View Full Version : Περί κινητών τηλεφώνων
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Παιδες μου ετυχαν κατι δωροπιταγες από public και είμαι αναμεσα στην επιλογή δυο κινητών: Samsung j5 η huwai honor lite7: τα εχει δουλεψει καποιος;
Το j5 (2016) παρά πολύ καλό με τεράστια μπαταρία! Το συστήνω!
Το j5 (2016) παρά πολύ καλό με τεράστια μπαταρία! Το συστήνω!
Το θεμα ειναι οτι το hwauei εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα, πιο φθηνο και αντιπροσωπεια..απο την αλλη η Samsung ειναι εγγυηση αξιοπιστιας κσι με αποσπωμενη μπαταρια...ειδωμεν..
Χωρις να δω σπεκς, χουαγουεϊ θα έπερνα :D
j5 φοβερο τηλεφωνακι αλλα με προβλημα χωρου,τουλαχιστον μετα το απντειτ σε 6.1,γερο μου επεσε απο την τσεπη με καμια 50-60km και μονο κατι γρατζουνιες
πλεον εχω το coolpad modena 2 της tplink και ειμαι ενθουσιασμενος
Χωρις να δω σπεκς, χουαγουεϊ θα έπερνα :D
+800
power hornet
21/02/2017, 07:46
δεν ειμαι για αυτο δεν το εχω κανει.. ισως να βρω καποιον οταν γηρησω να μου την κανει...
δεν ειναι τιποτα δυσκολο,εγω ειμαι μελος του φορουμ εκει,εχουν οδηγους για φλασαρισμα της ρομ βημα προς βημα.
αμα κατεχεις λιγο το θεμα υπολογιστη οπως να κανεις φορματ στον υπολογιστη η τιποτα αναβαθμιση του bios θα σου φανει ευκολο το φλασαρισμα της ρομ για το κινητο σου.
εκανα παραγγελεια το καινουργιο το xiaomi redmi note 4x γιατι το πρωτο που ειχα εδω και 5 χρονια το ρυζακι που ειναι απο τα πρωτα τους xiaomi απο τις πολλες αναβαθμισεις ρομ τα ψιλοεπαιξε το τσιπακι και καμια φορα το κινητο πεφτει σε bootloop.
τωρα που θα παρω το καινουργιο θα του περασω την ελληνικη αλλα την stable και οχι developer rom.
devil's animal
23/02/2017, 11:12
για δωστε καμια λυση για κινητο περιπου στα 200€... (καλο)βλεπω τα xiaomi, αλλα μου φαινονται ολα ιδια, redmi 4, note 3-4, pro, evolution και δεν συμμαζευεται...:lol:
π.χ. γιατι λενε οτι ο snapdragon ειναι καλυτερος σαν επεξεργαστης? αυτα που εχουν helio (π.χ. το redmi pro) τι λεει?
επισης αν πουλαει κανενας απο εδω κανενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση...
μιλ μερσι...:wave2:
Αν δεν βιάζεσαι, το καλοκαίρι που περιμένω την επιδότηση, σου χαρίζω το δικό μου (s3 miNi).
για δωστε καμια λυση για κινητο περιπου στα 200€... (καλο)βλεπω τα xiaomi, αλλα μου φαινονται ολα ιδια, redmi 4, note 3-4, pro, evolution και δεν συμμαζευεται...:lol:
π.χ. γιατι λενε οτι ο snapdragon ειναι καλυτερος σαν επεξεργαστης? αυτα που εχουν helio (π.χ. το redmi pro) τι λεει?
επισης αν πουλαει κανενας απο εδω κανενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση...
μιλ μερσι...:wave2:
απο ελλαδα η ιντερνετ?
devil's animal
23/02/2017, 11:26
Αν δεν βιάζεσαι, το καλοκαίρι που περιμένω την επιδότηση, σου χαρίζω το δικό μου (s3 miNi).
δυστυχως βιαζομαι...οποτε αποκλειονται και οι αγορες απο εξωτερικο...
επισης δεν θελω να παρω κατι παλιο..εχω αυτη την στιγμη το s3 4g με τα 2gb ram και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα εφαγε κομπλα στο βυσμα του τηλεφωνου και δεν φορτιζει...ο λογος ειναι αυτος...δεν θα το αλλαζα αλλιως...
το πηγα σερβις και μου αρχισαν τα "μπορουμε να το κανουμε με ενα 50αρικο αλλα κατι μπορει να σπασει και να ανεβει η τιμη στα 80, μπορει 100€".."εγω συστηνω να μην ασχοληθειτε γιατι ειναι παλιο τηλεφωνο και μπορει να βγαλει κατι αλλο αργοτερα, οποτε να εχουν παει τσαμπα τα λεφτα της επισκευης"...και αλλα τετοια ομορφα...:rolleyes:
α, παρεπιπτοντως βρισκομαι Αθηνα, οποτε ειναι πιο ευκολο να δω κατι και να το παρω χερι με χερι...
Καλά δεν μπορείς να περιμένεις 5~6μερες;
akis_trevor
23/02/2017, 11:35
Σταύρο,xiaomi redmi 3s 32αρι οριακά κάτω απτά διακόσια.
devil's animal
23/02/2017, 11:44
Καλά δεν μπορείς να περιμένεις 5~6μερες;
η αληθεια ειναι οτι θα το ηθελα σχετικα αμεσα...
εδω και μιση μερα χρησιμοποιω μια μαλακια της apple που μου εχει σπασει τα νευρα γιατι δεν ειναι σεταρισμενο με mail, viber, επαφες κλπ...και ΔΕΝ μπορω να το σεταρω..βασικα ουτε το wifi δεν ξερω να ανοιγω...:a018:
τοσα χρονια εχω μαθει στα android αλλα δεν φταιει μονο αυτο...φταιει οτι ειναι και μπουρδελα...:lol:
επισης θα ηθελα να ειναι σεταρισμενο κατευθειαν με ελληνικα κλπ και να μην ψαχνομαι...δλδ δεν μπορω να ερθει κατι απο Κινα και μετα να ψαχνομαι να βρισκω rom και π@παριες...
το πηρα...εβαλα την sim μεσα, περασα το email μου, κατεβασμα εφαρμογων, συγχρονισμος με google κατευθειαν σε ολες τις εφαρμογες, τελος.
devil's animal
23/02/2017, 11:46
Σταύρο,xiaomi redmi 3s 32αρι οριακά κάτω απτά διακόσια.
αυτο? (https://www.skroutz.gr/s/9520860/Xiaomi-Redmi-3s-32GB.html)
θα προτιμουσα κατι σε καλυτερη αναλυση οθονης, μεγεθος και ταχυτητα επεξεργαστη...
νομιζω παιζουν...
akis_trevor
23/02/2017, 11:49
θα προτιμουσα κατι σε καλυτερη αναλυση οθονης, μεγεθος και ταχυτητα επεξεργαστη...
νομιζω παιζουν...
Αυτό έλεγα ναι..
Έχω το απλό redmi 3 εδώ και κάνα χρόνο και είμαι ικανοποιημένος φουλ.
Αν θες κάτι παραπάνω πάσο.:)
DoctoR_k6
23/02/2017, 11:55
νομιζω παιζουν...
Με κατιτις παραπανω αυτο...Huawei P9 Lite 3GB
Απο γνωστους μου εχω ακουσει τα καλυτερα.
νομιζω παιζουν...
Redmi 4 prime.
devil's animal
23/02/2017, 12:05
Με κατιτις παραπανω αυτο...Huawei P9 Lite 3GB
Απο γνωστους μου εχω ακουσει τα καλυτερα.
δεν θελω να μπλεξω με αλλη μαρκα...θα χαθω...
Redmi 4 prime.
ή αυτο ελεγα ή το redmi pro...
RaGe_Raptor
23/02/2017, 12:14
Μήπως να περίμενες το νέο 3310; :lol:
Πήρα από geekbuing το note 3 pro κοντά στα 200 από την Ισπανική αποθήκη.
el_hymador
28/03/2017, 15:49
Αυτά τα δύο έχουν διαφορά;
http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171000-xiaomi-redmi-note-4-32gb-dual-sim-silver
http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/4g-smartphone-xiaomi-redmi-note-4-dual-sim-32gb-hryso/prod8492470pp/
Ευχαριστώ εκ των περιπτέρων
Το ένα είναι χρυσό και το άλλο ασημένιο.
el_hymador
28/03/2017, 16:03
Το ένα είναι χρυσό και το άλλο ασημένιο.
380430
Στο γκιαρ το μπεστ εχει φλας σεηλ το redmi 4 pro 145 έουρω. Ιν ντα καρτ λέμε.
devil's animal
28/03/2017, 16:52
δυστυχως βιαζομαι...οποτε αποκλειονται και οι αγορες απο εξωτερικο...
επισης δεν θελω να παρω κατι παλιο..εχω αυτη την στιγμη το s3 4g με τα 2gb ram και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα εφαγε κομπλα στο βυσμα του τηλεφωνου και δεν φορτιζει...ο λογος ειναι αυτος...δεν θα το αλλαζα αλλιως...
το πηγα σερβις και μου αρχισαν τα "μπορουμε να το κανουμε με ενα 50αρικο αλλα κατι μπορει να σπασει και να ανεβει η τιμη στα 80, μπορει 100€".."εγω συστηνω να μην ασχοληθειτε γιατι ειναι παλιο τηλεφωνο και μπορει να βγαλει κατι αλλο αργοτερα, οποτε να εχουν παει τσαμπα τα λεφτα της επισκευης"...και αλλα τετοια ομορφα...:rolleyes:
α, παρεπιπτοντως βρισκομαι Αθηνα, οποτε ειναι πιο ευκολο να δω κατι και να το παρω χερι με χερι...
δεν θελω να μπλεξω με αλλη μαρκα...θα χαθω...
ή αυτο ελεγα ή το redmi pro...
να κανω ενα update...
εχω παρει εδω και ενα μηνα το redmi pro το 32αρι και εχω να πω οτι ειναι πολυ τιμιο εργαλειο, τουφεκι σε ταχυτητα (10πυρηνο), σουπερ οθονη (5,5 oled), πανγρηγορο δακτυλικο αποτυπωμα και 2 μερες μπαταρια (4050mAh) με μετρια προς αρκετη χρηση...μεταχειρο 2 μηνων με θηκη και προστασια οθονης στα 160€...
τελικως το βυσμα φορτισης στο samsung αλλαχτηκε με 35€, πριν καμια βδομαδα, και χωρις παρατραγουδα σε εξωτερικο καταστημα στην Θεσ/νικη και οχι στην επισημη αντιπροσωπεια...:mad: πλεον εχω και καβατζα το παλιο, ετοιμο σεταρισμενο, με 3 μπαταριες...:p
να κανω ενα update...
εχω παρει εδω και ενα μηνα το redmi pro το 32αρι και εχω να πω οτι ειναι πολυ τιμιο εργαλειο, τουφεκι σε ταχυτητα (10πυρηνο), σουπερ οθονη (5,5 oled), πανγρηγορο δακτυλικο αποτυπωμα και 2 μερες μπαταρια (4050mAh) με μετρια προς αρκετη χρηση...μεταχειρο 2 μηνων με θηκη και προστασια οθονης στα 160€...
τελικως το βυσμα φορτισης στο samsung αλλαχτηκε με 35€, πριν καμια βδομαδα, και χωρις παρατραγουδα σε εξωτερικο καταστημα στην Θεσ/νικη και οχι στην επισημη αντιπροσωπεια...:mad: πλεον εχω και καβατζα το παλιο, ετοιμο σεταρισμενο, με 3 μπαταριες...:p
Αέριο να τους βάλεις. ......
:tooth:
el_hymador
28/03/2017, 17:11
Στο γκιαρ το μπεστ εχει φλας σεηλ το redmi 4 pro 145 έουρω. Ιν ντα καρτ λέμε.
Καλύτερο το pro ε;
devil's animal
28/03/2017, 17:15
Αέριο να τους βάλεις. ......
...ειπε ο κατοχος γερμανικης λαδιερας και χαθηκε στους καπνους και τους ρυπους του dieselgate...:giggle:
Έχω πάρει το PRO με τον snapdragon και μέχρι στιγμής έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.
Εκτός από την κάμερα
Καλύτερο το pro ε;
Το pro είναι το 5 ιντσο με τον snapdragon.
Δε ξέρω αν είναι καλύτερο αλλά το προτίμησα λογω 5 ιντσών και επεξεργαστή snapdragon.
Δεν νομίζω ότι ο μέσος χρήστης μπορεί να καταλάβει διαφορά μεταξύ pro vs note4
το μόνο που επιλέγει στην ουσία είναι μέγεθος οθόνης δλδ 5 Vs 5.5
zannisvel
28/03/2017, 17:48
Για το τυπικο της υποθεσης,
Το redmi pro ειναι 5.5in με type C και AMOLED οθονη
Το redmi note 4 prime ειναι με τις 5in
Εχουν βγει τοσα πολλα που μπορει να κανω και λαθος.
Εχω το Redmi Pro 64GB με τον ΜΤΚ
Ανάποδα Ζαννή.
Όπου note, 5.5 ίντσες
Pro ή Prime, 5 ίντσες και 3GB ram
4A 5 ίντσες και 2 GB ram
zannisvel
28/03/2017, 17:54
Ανάποδα Ζαννή.
Όπου note, 5.5 ίντσες
Pro ή Prime, 5 ίντσες και 3GB ram
4A 5 ίντσες και 2 GB ram
http://www.skroutz.gr/s/9668397/Xiaomi-Redmi-Pro-64GB.html
Αυτο εχω και ειναι 5.5in
Ενα μπερδεμα ειναι ο τρόπος που τα ονομαζουν
...ειπε ο κατοχος γερμανικης λαδιερας και χαθηκε στους καπνους και τους ρυπους του dieselgate...:giggle:
Θα το έκανα αλλά φοβάμαι ότι θα περάσω στο σύστημα αγοράς ρύπων αντί για τέλη κυκλοφορίας.
:lol:
el_hymador
28/03/2017, 19:41
Θεϊκός Κωτσόβολος (στην Εθνική). Σκάω μετά την δουλειά:
-Γεια σας, έχετε το Xiaomi Redmi Pro4;
>Nαι βεβαίως ελάτε να το δείτε!
(παίζω λίγο με το κινητό, γαμάτη οθόνη, ζβουν -ζβουν τα menu πέρα - δώθε, ψήθηκα)
-Ωραία, θα το πάρω, σε τι χρώματα βγαίνει;
>Αχ, ξέρετε είναι μόνο αυτό το εκθεσιακό...
-Εκθεσιακό δεν αγοράζω
>Θέλετε να δείτε το Note; Eίναι αρκετά κοντά σε specs και έχει μεγαλύτερη οθόνη!
-Οκ...
(Βλέπω το Note μια χαρά και αυτό λιιιιιιγο πιο πίσω η οθόνη σε σχέση με το Pro μάλλον λόγο πυκνότητας pixel)
>Eντάξει, αυτό,
(Πάει στο σύστημα να βρει τον κωδικό, γυρνάει με χαζό χαμόγελο που υποδηλώνει μαλακία)
-Δυστυχώς και αυτό μόνο εκθεσιακό το έχουμε....
>......
-Αλλά είδα στο σύστημα ότι μόλις έχει έρθει το Note 4X, το έχουμε απόθεμα!
>Ωραία δώστε μου αυτό, σε τι χρώματα βγαίνει;
-Μόνο χρυσό / σαμπανιζέ το φέρνουμε
>Να το χαίρεστε! (και σηκώθηκα και έφυγα....)
Θεϊκός Κωτσόβολος (στην Εθνική). Σκάω μετά την δουλειά:
-Γεια σας, έχετε το Xiaomi Redmi Pro4;
>Nαι βεβαίως ελάτε να το δείτε!
(παίζω λίγο με το κινητό, γαμάτη οθόνη, ζβουν -ζβουν τα menu πέρα - δώθε, ψήθηκα)
-Ωραία, θα το πάρω, σε τι χρώματα βγαίνει;
>Αχ, ξέρετε είναι μόνο αυτό το εκθεσιακό...
-Εκθεσιακό δεν αγοράζω
>Θέλετε να δείτε το Note; Eίναι αρκετά κοντά σε specs και έχει μεγαλύτερη οθόνη!
-Οκ...
(Βλέπω το Note μια χαρά και αυτό λιιιιιιγο πιο πίσω η οθόνη σε σχέση με το Pro μάλλον λόγο πυκνότητας pixel)
>Eντάξει, αυτό,
(Πάει στο σύστημα να βρει τον κωδικό, γυρνάει με χαζό χαμόγελο που υποδηλώνει μαλακία)
-Δυστυχώς και αυτό μόνο εκθεσιακό το έχουμε....
>......
-Αλλά είδα στο σύστημα ότι μόλις έχει έρθει το Note 4X, το έχουμε απόθεμα!
>Ωραία δώστε μου αυτό, σε τι χρώματα βγαίνει;
-Μόνο χρυσό / σαμπανιζέ το φέρνουμε
>Να το χαίρεστε! (και σηκώθηκα και έφυγα....)
Εισαι υπερβολικος...:bawl:
Το ιδιο επαθε φιλος που πηγε για λαπτοπ...
zannisvel
28/03/2017, 20:12
Εισαι υπερβολικος...:bawl:
Το ιδιο επαθε φιλος που πηγε για λαπτοπ...
Το σαμπανιζέ ειναι το πιο γρήγορο και η RAM του τρέχει σε αλλες συχνότητες.:cool:
Αυτό το χρώμα διάλεξα....:lol:
Παντού το χρυσό έχουν. Τα έψαχνα πριν μια εβδομάδα. Σιχτίρισα και ψαχτηκα απ έξω. Μια φορά είπα να παραγγείλω από εδώ και δεν είχαν.
ratamahatta
28/03/2017, 22:03
Εγώ πάντως είχα πάρει τον Σεπτέμβρη από Κίνα το Redmi note 3pro ,άψογο σε όλα σχεδόν .....μέχρι που πριν μια βδομάδα σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη αφής.
Το πήγα σε μαγαζί να το δουν, ο τεχνικός έχει το ίδιο, το πρόβλημα είναι στο hardware όπως μου είπε και δεν γίνεται κάτι.
Είμαι κ γκαντέμης.
http://www.skroutz.gr/s/9668397/Xiaomi-Redmi-Pro-64GB.html
Αυτο εχω και ειναι 5.5in
Ενα μπερδεμα ειναι ο τρόπος που τα ονομαζουν
Αυτή ειναι η σειρά 3 και ναι ειναι όπως το λες.
Η σειρά 4 ειναι το αντίστροφο όπως το έχω γράψει πιο πάνω.
Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
RaGe_Raptor
29/03/2017, 11:58
S6 / S6 edge / S7
~320€ /375€/ 420€ οι τιμές
Στα γρήγορα οι γνώστες ,ποιό και γιατί. Βγαίνει καινούριο, θα πέσουν οι τιμές;
Edit: s6 out. 365€
S6 / S6 edge / S7
Κανένα από τα 2. Πάρε κάτι άλλο. πχ Huawei ή Xiaomi.
S6 / S6 edge / S7
Το S7 είναι απλά το καλύτερο κινητό.
Αν είχε και iOS θα ήταν το καλύτερο.
Με τη χειροτερότερη ever ever Rom..
Samsung Roms suck! :a02::a06:
:a48::a48:
Μια χαρά είναι του S7. Και Nougat. ^^
Στα 420€, ΔΕ θα βρεις καλύτερο κινητό. Με την προϋπόθεση ότι θες κινητό, δηλαδή Android μέχρι 5.2-5.3'' κι όχι φριτέζα.
Μια χαρά είναι του S7. Και Nougat. ^^
Στα 420€, ΔΕ θα βρεις καλύτερο κινητό. Με την προϋπόθεση ότι θες κινητό, δηλαδή Android μέχρι 5.2-5.3'' κι όχι φριτέζα.
P10 lite
Ούτε καν κοντά.
Και για να εμβαθύνω λίγο, το S7 ήταν η καλύτερη επιλογή πάντα, βάσει χαρακτηριστικών, αλλά ήταν αρκετά τσιμπημένο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τώρα, στα 420 που το βρίσκεις, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
el_hymador
29/03/2017, 12:29
LG G5
Ούτε καν κοντά.
Και για να εμβαθύνω λίγο, το S7 ήταν η καλύτερη επιλογή πάντα, βάσει χαρακτηριστικών, αλλά ήταν αρκετά τσιμπημένο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τώρα, στα 420 που το βρίσκεις, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Μεταξυ touchwiz και emotionUI ο νικητής ειναι ξεκάθαρος.
Τώρα αν έχει μεγαλύτερη ανάλυση η οθόνη, ή αν ο επεξεργαστής τους ειναι 2nsec ταχύτερος, νομίζω απλά χάνει λόγο του άθλιου touchwiz
Ε ναι, αν έχει μεγαλύτερη ανάλυση η οθόνη, super amoled, gorilla glass 4, καλύτερο επεξεργαστή, chipset, γραφικών, καλύτερη camera, 4K video, image stab, IP68 κι άλλα 200 features, τι να τα κάνεις όλα αυτά; :lol:
Δεν έχω ιδέα τι σας χαλάει στο UI του S7, αλλά οκ.
@Giorgio: Έψαχνα κι εγώ κινητό πρόσφατα και το αγόρασα πριν 3-4 μήνες. Το πρώτο Samsung κινητό που αγοράζω (επειδή τα προηγούμενα ήταν overpriced σκατά :p). Πριν είχα LG G2 και πιο πριν, Nexus 4.
Στο κομμάτι των ROM καλύτερο από clean android των Nexus και Miui της Xiaomi δεν υπάρχει. Τι να τα κάνω τα specs όταν η ρομ είναι φορ δε πουτς.
Γενικώς μακριά από Samsung στα πάντα.. Ένα γ@μημένο tablet έπεσε στα χέρια μου και στο χρόνο πάνω θέλει πέταμα.
amyroukai
29/03/2017, 13:04
LG G5
πιο προβληματικό πεθαίνεις.
Στο κομμάτι των ROM καλύτερο από clean android δεν υπάρχει.
Σύμφωνοι.
Τι να τα κάνω τα specs όταν η ρομ είναι φορ δε πουτς.
Εδώ διαφωνούμε. Του S7 είναι εξαιρετική και σίγουρα καλύτερη από οποιοδήποτε κινέζικο custom UI. Των S5/S6 ήταν όντως σκατά, το ανέφερα και παραπάνω, γι'αυτό δεν είχα ποτέ μου Samsung κινητό. Σαν υπολογιστάκιας, δε θα αγόραζα ποτέ κάτι παραφορτωμένο ή κακό, όπως δε θα αγόραζα ποτέ κάτι που θέλει να γίνει iOS (γκουχ γκουχ), δηλαδή για challenged, τυφλούς χρήστες.
Το LG G5 ήταν η άλλη επιλογή μου, αλλά δε συγκρίνονται καν τα 2. Και είναι κρίμα, γιατί θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό κινητό, μετά τις αποτυχημένες απόπειρες με G3/G4.
Δεν έχω ιδέα τι σας χαλάει στο UI του S7, αλλά οκ.
Για να είμαι και δίκαιος.
Δεν έχω προσωπική επαφή με το S7 μέχρι τώρα, αλλά πόσο διαφορετικό να ειναι το touchwiz σε σχέση με το s6?
edit
Τώρα είδα το παραπάνω.
Έχουν τόσο διαφορά μεταξύ τους τα UI, απο το s6 σε s7?
Σύμφωνοι.
Εδώ διαφωνούμε. Του S7 είναι εξαιρετική και σίγουρα καλύτερη από οποιοδήποτε κινέζικο custom UI. Των S5/S6 ήταν όντως σκατά, το ανέφερα και παραπάνω, γι'αυτό δεν είχα ποτέ μου Samsung κινητό. Σαν υπολογιστάκιας, δε θα αγόραζα ποτέ κάτι παραφορτωμένο ή κακό, όπως δε θα αγόραζα ποτέ κάτι που θέλει να γίνει iOS (γκουχ γκουχ), δηλαδή για challenged, τυφλούς χρήστες.
Το LG G5 ήταν η άλλη επιλογή μου, αλλά δε συγκρίνονται καν τα 2. Και είναι κρίμα, γιατί θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό κινητό, μετά τις αποτυχημένες απόπειρες με G3/G4.
Όλα τα παραπάνω George, πες τα στο service μας και σε όλους αυτούς που δε ξαναπαίρνουν Samsung. By the way custom δεν είναι ούτε η Emui της Hua ούτε η Miui της Xiaomi.
Anywayz, με γεια το κινητό!
Για να είμαι και δίκαιος.
Δεν έχω προσωπική επαφή με το S7 μέχρι τώρα, αλλά πόσο διαφορετικό να ειναι το touchwiz σε σχέση με το s6?
Το ξέρω ότι δεν έχεις. Φαίνεται. :p Είναι γεγονός ότι πολλοί αποφεύγουν τη Samsung λόγω Touchwiz, αλλά δείτε το S7 πρώτα. Ναι, έχει αλλάξει. Μαθαίνει. Σιγά σιγά.
Όλα τα παραπάνω George, πες τα στο service μας και σε όλους αυτούς που δε ξαναπαίρνουν Samsung. By the way custom δεν είναι ούτε η Emui της Hua ούτε η Miui της Xiaomi.
Anywayz, με γεια το κινητό!
"Custom" έγραψα για να τις ξεχωρίσω από εντελώς καθαρές, stock Android (π.χ. Nexus).
Δε με νοιάζει τι κάνει η Samsung γενικότερα. Μπορεί να είναι η χειρότερη εταιρεία στον πλανήτη. Το S7 είναι ένα εξαιρετικό, αν όχι το καλύτερο μέχρι σήμερα, κινητό (για όσους δε θέλουν 5,5''+). Δέχομαι επιχειρήματα για το αντίθετο, φυσικά, αλλά δε θα βρείτε κανένα. :p Το έψαξα πάρα πολύ πριν αγοράσω. Και παραδέχομαι ότι αν είχε ακόμα 6-7 κατοστάρικα, δε θα το κοίταζα καν.
Ευχαριστώ!
ΥΓ. Δε χρηματίζομαι από τη Samsung ε. Στα κινητά, τη θεωρώ την Apple των Android. Δεν είναι κοπλιμέντο αυτό. Αλλά παραδεχόμαστε τα καλά προϊόντα.
RaGe_Raptor
29/03/2017, 13:41
Ξεκίνησα με ταβάνι 350€. Θα με αφήσεις απενταρο blitz.
Α, καλορίζικο!
Ευχαριστώ, αλλά τι καλορίζικο, το έχω μήνες λέμε!
Δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου, πόσο γκατζετάκιας είσαι, οπότε πολύ πιθανό να είναι υπερβολή για σένα. Και για μένα είναι. Αν δε θες "το καλύτερο" ή αυστηρά κάτι επώνυμο, μπορείς να πάρεις κάτι σημαντικά φθηνότερο, με διαφορά επιδόσεων που πιθανότατα δε θα αισθανθείς ποτέ. Εγώ είμαι βλαμμένος, εσύ μπορεί να μην είσαι. :p
Πάντως, μην πάρεις S6. Καλύτερα όχι Samsung, αν όχι S7.
Ξεκίνησα με ταβάνι 350€. Θα με αφήσεις απενταρο blitz.
Α, καλορίζικο!
Αν μπορείς να πας λιγάκι πίσω την αγορά του, λογικά θα πέσει κοντά στο μπατζετ σου, μιας και σήμερα παρουσιαζεται το S8/S8+
Ίσως, αλλά δεν είναι σίγουρο αυτό, καθώς η τιμή του είναι ακόμα στα 600€ "κανονικά". Τα 420€ είναι από παραεισαγωγές skroutz.
Ίσως, αλλά δεν είναι σίγουρο αυτό, καθώς η τιμή του είναι ακόμα στα 600€ "κανονικά". Τα 420€ είναι από παραεισαγωγές skroutz.
Καλά ναι μαζί σου σε αυτό, απλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Χθες συγκεκριμένα πρότεινα σε φίλο το S7 Duos, αλλά είχε samsung παλαιότερα (S5) και του αρέσει το touchwiz!! Τωρα όπως τα λές μάλλον θα απογοητευτεί :lol:
DoctoR_k6
29/03/2017, 15:19
+φωνω με Blitzer...
Καμια σχεση με τα προηγουμενα Galaxy το S7.
Υπερβολικα καλο κ σε καλη τιμη πλεον (στην κατηγορια του) για τα specs του.
Δεν ξερω αν θα πεσει η θα ανεβει ομως η τιμη του με τον ερχομο του S8.
Μπορει η τιμη (που ακουγεται υψηλη) κ τα specs να μην προδιαθετουν πολλους κ τελικα να ξαναπαρει την ανιουσα το S7.
Βουρ στον πατσα Giorgio να βγαζεις ωραιες φωτο τη γρια!!
amyroukai
29/03/2017, 15:21
να βγαζεις ωραιες φωτο τη γρια!!
αλλουνού ειδικότητα αυτή. :lol:
el_hymador
29/03/2017, 18:20
Οκ αλλα εγώ τι κινητό να πάρω;
Αν δεν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία.
Xiaomi 4pro
DoctoR_k6
29/03/2017, 18:47
Αν δεν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία.
Xiaomi 4pro
+1000
Το S7 τα σπάει(οθόνη,κάμερα,επεξεργαστής) και το S8 που παρουσιάστηκε σήμερα δείχνει πολύ promising.Στα 420 είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις.
Πρώην κάτοχος S6 και νυν S7(και αποτυχημένος χρήστης Iphone 6s για 67 ημέρες στο ενδιάμεσο )
AristidisZ
29/03/2017, 20:31
Οκ αλλα εγώ τι κινητό να πάρω;
iphone
Πάλι τα ίδια θα λέμε ;
power hornet
29/03/2017, 21:10
Xiaomi redmi note 4x απλά τα σπάει
el_hymador
29/03/2017, 21:13
μωρέ καλά είναι τα xiaomi αλλά από που διάολο παραγγέλνεις μην σου έρθει κανένα και μιλάει κινέζικα ξέρω γω;
power hornet
29/03/2017, 21:26
μωρέ καλά είναι τα xiaomi αλλά από που διάολο παραγγέλνεις μην σου έρθει κανένα και μιλάει κινέζικα ξέρω γω;
Εγώ από κινεζομαγαζο έχω πάρει δύο xiaomi ενα της γυναίκας και ένα δικό μου,α έχω πάρει και ένα τάμπλετ xiaomi το mipad2 γιατί βρε ;Υπαρχει ολόκληρο ελληνικό φορουμ που βάζεις ελληνική ρομ και είσαι μία χαρά και μιλάμε τα παιδιά τρελή υποστήριξη έχουν με πολλούς οδηγούς βήμα προς βήμα τι να κάνεις
Geekbuying.
Αν θες να παραλαβεις γρήγορα, επιλέγεις στην παραγγελία τη αποθήκη από Ισπανία (ES).
Κοστιζει ακριβότερα αλλά δεν έχεις τον φόβο του άγνωστου κόστους τελωνειου.
Εντιτ: Μόλις είδα ότι το redmi4 pro που αγόρασα έχει τιμή κανόνι!
montechristo
30/03/2017, 12:32
Χiaomi ερχονται πλεον απο Infoquest, οποτε ουτε κινεζικα μιλανε και εγγυηση κανονικη εχουν.
el_hymador
30/03/2017, 13:21
Χiaomi ερχονται πλεον απο Infoquest, οποτε ουτε κινεζικα μιλανε και εγγυηση κανονικη εχουν.
Nαι αλλά ούτε stock υπάρχει...
ΠΡΟΣΟΧΗ. Μόνο τα μοντέλα που φέρνει η Infoquest έχουν εγγύηση από αυτούς και μόνο όσα εισάγουν αυτοί.
Αν πάρεις πχ Mi MIx απ' έξω δεν έχει. Ούτε note 4x πχ από Gearbest.
Νομίζω αυτοί δίνουν στον Ζοντόβολο και έχει διαθέσιμα xiaomi
http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones?v=0&company=Xiaomi
ratamahatta
30/03/2017, 14:59
Κοτσοβολο πήγα σήμερα, μόνο τα εκθεσιακα έχουν και σε αυτά δεν σου μειώνουν την τιμή.
Για εγγύηση σε xiaomi μόνο απο εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points
RaGe_Raptor
30/03/2017, 15:04
το xiaomi redmi4A που πήρα στη δικιά μου είναι ψιλο-απογοήτευση πάντως στο θέμα data δικτύου,δεν πιάνει σχεδόν πουθενά 4G της vodafone και είναι πολύ inconsistent στα E/H/H+ . στην ουσία ξεχνάς τη χρήση data.
το xiaomi redmi4A που πήρα στη δικιά μου είναι ψιλο-απογοήτευση πάντως στο θέμα data δικτύου,δεν πιάνει σχεδόν πουθενά 4G της vodafone και είναι πολύ inconsistent στα E/H/H+ . στην ουσία ξεχνάς τη χρήση data.
Έχω το 4 prime και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
Μάλλον το θέμα το έχει η VDF
el_hymador
30/03/2017, 17:22
To 4 Pro έχει έλλειψη όπου και αν το έψαξα (επίσημης εισαγωγής), μόνο σαμπανιζέ μπορείς να το βρεις σε πολύ λίγα κομμάτια. Απ΄όξω λοιπόν, ας φρόντιζαν να έχουν stock
RaGe_Raptor
30/03/2017, 17:28
Μάλλον το θέμα το έχει η VDF
Όχι. Διαταυρωμένο από διάφορες συσκευές.
RaGe_Raptor
30/03/2017, 17:30
To 4 Pro έχει έλλειψη όπου και αν το έψαξα (επίσημης εισαγωγής), μόνο σαμπανιζέ μπορείς να το βρεις σε πολύ λίγα κομμάτια. Απ΄όξω λοιπόν, ας φρόντιζαν να έχουν stock
Δώσε feedback όταν το πάρεις . Βασικά όποιος κάτοχος ας γράψει κανά δυο λόγια, ειδικά για τα data.
Αυτό το πρόβλημα με τα data το έχω και εγώ τώρα που άλλαξα σε βοντα.
el_hymador
30/03/2017, 18:30
Eνα κινητό με πραγματικά windows δεν μπορεί να βγάλει κανεις; Λεγανε ότι τα νέα surface θα είναι έτσι αλλά τελικα και αυτά mobile windows θα έχουμε....
amyroukai
30/03/2017, 18:32
Eνα κινητό με πραγματικά windows δεν μπορεί να βγάλει κανεις; Λεγανε ότι τα νέα surface θα είναι έτσι αλλά τελικα και αυτά mobile windows θα έχουμε....
Και ποιός θα τ' αγοράσει; Γενικά δεν κατάφεραν να πιάσουν ικανοποιητικά νούμερα ποτέ. Το οποίο είναι περίεργο γιατί σε ΝΟΚΙΑ φίλου που έχω περιεργαστεί το μενού μου φαίνεται πάρα πολύ εύχρηστο.
Για τα data θα πρέπει να βάλετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις.Δεν είναι τίποτα το φοβερό.
Λυση 1:
Open Security App.
tap on Cleaner option.
Here you choose deep clean.
Restart your device and try.
Λυση 2:
Go to Settings ->SIM cards & mobile networks .
Choose your SIM card under SIM CARD SETTINGS.
Tap on Access Point Names under CELLULAR NETWORK.
Here you Get APN lists in GENERAL and MMS section.
Tap on Reset option from the bottom.
All Set. Done.
H Λύση 2 μάλλον ειναι σωστότερη.
Μανολης67
30/03/2017, 20:39
Ναι αλλά πχ viber θα παίζει σε Γουιντος..?? ..πηγα προχθες σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών και ο πωλητης μου ειπε μακριά απο λειτουργικο του Bill....
Ναι αλλά πχ viber θα παίζει σε Γουιντος..?? ..πηγα προχθες σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών και μου ο πωλητης μου ειπε μακριά απο λειτουργικο του Bill....
Παίζει σε γουιν.
Αλλά για εμένα και προφανώς και στον υπόλοιπο κόσμο τα Γουιν μας σπάσανε τ'@ρχιδια.
Τα Windows είναι για τους υπολογιστές, όχι για τα κινητά. Τα'χουμε ξαναπεί. :p
LogOutGoRide
31/03/2017, 07:13
Για το Viber πριν καιρό γράφτηκε πως θα σταματήσει η αναβάθμιση της εφαρμογής σε windows phone. Θα υπάρχει μάλλον αυτή που κυκλοφορεί τώρα, αλλά δεν θα υποστηρίζεται πλέον.
Γενικότερα, το Viber είναι η πιο άχρηστη εφαρμογή που έχει υπάρξει αυτού του είδους.
Το telegram πχ, είναι πολύ πιο αξιόπιστη εφαρμογή, χωρίς προβλήματα και προσφάτως με δυνατότητα κλήσης με κορυφαία ποιότητα ήχου. Όλοι βέβαια έχουν κολλήσει με το σκουπίδι το Viber.
bros400pgm
31/03/2017, 08:01
Για το Viber πριν καιρό γράφτηκε πως θα σταματήσει η αναβάθμιση της εφαρμογής σε windows phone. Θα υπάρχει μάλλον αυτή που κυκλοφορεί τώρα, αλλά δεν θα υποστηρίζεται πλέον.
Γενικότερα, το Viber είναι η πιο άχρηστη εφαρμογή που έχει υπάρξει αυτού του είδους.
Το telegram πχ, είναι πολύ πιο αξιόπιστη εφαρμογή, χωρίς προβλήματα και προσφάτως με δυνατότητα κλήσης με κορυφαία ποιότητα ήχου. Όλοι βέβαια έχουν κολλήσει με το σκουπίδι το Viber.
Τι προβλημα εχει το viber;
Για τεξτινγκ είναι μια χαρά.
Για κλήσεις. ....κλαφτα Χαραλαμπε.
el_hymador
31/03/2017, 08:27
Oι πάντες έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν τα Windows Phone πλέον. Κρίμα γιατί το είχα βολευτεί μια χαρά το Lumia 640, μακράν το πιο εύχρηστο και αξιόπιστο κινητό που είχα ποτέ.
Oι πάντες έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν τα Windows Phone πλέον. Κρίμα γιατί το είχα βολευτεί μια χαρά το Lumia 640, μακράν το πιο εύχρηστο και αξιόπιστο κινητό που είχα ποτέ.
Για αυτό το λόγο άλλαξε το ίδιο τηλέφωνο με εσένα, ο φίλος που θα πάρει S7 Duos.
Messenger δε δέχεται/κάνει κλήσεις
Το άλλα σταματάει την υποστήριξη
Το τάδε δεν υπάρχει
κτλ
κτλ
κτλ
LogOutGoRide
31/03/2017, 08:30
Έχω το 930. Πονεμένη ιστορία.
Ευτυχώς που κράτησα το Android μου.
Όταν ήρθε η ώρα για αλλαγή συσκευής, ευτυχώς που επέλεξα πάλι pure Android με το 6p.
Δεν μπορώ να κρατήσω άλλο τηλέφωνο πλέον, εκτός nexus. Με βλέπω να συνεχίζω με pixel.