View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειναι απο μονοι τους ανεκδοτα αν και μερικοι μπορει να εκδιδονται κιολας μπας κ τα βγαλουν περα με τα εξοδα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
24/07/2007, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
:
.... αν και μερικοι μπορει να εκδιδονται κιολας μπας κ τα βγαλουν περα με τα εξοδα
Mη μου πεις είναι αυτές με τα κόκκινα ε??
Αν και αν κρίνω απο τα μηχανάκια που καβαλάνε δεν αξίζουν τα λεφτά τους ούτε για το Π%δημα!
Απο την μία θα είναι βαρετές και ξενέρωτες,
Απο την άλλη θα κάνουν άθλιους ήχους στο κρεβάτι,
Άσε που μπορεί να σου μείνει και στα χέρια και εσύ να μείνεις με το γρύλο στο χέρι!:lol:
Da.Vintage
24/07/2007, 19:32
Afieromeno
R1 vs Ducati (http://www.youtube.com/watch?v=REapVC_1kro)
Αυτος με το R1 πρεπει να ειναι ασχετος...
Καλα δεν γνωριζει τους βασικους κανονες σπορ οδηγησης????????
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΟΔΑ Η ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΛΑΔΙΑ..........
yannis27
24/07/2007, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Afieromeno
R1 vs Ducati (http://www.youtube.com/watch?v=REapVC_1kro)
Δηλαδη μετα απο 147 σελιδες καταληγουμε οτι τα R1 περνανε τα 998 στις ευθειες!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
grigorisr1
25/07/2007, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Δηλαδη μετα απο 147 σελιδες καταληγουμε οτι τα R1 περνανε τα 998 στις ευθειες!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
Μη το παρεξηγεις το παιδι ρε.... Ρ1 εχει ;)
Da.Vintage
25/07/2007, 08:54
Και στη στροφή τον είχε για πλάκα απλά έπαιζε μαζί του! αν ξέρεις το καταλαβαίνεις και εσύ υποτίθεται οτι ξέρεις άρα μη λές χαζά το κατάλαβες οτι τον είχε παντου...
Αν δεν έπαιζε μαζί του δεν θα τον πέρναγε στην έξοδο με σούζα!
Και είναι και το παλιό R1...:lol:
grigorisr1
25/07/2007, 09:12
Και στη στροφή τον είχε για πλάκα απλά έπαιζε μαζί του! αν ξέρεις το καταλαβαίνεις και εσύ υποτίθεται οτι ξέρεις άρα μη λές χαζά το κατάλαβες οτι τον είχε παντου...
Τα παλια ειναι μαυρα σκυλια οχι σαν τα καινουρια που λιωνουν...
Da.Vintage
25/07/2007, 09:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Τα παλια ειναι μαυρα σκυλια οχι σαν τα καινουρια που λιωνουν...
Πώς γίνεται τα λιωμένα να περνάνε Κ7? Περίεργο ρε παιδάκι μου!
grigorisr1
25/07/2007, 09:23
Πώς γίνεται τα λιωμένα να περνάνε Κ7? Περίεργο ρε παιδάκι μου!
Στα ονειρα σου :lol:
yannis27
25/07/2007, 09:58
Ναι βρε πλακα κανουμε ξεκολλα....
το αλλο βιντεακι με τη veyron με στεναχωρησε λιγο σα μοτοσυκλετιστη λεω...
αλλα 1.500.000 ευρω ειναι αυτα:bigcry: :bigcry: :bigcry:
grigorisr1
25/07/2007, 10:05
Ενταξει αυτοι το παραγαμησαν... αμαξι με 4 turbo 1000 αλογα... με Ρ1...
Ας βαζανε ενα turbo hayabusa κατι θα γινοταν :D
Da.Vintage
25/07/2007, 10:05
Με 150.000 ευρώ φτιάχνεις μοτοσυκλέτα που ξεσκίζει το Veryon με 3η!
Αν και πιστεύω υπάρχουν έτοιμες βλ. MοτοGP
yannis27
25/07/2007, 10:10
ετσι ετσι αλλα γι΄αυτους ετσι παει η αναλογια 15.000 προς 1.500.000:rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
25/07/2007, 10:26
ta motogp εχουνε 230-250 τροχο... δυσκολα να το περασουν...
Ενα busa Ομως οπως tou ghostrider... το περναει με σουζα :lol:
grigorisr1
25/07/2007, 10:29
Καλα ρε που ειναι οι ουρω-πεοι... ακομα στα ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΡΕ :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
τωρα πεσανε και οι αδειες.. τι μαμησατε...
Αλλα και παλι χαρη σας κανουν γιατι τα ducati ειναι και ευαισθητα στη ζεστη και καιγονται :lol: :lol:
Da.Vintage
25/07/2007, 11:32
ta motogp εχουνε 230-250 τροχο... δυσκολα να το περασουν...
Ενα busa Ομως οπως tou ghostrider... το περναει με σουζα :lol:
:nono:
Εδώ απο R1 στοκ δε φευγει με μεγάλη διαφορά το Veryon φαντάσου να έχεις κάτι που έχει μεχρι και 100 άλογα παραπάνω τροχό!
Άστο λοιπόν!
grigorisr1
25/07/2007, 11:34
:nono:
Εδώ απο R1 στοκ δε φευγει με μεγάλη διαφορά το Veryon φαντάσου να έχεις κάτι που έχει μεχρι και 100 άλογα παραπάνω τροχό!
Άστο λοιπόν!
Πανε δες το βιντεο παλι.... με τα κυαλια βλεπει το Ρ1 το veryon....
Da.Vintage
25/07/2007, 11:38
Πανε δες το βιντεο παλι.... με τα κυαλια βλεπει το Ρ1 το veryon....
Kαι με τα κυάλια να το βλέπει ενα μοτο τζι πι μηχανάκι δεν συγκρίνεται με κανένα αυτοκίνητο!
Τελικα ρε παιδια ποιος κερδισε;
Η να παω να παιξω κανα ΚΙΝΟ; :lol:
grigorisr1
25/07/2007, 11:43
Kαι με τα κυάλια να το βλέπει ενα μοτο τζι πι μηχανάκι δεν συγκρίνεται με κανένα αυτοκίνητο!
Αυτο το σιγκεκριμενο αμαξι δε σιγκρινετε με τπτ :D
Πιο γρηγορο και απο F1 einai!!
Da.Vintage
25/07/2007, 11:52
Αυτο το σιγκεκριμενο αμαξι δε σιγκρινετε με τπτ :D
Πιο γρηγορο και απο F1 einai!!
Tώρα σοβαρά...
Εσύ με ποιό είσαι με εμάς ή με τους άλλους?:mad:
grigorisr1
25/07/2007, 11:53
Tώρα σοβαρά...
Εσύ με ποιό είσαι με εμάς ή με τους άλλους?:mad:
τι εννοεις ρε :confused:
Da.Vintage
25/07/2007, 13:20
τι εννοεις ρε :confused:
Aυτοκίνητα - Μηχανές
Λέγε τώρα σοβαρά...
Είσαι με εμάς ή με τους άλλους?
grigorisr1
25/07/2007, 13:27
Aυτοκίνητα - Μηχανές
Λέγε τώρα σοβαρά...
Είσαι με εμάς ή με τους άλλους?
Μηχανες πιο πολι αλλα και αμαξια... μου αρεσουν πολυ οι πισωκουνες
Τι σχεσι εχει αυτο με αυτο το αμαξι που λεμε... αυτο ειναι γαμισετα 4turbo 1000++ αλογα
vassilis88
25/07/2007, 13:58
σιγα τη βλακεια η βευρον.. ποσο ειναι 2 τονους?
grigorisr1
25/07/2007, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
σιγα τη βλακεια η βευρον.. ποσο ειναι 2 τονους?
Εγω παντως θα ηθελα να το οδηγησω...
vassilis88
25/07/2007, 14:12
κανενα απ αυτα τα αυτοκινητα δν ξεπερασε την F1 ακομα..
97525
grigorisr1
25/07/2007, 14:14
:nono: σε τελικες ειναι πιο γρηγορο απο F1... για επυταχυνσεις δε ξερω..
και 8 turbo να βαλεις στην veyron:wave2:
http://www.youtube.com/watch?v=Aml0B4gzKbI
smart με μοτερ απο ducati!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oPQIizRp9ck&mode=related&search=
μονο ο dessert το πιστεψε
http://www.youtube.com/watch?v=5E1q0mmciN8
http://www.youtube.com/watch?v=IaJvW0oqZoU
Da.Vintage
26/07/2007, 07:40
smart με μοτερ απο ducati!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oPQIizRp9ck&mode=related&search=
μονο ο dessert το πιστεψε
:lol: :lol: :lol: :lol:
Φοβάμια πως ήρθε η ώρα να το πάρουμε απόφαση.
Οι Γιάπωνες κακά τα ψέμματα δεν είναι όσο μπροστά όσο νομίζουμε.
Κάποτε ναι. Ήτανε πιο φτηνοί. Έχει περάσει πολύς καιρός απο αυτό το κάποτε όμως.
Είδανε ότι τους παίρνει να τσιμπήσουνε τις τιμές τους και το κάνανε.
Για ρίξτε μερικές ματιές να δείτε πόσο στοιχίζει ένα γιαπωνέζικο μοντέλο και ο Ευρωπαϊκός του ανταγωνισμός.
Για δείτε πόσο έχουνε φτάσει οι τιμές των Daihatsu, Toyota, Yamaha, Honda.
20 χιλιάρικα ευρώ το Daihatsu Copen, με κινητήρα 600cc....έλεος...
To Toyota Corolla? 20 χιλιάρικα.
Το Terios με 1500cc? 25 χιλιάρικα.
Το Yamah Fazer κοντά όσο ένα Ducati Monster που έχει αλουμινένιο πλαίσιο...Brembo φρένα...ανάποδα πιρούνια...θα μου πείτε έχει και μία υδρόψυξη επάνω. Χαίρω πολύ...
Το Honda το Varadero? Πανάκριβο.
Η οικονομία λοιπόν τον Γιαπωνέζων είναι καθαρός μύθος. Αφού όχι μόνο δεν είναι πιο φτηνά, αλλά είναι και λιγότερο ποιότικα. Και μπορώ να σας βρω χιλιάδες παραδείγματα.
Suzuki DRZ400, 6500 ευρώ, όσο ένας Πήγασος ή ένα XT. Με ένα 1000άρικο παραπάνω παίρνεις το Aprilia SXV που ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΑΙ.Παίρνεις το BMW G650 με ABS Brembo, Αλουμίνια και ανάποδα πιρούνια ή παίρνεις το ΚΤΜ 690 που είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Η !!!
Παρεπιπτόντως, το DRZ έχω...
Για δέιτε το νέο Shiver.
Με 8 χιλιάρικα παίρνεις
Ανάποδο μπροστινό,
Brembo Monoblock ακτινικά φρενά.
Σιδεροαλουμινένιο υβριδικό πλαίσιο
95 άλογα που έρχονται σχετικά χαμηλά χωρίς να πιείς το αίμα του κινητήρα.
Απο εκεί και έπειτα έχουμε τον τομέα αξιοπιστία.
Πάιει ή κάθε κουτσή Μαρία και παίρνει ένα ΚΤΜ.
Δεν ξέρει τι πάει να πει στρώσιμο.
Δεν ξέρει τι πάει να πει αλλάζω λάδια.
Δεν ξέρει τι πάει να πει αλλάζω όμορφα τις ταχύτητες.
Δεν ξέρει τι πάει να πει λειτουργώ τον κινητήρα ζεστό.
Δεν ξέρει τι πάει να πει ΔΕΝ επιτρέπω στον κάθε μαλάκα μάστορα να βάλει κωλοδάχτυλο στον κινητήρα μου για υποτίθεται 4 άλογα εξτρά που ούτε που θα τα καταλάβω στην οδήγηση.
ΌΛΟΙ ΜΑ ΌΛΟΙ Κοροιδεύουνε τον εαυτό τους ότι έχουνε κερδίσει ιπποδύναμη.
Εδώ δεν έχουνε δει διαφορά άλλοι που έχουνε προσθέσει 300 άλογα να πούμε...θα δεις ο άλλος διαφορά στα 10 αλογάκια?Ποιός είναι να την νιώσει ο Valentino ή ο Seyna?
Έχω φίλους με ΚΤΜ που τα φροντίζουνε και έχουνε κάνει τρελά ταξίδια. Έχουνε φορέσει τρελά χιλιόμετρα στα μονοκύλινδρα τους.
Yamaha. Τι εταιρία είναι αυτή ρε παιδιά? Ένα Fazer βγάζει όλο και όλο.
Δεν βγάζει ON-off...δεν βγάζει 400άρι χρηστικό, δεν βγάζει μεγάλο ON-off, έβγαλε ένα TDM που αγόρασε και η κουτσή Μαρία και δεν ξέρουμε τι είναι.
Τι είναι ρε παιδιά το TDM?
Πείτε μου για να ξέρω όταν με ρωτάνε.Είναι Street? Είναι sport? Είναι χρηστικό?Είναι για να κάνεις τις δουλειές σου? Είναι για να κάνεις ταξίδια?
Και απο εκεί και έπειτα κακά τα ψέμματα έχει μείνει πολύ πίσω απο τον ανταγωνισμό.
Όσο για ομορφιά...προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πόσο καιρό τώρα ότι είναι όμορφα τα Γιαπωνέζικα...παιδιά...πραγματικά δεν γίνεται.
Ήμουνα ίσως ο πιο πορωμένος φιλογιάπωνας που υπάρχει αλλά ποτέ δεν κατάφερα να δω τις γιαπωνέζικες μηχανές όμορφες.Συγκρίνονται με τις Ducati? Συγκρίνονται με τις Aprilia? Έχετε δει το SXV? Το Monster? Πείτε μου τώρα ότι το Hornet είναι ωραίο...με αυτή την σπαστική διαφήμιση στα περιοδικά που προσπαθούν κυριολεκτικά να στο κάνουνε κλείσμα.
Απο πότε είναι περηφάνια η μηχανή που κατασκευάζεις να μοιάζει με μία καταραμένη σφίγγα?
Σφίγγα...ένα κιτρινόμαυρο πλάσμα που δεν γαμάει καθόλου, παρόλαυτα τρέχει απο λουλούδι σε λουλούδι και παράγει μέλι. Sorry αλλά εμένα μου ακούγεται πολύ GAY!
Α...επίσης κεντρίζει απο τον κώλο του. Μπράβο...Honda. Μπορείς το επόμενο μοντέλο σου να το ονομάσεις Βραδύπου Sloth, άλλη περηφάνια απο εκεί.
Όσο η Βρετανική Triumph ονομάζει το μοντέλο της Tiger, και είναι το πιο δυνατό δυνατό ON-off παραγωγής.
Κάτι δέν πάει καλά με αυτούς τους Γιάπωνες...το άλλο το ξέρετε? Θελήσανε κάποτε να βγάλουνε ένα αυτοκίνητο ονόματι άλογο, επιβήτορας και αντί να το πούνε Stalion, το βγάλανε Starion...
Συγκρίνετε τις παρακάτω λέξεις:
Toyota, Daihatsu, Yamaha, Suzuki, Tamakochi, Hirohito, Mandradinare, Urojukidoji , Doji, Yoshimura, Nintendo
Με τις εξής λέξεις:
Triumph, Mercurry, Marrauder, Desert Eagle, Harley Davidson, Lexus, Aprilia, MV Augusta, Ducati, Ferrari, Lamborgini, Playstation, Cadillac...
Απο άποψη επιδόσεων τώρα.
Αυτοκίνητα.
Πείτε μου το τελευταίο Supercar που έβγαλε η Γιαπωνία. Και πότε?
Απο γρήγορα αυτοκίνητα απλά?
Μόνο ένα Nissan 350z μου έρχεται στο μυαλό...α...ναι και το Honda Fucking R Type...wow!!!
Έχουμε ένα turbismeno Subaru και ένα Mitsubishi με μία τετρακίνηση που ναι είναι όντως πολύ καλά...αλλά παραμένουνε turbismeνα αυτοκίνητα με κινητήρες που λειτουργούνε τσίτα για να παράξουνε τα άλογα τους...άλλη η αίσθηση να σου βγάζει τα άλογα τσακ αμέσως το αυτοκινούμενο σου και άλλη αίσθηση να να το λειτουργείς στους κόφτες για να το πας σχετικά γρήγορα.
Όσο για μηχανές...τι επιδόσεις έχουνε? Και πάλι χαίρω πολύ, άμα λειτουργούν στις 16 χιλιάδες στροφές τότε τι να τα κάνουμε? Και εγώ άμα βγάλω κινητήρα που να φτάνει τις 30 χιλιάδες στορφές το λεπτό θα σου βγάλλω 300 άλογα. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.
Για κοιτάξτε το Aprilia Tuono. Με 140+ αλογάκια στις 10 χιλιάδες στροφές. Άμα αυτό φτάνει δηλαδή στις 14 χιλιάδες τότε τι γίνεται? Ούτε Hayabushes ούτε ZZR του κολλάνε...
Για την ακρίβεια αμφιβάλλω αν χρειάζεται να φτάσει στις στροφές αυτές για να τα ρίξει σε ένα Hayabusha. Και είναι και 300 κυβικά περισσότερα.
yannis27
26/07/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Φοβάμια πως ήρθε η ώρα να το πάρουμε απόφαση.
Οι Γιάπωνες κακά τα ψέμματα δεν είναι όσο μπροστά όσο νομίζουμε.
Κάποτε ναι. Ήτανε πιο φτηνοί. Έχει περάσει πολύς καιρός απο αυτό το κάποτε όμως.
Είδανε ότι τους παίρνει να τσιμπήσουνε τις τιμές τους και το κάνανε.
Για ρίξτε μερικές ματιές να δείτε πόσο στοιχίζει ένα γιαπωνέζικο μοντέλο και ο Ευρωπαϊκός του ανταγωνισμός.
Για δείτε πόσο έχουνε φτάσει οι τιμές των Daihatsu, Toyota, Yamaha, Honda.
20 χιλιάρικα ευρώ το Daihatsu Copen, με κινητήρα 600cc....έλεος...
To Toyota Corolla? 20 χιλιάρικα.
Το Terios με 1500cc? 25 χιλιάρικα.
Το Yamah Fazer κοντά όσο ένα Ducati Monster που έχει αλουμινένιο πλαίσιο...Brembo φρένα...ανάποδα πιρούνια...θα μου πείτε έχει και μία υδρόψυξη επάνω. Χαίρω πολύ...
Το Honda το Varadero? Πανάκριβο.
Η οικονομία λοιπόν τον Γιαπωνέζων είναι καθαρός μύθος. Αφού όχι μόνο δεν είναι πιο φτηνά, αλλά είναι και λιγότερο ποιότικα. Και μπορώ να σας βρω χιλιάδες παραδείγματα.
Suzuki DRZ400, 6500 ευρώ, όσο ένας Πήγασος ή ένα XT. Με ένα 1000άρικο παραπάνω παίρνεις το Aprilia SXV που ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΑΙ.Παίρνεις το BMW G650 με ABS Brembo, Αλουμίνια και ανάποδα πιρούνια ή παίρνεις το ΚΤΜ 690 που είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Η !!!
Παρεπιπτόντως, το DRZ έχω...
Για δέιτε το νέο Shiver.
Με 8 χιλιάρικα παίρνεις
Ανάποδο μπροστινό,
Brembo Monoblock ακτινικά φρενά.
Σιδεροαλουμινένιο υβριδικό πλαίσιο
95 άλογα που έρχονται σχετικά χαμηλά χωρίς να πιείς το αίμα του κινητήρα.
Απο εκεί και έπειτα έχουμε τον τομέα αξιοπιστία.
Πάιει ή κάθε κουτσή Μαρία και παίρνει ένα ΚΤΜ.
Δεν ξέρει τι πάει να πει στρώσιμο.
Δεν ξέρει τι πάει να πει αλλάζω λάδια.
Δεν ξέρει τι πάει να πει αλλάζω όμορφα τις ταχύτητες.
Δεν ξέρει τι πάει να πει λειτουργώ τον κινητήρα ζεστό.
Δεν ξέρει τι πάει να πει ΔΕΝ επιτρέπω στον κάθε μαλάκα μάστορα να βάλει κωλοδάχτυλο στον κινητήρα μου για υποτίθεται 4 άλογα εξτρά που ούτε που θα τα καταλάβω στην οδήγηση.
ΌΛΟΙ ΜΑ ΌΛΟΙ Κοροιδεύουνε τον εαυτό τους ότι έχουνε κερδίσει ιπποδύναμη.
Εδώ δεν έχουνε δει διαφορά άλλοι που έχουνε προσθέσει 300 άλογα να πούμε...θα δεις ο άλλος διαφορά στα 10 αλογάκια?Ποιός είναι να την νιώσει ο Valentino ή ο Seyna?
Έχω φίλους με ΚΤΜ που τα φροντίζουνε και έχουνε κάνει τρελά ταξίδια. Έχουνε φορέσει τρελά χιλιόμετρα στα μονοκύλινδρα τους.
Yamaha. Τι εταιρία είναι αυτή ρε παιδιά? Ένα Fazer βγάζει όλο και όλο.
Δεν βγάζει ON-off...δεν βγάζει 400άρι χρηστικό, δεν βγάζει μεγάλο ON-off, έβγαλε ένα TDM που αγόρασε και η κουτσή Μαρία και δεν ξέρουμε τι είναι.
Τι είναι ρε παιδιά το TDM?
Πείτε μου για να ξέρω όταν με ρωτάνε.Είναι Street? Είναι sport? Είναι χρηστικό?Είναι για να κάνεις τις δουλειές σου? Είναι για να κάνεις ταξίδια?
Και απο εκεί και έπειτα κακά τα ψέμματα έχει μείνει πολύ πίσω απο τον ανταγωνισμό.
Όσο για ομορφιά...προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πόσο καιρό τώρα ότι είναι όμορφα τα Γιαπωνέζικα...παιδιά...πραγματικά δεν γίνεται.
Ήμουνα ίσως ο πιο πορωμένος φιλογιάπωνας που υπάρχει αλλά ποτέ δεν κατάφερα να δω τις γιαπωνέζικες μηχανές όμορφες.Συγκρίνονται με τις Ducati? Συγκρίνονται με τις Aprilia? Έχετε δει το SXV? Το Monster? Πείτε μου τώρα ότι το Hornet είναι ωραίο...με αυτή την σπαστική διαφήμιση στα περιοδικά που προσπαθούν κυριολεκτικά να στο κάνουνε κλείσμα.
Απο πότε είναι περηφάνια η μηχανή που κατασκευάζεις να μοιάζει με μία καταραμένη σφίγγα?
Σφίγγα...ένα κιτρινόμαυρο πλάσμα που δεν γαμάει καθόλου, παρόλαυτα τρέχει απο λουλούδι σε λουλούδι και παράγει μέλι. Sorry αλλά εμένα μου ακούγεται πολύ GAY!
Α...επίσης κεντρίζει απο τον κώλο του. Μπράβο...Honda. Μπορείς το επόμενο μοντέλο σου να το ονομάσεις Βραδύπου Sloth, άλλη περηφάνια απο εκεί.
Όσο η Βρετανική Triumph ονομάζει το μοντέλο της Tiger, και είναι το πιο δυνατό δυνατό ON-off παραγωγής.
Κάτι δέν πάει καλά με αυτούς τους Γιάπωνες...το άλλο το ξέρετε? Θελήσανε κάποτε να βγάλουνε ένα αυτοκίνητο ονόματι άλογο, επιβήτορας και αντί να το πούνε Stalion, το βγάλανε Starion...
Συγκρίνετε τις παρακάτω λέξεις:
Toyota, Daihatsu, Yamaha, Suzuki, Tamakochi, Hirohito, Mandradinare, Urojukidoji , Doji, Yoshimura, Nintendo
Με τις εξής λέξεις:
Triumph, Mercurry, Marrauder, Desert Eagle, Harley Davidson, Lexus, Aprilia, MV Augusta, Ducati, Ferrari, Lamborgini, Playstation, Cadillac...
Απο άποψη επιδόσεων τώρα.
Αυτοκίνητα.
Πείτε μου το τελευταίο Supercar που έβγαλε η Γιαπωνία. Και πότε?
Απο γρήγορα αυτοκίνητα απλά?
Μόνο ένα Nissan 350z μου έρχεται στο μυαλό...α...ναι και το Honda Fucking R Type...wow!!!
Έχουμε ένα turbismeno Subaru και ένα Mitsubishi με μία τετρακίνηση που ναι είναι όντως πολύ καλά...αλλά παραμένουνε turbismeνα αυτοκίνητα με κινητήρες που λειτουργούνε τσίτα για να παράξουνε τα άλογα τους...άλλη η αίσθηση να σου βγάζει τα άλογα τσακ αμέσως το αυτοκινούμενο σου και άλλη αίσθηση να να το λειτουργείς στους κόφτες για να το πας σχετικά γρήγορα.
Όσο για μηχανές...τι επιδόσεις έχουνε? Και πάλι χαίρω πολύ, άμα λειτουργούν στις 16 χιλιάδες στροφές τότε τι να τα κάνουμε? Και εγώ άμα βγάλω κινητήρα που να φτάνει τις 30 χιλιάδες στορφές το λεπτό θα σου βγάλλω 300 άλογα. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.
Για κοιτάξτε το Aprilia Tuono. Με 140+ αλογάκια στις 10 χιλιάδες στροφές. Άμα αυτό φτάνει δηλαδή στις 14 χιλιάδες τότε τι γίνεται? Ούτε Hayabushes ούτε ZZR του κολλάνε...
Για την ακρίβεια αμφιβάλλω αν χρειάζεται να φτάσει στις στροφές αυτές για να τα ρίξει σε ένα Hayabusha. Και είναι και 300 κυβικά περισσότερα.
Για συνεχισε εχει ενδιαφερον το μυθιστορημα:eek: :eek: :eek:
vassilis88
26/07/2007, 11:41
η lexus ειναι ιαπωνικη. ουσιαστικα ειναι τογιοτα, απλα η τογιοτα δν μπορουσε να βγαλει τα αυτοκινητα αυτα με αυτο το ονομα. πχ. η μερσεντες αγορασε τη maybach για να πουλαει με ενα ονομα με μεγαλυτερο κυρος αυτη τη λιμουζινα. το ιδιο κ η τογιοτα δν μπορουσε να μπει στα χωραφια των μερσεντες ,μπεμβε κλπ κ εφτιαξε τη λεξους.
το sxv ειναι αρκετα ακριβοτερο απο 1000αρικο νομιζω απ τα χτ κλπ.
κ η ιαπωνια πρεπει να χει νομο να μη βγαινουν αυτοκινητα με πανω απο 280 αλογα. το καλυτερο btw ιαπωνικο ηταν το honda nsx, που μαμουσε τους παντες κ τα παντα στην εποχη του, μην πω ακομα.. στημενο κ απ τον σεννα..
grigorisr1
26/07/2007, 12:11
Φιλε νικκερ εσυ αμα εισαι πλουσιος με γεια σου και με χαρα σου.... ta japan σου προσφερουν φτηνα και εργαλεια.... για να διασκεδαζει και ο φτωχος κοσμος...
ΣΟυ εχω μια ερωτηση τωρα....
Βρες μου εσυ ενα ευρωπαικο αμαξι που να κανει 50.000ευρω στιν Ελλαδα ε.. οχι εξωτερικο και να ειναι πιο καλο απο το EVO (βρηκα εγω ενα MERSEDES ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΣΑ!!!! 150 ΑΛΟΓΑ)
Το απριλια to rxv κανει 9.000-9.500 νομιζω... δε σιγκρινεται με χτ που κανει 5.500-6.000 αλλα σιγκρινετε με crf450 το οποιο το crf to παταει απο πανω με σουζα το απριλια.
Οσο για τα ss.... αστο ειστε πολυ πισω... ducati 1098 και πιο αργο απο cbr 2002 μοντελο και μι πεις για στροφες... τα 1000αρια εχουνε δυναμη παντου... απο πολυ χαμηλα και συνεχιζουν ακομα πιο πολι ΨΗΛΑ... τα 600αρια ειναι λιγο ψοφια στα χαμηλα αυτο το παραδεχομαι.. εκει επρεπε να βγαζουν 2κιλινδρα η 3κιλινδρα...
Da.Vintage
26/07/2007, 12:29
Πλάκα έχει η κουβέντα
συνεχίστε το αλλά περιορίστε το στα μηχανάκια γιατί το φόρουμ λέγεται και λίγο ΜΟΤΟ...:lol:
grigorisr1
26/07/2007, 12:33
Πλάκα έχει η κουβέντα
συνεχίστε το αλλά περιορίστε το στα μηχανάκια γιατί το φόρουμ λέγεται και λίγο ΜΟΤΟ...:lol:
Αυτος εκανε το λαθος και μιλησε για αμαξια :D εκει δε τους περνει με τπτ... στα μηχανακια πλισιαζουν οι τιμες... το ενα κανει 15 το αλο 19
Στα αμαξια το ενα κανει 50.000 το αλο 300.000 και παλι χανει :lol: :lol:
Da.Vintage
26/07/2007, 12:41
Αυτος εκανε το λαθος και μιλησε για αμαξια :D εκει δε τους περνει με τπτ... στα μηχανακια πλισιαζουν οι τιμες... το ενα κανει 15 το αλο 19
Στα αμαξια το ενα κανει 50.000 το αλο 300.000 και παλι χανει :lol: :lol:
Nαι αλλά το ένα μοιάζει με ταξί και το άλλο με οπτασία!
grigorisr1
26/07/2007, 12:58
Σιγα ρε.. .τα παραλες παλι... ενταξει ειναι πολι πιο ομορφο το αλλο οχι οτι το evo ειναι ασχημο.. αλλα evo μπορει να παρω καποια στιγμη το αλλο ουτε μεσα στο καθισμα δε προκειται να καθισω ποτε... αλλο ειναι το θεμα μας εδω.... σιγκριση.... οχι ομορφια....
yannis27
26/07/2007, 14:08
Κοιτα να δεις που θα συμφωνησουμε παλι:) :) :)
Ειχα τη τυχη να εχω ενα απο δαυτα και η αληθεια ειναι.....
97627
grigorisr1
26/07/2007, 14:10
Κοιτα να δεις που θα συμφωνησουμε παλι:) :) :)
Ειχα τη τυχη να εχω ενα απο δαυτα και η αληθεια ειναι.....
Αυτα ειναι :beer: :beer:
Mα το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται περί πλουσίου, είναι περί value for money.
Επειδή προσωρινά δεν έχω τον υπολογιστή μου και δεν έχω πρόσβαση στις πληροφορίες που έχω ζωσμένες, απο εβδομάδα θα ανεβάσω διάφορες συγκρίσεις μηχανών στις τιμές και στην ποιότητα.
Απλά αυτό που συμβαίνει στις ορισμένες (και όχι στις περισσότερες) περιπτώσεις είναι ότι μία Ευρωπαϊκή θα στοιχίσει ένα χιλιάρικο πιο πάνω απο την Γιαπωνέζικη, αλλά για να φορέσει η Γιαπωνέζικη αυτά που θα φορέσει η Ευρωπαϊκή θα στοιχίσει πολύ περισσότερο απο ένα χιλιάρικο.
Και εγώ Γιάπωνας είμαι. Μου αρέσουνε πολύ τα γιαπωνέζικα (GSR, Fazer, DRZ400, XR650, κορυφαίο, V Strom, Hayabusha, 1100xx, ZZR14 )αλλά η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουνε ανέβει πολύ στα μάτια μου οι Ευρωπαίοι.
Οι Τζαπόνφιλοι δεν το βλέπουνε, αλλά οι Ευρωπαίοι ξέρουνε τι κάνουνε.
Mε συγχωρείτε που σπρώχνω την συζήτηση έξω απο τα όρια της Moto...
Λίγα αξίζουνε τα λεφτά τους. Να σκάσεις τώρα 20 χιλιάρικα για ένα 1400...δεν ξέρω...
Αλλά για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα...
έχω το Daihatsu Sirion 1.3. 102 ατμοσφαιρικά άλογα, χαμηλό με μόνιμη τετρακίνηση και αλλάζει ταχύτητες απο το τιμόνι. Φοβερό εργαλείο. Σε πολύ καλή τιμή και πραγματικά το μόνο στην κατηγορία του. Απο επιδόσεις, με λίγο μαστίγιο τρέχει και η οδήγηση του είναι έκπληξη.
Κατέληξα φοβερός Τζαπόνφίλ...
Αλλά...Daihatsu Terios 1.500 κυβικά απο 21 έως 24 χιλιάδες ευρώ...
Daihatsu Copen, διθέσιο hardtop με 600 κυβικά 20 χιλιάδες ευρώ...
Τoyota Corolla 1.4 16 χιλιάδες ευρώ
VW Golf 1.4 απο έως 14850 έως όσο βάλει ο θεός
Το καινούριο Sirion με τετρακίνηση και μειωμένη απόδοση κινητήρα στα 87 άλογα 16 χιλιάδες ευρώ...με κινητήρα 1300
Μα με 27 χιλιάδες παίρνεις Jeep με δερμάτινα, τετρακίνηση και 170 άλογα...
Με 35 χιλιάδες Honda CRV 155 άλογα...που το είδατε το πιο φτηνό?
Και σκεφτείτε ότι το Jeep έχει σασί 9 φορές πιο βαρύ και στιβαρό απο το Honda.
Ένα Jaguar X Type Special Edition τετρακίνητο Βρετανικό κτήνος έρχεται στα 39 χιλιάδες.
Όσο ενάμιση Terios, όσο δύο Toyota 1.4...και νομίζω ότι οποιοσδίποτε θα προτιμούσε ένα Jaguar απο ότι δύο Corolla...
Honda Accord 2.0 27χιλιάρικα...
VW Golf 2λιτρο απο 25350 έως και 26500...που το είδατε το πιο φτηνό?
Με 27 χιλιάρικα παίρνεις το Golf το τετρακίνητο. Την σπορ έκδοση.
Τα nissan δεν τα πιάνω...παραείναι κακόμοιρα απο μόνα τους για να τα βρίσω εγώ. Micra, Almera, Primera...ΔΕΝ υπάρχουνε πιο εμετικά αυτοκίνητα.
Αλλά βέβαια...είδαμε στο Fast and the Furious και στο Need For Speed ένα Skyline και το βγάλαμε θεό. Στην Κύπρο το έχουνε όνειρο να πάρουνε Skyline.
Τι είναι το skyline ρε παιδια?
Που το είδαμε να κερδίζει διαγωνισμούς?
Που το είδαμε να βγάζει άλογα? Επειδή έβγαλε η HKS τετραπλή τουρμπίνα?
Άσε και την μαλακία το Supra. Διπλό Turbo 330 άλογα...με κινητήρα 3000cc.Αλλά αφού έβγαλε η HKS 12πλή τουρμπίνα που φτάνει 1200 άλογα (και 250Db χωρίς υπερβολή) το βαπτίσαμε Ευρωπαικό Ανταγωνισμό.
Η BMW που βγάζει 512 ατμοσφαρικά άλογα με 5000 κυβικά και κοντράρει Ferrari περνάει στο ντούκου.
50 χιλιάδες το Honda S2000 με 240 άλογα
68300 το Boxer Porsche. 18300 παραπάνω με την διαφορά ότι έχει άλλο στήσιμο ο κινητήρας του. Δεν ζορίζεται όσο το S2000 για αυτά τα άλογα. Τώρα δεν ξέρω και τι αναρτήσεις και φρένα φοράει, αλλά για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι θα είναι λίγο καλύτερα...
Για κοιτάξτε τώρα τα VW.
Και η Γερμανία είχε νόμο παλιά οι μηχανές της να μην ξεπερνάνε τα 100 άλογα αλλά δεν βγάζανε μοτέρ που βγάζουνε 100 άλογα. Βγάζανε μοτέρ κλειστά στα 100 άλογα.
Οι Γιάπωνες δεν ενοχλούνται απο τον ανταγωνισμό, έχουνε την δικιά τους αγορά, την τζαπανέζικη που είναι πολύ μεγαλύτερη απο την Ευρωπαική. Όπως και να το κάνουμε...εστιάζουνε αλλού. Στα εργαλεία, στα χρηστικά, στα καθημερινά. Είναι το μικρόβιο του ανθρώπου που τους ωθεί στο να τα κάνουνε πιο άγρια, για αυτού και έχουνε ξεπηδήξει βελτιωτές απο παντού. Nismo, HKS, Apex ktl...
Τέλος πάντων...δεν ενδιαφέρουνε τα αυτοκίνητα...να δείτε απο εβδομάδα ορισμένες συγκρίσεις που θα κάνω με τιμές σε μηχανές όταν θα έχω τον υπολογιστή μου, νομίζω ότι θα εκπλαγείτε.
Επίσης οι Έλληνες ήμαστε μαθημένοι να κοιτάζουμε πολύ τους ίππους.
Λέμε πσσσσ....τι να μας πει το Αμερικάνικο με τα 300 του άλογα και τα 5000 κυβικά του όταν το Subaru τα βγάζει με 2500 κινητήρα.
Τι να μας πει η Harley με τα 70 της άλογα με τα 1200 κυβικά...
Η αίσθηση ενός κινητήρα που βγάζει τα άλογα χαμηλά, απλά δεν συγκρίνεται. Ούτε απο άποψη ήχου, ούτε απο άποψη αίσθησης και τραβήγματος, ούτε απο άποψη υγείας του κινητήρα. Άλλη φάση να τσιμπάς ελάχιστα το γκαζάκι και να τρως παστέλι στο κούτελο, και άλλη φάση να περιμένεις να ανεβάσει στροφές ο κινητήρας και να τον λειτουργείς πάντα κοντά στους κόφτες για να έχεις έναν γρήγορο ρυθμό. Να μην κάνεις κατέβασαμ για να προσπεράσεις, να μην κάνεις κατέβασμα για να ανέβεις ανηφόρα, να μην κάνεις 45 ανεβάσματα για μία καλή επιτάχυνση.
Να ανεβαίνει η ταχύτητα, και να ανεβαίνουνε και οι στροφές χαμηλά.
Όσο για το SXV, φίλε...δεν το πατάει τίποτα. Και 20 άλογα να του κόψεις πάλι δεν το πατάει τίποτα. Όποιος δεν φοβάται τα καπάκια ψωλιάζει άνετα ότι βρεθεί στον δρόμο του. Απο 8400 το βρίσκεις έως και 9500 πε΄ριπου. Στα 8700 παίρνεις το 450 motard.
Ωστόσο Honda την παραδέχομαι γιατί έχει βγάλει το XR650 που τώρα έχει αρχίσει να συναντάει ανταγωνισμό, έπειτα απο πόσα χρόνια κορυφής. Το XR ήτανε πολύ μπροστά απο την εποχή του και ακόμα όχι απλά ανταπεξέρχεται...αλλά γαμεί και δέρνει.
Το 1098...δεν είναι και πολύ μπροστά ο κινητήρας του όντως (για δες επιδόσεις 1100xx πόσα άλογα στις πόσες στροφές) αλλά και πάλι είναι μία μηχανή με στήσιμο MotoGP.
Η Lexus είναι η Toyota αλλά το όνομα είναι Αμερικάνικο. Η υβριδική τεχνολολογία των Γιαπωνέζων είναι μπροστά. Τέλος. Άσε τώρα τους Ευρωπαίους να ψάχνονται να μην χρειάζεται να πληρώσουνε δικαιώματα στην Toyota αλλά το μέλλον είναι οι ηλεκτροκινητήρες.Prius, RX, GS, LS...
vassilis88
26/07/2007, 14:33
ναι ας αφησουμε τα αμαξια.. βαλε οταν πας στο πισι σου αυτα που λες για τα μηχανακια..
παντως αυτο με τα κατεβασματα κ το δουλεμα ψηλα η χαμηλα ειναι θεμα γουστου η και συνηθειας..
πχ εγω με το 125 αλλαζω 500 φορες ταχυτητες στο χλμετρο..:D
ε δν ειναι κ τοσο κουραστικο οκ, αμα βαριομαστε να αλλαξουμε ταχυτητα να παρουμε σκουτερ..:lol:
grigorisr1
26/07/2007, 14:33
Το θεμα ειναι φιλε... οτι με 15.000 περνεις to toyota και εχεις ενα πολυ καλο αμαξι... με το κλιμα του με τα ολα του... και servis καθε 15.000χλμ.... και κοστιζει 15.000 ευρω... δεν υπαρχει αλλο ισαξιο ευρωπαικο αμαξι που κανει τοσο.... σε λεφτα.
grigorisr1
26/07/2007, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ναι ας αφησουμε τα αμαξια.. βαλε οταν πας στο πισι σου αυτα που λες για τα μηχανακια..
παντως αυτο με τα κατεβασματα κ το δουλεμα ψηλα η χαμηλα ειναι θεμα γουστου η και συνηθειας..
πχ εγω με το 125 αλλαζω 500 φορες ταχυτητες στο χλμετρο..:D
ε δν ειναι κ τοσο κουραστικο οκ, αμα βαριομαστε να αλλαξουμε ταχυτητα να παρουμε σκουτερ..:lol:
Ναι οντως ετσι ειναι...
Αμα θελεις κατι ροπατο περνεις ενα super motard αλλα γουστα ta ss και αλλα γουστα τα αλλα.
Μάλλον κάτι σου διέφυγε
"
Το καινούριο Sirion με τετρακίνηση και μειωμένη απόδοση κινητήρα στα 87 άλογα 16 χιλιάδες ευρώ...με κινητήρα 1300
"
grigorisr1
26/07/2007, 14:40
Μάλλον κάτι σου διέφυγε
"
"
Ο αδελφος μου πηρε καινουριο corolla του 2006 φυσικα.... 15.000 με 97 αλογακια... ενταξη ητανε προσφορα δε λεω.. αλλα ειναι καλη περιπτωση
Τεσπα φτανει ι συζυτηση με τα κουτια... στα μηχανακια στο θεμα μας :D
Δεν ειπε κανεις οτι στα αυτοκινητα ειναι φθηνη η Ιαπωνια.
Τουλαχιστον ξερεις οτι παιρνεις ενα αυτοκινητο με την μεγαλυτερη δυνατη αξιοπιστια απ ολα τα υπολοιπα....
που ειδες εσυ value for money σε ευρωπαικο οχημα????????
το κοστος απο τις φθορες και τα σερβις καθε 5000χλμ τα υπολογισες?
Ήμουνα ίσως ο πιο πορωμένος φιλογιάπωνας που υπάρχει αλλά ποτέ δεν κατάφερα να δω τις γιαπωνέζικες μηχανές όμορφες.Συγκρίνονται με τις Ducati? Συγκρίνονται με τις Aprilia? Έχετε δει το SXV? Το Monster?
Εσυ μαλλον δεν εχεις δει το μονστερ:rotflmao: :rotflmao:
δεν υπαρχει Japan ss που να μην ειναι κουκλα!!!
grigorisr1
26/07/2007, 15:35
Εσυ μαλλον δεν εχεις δει το μονστερ:rotflmao: :rotflmao:
δεν υπαρχει Japan ss που να μην ειναι κουκλα!!! [/B][/QUOTE]
καλα το ονομασανε οι ανθρωποι... μονστερ τερας δλδ :lol: :lol:
super_toto
26/07/2007, 15:39
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αν αυτή είναι η σφίγγα η μέλισσα ποιά είναι???
super_toto
26/07/2007, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αν αυτή είναι η σφίγγα η μέλισσα ποιά είναι???
Αν πίνεις μέλι από σφίγγα λογικό είναι να τα βλέπεις έτσι.
Ιδου η εξηγηση για ολα...
"Ο νικερ ειναι κάτοχος MOTO: HARLEY DAVIDSON VRSCA V-ROD "
best value for money bike of 2007!!!
ladies and gentlemen...................
97634
grigorisr1
26/07/2007, 16:48
best value for money bike of 2007!!!
ladies and gentlemen...................
Οντως πολυ ομορφο... τρελος σχεδιασμος... χρονια μπροστα απο σχεδιασμο οι ευρωπαιοι απο τα japan.
Επειδή προσωρινά δεν έχω τον υπολογιστή μου και δεν έχω πρόσβαση στις πληροφορίες που έχω ζωσμένες, απο εβδομάδα θα ανεβάσω διάφορες συγκρίσεις μηχανών στις τιμές και στην ποιότητα.
Απλά αυτό που συμβαίνει στις ορισμένες (και όχι στις περισσότερες) περιπτώσεις είναι ότι μία Ευρωπαϊκή θα στοιχίσει ένα χιλιάρικο πιο πάνω απο την Γιαπωνέζικη, αλλά για να φορέσει η Γιαπωνέζικη αυτά που θα φορέσει η Ευρωπαϊκή θα στοιχίσει πολύ περισσότερο απο ένα χιλιάρικο.
Και εγώ Γιάπωνας είμαι. Μου αρέσουνε πολύ τα γιαπωνέζικα (GSR, Fazer, DRZ400, XR650, κορυφαίο, V Strom, Hayabusha, 1100xx, ZZR14 )αλλά η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουνε ανέβει πολύ στα μάτια μου οι Ευρωπαίοι.
Οι Τζαπόνφιλοι δεν το βλέπουνε, αλλά οι Ευρωπαίοι ξέρουνε τι κάνουνε.
Mε συγχωρείτε που σπρώχνω την συζήτηση έξω απο τα όρια της Moto...
Λίγα αξίζουνε τα λεφτά τους. Να σκάσεις τώρα 20 χιλιάρικα για ένα 1400...δεν ξέρω...
Αλλά για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα...
έχω το Daihatsu Sirion 1.3. 102 ατμοσφαιρικά άλογα, χαμηλό με μόνιμη τετρακίνηση και αλλάζει ταχύτητες απο το τιμόνι. Φοβερό εργαλείο. Σε πολύ καλή τιμή και πραγματικά το μόνο στην κατηγορία του. Απο επιδόσεις, με λίγο μαστίγιο τρέχει και η οδήγηση του είναι έκπληξη.
Κατέληξα φοβερός Τζαπόνφίλ...
Αλλά...Daihatsu Terios 1.500 κυβικά απο 21 έως 24 χιλιάδες ευρώ...
Daihatsu Copen, διθέσιο hardtop με 600 κυβικά 20 χιλιάδες ευρώ...
Ένα Jaguar X Type Special Edition τετρακίνητο Βρετανικό κτήνος έρχεται στα 39 χιλιάδες.
Όσο ενάμιση Terios, όσο δύο Toyota 1.4...και νομίζω ότι οποιοσδίποτε θα προτιμούσε ένα Jaguar απο ότι δύο Corolla...
Τα nissan δεν τα πιάνω...παραείναι κακόμοιρα απο μόνα τους για να τα βρίσω εγώ. Micra, Almera, Primera...ΔΕΝ υπάρχουνε πιο εμετικά αυτοκίνητα.
Αλλά βέβαια...είδαμε στο Fast and the Furious και στο Need For Speed ένα Skyline και το βγάλαμε θεό. Στην Κύπρο το έχουνε όνειρο να πάρουνε Skyline.
Τι είναι το skyline ρε παιδια?
Που το είδαμε να κερδίζει διαγωνισμούς?
Που το είδαμε να βγάζει άλογα? Επειδή έβγαλε η HKS τετραπλή τουρμπίνα?
Άσε και την μαλακία το Supra. Διπλό Turbo 330 άλογα...με κινητήρα 3000cc.Αλλά αφού έβγαλε η HKS 12πλή τουρμπίνα που φτάνει 1200 άλογα (και 250Db χωρίς υπερβολή) το βαπτίσαμε Ευρωπαικό Ανταγωνισμό.
Η BMW που βγάζει 512 ατμοσφαρικά άλογα με 5000 κυβικά και κοντράρει Ferrari περνάει στο ντούκου.
50 χιλιάδες το Honda S2000 με 240 άλογα
68300 το Boxer Porsche. 18300 παραπάνω με την διαφορά ότι έχει άλλο στήσιμο ο κινητήρας του. Δεν ζορίζεται όσο το S2000 για αυτά τα άλογα. Τώρα δεν ξέρω και τι αναρτήσεις και φρένα φοράει, αλλά για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι θα είναι λίγο καλύτερα...
Για κοιτάξτε τώρα τα VW.
Και η Γερμανία είχε νόμο παλιά οι μηχανές της να μην ξεπερνάνε τα 100 άλογα αλλά δεν βγάζανε μοτέρ που βγάζουνε 100 άλογα. Βγάζανε μοτέρ κλειστά στα 100 άλογα.
Οι Γιάπωνες δεν ενοχλούνται απο τον ανταγωνισμό, έχουνε την δικιά τους αγορά, την τζαπανέζικη που είναι πολύ μεγαλύτερη απο την Ευρωπαική. Όπως και να το κάνουμε...εστιάζουνε αλλού. Στα εργαλεία, στα χρηστικά, στα καθημερινά. Είναι το μικρόβιο του ανθρώπου που τους ωθεί στο να τα κάνουνε πιο άγρια, για αυτού και έχουνε ξεπηδήξει βελτιωτές απο παντού. Nismo, HKS, Apex ktl...
Τέλος πάντων...δεν ενδιαφέρουνε τα αυτοκίνητα...να δείτε απο εβδομάδα ορισμένες συγκρίσεις που θα κάνω με τιμές σε μηχανές όταν θα έχω τον υπολογιστή μου, νομίζω ότι θα εκπλαγείτε.
Επίσης οι Έλληνες ήμαστε μαθημένοι να κοιτάζουμε πολύ τους ίππους.
Λέμε πσσσσ....τι να μας πει το Αμερικάνικο με τα 300 του άλογα και τα 5000 κυβικά του όταν το Subaru τα βγάζει με 2500 κινητήρα.
Τι να μας πει η Harley με τα 70 της άλογα με τα 1200 κυβικά...
Η αίσθηση ενός κινητήρα που βγάζει τα άλογα χαμηλά, απλά δεν συγκρίνεται. Ούτε απο άποψη ήχου, ούτε απο άποψη αίσθησης και τραβήγματος, ούτε απο άποψη υγείας του κινητήρα. Άλλη φάση να τσιμπάς ελάχιστα το γκαζάκι και να τρως παστέλι στο κούτελο, και άλλη φάση να περιμένεις να ανεβάσει στροφές ο κινητήρας και να τον λειτουργείς πάντα κοντά στους κόφτες για να έχεις έναν γρήγορο ρυθμό. Να μην κάνεις κατέβασαμ για να προσπεράσεις, να μην κάνεις κατέβασμα για να ανέβεις ανηφόρα, να μην κάνεις 45 ανεβάσματα για μία καλή επιτάχυνση.
Να ανεβαίνει η ταχύτητα, και να ανεβαίνουνε και οι στροφές χαμηλά.
Όσο για το SXV, φίλε...δεν το πατάει τίποτα. Και 20 άλογα να του κόψεις πάλι δεν το πατάει τίποτα. Όποιος δεν φοβάται τα καπάκια ψωλιάζει άνετα ότι βρεθεί στον δρόμο του. Απο 8400 το βρίσκεις έως και 9500 πε΄ριπου. Στα 8700 παίρνεις το 450 motard.
Ωστόσο Honda την παραδέχομαι γιατί έχει βγάλει το XR650 που τώρα έχει αρχίσει να συναντάει ανταγωνισμό, έπειτα απο πόσα χρόνια κορυφής. Το XR ήτανε πολύ μπροστά απο την εποχή του και ακόμα όχι απλά ανταπεξέρχεται...αλλά γαμεί και δέρνει.
Το 1098...δεν είναι και πολύ μπροστά ο κινητήρας του όντως (για δες επιδόσεις 1100xx πόσα άλογα στις πόσες στροφές) αλλά και πάλι είναι μία μηχανή με στήσιμο MotoGP.
Η Lexus είναι η Toyota αλλά το όνομα είναι Αμερικάνικο. Η υβριδική τεχνολολογία των Γιαπωνέζων είναι μπροστά. Τέλος. Άσε τώρα τους Ευρωπαίους να ψάχνονται να μην χρειάζεται να πληρώσουνε δικαιώματα στην Toyota αλλά το μέλλον είναι οι ηλεκτροκινητήρες.Prius, RX, GS, LS...
:look: :look: :look: :confused:
97642
Ιδου η εξηγηση για ολα...
"Ο νικερ ειναι κάτοχος MOTO: HARLEY DAVIDSON VRSCA V-ROD "
:look: :look: ετσι εξηγητε :look: :look:
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Da.Vintage
27/07/2007, 09:15
Οντως πολυ ομορφο... τρελος σχεδιασμος... χρονια μπροστα απο σχεδιασμο οι ευρωπαιοι απο τα japan.
Kοιτάχτε να δείτε όπως η Ιαπωνία είναι μακράν μπροστά στα SS έστι και η αμερική είναι μακράν μπροστά στα τσόπερ με τις χάρλεϊ!
Λοιπόν στα ανα κατηγορία
πάει πρώτο για μένα και η κάθε μάρκα για κάθε είδος:
SS 1000 = YAMAHA R1 / SUZUKI GSXR
SS 600 = YAMAHA R6 / Triumph Daytona 675
On-oFF = Triumph Tiger 1050 / BMW GS 1200
Sport Touring = YAMAHA FJR 1300 / KAWASAKI GTR 1400
Supermoto = DUCATI hypermotard 1100 / HONDA CRF 450
Scooter = SUZUKI Burgman 650 / YAMAHA TMAX 500
Custom = Harley Davinson / -
Naked = YAMAHA FZ1 1000 / MV AGUSTA BRUTALE 910
Αυτα είναι απλά προσωπική μου άποψη!
grigorisr1
27/07/2007, 09:18
Kοιτάχτε να δείτε όπως η Ιαπωνία είναι μακράν μπροστά στα SS έστι και η αμερική είναι μακράν μπροστά στα τσόπερ με τις χάρλεϊ!
Λοιπόν στα ανα κατηγορία
πάει πρώτο για μένα και η κάθε μάρκα για κάθε είδος:
SS 1000 = YAMAHA R1 / SUZUKI GSXR
SS 600 = YAMAHA R6 / Triumph Daytona 675
On-oFF = Triumph Tiger 1050 / BMW GS 1200
Sport Touring = YAMAHA FJR 1300 / KAWASAKI GTR 1400
Supermoto = DUCATI hypermotard 1100 / HONDA CRF 450
Scooter = SUZUKI Burgman 650 / YAMAHA TMAX 500
Custom = Harley Davinson / -
Naked = YAMAHA FZ1 1000 / MV AGUSTA BRUTALE 910
Αυτα είναι απλά προσωπική μου άποψη!
Σωστος... μονο μια μικρη λεπτομερεια... το πρωτο το βαζεις αναποδα :lol:
Da.Vintage
27/07/2007, 09:40
Σωστος... μονο μια μικρη λεπτομερεια... το πρωτο το βαζεις αναποδα :lol:
Το ήξερα οτι θα έρθεις και θα την πετάξεις για το συγκεκριμένο γι'αυτό έγραψα απο κάτω οτι αυτές είναι προσωπικες επιλογές!:winka:
grigorisr1
27/07/2007, 09:46
Το ήξερα οτι θα έρθεις και θα την πετάξεις για το συγκεκριμένο γι'αυτό έγραψα απο κάτω οτι αυτές είναι προσωπικες επιλογές!:winka:
:lol: :lol: :rotflmao: για σου ρε τιταν
Τι εγινε φυγατε για διακοπες?
εγω σε λιγες μερες την κανω για Κερκυρα!!!
Da.Vintage
30/07/2007, 06:59
Τι εγινε φυγατε για διακοπες?
εγω σε λιγες μερες την κανω για Κερκυρα!!!
Κι όμως είμαι ακόμα εδωωωώ...
Κι αυτό το καλοκαίρι...
Λιώνω σα παγωτοοοοοοοοοοοοοό...
Από τη ζέστη...
Και τη παρασκευηηηηηηή...
βγαινώ σε άδειααααά.....
Δε ξέρω που θα πάωωω...
:a13: :a13: :a13: :a33: :a49:
grigorisr1
30/07/2007, 08:51
Κι όμως είμαι ακόμα εδωωωώ...
Κι αυτό το καλοκαίρι...
Λιώνω σα παγωτοοοοοοοοοοοοοό...
Από τη ζέστη...
Και τη παρασκευηηηηηηή...
βγαινώ σε άδειααααά.....
Δε ξέρω που θα πάωωω...
:a13: :a13: :a13: :a33: :a49:
Που να πας με το Ρ1 ρε μλκ θα καεις ολοκληρος... κατσε σπιτι καλυτερα με το air-condition :lol:
Da.Vintage
30/07/2007, 09:03
Που να πας με το Ρ1 ρε μλκ θα καεις ολοκληρος... κατσε σπιτι καλυτερα με το air-condition :lol:
Ρε μλκ... εσύ τί μιλάς που δε σε συμφέρει να πάς με μηχανάκι σε νησί γιατί θα πρέπει να πληρώσεις 2πλά εισιτήρια για το μηχανάκι σου... Αφού θα κόψει πλαίσιο και δε θα στο πιάνουνε για ένα αλλά για 2...
Γρηγόρης: Θα ήθελα 2 εισιτήρια για μοτο...
Ταξ.Γραφείο: Πέστε μου τη πινακίδα...
Γρηγόρης : Ξέρετε μονο το πίσω κομάτι εχει...πινακίδα
Ταξ.Γραφείο.::lol: :rotflmao: :lol: :bigcry: :lol:
grigorisr1
30/07/2007, 09:05
Ρε μλκ... εσύ τί μιλάς που δε σε συμφέρει να πάς με μηχανάκι σε νησί γιατί θα πρέπει να πληρώσεις 2πλά εισιτήρια για το μηχανάκι σου... Αφού θα κόψει πλαίσιο και δε θα στο πιάνουνε για ένα αλλά για 2...
Τι ωραια που τα λες.... πες και τπτ αλλο ρε μλκ ολο το πλεσιο μιλας... παλιωσε αυτο.. βρες τπτ καινουριο.:wave2:
Da.Vintage
30/07/2007, 09:13
Τι ωραια που τα λες.... πες και τπτ αλλο ρε μλκ ολο το πλεσιο μιλας... παλιωσε αυτο.. βρες τπτ καινουριο.:wave2:
Πές μας τί είναι χειρότερο...
Να κόβει πλαίσιο το μηχανάκι σου ή να είναι ζεστό ? (πράγμα πολύ καλο το χειμώνα...)...:sick:
Μ@λ@κ@ ελιωσα λεμε! ! ! !:lol: :lol: :lol:
τοσο πολυ ζηλευεις ε? να σου παρω ενα ?????:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :bawl:
edit οχι πλαισιο.... gixxer εννοω :lol: :lol: :lol:
Μην φας εχουμε γλαροσουπα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
30/07/2007, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Μ@λ@κ@ ελιωσα λεμε! ! ! !:lol: :lol: :lol:
τοσο πολυ ζηλευεις ε? να σου παρω ενα ?????:lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :bawl:
OK ποτε παραλαμβάνω...????
Θα ήθελα πολύ αλήθεια τώρα να είχα στη κατοχή μου ένα κ7...
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ !!!! :evil:
Da.Vintage
30/07/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
edit οχι πλαισιο.... gixxer εννοω :lol: :lol: :lol:
Μην φας εχουμε γλαροσουπα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πιτσιρικάς είχα ποδήλατο με σπαστο πλαίσιο...
Έσπαγε στη μέση για να χωράει στο αμάξι..:lol:
Και μετα το ξανα ένωνες με 2 βίδες...:lol:
Μήπως είναι ίδια φιλοσοφία και τα GSXR???
:lol: :bigcry: :lol:
yannis27
30/07/2007, 14:14
OK ποτε παραλαμβάνω...????
Θα ήθελα πολύ αλήθεια τώρα να είχα στη κατοχή μου ένα κ7...
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ !!!! :evil:
Δε χρειαζεται φιλε μου.....Ευχαριστουμε αλλα ειμαστε αυταρκεις:) :) :) :)
97859
Da.Vintage
31/07/2007, 07:27
Σιγά αυτό το κάνει και η γιαγιά μου...
97903
Da.Vintage
31/07/2007, 07:44
Εννοούσα κάτι τέτοιο...
97914
Τι πάει να πει ο Nikker έχει Αμερικάνικο για αυτό εξηγείται.
Τι εξηγείται?
Έχω και Αμερικάνικο και Γιαπωνέζικο και σε υποστηρίζω τα Ευρωπαϊκά.
Και μίλησα με στοιχεία στα αυτοκίνητα όταν είπαν ότι ΔΕΝ τους παίρνει τους Ευρωπαίους.
CBF600 Hornet 599cc 8550euro 202kg 19Liters 102hp/12000rpm
Monster 8000euro 168kg 14Liters 73hp/8500rp
Που το είδατε το πιο φτηνό
Honda FMX650 644cc 5500euro D163kg 11Liters 37.14hp/5750rpm
Aprilia Pegaso Strada 650 659cc 6200euro 170kg 16Liters 50hp/6250rpm
Φαινομενικά...το FMX είναι όντως πιο φτηνό. Με 700 ευρώ παραπάνω όμως, έχεις μία μηχανή 20 φορές καλύτερη απο το FMX.
Suzuki DR Z400E 398cc 6500euro D137kg 10Liters 40hp/8500rpm
Husqvarna TE610 576cc 5900euro D139.7kg 12.5Liters 50hp/7100rpm
(Όταν με το καλό έβγαινε...)
Triumph Tiger 1050 ABS 1050cc 10990euro 197kg 20liters 115hp/9400rpm 0,583756345
Suzuki DL 1000 V Storm (Super Travel) 996cc 10495euro 207kg 22Liter 98hp/7600rpm
Εδώ όντως...το Suzuki είναι 495 ολόκληρα ευρώ πιο φτηνό απο τον τίγρη.
Honda XR650R 649cc 9000euro 127kg 10Liters 61.2hp/6750rpm
KTM LC4 690 8900 152kg 13,2Liters 63hp/7500rpm
Δεν λέω...γαμάτο το Honda...πολύ μπροστά απο την εποχή του όταν βγήκε 10 χρόνια πριν και ακόμα μένει πολύ ψηλά. Αλλά όποιος έχει οδηγήσει το 690...πολύ δύσκολα θα πάρει άλλη μηχανή. Και ας είναι ίσως το πιο άσχημο δίκυκλο που έχει κυκλοφορήσει.
Varadero. Καλή μηχανή. Την πήρε η κάθε κουτσή Μαρία. Για κοιτάξτε την καινούρια της τιμή!
Τώρα όποιος επιμένει...μπορεί να συνεχίσει να πιστεύει ότι το Γιαπωνέζικο του είναι πιο οικονομικό. Μπορεί να συνεχίσει να κοροιδεύει τους Ευρωπαίους ως καπιτάλες και να κοροιδεύει τον εαυτό του.
Απλά και ωραία δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως....κάτι λείπει στα γιαπωνέζικα.
Οι γιαπωνέζοι βγάζουνε μηχανές manga. Καλές είναι άμα την έχεις δει super Sayan.
Για βάλε την Ninja δίπλα στην MV Augusta, την R1 δίπλα στην Tuono, την Honda XR δίπλα στην Aprilia SXV. Κοίτα το Yamaha XT και τον Πήγασο..Βάλε την V Strom δίπλα στον Τίγρη η την Βαρκαντέρο δίπλα σε οτιδίποτε άλλο...
Παρεπιπτώντως...επειδή η μπορτώ V Rod με τις εξατμήσεις χωνιά δεν με αντιπροσωπεύει και πολύ...
98041
240. Θα το συναντήσετε επίσης στην Triumph ROCKET και την καινούρια Harley C Rocker ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
98045
super_toto
31/07/2007, 16:38
CBF600 Hornet 599cc 8550euro 202kg 19Liters 102hp/12000rpm
Monster 8000euro 168kg 14Liters 73hp/8500rp
Που το είδατε το πιο φτηνό
ΑΚΥΡΟ
Honda FMX650 644cc 5500euro D163kg 11Liters 37.14hp/5750rpm
Aprilia Pegaso Strada 650 659cc 6200euro 170kg 16Liters 50hp/6250rpm
ΑΚΥΡΟ
Suzuki DR Z400E 398cc 6500euro D137kg 10Liters 40hp/8500rpm
Husqvarna TE610 576cc 5900euro D139.7kg 12.5Liters 50hp/7100rpm
(Όταν με το καλό έβγαινε...)
ΑΚΥΡΟ
Triumph Tiger 1050 ABS 1050cc 10990euro 197kg 20liters 115hp/9400rpm 0,583756345
Suzuki DL 1000 V Storm (Super Travel) 996cc 10495euro 207kg 22Liter 98hp/7600rpm
Εδώ όντως...το Suzuki είναι 495 ολόκληρα ευρώ πιο φτηνό απο τον τίγρη.
ΕΓΓΥΡΟ
Honda XR650R 649cc 9000euro 127kg 10Liters 61.2hp/6750rpm
KTM LC4 690 8900 152kg 13,2Liters 63hp/7500rpm
ΕΓΓΥΡΟ
Για βάλε την Ninja δίπλα στην MV Augusta,
ΠΟΙΟ NINJA ΜΕ ΠΟΙΑ AUGUSTA?
την R1 δίπλα στην Tuono,
ΘΑ ΦΑΜΕ ΞΥΛΟ
την Honda XR δίπλα στην Aprilia SXV
ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Κοίτα το Yamaha XT και τον Πήγασο.
ΑΚΥΡΟ
Βάλε την V Strom δίπλα στον Τίγρη η την Βαρκαντέρο δίπλα σε οτιδίποτε άλλο...
φίλε συγκρίνεις ότι νά ναι
grigorisr1
31/07/2007, 16:54
Δε σιγκρινεις καλυτερα.... Κ7 13.500 και ducati 1098 19.000(με japan αναρτησεις...)
24.000(με ευρωπαικες αναρτησεις)
Τα χαρακτηριστικα τα αφηνω σε σενα :wave2:
Το hornet δεν είμαι σίγουρος πόσο το βρίσκεις τώρα. Μπορεί να έχει προσφορά τώρα.
Αλλά...
FMX - Pegaso τόσο τα βρίσκεις.
Το Husqvarna έβγαζε κάποτε μία πιο φτηνή έκδοση του κινητήρα 610 που προοριζότανε για πιο χρηστικό.
V Strom- Varadero - Tiger...όλα ON-off δεν θεωρούνται? Μιλάμε πάντα για τα ίδια επίπεδα κυβικών.
Yamaha XT Vs Pegaso. Το ΧΤ είναι το Γιαπωνέζικο version του Πήγασου και δεν νομίζω ότι είναι πιο όμορφο απο τον Πήγασο. Προσωπικά προτιμώ που enduroφέρνει πιο πολύ αλλά δεν μπορώ να πω ότι και ο Πήγασος έχει κάτι το όμορφο επάνω του και πως άμα ήτανε να επιλέξω μεταξύ των δύο...δεν ξέρω...
Όσο για τα τσιμπημένα μοντέλα της Ευρώπης... απλά άνταποκρίνεται και στο μερίδιο της αγοράς που ζητάει το κάτι παραπάνω επειδή μπορεί. Που ζητάει μία Ferrari, Lamborghini, Ducati XEROX, 1098, τις Augusta.
Αυτά δεν ορίζουνε την Ευρώπη. Έχει και τα χρηστικά της και τα οικονομικά της και τις μάπες της.
Δηλαδή ναι. Ότι πληρώσεις παίρνεις?ΌΧΙ πάντα. Μερικές φορές όντως πληρώνεις κάτι παραπάνω.Μερικές φορές όντως πληρώνεις το όνομα αλλά αυτό δεν ισχυέι παρά μόνο σε ορισμένα μοντέλα που είναι φυσικά...για λίγους μόνο.
super_toto
31/07/2007, 17:49
Το hornet δεν είμαι σίγουρος πόσο το βρίσκεις τώρα. Μπορεί να έχει προσφορά τώρα.
Αλλά...
FMX - Pegaso τόσο τα βρίσκεις.
Το Husqvarna έβγαζε κάποτε μία πιο φτηνή έκδοση του κινητήρα 610 που προοριζότανε για πιο χρηστικό.
V Strom- Varadero - Tiger...όλα ON-off δεν θεωρούνται? Μιλάμε πάντα για τα ίδια επίπεδα κυβικών.
Yamaha XT Vs Pegaso. Το ΧΤ είναι το Γιαπωνέζικο version του Πήγασου και δεν νομίζω ότι είναι πιο όμορφο απο τον Πήγασο. Προσωπικά προτιμώ που enduroφέρνει πιο πολύ αλλά δεν μπορώ να πω ότι και ο Πήγασος έχει κάτι το όμορφο επάνω του και πως άμα ήτανε να επιλέξω μεταξύ των δύο...δεν ξέρω...
Όσο για τα τσιμπημένα μοντέλα της Ευρώπης... απλά άνταποκρίνεται και στο μερίδιο της αγοράς που ζητάει το κάτι παραπάνω επειδή μπορεί. Που ζητάει μία Ferrari, Lamborghini, Ducati XEROX, 1098, τις Augusta.
Αυτά δεν ορίζουνε την Ευρώπη. Έχει και τα χρηστικά της και τα οικονομικά της και τις μάπες της.
Δηλαδή ναι. Ότι πληρώσεις παίρνεις?ΌΧΙ πάντα. Μερικές φορές όντως πληρώνεις κάτι παραπάνω.Μερικές φορές όντως πληρώνεις το όνομα αλλά αυτό δεν ισχυέι παρά μόνο σε ορισμένα μοντέλα που είναι φυσικά...για λίγους μόνο.
Το θεμα είναι ότι συγκρίνεις ανόμοια μοντέλα. Συγκρίνεις ανόμοιες κατηγορίες, διαφορέτικές χρονολογίες και γενικά οτι γράφεις ειναι εντελώς γενικό χωρίς να το ψάχνεις και πολυ.
Δε σιγκρινεις καλυτερα.... Κ7 13.500 και ducati 1098 19.000(με japan αναρτησεις...)
24.000(με ευρωπαικες αναρτησεις)
Τα χαρακτηριστικα τα αφηνω σε σενα :wave2:
ΓληγόΛη ό,τι και να αφήσεις στους άλλους, το Μ Α Π Α είναι πάντα πιό φτηνό...
Άσε που σπάει και πλαίσια...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Για βάλε την Ninja δίπλα στην MV Augusta,
ΠΟΙΟ NINJA ΜΕ ΠΟΙΑ AUGUSTA?
Όλα τα Νίτσα δίπλα σε οποιοδήποτε MV AGUSTA...:smokin:
grigorisr1
31/07/2007, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
ΓληγόΛη ό,τι και να αφήσεις στους άλλους, το Μ Α Π Α είναι πάντα πιό φτηνό...
Άσε που σπάει και πλαίσια...:lol:
ΑΥτο που το λες μαπα το ριχνει στα αφτια το 1098 και εχει τις ιδιες δυνατοτητες και στι πιστα οποτε δε πεταω τα λεφτα μου ευχαριστω..
ΑΥτο που το λες μαπα το ριχνει στα αφτια το 1098 και εχει τις ιδιες δυνατοτητες και στι πιστα οποτε δε πεταω τα λεφτα μου ευχαριστω..
Μπορεί... Αλλά δεν πάβει να είναι....
Μ Α Π Α ! ! ! !
grigorisr1
31/07/2007, 19:14
Όλα τα Νίτσα δίπλα σε οποιοδήποτε MV AGUSTA...:smokin:
Αν και μου αρεσει ι agusta... ομορφο μηχανακι...
Αλλα δεν εχει καμια ελπιδα μπροστα σε νιντζα... προσφατα πηρε γνωστος... αγουστα και δε μπορει να κανει κατω απο 1.26 σερρες ενω με το ζχ-10 που ειχε γυρνουσε 1.24 ουτε αλαγμενες αναρτησεις ουτε τπτ
grigorisr1
31/07/2007, 19:16
Μπορεί... Αλλά δεν πάβει να είναι....
Μ Α Π Α ! ! ! !
Καλα οτι πεις βαρεθηκα πια να ...:a017:
Αν και μου αρεσει ι agusta... ομορφο μηχανακι...
Αλλα δεν εχει καμια ελπιδα μπροστα σε νιντζα... προσφατα πηρε γνωστος... αγουστα και δε μπορει να κανει κατω απο 1.26 σερρες ενω με το ζχ-10 που ειχε γυρνουσε 1.24 ουτε αλαγμενες αναρτησεις ουτε τπτ
Μπορεί να ήταν και 2 δεύτερα πιο μπροστά το παλουκάρι, αλλά αυτό που καβαλούσε ήταν...
Μ Α Π Α ! ! !
grigorisr1
31/07/2007, 19:18
Μπορεί να ήταν και 2 δεύτερα πιο μπροστά το παλουκάρι, αλλά αυτό που καβαλούσε ήταν...
Μ Α Π Α ! ! !
Ρε μηπως εισαι ιταλος ?
Ρε μηπως εισαι ιταλος ?
ΟΧΙ αλλά όταν μεστώσεις και καβαλήσεις αρκετά και δείς οτι ο Ευρωπαίος είναι μπροστά, θα καταλάβεις γιατί όλα αυτά που αναφέρεις είναι...
Μ Α Π Α ! ! !
grigorisr1
31/07/2007, 19:22
ΟΧΙ αλλά όταν μεστώσεις και καβαλήσεις αρκετά και δείς οτι ο Ευρωπαίος είναι μπροστά, θα καταλάβεις γιατί όλα αυτά που αναφέρεις είναι...
Μ Α Π Α ! ! !
Αφου ειναι τοσο καλα τα ευρωπαικα γιατι δε βγαζουν κανα μοτερ τις προκοπης να κραταει και οχι να χανει λαδια και να καιει μιζεσ κτλ κτλ κτλ
Αφου ειναι τοσο καλα τα ευρωπαικα γιατι δε βγαζουν κανα μοτερ τις προκοπης να κραταει και οχι να χανει λαδια και να καιει μιζεσ κτλ κτλ κτλ
Είχες εσύ ποτέ και σου έκανε τέτοια;;;:rolleyes:
grigorisr1
31/07/2007, 19:30
Είχες εσύ ποτέ και σου έκανε τέτοια;;;:rolleyes:
Εγω ειχα gilera μικρος και το αλλαζα ολο πιστονια και μπιελες... τεσπα απο θεμα αυτο
Στις σερρες ητανε ενα ducati 749 νομιζω ι 999 και εβγαλε καπνους και πεταξε τα λαδια στα καλα καθουμενα εχει καιρο βεβαια... χτες παω σε εναν φιλο μαστορα.. εχει ενα κτμ 990 τι επαθε του λεω.. εκαψε τι μιζα λεει 4.000χλμ μηχανακι και μαζι με τι μιζα θελει και κατι αλλο με ειπε αλλα το ξεχασα 1.500 ευρω +++ και αλλες ιστοριες που ακουω.... μετα πως να παω να παρω ευρωπαικο ??? τα japan με 1 λιτρο λαδι να ειναι παλι θα δουλευουν.... φιλος με ζχ-10... το εχει κανει 80.000χλμ το εχει παιθανει... και δεν εχει ρυθμιση ουτε τις βαλβιδες ουτε τπτ... μονο λαδια και φιλτρο το αλλαζει... τι να με πεις μετα.. να παρω ακριβο μηχανακι 19.000 ευρω? που δε ξερει κανενας στιν Ελλαδα να το φτιαχνει... και απο αυτα που ακουω.. απο θεμα αξιοπιστιας.. και αμα θελω να το πουλησω μετα??? θα χασω στανδαρ 7.000++ και αμα το πουλησω....
Εγω ειχα gilera μικρος και το αλλαζα ολο πιστονια και μπιελες... τεσπα απο θεμα αυτο
Στις σερρες ητανε ενα ducati 749 νομιζω ι 999 και εβγαλε καπνους και πεταξε τα λαδια στα καλα καθουμενα εχει καιρο βεβαια... χτες παω σε εναν φιλο μαστορα.. εχει ενα κτμ 990 τι επαθε του λεω.. εκαψε τι μιζα λεει 4.000χλμ μηχανακι και μαζι με τι μιζα θελει και κατι αλλο με ειπε αλλα το ξεχασα 1.500 ευρω +++ και αλλες ιστοριες που ακουω.... μετα πως να παω να παρω ευρωπαικο ??? τα japan με 1 λιτρο λαδι να ειναι παλι θα δουλευουν.... φιλος με ζχ-10... το εχει κανει 80.000χλμ το εχει παιθανει... και δεν εχει ρυθμιση ουτε τις βαλβιδες ουτε τπτ... μονο λαδια και φιλτρο το αλλαζει... τι να με πεις μετα.. να παρω ακριβο μηχανακι 19.000 ευρω? που δε ξερει κανενας στιν Ελλαδα να το φτιαχνει... και απο αυτα που ακουω.. απο θεμα αξιοπιστιας.. και αμα θελω να το πουλησω μετα??? θα χασω στανδαρ 7.000++ και αμα το πουλησω....
Κατ'αρχήν αποκλείεται να μην χάσεις στην μεταπώλησή ότι και να έχεις...
Δεν ξέρω πιο δουλεύεις εσύ με ένα λίτρο λάδι, αλλά μάλλον είναι πυρηνέλαιο...
Μην μου λές για ΓιασΠαν, γιατί θυμάμε κάτι ZX-12 που κόβουν το φέρινγκ εκεί που κρατάει τα όργανα, κάτι R1, που όταν έχουν καμπάνα δεν έχουν ψεκασμό, κάτι Κ που κόβουν πλαίσια όταν δεν σφυρίζουν τα δισκάκια τους, κάτι Honda που κάνουν υπερχύληση όταν δουλέυει το TPS τους και δεν κολλάνε απο ηλεκτρικά και κάτι τρελαμένα με το γκάζι παιδάκια που αν και δεν έχουν το 10% αυτού που καβαλάνε, τους πατάνε όλους απο πάνω με μηχανάκια που έχουν αξεσουάρ απο ποδήλατο και οι φίλοι και γνωστοί τους έχουν μόνο κεράκια να τους ανάψουν και καλά λόγια να λένε...
Αρκετά με το JAPAN VS EUROPE...
Και οι δύο έχουν τα καλά τους και τα άσχημά τους...
Και αν θέλεις την σοβαρή μου άποψη, αυτό που καβαλάει ο καθένας και γουστάρει, αυτό είναι το καλύτερο...
Άντε και καλά πλαίσια...:lol:
:wave2:
Αλλος ενας αλλαξε στρατοπεδο...
φιλος που πηρε το 749 του κουτιου του εσπασε το μοτερ στα 5000χλμ και αφου εμεινε 3-4 μηνες χωρις μηχανη του δωσανε ενα μουλτι (γιατι το 749 δεν παραγεται πια) το οποιο εσπρωξε και πηρε GSXR 750 '06 :wave2:
ραντεβου το Σεπτεμβρη:beer:
Αλλος ενας αλλαξε στρατοπεδο...
φιλος που πηρε το 749 του κουτιου του εσπασε το μοτερ στα 5000χλμ και αφου εμεινε 3-4 μηνες χωρις μηχανη του δωσανε ενα μουλτι (γιατι το 749 δεν παραγεται πια) το οποιο εσπρωξε και πηρε GSXR 750 '06 :wave2:
ραντεβου το Σεπτεμβρη:beer:
Ασχέτος της χειρίστης και απαράδεκτής συμπεριφοράς που θα είχε πράξει ο "φίλος" σου σε κινητήρα για να σπάσει σε αυτά τα χλμ, έπρεπε να πάρει Suzuki για να του αλλάξουν το μοτέρ, μιάς και αυτό θα ήταν σίγουρα στην παραγωγη....:smokin:
Άντε και ματαξανά καλά Π Λ Α Ι Σ Ι Α !!!!!!!!!
Συμβουλή:
Ο μάστορας φίλος δύσκολα πιάνεται. Αλλά φίλος ξεφίλος... αργά η γρήγορα θα πάει να σου τον πιάσει τον πωπό σου. Να δεις για πότε θα πάει να σου πλασάρει μηχανή με μηδενισμένα χιλιόμετρα και ως γνωστόν τα γιαπωνέζικα ανταλακτικά εύκολα τα βρίσκεις.
Εγώ πάντως έχω δει μηχανήματα με την χειρότερη φήμη να τους φέρονται με φροντίδα και αγάπη και να ζουνε για πολλά χιλιόμετρα. Τέλος.
Έχω φίλο με Δούκα που πηγαινοέρχεται Αθήνα Κέρκυρα 10 φορές τον χρόνο. Έχω φίλο με KLR που δεν του έβγαλε ούτε 1200 χιλιόμετρα.
Και επαναλαμβάνω. Για βρες κάποιον που να στρώνει την μηχανή του κανονικά, χωρίς να την ανοίγει ούτε μία φορά? Εγώ την Harley μου μέχρι τα 6 χιλιάδες την έστρωνα και της είχα αλλάξει λάδια 2 φορές μέχρι τα πρώτα 1000 για να είμαι καλλυμένος.