View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE
sakisvolos
15/09/2007, 12:47
στο τελος σταματησανε μαλλον για να του πει παμε σε στροφες ρε αν σου βασταει φοραω BREMBO KAI OHLINS!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sakisvolos
15/09/2007, 12:56
Ολα τα άλλα εκτός του DESMOSEDISI είναι άρχοντες της ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑΣ!:eek: :eek:
vassilis88
15/09/2007, 13:05
πωω αυτο το 675 ρπμ.. :cry: θεικο!
104042
grigorisr1
15/09/2007, 13:15
το μονο που αξιζει απο ολα αυτα ειναι το αγουστα :D
sakisvolos
15/09/2007, 13:19
το μονο που αξιζει απο ολα αυτα ειναι το αγουστα
Συμφωνώ απόλυτως για το Agusta !:a19:
Αχ τα κακόμοιρα τα Ευρωπαϊκά...πως είναι έτσι?
Δεν πέρνουνε κανάν Γιάπωνα να τους μάθει κανά design κόλπο η τίποτα...
104063
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Αχ τα κακόμοιρα τα Ευρωπαϊκά...πως είναι έτσι?
Δεν πέρνουνε κανάν Γιάπωνα να τους μάθει κανά design κόλπο η τίποτα...
No comment...:lol: :lol: :rotflmao:
104072
sakisvolos
15/09/2007, 14:09
No comment...
+1000000000000000000
sakisvolos
15/09/2007, 14:14
Μιάς και λέμε για βάρκες .........................................
Να μία!:a029: :a5:
104081
I'm back ...
τη βάψατε ευρω-πέη...
Μαλλον περισσοτερο ευρω-αιδια ειναι παρα ευρω-πεη:rotflmao:
ο dessert μαζευε photo's ολον τον Αυγουστο κ σε περιμενε!!!
Μονο το Agusta λεει αντε κ το 1098 αλλα τι σχεση εχουν αυτα με την μπουρουχα που καβαλαει!!!
Τα δικα μας κοντραρονται ανετα με αυτα κ ας στοιχιζουν το 1/10:rotflmao: :rotflmao:
yannis27
15/09/2007, 14:24
Ενα απο τις μοτο του team ProblematiX......996SPS
104091
sakisvolos
15/09/2007, 14:25
An other one DUCATI!:evil:
Μάλλον σχεδιαστικώς έχουν μείνει σε 'κείνη την εποχή!
JAPANESE BIKE FOR EVER
104093
yannis27
15/09/2007, 14:31
Αλλη μια ......σημερα κολουσαμε αυτοκολητα......
(τα φραπεδακια τα προσεξατε...ετσι ετσι):smokin: :smokin:
104095
Ρε παιδιά...τώρα θέλετε να μιλήσουμε για τα παλιά τα Γιαπωνέζικα μία δεκαετία πριν πως ήτανε?
Ούτε για φτύσιμο...θα έβαζα φωτογραφίες αλλά δεν υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία να ψάξω για κακάσχημες Γιαπωνέζες δεκαετίας του 90.
Τώρα εσείς προσπαθείτε να πείτε ότι τα Ευρωπαϊκά είναι άσχημα, ότι η Corolla του 87 γαμάει και δέρνει και ότι Japan rules επειδή...Escudo...Hallooooooo!!!
Αλήθεια...αφού είναι τόσο αξιόπιστα τα Japan...γιατί δεν τα βλέπουμε να κυκλοφορούνε?
Μήπως τα κάνανε ανακύκλωση για να φτιάξουνε μπουκάλια Coca Cola?
grigorisr1
15/09/2007, 15:10
Ρε παιδιά...τώρα θέλετε να μιλήσουμε για τα παλιά τα Γιαπωνέζικα μία δεκαετία πριν πως ήτανε?
Ούτε για φτύσιμο...θα έβαζα φωτογραφίες αλλά δεν υποβάλλω τον εαυτό μου σε αυτή την διαδικασία να ψάξω για κακάσχημες Γιαπωνέζες δεκαετίας του 90.
Τώρα εσείς προσπαθείτε να πείτε ότι τα Ευρωπαϊκά είναι άσχημα, ότι η Corolla του 87 γαμάει και δέρνει και ότι Japan rules επειδή...Escudo...Hallooooooo!!!
Αλήθεια...αφού είναι τόσο αξιόπιστα τα Japan...γιατί δεν τα βλέπουμε να κυκλοφορούνε?
Μήπως τα κάνανε ανακύκλωση για να φτιάξουνε μπουκάλια Coca Cola?
ρε εδω εσυ δε εχεις ευρωπαικο εμεις θα παρουμε ? :lol: :lol: :lol:
Εγω corolla του '86 εχω!!!
αλλαζω λαδια καθε 2 χρονια και εχω να το κανω σερβις 6 χρονια:lol: :beer:
sakisvolos
15/09/2007, 15:20
Φίλε nikker πως ήτανε πριν χρόνια ΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ
Εξ άλλου ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΟΧΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ!
P.S. Όποιος θυμάται τα παλιά είναι παλιάνθρωπος!:lol: :lol: :lol:
Τα ρώσικα πού μετράνε ασιάτικα ή ευρωπαϊκά? :lol:
Είχαμε ένα Lada (13άρι πιο παλιό από το samara) το οποίο μετά από 20 χρόνια χρήσης-κατάχρησης το δωρήσαμε σε συγγενής αφού δεν πουλιόταν ούτε καταφέραμε να το σπάσουμε :rotflmao:
E ρε USSR!!! :bigcry:
Αξιοπιστία μόνο...από επιδόσεις ... με πατίνι χωρίς τροχούς πάς πιο γρήγορα! τελική περίπου στα 100 :rotflmao: :rotflmao:
104098
Niker αν θες να πουληθει το dr βαλε τουλαχιστον καμια σωστη φωτο...........
104101
vassilis88
15/09/2007, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Ενα απο τις μοτο του team ProblematiX......996SPS
γιαννη θα ειστε στο τυμπακι τωρα 29-30 που γινεται ο αγωνας αν θυμαμαι καλα?
ξερεις προγραμμα? αν θα εχει trackday μοτοσυκλετων το σαββατο οπως την προηγουμενη φορα?
btw το μοτορι γ@μαει.. καλη επιτυχια στο team!
sakisvolos
15/09/2007, 17:46
Είχαμε ένα Lada (13άρι πιο παλιό από το samara) το οποίο μετά από 20 χρόνια χρήσης-κατάχρησης το δωρήσαμε σε συγγενής αφού δεν πουλιόταν ούτε καταφέραμε να το σπάσουμε
Σαφώς και δεν παίζει στα ευρωσπαικά φίλε cartman το ιρωϊκό αυτό LADAκι είχα το ίδιο
μέχρι πρίν 5 χρόνια αλλα όπως είπες απο γκάζια 150km ΜΕΓΙΣΤΟ με 5αρι κιβώτιο και
1600 κ.ε. αλλα σκύλος!
Και μιάς και ανέφερες το LADAκι πείτε ρε μάγκες Ιταλόφιλοι το FIAT 124 το θυμάστε?
κυκλοφορεί κανένα?????????????
LADA στρογγυλοφάναρα σαν αυτό της φοτό έρχοντε ακόμα στο μαγαζί μου για σέρβις
FIAT 124 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ! Και να σκεφτεί κανείς
οτι το Lada ήταν πιστό αντίγραφο του 124 ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!
104105
Da.Vintage
15/09/2007, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Μονο το Agusta λεει αντε κ το 1098 αλλα τι σχεση εχουν αυτα με την μπουρουχα που καβαλαει!!!
Τα δικα μας κοντραρονται ανετα με αυτα κ ας στοιχιζουν το 1/10:rotflmao: :rotflmao:
Ναι ρε διαβασα μερικές σελίδες πίσω και έχι βάλει ό,τι ευρω-πεη-κό έχει βρέι και τα περισσότερα απο αυτά είναι κακάσχημα!
Άσε τώρα που θα αρχισει να μιλάει για ομορφιά και είναι με στρογγυλοφάναρο!:lol:
yannis27
15/09/2007, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
γιαννη θα ειστε στο τυμπακι τωρα 29-30 που γινεται ο αγωνας αν θυμαμαι καλα?
ξερεις προγραμμα? αν θα εχει trackday μοτοσυκλετων το σαββατο οπως την προηγουμενη φορα?
btw το μοτορι γ@μαει.. καλη επιτυχια στο team!
vassili ελπιζω να τα καταφερεις να ερθεις αυτη τη φορα..Θα ειμαστε εκει κι ο jimk7 βεβαια,
ελα να μας βρεις ,θα σου φυλαξω και μπλουζακι με το λογοτυπο του team.......
Aυτο το 996 θα το τρεξει ενας φιλος και μελος, ο Peter.... τελειως προβληματικος κι αυτος:) :)
yannis27
15/09/2007, 19:12
Niker αν θες να πουληθει το dr βαλε τουλαχιστον καμια σωστη φωτο...........
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ......ΤΕΛΟΣ
Είσαι αντιπροσωπευτρικός Japan χαρακτήρας... Το χρόνο που χρειάζομαι για να ποστάρω μερικές φωτό τον βλέπεις αιώνια προετοιμασία....
Εισαι ΑΡΓΟΣ....
Αν μου βρείς ΕΝΑ (1), καλαίσθητο Γιασπάν δεν θα ξαναποστάρω που να μου καεί το πληκτρολόγιο...
Τα δικά σας είναι σε αξία 1/10 και είναι απόλυτα δικαιολογιμένο...:lol:
Το νου σου στις μπουρούχες, μη βρεθεις προ εκπλήξεως....
:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Αλλη μια ......σημερα κολουσαμε αυτοκολητα......
(τα φραπεδακια τα προσεξατε...ετσι ετσι):smokin: :smokin:
Πολύ καλή δουλειά και κουκλί το ντουμπανο...:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ναι ρε διαβασα μερικές σελίδες πίσω και έχι βάλει ό,τι ευρω-πεη-κό έχει βρέι και τα περισσότερα απο αυτά είναι κακάσχημα!
Άσε τώρα που θα αρχισει να μιλάει για ομορφιά και είναι με στρογγυλοφάναρο!:lol:
Βρε ματακαλώς τον....:evil:
Απο betadine πως πάς;;;;
Και που'σαι... Ωραια μοτο ρε συ...:bigcry: :bigcry:
:a36:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Αν μου βρείς ΕΝΑ (1), καλαίσθητο Γιασπάν δεν θα ξαναποστάρω που να μου καεί το πληκτρολόγιο...
:nono: :nono: :nono:
104164
φίλε έχει φθηνά πληκτρολόγια στο ΜΑΚΡΟ 5 ευρά :rotflmao:
104167
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
:nono: :nono: :nono:
:look:
:lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol:
φίλε έχει φθηνά πληκτρολόγια στο ΜΑΚΡΟ 5 ευρά :rotflmao:
ΑΧΧ ΑΧΑΧΑ ΧΑΑΧΑΧ ΑΧΑ ΧΑ ΑΧΑ ΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧ ΑΧΑΧΧΑΧΑ Χ ΑΧ ΑΧΧΑΑ ΑΑΧ ΧΑΧΑΧ ΧΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Α ΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑ Α!!!!!!
Να 'σαι καλά μου έφτιαξες την διάθεση, θα βγώ με χαμόγελο!!!
:D
104171
104172
Να 'σαι καλά μου έφτιαξες την διάθεση, θα βγώ με χαμόγελο!!!
:a18:
Ρε φίλε dessert πρέπει να είσαι πολύ κολλημένος για να μην σου αρέσει ούτε ένα Ιαπωνικό! Ε τί λες και εσυ? Έχω δίκαιο?
Ρε φίλε dessert πρέπει να είσαι πολύ κολλημένος για να μην σου αρέσει ούτε ένα Ιαπωνικό! Ε τί λες και εσυ? Έχω δίκαιο?
Εδώ κάτι πήγαν να κάνουν...
104184
Όπως και εδώ, αλλά...
Μισά πράγματα....:(
104185
Όπως και εδώ, αλλά...
Μισά πράγματα....:(
Ρε φίλε εδώ μας έβαλες φωτογραφίες από όλες τις ευρωπαϊκές εταιρίες, μέχρι και BMW έβαλες και δεν σου αρέσει ούτε ένα Ιαπωνικό? Είπαμε το ωραίο είναι υποκειμενικό, αλλά εσύ μάλλον μας κοροϊδεύεις!:rolleyes:
Είναι σαν να σου λέω ότι μου αρέσουν τα κεφτεδάκια αλλά ΜΟΝΟ της μάνας μου :hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε φίλε εδώ μας έβαλες φωτογραφίες από όλες τις ευρωπαϊκές εταιρίες, μέχρι και BMW έβαλες και δεν σου αρέσει ούτε ένα Ιαπωνικό? Είπαμε το ωραίο είναι υποκειμενικό, αλλά εσύ μάλλον μας κοροϊδεύεις!:rolleyes:
Είναι σαν να σου λέω ότι μου αρέσουν τα κεφτεδάκια αλλά ΜΟΝΟ της μάνας μου :hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω οτι σου απάντησα...
Όταν έφαγες "ξένα" κεφτεδάκια, τι είχες κριτήριο;;;
:a22:
sakisvolos
15/09/2007, 22:31
Για αυτό εδώ τι λές μιας και αρέσκεσε στα V2 ?
104193
sakisvolos
15/09/2007, 22:32
Και αυτό μπάζο είναι?:nono:
sakisvolos
15/09/2007, 22:35
Αυτο?
104194
Αν θέλεις αντικειμενική, προσωπική, άποψη, δεν είναι κακές. Καλοστημένες, πολύ καλή γραμμη κύλισης, πολλά υποσχόμενες....
Αλλά υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερες...
Και κοίτα να πάρεις κανένα Ευρωπαϊκό, κρυφοΙταλιάνε...
104196
Ένα ακόμα άσχημο μηχανάκι δεκαετίας του 90 παρακαλώ για να τελειώνουμε…… :D :D
104197
Πάρε και ένα ακόμα λιγότερο άσχημο και ιστορικό....
Άντε φτάνει για σήμερις να πάμε και καμιά βόλτα για :beer: :beer: :beer:
:winka:
104198
sakisvolos
15/09/2007, 22:58
Έτσι ντυμένο το 999 ναι ωραίο δεν μπορώ να πώ κάτι!:beer:
Αυτά για σήμερα την κανω για:a51:
Πάρε και ένα ακόμα λιγότερο άσχημο και ιστορικό....
Άντε φτάνει για σήμερις να πάμε και καμιά βόλτα για :beer: :beer: :beer:
:winka:
Καλά αυτοί οι κιτρινιάρηδες όλο άσχημα εργαλεία έχουν βγάλει...:a01: :a01:
104200
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Καλά αυτοί οι κιτρινιάρηδες όλο άσχημα εργαλεία έχουν βγάλει...:a01: :a01:
Ρε άντε ΠάενΕ....
104201
Αν θέλεις αντικειμενική, προσωπική, άποψη, δεν είναι κακές. Καλοστημένες, πολύ καλή γραμμη κύλισης, πολλά υποσχόμενες....
Αλλά υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερες...
Από αυτή την οπτική γωνία φίλε εσένα πρέπει να σου αρέσουν από αυτοκίνητα μόνο supercars όπως Ferrari Porche Mcaren κ.τ.λ, από γυναίκες μόνο τα μοντέλα και πάει λέγοντας! Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχεις και δεν θα έχεις ποτέ σου!
Τα περισσότερα μηχανάκια που έβαλες είναι υποκειμενικά όμορφα αν εξαιρέσεις MV augusta, 1098, άντε και 999. Πολλά από τα υπόλοιπα είναι εκκεντρικά σχεδιασμένα και δεν έχουν καμιά σχέση με την αισθητική. Μπορεί να είναι επιθετικά όπως το super Duke, αλλά αυτό δεν είναι καλή αισθητική! Έχει διαφορά!
:beer: :beer: :beer:
Από αυτή την οπτική γωνία φίλε εσένα πρέπει να σου αρέσουν από αυτοκίνητα μόνο supercars όπως Ferrari Porche Mcaren κ.τ.λ, από γυναίκες μόνο τα μοντέλα και πάει λέγοντας! Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν έχεις και δεν θα έχεις ποτέ σου!
Τα περισσότερα μηχανάκια που έβαλες είναι υποκειμενικά όμορφα αν εξαιρέσεις MV augusta, 1098, άντε και 999. Πολλά από τα υπόλοιπα είναι εκκεντρικά σχεδιασμένα και δεν έχουν καμιά σχέση με την αισθητική. Μπορεί να είναι επιθετικά όπως το super Duke, αλλά αυτό δεν είναι καλή αισθητική! Έχει διαφορά!
:beer: :beer: :beer:
Δεν μπορείς έτσι απλά, να ορίσεις την λέξη όμορφο. Αυτό που κεντρίζει και διαφοροποιει και κάνει εντύπωση, είναι ξεχωριστό...
Έσενα δηλαδή δεν σου αρέσουν τα supercars???;;;
Ούτε τα μοντέλα;;;:a021:
Δηλαδή να κοιτάω μόνο την Μαρία της γειτονιάς, γιατί οι άλλες απαγορεύονται;;;
Προτιμώ να γουστάρω μηχανές των >60000 και να οδηγώ "στρογγυλοφάναρο",παρά να θεοποιώ το δάνειο μου των 10000? σε 462 δόσεις...
:a24:
Ρε άντε ΠάενΕ....
Δε πας καμιά βόλτα λέω εγώ να μην μας πρήζεις τόση ώρα με τα καρβουδιστήρια σου :smokin:
Το μόνο που αξίζει λίγο λίγο είναι αυτό αλλά η τιμή του είναι απαράδεχτη :yuck:
104202
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=517405
Δεν μπορείς έτσι απλά, να ορίσεις την λέξη όμορφο. Αυτό που κεντρίζει και διαφοροποιει και κάνει εντύπωση, είναι ξεχωριστό...
Έσενα δηλαδή δεν σου αρέσουν τα supercars???;;;
Ούτε τα μοντέλα;;;:a021:
Δηλαδή να κοιτάω μόνο την Μαρία της γειτονιάς, γιατί οι άλλες απαγορεύονται;;;
:a24:
Φυσικά και μου αρέσουν τα super cars και η 1098 μου αρέσει, ακόμα και το Super Duke. Αλλά τα πιο ωραία πράγματα στην ζωή δεν κοστίζουν τπτ φίλε μου. Όταν πάω βόλτα με την μηχανή μου δεν σκέφτομαι ούτε την 1098, ούτε την MV, όπως δεν σκέφτομαι την Belucci όταν είμαι με την γκόμενα μου...
Προτιμώ να γουστάρω μηχανές των >60000 και να οδηγώ "στρογγυλοφάναρο",παρά να θεοποιώ το δάνειο μου των 10000? σε 462 δόσεις...
Αυτοί που θεοποιούν οτιδήποτε είναι απλά ανεγκέφαλοι! Άλλο το θεοποιώ και άλλο το γουστάρω! Γουστάρουμε μηχανές γιαυτό και είμαστε εδώ μέσα! Δεν τις θεοποιούμε...
Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ποτέ δεν θα έχεις μηχανάκι που γουστάρεις φίλε, εκτός αν κάνεις δάνειο 60000 ευρώ σε 462 000 δόσεις :eyepop:
Dessert με γεια το μεράκι σου ρε φίλε που έκατσες και πόσταρες τόσες φωτογραφίες.
:sick:
Αυτήν φίλε την έχει μια κοπέλλα εκεί που δουλεύω και όσο την βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει! Οκ έχει λίγο περίεργο μούτρο αλλά συνηθίζεται...επίσεις σε γκρί χρώμα είναι πολύ πιο ωραία! :a01:
Καλά ρε πούστη μου...
Τι πράγματα είναι αυτά?
Τι λύσσα είναι αυτή?
Μα γιατί προσπαθείς τόοοοσο πολύ ρε φίλε.
Κάθησε ο άνθρωπος να postάρει τόσες φωτογραφίες απο τόσα ευρωπαϊκά μοντέλα τόσων ετών...και πας και postάρεις aligator scooter και την αποτυχημένη προσπάθεια της Lamborghini να εισβάλει στον χώρο των μηχανών...ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ CONCEPT BIKE ΤΟΥ 70, γιατί αμφιβάλλω αν κυκλοφόρησε στην παραγωγή....
Χιλιάδες επιχειρήματα υπέρ των Ευρωπαίων έχω πει...και εσείς postάρετε Lamborghini και Escudo...Τιμές Ευρωπαϊκών συγκριτικά με τιμές Γιαπωνέζικων, Κόστος παραγωγής ΕYRO VS Κόστος παραγωγής Japon, αυτοκίνητα, μηχανές...κραυγαλέα παραδείγματα που αποκλείεται να ΜΗΝ σαν έκαναν εντύπωση...και εκεί επιμένετε...
Αλλά βέβαια, οι κολλημένοι, έχουνε επίγνωση του ότι είναι κολλημένοι?
Εγώ δεν έχω πρόβλημα...εσείς κάνετε κακό στον εαυτό σας.
Έλα ντέ...μάλλον όχι!!
:a02:
sakisvolos
16/09/2007, 07:36
Απ' ότι βλέπω απο τα γραφόμενά σου μάλον όχι!
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ :eyepop: :eyepop: :eyepop: Αν δω εγώ στο δρόμο ενα Ευρωπαϊκό όμορφο
μηχανάκι θα σταματήσω να το θαυμάσω ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ Nikker και
πάλι ΚΑΛΗΜΕΡΑ!:beer: :beer: :beer:
Φυσικά και μου αρέσουν τα super cars και η 1098 μου αρέσει, ακόμα και το Super Duke. Αλλά τα πιο ωραία πράγματα στην ζωή δεν κοστίζουν τπτ φίλε μου. Όταν πάω βόλτα με την μηχανή μου δεν σκέφτομαι ούτε την 1098, ούτε την MV, όπως δεν σκέφτομαι την Belucci όταν είμαι με την γκόμενα μου...
Αυτοί που θεοποιούν οτιδήποτε είναι απλά ανεγκέφαλοι! Άλλο το θεοποιώ και άλλο το γουστάρω! Γουστάρουμε μηχανές γιαυτό και είμαστε εδώ μέσα! Δεν τις θεοποιούμε...
Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ποτέ δεν θα έχεις μηχανάκι που γουστάρεις φίλε, εκτός αν κάνεις δάνειο 60000 ευρώ σε 462 000 δόσεις :eyepop:
Μωρε άσε με να το κοιτάω και ας μην το πάρω...Τουλάχιστον δεν συνβηβάζω τα όνειρά μου, και που ξέρεις, μπορεί και εγώ να πάρω κανένα δάνειο με 462000 δόσεις, αλλλά δεν θα το ποστάρω για Βίβλο εδω μέσα.....
Καμιά φορά πάντως, όταν είμαι με την δικιά μου, σκέφτομαι και τη Monica,μαζί μας....
Είμαι καλά γιατρε;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Δε πας καμιά βόλτα λέω εγώ να μην μας πρήζεις τόση ώρα με τα καρβουδιστήρια σου :smokin:
Το μόνο που αξίζει λίγο λίγο είναι αυτό αλλά η τιμή του είναι απαράδεχτη :yuck:
Μιάς και ασχολείσε, τσέκαρε τι φοράει και κάνε μόνος σου το κοστολόγιο.....
Και μην κολάς στο τι γράφει επάνω μια μοτο, αλλά τι προσφέρει...200 σελίδες κανείς δεν βλέπει οτι πόσταρα, κάτι μοτο στην αιχμή της τεχνολογίας και της μηχανολογικής και σχεδιαστικής εξέλιξης και όλοι λένε είναι ακριβά...και βολέυονται με αυτά που έχουν...
Την δικιά σου που της έβαλες ένα σκασμό Ευρά για να την κάνεις για αγώνες να συγκρίνεις με την 1098, που θα της έβαζες μόνο φίλτρο και τελικά...
:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Απ' ότι βλέπω απο τα γραφόμενά σου μάλον όχι!
ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ :eyepop: :eyepop: :eyepop: Αν δω εγώ στο δρόμο ενα Ευρωπαϊκό όμορφο
μηχανάκι θα σταματήσω να το θαυμάσω ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ Nikker και
πάλι ΚΑΛΗΜΕΡΑ!:beer: :beer: :beer:
Άσε φιλαράκι, ότι και να πούμε...:sad:
Μωρε άσε με να το κοιτάω και ας μην το πάρω...Τουλάχιστον δεν συνβηβάζω τα όνειρά μου, και που ξέρεις, μπορεί και εγώ να πάρω κανένα δάνειο με 462000 δόσεις, αλλλά δεν θα το ποστάρω για Βίβλο εδω μέσα.....
Καμιά φορά πάντως, όταν είμαι με την δικιά μου, σκέφτομαι και τη Monica,μαζί μας....
Είμαι καλά γιατρε;;;
Οκ φίλε πάω πάσο. Αφού αυτά σου αρέσουν μόνο και αυτά βλέπεις στα όνειρά σου...αυτά να προσπαθήσεις να πάρεις και ας κάνεις και δάνειο με 462000 δόσεις. Εγώ δεν θα προσπαθήσω πλέων να σε πείσω!
Πραγματικά όμως είναι κρίμα...
:beer: :beer: :beer: :beer:
Οκ φίλε πάω πάσο. Αφού αυτά σου αρέσουν μόνο και αυτά βλέπεις στα όνειρά σου...αυτά να προσπαθήσεις να πάρεις και ας κάνεις και δάνειο με 462000 δόσεις. Εγώ δεν θα προσπαθήσω πλέων να σε πείσω!
Πραγματικά όμως είναι κρίμα...
Να με πείσεις για τι;;;;;;
Κάθε μέρα είμαι πάνω σε Γιατονπουτσαν μηχανάκια, και αν θέλω αύριο πάω και κλείνω ένα....
Δεν τρελένομαι και ούτε θα τρελαθω ποτέ για οτιδήποτε βατο... Τα ωραία σημαδεύω....
Και τα ωραία έχω...
Μέχρι εκεί που μπορώ...
Μιάς και ασχολείσε, τσέκαρε τι φοράει και κάνε μόνος σου το κοστολόγιο.....
Και μην κολάς στο τι γράφει επάνω μια μοτο, αλλά τι προσφέρει...200 σελίδες κανείς δεν βλέπει οτι πόσταρα, κάτι μοτο στην αιχμή της τεχνολογίας και της μηχανολογικής και σχεδιαστικής εξέλιξης και όλοι λένε είναι ακριβά...και βολέυονται με αυτά που έχουν...
:sun:
Πρώτα πρώτα φίλε αν ασχοληθείς με τεχνολογία θα καταλάβεις ότι και οι Ιαπωνες βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Ρε παιδιά γράφουμε τα ίδια και τα ίδια! Ναι οι Ιαπωνες βγάζουν φτηνότερες λύσεις, ιδιαίτερα στα γυμνά τους (και όχι σε όλα) αφού αφτά δανείζονται κινητήρες (και όχι πάντα) από τα ss και ναί μπορεί κάποια μηχανάκια τους να μην έχουν τα super περιφεριακά, αν και είναι παραπάνω από ικανοποιητικά τις περισσότερες φορές. Αλλά φίλε μου τα ss τους ΝΑΙ βρίσκονται "στην αιχμή της τεχνολογίας και της μηχανολογικής εξέλιξης" όπως λές και εσύ. Μπορεί να μην έχουν το ταλέντο του Ιταλού στον σχεδιασμό, αλλά τεχνολογικά και μηχανολογικά δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ να ζηλέψουν. Άλλη η τεχνολογία της Ducati σε κινητήρες, άλλη της Honda. Δεν θα βγάλει η Honda καλύτερο L από την Ducati, αλλά και η Ducati θα χάσει αν παίξει τις Ιαπωνικές εταιρίες στους in-line four. Δεν ξέρω εγώ έτσι το βλέπω! Διορθώστε με αν έχω λάθος :blush:
Παραδέχομαι ότι τα περιφεριακά όπως αναρτήσεις, φρένα, σε ορισμένες περιπτώσεις και το στήσιμο είναι καλύτερα των ευρωπαϊκών, αλλά κατά την γνώμη μου δεν δικαιολογουν τις τιμές τους. Η γνώμη μου είναι ότι πληρώνεις και όνομα και την μοναδικότητα που θα έχει η μηχανή σου (π.χ. 1098 S).
Άντε να πιούμε κάνα καφέ επειδή προβλέπεται δύσκολη μέρα...
:a55:
Να με πείσεις για τι;;;;;;
Κάθε μέρα είμαι πάνω σε Γιατονπουτσαν μηχανάκια, και αν θέλω αύριο πάω και κλείνω ένα....
Δεν τρελένομαι και ούτε θα τρελαθω ποτέ για οτιδήποτε βατο... Τα ωραία σημαδεύω....
Και τα ωραία έχω...
Μέχρι εκεί που μπορώ...
βατό????????????
Τί έχεις οδηγήσει γενικά και από ευρ και από Ιαπ ??
Πρώτα πρώτα φίλε αν ασχοληθείς με τεχνολογία θα καταλάβεις ότι και οι Ιαπωνες βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.
Τα Γιαπώνια κοιμούντε και το κάνουν εδώ και πολύ καιρό...Και δεν το λέω μόνο εγώ...
Ρε παιδιά γράφουμε τα ίδια και τα ίδια! Ναι οι Ιαπωνες βγάζουν φτηνότερες λύσεις, ιδιαίτερα στα γυμνά τους (και όχι σε όλα) αφού αφτά δανείζονται κινητήρες (και όχι πάντα) από τα ss και ναί μπορεί κάποια μηχανάκια τους να μην έχουν τα super περιφεριακά, αν και είναι παραπάνω από ικανοποιητικά τις περισσότερες φορές.
Ναι βγάζουν φτηνότερες λύσεις, γιατί κατεβάζουν κινητήρες και περιφεριακά απο το πάνω ράφι των 12ετών....
Αλλά φίλε μου τα ss τους ΝΑΙ βρίσκονται "στην αιχμή της τεχνολογίας και της μηχανολογικής εξέλιξης" όπως λές και εσύ.
Πού είναι αυτό που λές;;;; Στην Bolognia;;;;:bawl:
Μπορεί να μην έχουν το ταλέντο του Ιταλού στον σχεδιασμό, αλλά τεχνολογικά και μηχανολογικά δεν έχουν ΤΙΠΟΤΕ να ζηλέψουν.
Τον αντιγράφουν πιστά όμως και θα έρθει η εξέληξη...
Άλλη η τεχνολογία της Ducati σε κινητήρες, άλλη της Honda. Δεν θα βγάλει η Honda καλύτερο L από την Ducati, αλλά και η Ducati θα χάσει αν παίξει τις Ιαπωνικές εταιρίες στους in-line four. Δεν ξέρω εγώ έτσι το βλέπω! Διορθώστε με αν έχω λάθος :blush:
Τεχνολογία Ducati;;;???
Τι λές τωρα;;;;Οι διβάλβιδοι L2 είναι ίδιοι εδώ και τουλάχιστο 30 χρόνια...
Σας τον φοράει εδώ και μισόν αιώνα ο εφευρέτης και εσυ μου μιλάς για Ι4;;;;????
Άλλοι για ιμάντες χρονισμού;;;;??!!!Άλλοι για άλλα... DESMO ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Η εξέληξη κοστίζει...60000?... Αλλά δεν είπες κάτι που οι Γιατονπούτσονες ξέρουν καλά...
Η desmosedicci, είναι L4...Το σύστημα μετάδοσης στους εκκεντροφόρους της, είναι πατέντα Honδa... Όπως και να το κάνεις κεντάει απο την εποχή των V4 500...
Αλλά ο Γιάσπωνας, τι έχει να αντιπροτείνει σε όλα αυτα;;;;;...
Παραδέχομαι ότι τα περιφεριακά όπως αναρτήσεις, φρένα, σε ορισμένες περιπτώσεις και το στήσιμο είναι καλύτερα των ευρωπαϊκών, αλλά κατά την γνώμη μου δεν δικαιολογουν τις τιμές τους. Η γνώμη μου είναι ότι πληρώνεις και όνομα και την μοναδικότητα που θα έχει η μηχανή σου (π.χ. 1098 S).
Άντε να πιούμε κάνα καφέ επειδή προβλέπεται δύσκολη μέρα...
:a55:
Εδώ έχω 1 αρώτηξης...
Η showa είναι της Honδa....
Γιατί γαμ@ το φελέκι μου, δεν υπάρχει έστω και 1 ένδειξη επωνύμου περιφεριακού, στα ΓΙΑΤΟΝΠΟΥΤΣΑΝ;;;;;;;;;;;
Α ΤΑ ΔΙΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a02: :a11: :a11:
:a06:
βατό????????????
Τί έχεις οδηγήσει γενικά και από ευρ και από Ιαπ ??
Απο Γιασπάν σχεδόν τα πάντα...
Απο Europe, όλα τα BMW SS & NAKED, απο Duc SS & NAKED, απο Benelli NAKED, απο MV Agusta συνοδηγός...:cry: , απο MV το Sport (τρομάρα του),κάτι Huqsvarna-Husaberg, πιάνονταί;;;, απο γKανΤέΜηδες τον Δούκα και κάτι VOR και άλλα .....
Τα Γιασπάν είναι ..... Γιασπάν...
Ειμαι κολλημενος επειδη θελω μια μηχανη που να συνδιαζει επιδοσεις, αξιοπιστια, εμφανιση, και λογικη τιμη?
Ειπαμε μου αρεσει η αγκουστα και η 1098, και μπορω να βρω τα χρηματα να τις αποκτησω χωρις δανεια κ μλκιες αλλα πολυ απλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους...
Οσο για τις φωτο με τις ασχημες μηχανες υπαρχουν σιγουρα κ αντιστοιχες Τζαπαν...
αμα δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποτε κανουμε χιουμορ κ ποτε μιλαμε σοβαρα αστο...
Τα Γιαπώνια κοιμούντε και το κάνουν εδώ και πολύ καιρό...Και δεν το λέω μόνο εγώ...
Ναι βγάζουν φτηνότερες λύσεις, γιατί κατεβάζουν κινητήρες και περιφεριακά απο το πάνω ράφι των 12ετών....
Πού είναι αυτό που λές;;;; Στην Bolognia;;;;:bawl:
Τον αντιγράφουν πιστά όμως και θα έρθει η εξέληξη...
Τεχνολογία Ducati;;;???
Τι λές τωρα;;;;Οι διβάλβιδοι L2 είναι ίδιοι εδώ και τουλάχιστο 30 χρόνια...
Σαν τον φοράει εδώ και μισόν αιώνα ο εφευρέτης και εσυ μου μιλάς για Ι4;;;;????
Άλλοι για ιμάντες χρονισμού;;;;??!!!Άλλοι για άλλα... DESMO ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Η εξέληξη κοστίζει...60000?... Αλλά δεν είπες κάτι που οι Γιατονπούτσονες ξέρουν καλά...
Η desmosedicci, είναι L4...Το σύστημα μετάδοσης στους εκκεντροφόρους της, είναι πατέντα Honδa... Όπως και να το κάνεις κεντάει απο την εποχή των V4 500...
Αλλά ο Γιάσπωνας, τι έχει να αντιπροτείνει σε όλα αυτα;;;;;...
Εδώ έχω 1 αρώτηξης...
Η showa είναι της Honδa....
Γιατί γαμ@ το φελέκι μου, δεν υπάρχει έστω και 1 ένδειξη επωνύμου περιφεριακού, στα ΓΙΑΤΟΝΠΟΥΤΣΑΝ;;;;;;;;;;;
Α ΤΑ ΔΙΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a02: :a11: :a11:
:a06:
Κοίτα, αν πράγματι είσαι τόσο έμπειρος οδηγικά και θές DESMO με Brembo, και Ohlins για να ικανοποιηθείς τότε φίλε ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΤΕΤΟΙΟ! Μαζί σου και εγώ! Δεν το λέω ειρωνικά! Γι`αυτό σου είπα πρίν ότι δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τα Ιαπωνικά! Δεν έχει νόημα! Αφού αυτά γουστάρεις ρε φίλε αυτά να πα να πάρεις! Χωρίς ίχνος ειρωνίας ειλικρινά!