PDA

View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31

Da.Vintage
02/08/2007, 07:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Άσε ρε που γελάς...γιατί εσύ με την μπλούζα να ανεμίζει και την κωλοχαράδρα σε κοινή θέα νομίζεις ότι είσαι καλύτερος.

Με τα πόδια πραγματικά 20 εκατοστά κάτω απο την σέλα, τα γόνατα πάνω απο το κεφάλι και καθισμένος στα αρχίδια σου...

Κοίτα καλύτερα και πολύ μάλιστα απο το μονόζυγο!
Και άμα έχεις και ωράιο κώλο τα χαλβαδιάζουν και τα γκομενάκια...:lol:

Και να σου πώ και κάτι έχω ένα σκούτερ με θέση οδήγησης ακριβώς όπως σε Χάρλει και μη πείς όχι δοκιμασμένο!

Απο τότε που το πήρα με πονάει η μέση μου...
με το R1 με πονάνε τα χέρια μου!

Όλα έχουν τα + -

Da.Vintage
02/08/2007, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε titan, αμαρτία από το Θεό δηλαδής.

Με κλειστά μάτια το Brutale, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το σαπάκι το πορνετ με την καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα αριστούργημα. Κι ας κοστίζει και ένα τρισεκατομμύριο....ευρωπαίοι είμαστε, μπορεί να οδηγούμε γιαπωνέζικο, αλλά μας έχουν μείνει και κάποια ψήγματα αισθητικής.

Ρε σύ δε διάβασες πιό πρίν να καταλάβεις οτι συγκρίνουμε ανόμια πράγματα

ειρωνικά το έβαλα το παράδειγμα για να δείξω το χάσμα σε αυτά που σύγκρινε ο Νικερ

Φυσικά το brutale είναι μακράν πιο όμορφο και γενικά πολύ πιο δυνατό και στριφτερό...

Αλλά 10,700ευρώ πάνω δε τα δικαιολογεί αυτά...
Δηλαδή εσένα αν σου δίνανε ένα R6 2007 και μαζί ένα HORNET900F θα έπαιρνες αυτά ή ενα brutale ...

ή στα ίδια λεφτά ένα R1 SP ή ένα brutale...???

Da.Vintage
02/08/2007, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
....θα με χασεις κατευθειαν... παντως αλλα ατομα με στοκ Κ7 γυρνανε στο 1.23-1.24 απο οσο ξερω..

Πού μωρέ? Στις Σέρρες?:eyepop:

Da.Vintage
02/08/2007, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
με στοκ ιαπωνικο για λιγους γυρους παει γρηγορα, για αγωνα κλα'ι'ν μα'ι' πουτς αναρτησεις και φρενα... γιαυτο δεν τρεχει κανενα με τις στοκ αναρτησεις και φρενα απο τους πρωταγωνιστες... οχι για τοσο ταχυτερο γυρο, αλλα για καλυτερα σεταπ και κυριως διαρκεια... η 1098S ειναι ετοιμη σε ολα και πολυ περισσοτερα...

Πάρε ένα R1 SP που φοράει και αυτό Ohlins να είσαι κύριος και να μήν χρειαστεί να τις αλλάξεις!

Da.Vintage
02/08/2007, 08:08

εγω οπως ξερω οτι μοτοσυκλετες Ι4 που πρωταγωνιστουν στο ΕΠΠ εχουν φτασει 30 και βαλε χιλιαδες ευρω...

Eνώ η 1098 τσίμπισε τα 24,000 μόνο που είναι στοκ...
Και βάλε και 2 τελικά... 4,000 δε μιλάμε για ολόσωμη... Και 1,000 ευρώ τα πολυεστερικά χοντρά,
να τα τα 30...

Da.Vintage
02/08/2007, 08:11
ξεκιναω απο το τελευταιο, σε 20.000χλμ θα δωσεις τα διπλασια σε καυσιμα, δηλαδη εκατονταδες ευρω...

θα δωσεις πολλα σε λαστιχα... παλι εκατονταδες ευρω...

πολλα σε μια πτωση λογο πλαστικων, ψυγειων, κλπ... παλι εκατονταδες ευρω...

πλακα πλακα σε βαθος χρονου χιλιαδες ευρω, σε σχεση με μενα και το μικρο Μονστερ...

ε αυτο κανει και ενας με την αγορα ενος 1098S των 24.000 ευρω, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ... για τους δικους του λογους και την διαφορετικοτητα που εχει η μοτοσυκλετα, ικανοτητα κλπ...

μπατιρη...

ε μπατιρη... :p :p :p

:rotflmao:

καλα ειπα οτι συμφωνουμε...

Δε μας είπες όμως πόσο θα καίει ένα 1098 και πόσα θα πληρώσει παραπάνω σε μία πτώση απο ένα Ιαπωνικό SS ακόμα και σε λάστιχα παραπάνω...

grigorisr1
02/08/2007, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Πού μωρέ? Στις Σέρρες?:eyepop:

ΕΙπα εγω οτι θα τον περασω στις σερρες ρε? διαβαζε καλα και μετα απαντα

grigorisr1
02/08/2007, 08:36
Εχω μια απορια να μου απαντησουν οι ducatisti αν ξερουν..

Ενα hypermotard 1100 αυτο το καινουριο που εβγαλε τωρα i ducati

Kai ena 1098 στη πιστα θα πλησιασει καθολου σε χρονο το hypermotard to 1098?

grigorisr1
02/08/2007, 08:40
Δε μας είπες όμως πόσο θα καίει ένα 1098 και πόσα θα πληρώσει παραπάνω σε μία πτώση απο ένα Ιαπωνικό SS ακόμα και σε λάστιχα παραπάνω...

Σε πτωση θα πληρωσει τουλαχιστον 2πλασια παραπανω... ωσ γνωστον τα ιταλικα εχουνε πανακριβα ανταλλακτικα... σε λαστιχα δε νομιζω να τρωει παραπανω απο τα japan

Da.Vintage
02/08/2007, 08:48
ΕΙπα εγω οτι θα τον περασω στις σερρες ρε? διαβαζε καλα και μετα απαντα

Καλά είσαι βλάκας?

Εσύ διαβαζε καλά...

έγραψες οτι ξέρεις κάποιους που κάνουν 1,23-1,24 με κ7

και σε ρωτάω πο'ύ μωρε στις σέρρες?

Άντε έχεις γεμίσει το φόρουμ με μαλακίες θα διαβάζει και κανένας και θα λέει καλά αυτοί τα έχουν παίξει εντελώς!

Da.Vintage
02/08/2007, 08:50
σε λαστιχα δε νομιζω να τρωει παραπανω απο τα japan

Στις εξόδους που εσύ δεν έχεις δύναμη χαμηλά...
αυτοι έχουν και μόνο απο εκεί τρώνε παραπάνω αλλά δεν θα κάτσω να σου μαθαίνω άλλα πράγματα κάτσε και λέγε μαλακίες!

grigorisr1
02/08/2007, 09:04
Καλά είσαι βλάκας?

Εσύ διαβαζε καλά...

έγραψες οτι ξέρεις κάποιους που κάνουν 1,23-1,24 με κ7

και σε ρωτάω πο'ύ μωρε στις σέρρες?

Άντε έχεις γεμίσει το φόρουμ με μαλακίες θα διαβάζει και κανένας και θα λέει καλά αυτοί τα έχουν παίξει εντελώς!

Ναι ρε παπαρα στις σερρες εδω τα 250 κανουν 1.23 πλακα μας κανεις??

grigorisr1
02/08/2007, 09:04
Στις εξόδους που εσύ δεν έχεις δύναμη χαμηλά...
αυτοι έχουν και μόνο απο εκεί τρώνε παραπάνω αλλά δεν θα κάτσω να σου μαθαίνω άλλα πράγματα κάτσε και λέγε μαλακίες!

Εγω αναφερομουνα στους κανονικους δρομους και οχι σε πιστα... στη πιστα αμα πας πολυ ταπα τρως τα λαστιχα και σε μια μερα...

Da.Vintage
02/08/2007, 09:32
Ναι ρε παπαρα στις σερρες εδω τα 250 κανουν 1.23 πλακα μας κανεις??

To 250 ουτε να το δείς δε θα προφτάσεις!...

Ρε καραγκιόζη στις Σέρρες οι νέοι αγωνιζόμενοι με αγωνιστικά μηχανάκια 1000 δεν κάνουν κάτω απο 1,26 και ταλεντάρες να σε πληροφορήσω...

Και εσύ ξέρεις κάποιους που με στοκ κ7 κάνουν 1,23 -1,24 ούτε μεχρι να γεράσεις καθε μέρα να είσαι εκεί δε πρόκειται να δείς αυτους τους χρόνους ...

ΚΟΥΛΑΝΤΖΑ και ΞΕΡΟΛΑ!:mad:

Da.Vintage
02/08/2007, 09:37
Εγω αναφερομουνα στους κανονικους δρομους και οχι σε πιστα... στη πιστα αμα πας πολυ ταπα τρως τα λαστιχα και σε μια μερα...

Είπε κανένας οτι αυτό που είπα συμβαίνει μόνο σε πίστα δηλαδή στο δρόμο σε γρήγορη βόλτα δεν συμβαίνει το ίδιο?

Λοιπόν άκου επειδή εδω μέσα έχουμε μαζευτεί πολλοί που δεν αντέχουμε άλλο τις μαλακίες που πετάς και επειδή το νεαρό της ηλικία σου και η απειρία σου πρέπει να πάψει να είναι δικαιολογία!

Και επειδή έχω βαρεθεί να πέρνω πμ που σε κράζουν απο εδώ και πέρα εγώ και κάποιοι άλλοι σταματάμε να ασχολούμαστε μαζί σου μπάς και σου βάλουμε μυαλό!

Μην απαντάς σε ποστ μου και γράφω στ'@@ μου τα δικά σου!

grigorisr1
02/08/2007, 09:43
To 250 ουτε να το δείς δε θα προφτάσεις!...

Ρε καραγκιόζη στις Σέρρες οι νέοι αγωνιζόμενοι με αγωνιστικά μηχανάκια 1000 δεν κάνουν κάτω απο 1,26 και ταλεντάρες να σε πληροφορήσω...

Και εσύ ξέρεις κάποιους που με στοκ κ7 κάνουν 1,23 -1,24 ούτε μεχρι να γεράσεις καθε μέρα να είσαι εκεί δε πρόκειται να δείς αυτους τους χρόνους ...

ΚΟΥΛΑΝΤΖΑ και ΞΕΡΟΛΑ!:mad:

Ενω εσυ νομιζεις οτι θα τα φτασεις τα 250 ρε μλκ?(στους 3 γυρους θα σε ριχνουν ενα γυρο)

Εδω ο αλλος εκανε με cbr 600 07 1.25 χωρις να εχει πειραξει τπτ απολυτως μεχρι και λασπωτηρα φορουσε ο ανθρωπος...

Και στοκ Κ7 κανει τετοιο χρονο απο εμπειρο οδηγο παντα... δλδ τι θες να μας πεις οτι δε μπορει το Κ7 και μπορει το Ρ1 στοκ να κανει τετοιο χρονο?

Α! και κουλαδι εισαι... και εγω ξερολας δε το πεζω εσυ το παιζεις ξερολας οτι ξερεις τα παντα... ασε που ολη τιν ωρα λες το Ρ1 ειναι το καλυτερο κτλ κτλ...

Για αυτο μλκ πανε πουλα το μηχανακι σου παρε ενα 250 μπας και στριβεις... ολο ακουο τα Ρ1 στριβουν στριβουν ενα Ρ1 να πηγαινει ταπα ποτε δεν εχω δει... ολο 1.30 ++ βλεπω

grigorisr1
02/08/2007, 09:50
Είπε κανένας οτι αυτό που είπα συμβαίνει μόνο σε πίστα δηλαδή στο δρόμο σε γρήγορη βόλτα δεν συμβαίνει το ίδιο?

Λοιπόν άκου επειδή εδω μέσα έχουμε μαζευτεί πολλοί που δεν αντέχουμε άλλο τις μαλακίες που πετάς και επειδή το νεαρό της ηλικία σου και η απειρία σου πρέπει να πάψει να είναι δικαιολογία!

Και επειδή έχω βαρεθεί να πέρνω πμ που σε κράζουν απο εδώ και πέρα εγώ και κάποιοι άλλοι σταματάμε να ασχολούμαστε μαζί σου μπάς και σου βάλουμε μυαλό!

Μην απαντάς σε ποστ μου και γράφω στ'@@ μου τα δικά σου!

Καλα εισαι πολυ πιο ΠΑΠΑΡΑΣ απο οτι νομιζα.... :wave2:

H.A.Balafoutre
02/08/2007, 11:03

ειρωνικά το έβαλα το παράδειγμα για να δείξω το χάσμα σε αυτά που σύγκρινε ο Νικερ

Φυσικά το brutale είναι μακράν πιο όμορφο και γενικά πολύ πιο δυνατό και στριφτερό...

Δηλαδή εσένα αν σου δίνανε ένα R6 2007 και μαζί ένα HORNET900F θα έπαιρνες αυτά ή ενα brutale ...

Κοίτα, εγώ θα αγόραζα κατευθείαν το R1-SP (respect) με κλειστά μάτια επίσης....αλλά αν ήταν να πάρω 2 μηχανές θα αγόραζα όχι το R6 διότι θα έδειχνα γελείος επάνω αφού είμαι 1,90 και 100κιλά με στολή, αλλά το FZ1 Fazer το φούλ φερινγκάτο και το 2 θα ήταν το WR450F. Και θα ήμουν μια χαρά.....αφού έδεινα και 2500ευρώ για το 21λιτρο ρεζερβουάρ στο Fazer.:yuck:

grigorisr1
02/08/2007, 11:05
Κοίτα, εγώ θα αγόραζα κατευθείαν το R1-SP (respect) με κλειστά μάτια επίσης....αλλά αν ήταν να πάρω 2 μηχανές θα αγόραζα όχι το R6 διότι θα έδειχνα γελείος επάνω αφού είμαι 1,90 και 100κιλά με στολή, αλλά το FZ1 Fazer το φούλ φερινγκάτο και το 2 θα ήταν το WR450F. Και θα ήμουν μια χαρά.....αφού έδεινα και 2500ευρώ για το 21λιτρο ρεζερβουάρ στο Fazer.:yuck:

Ετσι ο καλυτερος σινδιασμος... Motard για παιχνιδια και το αλλο για γενικες χρησεις.. ταξιδια κτλ :D

dessert
02/08/2007, 11:31

Αγαπητέ, ναί μεν ιάπωνας και για συγκεκριμένους λογους, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πράγματα είναι σταθερές αξίες χωρίς απαραίτητα να αποκλείω τα ιαπωνικά. Είναι πολύ θηρίο το Κ, αλλά και το Tuono πρέπει να είναι, αν και μου το έδεινε ένα παλικάρι για βόλτα αλλά δεν δανείζομαι μηχανές άλλων, πολύ δυνατό για την κατηγορία του, πέραν του ότι είναι πιο ελαφρύ. Γι'αυτό το λέω.

Κοίτα η Tuonάρα έχει ένα τρελό κλώτσημα κάποια στιγμή και το νιώθεις στο στομάχι σου.... Αλλά το παλιοΚ.... Τι σύνολο... Δεν ξέρω γιατί το βγάλαν αυτό το μηχάνημα οι Γερμανοι... Στην αρχή νόμιζα οτι θα οδηγήσω καμιά συντηρικουλάντζα πρόταση αλλά.... Τα είδα Ο Λ Α !!!!!!! Τι σε χαμηλες, τι σε ψηλές.... Και καμία σχέση με τα ηλεκτροκίνητα Γιασπάμ, καταλαβαίνεις τον κινητήρα κάτω απο τα πόδια σου.... Μπράβο στον Βαβαρό, έγραψε...
:a012:

Runner Ducati
02/08/2007, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

Όσο για το πρα πρα που έχεις τι απορία να έχω αυτό τα λέει όλα :yuck: :yuck:

Α ΠΟΝΗΡΕ ξέχασα να σου πω ότι έχω στο γκαραζ μου ένα 1098s και ένα Κ7 :D :D

Βασικα φαινεται καραμπινατα οτι εισαι κουλαδι με βουλα (ελπιζω να με διαψευσεις) γιατι δεν εχω δει μια σοβαρη action foto σου με το Ducati, ουτε μας εχεις πει μεχρι τωρα ποσα trackday και τι χρονους εχεις καταφερει με αυτη την εξαιρετικη μοτοσυκλετα στο φυσικο του περιβαλλον της τις πιστες... δεν με λες? ... τοσα λεφτα εδωσες γιαυτο το μαραφετι, σε βοηθα να γ@μεις καμια σταλα τουλαχιστον η τσαμπα τα 24 χιλιαρικα? ...

:rotflmao: :rotflmao:

τουλαχιστον με το δικο μου πρα πρα DUCATI εχω κανει και καμποσα trackdays, εχω μερτησει και την ασφαλτο στις πιστες στην προσπαθεια να μαθω πραγματα, εχει αφησει αρκετα κομματια μεταλλο στα στροβιλικια Β.Εβοιας και Σουνιου και οχι μονο ξυνοντας τα παντα κατω στριβοντας οπως μονο ενα Ducati μπορει, γιατι δεν το πηρα για την εμφανιση, ουτε για να λεω οτι εχω Ducati (παρολο που μαρεσει να το λεω), το εχω λιωσει πολλες φορες και του πινω το αιμα σε καθημερινη βαση, γιατι ετσι αξιζει σε ενα Ducati, να του πινει καποιος το αιμα και να το ευχαριστιεται, οχι πουλμουρ και βολτα στην καφετερια του Στορκ... :lol:

:wave2:

:beer:

98216

Da.Vintage
02/08/2007, 11:43

Eίδες και πάλι το brutale δε το έπαιρνες!:winka:

Runner Ducati
02/08/2007, 11:47
Eίδες και πάλι το brutale δε το έπαιρνες!:winka:

Αφου ειναι φτωχαδακι ρε... τα μεταξωτα βρακια ειναι, μην τα λεμε παλι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
02/08/2007, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Κοίτα η Tuonάρα έχει ένα τρελό κλώτσημα κάποια στιγμή και το νιώθεις στο στομάχι σου.... Αλλά το παλιοΚ.... Τι σύνολο... Δεν ξέρω γιατί το βγάλαν αυτό το μηχάνημα οι Γερμανοι... Στην αρχή νόμιζα οτι θα οδηγήσω καμιά συντηρικουλάντζα πρόταση αλλά.... Τα είδα Ο Λ Α !!!!!!! Τι σε χαμηλες, τι σε ψηλές.... Και καμία σχέση με τα ηλεκτροκίνητα Γιασπάμ, καταλαβαίνεις τον κινητήρα κάτω απο τα πόδια σου.... Μπράβο στον Βαβαρό, έγραψε...
:a012:

ο κολλητός έχει tuono...με ακράπες...

Ανοίγουμε ρεπρίζ απο τα 60 ,80, 100
με 2α, 3η , 4η...
Άπειρες φορές!

Και δε περνάει μπροστά ούτε για 1 κλάσμα δευτερόλεπτου...

Απλά το συγκρίνεις με το δικό σου που είναι πολύ λιγότερα κυβικά!:winka:

Πρίν ανοίξουμε... επειδεί θεωρείται δυνατό V2 1000 νόμιζα πως θα μου φύγει 3 μηχανάκια και θα το μαζέψω μετά... αλλά δεν έγινε ποτέ!:D

Τώρα είναι στο συνεργείο εδώ και 2 μέρες δε παίρνει λόγω ηλεκτρικών...:sad:

dessert
02/08/2007, 11:50
ο κολλητός έχει tuono...με ακράπες...

Ανοίγουμε ρεπρίζ απο τα 60 ,80, 100
με 2α, 3η , 4η...
Άπειρες φορές!

Και δε περνάει μπροστά ούτε για 1 κλάσμα δευτερόλεπτου...

Απλά το συγκρίνεις με το δικό σου που είναι πολύ λιγότερα κυβικά!:winka:

Πρίν ανοίξουμε... επειδεί θεωρείται δυνατό V2 1000 νόμιζα πως θα μου φύγει 3 μηχανάκια και θα το μαζέψω μετά... αλλά δεν έγινε ποτέ!:D

Τώρα είναι στο συνεργείο εδώ και 2 μέρες δε παίρνει λόγω ηλεκτρικών...:sad:

Μην τον μετράς έτσι... Ξεκινήστε μαζί, είναι πιό δίκαιο... Έχει 2 κυλίνδρους λιγότερους...:sad:

Καλά ξεμπερδέματα με τα μαστόρια...:sad:

Gandalf dr685sm
02/08/2007, 11:52
τουλαχιστον με το δικο μου πρα πρα DUCATI εχω κανει και καμποσα trackdays, εχω μερτησει και την ασφαλτο στις πιστες στην προσπαθεια να μαθω πραγματα, εχει αφησει αρκετα κομματια μεταλλο στα στροβιλικια Β.Εβοιας και Σουνιου και οχι μονο ξυνοντας τα παντα κατω στριβοντας οπως μονο ενα Ducati μπορει, γιατι δεν το πηρα για την εμφανιση, ουτε για να λεω οτι εχω Ducati (παρολο που μαρεσει να το λεω), το εχω λιωσει πολλες φορες και του πινω το αιμα σε καθημερινη βαση, γιατι ετσι αξιζει σε ενα Ducati, να του πινει καποιος το αιμα και να το ευχαριστιεται, οχι πουλμουρ και βολτα στην καφετερια του Στορκ

Γεια σου ρε Παναή'......οτι λέει το επιβεβαιώνω ....το ξεζουμίζει το πραπρα του... και όλα όσα είχε πριν...

Gandalf

Da.Vintage
02/08/2007, 11:52
Αφου ειναι φτωχαδακι ρε... τα μεταξωτα βρακια ειναι, μην τα λεμε παλι...

Ρε σύ ότι θες παίρνεις με τα δάνεια...
Ξέρεις πόσα άτομα απο εδω μέσα χρωστάνε το μηχανάκι τους? μέχρι και 72 δόσεις ?

Da.Vintage
02/08/2007, 11:53
Μην τον μετράς έτσι... Ξεκινήστε μαζί, είναι πιό δίκαιο... Έχει 2 κυλίνδρους λιγότερους...:sad:

Καλά ξεμπερδέματα με τα μαστόρια...:sad:
Ρε ξεκινάμε ρεπρίζ για να είναι δίκαιο αν ξεκινήσουμε απο στάση δε θα με δεί ποτέ...

Μακάρι να μην είναι τίποτα!:(

dessert
02/08/2007, 11:58
Ρε ξεκινάμε ρεπρίζ για να είναι δίκαιο αν ξεκινήσουμε απο στάση δε θα με δεί ποτέ...

Μακάρι να μην είναι τίποτα!:(

Λογικά μέχρι να φτάσεις απο στάση τις 9000,αυτός θα έχει φορτώσει... Δεν είναι έτσι;;;:confused:
Σε χάνει απο την αρχή;;;; Είσαι δηλαδή τρελά γραναζωμένος;;;; Καλά μετά τις 10000 δεν σε πιάνει αλλά εκκίνηση κάτι πρέπει να κάνει...

:beer: :beer:

Da.Vintage
02/08/2007, 12:02
Λογικά μέχρι να φτάσεις απο στάση τις 9000,αυτός θα έχει φορτώσει... Δεν είναι έτσι;;;:confused:
Σε χάνει απο την αρχή;;;; Είσαι δηλαδή τρελά γραναζωμένος;;;; Καλά μετά τις 10000 δεν σε πιάνει αλλά εκκίνηση κάτι πρέπει να κάνει...

Πουθενά σου λέω ρε ξενικάμε ρεπρίζ απο τις 4000 και του φευγω!

Γρανάζωμα μαμά... μόλις χρειαστούν αλλαγή... θα το κοντύνω!:beer:

grigorisr1
02/08/2007, 12:05

Ναι ειναι μπροστα τα 10 πρωτα μετρα :D μετα μολις αρχισει το 4κιλινδρο δε σταματαει

dessert
02/08/2007, 12:06
Πουθενά σου λέω ρε ξενικάμε ρεπρίζ απο τις 4000 και του φευγω!

Γρανάζωμα μαμά... μόλις χρειαστούν αλλαγή... θα το κοντύνω!:beer:

1 δόντι μπροστά μόνο και είσαι οκ.... Μου κάνει εντύπωση που δεν τον βλέπεις... Είχα την εντύπωση οτι χαμηλά θα παίζατε έστω και λίγο...

:evil:

Τωρά για πές να σε πάω μία με την γιαγιά monsterω;;;;!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Runner Ducati
02/08/2007, 12:18
μετα μολις αρχισει το 4κιλινδρο δε σταματαει

Τοχεις καταλαβει και συ εε? ... :rotflmao:

αλλαξε τα φρενα γρηγορα...

αμα εχεις Κ7 πηγαινε να σου σφιξουν και την βιδα του βολαν, μην ξεσφιξει και σβουριξει σε κανα κεφαλι Ducatista...

98223

vassilis88
02/08/2007, 12:19
οντως χρονοι κατω απο 1.25 με στοκ μηχανακια ποσοι κ ποιοι θα τους κανουν στην ελλαδα? οι συνιωρηδες κ ο μπουστας κ ο χριστοδουλου? κ 2-3 αλλοι πιθανον?

greg μηπως σου λενε σαλια αυτοι που ξερεις? αν δν ειναι αγωνιζομενοι δν το πιστευω να πηγαινουν τοσο χαμηλα ειδικα με στοκ μηχανακι!

stradas
02/08/2007, 12:19

Ρε συ Γιωργο... μπορεις σε αυτα τα λεφτα να παρεις και 17-18 κινεζικα παπια, να τα παρεις και σε διαφορετικα χρωματα και καθε μερα να κυκλοφορεις με αλλο...

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ BRUTALE ΑΛΛΟ ΤΟ HORNET...

grigorisr1
02/08/2007, 12:31
Τοχεις καταλαβει και συ εε? ... :rotflmao:

αλλαξε τα φρενα γρηγορα...

αμα εχεις Κ7 πηγαινε να σου σφιξουν και την βιδα του βολαν, μην ξεσφιξει και σβουριξει σε κανα κεφαλι Ducatista...

Δεν πειραζει ασ φυγει... τι σε νοιαζει εσενα... εσυ θα παθεις ζημια?

grigorisr1
02/08/2007, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
οντως χρονοι κατω απο 1.25 με στοκ μηχανακια ποσοι κ ποιοι θα τους κανουν στην ελλαδα? οι συνιωρηδες κ ο μπουστας κ ο χριστοδουλου? κ 2-3 αλλοι πιθανον?

greg μηπως σου λενε σαλια αυτοι που ξερεις? αν δν ειναι αγωνιζομενοι δν το πιστευω να πηγαινουν τοσο χαμηλα ειδικα με στοκ μηχανακι!

Ελα ρε c εδω τα 250 εκαναν χρονο 1.23.438! με 30 αλογα ροδα.... δε μπορουν να κανουν τα αλλα?

Da.Vintage
02/08/2007, 12:35
1 δόντι μπροστά μόνο και είσαι οκ.... Μου κάνει εντύπωση που δεν τον βλέπεις... Είχα την εντύπωση οτι χαμηλά θα παίζατε έστω και λίγο...

Για 1 δόντι μπροστά σκάφτομαι και εγώ!
:winka:

Για τη Γιαγιά ... θα έρθω με το σκούτερ δίκαια πράματα!

Da.Vintage
02/08/2007, 12:35

Για 1 δόντι μπροστά σκάφτομαι και εγώ!

Για τη Γιαγιά ... θα έρθω με το σκούτερ δίκαια πράματα!

Da.Vintage
02/08/2007, 12:39

To πολύ 3-4 στη ελλάδα απο τους κορυφαίους αγωνιζόμενους θα μπορούν να κάνουν τέτοιο χρόνο με στοκ μηχανάκι...και Ρο1 όχι κ7 μή τρελαθούμε!

:lol: :bigcry: :lol:

Ή δικιές του παπάτζες είναι μέσα στο ξερολικι ή τον δουλεύουν ψιλό γαζί οι "φίλοι" του μιας και δεν έχει ιδέα!

Εδώ νόμιζε ρε οτι θα μπορέσει να πιάσει αγωνιστικό 250 με 1000 στοκ! ο στοκ!

Da.Vintage
02/08/2007, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ρε συ Γιωργο... μπορεις σε αυτα τα λεφτα να παρεις και 17-18 κινεζικα παπια, να τα παρεις και σε διαφορετικα χρωματα και καθε μερα να κυκλοφορεις με αλλο...

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ BRUTALE ΑΛΛΟ ΤΟ HORNET...

Nαι ρε Τζορτζ αυτό θέλω να πώ οτι ο άλλος σύγκρινε ανόμοια πράγματα και το ίδιο προσπάθησα να κάνω με το παράδειγμά μου...

Κανένα απο τα 2 δε θα έπαιρνα...

vassilis88
02/08/2007, 12:49
Ελα ρε c εδω τα 250 εκαναν χρονο 1.23.438! με 30 αλογα ροδα.... δε μπορουν να κανουν τα αλλα?

α ναι, τα 125 ειναι κοντα 40-50 τα 250 παιζουν στα 100 κ ειναι κ 100 κιλα βαρος! τερμα αγωνιστικα!:wacko: honda rs κλπ

grigorisr1
02/08/2007, 12:49
To πολύ 3-4 στη ελλάδα απο τους κορυφαίους αγωνιζόμενους θα μπορούν να κάνουν τέτοιο χρόνο με στοκ μηχανάκι...και Ρο1 όχι κ7 μή τρελαθούμε!

:lol: :bigcry: :lol:

Ή δικιές του παπάτζες είναι μέσα στο ξερολικι ή τον δουλεύουν ψιλό γαζί οι "φίλοι" του μιας και δεν έχει ιδέα!

Εδώ νόμιζε ρε οτι θα μπορέσει να πιάσει αγωνιστικό 250 με 1000 στοκ! ο στοκ!

Λες δε θα ασχολησαι μαζι μου.. αλλα παλι ασχολησαι.. παπαρακο

grigorisr1
02/08/2007, 12:52
α ναι, τα 125 ειναι κοντα 40-50 τα 250 παιζουν στα 100 κ ειναι κ 100 κιλα βαρος! τερμα αγωνιστικα!:wacko: honda rs κλπ

Ναι... εγω εκει θελω να καταληξω εφοσον καποιος θελει να κανει καλο χρονο στι πιστα σχεδον ολοι αυτο θελουν δλδ... ... ασ παρει ενα 250 πιο φτηνο θα του βγει και πιο φτηνη συντηρηση κτλ

grigorisr1
02/08/2007, 12:55

100 αλογα αυτα που τρεχουν στις σερρες? δε νομιζω..... εισαι σιγουρος για αυτο που λες?

vassilis88
02/08/2007, 12:59
εχεις πμ greg

H.A.Balafoutre
02/08/2007, 13:20
Ε μην τρελαθούμε, 18500 φίξ τιμή με πολύ καλά περιφεριακά. Αν και σε τέστ αγγλικού περιοδικού το έβγαλαν χειρότερο από το νορμάλ.....τέσπα.

http://img.hc360.com/motor/info/images/zxt_051027_001.jpg

H.A.Balafoutre
02/08/2007, 13:33
Χρυσάφι παντού.

Όπως χρυσάφι είναι και η ικανότητα που έχουν τα ιαπωνικά να ανεβάζουν στροφές πολύ γρηγορότερα από ότι τα ροπάτα κυβικά των όποιων 2κύλινδρων ευρωπαϊκών πράγμα που σε κάποιες περιπτώσεις σημαίνει ότι υπερκαλύπτουν το υποτιθέμενο handicap της ροπής και καλά.

98228

byron
02/08/2007, 14:22

Τι λέτε μωρέ; Το Τuono με το R1 έχουν 30+ άλογα διαφορα. Πού να προλάβει το Tuono;:confused:

FZR1000
02/08/2007, 15:06
συμφωνω για τους χρονους...

αλλα...

εν ετει 2007 ξοδευω 200 ευρω (70.000 δρχ) σε δανειο τον μηνα και μου φαινονται βουνο με τον μισθο που παιρνω, δυσκολα τα πραγματα, δεν την βγαζουμε καθαρη...

και το 1992 χαλαγα 150.000 δρχ (440 ευρω) την βραδυα και δεν μου καιγοταν καρφακι για το τι χαλασα σε ενα βραδυ... και ηταν και περναγα καλυτερα... εβγαζα ομως πολλα λεφτα και τα γλενταγα πολυ... ( λιγο μυαλο δεν ειχα)

βαλε τωρα αγορα για μηχανακι τοτε και τωρα και την σχεση του χρηματος ως πολυ εξοδο η ως λιγο, και ποτε ειναι χειροτερα και ποτε καλυτερα...

δεν ξερω εαν με πιανεις? ...

παλαιοτερα ηταν χειροτερα τα πραγματα για αγορα μηχανης κ ας επικρατουσε μικροτερη ακριβεια γενικα στην ζωη...

τωρα παιρνεις με 1500 ευρω καλυτερη μηχανη απ αυτην που επαιρνες το '96 με 500.000δρχ

για παραδειγμα το '96 το yzf1000 thunderace κοστιζε 4.150.000δρχ δηλαδη 13.500 ευρω οσο περιπου κανει το r1 '07 σημερα...

με τα παντα να εχουν ανεβει 50-150% οι τιμες των μηχανων ειναι σχεδον ιδιες.

ακομη κ οι μισθοι εχουν ανεβει 30-50% σε 1 δεκαετια

βασικα το προβλημα δεν ειναι οτι οι μηχανες ειναι ακριβες αλλα οτι ολα τα αλλα εχουν ανεβει τοσο που γενικα δεν σου μενουν λεφτα για να βαλεις στην ακρη...

FZR1000
02/08/2007, 15:31
Τιτανα κακως τα πηρες με τον Γρηγορη τοσο ειτε εχει δικιο ειτε αδικο για τους χρονους στις Σερρες.

εγω στην ηλικια του ημουν ασχετος και καβαλουσα tdm νομιζοντας οτι μπαινει σαν ss επειδη το ελεγαν τα περιοδικα και ειχα αγορασει την μιση Αθηνα.......

ως μεγαλυτερος δειξε ανωτεροτητα εκτως αν το εκανες ψαρωτικα...

JIMK7
02/08/2007, 16:24
Βασικα φαινεται καραμπινατα οτι εισαι κουλαδι με βουλα (ελπιζω να με διαψευσεις) γιατι δεν εχω δει μια σοβαρη action foto σου με το Ducati, ουτε μας εχεις πει μεχρι τωρα ποσα trackday και τι χρονους εχεις καταφερει με αυτη την εξαιρετικη μοτοσυκλετα στο φυσικο του περιβαλλον της τις πιστες... δεν με λες? ... τοσα λεφτα εδωσες γιαυτο το μαραφετι, σε βοηθα να γ@μεις καμια σταλα τουλαχιστον η τσαμπα τα 24 χιλιαρικα? ...

:rotflmao: :rotflmao:

τουλαχιστον με το δικο μου πρα πρα DUCATI εχω κανει και καμποσα trackdays, εχω μερτησει και την ασφαλτο στις πιστες στην προσπαθεια να μαθω πραγματα, εχει αφησει αρκετα κομματια μεταλλο στα στροβιλικια Β.Εβοιας και Σουνιου και οχι μονο ξυνοντας τα παντα κατω στριβοντας οπως μονο ενα Ducati μπορει, γιατι δεν το πηρα για την εμφανιση, ουτε για να λεω οτι εχω Ducati (παρολο που μαρεσει να το λεω), το εχω λιωσει πολλες φορες και του πινω το αιμα σε καθημερινη βαση, γιατι ετσι αξιζει σε ενα Ducati, να του πινει καποιος το αιμα και να το ευχαριστιεται, οχι πουλμουρ και βολτα στην καφετερια του Στορκ... :lol:

ΚΟΥΛΑΔΙ ?:hypnotize Έζησα για να το ακούσω και αυτό ερε γρήγορε εγώ δεν πάω σε trackdays αλλά σε αγώνες :winka: :winka:

98248

Nikker
02/08/2007, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000

Τι λε ρε που θα δείξουμε και ανωτερότητα στο internet...
Δεν τρελαθήκαμε...spamming 4 ever...
Anyways...
Να σας πω κάτι που βλέπω στο site σας εδώ πέρα. Κοιτάζετε ΠΆΡΑ μα ΠΆΡΑ πολύ τους χρόνους των αγωνιζομένων και τις ελάχιστες διαφορές τους και βάση αυτών κρίνεται και τις μηχανές πολύ γενικά.
Αυτό είναι πάρα πολύ άδικο εκ μέρους σας καθώς μειώνετε τις ικανότητες των αναβατών.

Είναι γεγονός ότι δεν εξαρτάται απο την μηχανή αλλά απο τον αναβάτη. Όσο turbo και να είναι η μηχανή* αν δεν είναι καλός ο αναβάτης θα τον τρώει (τον πέουλα) ακόμα και στις ευθείες.
Νομίζω ότι αυτό έχει αποδείξει ο μέγιστος Vale Rossi.

*Με εξαίρεση την μηχανή μου...αυτή τα ψωλιάζει όλα άνετα όσο κουλάδι και αν είναι ο οδηγός.

JIMK7
02/08/2007, 16:25
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

98249

JIMK7
02/08/2007, 16:26

98250

JIMK7
02/08/2007, 16:32

98253

JIMK7
02/08/2007, 16:37

Σου φτάνουν η θέλεις κ άλλες ?:lol: :lol: :wave2: :wave2:

98254

H.A.Balafoutre
02/08/2007, 19:56
Σου φτάνουν η θέλεις κ άλλες ?:lol: :lol: :wave2: :wave2:

Κοίτα, ο Ducatης δεν είναι αυτό που έδειξε στα παραπάνω πόστ του. Απλώς τα λέει έξω από τα δόντια. Δεν ήξερε ότι είσαι αγωνιζόμενος και πιστεύω πως έχει μεγάλο σεβασμό για εσάς.

Αν καβαλάτε και Ducati ακόμη καλύτερα βέβαια, οπότε καταλαβαίνεις πως κάπου μπέρδευε το monster και δεν μπόρεσε να καταλάβει τι του έλεγες.

Και στο κάτω κάτω όταν μιλάνε οι αγωνιζόμενοι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε τουμπεκί, πιστεύω.:wave2:

maniak.
02/08/2007, 20:11
Ναι... εγω εκει θελω να καταληξω εφοσον καποιος θελει να κανει καλο χρονο στι πιστα σχεδον ολοι αυτο θελουν δλδ... ... ασ παρει ενα 250 πιο φτηνο θα του βγει και πιο φτηνη συντηρηση κτλ

εσυ παρε ενα παπι :winka:

τον ιδιο χρονο θα κανεις :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

Runner Ducati
02/08/2007, 22:07
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

Το σωσες βρε αργοπουλε, το σωσες τελευταια στιγμη... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(βλεπεις οτι απανταω στο ποστ σου με φωτο το Mille και ουχι τις φωτο με τα υπολοιπα σουργελα που καβαλας :D )

τουλαχιστον τωρα δεν θα σου την λεω οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου απο θεμα οδηγησης...

κοιτα να αρχισεις να τρεχεις με το 1098 για να σου λεμε και καμια καλημερα... οκ?...

:cool:

ααα και εχω καλυτερες φωτο ρεεε... :p

98300

Runner Ducati
02/08/2007, 23:19

Και στο κάτω κάτω όταν μιλάνε οι αγωνιζόμενοι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε τουμπεκί, πιστεύω.:wave2:

Προσωπικα εχω καποιο ταλεντο και δεν ειμαι για πεταμα, ωρες και χρημα, και προπονηση μου λειπουν, ειμαι και ναυτικος το οποιο ειναι σοβαρο προβλημα στην προπονηση, ακομα και στην βασικη καθημερινη οδηγηση, ομως εχω και αρκετη τρελα και τσαμπουκα στην οδηγηση... αλλα τουμπεκι (οδηγικα σπορ) μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις πολυ εμπειρων και ταλαντουχων αποδεδειγμενα αναβατων μεσα απο τους αγωνες καποια χρονια επαναλαμβανομενα, και οχι απο τυχον συγκιριες, και φυσικα με προσωπικοτητα και χαρακτηρα...

το οτι καποιος γυρνα λιγο πιο γρηγορα λιγα sec απο μενα (εσενα η καποιον αλλον) σε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πιστα που την εχει γυρισει μερικες εκατονταδες (η και χιλιαδες) φορες, εχει κατα πολυ ταχυτερο και εξιδικευμενο μηχανακι και με την προπονηση και τους γυρους πολυ πιο σωστα σεταρισμενο, δεν λεει κατι...

οπως μου ειπε και ενας αγωνιζομενος φιλος, οι πλουσιοτεροι εχουν τις περισσοτερες φορες το πλεονεκτημα στις πιστες...

;)

Runner Ducati
02/08/2007, 23:30

98302

vassilis88
02/08/2007, 23:48
η πινακιδα ολα τα λεφτα!!:lol: :lol:

Runner Ducati
02/08/2007, 23:51
η πινακιδα ολα τα λεφτα!!:lol: :lol:

916

:D

JIMK7
03/08/2007, 00:11
Το σωσες βρε αργοπουλε, το σωσες τελευταια στιγμη... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(βλεπεις οτι απανταω στο ποστ σου με φωτο το Mille και ουχι τις φωτο με τα υπολοιπα σουργελα που καβαλας :D )

τουλαχιστον τωρα δεν θα σου την λεω οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου απο θεμα οδηγησης...

κοιτα να αρχισεις να τρεχεις με το 1098 για να σου λεμε και καμια καλημερα... οκ?...

Με το 1098 :nono: και αν σπάσει και γεμίσει τη πίστα με λάδια για με βρίζουν όλοι :a017: άσε που θα χάσω και τον αγώνα :lol: GSXR1000 κ7 και ξερό ψωμί και σίγουρη η πρώτη θέση :a08: Καλές οι φωτο αλλά θα ήταν καλύτερες με ένα κ7 :D άντε πάρε μερικές φωτο μίας και σε στεναχώρησα :beer: :beer:

98304

JIMK7
03/08/2007, 00:12
άντε πάρε μερικές φωτο μίας και σε στεναχώρησα :beer: :beer:

:wave2: [/B]

98305

JIMK7
03/08/2007, 00:13

98312

JIMK7
03/08/2007, 00:19
Καλοί οι Ιταλοί αλλά σαν τον japan δεν είναι :a9: :a9:

98314

JIMK7
03/08/2007, 00:20
Καλοί οι Ιταλοί αλλά σαν τον japan δεν είναι :a9: :a9:

98315

Runner Ducati
03/08/2007, 00:24

τις βαζεις δυο δυο ρε μπαγασα να φαινονται πολλες εεε? ...

:p

Runner Ducati
03/08/2007, 00:27
Με το 1098 :nono: και αν σπάσει και γεμίσει τη πίστα με λάδια για με βρίζουν όλοι :a017: άσε που θα χάσω και τον αγώνα

εε καλα σε λεω αργοπουλο :p

ο Γ.Μ δεν τα λεει αυτα, ουτε λαδια του τρεχουν, ουτε αγωνα χανει, απλα ριχνει γυρο στον δευτερο...

κοιτα να μαθαινεις απο τους γνησιους ΝΤΟΥΚΑΤΙΣΤΕΣ και να κερδιζεις με λιγοτερα αλογα, ετσι ειναι γρηγοροι...

τελος παντων επειδη εχεις τρεξει με Mille, εχεις 1098, εχω αρχισει και σε ψιλο, ψιλο λεω συμπαθω...

:)

JIMK7
03/08/2007, 00:33
τις βαζεις δυο δυο ρε μπαγασα να φαινονται πολλες εεε? ...

Έχω πολλές μην ανησυχείς :D και μια τελευταία με το πιστόλι :a015: :a015

98316

Meni0s
03/08/2007, 00:38
Tωρα μπορω να πεσω για υπνο ..... nice pic dude! :beer: :beer:

Runner Ducati
03/08/2007, 00:43
Έχω πολλές μην ανησυχείς :D και μια τελευταία με το πιστόλι :a015: :a015

Σεβομαι το προσωπικο σου γουστο... :beer:

αλλα επειδη ειμαι παλικαρι που λεω παντα αυτο που σκεφτομαι και πιστευω, δεν βλεπω παρα ενα κουβαδακι, γρηγορο στην ευθεια μεν, αλλα κουβαδακι, με κινητηρα παρομοιο με 4τροχου Χιουντα'ι' λιγο πιο πολυστροφο Ι4...

να το ευχαριστιεσαι και να το χαιρεσαι και το εννοω αυτο που λεω μεσα απο την καρδια μου... :beer:

αλλα αμα θες να ευχαριστησεις και μας βαλε καμια φωτο απο πραγματικη μοτοσυκλετα, παθιασμενη, με κινητηρα ξεχωριστο, μοναδικο, μονο για μοτοσυκλετα, το κοκκινο του αιματος και του παθους, της ομορφιας, και δεν μας ενδιαφερει το χιλιοστο του δευτερολεπτου στα χερια του θεου...

ξερεις εσυ...

Meni0s
03/08/2007, 00:47

αλλα επειδη ειμαι παλικαρι που λεω παντα αυτο που σκεφτομαι και πιστευω, δεν βλεπω παρα ενα κουβαδακι, γρηγορο στην ευθεια μεν, αλλα κουβαδακι, με κινητηρα παρομοιο με 4τροχου Χιουντα'ι' λιγο πιο πολυστροφο Ι4...

να το ευχαριστιεσαι και να το χαιρεσαι και το εννοω αυτο που λεω μεσα απο την καρδια μου... :beer:

αλλα αμα θες να ευχαριστησεις και μας βαλε καμια φωτο απο πραγματικη μοτοσυκλετα, παθιασμενη, με κινητηρα ξεχωριστο, μοναδικο, μονο για μοτοσυκλετα, το κοκκινο του αιματος και του παθους, της ομορφιας, και δεν μας ενδιαφερει το χιλιοστο του δευτερολεπτου στα χερια του θεου...

ξερεις εσυ...

Mαλλον εισαι αρρωστος! ! ! No offence..:beer:

Runner Ducati
03/08/2007, 00:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
Mαλλον εισαι αρρωστος! ! ! No offence..:beer:

Αυτο ειναι σιγουρο...

98317

Runner Ducati
03/08/2007, 00:53

98320

Meni0s
03/08/2007, 00:57
Δεν λεω καλη η εν λογω κυρια μεσιΕ Ντουκατιστα αλλα η "μαυρη" εχει αλλα χαρισματα :winka: :smokin: :lol: :lol:

Runner Ducati
03/08/2007, 00:58
my babe...

Forza Italia...

Forza Ducati...

98321

Runner Ducati
03/08/2007, 01:03
Δεν λεω καλη η εν λογω κυρια μεσιΕ Ντουκατιστα αλλα η "μαυρη" εχει αλλα χαρισματα :winka: :smokin: :lol: :lol:

V for ever, συμφωνει και η Μπουζουκι... εστω εν αναγκη και πολυκυλινδρο... ;)

συμπαθεια μου γιατι εχουμε την κοινη τρελα στον τροπο οδηγησης, ΟΛΑ ΚΑΤΩ...

98322

JIMK7
03/08/2007, 01:04

ξερεις εσυ...

Όυπς τώρα το πήρα χαμπάρι ότι έχω βάλει μερικές διπλές φωτο συγνώμη παιδες :blush:

Άντε θα σου βάλω μια φωτο για να Θιαχτείς βραδιάτικα αν και δεν συμφωνώ με αυτά που λες για τα I4
:wave2: :wave2:

98323

JIMK7
03/08/2007, 01:05
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Runner Ducati
03/08/2007, 01:06
Όυπς τώρα το πήρα χαμπάρι ότι έχω βάλει μερικές διπλές φωτο συγνώμη παιδες :blush:

Άντε θα σου βάλω μια φωτο για να Θιαχτείς βραδιάτικα αν και δεν συμφωνώ με αυτά που λες για τα I4

ΘΕΑ η κοκκινη... θΕΑ...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Runner Ducati
03/08/2007, 01:17
ωραια φωτο... μου θυμιζει κατι απο Isle of Man με το αλματακι... :a013:

98325

H.A.Balafoutre
03/08/2007, 01:32
Προσωπικα εχω καποιο ταλεντο και δεν ειμαι για πεταμα, ωρες και χρημα, και προπονηση μου λειπουν, ειμαι και ναυτικος το οποιο ειναι σοβαρο προβλημα στην προπονηση, ακομα και στην βασικη καθημερινη οδηγηση, ομως εχω και αρκετη τρελα και τσαμπουκα στην οδηγηση... αλλα τουμπεκι (οδηγικα σπορ) μονο σε εξαιρετικες περιπτωσεις πολυ εμπειρων και ταλαντουχων αποδεδειγμενα αναβατων μεσα απο τους αγωνες καποια χρονια επαναλαμβανομενα, και οχι απο τυχον συγκιριες, και φυσικα με προσωπικοτητα και χαρακτηρα...

το οτι καποιος γυρνα λιγο πιο γρηγορα λιγα sec απο μενα (εσενα η καποιον αλλον) σε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πιστα που την εχει γυρισει μερικες εκατονταδες (η και χιλιαδες) φορες, εχει κατα πολυ ταχυτερο και εξιδικευμενο μηχανακι και με την προπονηση και τους γυρους πολυ πιο σωστα σεταρισμενο, δεν λεει κατι...

οπως μου ειπε και ενας αγωνιζομενος φιλος, οι πλουσιοτεροι εχουν τις περισσοτερες φορες το πλεονεκτημα στις πιστες...

;)

"Racing is life. Everything else is just waiting" από το βιβλίο του Mark Hughes, "Speed Addicts" εδκόσεις CollinsWillow, Λονδίνο.

Ότι και να είμαστε, αυτό που κάνουμε μετράει, καλώς ή κακώς.

Κι ο κάθε λεφτάς θα μπορούσε να μην τρέχει σε αγώνες αλλά να κοιτάει τα επιτόκια στην TV.

Αφού το κάνει όμως, όλα τα άλλα είναι στο περίπου, όπως λέει και το τραγούδι, "...αγχωμένη μαλακία, Διδυμότειχο μπλούζ......"

Το σχόλιο, για το τουμπεκί, φυσικά και δεν ήταν για σένα. Είναι για όλους εκείνους που βλέπουν το ποτήρι μισό άδειο. Αλλά κι αυτό ακόμη, καλώς ή κακώς είναι δικαίωμά τους. Οι αγώνες όμως είναι μόνον δικαίωμα των συμμετεχόντων. Οι αγώνες είναι άλλος πλανήτης. Εγώ έτσι το βλέπω.

Οπότε, αν και σε κάποια πράγματα είμαι ισοπεδοτικός για τους δικούς μου λόγους, προσπαθώ να παλατζάρω την κατάσταση για μένα. Το λάθος μου ήταν που πήγα να παλατζάρω μια κατάσταση με εσένα μέσα, διότι εσύ από παλάτζα τα έχεις φάει με το κουτάλι.

Ο καθένας μας την υπομονή του, την βιώνει αλλιώς.

Με εκτίμηση, Huan Antonio Balafoutre.

Runner Ducati
03/08/2007, 01:34

Με εκτίμηση, Huan Antonio Balafoutre.

Αυτο το Χουαν Αντονιο πολυ μαρεσε ρε, και εισαι μακρια για να κερασω live...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Da.Vintage
03/08/2007, 09:28
Τιτανα κακως τα πηρες με τον Γρηγορη τοσο ειτε εχει δικιο ειτε αδικο για τους χρονους στις Σερρες.

εγω στην ηλικια του ημουν ασχετος και καβαλουσα tdm νομιζοντας οτι μπαινει σαν ss επειδη το ελεγαν τα περιοδικα και ειχα αγορασει την μιση Αθηνα.......

Ρε σύ δεν είναι μόνο για τους χρόνους είναι για πολλά εδώ μέσα!

Ποτέ δε βάζει "αν δε κάνω λάθος" ή "νομίζω"

Ότι λέει το λέει σαν κανόνας και συνήθως είναι λάθος!

Da.Vintage
03/08/2007, 09:35
Tωρα μπορω να πεσω για υπνο ..... nice pic dude! :beer: :beer:
Tί για ύπνο ρε καραμήτρο?

Δε πρέπει να κοιμάσαι..

πρέπει να ψάχνεις για γκομενάκια να μου τα έχεις έτοιμα όταν θα έρθω να μή κουράζομαι!

Ούπς... Λες να το διαβάσει η δικιά μου? :look:

:lol: :rotflmao: :lol:

FZR1000
03/08/2007, 14:42

Ακομη κ αν εχει πει καποιες ασαφειες δικο του προβλημα αυτος εκτιθεται...

Κ εσυ οτι λες ειναι κανονας (με την διαφορα οτι δεν εχει εξαιρεσεις:winka: )

ο καθενας με τις αποψεις του σωστες η λανθασμενες.......

οι γνωμες ειναι σαν τις κωλ@τρ-πιδε$ ολοι εχουν απο μια...

εδω οι "ευρωπαιοι" μας λενε οτι οι ducati ειναι καλες μηχανες

Da.Vintage
04/08/2007, 14:22
Ακομη κ αν εχει πει καποιες ασαφειες δικο του προβλημα αυτος εκτιθεται...

Κ εσυ οτι λες ειναι κανονας (με την διαφορα οτι δεν εχει εξαιρεσεις:winka: )

ο καθενας με τις αποψεις του σωστες η λανθασμενες.......

οι γνωμες ειναι σαν τις κωλ@τρ-πιδε$ ολοι εχουν απο μια...

εδω οι "ευρωπαιοι" μας λενε οτι οι ducati ειναι καλες μηχανες

Σ'αυτό έχεις δίκιο να τον πείσουμε να πάρει και αυτός Ντουκάτι να έχουν άλλο ένα αδύνατο σημείο τα Ντουκ!:lol:

grigorisr1
06/08/2007, 09:02

Για σου ρε τιταν που τα ξερεις ολα :beer:

FZR1000
23/08/2007, 01:25
dessert σε βρηκα...

http://www.youtube.com/watch?v=9GFf_rcVihI

FZR1000
23/08/2007, 01:41
http://www.youtube.com/watch?v=lIAlMB8VWhk

http://www.youtube.com/watch?v=q7iGCw6o0BY

FZR1000
24/08/2007, 01:56
:wave2: supra

http://www.youtube.com/watch?v=SHhnw7JnS7c

http://www.youtube.com/watch?v=v1CBBcDMTao

Nikker
24/08/2007, 02:32
Aμάν με αυτή την μαλακία το Supra...

Απο τότε που βγήκε το Fast and the Furious και το need for speed μας έχουνε ζαλίσει με αυτά τα μπιχλιμπίδια...supra, skyline....ακόμα και το MX5.

Προσβολή για την GSXR να το στήσει μαζί του...έπρεπε να έχει κλειστό moter, τρικάβαλο και λάστιχα φτιαγμένα απο χιόνια για να είναι σχετικά ίσος ο αγώνας.

grigorisr1
24/08/2007, 09:04
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε... τι πιπες δινουν τα japan cars σε κατι ιταλικα πανακριβα

http://www.youtube.com/watch?v=s1ZWJjC648I

DUKASII
24/08/2007, 09:12
Ετσι για να μην ξεχνιομαστε... τι πιπες δινουν τα japan cars σε κατι ιταλικα πανακριβα

http://www.youtube.com/watch?v=s1ZWJjC648I

:wave2: SA TH BUGATI...ME 1000 ALOGA ..KANENA GLIGOLH...ASE TA JAPAN AYTOKINHTA...DE KLANOYN MIA.

DUKASII
24/08/2007, 09:15
kala des thn ekpomph ayti kai dialexe esy to evo ama se baloyne na pareiw ena..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

ti les toraaaaaaa...:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

kai nai se pista gia kart tha se perasei to evo...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

ginate oloi pistadoroi.

bges mia paraliaki kai meta dyo kai pes me pio fortoses pio polla mora.

to lampo exei 3 mora ana 2oro...:lol: :rotflmao:

grigorisr1
24/08/2007, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
SA TH BUGATI...ME 1000 ALOGA ..KANENA GLIGOLH...ASE TA JAPAN AYTOKINHTA...DE KLANOYN MIA.

ΤΟ buggati δε προκειται να το παρεις ποτε στη ζωη σου... ουτε καν να το δεις απο κοντα ενω το EVO γινεται να το παρεις

DUKASII
24/08/2007, 09:16
ΤΟ buggati δε προκειται να το παρεις ποτε στη ζωη σου... ουτε καν να το δεις απο κοντα ενω το EVO γινεται να το παρεις nai re ti nomizes...
tora exo parei to clio..to 1.2 ...alla leo na to allaxome to evo ayto poy exei 90.000 e re paidi moy..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: