View Full Version : JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
project.breeze
09/10/2007, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Γεια σου ρε Βillάρα!!!!
:beer: :beer:
Διαπιστώνω προσπάθεια ανοίγματος προς Ανατολάς;Νικολάκη δεν μας τα λες καλααααααά!!! :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
grigorisr1
09/10/2007, 17:54
δειτε τι φτιαξανε οι τρελοι οι ιαπωνες :eyepop:
http://www.postimage.org/image.php?v=aVtTovA
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Διαπιστώνω προσπάθεια ανοίγματος προς Ανατολάς;Νικολάκη δεν μας τα λες καλααααααά!!! :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
:look: Αμάν!!!...:look:
:look: Λές;;... :look:
:lol: :lol: :lol:
sakisvolos
09/10/2007, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Μπααααααααααααα! Ιταλοί θα είχαν την ιδέα και την έκλεψαν οι γιάπωνες ρε Γρηγόρη!
:wave2: :wave2: :wave2:
Ρε συ αυτοί ένωσαν τρία νησιά για να φτιάξουν αεροδρόμιο και όλα αυτά σε 9 μήνες (αν δεν κάνω λάθος), γι αυτό μου λές που το φτιάξαν σε ένα μήνα (μάλλον) τς τς τς
red_monster
09/10/2007, 18:10
Φιλοι μου ζούμε στη χώρα της μούρης όπου ελαχιστοι έχουν δικά τους αισθητικά κριτήρια.
Το μηχανάκι το παίρνει ο Ελλ για να πάει για καφέ , για να βγάλει κανα γκομενάκι κλπ...
Αλλιως πως εξηγέιται να γεμίζουν οι καφετέριες με xt η gsxr , αυτα τραβάνε τα βλέματα.
Δεν έχω τπτ ουτε με τα xt ουτε με τα gsxr αλλα δεν βλέπω κανέναν με ένα vfr 400 ας πούμε που αν και είναι ιαπωνικό είναι καύλα :rotflmao:
Η αισθητική είναι υποκειμενική , αλλα πόσο προσωπικη είναι???
yannis27
09/10/2007, 18:24
και εμενα με καυλωνει να κοιταζω το suzuki rizla αλλα ελα ομως που δε μπορω να το παρω....:(
ετσι για να σε πειραζω:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
108037
grigorisr1
09/10/2007, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
ετσι για να σε πειραζω:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
:bawl: :bawl:
yannis27
09/10/2007, 18:55
:bawl: :bawl:
δε με νοιαζει αν:bawl: :bawl:
108039
grigorisr1
09/10/2007, 18:58
ρε σ αυτο ιδιο με το δικο μου φενετε...
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τι σοου γουατ? πολυς κοσμος το μονο που κοιταει ειναι να τον καυλωνει το μηχανακι μονο που το κοιταζει.
η εμφανιση ειναι απ τα πιο σημαντικα κριτηρια (για μενα). (αν δν σ αρεσει γιατι να το παρεις?)
Κάτσε ρε φίλε! Συμφωνώ ότι η εμφανιση ειναι απ τα πιο σημαντικα κριτηρια!
Είπαμε οι Ιταλοί ξέρουν να σχεδιάζουν το εξωτικό, το διαφορετικό κ.τ.λ. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ιάπωνες, οι Γερμανοί και όλοι οι άλλοι τα κάνουν σκ@τ@! Άμα γουστάρεις μόνο Ιταλικό σχέδιο (κάτι που δεν είνα νορμάλ για μένα αλλά θα μου πείς γούστα είναι αυτά), πάρε Ιταλικό!
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Είπαμε τα ιταλικά δεν σπάν απλά αυτοκαταστρέφωνται!
ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Εκτός αν το κουμπί αυτό είναι η μίζα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
:D :D :D :D
κ δω ερχομαστε στο 2ο πιο σημαντικο κριτηριο.. κ γι αυτο ακριβως παιρνουμε τζαπαν..:a30:
αρα καταληγουμε οτι παιρνουμε απ αυτα που μπορουμε αυτο που μας αρεσει περισσοτερο!
Αυτό εννοείται φίλε! Αλλά δεν σημαίνει ότι αν μπορούσαμε να πάρουμε οτιδήποτε, θα πέρναμε ducati!
Μπααααααααααααα! Ιταλοί θα είχαν την ιδέα και την έκλεψαν οι γιάπωνες ρε Γρηγόρη!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Φιλοι μου ζούμε στη χώρα της μούρης όπου ελαχιστοι έχουν δικά τους αισθητικά κριτήρια.
Το μηχανάκι το παίρνει ο Ελλ για να πάει για καφέ , για να βγάλει κανα γκομενάκι κλπ...
Αλλιως πως εξηγέιται να γεμίζουν οι καφετέριες με xt η gsxr , αυτα τραβάνε τα βλέματα.
Δεν έχω τπτ ουτε με τα xt ουτε με τα gsxr αλλα δεν βλέπω κανέναν με ένα vfr 400 ας πούμε που αν και είναι ιαπωνικό είναι καύλα :rotflmao:
Η αισθητική είναι υποκειμενική , αλλα πόσο προσωπικη είναι???
Ρε φίλε εγώ που βλέπω και ducati και KTM και πάρα μα πάρα πολλά BMW έξω απο τις καφετέριες ζώ σε άλλη χώρα??
Σίγουρα τα japan είναι περισσότερα έξω απο τις καφετέρειες επειδή τέτοια έχει ο περισσότερος κόσμος, αναλογικά όμως θα έλεγα είναι το ίδιο!!!
γιατί δεν λέτε τα πράγματα όπως έχουν? Γιατί δεν σας ενοχλεί που οι καφετέριες γεμίσαν GS1200 και KTM 990 και σας ενοχλεί το Z??
Για πέστε για πέστε...
φιλικά έτσι!
:beer: :beer: :wave2:
Ρε μόνο μ`αφήσατε? :look:
:cry:
:bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε μόνο μ`αφήσατε? :look:
:cry:
:bawl:
Δεν μπορεί όλο και κάποιος θα περάσει...
Da.Vintage
09/10/2007, 19:42
Κόπηκε κάποιο πλαίσιο χωρίς καμιά αιτία????? :uplate:
Χωρίς π.χ στούκα ή κάτι αντίστοιχο?
Ρωτάω επειδή όσα άκουσα εγώ ήταν μετά απο στούκα, γλύστρημα κ.τ.λ. (όχι πως έτσι δικαιολογείται να κοπεί το πλαίσιο!)
Nαί ρε κ5-κ6 αρκετές περιπτώσεις κ7 λιγότερες...
ρε σ αυτο ιδιο με το δικο μου φενετε...
:a11: :a4: :a02: :ZZZ: :ZZZ: :a029:
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
:uplate:
Απίστευτο να κοπεί το πλαίσιο μόνο του ρε παιδιά!
Τέλοσπαντων πάντως συμφωνώ ότι είναι μεγάλο θέμα αλλά απ`ότι κατάλαβα δυστυχώς ασχολούνται μόνο οι μοτοσυκλετιστές και όχι οι αρμόδιοι, είτε αυτοί είναι η suzuki, η αντιπροσωπεία, το αρμόδιο υπουργείο, η ΕΕ κ.ο.κ :(
Ντροπή και αίσχος στους Γιάπωνες πάντως...που δεν σκέφτονται τον πελάτη τους και του πιάνουνε τον πωπό.
Ντροπή και αίσχος που δεν θέτουνε κάποια standarts.
Οι κορεάτες...εντάξει...οι Κορεάτες είναι Κορεάτες...
Αλλά οι Γιαπωνέζοι υποτίθεται ότι ΔΕΝ είναι Κορεάτες...γιατί φτιάχνουνε Κορεάτικα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Αλλά οι Γιαπωνέζοι υποτίθεται ότι ΔΕΝ είναι Κορεάτες...γιατί φτιάχνουνε Κορεάτικα?
Ωρε Nikker είπαμε ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ οτι βρουν, και σε οποιαδήποτε φάση ακόμα και την αξιοπιστία από τα Κορεατικά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:uplate:
Απίστευτο να κοπεί το πλαίσιο μόνο του ρε παιδιά!
Τέλοσπαντων πάντως συμφωνώ ότι είναι μεγάλο θέμα αλλά απ`ότι κατάλαβα δυστυχώς ασχολούνται μόνο οι μοτοσυκλετιστές και όχι οι αρμόδιοι, είτε αυτοί είναι η suzuki, η αντιπροσωπεία, το αρμόδιο υπουργείο, η ΕΕ κ.ο.κ :(
χμμμμμμμμμμ
Κάτι δεν πάει καλά εδώ?
ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΗ Ducati???
Γιατί εδώ που τα λέμε η Ducati ευθύνεται ολοκληρωτικά .............
Για σκεφτείτε λίγο, αλλά που να σκαφτείτε σάμπως και έχετε μυαλό, αν είχατε ΔΕΝ θα αγοράζατε γιασπαν.
Απλό ρε συς ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ
οπότε για λόγους συναγωνισμού και μόνο ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ κοσμάκη.
Λίγο βαρύ αυτό που είπα αλλά κάπως έτσι είναι
Ντροπή και αίσχος στους Γιάπωνες πάντως...που δεν σκέφτονται τον πελάτη τους και του πιάνουνε τον πωπό.
καλα εσυ εχεις χαση την μπαλα λεμε :smokin:
108050
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
χμμμμμμμμμμ
Κάτι δεν πάει καλά εδώ?
Για σκεφτείτε λίγο, αλλά που να σκαφτείτε σάμπως και έχετε μυαλό, αν είχατε ΔΕΝ θα αγοράζατε γιασπαν.
Όπα ρε παιδιά! Πλάκα κάνετε? Θέλεις να πείς φίλε μου ότι ολόκληρος κολωσσός που λέγεται suzuki κάνει περικοπές από τα πλαίσια? Ή μήπως δεν ξέρουν άρα δεν μπορούν να φτιάξουν πλαίσια που να μην σπάνε? Γιατί τα παλιά gsxr και τα bandit και GSR και τόσα άλλα μοντέλα δεν κόβουν πλαίσιο? Δεν ξέρω τον λόγο που τα συγκεκριμένα κόβονται δεν είμαι ο αρμόδιος να σου πώ το ΓΙΑΤΙ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εξήγηση είναι αυτή που δίνεις εσύ!! Τα cbr γιατί δεν τα πιάνεται στο στόμα σας απο αξιοπιστία? Japan = gsxr? :nono:
Η ducati που κολλά με τα gsxr? Γιατί ευθύνεται? Η ducati έχει τις δικές τις ευθύνες στους δικούς της αγοραστές, μην της βάζεις κι άλλες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χμμμμμμμμμμ
Κάτι δεν πάει καλά εδώ?
σε αυτο δεν εχεις και αδικο :beer:
ετσι πρεπει να παρουμε ολοι Ευρωπαικα μπας και σωθουμε απο της 'φονικες Ιαπωνικες μηχανες'
και να πηγαινουμε με τα ποδια η με τα καινουρια ταχι που γραφουν 'οδικη ' :lol: :lol: :lol:
αααα ξεχασα να αναφερω την Κυριακη ειχαμε μια 'πτωση' και αμι τι αλλο ηταν Ευρωπαικο:winka:
ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΣΑΣ :a04:
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ :lol: :bawl: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
σε αυτο δεν εχεις και αδικο :beer:
ετσι πρεπει να παρουμε ολοι Ευρωπαικα μπας και σωθουμε απο της 'φονικες Ιαπωνικες μηχανες'
και να πηγαινουμε με τα ποδια η με τα καινουρια ταχι που γραφουν 'οδικη ' :lol: :lol: :lol:
αααα ξεχασα να αναφερω την Κυριακη ειχαμε μια 'πτωση' και αμι τι αλλο ηταν Ευρωπαικο:winka:
ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΣΑΣ :a04:
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ :lol: :bawl: :lol:
Ρε σάν να έχεις δίκιο...:beer:
Μήπως πρέπει και εμείς να πάρουμε Γιασπάν, που δεν χαλάν, αλλά πλαίσιο σπάν, κύλινδροι σταματάν', δισκάκια διαλάν, θερμοκρασία πάντα παν΄, αξιοπιστία Ταλιμπάν και τα φράγκα στο τσεπάν. Αλλα και μούρη οσαν πάν για φραπέ και spam.... ;;;:confused:
Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...:a04:
Μήπως πρέπει και εμείς να πάρουμε Γιασπάν, που δεν χαλάν, αλλά πλαίσιο σπάν, κύλινδροι σταματάν', δισκάκια διαλάν, θερμοκρασία πάντα παν΄, αξιοπιστία Ταλιμπάν και τα φράγκα στο τσεπάν. Αλλα και μούρη οσαν πάν για φραπέ και spam.... ;;;:confused:
XΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Μπά! Δές τα links που πόσταρα το απόγευμα και μετά να μας λές για τους κύλινδρους που σταματάν...
Ρε dessert 300+ σελίδες μιλάς για κομμένα πλαίσια! Έλεος ρε φίλε, υπάρχουν και άλλα μοντέλα που βγάζει η suzuki...πές για τα GSR ασπούμε...η μάλλον πές για τα bandit!! ρε φίλε αν βγάλεις και τα bandit αναξιόπιστα θα σου βγάλω το καπέλο...
Ή πές για άλλη μάρκα βρέ...πές για το cbr ασπούμε, το zx10r, το Z, πές κάτι άλλο τελοσπάντων...
Χάϊντε από δώ ρε...ξούτ...
:D
:wave2:
εχεις δει οδηγους με Ευρωπαικα να σταματανε για καφε η να οδηγουν μεσα στην πολη :confused:
εκει να δεις 'μουρη' :lol: τις περισσοτερες φορες ξεκρανοτοι και με το υφος του ΘΕΟΥ του
μαμαο γιατι εχω Ευρωπαικο και ειμαι ο ΕΝΑΣ :lol: :bawl: :lol:
Αλλα δεν περναω τα διοδια γιατι μπορει να μεινω στον δρομο η να κεραστω τσαγακι απο το
Ιαπωνικο το φτινιαρικο :wave2:
ποτε δεν ειναι αργα :wave2:
Όχι ρε μην είσαι τρελός μείνε εκεί που είσαι :cry: απλός θα αλλάζεις φλάντζες κυλίνδρου για πλάκα :lol: ηλεκτρονικές ,λουριά ,δίσκους ,καμπάνες κ.τ.λ. και θα είσαι ύστερα μια χαρά .:lol: :lol:
108075
εχεις δει οδηγους με Ευρωπαικα να σταματανε για καφε η να οδηγουν μεσα στην πολη :confused:
εκει να δεις 'μουρη' :lol: τις περισσοτερες φορες ξεκρανοτοι και με το υφος του ΘΕΟΥ του
Αλλα δεν περναω τα διοδια γιατι μπορει να μεινω στον δρομο η να κεραστω τσαγακι απο το
Πάλι Άρλεκιν διάβαζες;;;;
Καλώς ήρθες στο 2007...
Πάρε σειρά!
Έτσι έτσι πές τα επειδή οι κύριοι έχουν μάτια να βλέπουν μόνο τα Japan στις καφετέριες...
...άσε που οι παραπάνω ματσό που πέρνουν μοτό για την μόδα και την μόστρα παίρνουν ducati και bmw που είναι μουράτες!
Διαφωνεί κανείς κύριοι συνφορουμίτες/συνφορουμίτισσες? Στην ίδια χώρα ζούμε ρε, ανοίξτε καλά τα μάτια σας και μετά να κρίνετε!
please
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Όχι ρε μην είσαι τρελός μείνε εκεί που είσαι :cry: απλός θα αλλάζεις φλάντζες κυλίνδρου για πλάκα :lol: ηλεκτρονικές ,λουριά ,δίσκους ,καμπάνες κ.τ.λ. και θα είσαι ύστερα μια χαρά .:lol: :lol:
Αμα θέλεις να αρχίσω και εγώ να ποστάρω φωτό απο Γιασπάν, θα το βάλεις φωτιά....
Σοβαρέψου και απάντησε με επιχειρήματα. Το οτι κάποιος κόλλησε το μηχανάκι του δεν τον κάνει μ@λ@κα αλλά άσχετο. Το να έχει εσένα οπαδο και στηριχτή του με φωτο σε χαρακτηρίζει...
:winka:
Αμάν ρε συ Γιάννη θα σε μαλώσω γιατί γεμίζεις τις σελίδες του φόρουμ με άσχημα μηχανάκια που κόβουν και οι σκελετοί κιόλας με το παραμικρό λακκάκι :lol:
Έτσι έτσι πές τα επειδή οι κύριοι έχουν μάτια να βλέπουν μόνο τα Japan στις καφετέριες...
...άσε που οι παραπάνω ματσό που πέρνουν μοτό για την μόδα και την μόστρα παίρνουν ducati και bmw που είναι μουράτες!
Διαφωνεί κανείς κύριοι συνφορουμίτες/συνφορουμίτισσες? Στην ίδια χώρα ζούμε ρε, ανοίξτε καλά τα μάτια σας και μετά να κρίνετε!
please
Αν και είμαι εντελώς αντίθετος, με τους προπεριγραφέντες τύπους, τους δίνω ένα ελαφρυντικό. Δεν την πήραν δώρο σε περιοδικό που είχε προσφορά μίνιμοτο... Αντιθέτως μερικοί με ποδήλατα, νομίζουν οτι πιάσαν τον παπα απο τα ... γένια...
:lol:
sakisvolos
09/10/2007, 21:41
Εκτός αν το κουμπί αυτό είναι η μίζα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Ναι! Ναι! αυτό της μίζας είναι το κουμπί!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αμα θέλεις να αρχίσω και εγώ να ποστάρω φωτό απο Γιασπάν, θα το βάλεις φωτιά....
Σοβαρέψου και απάντησε με επιχειρήματα. Το οτι κάποιος κόλλησε το μηχανάκι του δεν τον κάνει μ@λ@κα αλλά άσχετο. Το να έχει εσένα οπαδο και στηριχτή του με φωτο σε χαρακτηρίζει...
Αν είχα DUCATI θα του έβαζα φωτιά και χορεις να βάλεις φωτό :smokin:
Όσο για κόντρα στις φωτό δεν σε παίρνει θα χάσεις κατά κράτος :winka:
Πάντα ήμουν σοβαρός :sick: και μιλάω με επιχειρήματα το συγκεκριμένο τέρας έχανε λάδια από τη φλάντζα πίσω κυλίνδρου όπως όλα τα DUCATI :winka:
Ναι! Ναι! αυτό της μίζας είναι το κουμπί!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Θυμήθηκες τι πατάς κάθε πρωϊ;;;
Πές και τα υπόλοιπα... Δευτέρα σκαστή...:winka:
sakisvolos
09/10/2007, 21:50
Καλά εσύ έχεις ξεφύγει εντελώς! :look: :look: :look: :look:
project.breeze
09/10/2007, 21:50
Γιατί λίγα τι παίζει?
Γιατί Alfa Romeo και Ferrari είναι οι μεγάλες μου αγάπες και μην κουράζεστε άδικα να βρείτε αντίπαλο της Ferrari από Ιαπωνία γιατί δεν υπάρχει.Η άλλη μου μεγάλη αγάπη βέβαια είναι η Suzuki:winka:
sakisvolos
09/10/2007, 21:52
καλα εσυ εχεις χαση την μπαλα λεμε :smokin:
Τώρα το κατάλαβες? :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αν είχα DUCATI θα του έβαζα φωτιά και χορεις να βάλεις φωτό :smokin:
Όσο για κόντρα στις φωτό δεν σε παίρνει θα χάσεις κατά κράτος :winka:
Πάντα ήμουν σοβαρός :sick: και μιλάω με επιχειρήματα το συγκεκριμένο τέρας έχανε λάδια από τη φλάντζα πίσω κυλίνδρου όπως όλα τα DUCATI :winka:
Πάντα είσαι σοβαρός;;; Και όλα χάνουν λάδια;;;
Ε τότε κάνω λάθος...
Εμένα δεν χάνει... Δεν έχει χάσει... Μου είπαν εκεί στα 80000.. Είπα και εγώ σοβαροί θα είναι... Αυτοί δεν έβαλαν φωτό και δεν ισχυρίστηκαν οτι θα χάσω κατα κράτος... Τους έφαγε η σοβαρότητα όμως...
Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, θα το κάνεις στους υπολοίπους... Σε εμένα όχι για 2 λόγους...
1) Κάνω πλάκα
2) Δεν κάνω πλάκα στο οτι την έχω λιώσει την monster...
Οπότε για την φλάντζα του πίσω κυλίνδρου... Πές τα αλλού...
Για τα πλαίσια... ... Κάνε μονόλογο...
Αν και είμαι εντελώς αντίθετος, με τους προπεριγραφέντες τύπους, τους δίνω ένα ελαφρυντικό. Δεν την πήραν δώρο σε περιοδικό που είχε προσφορά μίνιμοτο... Αντιθέτως μερικοί με ποδήλατα, νομίζουν οτι πιάσαν τον παπα απο τα ... γένια...
:lol:
Αυτή είναι η διαφορά μας φίλε dessert! Εγώ δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό! Τους χωρίζω σε μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους με μηχανές για τις καφετέριες...και εδώ που τα λέμε ότι γουστάρει κάνει ο καθένας με την μηχανή του. Αν γουστάρει να πίνει μόνο καφέ, αυτός χάνει επειδή ποτέ δεν θα χαρεί το μηχανάκι του όπως πρέπει.
Αυτό με το δώρο που κολλά? Πού διαφέρει ο καφετεριάκιας με το μούλτι 620 ή το KTM 640 από αυτόν με το Z 750? Σοβαρά θέλω να καταλάβω τον διαχωρισμό! Απάντησε με επιχειρήματα όμως!
Πάντα είσαι σοβαρός;;; Και όλα χάνουν λάδια;;;
Ε τότε κάνω λάθος...
Εμένα δεν χάνει... Δεν έχει χάσει... Μου είπαν εκεί στα 80000.. Είπα και εγώ σοβαροί θα είναι... Αυτοί δεν έβαλαν φωτό και δεν ισχυρίστηκαν οτι θα χάσω κατα κράτος... Τους έφαγε η σοβαρότητα όμως...
Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, θα το κάνεις στους υπολοίπους... Σε εμένα όχι για 2 λόγους...
1) Κάνω πλάκα
2) Δεν κάνω πλάκα στο οτι την έχω λιώσει την monster...
Οπότε για την φλάντζα του πίσω κυλίνδρου... Πές τα αλλού...
Για τα πλαίσια... ... Κάνε μονόλογο...
ΑΝ λέω και πάλη αν λες αλήθεια που πολύ αμφιβάλω γιατί δεν υπάρχει μονστερ που δεν έχει αλλάξει φλάντζα κυλίνδρου :look: να το βάλεις το δικό σου στο βιβλίο γκινες :lol:
sakisvolos
09/10/2007, 22:01
XΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
XΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΡΛΕΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!
:a5: :a5: :a5:
Αυτή είναι η διαφορά μας φίλε dessert! Εγώ δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό! Τους χωρίζω σε μοτοσυκλετιστές και ανθρώπους με μηχανές για τις καφετέριες...και εδώ που τα λέμε ότι γουστάρει κάνει ο καθένας με την μηχανή του. Αν γουστάρει να πίνει μόνο καφέ, αυτός χάνει επειδή ποτέ δεν θα χαρεί το μηχανάκι του όπως πρέπει.
Αυτό με το δώρο που κολλά? Πού διαφέρει ο καφετεριάκιας με το μούλτι 620 ή το KTM 640 από αυτόν με το Z 750? Σοβαρά θέλω να καταλάβω τον διαχωρισμό! Απάντησε με επιχειρήματα όμως!
Ναι αυτή είναι η διαφορά... Και για σένα, οι κάνγκουροι με 800 κιλά ζελέ και μοκασίνια, κυκλοφορούν Ευρωπαϊκά, γιατί αυτή είναι η κουλτούρα των ανθρώπων που τους αρέσουν τα Ευρωπαϊκά.... Δηλαδή και εκεί είμαστε μ@λ@κες.... Να με συμπαθάς αλλά κάθε μέρα βλέπω, εκείνα τα ξεκράνωτα παιδιά, με το ζελέ στο μαλι και.... καβάλα στα Z και δεν λέω κουλτούρα του .... Ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει... Μέχρι εκεί που βολεύεται... Που διαφέρει ο κάνγκουρας του Ευρωπαϊκού με αυτόν του Γιασπάν... Στο οτι ο τελευταίος, δεν φτάνει που είναι... Δεν έδωσε και μία για να υπάρχει...Τζάμπα...
ΑΝ λέω και πάλη αν λες αλήθεια που πολύ αμφιβάλω γιατί δεν υπάρχει μονστερ που δεν έχει αλλάξει φλάντζα κυλίνδρου :look: να το βάλεις το δικό σου στο βιβλίο γκινες :lol:
Αν λέω, άν είχες ιδέα πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, θα είχες σκοτώσει κόσμο... Το Γκίνες το αφήνω σε εσένα, αν... αν...... λέμε τωρα.... ΔΕΝ σπάσει το πλαίσιο σου...:winka:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! :confused: :confused:
και κ7 τώρα εεεεεεεε:a52: :a52: να προσέχω τις λακκούβες και πως να κατεβαίνω τα πεζοδρόμια εεεεεεεεεε:a017: :a017:
sakisvolos
09/10/2007, 22:13
please
+100000000000000000000000000000000000000:wave2: :wave2: :wave2:
.....................Πού διαφέρει ο καφετεριάκιας με το μούλτι 620 ή το KTM 640 από αυτόν με το Z 750? ................
Αν και Καθήμενος Ορθός μιλώντας (αν και καθιστός μίλησες σωστά) :a013: :wave2:
Αν λέω, άν είχες ιδέα πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, θα είχες σκοτώσει κόσμο... Το Γκίνες το αφήνω σε εσένα, αν... αν...... λέμε τωρα.... ΔΕΝ σπάσει το πλαίσιο σου...:winka:
Ξέρω και μάλιστα πάρα πολύ καλά πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περιπτώσει τα DUCATI από τη στιγμή που έχουν προβλήματα από τα πρώτα μόλις χιλιόμετρα :winka: για αυτό ας μην γινόμαστε γραφικοί και τα ρίχνουμε όλα στους μηχανικός.. :wave2: :wave2:
Και οι 2 ΓΤΠ είναι, αλλά...
sakisvolos
09/10/2007, 22:18
Θυμήθηκες τι πατάς κάθε πρωϊ;;;
Πές και τα υπόλοιπα... Δευτέρα σκαστή...:winka:
Κοίτα το πρωΐ δεν πατάω μίζα εγώ μου το βάζει μπρός το τηλεκοντρόλ!
Εσυ τι κάνεις? Γυρνάς μανιβέλα?
Σαν τα citroen 2CVO ? Έτσι?
:D :D :D
Ξέρω και μάλιστα πάρα πολύ καλά πώς συντηρούνται οι mostro στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περιπτώσει τα DUCATI από τη στιγμή που έχουν προβλήματα από τα πρώτα μόλις χιλιόμετρα :winka: για αυτό ας μην γινόμαστε γραφικοί και τα ρίχνουμε όλα στους μηχανικός.. :wave2: :wave2:
Καλά, άσε με εμένα να γίνομαι γραφικός και κράτα εσύ τα προβλήματα απο τα πρώτα χλμ. 300+ σελίδες thread και δεν έχει πει κανείς σας απο τι πάσχουν...:winka: Όλοι γράφετε... Τες πα, είπαμε πλάκα...
project.breeze
09/10/2007, 22:23
Καλά, άσε με εμένα να γίνομαι γραφικός και κράτα εσύ τα προβλήματα απο τα πρώτα χλμ. 300+ σελίδες thread και δεν έχει πει κανείς σας απο τι πάσχουν...:winka: Όλοι γράφετε... Τες πα, είπαμε πλάκα...
Εγώ δεν ανήκω σε κανένα "στρατόπεδο",υπάρχουν απίστευτα μηχανάκια που γουστάρω και στις δύο "πλευρές" αλλά...Νίκο,πές τους πόσα χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι σου ρε φίλε να ηρεμήσουν:winka:
Ναι αυτή είναι η διαφορά... Και για σένα, οι κάνγκουροι με 800 κιλά ζελέ και μοκασίνια, κυκλοφορούν Ευρωπαϊκά, γιατί αυτή είναι η κουλτούρα των ανθρώπων που τους αρέσουν τα Ευρωπαϊκά.... Δηλαδή και εκεί είμαστε μ@λ@κες.... Να με συμπαθάς αλλά κάθε μέρα βλέπω, εκείνα τα ξεκράνωτα παιδιά, με το ζελέ στο μαλι και.... καβάλα στα Z και δεν λέω κουλτούρα του .... Ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει... Μέχρι εκεί που βολεύεται... Που διαφέρει ο κάνγκουρας του Ευρωπαϊκού με αυτόν του Γιασπάν... Στο οτι ο τελευταίος, δεν φτάνει που είναι... Δεν έδωσε και μία για να υπάρχει...Τζάμπα...
Τέλοσπαντων για μένα οι πιο πάνω είναι ένα και το αυτό. Τα ίδια χρήματα έδωσαν, την ίδια χρήση κάνουν στις μηχανές τους, την ίδια νοοτροπία έχουν. Ο μ@λ@κ@ς είναι μ@λ@κ@ς ότι και αν καβαλά-οδηγά! Το αν γράφει ducati ή z750 στο ντεπόζιτο εμένα δεν μου κάνει διαφορά! Αν εσένα σου κάνει και τους κρίνεις διαφορετικά με βάση αυτό, δικαίωμα σου αλλά διαφωνώ!
γκράσιας σενιόρ
:beer: :beer: :beer:
sakisvolos
09/10/2007, 22:26
Γιατί Alfa Romeo και Ferrari είναι οι μεγάλες μου αγάπες και μην κουράζεστε άδικα να βρείτε αντίπαλο της Ferrari από Ιαπωνία γιατί δεν υπάρχει.Η άλλη μου μεγάλη αγάπη βέβαια είναι η Suzuki:winka:
Κοίτα να δείς είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ FERRARI στην F1 απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου
και κάνω φόνο γι' αυτό!
Όμως ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΔΙΕΡΕΣ ΤΗΣ alfa romeo ρε έλεος !
Πιό πολλά λάδια έχει απ' έξω ο κινητήρας ενος alfa παρά το κάρτερ του!
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Εγώ δεν ανήκω σε κανένα "στρατόπεδο",υπάρχουν απίστευτα μηχανάκια που γουστάρω και στις δύο "πλευρές" αλλά...Νίκο,πές τους πόσα χιλιόμετρα έχει το μηχανάκι σου ρε φίλε να ηρεμήσουν:winka:
Ηρακλή, δεν είναι αυτό το θέμα... Τι να πώ και να επαναλαμβάνω... Μακάρι εμένα να μου έτυχε και να είμαι ο μοναδικός και τα παιδιά να έχουν δίκιο... Τώρα και εμένα ξέρεις και τη μοτό μου... Δεν είπα καμία φορά οτι είναι τα Γιασπάν ΓΤΠ(εκτός πλάκας και πειράγματος), αλλά νιώθω εξωγήινος καμιά φορα... :(
:( :(
project.breeze
09/10/2007, 22:42
Κοίτα να δείς είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ FERRARI στην F1 απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου
και κάνω φόνο γι' αυτό!
Εγώ πάντως που έχω ένα ταπεινό 1400άρι με τον Twin Spark κινητήρα και του έχω κάνει 140.000km ποτέ του δεν ζήτησε τίποτα εκτός των προβλεπόμενων.Ρε παιδιά,νέοι άνθρωποι είμαστε,ας ξεκολλήσουμε από τις αρχαίες νοοτροπίες ότι τα Ιταλικά χαλάνε (κάποτε ναι) ότι τα Γερμανικά είναι απρόσωπα (κάποτε ναι).Αλλάζουνε τα πράγματα,ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών έχει ανεβάσει απίστευτα ψηλά τον πήχη και συνεχίζει να τον ανεβάζει με εκθετικό ρυθμό και αυτό είναι προς όφελός μας.Ας απολαύσουμε λοιπόν τα αριστουργήματα που βγάζουν όλοι οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο και ας αφήσουμε αυτή την κόντρα να υπάρχει μόνο για χαβαλέ:beer:
sakisvolos
09/10/2007, 22:54
Εγώ πάντως που έχω ένα ταπεινό 1400άρι με τον Twin Spark κινητήρα και του έχω κάνει 140.000km ποτέ του δεν ζήτησε τίποτα εκτός των προβλεπόμενων.Ρε παιδιά,νέοι άνθρωποι είμαστε,ας ξεκολλήσουμε από τις αρχαίες νοοτροπίες ότι τα Ιταλικά χαλάνε (κάποτε ναι) ότι τα Γερμανικά είναι απρόσωπα (κάποτε ναι).Αλλάζουνε τα πράγματα,ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών έχει ανεβάσει απίστευτα ψηλά τον πήχη και συνεχίζει να τον ανεβάζει με εκθετικό ρυθμό και αυτό είναι προς όφελός μας.Ας απολαύσουμε λοιπόν τα αριστουργήματα που βγάζουν όλοι οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο και ας αφήσουμε αυτή την κόντρα να υπάρχει μόνο για χαβαλέ:beer:
Τεσπα συμφωνώ τουλάχιστων στα περι νοοτροπίας!
....Αλλάζουνε τα πράγματα,ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών έχει ανεβάσει απίστευτα ψηλά τον πήχη και συνεχίζει να τον ανεβάζει με εκθετικό ρυθμό και αυτό είναι προς όφελός μας.Ας απολαύσουμε λοιπόν τα αριστουργήματα που βγάζουν όλοι οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο και ας αφήσουμε αυτή την κόντρα να υπάρχει μόνο για χαβαλέ:beer:
Αυτό εννοείται. Κάθε είδους κόλλημα δεν είναι προς όφελος μας! Ο καθένας μας ξέρει αν και πόσο κολλημένος είναι, οπότε ας κρίνει μόνος τον εαυτό του. Κατα τα άλλα η κόντρα για τον χαβαλέ υπάρχει φίλε μην αγχώνεσαι! Ξέρουμε πότε υπερβάλλουμε (ελπίζω :look: ) και πότε όχι!
Eνταξει κ εγω ανοιχτομυαλος ειμαι:D
Δωστε μου τωρα ενα 1098 να το δοκιμασω για κανα 3 μηνο:lol: :eyepop:
Δεν ειμαι παραλογος να ζητησω το αλλο που κανει 60.000 ευρω ειδατε?:beer:
Οκ ενταξει αμα δεν χαλασει σε 1 μηνα το πληρωνω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
09/10/2007, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Οκ ενταξει αμα δεν χαλασει σε 1 μηνα το πληρωνω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποιά θα είναι η τυχερή????????..................................................
-
-
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ??????????????
:bawl: :bawl: :bawl:
ασε πρεπει να τα φτιαξω με την Λουκα αμα το παρω...:beer:
αλλα βγαινει μονο σε διαολεμενο κοκκινο? Πως θα την ψησω να ανεβει?
Πρεπει να παρω το tricolore γμτ:bigcry: :bigcry: :bigcry:
sakisvolos
09/10/2007, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
αλλα βγαινει μονο σε διαολεμενο κοκκινο? Πως θα την ψησω να ανεβει?
Πρεπει να παρω το tricolore γμτ:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σιξ σιξ σιξ !
Ετσι θα λέει!:wave2: :wave2: :wave2:
ποιά θα είναι η τυχερή????????..................................................
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ??????????????
:bawl: :bawl: :bawl:
Ρε παιδιά οι Ιταλοί είναι ωραίοι άντρες. Έχουν πέραση πώς να το κάνουμε! Οι γυναίκες για έναν Ιταλό θα έσπρωχναν ένα Ducati. Για μάς τα καημένα που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα θα έσπρωχναν?????
ΜΠΑΑΑΑ...
Γι`αυτό πάρτε το Japan να`χετε το κεφάλι ήσυχο και το γκομενάκι όχι για σπρωξίματα αλλά για άλλα... γιού νόου...
Da.Vintage
10/10/2007, 07:51
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! :confused: :confused:
και κ7 τώρα εεεεεεεε:a52: :a52: να προσέχω τις λακκούβες και πως να κατεβαίνω τα πεζοδρόμια εεεεεεεεεε:a017: :a017:
Eμ αφού το μηχανάκι σου το έχεις μόνο για τη καφετέρια γι'αυτό το ανεβάζεις στα πεζοδρόμια...
Τα Ιαπωνικά γι'αυτό είναι για καφέ...
Έχεις δεί πολλά Ιαπωνικά σε πίστα?
Τα Ιταλικά είναι που έχουν κατακλύσει τις πίστες... Αφού σε 'ολα τα TD μόνο Ιταλικά βλέπω...
Και τα Ιαπωνικά να στρίβανε και να θέλαν να μπούν σε πίστα (άκου πράμα Ιαπωνικό σε πίστα) δεν γίνεται γιατί τα Ιταλικά έχουν γεμίσει τη πίστα λάδια...:lol:
Da.Vintage
10/10/2007, 07:54
To μηχανάκι του μπορεί να έχει 80.000 χιλιόμετα αλλά το μοτέρ που φοράει έχει μόλις 10,000 και ειναι το 8ο που έχει αλλάξει....
Όπως ξέρετε όταν αλλάζεις μοτέρ δεν πάει πακέτο με το κοντέρ!:lol:
Da.Vintage
10/10/2007, 08:00
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ σιξ σιξ σιξ !
Ετσι θα λέει!:wave2: :wave2: :wave2:
Kοίτα αν τα φτιάξεις με τη λουκά...Πάρε μαύρο 999...Και μόλις τις ξαπλώσεις κάτω και τις 2 και δεί το 999 ανάποδα (666) τότε θα σε πλακώσει στις μπάτσες!:lol:
grigorisr1
10/10/2007, 08:14
ρε παιδια μια ασχετη ερωτηση
ta michelin bridgestone κτλ κτλ ποια χωρα τα κατασκευαζει?:D
Εγω ειχα δυο monster. Στο πρωτο που ηταν μοντ 2000 δακρυζε η φλαντζα του πισω κυλινδρου (ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΑΔΙ !!!) και στο δευτερο μηχανακι που ηταν μοντ. 2004 ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!!
Μηπως μπερδευεις την φλαντζα με το oil breather ??? τα καινουργια μοντελα δεν νομιζω οτι εχουν τετοιο "προβλημα", ουτε στο μουλτι συμβαινει κατι τετοιο.
...
Γι`αυτό πάρτε το Japan να`χετε το κεφάλι ήσυχο και το γκομενάκι όχι για σπρωξίματα αλλά για άλλα... γιού νόου...
...
για σπρωξιματα αλλα με αντεστραμενους ρολους...
γεια σου ρε καρτμαν!!!
vassilis88
10/10/2007, 09:45
Κάτσε ρε φίλε! Συμφωνώ ότι η εμφανιση ειναι απ τα πιο σημαντικα κριτηρια!
Είπαμε οι Ιταλοί ξέρουν να σχεδιάζουν το εξωτικό, το διαφορετικό κ.τ.λ. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ιάπωνες, οι Γερμανοί και όλοι οι άλλοι τα κάνουν σκ@τ@! Άμα γουστάρεις μόνο Ιταλικό σχέδιο (κάτι που δεν είνα νορμάλ για μένα αλλά θα μου πείς γούστα είναι αυτά), πάρε Ιταλικό!
οκεικ, λαθος καταλαβα. δν γουσταρω μονο ιταλικο σχεδιο, απλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι ανωτερο των αλλων!
και κάνω φόνο γι' αυτό!
πως γινεται να εισαι φανατικος της φερραρι κ να μη γουσταρεις αλφα? στο κατω κατω κ ο φερραρι νομιζω απ την αλφα ξεκινησε, η scuderia ηταν το αγωνιστικο τμημα της αλφα που με τον καιρο εγινε αυτονομο..(?)
ρε παιδια μια ασχετη ερωτηση
ta michelin bridgestone κτλ κτλ ποια χωρα τα κατασκευαζει?:D
michelin γαλλια bridgestone ιαπωνια
grigorisr1
10/10/2007, 10:08
αρε ρε ντουκατι με japan λαστιχα κερδισε δλδ :lol:
για αυτο τα μισελιν ειναι τοσο αχρηστα επειδη ειναι ευρωπαικα :rotflmao:
project.breeze
10/10/2007, 10:12
...στο κατω κατω κ ο φερραρι νομιζω απ την αλφα ξεκινησε, η scuderia ηταν το αγωνιστικο τμημα της αλφα που με τον καιρο εγινε αυτονομο..(?)
Βασίλη δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Η Ferrari ιδρύθηκε το 1929 και μέχρι το 1947 έβγαζε μόνο αγωνιστικά αυτοκίνητα.Τώρα ανήκει στο Gruppo Fiat μαζί με Alfa Romeo,Fiat,Lancia,Maserati,Abarth,Magneti Marelli και άλλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς χώρους
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
για σπρωξιματα αλλα με αντεστραμενους ρολους...
γεια σου ρε καρτμαν!!!
οκεικ, λαθος καταλαβα. δν γουσταρω μονο ιταλικο σχεδιο, απλα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι ανωτερο των αλλων...
Συμφωνούμε μαν!
Το ήξερα ότι θα πετάξεις την ασχετοσύνη...ότι μαλακία λένε οι εκφωνητές που δεν ξέρουνε που τους πάνε τα τέσσερα κάθεσαι και την παπαγαλίζεις σαν καλό θύμα που είσαι.
Δεν έχεις μάτια απο μόνος σου να δεις ότι η Muchelin έχει την δεύτερη ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ στο πρωτάθλημα.
Δεν έχεις τα μάτια να δεις ότι υπήρξε αποδιοπομπαίος τράγος και όλα άρχισαν ΜΌΝΟ σε έναν αγώνα στην Laguna που τερματήσανε 3 bridgestone....
Δεν έχεις τα μάτια να δεις ότι απλά ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ο γιατρός να βγει και να πει
"Βασικά...η Yamaha μου έδωσε για τον π@#$% μηχανάκι...ίσως του χρόνου κάτι πάει να γίνει"
αλλά αντ'αυτού λέει
"I trust in Yamaha, με αδύναμη μηχανή μπορώ να τρέξω...με αδύναμα λάστιχα δεν μπορώ".
Σιγά μην trust in Yamaha έπειτα απο τόσα που του έχει κάνει.
Είδες τι έπαθε με τους μηχανικούς του στον τελευταίο αγώνα ε?
Πρώτος ήτανε μέχρι που του αλλάξανε μηχανάκι και του δώσανε πουτσέϊκο...σταματάει να το κοιτάξει...και τον στείλανε πάλι μέσα λέγοντας
"Vale...porgue????Es japonese....ano worry about it...Vale...pleaseeee...go araaaaaace".
Ορίστε πόσο καθοδηγημένη είναι η σκέψη ενός Japanophille...πόσο κλειστά είναι τα μάτια του.
Λες και δεν βλέπει ότι τα Bridgestone χαλάνε όλη την ώρα.
grigorisr1
10/10/2007, 10:44
Το ήξερα ότι θα πετάξεις την ασχετοσύνη...ότι μαλακία λένε οι εκφωνητές που δεν ξέρουνε που τους πάνε τα τέσσερα κάθεσαι και την παπαγαλίζεις σαν καλό θύμα που είσαι.
Δεν έχεις μάτια απο μόνος σου να δεις ότι η Muchelin έχει την δεύτερη ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ στο πρωτάθλημα.
Δεν έχεις τα μάτια να δεις ότι υπήρξε αποδιοπομπαίος τράγος και όλα άρχισαν ΜΌΝΟ σε έναν αγώνα στην Laguna που τερματήσανε 3 bridgestone....
"Βασικά...η Yamaha μου έδωσε για τον π@#$% μηχανάκι...ίσως του χρόνου κάτι πάει να γίνει"
αλλά αντ'αυτού λέει
"I trust in Yamaha, με αδύναμη μηχανή μπορώ να τρέξω...με αδύναμα λάστιχα δεν μπορώ".
Πρώτος ήτανε μέχρι που του αλλάξανε μηχανάκι και του δώσανε πουτσέϊκο...σταματάει να το κοιτάξει...και τον στείλανε πάλι μέσα λέγοντας
"Vale...porgue????Es japonese....ano worry about it...Vale...pleaseeee...go araaaaaace".
Ορίστε πόσο καθοδηγημένη είναι η σκέψη ενός Japanophille...πόσο κλειστά είναι τα μάτια του.
εσυ αγορι μου εχεις μεγαλο προβλημα... :lol: για αυτο αλλωστε θα πηρες χαρλευ :rotflmao:
εσυ αγορι μου εχεις μεγαλο προβλημα... :lol: για αυτο αλλωστε θα πηρες χαρλευ :rotflmao:
Όχι μόνο δεν ακούς αυτά που σου λένε, όχι μονο αρνείσαι αρνείσαι κάτι όταν το βάζουνε μπροστά στα μάτια σου, όχι μόνο κράζεις χωρίς να ξέρεις τίποτα, όχι μόνο βρίζεις...αλλά είσαι και αυτάρεσκος αρκετά ώστε να κυλιέσαι στο πάτωμα με τα λεγόμενα σου...
Τόσο αστείο σου φάνηκε αυτό που είπες και χρησιμοποιείς αυτό --->:rotflmao: ?
Αν όντως...τότε προφανώς είσαι αυτάρεσκος αρκετά ώστε να σνιφάρεις τις κάλτσες σου η ακόμα και το σώβρακο σου.
grigorisr1
10/10/2007, 11:19
τι λες ρε νικκερ μιλα ελληνικα να σε καταλαβω....
αμα δε καταλαβαινεις εσυ απο πλακα τι να σε κανω ....
Vourkoufales
10/10/2007, 12:09
Τα Ιταλικά είναι που έχουν κατακλύσει τις πίστες... Αφού σε 'ολα τα TD μόνο Ιταλικά βλέπω...
Πέρσι σ ένα τρακ ντέι στα Μέγαρα πάντως ένα Multistrada κυνήγαγε ενα φίλο μ ενα R6 τελικά μετα απο μερικούς γύρους τον πέρασε στο τέλος της ευθείας σα σταματημένο! :eyepop:
Και έφυγε στα χώματα! :eyepop:
(παντος το παλικάρι ήταν μια χαρα!) :winka:
Vourkoufales
10/10/2007, 12:13
αλλά αντ'αυτού λέει
Ο Rossi χάλασε γιατί είναι made in Italy
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΙΣΧΟΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!
Έπειτα απο σχετική έρευνα που πραγματοποίησε ο Nikker..για να δείτε πόσο πολύ ανδιαφέρομαι για το καλό σας...
Ορίστε με τι ασχολούνται εκεί στην Yamaha αντί να βγάλουνε ένα μηχανάκι της προκοπής για τον Vale...και αντί να βγάλουνε έναν κινητήρα να μην χρειάζεται να παρακάλανε την minarelly...
108131
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Πέρσι σ ένα τρακ ντέι στα Μέγαρα πάντως ένα Multistrada κυνήγαγε ενα φίλο μ ενα R6 τελικά μετα απο μερικούς γύρους τον πέρασε στο τέλος της ευθείας σα σταματημένο! :eyepop:
Και έφυγε στα χώματα! :eyepop:
(παντος το παλικάρι ήταν μια χαρα!) :winka:
την τεταρτη στα Μεγαρα να λυθουν οι αποριες...
:smokin:
Iδού που εστιάζει η Yamaha!!!
Είναι προφανές πως μ!@#ζεται μέχρις ότου βγάλει η Ducati ή η Aprilia κάτι προτοποριακό ώστε να την μιμηθεί (φτηνά πάντα...)
108132
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!!!
ΧΑΑΑΡΧΑΡΡΡΧΑΡΡΡΧΑΑΑΡΡ!!!!
ΛΟΟΟΟΟΟΛ ΆΟΥΤ ΛΆΟΥΝΤ!!!
ρόουλινγκ ον φλορ λάφινγκ μαϊ αςς οφ!!!!
108133
Ουπς....πως βρέθηκε αυτό εδώ???
108134
Ουπς....πως βρέθηκε αυτό εδώ???
χαλασε;;;
:D
...σορρυ νικερ...
:blush:
...εχω επηρεαστει απο τους παπαροτζαμπαν φαινεται...
:blush:
ΑΙΣΧΟΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!
Έπειτα απο σχετική έρευνα που πραγματοποίησε ο Nikker..για να δείτε πόσο πολύ ανδιαφέρομαι για το καλό σας...
Ορίστε με τι ασχολούνται εκεί στην Yamaha αντί να βγάλουνε ένα μηχανάκι της προκοπής για τον Vale...και αντί να βγάλουνε έναν κινητήρα να μην χρειάζεται να παρακάλανε την minarelly...
Ρε συ Νίκκερ έλεος ρε μαν! Εντάξει είπαμε να κάνουμε πλάκα αλλά το παράκανες! Η Yamaha μια χαρά μηχανάκια βγάζει, ρώτα μας και εμάς που έχουμε!
Αυτό τον minarelly τον αναφέρνεις σε κάθε σου πόστ! Θα με κάνεις να το ψάξω το θέμα ενώ είπα να μην ασχοληθώ, έτσι για να δώ αν μιλάς σωστά ή λες π@π@ριές...
Τί σου κανε η Yamaha βρέ και την κατηγορείς? Μάλλον σου άρεσε το R1 ε! Ε καλά ρε φίλε όλους μας αρέσει το άτιμο, αμα είναι δώσε το βυτιοφόρο σου και πάρε το! άντε θα σου περισσέψουν και λεφτά να πάς και κανένα css school γιατί ξέρεις ε...το R1 στρίβει κιόλας...
...
... άντε θα σου περισσέψουν και λεφτά να πάς και κανένα css school γιατί ξέρεις ε...το R1 στρίβει κιόλας...
μπαααα, οτι χρημα του περισσεψει θα του χρειαστει για δισκους...
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Έστω ότι δεν θεωρώ τα γιαπωνέζικα απάτη..
Έστω ότι είμαι απο αυτούς που δεν κοιμούνται τα βράδυα όταν τους τα ρίχνουνε στα φανάρια.
Έστω ότι έχουμε πίστα της προκοπής στην Ελλάδα.
Άμα πήγαινα σε γιαπωνέζικο SS δεν θα πήγαινα σε Yamaha σίγουρα.
Kawasaki πάλι δεν θα την προτιμούσα.
Κάμποσα χρόνια πριν ίσως πήγαινα σε CBR, όταν η Honda ήτανε καινούρια.
Τώρα όπως είναι η καινούρια...μπααα!!!
Μάλλον θα πήγαινα προς Suzuki, ένα 1000άρι ή ένα 750 που ήταν και η πρώτη γρήγορη μηχανή που πήρα και είχα εντυπωσιαστεί απο τις επιδόσεις του.
Και εσείς που πήρατε Haybushες...τις έχετε για να τις στήνετε στο φανάρι με τα 16χρονα με τα υπερκυβισμένα scooters.
Αλλά αυτή την στιγμή θα προτιμούσα οποιαδίποτε στιγμή μία Tuono, ή άμα έπαιρνα 600άρα μία Triumph Daytona που σας έχει όλους.
Το πιο πιθανό πάντως είναι να χτύπαγα μία 1098, ή μία MV Agusta που αξίζουνε τα λεφτά τους.
Σε γυμνό monster δαγκωτό. Αν δεν υπήρχε το monster θα χτύπαγα Shiver. Πάντως σίγουρα όχι οποιοδίποτε απο τα γιαπωνέζικα γυμνά.
ON-OFF Ulysses δαγκωτό σίγουρα και έπειτα 1200gs ή Tiger.
Mετα απο στατιστικη μελετη του fzr1000 συμπεραινεται οτι ο μεσος μοτοσυκλετιστης που εχει ευρωπαικη μηχανη σπαταλα το 1/3 της ζωης του στο συνεργειο...:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Vourkoufales
10/10/2007, 14:53
Έστω ότι δεν θεωρώ τα γιαπωνέζικα απάτη..
Έστω ότι είμαι απο αυτούς που δεν κοιμούνται τα βράδυα όταν τους τα ρίχνουνε στα φανάρια.
Έστω ότι έχουμε πίστα της προκοπής στην Ελλάδα.
Άμα πήγαινα σε γιαπωνέζικο SS δεν θα πήγαινα σε Yamaha σίγουρα.
Kawasaki πάλι δεν θα την προτιμούσα.
Κάμποσα χρόνια πριν ίσως πήγαινα σε CBR, όταν η Honda ήτανε καινούρια.
Τώρα όπως είναι η καινούρια...μπααα!!!
Μάλλον θα πήγαινα προς Suzuki, ένα 1000άρι ή ένα 750 που ήταν και η πρώτη γρήγορη μηχανή που πήρα και είχα εντυπωσιαστεί απο τις επιδόσεις του.
Και εσείς που πήρατε Haybushες...τις έχετε για να τις στήνετε στο φανάρι με τα 16χρονα με τα υπερκυβισμένα scooters.
Αλλά αυτή την στιγμή θα προτιμούσα οποιαδίποτε στιγμή μία Tuono, ή άμα έπαιρνα 600άρα μία Triumph Daytona που σας έχει όλους.
Το πιο πιθανό πάντως είναι να χτύπαγα μία 1098, ή μία MV Agusta που αξίζουνε τα λεφτά τους.
Σε γυμνό monster δαγκωτό. Αν δεν υπήρχε το monster θα χτύπαγα Shiver. Πάντως σίγουρα όχι οποιοδίποτε απο τα γιαπωνέζικα γυμνά.
ON-OFF Ulysses δαγκωτό σίγουρα και έπειτα 1200gs ή Tiger.
μη χτυπήσεις πρόσεχε! :D
Kοίτα αν τα φτιάξεις με τη λουκά...Πάρε μαύρο 999...Και μόλις τις ξαπλώσεις κάτω και τις 2 και δεί το 999 ανάποδα (666) τότε θα σε πλακώσει στις μπάτσες!:lol:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Και τα Ιαπωνικά να στρίβανε και να θέλαν να μπούν σε πίστα (άκου πράμα Ιαπωνικό σε πίστα) δεν γίνεται γιατί τα Ιταλικά έχουν γεμίσει τη πίστα λάδια...:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: