View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE
irinnia: Θα πάρω ξανά το sprint st!!!
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας, πάντα καλά χλμ να έχουμε!!!!
Titan: Φίλε μου, δεν έχω το κόλημα να έχω το καλυτερότερο μηχανάκι στον κόσμο, μου αρκεί να με "γεμίζει"... Όσο για την ποσότητα...... Είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που δεν κοιτάμε το τι καβαλάει ο άλλος αλλά το ποιός είναι......
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Da.Vintage
22/05/2007, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Λοιπον, θα στο πω το μυστικο για τις εξατμισεις και τον συμπλεκτη:
Οι ντουντουκες ειναι φτιαγμενες για πιστα.
Στην πιστα λοιπον που δεν εχουν καθρεφτες τα γιαπωνεζικα μηχανακια, για να μην τους κοβει απο την τελικη :rotflmao: , σκεφτηκαν οι ιταλιανοι οτι πρεπει να βρουν ενα τροπο να σας ενημερωνουν οτι σε πολυ λιγο θα σας περασει εκεινο το κοκκινο μηχανακι που χαζευατε στα πιτ...
Mπορεί ένα duc να περάσει ένα γιαπωνέζικο... άν το jap είναι παρκαρισμένο!
αλλά και έτσι να ήταν και κουλάδι να είναι ο οδηγός του jap θα το περάσει πάλι το duc γιατί στον επόμενο γύρο θα χαλάσει!
Έχεις δεί που γύρω απο τα duc είναι πάντα μαζεμένα 8-9 άτομα?
Ε... δε το χαζεύουν.... προσπαθούν να βρούν τί χάλασε.....!!!! πάλι!
Da.Vintage
22/05/2007, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
Titan: Φίλε μου, δεν έχω το κόλημα να έχω το καλυτερότερο μηχανάκι στον κόσμο, μου αρκεί να με "γεμίζει"... Όσο για την ποσότητα...... Είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που δεν κοιτάμε το τι καβαλάει ο άλλος αλλά το ποιός είναι......
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Το σημαντικότερο είναι αυτό πέρα απο τη πλάκα... να σε γεμίζει αυτό που καβαλάς! να είναι ραμμένο στα μέτρα σου!
χαλάει δε χαλάει
πάει δε πάει
στρίβει δε στρίβει!
με το καλό και Καλορίζικο... πάντα όρθιος!
χαλάει δε χαλάει, πάει δε πάει, στρίβει δε στρίβει, σου αδειαζει το πορτοφολι και τον τραπεζικο λογαριασμο δε στα αδειαζει...
:bigcry:
moutro83
22/05/2007, 22:15
kala kala! gia koitakste ligo sta fanaria! Otan stamataei kapoios me iaponiko anarrotietai ti sumvainei! Koitaei to mprostino tou, ta lastixa tou to plaisio tou! sou leei ti sumvainei? otan odigao mou fainetai oti to mixanaki einai stravo , oti ta lastixa einai ksefouskota, oti exei stravosei to plaisio kai den paei eutheia!!!!!!! Logiko pantos! Autin tin aisthisi exoun ta giaponezika!
Οντως αυτα ειναι γεγονος:mad:
Γι' αυτο δεν παω ποτε πανω απο 300 γιατι αυτα ακριβως φοβαμαι...
Da.Vintage
23/05/2007, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Οντως αυτα ειναι γεγονος:mad:
Γι' αυτο δεν παω ποτε πανω απο 300 γιατι αυτα ακριβως φοβαμαι...
Kαι εγώ στα 299 έχω τη ίδια αίσθηση!
Είδες παίρνεις ένα ducati και δεν τα φοβάσαι αυτά γιατί δε πρόκειται να δεί 299...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Kαι εγώ στα 299 έχω τη ίδια αίσθηση!
Είδες παίρνεις ένα ducati και δεν τα φοβάσαι αυτά γιατί δε πρόκειται να δεί 299...:lol: Μια ζωή γεμάτη ψέμα λοιπον οι γιαπωνεζοι...γιατι τα 299 μονο τα βλεπετε..δε τα πατε ποτε....
Da.Vintage
23/05/2007, 12:29
Τα κοντερίσια 299 είναι ψεύτικα...
Στα 299 σταματάνε τα κοντέρ να δείχνουν δε σημαίνει οτι δε πάνε παραπάνω το κοντέρ δείχνει 299 στις 12,800 και συνεχίζει να ανεβαίνει τουλάχιστον μέχρι τις 13,500 ίσως και 14,000...
Άρα κάποια στιγμή θα φτάσει στα πραγματικά 299...
Τί τελική έχει ένα Ducati?
Τα κοντερίσια 299 είναι ψεύτικα...
Στα 299 σταματάνε τα κοντέρ να δείχνουν δε σημαίνει οτι δε πάνε παραπάνω το κοντέρ δείχνει 299 στις 12,800 και συνεχίζει να ανεβαίνει τουλάχιστον μέχρι τις 13,500 ίσως και 14,000...
Τί τελική έχει ένα Ducati? ελα ρε που σε τοση ωρα και αγχωθηκα???
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
οκ εσυ συνεχιζεις να συγκρινεις το Ι4 1000 κυβικων με τα v-2....
Τί τελική έχει ένα Ducati?
Αλήθεια τι νόημα έχει να πηγαίνεις με 300χλμ σε δημόσιους δρόμους ...... :rolleyes:
Από την τελική και από το 400μ κρίνεται μία μηχανή ?
Οι Ιάπωνες κατάφεραν να επιβάλουν τη μέγιστη υπποδύναμη και την τελική ταχύτητα ως απόλυτα κριτήρια σύγκρισης και επιλογής στη συνείδηση της πλειοψηφίας των αγοραστών μοτό και δη SS :sick:
Όλα τα άλλα, δηλαδή φρένα, αναρτήσεις, γεωμετρία κλπ. για τον Ιάπωνα έρχονται σε δέυτερη μοίρα.
moutro83
23/05/2007, 15:01
a mpravo re m1ke!!! Kala to leo efo oti giaponezika einai gia tis eutheies tis utah!!!
Mas exoun mathei apo mikrous oi giaponezoi na asxoliomaste mono me tin taxutita!!
Oloi san mikroi tin perasame autin tin fasi na theloume na vazoume kontres na doume poios exei megaluteri teliki kai fyiaxname ta papia!! Poso paei i 1h i 2h kai tetoia! Auto to protupo ithelan na perasoun oi iapones!! Alla os edo! Tha ksanathumiso omos pos oi ducati an kai me mikroteri teliki panta ftanoun protes ston proorismo tous!kai elissontai apisteuta!!Geometria kai fovero paketo anartiseon kai frenon!!!! Auta gia na ta katalavoun oi iapones theloun dierminea!!!
τα ιδια αναμασαμε συνεχως!!!
Ναι μια ss μηχανη απ αυτα κρινεται και οσο για τα φρένα, αναρτήσεις, γεωμετρία κλπ πλεον τα ιαπωνικα δεν υστερουν καθολου...
το 95 επι εποχης Fogarty μπορει να ισχυε κατι τετοιο τωρα ομως .......
επειδη τα ιαπωνικα ειναι τοσο δυνατα που δεν μπορεις να ανοιξεις ολο το γκαζι στην στροφη (σε αντιθεση με τα περισσοτερα ευρωπαικα) δεν σημαινει οτι δεν εχουν κρατηματα!!!:lol:
super_toto
23/05/2007, 15:55
τα ιδια αναμασαμε συνεχως!!!
Ναι μια ss μηχανη απ αυτα κρινεται και οσο για τα φρένα, αναρτήσεις, γεωμετρία κλπ πλεον τα ιαπωνικα δεν υστερουν καθολου...
το 95 επι εποχης Fogarty μπορει να ισχυε κατι τετοιο τωρα ομως .......
επειδη τα ιαπωνικα ειναι τοσο δυνατα που δεν μπορεις να ανοιξεις ολο το γκαζι στην στροφη (σε αντιθεση με τα περισσοτερα ευρωπαικα) δεν σημαινει οτι δεν εχουν κρατηματα!!!:lol:
+1
να συμπληρώσω επίσης ότι τα 2κυλινδρα έχουν πολυ καλύτερη γραμμικότητα και συνεπώς δεν τρώς κλωτσιές όταν ανοίγεις το γκάζι τέρμα. Για αυτό το λόγο και στα motogp ρυθμίζουν τις βαλβίδες ώστε να συμπεριφέρονται οι κινητήρες σαν 2κλυλινδροι
ακομη και αν υποθεσουμε οτι ορισμενα πανακριβα ευρωπαικα στριβουν 0.1% καλυτερα απο τα Japan.
οπως εσυ δεν θες να πηγαινεις με 300 στον δρομο ετσι κ εγω δεν θελω να στριβω στα ορια την μηχανη γιατι αυτο ειναι ακομη πιο ρισκο απ το να παω με 300 σε αδεια εθνικη οδο!
super_toto δε νομιζω να ισχυει αυτο με την ρυθμιση βαλβιδων γιατι πλεον ενα 4κυλινδρο δεν ζηλευει τιποτε σε ενα 2 κυλινδρο! απλα οι γενικοτερες ρυθμισεις αποσκοπουν στην γραμμικη λειτουργια.......
η μηχανη του Stoner 2κυλινδρη ειναι?:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da.Vintage
24/05/2007, 06:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ελα ρε που σε τοση ωρα και αγχωθηκα???
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
οκ εσυ συνεχιζεις να συγκρινεις το Ι4 1000 κυβικων με τα v-2....
Πήγα να αλλάξω σόβρακο γιατί κατουρήθηκα απο τα γέλια με αυτά που γράφετε για τα V2 & ευρωπαικά!
και Ι5 να ήταν πάλι με τα V2 δε συγκρίνεται! Είπαμε να ρίξουμε το επίπεδο αλλά όχι και έτσι μόνο με ένα 600 4κύλινδρο μπορείς να συγκρίνεις ένα 1000 V2 αλλά και εκεί παίζεται!
NEXT!
Da.Vintage
24/05/2007, 07:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Αλήθεια τι νόημα έχει να πηγαίνεις με 300χλμ σε δημόσιους δρόμους ...... :rolleyes:
Aν πάς ποτέ ίσως να βρείς νόημα!
Από την τελική και από το 400μ κρίνεται μία μηχανή ?
Και απο εκεί και απο το στήσιμο... δηλαδή σαν σύνολο πρέπει και να στρίβει και να πάει..
πράγμα που τα ευρωπαικά στο 2ο τομέα υστερούν πολύ και για τον πρώτο πάλι πρέπει να φας χρόνια επάνω τους για να τα μάθεις...
Οι Ιάπωνες κατάφεραν να επιβάλουν τη μέγιστη υπποδύναμη και την τελική ταχύτητα ως απόλυτα κριτήρια σύγκρισης και επιλογής στη συνείδηση της πλειοψηφίας των αγοραστών μοτό και δη SS :sick:
Αφού στο θέμα στησίματος ήταν έτη μπροστά... δε βλέπεις οτι οι ducati ακόμα με κολήσεις σωληνών για υδροροή φτιάχνουν πλαισια? Και πάνε και βάζουν ακριβές αναρτήσεις μπας και σωσουν το χάλι του πλαισίου! αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί βάζουν καλά φρένα αγού έτσι και αλλοιώς δε πιάνουν χιλιόμετρα για να χρειαστούν τόσο μεγάλους δίσκους!
Όλα τα άλλα, δηλαδή φρένα, αναρτήσεις, γεωμετρία κλπ. για τον Ιάπωνα έρχονται σε δέυτερη μοίρα.
Άμα είσαι έτοιμος να τα χώσεις όπως στα ευρωπαϊκά πάς και πέρνεις ένα R1 SP που έχει Οhlins , Μarchesini και άλλα πολλά καλουδια!
Tων γιαπωνέζων μέχρι και τα ποδήλατα στρίβουν!
89992
Da.Vintage
24/05/2007, 07:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από moutro83
a mpravo re m1ke!!! Kala to leo efo oti giaponezika einai gia tis eutheies tis utah!!!
Mas exoun mathei apo mikrous oi giaponezoi na asxoliomaste mono me tin taxutita!!
Oloi san mikroi tin perasame autin tin fasi na theloume na vazoume kontres na doume poios exei megaluteri teliki kai fyiaxname ta papia!! Poso paei i 1h i 2h kai tetoia! Auto to protupo ithelan na perasoun oi iapones!! Alla os edo! Tha ksanathumiso omos pos oi ducati an kai me mikroteri teliki panta ftanoun protes ston proorismo tous!kai elissontai apisteuta!!Geometria kai fovero paketo anartiseon kai frenon!!!! Auta gia na ta katalavoun oi iapones theloun dierminea!!!
Σε μία κόντρα Ευρωπαϊκό vs Ιαπωνικό...
O μόνος λόγος να φτάσει ένα ευρωπαϊκό πρώτο στο προορισμό του (και να υποθέσουμε τις ιδανικές συνθήκες οτι δε θα χαλασει δηλασή στα μισά) είναι να καταλάβει οτι δε μπορεί να φτάσει το Ιαπωνικό και στα μισά να αλλάξει προορισμό προς καμία καφετέρια ή προς το συνεργείο του...
Υπάρχει και η περίπτωση να στρίψει προς καμία μάντρα να το δώσει και να πάρει ένα Γιαπονέζο!
Πήγα να αλλάξω σόβρακο γιατί κατουρήθηκα απο τα γέλια με αυτά που γράφετε για τα V2 & ευρωπαικά!
και Ι5 να ήταν πάλι με τα V2 δε συγκρίνεται! Είπαμε να ρίξουμε το επίπεδο αλλά όχι και έτσι μόνο με ένα 600 4κύλινδρο μπορείς να συγκρίνεις ένα 1000 V2 αλλά και εκεί παίζεται!
NEXT! δηλαδή μου λες οτι ενα v-2 1000 με φεριγκ τα βρίσκει σκουρα με ενα 600 Ι4 με φερινγκ???
γιατι αν μιλας για γυμνα...:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
super_toto
24/05/2007, 08:06
super_toto δε νομιζω να ισχυει αυτο με την ρυθμιση βαλβιδων γιατι πλεον ενα 4κυλινδρο δεν ζηλευει τιποτε σε ενα 2 κυλινδρο! απλα οι γενικοτερες ρυθμισεις αποσκοπουν στην γραμμικη λειτουργια.......
η μηχανη του Stoner 2κυλινδρη ειναι?:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Και βέβαια δεν υπάρχουν 2κύλινδρα στο Motogp γιατί απλά θα είχαν 40 χλμ μικρότερη τελική. Μην ξεχνάς όμως ότι όταν ο ρόσσι πήγε στην yamaha πηρε μαζί με τον μηχανικό του και την τεχνογνωσία του πως να κάνεις ένα 4κύλινδρο να συμπεριφέρεται σαν 2κύλινδρο, με αποτέλεσμα η M1 να γίνει ανταγωνιστική.
μαζί σου είμαι μην μπερδεύεσαι
Da.Vintage
24/05/2007, 09:07
δηλαδή μου λες οτι ενα v-2 1000 με φεριγκ τα βρίσκει σκουρα με ενα 600 Ι4 με φερινγκ???
γιατι αν μιλας για γυμνα...:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
To γυμνό τα βρίσκει σίγουρα σκούρα!
Το Φεριγκάτο πιστεύω θα τα βρεί σκούρα απο 4Κ 750 βλ. BUZUKI GSXR 750
To γυμνό τα βρίσκει σίγουρα σκούρα!
Το Φεριγκάτο πιστεύω θα τα βρεί σκούρα απο 4Κ 750 βλ. BUZUKI GSXR 750
τα βρισκει σιγουρα σκουρα..απο προσωπικη εμπειρία μιλας η το διάβασες σε κανα περιοδικο?
vassilis88
24/05/2007, 11:06
....το χάλι του πλαισίου!
ειναι χαλια οι νεροσωληνες της ντουκ?
τουλαχιστον δε σπανε.:D
σουπερ τοτο μηπως εννοεις να λειτουργει ο ινλαιν 4κ της γιαμαπα ως βε? ως βε 4??
............
Αφού στο θέμα στησίματος ήταν έτη μπροστά... δε βλέπεις οτι οι ducati ακόμα με κολήσεις σωληνών για υδροροή φτιάχνουν πλαισια? Και πάνε και βάζουν ακριβές αναρτήσεις μπας και σωσουν το χάλι του πλαισίου! αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί βάζουν καλά φρένα αγού έτσι και αλλοιώς δε πιάνουν χιλιόμετρα για να χρειαστούν τόσο μεγάλους δίσκους!
.........
Πραγματικα και χωρις ιχνος υπερβολης, γραφεις οτι να ’ναι!!!
Τρικυμια εν κρανιω...
super_toto το ξερω οτι εισαι μαζι μου!!! αυτο για την ducati του Stoner δεν το ειπα σε σενα αλλα σ αυτους που λενε οτι τα ν2 ειναι πιο γρηγορα στην πιστα!!!
Γιατι το 1098 δεν το κανανε 4κ οπως του Stoner... αλλη φιλοσοφια στους αγωνες και αλλη στην πραξη?
τα οργανα ομως του 1098 ερχοντα απ ευθειας απ τα gp!!! PURE RACING ΟΡΓΑΝΑ!!!
"Desmosedici-style digital instrumentation is taken from Ducati’s MotoGP GP7 project. This pure racing, minimalist solution by Digitek has no switches or buttons to compromise its clean lines."
Τρικυμια εν κρανιω...
Ποιά τρικυμία ..... hurricane λέμε :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :dizzy:
Ταξιδευτής
24/05/2007, 16:55
μόνο με ένα 600 4κύλινδρο μπορείς να συγκρίνεις ένα 1000 V2 αλλά και εκεί παίζεται!
Aφού στο θέμα στησίματος ήταν έτη μπροστά... δε βλέπεις οτι οι ducati ακόμα με κολήσεις σωληνών για υδροροή φτιάχνουν πλαισια? Και πάνε και βάζουν ακριβές αναρτήσεις μπας και σωσουν το χάλι του πλαισίου! αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί βάζουν καλά φρένα αγού έτσι και αλλοιώς δε πιάνουν χιλιόμετρα για να χρειαστούν τόσο μεγάλους δίσκους!
O μόνος λόγος να φτάσει ένα ευρωπαϊκό πρώτο στο προορισμό του (και να υποθέσουμε τις ιδανικές συνθήκες οτι δε θα χαλασει δηλασή στα μισά) είναι να καταλάβει οτι δε μπορεί να φτάσει το Ιαπωνικό και στα μισά να αλλάξει προορισμό προς καμία καφετέρια ή προς το συνεργείο του...
Υπάρχει και η περίπτωση να στρίψει προς καμία μάντρα να το δώσει και να πάρει ένα Γιαπονέζο!
:beer: Αντε γεια σου ρε Titan! Πες τα ρε παιδι μου! :wave2: Μας εχουν ζαλισει τον ερωτα με αυτα τα παλιοευρωπαικα τους! :mad:
:smokin:
Da.Vintage
25/05/2007, 08:15
τα βρισκει σιγουρα σκουρα..απο προσωπικη εμπειρία μιλας η το διάβασες σε κανα περιοδικο?
To διάβασα στο playboy!:lol:
Da.Vintage
25/05/2007, 08:18
Ποιά τρικυμία ..... hurricane λέμε :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :dizzy:
Απο τρελό λέει μαθαίνεις την αλήθεια! Τώρα αν πονάει...δε ξέρω...
ΥΓ. Αν υπερβάλουμε λίγο ώρες ώρες είναι για να δώσουμε έμφαση στο χαβαλέ που πρέπει να επικρατεί!
.......
ΥΓ. Αν υπερβάλουμε λίγο ώρες ώρες είναι για να δώσουμε έμφαση στο χαβαλέ που πρέπει να επικρατεί!
:beer: :beer: :beer:
Da.Vintage
25/05/2007, 10:18
:beer: :beer: :beer:
Μ'αρεσει που καταλαβαίνεις!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Μ'αρεσει που καταλαβαίνεις!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Η αληθεια ειναι οτι αργησα λιγο αλλα τελικα σε καταλαβα (νομιζω :lol: )...:beer:
Da.Vintage
29/05/2007, 09:17
Είμαι με το φίλο μου το z_armaggedon που έχει tuono στη βουλιαγμένης και σκάει δίπλα γκαζωτό ένα multi...mulinex και του λέω
Titan: έφυγες...
z_armaggedon: Τί εννοείς?
Titan: Βάλε κόντρα με το multi!
z_armaggedon: Και τί να δούμε... :sick: ???
Titan: Ποιό θα χαλάσει πρώτο!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Χεστήκαμε στο γέλιο!:lol: :lol: :lol: :lol:
Και το αστείο είναι πως και εγώ με κωλοιταλικό ήμουν! Με το piaggio... Μπορεί να χάλαγε και αυτό στην απόπειρά μου να τους φτάσω να δώ ποιανού χάλασε πρώτο!:lol:
latris mixanis
29/05/2007, 09:44
Είμαι με το φίλο μου το z_armaggedon που έχει tuono στη βουλιαγμένης και σκάει δίπλα γκαζωτό ένα multi...mulinex και του λέω
Και το αστείο είναι πως και εγώ με κωλοιταλικό ήμουν! Με το piaggio... Μπορεί να χάλαγε και αυτό στην απόπειρά μου να τους φτάσω να δώ ποιανού χάλασε πρώτο!:lol:
Ξεκινάμε απ το γεγονός ότι είστε και οι δυο κουλοί και ειδικά ο Z_arma!!
Καλά ρε ντούπανε μας έκανες τα μούτρα κρεας με το μπρίκι σου... άει ρε στην άκρη!!
:wave2:
Da.Vintage
29/05/2007, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ξεκινάμε απ το γεγονός ότι είστε και οι δυο κουλοί και ειδικά ο Z_arma!!
Καλά ρε ντούπανε μας έκανες τα μούτρα κρεας με το μπρίκι σου... άει ρε στην άκρη!!
Εσύ αντί να πετάγεσαι να με υποστηρίξεις πάς και κόντρα ε?
έχεις και ιαπωνικό μηχανάκι....
ΟΥΣΤ!!!!
Στην αρχή σκέφτηκα να σου κάψω το μηχανάκι αλλά μάλλον θα σου κολλήσω αυτοκόλλητα σημαιάκια της ιταλίας να χαλάσει μόνο του!
latris mixanis
29/05/2007, 11:32
Εσύ αντί να πετάγεσαι να με υποστηρίξεις πάς και κόντρα ε?
έχεις και ιαπωνικό μηχανάκι....
ΟΥΣΤ!!!!
Στην αρχή σκέφτηκα να σου κάψω το μηχανάκι αλλά μάλλον θα σου κολλήσω αυτοκόλλητα σημαιάκια της ιταλίας να χαλάσει μόνο του!
Μπορώ να έχω άλλης ευρωπαϊκής χώρας?? :rolleyes:
Το μηχανάκι μου θα χαλούσε με το που θα το πλησίαζες!! :D
Σιγά που θα σε υποστηρίξω με τη βλακεία που έχεις... ΟΥΣΤ σε σένα.
Da.Vintage
29/05/2007, 12:02
Μπορώ να έχω άλλης ευρωπαϊκής χώρας?? :rolleyes:
Το μηχανάκι μου θα χαλούσε με το που θα το πλησίαζες!! :D
Σιγά που θα σε υποστηρίξω με τη βλακεία που έχεις... ΟΥΣΤ σε σένα.
Γιατί μου πληγώνεις το Piaggio???
Είναι και αυτό ιταλικό και θα χαλάσει αν στεναχωρηθεί!
Α!!! Και να το περιμένεις θα το πλησιάσω!
Da.Vintage
30/05/2007, 08:14
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!
Y.Γ. Ο Μάστοράς σας!!! :D
latris mixanis
30/05/2007, 08:35
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!
Y.Γ. Ο Μάστοράς σας!!! :D
Titan ο Mαστροχαλαστής, ο Μέγας, ο δεν κατεβαίνω απ το καλάμι :lol: :lol: :lol:
Βρε, γιατί δεν θες να καταλάβεις ότι δεν το έχεις το άθλημα?? :sad:
:a38: Ξύπνα
Da.Vintage
30/05/2007, 09:03
Titan ο Mαστροχαλαστής, ο Μέγας, ο δεν κατεβαίνω απ το καλάμι :lol: :lol: :lol:
Βρε, γιατί δεν θες να καταλάβεις ότι δεν το έχεις το άθλημα?? :sad:
:a38: Ξύπνα
Λέω θα πεταχτεί δε θα πεταχτεί!!!!
Τί θές μωρε πρωί-πρωί?
Άντε πήγαινε πλύνε κανα πιάτο...και άσε με να τσακωθώ με καναν ευρωπαίο με την ησυχία μου...
Αν θές τράβα πάρε ένα ευρωπαϊκό και έλα να τσακωθούμε!
Μέχρι τότε τουμπεκί ψιλοκομμένο... Αντε γιατί χτές τη γλίτωσες με ψιλές ...
latris mixanis
30/05/2007, 09:13
Λέω θα πεταχτεί δε θα πεταχτεί!!!!
Τί θές μωρε πρωί-πρωί?
Άντε πήγαινε πλύνε κανα πιάτο...και άσε με να τσακωθώ με καναν ευρωπαίο με την ησυχία μου...
Αν θές τράβα πάρε ένα ευρωπαϊκό και έλα να τσακωθούμε!
Μέχρι τότε τουμπεκί ψιλοκομμένο... Αντε γιατί χτές τη γλίτωσες με ψιλές ...
Την επόμενη φορά που θα με ακουμπήσεις θα στα κόψω απ' τη ρίζα :winka:
Υ.Γ Για να μπορέσεις να τσακωθείς θα πρέπει να έχεις σοβαρό μηχανάκι, επιχειρήματα, ώστε να σε πάρουν σοβαρά και να γίνει διαμαχή:D
Da.Vintage
30/05/2007, 10:03
Θα μου κλ@σ€!$...
Tην επόμενη φορά που θα σε δώ θα σε δεσω σα προσκοπικό κόμπο...
Δηλαδή δεν είναι το R1 σοβαρό μηχανάκι και είναι το παρ'ολιγον παπί (CBF250)???
latris mixanis
30/05/2007, 10:17
Θα μου κλ@σ€!$...
Καλά λέγε ότι θες, γραμμένο σ' έχω...
Εγώ δεν μίλησα καν για το δικό μου, αν το θεωρούσα κάτι και είχα σωστά επιχειρήματα κοκ θα είχα πάρει μέρος στη διαμάχη:rolleyes:
Αν πρόσεξες μόνο σε σένα την λέω που το παίζεις κάποιος, κουλέ!
:a28:
2η φορά σήμερα..... :sick:
grigorisr1
30/05/2007, 10:31
Θα μου κλ@σ€!$...
Titan λιγα λογια για το cbf250 :a26:
Οχι και παπακι :)
Απο οτι καταλαβα στην διαμαχη αυτη μονο η μοτοσυκλετα δεν παιζει ρολο.Και για να γινω πιο σαφης η προσεγιση στο θεμα του τυπου¨"εκανες λαθος επιλογη επειδη σταματας στο φαναρι και εχεις ιδιο μηχανακι με αλλους 10"μαλλον μου δινει να καταλαβω πως μερικοι αγοραζουν μηχανη για να τους χαλβαδιαζουν οι αλλοι.Ειναι λοιπον θεμα χαρακτηρα της μοτοσυκλετας που σαυτο το θεμα πανω κυκλοφορει η αποψη πως τα ευρωπαικα εχουν περισοτερο χαρακτηρα.Βεβαια υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος που λεει πως χαρακτηρα προσδιδει και ο αναβατης στην μοτο του οπερ σημαινει πως μαγκα μου αν εχεις μπλε ελικα στο ντεποζιτο η εχεις μια κατακοκινη ιταλιδα και εχεις μια κοιλιτσα και μια φαλακριτσα σαν την πιστα του ελληνικου μαλλον κακο κανεις στις μοτο αυτες παρα καλο.Γιατι νομιζω πως οι περισοτεροι συμφςνουν πως πιο πολυ χαρακτηρα εχει ενα ταπεινο γιαπωνεζικο βουτηγμενο στην λασπη η με σκληρα χιλιομετρα στην πλατη του παρα ενα καλογυαλισμενο ευρωπαικο που κανει την διαδρομη σπιτι καφε ,καφε σπιτι κια μετα αμεσως στο γκαραζ μην τυχον και βρεξει και φυγει η μπογια.Οχι πως τα γιαπωνεζικα δεν εχουν τα δικα τους αλλα οπως και να το κανουμε οι σχιστοματηδες μηχανολογικα μεταλουργικα και σε θεματα λεπτομερειας ειναι 20 χρονια μπροστα.Το νοημα ειναι να χαιρομαστε τις μηχανες που εχουμε και να δινουμε εμεις χαρακτηρα σαυτες και οχι αυτες σε μας.Αν καποιος νομιζει πως θα ξεχωρισει απο το πλήθος επειδη εχει ευρωπαικη η γιαπωνεζικη μηχανη ζει σε αλλον κοσμο.Καντε ασφαλη και καλα χιλιομετρα και αφηστε τα παραμυθια για τα μεταλα.
Da.Vintage
31/05/2007, 07:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από geo36
Απο οτι καταλαβα στην διαμαχη αυτη μονο η μοτοσυκλετα δεν παιζει ρολο.Και για να γινω πιο σαφης η προσεγιση στο θεμα του τυπου¨"εκανες λαθος επιλογη επειδη σταματας στο φαναρι και εχεις ιδιο μηχανακι με αλλους 10"μαλλον μου δινει να καταλαβω πως μερικοι αγοραζουν μηχανη για να τους χαλβαδιαζουν οι αλλοι.Ειναι λοιπον θεμα χαρακτηρα της μοτοσυκλετας που σαυτο το θεμα πανω κυκλοφορει η αποψη πως τα ευρωπαικα εχουν περισοτερο χαρακτηρα.Βεβαια υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος που λεει πως χαρακτηρα προσδιδει και ο αναβατης στην μοτο του οπερ σημαινει πως μαγκα μου αν εχεις μπλε ελικα στο ντεποζιτο η εχεις μια κατακοκινη ιταλιδα και εχεις μια κοιλιτσα και μια φαλακριτσα σαν την πιστα του ελληνικου μαλλον κακο κανεις στις μοτο αυτες παρα καλο.Γιατι νομιζω πως οι περισοτεροι συμφςνουν πως πιο πολυ χαρακτηρα εχει ενα ταπεινο γιαπωνεζικο βουτηγμενο στην λασπη η με σκληρα χιλιομετρα στην πλατη του παρα ενα καλογυαλισμενο ευρωπαικο που κανει την διαδρομη σπιτι καφε ,καφε σπιτι κια μετα αμεσως στο γκαραζ μην τυχον και βρεξει και φυγει η μπογια.Οχι πως τα γιαπωνεζικα δεν εχουν τα δικα τους αλλα οπως και να το κανουμε οι σχιστοματηδες μηχανολογικα μεταλουργικα και σε θεματα λεπτομερειας ειναι 20 χρονια μπροστα.Το νοημα ειναι να χαιρομαστε τις μηχανες που εχουμε και να δινουμε εμεις χαρακτηρα σαυτες και οχι αυτες σε μας.Αν καποιος νομιζει πως θα ξεχωρισει απο το πλήθος επειδη εχει ευρωπαικη η γιαπωνεζικη μηχανη ζει σε αλλον κοσμο.Καντε ασφαλη και καλα χιλιομετρα και αφηστε τα παραμυθια για τα μεταλα.
:a23: :a10: :a013:
TITAN γραψε καμια σατυρα για τα ευρωπαικα,θα εχει γελιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Europe forever!!!!! Ti na po gia to kainourgio Triumph Tiger pou exo...den pezete, ixa triumph 2 proigoumena , alli esthisi. Speed Triple!!!! I mixani ine esthima oxi aloga....
BMW, KTM.
Japan sorry sorry!!!!NO NO NO
Da.Vintage
01/06/2007, 07:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
TITAN γραψε καμια σατυρα για τα ευρωπαικα,θα εχει γελιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα βάλω μία φωτό, το ίδιο είναι...Σάτυρα απο μόνη της!
Χωρίς λόγια...
90949
Da.Vintage
01/06/2007, 07:23
Είναι τσίρκο απο μόνες τους.... αληθινές καλονές!:lol:
90950
Da.Vintage
01/06/2007, 07:24
Και άλλη μία καλλονή! Ακόμα και η ίδια η ετιαρία το ξέρει αλλά δε το παραδέχτηκε ποτέ!
Da.Vintage
01/06/2007, 07:24
Και η φωτό τη ξέχασα!
90951
vassilis88
01/06/2007, 08:59
ολα τα μηχανακια που εβαλες ειναι απιστευτα..ειδικα το τελευταιο..
γουστα ειναι αυτα..
latris mixanis
01/06/2007, 09:04
Είναι τσίρκο απο μόνες τους.... αληθινές καλονές!:lol:
θες να μας πει ότι ίδιο ή παρόμοιο δεν υπάρχει στα Iαπωνικά; :sick:
Ρε τιτάν(τσιμέντο έχεις τελικά) τι πίνεις πρωί πρωί ?? Άσε κάτω τα λυγμένα, ρίξε λίγο νερό στο κεφάλι και ξαναμιλάμε...
grigorisr1
01/06/2007, 09:05
Θα βάλω μία φωτό, το ίδιο είναι...Σάτυρα απο μόνη της!
Χωρίς λόγια...
Γουατ ιζ ντις ?αλιεν?
:rotflmao: :rotflmao:
makis206
01/06/2007, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Γουατ ιζ ντις ?αλιεν?
:rotflmao: :rotflmao:
Δις ιζ Benelli TnT 1130 κι όταν το είδα μπροστά μου έχασα τη μπάλα !
Πανέμορφο απ'όπου κι αν το κοιτάξεις !
:beer:
makis206
01/06/2007, 09:19
Εντάξει, οι αισθητικές απόψεις είναι διαφορετικές στον καθένα μας αλλά ;
90958
makis206
01/06/2007, 09:22
Εεεεε ;;
90959
grigorisr1
01/06/2007, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δις ιζ Benelli TnT κι όταν το είδα μπροστά μου έχασα τη μπάλα !
Πανέμορφο απ'όπου κι αν το κοιτάξεις !
Εχασες τη μπαλα γιατι δεν ειχες ξαναδει τετοια μαλακια ποτε ξανα.
Δε μπορω να καταλαβω τι σκοπο εχουν τετιο στυλ μηχανακια
Ασχημα ειναι, δυναμη δεν εχουν, ακουγονται σαν κομπρεσερ μι πω και αλλα...
Καλυτερα παρε ενα Tmax 500 να ξαπλωνεις κιολας.
makis206
01/06/2007, 09:28
Εχασες τη μπαλα γιατι δεν ειχες ξαναδει τετοια μαλακια ποτε ξανα.
Απόψεις.
Κάποιοι αρέσκονται στον απλοϊκό σχεδιασμό, κάποιοι άλλοι θαυμάζουν τη "φεύγα" αισθητική και κάποιοι άλλοι και τα δύο.
Εγώ δηλώνω Ιαπωνέζος αλλά στα όνειρά μου βλέπω Ευρωπαίες. :lol:
grigorisr1
01/06/2007, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Απόψεις.
Κάποιοι αρέσκονται στον απλοϊκό σχεδιασμό, κάποιοι άλλοι θαυμάζουν τη "φεύγα" αισθητική και κάποιοι άλλοι και τα δύο.
Εγώ δηλώνω Ιαπωνέζος αλλά στα όνειρά μου βλέπω Ευρωπαίες. :lol:
Το μονο πραγμα που μου αρεσουν σε ευρωπαικα ειναι οι ομορφες μπουκαλες τους και τα φρενα.
Εκτος απο το agusta που μου αρεσει ολο γενικα
Αλλα εκεινο ειναι μονο να το κοιτας και οχι να το οδιγας :)
vassilis88
01/06/2007, 10:02
Αλλα εκεινο ειναι μονο να το κοιτας και οχι να το οδιγας :)
γιατι αυτο?:hypnotize
Da.Vintage
01/06/2007, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
Γιατί φοβάσαι μή σου πέσει απο το σταντ και κατασταραφείς οικονομικά!
Όπως είπε και ένας φίλος που έχει mv agusta & ducati
Τα agusta στη συντήρηση κάνουν τα ducati να μοιάζουν παπάκια!
:lol: :lol: :lol:
Ά εχει παραγγείλει και τη desmosedici τώρα... παραλλαμβάνει Μάιο 2008:eek:
Η mv agusta c+c στοιχίζει 120,000$
:eyepop:
Da.Vintage
01/06/2007, 10:32
ΤΝΤ (=Τι' Ναι Τούτο)
¨
Λίγο τσίρκο για τα δικά μου δεδομένα!
αλλά γούστα είναι αυτά!
999 & 749 είναι η σχεδιαστική αποτυχία της ducati...
1098 MoyN@ra!
vassilis88
01/06/2007, 10:32
Γιατί φοβάσαι μή σου πέσει απο το σταντ και κατασταραφείς οικονομικά!
Όπως είπε και ένας φίλος που έχει mv agusta & ducati
Τα agusta στη συντήρηση κάνουν τα ducati να μοιάζουν παπάκια!
Ά εχει παραγγείλει και τη desmosedici τώρα... παραλλαμβάνει Μάιο 2008:eek:
Η mv agusta c+c στοιχίζει 120,000$
:eyepop:
εχεις ηδη καταστραφει οικονομικα αφου την αγορασες!:lol:
ε αυτοι που τις εχουν θα μπορουν να τις συντηρησουν (λογικα):D
grigorisr1
01/06/2007, 10:36
Γιατι φιλε τα japan τα γαμας τι μανα και στα @@ σου δε καταλαβαινουν χριστο και τα κανεις servise λες και εχεις ενα παπακι... και να πεσεις και στην τελικι.. δε κλες για 10 χρονια...
Το agusta ειναι κοσμημα.. μονο για να το κοιτας.. λιπασε να δωσεις το γκαζι μι κανεις πολλα χλμ και κανεις servise μετα..
Αυτο ειναι να το βαλεις μεσα στο σπιτι σου να το κοιτας :)
Και να εχεις ενα japan να βγαζεις τις καυλες σου..
grigorisr1
01/06/2007, 10:42
Ναι πως... τις συντηρουν ανετα αφου κανουν 1 servis καθε 2 χρονια πανε απο το σπιτι τους μεχρι τιν καφετερια.
Οσα χλμ κανω εγω το μηνα αυτοι κανουν το χρονο
vassilis88
01/06/2007, 10:50
δν εχει νοημα να παρεις κατι κ να μην το οδηγεις..
παιρνεις οτι σε παιρνει να παρεις..(πολυ φιλοσοφικο αυτο..):D
τωρα αν ματωνει καποιος οικονομικα δν αξιζει τουλαχιστον για ενα οχημα..
ο ακης τεμπεριδης ειχε γραψει
δν εχει σημασια τι οδηγεις αλλα που πως κ κατα ποσο το χαιρεσαι.
δν εχει σημασια τι εχεις αλλα τι κανεις στη ζωη σου.
τωρα αν οι περισσοτεροι ιδιοκτητες αγκουστα τις εχουν απλως για να τις εχουν κριμα για το μηχανακι.
κ γω μια αγκουστα εχω δει κ αυτη εξω απο καφετερια. τι να σΕ πω. δν εχω παει κ πολλες φορες στην αθηνα βεβαια αλλα καθε φορα πετυχαινω κ απο μια!:D
grigorisr1
01/06/2007, 11:17
δν εχει νοημα να παρεις κατι κ να μην το οδηγεις..
παιρνεις οτι σε παιρνει να παρεις..(πολυ φιλοσοφικο αυτο..):D
τωρα αν ματωνει καποιος οικονομικα δν αξιζει τουλαχιστον για ενα οχημα..
ο ακης τεμπεριδης ειχε γραψει
δν εχει σημασια τι οδηγεις αλλα που πως κ κατα ποσο το χαιρεσαι.
δν εχει σημασια τι εχεις αλλα τι κανεις στη ζωη σου.
τωρα αν οι περισσοτεροι ιδιοκτητες αγκουστα τις εχουν απλως για να τις εχουν κριμα για το μηχανακι.
κ γω μια αγκουστα εχω δει κ αυτη εξω απο καφετερια. τι να σΕ πω. δν εχω παει κ πολλες φορες στην αθηνα βεβαια αλλα καθε φορα πετυχαινω κ απο μια!:D
Εγω εχω γνωστο με agusta... ολο τον πριζω να μου το δοσει βολτα... αλλα δε το δινει :)
To εχει ολη μερα στο μαγαζι και καθετεεεεεεεεεεεεεε
LsKostas
01/06/2007, 13:52
πες τα ... ΠΕΣ ΤΑ και στον ANCO που μου τα χει κανει τσουρεκια με την ducati...
:a10:
ΤΝΤ (=Τι' Ναι Τούτο)
¨
Λίγο τσίρκο για τα δικά μου δεδομένα!
αλλά γούστα είναι αυτά!
1098 MoyN@ra!
Σωστος.Ειδικα η 1098 απο τις ομορφοτερες που εχουν σχεδιαστει.
Παντως οι Ιταλοι ειναι πολυ προχω σχεδιαστικα:smokin: :smokin: :smokin:
ΕΤΣΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!! JAPAN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!
kiriakost
03/06/2007, 22:54
Και εγώ τους τα λέω αλλά δεν με ακούνε , το έχουνε ρίξει στον μοντελισμό .. :lol: :lol:
Da.Vintage
04/06/2007, 07:15
Οι agusta δεν έχουν μεγάλο κόστος συντήρησης!
Μόλις την αγοράσεις παίρνεις και ένα ξεσκονόπανο και τελείωσες τα μόνα σου έξοδα!
Αφού οι περισσότεροι τις πέρνουν για να τις κοιτάνε!
Και οι σκληροπυρηνικοί τις βγάζουν για καφέ στην καφετέρια της περιοχής και μόνο και αυτό με μάξιμουμ ιλλιγγιώδη ταχύτητα αυτή των 60χλμ/ωρα οχι τίποτα άλλο αλλά για να νοιώθουν παράνομοι οτι τρέχουν σε κατοικημένη περιοχή!
έναν έχω δεί να το στρίβει στη πεντέλη!
όλα τα άλλα είναι σε καφετέρειες και γκαράζ άντε και σαλόνια και κατα την πάσα πιθανότητα τα περισσότερα είναι στα συνεργεία! για να μή ξεχνιόμαστε!
Da.Vintage
04/06/2007, 07:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
πες τα ... ΠΕΣ ΤΑ και στον ANCO που μου τα χει κανει τσουρεκια με την ducati...
:a10:
Αρέσουν στον Anco τα Ντουκ? Και είδικά το 999 & 749??
Πώς γίνεται διαγραφή απο τη λίστα φίλων?
Da.Vintage
04/06/2007, 07:19
:lol: :lol: :lol: :a2: :a013:
LsKostas
04/06/2007, 09:02
Πώς γίνεται διαγραφή απο τη λίστα φίλων?
Mην ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙς τον γιατρο του λεω ρε κουλομαρια...
Μπα μου λεει δυσκολα 20 km του ριχνει ο stoner
Ρε "σε" λεω ΜUGGELO ,ειναι το εξοχικο Ρossi σαν την παλαμη του το ξερει...
:a25: α ρε doctor :a20: :a19:
Da.Vintage
04/06/2007, 11:03
Mην ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙς τον γιατρο του λεω ρε κουλομαρια...
Μπα μου λεει δυσκολα 20 km του ριχνει ο stoner
Ρε "σε" λεω ΜUGGELO ,ειναι το εξοχικο Ρossi σαν την παλαμη του το ξερει...
:a25: α ρε doctor :a20: :a19:
30 τηλέφωνα με πήρε χτές κατα τη διάρκεια του αγώνα... πολύ γέλιο ...
Απο τη μία να έχω τον Διατσίδη και απο την άλλη τον Αντρέα!
LsKostas
04/06/2007, 11:27
Απο τη μία να έχω τον Διατσίδη και απο την άλλη τον Αντρέα!
Παλικαρι απ τα λιγα...
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα :lol: :lol: :lol:
Εγω παλι σαστισα απ αυτο που ακουσα...
5 χλμ λιγοτερα η Κawasaki απο την Ducati?????:hypnotize :hypnotize :uplate:
Στα δοκιμαστικα θα εγινε...εκτος κι αν βγηκε πιωμενος ο Διατσιδης...
μεγιστος αγροτεμαχιος ο γαλλος και δεν νομιζω να ειναι γκαντεμια...
vassilis88
04/06/2007, 11:34
μεγιστος αγροτεμαχιος ο γαλλος και δεν νομιζω να ειναι γκαντεμια...
η καβα πρεπει να ψωνισει οδηγους οπωσδηποτε!
ο ντε πουνιε εχει περασει κ το ζιμπερναου!:lol:
τουλαχιστον αυτος εκοβε εντουροβολτες στα γρασιδια δν επεφτε συνεχεια!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
04/06/2007, 13:08
η καβα πρεπει να ψωνισει οδηγους οπωσδηποτε!
ο ντε πουνιε εχει περασει κ το ζιμπερναου!:lol:
τουλαχιστον αυτος εκοβε εντουροβολτες στα γρασιδια δν επεφτε συνεχεια!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για ποιόν λέτε ? Για τον Ράντυ ντε Τουμπέ?:lol:
Καλησπέρα ,
Στα σχεδόν 20 συναπτά μοτοσυκλετιστικα χρόνια μου είχα στην κατοχή μου για μεγάλα χρονικά διαστήματα (περισσότερο από 1 χρόνο) 9 μοτοσικλέτες (μεγάλου κυβισμού) .
Όλες ήταν ιαπωνικές εκτός από την τελευταία που ήταν Ιταλική.
Η πρώτη και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που παίρνω Ευρωπαϊκή μηχανή.
Μπορεί οι Ευρωπαϊκές εταιρίες να έχουν όμορφες και καλά στημένες μηχανές (έτσι την πάτησα…).
Επίσης , μπορεί και κάποιες Ευρωπαϊκές μηχανές να είναι αξιόπιστες.
Όμως , στην Ελλάδα οι αντιπροσωπίες τους είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ , οι μηχανικοί τους είναι ΑΝΙΔΕΟΙ (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων ) και θεωρούν τους πελάτες τους (και πολλές φορές είναι) ΚΟΡΟΙΔΑ…
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απαξίωση από την Ελληνική αγορά κάθε Ευρωπαϊκής μοτοσικλέτας (και όχι άδικα) και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση που παίρνει ένας ιδιοκτήτης τέτοιας μοτοσικλέτας .
Δεν γράφω μάρκες ,μοντέλα ,ονόματα συνεργείων γιατί για εμένα πια δεν παίζουν κανένα ρόλο…
Θα υπάρχουν πολλοί που θα μου πουν «…κι άγω έχω Ευρωπαϊκό αλλά δεν έχει πάθει τίποτα…», «…η ΤΑΔΕ μηχανή είναι καλύτερη από τις Ιαπωνικές…», «…υπάρχει όμως ένας καλός μηχανικός στην άλλη άκρη του κόσμου…», «…μπορείς να βρεις ανταλλακτικά στο Ιντερνετ…» κ.λ.π.
Κατά βάθος όμως όλοι ξέρουν ή έχουν στο μυαλό τους την διάφορα μεταξύ Ιαπωνίας – Ευρώπης …
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
[B]η καβα πρεπει να ψωνισει οδηγους οπωσδηποτε!
Τι λετε για τον VALLE ρε παιδια;Θα θελατε να τον δειτε εκει;
vassilis88
05/06/2007, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
[QUOTE]
Τι λετε για τον VALLE ρε παιδια;Θα θελατε να τον δειτε εκει;
τσου.μη σου πω οτι το καβα ειναι καλυτερο απ το γιαμαπα.
τουλαχιστον ειναι πιο γρηγορο σε τελικες.
η καβα λεει σκεφτεται απο τωρα για μελαντρι κ καποιον αλλο δν θυμαμαι τωρα..χοπκινς νομιζω..
Da.Vintage
05/06/2007, 11:25
τσου.μη σου πω οτι το καβα ειναι καλυτερο απ το γιαμαπα.
τουλαχιστον ειναι πιο γρηγορο σε τελικες.
η καβα λεει σκεφτεται απο τωρα για μελαντρι κ καποιον αλλο δν θυμαμαι τωρα..χοπκινς νομιζω..
Μπερδέψατε τα μπούτια σας ...
Εδώ το θρέντ είναι Χρέπια vs Japan :D
Da.Vintage
05/06/2007, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Καλησπέρα ,
Στα σχεδόν 20 συναπτά μοτοσυκλετιστικα χρόνια μου είχα στην κατοχή μου για μεγάλα χρονικά διαστήματα (περισσότερο από 1 χρόνο) 9 μοτοσικλέτες (μεγάλου κυβισμού) .
Μπορεί οι Ευρωπαϊκές εταιρίες να έχουν όμορφες και καλά στημένες μηχανές (έτσι την πάτησα…).
Όμως , στην Ελλάδα οι αντιπροσωπίες τους είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ , οι μηχανικοί τους είναι ΑΝΙΔΕΟΙ (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων ) και θεωρούν τους πελάτες τους (και πολλές φορές είναι) ΚΟΡΟΙΔΑ…
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απαξίωση από την Ελληνική αγορά κάθε Ευρωπαϊκής μοτοσικλέτας (και όχι άδικα) και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοήτευση που παίρνει ένας ιδιοκτήτης τέτοιας μοτοσικλέτας .
Δεν γράφω μάρκες ,μοντέλα ,ονόματα συνεργείων γιατί για εμένα πια δεν παίζουν κανένα ρόλο…
Θα υπάρχουν πολλοί που θα μου πουν «…κι άγω έχω Ευρωπαϊκό αλλά δεν έχει πάθει τίποτα…», «…η ΤΑΔΕ μηχανή είναι καλύτερη από τις Ιαπωνικές…», «…υπάρχει όμως ένας καλός μηχανικός στην άλλη άκρη του κόσμου…», «…μπορείς να βρεις ανταλλακτικά στο Ιντερνετ…» κ.λ.π.
Κατά βάθος όμως όλοι ξέρουν ή έχουν στο μυαλό τους την διάφορα μεταξύ Ιαπωνίας – Ευρώπης …
Ολοκληρωμένη άποψη απο κάθε οπτική γωνία!
.................
Για αυτο το λογο, διαλεξαμε ΙΤΑΛΙΚΗ μοτο!!!:winka:
Καλησπέρα ,
Δηλαδή μας λές οτι δεν είσαι ικανοποιημένος απο τις Ευπρωπαικές μοτο, επιδή έτυχε να έχεις κάποια ατυχία με την αντιπροσωπία ή με κάποιο service. Και μιας και αυτό το εμποδιο πετάχτηκε μπροστά σου διέγραψές οτιδήποτε άλλο ένοιωσες ή έζησες με τη μοτό σου. Τι να πούν δηλαδή αυτοί που έχουν φίλο το Σαρακάκη....
Μου φαίνεται , χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, οτι άλλα 20 χρονάκια μοτοσυκλετιστικής εμπειρίας τα θές...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Δηλαδή μας λές οτι δεν είσαι ικανοποιημένος απο τις Ευπρωπαικές μοτο, επιδή έτυχε να έχεις κάποια ατυχία με την αντιπροσωπία ή με κάποιο service. Και μιας και αυτό το εμποδιο πετάχτηκε μπροστά σου διέγραψές οτιδήποτε άλλο ένοιωσες ή έζησες με τη μοτό σου. Τι να πούν δηλαδή αυτοί που έχουν φίλο το Σαρακάκη....
Μου φαίνεται , χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, οτι άλλα 20 χρονάκια μοτοσυκλετιστικής εμπειρίας τα θές...
Φιλαράκι , μαλλον δεν κατάλαβες καλά...
ΔΕΝ εχω πρόβλημα με τις Ευρωπαικές ΜΟΤΟ . Τις γουστάρω,τις θαυμάζω,τις αγοράζω...
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσοπευσή τους ΚΑΙ την συμπεριφορά των ΑΡΜΟΔΙΩΝ σε σχέση με αυτές τις εταιρίες...
Δηλαδή , ΠΡΩΤΗ φορά ακους για ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ανταλλακτικα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εκπαιδευση μηχανικων,ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ αντιπροσοπειες ???????????
Το οτι περνάω ωραία με την ΜΟΤΟ μου ΔΕΝ σημένει οτι η υποστηριξη που ΠΡΕΠΕΙ να εχώ γι αυτήν σε μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ χωρα το 2007 θα ΠΡΕΠΕΙ να μου θυμιζει 20 χρονια ΠΙΣΩ...
Θέλω ΠΟΛΥ να γράψω ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ,κ.λ.π.
ΟΜΩΣ σεβομαι το οτι ΔΕΝ μπορουν να ανταπαντησουν κι ετσι για να μην θεωρηθει δισφημιση δεν γραφω ...
Φιλαράκι , μαλλον δεν κατάλαβες καλά...
ΔΕΝ εχω πρόβλημα με τις Ευρωπαικές ΜΟΤΟ . Τις γουστάρω,τις θαυμάζω,τις αγοράζω...
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσοπευσή τους ΚΑΙ την συμπεριφορά των ΑΡΜΟΔΙΩΝ σε σχέση με αυτές τις εταιρίες...
Δηλαδή , ΠΡΩΤΗ φορά ακους για ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ανταλλακτικα, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ εκπαιδευση μηχανικων,ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ αντιπροσοπειες ???????????
Το οτι περνάω ωραία με την ΜΟΤΟ μου ΔΕΝ σημένει οτι η υποστηριξη που ΠΡΕΠΕΙ να εχώ γι αυτήν σε μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ χωρα το 2007 θα ΠΡΕΠΕΙ να μου θυμιζει 20 χρονια ΠΙΣΩ...
Θέλω ΠΟΛΥ να γράψω ΟΝΟΜΑΤΑ ,ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ,ΕΤΑΙΡΙΕΣ,κ.λ.π.
ΟΜΩΣ σεβομαι το οτι ΔΕΝ μπορουν να ανταπαντησουν κι ετσι για να μην θεωρηθει δισφημιση δεν γραφω ...
Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ!! Όσες φορές πήγα την μοτό μου στο συνεργείο, όχι μόνο δεν μου την έφτιαξαν, αλλά την πήρα χειρότερη απ'ότι ήταν. Δεν την πούλησα όμως, απλά ΔΕΝ ξαναπάτησα. Διάβασα, ρώτησα και την φτιάχνω μόνος μου. Αλλά δεν θα χαράμιζα με τίποτα όσα έχω περάσει μαζί της, επιδεί ο Κώστας, ο γίος της Σούλας, που κρατούσε τα πρόβατα του πατέρα του στο χωριό, πήγε στην Ιταλία, έκανε ένα σεμηνάριο και πήρε την αντιπροσωπία στο service της "ταδε" εταιρίας...
Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ!! Όσες φορές πήγα την μοτό μου στο συνεργείο, όχι μόνο δεν μου την έφτιαξαν, αλλά την πήρα χειρότερη απ'ότι ήταν. Δεν την πούλησα όμως, απλά ΔΕΝ ξαναπάτησα. Διάβασα, ρώτησα και την φτιάχνω μόνος μου. Αλλά δεν θα χαράμιζα με τίποτα όσα έχω περάσει μαζί της, επιδεί ο Κώστας, ο γίος της Σούλας, που κρατούσε τα πρόβατα του πατέρα του στο χωριό, πήγε στην Ιταλία, έκανε ένα σεμηνάριο και πήρε την αντιπροσωπία στο service της "ταδε" εταιρίας...
Πολύ σωστά...συμφωνώ απόλυτα....
Αρα , η διαφορα EUROPE VS JAPAN ειναι οτι αμα ερωτευθεις ΕΥΡΩΠΑΙΑ την πέρνεις και ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΗΞΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , ενω αμα εισαι απο τους τυχερους και ερωτευθείς ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ την πέρνεις και έχεις τις ΠΛΑΤΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ανθρώπων και εταιριων ΕΙΔΙΚΩΝ που ασχολουνται με τον πελάτη τους.
Επίσης , με την Ευρωπαία πρεπει να είσαι "Μονογαμικός" γιατι την "ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ..."
vangelis 64
05/06/2007, 19:45
Ολίγον spam αλλά όχι άσχετο:
Όσοι έχετε V δικύλινδρα και πάτε για σέρβις,αν δεν έχετε μάστορα τής απολύτου εμπιστοσύνης σας προσέξτε τα εξής.
Τα V,ως γνωστόν,είναι ακριβώτερα στα σέρβις τους από τα "εν σειρά" γιατί έχουν περίπου τη διπλάσια δουλειά για τον μάστορα.
Διπλά καπάκια,διπλοί εκκεντροφόροι,διπλό λύσε...δέσε κλπ.
Ειδικά ο πίσω κύλινδρος,επειδή δεν είναι εύκολα προσβάσιμος,κάνει τούς μάστορες-λαμόγια να βλαστημάνε.
Πολλοί λοιπόν ασχολούνται με τον μπροστινό, αγνοούν τελείως τον πίσω και στην καλύτερη περίπτωση τού αλλάζουν μπουζί.
Έτσι λοιπόν παίρνουμε το μηχανάκι μετά το σέρβις και είναι τελείως αρρύθμιστο,χαρχαλεύει,δεν τραβάει και μετά κάποιες εταιρείες βγάζουν κακό όνομα.
(Καμμιά φορά βέβαια,όχι άδικα):lol:
Τα παραπάνω δεν είναι φανταστική ιστορία.Τα έχω συναντήσει-ευτυχώς όχι σε δικό μου μηχανάκι- και έχω πάθει την πλάκα μου με την απατεωνιά που υπάρχει.
Το νού σας λοιπόν ρεμάλια!!:wave2: :wave2:
Πάντως άν ήταν σήμερα ξανα γύριζα πίσω και να αγόραζα απο την αρχή μοτό πάλι αυτή θα έπερνα και ας τραβιώμουνα διπλά!!!!
Καλύτερα να τραβιέμαι και να είμαι με την "Pamela" μια ζωή, παρα με την Μαρία της "γειτονιάς" που την "ποτίζουνε" πολλοί...:winka:
grigorisr1
05/06/2007, 19:48
Πάντως άν ήταν σήμερα ανα γύριζα πίσω και να αγόραζα απο την αρχή μοτό πάλι αυτή θα έπερνα και ας τραβιώμουνα διπλά!!!!
Καλύτερα να τραβιέμαι και να είμαι με την "Pamela" μια ζωή, παρα με την Μαρία της "γειτονιάς" που την "ποτίζουνε" πολλοί...:winka:
Φερνεις οτινανε παραδειγματα οποτε δεν ισχυει
Φερνεις οτινανε παραδειγματα οποτε δεν ισχυει
Άποψη σου... :beer: :beer:
Και μιάς και βλέπω οτι έχεις avatar το Κ.
Αν σε έβαζαν μπροστα σε
1. ένα Κ7
2.μια 1098
3.μια MV312
Τι θα διάλεγες....:confused:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Για αυτο το λογο, διαλεξαμε ΙΤΑΛΙΚΗ μοτο!!!:winka:
δεν θελεις να μαθεις ποσα χρονια περιμενα για μια ηλεκτρονικη και για λεβγιε ταχυτητων:nono:
:nono: δεν θελεις πιστεψε με :nono: