View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE
grigorisr1
11/05/2007, 17:56
Etsi fotia ta mpourdela :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Runner Ducati
11/05/2007, 17:57
ελατε κουτσα κουτσα και :smokin: την :blush:
:a9:
:a08:
:a44:
DUCATI
88111
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Ρε μπαγλαμά TRE που το είδες γραμμένο αυτό να μου πεις και μένα ....
10000? έχει ένα σαν αυτά που μπορείς να βάλεις στο μπουρδέλο σου και στο μπουρδέλο μου.
Μπας σε καλό σου σήμερα ....
Για πες τώρα και για την πατέντα
Το ειδα εκει που λεει καποιος οτι μπορεις να κανεις λεει τα Γιαπωνεζικα GP με λιγα λεφτα....
Πατεντα εχει ετοιμη η αντιπροσωπια,ξερει τι πουλαει βλεπεις....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Το ειδα εκει που λεει καποιος οτι μπορεις να κανεις λεει τα Γιαπωνεζικα GP με λιγα λεφτα....
Πατεντα εχει ετοιμη η αντιπροσωπια,ξερει τι πουλαει βλεπεις....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά θα πάω να ρωτήσω ...
εσύ πάνε ψάξε στο ebay για κανά πλαίσιο να το έχεις καβάτζα ... :wave2:
30Κ χλμ με monster και αλλα 20Κ χλμ με multi, δεν εμεινα ποτε (ουτε λαδι συμπληρωσα κλπ - τα σερβις ομως στην ωρα τους)!!!
ενα προβλημα εχω μονο, δεν τελειωνει η κ@υλ@!!!
μπαι δε γουει, πηρα στο ενδιαμεσο ενα τι ντι εμ 900, αυτο που ειπε καποιος οτι ειναι στο περιπου το μηχανακι, ειναι η ακριβεστερη περιγραφη!!!
mob rules
11/05/2007, 19:35
εγω ενα καταλαβα,οτι καλυτερο ειναι αυτο που εχουμε!:winka:
desmo996
11/05/2007, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Τι ώπα ???? :confused: Υπάρχει αντίρρηση ότι τα Ευρωπαικά είναι τρίφτες τυριού? (και μαλακού κιόλας γιατί στο κεφαλοτύρι χαλάνε).... :smokin:
Χάθηκε και ο resistman να ΄ουμ να μας σφύριζε την συνταγή να γίνουν φωτοβολίδες τα μπουρδέλλα :smokin:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ !!!
Αι σιχτίρ κολλημένοιιιιιιιιι με τα 3πάρταλα, που θα τα συγκρίνεται με το άνθος της Ανατολής :mad: :mad:
εχεις ανεβει ιταλικο ρε γατι χαλαρωσε λιγο:beer:
desmo996
11/05/2007, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
30Κ χλμ με monster και αλλα 20Κ χλμ με multi, δεν εμεινα ποτε (ουτε λαδι συμπληρωσα κλπ - τα σερβις ομως στην ωρα τους)!!!
ενα προβλημα εχω μονο, δεν τελειωνει η κ@υλ@!!!
μπαι δε γουει, πηρα στο ενδιαμεσο ενα τι ντι εμ 900, αυτο που ειπε καποιος οτι ειναι στο περιπου το μηχανακι, ειναι η ακριβεστερη περιγραφη!!!
χ996:rotflmao:
desmo996
11/05/2007, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τι ωπα καλα λεει ο εςαρσιξ με τα παλιομπουρδελα τα Ιταλικα και τους παλιοματρακαδες.
Εσαρσιξ και εγω μαζι σου ρε στουπι στο ντεποζιτο και φωτια στα Ευρωπαικα τριμπουρδελα που γεμιζουν τον τοπο λαδια και θραυσματα.
ακομα και οταν καιγονται ειναι κλασεις ανωτερα:beer:
vassilis88
11/05/2007, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από desmo996
πλακα κανει ο srx ,ετσι κ αλλιως τουρμπονο εχει (δες αβαταρ)
Αρχικά δημιουργήθηκε από desmo996
Είχα ανέβει μια φορά σε μια ξηροκάμπανη μ@λακία, αλλά επειδή έκανε σαν την Χαλυβουργική, το παράτησα στο επόμενο φαναρι. :smokin:
Εντυπωσιάστηκα όμως... Μέσα σε 400 μέτρα με πέρασε ένα Hornet 600, ένα R κάτι deliveάδικο, και ένα Ζ125 στα φρένα :eek: :eek:
:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
πλακα κανει ο srx ,ετσι κ αλλιως τουρμπονο εχει (δες αβαταρ)
Αστο ρε Βασίλη λίγο να το φουντώσουμε το πράγμα :mad: :mad:
desmo996
11/05/2007, 21:22
Είχα ανέβει μια φορά σε μια ξηροκάμπανη μ@λακία, αλλά επειδή έκανε σαν την Χαλυβουργική, το παράτησα στο επόμενο φαναρι. :smokin:
Εντυπωσιάστηκα όμως... Μέσα σε 400 μέτρα με πέρασε ένα Hornet 600, ένα R κάτι deliveάδικο, και ένα Ζ125 στα φρένα :eek: :eek:
:D :D
δεν το εφτυσες να μην το ματιασεις ου ρε που θα το φουντωσεις κιολας:a15:
Αντε να το προχωρήσουμε λίγο.....
οι κάτοχοι γυμνών Jap, χαλαρώστε λίγο και απολαύστε το κούνημα. Αμα οδηγήσετε κανένα Tuono, κανένα Speed T, κανένα Super Duke, αλλάξτε πάνες και ελάτε να μας πείτε τις εξωσωματικές εμπειρίες σας.
Gcrook ...... :D Είμαι ευγενής έτσι?
Λοιπά Jap SS. Όταν τελειώσετε με τις ενστάσεις περί υπερκυβισμένου Ducati, τα λέμε.
Στα WSBK αντε γειά.... :wave2: (Αφού έχετε και SS θα βλέπετε και αγώνες. Λάθος? )
Αααα και επειδή αγώνες δεν είναι μόνο MotoGp, στα 250,125 χαιρετίσματα απ΄την Aprilia.
Στο χώμα...... Μόλις σπάσουν αυτά τα γ@μήδια τα ΚΤΜ, μπορεί να δείτε και καμμιά σημαία.
Κάτοχοι λοιπών ιαπωνέζικων μασαζο- πολυθρονών. Κάντε καμμιά κοντρίτσα μεταξύ σας για το πότε είναι τα διαστήματα μεταξύ των service και φτιάξτε και μια λέσχη. Προεδρος θα είναι κάτοχος FZ750 του '85 με διαστήματα ρύθμισης βαλβίδων τα 40.000 χλμ !!! :eek:
Στις συνεδρίες τεΐου που θα διοργανώνεται μπορείτε να ψάξετε τρόπους εξομάλυνσης της "κλωτσιάς" όταν μπαίνει το VTEC :evil: που στέλνει την ιπποδύναμη απ΄τα 68 στα 72 άλογα.
@desmo996: Το μηχανάκι σου είναι μια κ@βλα... :winka:
vassilis88
11/05/2007, 22:16
ξεχασες τα σουπερμουσταρδ..:D
kiriakost
11/05/2007, 22:36
ΠΕΡΑ απο τα μπουγέλα και τις κραυγές , που θυμίζουν ζούγκλα ....
Η προσωπική μου άποψη , είναι οτι το καλό μηχανάκι ειναι θέμα ΜΟΝΤΕΛΟΥ παρά ΕΤΑΙΡΙΑΣ .
Ολες οι εταιρείες έχουν βγάλει κατά καιρούς μεγάλες πατάτες , η έριξαν την ποιότητα σε κάποια νέα μοντέλα , για να πέσει και το κόστος .
Επειδή δεν έχω γενική εικόνα της αγοράς , θα θυμίσω για την ιστορία την περίπτωση ΝΧ250 ..
Η Αμερική τα πήρε στα 250cc
Η Γαλλία , τα ήθελε στα 239cc , του ήταν πολλά τα 250 !!
Στην έκδοση Ιαπωνίας ΑΧ-1 , βγήκε ως λιμουζίνα από ποιότητα υλικών. (αλουμινένιο πίσω ψαλίδι και ζάντες ) .
Η κοινή γνώμη και τα περιοδικά, θαύμαζαν το ΑΧ-1 , και έδιναν των τίτλο του φτωχού συγγενή στο ΝΧ250.
Συμπέρασμα .. ο εξοπλισμός παίζει πάντα το πρώτο ρόλο, και το όνομα της εταιρείας έρχεται να εγγυηθεί την μακροζωία της .
Στο θέμα μακροζωίας , η νικήτρια ήταν παραδόξως η Ιταλική PIAGGIO , που όμως έβαλε και αυτή πολυ νερό στο κρασί της τα τελευταία 10 χρονιά , απο την διακοσάρα βέσπα COSA και έπειτα.
Εαν θέλουμε να είμαστε απόλυτα αντικειμενικοί , θα πρέπει να κάνουμε συγκρίσεις με όμοια πράγματα, ανά κατηγορία , και να αφορούν τα προϊόντα που έχουν βγει την τελευταία πενταετία . :)
.
Runner Ducati
12/05/2007, 00:05
:a9:
:a01:
:a08:
:a029:
88135
Runner Ducati
12/05/2007, 00:09
:a54:
:a34:
:a021:
:a01:
:a3:
88137
ξεχασες τα σουπερμουσταρδ..:D
Εκει πραγματικά δεν έχω να πω τπτ.... Είναι σε καλό δρόμο οι Ιάπωνες. Απ ΄την μια ο κολοσσός FMX :rotflmao: :rotflmao: είναι ακλόνητος
απ΄την άλλη το ΧΤΧ, πάει απ΄το καλό στο καλύτερο. Βάλανε ιταλικό κινητήρα, τα βάψανε και πορτοκαλί :rotflmao: :rotflmao: .......(τι ξεφτίλα ΡΠΜ) τι κριτική να κάνεις? Θα μας πουν και κακόβουλους μετά.
:rotflmao:
Εκει πραγματικά δεν έχω να πω τπτ.... Είναι σε καλό δρόμο οι Ιάπωνες. Απ ΄την μια ο κολοσσός FMX :rotflmao: :rotflmao: είναι ακλόνητος
απ΄την άλλη το ΧΤΧ, πάει απ΄το καλό στο καλύτερο. Βάλανε ιταλικό κινητήρα, τα βάψανε και πορτοκαλί :rotflmao: :rotflmao: .......(τι ξεφτίλα ΡΠΜ) τι κριτική να κάνεις? Θα μας πουν και κακόβουλους μετά.
:rotflmao:
Μενει μονο να δουμε και FMX στο Dakar....
ρε παιδια γιατι περιοριζεστε στη μαχη Ιταλικων (αντε κ αυστριακων) εναντιον Ιαπωνιας?
βγαζει κ η Τσεχια τα blata!!!
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενταξει βρηκατε το αδυνατο σημειο της japan..οτι δεν βγαζει μοταρντ..ολα τα αλλα ομως?
88164
el_hymador
12/05/2007, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Το ST ειναι 1050cc και βγαζει 125hp το VFR ειναι 800cc και βγαζει 110hp
οποτε για πες μας που βλεπεις την υπεροχη του ST?
Τελος για πες μας ποιο απο τα 2 εχεις οδηγησει?
Γιατι εγω τα εχω οδηγησει και τα 2 ,το ST το ειχα για 1 Ωρα και το VFR απο το 2006 και δεν συγκρινεται φιλε μου το πως καθεται το VFR στο δρομο με το Triumph τωρα το τι λενε τα περιοδικα στα @@ρια μας
αν εχει καποιος κατι να πει για τα 2 συγκεκριμενα μηχανακια οκ αλλα να τα εχει οδηγησει ομως οχι οτι φανταζεται
Υγ Αν ειχα πολλα λεφτα και Ducati και Agusta θα ειχα για να τα πλερωνω και να γουσταρω στην πιστα οχι στην καφετερια αλλα επειδη δεν εχω πολλα και θελω 1 που να με καλυπτει σε ολα και να μην ζηταει πολλα πηρα Japan
Λυση αποριας...
Εχω οδηγησει απο το 750VFR του 95-96' μεχρι το 800 του 04' ...δεν εχω οδηγησει το τελευταιο 800 με τα ΄λευκα κρυσταλα στα φλας...οποτε δεν δικαιουμε να ομιλω....
Sprint ST ..το παλιο RS 955 και τρεις φορες το ST1050 ...φταει το οτι η Eliofil ειναι 500 μετρα απο το σπιτι μου:D
Στο θεμα μας τωρα...
Aν η Honda νομιζει οτι πρεπει να μετεχει στην κατηγορια sport touring με μηχανακι 800cc , sorry αλλα δεν γινεται να φτιαξουμε κατηγορια sport touring 800 κυβικων...αναποφευκτα θα το συγκρινεις με τα υπολοιπα μηχανακια της κατηγοριας, απο τη στιγμη μαλιστα που κοστιζει τα ιδια χρηματα....
π.χ. Η Ducati χρεωνει στα st3 το ABS 2.290€...προβλημα της....η BMW χρησιμοποιει τον αεροψυκτο boxer στο δικο της ST με 1200cc και τιμη βασικης εκδοσης 14.000+ ευρω...τι να κανουμε τωρα? ολα τα παραπανω μηχανακια ειναι ανταγωνιστικα στην κατηγορια sport touring...η καθε εταιρεια χαρασει την δικη της πορεια βασιζομενη στο marketing και την ιστορια της..ποσοι θα αγοραζαν τετρακυλινδρο ST3 και ποσοι V2 ΒΜW?
Αν η honda θελει να ειναι ανταγωνιστικη ας προσθεσει κυβικα...και οχι τζαμπα τεχνολογια. Γιατι το να προσπαθεις με το Vtec να προσδοσεις ροπη χαμηλα και δυναμη ψηλα εχει ως αποτελεσμα:
-Πολυπλοκοτητα
-Δυσκολο και ακριβο service
-Μια τρυπα στο νερο...αφου και παλι δεν ειναι δυνατοτερο απο τα υπολοιπα μηχανακια
...κακα τα ψεμματα η Honda εχει τεχνολογικο know How, αλλα το χρησιμοποιει προκειμενου να πιστοποιησει την διαφορετικοτητα της....οπως η bmw με τα paralever-duolever κτλ-κτλ
Να μην μιλησω για την καταναλωση οταν λειτουργει το vtec...:rolleyes:
Για να μην παρεξηγηθω, θεωρω το VFR εξαιρετικη μοτοσυκλετα και θα την αγοραζα αν πρωτο μου κριτηριο ηταν να οδηγω κατι που να ειναι προηγμενο τεχνολογικα, και ''φτιαχνομουν'' στην ιδεα οτι υπαρχει συγγενεια με τα RC45....δεκτον....αυτα απο μονα τους ομως δεν την κανουν καλυτερη μοτοσυκλετα απο τις υπολοιπες.
....απορω πως κατεληξες στο συμπερασμα οτι το VFR καθεται καλυετρα απο το sprint στον δρομο...ειδικα μετα απο βολτα μιας ωρας με το triumph...
Eγω πιστευω οτι και τα δυο μηχανακια ειναι εξισου καλα...αν μη τι αλλο, αυτο που πρεπει να κανουν - δηλαδη γρηγορα ταξιδια , πολυχρηστικοτητα και sport δυνατοτητες- το κανουν σε πολυ καλο επειπεδο και τα δυο. Τωρα οι οποιες διαφορες στο στησιμο θα φανουν μεσα στην πιστα, οπου και δεν εχω μπει με κανενα απο τα δυο...στον δρομο οι διαφορες ειναι δυσδιακριτες.
Οποτε με απολυτα προσωπικα κριτηρια, προτιμω τον θεϊκο τρικυλινδρο της TRIUMPH απο την ανουσια εφαρμογη τεχνολογιας στον αδυναμο V4 της Honda...και παλι λεω ειναι προσωπικα τα κριτηρια....
+100000 hymador
πειστικοτατος :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Λυση αποριας...
Εχω οδηγησει απο το 750VFR του 95-96' μεχρι το 800 του 04' ...δεν εχω οδηγησει το τελευταιο 800 με τα ΄λευκα κρυσταλα στα φλας...οποτε δεν δικαιουμε να ομιλω....
Sprint ST ..το παλιο RS 955 και τρεις φορες το ST1050 ...φταει το οτι η Eliofil ειναι 500 μετρα απο το σπιτι μου:D
Στο θεμα μας τωρα...
Aν η Honda νομιζει οτι πρεπει να μετεχει στην κατηγορια sport touring με μηχανακι 800cc , sorry αλλα δεν γινεται να φτιαξουμε κατηγορια sport touring 800 κυβικων...αναποφευκτα θα το συγκρινεις με τα υπολοιπα μηχανακια της κατηγοριας, απο τη στιγμη μαλιστα που κοστιζει τα ιδια χρηματα....
π.χ. Η Ducati χρεωνει στα st3 το ABS 2.290€...προβλημα της....η BMW χρησιμοποιει τον αεροψυκτο boxer στο δικο της ST με 1200cc και τιμη βασικης εκδοσης 14.000+ ευρω...τι να κανουμε τωρα? ολα τα παραπανω μηχανακια ειναι ανταγωνιστικα στην κατηγορια sport touring...η καθε εταιρεια χαρασει την δικη της πορεια βασιζομενη στο marketing και την ιστορια της..ποσοι θα αγοραζαν τετρακυλινδρο ST3 και ποσοι V2 ΒΜW?
Αν η honda θελει να ειναι ανταγωνιστικη ας προσθεσει κυβικα...και οχι τζαμπα τεχνολογια. Γιατι το να προσπαθεις με το Vtec να προσδοσεις ροπη χαμηλα και δυναμη ψηλα εχει ως αποτελεσμα:
-Πολυπλοκοτητα
-Μια τρυπα στο νερο...αφου και παλι δεν ειναι δυνατοτερο απο τα υπολοιπα μηχανακια
...κακα τα ψεμματα η Honda εχει τεχνολογικο know How, αλλα το χρησιμοποιει προκειμενου να πιστοποιησει την διαφορετικοτητα της....οπως η bmw με τα paralever-duolever κτλ-κτλ
Να μην μιλησω για την καταναλωση οταν λειτουργει το vtec...:rolleyes:
Για να μην παρεξηγηθω, θεωρω το VFR εξαιρετικη μοτοσυκλετα και θα την αγοραζα αν πρωτο μου κριτηριο ηταν να οδηγω κατι που να ειναι προηγμενο τεχνολογικα, και ''φτιαχνομουν'' στην ιδεα οτι υπαρχει συγγενεια με τα RC45....δεκτον....αυτα απο μονα τους ομως δεν την κανουν καλυτερη μοτοσυκλετα απο τις υπολοιπες.
....απορω πως κατεληξες στο συμπερασμα οτι το VFR καθεται καλυετρα απο το sprint στον δρομο...ειδικα μετα απο βολτα μιας ωρας με το triumph...
Eγω πιστευω οτι και τα δυο μηχανακια ειναι εξισου καλα...αν μη τι αλλο, αυτο που πρεπει να κανουν - δηλαδη γρηγορα ταξιδια , πολυχρηστικοτητα και sport δυνατοτητες- το κανουν σε πολυ καλο επειπεδο και τα δυο. Τωρα οι οποιες διαφορες στο στησιμο θα φανουν μεσα στην πιστα, οπου και δεν εχω μπει με κανενα απο τα δυο...στον δρομο οι διαφορες ειναι δυσδιακριτες.
Οποτε με απολυτα προσωπικα κριτηρια, προτιμω τον θεϊκο τρικυλινδρο της TRIUMPH απο την ανουσια εφαρμογη τεχνολογιας στον αδυναμο V4 της Honda...και παλι λεω ειναι προσωπικα τα κριτηρια....
Ολα αυτα βεβαια ειναι προσωπικη σου αποψη γιατι η διαφορα 15 hp δεν λεει τιποτα
οσο για το πως καθονται στον δρομο για το VFR ξερω πολυ καλα για το triumph απλα το εχω οδηγησει 1 ωρα οποτε μπορω να βγαλω συμπερασμα
καμια σχεση φιλε μου το VFR εχει ποιοτητα κυλισης που ονειρευεται το ST
για να μην μιλησουμε για ομορφια, ποιοτητα κατασκευης, χαρακτηρα και διαφορα αλλα
τεσπα καλη μοτο ειναι το ST αλλα VFR δεν ειναι και στην τελικη αν θεωρεις οτι ολα αυτα ειναι υποκειμενικα δεκτο
αλλα να μην ακουω μλκιες οτι το VFR υστερει σε σχεση με αλλα Sport Touring :wave2:
ασε που ειναι και πολυ ποιο σπορτ απο πολλα απο αυτα χωρις να υστερει σε ανεση
vangelis 64
12/05/2007, 14:20
Το προηγούμενο VFR πάντως,αυτό με τα διπλά γρανάζια στούς εκκεντροφόρους αντί καδένας,έβγαζε έναν υπέροχο ήχο.Κάτι σαν τουρμπίνα.:a07: :a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το προηγούμενο VFR πάντως,αυτό με τα διπλά γρανάζια στούς εκκεντροφόρους αντί καδένας,έβγαζε έναν υπέροχο ήχο.Κάτι σαν τουρμπίνα.:a07: :a07:
Δεν το εχω οδηγησει αλλα ειναι ο λογος που ειμαι μοτοσυκλετιστης σημερα
ηταν το ονειρο μου
και ευχομαι ολοι να αποκτησουν το ονειρο τους οποιο και να ειναι αυτο:wave2:
mob rules
12/05/2007, 14:30
-Πολυπλοκοτητα
παντος σε αυτα εχει δικιο!!
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
-Πολυπλοκοτητα
παντος σε αυτα εχει δικιο!!
:)
Ναι εχει εν μερει δικιο δλδ
τα Service δεν ειναι τοσα ακριβα οσο ακουγονται εδω μεσα και δεν το λεω μονο εγω
ποιος ειπε οτι το VTEC υπαρχει για να βγαζει παραπανω αλογα ,υπαρχει για την ροπη σε χαμηλες σαλ
και μιλαμε για εναν αλεξισφαιρο κινητηρα με σχεδιαση δεκαετιας 80 ποιος ο λογος να τον αλλαξεις αν ειναι διαμαντι
τεσπα οποιος θελει πολλα αλογα αλλου παιδες:wave2:
mob rules
12/05/2007, 14:43
Ναι εχει εν μερει δικιο δλδ
τα Service δεν ειναι τοσα ακριβα οσο ακουγονται εδω μεσα και δεν το λεω μονο εγω
ποιος ειπε οτι το VTEC υπαρχει για να βγαζει παραπανω αλογα ,υπαρχει για την ροπη σε χαμηλες σαλ
και μιλαμε για εναν αλεξισφαιρο κινητηρα με σχεδιαση δεκαετιας 80 ποιος ο λογος να τον αλλαξεις αν ειναι διαμαντι
τεσπα οποιος θελει πολλα αλογα αλλου παιδες:wave2:
σωστος,αλλα απο τι εχω ακουσει πριν μπει το vtec υπαρχει μια καμψη ροππης,οποτε ειναι λιγη η δουλεια που κανει!(δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο που λεω,ετσι εχω ακουσει,μπορει να ειναι και μαλακια!)
σε ολα τα αλλα εχεις δικιο,εκτως του ακριβου σερβις!:wave2:
σωστος,αλλα απο τι εχω ακουσει πριν μπει το vtec υπαρχει μια καμψη ροππης,οποτε ειναι λιγη η δουλεια που κανει!(δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο που λεω,ετσι εχω ακουσει,μπορει να ειναι και μαλακια!)
σε ολα τα αλλα εχεις δικιο,εκτως του ακριβου σερβις!:wave2:
Καμψη ροπης οχι απλα στα πριν το 06 VFR οταν εμπαινε το VTEC ηταν λιγο σαν αποτομη κλωτσια
στα 06 εχουν πειραξει την χαρτογραφηση και ειναι πολυ ποιο ομαλα τα πραγματα
επιμενω για τα Service ειναι μυθος (εχω μιλησει με το εξουσιοδοτημενο συνεργειο Honda)
και ειναι οι ιδιες τιμες με τα 4κιλυνδρα εκτος απο την ρυθμιση βαλβιδων που αν την κανεις και αν
χρειαστει ειναι μετα τις 60000χλμ και δεν ειναι πολυ ποιο ακριβα
οσο για ζημιες εδω γελαμε :wave2:
mob rules
12/05/2007, 14:52
φιλε el_hymador οταν οδηγας vfr δεν σκεφτεσαι το rc45 σκευτεσαι αυτο
88172
mob rules
12/05/2007, 14:53
και αυτα τα καλουδια..:D :D
88173
mob rules
12/05/2007, 14:54
Καμψη ροπης οχι απλα στα πριν το 06 VFR οταν εμπαινε το VTEC ηταν λιγο σαν αποτομη κλωτσια
στα 06 εχουν πειραξει την χαρτογραφηση και ειναι πολυ ποιο ομαλα τα πραγματα
επιμενω για τα Service ειναι μυθος (εχω μιλησει με το εξουσιοδοτημενο συνεργειο Honda)
και ειναι οι ιδιες τιμες με τα 4κιλυνδρα εκτος απο την ρυθμιση βαλβιδων που αν την κανεις και αν
χρειαστει ειναι μετα τις 60000χλμ και δεν ειναι πολυ ποιο ακριβα
οσο για ζημιες εδω γελαμε :wave2:
κατι παραπανω θα ξερεις,αφου εχεις vtec...:winka:
Fuck μην συνεχιζεις θα εχω προβλημα :a03: :a03: :a03: :a03: :a03: :a03: :a03: :a03:
mob rules
12/05/2007, 15:02
Fuck μην συνεχιζεις θα εχω προβλημα :a03: :a03: :a03: :a03: :a03: :a03: :a03: :a03:
ενταξει αλλη μια και τελος...
88175
mob rules
12/05/2007, 15:06
μπορει να πουλαει τσαμπα τεχνολογια η honda,αλλα ειναι μια εταιρια που εκανε πολλα παραπανω απο τις αλλες!!!και για λογους κατα της ρυπανσης της ατμοσφαιρας και απο τεχνολογια κλπ.
φιλε el_hymador οταν οδηγας vfr δεν σκεφτεσαι το rc45 σκευτεσαι αυτο
Τι σας αρέσει σ΄αυτή τη γκαστρωμένη φάλαινα, δεν μπορώ να καταλάβω.....:rolleyes:
Η αλήθεια είναι απλή και πικρή..... Η Honda ξόδεψε δισ. πάνω σε μια π@π@ριά. Αν αυτό το πράγμα μπορούσε να δουλεψει, τα οβάλ θα συνέχιζαν να κινούν και τα αγωνιστικά και τα παραγωγής μηχανάκια της.
Μαλλον ήταν πολύ μπροστα απ΄την εποχή της η Honda :rotflmao: :rotflmao:
Τι σας αρέσει σ΄αυτή τη γκαστρωμένη φάλαινα, δεν μπορώ να καταλάβω.....:rolleyes:
Η αλήθεια είναι απλή και πικρή..... Η Honda ξόδεψε δισ. πάνω σε μια π@π@ριά. Αν αυτό το πράγμα μπορούσε να δουλεψει, τα οβάλ θα συνέχιζαν να κινούν και τα αγωνιστικά και τα παραγωγής μηχανάκια της.
Σε χαλαει που ειναι Honda ετσι?
:a36:
mob rules
12/05/2007, 15:40
τστστσ:nono:ρε nr750 γιατι δεν του απαντας αναλογα(τσαμπα το ονομα)
1ο λαθος εχει απαγορευτει στην χοντα απο την fim να μπαινει με οβαλ,γιατι τα ξεβρακωσε ολα οταν μπηκε στο wsb!!!
2o θα αγοραζες εσυ ενα μηχανακι που δεν θα μπορουσε να το επισκευασει κανεις
3ο το κοστος ειναι πολυ μεγαλο
αυτα,εχεις αλλες αποριες:rolleyes:
el_hymador
12/05/2007, 15:50
Το NR ρε παιδια?
Πειτε μου σε τι χρησιμεψε εκτος απο τον εδραιωσει (περισσοτερο) στην συνειδηση του κοσμου την Honda σε οτι αφορα την τεχνολογικη υπεροχη της υπεροχη...
Το θαυμαζω, το εκτιμω αλλα μεχρι εκει!
Θυμαμαι ειχα διαβασει ενα test στο Motorcyclist, οπου το μηχανακι το εβγαζε καλο αλλα ''λιγο'' σε σχεση με τα τετρακυλινδρα 750 της εποχης...ειχα γελασει με την ''αφελη'' προσεγγιση των συντακτων, αλλα τωρα που το σκεφτομαι μετα απο χρονια δεν εχουν και αδικο....
...η τεχνολογια αν δεν εχει αντικτυπο στην πραγματικη ζωη και συνθηκες ειναι τζαμπα τεχνολογια...οκ ηταν ενα μηχανακι με οβαλ εμβολα και φορτωμενο με ενα καρο hi tech καλουδια...η συνεχεια ποια ηταν?...ακομα και στους αγωνες , το HRC, εγκατελειψε πολυ συντομο την εμπλοκη του με οβαλοπιστονα (!) μηχανακια...
...δεν προσπαθω να το απομυθοποιησω , το NR ειναι μια θρυλικη και ιστορικη μοτοσυκλετα , θαυμαστη κτλ-κτλ...αλλα νομιζω οτι το καλυτερο σχολιο, το ειχε γραψει το παλιο (καλο) ΜΟΤΟ:
''η Ηοnda δημιουργησε το NR για να αποδειξει απλως οτι μπορει...''
...για να ειμαι ειλικρινης, προτιμω χιλιες φορες το hesd σταμπιλιζατερ του cbr1000rr το οποιο αποτελει μια επιτυχημενη εφαρμογη τεχνολογιας , παρα να πληρωσω ενα καρο χρηματα για να λεω οτι η μοτοσυκλετα μου εχει οβαλ πιστονια...
mob rules
12/05/2007, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το NR ρε παιδια?
Πειτε μου σε τι χρησιμεψε εκτος απο τον εδραιωσει (περισσοτερο) στην συνειδηση του κοσμου την Honda σε οτι αφορα την τεχνολογικη υπεροχη της υπεροχη...
Το θαυμαζω, το εκτιμω αλλα μεχρι εκει!
Θυμαμαι ειχα διαβασει ενα test στο Motorcyclist, οπου το μηχανακι το εβγαζε καλο αλλα ''λιγο'' σε σχεση με τα τετρακυλινδρα 750 της εποχης...ειχα γελασει με την ''αφελη'' προσεγγιση των συντακτων, αλλα τωρα που το σκεφτομαι μετα απο χρονια δεν εχουν και αδικο....
...η τεχνολογια αν δεν εχει αντικτυπο στην πραγματικη ζωη και συνθηκες ειναι τζαμπα τεχνολογια...οκ ηταν ενα μηχανακι με οβαλ εμβολα και φορτωμενο με ενα καρο hi tech καλουδια...η συνεχεια ποια ηταν?...ακομα και στους αγωνες , το HRC, εγκατελειψε πολυ συντομο την εμπλοκη του με οβαλοπιστονα (!) μηχανακια...
...δεν προσπαθω να το απομυθοποιησω , το NR ειναι μια θρυλικη και ιστορικη μοτοσυκλετα , θαυμαστη κτλ-κτλ...αλλα νομιζω οτι το καλυτερο σχολιο, το ειχε γραψει το παλιο (καλο) ΜΟΤΟ:
''η Ηοnda δημιουργησε το NR για να αποδειξει απλως οτι μπορει...''
...για να ειμαι ειλικρινης, προτιμω χιλιες φορες το hesd σταμπιλιζατερ του cbr1000rr το οποιο αποτελει μια επιτυχημενη εφαρμογη τεχνολογιας , παρα να πληρωσω ενα καρο χρηματα για να λεω οτι η μοτοσυκλετα μου εχει οβαλ πιστονια...
ειναι ετσι οπως τα λες,αλλα με μερικα λαθακια!!!
το nr750 παρουσιαστηκε το 92 με 130αλογα στις 14000 στροφες,οταν το μεσο 750 ηταν 100-110 αλογα στις 10000στροφες.εγω το βλεπω για καλη διαφορα!!!
η honda και ηθελε και μπορουσε!!!στους αγωνες sbk κατεβασσε την nr με 170αλογα και 18.500στροφες!!!!και αφου τους ξεβρακωσε ολους η fim απαγορευσαι με περιορισμο την χρηση οβαλ εμβολων και ολα αυτα το 88 4 χρονια δηλ.πριν βγει σε περιορισμενη εκδοση δρομου!!!αυτα:wave2:
ειναι ετσι οπως τα λες,αλλα με μερικα λαθακια!!!
το nr750 παρουσιαστηκε το 92 με 130αλογα στις 14000 στροφες,οταν το μεσο 750 ηταν 100-110 αλογα στις 10000στροφες.εγω το βλεπω για καλη διαφορα!!!
η honda και ηθελε και μπορουσε!!!στους αγωνες sbk κατεβασσε την nr με 170αλογα και 18.500στροφες!!!!και αφου τους ξεβρακωσε ολους η fim απαγορευσαι με περιορισμο την χρηση οβαλ εμβολων και ολα αυτα το 88 4 χρονια δηλ.πριν βγει σε περιορισμενη εκδοση δρομου!!!αυτα:wave2:
Ετσι ετσι
αλλα περα απο ολα αυτα μηχανακια οπως η NR, Agusta F4, Ducati 916 κλπ ειναι κοσμηματα για τον χωρο
υστερα ξεχνας την παραμετρο ποιοτητα κυλισης
αν εχεις οδηγησει VFR ξερεις, η αρχοντια στο πως καθεται στον δρομο τεσπα:wave2:
el_hymador
12/05/2007, 19:37
Ετσι ετσι
αλλα περα απο ολα αυτα μηχανακια οπως η NR, Agusta F4, Ducati 916 κλπ ειναι κοσμηματα για τον χωρο
υστερα ξεχνας την παραμετρο ποιοτητα κυλισης
αν εχεις οδηγησει VFR ξερεις, η αρχοντια στο πως καθεται στον δρομο τεσπα:wave2:
η ποιοτητα κυλισης ειναι υποκειμενικη ενοια...ενταξει σιγουρα το vfr ειναι πιο ποιοτικο απο μια ural , αλλα για τις υπολοιπες μηχανες δεν ξερω...αρχοντικο ηταν για μενα ενα 900ss που ειχα οδηγησει στην Κακια Σκαλα (προ σηραγγων)...εσυ μπορει να το οδηγησεις και να ξενερωσεις απολυτα , εμενα μου αρεσε παρα πολυ....ποιοτητα κυλισης εχει και το cbf μου πολυ καλη...
Έτσι για σύγκριση οι πωλήσεις μοτοσυκλετών άνω των 125κυβικών στην Γαλλία το 2006 και το 2005.
Le Top 100 moto/scooter 2005 + de 125 cm3
1 - Kawasaki Z750 - 7160
2 - Yamaha FZS600/S/N - 6474
3 - Suzuki GSF650 - 5475
4 - Honda CBF600 - 3623
5 - Suzuki SV650N/S - 3420
6 - Honda CB600F/FS - 3130
7 - Yamaha T Max - 2590
8 - BMW R1200RT - 2467
9 - Suzuki GSX-R 1000 - 1798
10 - Suzuki DL650 - 1656
11 - Yamaha YZF1000R1 - 1625
12 - Yamaha FJR 1300Std/ABS - 1500
13 - BMW R1200GS - 1403
14 - Kawasaki ER5 - 1365
15 - Yamaha MT-01 - 1361
16 - Kawasaki Z1000 - 1334
17 - Yamaha XJR1300/1200 - 1259
18 - Suzuki AN400 - 1254
19 - Honda CBF 500N/S - 1240
20 - Yamaha FZS 1000 - 1220
21 - Yamaha WR250F - 1184
22 - KTM 450/400EXC-R - 1145
23 - Suzuki GSF600N/S' - 1100
24 - Triumph Speed Triple - 1097
25 - Kawasaki ER-6N - 1077
26 - Suzuki SV1000 - 1037
27 - Suzuki GS500 - 923
28 - Yamaha TDM 900/850 - 916
29 - Kawasaki ZX6-R - 914
30 - Suzuki GSF1200S - 910
31 - Suzuki GSF1200N/S - 898
32 - Honda CBR1000 - 883
33 - Suzuki GSXR600 - 852
34 - Suzuki GSX1400 - 847
35 - Gas Gas EC300 - 825
36 - Honda XL1000V Sdt/ABS - 821
37 - Yamaha YZF-R6 - 819
38 - Suzuki AN650 - 817
39 - Yamaha WR450F/426F/400F - 776
40 - Ducati S2R - 771
41 - BMW R1150R/1150RFUN/1100R/850R - 731
42 - Honda CB1300N/A - 714
43 - KTM 250EXC-R - 714
44 - Honda XL650V/600V - 680
45 - Yamaha YP400 - 664
46 - Honda CBR600RR - 630
47 - BMW F650 Std/GS - 625
48 - Honda VFR800 Std/A/750 - 617
49 - Suzuki GSX-R 750 - 611
50 - Triumph Sprint RS/ST - 604
51 - Kawasaki ZX10R - 599
52 - Suzuki DL1000 - 597
53 - Honda GL1800 - 581
54 - Yamaha XT650R/600/600E - 555
55 - Piaggio X9 250 - 526
56 - Yamaha BT1100 - 515
57 - BMW K1200S - 496
58 - Honda NT650V - 493
59 - Suzuki DRZ400SM - 478
60 - Gas Gas TXT280 - 470
61 - Harley-Davidson XLH1200 - 467
62 - Aprilia RSV1000Std/R/T - 464
63 - Honda ST1300Std/ABS - 464
64 - Gas Gas EC250 - 456
65 - BMW K1200LTFL - 453
66 - BMW R1150RT/1100RT/850RT - 438
67 - Honda CB900F - 437
68 - Suzuki GSX1300R - 436
69 - KTM 640SM - 433
70 - Aprilia Atlantic 500 - 417
71 - Triumph Bonneville Std/America/T100 - 403
72 - Harley-Davidson XL1200C - 393
73 - Harley-Davidson FLHRCI - 383
74 - Honda FMX650 - 379
75 - Ducati M620 - 368
76 - Piaggio X9 500 - 365
77 - BMW K1200R - 341
78 - Kawasaki KLE500 - 327
79 - Triumph Rocket III - 304
80 - Buell XB12S - 293
81 - KTM 990SPDUKE - 283
82 - BMW R1200ST - 279
83 - Harley-Davidson XL 883R - 272
84 - KTM 525/500EXC-R - 266
85 - Suzuki GSX750F - 264
86 - HM CRE250X - 263
87 - Ducati ST3 - 262
88 - Yamaha TT250R - 260
89 - Beta REV3 - 255
90 - Kymco Xciting - 254
91 - Harley-Davidson FXDCI - 253
92 - Ducati 999/999R/999S - 248
93 - Yamaha XG250 - 48
94 - Honda FJS600Std/A - 247
95 - Ducati S4R - 244
96 - Ducati MTS1000 - 243
97 - Yamaha XVS1100A - 241
98 - Moto Guzzi Breva 1100 - 240
99 - Harley-Davidson FLSTNI - 239
100 - Husqvarna 250TE - 234
...
Le Top 100 moto/scooter 2006 + de 125 cm3
1 - Kawasaki Z750 - 6 481
2 - Yamaha FZ6 - 5 915
3 - Kawasaki ER-6 - 5 692
4 - Suzuki GSF 650 Bandit - 5 602
5 - Suzuki GSR 600 - 4 014
6 - Honda CB600F - 3 481
7 - Yamaha XP500 T Max - 3 181
8 - Yamaha FZ1 - 3 156
9 - BMW R1200RT - 1 972
10 - Yamaha FJR 1300 A - 1 775
11 - Honda NT700V A - 1 646
12 - Yamaha YZF R6 - 1 600
13 - Honda CBF 1000 AB - 1 506
14 - Suzuki SV650 - 1 499
15 - Suzuki SV650S - 1 448
16 - Suzuki DL650 - 1 430
17 - Suzuki GSX-R 1000 - 1 368
18 - BMW R1200GS - 1 360
19 - Yamaha YZF R1 - 1 248
20 - Suzuki AN400 Burgman - 1 166
21 - Kawasaki Z1000 - 1 122
22 - Suzuki AN650 Burgman - 1 100
23 - Suzuki GSF 1200 S - 1 089
24 - Triumph Speed Triple - 1 076
25 - Honda CBF 600 S A4 - 1 030
26 - Honda CBF 600 N 4F - 952
27 - Kawasaki ER5 - 920
28 - Suzuki GSX-R 750 - 882
29 - Yamaha XJR 1300 - 873
30 - Honda CBR 1000 K4 - 860
31 - Suzuki GSF 1200 - 829
32 - Yamaha TDM 900 - 812
33 - Suzuki GSX-R 600 - 807
34 - Honda FMX 650 - 772
35 - Yamaha MT-03 - 746
36 - BMW K1200GT - 720
37 - Honda FJS 400 Silver Wing - 716
38 - Honda GL1800 - 685
39 - Yamaha YP 400 Majesty - 675
40 - Suzuki GSX 1400 - 652
41 - Honda CBF 500 4F - 650
42 - Kawasaki ZX 10 R - 628
43 - Suzuki GS 500 - 608
44 - Yamaha XTR 660 - 601
45 - Honda CBF 600 S 4F - 595
46 - KTM 450 EXC-R - 571
47 - Ducati M695 - 561
48 - Honda CBF 600 NA4 - 559
49 - Honda XL 650 V2 - 539
50 - Honda VFR 800 A2 - 535
51 - Honda CBR 600 RR - 533
52 - GAS GAS EC300 - 510
53 - Kawasaki ZX-6R - 501
54 - Piaggio Vespa GTS - 491
55 - Yamaha XTX 660 - 486
56 - Aprilia Tuono 1000 - 483
57 - Suzuki DRZ 400 SM - 469
58 - KTM 250 EXC - 463
59 - Ducati S2R 1000 - 454
60 - Kawasaki ZZR 1400 - 454
61 - Triumph Daytona 675 - 452
62 - Suzuki DL 1000 - 441
63 - Yamaha WR 450 F - 439
64 - Yamaha MT-01 - 433
65 - Suzuki GSX 1300 R - 432
66 - Honda CBF 1000 - 429
67 - Yamaha XG 250 - 407
68 - Honda ST 1300 A 4F - 404
69 - BMW F650GS FL - 392
70 - BMW K1200R - 391
71 - BUELL XB12S - 382
72 - Honda XL 1000 V Varadero 4 - 382
73 - KTM 400 EXC-R - 381
74 - KTM 250 EXC-F - 380
75 - Triumph Sprint ST - 379
76 - Harley Davidson FXDBI - 370
77 - Harley Davidson XL1200R - 360
78 - Honda XL 1000 V Vardero 3 - 346
79 - BMW K1200LT FL - 345
80 - Moto Guzzi Breva 850 - 344
81 - KTM 640 LC4 E SM - 322
82 - BMW R1200GS AD - 314
83 - Ducati S2R - 305
84 - BMW R1200R - 300
85 - Triumph Bonneville T100 - 300
86 - BMW K1200S - 299
87 - KTM 950 Supermoto - 293
88 - KTM 990 Superduke - 285
89 - Harley Davidson FLHRCI - 279
90 - Ducati S4RS - 277
91 - Suzuki SV1000S - 263
92 - Piaggio X9 500 - 261
93 - Honda CB 900 F 4F - 260
94 - KTM 300EXC - 260
95 - Suzuki GSX750F - 260
96 - Triumph Rocket III - 253
97 - Piaggio X9 250 - 244
98 - Kymco Xciting - 241
99 - Sherco 290 - 241
100 - BMW F800S - 34
...
super_toto
12/05/2007, 20:33
Ο Γαλλικός λαός μίλησε.
blueblack
12/05/2007, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
Έτσι για σύγκριση οι πωλήσεις μοτοσυκλετών άνω των 125κυβικών στην Γαλλία το 2006 και το 2005.
Le Top 100 moto/scooter 2005 + de 125 cm3
1 - Kawasaki Z750 - 7160
2 - Yamaha FZS600/S/N - 6474
3 - Suzuki GSF650 - 5475
4 - Honda CBF600 - 3623
5 - Suzuki SV650N/S - 3420
6 - Honda CB600F/FS - 3130
7 - Yamaha T Max - 2590
8 - BMW R1200RT - 2467
9 - Suzuki GSX-R 1000 - 1798
10 - Suzuki DL650 - 1656
11 - Yamaha YZF1000R1 - 1625
12 - Yamaha FJR 1300Std/ABS - 1500
13 - BMW R1200GS - 1403
14 - Kawasaki ER5 - 1365
15 - Yamaha MT-01 - 1361
16 - Kawasaki Z1000 - 1334
17 - Yamaha XJR1300/1200 - 1259
18 - Suzuki AN400 - 1254
19 - Honda CBF 500N/S - 1240
20 - Yamaha FZS 1000 - 1220
21 - Yamaha WR250F - 1184
22 - KTM 450/400EXC-R - 1145
23 - Suzuki GSF600N/S' - 1100
24 - Triumph Speed Triple - 1097
25 - Kawasaki ER-6N - 1077
26 - Suzuki SV1000 - 1037
27 - Suzuki GS500 - 923
28 - Yamaha TDM 900/850 - 916
29 - Kawasaki ZX6-R - 914
30 - Suzuki GSF1200S - 910
31 - Suzuki GSF1200N/S - 898
32 - Honda CBR1000 - 883
33 - Suzuki GSXR600 - 852
34 - Suzuki GSX1400 - 847
35 - Gas Gas EC300 - 825
36 - Honda XL1000V Sdt/ABS - 821
37 - Yamaha YZF-R6 - 819
38 - Suzuki AN650 - 817
39 - Yamaha WR450F/426F/400F - 776
40 - Ducati S2R - 771
41 - BMW R1150R/1150RFUN/1100R/850R - 731
42 - Honda CB1300N/A - 714
43 - KTM 250EXC-R - 714
44 - Honda XL650V/600V - 680
45 - Yamaha YP400 - 664
46 - Honda CBR600RR - 630
47 - BMW F650 Std/GS - 625
48 - Honda VFR800 Std/A/750 - 617
49 - Suzuki GSX-R 750 - 611
50 - Triumph Sprint RS/ST - 604
51 - Kawasaki ZX10R - 599
52 - Suzuki DL1000 - 597
53 - Honda GL1800 - 581
54 - Yamaha XT650R/600/600E - 555
55 - Piaggio X9 250 - 526
56 - Yamaha BT1100 - 515
57 - BMW K1200S - 496
58 - Honda NT650V - 493
59 - Suzuki DRZ400SM - 478
60 - Gas Gas TXT280 - 470
61 - Harley-Davidson XLH1200 - 467
62 - Aprilia RSV1000Std/R/T - 464
63 - Honda ST1300Std/ABS - 464
64 - Gas Gas EC250 - 456
65 - BMW K1200LTFL - 453
66 - BMW R1150RT/1100RT/850RT - 438
67 - Honda CB900F - 437
68 - Suzuki GSX1300R - 436
69 - KTM 640SM - 433
70 - Aprilia Atlantic 500 - 417
71 - Triumph Bonneville Std/America/T100 - 403
72 - Harley-Davidson XL1200C - 393
73 - Harley-Davidson FLHRCI - 383
74 - Honda FMX650 - 379
75 - Ducati M620 - 368
76 - Piaggio X9 500 - 365
77 - BMW K1200R - 341
78 - Kawasaki KLE500 - 327
79 - Triumph Rocket III - 304
80 - Buell XB12S - 293
81 - KTM 990SPDUKE - 283
82 - BMW R1200ST - 279
83 - Harley-Davidson XL 883R - 272
84 - KTM 525/500EXC-R - 266
85 - Suzuki GSX750F - 264
86 - HM CRE250X - 263
87 - Ducati ST3 - 262
88 - Yamaha TT250R - 260
89 - Beta REV3 - 255
90 - Kymco Xciting - 254
91 - Harley-Davidson FXDCI - 253
92 - Ducati 999/999R/999S - 248
93 - Yamaha XG250 - 48
94 - Honda FJS600Std/A - 247
95 - Ducati S4R - 244
96 - Ducati MTS1000 - 243
97 - Yamaha XVS1100A - 241
98 - Moto Guzzi Breva 1100 - 240
99 - Harley-Davidson FLSTNI - 239
100 - Husqvarna 250TE - 234
...
Le Top 100 moto/scooter 2006 + de 125 cm3
1 - Kawasaki Z750 - 6 481
2 - Yamaha FZ6 - 5 915
3 - Kawasaki ER-6 - 5 692
4 - Suzuki GSF 650 Bandit - 5 602
5 - Suzuki GSR 600 - 4 014
6 - Honda CB600F - 3 481
7 - Yamaha XP500 T Max - 3 181
8 - Yamaha FZ1 - 3 156
9 - BMW R1200RT - 1 972
10 - Yamaha FJR 1300 A - 1 775
11 - Honda NT700V A - 1 646
12 - Yamaha YZF R6 - 1 600
13 - Honda CBF 1000 AB - 1 506
14 - Suzuki SV650 - 1 499
15 - Suzuki SV650S - 1 448
16 - Suzuki DL650 - 1 430
17 - Suzuki GSX-R 1000 - 1 368
18 - BMW R1200GS - 1 360
19 - Yamaha YZF R1 - 1 248
20 - Suzuki AN400 Burgman - 1 166
21 - Kawasaki Z1000 - 1 122
22 - Suzuki AN650 Burgman - 1 100
23 - Suzuki GSF 1200 S - 1 089
24 - Triumph Speed Triple - 1 076
25 - Honda CBF 600 S A4 - 1 030
26 - Honda CBF 600 N 4F - 952
27 - Kawasaki ER5 - 920
28 - Suzuki GSX-R 750 - 882
29 - Yamaha XJR 1300 - 873
30 - Honda CBR 1000 K4 - 860
31 - Suzuki GSF 1200 - 829
32 - Yamaha TDM 900 - 812
33 - Suzuki GSX-R 600 - 807
34 - Honda FMX 650 - 772
35 - Yamaha MT-03 - 746
36 - BMW K1200GT - 720
37 - Honda FJS 400 Silver Wing - 716
38 - Honda GL1800 - 685
39 - Yamaha YP 400 Majesty - 675
40 - Suzuki GSX 1400 - 652
41 - Honda CBF 500 4F - 650
42 - Kawasaki ZX 10 R - 628
43 - Suzuki GS 500 - 608
44 - Yamaha XTR 660 - 601
45 - Honda CBF 600 S 4F - 595
46 - KTM 450 EXC-R - 571
47 - Ducati M695 - 561
48 - Honda CBF 600 NA4 - 559
49 - Honda XL 650 V2 - 539
50 - Honda VFR 800 A2 - 535
51 - Honda CBR 600 RR - 533
52 - GAS GAS EC300 - 510
53 - Kawasaki ZX-6R - 501
54 - Piaggio Vespa GTS - 491
55 - Yamaha XTX 660 - 486
56 - Aprilia Tuono 1000 - 483
57 - Suzuki DRZ 400 SM - 469
58 - KTM 250 EXC - 463
59 - Ducati S2R 1000 - 454
60 - Kawasaki ZZR 1400 - 454
61 - Triumph Daytona 675 - 452
62 - Suzuki DL 1000 - 441
63 - Yamaha WR 450 F - 439
64 - Yamaha MT-01 - 433
65 - Suzuki GSX 1300 R - 432
66 - Honda CBF 1000 - 429
67 - Yamaha XG 250 - 407
68 - Honda ST 1300 A 4F - 404
69 - BMW F650GS FL - 392
70 - BMW K1200R - 391
71 - BUELL XB12S - 382
72 - Honda XL 1000 V Varadero 4 - 382
73 - KTM 400 EXC-R - 381
74 - KTM 250 EXC-F - 380
75 - Triumph Sprint ST - 379
76 - Harley Davidson FXDBI - 370
77 - Harley Davidson XL1200R - 360
78 - Honda XL 1000 V Vardero 3 - 346
79 - BMW K1200LT FL - 345
80 - Moto Guzzi Breva 850 - 344
81 - KTM 640 LC4 E SM - 322
82 - BMW R1200GS AD - 314
83 - Ducati S2R - 305
84 - BMW R1200R - 300
85 - Triumph Bonneville T100 - 300
86 - BMW K1200S - 299
87 - KTM 950 Supermoto - 293
88 - KTM 990 Superduke - 285
89 - Harley Davidson FLHRCI - 279
90 - Ducati S4RS - 277
91 - Suzuki SV1000S - 263
92 - Piaggio X9 500 - 261
93 - Honda CB 900 F 4F - 260
94 - KTM 300EXC - 260
95 - Suzuki GSX750F - 260
96 - Triumph Rocket III - 253
97 - Piaggio X9 250 - 244
98 - Kymco Xciting - 241
99 - Sherco 290 - 241
100 - BMW F800S - 34
...
ANTE ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.............ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΦΩΝΑΖΩ.........
Βρές καί τής Έλλάδας καί βάλτα νά...........ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ.........!!!!!!!!!
:wave2:
mob rules
12/05/2007, 20:41
για τοπ πωλησεις μηλαμε,η για ποια ειναι καλητερα;:confused:
για τοπ πωλησεις μηλαμε,η για ποια ειναι καλητερα;:confused:
Πιτσιρικο με εντυπωσιαζεις
mob rules
12/05/2007, 21:25
Πιτσιρικο με εντυπωσιαζεις
ετσι ειναι ρε nr750 αυτο δεν μου λεει τιποτα!!
εδω απο την μια λενε ποιες εταιριες ειναι καλητερες και εχουν προσφερει πατεντες και απο την αλλη μου δειχνουν το τοπ σελερ της γαλλιας!
ασε που το τοπ 5 ειναι τα πιο φτηνα της κατηγοριας τους!αυτο τι μας λεει;:winka:
οτι μπορει να ναι γαλλοι αλλα στην τσεπη ειναι σκωτσεζοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vassilis88
12/05/2007, 22:49
μπορει να πουλαει τσαμπα τεχνολογια η honda,αλλα ειναι μια εταιρια που εκανε πολλα παραπανω απο τις αλλες!!!και για λογους κατα της ρυπανσης της ατμοσφαιρας και απο τεχνολογια κλπ.
Εκανε....τωρα τι κανει?κ η αγκουστα το 60 ηταν κορυφη......
α κ τωρα που το θυμηθηκα.....επεστρεψε...κερδιζοντας το μαστερ μπαικ φετος με την 312..:D
α ναι.....τωρα η χοντα κανει το ΦΜΧ!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα αυτη η Γαλλικη αγορα ενα πραγμα..πως ειναι η Ελληνικη
Ε...
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ:sad:
Ειδικα η πρωτη δεκαδα ολα τα λεφτα....
mob rules
12/05/2007, 23:17
Εκανε....τωρα τι κανει?κ η αγκουστα το 60 ηταν κορυφη......
α κ τωρα που το θυμηθηκα.....επεστρεψε...κερδιζοντας το μαστερ μπαικ φετος με την 312..:D
α ναι.....τωρα η χοντα κανει το ΦΜΧ!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βγαζει μηχανακια αφθραφστα(ετσι γραφεται:confused: )και καλητερα στο συνολο,και οχι μονο σε επιδοσεις!!!(απο τα ιαπωνικα μηλαμε)
εσυ πες μου τι κανουν οι αλλες ιαπωνικες εταιριες;:evil:
Oι πωλήσεις στην Ελλάδα για το 2006, με βάση τα στοιχεία που είχε ο επίσημος κατάλογος στην πρόσφατη έκθεση :
16242 HONDA
12525 YAMAHA
7618 PIAGGIO
6318 MODENAS
4991 SUZUKI
3302 KYMCO
3004 LIFAN
2882 ZHONGSHAN GUOCH
2753 KAWASAKI
1966 SYM
1906 APRILIA
1903 DAYTONA
1891 GILERA
1642 VESPA
1311 BMW MOTOR
1267 SHINERAY
996 HAOJIN
904 KTM
821 KEEWAY
797 LONCIN
795 ZONGHSHEN
778 CHINA JIALING
726 LINHAI
735 DAYANG
660 YINXIANG
532 BAOTIAN
429 PGO
410 JIALING
396 NIPPONIA
360 LINGKEN
359 PEUGEOT
314 SOKUDO
311 DUCATI
270 DAELIM
269 ZHONGYU
258 DERBI
253 CPI
239 YIBEN
209 XINTIAN
204 TRIUMPH
202 AEON MOTOR
201 XINLING
179 WUYANG
167 QINGQI
166 JINCHENG
137 ZIP STAR
136 JIANGSU XINLING
134 WANGYE
129 HARLEY DAVIDSON
126 HUSQVARNA
111 ZHONGNENG
110 VEEROAD
110 YIYING
107 DINLI METAL
101 TGB
97 JMSTAR
92 MOTO GUZZI
85 TCB
83 JINLUN
79 FENGCHI
79 JIANSHE
78 MASAI
76 FEKON
75 HSUN
74 JIANGMEN HUARI
67 KINROAD
66 GEELY MOTOR
66 WONJAN
65 NEW ERA
64 HYOSUNG
56 CHONGGQING
56 RHON
55 POLARIS
52 JINAN QINGQI
50 SKY TEAM
49 GIANTCO
47 XGJAO
48 KL
45 AIE MOTOR
45 ZEALSUN
44 GIANTO
42 HUSABERG
41 SUKIDA
40 AMSTRONG
37 MV AGUSTA
36 FYM
34 FLAMINGO
33 MEIDUO
32 GAS GAS
32 HER CHEE
31 DAZON
31 JAXIN
30 DAFIER
30 MALAGUTI
30 MOTO LAVERDA
29 SHANGAI JIALIN
26 MOTO ZETA
24 BUELL
22 FOSTI
21 ACCESS MOTOR
21 SUZHOU
20 DAYUN
20 ROYAL ENFIELD
19 BOMBARDIER
19 YUAN
18 ZHEJIANG QIANJI
17 ARCTIC CAT
15 BENZHOU
15 GSMOON
15 HSUN CROWN YAMOTO JIALING
15 RIEJU
15 YAWANA
14 CHUANL
13 BASHAN
13 SKYJET
12 BAROSSA
12 CHONGQING XGJAO
12 VONROAD
11 E-TON
11 GEELY
11 MBK
10 BETAMOTOR
10 CCM MOTORCYCLES
10 KENBO
10 SECMA
9 MONDIAL
8 CHUNFENG
8 CIXI KINGRING
8 LIFENG GROUP
8 LONGJIA
7 JIANSHE INDUSTRIES
7 XINGYUE
6 ACE TRADE
6 AIXAM
5 CHEETA
5 GUANGZHOU DAYAN
5 MZ MOTORAD
5 NACIONAL
5 TM RACING
4 BENTENG
4 EGIMOTORS
4 HERK
4 HEROWAY
4 REVA
4 ZHEJIANG TAIZHO
4 ZHEJIANG XINGYU
3 BENELLI
3 CAGIVA
3 REWACO
3 STANDARD MOTOR
3 TAIZHOU CITY KA
2 CGM SIAMOTO
2 MONTIAL
2 MOTIVE POWER
2 MOTO MORINI
2 PAOLETTI RACING
2 SACHS
2 WALTON RENDA
1 CELIK
1 CHONGQING LIFAN
1 GENERIC MOTOR
1 HARTFORD
1 HUIBANG
1 JIANGSU CHITUMA
1 JORDAN MOTORS
1 KINETIC MOTOR
1 LEDOW
1 MOTOR UNION
1 NANJING JINCHEN
1 QJ
1 RAMEX
1 RAMZEY
1 RARIRO
1 SHENGKE
1 ZHONGY
Oι συνολικές σε Γαλλία για 2005-2006
Ιmmatriculations et parts de marché par constructeur en 2005
rang constructeur total parts de marché
1 Yamaha 40 449 20,6% (+ 6,8 %)
2 Honda 34 624 17,6 % (- 2,2 %)
3 Suzuki 29 564 15 % (+ 2,2 %)
4 Piaggio 20 531 10,4 % (+ 5,4 %)
5 Kawasaki 13 974 7,1 % (+ 9,9 %)
6 BMW 8 055 4,1 % (+ 10,4 %)
7 KTM 4 884 2,5 % (+ 5,4 %)
8 Aprilia 4 584 2,3 % (+ 28,5 %)
9 Harley-Davidson 4 508 2,3 % (+ 21,2 %)
10 MBK 3 883 2 % (+ 11,4 %)
11 Peugeot 3 620 1,8 % (- 4,7 %)
12 Kymco 3 334 1,7 % (+ 30,7 %)
13 Ducati 3 163 1,6 % (+ 1,5 %)
14 Triumph 3 049 1,6 % (+ 56 %)
15 Daelim 1 934 1 % (+ 96,5 %)
16 Husqvarna 1 237 0,6 % (+ 32,4 %)
17 Cagiva 229 0,1 % (- 29,1 %)
18 Autres 14 986 7,6 % (+ 14,7 %)
Total 196 618 100 % (+ 7 %)
Immatriculations et parts de marché par constructeur en 2006
rang constructeur total parts de marché
1 Yamaha 49 340 21,5% (+ 21,9 %)
2 Honda 36 653 16,0 % (+ 0,1 %)
3 Suzuki 31 962 13,9 % (+ 8,1 %)
4 Piaggio 20 949 9,1 % (+ 2,0 %)
5 Kawasaki 17 282 7,5 % (+ 23,7 %)
6 Peugeot 7 499 3,3 % (+ 107,1 %)
7 BMW 7 484 3,3 % (- 0,7 %)
8 MBK 5 370 2,3 % (+ 38,3 %)
9 KTM 4 823 2,1 % (- 0,1 %)
10 Harley-Davidson 4 780 2,1 % (+ 6,0 %)
11 Aprilia 4 620 2,0 % (+ 0,1 %)
12 Kymco 3 831 1,7 % (+ 14,9 %)
13 Daelim 3 572 1,6 % (+ 84,7 %)
14 Triumph 3 280 1,4 % (+ 7,6 %)
15 Ducati 3 209 1,4 % (+ 1,4 %)
16 Autres 22 479 10,2 %
dont : Sym 2 231 1,0 %
Guzzi 912 0,4 %
Beta 848 0,4 %
Husqvarna 734 0,3 %
Buell 719 0,3 %
Scorpa 490 0,2 %
Jincheng 415 0,2 %
Voxan 108 0,0 %
Total 229 364 100 % (+ 16,6 %)
η σύγκριση στις πωλήσεις κινέζικων εκεί κι εδώ είναι καταλυτική :-)
mob rules
12/05/2007, 23:27
ολα αυτα ειναι εταιριες ε;
τις περισσοτερες ουτε που τις ξερω!!:look: :hypnotize
ποιες δεν ξερεις? παντως "autres" σημαινει αλλες :smokin: :smokin:
vassilis88
12/05/2007, 23:42
εσυ πες μου τι κανουν οι αλλες ιαπωνικες εταιριες;:evil:
μα κ οι αλλες ιαπωνικες εταιρειες τα τετοια τους ξυνουν..
btw εγω ειμαι στο ευρωπαικο στρατοπεδο..:D
κ η ευρωπη παρουσιαζει πραγματικα νεα μηχανακια...tiger+multi,hypermotard+sm950,superenduro+hp2,rxv-sxv-mxv,1098+675....κ αλλα...
mob rules
13/05/2007, 00:00
μα κ οι αλλες ιαπωνικες εταιρειες τα τετοια τους ξυνουν..
btw εγω ειμαι στο ευρωπαικο στρατοπεδο..:D
κ η ευρωπη παρουσιαζει πραγματικα νεα μηχανακια...tiger+multi,hypermotard+sm950,superenduro+hp2,rxv-sxv-mxv,1098+675....κ αλλα...
σου απαντησα τι κανει η honda!:wave2:
mob rules
13/05/2007, 00:02
Oι πωλήσεις στην Ελλάδα για το 2006, με βάση τα στοιχεία που είχε ο επίσημος κατάλογος στην πρόσφατη έκθεση :
16242 HONDA
12525 YAMAHA
7618 PIAGGIO
6318 MODENAS
4991 SUZUKI
3302 KYMCO
3004 LIFAN
2882 ZHONGSHAN GUOCH
2753 KAWASAKI
1966 SYM
1906 APRILIA
1903 DAYTONA
1891 GILERA
1642 VESPA
1311 BMW MOTOR
1267 SHINERAY
996 HAOJIN
904 KTM
821 KEEWAY
797 LONCIN
795 ZONGHSHEN
778 CHINA JIALING
726 LINHAI
735 DAYANG
660 YINXIANG
532 BAOTIAN
429 PGO
410 JIALING
396 NIPPONIA
360 LINGKEN
359 PEUGEOT
314 SOKUDO
311 DUCATI
270 DAELIM
269 ZHONGYU
258 DERBI
253 CPI
239 YIBEN
209 XINTIAN
204 TRIUMPH
202 AEON MOTOR
201 XINLING
179 WUYANG
167 QINGQI
166 JINCHENG
137 ZIP STAR
136 JIANGSU XINLING
134 WANGYE
129 HARLEY DAVIDSON
126 HUSQVARNA
111 ZHONGNENG
110 VEEROAD
110 YIYING
107 DINLI METAL
101 TGB
97 JMSTAR
92 MOTO GUZZI
85 TCB
83 JINLUN
79 FENGCHI
79 JIANSHE
78 MASAI
76 FEKON
75 HSUN
74 JIANGMEN HUARI
67 KINROAD
66 GEELY MOTOR
66 WONJAN
65 NEW ERA
64 HYOSUNG
56 CHONGGQING
56 RHON
55 POLARIS
52 JINAN QINGQI
50 SKY TEAM
49 GIANTCO
47 XGJAO
48 KL
45 AIE MOTOR
45 ZEALSUN
44 GIANTO
42 HUSABERG
41 SUKIDA
40 AMSTRONG
37 MV AGUSTA
36 FYM
34 FLAMINGO
33 MEIDUO
32 GAS GAS
32 HER CHEE
31 DAZON
31 JAXIN
30 DAFIER
30 MALAGUTI
30 MOTO LAVERDA
29 SHANGAI JIALIN
26 MOTO ZETA
24 BUELL
22 FOSTI
21 ACCESS MOTOR
21 SUZHOU
20 DAYUN
20 ROYAL ENFIELD
19 BOMBARDIER
19 YUAN
18 ZHEJIANG QIANJI
17 ARCTIC CAT
15 BENZHOU
15 GSMOON
15 RIEJU
15 YAWANA
14 CHUANL
13 BASHAN
13 SKYJET
12 BAROSSA
12 CHONGQING XGJAO
12 VONROAD
11 E-TON
11 GEELY
11 MBK
10 BETAMOTOR
10 CCM MOTORCYCLES
10 KENBO
10 SECMA
9 MONDIAL
8 CHUNFENG
8 CIXI KINGRING
8 LIFENG GROUP
8 LONGJIA
7 JIANSHE INDUSTRIES
7 XINGYUE
6 ACE TRADE
6 AIXAM
5 CHEETA
5 GUANGZHOU DAYAN
5 MZ MOTORAD
5 NACIONAL
5 TM RACING
4 BENTENG
4 EGIMOTORS
4 HERK
4 HEROWAY
4 REVA
4 ZHEJIANG TAIZHO
4 ZHEJIANG XINGYU
3 BENELLI
3 CAGIVA
3 REWACO
3 STANDARD MOTOR
3 TAIZHOU CITY KA
2 CGM SIAMOTO
2 MONTIAL
2 MOTIVE POWER
2 MOTO MORINI
2 PAOLETTI RACING
2 SACHS
2 WALTON RENDA
1 CELIK
1 CHONGQING LIFAN
1 GENERIC MOTOR
1 HARTFORD
1 HUIBANG
1 JIANGSU CHITUMA
1 JORDAN MOTORS
1 KINETIC MOTOR
1 LEDOW
1 MOTOR UNION
1 NANJING JINCHEN
1 QJ
1 RAMEX
1 RAMZEY
1 RARIRO
1 SHENGKE
1 ZHONGY
οζζζζυ αυτες λεω,πχ την HEROWAY ουτε που την εχω ξανακουσει!!!ουτε και τις περισσοτερες!
vassilis88
13/05/2007, 00:07
ε παπια θα ναι.....:sick:
blueblack
13/05/2007, 09:00
16242 HONDA
12525 YAMAHA
7618 PIAGGIO
6318 MODENAS
4991 SUZUKI
3302 KYMCO
3004 LIFAN
2882 ZHONGSHAN GUOCH
2753 KAWASAKI
1966 SYM
1906 APRILIA
1903 DAYTONA
1891 GILERA
1642 VESPA
1311 BMW MOTOR
1267 SHINERAY
996 HAOJIN
904 KTM
821 KEEWAY
797 LONCIN
795 ZONGHSHEN
778 CHINA JIALING
726 LINHAI
735 DAYANG
660 YINXIANG
532 BAOTIAN
429 PGO
410 JIALING
396 NIPPONIA
360 LINGKEN
359 PEUGEOT
314 SOKUDO
311 DUCATI
270 DAELIM
269 ZHONGYU
258 DERBI
253 CPI
239 YIBEN
209 XINTIAN
204 TRIUMPH
202 AEON MOTOR
201 XINLING
179 WUYANG
167 QINGQI
166 JINCHENG
137 ZIP STAR
136 JIANGSU XINLING
134 WANGYE
129 HARLEY DAVIDSON
126 HUSQVARNA
111 ZHONGNENG
110 VEEROAD
110 YIYING
107 DINLI METAL
101 TGB
97 JMSTAR
92 MOTO GUZZI
85 TCB
83 JINLUN
79 FENGCHI
79 JIANSHE
78 MASAI
76 FEKON
75 HSUN
74 JIANGMEN HUARI
67 KINROAD
66 GEELY MOTOR
66 WONJAN
65 NEW ERA
64 HYOSUNG
56 CHONGGQING
56 RHON
55 POLARIS
52 JINAN QINGQI
50 SKY TEAM
49 GIANTCO
47 XGJAO
48 KL
45 AIE MOTOR
45 ZEALSUN
44 GIANTO
42 HUSABERG
41 SUKIDA
40 AMSTRONG
37 MV AGUSTA
36 FYM
34 FLAMINGO
33 MEIDUO
32 GAS GAS
32 HER CHEE
31 DAZON
31 JAXIN
30 DAFIER
30 MALAGUTI
30 MOTO LAVERDA
29 SHANGAI JIALIN
26 MOTO ZETA
24 BUELL
22 FOSTI
21 ACCESS MOTOR
21 SUZHOU
20 DAYUN
20 ROYAL ENFIELD
19 BOMBARDIER
19 YUAN
18 ZHEJIANG QIANJI
17 ARCTIC CAT
15 BENZHOU
15 GSMOON
15 RIEJU
15 YAWANA
14 CHUANL
13 BASHAN
13 SKYJET
12 BAROSSA
12 CHONGQING XGJAO
12 VONROAD
11 E-TON
11 GEELY
11 MBK
10 BETAMOTOR
10 CCM MOTORCYCLES
10 KENBO
10 SECMA
9 MONDIAL
8 CHUNFENG
8 CIXI KINGRING
8 LIFENG GROUP
8 LONGJIA
7 JIANSHE INDUSTRIES
7 XINGYUE
6 ACE TRADE
6 AIXAM
5 CHEETA
5 GUANGZHOU DAYAN
5 MZ MOTORAD
5 NACIONAL
5 TM RACING
4 BENTENG
4 EGIMOTORS
4 HERK
4 HEROWAY
4 REVA
4 ZHEJIANG TAIZHO
4 ZHEJIANG XINGYU
3 BENELLI
3 CAGIVA
3 REWACO
3 STANDARD MOTOR
3 TAIZHOU CITY KA
2 CGM SIAMOTO
2 MONTIAL
2 MOTIVE POWER
2 MOTO MORINI
2 PAOLETTI RACING
2 SACHS
2 WALTON RENDA
1 CELIK
1 CHONGQING LIFAN
1 GENERIC MOTOR
1 HARTFORD
1 HUIBANG
1 JIANGSU CHITUMA
1 JORDAN MOTORS
1 KINETIC MOTOR
1 LEDOW
1 MOTOR UNION
1 NANJING JINCHEN
1 QJ
1 RAMEX
1 RAMZEY
1 RARIRO
1 SHENGKE
1 ZHONGY
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.............ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ........ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ.....
Τά Εύρωπαικά μηχανάκια...........:rotflmao: :rotflmao:
Αύτή τή Ντουκάτι μέ τά σούπερ μηχανάκια τήν είχε ό κατάλογος...????????
Καλά πού ύπάρχουν καί τά βεσπάκια..........
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........??????????????????
Φαντάσου έναν νά πουλάει 5 μηχανάκια καί άλλον 105..........
Έ νά μήν είναι πιό άξιόπιστος αύτός μέ τά 5.........καί άν πουλούσε 2 άκόμα πιό άξιόπιστος
θά ήταν.......!!!!!!!!!!!!
Τώρα γιατί ό κόσμος πάει καί παίρνει αύτά τά.......ΠΑΛΙΟΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ...........????
Έλα ντέ...............ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ......??????????
Και το γεγονός πως η Piaggio πουλάει (χωρίς τη Vespa) όσα η Suzuki και η Kawasaki μαζί, πως δείχνει ότι τα ευρωπαϊκά είναι για τα μπάζα ; Συνεπώς υποθέτω ότι με βάση τη λογική σου είναι πιο αξιόπιστη αφού την προτιμάνε περισσότεροι :-)
Ή πως τα Modenas μόνο με τα παπιά περνάνε τη Suzuki με τα hayabusa της και τα V-strom της ? :cool:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.............ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ........ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ.....
Τά Εύρωπαικά μηχανάκια...........:rotflmao: :rotflmao:
Αύτή τή Ντουκάτι μέ τά σούπερ μηχανάκια τήν είχε ό κατάλογος...????????
Καλά πού ύπάρχουν καί τά βεσπάκια..........
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........??????????????????
Φαντάσου έναν νά πουλάει 5 μηχανάκια καί άλλον 105..........
Έ νά μήν είναι πιό άξιόπιστος αύτός μέ τά 5.........καί άν πουλούσε 2 άκόμα πιό άξιόπιστος
θά ήταν.......!!!!!!!!!!!!
Τώρα γιατί ό κόσμος πάει καί παίρνει αύτά τά.......ΠΑΛΙΟΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ...........????
Έλα ντέ...............ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ......??????????
Ούτε έναν κατάλογο δεν μπορείτε να διαβάσετε. Τι σχέση έχουν τα στοιχεία του συνδέσμου εισαγωγέων αυτοκινήτων και μοτοσυκλεττων με την αξιοπιστία ρε παλληκάρια? :confused:
Ο κατάλογος δείχνει πωλήσεις δικύκλων γενικότερα. Το ποσοστό των scooterο-παπιών τι πόσοστό αντιπροσωπεύει ξέρετε?
Irinnia αφού το κριτίριο σου είναι πως αυτός που πουλάει περισσότερα είναι και καλύτερος, στην επομενη λίστα αγοράς σου, βάλε μέσα και Lifan, Zhongshan Guoch τσινκ κλονγκ ντονγκ, αφου πουλάνε πιο πολύ από Suzuki και Kawasaki.
Δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκας ο κόσμος. Για να τα προτιμά από τα Kawasaki και τα Suzuki, σίγουρα κάτι θα ξέρει.
Guoch τσινκ κλονγκ ντονγκ
Βυρωνα , παλι λαθος το εγραψες
:rotflmao: :rotflmao:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Βυρωνα , παλι λαθος το εγραψες
:rotflmao: :rotflmao:
apologies.... :a35: :a35:
Δεν ξέρω αν είναι Μανταρίν ή Καντονέζικα για να το αποδώσω με σωστή προφορά...
blueblack
13/05/2007, 10:12
Ούτε έναν κατάλογο δεν μπορείτε να διαβάσετε. Τι σχέση έχουν τα στοιχεία του συνδέσμου εισαγωγέων αυτοκινήτων και μοτοσυκλεττων με την αξιοπιστία ρε παλληκάρια? :confused:
Ο κατάλογος δείχνει πωλήσεις δικύκλων γενικότερα. Το ποσοστό των scooterο-παπιών τι πόσοστό αντιπροσωπεύει ξέρετε?
Irinnia αφού το κριτίριο σου είναι πως αυτός που πουλάει περισσότερα είναι και καλύτερος, στην επομενη λίστα αγοράς σου, βάλε μέσα και Lifan, Zhongshan Guoch τσινκ κλονγκ ντονγκ, αφου πουλάνε πιο πολύ από Suzuki και Kawasaki.
Δεν μπορεί να είναι τόσο μαλάκας ο κόσμος. Για να τα προτιμά από τα Kawasaki και τα Suzuki, σίγουρα κάτι θα ξέρει.
EΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ........
Γιά πήγαινε ....ΚΟΥΚΛΕ ΜΟΥ.............καί δές τίς ταξινομήσεις καί έλα νά
μού άπαντήσεις............
ΠΟΣΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ......πουλήθηκαν στήν....ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...........
άνταγωνιστές τών ..........
V-STROM .......καί ΤΡΑΝΣΆΛΠ 650........?????
Άν ύπάρχουν......:rotflmao:
πόσα Εύρωπαικά πουλήθηκαν άπέναντι στά on -off χιλιάρια.......
VARADERO........καί V-STROM............????
Πόσα εύρωπαικά πουλήθηκαν άπέναντι στά...........
χιλιάρια SS.........τών Ίαπώνων...????
GSX-R 1000.......ZX-10..........CBR-1000.........R1.........????
Ύπάρχουν άραγε...?????
Πόσα εύρωπαικά πουλήθηκαν στή μεσαία κατηγορία...????
Z-750........FASER..............GSR..........HORNET.........???????????
NA ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ......??????
HAYABUSA...................ZZR.............
EKEI EINAI TO XAOΣ............!!!!!!!!!!!!!
Άφήστε τά παπάκια καί τά βεσπάκια...........άλλά καί έκεί ποιός έρχεται πρώτος..??
Καί άν κριτήριο άγοράς δέν είναι .....ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...........?????
Τά περίεργα γούστα τού καθενός.....??????????
Έτσι ..........όταν κάνουμε κουβέντα............γιά νά μήν λέμε ότι θέμε..............
Τά γούστα γούστα παιδιά...............
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ..................Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.........
:wave2: :wave2:
+ 1000 :rolleyes:
Oi τιμες των ευρωπαικων μοτο ειναι σημαντικα ανεβασμενες σε συγκριση με τον ανταγωνισμο εναντι των ιαπωνικων αντιστοιχων μοντ ....
Οποτε παιρνοντας καποιος αφορμη με κριτηριο αυτην την λιστα για να βγαλει την καλλυτερη ποιοτικα μοτο μονο αφελης μπορει να χαρακτηριστει !!:rolleyes:
Συμφωνα με την λογικη αυτη ο κλασικος σκαραβαιος πρεπει να ειναι το καλλυτερο αυτοκινητο που εχει βγαλει η ανθρωποτητα ολα αυτα τα χρονια... :sick:
vangelis 64
13/05/2007, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
+ 1000 :rolleyes:
Oi τιμες των ευρωπαικων μοτο ειναι σημαντικα ανεβασμενες σε συγκριση με τον ανταγωνισμο εναντι των ιαπωνικων αντιστοιχων μοντ ....
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;Και γιατί να δώσω 800 ευρώ παραπάνω για να πάρω το Multistrada με το μονό δισκόφρενο και να μην πάρω το V Strom;
Επειδή είναι όμορφο; (λέμε τώρα):rolleyes:
Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;Και γιατί να δώσω 800 ευρώ παραπάνω για να πάρω το Multistrada με το μονό δισκόφρενο και να μην πάρω το V Strom;
Επειδή είναι όμορφο; (λέμε τώρα):rolleyes:
Γιατι στο μουλτι θα πληρωσεις στανταρ μπροστινη -- πισινη αναρτηση της wp ( αληθεια ποσοι κατοχοι ιαπωνικων μοτο πληρωνουν του κοσμου τα λεφτα για αλλαγη αναρτησεων... πολλοι )
Θα πληρωσεις φρενα ( που παλι "γιαπωνεζοι" δινουν του κοσμου τα λεφτα για να τα κανουν καλλυτερα ...)
Εχε υποψην σου οτι μονο τα παραπανω πραγματα να πληρωσεις για τα παραπανω εξτρα αφτερ μαρκετ σε γιαπωνεζικο μηχανακι, μονο και μονο γιατι πχ στο v strom οι καγιαμπα παραδινουν το πνευμα μολις ζητησεις απο το μηχανακι σου κατι παραπανω... το κοστος σου θα ειναι αρκετα παραπανω απο τα 800 ευρω... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
EΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ........
Καί άν κριτήριο άγοράς δέν είναι .....ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...........?????
Η Ποιοτητα !!! :D
Ποτε σε οτιδηποτε, το καλλυτερο ποιοτικα δεν βρεθηκε στην κορυφη των πωλησεων...
Ηταν αρκετα ακριβοτερο !!!
vangelis 64
13/05/2007, 12:45
Γιατι στο μουλτι θα πληρωσεις στανταρ μπροστινη -- πισινη αναρτηση της wp ( αληθεια ποσοι κατοχοι ιαπωνικων μοτο πληρωνουν του κοσμου τα λεφτα για αλλαγη αναρτησεων... πολλοι )
Θα πληρωσεις φρενα ( που παλι "γιαπωνεζοι" δινουν του κοσμου τα λεφτα για να τα κανουν καλλυτερα ...)
Εχε υποψην σου οτι μονο τα παραπανω πραγματα να πληρωσεις για τα παραπανω εξτρα αφτερ μαρκετ σε γιαπωνεζικο μηχανακι, μονο και μονο γιατι πχ στο v strom οι καγιαμπα παραδινουν το πνευμα μολις ζητησεις απο το μηχανακι σου κατι παραπανω... το κοστος σου θα ειναι αρκετα παραπανω απο τα 800 ευρω... :rolleyes:
:wave2: Κάτσε...αυτό το "κάτι παραπάνω",πώς το εννοείς;Το V strom,που δυστυχώς δεν το έχω πια,το έβαζα μια φορά τη βδομάδα στην Επίδαυρο,όταν πήγαινα στην Αθήνα για δουλειές.
Όχι μόνο δεν παραπονέθηκε ποτέ στις στροφές αλλά ζήταγε κι άλλο.Γενικά είχε μια γλυκειά και άψογη λειτουργία από φρένα,κρατήματα,κιβώτιο και ανοιγόκλειμα τού γκαζιού.
Δεν λέω ότι συγκρίνω τίς μαμά αναρτήσεις του με τα WP,αλλά ρε γαμώτο...τι άλλο να ζητήσω από αυτό το μηχανάκι;Ξυσίματα;Νταξ!
Άλλωστε αλλάζω κατηγορία.:D
kiriakost
13/05/2007, 13:50
Μια όμοια αίσθηση ευχαρίστησης , έχω και εγώ από Honda ΑΧ-1 ..... είναι δύσκολο να καταλάβουν οι πολλοί, πως είναι δυνατών , να κρατάς ένα μηχανάκι τόσα πολλά χρόνια, και να μην το αφήνεις να φύγει από τα χέρια σου .
Αλλά πως να εξηγήσεις το αδιανόητο , ότι δηλαδή η πληρότητα που σου χαρίζει το μηχανάκι , με τον σχετικά σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό του , αλλά , και την προβλέψιμη οδηγική συμπεριφορά του , συν την δυνατότητα για οδηγικά παιχνίδια με μέτρο , συν το χαμηλό κόστος συντήρησης λόγο απλότητας της κατασκευής , είναι το ΠΑΚΕΤΟ , που υπέρ-δύσκολα αλλάζεις .....
Η μόνη καλή δικαιολογία , για να το απαρνηθώ , θα ήταν η αλλαγή κατηγορίας ..
Ο vangelis 64 το έγραψε ..... αλλαγή κατηγορίας .. Και όταν το διάβασα έγινε ένα ΚΛΙΚ μέσα μου, που μου έλυσε την βασική μου απορία ,... γιατί δεν το αλλάζω ? ..... πολύ απλά δεν νοιώθω την επιθυμία να αλλάζω κατηγορία !!
Οι πινάκες πωλήσεων βοηθούν το έμπειρο μάτι , να βγάλει συμπεράσματα , στο άμαθο μάτι είναι απλά νούμερα που προκαλούν ενθουσιασμό .
Ενας τρόπος που εκτιμώ εγώ αυτά τα νούμερα , είναι διαχωρίζοντας τα στις βασικές κατηγορίες κυβισμού που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια , έπειτα από το θάνατο της κατηγορίας ON/OFF 250.
Για να μην επεκταθώ πολύ , θα πω οτι , οι τρεις κατηγορίες όπως 50-125cc ... 250-660.....660++ , έχουν μεγάλες ανακατατάξεις , που δείχνουν το τρομερά λυπηρό ... Μεγάλη πτώση στο βιωτικό επίπεδο του Έλληνα αναβάτη , με αποτέλεσμα την αγορά τριτοκοσμικής ποιότητας δικύκλων .
Τα σχόλια .. δικά σας :(
Κάτσε...αυτό το "κάτι παραπάνω",πώς το εννοείς;Το V strom,που δυστυχώς δεν το έχω πια,το έβαζα μια φορά τη βδομάδα στην Επίδαυρο,όταν πήγαινα στην Αθήνα για δουλειές.
Όχι μόνο δεν παραπονέθηκε ποτέ στις στροφές αλλά ζήταγε κι άλλο.Γενικά είχε μια γλυκειά και άψογη λειτουργία από φρένα,κρατήματα,κιβώτιο και ανοιγόκλειμα τού γκαζιού.
Δεν λέω ότι συγκρίνω τίς μαμά αναρτήσεις του με τα WP,αλλά ρε γαμώτο...τι άλλο να ζητήσω από αυτό το μηχανάκι;Ξυσίματα;Νταξ!
Άλλωστε αλλάζω κατηγορία.:D
Eγω ενα παραδειγμα σου εφερα....... Και ας σταματησουμε να πιανουμε τις οδηγικες συμπεριφορες των συγκεκριμενων μοτο σε συγκρισεις αγωνα --- μαλια --ταπας κλπ
1) Ισως σε εναν απαιτητικο δρομο σε στυλ επιδαυρου και ποιο κλειστο ακομα, καλοκαιρι-- φορτομενος -- δικαβαλος -- και βιαστικος γιατι θα επρεπε να προλαβεις ενα καραβι π.χ να μην ηταν το μηχανακι τοσο αψογο οσο νομιζεις....
2) Για να καταλαβουμε αν ενα μηχανακι δουλευει αψογα πρεπει να καβαλησουμε και αλλα μηχανακια της αντιστοιχης κατηγοριας...
Αληθεια ποσοι απο εμας αλλαξαν γνωμη για την συμπεριφορα της μοτο μας οταν καβαλησαμε την απεναντι ( ανταγωνιστικο μοντ ) μηχανη του φιλου μας ??? :confused:
:beer: :beer:
mob rules
13/05/2007, 14:09
Eγω ενα παραδειγμα σου εφερα....... Και ας σταματησουμε να πιανουμε τις οδηγικες συμπεριφορες των συγκεκριμενων μοτο σε συγκρισεις αγωνα --- μαλια --ταπας κλπ
1) Ισως σε εναν απαιτητικο δρομο σε στυλ επιδαυρου και ποιο κλειστο ακομα, καλοκαιρι-- φορτομενος -- δικαβαλος -- και βιαστικος γιατι θα επρεπε να προλαβεις ενα καραβι π.χ να μην ηταν το μηχανακι τοσο αψογο οσο νομιζεις....
2) Για να καταλαβουμε αν ενα μηχανακι δουλευει αψογα πρεπει να καβαλησουμε και αλλα μηχανακια της αντιστοιχης κατηγοριας...
Αληθεια ποσοι απο εμας αλλαξαν γνωμη για την συμπεριφορα της μοτο μας οταν καβαλησαμε την απεναντι ( ανταγωνιστικο μοντ ) μηχανη του φιλου μας ??? :confused:
αυτο που λες φιλε STOYBI ειναι στα γουστα του καθενος!!εγω.πχ προτιμω το vfr μου που εχει 100/16 και 130/18 απο ενα exup που εχει 120/17 και 160/17 για τον λογο οτι για εμενα χανει την ευελιξια του!!καποιος αλλος προτιμαει το exyp γιατι με αυτα τα λαστιχα νοιωθει πιο ασφαλεις,ειναι κατι οπως τα usd αλλοι τα προτιμουν,αλλοι παλι οχι!!
[δεν ξερω αν εννοουσες αυτο]:wave2:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
[B]
Οι πινάκες πωλήσεων βοηθούν το έμπειρο μάτι , να βγάλει συμπεράσματα , στο άμαθο μάτι είναι απλά νούμερα που προκαλούν ενθουσιασμό . [QUOTE]
Να βγαλει συμπερασματα ως προς τι ??? Γιατι τυπο μοτο μιλαμε και γιατι στην ελλαδα των 1000000 μοτοσυκλετιστων ερχεται πρωτη σε πωλησεις η γιαμαχα και στην γερμανια των 10000000 μοτσυκλετιστων ερχετε πρωτη η χοντα ???
Γιατι η ΚΤΜ με την γκαμα του 70% off road καθαρα αγωνιστικων μοτοσυκλετων ερχετε ποιο κατω απ την πιατζιο ( για να μην πιανουμε ολο τα ιαπωνοευρωπαικα ) ????? :confused:
Ελα βρε παιδια ?? Απο τις πωλησεις κανενα συμπερασμα δεν μπορει να βγει !!
:confused:
vangelis 64
13/05/2007, 14:20
Να σού πω.Γενικά με βρίσκεις σύμφωνο.Απλά,αγοράζοντας το συγκεκριμένο μηχανάκι,δεν είχα υπ' όψιν ούτε να πηγαίνω τάπα αλλά ούτε βιαστικά δικάβαλος και φορτωμένος.
Γρήγορα,έχω πάει στη Επίδαυρο(με τα δικά μου δεδομένα),το "τάπα" το φοβάμαι γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στο μηχανάκι ούτε και σε μένα.
Δικάβαλος και φορτωμένος,έχω ταξιδέψει άνετα αλλά εκεί κατάλαβα ότι πρέπει ν' αλλάξω κατηγορία.(Εν τω μεταξύ έκανα βόλτα ένα hayabusa!)κι αυτό,γιατί η όρθια ή σχεδόν όρθια στάση πάνω στο vstrom,μού κούραζε τη μέση και και τον ποφτό μου,μετά από κανα δίωρο.
Μπορώ να σού πω ότι το hayabusa με τρέλλανε!!Τέλος πάντων....
Ο λόγος που επέλεξα να πάρω το v strom,ήταν κορώνα-γράμματα.Πήγα και το πήρα μην ξέροντας τι θα μού βγεί.Είχα πάθει στερητικό!:lol: :lol:
Αλλά ναι καλά λες....Αν μπορούμε να δοκιμάζουμε και τα μηχανάκια τού ανταγωνισμού,θα είναι ευχής έργον.
αυτο που λες φιλε STOYBI ειναι στα γουστα του καθενος!!εγω.πχ προτιμω το vfr μου που εχει 100/16 και 130/18 απο ενα exup που εχει 120/17 και 160/17 για τον λογο οτι για εμενα χανει την ευελιξια του!!καποιος αλλος προτιμαει το exyp γιατι με αυτα τα λαστιχα νοιωθει πιο ασφαλεις,ειναι κατι οπως τα usd αλλοι τα προτιμουν,αλλοι παλι οχι!!
[δεν ξερω αν εννοουσες αυτο]:wave2:
Μην τα μπερδευουμε τα πραγματα... Δεν μιλησα για αυτες τις διαφορες ... :nono:
Μιλαω για ακριβα περιφερειακα που εχουν στανταρ τα ευρωπαικα μοντ... Και τα χρυσοπληρωνουν κατοχοι ιαπωνεζικων μοτο.......
Μπροστινο συστημα...
Αναρτησεις μπρος --πισω
Φρενα κ.λ.π.
mob rules
13/05/2007, 14:38
Μην τα μπερδευουμε τα πραγματα... Δεν μιλησα για αυτες τις διαφορες ... :nono:
Μιλαω για ακριβα περιφερειακα που εχουν στανταρ τα ευρωπαικα μοντ... Και τα χρυσοπληρωνουν κατοχοι ιαπωνεζικων μοτο.......
Μπροστινο συστημα...
Αναρτησεις μπρος --πισω
Φρενα κ.λ.π.
σε αυτο συμφωνουμε απολυτως!
αα εκτως απο ενα πραγμα,ειναι στην πολιτικη της καθε εταιρειας αυτο,πχ.πλευτους δισκους τους χρησημοποιει μονο η ducati,ειναι πολυ καλοι για πιστα κλπ.ομως ειναι θορυβωδης στην λειτουργια τους,γιαυτο οι ιαπωνες χρησιμοποιουν ημιπλευτους που ειναι αθορυβοι το ιδιο και με τις αναρτησεις κλπ.για τον δρομο τα περιφεριακα των ιαπωνικων ειναι μια χαρα για εναν μεσο αναβατη ,σε πιστα,πρεοει να τα αλλαξεις!!!
σε αυτο συμφωνουμε απολυτως!
αα εκτως απο ενα πραγμα,ειναι στην πολιτικη της καθε εταιρειας αυτο,πχ.πλευτους δισκους τους χρησημοποιει μονο η ducati,ειναι πολυ καλοι για πιστα κλπ.ομως ειναι θορυβωδης στην λειτουργια τους,γιαυτο οι ιαπωνες χρησιμοποιουν ημιπλευτους που ειναι αθορυβοι το ιδιο και με τις αναρτησεις κλπ.για τον δρομο τα περιφεριακα των ιαπωνικων ειναι μια χαρα,σε πιστα,πρεοει να τα αλλαξεις!!!
Μιας και εχω μεινει τα τελευταια χρονια πισω με την ασφαλτο σε συγκεκριμενα τεχνικα χαρακτηριστικα ειμαι λιγο αδιαβαστος.......
Αλλα για να τελειωνει το θεμα περι ευρωπαιαπωνικης διαμαχης ( τουλαχιστον για τα ςς ) .....
Καποτε υπηρχε ( μπορει και να υπαρχει ακομα ) μια μαρκα μοτο με ιαπωνικους κινητηρες και με ευρωπαικα περιφερειακα--πλαισια και αναλωσιμα... ( αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει ) ΒΙΜΟΤΑ ..........
Για να μαθουμε ολοι εμεις γιατι δεν ειναι καλλυτερο το καθε μηχανακι μας αρκει να ριξουμε μια ματια στις τιμες τους........
Α... Μην ψαξει κανεις λιστες πωλησεων την συγκεκριμενη μαρκα δεν θα την βρει ουτε στον πατο !!!!
Μιας και εχω μεινει τα τελευταια χρονια πισω με την ασφαλτο σε συγκεκριμενα τεχνικα χαρακτηριστικα ειμαι λιγο αδιαβαστος.......
Αλλα για να τελειωνει το θεμα περι ευρωπαιαπωνικης διαμαχης ( τουλαχιστον για τα ςς ) .....
Καποτε υπηρχε ( μπορει και να υπαρχει ακομα ) μια μαρκα μοτο με ιαπωνικους κινητηρες και με ευρωπαικα περιφερειακα--πλαισια και αναλωσιμα... ( αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει ) ΒΙΜΟΤΑ ..........
Για να μαθουμε ολοι εμεις γιατι δεν ειναι καλλυτερο το καθε μηχανακι μας αρκει να ριξουμε μια ματια στις τιμες τους........
Α... Μην ψαξει κανεις λιστες πωλησεων την συγκεκριμενη μαρκα δεν θα την βρει ουτε στον πατο !!!!
Ατυχες παραδειγμα
Η Bimota υπαρχει ακομα και οντως αγοραζει κινητηρες απο διαφορους κατασκευαστες (Suzuki,Ducati κλπ) παρα πολυ καλες μηχανες αν κρινει κανεις απο τα σχολια του ειδικου τυπου παγκοσμιως
το ζητημα ειναι οτι ειναι πανακριβες και λιγο εκκεντρικες γιαυτο και δεν πουλανε
ο λογος που ειναι πανακριβες ειναι οτι προκειται στην ουσια για βιοτεχνια η οποια αγοραζει κινητηρες και κορυφαια περιφερειακα αλλων κατασκευαστων σε μικρες ποσοτητες αρα και ακριβες τιμες (λογω του οτι δεν εχει μεγαλο μεριδιο αγορας) και τα συναρμολογει αν δεν κανω λαθος σε πλαισια δικης της κατασκευης
mob rules
13/05/2007, 15:05
τελος παντων πιστευω οτι τα ευρ.μηχανακια σε στυλ. 996-μαηλ κλπ. ειναι περισσοτερο,για ψαφμενους αναβατες και για αγωνιστικη χρηση,περα απο αυτους που τις περνουν για εφε!:winka:
πχ.πλευτους δισκους τους χρησημοποιει μονο η ducati,ειναι πολυ καλοι για πιστα κλπ.ομως ειναι θορυβωδης στην λειτουργια τους,γιαυτο οι ιαπωνες χρησιμοποιουν ημιπλευτους που ειναι αθορυβοι
:confused: :confused:
Πλευστους εννοει αν και νομιζω οτι ολοι τετοιους χρησιμοποιουν
Πλευστους εννοει αν και νομιζω οτι ολοι τετοιους χρησιμοποιουν
Εγώ γιατί νομίζω πως έχει χάσει λίγο την μπάλα, και εννοεί τα ξηροκάμπανα.... ?
mob rules
13/05/2007, 17:18
Εγώ γιατί νομίζω πως έχει χάσει λίγο την μπάλα, και εννοεί τα ξηροκάμπανα.... ?
:nono: :nono: :nono: καμια μπαλα δεν εχω χασει.
λοιπον εχουμε και λεμε:οι πλευστοι δισκοι(full float)που κατασκευαζει η brembo (και που βαζει η ducati)κανουν εναν ηχο οταν φρεναρεις.η honda που βαζει ημιπλευστο(float) δεν κανει αυτον τον χαρακτηριστικο ηχο[βλ.cbr600f(κανει ενα μικρο τικ)]οπτικα ΔΕΝ εχουν διαφορα πρακτικα οι full float εχουν!
Ατυχες παραδειγμα
ο λογος που ειναι πανακριβες ειναι οτι προκειται στην ουσια για βιοτεχνια η οποια αγοραζει κινητηρες και κορυφαια περιφερειακα αλλων κατασκευαστων σε μικρες ποσοτητες αρα και ακριβες τιμες (λογω του οτι δεν εχει μεγαλο μεριδιο αγορας) και τα συναρμολογει αν δεν κανω λαθος σε πλαισια δικης της κατασκευης
Η Βιοτεχνια που αναφερεις παραπανω ειναι ενα τρανο παραδειγμα το ποσα λεφτα στοιχιζει η καλη μοτοσυκλετα.....
:rolleyes:
Η Βιοτεχνια που αναφερεις παραπανω ειναι ενα τρανο παραδειγμα το ποσα λεφτα στοιχιζει η καλη μοτοσυκλετα.....
:rolleyes:
Μα ρε φιλε STOYBI εξηγησα γιατι κοστιζουν ακριβα
δεν εχει να κανει με το ποσο καλες μοτο ειναι:wave2:
τελος παντων πιστευω οτι τα ευρ.μηχανακια σε στυλ. 996-μαηλ κλπ. ειναι περισσοτερο,για ψαφμενους αναβατες και για αγωνιστικη χρηση,περα απο αυτους που τις περνουν για εφε!:winka:
Αναγκαστικα καποια στιγμη σε καποιο δρομο -- πιστα καποια στιγμη κακως -- καλος θα θες να τους μιμιθεις.....:rolleyes:
Η οδηγικη συμπεριφορα της 996 π.χ σιγουρα μπορει να ειναι οπλο για ψαγμενους αναβατες σιγουρα ομως θα μπορεσει να συχωρεσει και το μικρο οδηγικο λαθος του απειρου και ισως αυτο σωσει απο παλιοκαταστασεις........
Βλεπως ανθρωπους να διαλεγουν μοτο με βαση την συμπεριφορα της στο δρομο και οχι αν ιαπωνεζος αντιπαλος βγαζει 10 αλογα περισοτερα και αυτο μου δινει ιδιαιτερη χαρα.....
Αναγκαστικα καποια στιγμη σε καποιο δρομο -- πιστα καποια στιγμη κακως -- καλος θα θες να τους μιμιθεις.....:rolleyes:
Η οδηγικη συμπεριφορα της 996 π.χ σιγουρα μπορει να ειναι οπλο για ψαγμενους αναβατες σιγουρα ομως θα μπορεσει να συχωρεσει και το μικρο οδηγικο λαθος του απειρου και ισως αυτο σωσει απο παλιοκαταστασεις........
Βλεπως ανθρωπους να διαλεγουν μοτο με βαση την συμπεριφορα της στο δρομο και οχι αν ιαπωνεζος αντιπαλος βγαζει 10 αλογα περισοτερα και αυτο μου δινει ιδιαιτερη χαρα.....
Καλα αυτο ηταν αστειο
συγχωρουν οι απολυτα στημενες για πιστα ιταλικες και ιαπωνικες κατασκευες στον δρομο?
:nono:
Οσο για το τελευταιο εχεις απολυτα δικιο:wave2:
Μα ρε φιλε STOYBI εξηγησα γιατι κοστιζουν ακριβα
δεν εχει να κανει με το ποσο καλες μοτο ειναι:wave2:
Εξηγουμε γιατι παρανοησες....
Δεν λεω για την συγκεκριμενη μαρκα μοτο....
Απλα το χρησιποποιω σαν παραδειγμα για το που θα φτασει σε τιμη περιπου η καλη ΓΕΝΙΚΑ μοτοσυκλετα παιρνοντας τα καλλυτερα ατου απο Ιαπωνια και Ευρωπη....
Εξηγουμε γιατι παρανοησες....
Δεν λεω για την συγκεκριμενη μαρκα μοτο....
Απλα το χρησιποποιω σαν παραδειγμα για το που θα φτασει σε τιμη περιπου η καλη ΓΕΝΙΚΑ μοτοσυκλετα παιρνοντας τα καλλυτερα ατου απο Ιαπωνια και Ευρωπη....
Τεσπα αν και το παραδειγμα που χρησιμοποιεις ειναι ατυχες και σου το ειπα
εγω νομιζω πως δεν εχει να κανει τοσο με τα ακριβα περιφερειακα οσο με το μελετημενο στησιμο (συγκεντρωση μαζων σε ενα οσο το δυνατον κεντρικο και χαμηλο σημειο)
Καλα αυτο ηταν αστειο
συγχωρουν οι απολυτα στημενες για πιστα ιταλικες και ιαπωνικες κατασκευες στον δρομο?
Πραματικα .... Υποθεση εκανα.... Μπορει να συχωρεση το καλο μπροστινο τα καθυστερημενα φρενα μπαινοντας σε μια στροφη, συνεχιζοντας να φρεναρεις.... σε σχεση με το στανταρ ιαπωνικο που θα εχει μπρουμουτηση και θα δουλευει στο τερμα του ???? :confused:
Απλα ρωταω ??? :confused:
Πραματικα .... Υποθεση εκανα.... Μπορει να συχωρεση το καλο μπροστινο τα καθυστερημενα φρενα μπαινοντας σε μια στροφη, συνεχιζοντας να φρεναρεις.... σε σχεση με το στανταρ ιαπωνικο που θα εχει μπρουμουτηση και θα δουλευει στο τερμα του ???? :confused:
Απλα ρωταω ??? :confused:
Ποιος ειπε οτι τα ακριβα super duper USD πιρουνια ειναι καλα για τον δρομο?
εγω νομιζω οτι ενα ποιοτικο νορμαλ πιρουνι ειναι πολυ καλυτερο και λιγοτερο αποτομο και ακραιο
Ποιος ειπε οτι τα ακριβα super duper USD πιρουνια ειναι καλα για τον δρομο?
εγω νομιζω οτι ενα ποιοτικο νορμαλ πιρουνι ειναι πολυ καλυτερο και λιγοτερο αποτομο και ακραιο
Μα τι λες? Μπορείς να συγκρίνεις την απόδοση ενός καλού USD με μια σούπα συμβατικό?? Εκτός και οδηγάς με 60 χλμ την ώρα και φρενάρεις 200 μέτρα πριν την στροφή.
Μην λέμε ότι θέλουμε. Σε λίγο θα βγάλουμε άχρηστη όλη την τεχνολογία που έχει περάσει στις μοτοσυκλεττες τα τελευταία 30 χρόνια επειδή ο καθένας δεν μπορεί να αξιοποιήσει όσα προσφέρει.
:nono: :nono: :nono: καμια μπαλα δεν εχω χασει.
λοιπον εχουμε και λεμε:οι πλευστοι δισκοι(full float)που κατασκευαζει η brembo (και που βαζει η ducati)κανουν εναν ηχο οταν φρεναρεις.η honda που βαζει ημιπλευστο(float) δεν κανει αυτον τον χαρακτηριστικο ηχο[βλ.cbr600f(κανει ενα μικρο τικ)]οπτικα ΔΕΝ εχουν διαφορα πρακτικα οι full float εχουν!
Εχεις καταφέρει να ακούσεις (και να σε ενοχλήσει) τον ήχο που κάνουν οι full float σε σχέση με τους semi-float ????? :eyepop: (και δεν εννοώ πάνω σε ράμπα βέβαια).
Να πω πως σε ενοχλεί ο ήχος του ξηροκάμπανου των Duc να το καταλάβω. Αλλα ο ήχος των δίσκων μπροστά??? :confused:
Ρε srx6 μιλαμε για δρομο οχι για πιστα με λακουβιτσες και οτι αλλα σκατα θες
ουτε ακομα και αυτη η ducati δεν βαζει USD στα touring μηχανακια της
mob rules
13/05/2007, 18:42
Μα τι λες? Μπορείς να συγκρίνεις την απόδοση ενός καλού USD με μια σούπα συμβατικό?? Εκτός και οδηγάς με 60 χλμ την ώρα και φρενάρεις 200 μέτρα πριν την στροφή.
Μην λέμε ότι θέλουμε. Σε λίγο θα βγάλουμε άχρηστη όλη την τεχνολογία που έχει περάσει στις μοτοσυκλεττες τα τελευταία 30 χρόνια επειδή ο καθένας δεν μπορεί να αξιοποιήσει όσα προσφέρει.
Εχεις καταφέρει να ακούσεις (και να σε ενοχλήσει) τον ήχο που κάνουν οι full float σε σχέση με τους semi-float ????? :eyepop: (και δεν εννοώ πάνω σε ράμπα βέβαια).
Να πω πως σε ενοχλεί ο ήχος του ξηροκάμπανου των Duc να το καταλάβω. Αλλα ο ήχος των δίσκων μπροστά??? :confused:
1)το vfr ειναι s.t. και οχι s.s. οπωτε συμβατικο μπροστινο (και ειδικα στους ελλ. δρομους )
2)γειαααα
:smokin:
Ρε srx6 μιλαμε για δρομο οχι για πιστα με λακουβιτσες και οτι αλλα σκατα θες
και ποιός σου είπε ότι μιλάω για πίστα? Φυσικά και μιλάω για δρόμο.
Και φυσικά μιλάω για εκμετάλλευση της όποιας μοτοσυκλέττας έχει ο καθενας στο 70% των δυνατοτήτων της.
Γιατί αν τα χρησιμοποιούμαι σαν παπιά, έχεις δίκιο. Δεν προσφέρουν κανένα πλεονέκτημα.
(βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε τα μεγάλα μηχανάκια αν είναι έτσι)
και ποιός σου είπε ότι μιλάω για πίστα? Φυσικά και μιλάω για δρόμο.
Και φυσικά μιλάω για εκμετάλλευση της όποιας μοτοσυκλέττας έχει ο καθενας στο 70% των δυνατοτήτων της.
Γιατί αν τα χρησιμοποιούμαι σαν παπιά, έχεις δίκιο. Δεν προσφέρουν κανένα πλεονέκτημα.
(βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε τα μεγάλα μηχανάκια αν είναι έτσι)
Για ρωτα να σου τα πουνε καλυτερα
τα USD μπαινουν μονο οπου χρειαζονται (SS,Streetfighter και Motard νομιζω) σε ολα τα υπολοιπα ειναι για λογους marketing μονο