παιδιά τους στα εκλογικά τμήματα να προσεμετρώνται ως "άποψη".
Τα υπόλοιπα είναι εμφατικά και ασόβαρα για να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. :wave2:
Cpt. Haddock
19/06/2012, 13:11
Προφανώς γιατί η θέση μου είναι πάγια κατα των διαφοροποιήσεων και διακρίσεων.
Τη δημοκρατία θα την έχεις με τα συν και τα πλην, δε γίνεται αλά κάρτ κατα πως μας βολεύει.
Απο την άλλη, μπορούμε να πάμε και σε πιο δραστικά μέτρα: να θανατωνουμε όσους είναι πάνω απο πχ 70. Παιδιά δε θα κάνουν, δε δουλευουν και ξοδέυουν πόρους. Κοινώς δε μας χρειάζονται...
Κάποιος είχε γράψει κι ένα βιβλίο για ένα τέτοιο γενναίο κόσμο.
+1
Αυτή η μανιέρα, "όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώην πασοκοι, είναι εντελώς αστεία". Σαφώς και θα έχει μέσα ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και πιθανότατα μερικοί απ αυτούς να δελεάστηκαν από την εσάνς Παπανδρείλας που μύρισαν στον Τσίπρα (και τους ξυπνούσε ευχάριστες μνήμες). Ωστόσο αν μελετήσει κανείς τα ηλικιακά σύνολα, θα διαπιστώσει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ανήκουν στους 18-35 & 35-54 και ουχί στο 54+ όπου η ΝΔ παρουσιάζει σαφώς μεγαλύτερα ποσοστά. Έχουν οι νέοι ευεργετηθεί από τον δικομματισμό; Ακόμα και αν μερικοί έχουν, η πλειοψηφία τους εκφράζει δυσαρέσκεια και απορρίπτει τη σάπια, διεφθαρμένη και αρτηριοσκληρωτική κομματική πραγματικότητα της Ελλάδας, μέσα στην οποία έχουν μεγαλώσει.
A ok είναι αστεία....
Μήπως θυμάται κανείς τι ποσοστό είχε πάρει ο σύριζα το 2009?
--------------//-----------//------------- το πασόκ το 2009?
α) 4,60%
β) 43.92%
43,92 - 12,3 = 31,62 απώλεια ψηφοφόρων ή περίπου 2.000.000 ψηφάκια πήγαν αλλού.
Προχθές ο Σύριζα πήρε 1.655.000 ψήφους σε σχέση με τους 315.000 που πήρε το 2009. Αφού σας φαίνεται αστείο το συμπέρασμα, βρείτε μου ποιό κόμμα μπορούσε να είναι η δεξαμενή του Σύριζα.
Εχετλαίος
19/06/2012, 13:15
ΟΚ, άλλος ένας κάτω. Και χωρίς νεφρό, έτσι;
http://www.zougla.gr/greece/article/sok-ratsistiki-epi8esi-kata-metanasti-sta-xania
:yuck:
Καλη ιδέα.
Μετα στο ύψος
Το εισόδημα
Άρα καταλήγουμε ότι δεν μπορούμε να εξαιρούμε κοινωνικές ομάδες γιατί αυτό είναι μη ελεγχόμενο και καταλήγει σε φασισμό. Επομένως πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παιδεία για να έχουμε το καλύτερο εκλογικό σώμα που δεν θα παρασύρεται από δημαγωγούς και καιροσκόπους.
Και έρχεται κατευθείαν το παράδειγμα της αρχαίας Αθήνας, που αναμφισβήτητα είχε το καλύτερο εκλογικό σώμα, το οποίο παρόλα αυτά παρασύρθηκε από έναν αρκούντως ικανό δημαγωγό (Αλκιβιάδη).
Μόλις βρήκαμε το πρόβλημα της δημοκρατίας.
Cpt. Haddock
19/06/2012, 13:17
A ok είναι αστεία....
Μήπως θυμάται κανείς τι ποσοστό είχε πάρει ο σύριζα το 2009?
--------------//-----------//------------- το πασόκ το 2009?
α) 4,60%
β) 43.92%
43,92 - 12,3 = 31,62 απώλεια ψηφοφόρων ή περίπου 2.000.000 ψηφάκια πήγαν αλλού.
Προχθές ο Σύριζα πήρε 1.655.000 ψήφους σε σχέση με τους 315.000 που πήρε το 2009. Αφού σας φαίνεται αστείο το συμπέρασμα, βρείτε μου ποιό κόμμα μπορούσε να είναι η δεξαμενή του Σύριζα.
Έχοντας χάσει και μερικές ψήφους προς δημαρ...
Cpt. Haddock
19/06/2012, 13:18
Άρα καταλήγουμε ότι δεν μπορούμε να εξαιρούμε κοινωνικές ομάδες γιατί αυτό είναι μη ελεγχόμενο και καταλήγει σε φασισμό. Επομένως πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παιδεία για να έχουμε το καλύτερο εκλογικό σώμα που δεν θα παρασύρεται από δημαγωγούς και καιροσκόπους.
Και έρχεται κατευθείαν το παράδειγμα της αρχαίας Αθήνας, που αναμφισβήτητα είχε το καλύτερο εκλογικό σώμα, το οποίο παρόλα αυτά παρασύρθηκε από έναν αρκούντως ικανό δημαγωγό (Αλκιβιάδη).
Μόλις βρήκαμε το πρόβλημα της δημοκρατίας.
Συγγνώμη, αλλα @@ εκλογικό σώμα είχε. Ψήφιζαν μόνο οι ελεύθεροι άνδρες.
Δεν πας καλά... Εγώ λέω να μην αφήνουμε τους χωριάτες να ψηφίζουν.
nicksior
19/06/2012, 13:19
Η αριστερά ποτε δεν διεφώνησε στο ότι ο καπιταλισμός παράγει πλούτο.
Διαφωνεί έντονα μόνο ως προς τη μοιρασιά.
ΟΚ, άλλος ένας κάτω. Και χωρίς νεφρό, έτσι;
http://www.zougla.gr/greece/article/sok-ratsistiki-epi8esi-kata-metanasti-sta-xania
:yuck:
Κάπου έγινε αναφορά στο εκλογικό σώμα (http://www.youtube.com/watch?v=lMgfGcYTg5Y&feature=related).
Δείτε το παρακαλώ. Από το 1:50 αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Έχοντας χάσει και μερικές ψήφους προς δημαρ...
για την ακρίβεια το πασόκ έχασε 2.256.541 ψήφους μεταξύ 2009 - 2012. Αντε γειά λέμε :tooth:
Συγγνώμη, αλλα @@ εκλογικό σώμα είχε. Ψήφιζαν μόνο οι ελεύθεροι άνδρες.
Δεν αναφέρθηκα στο πόσο διευρυμένο ήταν το εκλογικό σώμα.
Αυτοί που είχαν δικαίωμα ψήφου όμως είχαν συνολικά καλύτερη παιδεία από οποιοδήποτε άλλο εκλογικό σώμα.