View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE
Runner Ducati
01/08/2007, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε Παναή, έχει μαλιάσει η γλώσσα σου πια να το λες και να το ξαναλές. Μυαλό έχουμε το καταλάβαμε.
Είπαμε One monster to rule them all.......έστω και με 69 τροχό.:lol: :wave2:
Ναι αλλα ο grigoris1 δεν το εχει εμπεδωσει ακομα... :p
:lol:
:beer:
:wave2:
grigorisr1
01/08/2007, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
ΧΑΛΑΡΑ τελικη... αμφιβαλεις??? ... παιζει στοιχηματακι αμα αμφιβαλεις, και δωσμου το δικο σου που δεν το εχω οδηγησει και κατσε πισω...
το πλαισιο δεν το λεω εγω οτι σπαει... καμποσοι (και ειναι αρκετοι) Μπουζουκοβιοι ανα τον πλανητη το λενε...
οτι λενε λεω, ας μην τα λεγανε... :rotflmao:
Εγω δεν ειπα οτι αμφιβαλω... εσυ μονος σου το ειπες.. οτι σχεδον το τελικιασα δες πιο πανω να δεις τι λες.ΛΙγο μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου δεν εχεις? σιγα μι σου δωσω το Κ και ΕΙΔΙΚΑ κιολας να κατσω πισω σου...
grigorisr1
01/08/2007, 15:14
Ναι αλλα ο grigoris1 δεν το εχει εμπεδωσει ακομα... :p
Τι να εμπεδωσω ρε φιλε? αμα θελω παπακι οδηγαω και το cbf250 που εχω εκεινο τουλαχιστον δε χαλαει :lol:
vassilis88
01/08/2007, 15:15
Ποιο αργα παντως απο τον Συνιωρη... αφου ο Συνιωρης ειχε τον ταχυτερο γυρο ever στης Σερρες, δεν θυμαμαι ποσο ειχε κανει ο Γ.Μ με το GSXR1000 οταν ετρεξε στο Π.Π
το 2005 τρεχανε ο αλκης με Ρ1 ο σακης με ζουξου10 κ ο μπουστας με κ5 αν θυμαμαι καλα (κανανε παρτυ στα σουπερστοκ) αρα με το κ5 δν εσπασε το ρεκορ του αλκη. αν κ να μου πεις τι να τον κανεις τον ταχυτερο γυρο οταν ο αλλος πηρε πρωταθλημα..:D
Runner Ducati
01/08/2007, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
[B.ΛΙγο μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου δεν εχεις? [/B]
Δηλαδη ειναι δυσκολο να παει καποιος 295-299 κοντερ? ...
πρεπει να ειναι ΜΕΓΑΛΟ τιμονι ο 299 κοντερισια? ....
η θελει 3 αρχιδι@ αντι για 2 που εχουμε οι υπολοιποι...
χεχεχε... ρε πλακα κανεις μου φαινεται... :rotflmao:
ετσι και αλλιως 269 ειναι τα πραγματικα ... :rotflmao:
230 παει και το αεροψυκτο νταλα κατηφορα σχεδον γκρεμο στον Σειριο... :p
:rotflmao:
grigorisr1
01/08/2007, 15:21
Δηλαδη ειναι δυσκολο να παει καποιος 295-299 κοντερ? ...
πρεπει να ειναι ΜΕΓΑΛΟ τιμονι ο 299 κοντερισια? ....
η θελει 3 αρχιδι@ αντι για 2 που εχουμε οι υπολοιποι...
χεχεχε... ρε πλακα κανεις μου φαινεται... :rotflmao:
ετσι και αλλιως 269 ειναι τα πραγματικα ... :rotflmao:
230 παει και το αεροψυκτο νταλα κατηφορα σχεδον γκρεμο στον Σειριο... :p
Ρε σρυ κιολας εισαι χαζος ι παριστανεις τον χαζο? ΒΛΕΠΕΙΣ εγω πουθενα να λεω οτι ειναι δυσκολο να πας 299 κοντερισια...? εδω με τιν τεταρτη παει 290 το 299 δεν ειναι τπτ... εσυ μονος σου λες σχεδον το τελικιασα.Εγω αλλο θελω να σου πω... λες μαπα το ενα μαπα το αλλο θα σου αρεσε μαλλον για πηγες για τελικες..
Runner Ducati
01/08/2007, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
το 2005 τρεχανε ο αλκης με Ρ1 ο σακης με ζουξου10 κ ο μπουστας με κ5 αν θυμαμαι καλα (κανανε παρτυ στα σουπερστοκ) αρα με το κ5 δν εσπασε το ρεκορ του αλκη. αν κ να μου πεις τι να τον κανεις τον ταχυτερο γυρο οταν ο αλλος πηρε πρωταθλημα..:D
Οσο γυρνανε τα japania τομπανα με 180+ αλογα racing και στημενα για το Ελληνικο πρωταθλημα και κοστος καμια 25.000-30.000 ευρα... γυρναει η 1098S στοκ...
(βλεπε Μεγαρα πρωτον αγωνα με μονο τα πλαστικα αλλαγη... εραψε κοστουμια... )
vassilis88
01/08/2007, 15:31
Οσο γυρνανε τα japania τομπανα με 180+ αλογα racing και στημενα για το Ελληνικο πρωταθλημα και κοστος καμια 25.000-30.000 ευρα... γυρναει η 1098S στοκ...
α ναι.. δις ιζ τρου.. κ λενε οτι το cbr του συνιωρη ειναι τερμα τουμπανο στα 190 χοντικα -ντεμεκ-:lol: αλογα..:D
εδω στο παγκοσμιο την παλευει ο τρου με το 999 ακομα.. αλλα του χρονου θα πεσει πολυ φουτσα θα ναι κ η τελευταια του χρονια κ θα θελει να φυγει πρωταθλητης..
στα τζιπι ειπαμε, δε φτανει το ψωλι@σμα στην ευθεια, στο ασσεν ολοι εργοστασιακα-δορυφορικα ολα τα μηχανακια πιανανε 275 κοντα κ τα γιαμαπα 260 :lol: , επισης η μισελεν παιζει το πουλακι της οποτε τι να κανει ο ανθρωπΑς εχει πολυ μα πολυ handicap φετος αλλα ειπαμε no matter how θα το γυρισει ξανα..:a08:
grigorisr1
01/08/2007, 15:34
α ναι.. δις ιζ τρου.. κ λενε οτι το cbr του συνιωρη ειναι τερμα τουμπανο στα 190 χοντικα -ντεμεκ-:lol: αλογα..:D
εδω στο παγκοσμιο την παλευει ο τρου με το 999 ακομα.. αλλα του χρονου θα πεσει πολυ φουτσα θα ναι κ η τελευταια του χρονια κ θα θελει να φυγει πρωταθλητης..
στα τζιπι ειπαμε, δε φτανει το ψωλι@σμα στην ευθεια, στο ασσεν ολοι εργοστασιακα-δορυφορικα ολα τα μηχανακια πιανανε 275 κοντα κ τα γιαμαπα 260 :lol: , επισης η μισελεν παιζει το πουλακι της οποτε τι να κανει ο ανθρωπΑς εχει πολυ μα πολυ handicap φετος αλλα ειπαμε no matter how θα το γυρισει ξανα..:a08:
Εγω παντως θελω πολυ να το γυρισει ο ροσσι και να τους ψωλιασει ολους εστω και με μαπα μηχανακι... μετα δε θα υπαρχει καμια αμφιβολια οτι 100% ο αναβατης παιζει ρολο
Runner Ducati
01/08/2007, 15:37
Ρε σρυ κιολας εισαι χαζος ι παριστανεις τον χαζο? ΒΛΕΠΕΙΣ εγω πουθενα να λεω οτι ειναι δυσκολο να πας 299 κοντερισια...? εδω με τιν τεταρτη παει 290 το 299 δεν ειναι τπτ... εσυ μονος σου λες σχεδον το τελικιασα.Εγω αλλο θελω να σου πω... λες μαπα το ενα μαπα το αλλο θα σου αρεσε μαλλον για πηγες για τελικες..
Ειμαι λιγο... :rotflmao:
το ηθελα να δω πως ειναι ενα K6 στον δρομο...
και τι ειδα...
οτι ειναι πιο γρηγορο στην ευθεια απο το Μονστερ μου...
οτι δεν ειναι ουσιαστικα πιο γρηγορο (στοκ) απο ολα τα αλλα SS1000, οποιος ειναι μαστορας και εχει ωρες στις εκκινησεις κερδιζει, αρα τσαμπα καιει η λαμπα...
οτι ριχνει στα 600ρακια, αρα οποιος δωσει τα πιο πολλα (λέφτα) ειναι ο "μαγκας" τελικα
οτι στην καφετερια σκας μυτη με το 600ρακι αλλα δεν εχει σημασια ποσο γυρνας στα Μεγαρα και τι χερια εχεις, εφοσον σκασει μυτη το τομπανο 1000ρι και πιασεις πρωτο τραπεζι με μεγαλο ποτηρι φραπε...
τελικα οποιος ειναι μαγκας πρεπει να εχει καταρχας περισσοτερα λεφτα, να εχει κοτσια, και εφοσον θελει και γκαζια, παιρνει μηχανακι με πανω απο 350 αλογα... βλεπε Hayabusa turbo, και οχι ημιμετρα για πιτσιρικαδες...
σε καλυψα?
:eyepop:
Runner Ducati
01/08/2007, 15:41
επισης η μισελεν παιζει το πουλακι της
δηλαδη τι να πει η Ducati για τα προηγουμενα χρονια που η Βριζεστον επαιζε το μικροτσουτσουνακι της με τα 2 χερια... χασαμε 2 πρωταθληματα τσαμπα γαμω τα λαστιχα γαμω...
τσουζει εε? ... :p
(αλλα ειπαμε, την Ρωσσιδα την συμπαθω και συμπασχω :lol: , ειναι καλο τιμονι και Ιταλιανα, τα μεγαθηρια Ιαπωνικα εργοστασια μαρεσει που γαμανε οι Ιταλοι)
grigorisr1
01/08/2007, 15:44
Ειμαι λιγο... :rotflmao:
το ηθελα να δω πως ειναι ενα K6 στον δρομο...
και τι ειδα...
οτι ειναι πιο γρηγορο στην ευθεια απο το Μονστερ μου...
οτι δεν ειναι ουσιαστικα πιο γρηγορο (στοκ) απο ολα τα αλλα SS1000, οποιος ειναι μαστορας και εχει ωρες στις εκκινησεις κερδιζει, αρα τσαμπα καιει η λαμπα...
οτι ριχνει στα 600ρακια, αρα οποιος δωσει τα πιο πολλα (λέφτα) ειναι ο "μαγκας" τελικα
οτι στην καφετερια σκας μυτη με το 600ρακι αλλα δεν εχει σημασια ποσο γυρνας στα Μεγαρα και τι χερια εχεις, εφοσον σκασει μυτη το τομπανο 1000ρι και πιασεις πρωτο τραπεζι με μεγαλο ποτηρι φραπε...
τελικα οποιος ειναι μαγκας πρεπει να εχει καταρχας περισσοτερα λεφτα, να εχει κοτσια, και εφοσον θελει και γκαζια, παιρνει μηχανακι με πανω απο 350 αλογα... βλεπε Hayabusa turbo, και οχι ημιμετρα για πιτσιρικαδες...
σε καλυψα?
:eyepop:
Τι να με καλυψεις ρε φιλε λες πραγματα χωρις νοημα...
Runner Ducati
01/08/2007, 15:46
Τι να εμπεδωσω ρε φιλε? αμα θελω παπακι οδηγαω και το cbf250 που εχω εκεινο τουλαχιστον δε χαλαει :lol:
Φερτο να το οδηγησω εγω... και συ παρε το Μονστερακι... και θα σου πω αμα χαλαει η δεν χαλαει...
ελπιζω να κραταει καλα στον δρομο και να στριβει σαν το Μονστερ μονο, για να μην τσακιστω και απο πανω... στριβει καλα το πραμα? ...
grigorisr1
01/08/2007, 15:49
Φερτο να το οδηγησω εγω... και συ παρε το Μονστερακι... και θα σου πω αμα χαλαει η δεν χαλαει...
ελπιζω να κραταει καλα στον δρομο και να στριβει σαν το Μονστερ μονο, για να μην τσακιστω και απο πανω... στριβει καλα το πραμα? ...
Εδω δε χαλασε 2 χρονια στα χερια μου θα χαλασει τωρα? :lol:
Πλακα πλακα τωρα που τα βλεπω και τα 2.. το cbf ειναι πιο ομορφο απο το τερας σου :rotflmao:
Runner Ducati
01/08/2007, 15:52
Τι να με καλυψεις ρε φιλε λες πραγματα χωρις νοημα...
Ενω η κατοχη ενος Κ6 ας πουμε, η ενος οποιουδηποτε ιαπωνικου SS1000, εχει περισσοτερο νοημα (ακομα και για συζητηση σε διαξιφισμο) απο την κατοχη ενος Ducati, Aprilia, Husqvarna, ΚΤΜ, η ακομα και Χαρχαλευ κλπ ε? ...
:cool:
:p
yannis27
01/08/2007, 15:52
(βλεπε Μεγαρα πρωτον αγωνα με μονο τα πλαστικα αλλαγη... εραψε κοστουμια... )
Μηπως εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα???? η ....συμβαινει κατι αλλο??? :confused: :confused: :confused: :confused:
Υ.Γ το 1.19.... του Μπουστα ηταν με λαστιχα 2 γυρων.... ψαξτο!!!!!
grigorisr1
01/08/2007, 15:55
Ενω η κατοχη ενος Κ6 ας πουμε, η ενος οποιουδηποτε ιαπωνικου SS1000, εχει περισσοτερο νοημα (ακομα και για συζητηση σε διαξιφισμο) απο την κατοχη ενος Ducati, Aprilia, Husqvarna, ΚΤΜ, η ακομα και Χαρχαλευ κλπ ε? ...
Σας ποναει poy ta japan me 13.500 σας πατανε απο πανω... και κανουν και ιδιους χρονους στι πιστα? αντιθετα με 24.000 τον ντουκατι
super_toto
01/08/2007, 16:00
Πάντως χαίρομαι που μετά την παρένθεση της αμερικανικής εισβολής στο thread και αφού συμφωνήσαμε όλοι ότι οι Harley είναι ένα βουνό παλιοσίδερα
και επιστρέψαμε στο σωστό δρόμο να τσακωνόμαστε πάλι υπό τον τίτλο JAPAN VS EUROPE
:p :p :p
grigorisr1
01/08/2007, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πάντως χαίρομαι που μετά την παρένθεση της αμερικανικής εισβολής στο thread και αφού συμφωνήσαμε όλοι ότι οι Harley είναι ένα βουνό παλιοσίδερα
και επιστρέψαμε στο σωστό δρόμο να τσακωνόμαστε πάλι υπό τον τίτλο JAPAN VS EUROPE
:p :p :p
Στην πραγματικότητα δεν είναι θέμα κατασκευαστή ούτε θέμα καταγωγής. Είναι θέμα μοντέλου. Δεν λέω ότι μία 1600 Harley είναι πιο γρήγορη απο μία R1 (μέχρι τα 230 τουλάχιστον...γιατί μετράει η r1 τρώει ψώλιασμα ):p
Καταλήξαμε να κοντράρουμε Chopper με Supersport...
Απλά ισχύουνε ορισμένοι μύθοι σχετικά με τα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα. Περί αξιοπιστίας, επιδόσεων, τιμής, ποιότητας και σε αυτά αντιτίθομαι εγώ.
Δεν ήθελα να ταχθώ ενάντια στα Γιαπωνέζικα γιατί και πολλά απο αυτά τα μοντέλα έχουνε τον σεβασμό μου.
Και όταν με το καλό γίνω αηδιαστικά πλούσιος και θα έχω μία τρομαχτικά μεγάλη συλλογή απο μηχανές θα έχω και γιαπωνέζικες...
...να τις χρησιμοποιώ σαν σωσίβια στην θάλλασα που επιπλέουνε οι πλαστικούρες...:sun:
...και θα χτίσω και μία πίστα MotoGP προδιαγραφών στην πίσω αυλή μου και θα σας προσκαλώ κουλάδια να σας ψωλιάζω με έναν V2 κινητήρα...κατά προτίμηση Rotax.
Και μίας και είπα και Rotax...και μίας και την γυρίσαμε την συζήτηση προς Δύση πλευρά...
Oρίστε...
Buell 1125R
170kg υδρόψυκτο, 146άλογα στις 9800rpm, 11.3kgm@9000rpm
98147
Runner Ducati
01/08/2007, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Μηπως εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα???? η ....συμβαινει κατι αλλο??? :confused: :confused: :confused: :confused:
Υ.Γ το 1.19.... του Μπουστα ηταν με λαστιχα 2 γυρων.... ψαξτο!!!!!
για να στο πω αλλιως, μερικα Ι4 ετρεχαν με 20 εως 30 αλογα :eyepop: περισσοτερα ειτε αγωνα (190 τροχο εχει δυναμομετρηθει καποιο) ειτε χρονομετρημενα, και ΙΔΙΟΥ τυπου ελαστικα για χρονομετρημενα και αγωνα, και με κοστος ισαξιο η μεγαλυτερο της 1098S...
επισης τα slick ελαστικα στο Ελληνικο πρωταθλημα δεν εχουν βγαλει καλυτερους χρονους απο τα racing οπως Pirelli supercorsa PRO στους μεχρι τωρα αγωνες, χρονομετρημενα κλπ με καμια μοτοσυκλετα... μιας και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι δεν βελτιωσαν τους χρονους τους απο παλιοτερες χρονιες με τα σημερινα τουμπανα και ελαστικα 2 γυρων οπως θελεις να λες...
βασικα οσο εγραψε η 1098S, οχι στον αγωνα, αλλα στην πρωτη επαφη με Σερρες στοκ απο την βιτρινα, γραφουν τα αλλα ρε'ι'σονια με ενα σκασμο αλογα και μετατροπες και χρημα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Επιδή ούτε εμένα ξέρεις, ούτε το γκαράζ μου, καλυτερα να περιοριστείς σε αναφορές καγκουριών που πράττεις με την πλαστική κουδουνήστα σου, που τη λές μηχανάκι, και να αφήσεις κατα μέρους τις κρίσεις επι προσωπικού που αφορούν οικονομικά και συναφεί.... Στην καλύτερη μπορεί να βρεθείς εκτεθημένος...:winka:
Πρόσεχε φίλε μην βρεθείς εσύ τελικά εκτεθειμένος γιατί ούτε και εσύ ξέρεις τi έχω εγώ στο γκαραζ :winka:
αλλά πάλι ακόμα δεν ξέρω τι πίκρα έχεις φάει από τα κ7 και τα λες μια μάπα και μια κουδουνηστα η ότι κόβουν πλαίσια :nono: χορεις καν να τα έχεις δοκιμάσει :mad:
98148
Runner Ducati
01/08/2007, 16:11
Σας ποναει poy ta japan me 13.500 σας πατανε απο πανω... και κανουν και ιδιους χρονους στι πιστα? αντιθετα με 24.000 τον ντουκατι
Καραρχας δεν κανουν τους ιδιους χρονους... βλεπε Γ.Μ
Μας ποναει? ... ποσο γυρνας ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με το κορυφαιο τουμπανο απο αλογα της κορυφαιας Ιαπωνικης τεχνολογιας των 13.500 ευρω πισταδορικο superbike σε Μεγαρα και Σερρες για να εχομεν μια αποψη περι χρονων... :p
:rolleyes:
για πε... σε ακουω...
για να δω ποσο χανω εγω με το αρχαιο 20ετιας αεροψυκτο μοτερ των σχεδον 70 ιππων της Ντουκατι, 14ετιας σχεδιαση της μοτοσυκλετας, και τον 9000 ευρω μοτοσυκλετας New (7000 την πηρα used)...
για πε, περιμενω...
:)
yannis27
01/08/2007, 16:12
για να στο πω αλλιως, μερικα Ι4 ετρεχαν με 20 εως 30 αλογα :eyepop: περισσοτερα ειτε αγωνα (190 τροχο εχει δυναμομετρηθει καποιο) ειτε χρονομετρημενα, και ΙΔΙΟΥ τυπου ελαστικα για χρονομετρημενα και αγωνα, και με κοστος ισαξιο η μεγαλυτερο της 1098S...
επισης τα slick ελαστικα στο Ελληνικο πρωταθλημα δεν εχουν βγαλει καλυτερους χρονους απο τα racing οπως Pirelli supercorsa PRO στους μεχρι τωρα αγωνες, χρονομετρημενα κλπ με καμια μοτοσυκλετα... μιας και ΟΛΟΙ οι υπολοιποι δεν βελτιωσαν τους χρονους τους απο παλιοτερες χρονιες με τα σημερινα τουμπανα και ελαστικα 2 γυρων οπως θελεις να λες...
βασικα οσο εγραψε η 1098S, οχι στον αγωνα, αλλα στην πρωτη επαφη με Σερρες στοκ απο την βιτρινα, γραφουν τα αλλα ρε'ι'σονια με ενα σκασμο αλογα και μετατροπες και χρημα...
Εγω απλα σου ειπα να το ψαξεις λιγο....και απαντησε μου με στοιχεια του συγκεκριμενου αγωνα.....
Runner Ducati
01/08/2007, 16:13
Εγω απλα σου ειπα να το ψαξεις λιγο....και απαντησε μου με στοιχεια του συγκεκριμενου αγωνα.....
Φοραγαν ολοι τα λαστιχα που ελεγε ο κανονισμος... οτι καλυτερο επιτρεπεται...
οι αλλοi φοραγαν καλυτερα, ενος γυρου μαλιστα...
Nikker δεν μας ειπες ποσο κανει αυτο το υδροψυκτο buell.
ουτε πως με λιγα χρηματα η χαρλευ σου κανει 0-400 μετρα σε 7 δευτερα
μηπως με ενα μοτερ χαγια τουρμπο?
ο H.A.Balafoutre τα ειπε καλα μπραβο!!!
Ωραιες και οι χαρλευ στο ειδος τους αλλα δεν εχω δει ενα αυθεντικο χαρλεα στην Ελλαδα...
μονο κατι τυπους που ειναι δουλεια-γυμναστηριο-σπιτι και εχουν την μηχανη για να αραζουν εξω απ το πριβιλετζ το Σαββατο μπας και ψαρωσει κανενα τοπ μοντελ...
Respect μονο στους αυθεντικους χαρλεαδες που η μηχανη ειναι το σπιτι τους
Runner Ducati
01/08/2007, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Ωραιες και οι χαρλευ στο ειδος τους αλλα δεν εχω δει ενα αυθεντικο χαρλεα στην Ελλαδα...
εδω λιγο θα συμφωνησω... (χωρις να σημαινει οτι δεν θα υπαρχει κανεις)
grigorisr1
01/08/2007, 16:18
Καραρχας δεν κανουν τους ιδιους χρονους... βλεπε Γ.Μ
Μας ποναει? ... ποσο γυρνας ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με το κορυφαιο τουμπανο απο αλογα της κορυφαιας Ιαπωνικης τεχνολογιας των 13.500 ευρω πισταδορικο superbike σε Μεγαρα και Σερρες για να εχομεν μια αποψη περι χρονων... :p
για πε... σε ακουω...
για να δω ποσο χανω εγω με το αρχαιο 20ετιας μοτερ της Ντουκατι, 14ετιας σχεδιαση της μοτοσυκλετας, και τον 9000 ευρω μοτοσυκλετας New (7000 την πηρα used)...
για πε, περιμενω...
Εγω προσωπικα.. δεν ιμουνα ποτε τις πιστας... 2 φορες εχω παει ολο και ολο χρονους κτλ δε μετρησα ακομα τι πιστα δε μαθαμε χρονους θα κοιταω... εσυ μπορει να ασχολησαι χρονια με τισ πιστες και να ξερεις καλυτερα... οπως παραδηγμα... αμα σου πω εγω να παμε να τρεξουμε σε καποια διαδρομη που τιν ξερω απο εξω... θα με χασεις κατευθειαν... παντως αλλα ατομα με στοκ Κ7 γυρνανε στο 1.23-1.24 απο οσο ξερω..
super_toto
01/08/2007, 16:20
Ρε παιδιά δεν συμφωνήσαμε όλοι ότι οι Harley είναι η καλύτερη πρώτη ύλη για σχάρες υπονπόμων???
Γιατί ασχολήστε?
Ο τιτλος του therad ειναι JAPAN VS EUROPE
δεν είναι
JAPAN VS EUROPE VS SXARES YPONOMON
yannis27
01/08/2007, 16:23
Φοραγαν ολοι τα λαστιχα που ελεγε ο κανονισμος... οτι καλυτερο επιτρεπεται...
οι αλλοi φοραγαν καλυτερα, ενος γυρου μαλιστα...
τετοια δηλαδη?????
Α και το γυρολογιο του αγωνα....η καλυτερος γυρος μηπως??????
98149
Runner Ducati
01/08/2007, 16:36
Εγω προσωπικα.. δεν ιμουνα ποτε τις πιστας... 2 φορες εχω παει ολο και ολο χρονους κτλ δε μετρησα ακομα τι πιστα δε μαθαμε χρονους θα κοιταω... εσυ μπορει να ασχολησαι χρονια με τισ πιστες και να ξερεις καλυτερα... οπως παραδηγμα... αμα σου πω εγω να παμε να τρεξουμε σε καποια διαδρομη που τιν ξερω απο εξω... θα με χασεις κατευθειαν... παντως αλλα ατομα με στοκ Κ7 γυρνανε στο 1.23-1.24 απο οσο ξερω..
αρα δεν εισαι σιγουρος εαν το ιαπωνικο θηριο των 180 ιππων υπερεξελιγμενο τεχνολογικα θα σε βγαλει παλικαρι απεναντι στο "πανααρχαιο" ΙΤΑΛΙΚΟ ατι με τους 2 κυλινδρους, με την αεροψυξη, τις 2 βαλβιδες, και τα 70 αλογα? ... φυσικα μπορει και να σε βγαλει, απο σενα εξαρταται, αλλα δεν εχει βγαλει ακομα στις πιστες το 80+% απο αυτα που εχω συναντησει, δηλαδη θελω να πω οτι θελουν πολυ παραπανω χερια απο τον μεσο ορο των αναβατων... οποτε να κοπει το πλαισιο, να τσακιστω, και να με παρει κανα Μονστερ, να το βρασω τοτε... και δεν ασχολουμαι χρονια... 2 και κατι χρονια καβαλαω μοτοσυκλετα και αυτα διακεκομενα λογο επαγγελματος...
Παμε πχ Β.Εβοια που εχει πραγματικα ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ και που ξερω και γω λιγο την διαδρομη και το συζηταμε... μπορει ναι μπορει και οχι... μπορουμε να το διαπιστωσουμε εαν θα σε χασω εγω, η θα με χασεις εσυ, η θα πηγαινουμε παρεα... εκτος και εαν εννοεις τιποτις ευθειες και ανοιχτες μεγαλες παρατεταμενες που μετραει κυριως το γκαζι, εκει παω πασο, θα φαω πολυ ξυλο...
1.23 ψηλα πολυ με στοκ μονο Μπουστας, Συνιωρης... δεν υπαρχουν αλλοι...
φυσικα με στοκ ιαπωνικο για λιγους γυρους παει γρηγορα, για αγωνα κλα'ι'ν μα'ι' πουτς αναρτησεις και φρενα... γιαυτο δεν τρεχει κανενα με τις στοκ αναρτησεις και φρενα απο τους πρωταγωνιστες... οχι για τοσο ταχυτερο γυρο, αλλα για καλυτερα σεταπ και κυριως διαρκεια... η 1098S ειναι ετοιμη σε ολα και πολυ περισσοτερα...
(πληροφοριακα ειμαι κουλος και ασε τι λεω, αλλα μαρεσουν τα τσαγια)
Ρε παιδιά δεν συμφωνήσαμε όλοι ότι οι Harley είναι η καλύτερη πρώτη ύλη για σχάρες υπονπόμων???
οι harley ειναι τροπος ζωης, ειναι ιερες μην λες τετοια.......
οχι και σχαρες υπονομων... να μου ελεγες για πλαισια ducati να πω ενταξει!!!!
Runner Ducati
01/08/2007, 16:43
τετοια δηλαδη?????
Α και το γυρολογιο του αγωνα....η καλυτερος γυρος μηπως??????
Για να σου λυθουν οι αποριες, α'ι' παγαινε εδω http://www.motoracing.gr/
οπου ειναι ενα site και forum των αγωνιζομενων του Ε.Π.Π με ολους τους χρονους αναλυτικα, γυρολογια γυρο προς γυρο κλπ...
vassilis88
01/08/2007, 16:44
δηλαδη τι να πει η Ducati για τα προηγουμενα χρονια που η Βριζεστον επαιζε το μικροτσουτσουνακι της με τα 2 χερια... χασαμε 2 πρωταθληματα τσαμπα γαμω τα λαστιχα γαμω...
τσουζει εε? ... :p
(αλλα ειπαμε, την Ρωσσιδα την συμπαθω και συμπασχω :lol: , ειναι καλο τιμονι και Ιταλιανα, τα μεγαθηρια Ιαπωνικα εργοστασια μαρεσει που γαμανε οι Ιταλοι)
περσι ηταν ισα τα πραγματα, απλα ο καπι τραυματιστηκε, ο μελαντρι ειχε μισελεν, κ τα καβα κ τα μπουζουκι ηταν ελαφρως γτπ.. αλλα ακομα κ το 05 αντισταθμιζε τα λαστιχα η δυναμη της ντουκ, που κ τοτε ειχαν τις πιστες τους!
(κ γω γι αυτο το λογο συμπαθω τη ντουκ, ειναι κ συμπατριωτισσα του βαλε :D αλλα μεχρι εκει!):D
α, ο μπουστας ξαναεγραψε 1.20κατι την προηγουμενη φορα. το ρεκορ πιστας δν ειναι ομως αυτο που γραφεται μεσα στον αγωνα? αν το εγραψε το 1.19 σε δοκιμες τοτε ειναι απλα ο καλυτερος γυρος που εχει γραφτει στις σερρες! πχ ο στονερ στη λαγκουνα γυρισε 1.21.957 στο warm up αλλα το ρεκορ ειναι το 1.22.544 του αγωνα! (ελπιζω να θυμαμαι καλα τους χρονους!):D
Runner Ducati
01/08/2007, 16:47
α, ο μπουστας ξαναεγραψε 1.20κατι την προηγουμενη φορα. το ρεκορ πιστας δν ειναι ομως αυτο που γραφεται μεσα στον αγωνα? αν το εγραψε το 1.19 σε δοκιμες τοτε ειναι απλα ο καλυτερος γυρος που εχει γραφτει στις σερρες!
να ρωτηξω κατι, χρονομετρημενα μονο ο Μπουστας επιτρεπεται να κανει? ... οι αλλοι απαγορευονται? η μονο αυτος επιτρεπεται να φορεσει ελαστικα χρονομετρημενων? .... η τωρα τα ανακαλυψαν για πρωτη φορα και χρονια? ...
grigorisr1
01/08/2007, 16:49
αρα δεν εισαι σιγουρος εαν το ιαπωνικο θηριο των 180 ιππων υπερεξελιγμενο τεχνολογικα θα σε βγαλει παλικαρι απεναντι στο "πανααρχαιο" ΙΤΑΛΙΚΟ ατι με τους 2 κυλινδρους, με την αεροψυξη, τις 2 βαλβιδες, και τα 70 αλογα? ... φυσικα μπορει και να σε βγαλει, απο σενα εξαρταται, αλλα δεν εχει βγαλει ακομα στις πιστες το 80+% απο αυτα που εχω συναντησει, δηλαδη θελω να πω οτι θελουν πολυ παραπανω χερια απο τον μεσο ορο των αναβατων... οποτε να κοπει το πλαισιο, να τσακιστω, και να με παρει κανα Μονστερ, να το βρασω τοτε... και δεν ασχολουμαι χρονια... 2 και κατι χρονια καβαλαω μοτοσυκλετα και αυτα διακεκομενα λογο επαγγελματος...
Παμε πχ Β.Εβοια που εχει πραγματικα ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ και που ξερω και γω λιγο την διαδρομη και το συζηταμε... μπορει ναι μπορει και οχι... μπορουμε να το διαπιστωσουμε εαν θα σε χασω εγω, η θα με χασεις εσυ, η θα πηγαινουμε παρεα... εκτος και εαν εννοεις τιποτις ευθειες και ανοιχτες μεγαλες παρατεταμενες που μετραει κυριως το γκαζι, εκει παω πασο, θα φαω πολυ ξυλο...
φυσικα με στοκ ιαπωνικο για λιγους γυρους παει γρηγορα, για αγωνα κλα'ι'ν μα'ι' πουτς αναρτησεις και φρενα... γιαυτο δεν τρεχει κανενα με τις στοκ αναρτησεις και φρενα απο τους πρωταγωνιστες... οχι για τοσο ταχυτερο γυρο, αλλα για καλυτερα σεταπ και κυριως διαρκεια... η 1098S ειναι ετοιμη σε ολα και πολυ περισσοτερα...
Η πιστα θελει φιλε να ασχολησαι.. πχ να βαλεις πολυαστερικα να βαλεις σλικ λαστιχα... να κανεις τις αναρτησεις σου κτλ... θελει δλδ πολυ χρονο και ΧΡΗΜΑ... γιατι αμα ειναι να πηγαινω σερρες να δινω 70++ με τα εξοδα.. + οτι στις 2 φορες που θα παω θα θελω καινουρια λαστιχα βαλε 300 ευρω++ ε σρυ αλλα δε σκοπευω να πεταω τα λεφτα μου για να κανω 5 δευτερολεπτα πανω ι κατω... εφοσον δε θελω ουτε αγωνιζομενος να γινω ουτε τπτ μπορει να πηγαινω καθε 2 μηνες μια φορα... ετσι για διασκεδαση...
Υπαρχουν και καποιοι που γυρνανε... με τα 250 με 30-35 στο τροχο τα μισα αλογα απο το δικο σου στο 1.23... δλδ τι θελεις να πεις με αυτο ? να παω εγω να παρω ενα 250 επειδη κανει ιδιο χρονο με ενα Κ7 σε εμπειρα χερια ?? εγω προσωπικα ουτε το 250 θα μπορουσα να οδηγησω ουτε το μονστερ που εχεις εσυ θα ξενερωνα τελειος..
Δηλαδή ρε μεγάλε τόση ώρα τι θέλεις να μάς πεις ότι ο Γ.Π τρέχει με ενα νορμάλ 1098s χορεις σεταρισμα στις αναρτήσεις τρομάρα σου μάθε πρώτα και ύστερα μίλα και στο κάτω κάτω ο Γ .Π ότι και να πάρει θα είναι πρώτος τώρα αν είναι τόσο καλά τα 1098 τα βλέπουμε στα s.stok :lol: εκει τα κ7 περνανε σουβλακι
:a021: :a021: τα 1098:lol: :lol:
Runner Ducati
01/08/2007, 17:07
Η πιστα θελει φιλε να ασχολησαι.. πχ να βαλεις πολυαστερικα να βαλεις σλικ λαστιχα... να κανεις τις αναρτησεις σου κτλ... θελει δλδ πολυ χρονο και ΧΡΗΜΑ... γιατι αμα ειναι να πηγαινω σερρες να δινω 70++ με τα εξοδα.. + οτι στις 2 φορες που θα παω θα θελω καινουρια λαστιχα βαλε 300 ευρω++ ε σρυ αλλα δε σκοπευω να πεταω τα λεφτα μου για να κανω 5 δευτερολεπτα πανω ι κατω... εφοσον δε θελω ουτε αγωνιζομενος να γινω ουτε τπτ μπορει να πηγαινω καθε 2 μηνες μια φορα... ετσι για διασκεδαση...
Υπαρχουν και καποιοι που γυρνανε... με τα 250 με 30-35 στο τροχο τα μισα αλογα απο το δικο σου στο 1.23... δλδ τι θελεις να πεις με αυτο ? να παω εγω να παρω ενα 250 επειδη κανει ιδιο χρονο με ενα Κ7 σε εμπειρα χερια ?? εγω προσωπικα ουτε το 250 θα μπορουσα να οδηγησω ουτε το μονστερ που εχεις εσυ θα ξενερωνα τελειος..
Αρα μαλλον συμφωνουμε σε κατι...
οτι εγω, η καποιος αλλος (παραδειγμα λεμε) με ενα DUCATI MONSTER used "αρχαιολογια" για τους γιαπωνεζοφιλους, με κοστος αγορας 8000 ευρω, χωρις κανενα εξοδο σε πολυεστερικα, με ελαχιστο κοστος κατα τις πτωσεις αναλογικα, ΟΠΟΥ βγαζει 2 τρακντευ ανετα και 8000 χλμ με ΣΟΦΤ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ, και παντιλικια στον δρομο και οτι μαλακια υπαρχει... και οπου καει την μιση βενζινη απο να τετρακυλινδρο, ειδικα 1000ρι, σε εναν χρονο (12 μηνες) εχω ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ λιγοτερα εξοδα και χρησης (και αγορας) στα ιδια χιλιομετρα, ειδικα εαν αυτα ειναι πολλα, πχ 20.000χλμ, απο ενα japan 1000ρι των 14.000 ευρω, ενω μπορω να ειμαι γρηγοροτερος η ισαξιος στους χρονους και διασκεδαζω περισσοτερο...
το ιδιο μπορει να συμβαινει και με ενα Fazer απεναντι σε ενα 999... να κοστιζει το Φρητειζερ λιγοτερα σε ολους τους τομεις και ο αναβατης να ειναι γρηγοροτερος και να διασκεδαζει περισσοτερο...
ΑΡΑ... ΑΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 1000cc με 180 αλογα, με διπλασια χρηματα σε κοστος αγορας απο ενα Monster (καντο εσυ CBF), και διπλασιο κοστος χρησης, εφοσον ο αναβατης της μπορει (το πιθανοτερο) να ειναι πιο αργος με το 1000ρι? αναφερομαι σε πιστα, σε στροφιλικια κλπ... ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ (αναλογικα) ΕΞΟΔΑ? .
για πες να βγουμε απο το τουνελ
H.A.Balafoutre
01/08/2007, 17:11
Κοιτάξτε, Japan vs Europe δεν σημαίνει μόνον Superbike-Supersport ή μόνον σε πίστα.
Στην πίστα δε, μετράνε πάρα πολλά άλλα πράγματα από το τι μηχανή καβαλάει ο καθένας ή ποιός την καβαλάει. Πχ σετάρισμα αναρτήσεων ή η ικανότητα στα φρένα, οπότε μετράει το σύνολο αναβάτης-μηχανή. Για το ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν δοθεί διαπιστευτήρια αλλά δεν είναι πανάκεια. Στο παγκόσμιο επίσης δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα αν και εκεί η δυνατότητα να έχεις ιστορικά αρχεία από πολύ παλιά δείχνει Ducati αλλά και πάλι υπάρχει έλειμμα αντιστοιχείας V2 με I4, που ακόμη την παλεύουν. Δεδομένο μεν η Ducati να κυριαρχεί και φυσικά να δημιουργεί τεράστιο ιστορικό προηγούμενο αλλά εγώ θα σταθώ σε κάτι άλλο.
Τα τελευταία χρόνια, 5 αν δεν κάνω λάθος, μαζεύοντε περιοδικά και αναβάτες από όλον το κόσμο σε πίστες παγκοσμίου (μία είναι η Jerez και μια η Almeira, ντάξει όχι και τόσο παγκοσμίου) και κοντράρουνε όλα τα 600-636-675-750-999-1000-1098 αλύπητα, με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά κριτήρια.
Για στόκ πάντα, τα ευρωπαϊκά δεν τα πολυκαταφέρνουν. Τα Ducati δε, καθόλου σε βαθμό μάλιστα να έχει δημιουργηθεί χοντρό σκηνικό με την εν λόγω ιταλική αντιπροσώπευση, δηλαδή ενώ τα sessions είναι των 5 γύρων για κάθε μηχανή με κάθε αναβάτη με κάθε σετ καινούριων ελαστικών, οι πονηροί Ducatisti προσπαθούσαν να έχουν βενζίνα μόνον για 5 ακριβώς γύρους.......και μάλιστα όχι πέρυσι με το 999 αλλά φέτος με το 1098s. Μόνον το Mille Factory, το F312 άντε και το 675 κέρδισαν, το θεσμό πλέον.
Δηλαδή, τι θέλω να πω, σε αναβάτες που είναι καλύτεροι από το μέσο όρο και με στόκ μηχανές τα ευρωπαϊκά χάνουν. Άλλα δεν συμβαίνει μόνον αυτό, οι διαδικασίες είναι αποδεκτές αντικειμενικές από όλους. Και τα περιοδικά και τους κατασκευαστές. Δεν τους συμφαίρει άλλωστε να μην είναι όλα στα ίσα. Αντίθετα είναι προς τιμήν τους. Οπότε μιλάμε για πιο κοντά στην πραγματικότητα δεδομένα από ότι στους αγώνες.
Μετά είναι και η αίσθηση στο δρόμο και στην καθημερινότητα. Όπως και να έχει τα ευρωπαϊκά και περισσότερο τα ιταλικά είναι εκ των πραγματων πιο άκαμπτα, πιο "σφικτά" για τον μέσο αναβάτη ή για μια μέση διαδρομή. Πέρα του ότι στην ευρώπη έχουν ένα προβάδισμα λόγω καλύτερης ποιότητας δρόμων γενικώς, στην Ελλάδα όμως είναι σε μειωνεκτική θέση και στο δρόμο εκτός πόλης αλλά πειρσσότερο στην πόλη.
Οπότε εκ των πραγμάτων και με την δεδομένη ορθολογική σκέψη, του πόσα λεφτά δίνω-για ποιές επιδόσεις-για καθημερινή ή όχι ευκολία τα ευρωπαϊκά χάνουν σε μεγάλο βαθμό.
Πολύς κόσμος βλέπει το design και λέει εδώ είμαστε αλλά με το πολύ κοπάνημα ή και την αντικειμενική αδυναμία λόγω πωλήσεων, οι ιδιοκτήτες των ευρωπαϊκών μηχανακίων να βρούν συνεργείο της προκοπής συντελούν στο ξενέρωμα όταν βλέπουν και ξέρουν παραδοσιακά πως οι ιάπωνες φίλοι τους την περνάνε πολύ τούφα με πολύ λιγότερα λεφτά και τους "έχουν" και στα εύκολα γκάζια, ευθεία δηλαδή. Διότι ποιός μέσος αναβάτης τολμάει να πηγαίνει τάπα παντού ή και στην πίστα ακόμη όταν είναι η μοναδική του αγάπη σε κίνδυνο, πέρα από την σωματική ακεραιότητα.
Πιστεύω για εμάς εδώ παίζει κι αυτό ρόλο. Αλλά εγώ προσωπικά αν είχα τα λεφτά θα έπερνα ευρωπαϊκό διότι υπάρχουν κάποια πράγματα που με φτιάχνουν στα ευρωπαϊκά και λόγω ηπείρου, νιώθω πιο κοντά και πως θα γούσταρα να τραβιέμαι ακόμη και μέχρι την ιταλία για σέρβις για το γαμώτο, πέρα από το υποκειμενικό μεν αλλά πάντα βαρύνον αισθητικό κομμάτι του πράγματος.
Γμτ το στανιό μου.....έχει εδώ και 1 ώρα που ρίχνει καρέκλες και έχω λιώσει στο pc.....sorry.:wave2:
grigorisr1
01/08/2007, 17:18
Αρα μαλλον συμφωνουμε σε κατι...
οτι εγω, η καποιος αλλος (παραδειγμα λεμε) με ενα DUCATI MONSTER used "αρχαιολογια" για τους γιαπωνεζοφιλους, με κοστος αγορας 8000 ευρω, χωρις κανενα εξοδο σε πολυεστερικα, με ελαχιστο κοστος κατα τις πτωσεις αναλογικα, ΟΠΟΥ βγαζει 2 τρακντευ ανετα και 8000 χλμ με ΣΟΦΤ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ, και παντιλικια στον δρομο και οτι μαλακια υπαρχει... και οπου καει την μιση βενζινη απο να τετρακυλινδρο, ειδικα 1000ρι, σε εναν χρονο (12 μηνες) εχω ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ λιγοτερα εξοδα και χρησης (και αγορας) στα ιδια χιλιομετρα, ειδικα εαν αυτα ειναι πολλα, πχ 20.000χλμ, απο ενα japan 1000ρι των 14.000 ευρω, ενω μπορω να ειμαι γρηγοροτερος η ισαξιος στους χρονους και διασκεδαζω περισσοτερο...
το ιδιο μπορει να συμβαινει και με ενα Fazer απεναντι σε ενα 999... να κοστιζει το Φρητειζερ λιγοτερα σε ολους τους τομεις και ο αναβατης να ειναι γρηγοροτερος και να διασκεδαζει περισσοτερο...
ΑΡΑ... ΑΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 1000cc με 180 αλογα, με διπλασια χρηματα σε κοστος αγορας απο ενα Monster (καντο εσυ CBF), και διπλασιο κοστος χρησης, εφοσον ο αναβατης της μπορει (το πιθανοτερο) να ειναι πιο αργος με το 1000ρι? αναφερομαι σε πιστα, σε στροφιλικια κλπ... ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ (αναλογικα) ΕΞΟΔΑ? .
για πες να βγουμε απο το τουνελ
Γιατι ρε φιλε γουσταρω τι πολυ δυναμη... να δινεις ξερογκαζιες και να σουζαρει το μιχανακι με 220++ για τι πλακα του να βγαζει 299 Για τι πιστα σιμφωνω και εγω δε χρειαζονται τοσα αλογα... αφου δε μπορεις να ανοιγεις το γκαζι.. αμα το ανοιγεις σε πεταει κολους... εγω εβαλα σε καποια φαση στη πιστα τιν χαρτογραφηση C mode και οδηγουσα πολυ πιο ανετα.. γιατι ανοιγεις το γκαζι ανετα
Εσυ πες δλδ οτι δεν καυλοσες οταν οδηγησες το Κ6?
Οσο για τις βενζινες δε κολαω... εκει που εσυ θα δωσεις πχ 5 ευρω εγω δινω 10 ευρω και τι βγαζω 2-3 μερες αναλογως.. και που θα παω ενοειται.
Runner Ducati
01/08/2007, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Δηλαδή ρε μεγάλε τόση ώρα τι θέλεις να μάς πεις ότι ο Γ.Π τρέχει με ενα νορμάλ 1098s χορεις σεταρισμα στις αναρτήσεις τρομάρα σου μάθε πρώτα και ύστερα μίλα και στο κάτω κάτω ο Γ .Π ότι και να πάρει θα είναι πρώτος τώρα αν είναι τόσο καλά τα 1098 τα βλέπουμε στα s.stok :lol: εκει τα κ7 περνανε σουβλακι
:a021: :a021: τα 1098:lol: :lol:
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... λεω οτι ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ τρεχει με ΣΤΟΚ 1098S, δηλαδη δεν χρειαζεται να ριξει αλλα λεφτα... εν αντιθεση οπου τα Ιαπωνικα εχουν που πρωταγωνιστουν εχουν εναν σκασμο λεφτα επανω τους και αλλαγμενα ολα τα περιφεριακα... σεταρισμα κανουν ΟΛΟΙ ετσι και αλλιως...
απο χωριο εισαι ρε αργοπουλε? ...
εγω τουλαχιστον προσωπικα εχω ανθρωπους που ειναι μεσα στην Ντουκατι ξερουν την ομαδα, και μπορω να ξερω και να μαθω περισσοτερα απο σενα.... οπως ξερω οτι μοτοσυκλετες Ι4 που πρωταγωνιστουν στο ΕΠΠ εχουν φτασει 30 και βαλε χιλιαδες ευρω...
καλα και περσι ο Bayliss στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ και ανωτερη κατηγορια μοτοσυκλετων ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, με 999 και 195 αλογα, ψωλιασε ολη την ιαπωνια και τα Ι4 1000ρια που ετρεχαν με 215 αλογα τα κορυφαια... (το εκανε και ο hodson και ο Toseland κλπ τις προηγουμενες χρονιες) και μαλιστα επειδη φαινεται οτι εισαι απο χωριο, ισως δεν θα γνωριζεις οτι ετρεχαν και φυσικα ολοι τρεχουν, ετσι αρχιζουν και αποδιδουν στα SBK με traction controls και ηλεκτρονικα απο MotoGP... αλλιως τον πουλεν θα επερναν χωρις ηλετρονικα δεκαδων χιλιαδων ευρω... οπως τα ελεγε και ο Toseland, αμα δεν φερτε τα ηλεκτρονικα, τα Ι4 δεν βγαζουν τα αλογα στον δρομο... εν αντιθεση με τα DUCATI...
μαλιστα τα Suzuki, ετρεχαν και τα ηλεκτρονικα τους ειχαν κοστος στην ομαδα... 350.000 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eyepop: και παλι εψωλιασθην....
http://www.speedtv.com/articles/moto/worldsuperbike/23502/
The first real clue as to the cost of state-of-the-art traction control came out of the blue when Francis Batta told Italian journalist Paolo Scalera that one of the obstacles in getting a third Alstare Corona Extra Suzuki race-prepared and equal to the GSX-R 1000K6s ridden by World Champion Troy Corser and team mate Yukio Kagayama was obtaining the Mitsubishi traction control system and the tech back-up to run it. It seems the price, quoted as $350,000, was not the problem. The problem was availability.
Runner Ducati
01/08/2007, 17:29
Γιατι ρε φιλε γουσταρω τι πολυ δυναμη... να δινεις ξερογκαζιες και να σουζαρει το μιχανακι με 220++ για τι πλακα του να βγαζει 299 Για τι πιστα σιμφωνω και εγω δε χρειαζονται τοσα αλογα... αφου δε μπορεις να ανοιγεις το γκαζι.. αμα το ανοιγεις σε πεταει κολους... εγω εβαλα σε καποια φαση στη πιστα τιν χαρτογραφηση C mode και οδηγουσα πολυ πιο ανετα.. γιατι ανοιγεις το γκαζι ανετα
Εσυ πες δλδ οτι δεν καυλοσες οταν οδηγησες το Κ6?
Οσο για τις βενζινες δε κολαω... εκει που εσυ θα δωσεις πχ 5 ευρω εγω δινω 10 ευρω και τι βγαζω 2-3 μερες αναλογως.. και που θα παω ενοειται.
ξεκιναω απο το τελευταιο, σε 20.000χλμ θα δωσεις τα διπλασια σε καυσιμα, δηλαδη εκατονταδες ευρω...
θα δωσεις πολλα σε λαστιχα... παλι εκατονταδες ευρω...
πολλα σε μια πτωση λογο πλαστικων, ψυγειων, κλπ... παλι εκατονταδες ευρω...
πλακα πλακα σε βαθος χρονου χιλιαδες ευρω, σε σχεση με μενα και το μικρο Μονστερ...
ομως το πηρες γιατι ΠΡΩΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΔΕΥΤΡΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, και φυσικα με τα παραπανω ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ (ισως) ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...
δηλαδη τα χωνεις "χοντρα" (αναλογικα) με μενα που εχω φθηνοτερο και μικροτερο DUCATI, οπου εμενα μου φαινονται πολλα λεφτα πεταμενα τσαμπα... φυσικα το κανεις γιατι μπορεις και το κανεις και γουσταρεις αυτα που σου παρεχει, ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ σε μενα με το Μονστερακι, η στο Φειζερα πχ...
ε αυτο κανει και ενας με την αγορα ενος 1098S των 24.000 ευρω, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ... για τους δικους του λογους και την διαφορετικοτητα που εχει η μοτοσυκλετα, ικανοτητα κλπ...
μπατιρη...
ε μπατιρη... :p :p :p
καλα ειπα οτι συμφωνουμε...
η διαφορα μας απλα ειναι οικονομικη, εγω ειμαι πιο μπατιρης απο σενα γιαυτο δεν εχω ενα DUCATI S4RS, και συ εχεις ενα Ι4 1000cc
λουκυλουκ
01/08/2007, 17:31
πεστα φιλε runner γιατι θα μας τρελανουν τελειως!!!
H.A.Balafoutre
01/08/2007, 17:34
ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... λεω οτι ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ τρεχει με ΣΤΟΚ 1098S, δηλαδη δεν χρειαζεται να ριξει αλλα λεφτα... εν αντιθεση οπου τα Ιαπωνικα εχουν που πρωταγωνιστουν εχουν εναν σκασμο λεφτα επανω τους και αλλαγμενα ολα τα περιφεριακα... σεταρισμα κανουν ΟΛΟΙ ετσι και αλλιως...
εγω τουλαχιστον προσωπικα εχω ανθρωπους που ειναι μεσα στην Ντουκατι ξερουν την ομαδα, και μπορω να ξερω και να μαθω περισσοτερα απο σενα.... οπως ξερω οτι μοτοσυκλετες Ι4 που πρωταγωνιστουν στο ΕΠΠ εχουν φτασει 30 και βαλε χιλιαδες ευρω...
καλα και περσι ο Bayliss στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ και ανωτερη κατηγορια μοτοσυκλετων ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, με 999 και 195 αλογα, ψωλιασε ολη την ιαπωνια και τα Ι4 1000ρια που ετρεχαν με 215 αλογα τα κορυφαια... (το εκανε και ο hodson και ο Toseland κλπ τις προηγουμενες χρονιες) και μαλιστα επειδη φαινεται οτι εισαι απο χωριο, ισως δεν θα γνωριζεις οτι ετρεχαν και φυσικα ολοι τρεχουν, ετσι αρχιζουν και αποδιδουν στα SBK με traction controls και ηλεκτρονικα απο MotoGP... αλλιως τον πουλεν θα επερναν χωρις ηλετρονικα δεκαδων χιλιαδων ευρω... οπως τα ελεγε και ο Toseland, αμα δεν φερτε τα ηλεκτρονικα, τα Ι4 δεν βγαζουν τα αλογα στον δρομο... εν αντιθεση με τα DUCATI...
μαλιστα τα Suzuki, ετρεχαν και τα ηλεκτρονικα τους ειχαν κοστος στην ομαδα... 350.000 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eyepop: και παλι εψωλιασθην....
The first real clue as to the cost of state-of-the-art traction control came out of the blue when Francis Batta told Italian journalist Paolo Scalera that one of the obstacles in getting a third Alstare Corona Extra Suzuki race-prepared and equal to the GSX-R 1000K6s ridden by World Champion Troy Corser and team mate Yukio Kagayama was obtaining the Mitsubishi traction control system and the tech back-up to run it. It seems the price, quoted as $350,000, was not the problem. The problem was availability.
Ρε συ Runner, ο Μπούστας είναι από μόνος του one man show που σημαίνει και με στοκ ιαπωνικό να έτρεχε πάλι πρώτος θα έβγαινε....και μια και το ξαναγράφεις, το traction control δεν έχει να κάνει μόνον με το αν μπορούν να βγάλουν στον τροχό την "τεράστια" ιπποδύναμη των ιαπωνικών αλλά το ότι τα λάστιχα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο έργο τους, το ότι αν πέσει από high side τα λεφτά είναι πολλά και αν ο αναβάτης τραυματιστεί δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το οδηγών. Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.
Κι επειδή το φριτέηζερ το 600 πρέπει να το υποστηρίξω και λίγο διότι 38000χλμ περνάμε πολύ καλά ευχαριστώ, με 90 τροχό, που το δυναμομέτρησα στα 37000χλμ, μπορώ να πω πως από πολλές απόψεις έχεις δίκιο για το θέμα κόστους συντήρησης χρήσης-ευχαρίστησης-δυνατοτήτων-άνεσης στην καθημερινότητα-να μου μένουν λεφτά και να μην ψωμολυσσάω αλλά να έχω υπερτούμπανο στον καφέ-να είμαι πολύ κοντά στα υπερτούμπανα σε γλήγορες βόλτες με 2πλάσια γκάζια.....άρα πού είναι όλοι οι άλλοι ευρωπαϊκόφιλοι?
edit: ή εναλλακτικά, μήπως να αγόραζες φριτέηζερ.....:lol: :wave2:
grigorisr1
01/08/2007, 17:39
ξεκιναω απο το τελευταιο, σε 20.000χλμ θα δωσεις τα διπλασια σε καυσιμα, δηλαδη εκατονταδες ευρω...
θα δωσεις πολλα σε λαστιχα... παλι εκατονταδες ευρω...
πολλα σε μια πτωση λογο πλαστικων, ψυγειων, κλπ... παλι εκατονταδες ευρω...
πλακα πλακα σε βαθος χρονου χιλιαδες ευρω, σε σχεση με μενα και το μικρο Μονστερ...
ομως το πηρες γιατι ΠΡΩΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΔΕΥΤΡΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, και φυσικα με τα παραπανω ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ (ισως) ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...
δηλαδη τα χωνεις "χοντρα" (αναλογικα) με μενα που εχω φθηνοτερο και μικροτερο DUCATI, οπου εμενα μου φαινονται πολλα λεφτα πεταμενα τσαμπα... φυσικα το κανεις γιατι μπορεις και το κανεις και γουσταρεις αυτα που σου παρεχει, ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ σε μενα με το Μονστερακι, η στο Φειζερα πχ...
ε αυτο κανει και ενας με την αγορα ενος 1098S των 24.000 ευρω, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ... για τους δικους του λογους και την διαφορετικοτητα που εχει η μοτοσυκλετα, ικανοτητα κλπ...
μπατιρη...
ε μπατιρη... :p :p :p
καλα ειπα οτι συμφωνουμε...
η διαφορα μας απλα ειναι οικονομικη, εγω ειμαι πιο μπατιρης απο σενα γιαυτο δεν εχω ενα DUCATI S4RS, και συ εχεις ενα Ι4 1000cc
Κατσε ρε φιλε εσυ παραλες.. γιατι να πεσω δλδ? 2 χρονια που οδηγαω ss δεν εχω πεσει μονο μου το εχουν ριξει και το πληρωνει η ασφαλεια... για το λογο που εσυ πχ δε μπορεις να παρεις κατι αλλο ουτε εγο μπορω να παρω 1098.. γιατι κανει 24.000 και δεν ειναι πιο δυνατο απο το μηχανακι μου οποτε δε με ενδιαφερει... και πχ αμα πεσεις με το ducati 1098 θα πληρωσεις 1000 φορες πιο ακριβα απο οτι... ενα 1000αρι japan ... οσο τα λαστιχα παλια οταν δεν ηξερα για πιστες... εβαζα καθε 3 μηνες με 200ευρω ενα λαστιχο πισω μονο... τωρα αμα πηγαινεις πιστα θελεις μπρος πισω... θελεις να βαλεις καλα λαστιχα καμια γομα δλδ γιατι τα αλλα δε κρατανε στα ορια... οποτε αμα πηγαινω πιστες ειμαι πολυ πιο πολυ χαμενος στα λεφτα...
Εγω μουρη δε σε πουλησα ποτε... εσυ αρχισες τους χρονους με τις πιστες σου κτλ .... ι κανω λαθος?
Όλοι απο Γιαπωνέζικο ξεκινάνε και καταλήγουνε σε Ευρωπαϊκό.
Όπως είπε κάποτε και κάποιος σοφότερος απο εμένα...
...δεν μπορείς να σταματήσεις την φυσική πορεία της εξέλιξης.
Έτσι πάει. Πάμε μπροστά, δεν πάμε πίσω.
Ερε πρωτευουσιάνε μάγκα που όλα τα ξέρεις
1)δεν μίλησα για SBK αλλά για S.STOK
2)όπως τα λες είναι μόνο που στα SBK Αμερικής τα δυο πρώτα ήταν GSXR 1000 :D :D …..που ήταν τα στριφτερα και καλά DUCATI να σου πω 8 ...10....12...και βάλε το βάθρο δεν το έβλεπαν ούτε με κιάλια :lol: μήπως γνωρίζεις γιατί φέτος έχουν αποσυρθεί ? Μάλλον πώς δεν ξέρεις η κάνεις πώς δεν ξέρεις αλλά δεν πειράζει θα σου πω εγώ λόγω εκτός συναγωνισμού μαύρο χάλι δηλαδή για τη DUCATI :bigcry: :bigcry:
Runner Ducati
01/08/2007, 17:54
edit: ή εναλλακτικά, μήπως να αγόραζες φριτέηζερ.....:lol: :wave2:
Βασικα με αυτο το Μονστερ εχω τωρα 41.000 χλμ, 9-10 trackdays σε Μεγαρα (και λιγο Σερρες) μερικα ολοημερα λυσσα, 2 καλες τουμπες σε πιστας, highsiding και lowsiding... και φυσικα αυτα τα χιλιομετρα μεχρι τωρα δεν ειναι χαλαρα σπιτι-δουλεια, ειναι λυσσα κακια σε δρομο και πιστα...
φυσικα εκτος απο την εμφανιση απο τις τουμπες, οπου δεν εχουν κοστισει και τιποτις σοβαρο (καμια 400 ευρω, και οσα θα θελει το τεποζιτο αλλα δεν το φτιαχνω)... επισης ειχα αλλο ενα Μονστερ οπου το εδωσα σε εναν φιλο, στα 40.000χλμ και τωρα εχει κοντα 80.000 χλμ, εχει αλλαξει 3 ιδιοκτητες και πολλες πιστες, χωρις καθολου σεβασμο στην χρηση...
πληροφοριακα ειναι πολυ οικονομικο το Μονστερακι, σε βενζινες και ελαστικα σε σχεση με ενα Ι4 ακομα και 600αρι, βοηθα το Desmo σε αυτο και οτι δουλευει σε χαμηλοτερες στροφες ο κινητηρας... επισης εχει καλυτερα περιφεριακα οπου κρατανε χρονια και πολλα χλμ, πολυ περισσοτερα απο τα φθηνα Ι4 καθημερινοτητας, οπως αναρτησεις φρενα και δεν θελει ουτε καποια αλλαγη (βλεπεις και απο τις φωτο πιστα), ουτε θελει να ριξει καποιος χρημα για πολλα χρονια και χιλιομετρα, μπορει να δινει καποιος καποια λεφτα παραπανω σε σερβις, αλλα τα παιρνει πισω στα παραπανω... και εχει και ξεχωριστη μοτοσυκλετα...
περι ορεξεως...
Runner Ducati
01/08/2007, 18:17
Ερε πρωτευουσιάνε μάγκα που όλα τα ξέρεις
1)δεν μίλησα για SBK αλλά για S.STOK
2)όπως τα λες είναι μόνο που στα SBK Αμερικής τα δυο πρώτα ήταν GSXR 1000 :D :D …..που ήταν τα στριφτερα και καλά DUCATI να σου πω 8 ...10....12...και βάλε το βάθρο δεν το έβλεπαν ούτε με κιάλια :lol: μήπως γνωρίζεις γιατί φέτος έχουν αποσυρθεί ? Μάλλον πώς δεν ξέρεις η κάνεις πώς δεν ξέρεις αλλά δεν πειράζει θα σου πω εγώ λόγω εκτός συναγωνισμού μαύρο χάλι δηλαδή για τη DUCATI :bigcry: :bigcry:
Λοιπον αργοπουλε...
H καθε κατηγορια εχει περιορισμους και ελευθεριες απο τους κανονισμους... καθε περιορισμος η ελευθερια βοηθα η περιοριζει καποιο ειδος κινητηρα, μοτοσυκλετα, ομαδα, τεχνολογια, budget κλπ... επισης καθε εταιρια ριχνει το βαρος της σε καποια η καποιες κατηγοριες αναλογα που την ενδιαφερει να εχει την κυριως προβολη, και οπου μπορει μεχρι εκει που μπορει οικονομικα...
ΤΑ SSTOK και το AMA εχουν αναμεταξυ τους διαφορετικους κανονισμους και διαφορετικους τα SBK κλπ... ενα απλο παραδειγμα στο ΑΜΑ απαγορευεται (ετσι ηταν τουλαχιστον) να πειραχτει το γραναζωμα και η σχεσεις κλπ, συν καποια αλλα, με το μακρυ γραναζωμα που ερχονται τα Ντουκατι λογο προδιαγραφων για να περασουν, και με τα λιγοτερα αλογα και των περιορισμων της κατηγοριας, δεν μπορουν να σεταριστουν σε ολες τις πιστες καταλληλα, οπου τα Ι4 με περισσοτερα αλογα απο κατασκευης και δεν εχουν αυτο το προβλημα...
ειναι φυσικα και πολλα αλλα στους περιορισμους ελευθεριες απο τους κανονισμους..
αλλα η Ντουκατι δεν ειναι μεγαθηριο οπως οι ιαπωνικοι κολοσσοι να μπορει να τα χωνει σε αυτο το βαθμο σε ολες τις κατηγοριες, ουτε να ρυθμιζει τους κανονισμους, δεν μπορει και δεν ενδιαφερεται λογο οικονομικων, δεν εχει την οικομικη δυνατοτητα οσο τα ιαπωνικα εργοστασια...
ριχνει το βαρος στις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ κατηγοριες...
ειναι σαν να υπαρχει
MotoGP ως η κορυφαια κατηγορια εξελιξης και τεχνολογιας...
και MotoGP 2 με αλφα περιορισμους...
και MotoGP 3 με διαφορετικους και περισσοτερους
οπου εκει που δεν υπαρχει μεγαλη ελευθερια σε ρυθμισεις και εξελιξη, και οπως αυτη εχει διαμορφωθει, καποιους ευνοει και καπους οχι, ηθελημενα η οχι αντε ψαξτο...
αλλα με την κορυφαια κατηγορια τα MotoGP ποιος ενδιαφερεται για την 2 και 3? ...
και Φορμουλα ΕΝΑ υπαρχει..
αλλα υπαρχει και Φορμουλα 2 (GP2)...
ποιος ασχολειται μαζι της? ...
(για το σεταρισμα στο Ελληνικο πρωταθλημα και την 1098S δεν απαντησες, για το οτι τα ανταγωνιστικα μηχανακια της 1098S και τους αλλους κορυφαιους ελληνες με τα japan I4 που την ανταγωνιζονται και κοστιζουν μια περιουσια τα βλεπεις?)
πληροφοριακα ειναι πολυ οικονομικο το Μονστερακι, σε βενζινες και ελαστικα σε σχεση με ενα Ι4 ακομα και 600αρι, βοηθα το Desmo σε αυτο και οτι δουλευει σε χαμηλοτερες στροφες ο κινητηρας... επισης εχει καλυτερα περιφεριακα οπου κρατανε χρονια και πολλα χλμ, πολυ περισσοτερα απο τα φθηνα Ι4 καθημερινοτητας, οπως αναρτησεις φρενα και δεν θελει ουτε καποια αλλαγη (βλεπεις και απο τις φωτο πιστα), ουτε θελει να ριξει καποιος χρημα για πολλα χρονια και χιλιομετρα, μπορει να δινει καποιος καποια λεφτα παραπανω σε σερβις, αλλα τα παιρνει πισω στα παραπανω... και εχει και ξεχωριστη μοτοσυκλετα...
περι ορεξεως...
:wave2: [/B]
για το 620 μιλας? φυσικα και δε μπορω να διαβαζω ατελειωτα σεντονια τι κανεις και τι οχι σε πιστες (δεν με ενδοιαφερει κιολας)
ΑΝ λεω ΑΝ μιλας για το 620 τι να πω.................δεν υπαρχει λογος να μιλαμε.
τα πιο πεταμενα λεφτα του κοσμου ειναι ! με τα ιδια λεφτα περνεις ΠΟΛΥ καλυτερη και ΠΟΛΥ (αν σε ενδοιαφερει αυτο) δυνατοτερη μοτοσυκλετα.
το 620 ειναι το μηχανακι της ντουκατι μπας και παρει κανεις αλλος απο τους 100 στανταρ πελατες της. χωρις πολλα πολλα. δε το κατηγορω φυσικα ομορφουλη ειναι αλλα μεχρι εκει.δε συγκρινετε με τις μηχανες που εχει βγαλει η ντουκατι
και ας σταματησουμε την καραμελιτσα εχουμε ντουκατι και ξεχωριζουμε πλιζ ειναι μεγαλος κομπλεξισμος αυτος . τι παει να πει ξεχωριζετε>?????? δλδ δεν βλεπουμε Monster-ακια στο δρομο θες να μας πεις?
δλδ οσοι εχουν mv agusta h beneli h buell τι πρεπει να πουν?οτι κατέβηκαν απο τον Αρη?να μην μας κοιτανε κιολας να απαξιουν.
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
yannis27
01/08/2007, 18:19
Ναι μεγαλε θυμαμαι ο Bayliss και ο Tartozzi oλο για εσενα μιλουσαν.........
Α και κατι αλλο εσυ που εισαι απο μεγαλη πολη.....εχεις ενα monster και δικαιουσαι να εχεις αποψη....
ΕΜΕΙΣ που ειμαστε χωριατες εχουμε πειρα απο κακες ducati γι αυτο συνχωρεσε την αμαθεια μας:ZZZ: :ZZZ:
98156
yannis27
01/08/2007, 18:20
:nono: :nono:
98157
yannis27
01/08/2007, 18:21
:) :)
98158
yannis27
01/08/2007, 18:24
:smokin:
98159
Runner Ducati
01/08/2007, 18:30
Ναι μεγαλε θυμαμαι ο Bayliss και ο Tartozzi oλο για εσενα μιλουσαν.........
Α και κατι αλλο εσυ που εισαι απο μεγαλη πολη.....εχεις ενα monster και δικαιουσαι να εχεις αποψη....
ΕΜΕΙΣ που ειμαστε χωριατες εχουμε πειρα απο κακες ducati γι αυτο συνχωρεσε την αμαθεια μας:ZZZ: :ZZZ:
αποψη εχε... σε απαγορεψε κανεις? ...
αλλα και η κατοχη ενος DUCATI δεν σε κανει αυτοματα και DUCATISTA παντοτε, ουτε σημαινει οτι η αποψη ειναι σωστη... εχεις χρημα και μπορει να τα εχει απλα για ΜΟΥΡΗ... μπορει να σαρεσει να τα κοιτας στο σαλονι...
το θεμα ειναι εαν τα ΟΔΗΓΑΣ και τα απολαμβανεις εκει που πρεπει, ΠΙΣΤΑ δηλαδη, εαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ "ΛΙΩΝΕΙΣ" οδηγικα στο περιβαλον που φτιαχτηκαν... και ρουφας ολη την μαγεια που εχουν να σου δωσουν... οχι γιαλατζι ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΑΣ... εαν εχεις παρει αρκετα απο τις ικανοτητες τους και συνεχιζεις να το κανεις...
δεν ξερω... κανεις τιποτα απο ολα αυτα?... εαν ναι να σε παραδεχτω φυσικα...
εγω παντως ειμαι παγκοσμιου φημης MONSTERISTAS και DUCATISTAS και οχι μονο για να ψαρωνω τα πιτσιρικια στην καφετερια (δεν λεω οτι εισαι εσυ, που να ξερω)...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.ducati.com/ducatiworld/fun/index_wallpaper.jhtml?category=Submitted+by+you&start=19
http://www.ducati.com/submitted/1401_wallpaper.jpg?_requestid=64092
http://www.sportbikez.net/member/14000
videos
http://videos.streetfire.net/uploaded/Runner%20Baylisstic.htm
εγω παντως ειμαι παγκοσμιου φημης MONSTERISTAS και DUCATISTAS και οχι μονο για να ψαρωνω τα πιτσιρικια στην καφετερια (δεν λεω οτι εισαι εσυ, που να ξερω)...
[/B]
:hypnotize :eyepop: :look: :rolleyes:
H.A.Balafoutre
01/08/2007, 18:37
Ρε παίδες, επειδή ευρώπη δεν είναι μόνον τα Ducati..... έχει παίξει ή αν ξέρει κανένας τι παίζει με ιταλό Tuono 06 και έναν γερμανο Κ1200R στην κόντρα?
Γεια σου ρε Παναη απαιχτε.:a20:
Runner Ducati
01/08/2007, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:hypnotize :eyepop: :look: :rolleyes:
γιατι μονο το δεξι ματι βουλωμενο? ...
θες και ενα αριστερο κροσε? ...
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδιά...μιλάμε για το πιο γρήγορο?
Ε άμα μιλάμε για το πιο γρήγορο πάρτε μία Desmocedici και βουλώστε το...replica motogp στα 240 άλογα.
Αλλά άμα είναι πιο γρήγορο...τότε είναι ακριβό.
Αλλά άμα δεν ΕΊΝΑΙ πιο γρήγορο...τότε δεν είναι αξιόπιστο.
Ορίστε λοιπόν σε ποιές κατηγορίες ΔΕΝ είναι κορυφαία η Γιαπωνία.Και όποιος μπορεί να διαφωνήσει ας μου πει ποιά μοντέλα είναι καλύτερα ΚΑΙ όχι ο Κυριάκος Μπαλεντίδης έγραψε χρόνο 0.02 ταχύτερο...
Μεγάλο ON-off παίζει το Tiger και το 1200GS.
Supermotards...παίζουν τα Huskvarna, Husaberg, KTM.
XR650 και το ΚΤΜ 690. Πολύ καλά. Το XR απο ότι φαίνεται, υπήρξε τόσο κορυφαίο που δεν χρειάστηκε ανανέωση για 10 χρόνια!!!Πόσο καιρό ειναι ίδιο. 8 χρόνια τώρα δεν έχει δεχτεί την παραμικρή αλλαγή? Δεν μπορώ να αρνηθώ την ανωτερότητα της μηχανής αυτής...αλλά όσο ο βασιλιάς κοιμότανε του κλέψανε το σκήπτρο του. (Όπως συνέβη άλλωστε για όλα τα μοντέλα της Honda, η Hayabusha έφαγε το 1100xx, το ZZR14 επίσης, η V Strom το Transalp, η BMW και το Βαρκαντέρο)
Μικρότερα καθαρόαιμα πολύ καλά είναι τα CRF και το καινούριο της Kawasaki το KLX.
Αλλά τα καθαρόαιμα αυτά...ούτε τα ίδια δεν ξέρουνε πόσα άλογα βγάζουνε και τι επιδόσεις έχουνε. Αλλά SXV δεν είναι κανένα. Όποιος διαφωνεί μαζί μου, μπορεί κάλλιστα να πάρει ένα SXV για μία βόλτα. Και μετά να τρέχει τρία χρόνια για ψυχοθεραπείες που καβάλησε τον δαίμονα.
Ψευτοεντούρο...
Να ορίσω ψευτοεντούρο δεν μπορώ...πάντως μπορώ να πω ότι το ΧΤ660 δεν τα πάει και άσχημα απο πωλήσεις.
ΧΤ με τον Ιταλικό Minarreli κινητήρα που βρίσκεις σε ποιό όμορφο και στην ίδια τιμή στο Strada.
Ιταλικό κινητήρα...που φαίνεται πως εντυπωσίασε αρκετά τους Γιάπωνες ώστε να τον φορέσουνε και σε ένα street μονοκύλινδρο.
Κορυφή σε αυτή την κατηγορία παρεπιπτόντως είναι ο Δούκας και απο ότι φαίνεται θα είναι για καιρό ακόμα, ιδίως μόλις φορέσει τον κινητήρα του 690.
Supersport.
Ναι εδώ παίζουνε τα υψηλόστροφα γιαπωνέζικα. Άμα το πάμε απο άποψη επιδόσεων δεν είναι ούτε MV Augusta, ούτε Ducati. Το στήσιμο τους και οι κινητήρες τους είναι απλά κορυφή.
Τα Γιαπωνέζικα supersport είναι απλά πιο φτηνά και πλησιάζουνε τις επιδόσεις τους.
Ποιό φτηνά? Για κοιτάξτε πόσο στοιχίζει ένα Tuono που ο κινητήρας του είναι πολύ πιο μπροστά. Ποιό φτηνά!!!Με 145 άλογα στις...άντε ας μην πούμε 9+ ας πούμε στις 10.
Και σίγουρα δεν συγκρίνεται με τίποτα η ζωηράδα ενός σουπερδούκα.
Την 1098 που έχετε όλοι φαγωθεί εδώ πέρα να την φάτε...για να μαθαίνετε που την συγκρίνεται με τα υπόλοιπα θνητά μηχανάκια...είναι η μηχανή με το καλύτερο Power to Weight Ratio και συν τις άλλοις φοράει και τα κορυφαιότερα ανταλλακτικά επάνω της. Monoblock φρένα κτλ...
Δάνεισε την σε έναν Γιάπωνα και θα βγάλει το μπλοκάκι να αρχήσει να κρατάει σημειώσεις.
Όσο και να θες να ρίξεις μία μηχανή αξίας 20 χιλιάδων ευρώ...δεν μπορείς...σταμάτα να προσπαθείς θα ρεζιλέψεις τον εαυτό σου. Κάντην κρεμαστάρι και άστηνα..
Μικρού κυβισμού οικονομικά Street Bikes.
Παίζουνε τα Hornet, Fazer, GSR, Monster...
Καλά όμορφα, ζωηρά δεν λέω. Ιδίως το GSR το θεωρώ πιο όμορφο και έχω ακούσει πως είναι πιο γρήγορο απο τα λοιπά γιαπωνέζικα.
Το στυλ και τον ήχο και τον V2 του monster τους θεωρώ πολύ ωραίους αλλά...
ας αφήσουμε το Monster απέξω γιατί δεν έχω καμμία όρεξη να πείσω τον κόσμο ότι δεν είμαι ελέφαντας, και πιάνω το Shiver...
Aprilia Shiver750. Ηλεκτρονικό γκάζι, monoblock ακτινικά brembo φρένα, USD πιρούνι, 95 άλογα που έρχονται αρκετά χαμηλότερα απο τα 98 άλογα του ανταγωνισμού, αλουμινένιο-ατσάλινο πλαίσιο.Kαι όλα αυτά...στα 8 χιλιάρικα.
Hypermotards.
Εδώ δεν παίζει η Γιαπωνία, παίζει το Ducati Hypermotard και το BMW HP...οπότε τι να συζητάμε.
Τι άλλο μας μένει?
Α ναι...βρήκα και μία κατηγορία στην οποία η κορυφαία μηχανή είναι γιαπωνέζικη.
Η κατηγορία του TDM. Δεν ξέρω τι είναι...αλλά υπάρχει και αυτό. Και εφόσον είναι το μόνο σε αυτή την κατηγορία κατατάσεται ως το κορυφαίο.
Δεν θα ήτανε σωστό εκ μέρους μου ωστόσο να μην αναφερθώ στην ZZR14. Αυτή η μηχανή έχει τον σεβασμό μου.Όμορφη, κακιά λες και βγήκε απο βιντεοπαιχνίδι, άλογα πολλά.
Αυτά τα καταραμένα Kawasakίσια φρένα να μην είχε...τόσο πολύ αρέσουνε οι μαργαρίτες δηλαδή ρε παιδιά?
Runner Ducati
01/08/2007, 18:41
Ρε παίδες, επειδή ευρώπη δεν είναι μόνον τα Ducati..... έχει παίξει ή αν ξέρει κανένας τι παίζει με ιταλό Tuono 06 και έναν γερμανο Κ1200R στην κόντρα?
Ολοι κωλοτριβονται με τα Ντουκατι, Ντουκατιστες και μη... :rotflmao:
τα αλλα ειναι μπασκλας...
εγω επισεις θα ηθελα να μαθω και για αλλες μηχανες που γνωριζω ελαχιστα! οπως τα μπενελι ας πουμε το tnt με ενα αντιστοιχο γυμνο ειτε ευρωπαικο ειτε ιαπωνεζικο! η με αγκουστα κλπ κλπ
:wacko:
γιατι μονο το δεξι ματι βουλωμενο? ...
θες και ενα αριστερο κροσε? ...
:rotflmao: :rotflmao:
κανενα δεν ειναι βουλομενο. απλως δε σε πιανω αν κανεις πλακα η αν τα εννοεις αυτα τα περι <<ειμαι παγκοσμιας φημης κλπ κλπ>> :wave2:
yannis27
01/08/2007, 18:43
αποψη εχε... σε απαγορεψε κανεις? ...
αλλα και η κατοχη ενος DUCATI δεν σε κανει αυτοματα και DUCATISTA παντοτε, ουτε σημαινει οτι η αποψη ειναι σωστη... εχεις χρημα και μπορει να τα εχει απλα για ΜΟΥΡΗ... μπορει να σαρεσει να τα κοιτας στο σαλονι...
το θεμα ειναι εαν τα ΟΔΗΓΑΣ και τα απολαμβανεις εκει που πρεπει, ΠΙΣΤΑ δηλαδη, εαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ "ΛΙΩΝΕΙΣ" οδηγικα στο περιβαλον που φτιαχτηκαν... και ρουφας ολη την μαγεια που εχουν να σου δωσουν... οχι γιαλατζι ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΑΣ... εαν εχεις παρει αρκετα απο τις ικανοτητες τους και συνεχιζεις να το κανεις...
δεν ξερω... κανεις τιποτα απο ολα αυτα?... εαν ναι να σε παραδεχτω φυσικα...
http://www.ducati.com/ducatiworld/fun/index_wallpaper.jhtml?category=Submitted+by+you&start=19
http://www.ducati.com/submitted/1401_wallpaper.jpg?_requestid=64092
http://www.sportbikez.net/member/14000
videos
http://videos.streetfire.net/uploaded/Runner%20Baylisstic.htm
Εγω μεγαλε περαστικος ειμαι....Ειδα φως και μπηκα:dizzy: :dizzy: :dizzy:
διοτι ημουν και ειμαι παγκοσμιας φημης βοσκος και ως εκ τουτου...εβοσκα τα προβατα εδω επαραπερα.......
Runner Ducati
01/08/2007, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Ε άμα μιλάμε για το πιο γρήγορο πάρτε μία Desmocedici και βουλώστε το...
Ετσι... ετσι λεμε...
:a54:
:a08:
Runner Ducati
01/08/2007, 18:44
διοτι ημουν και ειμαι παγκοσμιας φημης βοσκος και ως εκ τουτου...εβοσκα τα προβατα εδω επαραπερα.......
και γω που εγινα ναυτικος τι καταλαβα? δεν βγαινει οικονομικα, με ενα παλιοΜονστερ ειμαι...
αμα ειχα καμια στανη ομως τα λεγαμε μετα μεγαλε χρημα...
Desmosedici χαλαρα θαχα...
και γω που εγινα ναυτικος τι καταλαβα? δεν βγαινει οικονομικα, με ενα παλιοΜονστερ ειμαι...
αμα ειχα καμια στανη ομως τα λεγαμε μετα μεγαλε χρημα...
Desmosedici χαλαρα θαχα...
μακαρι καποτε να παρεις να το ευχαριστηθείς :beer: :beer:
Σε ποιές κατηγορίες μηχανής, είναι βασιλιάς κάποιος Γιάπωνας?
Φίλε με το περίεργο όνομα που δεν θυμάμαι...που ρώταγες για το Tuono και το K1200S
Για το BMW δεν ξέρω... 167HP@ 10.250RPM, 13.2KGM@8000RPM. Δεν βγάζει ούτε τα άλογα ούτε της ροπές της Busha και είναι λιγότερο αεροδυναμική. Παίζει σε αυτή την κατηγορία.
Το Tuono φοράει έναν απο τους ωραιότερους κινητήρες που μπορείς να βρεις. Απο του χρόνου που θα συνδιαστεί με την τεχνολογία της Buell θα είναι ένα φοβερό πάντρεμα και ένα πολύ δυνατό σύνολο. Πάντα είχα ένα κόλλημα με αυτόν τον κινητήρα οπότε όταν πρόσφατα είδα ότι θα τον υιοθετήσει και η Buell τρελάθηκα γιατί...είχα κόλλημα και με την τεχνολογία της Buell.
Να περιμένετε μία μηχανή που θα κουβαλάει πολλά κιλά ψωλιάσματος μαζί της...για να το μοιράσει.
Ε άμα μιλάμε για το πιο γρήγορο πάρτε μία Desmocedici και βουλώστε το...replica motogp στα 240 άλογα.
Αλλά άμα είναι πιο γρήγορο...τότε είναι ακριβό.
Αλλά άμα δεν ΕΊΝΑΙ πιο γρήγορο...τότε δεν είναι αξιόπιστο.
Ορίστε λοιπόν σε ποιές κατηγορίες ΔΕΝ είναι κορυφαία η Γιαπωνία.Και όποιος μπορεί να διαφωνήσει ας μου πει ποιά μοντέλα είναι καλύτερα ΚΑΙ όχι ο Κυριάκος Μπαλεντίδης έγραψε χρόνο 0.02 ταχύτερο...
Μεγάλο ON-off παίζει το Tiger και το 1200GS.
Supermotards...παίζουν τα Huskvarna, Husaberg, KTM.
XR650 και το ΚΤΜ 690. Πολύ καλά. Το XR απο ότι φαίνεται, υπήρξε τόσο κορυφαίο που δεν χρειάστηκε ανανέωση για 10 χρόνια!!!Πόσο καιρό ειναι ίδιο. 8 χρόνια τώρα δεν έχει δεχτεί την παραμικρή αλλαγή? Δεν μπορώ να αρνηθώ την ανωτερότητα της μηχανής αυτής...αλλά όσο ο βασιλιάς κοιμότανε του κλέψανε το σκήπτρο του. (Όπως συνέβη άλλωστε για όλα τα μοντέλα της Honda, η Hayabusha έφαγε το 1100xx, το ZZR14 επίσης, η V Strom το Transalp, η BMW και το Βαρκαντέρο)
Μικρότερα καθαρόαιμα πολύ καλά είναι τα CRF και το καινούριο της Kawasaki το KLX.
Αλλά τα καθαρόαιμα αυτά...ούτε τα ίδια δεν ξέρουνε πόσα άλογα βγάζουνε και τι επιδόσεις έχουνε. Αλλά SXV δεν είναι κανένα. Όποιος διαφωνεί μαζί μου, μπορεί κάλλιστα να πάρει ένα SXV για μία βόλτα. Και μετά να τρέχει τρία χρόνια για ψυχοθεραπείες που καβάλησε τον δαίμονα.
Ψευτοεντούρο...
Να ορίσω ψευτοεντούρο δεν μπορώ...πάντως μπορώ να πω ότι το ΧΤ660 δεν τα πάει και άσχημα απο πωλήσεις.
ΧΤ με τον Ιταλικό Minarreli κινητήρα που βρίσκεις σε ποιό όμορφο και στην ίδια τιμή στο Strada.
Ιταλικό κινητήρα...που φαίνεται πως εντυπωσίασε αρκετά τους Γιάπωνες ώστε να τον φορέσουνε και σε ένα street μονοκύλινδρο.
Κορυφή σε αυτή την κατηγορία παρεπιπτόντως είναι ο Δούκας και απο ότι φαίνεται θα είναι για καιρό ακόμα, ιδίως μόλις φορέσει τον κινητήρα του 690.
Supersport.
Ναι εδώ παίζουνε τα υψηλόστροφα γιαπωνέζικα. Άμα το πάμε απο άποψη επιδόσεων δεν είναι ούτε MV Augusta, ούτε Ducati. Το στήσιμο τους και οι κινητήρες τους είναι απλά κορυφή.
Τα Γιαπωνέζικα supersport είναι απλά πιο φτηνά και πλησιάζουνε τις επιδόσεις τους.
Ποιό φτηνά? Για κοιτάξτε πόσο στοιχίζει ένα Tuono που ο κινητήρας του είναι πολύ πιο μπροστά. Ποιό φτηνά!!!Με 145 άλογα στις...άντε ας μην πούμε 9+ ας πούμε στις 10.
Και σίγουρα δεν συγκρίνεται με τίποτα η ζωηράδα ενός σουπερδούκα.
Την 1098 που έχετε όλοι φαγωθεί εδώ πέρα να την φάτε...για να μαθαίνετε που την συγκρίνεται με τα υπόλοιπα θνητά μηχανάκια...είναι η μηχανή με το καλύτερο Power to Weight Ratio και συν τις άλλοις φοράει και τα κορυφαιότερα ανταλλακτικά επάνω της. Monoblock φρένα κτλ...
Δάνεισε την σε έναν Γιάπωνα και θα βγάλει το μπλοκάκι να αρχήσει να κρατάει σημειώσεις.
Όσο και να θες να ρίξεις μία μηχανή αξίας 20 χιλιάδων ευρώ...δεν μπορείς...σταμάτα να προσπαθείς θα ρεζιλέψεις τον εαυτό σου. Κάντην κρεμαστάρι και άστηνα..
Μικρού κυβισμού οικονομικά Street Bikes.
Παίζουνε τα Hornet, Fazer, GSR, Monster...
Καλά όμορφα, ζωηρά δεν λέω. Ιδίως το GSR το θεωρώ πιο όμορφο και έχω ακούσει πως είναι πιο γρήγορο απο τα λοιπά γιαπωνέζικα.
Το στυλ και τον ήχο και τον V2 του monster τους θεωρώ πολύ ωραίους αλλά...
ας αφήσουμε το Monster απέξω γιατί δεν έχω καμμία όρεξη να πείσω τον κόσμο ότι δεν είμαι ελέφαντας, και πιάνω το Shiver...
Aprilia Shiver750. Ηλεκτρονικό γκάζι, monoblock ακτινικά brembo φρένα, USD πιρούνι, 95 άλογα που έρχονται αρκετά χαμηλότερα απο τα 98 άλογα του ανταγωνισμού, αλουμινένιο-ατσάλινο πλαίσιο.Kαι όλα αυτά...στα 8 χιλιάρικα.
Hypermotards.
Εδώ δεν παίζει η Γιαπωνία, παίζει το Ducati Hypermotard και το BMW HP...οπότε τι να συζητάμε.
Τι άλλο μας μένει?
Η κατηγορία του TDM. Δεν ξέρω τι είναι...αλλά υπάρχει και αυτό. Και εφόσον είναι το μόνο σε αυτή την κατηγορία κατατάσεται ως το κορυφαίο.
Δεν θα ήτανε σωστό εκ μέρους μου ωστόσο να μην αναφερθώ στην ZZR14. Αυτή η μηχανή έχει τον σεβασμό μου.Όμορφη, κακιά λες και βγήκε απο βιντεοπαιχνίδι, άλογα πολλά.
Αυτά τα καταραμένα Kawasakίσια φρένα να μην είχε...τόσο πολύ αρέσουνε οι μαργαρίτες δηλαδή ρε παιδιά?
Runner Ducati
01/08/2007, 18:47
Εγω μεγαλε περαστικος ειμαι....Ειδα φως και μπηκα:dizzy: :dizzy: :dizzy:
ξεχασα, ειδες φως γιατι εχω βαλει λαμπα απο ΚΤΜ στο Μονστερ, δεν καιγεται με τιποτα, ειναι για πολλους κραδασμους...
Runner Ducati
01/08/2007, 18:50
κανενα δεν ειναι βουλομενο. απλως δε σε πιανω αν κανεις πλακα η αν τα εννοεις αυτα τα περι <<ειμαι παγκοσμιας φημης κλπ κλπ>> :wave2:
εεε παρε δυο κροσε και στα δυο ματια τοτε... :p
:a029:
εεε παρε δυο κροσε και στα δυο ματια τοτε... :p
:a029:
ζηλευεις γιατι ειμαι πιο ομορφη απο εσενα :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :p :p
:beer: :wave2:
Runner Ducati
01/08/2007, 18:52
:) :)
:a09:
:a013:
98160
Runner Ducati
01/08/2007, 18:55
ζηλευεις γιατι ειμαι πιο ομορφη απο εσενα :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :p :p
:beer: :wave2:
Εκτος απο τις Αποκριες ομως...
Τα benelli γαμάτα ακούγονται. Επίσης βγάζουνε πολύ άλογο χαμηλά.
Αλλά δεν ξέρω για το στήσιμο τρικύλνδρου κινητήρα.
Πάντως πιστεύω ότι θα συνδιάζει τα πλεονεκτήματα ενός V2 (χαμηλή δύναμη) χωρίς τα μειονεκτήματα του (φρενάρισμα όταν δεν δίνεις γκάζι) με λιγότερο ακόμα κραδασμό.
Πάντως στην δικιά μου μηχανή δεν περνάει κανένας κραδασμός αλλά ούτε και στις καινούριες Harley γενικότερα.
Τρεις κύλινδροι όμως...δεν σου κάθονται καλά στο αυτί.
Και με συγχωρείς φίλε με το περίεργο όνομα και την προτίμηση στους Ι4 αλλά...
V2 4 ever!!!
Πάντως άμα μιλάμε για φρενάρισμα κινητήρα, το DRZ400 δεν υφίσταται να μην δίνεις συμπλέκτη όταν δεν δίνεις γκάζι...ούτε να μην δίνεις λίγο γκάζι προτού αποσυμπλέξεις πάλι.
Το ΚΤΜ 690 δεν τα έχει αυτά. Και δεν περνάει κανένας κραδασμός απο τον μονοκύλινδρο του.
Ανετότατα κάνεις ταξιδάκι. Αλλά ξέφυγα...
Runner Ducati
01/08/2007, 19:14
για το 620 μιλας? φυσικα και δε μπορω να διαβαζω ατελειωτα σεντονια τι κανεις και τι οχι σε πιστες (δεν με ενδοιαφερει κιολας)
ΑΝ λεω ΑΝ μιλας για το 620 τι να πω.................δεν υπαρχει λογος να μιλαμε.
τα πιο πεταμενα λεφτα του κοσμου ειναι ! με τα ιδια λεφτα περνεις ΠΟΛΥ καλυτερη και ΠΟΛΥ (αν σε ενδοιαφερει αυτο) δυνατοτερη μοτοσυκλετα.
Προσωπικα αναφερομαι στο Μονστερ 800 "S" ...
αλλα... επειδη γνωριζω καλα το 620, πληροφοριακα, εαν μπορουσα να ειχα ενα καινουριο Monster 620 "S" θα εδινα το 800 για αυτο...
μια απο τις καλυτερες οδηγικα μοτοσυκλετες της κατηγοριας παντα, EVER...
τα ρασα δεν κανουν τον παπα, ετσι και τα αλογα... και ενα Husqarna 610 εχει 48 αλογα τροχο αλλα ενα συνταντηθει με μια οποιαδηποτε γυμνη μοτοσυκλετα παραγωγης της σειρας, και ας εχει και 150 αλογα, σε ενα σφιχτο στροφιλικι θα την κανει να μην ξερει που να κρυφτει... εννοειται με καλους αναβατες...
φαντασου το 620 "S" με 60+ αλογακια και κατι μεταξυ street και ολιγον supermoto, ειναι απιστευτα ικανη μοτοσυκλετα, εκπληκτικη θεση οδηγησης, απιθανος ηχος, πανεμορφη και αλλα, απλα ως συνηθως η θα την εχουν νεοι αναβατες, η παλιοι πουλμουρ και αγιος ο θεος... εξαιρεσεις υπαρχουν αλλα δεν φαινοναι ευκολα... ειναι και εξαιρετικα οικονομικη και αξιοπιστη μοτοσυκλετα...
ο Μιχαλης Μιμικος κερδισε το πρωταθλημα Νεων Αναβατων με ενα Ducati Monster 620 με 60 και κατι αλογακια αναμεσα στα νεα και παλια Fazer και οχι μονο που μερικα ειχα φτασει σε επιπεδα R6 το μοτερ, και με πολλες αλλαγες σε αναρτησεις, φρενα κλπ...
πληροφοριακα αυτο το μικρο Μονστερακι στις Σερρες γυρισε 1.29,χχχ :eyepop:
τις εξατμισεις που εχω στο 800 μου τις αγορασα 100 και κατι ευρω απο τον πρωταθλητη Νεων Μ.Μ απο αυτο το Μονστερακι...
Προσωπικα αναφερομαι στο Μονστερ 800 "S" ...
πληροφοριακα αυτο το μικρο Μονστερακι στις Σερρες γυρισε 1.29,χχχ :eyepop:
οκ τοτε! λαθος μου και τονισα το αν ! :beer:
το μονστερακι γυρνα σερρες σε καλο χρονο οπως και ποια αλλη μηχανη στα σωστα χερια!!! συμφωνεις νομιζω σε αυτο. :beer: :beer:
Runner Ducati
01/08/2007, 19:29
οκ τοτε! λαθος μου και τονισα το αν ! :beer:
το μονστερακι γυρνα σερρες σε καλο χρονο οπως και ποια αλλη μηχανη στα σωστα χερια!!! συμφωνεις νομιζω σε αυτο. :beer: :beer:
Ναι συμφωνω, αλλα μην ξεχνας οτι δεν ανταγωνιζοταν ο αναβατης του Μονστερ τιποτις κουλαδια ετσι?, μερικοι τρεχουν τωρα και στις αλλες κατηγοριες και ειναι ισαξιοι του... και ομως το Μονστερακι ειχε 30 !!!! :eyepop: αλογα λιγοτερα (απο καποια Ι4) οταν ετρεχε στο πρωταθλημα...
δεν ηταν παντα το απολυτα γρηγοροτερο, αλλα λογο της μικροτερης δυναμης και του πολυ καλου στησιματος και περιφεριακων δεν ειχε τις πτωσεις και highsidings των υπολοιπων με αποτελεσμα να μαζευει βαθμους γιατι εμενε ορθιο παντα... παιχνιδι...
παρολα αυτα, λογο εξαιρετικου πλαισιου (απο τα μεγαλα Μονστερς με τα μοτερ των Superbikes), πολυ δυνατων φρενων, τετραπιστονες με 320ρηδες Brembo, αναφερομαι στην εκδοση "S", εξαιρετικης θεσης οδηγησης, σε καλο στροφιλικι, συνεχομενο, βοηθουμενο απο τον ελαστικο, ροπατο κινητηρα μπορει καποιος να το πηγαινει ΤΕΡΜΑ γκαζι ολα τα αλογα και ολα κατω χωρις φοβο απο highsiding και αλλα και να το απολαμβανει σαν ενα παιχνιδι... βγαζει και καμια 200ρια χλμ στο κοντερ... ταξιδευει με το μασκακι εθνικη 160-170 ανετα για γυμνο κλπ...
δεν τρω'ι' λαστιχα, καιει ελαχιστα απο βενζινη, και εχει αναρτησεις, πλαισιο και φρενα ανωτερες της δυναμης του κινητηρα...
ειναι ενα παιχνιδι για μεγαλα παιδια...
(edit: το 620 "S" σταματησε να παραγεται το 2003, οπως και το δικο μου 800 "S")
Runner Ducati
01/08/2007, 19:58
Εγω μουρη δε σε πουλησα ποτε... εσυ αρχισες τους χρονους με τις πιστες σου κτλ .... ι κανω λαθος?
δεν ειναι θεμα μουρης, ουτε βαζω (πλεον) φωτο και πιστες για μουρη, υποστηριζω μιαν αποψη και την τεκμηριωνω οσο ειναι δυνατον με τα λεγομενα και οι φωτος βοηθαν καμια φορα, υπερβολικα η οχι απο ολους μας μερικες φορες...
σημασια εχει οτι καταλαβαμε ολοι απο τα λεγομενα μας, και οχι εαν καποιος πρεπει να υπερυσχυση του αλλου ετσι για να περνα και μονο η ωρα...
και συ καταλαβες, και γω, και οι αλλοι...
(αλλα ειμαστε στις διαμαχες οποτε δεν συμφωνω σε τιποτα :rotflmao: )
Runner Ducati
01/08/2007, 20:03
και πως θα γούσταρα να τραβιέμαι ακόμη και μέχρι την ιταλία για σέρβις για το γαμώτο
ωρε βασιλικοτερος του βασιλεα θα μας βγεις εσυ σε λιγο...
και για ναχουμε καλο ρωτημα, τα 158mph με το Μπο'ι'νγκ στον κατεβασμο για Αθηνα ταπιασες? ...
Λοιπον αργοπουλε...
H καθε κατηγορια εχει περιορισμους και ελευθεριες απο τους κανονισμους... καθε περιορισμος η ελευθερια βοηθα η περιοριζει καποιο ειδος κινητηρα, μοτοσυκλετα, ομαδα, τεχνολογια, budget κλπ... επισης καθε εταιρια ριχνει το βαρος της σε καποια η καποιες κατηγοριες αναλογα που την ενδιαφερει να εχει την κυριως προβολη, και οπου μπορει μεχρι εκει που μπορει οικονομικα...
ΤΑ SSTOK και το AMA εχουν αναμεταξυ τους διαφορετικους κανονισμους και διαφορετικους τα SBK κλπ... ενα απλο παραδειγμα στο ΑΜΑ απαγορευεται (ετσι ηταν τουλαχιστον) να πειραχτει το γραναζωμα και η σχεσεις κλπ, συν καποια αλλα, με το μακρυ γραναζωμα που ερχονται τα Ντουκατι λογο προδιαγραφων για να περασουν, και με τα λιγοτερα αλογα και των περιορισμων της κατηγοριας, δεν μπορουν να σεταριστουν σε ολες τις πιστες καταλληλα, οπου τα Ι4 με περισσοτερα αλογα απο κατασκευης και δεν εχουν αυτο το προβλημα...
ειναι φυσικα και πολλα αλλα στους περιορισμους ελευθεριες απο τους κανονισμους..
αλλα η Ντουκατι δεν ειναι μεγαθηριο οπως οι ιαπωνικοι κολοσσοι να μπορει να τα χωνει σε αυτο το βαθμο σε ολες τις κατηγοριες, ουτε να ρυθμιζει τους κανονισμους, δεν μπορει και δεν ενδιαφερεται λογο οικονομικων, δεν εχει την οικομικη δυνατοτητα οσο τα ιαπωνικα εργοστασια...
ριχνει το βαρος στις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ κατηγοριες...
ειναι σαν να υπαρχει
MotoGP ως η κορυφαια κατηγορια εξελιξης και τεχνολογιας...
και MotoGP 2 με αλφα περιορισμους...
και MotoGP 3 με διαφορετικους και περισσοτερους
οπου εκει που δεν υπαρχει μεγαλη ελευθερια σε ρυθμισεις και εξελιξη, και οπως αυτη εχει διαμορφωθει, καποιους ευνοει και καπους οχι, ηθελημενα η οχι αντε ψαξτο...
αλλα με την κορυφαια κατηγορια τα MotoGP ποιος ενδιαφερεται για την 2 και 3? ...
και Φορμουλα ΕΝΑ υπαρχει..
αλλα υπαρχει και Φορμουλα 2 (GP2)...
ποιος ασχολειται μαζι της? ...
(για το σεταρισμα στο Ελληνικο πρωταθλημα και την 1098S δεν απαντησες, για το οτι τα ανταγωνιστικα μηχανακια της 1098S και τους αλλους κορυφαιους ελληνες με τα japan I4 που την ανταγωνιζονται και κοστιζουν μια περιουσια τα βλεπεις?)
Πλα πλα πλα και ουσία τίποτα ….. στα S.STOK γρογοροπουλε που δεν απάντησες δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά βοηθήματα τι κάνουν τα καλά και στριφτέρα 1098 ?
Όσο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σου απάντησα αλλά που εσύ
:a24: και έρχομαι και σου ξαναλέω ότι ο Γ.Π είναι μακράν από όλους τούς άλλους και θα σου πω μερικά παραδείγματα
το 2002 αν θυμάμαι καλά είχε τρέξει σε δυο μόνο αγώνες με ένα εντελώς νορμάλ GSXR 750 και παραλίγο να ρίξει γύρο στο δεύτερο αγωνιζόμενο
το 2004 έτρεχε με APRILIA και είχε κάνει ρεκόρ πίστας στα μέγαρα
το 2005 έτρεχε με GSXR 1000K5 (ξέρεις από αυτά που κόβουν οι σκελετοί ερε σούδα που είσαι να μαζέψεις μερικους ) και είχε κάνει ρεκόρ πίστας στα μέγαρα
τώρα τρέχει με DUCATI και φυσικά κάνει ρεκόρ πίστας όπως ήταν αναμενόμενο
και έρχομαι τώρα εγώ και σε ρωτώ αν έτρεχε με ένα GSXR 1000K7 η R1 1000 η CBR 1000 η ZXR 1000 νομίζεις ότι δεν θα ήταν και πάλη πρώτος ?
ΥΓ. τώρα μεταξύ μας πιστεύεις όλα αυτά που λες για τα MONSTER ? ΕΛΕΟΣ
:lol: :lol:
...Κ1200 χαλαρά..... Πολύ τούμπανο....Το αντρικότερο μηχανάκι όλων των εποχών.... Και τελίως μα τελίως άσχετο με ότι βγαίνει στην κατηγορία του στην παραγωγή...
Runner Ducati
01/08/2007, 20:50
Πλα πλα πλα και ουσία τίποτα ….. στα S.STOK γρογοροπουλε που δεν απάντησες δεν
το 2004 έτρεχε με APRILIA και είχε κάνει ρεκόρ πίστας στα μέγαρα
το 2005 έτρεχε με GSXR 1000K5 (ξέρεις από αυτά που κόβουν οι σκελετοί ερε σούδα που είσαι να μαζέψεις μερικους ) και είχε κάνει ρεκόρ πίστας στα μέγαρα
τώρα τρέχει με DUCATI και φυσικά κάνει ρεκόρ πίστας όπως ήταν αναμενόμενο
και έρχομαι τώρα εγώ και σε ρωτώ αν έτρεχε με ένα GSXR 1000K7 η R1 1000 η CBR 1000 η ZXR 1000 νομίζεις ότι δεν θα ήταν και πάλη πρώτος ?
ΥΓ. τώρα μεταξύ μας πιστεύεις όλα αυτά που λες για τα MONSTER ? ΕΛΕΟΣ
:lol: :lol:
Απαντησα οτι οι αγωνες ειναι θεμα κανονισμων και περιορισμων η ελευθεριων, τι ΣΤΟΚ και πρασσινα αλογα, μια διαφορα σε κανονισμο γραναζωματος και μπορει να παιζουν πολλα, διαταξεις και κινητηρες να "χανονται" η αλλοι να "παραφαινονται", εξαρταται, εφοσον αλλα πραγματα μενουν υπο περιορισμους η οχι...
αλλωστε δεν ασχολειται με δευτεραθληματα εργοστασιακα...
Οπως καταλαβαινεις και μονο σου, ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΤΑΣ (οχι πρωτος σε αγωνα, αυτο ειναι αλλη ιστορια), κανει ΚΥΡΙΩΣ με ΙΤΑΛΙΚΑ μηχανακια που εχουν ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20-30 ΑΛΟΓΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, αλλα ειναι βλεπεις καλυτερες μοτοσυκλετες και δεν βασιζονται τοσο στην δυναμη οσο το πως βγαινει αυτη στην ασφαλτο σε ενα στριφτερο περιβαλλον, στα περιφεριακα, εμπειρια και καλο στησιμο απο το εργοστασιο ηδη...
οσο χρονο εκανε με το Mille σχεδον στοκ, εκανε και με το GSXR τομπανο οπου ειχε χαλαρα 20 αλογα περισσοτερα το Κορεατ... γιαπωνεζικο, αλλαγμενες αναρτησεις με WP, φρενα Brembo εσωτερικα ολα αλλαγμενα, και πολλα αλλα... ΔΗΛΑΔΗ θελω να πω 0.57 κανει και με το japan... 0.57 κανει και με το δικυλινδρο οπου διαθετει αρκετα μικροτερη υσχυ, εαν ηταν καλυτερο το GSXR με τοσες αλλαγες και τοσα αλογα θα επρεπε να γραφει 2sec ταχυτερα, για δες το αναποδα, αντι για 180 αλογα το Japan 1000αρι, κατεβασε το με 140 αγωνα οσα του Mille να δουμε το στησιμο του... η στα 148 της στοκ 1098S...
Σερρες ΑΜΑ κανει κατω απο 1.19 στο κοντινο μελλον με japaneziko το ξανασυζηταμε... για την ωρα τον πουλεν... ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ τους ταχυτερους χρονους ως συνηθως τους εκανε ο Συνιωρης απο παλιοτερα... μεχρι την ελευση της 1098S βεβαια... με τα ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΩ δεν γινεται δουλεια, ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ 1.19 αλλα 1.20....
το θα εβγαινε πρωτος ειναι αλλο θεμα, εχει να κανει με την ικανοτητα του για σταθερο γυρολογιο... 0.58 Μεγαρα? συνεχεια 0.58-0.59 παει... και απο ικανοτητα και φυσικη κατασταση και προπονηση...
για το Μονστερ τα εννοω ολα οπως τα διαβαζεις... εχεις καμια απορια? να απαντησω...
Runner Ducati
01/08/2007, 21:12
Και αφου ρε κοπελια μετραει ο Μπουστας μονο και οχι και το μηχανακι με την ικανοτητα του και τις δυνατοτητες του...
γιατι δεν κανει το ιδιο και ο Ροσσι στα MotoGP να γαμησει τον Στονερακο με το Desmosedici, που ειναι και καλυτερος απο τον Μπουστα...
αντε γεια ... αντε γεια...
:a9:
...
Τι άλλο μας μένει?
...
Γιατι με στεναχωρεις ρε αδερφε???
Και το multistrada σε ποια κατηγορια ειναι???
Δεν ειναι στην ιδια με το τιντιεμ???
:smokin:
H.A.Balafoutre
01/08/2007, 21:20
ωρε βασιλικοτερος του βασιλεα θα μας βγεις εσυ σε λιγο...
και για ναχουμε καλο ρωτημα, τα 158mph με το Μπο'ι'νγκ στον κατεβασμο για Αθηνα ταπιασες? ...
Πρώτη μηχανή το Fazer και από αντιπροσωπία έκανα την καλύτερη επιλογή και με διαφορά στην πόλη μου την Ξάνθη. Τα Ducati, είμαι και 30 χρονών μην ξεχνιώμαστε, και ειδικά το μόνστερ και το 916 τα παρακολούθησα από τότε που πρωτοβγήκανε. Αλλά τόσα χρόνια η αντιπροσωπία δεν βελτιώθηκε (ίσως και δικαιολογημένα). Οπότε αν είναι να σκάσω τόσα λεφτά, θέλω με κλειστά μάτια να το λύνουν και να το δένουν (καλόμαθα βλέπεις από την Yamaha). Οπότε, αν μπορέσω, σε ημερομηνίες GP σε Misano, Mugello ή και WSBK δεν με χαλάει καθόλου μα καθόλου να πετάγομαι, αν μπορώ επαναλαμβάνω. Ουτοπικό μεν, αλλά πολύ γκάβλα δε.......γμτ....
Το Fazerάκι, τα έχει τα γκάζια του τι νόμιζες άηντε έτσι αέρα......κοντερίσια πάντα.....
Κι όσο για τον Μπούστα, έχω ακούσει από το 2005 με το Κ5, πως περίμενε διακαώς την επόμενη χρονιά, το 2006 δηλαδή να οδηγήσει τα Ducati. Τη δουλειά του την έκανε στο ακέραιο δε λέω, το είδα άλλωστε και το 2005 όλους τους αγώνες στα Σέρρας αλλά και το 2006, αλλά οι συμπάθιες δεν κρύβονται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
...Κ1200 χαλαρά..... Πολύ τούμπανο....Το αντρικότερο μηχανάκι όλων των εποχών.... Και τελίως μα τελίως άσχετο με ότι βγαίνει στην κατηγορία του στην παραγωγή...
Αγαπητέ, ναί μεν ιάπωνας και για συγκεκριμένους λογους, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πράγματα είναι σταθερές αξίες χωρίς απαραίτητα να αποκλείω τα ιαπωνικά. Είναι πολύ θηρίο το Κ, αλλά και το Tuono πρέπει να είναι, αν και μου το έδεινε ένα παλικάρι για βόλτα αλλά δεν δανείζομαι μηχανές άλλων, πολύ δυνατό για την κατηγορία του, πέραν του ότι είναι πιο ελαφρύ. Γι'αυτό το λέω.
Runner Ducati
01/08/2007, 21:27
Αποσπασματα απο τον αγωνα στα Μεγαρα, στο διπλανο φλορουμ εγραφε περιστασιακα τοτε ο Γ.Μ
-----------------
boustasj+irini
--------------------
Ενα γεια σε όλους!!!Τρέχουμε να προετοιμαστούμ ε για τον αγώνα του ΣΚ στα Μέγαρα και χαθήκαμε για λίγο...Σας περιμένουμε όλους στον αγώνα και εκτός από θέαμα κερνάμε και καφέ!!!
-------------------------------------------------------------
Επιτρέπεται, αλλά επειδή το ξέρω από μέσα το θέμα, η αντιπροσωπεία είχε μόνο ένα μπροστινό γρανάζι ετοιμοπαράδοτο, το οποίο το φόρεσε ο Μπούστας στα δοκιμαστικά, δεν του ταίριαζε και ξανάβαλε το νορμάλ...
http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=8485.60
Υ.Γ. Ναι, ήταν τούμπανο το 1098 του Μπούστα. Αφού να φανταστείς ότι άφησαν τις νορμάλ εξατμίσεις πάνω για να μην τους πάρουν χαμπάρι...
http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=8485.90
λουκυλουκ
01/08/2007, 21:28
εγω παντως αυτο που ξερω ειναι οτι ο μπουστας εχει πει επανειλλημενα οτι το 1098 ειναι η καλυτερη μοτοσυκλετα παραγωγης σε στοκ μορφη...νομιζω η γνωμη του μετραει πολυ!!!
υ.γ. 2-3 μερες πριν συναντησα το παλιο μου μοτορι στην αθηνα (rsv mille).πιανω κουβεντα με το παλικαρι.του λεω καλο??
-φιλε μηχαναρα!!!
-τι ειχες πριν??
-πηρα κ6 αλλα κοπηκε το πλαισιο!!!
:rotflmao: :lol: :bigcry:
Runner Ducati
01/08/2007, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από λουκυλουκ
εγω παντως αυτο που ξερω ειναι οτι ο μπουστας εχει πει επανειλλημενα οτι το 1098 ειναι η καλυτερη μοτοσυκλετα παραγωγης σε στοκ μορφη...νομιζω η γνωμη του μετραει πολυ!!!
Εχω ακουσει προσωπικα σχολια απο τον περιγυρο του, για την ικανοτητα της μοτοσυκλετας, οπου λεει οτι ειναι οτι καλυτερο εχει οδηγηση, επισης για τα απιστευτα φρενα της... φυσικα αναφερεται στην 1098S που ειναι ΠΟΛΥ καλυτερη απο τις απλες, εξατμισεις-ecu οπου ανεβαινει 160 αλογα και κατεβαινει και αλλο το ηδη χαμηλο βαρος της για στοκ, και διαφορετικο ισως γραναζωμα απο αυτο που εχει για να περναει τις προδιαγραφες euro και η μοτοσυκλετα δεν παιζεται στα καταλληλα χερια σε στοκ μορφη... τονιζω τα καταλληλα χερια γιατι τοσο δυνατη δικυλινδρη μοτοσυκλετα με αστειρευτα οδηγικα περιθωρια, που μονο 3-4 Ελληνες κορυφαιοι αναβατες μπορουν να πλησιαζουν...
οι υπολοιποι απλα ικανοποιητικα γυρολογια η βολτουλες στην εξοχη...
οι υπολοιποι απλα ικανοποιητικα γυρολογια η βολτουλες στην εξοχη...
δηλαδη μονο για μοστρα οτι και καλα ανηκουν στους 4 καλυτερους στην Ελλαδα αλλα στην πραγματικοτητα κουλαδια με λεφτα για πεταμα...
Runner Ducati
01/08/2007, 23:06
δηλαδη μονο για μοστρα οτι και καλα ανηκουν στους 4 καλυτερους στην Ελλαδα αλλα στην πραγματικοτητα κουλαδια με λεφτα για πεταμα...
το πιθανοτερον... εξαιρεσεις υπαρχουν... το θεμα ειναι κατα ποσο πεταμενα λεφτα ειναι για καποιον βαση τα οικονομικα του...
εαν εβγαζα σταθερα και σχεδον σιγουρα μεσον ορο 4000 ευρω τον μηνα, θα θεωρουσα πεταμενα λεφτα την αγορα ενος ασιατικου δικυκλου της σειρας οπως ειναι ενα gsxr1000 πχ με τα 14000 ευρω... και οχι τα 24000 για κατι εξωτικο, μιας και δεν ειναι σοβαρο εξοδο και στις 2 περιπτωσεις με τετοια εσοδα πχ ετσι και αλλιως η αγορα μιας πιο ξεχωριστης μοτοσυκλετας, σπανιοτερης, με ιδιαιτερο και ξεχωριστο χαρακτηρα, ιστορια, διαφορετικη κουλτουρα, ειδικα απο την ασιατικη μαζικης παραγωγης για τον οχλο, πανεμορφη, και φυσικα καλυτερο image, κατι σε 1098 η MV agusta κλπ... αυτοι ειναι οι λιγοι... κουλαδια ομως με βουλα τις περισσοτερες φορες και ψωνια...
αφου ετσι και αλλιως 10sec τον γυρο πιο αργα θα γυρισω και με ενα gsxr1000 με 180 αλογα, και 10sec παλι με μια 1098 με 145 αλογα... παλι τα ζωα μου αργα σε σχεση με τις δυνατοτητες αυτων των μοτο, ασχετα ποια ειναι η απολυτα ταχυτερη στο χρονομετρο, αφου μονο λιγοστοι μετρημενοι μπορουν να πλησιασουν...
εαν ομως βγαζω 1000-1200 ευρω το μηνα (εχοντας και καποιες υποχρεωσεις) και βαζω 60 δοσεις για 500 χρονια και αγοραζω ενα Ι4 1000αρι του '07 της σειρας με 14000 ευρω, και χρεωνομαι πιστωτικες για να παρω ενα λαστιχο, σκεφτομαι να κανω 20.000 χλμ ton χρονο γιατι καιει τον απαχο απο βενζινα και καταστρεφει τα λαστιχα απο την δυναμη... για να ανοιγω το γκαζι μια στο τοσο και να λεω οτι γκαβλωνω, να την λεω σε κανα Ραλακι στην ευθεια (και να με γαμαει στις στροφες), για να την μοστραρω στην καφετερια, να ριχνω στα αυτια σε κανα 600ρακι με 70 αλογα, η εστω για να γραφω 12-15sec αργοτερα απο αυτο που μπορει να πετυχει η μοτοσυκλετα σε μια πιστα... ε τοτε δεν ειναι καποιος κουλαδι που εχει ομως λεφτα για πεταμα, ειναι μαλακας και κουλαδι, με ιαπωνικο μαλιστα διπλωμα ευρεσιτεχνιας...
αυτοι ειναι οι πολλοι, οι παρα πολλοι και τους βλεπουμε καθε μερα στους δρομους (οποτε τα κινουν, οταν εχουν λεφτα για βενζινη)...
φυσικα υπαρχουν και ενδιαμεσες καταστασεις...
Σωστος, αλλα ποιος ειναι περισσοτερο ποζερας?
ενας με 1098 που γραφει στις Σερρες 15 δευτερα πιο αργο γυρο απ τον Μπουστα?
ή ενας με R1-K7-ZX10-CBR1000?
Τοσες σελιδες αυτο λεμε οτι το 1098 ειναι πεταμενα λεφτα για το 99.9% απο εμας διοτι πολυ απλα δεν ειμαστε σε θεση να το εκμεταλλευτουμε στο επακρο.
αλλο να δωσει καποιος 13.500 και αλλο 19-23.000...
ευκαιρια τρεξτε!!!
http://x-e.gr/pages/QuickResults.aspx?cat_id=0&Keywords=1098
Μονο 24.500 μεταχειρισμενο!!!
για πιο μουρη θες ενα tricolore
Runner Ducati
01/08/2007, 23:55
[B]Σωστος, αλλα ποιος ειναι περισσοτερο ποζερας?
ενας με 1098 που γραφει στις Σερρες 15 δευτερα πιο αργο γυρο απ τον Μπουστα?
ή ενας με R1-K7-ZX10-CBR1000?
Τοσες σελιδες αυτο λεμε οτι το 1098 ειναι πεταμενα λεφτα για το 99.9% απο εμας διοτι πολυ απλα δεν ειμαστε σε θεση να το εκμεταλλευτουμε στο επακρο.
αλλο να δωσει καποιος 13.500 και αλλο 19-23.000...
ευκαιρια τρεξτε!!!
ξερεις κανεναν που δεν εχει να δωσει 23000, να τα δινει? να καταχεωνεται για να παρει μια μοτοσυκλετα 23000 ευρω? εγω προσωπικα οχι και ειμαι σιγουρος ουτε και εσυ...
αντιθετως εγω ξερω πολλους που δεν εχουν να δωσουν ουτε τα 13500 αλλα ειναι καταχρεωμενοι στις τραπεζες για 60 μηνες με επιστροφη 19000 :beer: και γυρνανε 15 δευτερα πιο αργα... αυτοι ειναι ποζεραδες πως τους ειπες, και αυτοι ειναι το 99,9% των αγοραστων των SS...
με αλλα λογια...
πεταμενα λεφτα ειναι γιαυτους που δεν τα εχουν ανετα για να τα αγορασουν, να τα συντηρησουν, και να τα σκισουν για αυτο του φτιαχτηκαν... την οδηγικη απολαυση στην πιστα κυριως, ειτε αυτο ειναι ντουκατι, ειτε σουζουκι, ειτε Χοντα'ι'...
παλι σωστος, αλλα οσα κ να χρεωθουν η ευθυνη κ η μαλακια δικια τους...
αλλο να χρωστας 13.500 και αλλο 20.000+
λογικο ειναι ο καθενας να θελει την μεγιστη δυνατη Κ@υλ@ με τα λιγοτερα δυνατα ευρω ή δανεια...
οσο περισσοτερα χρηματα ξοδευεις και οσο πιο αργα πας τοσο το χειροτερο...
Runner Ducati
02/08/2007, 00:43
οσο περισσοτερα χρηματα ξοδευεις και οσο πιο αργα πας τοσο το χειροτερο...
συμφωνω για τους χρονους...
αλλα...
εν ετει 2007 ξοδευω 200 ευρω (70.000 δρχ) σε δανειο τον μηνα και μου φαινονται βουνο με τον μισθο που παιρνω, δυσκολα τα πραγματα, δεν την βγαζουμε καθαρη...
και το 1992 χαλαγα 150.000 δρχ (440 ευρω) την βραδυα και δεν μου καιγοταν καρφακι για το τι χαλασα σε ενα βραδυ... και ηταν και περναγα καλυτερα... εβγαζα ομως πολλα λεφτα και τα γλενταγα πολυ... ( λιγο μυαλο δεν ειχα)
βαλε τωρα αγορα για μηχανακι τοτε και τωρα και την σχεση του χρηματος ως πολυ εξοδο η ως λιγο, και ποτε ειναι χειροτερα και ποτε καλυτερα...
δεν ξερω εαν με πιανεις? ...
Απαντησα οτι οι αγωνες ειναι θεμα κανονισμων και περιορισμων η ελευθεριων, τι ΣΤΟΚ και πρασσινα αλογα, μια διαφορα σε κανονισμο γραναζωματος και μπορει να παιζουν πολλα, διαταξεις και κινητηρες να "χανονται" η αλλοι να "παραφαινονται", εξαρταται, εφοσον αλλα πραγματα μενουν υπο περιορισμους η οχι...
αλλωστε δεν ασχολειται με δευτεραθληματα εργοστασιακα...
Οπως καταλαβαινεις και μονο σου, ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΤΑΣ (οχι πρωτος σε αγωνα, αυτο ειναι αλλη ιστορια), κανει ΚΥΡΙΩΣ με ΙΤΑΛΙΚΑ μηχανακια που εχουν ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20-30 ΑΛΟΓΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, αλλα ειναι βλεπεις καλυτερες μοτοσυκλετες και δεν βασιζονται τοσο στην δυναμη οσο το πως βγαινει αυτη στην ασφαλτο σε ενα στριφτερο περιβαλλον, στα περιφεριακα, εμπειρια και καλο στησιμο απο το εργοστασιο ηδη...
οσο χρονο εκανε με το Mille σχεδον στοκ, εκανε και με το GSXR τομπανο οπου ειχε χαλαρα 20 αλογα περισσοτερα το Κορεατ... γιαπωνεζικο, αλλαγμενες αναρτησεις με WP, φρενα Brembo εσωτερικα ολα αλλαγμενα, και πολλα αλλα... ΔΗΛΑΔΗ θελω να πω 0.57 κανει και με το japan... 0.57 κανει και με το δικυλινδρο οπου διαθετει αρκετα μικροτερη υσχυ, εαν ηταν καλυτερο το GSXR με τοσες αλλαγες και τοσα αλογα θα επρεπε να γραφει 2sec ταχυτερα, για δες το αναποδα, αντι για 180 αλογα το Japan 1000αρι, κατεβασε το με 140 αγωνα οσα του Mille να δουμε το στησιμο του... η στα 148 της στοκ 1098S...
Σερρες ΑΜΑ κανει κατω απο 1.19 στο κοντινο μελλον με japaneziko το ξανασυζηταμε... για την ωρα τον πουλεν... ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ τους ταχυτερους χρονους ως συνηθως τους εκανε ο Συνιωρης απο παλιοτερα... μεχρι την ελευση της 1098S βεβαια... με τα ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΩ δεν γινεται δουλεια, ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ 1.19 αλλα 1.20....
το θα εβγαινε πρωτος ειναι αλλο θεμα, εχει να κανει με την ικανοτητα του για σταθερο γυρολογιο... 0.58 Μεγαρα? συνεχεια 0.58-0.59 παει... και απο ικανοτητα και φυσικη κατασταση και προπονηση...
για το Μονστερ τα εννοω ολα οπως τα διαβαζεις... εχεις καμια απορια? να απαντησω...
Οπα μεγάλε πολύ φόρα έχεις πάρει και δεν ξέρεις τι λες 1) και με το κ5 είχε κάνει ρεκόρ πίστας στα μέγαρα σε μια πίστα που είναι τόσο μικρή αν θες να ξέρεις ένα δυνατό μηχανάκι όπως το κ5 είναι ποιο δύσκολο σε τόσο μικρή πίστα :winka: όσο για το Γ .Π με ότι τρέχει το βγάζει πάντα κορυφή και καλά κάνει γιατί στο κάτω κάτω αυτή είναι η δουλειά του.......
και το πουλεν παρτων εσύ γιατί σε όλο τον κόσμο τα JAPAN :a021: :a021: σάς περνάνε σουβλάκι κανονικά για να μην μιλήσω για το 24ωρο :lol: έτσι
Όσο για το πρα πρα που έχεις τι απορία να έχω αυτό τα λέει όλα :yuck: :yuck:
Α ΠΟΝΗΡΕ ξέχασα να σου πω ότι έχω στο γκαραζ μου ένα 1098s και ένα Κ7 :D :D
98193
taksidiotis25
02/08/2007, 02:39
ιαπωνας εννοειται.
Da.Vintage
02/08/2007, 07:26
Φίλε Titan όταν θα φτιάξουνε πίστα στην Ελλάδα που θα μπορώ πραγματικά να ξεδιπλώσω τις χάρες μίας supersport θα το σκεφτώ πολύ έντονα να πάρω μία
.....
Είμαι ακόμα στην διαδικασία του στρωσίματος του και θα το στρώνω για πολύ ώρα ακόμα γιατί σκοπεύω να το έχω για 20 χρονάκια ακόμα.
Δε σε βρίσκω κάπου λάθος σε αυτό το πόστ μόνο εκεί ίσως που λες όσα παραπάνω χιλιόμετρα έχει τόσο ακριβότερη!
Και αν πάρω μία εγώ και σε ένα χρόνο του φορτώνω άνετα 60,000 χλμ θα την πουλήσω ακριβότερα?