PDA

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31

JIMK7
31/07/2007, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Μπορεί... Αλλά δεν πάβει να είναι....

Μ Α Π Α ! ! ! !

GSXR 1000 Κ7 ειναι μαπα? :hypnotize :hypnotize

ΜΑΠΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!:a9:

98081

FZR1000
31/07/2007, 21:07
Ασχέτος της χειρίστης και απαράδεκτής συμπεριφοράς που θα είχε πράξει ο "φίλος" σου σε κινητήρα για να σπάσει σε αυτά τα χλμ, έπρεπε να πάρει Suzuki για να του αλλάξουν το μοτέρ, μιάς και αυτό θα ήταν σίγουρα στην παραγωγη....

ναι εκανε μια σουζα με το ready to race 749 και εσπασε:rotflmao:

Εγώ πάντως έχω δει μηχανήματα με την χειρότερη φήμη να τους φέρονται με φροντίδα και αγάπη και να ζουνε για πολλά χιλιόμετρα. Τέλος.
Έχω φίλο με Δούκα που πηγαινοέρχεται Αθήνα Κέρκυρα 10 φορές τον χρόνο. Έχω φίλο με KLR που δεν του έβγαλε ούτε 1200 χιλιόμετρα.

Και επαναλαμβάνω. Για βρες κάποιον που να στρώνει την μηχανή του κανονικά, χωρίς να την ανοίγει ούτε μία φορά? Εγώ την Harley μου μέχρι τα 6 χιλιάδες την έστρωνα και της είχα αλλάξει λάδια 2 φορές μέχρι τα πρώτα 1000 για να είμαι καλλυμένος.

το θεμα δεν ειναι να αντεχουν σ αυτους που τις προσεχουν και αλλαζουν λαδια καθε μερα βαλβιδες καθε εβδομαδα και παει λεγοντας.. αλλα σ αυτους που τις λιωνουν και δεν τους καιγεται καρφι για τιποτα!!!

προσεχτε με τα ευρωπαικα μην τα ανοιξτε καμια φορα και σκορπισουν:bigcry:
ειδικα στο στρωσιμο απαγορευονται δια ροπαλου σαλ>2000:lol: :bigcry: :rotflmao:

Nikker
31/07/2007, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

Εγώ πάντως έχω δει μηχανήματα με την χειρότερη φήμη να τους φέρονται με φροντίδα και αγάπη και να ζουνε για πολλά χιλιόμετρα. Τέλος.
Έχω φίλο με Δούκα που πηγαινοέρχεται Αθήνα Κέρκυρα 10 φορές τον χρόνο. Έχω φίλο με KLR που δεν του έβγαλε ούτε 1200 χιλιόμετρα.

Όποια μηχανή και να έχεις, άμα δεν την φροντήσεις θα σου ξεψυχήσει κάποια στιγμή.
Όποια μηχανή και να έχεις, άμα την φροντήσεις θα σου ζήσει για πάντα.
Όταν λέω αγάπη και φροντίδα δεν εννοώ να πηγαίνουμε την μηχανή σαν γιαγιάδες. Και burn outs, και driftarίσματα και σπινιαριστά κατεβάσματα και από όλα. Εννοώ στρώσιμο κτλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000

ειδικα στο στρωσιμο απαγορευονται δια ροπαλου σαλ>2000:lol: :bigcry: :rotflmao:

Ορίστε...δηλαδή είναι γελοίο να χρειάζεται στρώσιμο ένας κινητήρας.
Μπορώ να φανταστώ ότι εσύ στάνταρ αλλάζεις μηχανή κάθε χρόνο.
Και σε αυτή την περίπτωση κάποιος κακομοίρης θα πάρει το δικό σου που του έχεις πιεί το αίμα...ίσως και τρίτο χέρι.

FZR1000
31/07/2007, 22:12
Τιποτα δεν ζει για παντα.

το στρωσιμο πλεον στις περισσοτερες μηχανες γινεται απ το εργοστασιο και το τελειωμα των περισσοτερων επιφανειων σε ολα τα κινουμενα μερη ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με τα παλαιοτερα μοτερ οποτε ελαχιστοποιειται η αναγκη για στωσιμο.

αλλος ενας φιλος εχει gsxr 1000 κ2 και η μηχανη εχει πανω απο 30.000 χλμ (80.000 συνολο) σουζας και ακομη δουλευει ρολοι...

δε μιλαμε για ενα ντριφταρισμα μια στο τοσο...

ουτε αλλαζω μηχανη καθε χρονο ουτε εχω το ψωνιο να εχω το τελευταιο μοντελο.

r1 '00, cbr 900 '97, fzr1000 '91 και zxr 400 '92 εχω...

Da.Vintage
01/08/2007, 06:49
Για βάλε την ... την R1 δίπλα στην Tuono...

Έ ναι τί?

98098

Da.Vintage
01/08/2007, 06:51

Ακόμα δε το έπιασα?

Da.Vintage
01/08/2007, 06:52

Ακόμα δε το έπιασα...

98099

Da.Vintage
01/08/2007, 06:53

Ίσως πρέπει να το πείς στο φιλαράκι μου με το TOUNO που απο χτες δε παίρνει μπρος!

98100

Da.Vintage
01/08/2007, 07:00
Το Husqvarna έβγαζε κάποτε μία πιο φτηνή έκδοση του κινητήρα 610 που προοριζότανε για πιο χρηστικό.

Αφού δε σύγκρινες το Χτ με το HUSQVARNA NOX 570 πάλι καλά...

Οι συγκρίσεις που έκανες ήταν αλλού για αλλού...
έτσι ο καθένας μπορεί να δείξει ότι θέλει...

CB 900 F HORNET 9200ε 110 άλογα 194 κιλά
BRUTALE 910 R 19900ε 136 άλογα 185 κιλά

Μόνο 10,700ε παραπάνω... Δηλαδή παίρνεις και ένα R6 ακόμα!

Da.Vintage
01/08/2007, 07:06
Ασχέτος της χειρίστης και απαράδεκτής συμπεριφοράς που θα είχε πράξει ο "φίλος" σου σε κινητήρα για να σπάσει σε αυτά τα χλμ, έπρεπε να πάρει Suzuki για να του αλλάξουν το μοτέρ, μιάς και αυτό θα ήταν σίγουρα στην παραγωγη....:smokin:

Άντε και ματαξανά καλά Π Λ Α Ι Σ Ι Α !!!!!!!!!

To θέμα είναι οτι αν ήταν Ιαπωνικός ο κινητήρας δε θα έσπαγε ότι χρήση και να του έκανε!:winka:

Da.Vintage
01/08/2007, 07:10
Εγώ την Harley μου μέχρι τα 6 χιλιάδες την έστρωνα και της είχα αλλάξει λάδια 2 φορές μέχρι τα πρώτα 1000 για να είμαι καλλυμένος.

Τις χάρλει και μεχρι τα 200.000 χλμ στρώνοτας τις πάνε εκτός αν πιάνουν τα ξερόκγαζα στα φανάρια για να κοιτάει ο κόσμος!:lol:

Είδα την ταινία η Χαρλεάδες...

Έβλεπες τον τραβόλτα άνοιγε το γκάζι σε 1800κυβικά μηχανάκι ψάρωνε και ακόμα εκεί ήταν...:lol:

grigorisr1
01/08/2007, 08:04
6.000 χλμ στρωσιμο λεει ελεος...... σιγα μι το στροσω και 10.000 ενταξει να μου πεις harley ειναι τσαγιερα... και να θες να δωσεις δε παει :lol: :lol:

ξεφυγε το θεμα τελειος... για τσοπερ μιλαμε τωρα...

Για πες μου ρε φιλαρακι τα harley δλδ τωρα αξιζουν τα λεφτα τους...?

ΑΝτε τα ιταλικο να πω.. παει στο διαβλο σε κλεβουν που σε κλεβουν αλλα σου δινουν τουλαχιστον μια ohlins brembo... η harley τι σου δινει 2 σωλινες εξατμισεις ?

dessert
01/08/2007, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
To θέμα είναι οτι αν ήταν Ιαπωνικός ο κινητήρας δε θα έσπαγε ότι χρήση και να του έκανε!:winka:

Ναι υπάρχει thread στο φόρουμ , που είναι και sticky . που άλλα γράφει και το ξέρείς... :winka:

dessert
01/08/2007, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
GSXR 1000 Κ7 ειναι μαπα? :hypnotize :hypnotize

ΜΑΠΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!:a9:

Φιλέ για 'μένα ΜΑΠΑ!!!!

Αν εσένα σου αρέσει και το χαίρεσε μαγκιά σου... :winka:

grigorisr1
01/08/2007, 08:15
Κατ'αρχήν αποκλείεται να μην χάσεις στην μεταπώλησή ότι και να έχεις...
Δεν ξέρω πιο δουλεύεις εσύ με ένα λίτρο λάδι, αλλά μάλλον είναι πυρηνέλαιο...
Μην μου λές για ΓιασΠαν, γιατί θυμάμε κάτι ZX-12 που κόβουν το φέρινγκ εκεί που κρατάει τα όργανα, κάτι R1, που όταν έχουν καμπάνα δεν έχουν ψεκασμό, κάτι Κ που κόβουν πλαίσια όταν δεν σφυρίζουν τα δισκάκια τους, κάτι Honda που κάνουν υπερχύληση όταν δουλέυει το TPS τους και δεν κολλάνε απο ηλεκτρικά και κάτι τρελαμένα με το γκάζι παιδάκια που αν και δεν έχουν το 10% αυτού που καβαλάνε, τους πατάνε όλους απο πάνω με μηχανάκια που έχουν αξεσουάρ απο ποδήλατο και οι φίλοι και γνωστοί τους έχουν μόνο κεράκια να τους ανάψουν και καλά λόγια να λένε...
Αρκετά με το JAPAN VS EUROPE...
Και οι δύο έχουν τα καλά τους και τα άσχημά τους...
Και αν θέλεις την σοβαρή μου άποψη, αυτό που καβαλάει ο καθένας και γουστάρει, αυτό είναι το καλύτερο...
Άντε και καλά πλαίσια...:lol:
:wave2:

Ναι βλεπω ωραια μεταπωληση... εδω στο κεντρο δινουν ενα agousta 14.000 ευρω... σε κανα χρονο 10.000 θα το δωσουν μπας και φυγει και ειναι 2005 μοντελο... αρχικη τιμι 25.000 τωρα 14.000 καλη φαση... εγω το Ρ1 που ειχα.... 99 μοντελο το κυκλοφορουσα με 1.5 λιτρο λαδι.. σε καποια φαση... ηξερα οτι καινε λαδι αλλα δε φανταστικα τοσο πολυ :lol: αλλα δεν επαθε τπτ ενα ιταλικο λες να αντεχε? αυτο με τα ζχ-12 που το ακουσες εσυ... δε ξερω.. αυτο με το honda οντως το εχω ακουσει.. αλλα τα παραλες... οσο για τα πλεσια... ΑΜΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ασχημα ι κανει τουμπες το μηχανακι σου... θα σπασει τι θα κανει... και αυτο οχι παντα... ολα πεζουν στο ΠΩΣ θα χτυπησει το μηχανακι ξερω αρκετα ατομα με κ5 κ6 κ7 που εχουνε τρακαρει ασχημα... αλλα δε παθανε τπτ πως το εξηγεις αυτο ?

Τωρα σου εχω και μια ερωτηση τι μηχανακι ειχες πιο πριν απο το ducati?

grigorisr1
01/08/2007, 08:17
Φιλέ για 'μένα ΜΑΠΑ!!!!

Αν εσένα σου αρέσει και το χαίρεσε μαγκιά σου... :winka:

Επειδη δε μπορεις να το παρεις μη το λες μαπα:nono: δεν ειναι σωστο...

Ειδικα ετσι οπως το εχει κανει ο φιλος μας ο jimk7 στα ονειρα σου...

grigorisr1
01/08/2007, 08:41
http://www.youtube.com/watch?v=S3PCuYmoeoQ

:lol: :lol: :rotflmao: :lol: ωρε τα 1098 :lol: :lol: απο κομπρεσερ γινανε πριονα :lol: που να το ειχε και μπροστα του :lol: εχω λιωσει στο γελιο λεμε :rotflmao:

dessert
01/08/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Επειδη δε μπορεις να το παρεις μη το λες μαπα:nono: δεν ειναι σωστο...

Ειδικα ετσι οπως το εχει κανει ο φιλος μας ο jimk7 στα ονειρα σου...

Τι εννοείς ΓληγΛόρη πάλι.... Γιατί δεν μπορώ να το πάρω, είναι ακριβό;;; :lol:

grigorisr1
01/08/2007, 09:04
Τι εννοείς ΓληγΛόρη πάλι.... Γιατί δεν μπορώ να το πάρω, είναι ακριβό;;; :lol:

Για σενα ναι ακριβο... για τη κατηγορια του δεν ειναι ακριβο:wave2:

dessert
01/08/2007, 09:24
Για σενα ναι ακριβο... για τη κατηγορια του δεν ειναι ακριβο:wave2:

Επιδή ούτε εμένα ξέρεις, ούτε το γκαράζ μου, καλυτερα να περιοριστείς σε αναφορές καγκουριών που πράττεις με την πλαστική κουδουνήστα σου, που τη λές μηχανάκι, και να αφήσεις κατα μέρους τις κρίσεις επι προσωπικού που αφορούν οικονομικά και συναφεί.... Στην καλύτερη μπορεί να βρεθείς εκτεθημένος...:winka:

grigorisr1
01/08/2007, 09:30
Επιδή ούτε εμένα ξέρεις, ούτε το γκαράζ μου, καλυτερα να περιοριστείς σε αναφορές καγκουριών που πράτεις με την πλαστική κουδουνήστα σου, που τη λές μηχανάκι, και να αφήσεις κατα μέρους τις κρίσεις επι προσωπικού που αφορούν οικονομικά και συναφεί.... Στην καλύτερη μπορεί να βρεθείς εκτεθημένος...:winka:

:lol: τι ωραια που τα λες... αμα ειχες οντως πολλα λεφτα θα επερνες το 1098 που το λιγουρευεσε και δε θα εμενες 5 χρονια με τι παπαρια που εχεις...

Αλλα ειστε πανδρεμενοι το ξεχασα... και δε σου δινει και διαζυγιο:lol:

Πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι... οσο βγαζει ι δευτερα μου... δε βγαζει ολο το μηχανακι σου.... :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao:

Αμα ειναι κουδουνιστρα το δικο μου... το δικο σου ειναι καγκελοπορτα :lol:

dessert
01/08/2007, 09:35
:lol: τι ωραια που τα λες... αμα ειχες οντως πολλα λεφτα θα επερνες το 1098 που το λιγουρευεσε και δε θα εμενες 5 χρονια με τι παπαρια που εχεις...

Αλλα ειστε πανδρεμενοι το ξεχασα... και δε σου δινει και διαζυγιο:lol:

Πλακα πλακα τωρα που το σκεφτομαι... οσο βγαζει ι δευτερα μου... δε βγαζει ολο το μηχανακι σου.... :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol: :rotflmao:

Αμα ειναι κουδουνιστρα το δικο μου... το δικο σου ειναι καγκελοπορτα :lol:

Γειά σου ΓληΓΛόΛη γΛήγοΛε!!!!
Που πήρες και Κ7 και έγινες πρώτη μούρη στα 20....:lol:

Είδες εσύ είσαι σε καλή φάση ματσό και αλλάζεις τις κουδουνήστρες σαν τα πουκάμισα, ενώ εγώ ο καημένος ξέμηνα 5 χρόνια με μια μηχανη...:lol:

Αχ βρε καημένε, που μου βρήκες άτομο να πουλήσεις μούρη...

:bigcry:

grigorisr1
01/08/2007, 09:39
Γειά σου ΓληΓΛόΛη γΛήγοΛε!!!!
Που πήρες και Κ7 και έγινες πρώτη μούρη στα 20....:lol:

Είδες εσύ είσαι σε καλή φάση ματσό και αλλάζεις τις κουδουνήστρες σαν τα πουκάμισα, ενώ εγώ ο καημένος ξέμηνα 5 χρόνια με μια μηχανη...:lol:

Αχ βρε καημένε, που μου βρήκες άτομο να πουλήσεις μούρη...

:bigcry:

Δε πουλαω μουρη πουθενα... ουτε καν για καφε παω με τη μηχανη.. βγαζω τα γουστα και αυτο τπτ παραπανω...

Λεφτας δεν ειμαι... απλα δουλευω πολλες ωρες αρκετα χρονια... ενταξει αμα δε μαζευα και 15.000 ευρω ελεος....

Nikker
01/08/2007, 09:53
Harley Davidson...τι προσφέρουνε άραγες...για να δούμε.

Πρώτα απο όλα οι επιδόσεις.
Πάρε την πιο ψόφια Harley που υπάρχει. Την 883. Έχει τους κόφτες στις 5.400 στροφές και παρόλα αυτά τελικιάζει στα 180. Και λέω 180 εκ του ασφαλούς. Για πάρε την hornet και βαλε τον κόφτη στις 5.400 να δούμε αν θα αγγίξει τα 150. Και εγώ άμα σου βγάλω κινητήρα που λειτουργεί στις 14 χιλιάδες στροφές θα σου βγάλω τα ίδια άλογα...big deal μεγάλε.

H μηχανή μου εμένα βγάζει 127 άλογα στις 8000 στροφές, έχει 0-100 σε 3, 0-160 σε 8, πιο πολύ σίδερο και απο το σπίτι σου, brembo φρένα, 240 λάστιχο και άμα σου κάνω ένα βρουτ θα τρέξεις σπίτι σου να κλάψεις...και θα κλείσεις και τα πατζούρια. Τελικιάζει στα 230km/h και με ελάχιστα χρήματα στήνεται σαν dragster γράφωντας 7 δευτερόλεπτα στο τετρακοσάρι.
Για την ακρίβεια...για ψάξε να δεις ποιά είναι η ποιό γρήγορη μηχανή παραγωγής στο τετρακοσάρι. Παραγωγής έτσι?
Ο 1340cc κινητήρας το 1998 έβγαζε 14κιλά ροπής στις 2.750rpm.
Τώρα ήρθανε οι κανονισμοί euro και τα λοιπά και έχει πέσειστα13 κιλά ροπής στις 3χιλιάδες με μεγαλύτερο κινητήρα. Και πάλι όμως έχει στήσιμο ωραίο.
Άλλη η φάση να λειτουργείς την μηχανή στα κόκκινα για να πάει γρήγορα και άλλη η φάση
να την λειτουργείς normal και να πηγαίνει γρήγορα.
Και κάτι ακόμα. Cruising Speed. Πηγαίνεις με 160, μπορείς άνετα να ανεβάσεις στα 180 και νιώθεις τον κινητήρα να γουστάρει. Να λειτουργεί όμορφα όπως πρέπει.

Έναν κινητήρα που δεν του πίνεις το αίμα για να νιώσεις το τράβηγμα, αλλά το τράβηγμα είναι εκεί όποτε και σε όποιες στροφές και αν ανοίξεις το γκάζι. Στην μηχανή μου ιδίως και στις 2 στροφές το πιο απαλό τράβηγμα του γκαζιού συνεπάγεται παστέλι στο κούτελο.

Εγώ σου λέω να οδηγήσεις μία 883 και δεν θα το πιστέψεις πως πάει η μηχανή αυτή. Πραγματκά θα είναι έκπληξη και μετά θα θες σίγουρα να τεστάρεις μία μεγαλύτερου κυβισμού.

Απο εκεί και έπειτα...οι μηχανές αυτές δεν είναι κάτι που το παίρνεις για να το πουλήσεις προτού πέσει η αξία του σε 5 χρόνια. Είναι κάτι που μέσω customising αποκτά την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του. Είναι κάτι που το παντρεύεσαι αλλά με την καλή έννοια. Για κάποιον που έχει μεγάλο πάθος γουστάρει μία μηχανή να γράφει το όνομα του.
Και άμα τυχόν πουληθεί, που ΔΕΝ πουλιέται...θα πουληθεί ανάλογα με το design ίσως και πιο ακριβά. Γενικά τους Harleάδες που έχουνε πειράξει την μηχανή τους, τους σταματάει κόσμος και τους κάνει τρελές προσφορές.
Φαντάσου αυτό. Είσαι σταματημένος στο φανάρι. περνάει πεζός κοιτάζωντας...σου λέει
-"ωραία είναι αυτή...τι κινητήρα έχει?"
-"S&S 2.300..."
-"wow....είναι 2300 κυβικά ε?"
-"αχμ....ναι...είναι"
"την πουλάς?"
-"αμμμ....εεμμμμ....βασικά....η αλήθεια είναι πως..."
-"20 χιλιάρικα..."
-"Βασικά κοίτα φίλε...η μηχ..."
-"45...."
Αφού την οδήγησε Harleaς την μηχανή μου (κανείς δεν την οδηγάει, αλλά αυτός τις φτιάχνει), κάνει μία βόλτα επιστρέφει 1 λεπτό μετά και λέει...
"Δεν είναι μούρικη η μηχανή σου...΄κανείς δεν προφέρθηκε να την αγοράσει."

Και το group της Harley είναι πραγματικά το πιο οργανωμένο και μεγαλύτερο group της γης.Κάθε χρονιά γίνονται τουλάχιστον 3 meetings σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, σου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσεις σε μέρη που δεν είχες φανταστεί ποτέ ότι θα πας. Δεν μιλάω για Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία και τα γνωστά. Μιλάω για Φινλανδία, Δανία, Σουηδία. Γίνονται τα rallies γενικότερα που μαζεύονται 13 χιλιάδες μηχανές το λιγότερο, καμμία δεν είναι ίδια με την άλλη, με συναυλίες, μαγαζιά...τρελά πράγματα.

13 χιλιάδες r1 όλες ίδιες μεταξύ τους θα μου προκαλούσανε κατάθλιψη. θα ένιωθα σαν να μπήκα σε ένα τεράστιο δωμάτιο καθρέφτες.

Όλες καλές είναι. Και οι R1. Αλλά όποιος πιστεύει ότι η Harley είναι μάπα μηχανές πραγματικά δεν ξέρει.

vassilis88
01/08/2007, 10:02
προσθεστε στον τιτλο japan vs europe vs us..:lol:

Αλλά όποιος πιστεύει ότι η Harley είναι μάπα μηχανές πραγματικά δεν ξέρει.

τι καλο κανουν εκτος απ το να ξεχωριζουν? για οτιδηποτε εκτος απο χαλαρη βολτουλα υπαρχουν καλυτερες μηχανες..

Da.Vintage
01/08/2007, 10:06
Επιδή ούτε εμένα ξέρεις, ούτε το γκαράζ μου, καλυτερα να περιοριστείς σε αναφορές καγκουριών που πράττεις με την πλαστική κουδουνήστα σου, που τη λές μηχανάκι, και να αφήσεις κατα μέρους τις κρίσεις επι προσωπικού που αφορούν οικονομικά και συναφεί.... Στην καλύτερη μπορεί να βρεθείς εκτεθημένος...:winka:
+1

Nikker
01/08/2007, 10:11

Πάρε την πιο ψόφια Harley που υπάρχει. Την 883. Έχει τους κόφτες στις 5.400 στροφές και παρόλα αυτά τελικιάζει στα 180. Και λέω 180 εκ του ασφαλούς. Για πάρε την hornet και βαλε τον κόφτη στις 5.400 να δούμε αν θα αγγίξει τα 150. Και εγώ άμα σου βγάλω κινητήρα που λειτουργεί στις 14 χιλιάδες στροφές θα σου βγάλω τα ίδια άλογα...big deal μεγάλε.

Έναν κινητήρα που δεν του πίνεις το αίμα για να νιώσεις το τράβηγμα, αλλά το τράβηγμα είναι εκεί όποτε και σε όποιες στροφές και αν ανοίξεις το γκάζι. Στην μηχανή μου ιδίως και στις 2 στροφές το πιο απαλό τράβηγμα του γκαζιού συνεπάγεται παστέλι στο κούτελο.

Εγώ σου λέω να οδηγήσεις μία 883 και δεν θα το πιστέψεις πως πάει η μηχανή αυτή. Πραγματκά θα είναι έκπληξη και μετά θα θες σίγουρα να τεστάρεις μία μεγαλύτερου κυβισμού.

δεν ξέρει.

Φιλαράκι κάνουνε πολλά πράγματα εκτός απο το να ξεχωρίζουνε τα έχω γράψει όλα εκεί.
Aλλά μάλλον δεν διάβασες το κομμάτι που λέει ότι ο κινητήρας μου βγάζει 127hp@8000στροφές μαμά στα 1130 κυβικά. Παρόλαυτα μερικοί είναι τόσο κολλημένοι που επιμένουν ότι το μόνο που να κάνει η Harley είναι να ξεχωρίζει.
Γαμώ τους κινητήρες βγάζει η Harley.

ntinlanden
01/08/2007, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
:nono: :nono: :nono: καμια μπαλα δεν εχω χασει.

λοιπον εχουμε και λεμε:οι πλευστοι δισκοι(full float)που κατασκευαζει η brembo (και που βαζει η ducati)κανουν εναν ηχο οταν φρεναρεις.η honda που βαζει ημιπλευστο(float) δεν κανει αυτον τον χαρακτηριστικο ηχο[βλ.cbr600f(κανει ενα μικρο τικ)]οπτικα ΔΕΝ εχουν διαφορα πρακτικα οι full float εχουν!
:wave2: :wave2:

ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΗΧΟ ΤΑ MΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΡΕΝΑ, ΟΧΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΗΧΟ (ΨΙΛΟΚ@ΥΛ@ ΕΙΝΑΙ) :wave2:

grigorisr1
01/08/2007, 10:15
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε γμτ harley πιο γρηγορο απο SS ενταξει οτι πεις

vassilis88
01/08/2007, 10:17
οκ λογω ν2 εχουν τραβηγμα κ καλυτερη αισθηση αλλα το αποτελεσμα μετραει.

δλδ οτι πας γρηγοροτερα με κατι αλλο..:D

παντως οντως για τη δουλεια που φτιαχνονται ειναι οι καλυτερες.. αλλα αυτο δν ειναι να πηγαινουν γρηγορα..:D

ο κινητηρας του vrod btw προοριζοταν για sbk v2 1000 που ομως δν εβγαζε την απαραιτητη ιπποδυναμη κ ετσι εγινε το προτζεκτακι απο vr1000 vrod as fas as i know..:D

grigorisr1
01/08/2007, 10:24
Αυριο παω να παρω τσοπερ θα ειμαι και κυριλε και το πιο γρηγορο εργαλειο :lol: :lol: :rotflmao: αλλα θελω μετα καινουριο κρανος αυτα τα καπελακια που φορανε οι χαρλεαδες :lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 10:29

Ξέρω σκούτερ 500άρια και 400άρια που βγάζουν 200...
Και άμα δεί η Χαρ-Χαρλεϊ ποτέ 14000 στροφές θα το κάψω το κ7... :evil: :lol:

H μηχανή μου εμένα βγάζει 127 άλογα στις 8000 στροφές, έχει 0-100 σε 3, 0-160 σε 8, πιο πολύ σίδερο και απο το σπίτι σου, brembo φρένα, 240 λάστιχο και άμα σου κάνω ένα βρουτ θα τρέξεις σπίτι σου να κλάψεις...και θα κλείσεις και τα πατζούρια. Τελικιάζει στα 230km/h και με ελάχιστα χρήματα στήνεται σαν dragster γράφωντας 7 δευτερόλεπτα στο τετρακοσάρι.
Για την ακρίβεια...για ψάξε να δεις ποιά είναι η ποιό γρήγορη μηχανή παραγωγής στο τετρακοσάρι. Παραγωγής έτσι?

0-100 σε 3....:eyepop: Τρέμε R1 και λοιπά SS...:lol:

Ρε άμα κάνει κάποιος ένα 1000 SS να βγάζει 230 τελική... θα κάνει το 0-200 σε 3 όχι το 0-100..

Μιλάνε και οι Χαρ-Χάρλεϊ για επιδόσεις? Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!

Απο εκεί και έπειτα...οι μηχανές αυτές δεν είναι κάτι που το παίρνεις για να το πουλήσεις προτού πέσει η αξία του σε 5 χρόνια. Είναι κάτι που μέσω customising αποκτά την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του. Είναι κάτι που το παντρεύεσαι αλλά με την καλή έννοια. Για κάποιον που έχει μεγάλο πάθος γουστάρει μία μηχανή να γράφει το όνομα του.
Και άμα τυχόν πουληθεί, που ΔΕΝ πουλιέται...θα πουληθεί ανάλογα με το design ίσως και πιο ακριβά. Γενικά τους Harleάδες που έχουνε πειράξει την μηχανή τους, τους σταματάει κόσμος και τους κάνει τρελές προσφορές.
Φαντάσου αυτό. Είσαι σταματημένος στο φανάρι. περνάει πεζός κοιτάζωντας...σου λέει
-"ωραία είναι αυτή...τι κινητήρα έχει?"
-"S&S 2.300..."
-"wow....είναι 2300 κυβικά ε?"
-"αχμ....ναι...είναι"
"την πουλάς?"
-"αμμμ....εεμμμμ....βασικά....η αλήθεια είναι πως..."
-"20 χιλιάρικα..."
-"Βασικά κοίτα φίλε...η μηχ..."
-"45...."

:eyepop: :uplate: :hypnotize
Σώπενε ...2300? Και γιατί πάει σαν σκούτερ?
Εγώ σου δίνω 85... ευρώ!
Έλα ρε αυτά που λες για άλλη μία δεν ισχύουν!
Απο 20 επόμενη προσφορά 45... και στη κάνει πεζός...:lol: :rotflmao: :lol:

Δε πέρασε απο το δαφνί γι'αυτό... θα άκουγε κανένα απο μέσα να λέει

- τη πουλάς...?
- εχμ ξέρεις...
- 20,000 ευρώ...
- Μα...
- 176,523 ευρώ...
- Κοίταξε...
- Τελευταία προσφορά 1,200 ευρώ...
-:eyepop:

Και το είπες και μόνος σου...

Όλο το κόνσεπτ είναι για μούρη και τίποτα άλλο...
πρίν λίγο καιρό πέσαν καμία 20αριά χαρλεάδες που πηγαίναν με 60...

πώς?

Αφού κανένας δε κοιτάει μπροστά του...
όλοι κοιτάγαν αν τους κοιτάει κάποιος...
πέφτει ο πρώτος και ντόμινο οι υπόλοιποι...

Και το group της Harley είναι πραγματικά το πιο οργανωμένο και μεγαλύτερο group της γης.Κάθε χρονιά γίνονται τουλάχιστον 3 meetings σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, σου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσεις σε μέρη που δεν είχες φανταστεί ποτέ ότι θα πας. Δεν μιλάω για Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία και τα γνωστά. Μιλάω για Φινλανδία, Δανία, Σουηδία. Γίνονται τα rallies γενικότερα που μαζεύονται 13 χιλιάδες μηχανές το λιγότερο, καμμία δεν είναι ίδια με την άλλη, με συναυλίες, μαγαζιά...τρελά πράγματα.
Αφού είστε όλοι ψωνάρες ρε....

13 χιλιάδες r1 όλες ίδιες μεταξύ τους θα μου προκαλούσανε κατάθλιψη. θα ένιωθα σαν να μπήκα σε ένα τεράστιο δωμάτιο καθρέφτες.

Όλες καλές είναι. Και οι R1. Αλλά όποιος πιστεύει ότι η Harley είναι μάπα μηχανές πραγματικά δεν ξέρει.

Δεν είναι έτσι...
Αυτό είναι στον άνθρωπο...
Βρές ίδια με τη δικιά μου... Δε πρόκειται...
Και έτσι και αλλοιώς τα R1 κάνουν κεφάλια να γυρίζουν και μαμά να είναι...
Έχω δεί κάτι τσόπερ hosoyong που δε μπορείς να καταλάβεις αν είναι χάρλεϊ ή όχι...
Μερικοί έχουν βάλει και λογότυπο Χάρλεϊ και μπουφάν με κρόσια HD και βάζεις στοίχημα οτι είναι Χάρλεϊ...:lol:

grigorisr1
01/08/2007, 10:43
Ολοι καθονται και κοροιδευουν τα japan... το μελλον ειναι τα 4κιλινδρα και παντα θα ειναι... τι να το κανω το 2κιλινδρο..? 24.000 η ducati και δε περναει ενα cbr παλιο με 8.000-9.000 ευρω αντε γεια ρε...

Αμα θελουμε μηχανακι για ροπες και παιχνιδια περνεις ενα super moto και τελοιοσε... Οχι πως δε γινονται παιχνιδιαρικα τα 1000αρια 4κιλινδρα... 2 γραναζια θελει και μετα να δεις πως γινετε ενα 4κιλινδρο πιο ροπατο απο 2κιλινδρο:wave2:

Nikker
01/08/2007, 10:56
Καλά...είσαστε κολλημένοι ρατσιστές εδώ πέρα. Aκούς εκεί όλοι οι Harleάδες είναι ψωνάρες. Φίλε με άτομα σαν και εσένα όχι δεν θέλω να συζητήσω. Ούτε και με χαζά άτομα
Τι πάει να πει μόνος σου το είπες
"Δεν είναι μούρικη η μηχανή σου, κανείς δεν προσφέρθηκε να την αγοράσει?"

Αυτό ήτανε ένα αστειάκι βγαλμένο απο την καθημερινότητα των Harleάδων που έχουνε σπρώξει λίγα χρήματα στην μηχανή τους και τα παίζουνε όταν βλέπουνε κάτι τρελές προσφορές.

Όσο για το ψωνάρες...μεγάλε...εγώ δεν αναφέρθηκα σε γύρισμα κεφαλής. Εσύ το έκανες.

Εγώ δεν μείωσα τις supersport. Και μπορώ έυκολα να καταλάβω γιατί κάποιος θέλει μία.
Εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε το στήσιμο του κινητήρα της Harley γιατί νομίζετε ότι πρέπει ντε και καλά μία μηχανή για να είναι δυνατή να τριακοσαρίζει κιόλας. Πρόβλημα σας...εσείς χάνετε που ήσαστε κολλημένοι. Δεν θα προσπαθήσω να σας κάνω κλύσμα.

Πριν απο λίγο καιρό πέσανε 8 Harleάδες γιατί επιστρέφοντας convoy (γύρω στους 45 σύνολο)απο κάποια εκδρομή μία γυναίκα αποφάσησε να κοκαλώσει το αυτοκίνητο της στη δεξιά λωρίδα, ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΉ γιατί έμαθε μέσω κινητού ότι αρκετά πιο πίσω βρισκώτανε κάποια φιλενάδα της και απόφάσησε να περιμένει. Το αστειάκι που έκανες ήτανε ιδιαίτερα κακόγουστο για το συγκεκριμένο περιστάτικο και χωρίς spam και μαλακίες τώρα, μία συγγνώμη εκ μέρους σου θα ήτανε πολύ σωστή τώρα.

Απορία:Ρε παιδιά? Ίσως κάνω και λάθος διορθώστε με...αλλά θεωρείτε καλό να βγαίνουνε τα άλογα στις 14 χιλιάδες?

Άμα εσύ μπερδέυεις Hyosung με Harley τότε πρόσεχε μην μπερδευτείς και σκαρφαλώσεις σε καμμία Fazer κατά λάθος.
Δεν μπορείς με την καμμία να αρνηθείς ότι απο όλα τα οχήματα του πλανήτη...Ferrari, Aston Martin, BMW, Impreza, Porsche, Yamaha, Harley...ο ήχος της Harley είναι κάμποσα επίπεδα παραπάνω.

Οι διάλογοι σου είναι πολύ αστείοι...πάω να αλλάξω μποξεράκι γιατί κατουρήθηκα πάνω μου.

Όσο για την V Rod.Η Harley είχε κυκλοφορήσει ένα προτότυπο που λεγότανε VR1000. Το concept δεν προχώρησε ποτέ αλλά στείλανε τον κινητήρα στην Porsche για να κάνει τα κουμάντα της και επέστρεψε ο 1130cc της V Rod (VR). To design επίσης είναι της Porsche και φοράει επίσης το χαρακτηριστικό φανάρι της Porsche, όχι η δικιά μου όμως.

super_toto
01/08/2007, 10:56

Πρώτα απο όλα οι επιδόσεις....

Με αυτά που γράφεις φίλε Nikker, εγώ ο φανατικός γιαπωνέζος έχω αρχίσει να αναθεωρώ για τα ευρωπαϊκα. Εντάξει έχουν για μένα κάποια μειονεκτήματα αλλά τουλάχιστον πρόκειται για

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

και όχι για 2 τόνους σίδερο με τεχνολογία τριακονταετίας πάνω σε 2 ρόδες όπως η Harley.

Δεν διαφωνώ οι Harley έχουν το δικό τους στυλ και αντιλαμβάνομαι τους λόγους για τους οποίους θα τις αγοράσει κάποιος. Αλλά να μιλάμε και για επιδόσεις τώρα είναι τραγικό.
Γενικά οι αμερικάνοι έχουν χάσει το παιχνίδι στις μηχανές και τα αυτοκίνητα. Το μόνο μόνο που μπορούν να κάνουν είναι φτίαχνουν τερατώδη οχήματα που κάνουν θόρυβο και καίνε όσο ένα φορτηγό.

Τεχνολογικά έχουν μείνει πίσω καθώς το μόνο που τους ενδιέφερε πάντα ήταν η δική τους αγορά που εκει μετράει το μέγεθος. Αλλά ακόμα και στην δική τους αγορά έχουν υποστεί τεράστια ήττα από τον διεθνή αναγωνισμό.

Πιστεψέ με επειδή σαν έθνος η Αμερική έχει μεγάλα αποθέματα (πατριωτισμού-εθνικισμού) αν οι Harley ήταν σοβαρα μηχανάκια ο Nicky Hayden θα έτρεχε με Harley.

dessert
01/08/2007, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Με αυτά που γράφεις φίλε Nikker, εγώ ο φανατικός γιαπωνέζος έχω αρχίσει να αναθεωρώ για τα ευρωπαϊκα. Εντάξει έχουν για μένα κάποια μειονεκτήματα αλλά τουλάχιστον πρόκειται για

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

και όχι για 2 τόνους σίδερο με τεχνολογία τριακονταετίας πάνω σε 2 ρόδες όπως η Harley.

Δεν διαφωνώ οι Harley έχουν το δικό τους στυλ και αντιλαμβάνομαι τους λόγους για τους οποίους θα τις αγοράσει κάποιος. Αλλά να μιλάμε και για επιδόσεις τώρα είναι τραγικό.
Γενικά οι αμερικάνοι έχουν χάσει το παιχνίδι στις μηχανές και τα αυτοκίνητα. Το μόνο μόνο που μπορούν να κάνουν είναι φτίαχνουν τερατώδη οχήματα που κάνουν θόρυβο και καίνε όσο ένα φορτηγό.

Τεχνολογικά έχουν μείνει πίσω καθώς το μόνο που τους ενδιέφερε πάντα ήταν η δική τους αγορά που εκει μετράει το μέγεθος. Αλλά ακόμα και στην δική τους αγορά έχουν υποστεί τεράστια ήττα από τον διεθνή αναγωνισμό.

Πιστεψέ με επειδή σαν έθνος η Αμερική έχει μεγάλα αποθέματα (πατριωτισμού-εθνικισμού) αν οι Harley ήταν σοβαρα μηχανάκια ο Nicky Hayden θα έτρεχε με Harley.

Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου στο οτι οι Αμερικάνοι είναι η πιο Η Λ Ι Θ Ι Α φυλή που αυτό το μάταιο σύμπαν έφτιαξε...

Αλλά...

Παρακαλώ να αναθεωρήσεις μερικές απόψεις, γιατί κάτι κάνουν...

98113

dessert
01/08/2007, 11:10
...

98114

grigorisr1
01/08/2007, 11:12
...

Εδω διπλα που δουλευω εχει ενας ενα τετοιο buel meul πως λεγεται.. το μονο ομορφο που εχει πανω ειναι το δισκοφρενο το μπροστα.. αλλα το υπολοιπο μηχανακι δε βλεπεται και κανει εναν θοριβο τελειος αθλιο..

dessert
01/08/2007, 11:15
Εδω διπλα που δουλευω εχει ενας ενα τετοιο buel meul πως λεγεται.. το μονο ομορφο που εχει πανω ειναι το δισκοφρενο το μπροστα.. αλλα το υπολοιπο μηχανακι δε βλεπεται και κανει εναν θοριβο τελειος αθλιο..

Συγνώμη ρε Γρηγόρη που χαλάμε τα ματάκια σου και τα αυτάκια σου με αηδίες, την επόμενη φορά που θα βγάλει μοντέλο η εν λόγω εταιρία, θα ρωτήσουμε τη Sutzuki για σχέδιο ( :lol: ) και ήχο ( :bawl: ) ...

grigorisr1
01/08/2007, 11:16
Συγνώμη ρε Γρηγόρη που χαλάμε τα ματάκια σου και τα αυτάκια σου με αηδίες, την επόμενη φορά που θα βγάλει μοντέλο η εν λόγω εταιρία, θα ρωτήσουμε τη Sutzuki για σχέδιο ( :lol: ) και ήχο ( :bawl: ) ...

Ρε παπαρα εγω το εχω παρει και βολτα... τι μιλας εσυ ουτε το εχεις δει....

Nikker
01/08/2007, 11:17
Φίλε Τοτο και εγώ κάπως έτσι ήμουνα.
Έλεγα...χα τους βλάκες...340 άλογα με κινητήρα 5 λίτρα..big deal...η BMW με 5 λίτρα σου βγάζει 512 άλογα.
Χα τους βλάκες έλεγα...το Impreza σου βγάζει 330 άλογα με 2500 κυβικά.
Χα τους βλάκες.."there is no replacement for displacement" άκου εκεί ρήμα.

Και όμως φίλε... δεν είναι τόσο πίσω όσο νομίζεις.

Καταρχήν το θέμα κατανάλωσης. Άμα θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω στοιχεία απο μετρήσεις που θα δείξουνε ότι μία μηχανή με πολλά κυβικά πίνει πολύ λιγότερο απο ότι μία με λίγα. Ιδίως σε ένα ταξίδι καθότι λειτουργεί με μεγαλύτερη υγεία και σε πιο χαμηλές στροφές. Και να το μεταφράσω στα Γιαπωνέζικα. Ένα GSXR600 σε ταξίδι προς Θεσσαλονίκη θα πιεί πολύ περισσότερο και θα ζοριστεί πολύ περισσότερο απο μία Hayabusha.
Όλες οι touring μηχανές γράφουνε πολύ χαμηλή κατανάλωση σε φάση που ξεχνάς να βάλεις βενζίνη. Εμένα το Σουτζούκι DR200 μου έπινε πολύ περισσότερο την εβδομάδα για τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη απο ότι το drz400 που μόλις πήρα.
Και στην Συγγρού όταν έβγαινε με 110 πήγαινε και με το 200 με 110 πάω και με το 400. Ποιό απο τα δύο πηγαίνει πιο όμορφα σε αυτή την ταχύτητα?

Πίσω στην Αμερικανίλα τώρα. "There is no replacement for displacement".
Πίστεψε με φίλε αν κάποιος ήτανε πολέμιος της άποψης αυτής, αυτός ήμουνα εγώ.
Αλλά άπαξ και οδηγήσεις κάτι τέτοιο...πάει...τελείωσε. Θα τα ξεχάσεις όλα.
Χωρίς πλάκα. Το πιο γρήγορο που έχω πάει με αυτοκίνητο είναι 280 με M3 φτιαγμένο στα 400 άλογα. Ολοκαίνουριο ήτανε τότε...340 μαμά άλογα έβγαζε στα 3.200 λίτρα. Οποιαδίποτε στιγμή άμα το ζορίσεις ψωλιάζει για πλάκα ένα Ford Mustang στα 300 άλογα με 4000λίτρα. Αλλά το mustang λειτουργεί τόσο όμορφα...ανεβάζει στροφές αργά και ταχύτητα γρήγορα. Δεν ανεβάζει ταχύτητα γρήγορα και στροφές γρηγορότερα.
Ένα πράγμα σου λέω μόνο. Πήγαινε στην αντιπροσωπεία της Harley, και ζήτα να πάρεις για test ride την Ulysses. 100 αλογάκια στις 6600. Με φοβερές καινοτομίες επάνω. Λάδια τα παίρνει στο σασί, εξάτμηση απο κάτω, βενζίνη κάτω απο την σέλα όλα για την κατανομή του βάρους. Πραγματικά κάνε την χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε οδήγησε το και έλα να μου πεις μετά.

Αμέσως μετά την Ulysses πάρε να τεστάρεις μία ninja 1000άρα. Ναι, είναι πολύ πιο γρήγορη η ninja. Αλλά θα καταλάβεις τέλεια την διαφορά του στησίματος του κινητήρα.

dessert
01/08/2007, 11:19
Ρε παπαρα εγω το εχω παρει και βολτα... τι μιλας εσυ ουτε το εχεις δει....

Φαντάζομαι.... Το πήρες και βόλτα και σου έκανε εντύπωση, το μπροστινό δισκόφρενο....:rolleyes:

Αμα σου γράψω οτι είσαι μικρός ακόμα θα φταίω εγώ;;; :confused:

ΤεςΠα όπως θές... :(

Nikker
01/08/2007, 11:22
Τώρα είδα και την φωτογραφία του Viper.
Dodge Viper. 8700κυβικά srt10 κινητήρας.
Κάποτε έβγαζε 540 ατμοσφαιρικά άλογα στις...5000 στροφές ναούμε...
Τώρα βγάνει 600 και στην Αμερική στοιχίζει κάτι παραπάνω απο 80χιλιάδες δολλάρια.Μπορεί να κάνω και λάθος στην τιμή του.

Όπως η Mercedes έχει την AMG, BMW την AC Snitzel, η Nissan την NISMO η Dodge έχει την Henessey η οποία φοράει διπλή τουρμπίνα και αποτελεί το πιο γρήγορο μαραφέτι του πλανήτη. Βγάνει 1300 άλογα περίπου και σπάει όλα τα ρεκόρ ενώ ο κινητήρας δεν μασάει μία.
Η Veyron με κινητήρα 8100, τετρακίνηση και τετραπλή τουρμπίνα βγάνει 1001 άλογα. Και στοιχίζει στην Αμερική γύρω στα 1.500.000 $$$

grigorisr1
01/08/2007, 11:23
Φαντάζομαι.... Το πήρες και βόλτα και σου έκανε εντύπωση, το μπροστινό δισκόφρενο....:rolleyes:

Αμα σου γράψω οτι είσαι μικρός ακόμα θα φταίω εγώ;;; :confused:

ΤεςΠα όπως θές... :(

Δε ειπα τπτ αντιθετο... καλο μηχανακι σαν αισθηση φρενα καλα κτλ... αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ

Da.Vintage
01/08/2007, 11:24
Πριν απο λίγο καιρό πέσανε 8 Harleάδες γιατί επιστρέφοντας convoy (γύρω στους 45 σύνολο)απο κάποια εκδρομή μία γυναίκα αποφάσησε να κοκαλώσει το αυτοκίνητο της στη δεξιά λωρίδα, ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΉ γιατί έμαθε μέσω κινητού ότι αρκετά πιο πίσω βρισκώτανε κάποια φιλενάδα της και απόφάσησε να περιμένει. Το αστειάκι που έκανες ήτανε ιδιαίτερα κακόγουστο για το συγκεκριμένο περιστάτικο και χωρίς spam και μαλακίες τώρα, μία συγγνώμη εκ μέρους σου θα ήτανε πολύ σωστή τώρα.

Δεν έχω να ζητήσω συγνώμη για ένα περιστατικό που μου είπε κάποιος...
Εγώ το ανέφερα όπως ακριβώς μου το είπαν και δε το θεώρησα αστείο...

Καλά...είσαστε κολλημένοι ρατσιστές εδώ πέρα. Aκούς εκεί όλοι οι Harleάδες είναι ψωνάρες.

Κοίτα αυτό είναι κοινά αποδεκτό απο όλους εκτός απο τους χαρλεάδες...

Εγώ δεν μείωσα τις supersport. Και μπορώ έυκολα να καταλάβω γιατί κάποιος θέλει μία.
Εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε το στήσιμο του κινητήρα της Harley γιατί νομίζετε ότι πρέπει ντε και καλά μία μηχανή για να είναι δυνατή να τριακοσαρίζει κιόλας. Πρόβλημα σας...εσείς χάνετε που ήσαστε κολλημένοι. Δεν θα προσπαθήσω να σας κάνω κλύσμα.

Και να προσπαθούσες δεν νομίζω να μπορέσεις να πάρεις κάποιον με το μέρος σου...
Αν γυρίσεις λίγο πιο πίσω θα διαβάσεις οτι στο χώρο του τσόπερ είναι όχι κορθφή η Χάρλευ αλλά για μένα μονοπώλειο...

Αλλά το τσόπερ... έχει να κάνει με easy-riders και όχι με επιδόσεις οπότε σταμάτα τα ανέκδοτα περι δύναμης και επιδόσεων γιατί δεν σε παίρνει!

Απορία:Ρε παιδιά? Ίσως κάνω και λάθος διορθώστε με...αλλά θεωρείτε καλό να βγαίνουνε τα άλογα στις 14 χιλιάδες?

Θα σε πάω στα αυτοκίνητα για να το καταλάβεις γιατί οι καλύτεροι κινητήρες του κόσμου στα αμάξια είναι αυτοί που βγάζουν την δύναμη κοντά στις 10,000σαλ?S2000 RX8 ktl...
Γιατί στηv F1 φτάνουν τις διπλές σχεδόν?
Γιατί το ίδιο στα motogp?

ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ!

Άμα εσύ μπερδέυεις Hyosung με Harley τότε πρόσεχε μην μπερδευτείς και σκαρφαλώσεις σε καμμία Fazer κατά λάθος.
Δεν μπορείς με την καμμία να αρνηθείς ότι απο όλα τα οχήματα του πλανήτη...Ferrari, Aston Martin, BMW, Impreza, Porsche, Yamaha, Harley...ο ήχος της Harley είναι κάμποσα επίπεδα παραπάνω.

Ε όχι τώρα να το ακούσω και αυτό... υποκειμενικό ναι αλλά όχι και έτσι...!!!:confused:
Όσο περισσότεροι κύλινδροι τόσο πιό ωραίος ο ήχος!
βλέπε F1 & motogp
Οι Χαρ-χάρλει ακούγονται ένα κλίκ πάνω καλύτερα απο παπάκι GLX με sebring αν πάλι βάλεις 2 παπάκια μπροστά είναι ίδιος! Άντε κανα ΥΑΜΑΗΑ ΧΤ...Χ2

Οι διάλογοι σου είναι πολύ αστείοι...πάω να αλλάξω μποξεράκι γιατί κατουρήθηκα πάνω μου.
[B]

Μη το αλλάξεις ακόμα κάνε μία βόλτα με ένα japan ss και μετά θα χρειαστεί σίγουρα άλλαγμα.!!!

[B]Φίλε με άτομα σαν και εσένα όχι δεν θέλω να συζητήσω. Ούτε και με χαζά άτομα

Δε κατάλαβα τί εννοείς άτομα σα και εμένα?

dessert
01/08/2007, 11:25
Έτσι-'ετσι...

:beer: :beer: :beer: :beer:

98115

grigorisr1
01/08/2007, 11:26
Τώρα είδα και την φωτογραφία του Viper.
Dodge Viper. 8700κυβικά srt10 κινητήρας.
Κάποτε έβγαζε 540 ατμοσφαιρικά άλογα στις...5000 στροφές ναούμε...
Τώρα βγάνει 600 και στην Αμερική στοιχίζει κάτι παραπάνω απο 80χιλιάδες δολλάρια.Μπορεί να κάνω και λάθος στην τιμή του.

Όπως η Mercedes έχει την AMG, BMW την AC Snitzel, η Nissan την NISMO η Dodge έχει την Henessey η οποία φοράει διπλή τουρμπίνα και αποτελεί το πιο γρήγορο μαραφέτι του πλανήτη. Βγάνει 1300 άλογα περίπου και σπάει όλα τα ρεκόρ ενώ ο κινητήρας δεν μασάει μία.
Η Veyron με κινητήρα 8100, τετρακίνηση και τετραπλή τουρμπίνα βγάνει 1001 άλογα. Και στοιχίζει στην Αμερική γύρω στα 1.500.000 $$$

ΚΑι γαμω τα αμαξια το viper αλλα για να το φορολογησεις εδω στην Ελλαδα πρεπει να εισαι εργοστασιαρχης :D

dessert
01/08/2007, 11:28
Δε ειπα τπτ αντιθετο... καλο μηχανακι σαν αισθηση φρενα καλα κτλ... αλλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ

ΓλήΓΛόΡΡη... Την γραμμή κύλισης και την συμπεριφορά του συγκεκριμένου σε στροφή, η Sutzukakia kai gia simera δεν την έχει και την κοιτάει με τηλεσκόπιο....

Μάθε οτι κάποιοι άνθρωποι μελέτησαν αυτό που έβγαλαν στην παραγωγή, και κάποιοι άλλοι είπαν ας πουλήσουμε..........

:nono:

vassilis88
01/08/2007, 11:32
ακομα κ το viper, δν συγκρινεται με τον ευρωπαικο ανταγωνισμο..

νομιζω κανει εδω καπου 150Κ

αλλα στα αμαξια ειδικοτερα ταιριαζει ακομα περισσοτερο το..

ADD SPEED, ADD LIGHTNESS

o colin chapman αυτο ελεγε, ουτε add displacement, ουτε add horsepower, κ ειχε δικιο, το απεδειξε κ το παραδεχτηκαν ολοι.

grigorisr1
01/08/2007, 11:34
ΓλήΓΛόΡΡη... Την γραμμή κύλισης και την συμπεριφορά του συγκεκριμένου σε στροφή, η Sutzukakia kai gia simera δεν την έχει και την κοιτάει με τηλεσκόπιο....

Μάθε οτι κάποιοι άνθρωποι μελέτησαν αυτό που έβγαλαν στην παραγωγή, και κάποιοι άλλοι είπαν ας πουλήσουμε..........

Ναι αλλα εσυ πες μου για πιο λογο την πηρε αυτος που τιν εχει...

Ειναι τατουατζης κυκλοφορει με σαγιοναρες καπελακι σορτσακι μπλουζακι να φενονται τα τατοο του και δε ξερει να οδηγαει...

Παντως ερχεται ωραια σουζα ι μαλακια :lol: :lol: μου θυμισε το gilera μου :D

Da.Vintage
01/08/2007, 11:36
Με φοβερές καινοτομίες επάνω. Λάδια τα παίρνει στο σασί,

Αυτό το κάνει εδώ και χρόνια κάποιο παλιό ιαπωνικό enduro πχ.. ΧΤ ΧR κτλ...

Με φοβερές καινοτομίες επάνω.
εξάτμηση απο κάτω...

Και το kawasaki er-6 εκεί την έχει και κάνει άθλιο θόρυβο... μοιάζει με το θόρυβο της χαρλει αλλά λιγότερο δυνατός λόγω κυβισμού...

βενζίνη κάτω απο την σέλα

Όχι ρε π@#στη μου τώρα αντιγράφουν και τα παπάκια...

Με φοβερές καινοτομίες επάνω....όλα για την κατανομή του βάρους.

:eyepop: :sick: :look: :lol:

Πραγματικά κάνε την χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε οδήγησε το και έλα να μου πεις μετά.

Κάνε τη χάρη και χάσε το χρόνο σου άδικα! ή αν βαριέσαι κάτσε στο σπίτι και μή κάνεις τιποτα το ίδιο είναι!

dessert
01/08/2007, 11:37
Ναι αλλα εσυ πες μου για πιο λογο την πηρε αυτος που τιν εχει...

Ειναι τατουατζης κυκλοφορει με σαγιοναρες καπελακι σορτσακι μπλουζακι να φενονται τα τατοο του και δε ξερει να οδηγαει...

Παντως ερχεται ωραια σουζα ι μαλακια :lol: :lol: μου θυμισε το gilera μου :D

Δεν μπορώ να σου πώ γιατί ο συγκεκριμένος πήρε αυτή τη μοτο, αλλά μπορώ να καταλάβω οτι έννοιωσες πολύ πιο "οικία" πάνω της, μιάς και σου θύμησε το παλιό σου μηχανάκι...:winka:

grigorisr1
01/08/2007, 11:40
Σιγα το πραμα βενζινη κατω απο τι σελα ρε... to Vmax Μοντελο του 90 το εχει αυτο...

Το yamaha mt-01 που ειναι 1.700 κυβικα ι 1.600 κυβικα και βγαζει τι δυναμη.. σε 4.500-5.000 σαλ δε ξερω θα σας γελασω.... το εχω παρει βολτα μεγαλη κιολας.. καμια 100 χλμ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ.... ναι ειναι ανετο και ξεχωριστο μηχανακι δε λεω... αλλα δε προχωραει ρε παιδια... ασε που ακουγετε σαν αμαξι...

grigorisr1
01/08/2007, 11:44
Δεν μπορώ να σου πώ γιατί ο συγκεκριμένος πήρε αυτή τη μοτο, αλλά μπορώ να καταλάβω οτι έννοιωσες πολύ πιο "οικία" πάνω της, μιάς και σου θύμησε το παλιό σου μηχανάκι...:winka:

Μου φανηκε πολυ ελαφρι μηχανακι.. δε ξερω ποσα κιλα ειναι.. θα σε γελασω...

Απλα οταν συνηθηζεις με ενα μηχανακι με πολυ δυναμη και πολυ τρελα... που ακομα και με 250 ανοιγεις το γκαζι και τραβαει σαν μπασταρδο.... δε μπορεις μετα να το δωσεις και να οδηγας τα αλλα...

Εγω ss 1000 θα εχω παντα... σαν δευτερο μηχανακι αν θα εχω τιν ανεσι θα παρω καποιο στρεετ v2.. αυτα... ι συπερ μοτο... τωρα japan θα ειναι ευρωπαικο οποιο μου αρεσει.

dessert
01/08/2007, 11:47
... ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ.... ναι ειναι ανετο και ξεχωριστο μηχανακι δε λεω... αλλα δε προχωραει ρε παιδια... ασε που ακουγετε σαν αμαξι...

Ρε ΓληΓΛοΛη να σου δώσουμε εσένα ένα screamer να βάλεις στο οκταμπούρδελό σου , μιάς και η μόνη άποψη που έχεις για μοτό είναι.... πάει.... .... δεν πάει... ... . . . ... . . . όσο πάει το πάω και διάφορες Π Α Π Α Ρ Ι Ε Σ....

Μάθε αγόρι μου, οτι μια πρόταση απο κάποια εταιρία δεν είναι μόνο πάει...
Αλλά και πώς πάει...

Γιατί πάει...

Να πάει....

Έτσι πάει...

Νικάει....

Και αυτό που έχεις πιο πρόσφατο.... Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Σ Π Α Ε Ι ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!

Άντε και γράψε τίποτις το σημαντικό.....

grigorisr1
01/08/2007, 11:50
Ρε ΓληΓΛοΛη να σου δώσουμε εσένα ένα screamer να βάλεις στο οκταμπούρδελό σου , μιάς και η μόνη άποψη που έχεις για μοτό είναι.... πάει.... .... δεν πάει... ... . . . ... . . . όσο πάει το πάω και διάφορες Π Α Π Α Ρ Ι Ε Σ....

Μάθε αγόρι μου, οτι μια πρόταση απο κάποια εταιρία δεν είναι μόνο πάει...
Αλλά και πώς πάει...

Γιατί πάει...

Να πάει....

Έτσι πάει...

Νικάει....

Και αυτό που έχεις πιο πρόσφατο.... Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Σ Π Α Ε Ι ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!

Άντε και γράψε τίποτις το συμαντικό.....

Παει γαμιοντας και βγαζω τα γουστα μου... και ο ΗΧΟΣ ειναι σκετι καυλα δε με ενδιαφερει τπτ αλλο μετα... :wave2: μπορει αμα γινω παππους οπως εσυ να παρω ducati να μι με πιανεται και ι μεση

Nikker
01/08/2007, 11:58
Ορίστε ένα γαμάτο site.

και συγκεκριμένα

Fastest Supercars to 60 mph
http://www.supercars.net/lists/zerotosixty.html

Nurburgring Nordschleife Track Times
http://www.supercars.net/nurburgring.html

Mεγαλύτερο Top Speed
http://www.supercars.net/lists/topspeed.html

Σιγά το πράγμα...πφφ...βενζίνη κάτω απο την σέλα...πφφ...σιγά...και τι έγινε που έχει την καλύτερη κατανομή βάρους? Και τι έγινε που στρίβει όσο πιο γαμάτα όσο δεν πάει άλλο...πφφφ...κοντό μεταξόνιο σιγά τα αυγά.

Δεν σου κάνει εντύπωση...με γεια σου με χαρά σου. Δεν παύει να είναι όμως η μηχανή με την καλύτερη κατανομή βάρους.

Όσο για το buellίστικο φρένο...περίεργο που μας πήρε τόσο καιρό να σκεφτούμε αυτή την πατέντα απο την στιγμή που βασίζεται σε κάτι τόσο απλό.
Μία πόρτα για να την περιστρέψεις, γύρω απο τον τοίχο στον οποίο ακουμπάει, απο που θα την σπρώξεις? Απο το σημείο που ακουμπάει στον τοίχο η απο το πόμολο της? Όσο πιο μακριά απο το σημείο γύρω απο το οποίο περιστρέφεται τόσο πιο εύκολα. Εκεί βασίζεται το φρένο της, που είμαι σίγουρος ότι θεωρείς χαζό.

Απορείτε γιατί την πήρε ο τατουατζής...μήπως να την πουλήσει να πάρει r1?

Το RX8 είναι γαμάτο αυτοκίνητο....

...για να το χέσεις.
Καλή τεχνολογία ο Wankel δεν λέω αλλά...είναι σάπιο αυτοκινητάκι και δεν τρέχει. Ειναι για να το κυνηγάνε τα μπροστοκίνητα.
Το παίρνει ο πλούσιος πατέρας στον χασικλή γιό του. Άμα ο γιος του ήτανε λίγο πιο υπεύθυνος θα του έπαιρνε Porsche αλλά ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα του στουκάρει οπότε του παίρνει RX8 να του πετάξει τα μάτια έξω.

Όσο για τα SS...υπάρχουνε άλλοι τρόποι να εκτονώνεις την ενέργεια σου. Λέγεται Motard ή Enduro και μετατρέπουνε την κίνηση σε παιχνίδι.
Σε πίστα κάνουνε τρελό παιχνίδι και μπαίνουνε πολύ όμορφα σε πίστα kart. Άμα είχαμε πίστα στην Ελλάδα δεν θα το σκεφτόμουνα πολύ να πάρω είτε ένα Tuono είτε ένα R1...αλλά ξέρετε κάτι? Δεν έχουμε!!!
Οπότε...τι χρήση έχει μία SuperSport? Είναι σαν να έχεις JetSki στο βουνό. Τώρα όποιος θέλει μπορεί κάλλιστα να βγαίνει έξω στους δρόμους να τριακοσαρίζει. Το έχω δει, το έχεις δει...όλοι έχουμε δει που καταλήγει αυτό. Και όποιος έχει μπει σε πίστα καταλαβαίνει πόσο ανούσιο είναι να παλεύεις να ξύσεις γόνατο σε δημόσιους δρόμους. Αλλά αμφιβάλλω για το πόσος κόσμος έχει μπει σε πίστα απο όσους μα όσους οδηγάνε.
"ΟΥΓΚ Θέλω άλογα πολλά θα πάρω Ninja..."
Kαι μετά του λες για το counter steering και σου λέει άσε μας ρε βλάκα...που για να στρίψεις δεξιά στρίβεις το τιμόνι αριστερά...

Οι επιδόσεις των Choppers δεν είναι καθόλου ανέκδοτο. Είναι γαμάτες μηχανές στην οδήγηση.
Όλες είναι...και οι Motard..και οι ON-off ακόμα...όλες έχουνε την φάση τους. Και οι supersport.
Απλά μερικοί άνθρωποι ρε παιδί μου...δεν γουστάρουνε να κάθονται πάνω στα αρχίδια τους για να πεταχτούνε μία μέχρι Γλυφάδα...
Να πάρω supersport γιατί? Για να βλέπει ο υπόλοιπός κόσμος την κωλοχαράδρα μου?

Να σκάσω 15 χιλιάρικα για πλαστικά, για έναν κινητήρα που λειτουργεί στο όριο...αναρτήσεις δεύτερες...το πιο sophisticated πράγμα επάνω τους είναι ο υπολογιστής του ψεκασμού...
Παίρνω ένα Fazer του βγάζω τον κόφτη και ιδού...ένα R1.

Ναι δεν αρνούμαι. Ισχύει ότι όσο πιο ψηλές οι στροφές τόσο πιο πολλά τα άλογα. Αλλά μην παριστάνετε τώρα ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε...Δεν είναι κανά μαργαριτάρι κινητήρας...

Άσε που αυτές ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ service κάθε 5 χιλιάδες...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ανακατασκευή ολόκληρη. Και μετά μιλάτε για οικονομία οι Γιαπωνεζόφιλοι.

dessert
01/08/2007, 12:10
Παει γαμιοντας και βγαζω τα γουστα μου... και ο ΗΧΟΣ ειναι σκετι καυλα δε με ενδιαφερει τπτ αλλο μετα... :wave2: μπορει αμα γινω παππους οπως εσυ να παρω ducati να μι με πιανεται και ι μεση

Δεν πάει γαμιώντας, υπάρχουν και άλλα, ο ήχος είναι έκτρωμα και μην πάρεις στα γεράματα DUC γιατί καμία δεν έχει άνετη θέση οδήγησης....
Σεβάσου τη μοτό σου για αρχή και μετά θα μάθεις να σέβεσαι και τις απόψεις των άλλων... Μέχρι στιγμής, έχεις την εντύπωση οτι έπιασες τον Παπά απο τα......
......
....
......

γένια......

Άμα μεγαλώσεις θα δείς οτι δεν είναι έτσι...

Και στο ξαναγράφω...... Πρόσεχε εκεί έξω....

Da.Vintage
01/08/2007, 12:14
Ορίστε ένα γαμάτο site.

και συγκεκριμένα

Σιγά το πράγμα...πφφ...βενζίνη κάτω απο την σέλα...πφφ...σιγά...και τι έγινε που έχει την καλύτερη κατανομή βάρους? Και τι έγινε που στρίβει όσο πιο γαμάτα όσο δεν πάει άλλο...πφφφ...κοντό μεταξόνιο σιγά τα αυγά.

.................
Το παίρνει ο πλούσιος πατέρας στον χασικλή γιό του. Άμα ο γιος του ήτανε λίγο πιο υπεύθυνος θα του έπαιρνε Porsche αλλά ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα του στουκάρει οπότε του παίρνει RX8 να του πετάξει τα μάτια έξω.

Aπο τα λεγόμενά σου κάνεις μπάμ οτι είσαι άσχετος...

Σε λίγο θα μας πείς οτι μία χάρλει κάνει καλύτερο χρόνο σε πίστα απο ένα R1...:lol: :bigcry: :lol:

Nikker
01/08/2007, 12:33
Για δείξε μου ρε φίλε που κάνω μπαμ ότι είμαι άσχετος.
Γιατί εγώ απο τότε που μπήκα δεν εκφράσει και πολλές προσωπικές απόψεις.
Έχω παραδεχτεί τους Γιάπωνες εκεί που πρέπει. XR650, 1100XX και έχω παρουσιάσει ένα σωρό στοιχεία. Ένα σωρό συγκριτικά σε τιμές και σε μηχανές με τιμές και όχι στοιχεία που έβγαλα απο τον κώλο μου.

Εσείς τι έχετε πει?
Πφφφ...βενζίνη κάτω απο την σέλα...
Όλοι οι Harleάδες είναι ψωνάρες...
Χα τους βλάκες τρακάρανε ο ένας πάνω στον άλλο γιατί κοιτάζανε αν τους κοιτάνε αντί να έχουνε τα μάτια τους στον δρόμο...αλλά αρνούμαι να ζητήσω συγγνώμη.(Κάτι τέτοιο λέει πολλά για τον κολλημένο ρατσιστικό σου χαρακτήρα).

Θέλεις πραγματικά να μιλήσουμε για βλάκες που τρακάρουνε? Θέλεις πραγματικά να μιλήσουμε για καπάκια απο σούζες, τούμπες απο endo και supersportάδες των οποίων των φρενάρισμα δεν βρίσκει πρόσφυση? Γιατί σε αυτή την περίπτωση φίλε μου λυπάμαι αλλά δεν σε παίρνει...

Γιατί κάθε πικραμένος που τρώει ψώλιασμα στα φανάρια με το Fazer του τον πιάνει το κόμπλεξ του και πέρνει r1. Γιατί το παίρνει? Για να στρίψει? Να ξύσει γόνατα? Που?Να τελικιάσει? Που? Στην υπεργαμάτη πίστα MotoGP προδιαγραφών της Αθήνας?Για να ταξιδέψει?Πως?
Οι πραγματικοί μηχανόβιοι που είναι μάγκες, θέλουνε ανδρεναλίνη και θέλουνε να τρέξουνε θα πάρουνε Supermotard για τις πίστες. Θα πάρουνε enduro για τα χώματα. Θα πάρουνε ταξιδιάρα.

Εσύ είσαι άσχετος...είδες μηχανή με πολλά άλογα και έτρεξες να την πάρεις. Αλλά δεν πειράζει. Αργά η γρήγορα θα οδηγήσεις μία μηχανή με χαρακτήρα. Μία μηχανή με σκοπό και δεν μπορείς παρά να το δεχτείς κάποια στιγμή. Όσο έχεις κλειστές τις πύλες του εγκεφάλου σου, κακό στον εαυτό σου κάνεις.

R1...ένα Fazer χωρίς κόφτη και διπλάσια τιμή.

grigorisr1
01/08/2007, 12:56
Δεν πάει γαμιώντας, υπάρχουν και άλλα, ο ήχος είναι έκτρωμα και μην πάρεις στα γεράματα DUC γιατί καμία δεν έχει άνετη θέση οδήγησης....
Σεβάσου τη μοτό σου για αρχή και μετά θα μάθεις να σέβεσαι και τις απόψεις των άλλων... Μέχρι στιγμής, έχεις την εντύπωση οτι έπιασες τον Παπά απο τα......
......
....
......

γένια......

Άμα μεγαλώσεις θα δείς οτι δεν είναι έτσι...

Και στο ξαναγράφω...... Πρόσεχε εκεί έξω....

Μπορει να ειμαι πιο μικρος αλλα απο σενα εχω οδηγησει πιο πολλες μηχανες :wave2: και εσυ να προσεχεις

grigorisr1
01/08/2007, 13:00
Δεν υπαρχει μια μηχανη να τα κανει ολα παιδια.... εγω πρωσοπικα θα ημουνα ευχαριστημενος με ενα ss και ενα σουπερ μοτο... και τα 2 εχουνε τι καυλα τους...

Αλλα ενα τσοπερ δε νομιζω να μου χρειαστει ποτε... περνω ενα αμαξι καλυτερα το ιδιο γρηγορα θα παω.... και θα εχω και το κλιμα μου μεσα και ολα..

grigorisr1
01/08/2007, 13:02
Aπο τα λεγόμενά σου κάνεις μπάμ οτι είσαι άσχετος...

Σε λίγο θα μας πείς οτι μία χάρλει κάνει καλύτερο χρόνο σε πίστα απο ένα R1...:lol: :bigcry: :lol:

ΤΙ ρωτας τωρα ρε μλκ και εσυ... αφου 240 λαστιχο φοραει... οταν εσυ πλαγιαζεις το 190 σου... και νομιζεις οτι πλαγιαζεις.. ενω αυτος ακουμπαει ωμο χαλαρα. :lol:

Da.Vintage
Για δείξε μου ρε φίλε που κάνω μπαμ ότι είμαι άσχετος.
Γιατί εγώ απο τότε που μπήκα δεν εκφράσει και πολλές προσωπικές απόψεις.
Έχω παραδεχτεί τους Γιάπωνες εκεί που πρέπει. XR650, 1100XX και έχω παρουσιάσει ένα σωρό στοιχεία. Ένα σωρό συγκριτικά σε τιμές και σε μηχανές με τιμές και όχι στοιχεία που έβγαλα απο τον κώλο μου.

1)Λοιπόν είπες οτι το Rx8 είναι για χέσιμο...
Άν ποτέ οδηγήσεις κάποιο.. θα χρειαστεί να αλλάξεις σόβρακο για 3 φορά!
2) Είπες για Χάρλει και επιδόσεις!
3) Είπες για χάρλει και στρίψιμο!
4) Έβαλες συγκριτικά που σε συμφέρουν... Όπως έκανα και εγώ αλλά δεν απάντησες...
MV agusta brutale 910 R 19900... vs HORNET 900 F...9200

Εσείς τι έχετε πει?
Πφφφ...βενζίνη κάτω απο την σέλα...
Όλοι οι Harleάδες είναι ψωνάρες...
Χα τους βλάκες τρακάρανε ο ένας πάνω στον άλλο γιατί κοιτάζανε αν τους κοιτάνε αντί να έχουνε τα μάτια τους στον δρόμο...αλλά αρνούμαι να ζητήσω συγγνώμη.(Κάτι τέτοιο λέει πολλά για τον κολλημένο ρατσιστικό σου χαρακτήρα).

Όλα τα παραπάνω ισχύουν...εσύ αν διηγηθείς περιστατικό που σου είπαν... δε θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη.. και ρατσιστής δεν είμαι αλλά έκαστος στο είδος του και οι Χαρλει στα κάστομ όχι στις επιδόσεις και στη δύναμη!

Θέλεις πραγματικά να μιλήσουμε για βλάκες που τρακάρουνε? Θέλεις πραγματικά να μιλήσουμε για καπάκια απο σούζες, τούμπες απο endo και supersportάδες των οποίων των φρενάρισμα δεν βρίσκει πρόσφυση? Γιατί σε αυτή την περίπτωση φίλε μου λυπάμαι αλλά δεν σε παίρνει...

Αυτοί τουλάχιστον ξέρουν οτι πηγαίνουν στα όρια και υπάρχει κίνδυνος πτώσης αλλά αν πάνε έτσι χαλαρά όπως λές έπρεπε να κρατάνε αποστάσεις και απο τη μουρλή με το αμάξι και ο ένας απο τον άλλο... Αλλά όταν είναι κομβόι μηχανών έυκολα γίνεται μαλακία!

Γιατί κάθε πικραμένος που τρώει ψώλιασμα στα φανάρια με το Fazer του τον πιάνει το κόμπλεξ του και πέρνει r1. Γιατί το παίρνει? Για να στρίψει? Να ξύσει γόνατα? Που?Να τελικιάσει? Που? Στην υπεργαμάτη πίστα MotoGP προδιαγραφών της Αθήνας?Για να ταξιδέψει?Πως?
Οι πραγματικοί μηχανόβιοι που είναι μάγκες, θέλουνε ανδρεναλίνη και θέλουνε να τρέξουνε θα πάρουνε Supermotard για τις πίστες. Θα πάρουνε enduro για τα χώματα. Θα πάρουνε ταξιδιάρα.

Κάνε μία έρευνα για μένα στο φόρουμ και θα δείς για τί χρήση το έχω το R1...

Εσύ είσαι άσχετος...είδες μηχανή με πολλά άλογα και έτρεξες να την πάρεις. Αλλά δεν πειράζει. Αργά η γρήγορα θα οδηγήσεις μία μηχανή με χαρακτήρα. Μία μηχανή με σκοπό και δεν μπορείς παρά να το δεχτείς κάποια στιγμή. Όσο έχεις κλειστές τις πύλες του εγκεφάλου σου, κακό στον εαυτό σου κάνεις.

Καλά άλλαξε κανα σόβρακο τώρα και άσε αυτά που δεν έχεις κότσια να τα οδηγήσεις σε αυτούς που μπορούν...

Και μη προσπαθείς να με βγάλεις οπισθοδρομικό γιατί δε θα τα καταφέρει κάποιος που οδηγεί κινητήρα φιλοσοφίας 1930...

gcrook
Ορίστε ένα γαμάτο site.

και συγκεκριμένα

Mεγαλύτερο Top Speed
http://www.supercars.net/lists/topspeed.html

Δεν σου κάνει εντύπωση...με γεια σου με χαρά σου. Δεν παύει να είναι όμως η μηχανή με την καλύτερη κατανομή βάρους.

Όσο για το buellίστικο φρένο...περίεργο που μας πήρε τόσο καιρό να σκεφτούμε αυτή την πατέντα απο την στιγμή που βασίζεται σε κάτι τόσο απλό.
Μία πόρτα για να την περιστρέψεις, γύρω απο τον τοίχο στον οποίο ακουμπάει, απο που θα την σπρώξεις? Απο το σημείο που ακουμπάει στον τοίχο η απο το πόμολο της? Όσο πιο μακριά απο το σημείο γύρω απο το οποίο περιστρέφεται τόσο πιο εύκολα. Εκεί βασίζεται το φρένο της, που είμαι σίγουρος ότι θεωρείς χαζό.

Απορείτε γιατί την πήρε ο τατουατζής...μήπως να την πουλήσει να πάρει r1?

Το RX8 είναι γαμάτο αυτοκίνητο....

...για να το χέσεις.
Καλή τεχνολογία ο Wankel δεν λέω αλλά...είναι σάπιο αυτοκινητάκι και δεν τρέχει. Ειναι για να το κυνηγάνε τα μπροστοκίνητα.

Όσο για τα SS...υπάρχουνε άλλοι τρόποι να εκτονώνεις την ενέργεια σου. Λέγεται Motard ή Enduro και μετατρέπουνε την κίνηση σε παιχνίδι.
Σε πίστα κάνουνε τρελό παιχνίδι και μπαίνουνε πολύ όμορφα σε πίστα kart. Άμα είχαμε πίστα στην Ελλάδα δεν θα το σκεφτόμουνα πολύ να πάρω είτε ένα Tuono είτε ένα R1...αλλά ξέρετε κάτι? Δεν έχουμε!!!
Οπότε...τι χρήση έχει μία SuperSport? Είναι σαν να έχεις JetSki στο βουνό. Τώρα όποιος θέλει μπορεί κάλλιστα να βγαίνει έξω στους δρόμους να τριακοσαρίζει. Το έχω δει, το έχεις δει...όλοι έχουμε δει που καταλήγει αυτό. Και όποιος έχει μπει σε πίστα καταλαβαίνει πόσο ανούσιο είναι να παλεύεις να ξύσεις γόνατο σε δημόσιους δρόμους. Αλλά αμφιβάλλω για το πόσος κόσμος έχει μπει σε πίστα απο όσους μα όσους οδηγάνε.
"ΟΥΓΚ Θέλω άλογα πολλά θα πάρω Ninja..."
Kαι μετά του λες για το counter steering και σου λέει άσε μας ρε βλάκα...που για να στρίψεις δεξιά στρίβεις το τιμόνι αριστερά...

Οι επιδόσεις των Choppers δεν είναι καθόλου ανέκδοτο. Είναι γαμάτες μηχανές στην οδήγηση.
Όλες είναι...και οι Motard..και οι ON-off ακόμα...όλες έχουνε την φάση τους. Και οι supersport.
Απλά μερικοί άνθρωποι ρε παιδί μου...δεν γουστάρουνε να κάθονται πάνω στα αρχίδια τους για να πεταχτούνε μία μέχρι Γλυφάδα...
Να πάρω supersport γιατί? Για να βλέπει ο υπόλοιπός κόσμος την κωλοχαράδρα μου?

Να σκάσω 15 χιλιάρικα για πλαστικά, για έναν κινητήρα που λειτουργεί στο όριο...αναρτήσεις δεύτερες...το πιο sophisticated πράγμα επάνω τους είναι ο υπολογιστής του ψεκασμού...
Παίρνω ένα Fazer του βγάζω τον κόφτη και ιδού...ένα R1.

Ναι δεν αρνούμαι. Ισχύει ότι όσο πιο ψηλές οι στροφές τόσο πιο πολλά τα άλογα. Αλλά μην παριστάνετε τώρα ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε...Δεν είναι κανά μαργαριτάρι κινητήρας...

Άσε που αυτές ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ service κάθε 5 χιλιάδες...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ανακατασκευή ολόκληρη. Και μετά μιλάτε για οικονομία οι Γιαπωνεζόφιλοι.

Το μονο ποστ που αξιζε εδω μεσα φιλε, μπραβο!:beer:
Λαθος,σωστος δεν εχει σημασια, απο την στιγμη που αιτιολογεις.:wave2:

super_toto
01/08/2007, 13:04
Φίλε Τοτο και εγώ κάπως έτσι ήμουνα.
Έλεγα...χα τους βλάκες...340 άλογα με κινητήρα 5 λίτρα..big deal...η BMW με 5 λίτρα σου βγάζει 512 άλογα.
Χα τους βλάκες έλεγα...το Impreza σου βγάζει 330 άλογα με 2500 κυβικά.
Χα τους βλάκες.."there is no replacement for displacement" άκου εκεί ρήμα.

Και όμως φίλε... δεν είναι τόσο πίσω όσο νομίζεις.

Καταρχήν το θέμα κατανάλωσης. Άμα θέλεις μπορώ να σου ανεβάσω στοιχεία απο μετρήσεις που θα δείξουνε ότι μία μηχανή με πολλά κυβικά πίνει πολύ λιγότερο απο ότι μία με λίγα. Ιδίως σε ένα ταξίδι καθότι λειτουργεί με μεγαλύτερη υγεία και σε πιο χαμηλές στροφές. Και να το μεταφράσω στα Γιαπωνέζικα. Ένα GSXR600 σε ταξίδι προς Θεσσαλονίκη θα πιεί πολύ περισσότερο και θα ζοριστεί πολύ περισσότερο απο μία Hayabusha.
Όλες οι touring μηχανές γράφουνε πολύ χαμηλή κατανάλωση σε φάση που ξεχνάς να βάλεις βενζίνη. Εμένα το Σουτζούκι DR200 μου έπινε πολύ περισσότερο την εβδομάδα για τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη απο ότι το drz400 που μόλις πήρα.
Και στην Συγγρού όταν έβγαινε με 110 πήγαινε και με το 200 με 110 πάω και με το 400. Ποιό απο τα δύο πηγαίνει πιο όμορφα σε αυτή την ταχύτητα?

Πίσω στην Αμερικανίλα τώρα. "There is no replacement for displacement".
Πίστεψε με φίλε αν κάποιος ήτανε πολέμιος της άποψης αυτής, αυτός ήμουνα εγώ.
Αλλά άπαξ και οδηγήσεις κάτι τέτοιο...πάει...τελείωσε. Θα τα ξεχάσεις όλα.
Χωρίς πλάκα. Το πιο γρήγορο που έχω πάει με αυτοκίνητο είναι 280 με M3 φτιαγμένο στα 400 άλογα. Ολοκαίνουριο ήτανε τότε...340 μαμά άλογα έβγαζε στα 3.200 λίτρα. Οποιαδίποτε στιγμή άμα το ζορίσεις ψωλιάζει για πλάκα ένα Ford Mustang στα 300 άλογα με 4000λίτρα. Αλλά το mustang λειτουργεί τόσο όμορφα...ανεβάζει στροφές αργά και ταχύτητα γρήγορα. Δεν ανεβάζει ταχύτητα γρήγορα και στροφές γρηγορότερα.
Ένα πράγμα σου λέω μόνο. Πήγαινε στην αντιπροσωπεία της Harley, και ζήτα να πάρεις για test ride την Ulysses. 100 αλογάκια στις 6600. Με φοβερές καινοτομίες επάνω. Λάδια τα παίρνει στο σασί, εξάτμηση απο κάτω, βενζίνη κάτω απο την σέλα όλα για την κατανομή του βάρους. Πραγματικά κάνε την χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε οδήγησε το και έλα να μου πεις μετά.

Αμέσως μετά την Ulysses πάρε να τεστάρεις μία ninja 1000άρα. Ναι, είναι πολύ πιο γρήγορη η ninja. Αλλά θα καταλάβεις τέλεια την διαφορά του στησίματος του κινητήρα.

Προσωπικά δεν το βλέπω καθόλου έτσι όπως το έβλεπες εσύ και τώρα έχεις άλλάξει. Είπα και πρίν ότι κατανοώ απολύτως γιατί κάποιος θα αγοράσει μια Harley ή μια Mustang. Έχουν κάποια στοιχεία που κάποιος μπορεί να τα βρει γοητευτικά.

Όμως τις χαρές μιας Harley μπορείς να τις απολαύσεις υπο πολύ περιορισμένες συνθήκες. Μια χαρά είναι για πάς ένα ταξιδάκι σε χαλαρή ταχύτητα και να απολαμβάνεις το ρολάρισμα του κινητήρα και την άνετη θέση οδήγησης (εφόσον δεν έχει πάνω καμια τερατουργική customia). Αλλά μέχρι εκεί . Οτιδήποτε άλλο και αν θελήσεις να κάνεις θα σε δυσκολέψει. Έχω δεί χαρλεάδες που περιμένουν στην κίνηση πίσω από τα αμάξια γιατί δεν χωράνε πουθενά και έχω λυθεί στα γέλια. Έχω δεί επίσης αγέρωχους χαρλεάδες με δερμάτινα μέχρι και στα σώβρακα, να κόβουν σαν σκούτερ στις στροφές για να μην αγοράσουν οικόπεδο.

Σε αντίθεση εγώ το Hornetaki μου το χαίρομαι παντού και πάντα. Θέλω να πάω σιγά? Πάει γαμάτα. Θέλω να ανοίξω? Ανοίγει γαμάτα. Θέλω να κινηθώ ανάμεσα από αμάξια? Χωράει παντού. Θέλω να πάρω μια στροφή γρήγορα? Γόντατο δεν βάζω κάτω αλλά πίστεψέ με στρίβει πολύ ωράια. Θέλω να κάνω ταξιδάκι? Πάει τραίνο. Ακόμα και μετά τις 10000 στροφές (επειδη έχω καταλαβει ότι δεν γουστάρεις τα πολύστροφα) είναι στιβαρότατη.

Με λίγα λόγια μου προσφέρει ευχαρίστηση σε ότι χρήση και αν της κάνω.

P.s. Η εξίλιξη μιας μηχανής γίνεται μόνο μέσα από αγώνες. Εκεί θα δοκιμαστούν καινούρια πράγματα και αν τα καταφέρουν θα περάσουν και στην παραγωγή. Εκει θα διαπιστωθούν αδυναμίες και τρόποι προπέλασης αυτών των αδυναμιών. Αν ψάξεις στα πρωταθλήματα παγκοσμίως , σε όλα τα είδη και σε όλες τις κατηγορίες πες μου ποσες αμερικάνικες εταιρίες θα δεις?

Da.Vintage
01/08/2007, 13:07

Πάρε ένα Fazer βγάλε το κόφτη και έλα...

Και μετά μου λές δεν είσαι άσχετος!:lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 13:11

Ούπς μ@λακία ... Κάτσε να πάρω το Μπούστα στο τηλέφωνο να του πώ οτι τόσα χρόνια μαλακίζεται με τα SS...

Θα του πώ τί κάνεις ρε φίλε?
Τρέχεις με SS ?

Στην ελλάδα?

Σε ποιά πίστα ρε?

Άντε ρε πάγενε απο εδώ δεν έχεις ιδέα απο μηχανάκια...

Ναι ρε πάω στον ΝΙκκερ να με μάθει...έλα και εσύ... και φέρε και κανα τετράδιο για σημειώσεις!

Da.Vintage
01/08/2007, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
...(εφόσον δεν έχει πάνω καμια τερατουργική customia). Αλλά μέχρι εκεί . Οτιδήποτε άλλο και αν θελήσεις να κάνεις θα σε δυσκολέψει. Έχω δεί χαρλεάδες που περιμένουν στην κίνηση πίσω από τα αμάξια γιατί δεν χωράνε πουθενά και έχω λυθεί στα γέλια. Έχω δεί επίσης αγέρωχους χαρλεάδες με δερμάτινα μέχρι και στα σώβρακα, να κόβουν σαν σκούτερ στις στροφές για να μην αγοράσουν οικόπεδο.

Aσε ρε φίλε μη μιλήσουμε για κανένα τιμόνι μονόζυγο...:lol:

grigorisr1
01/08/2007, 13:19
νικκερ φιλε σε μερικα πραγματα εισαι σωστος... απλα το SS το βλεπεις και καυλωνεις γιατι ειναι πανερμορφα.. και δε νομιζω να διαφωνεις σε αυτο.... ειναι απλα καυλα.. να βλεπεις μυτερο κολο μουρη τρελες εξατμισεις να κανουν καυλα ηχο.. και φυσικα σε οποιο δρομο και να πας δυσκολα τελοιονεις τι δυναμη τους... απλα αμα ειχες και εσυ ss δε νομιζω να ξεκολουσες τεσπα... ενα συπερ μοτο ειναι πιο παιχνιδιαρικο πιο ωραιο για μεσα στη μεσα στι πολη ειδικα τα μεγαλα συπερ μοτο οπως το κτμ950 που οδηγησα και εχει τρελη ροπη..

Απλα δε γινετε να εχεις μονο το ενα γιατι εγω αυριο μαθαυριο θελω να παω κανα ταξιδακι... ι θελω να παω καμια βολτα μακρινη.... δε μπορεις να πας με το σουπερ μοτο...

Δεν κανει μια μηχανη για ολες τις δουλειες.. αλλιως τωρα ολοι θα ειχαμε ιδιες μηχανες... οπως το harley σου δε κανει για πιστα δε κανει για σουζες δε κανει για εντο δε κανει για μεγαλες ταχυτητες... αλλα εισαι πολυ κυριλε πανω.. σαν να καθεσε σε καναπε...

Εγω πηρα ss γιατι πιστευω οτι ητανε οτι πρεπει για μενα... βγαζω τα γουστα.. μου... γουσταρω τη μηχανη μου οταν τι βλεπω και χαιρομαι.. μπορω να παω και ταξιδι.. (μονος παντα γιατι με 2 ειναι ταλαιπωρια) μπενω στις σερρες καμια φορα... κανω τις μπαντες μου κανω τις σουζες κτλ κτλ... πιστευω οτι ειναι μηχανακι που κανει σχεδον για ολες τις δουλειες... πλεον ετσι οπως τα βγαζουν ειναι και ελαφρια μικροκαμωμενα... ακομα και για μεσα στι πολη κανει... αν και τρως λιγο ταλεπωρια αλλα οκ.

grigorisr1
01/08/2007, 13:23
Aσε ρε φίλε μη μιλήσουμε για κανένα τιμόνι μονόζυγο...:lol:

Πλακα πλακα βλεπω ωρες ωρες κατι τρελα harley με το τιμονι 2 μετρα ψηλα.. τους βλεπω και σκαω στα γελια να πεδευονται να στριψουν.. να πατισουν φρενο εχει πολι γλειο :lol:

Nikker
01/08/2007, 13:35
Φίλε Titan όταν θα φτιάξουνε πίστα στην Ελλάδα που θα μπορώ πραγματικά να ξεδιπλώσω τις χάρες μίας supersport θα το σκεφτώ πολύ έντονα να πάρω μία.

Για την ώρα για ταξίδι θα προτιμήσω την Harley μου. Πηγαίνει πολύ όμορφα. Καταπίνει τα χιλιόμετρα ο κινητήρας και γουστάρει. Στην Harley δεν ισχύει ότι όσο πιο πολλά χιλιόμετρα τόσο πιο παλιά.Ισχύει όσο πιο πολλά χιλιόμετρα τόσο πιο καλή.

Άμα εσύ μπορείς και cruisάρεις στην Ευρώπη με την R1 σου αποτελείς μονάχα μία εξαίρεση.
Οι Supersport γενικά δεν ανταποκρίνονται στο Ευρωπαϊκό σωματότυπο. Είναι για τους γιάπωνες που είναι πιο μικροί γενικότερα. Αργά η γρήγορα όντως μπαίνεις στο καλούπι της μηχανής σου...εγώ για να αντέξω περισσότερο απο 1 ώρα εκεί πάνω χρειάζομαι μαθήματα γιόγκα.
Ούτε οι πιο ήπιες εκδόσεις των supersport, οι street διαφέρουνε και πολύ.
Έγώ πάντως δεν γουστάρω να κάθομαι στα αρχίδια μου.

Για βόλτα μέσα στην πόλη, την νύχτα και πάλι θα προτιμήσω την Harley μου.Έχει περισσότερο γκάζι απο ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω μέσα στην πόλη. Kαι κάνει και το παιχνίδι της.
240 λάστιχο σε συνδιασμό με τα 127 άλογα στις 8000 στροφές, συν τα τις ροπές που παρέχει ένας κινητήρας Harley...είναι αρκετά για να σου παρέξουνε έντονες συγκηνήσεις. Όσο για το ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αφού περνάει το τιμόνι περνάει η μηχανή, και μία γυμνή γενικά δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι γίνεται μπροστά σου απο ότι μία ντυμένη.Έχω τζάμι αλλά όχι παρμπρίζ.

Για δουλειές...πήρα ένα DRZ400 τσάμπα. Πριν απο αυτό είχα το 200άρι που πήρε ο πατέρας μου, πέρασε στον αδερφό μου, και τέλος σε εμένα. Μετατρέπει το μποτιλιάρισμα σε παιχνίδι και είναι μοναδικό στην κατηγορία του. Ελαφρύ 400άρι όχι όμως καθαρόαιμο. Χρηστικό με service που πάνε ανά χιλιόμετρα και όχι με τις ώρες. Είμαι ακόμα στην διαδικασία του στρωσίματος του και θα το στρώνω για πολύ ώρα ακόμα γιατί σκοπεύω να το έχω για 20 χρονάκια ακόμα.

Nikker
01/08/2007, 13:48
Πλακα πλακα βλεπω ωρες ωρες κατι τρελα harley με το τιμονι 2 μετρα ψηλα.. τους βλεπω και σκαω στα γελια να πεδευονται να στριψουν.. να πατισουν φρενο εχει πολι γλειο :lol:

Άσε ρε που γελάς...γιατί εσύ με την μπλούζα να ανεμίζει και την κωλοχαράδρα σε κοινή θέα νομίζεις ότι είσαι καλύτερος.

Με τα πόδια πραγματικά 20 εκατοστά κάτω απο την σέλα, τα γόνατα πάνω απο το κεφάλι και καθισμένος στα αρχίδια σου...

Runner Ducati
01/08/2007, 14:00
παιδια δεν θελει και πολυ φιλοσοφια το πραμα, τα Κορεατ... Κινεζικ... τα γιαπωνεζικα ηθελα να πω τελος παντων, ειναι ΜΑΠΑ... δεν χρειαζεται να το ψαχνετε και κουραζοσαστε, το λεω εγω και ειναι εγγυηση τα λεγομενα μου...
και με το πιο απλο και παναρχαιο Ducati παραγωγης 15ετιας, μην πω παραπανω, παιρνεις διασκεδαση και αισθηση στις στροφες οσο ο Hopkins με γιαπωνεζικο GP εν ετη 2007 :rotflmao: ...
Ι4 μοτερ φορανε και τα Χιουντα'ι΄τα καρα με τις με 4 ροδες... :rotflmao: ... αυτος δεν ειναι κινητηρας για μοτοσυκλετα, για Ταξι ειναι, για κανα dragster και ευθεια καλα παει... :rotflmao: ...
αντε γεια... αντε γεια... :p

FORZA DUCATI...

Forza MONSTER'S...

:cool:

:beer: :beer: :beer:

98125

grigorisr1
01/08/2007, 14:01
Άσε ρε που γελάς...γιατί εσύ με την μπλούζα να ανεμίζει και την κωλοχαράδρα σε κοινή θέα νομίζεις ότι είσαι καλύτερος.

Με τα πόδια πραγματικά 20 εκατοστά κάτω απο την σέλα, τα γόνατα πάνω απο το κεφάλι και καθισμένος στα αρχίδια σου...

Τα παραλες.... τα ss στην αρχη σου φαινονται κουραστικα αλλα μετα το συνηθιζεις ;)

grigorisr1
01/08/2007, 14:04
Ενταξει σιμφωνουμε απολυτα.. εμεις λεμε μαπα τα δικας σας και εσεις λετε μαπα τα δικας μας.. μονο που εμεις ειμαστε χιλιαδες και εσεις 2-3 ατομα :lol: :lol:

makis206
01/08/2007, 14:08
Τα παραλες.... τα ss στην αρχη σου φαινονται κουραστικα αλλα μετα το συνηθιζεις ;)

Κι εσύ τα παραείπες Γρηγόρη !

Το ίδιο κάνουν και οι Χαρλεάδες, στην αρχή ζορίζονται να στρίψουν και μετά.. πάνε μόνο απ'τις ευθείες :rotflmao:

Με διάθεση για χιούμορ και σεβασμό για όλα τα μηχανάκια :beer: :beer:

grigorisr1
01/08/2007, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κι εσύ τα παραείπες Γρηγόρη !

Το ίδιο κάνουν και οι Χαρλεάδες, στην αρχή ζορίζονται να στρίψουν και μετά.. πάνε μόνο απ'τις ευθείες :rotflmao:

Με διάθεση για χιούμορ και σεβασμό για όλα τα μηχανάκια :beer: :beer:

:lol: :lol: :lol:

Runner Ducati
01/08/2007, 14:28
Ενταξει σιμφωνουμε απολυτα.. εμεις λεμε μαπα τα δικας σας και εσεις λετε μαπα τα δικας μας.. μονο που εμεις ειμαστε χιλιαδες και εσεις 2-3 ατομα :lol: :lol:

Μονο εγω εχω αναλαβει το 80% των σχιστοματηδων ιδιωτων αναβατων εν Ελλαδι με 69 αλογα τροχο, αδιαφορω για την ιπποδυναμη και τεχνολογια των αντιπαλων... :rotflmao:

2-3 ακομα χρειαζομαι... :rolleyes:

χεχεχε τους βρηκα... :rotflmao:

Γ.Μ αναλαμβανει ΟΛΟΥΣ τους σχιστοματηδες εν Ελλαδι ανεξαιρετως...

C.S αναλαμβανει το παγκοσμιο στερεωμα μιας και διαθετει την αρτιοτερη, ταχυτερη (και επιταχυνσεις και τελικες) και πιο εξελιγμενη τεχνολογικα μοτοσυκλετα της ιστοριας...

:bawl:

:rotflmao:

μωρε τρισμπουρδελα με εγγυηση λεμε... :rotflmao:

αντε γεια :p ... :rotflmao:

98128

Runner Ducati
01/08/2007, 14:29
μην τα βαζεται με την 1098S και τον Γ.Μ

98129

Runner Ducati
01/08/2007, 14:31
Μπορειτε να αυτοκτονηστε η με πνιγμο στο λιμανι της OSAKA στην Ιαπωνια μαζι με τους σχιστοματηδες, ειναι ακριβα τα αεροπορικα εισιτηρια μεχρι εκει...

η να αγοραστε ενα σπαθι χαμουρα'ι΄να καντε χαρακιρι σε εθνικο επιπεδο...

98130

Runner Ducati
01/08/2007, 14:32
o γαμιας με την μεγαλη φουτσα (Desmosedici) των μικροτσουτσουνων... (σχοστοματηδες)...

(εχει και γυναικα το παλικαρι, οχι με το Φουτσιο συνεχεια...)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

98131

grigorisr1
01/08/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
μην τα βαζεται με την 1098S και τον Γ.Μ

Αυτον και cbr600 να του δωσεις παλι γρηγορα θα πηγαινει....

Runner Ducati
01/08/2007, 14:36
Αυτον και cbr600 να του δωσεις παλι γρηγορα θα πηγαινει....

Μπορει... αλλα τους χρονους :eyepop: που κανει με το 1098S δεν τους εχει κανει ουτε με GSXR1000 racing και 20 αλογα παραπανω... ;)

:beer:

υγ: τα ιδια ελεγαν και για τον Ροσσι, και Blata λεει να οδηγαει, αυτος παντα πρωτος θα βγαινει, δεν παιζει ρολο η μοτοσυκλετα... :lol:

ΝΑ ΜΙΑ ΦΟΥΤΣΑ ΙΣΑ με το ΤΟΚΥΟ τωρα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nikker
01/08/2007, 14:37
Στην πραγματικότητα δεν είναι θέμα κατασκευαστή ούτε θέμα καταγωγής. Είναι θέμα μοντέλου. Δεν λέω ότι μία 1600 Harley είναι πιο γρήγορη απο μία R1 (μέχρι τα 230 τουλάχιστον...γιατί μετράει η r1 τρώει ψώλιασμα ):p

Καταλήξαμε να κοντράρουμε Chopper με Supersport...

Απλά ισχύουνε ορισμένοι μύθοι σχετικά με τα Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα. Περί αξιοπιστίας, επιδόσεων, τιμής, ποιότητας και σε αυτά αντιτίθομαι εγώ.
Δεν ήθελα να ταχθώ ενάντια στα Γιαπωνέζικα γιατί και πολλά απο αυτά τα μοντέλα έχουνε τον σεβασμό μου.

Και όταν με το καλό γίνω αηδιαστικά πλούσιος και θα έχω μία τρομαχτικά μεγάλη συλλογή απο μηχανές θα έχω και γιαπωνέζικες...

...να τις χρησιμοποιώ σαν σωσίβια στην θάλλασα που επιπλέουνε οι πλαστικούρες...:sun:

...και θα χτίσω και μία πίστα MotoGP προδιαγραφών στην πίσω αυλή μου και θα σας προσκαλώ κουλάδια να σας ψωλιάζω με έναν V2 κινητήρα...κατά προτίμηση Rotax.

Και μίας και είπα και Rotax...και μίας και την γυρίσαμε την συζήτηση προς Δύση πλευρά...

Oρίστε...
Buell 1125R
170kg υδρόψυκτο, 146άλογα στις 9800rpm, 11.3kgm@9000rpm

98132

grigorisr1
01/08/2007, 14:37
Μπορει, αλλα τους χρονους :eyepop: που κανει με το 1098S δεν τους εχει κανει ουτε με GSXR1000 racing και 20 αλογα παραπανω... ;)

ποσο εκανε δλδ με gsxr στις σερρες?

Runner Ducati
01/08/2007, 14:40

Oρίστε...
Buell 1125R
170kg υδρόψυκτο, 146άλογα στις 9800rpm, 11.3kgm@9000rpm

Εκτος το οτι δεν υπαρχει μια πρωτοτυπια στο μουτρο :rolleyes: ...
κατα τα αλλα η μοτοσυκλετα ειναι πρεπει να ειναι καταπληκτικη....

grigorisr1
01/08/2007, 14:41
Εκτος το οτι δεν υπαρχει μια πρωτοτυπια στο μουτρο :rolleyes: ...
κατα τα αλλα η μοτοσυκλετα ειναι πρεπει να ειναι καταπληκτικη....

Οντως πολυ ασχημο...

Runner Ducati
01/08/2007, 14:43
ποσο εκανε δλδ με gsxr στις σερρες?

1.19.811!!!!!!! Σημείωσε ο Γιάννης Μπούστας στα δεύτερα χρονομετρημένα των Σερρών με Ducati 1098S καταρίπτωντας έτσι καθε προηγούμενο ρεκόρ!! το 1:21.494 του Αλκη Συνιώρη.

grigorisr1
01/08/2007, 14:44
1.19.811!!!!!!! Σημείωσε ο Γιάννης Μπούστας στα δεύτερα χρονομετρημένα των Σερρών με Ducati 1098S καταρίπτωντας έτσι καθε προηγούμενο ρεκόρ!! το 1:21.494 του Αλκη Συνιώρη.

Ναι αυτο ξερω οτι εκανε 1.19 με το ducati ολοι λενε για αυτο :D με το gsxr λεω ποσο εκανε...

H.A.Balafoutre
01/08/2007, 14:44
Αφού δε σύγκρινες το Χτ με το HUSQVARNA NOX 570 πάλι καλά...

Οι συγκρίσεις που έκανες ήταν αλλού για αλλού...
έτσι ο καθένας μπορεί να δείξει ότι θέλει...

CB 900 F HORNET 9200ε 110 άλογα 194 κιλά
BRUTALE 910 R 19900ε 136 άλογα 185 κιλά

Μόνο 10,700ε παραπάνω... Δηλαδή παίρνεις και ένα R6 ακόμα!

Ρε titan, αμαρτία από το Θεό δηλαδής.

Με κλειστά μάτια το Brutale, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το σαπάκι το πορνετ με την καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα αριστούργημα. Κι ας κοστίζει και ένα τρισεκατομμύριο....ευρωπαίοι είμαστε, μπορεί να οδηγούμε γιαπωνέζικο, αλλά μας έχουν μείνει και κάποια ψήγματα αισθητικής.

Παιδιά, ο γληγοράκης(παλιά R1) θέλει να σας πει κάτι πολύ απλό. Η αίσθηση του να είσαι στα 250+χ.α.ω. να σφίγγεις το γκάζι και η μηχανή να πετάγεται εμπρός βολίδα.......είναι άλλη φάση και κανένα μα κανένα άλλο μοτέρ παραγωγής δεν μπορεί να το πετύχει αυτό σε αυτά τα λεφτά με παροιμιώδη αξιοπιστία σε ένα μεγάλο ποσοστό. Αυτό πέτυχαν οι Ιάπωνες.

Αυτό είναι γεγονός, που κακά τα ψέματα, όσο χαρακτήρα και να έχεις, ή λεφτά, ή και τα 2 μαζί δεν μπορείς να το χωνέψεις. Γι'αυτό και προσπαθούν τα αυτοκινητάδικα λόμπι να πνίξουν τις επιδόσεις των μοτοσικλετών με Euro pro & euro 3 & ότι πάρεις 1 euro......

Τώρα, ακριβώς επειδή ο ανθρώπινος νους προσπαθεί εκ γενετής να συμβιβάσει ασυμβίβαστα πράγματα και καταστάσεις.....και μάλιστα να μην πλήττει κατά την διαδικασία.....επινόησε στα τόσα χρόνια διαφορετικά μοντέλα μηχανών ή γενικότερα παιχνίδια αντιστρές. Για όλους έχει ο μπαχτσές λοιπόν.

Όπως και οι γυναίκες έτσι κι οι μηχανές περιμένουν 1 από εμάς να τις καβαλήσουν. Βέβαια όπως και στην πραγματικότητα σε κάποια φάση χάνεται η μπάλα για το ποιος καβαλάει ποιαν.....αλλά εν πάση περιπτώσει.....κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.

Άρα η διαφοροποίηση του δικύκλου με διαφορετικές εφαρμογές, είναι ζωτικής σημασίας και για εμάς και για τους κατασκευαστές.

Άλλη φιλοσοφία τα ευρωπαϊκά, άλλη τα αμερικάνικα και φυσικά μετά από τόσα χρόνια άλλη και τα Ιαπωνικά.

Πέρα από την καθαρά οικονομική πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή σε 1,000,000 μηχανές ίδιες το κόστος θα είναι μικρότερο ενώ αντίστροφα σε 30,000 μηχανές άλλο το ποσοστό κέρδους.....υπάρχει και η μοναδικότητα κάτι που ισχύει σε όλα τα προϊόντα με την ανάλογη διαφορά στην τιμή και στην ποιότητα-σχεδίαση κτλ.

Και πέρα από τις εξαιρέσεις, δύο ζητήματα πρέπει να κοιτάζουμε, 1ον) την καθαυτή συνολική σχεδίαση της μηχανής που σου πλασάρουν για να την αγοράσεις, πράγμα που σημαίνει σεβασμός πριν την αγορά, 2ον) την φροντίδα που σου παρέχει η εταιρεία μετά την αγορά, σε ανταλλακτικά, σε σωστά συνεργεία, σε εξειδικευμένο προσωπικό κτλ.....

Από εκεί και πέρα, οι αγωνιστικές περγαμηνές της κάθε εταιρείας είναι γι΄αυτούς που τους ενδιαφέρει. Οι υπόλοιποι απλώς θα πρέπει να έχουν το σθένος να απαντούν στους φίλους-γνωστούς-συναδέρφους-συγγενείς τους, γιατί πήρες αυτό, αυτό είναι έτσι, αυτό είναι αλλιώς......κτλ.

Η κάθε μηχανή έχει την χρήση της και δεν έχει νόημα καν να κάνουν κάτι άλλο. Αν όμως το κάνουν τότε θα πρέπει να δεχθούν ένα κάρο συμβιβασμούς.

Πχ το Fazer στο φανάρι με Harley....(άσχετο αλλά έχω ένα πολύ καλό φιλαράκι που έχει 883 sportster και το θέμα το έχουμε εξαντλήσει, μιλάμε για πολύ γέλιο και από την πλευρά μου και από την δικιά του, τελικά η παρέα είναι που μετράει), ωραία ρε παλίκαρε θα με φας, λέμε. Μετά στις στροφές τι θα κάνεις? Θα πεις έχω χαρακτήρα? Δηλαδή, ξεχνάς τον χαρακτήρα εκεί που κερδίζεις και μετά τον los Poulos? Ή μήπως να πούμε πόσα χιλιόμετρα μπορώ εγώ να κάνω με 19λίτρα καύσιμο και πόσα εσύ στις δικές σου ταχύτητες.....anyway...αυτά είναι παραδείγματα συμβιβασμού των ασυμβίβαστων. Κι εδώ πιστεύω είναι η διαφορά επί της ουσίας....τι κάνεις με πόσα λεφτά και τι δεν κάνεις για τα λεφτά που έδωσες. Και φυσικά όλα τα ενδιάμεσα, εκεί κι αν δεν γίνεται χαμός.

Διότι τελικά κανένας δεν μπορεί να μας πει ή να μας υποδείξει πως να περνάμε καλύτερα με την μηχανή μας όταν εμείς την καβαλάμε. Διότι απλά μόνον εμείς την καβαλάμε......

Τελικά, σε καλούπια μπαίνουν μόνον τα μπλοκ των κινητήρων εσωτερικής καύσης...όλοι τέτοιοι είναι στις μηχανές κι όχι οι άνθρωποι, δηλαδή οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες.

Τους κανόνες των άκρων δεν τους φτιάξαμε εμείς οι Έλληνες φυσικά, εμείς απλώς για τα ενδιάμεσα παλεύουμε την επιδότηση.

Κατά τα άλλα καλαμπούρι να γίνεται αλλά γενικά από την αρχή του θρέντ διάβασα αρκετά σωστά πόστ. Καλή φάση.

edit: για την θέση οδήγησης, κάνεις λάθος. Η στάση στα τσόπερ, τύπου Harley...... είναι η πλέον αδόκιμη, μετά πάνε τα μεγαλοon-off και την καλύτερη την έχουν τα SS. Από ιατρική άποψη θες, από άποψη καλύτερου ελέγχου και δεν μιλάμε για το ότι ένα SS έχει τα καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά με φρένα, αναρτήσεις, πλαίσια κτλ.

Runner Ducati
01/08/2007, 14:47
Ναι αυτο ξερω οτι εκανε 1.19 με το ducati ολοι λενε για αυτο :D με το gsxr λεω ποσο εκανε...

Ποιο αργα παντως απο τον Συνιωρη... αφου ο Συνιωρης ειχε τον ταχυτερο γυρο ever στης Σερρες, δεν θυμαμαι ποσο ειχε κανει ο Γ.Μ με το GSXR1000 οταν ετρεξε στο Π.Π

Runner Ducati
01/08/2007, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε titan, αμαρτία από το Θεό δηλαδής.

Με κλειστά μάτια το Brutale, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Ρε μανια αυτο το παιδι με τα τετρακυλινδρα σε σειρα... :confused:

περναν τα χρονια παααλικααριιιιιιι..... παρτο χαμπαρι....

:D

grigorisr1
01/08/2007, 14:52
Ποιο αργα παντως απο τον Συνιωρη... αφου ο Συνιωρης ειχε τον ταχυτερο γυρο ever στης Σερρες, δεν θυμαμαι ποσο ειχε κανει ο Γ.Μ με το GSXR1000 οταν ετρεξε στο Π.Π

Ενταξει καπως λογικο ειναι να κανει καλυτερο χρονο με το ducati λογο αναρτησεων κτλ..

grigorisr1
01/08/2007, 14:53
Ρε μανια αυτο το παιδι με τα τετρακυλινδρα σε σειρα... :confused:

περναν τα χρονια παααλικααριιιιιιι..... παρτο χαμπαρι....

:D

Γιατι ρε σ... πηρες βολτα κανενα 1000ari ss και δε σου αρεσε η ροπη στα χαμηλα?

Runner Ducati
01/08/2007, 14:54

Nikker, Καλα και αγια αυτα που λες... αλλα εδω ειναι Japan VS Europe...

εεε... μην το ξεχναμε και μην σε παρασερνουν οι Κορεατ... τελος παντων ολοι τα ιδια ειναι εκει κατω...

:p

H.A.Balafoutre
01/08/2007, 15:00
Ρε Παναή, έχει μαλιάσει η γλώσσα σου πια να το λες και να το ξαναλές. Μυαλό έχουμε το καταλάβαμε.

Είπαμε One monster to rule them all.......έστω και με 69 τροχό.:lol: :wave2:

Runner Ducati
01/08/2007, 15:03
Γιατι ρε σ... πηρες βολτα κανενα 1000ari ss και δε σου αρεσε η ροπη στα χαμηλα?

Ενα K6... και σχεδον το τελικιασα μαλιστα... δεν ειναι οτι δεν ειχε ροπη... αλλα... ευτυχως που πηγα απο Αττικη και ειναι ο δρομος καλυτερος και απο την πιστα της Catalunia και δεν κοπηκε κανα πλαισιο γιατι ηταν ξενο το μηχανακι...

ροπη ειχε, αλλα... ηταν ΜΑΠΑ η αισθηση οπως αποδιδοταν σε σχεση με ενα DUCATI, ΜΑΠΑ ετσι οπως ανεβαζε στροφες σαν μιξερ, ψιλοΜΑΠΑ αναρτησεις, ΜΑΠΑ πλαισιο (οκ αυτο απο τα σπασμενα το λεω), ψιλοΜΑΠΑ φρενα, ΜΑΠΑ θεση οδηγησης, αααα ειχε και ΜΑΠΑ λαστιχα :lol: γιατι ο ιδιοκτητης του ηταν τυπικος κορεατ... "γιαπωνεζος" και ηταν φαγωμενα τοσο πολυ στο κεντρο που εκαναν σκαλοπατι ... ασε που ιδιο μοτερ ειχαμε και σε ενα Suzuki GTi παλιοτερα... τρισμπουρδελο δεν ηταν, αλλα δισμπουρδελο σιγουρα...

σε σχεση με 998S και 1098S (αλλα και Monster S4R κλπ) που κατι γνωριζω λιγο απο αυτα, αναλογικα παντα και με το Μπουζουκι απο θεμα βολτας...

παντως στην Βουτα για δευτερη γεφυρα εαν δεν υπηρχε το Hayabusa, μπορει να ηταν καλο... σιγουρα ειναι καλο για τον T.R.E γιατι φοβαται τα Χαλιαβουρτσα Τουρμπο....

grigorisr1
01/08/2007, 15:05
Ενα K6... και σχεδον το τελικιασα μαλιστα... δεν ειναι οτι δεν ειχε ροπη... αλλα... ευτυχως που πηγα απο Αττικη και ειναι ο δρομος καλυτερος και απο την πιστα της Catalunia και δεν κοπηκε κανα πλαισιο γιατι ηταν ξενο το μηχανακι...

ροπη ειχε, αλλα... ηταν ΜΑΠΑ η αισθηση οπως αποδιδοταν σε σχεση με ενα DUCATI, ΜΑΠΑ ετσι οπως ανεβαζε στροφες σαν μιξερ, ψιλοΜΑΠΑ αναρτησεις, ΜΑΠΑ πλαισιο (οκ αυτο απο τα σπασμενα το λεω), ψιλοΜΑΠΑ φρενα, ΜΑΠΑ θεση οδηγησης, αααα ειχε και ΜΑΠΑ λαστιχα :lol: ... ασε που ιδιο μοτερ ειχαμε και σε ενα Suzuki GTi παλιοτερα... τρισμπουρδελο δεν ηταν, αλλα δισμπουρδελο σιγουρα...

σε σχεση με 998S και 1098S (αλλα και Monster S4R κλπ) που κατι γνωριζω λιγο απο αυτα, αναλογικα παντα και με το Μπουζουκι απο θεμα βολτας...

παντως στην Βουτα για δευτερη γεφυρα εαν δεν υπηρχε το Hayabusa, μπορει να ηταν καλο... σιγουρα ειναι καλο για τον T.R.E γιατι φοβαται τα Χαλιαβουρτσα Τουρμπο....

Ολα μαπα τα λες... και το πλεσιο σπαει.. αλλα κατα τα αλλα το τελικιασες σχεδον ε?

Runner Ducati
01/08/2007, 15:08
Ολα μαπα τα λες... και το πλεσιο σπαει.. αλλα κατα τα αλλα το τελικιασες σχεδον ε?

ΧΑΛΑΡΑ τελικη... αμφιβαλεις??? ... παιζει στοιχηματακι αμα αμφιβαλεις, και δωσμου το δικο σου που δεν το εχω οδηγησει και κατσε πισω...

το πλαισιο δεν το λεω εγω οτι σπαει... καμποσοι (και ειναι αρκετοι) Μπουζουκοβιοι ανα τον πλανητη το λενε...

οτι λενε λεω, ας μην τα λεγανε... :rotflmao: