View Full Version : HABEMUS PAPAM 2
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
Μια και αναφέρθηκε το θέμα των ηλικιωμένων, θα έλεγα να στηρίξετε όσοι μπορείτε τους δικούς σας γονείς.
Οι δικοί μου είναι 80 χρονών, εδώ και 3-4 χρόνια δεν τους αφήνω να πάνε στην τράπεζα για να μην ταλαιπωρούνται. Αυτό βέβαια προϋποθέτει καλές σχέσεις και εμπιστοσύνη, αλλά και να είσαστε συνδικαιούχοι στο λογαριασμό τους.
Τώρα στήνομαι εγώ στην ουρά για αυτούς και κάθε απόγευμα τους πηγαίνω το πενηνταρικάκι τους. Ταυτόχρονα προσπαθώ να τους καθησυχάσω καθώς είναι (όπως οι περισσότεροι ηλικιωμένοι) τρομοκρατημένοι. Δε λέει να τσακώσουν καμιά βαριά κατάθλιψη αυτές τις ημέρες.
Μια λύση που βρήκα για όσους έχουν τους ηλικιωμένους γονείς στο χωριό χωρίς ΑΤΜ όπως εγώ ή και διευθέτηση συναλλαγών, είναι μέσω ταχυδρομικής επιταγής των ΕΛΤΑ. Βοηθάει πολύ την κατάσταση. 6000€ όριο
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1347216/apostolh-metrhton-me-tahydromikes-epitages-elta.html
Περαστικά της, χωρίς πλάκα.
Αν θέλεις να πούμε κάτι στα σοβαρά λοιπόν σχετικά με το θέμα, γιατί και ο δικός μου δεν είναι πολύ μακριά από τη μάνα σου ηλικιακά, εκτός από το ντάλα μεσημέρι και τους 35 βαθμούς έχει και άλλες ώρες η ημέρα. Ακριβώς τα ίδια λέω και με τον δικό μου που θέλει σώνει και καλά 11, 12 το μεσημέρι να πάει να στηθεί και να ψηθεί και γυρνάει κομμάτια σπίτι. Και ο δικός μου 6 το πρωί είναι ξύπνιος, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάει τότε, με την δροσιά. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μεσανατολικό ζήτημα το ότι γίνεται αυτό πρώτη φορά και μόλις 2 εβδομάδες.
Πέρα από την μητέρα σου λοιπόν και τις κοντινές σε αυτήν ηλικίες, όλοι οι υπόλοιποι σε πιο ενεργά χρόνια θα έπρεπε να ξέρουν να χρησιμοποιήσουν μιά debit και να μην στήνονται συνέχεια στην ουρά για το 50ρικο.
Παλλικάρια... Οι ουρές στα ΑΤΜ είναι μόνο το φανερό στοιχείο (και με όρους πραγματικής οικονομίας το λιγότερο επώδυνο) των CC...
Τα άλλα που δεν φαίνονται είναι τα χειρότερα και θα τα αντιληφθούμε τους επόμενους μήνες...
el_hymador
10/07/2015, 11:17
...βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πολλά γερόντια επί πόσο καιρό "καλής διακυβέρνησης του τόπου" σηκώνοντας από τις 4 τα χαράματα για να πάνε στις ουρές του ΙΚΑ να τους γράψουν κανά φάρμακο...
...το πιο ενοχλητικό δεν είναι η ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί όλοι (και εγώ βαράω σκοπέτο σε ουρές ATM καθημερινά), είναι ότι όλο αυτό έγινε τζάμπα...
pipe_smoker
10/07/2015, 11:20
Περαστικά της, χωρίς πλάκα.
Αν θέλεις να πούμε κάτι στα σοβαρά λοιπόν σχετικά με το θέμα, γιατί και ο δικός μου δεν είναι πολύ μακριά από τη μάνα σου ηλικιακά, εκτός από το ντάλα μεσημέρι και τους 35 βαθμούς έχει και άλλες ώρες η ημέρα. Ακριβώς τα ίδια λέω και με τον δικό μου που θέλει σώνει και καλά 11, 12 το μεσημέρι να πάει να στηθεί και να ψηθεί και γυρνάει κομμάτια σπίτι. Και ο δικός μου 6 το πρωί είναι ξύπνιος, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάει τότε, με την δροσιά. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μεσανατολικό ζήτημα το ότι γίνεται αυτό πρώτη φορά και μόλις 2 εβδομάδες.
Πέρα από την μητέρα σου λοιπόν και τις κοντινές σε αυτήν ηλικίες, όλοι οι υπόλοιποι σε πιο ενεργά χρόνια θα έπρεπε να ξέρουν να χρησιμοποιήσουν μιά debit και να μην στήνονται συνέχεια στην ουρά για το 50ρικο.
Διαφωνώ με το σκεπτικό σου (αλλά ξέρω ότι και εσύ στην ουσία διαφωνείς, απλά προσπαθείς να βρεις μια αχτίδα φωτός σε όλο αυτό το πράγμα*), αλλά συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
*Θέλω να πω ότι ξέρω ότι το σκεπτικό σου δεν είναι "Έλα μωρέ, σιγά που θα τους πέσει ο κώλος των γερόντων να περιμένουν στην ουρά του ΑΤιΜου"
Από κει και πέρα:
1. Ακόμα κι αν τα γερόντια δυσκολεύονται να χωνέψουν το να πάνε πρωί πρωί στο ΑΤΜ (για βράδυ κατανοητό, φοβούνται μην τους κλέψουν, μην τους σφάξουν κλπ), και θέλουν σώνει και ντε να πάνε μέρα μεσημέρι, τουλάχιστον μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι να κάνουμε κάτι να διευκολύνουμε την κατάσταση.
Προσωπικά φροντίζω να μη σταματάω ποτέ σε ΑΤΜ να βγάλω λεφτά σε ώρες αιχμής. Όχι μόνο για να μην ταλαιπωρηθώ εγώ, αλλά για να μην είμαι άλλο ένα άτομο στην ουρά μπροστά από κάποιον παππού ή γιαγιά που θα έρθει να στηθεί.
Αν με βγάλει ο δρόμος μου πρωί πρωί και δεν δω χαμό, μπορεί να πάω, αλλιώς αργά το βράδυ που άντε να πετύχεις κανά δυο τύπους που βγάζουν βόλτα το σκύλο τους και έχουν σταματήσει να βγάλουν και λεφτό.
2. Για τα γερόντια, είναι μεσανατολικό και δικαίως (εμάς χέσε μας, μη μπλέξουμε κι εμάς στην κουβέντα).
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κι άλλο που θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, θα έχουμε δράματα.....
3. Περί debit...
Στο σουπερ μάρκετ θα τη δεχτούν, όπως θα τη δεχτούν και στο κωτσομίντια μαρκτ πχ.
Πλέον, το πράγμα έχει αρχίσει να σφίγγει και δεν τη δέχονται μικρομεσαία καταστήματα.
Σου λέει "κασέρι, αλλιώς άσ'το καλύτερα...".
Χωρίς να υποστηρίζω τέτοιες τακτικές σε καμία περίπτωση όποιος είχε φροντίσει να έχει κανά φράγκο κάτω από το στρώμα και είναι πιο large οικονομικά οπότε να τον παίρνει σε τέτοιους καιρούς να κάνει διαφόρων ειδών αγορές, έχει αρχίσει ήδη και πιάνει τον Πάπα απ'τα φρύδια.
Παράδειγμα:
Ένα μαγαζί με είδη καπνιστών είχε μία πίπα που τη χαλβάδιαζα πάααααααρα πολύ καιρό, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω ποτέ γιατί ήταν πανάκριβη (κάπου στα 350€).
Πέρασα προχτές να πάρω κάτι φιλτράκια, της ρίχνω την ερωτική μου ματιά να της πω ότι μου έλειψε:lol: και προχωράω.
Μόλις παίρνω τα φιλτράκια, γυρνάω στον πωλητή που είμαστε γνωστοί και του λέω (για πλάκα, αλλά αυτός μόνο για πλάκα δεν το πήρε)
-Δε μου λες... Επειδή βρήκα κάτι φράγκα που είχα θαμμένα στον κήπο κι έχω μετρητά, παίζει καμιά εκπτωσούλα μπας και το πάρω επιτέλους το κομμάτι?
-Όταν λες μετρητά εννοείς μετρητά-μετρητά?
-Ναι.
-Ενάμιση κατοστάρικο μου δίνεις.
Και μετά (αφού του είπα ότι του έκανα πλάκα) πιάσαμε λίγο την κουβέντα και μου είπε το τί γίνεται αυτές τις μέρες, από φραγκάτους πελάτες που αγοράζουν humidors, πίπες, αναπτήρες κλπ, και κουνάνε το κασέρι στον αέρα σα βεντάλια για να πέσει ο άλλος στα 4 (και να ρίξει και την τιμή στο 1/4).
Θα μου πεις "Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ μας λες πίπες για πίπες"....
Όπως τόνισα και πριν, δεν καίγονται όλοι στον ίδιο βαθμό.... Και κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν καταστάσεις.
Και οι πίπες και τα τουμπέκια είναι ένα παράδειγμα έτσι?
Απλά επειδή αυτό είναι ένα από αυτά που έχω συναντήσει.
Ούτε που θέλω να σκεφτώ τί συμβαίνει αλλού....
Η συζήτηση δεν έχει τέλος και δεν έχει μία απόλυτη σωστή πλευρά.
Ναι ΟΚ ταλαιπωρούνται οι ηλικιωμένοι. Θα περάσει. Το ότι πάνε και σηκώνουν ΟΛΗ τη σύνταξη, αφού πάνε και ζητήσουν ενημέρωση βιβλιαρίου και περάσουν και 2-3 λεπτά να βρουν τα σωστά γυαλιά να διαβάσουν το βιβλιάριο γιατί αν δεν το δουν γραμμένο πρώτα το νούμερο δεν λένε πόσα θέλουν στον υπάλληλο να τελειώνει η συναλλαγή, μερικές φορές δε θα κάνουν και φασαρία γιατί δεν μπήκε το Χ Ψ πρόσθετο λες και φταίει ο τραπεζικός στο γκισέ... Το ξέρω. Και όπως λέω και στον δικό μου ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ να την πάρει σε δόσεις μιά φορά και να περιοριστεί λιγάκι κιόλας, όπως έχω κάνει και εγώ. Ας μην έχει ΟΛΗ τη σύνταξη στο συρτάρι, δεν τρέχει τίποτα.
Για debit έγραψα πολύ συγκεκριμένα ότι έγραψα. Τώρα αν έχεις τα νεύρα σου για το ότι πέρασε η μητέρα σου ή οι άλλοι ηλικιωμένοι που γνωρίζεις και ψάχνεις να τα χώσεις όπου βρεις για τα πάντα, ε τι να σου πω. Χώσε άφοβα και αβίαστα και καλή ηρεμία... Εγώ ξέρω ουκ ολίγους 60άρηδες και βάλε που και με τα smartphones το έχουν και με το ίντερνετ και με τις κάρτες και web banking (και με κοροϊδεύουν που δεν το χρησιμοποιώ) και το ebay και απ' όλα. Θα μπορούσα να κάνω ότι κάνεις και εσύ και να θεωρήσω ότι επειδή οι δικοί μου γνωστοί ηλικιωμένοι είναι έτσι, έτσι είναι όλοι. Ε δεν...
Δεν εχω καθολου τα νευρα μου......
Μακαρι να ειχα απλα μονο τα νευρα μου....
Εξαλος ειμαι και.....
Ενστικτοδως τα χωνω σε καποιους που προσπαθουν να ωραιοποιησουν τριτοκοσμικες ,αφυσικες και αγνωστες καταστασεις στην Ελλαδα......!
Τιποτα προσωπικο αλλα .......
Να.... σαν και αυτο και αυτο το..... Να παρει ο ηλικιωμενος σε 50νταρικα ανα εβδομαδα την εξωφρενικη συνταξη του δεν τρεχει και τιποτα.....
Ξερεις δεν την βαζουν ολοι στο συρταρι...... Ζουνε ολοκληρες οικογενειες και μικρα παιδια απο αυτες δεν το εχεις υποψιν..????
( Και μην μου αρχισεις πηδηματα και τσαμικα γιατι θα με στειλεις.....!!! )
el_hymador
10/07/2015, 11:26
Διαφωνώ με το σκεπτικό σου (αλλά ξέρω ότι και εσύ στην ουσία διαφωνείς, απλά προσπαθείς να βρεις μια αχτίδα φωτός σε όλο αυτό το πράγμα*), αλλά συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
*Θέλω να πω ότι ξέρω ότι το σκεπτικό σου δεν είναι "Έλα μωρέ, σιγά που θα τους πέσει ο κώλος των γερόντων να περιμένουν στην ουρά του ΑΤιΜου"
Από κει και πέρα:
1. Ακόμα κι αν τα γερόντια δυσκολεύονται να χωνέψουν το να πάνε πρωί πρωί στο ΑΤΜ (για βράδυ κατανοητό, φοβούνται μην τους κλέψουν, μην τους σφάξουν κλπ), και θέλουν σώνει και ντε να πάνε μέρα μεσημέρι, τουλάχιστον μπορούμε εμείς οι υπόλοιποι να κάνουμε κάτι να διευκολύνουμε την κατάσταση.
Προσωπικά φροντίζω να μη σταματάω ποτέ σε ΑΤΜ να βγάλω λεφτά σε ώρες αιχμής. Όχι μόνο για να μην ταλαιπωρηθώ εγώ, αλλά για να μην είμαι άλλο ένα άτομο στην ουρά μπροστά από κάποιον παππού ή γιαγιά που θα έρθει να στηθεί.
Αν με βγάλει ο δρόμος μου πρωί πρωί και δεν δω χαμό, μπορεί να πάω, αλλιώς αργά το βράδυ που άντε να πετύχεις κανά δυο τύπους που βγάζουν βόλτα το σκύλο τους και έχουν σταματήσει να βγάλουν και λεφτό.
2. Για τα γερόντια, είναι μεσανατολικό και δικαίως (εμάς χέσε μας, μη μπλέξουμε κι εμάς στην κουβέντα).
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κι άλλο που θα αρχίσουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, θα έχουμε δράματα.....
3. Περί debit...
Στο σουπερ μάρκετ θα τη δεχτούν, όπως θα τη δεχτούν και στο κωτσομίντια μαρκτ πχ.
Πλέον, το πράγμα έχει αρχίσει να σφίγγει και δεν τη δέχονται μικρομεσαία καταστήματα.
Σου λέει "κασέρι, αλλιώς άσ'το καλύτερα...".
Χωρίς να υποστηρίζω τέτοιες τακτικές σε καμία περίπτωση όποιος είχε φροντίσει να έχει κανά φράγκο κάτω από το στρώμα και είναι πιο large οικονομικά οπότε να τον παίρνει σε τέτοιους καιρούς να κάνει διαφόρων ειδών αγορές, έχει αρχίσει ήδη και πιάνει τον Πάπα απ'τα φρύδια.
Παράδειγμα:
Ένα μαγαζί με είδη καπνιστών είχε μία πίπα που τη χαλβάδιαζα πάααααααρα πολύ καιρό, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω ποτέ γιατί ήταν πανάκριβη (κάπου στα 350€).
Πέρασα προχτές να πάρω κάτι φιλτράκια, της ρίχνω την ερωτική μου ματιά να της πω ότι μου έλειψε:lol: και προχωράω.
Μόλις παίρνω τα φιλτράκια, γυρνάω στον πωλητή που είμαστε γνωστοί και του λέω (για πλάκα, αλλά αυτός μόνο για πλάκα δεν το πήρε)
-Δε μου λες... Επειδή βρήκα κάτι φράγκα που είχα θαμμένα στον κήπο κι έχω μετρητά, παίζει καμιά εκπτωσούλα μπας και το πάρω επιτέλους το κομμάτι?
-Ναι.
Και μετά (αφού του είπα ότι του έκανα πλάκα) πιάσαμε λίγο την κουβέντα και μου είπε το τί γίνεται αυτές τις μέρες, από φραγκάτους πελάτες που αγοράζουν humidors, πίπες, αναπτήρες κλπ, και κουνάνε το κασέρι στον αέρα σα βεντάλια για να πέσει ο άλλος στα 4 (και να ρίξει και την τιμή στο 1/4).
Θα μου πεις "Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ μας λες πίπες για πίπες"....
Όπως τόνισα και πριν, δεν καίγονται όλοι στον ίδιο βαθμό.... Και κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν καταστάσεις.
Και οι πίπες και τα τουμπέκια είναι ένα παράδειγμα έτσι?
Απλά επειδή αυτό είναι ένα από αυτά που έχω συναντήσει.
Ούτε που θέλω να σκεφτώ τί συμβαίνει αλλού....
Αυτό ισχύει για όλες τις πίπες; Γιατί πάλι Μύκονο και Σκιάθο θέλουν όλες, ούτε Ωρωπό, ούτε κάνα Αλεποχώρι ένεκα της κατάστασης!
catmaster
10/07/2015, 11:29
Αυτό ισχύει για όλες τις πίπες; Γιατί πάλι Μύκονο και Σκιάθο θέλουν όλες, ούτε Ωρωπό, ούτε κάνα Αλεποχώρι ένεκα της κατάστασης!
πάλι χυλόπιτα ρε Κωστάκη ;;
el_hymador
10/07/2015, 11:30
πάλι χυλόπιτα ρε Κωστάκη ;;
Δεν βγαίνω μάνα μου, ούτε προκράτηση σε εισιτήριο δεν με παίρνει να κάνω, σκέφτομαι την χρέωση του τηλεφώνου...
catmaster
10/07/2015, 11:32
Δεν βγαίνω μάνα μου, ούτε προκράτηση σε εισιτήριο δεν με παίρνει να κάνω, σκέφτομαι την χρέωση του τηλεφώνου...
ρε μήπως κοζάρεις μόνο μνημονιακές ;;
pipe_smoker
10/07/2015, 11:33
:lol::lol::lol:
[QUOTE=pipe_smoker;2612444]
-Ναι.
QUOTE]
Αχ να γινόταν και με μοτοσυκλέτες αυτό............................
catmaster
10/07/2015, 11:48
[QUOTE=pipe_smoker;2612444]
-Ναι.
QUOTE]
Αχ να γινόταν και με μοτοσυκλέτες αυτό............................
γιατί λες δεν έχει γίνει ;; πριν 2 μέρες πέρασε φίλος μου με 1000RR του 09 ... όταν άκουσα πόσο το πήρε (κασέρι του είπε ο άνθρωπος) τρελάθηκα , δυστυχώς αυτές οι εποχές είναι περίεργες μπορεί να χρειάζεται άμεσα μετρητά ο άλλος και καθαρίζει ότι δεν είναι αναγκαίο
εμένα ο αδερφός μου πάντως που έψαχνε 990 για αρκετό καιρό αγανάκτισε. όλο 8.000+ του ζητάγανε για κάτι μοντέλα 2009 - 2011
ήθελα να ξερα ποιος τα αγοράζει και σε τι τιμή τελικά
ΑχχχΧχχχααααααχχχααααχχ :tooth: :tooth:
338362
catmaster
10/07/2015, 12:18
εμένα ο αδερφός μου πάντως που έψαχνε 990 για αρκετό καιρό αγανάκτισε. όλο 8.000+ του ζητάγανε για κάτι μοντέλα 2009 - 2011
ήθελα να ξερα ποιος τα αγοράζει και σε τι τιμή τελικά
Σπύρο είναι να σου κάτσει και η περίπτωση , ο δικός μου έψαχνε κάνα τρίμηνο και είχε το κασέρι και λόγω μάλλον και των ημερών αρκετοί βάλανε νερό στο κρασί τους που λέμε
catmaster
10/07/2015, 12:22
ΑχχχΧχχχααααααχχχααααχχ :tooth: :tooth:
338362
:lol::lol::bawl::lol::lol:
:lol::lol::bawl::lol::lol:
Axxxaaxxxaaaaaxxxx τι μλκες είναι ρε. :tooth: :tooth:
338364
catmaster
10/07/2015, 12:30
338364
LOL :lol::moutza:
338365
338364
´Εχει διττή σημασία , κάνει και για τις μπιστολιές ...
Το απόγευμα έχουν διαδήλωση οι ΟΧΙ , το Επαμ , η Αριστερή Πλατφόρμα , το ΠΑΜΕ και γενικά μερικές εκατοντάδες θιγόμενοι , όποιος νοιώθει την ανάγκη ας κάνει ένα κόπο ;)
Άλλες ειδήσεις : Άντζελα "Τέλος του μήνα στη ΜΥΚΟΝΟ παίζει ξένος ντι τζέι , χάθηκαν οι έλληνες ντι τζέι ... ;"
´Εχει διττή σημασία , κάνει και για τις μπιστολιές ...
Το απόγευμα έχουν διαδήλωση οι ΟΧΙ , το Επαμ , η Αριστερή Πλατφόρμα , το ΠΑΜΕ και γενικά μερικές εκατοντάδες θιγόμενοι , όποιος νοιώθει την ανάγκη ας κάνει ένα κόπο ;)
Για ποιό λόγο η διαδήλωση? Σύμφωνα με αυτά που είπες...
... τουλάχιστον εκείνος δεν έπεσε στα 4 με το που είδε τη Μέρκελ από κοντά , απόδειξη ότι μπορούσε τελικά να ρίξει και τη μπιστολιά κόντρα στα θέλω των πολιτών. Αποφεύγει τα αυστηρά πρωτογενή πλεονάσματα που ήταν θηλιά στο λαιμό της ανάπτυξης και είναι η πρώτη φορά σε ελληνική πρόταση που η μάζα τη βγάζει "καθαρή" .
Αφού για 1η φορά η μάζα την βγάζει καθαρή, οι διαδηλωτές θα διαμαρτυρηθούν που επιτέλους θα πληρώσουν οι πλούσιοι? :uplate:
αυτό το έχουμε βάλει κάπου; :D
338366
Για ποιό λόγο η διαδήλωση? Σύμφωνα με αυτά που είπες...
Αφού για 1η φορά η μάζα την βγάζει καθαρή, οι διαδηλωτές θα διαμαρτυρηθούν που επιτέλους θα πληρώσουν οι πλούσιοι? :uplate:
Μα για όσους θίγονται βρε ...
"καθαρή " έγραψα βρε όχι καθαρή , θα πάμε ;
Γιατί δεν υπέγραφαν ένα μνημόνιο πριν ένα μήνα ;; χωρίς δημοψήφισμα και χωρίς capital controls ;;
Η δική μου ερώτηση είναι γιατί δεν υπέγραφαν ένα μνημόνιο πριν από 3-4 μήνες, χωρίς να έχουνε φτάσει την οικονομία στον πάτο, σταματώντας πλήρως όλες τις πληρωμές πλην ΔΥ και συντάξεων, και ρουφώντας όλα τα κονδύλια από παντού;
Μα για όσους θίγονται βρε ...
"καθαρή " έγραψα βρε όχι καθαρή , θα πάμε ;
Ψήνομαι...
Λίγα επιχειρήματα ακόμα και είμαι έτοιμος να πάρω και τα βουνά.
Η δική μου ερώτηση είναι γιατί δεν υπέγραφαν ένα μνημόνιο πριν από 3-4 μήνες, χωρίς να έχουνε φτάσει την οικονομία στον πάτο, σταματώντας πλήρως όλες τις πληρωμές πλην ΔΥ και συντάξεων, και ρουφώντας όλα τα κονδύλια από παντού;
Εγώ απορώ γιατί δεν τα άφηνε όλα όπως ήταν (με το μνημόνιο που είχαμε), ώστε όλοι να ήμασταν ευχαριστημένοι κ ο Τσίπρας θα γινόταν Τσε στα μάτια του κόσμου χωρίς να ανοίξει μύτη (τρόπος του λέγειν).
Ψήνομαι...
Λίγα επιχειρήματα ακόμα και είμαι έτοιμος να πάρω και τα βουνά.
Ελα θα κεράσω και μπύρα ... ΆΣε τα βουνά εκεί θα είναι έχεις καιρό !
Ελα θα κεράσω και μπύρα ... ΆΣε τα βουνά εκεί θα είναι έχεις καιρό !
Η Ζωή θα είναι, ή τσάμπα θα κατεβάσω το αμπεχονο;
338367
Η Ζωή θα είναι, ή τσάμπα θα κατεβάσω το αμπεχονο;
338367
Αμέ θες και Ζωή , θα σας πάρουμε και Ζωή , αρκεί να έρθουν όλοι οι θιγόμενοι ... Ντίβα ξέρεις δε βγαίνει για λίγους , μόνο αν είναι γεμάτη η αρένα κάνει πέρασμα !
Αμέ θες και Ζωή , θα σας πάρουμε και Ζωή , αρκεί να έρθουν όλοι οι θιγόμενοι ... Ντίβα ξέρεις δε βγαίνει για λίγους , μόνο αν είναι γεμάτη η αρένα κάνει πέρασμα !
Μακάρι να είχε κάποιο νόημα. Οι δηλώσεις των στελεχών πάντως, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας στο οτι θα το περάσουν με κάθε τρόπο. Μόνο ο κυρ Παναγιώτης κρατάει πισινή, ο burn-out ψηφίζει λέει τα πάντα (για να μείνει υπουργός, μέχρι βόλτα στο πάρκο τον Σόμπλε θα έβγαζε), την δήλωση δε του Σκουρλέτη «Οι συσχετισμοί επιβάλλουν αυτού του τύπου τη συνθηκολόγηση» την μεταφράζω «Έχουμε φάει 50 και δεν ρίξαμε κανέναν».
Τεσπα...
ΥΓ. Θα κατέβει και το ΠΑΜΕ μαζί τους υπόλοιπους? Κοινή διαδήλωση με άλλα κόμματα της αριστεράς, ή έτσι το έγραψες?
Μακάρι να είχε κάποιο νόημα. Οι δηλώσεις των στελεχών πάντως, δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας στο οτι θα το περάσουν με κάθε τρόπο. Μόνο ο κυρ Παναγιώτης κρατάει πισινή, ο burn-out ψηφίζει λέει τα πάντα (για να μείνει υπουργός, μέχρι βόλτα στο πάρκο τον Σόμπλε θα έβγαζε), την δήλωση δε του Σκουρλέτη «Οι συσχετισμοί επιβάλλουν αυτού του τύπου τη συνθηκολόγηση» την μεταφράζω «Έχουμε φάει 50 και δεν ρίξαμε κανέναν».
Τεσπα...
ΥΓ. Θα κατέβει και το ΠΑΜΕ μαζί τους υπόλοιπους? Κοινή διαδήλωση με άλλα κόμματα της αριστεράς, ή έτσι το έγραψες?
Το ΠΑΜΕ θα κάνει τη δική του , όπως πάντα , αλλά θα πάει Σύνταγμα , οι υπόλοιποι θα είναι όλοι εκεί , Υπήρχε ποτέ περίπτωση να μην τον αρπάξουν και να κάνουν συμφωνία εντός ΕΕ και με € για νόμισμα ;
πάρε να ευθυμήσεις
338368
kostas777
10/07/2015, 13:39
γιατί λες δεν έχει γίνει ;; πριν 2 μέρες πέρασε φίλος μου με 1000RR του 09 ... όταν άκουσα πόσο το πήρε (κασέρι του είπε ο άνθρωπος) τρελάθηκα , δυστυχώς αυτές οι εποχές είναι περίεργες μπορεί να χρειάζεται άμεσα μετρητά ο άλλος και καθαρίζει ότι δεν είναι αναγκαίο
Μπορεί, αλλά και... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6701065/ :confused:
Μπορεί, αλλά και... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6701065/ :confused:
είναι και αισθησιακά ένα μπιμπελό και μισό όπως βλέπετε όλοι
:bawl::bawl:
sapila racing
10/07/2015, 14:02
Μια μ%@@ία και μιση θα ελεγα εγω. :lol:
Μη γελάς, θα σε φτύσω στα μούτρα... :lol:
Και μοναδικό, πάνω απ'όλα. Δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα με κινέζικα πλαστικά και μαύρα φανάρια.
@byron
Και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις , θα μου επιτρέψεις να χρησιμοποιήσω μια δική σου ρήση μιας και μ εκφράζει "Μ αρέσει ο ρεαλισμός αν και με χαλάει πολλές φορές αυτό που βλέπω ." ,αν ήθελα μπουρλότο θα συνέχιζα να ψηφίζω ΚΚΕ .
Εγώ προσωπικά θεωρούσα ότι θα έπρεπε να συμφωνήσουν από το Φλεβάρη και να πάμε παρακάτω , δεν υποστήριξα ποτέ το δημοψήφισμα αν και τελικά όλα δείχνουν ότι κάτι πήρε στο θέμα του χρέους . Από τα λίγα που ξέρω από τα του ΣΥΡΙΖΑ , η πρόθεση τους ήταν να έχουν υπογράψει νωρίς , με κάποια διευκόλυνση στο χρέος μήπως και γίνει πιο εύπεπτο . Για κακή τους τύχη , οι εταίροι μας ήθελαν την αλλαγή κυβέρνηση για να τους δώσουν το παραμικρό και η στάση τους ήταν από την πρώτη μέρα αρνητική . Και ρωτάω αν είναι έντιμο να αγνοούν τις επιλογές του ελληνικού λαού όταν πριν δύο μήνες είχε δώσει ποσοστό ~41% στην κυβέρνηση αλλά επέμεναν στην αντικατάσταση της από αυτούς που είχε μόλις απορρίψει ο λαός και εκεί άρχισαν να γίνονται τα γραφικά που ακούγαμε για δημιουργικές ασάφειες και άλλα κουραφέξαλα . Στο μόνο που δεν έπεσε έξω ο Μπαρούφας ήταν στη βιωσιμότητα του χρέους , το ΠΟΤΑΜΙ είχε πάρει ειδοποίηση να παριστάνει την σκιώδη κυβέρνηση , ο Σαμαράς μιλούσε για αριστερή παρένθεση για να συντηρείται στη θέση του και πολλά πολλά ακόμα .Όταν οι απαιτήσεις των τροικανών έφτασαν σε επίπεδα που δεν μπορούσε να δεχτεί η μισή κυβερνητική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν ότι ήξεραν τι έκαναν ... Και που βέβαια θα τα βρούμε μπροστά μας αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Λαφαζάνης δεν πρόκειται να τα ψηφίσει . Δλδ από δω το πήγαν από κει το έφεραν , θα φάνε και τον Τσίπρα .
Για το δημοψήφισμα τα έχω γράψει αλλού ότι δεν το πίστευα και δεν ήθελα να γίνει ,δυστυχώς δεν του έδωσαν καμία εναλλακτική, ο μόνος σκοπός που εξυπηρέτησε ήταν να περισώσει το πολιτικό μέλλον του Τσίπρα και τελικά πήραν και ομολογία από σχεδόν όλη την Ευρώπη ότι το χρέος θέλει ρύθμιση . Ούτε πήγα να ψηφίσω , ούτε και θα το έκανα αφού δεν θεωρούσα ότι έχει να περιμένει κάτι διαφορετικό από την οριστική πρόταση Γιούνκερ στις 25/06 . Αυτό που πήρε ήταν να μην αναγκαστεί να κάνει κυβέρνηση με ανθρώπους που δεν ήθελε και που είναι τίγκα διαπλεκόμενοι .Δυστυχώς οι θεσμοί αυτούς θέλουν , κάνει καλό στις μπίζνες τους . Χθες βγήκε και ο Χεφορστάντ να είναι στο ΔΣ εταιρείας που κάνει μπίζνες με τον Μπόμπολα και προσπαθούν να επιτύχουν την αποκρατικοποίηση της ΕΘΕΛ στη Θεσσαλονίκη (ΟΠΑΠ) , θα τα έχεις δει.Ξέρεις βολεύουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι , πάντα θα βρεις τι να τον κάνεις !
Τώρα εδώ που έφτασε ότι βρέξει ας κατεβάσει ...
catmaster
10/07/2015, 14:08
Μεγάλη πετυχεσιά έκανε το μηχανάκι του ο "αισθησιακός" .... :moutza:
Και μοναδικό, πάνω απ'όλα. Δεν υπάρχει άλλο στην Ελλάδα με κινέζικα πλαστικά και μαύρα φανάρια.
Αμα σου πω, πως μόλις είδα το nick σου στις απαντήσεις και επειδή είχες ένα ίδιο μπιμπελό... λέω να και ο πρώτος πορσελανατζής :tooth: :tooth:
Pan (dvs)
10/07/2015, 14:11
Επισης "Το μόνο που χρειάζεται είναι γυαλιστικό γιατί μου έχει τελειώσει".
Με 10000 σε εξτρα τι να περισσεψει για γυαλιστικο.
Παντως δυνατο στην εκθεση το παλικαρι.
Bob_o_mastoras
10/07/2015, 14:12
Τώρα εδώ που έφτασε ότι βρέξει ας καταβάσει ...
Εναν ωραιοτατο ταξικο πολεμο ευχομαι να κατεβασει!
Να μην το εύχεσαι , ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει !
Αμα σου πω, πως μόλις είδα το nick σου στις απαντήσεις και επειδή είχες ένα ίδιο μπιμπελό... λέω να και ο πρώτος πορσελανατζής :tooth: :tooth:
Αλήθεια τώρα συγκρίνεις το ΛΑΧΑΝΙ CBR με το έργο τέχνης που είχα φτιάξει εγώ; ^^
338371
catmaster
10/07/2015, 14:15
ωραία και καλά , και πότε έγινε τα τελευταία πενήντα χρόνια κάτι τέτοιο ;;
το θέμα είναι να βρεθούν λύσεις για τους αδύνατους μέσα από την αλλαγή ενός συστήματος , όχι την ολοκληρωτική διάλυσή του γιατί εκεί είναι που χάνονται πάρα μα πάρα πολλές ζωές τσάμπα
amyroukai
10/07/2015, 14:25
Οι ουρές που πετυχαίνω συνήθως στις διαδρομές που κινούμαι (και δεν έχω κάτσει ακόμα σε καμμία γιατί αυτές τις 12 μέρες έχω περιορίσει όλα τα μη απαραίτητα - σε βαθμό που τρώω δούλεμα) δεν είναι γερόντια. Είναι άνθρωποι από 20 ως 50 το πολύ. Και πρωινά και μεσημέρια και αργά το βράδι. Αυτοί λοιπόν και κάρτα ξέρουν να χρησιμοποιούν και έχουν προφανώς κάποια λεφτά να σηκώσουν κλπ. Προφανώς επίσης το ποσοστό ηλικιών αλλάζει ανάλογα την περιοχή και την ώρα, οπότε εσείς ίσως έχετε άλλες προσλαμβάνουσες παραστάσεις. Τα γερόντια με εκνεύριζαν από πολύ μικρό, που παστωνόντουσαν το πρωί στο λεωφορείο ή στο τρένο για βόλτα και δεν είχε χώρο ούτε να μπεις να πας σχολείο/φροντιστήριο και δεν έχουν σταματήσει να με εκνευρίζουν ως σήμερα για διάφορους λόγους που είναι εντελώς άσχετοι με το παρόν νήμα.
Δεν την σνόμπαρα τη φάση που τρέχει καθόλου, ούτε πάω να πω ότι είναι όλα όμορφα γιατί δεν είναι. Είναι λίγες μέρες όμως αυτό που γίνεται και αυτά τα καταστροφολογικά για την ταλαιπωρία στα ΑΤΜ τα ακούμε από την πρώτη μέρα ως σήμερα. Τα ίδια. Επειδή την πήρα ψύχραιμα γιατί πέντε χρόνια τώρα πάμε από το κακό στο χειρότερο και ότι συμφωνία και να ερχόταν (από αυτές που διέρρευσαν) πάλι καταστροφική ήταν, δεν καταλαβαίνω τον τόσο πανικό.
...
Ωραίο δεν είναι. Περαστικό είναι. Και για 12 ημέρες "ταλαιπωρία" κοντεύουμε να αλληλοσκοτωθούμε.
Επίσης ναι το έχω ακουστά αυτό με τη σύνταξη των ψίχουλων που ταΐζει μιά διμοιρία και έχει άλλη μία υπό διοίκηση. Δεν το έχω δει, οπότε δεν το "ξέρω" από πρώτο χέρι. Θα σου έλεγα τώρα ότι εκεί που βγήκα μία φορά βράδι αυτές τις δύο εβδομάδες με ένα φίλο επίσης ελεύθερο επαγγελματία και συζητούσαμε πως στο καλό θα τα βρούμε για φόρο, ενφια, περαίωση, αληλλεγγύη, καλά για εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία δεν συζητάμε, τι θα γίνει τέλος Ιουλίου με το φπα από τα κομμένα τιμολόγια που εκκρεμούν, αν θα κάνουμε δουλειές που έχουμε ήδη θεωρητικά κλεισμένες για το άμεσο μέλλον, γύρω μας τα πιτσιρίκια του 54% ανεργία που τα ζει η γιαγιά έπιναν και γελούσαν και δώστου σέλφις και φέσιμπουκ σαν να μην τρέχει κάστανο. Και όχι λιβάνισμα ένα ποτάκι... Οι καφετέριες είναι ακόμα γεμάτες μικρούς και μεγάλους, μπαράκια το βράδι δουλεύουν απλώς λίγο λιγότερο. Μαζεύονται ακόμα για κόντρες. Ε πως στο διάολο δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις 12 μέρες αλλά κατά τα άλλα μας έχουν πιεί το αίμα και δεν υπάρχουν λεφτά για σπατάλη και την περνάει ο κόσμος με μακαρόνι χύμα αλ'όλιο ελληνικό, όχι εγχώριο γιατί δεν έχει λεφτά ούτε για παραγινωμένη ντομάτα; Και δεν μιλάω μόνο για "καλές" περιοχές. Και κάπου εκεί αυτό που λες μου τελειώνει τη λογική, γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά για να λέγονται/γράφονται όλα αυτά τα τερατώδη λόγω φτώχειας και κλειστών τραπεζών και να μην έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα έξω.
Και πάλι θα παρακαλέσω για λίγο χαλάρωση, εσύ μπορεί να ξέρεις προσωπικά δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις, δεν τις ακυρώνω ούτε αυτές ούτε τίποτα άλλο που έχεις στο περιβάλλον σου. Ή μπορεί να μένεις σε περιοχή που τα καφε/μπαρ ερημώνουν και η δική σου οπτική και για αυτό που σου περιγράφω να είναι άλλη. Δεν τα έχω δει ούτε θα γυρνάω όλη την αττική να τα ψάχνω και λόγω των ημερών και της γενικότερης ψυχολογίας όπου η τρίχα γίνεται τριχιά αμφισβητώ τα πάντα, χωρίς να σε λέω επί προσωπικού ψεύτη.
Να δεις που σε λίγο θα με βγάλετε και εμένα καθεστωτικό ροζ χμερ...
Μια μ%@@ία και μιση θα ελεγα εγω. :lol:
"Μου τέλειωσε και το γυαλιστικό" έγραψε ο αθεόφοβος δε λέτε που γελάτε τέτοιες εποχές ... του βάζετε και χέρι !
el_hymador
10/07/2015, 14:35
Ταξικό πόλεμο έχω να δω από τότε που ερχόντουσαν τα παιδάκια από την δευτέρα και την τρίτη δημοτικού και πείραζαν εμάς που είμασταν πρωτάκια....
Ρε δεν έχουμε τα κάκαλα για τίποτα, πάρτε το χαμπάρι! Δεν είναι παραδοχή και σκύψιμο του κεφαλιού, ίσα - ίσα που θέλει στομάχι για να το παραδεχτείς.
Ταξικό πόλεμο έχω να δω από τότε που ερχόντουσαν τα παιδάκια από την δευτέρα και την τρίτη δημοτικού και πείραζαν εμάς που είμασταν πρωτάκια....
Ρε δεν έχουμε τα κάκαλα για τίποτα, πάρτε το χαμπάρι! Δεν είναι παραδοχή και σκύψιμο του κεφαλιού, ίσα - ίσα που θέλει στομάχι για να το παραδεχτείς.
Θύμα bullying ? :D
catmaster
10/07/2015, 14:41
...
Επίσης ναι το έχω ακουστά αυτό με τη σύνταξη των ψίχουλων που ταΐζει μιά διμοιρία και έχει άλλη μία υπό διοίκηση. Δεν το έχω δει, οπότε δεν το "ξέρω" από πρώτο χέρι. Θα σου έλεγα τώρα ότι εκεί που βγήκα μία φορά βράδι αυτές τις δύο εβδομάδες με ένα φίλο επίσης ελεύθερο επαγγελματία και συζητούσαμε πως στο καλό θα τα βρούμε για φόρο, ενφια, περαίωση, αληλλεγγύη, καλά για εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία δεν συζητάμε, τι θα γίνει τέλος Ιουλίου με το φπα από τα κομμένα τιμολόγια που εκκρεμούν, αν θα κάνουμε δουλειές που έχουμε ήδη θεωρητικά κλεισμένες για το άμεσο μέλλον, γύρω μας τα πιτσιρίκια του 54% ανεργία που τα ζει η γιαγιά έπιναν και γελούσαν και δώστου σέλφις και φέσιμπουκ σαν να μην τρέχει κάστανο. Και όχι λιβάνισμα ένα ποτάκι... Οι καφετέριες είναι ακόμα γεμάτες μικρούς και μεγάλους, μπαράκια το βράδι δουλεύουν απλώς λίγο λιγότερο. Μαζεύονται ακόμα για κόντρες. Ε πως στο διάολο δεν έχει αλλάξει τίποτα αυτές τις 12 μέρες αλλά κατά τα άλλα μας έχουν πιεί το αίμα και δεν υπάρχουν λεφτά για σπατάλη και την περνάει ο κόσμος με μακαρόνι χύμα αλ'όλιο ελληνικό, όχι εγχώριο γιατί δεν έχει λεφτά ούτε για παραγινωμένη ντομάτα; Και δεν μιλάω μόνο για "καλές" περιοχές. Και κάπου εκεί αυτό που λες μου τελειώνει τη λογική, γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά για να λέγονται/γράφονται όλα αυτά τα τερατώδη λόγω φτώχειας και κλειστών τραπεζών και να μην έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα έξω.
Και πάλι θα παρακαλέσω για λίγο χαλάρωση, εσύ μπορεί να ξέρεις προσωπικά δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις, δεν τις ακυρώνω ούτε αυτές ούτε τίποτα άλλο που έχεις στο περιβάλλον σου. Ή μπορεί να μένεις σε περιοχή που τα καφε/μπαρ ερημώνουν και η δική σου οπτική και για αυτό που σου περιγράφω να είναι άλλη. Δεν τα έχω δει ούτε θα γυρνάω όλη την αττική να τα ψάχνω και λόγω των ημερών και της γενικότερης ψυχολογίας όπου η τρίχα γίνεται τριχιά αμφισβητώ τα πάντα, χωρίς να σε λέω επί προσωπικού ψεύτη.
Να δεις που σε λίγο θα με βγάλετε και εμένα καθεστωτικό ροζ χμερ...
Και εμένα με προβλημάτισε το γεγονός ότι τα καφέ είναι πίτα αλλά άμα κάτσεις και το σκεφτείς είναι θέμα και των ηλικιών αλλά και συγκεκριμένων περιοχών , άμα τραβηχτείς σε trendy περιοχές είναι τίγκα , άμα κατέβεις στο πέραμα θα κλάψεις
Νομίζω ότι το μεγάλο ζόρι το τρώνε οι ηλικίες μεταξύ 25 και 55 (τα μικρά ακόμα μένουν με τους γονείς και οι γέροι τα κουτσοβγάλανε μέχρι τώρα) , ο ενεργός οικονομικά πληθυσμός όμως , αυτοί που ζούνε στο νοίκι ,έχουν και μικρά παιδιά έχουν στριμωχτεί πολύ άσχημα λόγω της κρίσης δεν μπορούν ούτε να βγουν έξω ούτε να πάνε πουθενά
el_hymador
10/07/2015, 14:42
Θύμα bullying ? :D
bowling είναι το σωστό, το έχει υποστεί και ο Γιάννης - 1ν
bowling είναι το σωστό, το έχει υποστεί και ο Γιάννης - 1ν
Ο Γιάνης δεν έσκυψε ρε τον στείλανε σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες !
Billymuse
10/07/2015, 14:53
Τον βάλανε για σακο του μποξ...τραβηξε το κράξιμο πάνω του Αντι για τον Αλεξη..εκανε το κομμάτι του
διαφημίστηκε..και τωρα μπορεί να έρθει στη Βαλτετσίου να πιούμε καμια μπύρα
catmaster
10/07/2015, 14:56
Κώστα , για να βγει ο κόσμος σύσσωμος στους δρόμους και να τα σπάσει με το κατεστημένο χρειάζεται ταξική συνείδηση που θα έλεγε και ο τιτάνας ο κουτσούμπας (κοινώς άμα νιώσω ότι είμαι εγώ ο πάτος και όλοι χέζουνε επάνω μου ε μπορεί και να πω στοπ δεν πάει άλλο ρε καργιόληδες)
εγώ αρχίζω και πιάνω ότι οι εκλογές τα δημοψηφίσματα και όλες αυτές οι παπαριές είναι σαν την ασφάλεια της χύτρας ταχύτητας που αφήνει τον παραπανίσιο ατμό για να μη γίνει μπαμ ... αλλάζει μια κυβέρνηση αρχίζει ο κόσμος ελπίζει , γίνεται δημοψήφισμα ελπίζει σε κάτι καλύτερο και λέει άσε και θα δούμε .... άσε και θα δούμε ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ είδα
ΠΑΣΟΚ κόσμο της πουτάνας στο σύνταγμα, αντρέα παπαντρέου , έξω οι βάσεις και το νάτο , και πακέτα ντελόρ
αντρέα και μιμή και σκάνδαλο κοσκωτά και πάμπερς και κόσμος στα κάγκελα και τσοβόλα δώστα όλα
ΝΔ και μητσοτακη και κόσμος στο σύνταγμα να ζητάει κεφάλια
οικουμενικές μητσοτάκης και φλωράκης, 3 εκλογές , ζωλότα , σταμούλο και κολλά και ιδιωτικοποίηση της εας
σκάνδαλο ιωνικής και άλλα πάμπερς και δικαστήρια
και ξανά ο κόσμος στο σύνταγμα και σιμήτης και έβερτ και υποτίμηση της δραχμής και έκτακτο φόρο στα καυσιμα
και λαλιώτηδες και σουφλιάδες και τζοχατζόπουλοι
και ευρώπη και ευρώ και ζήμενς και χριστοφοράκοι και ολυμπιακοί αγώνες και δάνεια τζάμπα πράμα έλα πάρε
και μίζες και διορισμοί από κάθε ποντικότρυπα του κάθε άσχετου που φύλαγε κατουρημένες ποδιές και χοντρός με playstation και άστο για αργότερα
για πια κάκαλα και άντερα λέμε ;;
https://www.youtube.com/watch?v=IcZ0s5xYoiw
Ο Γιάνης, είναι ο υπεύθυνος για την καταστροφική πολιτική που στηρίχθηκε ο σύριζας. Και μόλις κατάλαβαν όλοι τι παπαριές έλεγε, την έκανε με ελαφρά παριστάνοντας τον ανένταχτο εθνομάρτυρα.
Στο post που έχεις αναφέρει τα πολλά, δεν μπορώ να κάνω quote γιατί διαφωνούμε σε όλα. Το θέμα με το χρέος και το ΔΝΤ δεν είναι κάτι καινούργιο, όσοι είναι από βίτσιο ή λόγω επαγγέλματος κοντα στα θέματα αυτά, γνωρίζουν πως από το 2012 και σε κάθε αξιολόγηση, αυτό έλεγε.
Τώρα μας βολεύει για άλλη μια φορά και γιαυτό κάνουμε χρήση των συμπερασμάτων του, αποκηρύσσοντας όμως ταυτόχρονα τις συνταγές του για να γίνει (according to the manual) βιώσιμο. Νταξ, δεν είναι μεμτό, κάθε άλλο. Απλά είναι για άλλη μια φορά παράδοξη η πολιτική μας.
Αν λες πως το ΔΝΤ είναι εγκληματίας (δηλώσεις του ΑΤ για το ΔΝΤ), δεν κάνεις μετά λάβαρο τις εκθέσεις του. Νομίζω...
el_hymador
10/07/2015, 14:57
Πάντως έτσι όπως έχει η κατάσταση ευνοούνται μερικοί... τα ΧΑυγά αρχίσαν πάλι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εδώ κάτω...
Bob_o_mastoras
10/07/2015, 14:57
Mα δεν ξερεις το συνθημα που λεει: "τιποτα δεν αλλαξε απο το Δημοτικο, ταξη εναντιον ταξης." ;;; ;)
amyroukai
10/07/2015, 14:59
Πάντως έτσι όπως έχει η κατάσταση ευνοούνται μερικοί... τα ΧΑυγά αρχίσαν πάλι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους εδώ κάτω...
Αφού φρόντισε ο Αντουάν να είναι λάδι, λογικό είναι να πάρουν τα πάνω τους, τα έχουμε ξαναπεί.
Και τα νέα δεν είναι καλά από το κοινοβούλιο... :(
Και τα νέα δεν είναι καλά από το κοινοβούλιο... :(
Δηλαδή?
el_hymador
10/07/2015, 15:10
Εδώ που φτάσαμε ας το κάνουν γαργάρα όλοι, αν η αριστερή πτέρυγα του ΣΡΖ και ο ψεκασμένoς δεν συμφωνήσουν, τότε ναι, όντως μπαίνουμε σε πολύ επικίνδυνες διαδικασίες.
Ο Τσίπρας έχει ήδη κάνει τα κουμάντα του με το Μπομπολάκη σε περίπτωση στραβης.
Και ότι κι αν γίνει θα έχει και την υποστήριξη βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Δηλαδή?
Την επιλογή της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα θέτει στην κυβέρνηση η Αριστερή Πλατφόρμα. Με κείμενο που υπογράφουν πέντε βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από την κυβέρνηση «να απορρίψει τον εκβιασμό των θεσμών για την επιβολή ενός προγράμματος λιτότητας, απορρυθμίσεων και ιδιωτικοποιήσεων».
Στο κείμενο που υπογράφουν οι Στάθης Λεουτσάκος, Αντώνης Νταβανέλος, Σόφη Παπαδόγιαννη, Κώστας Λαπαβίτσας και Θανάσης Πετράκος υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δηλώσει προς τους θεσμούς και να διακηρύξει στον ελληνικό λαό ότι, έστω την ύστατη στιγμή, αν δεν γίνει δεκτός θετικός συμβιβασμός, ο οποίος να αποτυπώνεται σε ένα πρόγραμμα που θα τερματίζει τη λιτότητα, θα παρέχει ικανή ρευστότητα στην οικονομία και θα διασφαλίζει τη βαθιά διαγραφή του χρέους, τότε είναι έτοιμη να ακολουθήσει έναν εναλλακτικό προοδευτικό δρόμο που θα θέτει υπό αμφισβήτηση την παρουσία της χώρας μας στην ευροζώνη, ενώ θα διακόπτει την αποπληρωμή του χρέους».
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προτείνουν μάλιστα να εφαρμόσει η κυβέρνηση πρόγραμμα γέφυρα μετάβασης στο εθνικό νόμισμα που θα της επιτρέψει να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στον ελληνικό λαό.
Πηγή: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500011577
Την επιλογή της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα θέτει στην κυβέρνηση η Αριστερή Πλατφόρμα.
Α, οκ... Τότε κολλάει αυτό.
338374
catmaster
10/07/2015, 15:25
338374
:lol::bawl::lol: ρε μαλάκα το πληκτρολόγιο μουνί καπέλο το κανα χαχαχαχαχαχαχαχχχα :moutza:
Ο Τσίπρας έχει ήδη κάνει τα κουμάντα του με το Μπομπολάκη σε περίπτωση στραβης.
Και ότι κι αν γίνει θα έχει και την υποστήριξη βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Μετά τις δηλώσεις του περί δεδηλωμένης, μάλλον έκ του ασφαλούς τα λέει. Ακόμα και η Ζωάρα, ΝΑΙ !!!!! θα ψηφίσει. Δεν είμαστε άνθρωποι των λόγων, είμαστε άνθρωποι των έργων που έλεγε και ο Μαυρογιαλλούρος. :lol:
:lol::bawl::lol: ρε μαλάκα το πληκτρολόγιο μουνί καπέλο το κανα χαχαχαχαχαχαχαχχχα :moutza:
Κλαίω απ΄την ώρα που το είδα...:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Μετά τις δηλώσεις του περί δεδηλωμένης, μάλλον έκ του ασφαλούς τα λέει. Ακόμα και η Ζωάρα, ΝΑΙ !!!!! θα ψηφίσει. Δεν είμαστε άνθρωποι των λόγων, είμαστε άνθρωποι των έργων που έλεγε και ο Μαυρογιαλλούρος. :lol:
Μην γελάς, οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι το έχω πει χιλιες φορές εδώ μέσα.
Λυπάμαι μόνο το 61% των Ελλήνων που οι περισσότεροι νιώθουν ή προδομένοι ή μαλάκες.
Πάρτε δηλώσεις στελεχών του σύριζα μετα την Σφαλιάρα και κρίνετε (http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/10/dialogoi-ko-syriza_n_7768328.html?1436522442&utm_hp_ref=greece)
amyroukai
10/07/2015, 15:57
Μπάμπη έχεις παραχωρήσει τον λογαριασμό σου στον Αντώνη Σαμαρά;
@Βυρων πέρα από όσα έχουν ήδη γραφτεί, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η σημερινή διαδικασία δεν είναι ο προβλεπόμενος γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο νομιμοποιεί την διαδικασία και πως μπορεί ο κάθε πονηρός έσω και έξω να το εκμεταλλευτεί μετά.
wthanasis
10/07/2015, 16:00
338374
Κλαίω και από τα γέλια :bawl: , αλλά και από πίκρα :cry: για την π@@@ που θα φάνε όλοι οι μαλθακοί της γενιάς μου.
Δεν χαίρομαι επ΄ουδενί, αλλά δυστυχώς ίσως είναι η ώρα να δικαιωθούμε με τον πίο άσχημο τρόπο, όσοι βγάζαμε και βγάζουμε το ψωμί μας με ιδρώτα.....
Κρίμα.........θα προτιμούσα ειλικρινά, να είμαι μια ζωή ο μαλάκας που δεν έμαθε τον ''εύκολο'' τρόπο.
@Βυρων πέρα από όσα έχουν ήδη γραφτεί, ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η σημερινή διαδικασία δεν είναι ο προβλεπόμενος γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο νομιμοποιεί την διαδικασία και πως μπορεί ο κάθε πονηρός έσω και έξω να το εκμεταλλευτεί μετά.
Ρε φίλε, μια επανάληψη του προηγούμενου έργου είναι...Deja vu και η μέρα της Μαρμότας. Το κούράζαν με σούρτα φέρτα και ξαφνικά...time is up fuckers. Και δώστου τρέξιμο και δημιουργικά ασαφή ΠΔΠ και τροπολογίες και αντισυνταγματικές διαδικασίες.
Δλδ πιστεύει κανείς πως τα έχουν διαβάσει, όπως (δικαίως) έκραζαν τονπωςτονλεν Πασόκο?
Δλδ ο Στρατούλης που έσκουζε για το οτι δεν θα περάσουν τα μέτρα των μηδενικών ελλειμάτων στα ταμεία επικουρικής, θα το ψηφίσει τώρα που γίνεται defined contribution...που είναι το η ρήτρα μηδενικού ελλείματος στα Αγγλικά?
Πρόσεξε, δεν τους κράζω που άλλα λένε και άλλα κάνουν...απλά χάθηκε απίστευτος χρόνος και το κουστούμι που ήρθε είναι απελπισία.
ο ιδρωτας ειναι γλυκος οταν αποδιδει καρπους
ακομα κι οταν καποιες φορες δεν αποδιδει μετραει η προσπαθεια
το προβλημα ειναι οταν στον κλεβουν:(
Μπάμπη έχεις παραχωρήσει τον λογαριασμό σου στον Αντώνη Σαμαρά;
όχι, πληρώνομαι από τον Τζήμερο :lol:
Ο Γιάνης, είναι ο υπεύθυνος για την καταστροφική πολιτική που στηρίχθηκε ο σύριζας. Και μόλις κατάλαβαν όλοι τι παπαριές έλεγε, την έκανε με ελαφρά παριστάνοντας τον ανένταχτο εθνομάρτυρα.
Στο post που έχεις αναφέρει τα πολλά, δεν μπορώ να κάνω quote γιατί διαφωνούμε σε όλα. Το θέμα με το χρέος και το ΔΝΤ δεν είναι κάτι καινούργιο, όσοι είναι από βίτσιο ή λόγω επαγγέλματος κοντα στα θέματα αυτά, γνωρίζουν πως από το 2012 και σε κάθε αξιολόγηση, αυτό έλεγε.
Τώρα μας βολεύει για άλλη μια φορά και γιαυτό κάνουμε χρήση των συμπερασμάτων του, αποκηρύσσοντας όμως ταυτόχρονα τις συνταγές του για να γίνει (according to the manual) βιώσιμο. Νταξ, δεν είναι μεμτό, κάθε άλλο. Απλά είναι για άλλη μια φορά παράδοξη η πολιτική μας.
Αν λες πως το ΔΝΤ είναι εγκληματίας (δηλώσεις του ΑΤ για το ΔΝΤ), δεν κάνεις μετά λάβαρο τις εκθέσεις του. Νομίζω...
Είπα εγώ κάτι διαφορετικό για τον Γιάνης ΤΟ σούργελο ; Ναι οκ μπορεί να έκαναν λάθος να τον εμπιστευτούν εξ αρχής , από τα τέλη όμως Φλεβάρη τον έχουν παραγκωνίσει . Δεν ξέρω αν έχουν αποκηρύξει τις μεθόδους του για να γίνει βιώσιμο , ξέρω ότι στην παρούσα κυβέρνηση δεν δόθηκε καμία δυνατότητα να κάνει το παραμικρό . Αν εννοείς ότι δεν το έκανε ο Χαρδούβελης και ο Παππαδήμος τότε κακώς δεν το έκανε αφού υπήρχε έτοιμη συνταγή. Πρόσεχε συνταγή που να μην αφήσει τη χώρα στην εντατική
Τέλος ο ΑΤ δεν απαγορεύεται να χαρακτηρίζει το ΔΝΤ εγκληματίες , το λέει όλος ο γνωστός κόσμος , όπου έχουν βρεθεί , δεν αποκλείεται όμως να λέει κάπου κάπου και την αλήθεια , γιατί σ' ενοχλεί αυτό ;
wthanasis
10/07/2015, 16:17
ο ιδρωτας ειναι γλυκος οταν αποδιδει καρπους
ακομα κι οταν καποιες φορες δεν αποδιδει μετραει η προσπαθεια
το προβλημα ειναι οταν στον κλεβουν:(
+1
.....και σε κοροϊδεύουν κι από πάνω.....
δεν τους γουσταρω γενικα τους συγκεκριμενους........
δεν μπορω ομως να αμφισβητησω οτι πολεμησαν
στραβα, με απειρια, με λαθος επιλογες, με χασιμο χρονου αλλα για πρωτη φορα το παλεψαν
οι αλλοι το παιζαν ηρωες επειδη σηκωναν το στυλο και υπεγραφαν οτι τους ελεγαν
wthanasis
10/07/2015, 16:22
Συμφωνώ απόλυτα, αλλά δεν πήγαινε εκεί το σχόλιο μου.
Τους ''έξυπνους'' συνανθρώπους μου εννοούσα.
skylaros
10/07/2015, 16:31
Εγώ βλέπω πως η δουλειά του Σύριζα έγινε και εντός EU έμειναν και τα υπόλοιπα κόμματα τα έχουν βάλει στον πάγο και ο κόσμος ο περισσότερος αναγνωρίζει πως έγινε προσπάθεια και γενικά πήραν την υπεραξία που ήθελαν. Αν χώσουν και 4-5 στη μπουζού μια χαρά θα την έχουν τη δουλειά για αρκετά χρόνια. Από Δευτέρα να δείτε τι πόλεμος ξεκινάει εσωτερικός, θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλους...
ps: Θυμάται κανείς το παρατσούκλι του "κυρίου" Μειμαράκη πριν λίγα χρόνια ή πέρασε από την κολυμβήθρα και δαύτος?
el_hymador
10/07/2015, 16:32
O μόνος που επωφελήθηκε απ΄όλο αυτό ήταν ο Γίανν... sorry, o Γιάνης. Π*πες θα του κάνουν εκδοτικοί οίκοι για να εκδώσουν τα πονήματα του και οι προτάσεις για διαλέξεις θα πέφτουν βροχή.
Νόμιζα μαλακωδώς ότι θα φέρουν κάτι καλύτερο τελικά, δεν μπορεί σκεφτόμουν τόσο επιμονή σε κάτι που φαντάζει εκ πρώτης αδιέξοδο, κάτι ξέρουν και κάτι περιμένουν... τελικά @@δια, απλά το πλάνο ήταν σαν restoring σε αγωνιστικό ιταλικό της δεκαετίας του 60... το ξεκινάς και ελπίζεις ότι θα το φέρεις εις πέρας.
Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για προσωπική εκατόμβη, παίρνουν και άλλους στο λαιμό τους.
...και στην τελική είναι πολύ πιο @δάτο και έξυπνο το να παραδέχεσαι την ήττα σου νωρίς, παρά να συνεχίζεις να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο ελπίζοντας ότι θα ματώσει και αυτός στο τέλος.
Επαναλαμβάνω το ότι εδώ που φτάσαμε ΠΡΕΠΕΙ να γίνει γαργάρα. Αν όχι, πραγματικά φοβάμαι, όχι γιατί θα έχω CC σε τράπεζες και τέτοια, φοβάμαι για πολύ πιο άσχημες εξελίξεις.
el_hymador
10/07/2015, 16:37
http://www.thepressproject.gr/article/79088
Τον ήπιαμε συντρόφια!!!
το παιχνιδι ηταν χαμενο εξαρχης γι αυτο ο αντουαν την εκανε με ελαφρα σε εποχες πλεονασματος ακομα
και αφησε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα
ή τον εκαναν περα οι ξενοι γιατι αυτα που θελαν να περασουν περνανε μονο με αριστερη κυβερνηση
πρεπει να παρουμε αποφαση οτι τα επομενα 3 χρονια θα ειναι ασχημα και να προετοιμαστουμε απο τωρα να τους παρατησουμε με τη ληξη με τους δικους μας πλεον ορους
αλλιως μετα απο αλλα 3 χρονια θυσιων παλι θα τους παρακαλαμε
ακυρο.........ξαναεβαλα το παραπανω:)
O μόνος που επωφελήθηκε απ΄όλο αυτό ήταν ο Γίανν... sorry, o Γιάνης. Π*πες θα του κάνουν εκδοτικοί οίκοι για να εκδώσουν τα πονήματα του και οι προτάσεις για διαλέξεις θα πέφτουν βροχή.
Νόμιζα μαλακωδώς ότι θα φέρουν κάτι καλύτερο τελικά, δεν μπορεί σκεφτόμουν τόσο επιμονή σε κάτι που φαντάζει εκ πρώτης αδιέξοδο, κάτι ξέρουν και κάτι περιμένουν... τελικά @@δια, απλά το πλάνο ήταν σαν restoring σε αγωνιστικό ιταλικό της δεκαετίας του 60... το ξεκινάς και ελπίζεις ότι θα το φέρεις εις πέρας.
Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για προσωπική εκατόμβη, παίρνουν και άλλους στο λαιμό τους.
...και στην τελική είναι πολύ πιο @δάτο και έξυπνο το να παραδέχεσαι την ήττα σου νωρίς, παρά να συνεχίζεις να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο ελπίζοντας ότι θα ματώσει και αυτός στο τέλος.
Επαναλαμβάνω το ότι εδώ που φτάσαμε ΠΡΕΠΕΙ να γίνει γαργάρα. Αν όχι, πραγματικά φοβάμαι, όχι γιατί θα έχω CC σε τράπεζες και τέτοια, φοβάμαι για πολύ πιο άσχημες εξελίξεις.
Λογικό αν σκεφτείς ότι και ο ΓΑΠ έβγαζε τα προς το ζην από τις διαλέξεις , αλλά μην τρελαίνεσαι , για σούργελο τον έχουν οι περισσότεροι . Και μην ακούς για θεωρία παιγνίων και παπάτζες η καθημερινότητα δεν είναι δυνατόν να γίνει αξιοποιήσιμο μοντέλο , είναι απρόβλεπτη χαοτική όπως και οι σεισμοί , οι αγορές τμηματικά ίσως και πάντα σε κανονικές συνθήκες . Για ισχυρά ερεθίσματα δεν έχουν ασφαλή πρόβλεψη για το που θα κινηθεί . Εκεί ποντάρουν για την περίπτωση του grexit και το φοβούνται όλοι . Ο ίδιος δε είναι ακόμα πιο χαοτικός όταν για το ίδιο ερέθισμα και στις ίδιες συνθήκες είναι ικανός να σου πει πολλά διαφορετικά απότελέσματα ! Νομίζω ότι θα γίνει ΓΑΡΓΑΡΑ
το παιχνιδι ηταν χαμενο εξαρχης γι αυτο ο αντουαν την εκανε με ελαφρα σε εποχες πλεονασματος ακομα
και αφησε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα
ή τον εκαναν περα οι ξενοι γιατι αυτα που θελαν να περασουν περνανε μονο με αριστερη κυβερνηση
πρεπει να παρουμε αποφαση οτι τα επομενα 3 χρονια θα ειναι ασχημα και να προετοιμαστουμε απο τωρα να τους παρατησουμε με τη ληξη με τους δικους μας πλεον ορους
αλλιως μετα απο αλλα 3 χρονια θυσιων παλι θα τους παρακαλαμε
δυστυχώς πολύ σύντομα θα είμαστε στην ίδια κατάσταση .
Τέλος ο ΑΤ δεν απαγορεύεται να χαρακτηρίζει το ΔΝΤ εγκληματίες , το λέει όλος ο γνωστός κόσμος , όπου έχουν βρεθεί , δεν αποκλείεται όμως να λέει κάπου κάπου και την αλήθεια , γιατί σ' ενοχλεί αυτό ;
Δεν με ενοχλεί, ίσα ίσα που προσδίδει κάποια επιχειρήματα στο αίτημα του χρέους.
Αυτό που είπα, είναι πως για τους έξω αποτελεί παράδοξο να αποκαλείς κάποιον "εγκληματία" καταδικάζοντας τις μεθόδους του και υιοθετώντας ταυτόχρονα τα συμπεράσματα του (!).
http://www.thepressproject.gr/article/79088
Τον ήπιαμε συντρόφια!!!
πολύ καλό :beer:
Δεν με ενοχλεί, ίσα ίσα που προσδίδει κάποια επιχειρήματα στο αίτημα του χρέους.
Αυτό που είπα, είναι πως για τους έξω αποτελεί παράδοξο να αποκαλείς κάποιον "εγκληματία" καταδικάζοντας τις μεθόδους του και υιοθετώντας ταυτόχρονα τα συμπεράσματα του (!).
Ναι στα PR δεν τα πάνε καλά οι "αναρχοάπλυτοι " .
Bonus για τη διαδήλωση : Τώρα άκουσα τη Ραχήλ που σήκωσε παντιέρα ΟΧΙ , αν πας Σύνταγμα μάλλον θα τη βρεις ανάμεσα στους διαδηλωτές .
Η μοίρα των πολυσυλλεκτικών κομμάτων !
Πρόσεξε, δεν τους κράζω που άλλα λένε και άλλα κάνουν...απλά χάθηκε απίστευτος χρόνος και το κουστούμι που ήρθε είναι απελπισία.
Δυστυχώς μέχρι να προσγειωθούνε στην πραγματικότητα χάθηκε απίστευτος χρόνος και κυρίως χρήματα. Φυσικά τον λογαριασμό και πάλι θα τον πληρώσουμε εμείς...
βγάζει καπνούς η αριστερή πλατφόρμα
338378
Ναι στα PR δεν τα πάνε καλά οι "αναρχοάπλυτοι " .
Bonus για τη διαδήλωση : Τώρα άκουσα τη Ραχήλ που σήκωσε παντιέρα ΟΧΙ , αν πας Σύνταγμα μάλλον θα τη βρεις ανάμεσα στους διαδηλωτές .
Η μοίρα των πολυσυλλεκτικών κομμάτων !
Απαγγέλοντας Κάλβο "θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία", και θεωρώντας πως το είπε ο Κολοτρώνης...:a31:
IQ ψημένης τυρόπιτας και πολύ λέω.
Απαγγέλοντας Κάλβο "θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία", και θεωρώντας πως το είπε ο Κολοτρώνης...:a31:
IQ ψημένης τυρόπιτας και πολύ λέω.
Μόλις άκουσες τυρόπιττα, πετάχτηκες μωρή τσουτσού!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόλις άκουσες τυρόπιττα, πετάχτηκες μωρή τσουτσού!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπερδεύεσαι πολύ τελευταία, για τον Κάλβο και τον Κολοκοτρώνη είναι τα γελάκια!
Ο Βαρούφας δε θα πάει να ψηφίσει αλλά πετάει και την παπάτζα ότι στηρίζει τον Τσακαλώτο . Τράβα ρε προδοτάκο να ψηφίσεις αν έχεις @@ και δέξου ότι έκανες λάθος , παγώνα έ παγώνα !
Ο Βαρούφας δε θα πάει να ψηφίσει αλλά πετάει και την παπάτζα ότι στηρίζει τον Τσακαλώτο . Τράβα ρε προδοτάκο να ψηφίσεις αν έχεις @@ και δέξου ότι έκανες λάθος , παγώνα έ παγώνα !
"Στρίβειν δια του αρραβώνος" λέγεται το κόλπο... Παλιό αλλά πιάνει πάντα... :)
Το στρίβειν δια του αρραβώνος το έκαναν για να γλυτώσουν τη μπαλότσα , εδώ πάει ν' αποφύγει από τις ευθύνες του απέναντι σε ένα ολόκληρο λαό .
Billymuse
10/07/2015, 18:26
Αφου έχει να παει να κάνει βουτιές (http://news247.gr/eidiseis/politiki/h-protash-sth-voylh-kai-o-varoyfakhs-sto-ploio-gia-thn-aigina.3569577.html) το παιδι :uplate: