PDA

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31]

cartman
16/09/2007, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Ειμαι κολλημενος επειδη θελω μια μηχανη που να συνδιαζει επιδοσεις, αξιοπιστια, εμφανιση, και λογικη τιμη?

Ειπαμε μου αρεσει η αγκουστα και η 1098, και μπορω να βρω τα χρηματα να τις αποκτησω χωρις δανεια κ μλκιες αλλα πολυ απλα δεν αξιζουν τα λεφτα τους...

Εμείς μάλλον φίλε κάτι δεν έχουμε καταλάβει και μάλλον συμβιβαζόμαστε χωρίς να το καταλάβουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λές και όποιος παρακολουθεί F1 πρέπει να πάρει Ferrari! Αυτό και αν είναι άπιαστο όνειρο :lol:

dessert
16/09/2007, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Κοίτα, αν πράγματι είσαι τόσο έμπειρος οδηγικά και θές DESMO με Brembo, και Ohlins για να ικανοποιηθείς τότε φίλε ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΤΕΤΟΙΟ! Μαζί σου και εγώ! Δεν το λέω ειρωνικά! Γι`αυτό σου είπα πρίν ότι δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τα Ιαπωνικά! Δεν έχει νόημα! Αφού αυτά γουστάρεις ρε φίλε αυτά να πα να πάρεις! Χωρίς ίχνος ειρωνίας ειλικρινά!

:beer: :beer: :beer: :beer:

1 θα γράψω και πάω να ψήσω τα κρέατα... Κυριακή σήμερις...

Άν ένα εργοστάσιο, μερικών τετραγωνικών, με έδρα την ταπεινή πόλη της γείτονας χώρας, μπορεί να κάνει καινοτόμες και πρωτοπόρες προτάσεις...

Που σταδιάλα είναι το δΗγμα του μεγίστου...;;;
Τι θα του κόστιζε;;; Το κέρδος απο τις πωλήσεις του σε παπάκια;;;;;;;;
Αφού στοΧεύει στη μάζα και είναι λαϊκός, τι δίνει σε αυτή;;;;;;;;;;.....

Άντε και τα λέμε...

:wave2:

FZR1000
16/09/2007, 11:51
Οντως θα ηθελα ενα μονοθεσιο φερραρι και την μηχανη του ροσσι στο γκαραζ μου τωρα που το λες...

ετσι σκεπτονται εδω περα!!!:bigcry: :rotflmao: :eek: :lol: :beer:

dessert
16/09/2007, 11:53
Οντως θα ηθελα ενα μονοθεσιο φερραρι και την μηχανη του ροσσι στο γκαραζ μου τωρα που το λες...

ετσι σκεπτονται εδω περα!!!:bigcry: :rotflmao: :eek: :lol: :beer:

:a022: :a022: :a022: :a022: :a022: :a022:

cartman
16/09/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
1 θα γράψω και πάω να ψήσω τα κρέατα... Κυριακή σήμερις...

Άν ένα εργοστάσιο, μερικών τετραγωνικών, με έδρα την ταπεινή πόλη της γείτονας χώρας, μπορεί να κάνει καινοτόμες και πρωτοπόρες προτάσεις...

Που σταδιάλα είναι το δΗγμα του μεγίστου...;;;
Τι θα του κόστιζε;;; Το κέρδος απο τις πωλήσεις του σε παπάκια;;;;;;;;
Αφού στοΧεύει στη μάζα και είναι λαϊκός, τι δίνει σε αυτή;;;;;;;;;;.....

Άντε και τα λέμε...

Και εγώ και εσύ και όλοι μας ΛΑΙΚΟΙ είμαστε φίλε! Εσύ πας να ψήσεις κρέατα και εγώ πίνω καφέ με τα πόδια στο γραφείο :rotflmao:

Κανείς μας δεν έχει συμβόλαιο με moto GP, ούτε είναι εκατομυριούχος συλλέκτης...

Φιλικά έτσι!!!!

Καλές μάσες
:beer: :beer: :beer:

JIMK7
16/09/2007, 13:07
Μιάς και ασχολείσε, τσέκαρε τι φοράει και κάνε μόνος σου το κοστολόγιο.....

Και μην κολάς στο τι γράφει επάνω μια μοτο, αλλά τι προσφέρει...200 σελίδες κανείς δεν βλέπει οτι πόσταρα, κάτι μοτο στην αιχμή της τεχνολογίας και της μηχανολογικής και σχεδιαστικής εξέλιξης και όλοι λένε είναι ακριβά...και βολέυονται με αυτά που έχουν...
Την δικιά σου που της έβαλες ένα σκασμό Ευρά για να την κάνεις για αγώνες να συγκρίνεις με την 1098, που θα της έβαζες μόνο φίλτρο και τελικά...

:sun:

Ξέρω πολύ καλά τη φοράει ένα φτηνιάρικο μπροστινό και πίσω OHLINS που για αγώνες θέλει όπως και διποτε αλλαγή δηλαδή δώρων άδωρο το τι φοράει μίας και θέλεις να μάθεις και το δικό μου έχει στοιχίσει λιγότερο από ένα απλό 1098 και δεν τη συγκρίνω ούτε με το 1098s γιατί τα έχω βάλει και τα δυο στη πίστα και στο δρόμο. :winka:

104240

FZR1000
16/09/2007, 13:12
:beer: Σωστος!!!!!!!!

οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος:wave2:

cartman
16/09/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ξέρω πολύ καλά τη φοράει ένα φτηνιάρικο μπροστινό και πίσω OHLINS που για αγώνες θέλει όπως και διποτε αλλαγή δηλαδή δώρων άδωρο το τι φοράει μίας και θέλεις να μάθεις και το δικό μου έχει στοιχίσει λιγότερο από ένα απλό 1098 και δεν τη συγκρίνω ούτε με το 1098s γιατί τα έχω βάλει και τα δυο στη πίστα και στο δρόμο. :winka:
Ωωωωωωωωωωωπααααα
Αυτό ήταν γερό κτύπημα φίλε JIMK7! Θα μπορέσουν να απαντήσουν οι Ducatisti που υποστηρίζουν
ότι Ducati = Δεν πληρώνω όνομα αλλά κάθε ευρώ που ζητάνε το αξίζουν????
Η συνέχεια σε λίγο...μείνετε συντονισμένοι (με το δάκτυλο στο F5 :rotflmao: )

dessert
16/09/2007, 17:21
:beer: Σωστος!!!!!!!!

οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος:wave2:

Ας έλαμπε "φτηνιάτικα" και στα Γιασπάν και ας μην καφέτιζε στο βάθος...:winka:

dessert
16/09/2007, 17:22
Ωωωωωωωωωωωπααααα
Αυτό ήταν γερό κτύπημα φίλε JIMK7! Θα μπορέσουν να απαντήσουν οι Ducatisti που υποστηρίζουν
ότι Ducati = Δεν πληρώνω όνομα αλλά κάθε ευρώ που ζητάνε το αξίζουν????
Η συνέχεια σε λίγο...μείνετε συντονισμένοι (με το δάκτυλο στο F5 :rotflmao: )

Ποιος είπε οτι στην Ducati, δεν πληρώνεις όνομα;;;;:confused:

:look: Πληρώνεις και με το παραπάνω κιόλα...:look:

Κάτι σε ρώτησα όμως και δεν απάντησες...:winka:

dessert
16/09/2007, 17:26

Δηλαδή ρε Jim με το "φτινιάρικο" Ohlins δεν γίνεται η δουλειά μας, αλλά με το φτηνιάρικο noname, κάνουμε τα πάντα...:rolleyes:
Ας είχε ένα Γιασπάν ακόμη πιο "φτηνιάρικο" Ohlins και το μισό σε ομορφιά και ποιότητα ψαλίδι, και ας είχε επώνυμες ζάντες, η έστω κοντά ποιοτηκά στις επώνυμες και να μην καθήσω να τα γράψω 1-1, πάραπάνω απο την 1098 θα κόστιζε και το ξέρεις καλύτερα απο μένα...

JIMK7
16/09/2007, 17:51
Δηλαδή ρε Jim με το "φτινιάρικο" Ohlins δεν γίνεται η δουλειά μας, αλλά με το φτηνιάρικο noname, κάνουμε τα πάντα...:rolleyes:
Ας είχε ένα Γιασπάν ακόμη πιο "φτηνιάρικο" Ohlins και το μισό σε ομορφιά και ποιότητα ψαλίδι, και ας είχε επώνυμες ζάντες, η έστω κοντά ποιοτηκά στις επώνυμες και να μην καθήσω να τα γράψω 1-1, πάραπάνω απο την 1098 θα κόστιζε και το ξέρεις καλύτερα απο μένα...

Αυτό εδώ που βλέπεις μου έχει πάει κοντά στα 19.000 ευρώ πιστεύεις εσύ τώρα ότι έχει να ζηλέψει σε κάτι από το 1098s που έχει 24.000 ευρώ :hypnotize και μου περισσεύουν άλλα 5.000 ευρώ φαντάζεσαι τη μπορώ να του βάλω ακόμα :sick: και έχω κοντά στα 180 αλόγα τροχό :a01: τα συμπεράσματα δικά σου :wave2:

104262

dessert
16/09/2007, 18:07
Αυτό εδώ που βλέπεις μου έχει πάει κοντά στα 19.000 ευρώ πιστεύεις εσύ τώρα ότι έχει να ζηλέψει σε κάτι από το 1098s που έχει 24.000 ευρώ :hypnotize και μου περισσεύουν άλλα 5.000 ευρώ φαντάζεσαι τη μπορώ να του βάλω ακόμα :sick: και έχω κοντά στα 180 αλόγα τροχό :a01: τα συμπεράσματα δικά σου :wave2:

Αν ρωτάς εμένα... θα σου πω πως ναι... Τώρα επιδή έχεις και περίσευμα, αν το βάλεις σε ζάντες και αναρτήσεις...δεν θα έχεις...
Τεσ'πα... Πάλι δεν μου απάντησες...

:ninja:

:look:

Da.Vintage
16/09/2007, 19:05
Βρε ματακαλώς τον....:evil:

Απο betadine πως πάς;;;;

Και που'σαι... Ωραια μοτο ρε συ...:bigcry: :bigcry:

:a36:

Nα σου πώ κοίτα μη παρκάρεις καμία φορά δίπλα στο δικό μου και δεν καταλάβουν κάν οτι υπάρχει και άλλο μηχανάκι εκτός απο το ρ1... οι περισσότεροι μάλλον θα σκοντάφτουν επάνω στο δικό σου αφού θα χαζεύουν το ρ....:lol:

Ά και απο μπεταντίν μια χαρά έχι περισέψει πολύ σου έχω κρατησει λίγο για το στόνερ και για τους ντουκατόφιλους γιατί πρέπει να έχετε πάθει εγκαυμα 1ου βαθμου στη κ!@τρυπίδα μετά την ψ%λή που φάγατε απο το Γιατρό!:lol: :rotflmao: :lol:

Da.Vintage
16/09/2007, 19:10

Καμιά φορά πάντως, όταν είμαι με την δικιά μου, σκέφτομαι και τη Monica,μαζί μας....

έχω ακουσει οτι η Μόνικα έχει γούστο....:lol: :rotflmao: :lol:

dessert
16/09/2007, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
έχω ακουσει οτι η Μόνικα έχει γούστο....:lol: :rotflmao: :lol:

:D ...είδες που επιβεβαιώνεται...:D

Nikker
16/09/2007, 19:43

Ναι οι Ιαπωνες βγάζουν φτηνότερες λύσεις, ιδιαίτερα στα γυμνά τους

:a55:

FZ6 Fazer 600cc 7490euro 8330euro, 98hp/12000rpm

Aprilia Shiver, 7000-8000euro, 95hp/9000rpm ή ίσως 95000.
Brembo monoblock ακτινικά φρένα, USD Ohlins μπροστινό, αλουμινένιο σασί κτλ.κτλ. κτλ.

Φτηνότερες λύσεις?Που είναι?

Επειδή είναι φτηνιάρικα...μην τα μπερδεύεις με φτηνά.

Θέλεις να ξαναβάλλω τις τιμές τους στην Γιαπωνία που ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής τους?

Ορίστε.

HONDA CBR 1000 RR : 7,752 EURO
SUZUKI BANDIT 1300 ABS : 6,439 EURO
KAWASAKI ZRX 1200R :6,400 EURO
YAMAHA T-MAX 500 : 5,475 EYRO
R6 :6,886
R1 :8,252
XT660 X :5,839
TDM 900 :5,939
FZ1 :6,886

Ένα Ευρωπαϊκό αντίστοιχα.
ΤΟ ΒΜW K 1200 R SPORT
ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ 13,820 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 15,150.
15.150 - 13820 = 1330 διαφορά.

ΚΟΡΌΙΔΑ!!!! Και παθιάζεστε τόσο ώστε να postάρετε φωτογραφίες απο Escudo όταν ο άλλος σας κοπανάει MV Agusta, Ferrari, M5, Lamborghini...και μετά πείτε πάλι για τιμές, αφού ούτε εκεί κερδίζετε. Μιλάτε λες και τα πήρατε τσάμπα.

Και φυσικά δεν θα δηλώσω τον ενθουσιασμό άμα δεν τον νιώθω.
"ΦΦΦΦΦΦ....γαμάτο ψαλίδι αυτή η Kawasaki...είναι πραγματικό αλουμίνιο? Wow!!! Και το σχήμα της, είναι τόσο ξεχωριστό..."

Βάψτε όλες σας τις μηχανές το ίδιο χρώμα, κρύψτε και την θέση της εξάτμισης...και θα σκαρφαλώνει ο ένας στην μηχανή του αλλουνού..
"Γιατί δεν μπαίνει το κλειδί μου μέσα???"

dessert
16/09/2007, 19:44
Nα σου πώ κοίτα μη παρκάρεις καμία φορά δίπλα στο δικό μου και δεν καταλάβουν κάν οτι υπάρχει και άλλο μηχανάκι εκτός απο το ρ1... οι περισσότεροι μάλλον θα σκοντάφτουν επάνω στο δικό σου αφού θα χαζεύουν το ρ....:lol:

Ά και απο μπεταντίν μια χαρά έχι περισέψει πολύ σου έχω κρατησει λίγο για το στόνερ και για τους ντουκατόφιλους γιατί πρέπει να έχετε πάθει εγκαυμα 1ου βαθμου στη κ!@τρυπίδα μετά την ψ%λή που φάγατε απο το Γιατρό!:lol: :rotflmao: :lol:

Σε πιά θέση είπαμε είναι ο Γιατρός;;;;:confused: Με πόσους βαθμούς διαφορά;;;;
Και μου θέλετε και betadine...Πηρατε έναν αγώνα και κουζουλέψατε...:lol:
Λαϊκή ρήση: "Έκανε η μύγα κ@λο και έχεσ@ τον κόσμο όλο..."

Σιγά μην παρκάρω την monsterω δίπλα απο το δικό σου R...Βρωμάει ο τόπος απο δαύτα θα πάω να δώσω αλλού αξία....:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Nikker
16/09/2007, 20:13
ωωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωωω....

Θέλουνε να μιλήσουνε και για MotoGP τώρα.

Ρε φίλε Dessert, μία απορία...χαλάνε τα Γιαπωνέζικα? Γιατί σε αρκετούς αγώνες εφέτο ο Γιατρός δεν τερμάτησε ούτε 7ος...Και τον προσπερνούσε οι δορυφόροι για πλάκα...

Αλήθεια, ο De Puniet σε ποιά θέση τερμάτησε σήμερα?ΑΑΑΑ..ξέχασα...δεν τερμάτησε...έμεινε απο κινητήρα.:rotflmao:

Όσο για αυτόν τον...κουλό τον Stoner, με το Ιταλικό χρέπι που χαλάει όλη την ώρα και δεν πάει βήμα...ε βέβαια...δεν του δίνουνε μπροστινό απο Fazer να βρει την υγειά του...
:rotflmao: :lol: :sun:

Φίλε Titan για να τραβήξει το ενδιαφέρον το R1, πρέπει να έχει επάνω του μπλε, άσπρο , κόκκινο, μαύρο, ασημένιο, πορτοκαλί, μωβ, κίτρινο, γαλάζιο, γαλαζοπράσινο,...όλο το εύρος ορατών συχνοτήτων φωτός δηλαδή, ανεμιγμένα όλα σε στυλ tribal, με ασορτί κράνος.
Για να ξεχωρίσει δε απο τα λοιπά του Τζαμπόν ανταγωνισμού, πρέπει να γράφει με τεράστια καρναβαλίσια γράμματα Yamaha R1 σχεδόν σε όλα τα πλάστικά επάνω.
Επίσης ίσως τραβήξεις λίγα extra βλέμματα επάνω σου, άμα πηγαίνεις σούζα.

JIMK7
16/09/2007, 20:40
Αν ρωτάς εμένα... θα σου πω πως ναι... Τώρα επιδή έχεις και περίσευμα, αν το βάλεις σε ζάντες και αναρτήσεις...δεν θα έχεις...
Τεσ'πα... Πάλι δεν μου απάντησες...

:ninja:

Μα έχω ανάρτησης και κατά πολύ καλύτερες από του 1098s:winka: τι δε σου απάντησα ?

104278

dessert
16/09/2007, 20:59
Μα έχω ανάρτησης και κατά πολύ καλύτερες από του 1098s:winka: τι δε σου απάντησα ?
:eyepop:
Δεν πρόσεξα νόμιζα οτι ήταν μαμα...
Τι ανάρτηση είναι btw...

Δεν μου απάντησες στην προηγούμενη ερώτηση...

Δηλαδή ρε Jim με το "φτινιάρικο" Ohlins δεν γίνεται η δουλειά μας, αλλά με το φτηνιάρικο noname, κάνουμε τα πάντα...

dessert
16/09/2007, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
ωωωωωωΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωωω....

Θέλουνε να μιλήσουνε και για MotoGP τώρα.

Ρε φίλε Dessert, μία απορία...χαλάνε τα Γιαπωνέζικα? Γιατί σε αρκετούς αγώνες εφέτο ο Γιατρός δεν τερμάτησε ούτε 7ος...Και τον προσπερνούσε οι δορυφόροι για πλάκα...

Αλήθεια, ο De Puniet σε ποιά θέση τερμάτησε σήμερα?ΑΑΑΑ..ξέχασα...δεν τερμάτησε...έμεινε απο κινητήρα.:rotflmao:

Όσο για αυτόν τον...κουλό τον Stoner, με το Ιταλικό χρέπι που χαλάει όλη την ώρα και δεν πάει βήμα...ε βέβαια...δεν του δίνουνε μπροστινό απο Fazer να βρει την υγειά του...
:rotflmao: :lol: :sun:

Φίλε Titan για να τραβήξει το ενδιαφέρον το R1, πρέπει να έχει επάνω του μπλε, άσπρο , κόκκινο, μαύρο, ασημένιο, πορτοκαλί, μωβ, κίτρινο, γαλάζιο, γαλαζοπράσινο,...όλο το εύρος ορατών συχνοτήτων φωτός δηλαδή, ανεμιγμένα όλα σε στυλ tribal, με ασορτί κράνος.
Για να ξεχωρίσει δε απο τα λοιπά του Τζαμπόν ανταγωνισμού, πρέπει να γράφει με τεράστια καρναβαλίσια γράμματα Yamaha R1 σχεδόν σε όλα τα πλάστικά επάνω.

Σσσσσςςςςς μη λές πολλά γιατι ο Stonner δήλωσε οτι είχε πρόβλημα συμπλέκτη σήμερα...:lol:
Όλα χαλάνε μωρε!!!!!!!!!!!!!
Να είμαστε καλά να λέτε...
:beer: :beer:

JIMK7
16/09/2007, 21:32
:eyepop:
Δεν πρόσεξα νόμιζα οτι ήταν μαμα...
Τι ανάρτηση είναι btw...

Δεν μου απάντησες στην προηγούμενη ερώτηση...

Δηλαδή ρε Jim με το "φτινιάρικο" Ohlins δεν γίνεται η δουλειά μας, αλλά με το φτηνιάρικο noname, κάνουμε τα πάντα...

Οι ανάρτησης που φοράω είναι τις WP φουλ αγωνίστηκες και όχι οι απλές μιλάω στο πληθυντικό γιατί και τα πιρούνια είναι εξίσου και αυτά σκαλισμένα :D

Τώρα όπως γίνετε η δουλειά με το φτηνό Ohlins έτσι γίνετε και η δουλειά και με τα απλά των Ιαπώνων στο δρόμο , όταν πρόκειται για πίστα χρειάζονται αλλαγή και στα δυο :winka: Το κακό ρε φίλε με το 1098 ξέρεις ποιο είναι εκτός από τα υπερβολικά λεφτά που κάνει , δεν συμπεριφέρεται τόσο ωραία στο δρόμο όπως το Κ7 είναι ακραίο μηχανάκι (για πίστα ) και για να ξέρεις δεν είμαι κολλημένος κιτρινιάρης είχα και ΑPRILIA 1000 (αυτό εντελώς πληροφοριακά τα OHLINS που φορά είναι καλύτερα από το 1098 έχουν καλύτερο σεταπ )και είναι κατά πολύ ποιο φτηνό μηχανάκι αλλά ο Ιάπωνας είναι αλλιώς όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε . Το συμπέρασμα σε όλη αυτή την ιστορία ποιο είναι, καλύτερα να πάρεις ένα φτηνότερο μηχανάκι και από εκεί και πέρα το σιάζεις εσύ όπως ακριβός το θέλεις και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και με λιγότερα λεφτά
:wave2: :wave2:

104285

dessert
16/09/2007, 21:43
Το κακό ρε φίλε με το 1098 ξέρεις ποιο είναι εκτός από τα υπερβολικά λεφτά που κάνει , δεν συμπεριφέρεται τόσο ωραία στο δρόμο όπως το Κ7 είναι ακραίο μηχανάκι (για πίστα )
Αυτό ξαναπέστο...
Ακόμα θυμάμε την πρώτη μου βόλτα...:hypnotize Δεν είχα μέση, νόμιζα οτι έτρεχα σαν τον τρελό 25 γύρους στο Brno, και να μην κάνω θέμα για τον συνοδηγό....
Είναι όντως πολύ απόλυτη....

Και κρίμα γιατί είναι πανέμορφη...

και για να ξέρεις δεν είμαι κολλημένος κιτρινιάρης είχα και ΑPRILIA 1000 (αυτό εντελώς πληροφοριακά τα OHLINS που φορά είναι καλύτερα από το 1098 έχουν καλύτερο σεταπ )και είναι κατά πολύ ποιο φτηνό μηχανάκι αλλά ο Ιάπωνας είναι αλλιώς όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε . Το συμπέρασμα σε όλη αυτή την ιστορία ποιο είναι, καλύτερα να πάρεις ένα φτηνότερο μηχανάκι και από εκεί και πέρα το σιάζεις εσύ όπως ακριβός το θέλεις και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και με λιγότερα λεφτά

Δεν σε έχω για κολλημένο, δεν θα σου έκανα reply...:lol: Απλά εγώ κυριολεκτικά, φοβάμαι να έχω μια μοτό που στο σύνολο της, έχει πολλά άλογα και καθόλου περιφεριακά και ένα θέμα με το πλαίσιο...
Δεν μπορώ να βάζω την ζωή των άλλων σε κίνδυνο...Όσο και να το σιάξω το Κ πάντα θα θυμάμε οτι σπάνε πλαίσιο...
Όσο και να το σιάξω το kawa θα μου κάνει θέμα με τον 3 κύλινδρο...
Αυτά φοβάμαι....
Και άντε έχω και δύο γνώσεις πάνω σε μοτό, που μου επιτρέπουν να μαστορεύω τη δικιά μου...Αμα είναι να μπλέξω με 1000, που θα το κάνω, ποιόν να εμπιστευτώ με αυτά που βλέπω...Μην μου πείς για μαστόρια, γιατί μονάχα κακό μου έχουν κάνει, χέσ@ τα φράγκα...
Τεσ' πα στο θέμα μας.....

Γιασπάν με περιφεριακά τούμπανο και στήσιμο που σκίζει, είναι ακριβότερο απο τα Europe, αυτό βλέπω...
Αν κάνω λάθος διορθώστε....

sakisvolos
16/09/2007, 21:51
Ρε φίλε Nikker πάλι τα ίδια?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Brembo monoblock ακτινικά φρένα, USD Ohlins μπροστινό, αλουμινένιο σασί κτλ.κτλ. κτλ.

Θέλεις να ξαναβάλλω τις τιμές τους στην Γιαπωνία που ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής τους?

Ορίστε.

ΤΟ ΒΜW K 1200 R SPORT

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πάλι αυτό με τις τιμές ?

Είπαμε ένα made in japan μηχανάκι θέλει και πολλά μετεφορικά και να ξέρεις οτι σχεδόν
διπλασιάζετε η τιμή τους με τους φόρους λόγω και μόνο που είναι εκτός ευρωπαϊκής
ένωσης !
Άρα λοιπόν με τόσο χαμηλό κόστος φτιάχνουν τα μηχανάκια τους έτσι!
Ε λοιπόν μπράβο τους!

Και εντελώς πληροφωριακά το FMX που δεν είναι και κάποιο μηχανάκι ιδετέρων επιδόσεων
φοράει SHOWA αναρτήσεις μπρός-πίσω ! Αυτό μιας και αναφέρουμε και τις αναρτήσεις που
είναι απο τα βασικότερα για μένα τουλάχιστον σε ένα μηχανάκι!

Και πάλι φίλοι θα 'μαστε!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Nikker
16/09/2007, 21:56
Ρε παιδιά...μην δίνετε τα χέρια τώρα...

Internet είναι..για όνομα του θεού...

Ρίξτε και άλλο κάρβουνο...ρίξτε και άλλο κάρβουνο...

Ανεβάστε φωτογραφίες απο Escudo και Hackirocku...

Dessert, ο JimK7 λέει ότι η μηχανή σου είναι ΓΤΠ, καλύτερα να πάρεις scooter..

JimK7, ο Dessert λέει ότι σε έχει...με το καροτσάκι του Supermarket...

dessert
16/09/2007, 22:05
Ρε παιδιά...μην δίνετε τα χέρια τώρα...

Internet είναι..για όνομα του θεού...

Ρίξτε και άλλο κάρβουνο...ρίξτε και άλλο κάρβουνο...

Ανεβάστε φωτογραφίες απο Escudo και Hackirocku...

Dessert, ο JimK7 λέει ότι η μηχανή σου είναι ΓΤΠ, καλύτερα να πάρεις scooter..

JimK7, ο Dessert λέει ότι σε έχει...με το καροτσάκι του Supermarket...

Ρε φίλε, καλές οι μαλ@κίες, αλλά 200+ σελίδες έφτασε... Δεν δώσαμε τα χέρια απλά λέμε και απο καμιά αλήθεια...

:evil:

Γ@μω τα τριμπούρδελα τα ΓιατονΠουτσάν!!!

:lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol:

JIMK7
16/09/2007, 22:05

Και κρίμα γιατί είναι πανέμορφη...

Δεν σε έχω για κολλημένο, δεν θα σου έκανα reply...:lol: Απλά εγώ κυριολεκτικά, φοβάμαι να έχω μια μοτό που στο σύνολο της, έχει πολλά άλογα και καθόλου περιφεριακά και ένα θέμα με το πλαίσιο...
Δεν μπορώ να βάζω την ζωή των άλλων σε κίνδυνο...Όσο και να το σιάξω το Κ πάντα θα θυμάμε οτι σπάνε πλαίσιο...
Όσο και να το σιάξω το kawa θα μου κάνει θέμα με τον 3 κύλινδρο...
Αυτά φοβάμαι....
Και άντε έχω και δύο γνώσεις πάνω σε μοτό, που μου επιτρέπουν να μαστορεύω τη δικιά μου...Αμα είναι να μπλέξω με 1000, που θα το κάνω, ποιόν να εμπιστευτώ με αυτά που βλέπω...Μην μου πείς για μαστόρια, γιατί μονάχα κακό μου έχουν κάνει, χέσ@ τα φράγκα...
Τεσ' πα στο θέμα μας.....

Γιασπάν με περιφεριακά τούμπανο και στήσιμο που σκίζει, είναι ακριβότερο απο τα Europe, αυτό βλέπω...
Αν κάνω λάθος διορθώστε....

Γιατί ρε φίλε έχει σπάσει κανένα πλαίσιο Κ7 και δεν το ξέρω είδες σήμερα στο 24 BOL D ` OR τη κάνανε τρακάρανε με πάρα πολλά χιλιόμετρα και τα δυο GSXR στη κυριολεξία διαλύσανε τα μηχανάκια στη συνέχεια τα βάζανε στα μποξ και μετά από λίγο μπαίνανε ξανά στη πίστα και γαμουσανε τελικά κάνανε το δυο τρία και πήρανε και το πρωτάθλημα ..
:a08: :a08:

Ευρωπαϊκά μηχανάκια δεν είδα πουθενά που είναι τα στριφτερα και αξιόπιστα DUCATI ?
:smokin:

blueblack
16/09/2007, 22:08
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ 1098.......

Ποιές άναρτήσεις φοράει.....??????

καί ποιό μπροστινό.....??????????

dessert
16/09/2007, 22:10
Γιατί ρε φίλε έχει σπάσει κανένα πλαίσιο Κ7 και δεν το ξέρω είδες σήμερα στο 24 BOL D ` OR τη κάνανε τρακάρανε με πάρα πολλά χιλιόμετρα και τα δυο GSXR στη κυριολεξία διαλύσανε τα μηχανάκια στη συνέχεια τα βάζανε στα μποξ και μετά από λίγο μπαίνανε ξανά στη πίστα και γαμουσανε τελικά κάνανε το δυο τρία και πήρανε και το πρωτάθλημα ..
:a08: :a08:

Ευρωπαϊκά μηχανάκια δεν είδα πουθενά που είναι τα στριφτερα και αξιόπιστα DUCATI ?
:smokin:

Δεν ξέρω...:rolleyes: Λέω εγώ τώρα...:rolleyes:
Είχατε ένα θεματάκι, δεν είχατε;;;;:confused:

Nikker
16/09/2007, 22:12
Ναι...δεν αντιλέγω...μεταφορικά, δασμοί το ένα το άλλο...και τι πάει να πει αυτό?

Εσένα σου λέει ότι μπράβο τους που τα καταφέρνουνε με τόσο χαμηλό κόστος να φτιάξουνε τέτοια μαραφέτια.

Εμένα μου λέει άλλα πράγματα. Φαντάσου πόσα λεφτά γλυτώνουνε απο εδώ, απο εκεί για να το χτίσουνε...

Άλλά εντάξει η αλήθεια να λέγεται...

το GSXR είναι καλό...

...μπουρδέλο.

sakisvolos
16/09/2007, 22:17
Παντως αν το δείς να έρχετε στο δρόμο .....................................................το GSXR

Κάνε άκρη μή σε ρίξει κάτω απ' το ωστικό κύμα που θα το ακολουθεί!:a08: :a08: :a08:

yannis27
16/09/2007, 22:21
Ναι...δεν αντιλέγω...μεταφορικά, δασμοί το ένα το άλλο...και τι πάει να πει αυτό?

Εσένα σου λέει ότι μπράβο τους που τα καταφέρνουνε με τόσο χαμηλό κόστος να φτιάξουνε τέτοια μαραφέτια.

Εμένα μου λέει άλλα πράγματα. Φαντάσου πόσα λεφτά γλυτώνουνε απο εδώ, απο εκεί για να το χτίσουνε...

Άλλά εντάξει η αλήθεια να λέγεται...

το GSXR είναι καλό...

...μπουρδέλο.

Ξερεις μεγαλε στα μπουρδελα τουλαχιστον ερχεσαι και σε επαφη με καποιον αλλον,
καλυτερα δεν ειναι ....απο το να συνεβρισκεσαι μονο με τον εαυτο σου :confused: :confused:

JIMK7
16/09/2007, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Ξερεις μεγαλε στα μπουρδελα τουλαχιστον ερχεσαι και σε επαφη με καποιον αλλον,
καλυτερα δεν ειναι ....απο το να συνεβρισκεσαι μονο με τον εαυτο σου :confused: :confused:

+10000 :lol: :lol:

:a013:

JIMK7
16/09/2007, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Παντως αν το δείς να έρχετε στο δρόμο .....................................................το GSXR

Κάνε άκρη μή σε ρίξει κάτω απ' το ωστικό κύμα που θα το ακολουθεί!:a08: :a08: :a08:

Ετσι ετσι :a08: :a08: :a08: :a08:

104314

dessert
16/09/2007, 22:40
Έτσι όπως το πατε... Θα αναφωνούμε όλοι....

:cry: Σελω και γω μπουρδέλο!!!:cry:

Άντε ρε παρτε καμιά duc....
Λέμε...
:blush:

JIMK7
16/09/2007, 22:53
Έτσι όπως το πατε... Θα αναφωνούμε όλοι....

:cry: Σελω και γω μπουρδέλο!!!:cry:

:blush:

Αφου θελεις μπουρδελο παρε DUCATI:rotflmao: :rotflmao:

Oυπς το ξεχασα εχεις μπουρδελο:bawl: :bawl::lol: :lol:

cartman
16/09/2007, 23:03
Κάτι σε ρώτησα όμως και δεν απάντησες...:winka:
?????:look:

cartman
16/09/2007, 23:12

Το FZ6 πού κολά φιλαράκι και τί συγκρίνεις τώρα? Το Aprilia Shiver τώρα βγήκε και ΟΛΟΙ εντυπωσιάστηκαν από την τιμή! Κάτσε να το δούμε και στους δρόμους να δούμε τί θα βγάλει ή τι δεν θα βγάλει...εκτός από το shiver ποιό άλλο έχεις να μου πείς?
Οδήγησες το Fz6 και δεν σου άρεσε το στήσιμο?
Οδήγησες το Fz6 και δεν σου άρεσαν τα φρένα?
Οδήγησες το Fz6 και δεν σου άρεσε το μπροστινό?
Αντεεεεεεεεεεεεεεεε
:confused:

Ορίστε.

ΤΟ ΒΜW K 1200 R SPORT

ΚΟΡΌΙΔΑ!!!! Και παθιάζεστε τόσο ώστε να postάρετε φωτογραφίες απο Escudo όταν ο άλλος σας κοπανάει MV Agusta, Ferrari, M5, Lamborghini...και μετά πείτε πάλι για τιμές, αφού ούτε εκεί κερδίζετε. Μιλάτε λες και τα πήρατε τσάμπα.

Και φυσικά δεν θα δηλώσω τον ενθουσιασμό άμα δεν τον νιώθω.
"ΦΦΦΦΦΦ....γαμάτο ψαλίδι αυτή η Kawasaki...είναι πραγματικό αλουμίνιο? Wow!!! Και το σχήμα της, είναι τόσο ξεχωριστό..."

Βάψτε όλες σας τις μηχανές το ίδιο χρώμα, κρύψτε και την θέση της εξάτμισης...και θα σκαρφαλώνει ο ένας στην μηχανή του αλλουνού..
"Γιατί δεν μπαίνει το κλειδί μου μέσα???"
Σου απάντησαν σε αυτό νομίζω!

Da.Vintage
16/09/2007, 23:12
:D ...είδες που επιβεβαιώνεται...:D

Eιρωνικά το είπα μή χαίρεσαι....

Σιγά μη ασχοληθεί με τύπους που έχουν μηχανάκια που δεν πάνε βήμα και χαλάνε...

Να τη βγάλεις για καφέ και να καταλήξει να τη βάλεις να σπρώχνει... Κρίμα το κορίτσι....:lol:

Da.Vintage
16/09/2007, 23:17
Σε πιά θέση είπαμε είναι ο Γιατρός;;;;:confused: Με πόσους βαθμούς διαφορά;;;;
Και μου θέλετε και betadine...Πηρατε έναν αγώνα και κουζουλέψατε...:lol:
Λαϊκή ρήση: "Έκανε η μύγα κ@λο και έχεσ@ τον κόσμο όλο..."

Σιγά μην παρκάρω την monsterω δίπλα απο το δικό σου R...Βρωμάει ο τόπος απο δαύτα θα πάω να δώσω αλλού αξία....:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Ας είναι καλά η γκαντεμιά που μας δέρνει φέτος μαζί με πέρυσι...

όσο για το μπρίκι σου μπορεί να το προσέξουν αν το βάλεις δίπλα απο κανα 6βολτο στρογγυλοφάναρο...γιατί αν το βάλεις δίπλα σε κανα Κρύπτον...πάλι χλωμό σε κόβω...:lol:

sakisvolos
16/09/2007, 23:20
Τι κι' αν απάντησα Αγρόν Αγόραζον!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Το γουδί το γουδοχέρι!:a018: :a018: :a018:

Da.Vintage
16/09/2007, 23:24

Eσένα πάλι αν είσαι τυχερός και ξεχωρίσει το δικό σου απο φλορέτα...Θα πρέπει να νικελώσεις μεχρι και τους εκκεντροφόρους και ίσως και τα λάστιχα ότι περισέψει πρέπει να το ντύσεις με δέρμα η εξάτμιση θα πρέπει να κάνει σαν απεργία με τραχτέρ και μάστ είναι η φουλ αερογραφία με γκόμενες να βγαίνουν μέσα απο φλόγες με νεκροκεφαλές....Optional κρόσια τα οποία κρέμονται απο τα χερούλια! τότε κάποιος ... τι κάποιος πολλοί θα σε κοιτάνε .... και θα σε κράζουν!:lol: :rotflmao: :lol:

Αν αυτό δε πετύχει μάρσαρε δυνατά στα φανάρια...:lol:

Da.Vintage
16/09/2007, 23:26
Σσσσσςςςςς μη λές πολλά γιατι ο Stonner δήλωσε οτι είχε πρόβλημα συμπλέκτη σήμερα...:lol:
Όλα χαλάνε μωρε!!!!!!!!!!!!!
Να είμαστε καλά να λέτε...
:beer: :beer:

Νομίζω οτι είχε πρόβλημα με τη φόρμα τον στένεβε στη κ&*τρ$πίδα...:lol:

Runner Ducati
16/09/2007, 23:33
Νομίζω οτι είχε πρόβλημα με τη φόρμα τον στένεβε στη κ&*τρ$πίδα...:lol:

Δηλαδη τι να πει και η κολλητη του (Π)Ουτσιου που εχει φαει 76 ποντους παλαμαρι φετος...

και γω να ετρεχα με Avon και το Μονστερ, 76 ΠΟΝΤΟΥΣ (σαν και αυτους που μετραγαμε την τσαμπου μας μικροι) δεν θα ημουν πισω στο πρωταθλημα... και

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και καλα η Ρωσσιδα ειναι και τιμονι, αλλα τα τζαπανια με αρχηγο την Χοντα'ι΄ και τον Πετροζαλη ειναι 100 ΠΟΝΤΟΥΣ πισω (αραπικοι ποντοι)... :rotflmao:

ειναι τυχερη η Ρωσσιδα σημερα που εκτος οτι τα Βριζεστον στον αγωνα ηταν μαπα και τα Μισελιν αλλου, εμεινε και απο συμπλεκτη το παλικαρι μας...

Ροσσι = Michelin

Petrosa = Michelin

Stoner = Bridgestone

Heyden = Michelin

Ραντεβου μεσα στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ'Ι' στην Ιαπωνια...

FZR1000
16/09/2007, 23:42
Eσένα πάλι αν είσαι τυχερός και ξεχωρίσει το δικό σου απο φλορέτα...Θα πρέπει να νικελώσεις μεχρι και τους εκκεντροφόρους και ίσως και τα λάστιχα ότι περισέψει πρέπει να το ντύσεις με δέρμα η εξάτμιση θα πρέπει να κάνει σαν απεργία με τραχτέρ και μάστ είναι η φουλ αερογραφία με γκόμενες να βγαίνουν μέσα απο φλόγες με νεκροκεφαλές....Optional κρόσια τα οποία κρέμονται απο τα χερούλια! τότε κάποιος ... τι κάποιος πολλοί θα σε κοιτάνε .... και θα σε κράζουν!

Αν αυτό δε πετύχει μάρσαρε δυνατά στα φανάρια...

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

JIMK7
16/09/2007, 23:53
Eσένα πάλι αν είσαι τυχερός και ξεχωρίσει το δικό σου απο φλορέτα...Θα πρέπει να νικελώσεις μεχρι και τους εκκεντροφόρους και ίσως και τα λάστιχα ότι περισέψει πρέπει να το ντύσεις με δέρμα η εξάτμιση θα πρέπει να κάνει σαν απεργία με τραχτέρ και μάστ είναι η φουλ αερογραφία με γκόμενες να βγαίνουν μέσα απο φλόγες με νεκροκεφαλές....Optional κρόσια τα οποία κρέμονται απο τα χερούλια! τότε κάποιος ... τι κάποιος πολλοί θα σε κοιτάνε .... και θα σε κράζουν!:lol: :rotflmao: :lol:

Αν αυτό δε πετύχει μάρσαρε δυνατά στα φανάρια...:lol:

Δεν παλεύεσαι με τίποτα είσαι για τα σίδερα :rotflmao: :rotflmao:

FZR1000
17/09/2007, 00:01
Οσο για το moto gp ο Στονερ καταφερε για 2η συνεχη χρονια να στερησει το πρωταθλημα απ τον γιατρο..........

Περυσι τον ειχε ριξει στον 1ο αγωνα με αποτελεσμα να χασει πολυτιμους βαθμους...

arxaios
17/09/2007, 07:47
ΡΕ, ΠΑΙΔΙΑ κάποιος ΠΡΕΠΕΙ να εξηγήσει επιτέλους στον Nikker ότι η ΧΥΤΡΑ που καβαλάει ΔΕΝ είναι και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ όποιος και να την αγοράσει, πόσο δε που δεν θα γίνει ΠΟΤΕ μοτοσυκλέτα, τρακτέρ ή θεριζοαλωνιστική ίσως αλλά μοτοσυκλέτα ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!
:yuck: :yuck: :yuck:
Και ο Nikker δεν θα γίνει ΠΟΤΕ Peter Fonda ή Jack Nicholson !!!!!!!!
:nono: :nono: :nono:

grigorisr1
17/09/2007, 08:43
ρε κοτουλα δεσσερτ ακομα γκαριζεις ρε.... :rotflmao:

dessert
17/09/2007, 11:41
Αφου θελεις μπουρδελο παρε DUCATI:rotflmao: :rotflmao:

Oυπς το ξεχασα εχεις μπουρδελο:bawl: :bawl::lol: :lol:

Μπουρδέλο αλλά, όλο καβάλα στο μπουρδέλο σε βλέπω στις διαμάχες....

ΚρυφοΙταλιάνε και εσύ...

:a22:

sniper
17/09/2007, 11:44
Το παρόν κλειδώνει για τεχνικούς λόγους....

Συνεχίστε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=46368)