PDA

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Da.Vintage
07/06/2007, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Παλικάρια ψυχραιμία…

Την μηχανή την κάνει ΓΡΗΓΟΡΗ και ΣΤΡΙΦΤΑΔΕΡΗ ο ΟΔΗΓΟΣ της και όχι η χώρα κατασκευής….

ΚΑΙ στην Ευρώπη ΚΑΙ στην Ιαπωνία φτιάχνονται ΩΡΑΙΕΣ και ΑΣΧΗΜΕΣ μηχανές.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν μια πιο όμορφη σχεδίαση ( υποκειμενικό ) και έχουν πολλές φορές καλύτερα περιφερειακά από τα αντίστοιχα Ιαπωνικά μοντέλα της κατηγορίας .
Γι αυτούς τους λόγους έδωσα κι εγώ 11.000 € πριν τρία χρόνια για να πάρω Ευρωπαϊκό μηχανάκι που όλα τα περιοδικά και το Internet το βγάζανε ΚΟΡΥΦΑΙΟ στην κατηγορία του .
Έλεγα τα ΙΔΙΑ ακριβώς που λέτε κι εσείς που έχετε Ευρωπαϊκά.
«Έχει γκάζι ,πλαίσιο ,αναρτήσεις ,ομορφιά…κ.λ.π) και ερχόμουν σε αντιπαράθεση με αυτούς που είχαν αντίστοιχα Ιαπωνικά.
Όλα κυλούσαν όμορφα μέχρι που χρειάσθηκα την υποστήριξη της Εταιρίας και του δικτύου της για να επιδιορθώσω ΜΙΚΡΑ προβλήματα που παρουσιάσθηκαν ( κατά την γνώμη μου ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ για τέτοιες μηχανές) .

ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ?????? ΠΟΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ???????? ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ???

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ :

2 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ,
100 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΩΠΕΙΑ ,
ΚΑΜΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ,
20-25 ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ,
ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΛΥΝΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΟΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΕΤΡΙΖΕ ,
ΧΤΙΚΙ – ΝΕΥΡΑ - ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
Κ.λ.π – κ.λ.π.

Μετατρέψανε την αγάπη μου για αυτή την μηχανή σε ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ….
Αποφάσισα να την πουλήσω και να μην παραμυθιαζω άλλο τον εαυτό μου….

Εκεί να δεις …

Η ΜΗΧΑΝΗ άψογη, τα χμ της αστεία ,και αναγκάστηκα να την πουλήσω σε τιμή ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ από τις αντίστοιχες ιαπωνικές της κατηγόριας που πουλάγανε (ίδια χρόνια-χλμ κ.λ.π)

ΓΙΑΤΙ ? γιατί μέσα σε ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ αγγελίας ,πήραν ΤΕΣΣΕΡΙΣ άνθρωποι όλοι κι όλοι τηλέφωνο…

Επαναλαμβάνω ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙOΔΙΚΟ ΣΤΑ ΤΕΣΤ…

Το μαθηματακι μου κόστισε ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ και ΝΕΥΡΑ αλλά το παραδίδω σε φίλους και συμφορουμιτες ΔΩΡΕΑΝ μπας και την γλιτώσει κανείς …ή εστω για να ξέρει…

:a10: :a013:

Da.Vintage
07/06/2007, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

παλι Ιταλικο θα επαιρνα γιατι ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΑΥΛΑ!!!

:beer: :beer: :beer:

Είσαι και μαζόχας τί να κάνουμε!

Da.Vintage
07/06/2007, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Ασε φιλε μου ταξιδευτη τα παιδια να εκτονωθουν.Μην τους κοβεις τωρα που αρχισε η πλακα.
Κατα τα αλλα συμφωνο μαζι σου και κυριως στο θεμα της συλλογης:sun: :sun:

ΤΙΤΑΝ αν εκανες συλλογη ιταλικο θα επαιρνες;;:beer: :beer:

Ναί σίγουρα αλλά μόνο για να κάθομαι επάνω όσο είναι στο σταντ... αν ήθελα να κάνω βόλτα ένα μηχανάκι θα έπερνα το Japan για να γυρίσω και πίσω....
Γιατί με το Ιταλικό θα παιζόταν!:lol:

Da.Vintage
07/06/2007, 11:17

Ολα τα Ducati γ@μ@νε ολα τα αντιστοιχα ιαπωνικα (ανεξαρτητως μαρκας) μηχανακια...

Ολα τα Ducati γ@μ@νε ολα τα αντιστοιχα ιαπωνικα (ανεξαρτητως μαρκας) μηχανακια...

:sun: :beer: :winka:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
Tι είπε το άτομο?
Και γιαπωνεζικο ποδήλατο στρίβει καλύτερα απο Ιταλικό!

Da.Vintage
07/06/2007, 11:18
Motogp +9

Tα λέμε σε 2 αγώνες! χαχα

Da.Vintage
07/06/2007, 11:19
Να το γραψω, να μην το γραψω....να το γραψω!

Οταν κοψεις πλαισιο (φτου-φτου) και ξαναπαρεις ρ1, θα το βαλω υπογραφη...

:rotflmao: :beer:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da.Vintage
07/06/2007, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Γιατί δεν παίρνεις το πλαίσιο που κατασκευάζει, αυτη τη στιγμή, ο φίλτατος Τιτάνας..

Ουτε εγγυήσεις ούτε τίποτα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είπαμε του ετοιμάζω ένα απο χαρτόνι για να του κρατήσει παραπάνω αλλά θα το έχω έτοιμο αύριο γιατί ξέμεινα απο σελοτέιπ!

ΥΓ. Στράντα το δικό σου είναι έτοιμο θα έρθεις να το πάρεις ή θα το δώσω στον υδραυλικό για τη μηχανή του γκαζόν του?????Ίδιο πλαίσο φοράτε!:lol: :lol: :lol: :lol:

LsKostas
07/06/2007, 11:28
:confused:
Κατι παρομοιο εχει βγει για Kawasaki??...:confused:

http://img376.imageshack.us/img376/8848/girl21600x12009il.jpg

:confused: :confused:

Στο τσακ ν αλλαξοπιστησω σΕ λεω...

:alien:

stradas
07/06/2007, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

ΥΓ. Στράντα το δικό σου είναι έτοιμο θα έρθεις να το πάρεις ή θα το δώσω στον υδραυλικό για τη μηχανή του γκαζόν του?????Ίδιο πλαίσο φοράτε!:lol: :lol: :lol: :lol:

Κρατα το ρε φιλε και κανε τις σωληνες ολοσωμη μπας και παρεις 1,5 αλογο στις 32.500 σ.α.λ....

:lol: :lol: :lol:

Ετσι και αλλιως δεν ειπαμε οτι οι ντουκοι δεν κοβουν πλαισιο ποτε?

Παλι μπερδευτηκες με τα σουΤΖουκι... :lol: :lol: :lol:

ΚΑΠΛΑΝΙ
07/06/2007, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
:confused:
Κατι παρομοιο εχει βγει για Kawasaki??...:confused:

http://img376.imageshack.us/img376/8848/girl21600x12009il.jpg

:confused: :confused:

Στο τσακ ν αλλαξοπιστησω σΕ λεω...

:alien:
Εντελη τα πλαισια των Ιταλων εχουν μια υπεροχη,τουλαχιστον εμφανισιακα:eyepop: :eyepop:

Da.Vintage
08/06/2007, 09:55
Κρατα το ρε φιλε και κανε τις σωληνες ολοσωμη μπας και παρεις 1,5 αλογο στις 32.500 σ.α.λ....

Ετσι και αλλιως δεν ειπαμε οτι οι ντουκοι δεν κοβουν πλαισιο ποτε?

Παλι μπερδευτηκες με τα σουΤΖουκι... :lol: :lol: :lol:

Ρε σύ γιατί ζορίζεσαι? που το μηχανάκι σου βγάζει 82 άλογα σπαζμένο στις 7,750 τροχό?:lol:
Άλλα Ιαπωνικά βγάζουν 164 άλογα (δηλαδή τα διπλά) στις 17,750 τροχό...

Άρα πάρε το Multi-mulinex και στη κουζίνα σου....:lol:

Da.Vintage
08/06/2007, 09:56
Εντελη τα πλαισια των Ιταλων εχουν μια υπεροχη,τουλαχιστον εμφανισιακα:eyepop: :eyepop:

Πού να δείς και απο τι πίσω μεριά που δε φαίνεται και πολύ πλαίσιο!:lol:

grigorisr1
08/06/2007, 10:06

Ναι οντως πολυ εμφανισιακα... τι να σου πω βλεπεις 3 σωληνες υδρευσης κολλημενους μεταξυ τους

stradas
08/06/2007, 11:07
Ρε σύ γιατί ζορίζεσαι? που το μηχανάκι σου βγάζει 82 άλογα σπαζμένο στις 7,750 τροχό?:lol:

Δεν ζοριζομαι καθολου φιλε, 82 μου φτανουν και μου περισσευουν (καλα, για να μην λεω μλκς, οταν θα το βγαλει με το μοτερ το τεσταστρετα το εχω παρει το μηχανακι την επομενη)

Άλλα Ιαπωνικά βγάζουν 164 άλογα (δηλαδή τα διπλά) στις 17,750 τροχό...

Άρα πάρε το Multi-mulinex και στη κουζίνα σου....:lol: [/B]

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: 164 τροχο??? :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

σιγα ρε τιτανα, θα απογειωθεις ρε φιλε...:lol: :lol: :lol:

αυτο για την κουζινα, μεγαλη κακια...:lol: :lol: :lol: :beer:

dessert
08/06/2007, 21:18
Ρ...Άλλα Ιαπωνικά βγάζουν 164 άλογα (δηλαδή τα διπλά) στις 17,750 τροχό...

164 @@ βγάζουν στις 47164 σαλ. Και να τα είχατε και να τις στρίβατε κάθε μέρα ποιός έσκαζε...

:bawl: :bawl:

Da.Vintage
11/06/2007, 08:05
164 @@ βγάζουν στις 47164 σαλ. Και να τα είχατε και να τις στρίβατε κάθε μέρα ποιός έσκαζε...

:bawl: :bawl:

Πέξτε εκεί με τα μισά άλογα παιδάκια και με τις στροφές που ανεβάζει και το σκούτερ μου!:lol:

Δεν ξέρω αν έχετε ιδέα... Αλλά είναι πρτέρημα στους κινητήρες να ανεβάζουν πολλές χιλιάδες στροφές και όχι να μήν φτάνουν ούτε τις 8000 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βλέπε Formula1 + MotoGp....
Άσχετοι!:lol:

Το κλασικό κόμπλεξ των Ντιούξατίστι!
Ά... Στις 7,750 το δικό μου είναι μάλλον δυνατότερο απο το δικό σου strada... ά και του μένουν άλλες τόσες στροφές να ανεβάσει μέχρι το κόφτη! :lol: :lol: :lol:

:a029:

:a9: Τσόπα τσόπα μή κλαις:bawl:

FZR1000
11/06/2007, 15:34
Οντως φιλε titan ολα τα μειονεκτηματα τους τελικα τα βλεπουν ως υπεροχή!!!!

πχ 82 μου φτανουν και μου περισσευουν, αλλα αλλαζω φιλτρο αερα μπας κ τσιμπησω 0.2 hp επιπλεον!!!

dessert
11/06/2007, 18:48
....
Δεν ξέρω αν έχετε ιδέα... Αλλά είναι πρτέρημα στους κινητήρες να ανεβάζουν πολλές χιλιάδες στροφές και όχι να μήν φτάνουν ούτε τις 8000 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Βλέπε Formula1 + MotoGp....
Άσχετοι!:lol:...

Επιδή σε "κόβω" σχετικό.... Μάθε πως όλα τα πολύστροφα έχουν μικρότερο χρόνο ζωής, μιάς και οι περισσότερες στροφές δημιουργούν μεγαλύτερη καταπόνεση στα μέταλλά. Απλή μηχανική, αλλά ξέρεις εσυ....
Στη πίστα είσαι σαφώς σε ανώτερο επίπεδο όταν έχεις ένα κινητήρα που δίνει την μέγιστη απόδωση σε μικρότερο εύρος στροφών, μιάς και έχεις καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη ευκολία γιατί δεν δουλέυεις τον κινητήρα στο εύρος που είναι αμφιβόλου συμπεριφοράς, δηλαδή ψηλά... Αλλά και πάλι ξέρεις μιάς και απο πίστα είσαι οκ...
Στα Gp , οι κινητήρες είναι πολύστροφοι , αλλά δεν κάνουν service κάθε 20000χλμ και ούτε έχουν διάρκεια ζωής 2 πρωταθλήματα....Και μην νομίζεις οτι μια μοτοσυκλέτα GP μπορεί ένας απλός οδηγός να την πάει έτσι όπως βλέπεις στην TV...Αλλά τι στα λέω τα γνωρίζεις...

Και πολύ αμφιβάλω αν το πάς το R σου κάθε μέρα στον κόφτη, απο την ώρα που θα ξεκινήσεις μέσα στην πόλη, μέχρι και στο ταξίδι που θα πάς... Ασε που θα είχε λαλήσει η καμπάνα του άν το έκανες...:winka:

Οπότες , πάρε μια Ducati τώρα που είσαι νέος, μην σου έρθουν τα μυαλά όταν γεράσεις και μετά δεν μπορείς να τη χαρείς...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

grigorisr1
11/06/2007, 18:50
Επιδή σε "κόβω" σχετικό.... Μάθε πως όλα τα πολύστροφα έχουν μικρότερο χρόνο ζωής, μιάς και οι περισσότερες στροφές δημιουργούν μεγαλύτερη καταπόνεση στα μέταλλά. Απλή μηχανική, αλλά ξέρεις εσυ....
Στη πίστα είσαι σαφώς σε ανώτερο επίπεδο όταν έχεις ένα κινητήρα που δίνει την μέγιστη απόδωση σε μικρότερο εύρος στροφών, μιάς και έχεις καλύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη ευκολία γιατί δεν δουλέυεις τον κινητήρα στο εύρος που είναι αμφιβόλου συμπεριφοράς, δηλαδή ψηλά... Αλλά και πάλι ξέρεις μιάς και απο πίστα είσαι οκ...
Στα Gp , οι κινητήρες είναι πολύστροφοι , αλλά δεν κάνουν service κάθε 20000χλμ και ούτε έχουν διάρκεια ζωής 2 πρωτθλήματα....Αλλά τι στα λέω τα γνωρίζεις...

Και πολύ αμφιβάλω αν το πάς το R σου κάθε μέρα στον κόφτη, απο την ώρα που θα ξεκινήσεις μέσα στην πόλη, μέχρι και στο ταξίδι που θα πάς... Ασε που θα είχε λαλήσει η καμπάνα του άν το έκανες...:winka:

Οπότες , πάρε μια Ducati τώρα που είσαι νέος, μην σου έρθουν τα μυαλά όταν γεράσεις και μετά δεν μπορείς να τη χαρείς...

Εγω γιατι το βαραω κοφτες και θελω και αλλο ??

Φαντασου δλδ να παρω ducati θα σπασει στα 2:rotflmao: :rotflmao:

dessert
11/06/2007, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Εγω γιατι το βαραω κοφτες και θελω και αλλο ??

Φαντασου δλδ να παρω ducati θα σπασει στα 2:rotflmao: :rotflmao:

Εσύ να πάρεις ένα πλαίσιο και να βάζεις που και πού καμιά δευτέρα...:rotflmao: :rotflmao:

grigorisr1
11/06/2007, 18:55
Εσύ να πάρεις ένα πλαίσιο και να βάζεις που και πού καμιά δευτέρα...:rotflmao: :rotflmao:

Νταξει ρε οτι πεις

maniak.
11/06/2007, 19:54
Νταξει ρε οτι πεις

:lol: :lol:

FZR1000
11/06/2007, 21:15
dessert και 25.000 rpm να εφταναν τα ss made in japan παλι τα ducati θα εσπαγαν πρωτα στις 6000rpm...

Το μηχανακι σου σε ποια πιστα ειναι πιο γρηγορο απο ενα ss japan 600 (μη σου πω 400)?

Ουτε καν σε πιστα καρτ δεν ειναι...........

dessert
12/06/2007, 05:30
Όπα πάλι σε "ειδικό" πέσαμε.... Είδες εσύ πουθενά να " Σ Π Α Ε Ι " κινητήρας Ducati?????:confused:
Για ρίξε μια ματιά στο Google πόσα χλμ βγάζουν οι δεσμοδρομικοί Pantah και πόσα οι σχιστομάτες??????

Τώρα για το τελευταίο τα ξανάπαμε, 14 στα 19 θα γίνουμε γραφικοί στο τέλος...

Da.Vintage
12/06/2007, 07:12

Μιλάνε τα Ducati ρε για χρόνο ζωής.... Και για ζημιές που είναι κάθε μέρα στο συνεργείο!:lol:

Α ναι... και δηλασή θες να μας πείς οτι είναι καλύτερα να έχεις 82 άλογα στις 7750 πάρά 160 στις 13000? :a21: :a24:
Α... Και οσον αφορά το αν ξέρω απο πίστα πάρε ότι μηχανάκι έχεις και έλα να μου δείξεις αν μπορείς... αλλά για να μου δείξεις θα πρέπει να κρατηθείς μπροστά μου για ένα γύρο τουλάχιστον!

Για να μιλάμε και αλήθειες το R το δουλεύω κόφτες εκεί που χρειάζεται και δε χρειάζεται συχνά γιατί στα μεσαία μου έχω πίο πολύ δύναμη απο ένα ducati στα κόκκινα!
Άν πάς όμως ένα ducati κόφτες κοίτα να κόψεις αζιμούθιο απο την αρχή για το συνεργείο γιατί και εκεί δεν ξέρω αν θα φτάσεις!
Τα Ducati μπορούν να πιάσουν κόφτη μεσα στην πόλη και στη εθνική γιατί απλά δεν πάνε, η πρώτη μου έχει 170 θες να αλλάξω και ταχύτητα?
:lol:

Θα πάρω Ducati όταν γεράσω γιατί τότε θα φοβάμαι την ταχύτητα...και τα ducati απλά δε τρέχουν... θα έχω και χρόνο και χρήμα απο την σύνταξη να είμαι όλη μέρα στο συνεργείο και θα είναι όλα στη θέση τους... και θα πάρω στο γιό μου και ένα R1 για να τρέχει και να θυμαμαι τα παλιά!

dessert
12/06/2007, 07:46
Πω πω!!!!!:eyepop:

Με εντυπωσίασες φλαράκ!!!!!:eyepop:

Όταν καμιά φορα σου έρθει, αν σου έρθει, η γνώση τα λέμε!!!!

Αν το thread δεν ήταν για πλάκα..... :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:

Πάρε μια Ducati σΕ λΕω!!!!

Άντες.....

:rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
12/06/2007, 08:43
Πω πω!!!!!:eyepop:

Με εντυπωσίασες φλαράκ!!!!!:eyepop:

Όταν καμιά φορα σου έρθει, αν σου έρθει, η γνώση τα λέμε!!!!

Αν το thread δεν ήταν για πλάκα..... :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:

Πάρε μια Ducati σΕ λΕω!!!!

Άντες.....

Aν θα συνεχίσει να βγαίνει και όταν γεράσω θα πάρω!
Μέχρι τότε... Δε γουστάρω να μου λένε στα φανάρια... Φίλε κάνε στην άκρη γρήγορα...ακούγεται σαν να έχει σπάσει κάτι στο μοτέρ!

dessert
12/06/2007, 09:18
Θα βγαίνει....

Αν είναι να στο λένε άτομα που καβαλάνε σχιστομάτικο, τότε να μην τους χαλάς χατήρι....:rotflmao: :rotflmao:

stradas
12/06/2007, 09:46
..........
Α ναι... και δηλασή θες να μας πείς οτι είναι καλύτερα να έχεις 82 άλογα στις 7750 πάρά 160 στις 13000? :a21: :a24:
Α... Και οσον αφορά το αν ξέρω απο πίστα πάρε ότι μηχανάκι έχεις και έλα να μου δείξεις αν μπορείς... αλλά για να μου δείξεις θα πρέπει να κρατηθείς μπροστά μου για ένα γύρο τουλάχιστον!

.......

160 δεν εχεις ΠΟΥΘΕΝΑ, επειδη σας γραφουνε την ιπποδυναμη στο στροφαλο σε ιδανικες συνθηκες νομιζεις οτι αυτα βγαζεις στο δρομο??? :nono:

Σου ειπε κανεις οτι θα συγκρινουμε το μοτερ του μουλτι με το ρ1???

Μηπως πρεπει να συγκρινουμε το ρ1 με το 1098 ??? :nono:

Αλλα βεβαια, στον πλανητη που ζεις και το 1098 δεν παει βημα, σερνεται λεμε...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Αντε σε λιγο θα μας πεις οτι το μηχανακι σου ειναι και 168 κιλα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

dessert
12/06/2007, 09:50
...Α ναι... και δηλασή θες να μας πείς οτι είναι καλύτερα να έχεις 82 άλογα στις 7750 πάρά 160 στις 13000? :a21: :a24: ...

Δεν κρατιέμαι λέμε...

:lol: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :lol:

stradas
12/06/2007, 09:58
Δεν κρατιέμαι λέμε...

:lol: :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :lol:

Ρε φιλε, δεν κανουμε μια εταιρεια που να φτιαχνει μηχανακια, με εδρα την Ιαπωνια, να τα φτιαχνουμε στην κινα και να ανακοινωνουμε ιπποδυναμη 340 αλογα και βαρος 142 κιλα...

Σερβις καθε 120.000 χλμ :rotflmao:

Θα πουλαμε σαν τρελοι στην Ελλαδα...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Πρωτος πελατης ο τιτανας...:lol: :lol: :lol:

ΥΓ. Το πρωτο πλαισιο δωρο!!!:rotflmao:

grigorisr1
12/06/2007, 10:06
Ρε φιλε, δεν κανουμε μια εταιρεια που να φτιαχνει μηχανακια, με εδρα την Ιαπωνια, να τα φτιαχνουμε στην κινα και να ανακοινωνουμε ιπποδυναμη 340 αλογα και βαρος 142 κιλα...

Ξεφυγες λεμε.... ειπαμε πλακα πλακα εσυ το παραμαμισες.

Ολες οι εταιρειες λενε αλογα στο στροφαλο.... καμια δε λεει στι ροδα

Τι κολλημα εχετε εσεις που οδηγατε ευρωπαικα δε μπορω να καταλαβω... αφου ειναι τοσο καλα οσο λετε τι σας νοιαζει... τι οδηγανε οι αλλοι αφηστε μας να οδηγαμε τις μαλακιες που δε στριβουν δε φρεναρουν και σπανε πλαισια.

stradas
12/06/2007, 10:09
...
Ολες οι εταιρειες λενε αλογα στο στροφαλο.... καμια δε λεει στι ροδα

......

:nono: :nono: :nono:

Η Ducati οτι ανακοινωνει, ειναι τροχο!!!

Και στα κιλα που ανακοινωνει ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα, σε αντιθεση με, ξερεις ποιους...

:sun:

grigorisr1
12/06/2007, 10:12
:nono: :nono: :nono:

Η Ducati οτι ανακοινωνει, ειναι τροχο!!!

Και στα κιλα που ανακοινωνει ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα, σε αντιθεση με, ξερεις ποιους...

:sun:

Ναι στι ροδα.... το 1098 λενε οτι εχει 160 και στον τροχο βγαζει 140 κατι... δε θυμαμαι

Da.Vintage
12/06/2007, 10:36
160 δεν εχεις ΠΟΥΘΕΝΑ, επειδη σας γραφουνε την ιπποδυναμη στο στροφαλο σε ιδανικες συνθηκες νομιζεις οτι αυτα βγαζεις στο δρομο??? :nono:

167 έχει τροχό το καιούριο R1
άλλη ερώτηση!
Ενός φίλου βγάζει 158 και είναι σα το δικό μου και με το δικό μου του ρίχνω άρα υπάρχει περιπτωση να έχω λίγο παραπάνω!

Σου ειπε κανεις οτι θα συγκρινουμε το μοτερ του μουλτι με το ρ1???

Συγκρίνουμε ότι έχει ο καθένας και αυτό υπαρασπιζόμαστε....1000 εσύ 1000 εγώ

Μηπως πρεπει να συγκρινουμε το ρ1 με το 1098 ??? :nono:

Είναι 1000άρι το 1098?:lol:
Ο Χ Ι
Αλλά και να το συκρίνουμε πάλι πίσω είναι κατα πολύ!

Αλλα βεβαια, στον πλανητη που ζεις και το 1098 δεν παει βημα, σερνεται λεμε...:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Πάει αλλά σαν 1000 ΣΣ γιαπάν δε πάει... και είναι και 1100
μή το ξεχνας αυτό!

Αντε σε λιγο θα μας πεις οτι το μηχανακι σου ειναι και 168 κιλα...

Άδειο μπορεί λίγο παραπάνω!

Da.Vintage
12/06/2007, 10:39

Εσείς οι δύο τόσα που ξέρετε απο μηχανάκια ούτε συναρμολογούμενα 1:14 δεν θα μπορείτε να φτιάξετε....:lol:

Ούτε σε πάζλ δε μπορείτε να φτιάξετε φωτογραφία απο μηχανάκι!:lol:

- Ρε μλκ... το τιμόνι που πάει μπροστα ή πίσω?
- Χέσε το τιμόνι οι 2 ρόδες είναι μπροστά ή πίσω...?:lol:

Da.Vintage
12/06/2007, 10:40
Ναι στι ροδα.... το 1098 λενε οτι εχει 160 και στον τροχο βγαζει 140 κατι... δε θυμαμαι

ΣΩΣΤΟΣ!!!!

stradas
12/06/2007, 10:49
άλλη ερώτηση!
Ενός φίλου βγάζει 158 και είναι σα το δικό μου και με το δικό μου του ρίχνω άρα υπάρχει περιπτωση να έχω λίγο παραπάνω!

:rotflmao: ετσι κανουν δυναμομετρηση οι ιαπωνες... I rest my case...

Συγκρίνουμε ότι έχει ο καθένας και αυτό υπαρασπιζόμαστε....1000 εσύ 1000 εγώ

Ο καθενας στον τομεα του, παμε δικαβαλο ταξιδακι;;;

Ο Χ Ι

Ναι μαλλον...:lol: :lol:

μή το ξεχνας αυτό!

Άδειο μπορεί λίγο παραπάνω!

Αδειο;; εννοεις χωρις μοτερ ε;;;

dessert
12/06/2007, 10:59
άλλη ερώτηση!

:lol: :bigcry: :bigcry: :lol:

Ο Χ Ι

μή το ξεχνας αυτό!....

:lol: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Σας παρακαλώ όχι άλλο... Μ'έχει ακούσει όλο το τετράγωνο...:bawl:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:00
:rotflmao: ετσι κανουν δυναμομετρηση οι ιαπωνες... I rest my case...

Ευρωπαϊκο περιοδικό το έκανε!
Γέλα τώρα...ή και κλαψε άμα θες!

Ο καθενας στον τομεα του, παμε δικαβαλο ταξιδακι;;;

Ναί ποιος θα φτάσει πρώτος ε?

Ναι μαλλον...:lol: :lol:

Τα γέλια δεν είναι απάντηση φέρε μου αποδείξεις οτι ισχυει το αντιθετο και θα το σεβαστώ...απο περιοδικά σελίδες στο ιντερνετ κτλ!

Ας το ρίξω και εγώ στα γέλια αφού δεν έχεις να με αντικρούσεις με λόγια :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Αδειο;; εννοεις χωρις μοτερ ε;;;

Όχι χωρίς τα αυτοκόλλητα!

Da.Vintage
12/06/2007, 11:02
:lol: :bigcry: :bigcry: :lol:

:lol: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Σας παρακαλώ όχι άλλο... Μ'έχει ακούσει όλο το τετράγωνο...:bawl:

Λοιπόν σταματήστε τα γέλια και τα ΄κλάματα και φέρτε αποδείξεις...

Αλλά παίζετε με τις εικονες γιατί δεν έχετε τι να πείτε τώρα πιά!

Μιλάνε οι DUCATI για δύναμη!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

dessert
12/06/2007, 11:07
:lol: Κοίτα που δεν καταλαβαίνεί το παλουκάρι.. :rotflmao:

92757

dessert
12/06/2007, 11:08
:rotflmao:

92758

stradas
12/06/2007, 11:09
Λοιπόν σταματήστε τα γέλια και τα ΄κλάματα και φέρτε αποδείξεις...

Αλλά παίζετε με τις εικονες γιατί δεν έχετε τι να πείτε τώρα πιά!

Μιλάνε οι DUCATI για δύναμη!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Ελα βρε κουτο, μην μου εκνευριζεσαι...

:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl:

Ξυδακι;;; :rotflmao:

grigorisr1
12/06/2007, 11:12
Ωραια συγκριση... 1098ς 23.000 ευρω

Και κ6 1000 11.000 ευρω

dessert
12/06/2007, 11:14
Ας ήταν και το Κ με αναρτήσεις, ζάντες, φρένα, σχεδιασμό, όργανα, εξατμήσεις top of the top και ας μην είχε τόσο... :rotflmao:

dessert
12/06/2007, 11:15
Και πλαίσιο έτσι... Μην ξεχνιώμαστε...:rotflmao:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:15
:lol: Κοίτα που δεν καταλαβαίνεί το παλουκάρι.. :rotflmao:

Φάε 13 άλογα στο κεφάλι να στρώσεις και μόνο απο 2000 στροφές παραπάνω!:evil:

Απο μόνος σου!

dessert
12/06/2007, 11:17
Που ρε συ????:confused: :confused: :confused: :confused:

Στο τέλος της ευθείας των 15 χλμ και με ευνοηκό ΤΥΦΩΝΑ????:confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:18

Στη ροπή ρε Δημήτρη τί περίμενες να μήν έχει παραπάνω ένα 1100 και πόσο μάλλον δικύλινδρο?
:lol: Και χαίρεσαι κι όλας?

Da.Vintage
12/06/2007, 11:18
Ελα βρε κουτο, μην μου εκνευριζεσαι...

:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl:

Ξυδακι;;; :rotflmao:
Apo xtές πίνω

Da.Vintage
12/06/2007, 11:20
Που ρε συ????:confused: :confused: :confused: :confused:

Στο τέλος της ευθείας των 15 χλμ και με ευνοηκό ΤΥΦΩΝΑ????:confused:

Καλά μιλάμε σά τα άλογα και σύ...

ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ Και καμουτσίκι!

Δεν είδες την δυναμομέτρηση του φίλου σου?
Έχεις να πείς και κάτι???

Ε είστε και οι 2 πάρε τον ένα και χτυπα τον άλλο!

Da.Vintage
12/06/2007, 11:22
Ας ήταν και το Κ με αναρτήσεις, ζάντες, φρένα, σχεδιασμό, όργανα, εξατμήσεις top of the top και ας μην είχε τόσο... :rotflmao:

Ντιζέρτ να σε ρωτήσω κάτι...
Καιρό το ήθελα...
Τί μηχανάκι έχεις?

dessert
12/06/2007, 11:22
Καλά βρε ούτε να διαβάσεις δεν μπορείς;;;;
Τόσο τυφλωμένος είσαι!!!

Παίδες τα ΓΙΑΠΑΝ rules των Ευρωπαικών στο 20% του εύρους των στροφών του κινητήρα

γι' αυτό και είναι καλύτερα!!!!!!!!!!

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

dessert
12/06/2007, 11:23
Ντιζέρτ να σε ρωτήσω κάτι...
Καιρό το ήθελα...
Τί μηχανάκι έχεις?

Μηχανάκι έχεισ εσύ!!!!
:D

stradas
12/06/2007, 11:23
Θα βγει τωρα ο τιτανας και θα μας πει οριστε το τζαΜπαν ειναι πιο δυνατο...:rotflmao: (μετα τις 23000 σαλ)

Και οταν θα προσπαθει να ακολουθησει κανενα 1098 και θα του φευγει συνεχεια στην εξοδο της στροφης θα λεει μα πως γινεται αυτο, αφου εχω πιο δυνατο μηχανακι (ξερετε, εχω ενα ξαδελφο με Κ6 και εγω με το ρ1 τον περναω αρα ...)...

Τιτανακο, για μην εκτεθεις (παλι), δες οτι σε ολη την κλιμακα των στροφω το ιταλικο ειναι πιο δυνατο και ΚΥΡΙΩΣ πιο ΡΟΠΑΤΟ!!!

Ξερεις τι σημαινει αυτο; εστω οτι μπαινεις παραλληλα στην στροφη με ενα 1098, με το που βλεπεις το απεναντι κερμπ και παλευεις να ανοιξεις το γκαζακι, το 1098 σε εχει χαιρετησει...

Μην μου εκνευριστεις ΠΑΛΙ... περιμενω αλλα πραγματα απο εσενα...

:beer:

grigorisr1
12/06/2007, 11:24

Εσυ αμα εισαι λεφτας αλλο θεμα αυτο φιλε.....

Μια χαρα φρενα και αναρτησεις εχει και το κ6 και σχεδιασμο και τα παντα...

Οπως και να εχει το μοτερ απο το κ6 ειναι πιο δυνατο απο το 1098 φαντασου το κ7 ποσο καλυτερο ουτε καν περσινα μοντελα δε φτανετε....

Κατι ασχετο το 1098ς μαζι με εξατμισεις δε παει πακετο?

dessert
12/06/2007, 11:26

Κατι ασχετο το 1098ς μαζι με εξατμισεις δε παει πακετο?

Μόνο στην έκδοση Tricolore... :cry:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:26
Θα βγει τωρα ο τιτανας και θα μας πει οριστε το τζαΜπαν ειναι πιο δυνατο...:rotflmao: (μετα τις 23000 σαλ)

Και οταν θα προσπαθει να ακολουθησει κανενα 1098 και θα του φευγει συνεχεια στην εξοδο της στροφης θα λεει μα πως γινεται αυτο, αφου εχω πιο δυνατο μηχανακι (ξερετε, εχω ενα ξαδελφο με Κ6 και εγω με το ρ1 τον περναω αρα ...)...

Τιτανακο, για μην εκτεθεις (παλι), δες οτι σε ολη την κλιμακα των στροφω το ιταλικο ειναι πιο δυνατο και ΚΥΡΙΩΣ πιο ΡΟΠΑΤΟ!!!

Ξερεις τι σημαινει αυτο; εστω οτι μπαινεις παραλληλα στην στροφη με ενα 1098, με το που βλεπεις το απεναντι κερμπ και παλευεις να ανοιξεις το γκαζακι, το 1098 σε εχει χαιρετησει...

Τη κυριακή στο τρακ ντέι πέρασα ένα 1098 σαν σταματημένο 2 φορές και ξανα βγήκα στα πίτς να περάσει μπροστά για να το ξαναπεράσω!
Σιγά το μπ^^ρδέλο!

stradas
12/06/2007, 11:28
Τη κυριακή στο τρακ ντέι πέρασα ένα 1098 σαν σταματημένο 2 φορές και ξανα βγήκα στα πίτς να περάσει μπροστά για να το ξαναπεράσω!
Σιγά το μπ^^ρδέλο!

Φανταζομαι οτι εκτος απο χερας, εισαι και ο καλυτερος (σε ολα) και με το μεγαλυτερο πουλι...

grigorisr1

Μη μπερδευεσε.... επειδη ο αλλος εχει 1098 τι παει να πει αυτο οτι στριβει μονο του?

Αμα ο αλλος ειναι πιλοτος σε περναει και με cbr600 και μετα θα αναρωτιεσε εσυ πως σε περασε με μηχανακι 7.000 ευρω

Da.Vintage
Μηχανάκι έχεισ εσύ!!!!

Εγώ έχω και μηχανή και σκούτερ και μηχανάκι και ποδηλατο και playstation και 3 αυγά στο ψυγείο!

Εσύ τι έχεις?

stradas
12/06/2007, 11:29
Μη μπερδευεσε.... επειδη ο αλλος εχει 1098 τι παει να πει αυτο οτι στριβει μονο του?

Αμα ο αλλος ειναι πιλοτος σε περναει και με cbr600 και μετα θα αναρωτιεσε εσυ πως σε περασε με μηχανακι 7.000 ευρω
Μη του το χαλας και εσυ...:rotflmao:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:30
Φανταζομαι οτι εκτος απο χερας, εισαι και ο καλυτερος (σε ολα) και με το μεγαλυτερο πουλι...

To έχεις δεί και τρόμαξες ε...?

dessert
Σιγά το μπ^^ρδέλο!

Θα ήταν επιδή Η Τ Α Ν σταματημένο... :lol: :lol:

stradas
Εγώ έχω και μηχανή και σκούτερ και μηχανάκι και ποδηλατο και playstation και 3 αυγά στο ψυγείο!

Εσύ τι έχεις?
Ριξε απο ενα αυγο στην μηχανη, στο μηχανακι και στο σκουτερ και πηγαινε με το ποδηλατο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:32

Ξέρεις πόσα 600άρια το περάσανε στη πίστα?

Αλλά έτσι είναι οι Ντουξατίστι...
Πέρνουν ένα μηχανάκι για το όνομα και δεν ξερουν ούτε με συμπλέκτη να οδηγουν πανε και τσακίζονται και μετα λένε οτι φταίνε τα μηχανάκια...
Οι ίδιοι οι Ντουκατίστι έχουν χαλάσει το όνομα της Ντουκάτι...

Όχι πως έχουν άδικο!:lol:

dessert
12/06/2007, 11:33

Εσύ τι έχεις?

Τίποτα παλικάρι μου... Περαστικός είμαι και λέω τη χαζομάρα μου... Πάλι καλά που μου θύμησες τα αβγά που έχω ξεχασμένα στο ψυγείο...:rotflmao: :rotflmao:

MONSTER 620i.e. 2002

stradas
12/06/2007, 11:33
To έχεις δεί και τρόμαξες ε...?

Το ειδα στις ειδησεις, καποιοι ειδαν το πουλι του τιτανα να κοβει βολτες πανω σε ενα ρ1 (με το ζορι φαινοταν το μηχανακι)...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:34
Θα ήταν επιδή Η Τ Α Ν σταματημένο... :lol: :lol:

Χαίρομαι που το κατάλαβες μόλις δούν στροφή σταματάνε και το παίρνουν στα χέρια οι Ντιουξατίστι!:lol:

Μόλις τελειώσει η στροφή .... Και αν δεν έχουν πέσει ακόμα και με τα πόδια... ξανακαβαλάνε και συνεχίζουν! μεχρι την επόμενη στροφή!

ΠΩ ΠΩ ΡΟΜΠΑ!!!!

Da.Vintage
12/06/2007, 11:35
Ριξε απο ενα αυγο στην μηχανη, στο μηχανακι και στο σκουτερ και πηγαινε με το ποδηλατο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όχι τα αυγά τα κρατάω για σένα!

stradas
12/06/2007, 11:36
...

....

Για την ουσια εχεις να πεις κατι ή μοκο;;;

grigorisr1
12/06/2007, 11:37
Για να τελοιωνουμε τα ιταλικα ειναι μπουρδελα και αυτο φαινεται απο τον τροπο που δουλευουν τον αθλιο θοριβο.

Πατε και αγοραζετε μαλακιες ιταλικα για να ξεχωριζετε..... και μετα λετε οτι στριβετε και φρεναρετε... τον ιδιο σας τον ευατο κοροιδευετε

Da.Vintage
12/06/2007, 11:37

MONSTER 620i.e. 2002

KAI ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ????:confused: :sick:

ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ????

stradas
12/06/2007, 11:38
Όχι τα αυγά τα κρατάω για σένα!

Πςςςςςςςςς...... ΠΩ ΠΩ ΤΑΠΑ (κατα το ΠΩ ΠΩ ΡΟΜΠΑ)

:lol: :bigcry: :lol:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:39
Το ειδα στις ειδησεις, καποιοι ειδαν το πουλι του τιτανα να κοβει βολτες πανω σε ενα ρ1 (με το ζορι φαινοταν το μηχανακι)...

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

EIΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΗΝΗΓΑΓΕ ΝΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΕΝΑ DUCATI....?

Φαντασου πως του έκανε το κώλο!

Da.Vintage
12/06/2007, 11:40
Για την ουσια εχεις να πεις κατι ή μοκο;;;

Σου είπα τι ροπάτο και @@ το πέρασα 3 φορές!:lol:

stradas
12/06/2007, 11:41

EIΔΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΗΝΗΓΑΓΕ ΝΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΕΝΑ DUCATI....?

Φαντασου πως του έκανε το κώλο!

Δεν το επιασε... γιατι ομως, αφου εχει 13 αλογα παραπανω στις 42500 σαλ...

Da.Vintage
12/06/2007, 11:42
Για να τελοιωνουμε τα ιταλικα ειναι μπουρδελα και αυτο φαινεται απο τον τροπο που δουλευουν τον αθλιο θοριβο.

Πατε και αγοραζετε μαλακιες ιταλικα για να ξεχωριζετε..... και μετα λετε οτι στριβετε και φρεναρετε... τον ιδιο σας τον ευατο κοροιδευετε

ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ADLY CAT ή ένα JINSENG DIEYOUNG και τέτοια!:lol:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:43

To έπιασε ...

Είναι στη δεύτερη σελίδα!

ΥΓ. Έχει και φωτο τον κώλο του ντουκάτι!

dessert
12/06/2007, 11:43

Τα μπουρδέλα δεν κόβουν πλαίσια και κερδίζουν πρωταθήματα. Αν είσαι μηχανικός και ξέρεις τον τρόπο λειτουργίας κινητήρων, ανοιξε ένα thread και δώσε καμιά συμβουλή και σε εμάς τους πτωχούς...

Για το τελευταίο αποτελεί θέμα συζήτησης ανθρώπων που ποτέ δεν είχαν Ιταλικό.

Αλλά εδώ έχουμε νέο...

Ρε Τιτάνα, τον έχεις ΔΙΠΛΑΣΙΟ???

stradas
12/06/2007, 11:44

Κατσε να φωναξουμε τον Μπουστα... μπα και αυτον ευκολα πρεπει να τον εχεις...:lol: :lol: :lol:

Να δουμε ποτε εχουν διαλειμα στα μοτογκιπι να στειλουνε τον στονερ...:lol: :lol: :lol:

Γεια σου ρε τιτανα, θελεις και καποιον γληγορο για να τσακωθεις...:lol:

Χαραμιζεσαι αγορι μου εσυ εδω...:lol:

dessert
12/06/2007, 11:44
Κατσε να φωναξουμε τον Μπουστα... μπα και αυτον ευκολα πρεπει να τον εχεις...:lol: :lol: :lol:

Να δουμε ποτε εχουν διαλειμα στα μοτογκιπι να στειλουνε τον στονερ...:lol: :lol: :lol:

ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΑ!!!

ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ!!!!!

Da.Vintage
12/06/2007, 11:45

Ούτε αριθμιτική δε ξέρεις

11400- 9800 πόσο κάνει?

dessert
12/06/2007, 11:46

Μη σε βρεί κανένας τέτοιος τάφος και δεν έχει ευθεία κοντά...

Da.Vintage
12/06/2007, 11:46

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥ DUCATI TO ΚΩΛΟ ΤΟ ΕΧΩ για να δεις μόνος σου....

dessert
12/06/2007, 11:48
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥ DUCATI TO ΚΩΛΟ ΤΟ ΕΧΩ για να δεις μόνος σου....

....και ανθεκτικό σε θερμοκρασίες... :look: .... :look:

μήπως... :look:

Da.Vintage
12/06/2007, 11:48
Μη σε βρεί κανένας τέτοις τάφος και δεν έχει ευθεία κοντά...

Εγώ μέχρι και τα Ιταλικά που δε πάνε τα αφήνω να περνάνε στην ευθεία...
Αφού θα τους ξετρυπίσω στη στροφή πιο κάτω...

Αλλά και κάτι multi στο trackday το ίδιο με το 1098 έπαθαν...

Da.Vintage
12/06/2007, 11:49
....και ανθεκτικό σε θερμοκρασίες... :look: .... :look:

μήπως... :look:

Είναι απο κάρμπον γι'αυτό

stradas
12/06/2007, 11:50
Ούτε αριθμιτική δε ξέρεις

11400- 9800 πόσο κάνει?

Ουτε αριθμιτικη, ουτε ωρθωγραφηα...:lol: :lol: :lol:

Ρε τιτανα, σοβαρα τωρα, ΕΑΝ σε βρω σε track day και ΔΕΝ εισαι ο γαμαουα που λες οτι εισαι, μα την παναγια, θα σε γιαουρτωσω μπροστα στον κοσμο και θα σε πλακωσω και στις σφαλιαρες...

Εαν εισαι οντως γρηγορος και δεν λες μ@λ@κιες, θα το φαω μονος μου το γιαουρτι...

dessert
12/06/2007, 11:50
Δικέ μου ΣΕ ΠΑΩ!!!

Πάω να κλείσω R1 του 07...

grigorisr1
12/06/2007, 11:51
Τα μπουρδέλα δεν κόβουν πλαίσια και κερδίζουν πρωταθήματα. Αν είσαι μηχανικός και ξέρεις τον τρόπο λειτουργίας κινητήρων, ανοιξε ένα thread και δώσε καμιά συμβουλή και σε εμάς τους πτωχούς...

Για το τελευταίο αποτελεί θέμα συζήτησης ανθρώπων που ποτέ δεν είχαν Ιταλικό.

Αλλά εδώ έχουμε νέο...

Καθεσε και συγκρινεις αγωνιστικα μοντελα με τα κανονικα...

Σαν να συγκρινεις παπακι με 1000αρι

Εδς μιλαμε για τα κανονικα μηχανακια...

Da.Vintage
12/06/2007, 11:51

Θελω κάποιον με γρήγορο Ιταλικό... Γρήγοροι οδηγοί με Ιταλικό δεν υπάρχουν!
Ο Μπούστας είναι γρήγορος με ότι και να του δώσεις!

Da.Vintage
12/06/2007, 11:52
ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΑ!!!

ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ!!!!!

Toν πέρασα ενώ ήταν αραχτός στα πιτς 10 γύρους έφαγε!:lol:

dessert
12/06/2007, 11:55
Καθεσε και συγκρινεις αγωνιστικα μοντελα με τα κανονικα...

Σαν να συγκρινεις παπακι με 1000αρι

Εδς μιλαμε για τα κανονικα μηχανακια...

Φίλε μου νομίζω οτι συγκρίνουμε SS Japan με SS Europe...

H Ducati αυτό δίνει σαν SS...

Da.Vintage
12/06/2007, 11:57
Ουτε αριθμιτικη, ουτε ωρθωγραφηα...:lol: :lol: :lol:

Ρε τιτανα, σοβαρα τωρα, ΕΑΝ σε βρω σε track day και ΔΕΝ εισαι ο γαμαουα που λες οτι εισαι, μα την παναγια, θα σε γιαουρτωσω μπροστα στον κοσμο και θα σε πλακωσω και στις σφαλιαρες...

Έλα εσύ και φέρε και ένα μπολάκι φασολάδα για να μου κλάσεις τα @@

Εαν εισαι οντως γρηγορος και δεν λες μ@λ@κιες, θα το φαω μονος μου το γιαουρτι...

Πάρ'το μόνο 0% να μήν παχύνεις γιατί άμα πάρεις κανα 200 γραμμάρια δε θα ξεκινάει το μουλινέξ!

grigorisr1
12/06/2007, 11:57
Φίλε μου νομίζω οτι συγκρίνουμε SS Japan με SS Europe...

H Ducati αυτό δίναι σαν SS...

Γιατι δε συγκρινεις καλυτερα ενα 999 ducati me 1000japan

Εχεις καμια δυναμομετριση?

EVI
12/06/2007, 12:00
να πω μια μαλακια καλε κυριοι? μια μονο και φευγω

αλλα το μοναδικο σουπερσπορτ ιταλικο ειναι το 1098 και το μοναδικο γιαπονεζικο ειναι το ρ1?

δεν υπαρχουν αλλα? δλδ καναZX10R δε παιζει στη κατηγορια? η κανα mille? σημασια εχουν μονο οι ιπποι? θα επρεπε να συγκρινετε 4κυλινδρα με 2 κυλινδρα? (αλλο ευρος στροφων και ροπης???)

αυτη ηταν η βλακεια μου

φιλια απο ενα κουλαδι (πραγματικο) :beer: :beer:

dessert
12/06/2007, 12:00
Προχειρή όχι... Αλλά τι να λέει πόσες χρονιές πρώτη στο WSB έτρεχε , Α Δ Ι Κ Α, με 1000 in line και τα κέρδιζε. Κάτσε να βρώ να ανεβάσω...

..μισο...

Da.Vintage
12/06/2007, 12:02
Γιατι δε συγκρινεις καλυτερα ενα 999 ducati me 1000japan

Εχεις καμια δυναμομετριση?

Αστο το βούλωσαν!